KARDO NALJAKAS

kui mees võtab peole kondoome

1. juuni 2016

Haha, pealkiri kõlab nagu Perekooli murekiri. Igatahes.

Ükskord hakkas Kardo kuskile minema. Issand, kui ma praegu mööda ei pane, siis Viljandisse, Triinu sünnale. Pakib siin asju, äkki ütleb: “Issand, ma oleks kondoomid maha unustanud!” ja tormas minema. Kuna ma reaalselt pool ajast ei saa aru, millal see Kardo nalja teeb ja millal mitte, siis ma eeldasin, et ju siis seegi oli jälle nali. Miks peaks üks abielus meesterahvas kuskile peole kondoome kaasa võtma, eksole?

Aga siis ta tuli teisest toast ja ladus endale tõesõna paki kondoome kotti, andis mulle musu ja läks peole.

Ma kehitasin õlgu, nojah. Ega ma ei arvanud nagunii, et ta Triinu sünnipäevale keppi saama lootma läheb, jumal teab, äkki tahab veepomme teha või mida iganes tema südant rõõmustab. Aga mida aeg edasi läks, seda vihasemaks ma muutusin. MIS MÕTTES võtab üks suhtes mees peole kondoome kaasa? Viha süvenes. Helistasin ja küsisin üle:

“Kuule, mis normaalne mees võtab peole kondoome kaasa????”

-“Mis normaalne mees EI võta peole kondoome kaasa?” küsis ta ilmsüütult vastu.

“Mis teed nendega seal?”

-“Mina ei tea…Äkki kellelgi on vaja, siis ma annan!” pakkus ta välja.

Ei no jah, mina viskasin muidugi toru ära. Kui kellelgi isegi oleks VAJA kondoome, siis ma usun, et abielumees seltskonnas oleks viimane inimene, kellest seda küsima minnakse. Ja üldse oli ta Triinu sünnal, mitte mingil orgial. Ma loodan 😀 Ma pole Triinu käest tegelikult üle kontrollinud, et kas ta ikka oli seal või mitte…Igatahes.

Kui Kardo tagasi tuli, siis ma natsa mossitasin veel, aga no mida ma mossitan mingi suvalise kondoomipaki pärast. Lisaks ütles Kardo, et tal on lihtsalt soov neid KELLELEGI anda, sest meil on üle terve maja kondoome ja need ka ju lõpuks aeguvad, et mis neist siis raisku lasta.

“Loll jutt!” põrutasin mina jälle vihastudes. Mis mõtes on meil üle terve maja kondoome? Jah, Muumi pakis oli 6 tk ja ühte pakki olen ma meie öökapis ka näinud, aga mujal nagu mitte. Kus siis Kardol neid aina näppu jääb, ah?!

Ühesõnaga, ega see vestlus kuskile eriti viinud ja sinnapaika ta jäigi, kuni ma ühel hetkel hakkasin IGAL pool kondoome nägema. Reaalselt nagu! Ükskõik, mis kapi/sahtli/koti/laeka/tasku ma avan, vahib sealt vastu kondoom. Kust nad siia saanud on, seda ma ei tea, sest ma olen ise rohkem pilli vend olnud ja iidamast/aadamast pole me üldse miskit kasutama pidanud, sest eelmisest suvest saadik proovisin ma ju juba rasedaks jääda. Ei ole me siin mingeid orgiaid ka korraldanud, aga kondoomikoguse järgi võiks öelda, et äkki ikka oleme?

Peaks vist endal ka kotid kondoome täis laduma. No äkki kellelgi on vaja? Kui satute mind tänaval nägema ja on vaja, siis küsige! Ma proovin endale ühe kotti visata kui meelde tuleb. Kui Kardot näete, siis küsige kohe eriti julgelt, tal on kindlalt 😀

kondoomid-5993942

Ps! Muidugi on võimalus, et tegelikult on Kardo suuremat sorti kepivend, kellel selle pärast lademetes kondoome on, mida ta siis mööda maja unustab. Mina, lollike, usun sinisilmselt, et need siin ammu vedelevad 😀

Loe ka neid postitusi!

35 kommentaari

Jäta kommentaar

 • Avatar
  Vasta allukas 8. juuni 2016 at 18:54

  “Eriti veel Kardol. Kui ta aga seda teha tahaks, siis ta vast ütleks mulle, mitte ei peaks mingisuguseid haledaid valesid välja
  mõtlema”

  Päriselt ka arvad, et kui mõni mees tahab petta, siis ta kõigepealt läheb ütleb ausalt oma naisele, et kuule, ma nüüd tahaks teisi ka
  proovida? Kuule, sa ei ole ju nii naiivne ometi?

  • Mallukas
   Vasta Mallukas 8. juuni 2016 at 19:07

   Ei, ta ei ütleks, et ta tahab proovida/petta, vaid ütleks, et suhe on läbi 😀

 • Avatar
  Vasta R 3. juuni 2016 at 14:28

  ok ma usaldan täiega oma praegust meest. AGA mul on selline kogemus olemas ühe eksiga, et olid
  samasugused väiksed asjad. nt kondoomid taskus, siis üks eit kirjutas pidevalt talle “mis teed ää”, siis
  kestis õhtukool kauem jne. ma ka koguaeg olin täiesti tšill, mõtlesin endamisi veel, et ei taha küll mingi
  armukade bitch olla. lugu lõppes sellega, et kõik tuli välja ja mees oli mind rahumeeli kolm kuud petnud…

  mitte ei taha kahtlusi tekitada, aga nsm stoori sobis hästi siia

  • Mallukas
   Vasta Mallukas 3. juuni 2016 at 16:41

   usu mind, mul ei tekita see kahtlustusi, aga see on teada, et mõned mehed lihtsalt on sellised…

 • Avatar
  Vasta kelly 2. juuni 2016 at 10:44

  Heh. Mul oli mehel rahakoti vahel kondoom eelmise
  aastani vist. Küsisin, et mis teeb sellega
  Vastus oli, et las olla. No las ta siis olla ega ta mind ei
  sega ka 😀 uue rahakoti ostuga enam ei ole.

 • Avatar
  Vasta Landa 1. juuni 2016 at 23:22

  No irwwwww tõesti,lähen nüüd naerdes magama 😀
  Jätkuvalt üks mu lemmikumaid paare eestis 😀

 • Avatar
  Vasta Kelly 1. juuni 2016 at 20:25

  Te ikka jätkuvalt üllatate mind ??

 • Avatar
  Vasta Kats 1. juuni 2016 at 20:11

  Appi, sa oled ikka eriti rahulik. Ma oleks juba ammu
  mehele ülekuulamise teinud või siis tuttavatelt
  küsinud, mida ta sünnal tegi vms?

  • Mallukas
   Vasta Mallukas 1. juuni 2016 at 20:15

   Haha, ja milline see ülekuulamine välja näeks ju 😀 küsisin juba, et miks ta neid kaasa võttis ja vastas ju 😀

   • Avatar
    Vasta www 2. juuni 2016 at 17:52

    näpud sahtli vahele :D:D:D

 • Avatar
  Vasta Angelika 1. juuni 2016 at 17:12

  Olete teie vast paar! 😀

 • Avatar
  Vasta C 1. juuni 2016 at 16:55

  No meil on terve suur metallist kelloggsite karp
  täis, aga kuna ma võtan ise pille, siis need seal
  seisavadki. Mul ka mees jagab neid ??

 • Avatar
  Vasta Ronja 1. juuni 2016 at 16:44

  No parem ikka kondoomiga, kui ilma. Täiesti normaalne värk, et võõrasse tutti minnakse kaitstult.
  yeah right, “sõpradel on vaja”. Sõbrad oskaks ise ka osta. See on ammu tõestatud, et mehed ei ole tegelt truudeks loodud, see on
  loodus ja sellega tuleb leppida. Peaasi, et hingeline suhe korras on.

  • Mallukas
   Vasta Mallukas 1. juuni 2016 at 16:47

   Haha, sul vist tõesti väga kehvad mehed olnud 😀 Kurb, aga no, sa paistad ise sellega leppinud olevat, nii et pole ka hullu.

   • Avatar
    Vasta Ronja 1. juuni 2016 at 16:49

    Kusjuures ei ole. Vägagi rahul olnud enda suhetega, ja tavalises nö. normaalses monogaamses suhtes olevad inimesed seda
    ei mõistagi. Ega ei peagi. Suhe saab olla ka vägagi harmooniline ja õnnelik, kui on vabadus.

    • Mallukas
     Vasta Mallukas 1. juuni 2016 at 17:27

     Sa ei pea mulle siin heietama, kuidas “tavalises” suhtes ei mõisteta ikka seda tõelist vabadust ja mida kõike veel. Ma ei ole kordagi väitnudki, et see ei tohiks võimalik olla. Lihtsalt sinu kommentaarist tundus veits sellist torget, et no MUIDUGI mees petab jne. Sinu olukorras saan aru, et siis olete mehega nn vabad tegema mida tahate eks. See ei ole siis ju petmine, kui te olete teineteisega ausad.

     Me oleme ka selles suhtes ausad, et hetkel pole nagu vajadust näinud kellegi teisega voodisse ronida ja ausalt öeldes ei ole aega ka selleks 😀 Eriti veel Kardol. Kui ta aga seda teha tahaks, siis ta vast ütleks mulle, mitte ei peaks mingisuguseid haledaid valesid välja mõtlema 😀

 • Avatar
  Vasta Nimi 1. juuni 2016 at 16:15

  No krt, ma ei lubaks isegi nalja teha sellise teemaga ?
  Kui kondoome tõesti nii palju, siis ma viskaks need kõik
  minema ? oleks nali ka läbi ?

  • Mallukas
   Vasta Mallukas 1. juuni 2016 at 16:23

   Imelik ju visata ka ära täitsa… töötavaid asju 😀

   • Avatar
    Vasta Birx 1. juuni 2016 at 20:39

    Hahahhaaaaaa…töötavaid asju.. jas üks
    vorst teeb seal sees tööd 😀

    • Avatar
     Vasta kelly 2. juuni 2016 at 10:46

     Meie pere jagas ka mingiaeg sõpradele
     kondoome 😀

 • Avatar
  Vasta Eliiise 1. juuni 2016 at 15:59

  Minus tekitaks selline olukord ikka väga vastakaid tundeid. Isegi lugedes oli imelik tunne sees. Olen vist ülitundlik. 😀

  • Mallukas
   Vasta Mallukas 1. juuni 2016 at 16:14

   Haha, oleneb vast, milline mees sul on 😀

 • Avatar
  Vasta Kätlin 1. juuni 2016 at 15:57

  Alles ükspäev meespool avastas autost aasta aega seisnud
  kondoomi millele kuidagi kasutust ei leidnud. Läks naelutas
  selle küla teadetetahvli külge ” ehk kellelgi läheb vaja”
  🙂

  • Avatar
   Vasta TT 1. juuni 2016 at 17:55

   naelutas:)))) nagu see jänes anekdoodis, kes kondoome hanguga maha laadis?:)))

 • Avatar
  Vasta Jaana 1. juuni 2016 at 14:21

  Polegi midagi öelda,???

 • Avatar
  Vasta Kai pimeduses kobamas 1. juuni 2016 at 14:20

  Selle kondoomilooga meenub mulle üks naljakas seik, kui Joosep pidi
  vabatahtlikuna Pärnu linnas ühe ürituse raames lendavaid taldrikuid ja
  kondoome inimestele jagama (ma küll ei tea, mis seos on lendavatel taldrikutel
  ja kondoomidel, aga no vahet polegi). Igatahes kuna tänaval oli vist juba kõigil
  inimestel kondoomid taskus ja taldrikud kaenla all, siis otsustas Joosep otse
  kaubanduskeskuse poodidesse kondoome pakkuma minna. Ta oli need
  kondoomid veel eriti suure kuhjana n-ö serveerinud lendava taldriku peale ja
  sisenes poodi nagu kelner, aga vaene mees koperdas viimasel hetkel uksepiida
  taha ja lendas peaaegu käna ja kõik kondoomid lendasid mööda kauplust
  laiali. 😀 😀 😀 Peale seda pole ta enam kondoomidega tegemist teinud…vist. 😀
  Ma võiksin Joosepi kohta veel kõiksugu selliseid vahvaid lugusid jagada ka oma
  blogis, aga ma ei saa kõike, sest muidu ta annaks mu kohtusse. 😀 Aga siia ta
  minu teada lugema ei satu. 😀

 • Avatar
  Vasta Pelmeen 1. juuni 2016 at 14:16

  Appi mul on sama asi 😀 Suhte algusest saati olen pillide peal olnud, aga ikka need vedelevad igal pool 😀
  Eks nad on sellega tulnud, et kogemata jääb pill võtmata ja siis kindluse mõttes nädalakese saab kondoome kasutatud ja ülejäägid
  jäävad kapi põhja.

 • Avatar
  Vasta Krõõp 1. juuni 2016 at 13:57

  No ma oleks ikka rämedalt leilis… tegelt ka? Eriti
  rasedana? Aga no ma olengi selline pisut suurem
  leilisõber?

  • Mallukas
   Vasta Mallukas 1. juuni 2016 at 13:59

   No ma nagunii ei arva ju päriselt, et Kardo mind petma läheks 😀 Seega pole mõtet ka väga vihane olla

   • Avatar
    Vasta S 1. juuni 2016 at 15:41

    Vaevalt mees kes petma läheks otsiks
    kodust avalikult kondoome 🙂

    • Mallukas
     Vasta Mallukas 1. juuni 2016 at 15:44

     pigem just kaval mees teeks seda nii 😀

 • Avatar
  Vasta Katrin 1. juuni 2016 at 13:40

  kui pealkiri kõlab nagu Perekooli
  murekiri, siis esimene vastus sellele
  teemale oleks seal “lahuta!” 😀

  • Mallukas
   Vasta Mallukas 1. juuni 2016 at 13:41

   Muud varianti vist ei ole jah, tuleb vist paberid sisse viia 😀

   • Avatar
    Vasta Krista 1. juuni 2016 at 14:14

    Ah, oletegi juba liiga kaua abielus olnud 😀

    • Mallukas
     Vasta Mallukas 1. juuni 2016 at 14:15

     Jah, varsti saab aasta, fuhh :S