Kingiloos TÄNA ON MUL SELJAS/JALAS TESTIN JA ARVUSTAN

jaaniloosike koostöös ECCOga!

23. juuni 2016

Mõtlesin, et tänaste pühade puhul võiks ju teha ühe mõnusa ühepäevase loosi. Sorri, et mul viimasel ajal pole üldse olnud mahti rohkem kirjutada, kui ainult loose teha või halada, et ma suremas olen, aga no küllap ma varsti jälle oma kirjasoonele tagasi ronin. Lihtsalt on kuidagi juhtunud nii, et kõik firmad muudkui tahavad minu kaudu teile miskit anda ja no ega mul kahju pole. Ka tänane kingitus on mul endal olemas ja julgen kahe käega soovitada.

Tegemist on siis ECCO uusima väljalaske – Tøffeli sarja plätudega, mis on kerged, ilusad, mugavad ja jalasõbralikud, kui selline sõna üldse eksisteerib. Minule näiteks üldse ei meeldi varbavaheplätusid kanda, sest mul hakkab alati varbavahe valutama, aga nendega pole seda veel juhtunud, nii et mina olen isiklikult rahul.

Värvivalik on ka kiita, on valgeid, siniseid, lillasid, ah, vaadake ise lisainfot ECCO lehelt SIIN!

Screen Shot 2016-06-23 at 14.10.46

Muidugi võib asi selles ka olla, et ma olen muidu elu aeg omanud neid odavaid 10 euriseid suvalisi plätusid, mitte kvaliteetseid jalanõusid, aga no ilmselgelt ma ei saa ainuke olla, kes pole selle peale tulnud, et ka plätu võiks olla kvaliteetne ja kesta aastaid, mitte esimese suve lõpuks ära laguneda.

DSC_3269

DSC_3267

Üks õnnelik endale selle paari ka saab, muud pole tarvis teha, kui jätta siia postitusse kommentaar, et soovid osaleda. Olgu see siis minupoolne jaanipäevakingitus ühele vahvale lugejale, eks!

Häid pühi!

Loe ka neid postitusi!

752 kommentaari

Jäta kommentaar