AVALDAN ARVAMUST TÄNA ON MUL SELJAS/JALAS

stiilitus ja koledus ja muu selline

13. juuni 2016

Ma ütlen ausalt, et mul pole õrna aimugi, et kes või mis on stiilne inimene? Ma üritasin isegi googeldada, aga internett andis vastuseks nii erinevaid arvamusi, et nende põhjal ei suutnud ma jällegi pilti kokku panna. Miks ma üldse selle üle juurdlema hakkasin, oli see, et ma nüüd olen kahe viimase päeva jooksul päää-ääää-äääris mitu korda kuulnud, et ma olen kehva stiilitajuga inimene. Ärge valesti aru saage, ma üritan lihtsalt aru saada, et mida see siis täpselt tähendab.

Kui ma mõtlen sõnapaarile “stiilne naine”, siis mul tuleb silmade ette keegi, kes kannab mingisuguseid asju, mida näiteks mina poes vaataks ja selga ei proovikski, kuid tema seljas näeb see imeline välja. Samas kujutan ma stiilse inimesena ikka ilusat inimest ette. Stiilne=ilus? Stiilne=erinev?

Kunagi kui me Triinuga käisime restoranis, siis netis ilguti, et Triinu oli nii ebastiilselt riides – kleit ja tennised. Mina jälle vaatasin teda too õhtu ja mõtlesin, et issakene, ta on nii ilus! Ja EBAl ei avanud ma ka kordagi, et see punane kleit oleks too much olnud. Minu meelest jällegi väga ilus valik.

Enda kohta arvan ma, et mul polegi otsest stiili. Polegi kunagi olnud ja seetõttu ma ka ei solvu, kui mulle öeldakse, et ma olen stiilitundetu inimene. Kui eksperdid nii arvavad, siis kes olen mina, et sellele vastu vaielda. Jumal tänatud, et ma kunagi pole püüelnudki sinnapoole, et mingit Eesti stiilseima inimese auhinda saada.

Kui ma pubekas olin, siis ma tahtsin küll teiste moodi olla. Tahtsin samasugust jopet ja teksaseid ja pluuse. Enamasti ei saanud, sest mu ema ostis mulle riideid ja mul väga sõnaõigust ei olnud 😀 Aga jah, otseloomulikult nägin ma pubekana välja nagu täielik kodutu. Endalgi tore vaadata neid pilte. No te imetlege seda stiili!

13428015_983055551809904_679224391949771593_n

Lisaks praegusel ajal oleks jube keeruline olla NAGU TEISED, sest näiteks minu tutvusringkonnas on inimesed nii erinevate riietumisstiilidega, aga mitte kunagi pole ma neid vaadanud, et oh, tema on nii stiilne, või tema on nii stiilitu. Kõikidel on riided selgas ja mingisuguste võrkmaikadega keegi ringi ei jookse, seega minu meelest täitsa stiilsed või nii.

Mis teistel seljas on, seda ma ka suurt tähele ei pane. Ma vist olen selle jaoks liiga suur pohhuist. Seega pole ka üllatav, et ma varsti mingi aasta kaltsaka tiitli saan, kui keegi peaks mind näiteks ootamatult Selveris või Maximas süüa ostmas nägema. Mul on selline põhimõte, et I look good, when I wanna look good. Ja mingi Selveri või Maxima jaoks ma küll ei viitsiks ennast meikida või paremaid riideid selga panna, kui need, mis hommikul voodi kõrvalt leidsin. Talvel ma näen mõnikord lausa ERITI stiilitu välja, sest siis ma kipun selga tõmbama esimese asja, mis mulle kätte satub, sest NII KÜLM ON! Aga kui keegi mind nii nägema peaks, siis issand jumal, las ta näeb. Minu elu sellest ei muutu ja nii kaua kuni keegi mulle näkku karjuma ei tule, et ou Mallukas, sa oled täna ikka eriti räme, siis ma ju isegi ei tea, mida teised arvavad.

Enamasti on inimesed ikka nii viisakad, et jätavad koledatele inimestele näkku ütlemata, et nood koledad on. Olgu taevaisa tänatud – mõelge vaid, kui tihti ma seda muidu kuulda võiksin! Noh, arvestades seda, et netis on inimesed küll julged ütlema, et ma stiilitu või lääpas õlgadega või inetu meigi või soenguga kuskil olin, siis päris elus naeratatakse leebelt ja möödutatakse vaikides.

No näiteks blogiauhindadel nägin ma enda meelest tõesti hea välja. Ise tundsin ennast vähemalt väga ilusana ja enesekindlana. Seega olin ma üsna üllatunud, kui ma lugesin, et ma nägin välja nagu kloun, puudel, vanamutt või midagi muud neljandat. Ma sellele ei vaidlegi vastu, et ma ei ole kõige fotogeenilisem inimene kogu universumis. Nagu ma ise ka mainisin, siis ma osade fotode peal tõesti näengi välja nagu vanamutist kloun-psühhopaat, aga noh, eks igaühest meist on vist kehvemaid ja paremaid fotosid tehtud. Selles polegi asi või probleem, põhiline on iga asja juures ju see, et kas inimene ennast ise hästi tunneb. Mina tundsin.

Ja ehk on jälle asi minu stiilituses, aga ma ei näinud peol MITTE ÜHTEGI koledasti riides inimest. Või üldse koledat inimest. Ega ma seal silm punnis ei vahtinud ja mõõtnud kõiki pilguga ka, et otsida kellegi juures mingit koledat osakest. Samas ma tean, et on selliseid inimesi palju. Mul endal oli üks tuttav, kes tänaval alati teisi pika pilguga vahtis ja siis kommenteeris, et appi, vaata mis SELLEL seljas on ja vaata, kui koledad püksid TOLLEL on! Ma ei pannud muidugi kunagi tähele. Ja mitte, et ma viisakuse etalon oleks, aga isegi kui ma näeks kedagi kandmas midagi, mis mulle ei meeldi, olgu need siis kingad, särk, seelik, soeng, meik, küüned vms, siis ma päris kindlasti ei lähe seda pärast kuskil kuulutama, veel vähem näkku ütlema. Elame ikka vabal maal ja igaühel, isegi MUL, on õigus olla nii stiilitu, kui armas jumalaisa mind siia ilma lõi.

Aga seda, mis mu stiil on, seda ma sellegipoolest ei tea, sest ühel päeval võin ma kanda dessipükse ja maikat, teine päev minikleiti ja kolmandal rokkida nahktagi ja musti teksaseid. Kas mitte kõik inimesed nii ei tee? Vaheta iga päev riideid and shit?

Seda pean küll tunnistama, et kleidid mulle meeldivad. Ja 50date stiil, ning punased huuled. Aga kuna ma neid kogu aeg ei kanna, siis ma ei saa ju öelda, et see on minu stiil, kanda kleite ja 50date asju. Punaseid huuli küll, need on minu meelest lahedad!

DSC_3011

DSC_3005

Mulle just sõbranna ütles, et talle öeldi klubis, et ta on kole ja et tema hakkas selle peale peaaegu nutma. Mina muidugi esimese hooga ei saanud aru, et kas naerust nutma või päriselt nutma-nutma, aga selgus, et ikka viimane variant. Mulle ei mahtunud see esiti lihtsalt pähe, sest ta on nii ilus naine ja ma ei arvanud, et selline kommentaar võõra inimese poolt võiks ja PEAKS talle üldse haiget tegema. See oleks sama hea, et kui keegi ütleks mulle, et ma olen kassipussitaja, sest noh, ma ju tean, et ma pole kasside pussitamise peal väljas, seega miks see üldse mulle peaks midagi rohkemat tunduma, kui suvalise inimese suvaline jutt.

Siis aga selgitas sõbranna, et kuna ta veel mõned aastad tagasi kaalus pea 130 kilo ja tundis ennast väga halvasti, siis isegi nüüd, miljon kilo saledana, ei tunne ta ennast ikka alati niimoodi, nagu peegel talle näitab. Ja kuna vanasti öeldi talle tihti kehvasti, siis on see enesekindluse värk aeglaselt tekkima hakanud. Aga ühel võõral naisel klubis õnnestus see korraga ära nullida.

Huvitav, mida see võõras naine mõtles? Mida mõtlevad üldse need, kes teistele kehvasti ütlevad? Minul, ütlen ausalt, on suva. Ok, ok. Olgem ausad, oma madalpunktides ei ole mul muidugi suva, kui mulle inetusti öeldakse. Aga kuna ma enamasti ei ole madalpunktis, vaid elan selles maailmas, kus mul on peegel ja hea mees, kes mind komplimenteerib ja sõbrannad, kes ütlevad, kui ma teinekord kohe eriti hea välja näen, siis muud mul eriti vaja polegi. Mul ei ole vaja kogu maailma tunnustust ja kiitust, et oi, küll sa oled ilus. Ega see muidugi HALBA ka tee, ärge valesti aru saage. Ikka on tore, kui keegi hästi ütleb. Lihtsalt mul on piisavalt enesekindlust, et kui keegi ütleb, et ma olen kole tont, siis ma mõtlen kaastundlikult, et no on vaesekene, ehk pimedaks jäänd või miskit. Kahju lihtsalt, et sellised lollakad teistele jälle saavad nii palju haiget teha. Muidugi ma olen selle va sõimuga ka rohkem harjunud, sest ma saan seda tunduvalt tihemini, kui kord aastas klubis võõra naise käest 😀

Järele mõeldes, hea omadus mul – sõimule üsna immuune. Ei tea, kas peaks selle CVsse kirja panema või mis?

dsc_3055-7259422

Ja nagu ma arvan hästi endast, arvan ma hästi ka oma sõbrannadest. No vaadake, kui ilus JA stiilne ta on ja öelge mulle, kuidas saaks üks terve mõistusega inimene talle inetusti öelda. Kuigi vist üks terve mõistusega ja seest ilus inimene ei ütlegi kellelegi inetusti ja see vist on ka see, mida meil siin tarvis tõestada on 🙂

Aga ootan teie arvamust, kes on teie meelest stiilne inimene? Milline on teie standardite järgi ilus inimene? Kuiväga te üldse teisi “kritiseerite”, ma mõtlen siis kas oma peas, või suisa avalikult?

Loe ka neid postitusi!

125 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta allukas 17. juuni 2016 at 22:36

    “Kuigi vist üks terve mõistusega ja seest ilus inimene ei ütlegi kellelegi inetusti ja see vist on ka see, mida meil siin tarvis tõestada
    on”

    Nonoh. Sina ise ei ütle siis kunagi kellelegi halvasti?

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 17. juuni 2016 at 22:44

      Muidugi olen öelnud, ma ju seletasin seda kuskil kommentaaris ka. Et kui isegi olen öelnud, või tunnnen vajadust öelda, siis on ALATI olnud põhjus minus endas,mitte selles teises inimeses. Selles see point ongi ju.

  • Avatar
    Vasta E. 16. juuni 2016 at 21:11

    Ma mikski võtan palju hullema solvanguna ja hinge seda, kui võõras sulle halvasti ütleb. Tekkib trots kohe, et MILLE KURADI
    PÄRAST TA NII ÜTLEB. Et ise ta ei teagi mind ja ütleb, et kole. Et no kui talle ainult see mind nähes pähe tuleb, pean ikka tõesti
    kole olema siis .. aga ma tean, et nii pole üldse õige ja et nende arvamus peaks kõige vähem lugema (kui üldse).
    Samamoodi kunagi üks tuttava tuttav, kellega ma praktiliselt ei suhtlegi, aga olime ühes seltskonnas too moment üritusel ja ta oli
    napsine ning siis hakkas kuidagi nii muuseas mikski solvama mind ja nokkima mu kallal (kuigi suhtlesime neutraalselt, polnud tüli
    üleval) et hamster olen jne (kuigi ma pole üldse paks vms). Mul on sellest aastatetagusest juhtumist siiani trauma .. süda läheb
    pahaks, kui selle peale mõtlen. Et nagu .. meesterahvas ise peab ikka olema väga mats jms kui naisterahvale tühja kohapealt
    hakkab selliseid “komplimente” jagama ja peaks sellise jama unustama jne .. aga ikka koguaeg meenub ja okas hinges 🙂

  • Avatar
    Vasta Anne 16. juuni 2016 at 09:41

    Marilyni look on Sulle kui loodud!
    Ma vaatasin ka otseylekannet EBA-st ning too must
    kleit oli täiesti imeliselt hästi istuv.
    Ma ei saa aru kuidas mõni inimene teab paremini mis
    inimesele endale istub selga. Well, whatever aga
    ilmselgelt tegeletakse teiste kallal nokkimisega
    rohkem kui iseenesega. Kahjuks.
    Seda on veider öelda aga kannad raseduse stiilselt
    välja. Hihihiiii???

    Jõudu ja jaksu soovides,
    Anne

  • Avatar
    Vasta Sulake 14. juuni 2016 at 18:44

    eesti inimesed ei tee mu arust üldse komplimente üksteisele, nagu kahju oleks.

  • Avatar
    Vasta marta 14. juuni 2016 at 15:10

    Ilmselgelt inimesed on kadedad või neil igav. Sa oled stiilne
    piltidel.

  • Avatar
    Vasta Hell 14. juuni 2016 at 14:17

    Mõtlesin, et ei kommenteeri seda, aga kuna sa ise selle asja praegu üles võtsid…
    EBA-l kleit, mida sa kandsid, oli väga ilus. Ja kleidi kui selle vastu ei olnud mul midagi. Lihtsalt tuleb tõele näkku vaadata ja öelda
    välja see, et see ilus kleit oli sulle kitsas. Selle tõttu oleks ka see punane parem valik olnud. Lihtsalt see must kleit kiskus ning
    tekkisid automaatselt kohad, kuhu pilk pidama jäi ja rikkus üldmulje ära sellega, et riie ei istunud sulle selga ilusti.
    Enne kui mind maatasa tambitakse, tuleb öelda, et minul kui keskmisest suuremal naisel on pidevalt minevikus ja praegu sellega
    probleeme olnud, et kuigi riideese on väga kena, siis ta lihtsalt ei istu selga ja muudab kogu üldmulje koledaks.
    Stiil on tegelikult ka see, kui inimene kannab suvakat 10-eurost HM musta t-särki ja samasuguseid teksasid ning näeb imeline
    välja just seetõttu, kui hästi need riided talle selga istuvad.

  • Avatar
    Vasta Aleksandra 14. juuni 2016 at 13:25

    Minu arust on ka Sinu sõbranna
    imekena.See,kes halvasti ütles,oli
    lihtsalt kade. Need,kes väidavad ,et
    blogiauhindade jagamisel nägid välja
    puudel,vana jne ,vaatasid vist vale
    inimest 🙂
    Ilusat päeva ja edu ettevõtmistes

  • Avatar
    Vasta Katrin 14. juuni 2016 at 12:44

    Ja kus on punase kleidi pildilt punased
    huuled?
    Lugesin teksti läbi ja vaatasin pilte…aga
    huuled?????? pilt oleks kohe poole
    efektsem olnud 😉
    Mina olen ka suur täpi, triibu, Marilyn
    Monroe ja selle ajastu fänn 😀
    Olen ise ka arvamusel,et kui inimene
    tunneb oma riietes ennast hästi ja
    mugavalt siis ta on ka poole
    enesekindlam ? ja seda on ka väljapoole
    näha ?

  • Avatar
    Vasta Emilia 14. juuni 2016 at 10:40

    Tahtsin lihtsalt öelda, et Kadi, kui sa seda lugema juhtud, siis minu meelest oled sa küll väga ilus ning oled aastatega vaeva näinud
    ja superluks välimuse saavutanud! 🙂

  • Avatar
    Vasta Beeta 14. juuni 2016 at 10:19

    Mina kahjuks olen natukene selline kriitiline inimene 🙁
    ja ei saa sinna mitte midagi parata. Riided on üks osa
    mis kaunistab inimest ja riietega saab kas inimene
    ennast muuta väga koledaks vöi maitsetuks või jälle
    väga ilusaks ja silmapaistvaks. No mul on üks
    töökaaslane naine kes muidu on täitsa kena naine,
    otseselt pole tal häda midagi, aga no ma lihtsalt ei saa
    tema riietuse kohta muud mõelda kui et ta näeb nii
    kaltsakas välja. Kannab selliseid nõmedaid kotitavaid
    riideid ja absoluutselt igavaid riideid ja soengud on tal
    ka tihti sorgus ja see lisab veel täiega seda kaltsakust
    juurde. Mul hakkab kohe fantaasia tööle, et oi mida
    kõike see inimene saaks oma välimuse heaks teha ja ta
    näeks no võib olla nii püss välja kui veidike vaataks
    mida selga endale topib. Aga noh…ta ei peagi tahtma
    püss välja näha 😀 ma ise olen siuke idealist enda
    välimuse suhtes et ma tunnen isegi kodus üksi olles
    ennast paremini kui ma näen lihtsalt kena välja mitte
    mingi prügikoll mis siis et ma olen üksinda 😀 ma olen
    üritanud sellest kriitilisusest üle olla, aga kuidagi raske
    on et kui ikka paned tähele kedagi ja siis tulevad igast
    mõtted pähe. Peaks ka tegema proovi kui ma käin ringi
    ilma tilgagi meigita ja panen mingid suvakad riided
    selga, et mismoodi minusse suhtumine on, nagu
    sotsiaalne eksperiment. Kuigi ma imestasin täiega
    selle üle ükskord et ma läksin ühte sellisesse kohta kus
    ma ei pannud üldse tilkagi meiki peale (põhiline mul
    ripsmetušš) ja olingi reaalselt jumala tühi näost siis
    sõbranna kutt ja ta sõber viisid ära mind sinna ja sain
    veel komplimendi ka et tõeliselt kaunis inimene. Siis
    ma pidin küll pikali kukkuma 😀

    Aga see sinu sõbranna. Nagu misasja??? Kes ütleb
    sellele naisele kole??? Ääretult ilus inimene ju 🙂 no ma
    ei kujuta ette mis sel naisel viga oli kes talle nii ütles.
    Kadedusest äkki. No ma olen üldse nii kõrge
    enesehinnanguga, et kui keegi naine tuleks ütlema,et
    ma olen kole siis mind ei morjendaks see üldse, sest
    ma tean tegelt kui ilusa ma olen.

    • Avatar
      Vasta Printsess 14. juuni 2016 at 13:34

      Kõrge enesehinnang ei saa kohe kindlasti olla inimesel, kes teisi kogu aeg maha teeb ja kes ilma meigita kuhugi minna ei suuda,
      lihtsalt mõtlemiseks 🙂 Ju siis ikka enesehinnanguga on mingid probleemid.

      • Avatar
        Vasta Beeta 14. juuni 2016 at 13:55

        Ja jah. Sina tead minu enesehinnangu määra
        kõige paremini 😉 ja kas ma olen öelnud, et ma ei
        suuda ilma meigita kusagile minna? Suudan
        absoluutselt ilma silma pilgutamata värvimata
        silmadega välja minna, aga kompliment tuli
        üllatusena. Ära mõtle asju välja eks. Noh ja sina
        😀 oh jah. Sa oles vist üldse üks kõige
        maitsetumaid naisi keda ma tean. Inimene kes
        oskab ennast teha inetumaks kui ta tegelikult on.
        Vot see on ka üks kunst, oma ilu esile tuua või
        seda pigem varjata. Ja see kui ma kõiki inimesi ei
        hinda absoluutselt ühtemoodi ilusaks siis ei pea
        see tähendama enesehinnangu probleeme.

        • Avatar
          Vasta Beeta 14. juuni 2016 at 14:06

          Muide, meeste puhul ma ka ei mõtle,et kõik
          mehed on ühtemoodi kenad. Suht nõme
          oleks kui keegi sunniks mind mõtlema inetu
          nehe puh, et jah ta on tegelikult nägus mees
          kui ta seda ei ole 😀 miks ma peaks siis
          naiste puhul seda tegema? Solidaarsusest?
          Lihtsalt loomulikult ei lähe ma seda
          kellegile ütlema, oma peas mõtlen, aga ega
          ma ei suhtu selle pärast halvemini. Kui tema
          suhtub minusse hästi siis mina samamoodi
          vastu ja olen sõbralik. Lihtsalt tundub jabur
          sundida ennast mõtlema, et kõik inimesed
          on ilusad ja head. Ei nad ei ole seda.

          • Avatar
            Minumoodimaailm 14. juuni 2016 at 15:01

            Beeta, sa vist ei oska lugeda. Ise sa ütlesid esimeses lauses, et sa oled kriitiline. Võtsin sõnasabast kinni. Ja
            sinu pilti pole ma näinud, seega ei hakka hinnangut andma. Ja Beeta, kopeerin su jutu: “ma olen
            üritanud sellest kriitilisusest üle olla, aga kuidagi raske
            on et kui ikka paned tähele kedagi ja siis tulevad igast
            mõtted pähe. Peaks ka tegema proovi kui ma käin ringi
            ilma tilgagi meigita ja panen mingid suvakad riided
            selga, et mismoodi minusse suhtumine on, nagu
            sotsiaalne eksperiment. Kuigi ma imestasin täiega
            selle üle ükskord et ma läksin ühte sellisesse kohta kus
            ma ei pannud üldse tilkagi meiki peale (põhiline mul
            ripsmetušš) ja olingi reaalselt jumala tühi näost siis
            sõbranna kutt ja ta sõber viisid ära mind sinna ja sain
            veel komplimendi ka et tõeliselt kaunis inimene. Siis
            ma pidin küll pikali kukkuma”

            Järelikult kui pidid pikali kukkuma, et keegi sind ilma meigita ilusaks pidi, siis peadki ennast ainult meigiga
            ilusaks. Nii lihtne see ongi 🙂

          • Avatar
            Minumoodimaailm 14. juuni 2016 at 15:03

            Ehk siis ÜKS KORD läksid ilma meigita. Sellest võtsingi kinni, ju siis enamasti ikka ei käi ilma meigita.

          • Avatar
            Minumoodimaailm 14. juuni 2016 at 15:05

            Ja kui inimese jaoks on suvadressides kuhugi minek sotsiaalne eksperimenteerimine, siis millest me siin
            räägime 😀 😀

          • Avatar
            Beeta 15. juuni 2016 at 06:32

            Kriitilisus oli mõeldud siinkohal siiski
            riietuse puhul nagu blogi postitus oli.
            Võib olla minu see meigi jutt viis rajalt
            kõrvale. Meigiga ma tõepoolest pean
            ennast natukene kenamaks, ma ei eita
            seda. Kuid see meigi kogus mida
            kannan on üpris minimaalne. Nagu ma
            olen aru saanud siis päris paljud
            naised peavad ennast meigiga
            ilusamaks, aga seeei tähenda veel
            seda, et nad ei või olla enesekindlad.
            Ja spordiriideid kannan ma ainult
            sporti tehes. Ma ei näe absoluutselt
            põhjust miks ma peaks kandma neid
            muul ajal, sest minu jaoks ei ole nad
            mugavamad kui teised tavalised
            riided.

        • Mallukas
          Vasta Mallukas 14. juuni 2016 at 14:09

          Kallis jumal, palun tee nii, et Beeta ja Printsess ei kakleks 😀

          • Avatar
            Birx 14. juuni 2016 at 14:56

            Haha 😀 Oot, ma hakkasin üldse mõtlema sellist asja, et aga jutt ju käis riietusest 😀 Mitte otseselt tegelikult
            kellegi näolapist ja sellest mis loodus andnud on. Seega, mis mõttes? Mul on madal enesehinnang, sest mulle ei
            meeldi kellegi pluus või püksid? 😀 Mis loogika see veel on? Mulle ei ole enesehinnanguga korras kui mulle näiteks
            ei meeldi Printsessikese riietumisstiil? No armas taevas. Ma tegelt ei oska selle peale midagi öelda.

  • Avatar
    Vasta Ss 14. juuni 2016 at 10:08

    See on nii lahe, et sa kirjutad vahel täpselt samadest asjadest millest ma just lähipäevil mõelnud olen!
    😀

    Nõustun sinuga 100%. Kuna elan ise Kristiine keskuse juures kohe, siis satun sinna õhtuti pahatihti
    suht kaltsakana ja no ilmselt laiali meigiga (peale trenni ei viitsi uuesti hullult korda tegema hakata et
    omale pakk kana tuua).. Ja siis umbes 75% naisi vaatab mind sellise näoga, et mida sa rott siit otsid ?!?!!
    😀 Õnneks mul on piisavalt suva sellest. Ise ei mõista seda, miks on vaja iga asja üle ilkuda- kole kleit,
    kole soeng, kole meik plääplääplää mida iganes!Tehke järgi või makske kinni 😀 Tahaks öelda neile
    inimestele näkku, et vaata peeglisse, suht kindel et kui väga tahaks leiaks asju küll mille kallal sitasti
    öelda, aga on see nagu inimeste prioriteet nr.1?? Üldiselt ütlen alati, kui inimene hea välja näeb ja kui
    minu arvates on outfit puusse, siis see on ainult minu arvamus ja see on nagu perse- igal ühel oma.
    Ühesõnaga, inimesed võiksid rohkem on energiat kulutada sellele millised nad ise on, mitte arvustada
    teisi ja õõnestada nende enesekindlust. Õnneks karma is a bitch when you are a bitch 😀

    • Avatar
      Vasta Ss 14. juuni 2016 at 10:10

      Aa ja hullult lahe oli sind EBA-l näha, nagu vana sõbrannaga oleks kohtunud! 😀

  • Avatar
    Vasta Alla 14. juuni 2016 at 09:27

    Mitte et sa kole oled, ma lihtsalt arvan, et see punane kleit istub sul palju paremini seljas, kui see must EBA üritusel. Ja seda
    Marilyn Monroe soengut pole ka sinna juurde tarvis. Sa oled väga kena naisterahvas, aga see soeng 😀
    Üldse mitte paha pärast. Ausalt 🙂

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 14. juuni 2016 at 09:38

      Ei no see on ju täpselt see, millest ma postituses kirjutan. Maitsed on erinevad ja MINULE meeldis olla selline, nagu ma olin. See, et sina arvad, et sinu kommentaar, et ikka ei sobinud ja soengut polnud vaja ja… miks :D? Arvad, et ehitan ajamasina, lähen ajas tagasi ja muudan sini pärast soengut ja meiki ja kleiti? 🙂

      Ma mõistan, et mitte paha pärast, aga ma lihtsalt ütlen, et üldiselt teisi inimesi ei huvita (ega peaks huvitama) nt sinu arvamus. Kas su ema ei õpetanud, et pole mõtet teisi nn maha teha? 😀 Mitte paha pärast, just sayin’

      • Avatar
        Vasta Tiia 14. juuni 2016 at 10:48

        Minu arust oli see kombo just õige, see mis sulle
        sobib, väga viis nägid välja 🙂
        Ja muide, minuarust näed sa kampsuni ja
        retuusidega ka väga hea välja, mõni lihtsalt on
        selline 🙂

        • Mallukas
          Vasta Mallukas 14. juuni 2016 at 11:14

          Aitäh 🙂

  • Avatar
    Vasta Kerlike 14. juuni 2016 at 08:29

    Äkki sa ütleksid meile ka, et mis plaane sa selle Merje vastu pidevalt teed, et ta oma blogis kogu aeg sellest räägib? Tänagi on öelnud, et sa üritad talle käru keerata. Mis kiusad siis teda? 😀

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 14. juuni 2016 at 11:29

      Eeem, ma ei oska sellele küsimusele vastata, aga mis sa tema blogist loed, ei tasu ju ometi tõe pähe võtta. Selles suhtes, et ma pole selle inimesega kuid sõnagi vahetanud ja ta ei huvita mind vähemalgi määral. Ta vist kardab, et keegi ta blogi ei loe, kui iga paari nädala tagant sõna “Mallukas” sisse ei pane kuskile 😀 Mind ei häiri, las kempleb.

  • Avatar
    Vasta Katrin 14. juuni 2016 at 08:08

    Esiteks tahan öelda, et see sinu
    sõbranna ei ole kaugeltki kole! (kui
    see klubijutt käis tema kohta) No
    vaata seda nina, huuli ja silmi –
    kustkohast ta kole saab olla?! Ok,
    saan aru, et ilu on vaataja silmades,
    aga no kole ei ole ta kohe kindlasti
    mitte!
    Ja üleüldse, ma ei saa aru, miks
    keegi peaks kellegi kohta “kole”
    ütlema. Mida see “kole” siis selle
    teadmisega peale hakkab? Ma ei salli
    selliseid väljaütlemisi, sest need ei
    ole konstruktiivsed adressaadi
    suhtes, vaid peaksid vist kuidagi
    tõstma väljaütleja enesehinnangut?
    Kurat, mine tõsta oma enesehinnangut
    muul moel, mitte teiste arvelt :S

    Ma pole kunagi kellelegi öelnud, et
    ta kole on. Ma pole kunagi mõelnud,
    et ta kole on. Sest ilu on vaataja
    silmades, inimene üldiselt ei saa ise
    oma välimus väga muuta (ei räägi
    siinkohal juuste pesemisest ja
    kammimisest) ning mina proovin alati
    leida inimese juures midagi ilusat
    ning öelnud seda ka inimesele 🙂 olgu
    need siis hambad, nina, huuled,
    silmad, juuksed või mis iganes 😀

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 14. juuni 2016 at 08:11

      Sina oled jah selline komplimentide loopija, ma näen seda siinsamas kommentaariumis pidevalt. Aga usu mind, sinu ilusad kommentaarid teevad tuju alati heaks. Kui sa vihaselt sisiseksid, et kole olen, siis poleks vist nii hea olla 😀

      • Avatar
        Vasta Katrin 14. juuni 2016 at 08:15

        ma igaks juhuks täpsustan, et ma ei
        “loobi” komplimente, vaid kui ütlen,
        siis kindlasti ka mõtlen seda 🙂
        aga tead, kui naljakas on näha
        mõningate inimeste reaktsiooni, kui
        sa ütled neile, et neil on nii ilus
        nina/ilusad hambad 😀 selline häbelik
        kohmetus…ja siis mõtlen mina
        omakorda, et fakk, raudselt ta arvab
        nüüd, et olen mingi friik :D)

        • Mallukas
          Vasta Mallukas 14. juuni 2016 at 08:19

          No sest inimesed tavaliselt ei kiida kedagi 😀 Ma kunagi ütlesin bussikas ühele tüdrukule, et tal on ilus kott. Selle peale kahmas ta selle kõvemini kaenlasse ja vaatas mind nagu kotivarast:D

          • Avatar
            Katrin 14. juuni 2016 at 08:20

            😀

          • Avatar
            Maris 15. juuni 2016 at 09:19

            Just eile arutasin sõbrannaga
            sel teemal. Elame välismaal ja
            siin nii tavaline komplimente
            teha, kui meeldib midagi siis
            ütled välja. Eestis paaril
            korral olen kellegile
            komplimendi teinud ja siis
            vaadatakse imelikult nagu
            oleks solvanud inimest.

  • Avatar
    Vasta Mannakas 13. juuni 2016 at 23:59

    See punane täpiline kleit läks mul just nüüd ” must
    have” listi.
    Ma juba ammu otsisin taolise lõikega kleiti, mis mu
    pekise kõhu ära varjab ja veel täpiline….
    Mida veel elult tahta 🙂

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 14. juuni 2016 at 08:09

      Ojaa, see kleit on imelinee!

  • Avatar
    Vasta Ann 13. juuni 2016 at 23:39

    Stiilne on inimene, kellel on, pea
    alati, läbimõeldud riietus ning
    omavahel ning inimese välimuse ja
    iseloomuga harmoneeruvad riietus,
    soeng ja üldine välimus. Kui välimuse
    (riietus, soeng, meik) miski ei häiri
    ja tundub kõik omavahel ja
    keskkonnaga kokku sobivat, ongi
    inimene stiilne.

    Ma olen terve oma elu, omades
    ülekaalu, kuulnud, kui kole ma olen.
    Kui keegi arvab, et mulle mu kaalu
    nina alla hõõrumine on motiveeriv,
    siis kahjuks mitte. Kui seda kaotada
    on võimatu või väga raske ning
    pingutused vilja ei kanna, tekitab
    see meeletuid kompleksse.
    Praeguseks ma üritan õppida ennast
    armastama koos kõikide probleemidega,
    mis mul on. Kahjuks aga ka
    täiskasvanud minule otsustavad paljud
    võõrad tihti öelda, et olen paks või
    kole. Ma ei saa siiamaani aru, miks
    seda tehakse, aga juhtub kõikjal –
    poes, baaris, tänaval. Pidevalt tuleb
    mõni inimene mulle ütlema, et olen
    kole või mõni täiesti võõras mees
    mainima, et sõbrannad mul on kenad,
    aga mind ta ei vaataks ka. Mind
    paksu nahaga õnnistatud pole, seega
    võtan kõik kommentaarid väga
    isiklikult ja enesehinnang aina kukub
    ja kukub. Sest paraku on kriitika
    kuidagi usutavam ja meeldejäävam kui
    head ja toetavad sõnad sõpradelt.

  • Avatar
    Vasta Marleen 13. juuni 2016 at 23:35

    Mina naiteks kritiseerin vahel jarva enda motetes ja siis paar
    sekundit hiljem jouab mulle kohale, er see ei tee mind nendest
    paremaks ja igayks kannab seda, mis talle meeldib. Ja sellega ma
    lopetan ka kritiseerimise. Mis aga puutub teisele inimesele (eriti
    naisele) ytlemisse, et ta on kole, siis mina leian, et ytleja peas ei
    ole koik korras. On ka mulle oeldud, et ma olen kole. Siiski
    molemad ytlejad on isikud, kes on hiljem avaldabud soovi mind
    enda kaaslaseks. Kuid leian, et kui korra juba nii oelda, siis pole
    siin enam miskit teha ja kuskile see “arenev suhe” edasi ei lahe

  • Avatar
    Vasta väga väga naine 13. juuni 2016 at 23:34

    Kirjutasin kunagi (suht täpselt 2a tagasi) ühe luuletuse enam-vähem selle kohta. Siiamaani arvan, et hea sai.

    Iseenda tüdruk

    Käisin eile linnas peol.
    See oli hea pidu,
    naeru, plaksutamist ja puusanõkse täis.
    Ma jõin ja naersin, tantsisin
    kergel muretul moel, ning see aitas.

    Koju kõpsisin kõrgetel kontsadel,
    kõrvus õõtsumas rõngad, kaelas hüppamas keed ja
    keegi mees ütles “Vau!”
    kuid teine ta kõrval
    pillas pilkavalt: “Kuule, jõulud on möödas,”
    ja ma tundsin end kohutavalt.

    Kõndsin edasi, pea püsti ja kingad kõpsumas,
    mida muud ma pidanuks tegema,
    ja alles kaks tänavat edasi taipasin:
    ma pidanuks nende kolme juurde minema,
    jõulu-kutile otsa vaatama ja ütlema,
    et rääkisin päeval mehega,
    keda olen kolm aastat armastanud
    ja kes ütles mulle täna lõplikult ära,
    et ei.
    Ei, meil ei tule midagi.
    Seejärel käisin peol,
    heal peol, kus olid sära, sukad ja võltsteemandid,
    kus ilusad naised võtsid riidest lahti,
    rahvas plaksutas
    ja mina ostsin endale suure pudeli siidrit,
    teatasin, et kavatsen olla suurejooneliselt õnnetu,
    kõik kuradile saata,
    ning seda ka tegin.
    Ja nüüd tema sõnad
    rebisid minusse uuesti augu.
    Kas ta ka mõtles
    oma hooletut õelust pillates,
    et ma võin olla õnnetu,
    et mul võib olla raske
    ja ta võib-olla teeb mulle haiget –
    või mõtleski ainult sellest, et
    tal on loomupärane õigus ette kirjutada,
    kuidas peavad välja nägema
    ilusad naised, kes oma koduteel temast mööduvad?
    Kas ta võib-olla usub,
    et maailmas peab mingi kord valitsema,
    või koguni seda,
    et tema peaks saama maailmakorda ära määrata?

    Ise vahel mõtlen,
    et mina ei julgeks.
    Liiga suur vastutus.

    Mul ei ole selle kolmeaastase armastuse särki,
    aga on mu enda eilne peokleit,
    siidine, litriline, õhuline ja imekaunis.
    Surun nina kangasse:
    õhkõrnalt aimatav higilõhn,
    veidi parfüümi,
    mingi tabamatu daamilik pahelisushõng;
    oh, nii hea!
    Ja ma armastan seda ja iseend,
    ma armastan end, nagu oleksin iseenda tüdruk,
    nuusutan oma lõhna,

    ma armastan iseend.

  • Avatar
    Vasta maria 13. juuni 2016 at 22:31

    Kunagi oli mu stiil topp ja teksad, nii kaisin valjas ja igal
    pool, kleite ei saa kanda, sest mul on koledad jalad.
    Nooremana see hairis mind kohutavalt, sest olin ka
    ulekaaluline ja kaalusin koige raskemana 86 kilo, olen
    173 pikk.
    Kui sain 17, sai mul villand olemast see teiste paks
    sobranna, see koledam, keda keegi ei vaadanud ega
    pidanud ilusaks, pikka aega oli ikka see tunne, isegi 26
    kilo kergemana, et olin kole.
    Nuud parast 3 last ei huvita mida teised arvavad,
    enamuse aega olen meigita ja raagus, lapsed tahavad
    oma aega ja mulle on olulisem nendega oma aega
    veeta ja kodus koristada ei meeldi, krohv naos ja
    higine.
    Kull aga tean, et voin valja naha nagu million bucks,
    mul on palju ajatuid kalleid disainerite riideid ja just
    kui kehasse valatud, aga ma olen aastatega aru
    saanud, et riided ei tee inimest ilusaks, nad lihtsalt
    aitavad kaasa.
    Olen oppinud aastatega end armastama oma enda
    kehas just nii nagu ma olen, ilma voora ja voltsita, mul
    on kahju inimestest kes arvavad, et ainult meik neid
    ilusaks teeb ja ilma on nad vaartusetud.
    Minu mees utleb mulle alati, et ma olen koige ilusam
    just siis kui ma hommikul arkan ja isegi juukseid
    kammida pole joudnud.
    Kui nagin su sobranna pilti esimest korda nende
    modelli jargi tehtud piltidel, motlesin, et nii ilus noor
    naine, vaga ilusad naojooned.
    Blondid juuksed ja punane kleit on imelised, kannad
    neid valja ilusti.

  • Avatar
    Vasta SLP 13. juuni 2016 at 22:14

    empty minds make the most noise- selle klubi
    naisexkohta, kes klubis kehvasti ytles 🙂

    Aga mina olen ise teiste suhtes ka suht pohhuist, mind ei
    huvita, kustkohast teiste riided pärit on, ega plju maksid
    v millised valja näevad. no augud ja plekid on siiski out
    😀
    aga enda suhtes olen kohutavalt kriitiline, oma keha ja
    välimuse suhtes – oh gosh. Pluss ma kardan pidevalt, et
    keegi mõtleb, et kust Koledate Inimeste maailmajaost
    ma veel pärit olen. õudselt faking tûûtu muidugi nii
    elada, aga no mida sa teed, kui nupp ei noki piisavalt, et
    poogen võiks olla ??

    • Avatar
      Vasta SLP 13. juuni 2016 at 22:15

      oih head kirjavead ??

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 13. juuni 2016 at 22:22

      No aga mis see sind puudutab, mida teine MÕTLEB :D?

  • Avatar
    Vasta Karmen 13. juuni 2016 at 22:10

    Minu meelest stiilne inimene on inimene, kes näib enesekindel oma riietes.
    Minu standardite järgi on ilus inimene selline, kes julgeb käia nii dressides kui pidulikes riietes ja end mugavalt tunneb. Naeratav
    inimene meigita on sageli palju kenam kui meigitud morn nägu.
    Kritiseerin oma peas siis kui on väga igav. Kellelegi ütlema ei lähe, sest ise olen nii mugav, et ei viitsi vahel korralikult juukseid
    isegi kammida (pealt korralik ja all “hiirepesad”) meigist rääkimata. Ainult ekstra meeldivate sündmuste puhul nägu pähe.
    Sõbranna on sul jumala ilus!

  • Avatar
    Vasta Kätlin 13. juuni 2016 at 22:06

    Mina ei tea ka, mis nähtus see “stiilne inimene” on 🙂 Mina seda raudselt pole 😀 Kannan seda, mis mulle parajasti meeldib ja hea
    enesetunde tekitab, ja kindlasti panen enamuse ajast millegagi ämbrisse. Ja kellelegi teisele ma halvasti küll ütlema ei lähe. Minu
    arust kõik inimesed ilusad 🙂 Meil lihtsalt pole ühesugune maitse, mis puudutab riideid.. Aga see ei anna kellelegi veel õigust
    kobiseda 🙂

  • Avatar
    Vasta K. 13. juuni 2016 at 21:32

    Tegelt päris hull kuidas ilu juba maailmas nii räigelt rolli
    mängib. Kusjuures mina ei julge enam päris koduste
    riietega poodigi minna, sest kellegil ei ole muud teha kui
    vahtida.

    Inimesed võiksid rohkem tähelepanu pöörata inimesele
    endale kui tema kaalu/riiete või meigile.
    Veel enam- kes ytleb võõrale inimesele, et ta on kole?
    Kohatult riides? Seda enam kui inimene tegelikult on
    täiesti kena inimene, järelikult kuskil oli mingi muu uss.

    Selle monroe jutu peale, me enamus matkime kedagi (
    riided, meik, keha jne) see, et sa monroena välja kukud
    on lihtsalt õnnestumine, minu jaoks on stiilipeod
    lammas, lehm, kloun jne seega ma ei saanud essugi aru.
    Aga noh mulle ei meeldi kostyymikad ka.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 13. juuni 2016 at 21:39

      No aga las vahivad, ega see tükki küljest ju võta :D!

  • Avatar
    Vasta Karolin 13. juuni 2016 at 21:14

    Ma üldjuhul ei ütle kellegi kohta stiilne või mitte-
    stiilne,aga no Liisa Leetma on ikka küll saja
    protsendiliselt STIILNE NAINE! 😉

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 13. juuni 2016 at 21:18

      Ma mõtlesin selle peale, aga jõudsin järeldusele, et ta pole mitte ainult stiilne, vaid NII ILUS, et ta kannab kõik stiilseks 😀

      • Avatar
        Vasta Mia 13. juuni 2016 at 21:25

        Ma elan kuskil kivi all ja ei teadnud, kes ta on kuni sa millalgi teda mainisid kuskil postituses, et ta on väga ilus jne ja kui huvi
        pärast googeldasin, siis pidin tõesti pikali kukkuma. No on ikka ühele inimesele antud ilu! 😀

        • Mallukas
          Vasta Mallukas 13. juuni 2016 at 21:27

          Täiesti haige, onju! 😀

          • Avatar
            Ingrid 13. juuni 2016 at 21:45

            Ma nüüd selle jutu peale ka guugeldasin teda ja no apppiii kui ilus naine, kust sellised tulevad 😀

          • Mallukas
            Mallukas 13. juuni 2016 at 21:47

            viljandist, nagu ma aru sain 😀

    • Avatar
      Vasta Evelin 14. juuni 2016 at 14:09

      Minu melest on ta ka ilus, aga mu mehele näiteks ei meeldi. Ütleb, et näeb liiga vampiir/hunt/ just plain creepy välja. Nii et
      maitsed on erinevad (aga sellepärast inimene kuidagi halvemaks/paremaks ei muutu, mis teised arvavad).

  • Avatar
    Vasta K. 13. juuni 2016 at 21:08

    Mulle meeldib väga selline pin-upilik ja vanadest aegadest inspireeritud tõeliselt naiselik stiil. Eriti Sinu seljas, Mallukas! 🙂 Kui
    just väga tihti stiilipidudel ei käi, siis selline fun üritus nagu blogiauhinnad võiks just olla koht, kus Marilyniks kehastuda. Why
    the hell not!

    Minu jaoks on stiilne inimene selline, kes kannab riideid, mis tema seljas hästi istuvad ja mis panevad kandjat end
    enesekindlana tundma. See enesekindlus ja endaga rahulolu kumavad läbi ja teevad inimese üleni kaunimaks. Moega kaasa
    minemine või alati kõige uuemate poodi jõudnud riiete ostmine ei pruugi üldse nii head tulemust saavutada kui nt üks hästi
    õnnestunud kaltsukatiir. Minu jaoks on seega stiil mitte ainult selga valitud riided, vaid ka inimese enda suhtumine neid
    kandes. Tunnen, et olen alles 26-selt leidnud enda jaoks selle tõelise õige riietumisstiili, mille peale loodetavasti tulevikus pilte
    vaadates enam facepalmima ei pea 😀 Väikesena sellisest väljendist nagu “less is more” ma ilmselgelt ei uskunud ja panin ikka
    väga veidraid komplekte kokku. Samas ongi mõnus nüüd enda üle naerda. Lõppude lõpuks on need ju KÕIGEST RIIDED.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 13. juuni 2016 at 21:15

      Ma ise mõtlen ka, et blogiauhinnad peaks ju olema blogijate nägu – tore, fun, lõbus üritus. Hea idee ju samas, teha järgmine aasta nt stiilipidu – nii lahe oleks!

      Ja nõustun ka sellega, et kui inimene ennast ise hästi tunneb, siis ta juba mulle tundubki stiiline ja mõnus! Ja kui ma vaatan vanu pilte, siis ma ka naeran, suva ju. Miks mul peaks piinlik olema 😀

  • Avatar
    Vasta Helina 13. juuni 2016 at 21:03

    Mallukas, mulle niiii meeldib, kuidas sa oled nii vahetu ja mõnusa suhtumisega, nii kahe jalaga maa peal, et sinust peaksid
    paljud(k.a mina) eeskuju võtma, kuidas mitte teistele liiga teha.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 13. juuni 2016 at 21:07

      Oh tead, ma olen elus VÄGA palju teistele nõmedasti öelnud, kas siis tahtlikult või tahtmatult. Lihtsalt ma ei tea… vanus tuleb ja nii 😀

  • Avatar
    Vasta Mari 13. juuni 2016 at 21:03

    Mallu, kas su enda juuksed on tõesti nii pikad juba või sul pikendused?
    ps! Imeline näed välja 🙂

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 13. juuni 2016 at 21:07

      Pildil on halod juustes 🙂 AITÄH!

  • Avatar
    Vasta Mia 13. juuni 2016 at 21:03

    Ma ei märka ka kunagi mis kellelgi seljas on 😀 Või noh, ma märkan kui kellelgi on midagi väga ilusat või keegi näeb minu arust ilus
    välja. Mul endal stiilitaju pole absoluutselt, võib-olla sellepärast ei märkagi niimoodi.
    Aga sellest kritiseerimisest ei ole ma kunagi aru saanud või veel napakam kui minnakse näkku ütlema. Mäletan kui olin põhikoolis,
    siis üks klassiõde (kes välimuselt oli superilus) oli pannud seeliku selga ja kiitsin tolleaegsetele sõbrannadele, et oh talle nii sobib
    see seelik. Selle peale nähvas üks neist, et sellel klassiõel on lühikesed ja paksud jalad. Mul oli jumala wtf 😀 Milleks üldse selliseid
    asju MÄRGATA????

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 13. juuni 2016 at 21:09

      Ma olen ka nagu pime selliste kohtade pealt. Aga samas kui keegi ISE viitab mingisugusele enda puudusele, siis märkan seda pärast seda alati 😀 Selle pärast ongi vist targem mitte iniseda, et appi, mul nii suur nina või imelikud silmad vms 😀

      • Avatar
        Vasta Mia 13. juuni 2016 at 21:32

        Kusjuures ma märkan ka 😀 Aga ma märkan nagu selles võtmes, et see sobib talle või ma ei teagi kuidas sõnastada. No nagu
        sa oled maininud, et sul see lott ja mõnel pildil vb viskabki natsa, siis see kuidagi käib sinu juurde ja sobib sulle ja näed ilus
        välja oma lotiga 😀 Samamoodi kui keegi räägib, et tal paksud põsed või lühikesed jalad, siis märkan, et on jah, aga need
        sobivad neile.

        • Mallukas
          Vasta Mallukas 13. juuni 2016 at 21:34

          Hahahahhaa, see on muidugi hea nali, et mulle lott sobib, aga noh, ega ma tema suhtes miskit teha ei saa, las hängib siis 😀

  • Avatar
    Vasta Marie 13. juuni 2016 at 21:00

    See on umbestäpselt teine kommentaar, mis ma EVER kunagi kuskile blogisse jätnud olen, niiet be proud, ppl. Aga fakt, et sa ei
    tunne vajadust oma nahast välja pugeda selleks, et kellelgi mingid ideaalsusekuvandit luua ja oled täpselt as real as it gets – vot
    see on stiil. Ja kuigi vahepeal ma juba otsapidi loobusin su blogi lugemisest, sest, noh, asi kiskus minu jaoks tiba kiiva, siis, kas
    seoses raseduse või ei-tea-millega, on kogu su mõtteviis kuidagi…tervislikum. Visuaalselt särav ja isiksusena veel säravam! 🙂

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 13. juuni 2016 at 21:09

      Ma ei pane pahaks, et noh, otsapidi loobusid. Ma olingi omadega kiivas vahepeal. Aga tore, et alla ei andnud ja tee tagasi leidsid. Ja suured tänud kaa!

  • Avatar
    Vasta Kersti 13. juuni 2016 at 20:59

    Siiras naeratus muudab iga inimese ilusaks! Ilusat
    inimest näeb tema silmadest… on neid, kes
    naeratavad, aga silmad ei naera… ja see, et silmad on
    hinge peegel, vastab tõele.

    Olen oma lapsele õpetanud, et tähtis pole, milline
    keegi välja näeb, vaid see, mis on tema sees… see on
    oskus näha kaugemale, sügavamale.

    Ok, tunnen ennast nagu psühh, kes paneb diipi… see
    polnud vist vastus mida ootasid…

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 13. juuni 2016 at 21:22

      No aga sul on õigus – välimus on nii pealiskaudne asi 🙂

  • Avatar
    Vasta Liine 13. juuni 2016 at 20:57

    Jah, kahjuks ei ole väline ilu endi teha, aga sellepärast
    ei tohi inetuid solvata. Ning inimeste maitse on seinast
    seina, mõne jaoks oled sina ja su sõbranna kole, teise
    jaoks vägagi ilusad. Aga see väline ilu on AINULT
    KEST.

  • Avatar
    Vasta M 13. juuni 2016 at 20:57

    Sinu sõbranna pole mitte ainult ilus vaid ka väga
    seksikas! Ma arvan, et selle klubi tšikile oli ta pigem
    konkurent! Kadeduse häält ei tasu kuulda võtta.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 13. juuni 2016 at 21:22

      Ojaaa!!

  • Avatar
    Vasta Ingrid 13. juuni 2016 at 20:52

    Heh, see artikkel läheb mu tänase päeva mõtetega täpselt täkkesse 😀 Käisime just mehe sõbra ja tema naisega koos
    paaripäevasel tripil, mis tähendas, et esimest korda olin pikemalt mehe sõbra naisega koos. Varem oleme ikka külas käinud
    korduvalt jne, aga nii pikalt pole koos olnud ühes jutis ja ma sain selle paari päeva jooksul selgeks KUI kritiseeriva inimesega
    ikka tegu on. Pidevalt tuli jutt ainult sellest, milline üks TÕELINE naine peab välja nägema ja mingil salapärasel põhjusel langeb
    see tõelise naise kirjeldus jube hästi kokku tema enda kirjeldusega. Ise ta on lühikest kasvu, nii et otse loomulikult peaks ikka
    naine olema lühikest kasvu, sest pikk naine ei ole naiselik. Tõeline naine teeb alati endale full meigi, isegi kui läheb lihtsalt
    metsa vahele jalutama ( kolmekesi ootasime kuniks ta oli piisavalt ilus, et metsa vahel jalutada 😀 ), tõelisel naisel on alati pikad
    küüned, tõeline naine ei astu elu sees toast välja enne kui ta on täiuslikkuseni viimistletud, alates meigist kuni jalanõudega
    samas toonis oleva aluspesuni jne jne jne. Ma ei leia, et ma nüüd nagu rääbakas ringi käiksin, aga ma kujutan ette, et tema jaoks
    olen ma ikka päris räigelt maitsetu pool-isane, sest minu jaoks ei ole tõepoolest probleemi panna tenniseid suvekleidi alla,
    küüned mul pikad ei püsi, sest rahmeldan liiga palju ja löön neid piki mööbliääri pidevalt ära ja isegi täismeiki ei ole 12/7 peal 🙁

    Üldiselt pole mees mul kunagi ühegi sõbra naisest halvasti rääkinud või üldse väga huvitunud kellegi suhtest, aga täna sain ta
    sõbraga töö juures kokku ja õhtul mees küsis, et ega ta sõber juhuslikult vahepeal uut naist pole leidnud 😀
    Väga häirivad on sellised inimesed, ma ei tea kui igav ja sisutühi peab su enda elu olema, et sa nii kohutavalt südamesse võtad
    seda kuidas keegi teine riides käib või kuidas ta juuksed kammitud on.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 13. juuni 2016 at 21:23

      Ma tean ka selliseid naisi, õnneks sõbrannaks selliseid ei võta, ega taha 😀 Jubeeeee

  • Avatar
    Vasta Skorpaneiu 13. juuni 2016 at 20:42

    Aga mulle meeldid Sina ja su sõbranna
    on ka väga ilus! No nii ilusad
    inimesed olete mõlemad. Ja kõigile ei
    saagi, ega peagi meeldima. Kui oled
    iseendaga rahul, siis on kõik hästi
    ja see enda heaolu ongi ju selle
    juures kõige tähtsam, mitte mingite
    suvaliste tüüpide/eitede halvustavad
    sõnad. Seega ikka pea püsti ja edasi! 🙂

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 13. juuni 2016 at 21:23

      Aitäh, ikka edasi, kuhu mujale 😀

  • Avatar
    Vasta Vei 13. juuni 2016 at 20:41

    Mmm…sinu outfit EBAl oli tõesti natuke karnevalik, Aga ILUS! Ise küll blogiauhindadele Marilyn Monroena ei läheks-ei leia,
    et oleks sobilik aga tõesti, stiilipeol oleks väga äge ja ilusti väljakukkunud. Üldpildis meik, kleit Ja eit täitsa sobisid omavahel
    kokku, lihtsalt koht polnud minu arust õige, Aga tõesti kõige tähtsam on see, et sina ennast ilusana tundsid 😉
    Ps: oled K Õ I G E ilusam rase naine keda näinud olen 🙂

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 13. juuni 2016 at 20:48

      Noh, kes saab öelda, et kas on sobilik või mitte, selles suhtes, et ega ma presidendi vastuvõtule läinud…Kuigi nüüd mõeldes, siis ma ei imestaks, kui ma oleks ka sinna niimoodi läind 😀

      Aga aitäh sulle, sa vist pole eriti rasedaid naisi näinud, sest minu meelest nad alati ilusad!

      • Avatar
        Vasta Vei 13. juuni 2016 at 20:59

        Muidugi on kõik ilusad ja olen neid ikka päris piisavalt näinud Aga sina kohe särad! Kohe näha et inimene ennast hästi
        tunneb! Aga jah, hästi-hästi ilus inimene oled 🙂

  • Avatar
    Vasta Kristhel 13. juuni 2016 at 20:39

    Kui see oli K kelle kohta klubis nii
    öeldi, siis ma ei saa sellest
    lihtsalt aru! K on ALATI imeilus
    olnud! Lihtsalt mõne inimese ajumaht
    ei ole paraku enda teha ning ilmselt
    saavad sellised inimesed (see inimene
    klubis) mingi egolaksu taolistest
    asjadest. Mina ei ole ennast kunagi
    stiilseks pidanud ja ei peaks ka siis
    kui ma seda vb kellegi, millegi
    silmis olen. Ma kannan seda mida
    tahan, ükskõik millal, ükskõik kus.
    Ja mitte üks tont mulle seda ütlema
    ei tule, et nii ei tohi või ei saa.

    PS! Kui ma tahaksin olla stiilne,
    siis tahaksin olla seda sinumoodi.
    Need kleidid mis sa endale soetanud,
    blogis näidanud oled, on lihtsalt
    ülivinged!

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 13. juuni 2016 at 20:45

      Minu meelest on K imeilus, pean sinuga nõustuma 🙂 Ja mul sama asi – kannan, mida tahan. Kui tõesti hea sõber ütleks, et kle
      Mallu…ÜLDSEEE ei sobi, siis ma vb jah enam ei kannaks, aga siiani pole keegi nagu öelnud niimoodi veel elus 😀

      Ma muuseas usun, et need kleidid sobiksid sulle jube hästi, vaata enda figuuri!

  • Avatar
    Vasta Kaisa 13. juuni 2016 at 20:34

    Igalühel nö oma stiil, seega ei saa ju kõik väita, et üks inimene on stiilne ja teine ei 😀 Okei, Zenja Fokin jne võivad jah
    kommenteerida selliseid asju rohkem, a kui inimene tõesti ei viitsi käia nööri mööda, siis enamasti on siiski kõigil oma stiil ja mis
    ühe jaoks stiilne, see teise jaoks pole. Sinu sõbranna tundub sellel pildil ilmselgelt samuti väga ilus inimene, õelad kommentaarid
    kuulusid ilmselt kadedale ja kibestunud inimesele. Ei lähe ju paksule inimesele ütlema otse näkku, et “kuule paks oled”, seega ei
    õelda ka ilma põhjuseta kellelegi et oled kole või sul pole stiili 😀 Selle taga on põhjus, põhjus ütlejas endas 🙂
    Kole on ju tõesti kole, et ei kannata vaadata 😀

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 13. juuni 2016 at 20:49

      No isegi kui keegi oleks NII kole, et vaadata ei kannata, siis seda imelikum oleks talle ju seda ütlema minna. Suure tõenäosusega ta teab seda ise ka, mis seal enam siis üle korrutada 😀

      • Avatar
        Vasta Kaisa 13. juuni 2016 at 20:55

        Ongi, mingi väga EGO peab ikka olema, et teisele liiga teha nimelt 😀 Igaljuhul nõme

  • Avatar
    Vasta T. 13. juuni 2016 at 20:33

    See on hea küsimus – kes siis on stiilne? On ju meil ometi olemas elukutselised stilistid, kes valemi järgi teavad, mis on õigesti
    stiilne ja mis täiesti vale ning stiilitu. No näiteks Liisi Eesmaa kannab minu meelest vahel ikka igasugust jama; väga julge
    muidugi, aga kui asi pole seljas mugav, siis punnita palju tahad, seda kohamkust ära ei peida. Olen ka vahel mõelnud, et kas
    minul on üldse mingi kindel stiil, aga ikka jõuan ringiga sinna tagasi nagu sina (et lihtsalt vahetan ju riideid iga päev)- vahel olen
    selline üleni must ja tahaks lihtsalt tagiga päev otsa ringi kooserdada, riidest kott õlal; teisel päeval panen kleidi selga,
    kõrgemad kingad jalga ja tunnen kohe kuidas kehahoiak läheb teiseks. Siis tuleb mingi laine kanda ainult nummisid
    kampsuneid ja teksaseid. Peaasi, et inimene ise rahul on. Mind ka üldiselt ei koti, mida teised kannavad. Juhul, kui see inimene
    pole a la minu lähedane sõber&alati seltskonnas ning kannab reaalselt rääbakaid asju. Siis ma teeks kuidagi naljaga märkuse.
    Aga üldiselt jumala suva, sest ega need asjad ju minu seljas pole 😀

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 13. juuni 2016 at 21:25

      Stilistide point on vist see, et esiteks nad oskavad inimesi vastavalt figuurile riietada, mida iga inimene ise ära ei taipa. Oleme ju
      kõik näinud neid, kes endale 2 numbrit väiksemaid riideid selga ajavad, või vastupidi, hästi lötakaid riideid kannavad, et nn figuuri
      varjata. Tegelikult näevad tänu sellele veel suuremad välja.

      Ehk oskavad nad ka soovitada mingeid asju, mida inimene muidu ei prooviks? Ma ei tea – ma pole iial stilistiga shopanud 😀

  • Avatar
    Vasta meow 13. juuni 2016 at 20:33

    Jeebus kui kaunis sa ikka oled. Blond on täiega sinu
    värv. Ma olen terve elu blond olnud, seega ma täiega
    fännan teisi blonde ka 😀 ja neid jääb järjest
    vähemaks.. Aga teemasse… See stiilivärk on väga
    lambikas, jah. Nt kurikuulus Anna-Elisabeth on mu
    arvates stiilne, kuigi need riided on tihtipeale
    hirmuskoledad, aga ta kannab need välja. Ise ma
    paljusid tema seljas olevaid asju ei tahaks isegi
    proovida. Aga piltidelt on tore vaadata. Sinu kohta ei
    ütleks ma ka iial stiilitu. Kes meist ei kannaks vahel nö
    kodukaltse? Eks meil kõigil on häid ja halbu päevi. Ja
    maitsed ON ja jäävad erinevaks, seega vaielda on ka
    mõttetu sel teemal. Nt kõrgmoe lavadel näeb mu
    arust ka tihti ikka päria jubedaid asju. Ometi peaks
    need seal olema stiilietalonid?

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 13. juuni 2016 at 21:25

      Miks sa arvad, et blonde vähemaks jääb 😀 Kuhu nad siis ometi kaovad, ahh? 😀

      • Avatar
        Vasta meow 13. juuni 2016 at 21:39

        Noh, ma olen ka loomulik blondiin, kes värvib
        veeeel heledamaks. Ses suhtes, et enamik
        rahvastikust on tume ja enamik naisi eelistab ka
        end värvida tumedamaks. Mulle tundub…Sulle ei
        tundu? Ma olen nt oma sõbrannade ringis elu
        aeg ainuke blond olnud. Ka mu klassis ei käinud
        ühtegi blond ja ee… Ka ülikoolis ei olnud mul
        blonde kursakaaslasi. Kahtlane 😀

        • Mallukas
          Vasta Mallukas 13. juuni 2016 at 21:40

          Minu sõbrannad on enamik blondid 😀

          • Avatar
            meow 13. juuni 2016 at 21:48

            Ju siis Lõuna-Eestis pole blond moes
            ?

  • Avatar
    Vasta Lilli 13. juuni 2016 at 20:30

    Arvestama peaks sellega, et ükski Naine suure algustähega ei kritiseeri teist ega tee teisele niimoodi sõnadega viga. Kes need
    inimesed on, kes koguaeg õiendavad teise välimuse kallal või ütlevad veel näkku ka? Või üldse teise elustiili kiruda? Täiesti
    labane ja ebaküps, tühised kompleksides klähvijad.
    Loomulikult nägid sa blogiauhindadel väga hea välja! Ja su sõbranna on täiega püss! Päris tõsiselt! See, et keegi talle halvasti
    ütles, on selle teise mingi puudujääk, millele ei tasuks enda säästmiseks väga pikalt üldse mõeldagi.

    Aga rääkides stiilist. Stiilne inimene on see, kes ei pea üldse stiilile mõtlemagi – ei mingit tõmblemist viimaste trendide jne
    järgimisel ja kannab seda, mis on tema seljas ilus ja mis ta särama paneb. Siis tuleb see nn stiilitunnetus iseenesest. Ja kohe
    kindlasti mitte ükski stiilne inimene ei pea seda kuulutama, et ta on stiilne või olema kuidagipidi kõigutatud sellest, mida talle
    kõrvalt haugutakse.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 13. juuni 2016 at 20:32

      Jaa, ma nõustun sinuga 100%! Lihtsalt tobe on see, et ühest lollaka ütlemisest võib teine tegelikult väga haiget saada. Samas see vist ongi nende ütlejate eesmärk..Kedagi maha teha, et ise selle võrra ennast paremini tunda või nii.

      • Avatar
        Vasta Lilli 13. juuni 2016 at 20:36

        Need lollakad just sellisest reaktsioonist toituvadki, et saaks ikka kuidagi mõjuvõimu omada millegi üle siin elus. Ehk siis kõik
        muu on neil täiesti kontrolli alt väljas ja teiste emotsioonidega mängimine ongi see viimane õlekõrs end kellegi tähtsana
        tunda. Päris tühine ja kurb elu, peaks mainima.

        • Mallukas
          Vasta Mallukas 13. juuni 2016 at 20:38

          Kurb muidugi! Ma alles hiljaaegu kirjutasin ka, et mul oli lähiajal JUBE sitt tuju ja päriselt oli selline tunne, et tahaks ka ringi käia ja kõigile nõmedalt öelda, et kõgil nõme hakkaks! Loomulikult ma ei teinud seda, aga see fiiling pani mõistma küll, et kui inimesed juba langevad nii madalale, et hakata teiste kohta õelutsema, et ju siis neil endal on tegelikult NII halb, et enam muud moodi ei oska ja saa. Kahju sellistest ju!

  • Avatar
    Vasta Maria 13. juuni 2016 at 20:25

    Ma kommenteerisin fb-s ka, et mina ei ole ilmselt mingi ütleja kes on stiilne ja kes mitte. Ma ise pole ka
    teab mis stiilne. Vb mõne arvates suisa kole aga who cares. Peaasi et inimene endale meeldib ja endaga
    rahul on. Mis ma lisada tahtsin on see, et jh Mallu ma ei panek su kleite selga 😀 ausalt ka. Aga seda
    sellepärast, et mulle ei meeldi sellises stiilis kleidid enda seljas. Sinu seljas on nad ilusad. Ausalt ka. Sulle
    sobib selline stiil. 🙂 Sulle sobib see mis sul seljas on. Aga mina ei taha sinu riideid enda kappi 😀

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 13. juuni 2016 at 20:27

      Ei noh… ma ei taha ka kõigi teiste inimeste riideid enda kappi, seega no problem ju :D!

      • Avatar
        Vasta Maria 13. juuni 2016 at 20:32

        Just. See ongi asja point 😀 ag osad inimesed, kui näevad kellegi seljas nende jaoks midagi koledat
        tembeldavad nad kohe selle inimese ka koledaks. Nad ei vaata seda inimest tervikuna, vaid ainult
        seda riideeset mida nad püüavad vaimu silmas endale selga upitada ja mõtlevad oiii kui kole oleks.
        Nad ei püüagi vaadata seda, et äkki just selle inimese seljas ongi see ilus.

        • Mallukas
          Vasta Mallukas 13. juuni 2016 at 20:34

          Ma ei ole niimoodi mõelnudki kunagi 😀 Samas ma ei ole ka kunagi mõelnud kellelegi teise riideid vaadates, et oh appi, see kleit oleks minu seljas nii rõve, nüüüd on see inimene ka rõve 😀

  • Avatar
    Vasta Inksu 13. juuni 2016 at 20:22

    minu arust on ilus ja stiilne see inimene, kes kannab paraja suurusega riideid. Minu pärast kantagu või prügikottidest tehtud
    riideid aga kui ikka riided on inimesele liiga suured siis see ei ole ilus. Aga see on puhtalt jällegi ainult minu enda arvamus 🙂
    Ja mulle ka meeldib väga 50ndate stiil mega ilus ja naiselik minu arust.
    Ps! mulle meeldis sinu EBA ürituse kleit nägid kena välja.

  • Avatar
    Vasta Mer 13. juuni 2016 at 20:22

    Vabandage väga, kui sina, Mallukas ja su sõbranna
    koledad olete, siis mina olen kohe kindlasti
    kassipussitaja

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 13. juuni 2016 at 21:26

      Ah, ära lora! Ja … ära pussita kasse 😀

  • Avatar
    Vasta A 13. juuni 2016 at 20:21

    Sa näed praegu väga kaunis välja, soeng sobib hästi ?

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 13. juuni 2016 at 20:28

      aaitäh 🙂

  • Avatar
    Vasta Andra 13. juuni 2016 at 20:20

    Ükskõik mis pidi me seda ei vaata, need inimesed kes teisi halvustavad on kas kadedad või pahatahtlikud, sest nad ei ole oma enda
    eluga rahul. Thats it!

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 13. juuni 2016 at 20:28

      Nii on!

  • Avatar
    Vasta Eliise 13. juuni 2016 at 20:18

    Sa räägid nagu ma mõtlen “I look good, when I wanna look good”.
    Ma ka ei viitsi end üles lüüa mingi maxima šhopingu vms jaoks, võingi esimesed ettejuhtuvad hilbud selga tõmmata ja šhoping
    alaku.. samas kui aega-tahtmist, siis võin end vägagi üles lüüa 🙂
    Teinekord tunnen, et kurat kõik pilgud on minul, mis mul nüüd nii õudsat siis seljas või kas ma tõesti näen nüüd nii õudne välja,
    juhtuvad siis poes veel mingid peeglid ette sattuma – ei taha end nähagi, nagu mingi käkk keset poodi…
    Samas, kui olen end üles löönud, siis tunne, et meeldin kõigile, kuigi ilmselgelt nii see ei ole 😀

    Ma tihtipeale vaatan inimesi enda ümber ja mõtlen, wow, kui ilus ja stiilne.. aga kui endale midagi sarnast selga ajan.. jahm 😀
    Kritiseerija ma väga ei ole, kui näegi midagi minu jaoks imelikku/koledat/eriskummalist, siis kommenteerin seda ainult enda
    peas.

    Sina aga oled väga kaunis, ei peagi olema kõigil mingi stiil, sul on sinu enda stiil! Ja sinu sõbranna, ma ei mõista, kust otsast on
    ta kole??!! :O

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 13. juuni 2016 at 20:29

      Hehe, mul on sama asi. et vahepeal tunnen ennast NIII ILUSANA ja siis mõtlen ka, et no niii, nüüd kõik näevad, et SIIT MINA TULEN :D!

  • Avatar
    Vasta D 13. juuni 2016 at 20:18

    Tahtsin just sama öelda, et sa nägid nagu nii armas ja
    stiilne välja..tv3 uudistest nägin 🙂 ja see armas kõhuke,
    need juuksed..oh sa püss, tegelt isegi see lõualott
    meeldis 🙂
    Stiilne- mul on üldjuhul täitsa savi mida inimesed
    kannavad, kui mugav, lasku käia 🙂
    Tänavapildis häirivad tüübid, kellel teksad perseni,
    ausalt see täiega häirib..aga nuh, see ka ju stiil 🙂
    Mäletan, kuidas omal ajal, pubeka ajal fännasin
    eminemi, räppi jne..nägin välja ise ka paras räppar:)
    aga see stiil ka mööduv!
    Kui kellegil oli valus vaadata, mul poogen 🙂
    Minu arvates on siiski meie pisikese Eestis ilusad
    inimesed, eriti naised 🙂
    Ise käin täpselt riides nii nagu mul mugav, kui vaja
    kannan kleite/ seelikuid..teksad jne..samuti kui vaja
    panen dressid jalga ja kui sporti teen, siis
    spordiriided!!

    Sõbranna on ka väga stiilne ja ilus inimene!!
    Loe vähem kommentaare ja naudi elu 🙂

  • Avatar
    Vasta Leevi 13. juuni 2016 at 20:17

    Sa nägid väga kena välja EBA-l (vaatasin netist). Olen
    hoolega neid järelkajasid lugenud ja kuidagi sattusin
    Merje blogisse (oli vist Merje, ma pead ei anna). Mul on
    väga vähe blogisid, mida veel lugeda viitsin ja mingite
    blogijate omavaheliste intriigidega ka kursis pole, aga
    see Merje ilmselgelt on väga kade sinu peale. Seal oli
    lause et a’la ei saanud aru kas oli Mallukas või puudel.
    Kadedus pritsis igast august, vastik lugeda!

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 13. juuni 2016 at 20:22

      No äkki tal oli tõesti segaduses, kes teab 😉

  • Avatar
    Vasta Ents 13. juuni 2016 at 20:12

    Su sõbranna on väga ilus, see loll naine klubis
    oli vb end nii ära joond, et silmist pime!!!???

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 13. juuni 2016 at 20:14

      Ma ise mõtlesin ka, et äkki oli vaene inimene ennast pimedaks joonud 😀

      • Avatar
        Vasta Triinu 13. juuni 2016 at 20:25

        Kadi on täiega ilus! Ma olen talle seda
        sitaks öelnud! Vähe sellest, et ta on
        väljast imeilus-on ta ka seest ilus.

        • Mallukas
          Vasta Mallukas 13. juuni 2016 at 20:27

          Ei vaidle vastu!

  • Avatar
    Vasta Kelly 13. juuni 2016 at 20:11

    Blond ikka nii Sinu värv – uskumatult hästi sobib!!

  • Avatar
    Vasta MK 13. juuni 2016 at 20:07

    Mul on siiani meeles üks lause, mis algupäraselt oli küll
    inglise keeles, aga eesti keeles kõlaks see nii: Sa pead
    õppima tõusma lauast püsti, kui armastust enam ei
    serveerita. Ehk mõte vist selles, et mida iganes keegi
    sulle kuskil ütleb või ei ütle pead iseenda väärtust
    teadma. Minu meelest on ilus inimene tänapäeval see,
    kes ei ole igasuguste IN asjadega hetkel kaasa läinud:
    proteiinipulbrid, jõusaal, kõhulihased!, kes ei eksponeeri
    ennast igast küljest (ebakindlus teeb kõva häält,
    enesekindlus vaikib) ja on lihtsad inimesed. Sellised
    õrnad, armsad, lihtsad. Stiili poolest on mulle alati
    meeldinud Maarja ja Ines 🙂

    • Avatar
      Vasta D 13. juuni 2016 at 20:20

      Vot see mõtteviis mulle meeldib!!
      Väga hästi öeldud 🙂

      • Mallukas
        Vasta Mallukas 13. juuni 2016 at 20:25

        Ma muidugi nüüd selle osaga ei saa nõustuda, et jõusaalis käiv inimene või kõhulihaseid omav inimene ilus ei oleks.
        Ebakindlus teeb kõva häält, aga tead mis veel – uhkus! Ja kui keegi on endaga palju tööd ja vaeva näinud , siis on minu
        meelest tore, et inimene seda jagab ja enda üle uhkust tunneb 🙂

        • Avatar
          Vasta MK 13. juuni 2016 at 20:33

          Täiesti nõus, aga pigem mõtlesin seda, et kui
          ületatakse piire. Loomulikult iseenda eest
          tuleb hoolitseda 🙂 Sellel teemal ühist
          arvamust inimesed nagunii ei leia. Saabki
          jääda vaidlema, et mis maalt on iseenda
          saavutuste jagamine juba tähelepanuvajadus
          ja kas peaks koguaeg pilte panema vms. See
          on lõputu teema. Ise olen tolerantne kõigi
          suhtes ja püüame ikka inimesi esmalt mõista
          ja alles siis hukkamõista. Sõbranna silmades
          on selline soe pilk, see jäi enne lisamata.

  • Avatar
    Vasta Eva 13. juuni 2016 at 20:06

    Hehe, Kadil on minu kleit seljas 😀

  • Avatar
    Vasta Mia 13. juuni 2016 at 20:06

    Sa nägid blogiauhindadel super-super kena välja. See kleit, meik ja soeng-vau lihtsalt!

    Kui rasedad näevadki nii ilusad välja, siis mina tahan ka rase olla!:)

  • Avatar
    Vasta kla 13. juuni 2016 at 20:04

    Sa oled blondina veel rohkem Katherine Heigle nägu. 🙂

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 13. juuni 2016 at 20:15

      Nüüd veel tema keha ka vaja, siis võib rahus surra :D!

  • Avatar
    Vasta Mann 13. juuni 2016 at 20:01

    pean ütlema, et oled sina stiilne ja olid blogiauhindadel tõesti pandav..ja sinu sõbranna – vau, ei ütleks
    talle kole isegi kadedusest.:)

    Ära seda anonüümset netipaska loe, see on nii jabur lihtsalt 😀

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 13. juuni 2016 at 20:15

      Sõbranna on tõesti püss! Ja muuseas, on ka neid, kes täitsa mitteanonüümsedlt ikka salvata üritavad 😀 Aga ei ole hullu!