Beebiootus Beebiootus KARDO LAPSED Rasedus

alatud valed

25. mai 2016

Viimasel nädalal olen ma ise ka käega paar korda lapse liigutusi tundnud. Kuna mul sedapuhku on platsenta eesseinas, siis väga jõuliselt ma neid ei tunne, aga no paar korda on jopanud, et saan seestpoolt tugevama tou ja eriti hea joppamine peab olema, et ma juhtumisi kätt veel kõhul hoidma juhtun.

Eile õhtul hakkas mingi suuremat sorti toksimine pihta ja kuna Kardo lähedal vedelema juhtus, siis ütlesin, et ta võib ju proovida, ehk ta tunneb midagi. Mina tundsin seestpoolt pigem selliseid sirutuselaadseid asju. Kardo pani käe kõhule ja siis kiitis teadja näoga: “Jaaa, ma tunnen, kuidas keerab ja kukerpallitab seal!”. Olgu öeldud, et sellel hetkel ei toimunud seal mitte mingit liigutamist, isegi mitte väikest sirutust või näputorget. Aga vot isa, tunneb ikka need kukerpallid ära….Valetaja!

Ükspäev pani ta kõrva vastu kõhtu.

“Mida sa sealt kuulda loodad?” küsisin ma.

“Vaatab mäkkaiverit…mõtleb, kuidas välja saada,” nentis Kardo kuuldut.

DSC_2160See pilt on üle kõhu tehtud ühel nendest kordadest, kui Mari hellalt mu särki üles kisub ja kõhtu paitab ja musitab. Ei, mitte titat. Ta avastas mu kõhult sünnimärgi, mida ta nagu kodulooma nunnutamas käib. Asi seegi.

Loe ka neid postitusi!

12 kommentaari

Jäta kommentaar

 • Avatar
  Vasta kk 25. mai 2016 at 16:13

  haha @nagu kodulooma 😀

 • Avatar
  Vasta K. 25. mai 2016 at 11:02

  Mina jällegi hullult tahtsin, et ta kasvõi valetaks, et
  tunneb aga pika ootamise peale ta ühe liigutuse ikkagi
  ära tundis. Ma olin juba oma mõtetes endast väljunud,
  et krt vabsee tundetu tüüp 😀

 • Avatar
  Vasta Kaidi 25. mai 2016 at 09:53

  Pole küll teemasse,
  Aga kindlasti huvitab väga-väga paljusi,
  Kuidas Milvi elab ??
  Kas oled Teda vaatamas kahh käinud ,
  Või on Sul ehk värskemaid fotosi temast ? ?

  • Mallukas
   Vasta Mallukas 25. mai 2016 at 09:58

   Meil ongi plaanis lähipäevil minnna koos Mariga 🙂

 • Avatar
  Vasta Lilli 25. mai 2016 at 09:46

  Huvitav, mul on ka seda olnud. Äkki nad kujutavad nii ette. Seda panin ka tähele, et iga minu enda nihutust või hingamist pidas ka
  liigutuseks, et ohh nüüd tundsin. Ei, ei tundnud, ma hingasin 😛

 • Avatar
  Vasta Katu 25. mai 2016 at 09:40

  Minul 6a õelaps eile musitas kõhtu ja tegi kõhubeebile tsau! Siis sositas, kuule… ta lehvitas mulle vastu kaa
  🙂

 • Avatar
  Vasta L 25. mai 2016 at 09:36

  See pilt Marist on niiiii hea! Sa oled fotograafia vallas ikka kõvasti arenenud.

  • Mallukas
   Vasta Mallukas 25. mai 2016 at 10:06

   Aitäh 🙂

 • Avatar
  Vasta Helena 25. mai 2016 at 09:32

  Hahaaaa nii armaaas!

 • Avatar
  Vasta Laura 25. mai 2016 at 09:29

  Haha , mul mees valetas samamoodi raseduse ajal
  liigutuste kohta:) meestevärk

  • Mallukas
   Vasta Mallukas 25. mai 2016 at 09:31

   Äkki nad niiiväga tahavad tunda, et kujutavad ettte 😀

 • Avatar
  Vasta Skorpaneiu 25. mai 2016 at 09:26

  Kardol on hea huumor! 😀 😀