KARDO PILDID

ÜLLATUS!

3. juuli 2016

Ma olen päris pikalt tahtnud teile rääkida, kuidas ma Kardo üllatussünnipäeva planeerisin, aga kuna ma iial ei tea, millal see mehenärakas siia blogisse satub ja millal mitte, siis ma ei tihanud iitsatada, sest ma ei tahtnud, et ta peost haisu ninna saab. Tegelikult on ta sünna üldse viiendal ja tema ise kavatses seda pidada järgmisel nädalavahetusel, aga meie ajasime kamba kokku ja tegime plaani, et 2.06 saame Kardo kodust välja, kaunistame kõik ära, kutsume rahva kohale ja üllatame Kardofflit.

Kamba peale tegime Kardole kingituse kah, milleks sai muruniiduk. Võib tunduda, et niru kink (MINA isiklikult ei tahaks niidukit sünnaks :D) aga tegelikult oli Kardol seda väga tarvis, sest eelmine oli teibiga parandatud ja andis juba aastaid tagasi tegelikult otsad. Iga kord kui Kardo niitis, võis kuulda, kuidas niiduk “kill me…” kähises. Nüüd on Kardol uus ja uhke masin. Selline (link). Me saime ühe sõbra kaudu mõned prossad soodukat kah ja panime rahad kokku.

Muidugi “panime rahad kokku” kõlab nii hästi, aga tegelikult pidin ma nagu tropp üle päeva kerjama: “PALUN MAKSKE RAHA ÄRA!” Ma tundsin ennast nagu mingi maffioosnik ja ma ei saa aru, miks ma pidin sellist summat nagu 14 euri niimoodi taga ajama 😀 Lõpuks oli ikkagi nii, et mina maksin selle eest ära ja mitte kunagi ei tee ma enam kellegagi midagi “kamba peale”, sest lõpptulemusena maksab see, kes raha korjab, ikka nende eest ka, kes ei suuda ega soovi kaasa lüüa. Mitte, et seda võiks siis kohe öelda, et pole soovi või ma ei tea, võimalust, kingis osaleda, oh ei. Ikka luba “kohe” üle kanda ja siis megalt üle lasta.

Okei, ma elasin ennast nüüd välja ja ma usun, et mind mõistavad kõik, kes on mingi raha korjamise taaga enda kaela võtnud. JUBE tegevus ja never again! Parem kingin kohe lihtsalt “enda eest” selle asemel, et seda mitmekümne inimesega klapitada. Raske on, noh!

Muuseas, sõbrad viisid Kardo linna peale ühte poodi, et me temata saaks siin koristada ja sättida. Et Kardo ikka võimalikult vähe aru saaks midagi, siis ma helistasin talle 10 minta enne koju jõudmist ja röökisin ta peale telefonis, et Lotte on terve maja sittunud ja tulgu ta koju “persse küll!” ja viskasin toru ära. No, et tal ikka võimalikult “hea meel” koju tulla oleks 😀 Endal oli nii rõve niimoodi teise peale karjuda ja kisada, ma pole vist elusees niimoodi ta peale häält tõstnud. Kardo ka pärast ütles, et tal läks lausa süda pahaks 😀

Aga niiduk ise on aus ja no Kardo reaktsiooni nähes läks kogu see kammajaa meelest ära, sest ta oli nii siiralt rõõmus ja õnnelik.

DSC_4055

Ma “enda poolt” tahtsin ka midagi kinkida ja ma otsustasin, et see eelmine kell, mis ma Kardole kinkisin, ei ole väga temalik. No vaadake Kardot – tal on ikka tarvis midagi erilisemat ja tuusamat. Seega tellisin ma talle kõige Kardoma kella Eesti kaubanduses (link).

DSC_4072

DSC_4081

Kardo oli oma kella üle ka nii uhke. “Nii värviline! Nii kerge!” ohkas ta aeg ajal juubeldavalt ja vaatas kella. Ühel hetkel uuris keegi Kardo käest kellaaega, mille peale Kardo käe tõstis ja ütles, et ta ei oska vaadata. Ütleks, aga ei oska! Õhtu lõpuks sai Kardo nii paljugi selgemaks, et suutis isegi soovijatele kella öelda. Ikkagi suur poiss, tunneb kella ja puha! Olgem ausad, ma ka tegelikult ei saanud alguses miskit aru sellest, aga no põhiline on, et Kardole meeldis.

No ja siis võiski pidu alata. Ma olin Selveri e-köögist tellinud hunniku suupisteid ja Maitsvast Muffinist (link) 100 muffinit. 50 soolast ja 50 magusat. Nendega oli selline naljakas lugu, et miskipärast pooled külalistest arvasid, et magusate muffinite peal olev kate kirjaga “palju õnne, Kardo!” ei ole söödav ja koorisid selle usinalt maha. Ei no alleaa!

13569882_10154310468364911_1247099672_o-4659660
DSC_4018

Ülejäänud peo istusin mina 99% ajast toas. Esiteks selle pärast, et Maril tekkis eile väga niru ajastusega palavik, mistõttu ta tahtis palju kaisus olla ja teiseks, olgem ausad, ei väsi ma rõhutamast, et ma olen rase naine. Ma ei saa teistega tinunni panna, mind ei huvitanud ka grillitav liha, jalad valutasid juba ammu enne peo algust ja õhtuks oli mul juba suur uni peal. Ma mõtlesin, et nüüd on minu töö siin tehtud ja edasi pidutsegu rahvas ikka ise. Seega ei olnud mind peaaegu üldse peol tehtud 400 pildi peal, va ühel, kus ma nagu ähvardaks diivanil vedeledes kõiki mättasse lüüa.

DSC_4316

Aga pilte tehti küll ja veel. Ma näitan teile kah mõnda, aga 99% nendest on küll selliseid, et vist päris ilmarahvale näidata ei kõlbaks. Ei taha ju külalisi kuidagi häbistada, kui siis ainult õige vähe. Siiski lisan ma pilte ainult päris “omadest trukkidest”, kes siin blogis ennegi figureerinud on, ma ei viitsi hakata kõigilt üle küsima, et kas nad siin rippuda võivad, või mitte.

DSC_4411

DSC_4347

DSC_4317

Pärast 2x palavikualandajat saanununa ja lõunaund oli Maril vahepeal hetk, kus ta ka õue kippus. Sai kohe tädi Kadiga paar liugu tehtud ja tuppa tagasi kolitud. Laps tundub jube paljas, aga õues oli 27 kraadi sooja.

DSC_4251

DSC_4238

DSC_4185

Meil oli ilus punane vaip Kardo peole sisenemiseks kohale tassitud, ma hiljem avastasin kaamerast, et neiud on seal kõvasti pilte teha klõpsutanud. Üldse oli kaamera väääga naljakaid pilte täis 😀

Teistel oli kindlasti jube tore pidu, aga mina muudkui käisin ja koristasin ja kraamisin, sest kõik käisid sopaste jalatsitega toas. Lisaks ei viitsinud ma ju nagunii õues olla, seega tegin ennast toas kasulikuks. Mida aeg edasi, seda rohkem napsised inimesed olid ja no jumala võimatu on minu meelest purjus inimestega suhelda või kontakti luua. Näiteks leiti mingi hetk, et sügavkülmas võiks olla AINULT JÄÄ ja kogu mu toit oli kapi ääre peale sulama jäetud. Mis seal ikka, kui mölisesin pidulistega nagu kuri naine muiste ja panin söögi tagasi külma.

Mingi moment hakkas sadama ja kõik tulid tuppa ära. Seega sai mu koristatud elutuba kohe rahvast täis, mis Marile väga meeldis. Tal on selline värk, et kui ta pusle kokku saab, siis ta tahab, et kõik talle plaksutasid. Tavaliselt lepib ta minu aplausiga, aga eile sai ta nautida 20 pealist aplausi, mistõttu oli ta joovastus nii suur, et ta seda puslet mingi 50x kokku pani ja kilgates aplausi nautis.

Lõpuks otsustasin ma, et minul on aeg Mariga magama minna ja teised pangu oma pidu heaga edasi, aga vaikselt, raisk! Loomulikult röökisid nad jalkat vaadates ja siis otsustasid laulda ja keegi pidas vajalikuks meie lahtise magamistoa akna all suitsu teha ja siis hakkas Lotte haukuma nagu lollakas ja kirsiks tordil oli sõbranna, kes kell 1 öösel pauguga magamistoa ukse lahti lõi ja küsis: “Mis teete?”.

Nagu MIDA SA ARVAD, MIDA MA TEEN KAHEAASTASE LAPSEGA KELL 1 ÖÖSEL? 😀 Vastasin, et loomulikult paneme siin vaikselt erapidu ja paugutame shotte juua, mis muud, mille peale K. sosistades ütles: “aaa, sorri, head ööd!” ja lõi ukse kõva pauguga kinni 😀

Oi jumal, kuidas ma vihkan purjus inimesi, kui ma ise üks nende seast ei ole 😀 Jumal tänatud, et see pidu tehtud on ja saame rahulikult peovaba elu edasi elada. Jehhuu! Aga no KARDO jäi peoga rahule ja see ongi minu jaoks põhiline. Külalised olid ka tegelikult nii mõnusad, kui 25 purjakil seltsimeest olla saavad ja no lõpp hea, kõik hea!

Muuseas, ma ise olen 26 aastat oodanud, et keegi mulle üllatuspeo teeks, aga oh ei. Mina ilmselgelt seda au veel saanud ei ole, aga vähemalt peres keegi sai seda nautida. Ma ei jõua ära oodata, et ma näiteks Marile üllatuspeo teha saaksin, see oleks raudselt lahe!

Kas keegi teist on üllatuspeo saanud, või seda ise korraldanud? 

Loe ka neid postitusi!

48 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Triinu 7. juuli 2016 at 08:54

    Väga vahva lugemine 🙂 Tundub, et teil oli üks vinge pidu.
    Vastuseks postituses olnud küsimusele: ootan samamoodi juba pea kolm aastakümmet oma üllatuspidu, seni ei ole veel kätte
    jõudnud kahjuks.
    Ise olen kõikvõimalikes üllatuste korraldamises osalenud küll ja suure rõõmuga.

  • Avatar
    Vasta Ista 6. juuli 2016 at 23:16

    Tean mis tähendab rahvalt ühiskingi jaoks raha kokku
    korjamine. Nagu tahaks nende rahadega endale
    tampoone osta krt

  • Avatar
    Vasta Dina 6. juuli 2016 at 13:15

    Jälle üks pull lugemine 😀 Kuidas keegi saab vinguda? Naljakas juu… issand jumal küll.

  • Avatar
    Vasta Anne 4. juuli 2016 at 16:01

    Ei ole teinud üllatuspidu, aga pmts samamoodi juba 25
    aastat ootan, et keegi mulle üllatuspeo teeks, mida
    olen isegi korduvalt vihjanud, aga oh ei.

  • Avatar
    Vasta Eliise 4. juuli 2016 at 12:38

    Minu ōde elab kanadas ja selllel aastal tegime koos tema
    mehega talle üllatuse. Mina lendasin Eestist sinna ja ta
    mees korraldas üllatuspeo, kus oli ka teisi ōe sōpru.
    Kuna mu ōel oli sellel hetkel kaks last (2 aastane ja 3a.)
    ja ta oli ka rase siis, oli talle see üllatus väga tore ja ta oli
    väga väga ōnnelik, et ma sinna tulin ja sain ka uue
    kodaniku sünni juures olla ja teda aidata ülejäänud
    pōngerjatega. Nii mu ōe kui ka laste rōōm tōi mulle
    pisarad silma ja ma tundsin kui hea on toredat üllatust
    nii kallile inimesele teha!

  • Avatar
    Vasta Kristi 4. juuli 2016 at 00:53

    Teie pidu tundus nii lahe 😉 Ma ise naudiks vist selle korraldamist rohkem, kui et keegi mulle teeks 😀 Peab kindlasti plaani võtma.

  • Avatar
    Vasta Jane 3. juuli 2016 at 20:48

    Üllatuspidu väga tore, aga tõesti “haiged” sõbrad – see küll normaalne ei ole, et külmikust omavoliliselt midagi sulama tõstetakse
    ja öösel tullakse magamistuppa lällama. Leian, et igati õigustatud see “vingumine”.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 3. juuli 2016 at 21:17

      No kes meist oleks purjus peaga väga normaalne 😀 Ega ma ei pane pahaks, lihtsalt kopa viskas ette 😀

  • Avatar
    Vasta HM 3. juuli 2016 at 20:20

    Oiii…. jälle see kena noormees piltidel, ruudulise särgiga 😀

  • Avatar
    Vasta KK 3. juuli 2016 at 19:24

    Korraldasin oma vennale viis aastat tagasi sünnipäevaks üllatuspeo. Pidu läks lausa nii hästi, et sain seal tuttavaks
    noormehega, kellega tähistan see suvi meie esimest pulma-aastapäeva! 🙂

    • Avatar
      Vasta karina 3. juuli 2016 at 19:36

      appi kui lahe! 😀

      • Avatar
        Vasta L. 3. juuli 2016 at 21:05

        Vauu, nii lahe 😀

  • Avatar
    Vasta laura 3. juuli 2016 at 17:33

    Ma tegin enda poisile novembris üllatuspeo sest kõik
    teised tahtsid pidu aga tema ei viitsi midagi
    korraldada. Käisime mitu päeva seda korrastamas ja
    ette valmistamas. Peopäeval üritasid kõik midagi
    kokku valetada, et miks välja ei saa/ei viitsi. Mina
    ütlesin et pean oma vanemaid abistama ja hiljem ei
    vastanud üldse telefonile. Lõpuks üks sõber ütles
    talle, et oleks vaja käia tema ühes ruumis (kus toimus
    pidu), mis nüüdseks muuseum vanas pommivarjendis,
    ja sealt igast vana kola ära viia. Jõudis sinna siis kõik
    hüppasid oma peidukatest välja ühed panid samal ajal
    valguse põlema,teised muusika tööle. Tüüp oli nii
    vaimustuses ja terve õhtu uuris, kes selle korraldas.
    Oli suht selline uhke tunne, et ma olen midagi sellist
    korraldanud.

  • Avatar
    Vasta Lehte 3. juuli 2016 at 17:29

    Mu vennad korraldasin meie vanematele 25ndaks pulma-aastapäevaks keset nädalat salajase peo. Pidu algas nii, et vend läks
    vanematele koju järgi ziguliga ehk nende pulmaautoga 🙂 Kahjuks ei olnud nõus vanemad silmi kinni siduma ja siis vend tiirutas
    neid mööda teid kuni lõpuks jõudis vanasse linnusesse, kus ka nende pulmade ajal käidi 🙂 Vanemad ei uskunud oma silmi kui
    kuskilt põõsaste tagant hakkasid kõik sugulased välja tulema ja laud oli kaetud 🙂
    Kogu pidu toimus Viljandimaal aga keset töönädalat olid kohale tulnud inimesed nii Tallinnast, Tartust ja mujalt 🙂

    Sellest saab nüüd 5 aastat ehk saabumas on vanemate 30 pulma aastapäev – ei ole veel suutnud välja mõelda, mida teha 🙁

  • Avatar
    Vasta Kelly 3. juuli 2016 at 17:25

    Kui ma “kaine rool” olen,siis ma vaatan neid purjus tegelasi alati samamoodi,et millised totakad ikka inimesed olla võivad 😀
    Samas ise juua siis on ka meri põlvini alati 😀 😀 Aga üllatus Kardole megavahva – hea naine oled talle ikka küll :)))

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 3. juuli 2016 at 18:05

      Just, ise ka samas seltskonnas joogine olnud ja siis on küll eriti fun ja lõbus. Noh, siis kui ennast muidugi kainena kõrvalt nägema ei pea 😀

      • Avatar
        Vasta Kelly 3. juuli 2016 at 18:36

        Täpselt niii! ?

  • Avatar
    Vasta getu 3. juuli 2016 at 17:24

    See kevad sõbrannale tegin. Väga äge oli:)

  • Avatar
    Vasta Sandra 3. juuli 2016 at 16:49

    Korraldasime kunagi emaga mu isale üllatuspeo
    50.juubeliks.
    Mitu nädalat ajasime asju, saatsime laiali kutseid
    sugulastele, tema töökaaslastele, sõpradele.
    Kõik laabus uskumatult kenasti ja vaikselt. Kõige
    suurem hirm oli, et teda end äkki koduski pole..
    nimelt käib välismaal tööl. Aga õnnestus ta ikkagi
    tolleks nädalavahetuseks koju saada ja pisikese
    hädavalega ta ka 100km kaugusele kodust
    meelitada,kus pidu toimus.
    Kui isa peosaali astus ja 50-pealine seltskond
    sünnipäevalaulu laulma hakkas, kohkus ta esmalt
    ära ja astus 2 sammu tagasi, siis nägi aga tuttavaod
    nägusi, tuli naeratus näole ja rõõmupisar ka.
    Rääkis veel mitu nädalat sellest kui üllatunud ta
    oli. Sest ei olnud plaaninud majandusliku olukorra
    tõttu pidu pidada.

  • Avatar
    Vasta Sillu 3. juuli 2016 at 16:31

    Ma olen juba kolmele kallile inimesele üllatuspidu
    teinud ja ikka veel ootan enda oma 😀 mitu ma veel
    neid tegema peaks kuni aru saadakse, et mulle võiks
    ka vastu teha :D?

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 3. juuli 2016 at 16:53

      Haha, vaene sina :D:D

  • Avatar
    Vasta Kristel 3. juuli 2016 at 16:09

    Joppenbuhh,ma ei saa aru kuidas mõned ikka viitsivad
    iga su postituse kallalal vinguda..:-) miks loed siis,kui ei
    meeldi..minu jaox väga muhe lugemine,ise lõugax ka
    ,kui mehe sõbrad mu köögi üle ujutax v öösel lapse
    üles ajaks..niiet Mallu,lase samas vaimus edasi 🙂

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 3. juuli 2016 at 16:53

      Ei saaks öelda, et ainult mehe sõbrad, ikka minu sõbrad on nad kah 😀 igatahes viha keegi ei pea ja kõik on tsill 😀

  • Avatar
    Vasta Kati 3. juuli 2016 at 15:56

    Ka mina tegin oma mehe 25 aasta sünnipäevaks
    üllatuspeo. Alguses plaanisime puhkemaja rentida,aga
    siis ta lõi sellele käega. Minul aga peas susises
    üllatuspeo plaan. Kuna pidu pidi toimuma kohe peale
    meie reisilt naasmist ja mul oli pea täiesti tühi kus ma
    seda teha võiks,siis ma olin parajas paanikas. Enne
    reisi otsisin kohta kus teha võiks. Leidsin ühe koha
    sauna ja mullivanniga. Võtsin ühendust ja peale pikki
    vestlusi sain koha. Mehe töökaaslase ülesandeks oli
    teda mõjutada,et ta ikka tollel nv ei peaks kus mina
    plaanisin. Sellega oli palju tegemist,sest tee talle
    selgeks miks ükski töökaaslane just sellel päeval tulla
    ei saa.:D Lisaks aitas tema organiseerida alkoholi
    kogust,sest mina ei tea alkoholist midagi 😀 Kogu see
    aeg käis tema selja taga tohutu salatsemine ja
    infovahetus,sest mina ajasin kodus talle oma jonni ja
    töökaaslased oma. 😀 Kui reisilt tagasi tulime,siis
    järgmisel päeval oli tal ühe töökaaslase sünnipäev.
    Mõtlesime küll,et minu peost ei tule küll midagi,sest
    mu mees ei joo 2 päeva järjest. Järgmine päev oli ta
    kodus suremas. Õhtul kui aeg käes,ütlesin talle,et
    lähen käin lapsega enda ema juures korraks. Jätsin
    lapse sinna,vahetasin riided ja tegin end korda. Siis
    helistasime omavahel töökaaslasega kes arvas,et meie
    esialgnr plaan teds kodust välja saada,ei toimi.
    Plaaniks oli see,et ta aitaks töökaaslase tütart
    otsida,sest to on reaalselt ka peast soe. Tuli plaan B.
    Helistasin mehe õele,et ta helistaks mu mehele ja
    ütleks,et ma olen autoga kesklinnas tee peal. Tema
    helistas kohe mulle,et mis toimub? Miks sa oled
    kesklinnas kuigi pidid ema juurde minema? Mis autoga
    juhtus? Mina muidugi elu paanikas. Ütlesin,et laps
    tahtis mäkki minna ja auto jäi lihtsalt tee peale
    seisma,käima enam ei lähe. Ta oli lihtsalt nii närvis,et
    misasja mina ajan ja auto on 3 kuud vana ja juba on
    mingid jamad. Helistas tuhat korda,aga mina enam
    vastu ei võtnud. Lõpuks parkisin auto maja taha ja
    saime töökaaslastega kokku. Ta oli täiesti
    segaduses,sest mina ütlesin hiljem,et auto on nüüd
    bussijaamas. Kuidad ma ta sinna veel sain? Igastahes
    ma olin nii närvis,et ma ei saanud enam ise ka aru,mida
    ma suust välja ajan. 😀 Läksime siis leti juurde,et meid
    ruumini saadetakse,kui nägin,et ta jõudis õega kohale.
    Mul hakkasin käed ja jalad niimoodi värisema. Õnneks
    saime me kiirelt üles. Teised peitsid end sauna ära ja
    mina jäin eesruumi ootama. Kuna uks oli praokil,siis
    kuulsin kui ta ütles õele,et mis siin toimub,miks ta siin
    on ja miks auto maja taga on? Mina muudkui marssisin
    ühest toa uksest teise ja “närisin” küüsi. 😀 Kui ta
    uksest sisse tuli,karjusin talle PALJU ÕNNE
    SÜNNIPÄEVAKS KALLIS. Ta ei saanud midagi aru.
    Küsis kohe,et kas me kolmekesi oleme siin? Ütlesin,et
    ei,kohe peaks su ema ja lapsed ka tulema. Ta oli veel
    rohkem segaduses kuniks saunast hüppasid teised
    välja ja karjusid talle PALJU ÕNNE SÜNNIPÄEVAKS!!
    😀 Rohkem ma vist neid asju enda peale võtta ei
    tahaks,et ma peaksin mingi tohutu vale välja
    mõtlema,samalajal endal käed värisevad,sisikond
    hüppab välja ja pea lõhkeb närveldamisest 😀

  • Avatar
    Vasta Chill 3. juuli 2016 at 14:47

    Üllatuspidu ei ole ise korraldanud aga üllatusi niisama
    olen küll teinud. Meil ei olnud plaanis näiteks
    valentinipäevaks üksteisele kingitusi teha aga salaja
    ostsin ikka mehele zippo,kuhu graveeritud peale minu
    ja tema nimetähed sünnipäevaks oli tal vaja uut
    telefoni, mille üllatuskingitusena talle juba kaks kuud
    ennem sünnipäeva ostsin ja kuna homme on tal
    sünnipäev, siis hommikul ennem tööle minekut panen
    talle lauale lilled ja pisikese kingituse veel, et ikka
    sünnipäeva hommikul ilus ärgata oleks. Ma pole
    varem mingi kingituste hull olnud aga viimasel ajal on
    miski pähe hakanud. Hea on vaadata kui inimesed on
    õnnelikud.. Aa ja emale sai sel aastal õe ja vendadega
    voodi kõrval sünnipäeva laulu lauldud, ta oli öösel tööl
    ja päeval magas,oli hea variant peale tööd sinna
    laekuda ja ta üles ajada, kuna meil ei olnud 45 küünalt,
    mida tordile panna, siis mu ema sai 17, tal oli selle üle
    vaid hea meel :D. Üllatused on igatahes
    lahedad,korraldamine võib küll paras peavalu olla aga
    asi on seda kindlasti väärt 🙂

  • Avatar
    Vasta Emilia 3. juuli 2016 at 14:46

    Ma pidu pole korraldanud, küll aga kaks korda inimesi kokku kogunud ja suure kingituse teinud. Esimene kord juba nutsin ja
    vandusin ja ütlesin, et enam ei iial! aga paar aastat hiljem oli vimm ära kadunud ja tegin uuesti ja seekord läks kiiremini ja
    lihtsamini 🙂 Esimene kord kogusime raha kokku ja lasime mu tolleaegsele kutile arvuti kokku panna ning nüüd läks raha jalgratta
    jaoks. Mõlema reaktsioonid olid seda kõike väärt. Aga krt, üllatuspeo võiks mulle ka keegi kunagi teha 😀

  • Avatar
    Vasta Helina 3. juuli 2016 at 14:34

    Olen ka mehele üllatuspeo teinud .. aga nu need vahvad sõbrad mõned ei tulnudki kohale ka.. nagu oli päev ennem öeldud. Aga
    mis seal ikka..
    Õnneks sain paari sõbraga mehe algul saunatama viia ja hiljem koju tulles ootas väike üllaus istumine .. kos tissitordiga (mille
    peale kostis, et seda ei tohiks ära süüa 😀 )

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 3. juuli 2016 at 14:44

      😀

  • Avatar
    Vasta Britta 3. juuli 2016 at 14:24

    Üllatuspeod on niii toredad ☺️☺️
    Minu ema on mulle kaks aastat järjest üllatuspidusi teinud
    koos mu sõprade ja sõbrannadega, niiet ma olen kindel, et
    Marile meeldiksid need kohe sama palju või veel rohkem kui
    mulle!

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 3. juuli 2016 at 14:44

      Ma pean vähe ootama mõned aastad, muidu Mari ei saa hästi aru 😀

      • Avatar
        Vasta Britta 4. juuli 2016 at 22:25

        No seda kindlasti, mina sain 16 kui mulle esimene
        üllatuspidu tehti, aga muidugi võib neid juba varem
        pidada, niiet väga kaua sa ei peagi ootama ?

  • Avatar
    Vasta Kristhel 3. juuli 2016 at 14:12

    Mina tegin emale üllatuspeo eelmisel
    aastal 🙂 Kuna polnud majanduslikult
    parim aeg selleks ja teades kui kurb
    mu ema reaalselt oli, et ta ei saa ka
    väiksemat peokest teha, siis
    orgunnisin kõik tema ja isa sõbrad
    kokku, korraldasin korraliku
    snäkilaua ning vahva kingituse. Kõige
    keerulisem oli ema kodust välja saada
    normaalsete riietega. Viimast me ei
    saanudki. Läks dressides ja crocsides
    naabrinaise juurde šampust jooma.
    Veel ulmelisem oli ta tagasi koju
    saada, kõigest 20 minutit hiljem
    mille aja sees pidid kõik külalised
    pimedas köögis valmis olema, laud
    kaetud saama. Helistasin ja ütlesin,
    et täditütar tuli enne pealinna
    minekut meile, tahab sulle ise
    kingituse anda, tule ruttu. Kui ta
    uksest sisse astus karjusid kõik
    sõbrad talle “Üllatus!” Nagu Ameerika
    filmides. Ilmselgelt puhkes ema nutma
    (enne mind pooloimetult sõimates) Ta
    ei suutnud uskuda, et kõik külalised
    olidki päriselt kohal ning veel
    kingitustega. Ning veel vähem uskus
    ta, et tal on teises toas laud
    kaetud. See oli ilmselt kõige ilusam
    asi mida ma oma elus kellelegi teinud
    olen 🙂

    Nüüd tahan salamisi vanaemale sellist
    üllatust teha!

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 3. juuli 2016 at 14:13

      Oh kui laheeeee! :))

  • Avatar
    Vasta Heli 3. juuli 2016 at 14:09

    Mina pole ka üllatuspidu saanud 🙁 Aga ehk 25 sünnaks
    keegi teeb ?
    Ma ise rohkem selline kes teeb teistele üllatust

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 3. juuli 2016 at 14:12

      Ma enam raudselt ei viitsi kellelegi teha 😀

  • Avatar
    Vasta kurb 3. juuli 2016 at 14:07

    Kurb lugeda kui hulluks vingatsiks sa muutunud oled.
    Teeb su blogi lugemise mitte nii lōbusaks.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 3. juuli 2016 at 14:12

      Nuta siis natukene, kui kurb on.

      • Avatar
        Vasta kurb 3. juuli 2016 at 14:32

        hetkel ma võin nutta aga varsti nutad siis sina kui
        oma vingumisega inimesed eemale oled peletanud
        🙂 Kas sul on see rasedus pähe hakanud või liigne
        blondeerimine pea puhevile ajanud? ???

        • Mallukas
          Vasta Mallukas 3. juuli 2016 at 14:35

          Usu mind, mul on suht pohui, kas ma olen oma lõputu vingumisega eemale peletanud mingisuguse suvalise anonüümse blogilugeja või mitte 😀

          Aga tead, oota ise, kuni sa rase oled, ma joon ennast mällu ja tulen su koju märatsema. Kui sa midagigi öelda julged, siis ma küsin, et miks sa vingud ja inimesi eemale peletad?!

          Ma ei tea mis sulle isiklikult pähe on hakanud, aga tundub, et sul oleks keretäis keppi tarvis, rahuneksid ehk vähe maha ja ei tunneks survet muretseda minu ja mu sõprussuhete pärast 😀 Usu mind, me oleme kõik sõbrad – mina nendega olenemata sellest, et nad täis peaga tüütud on ja nemad minuga, et ma sellele nende tähelepanu juhtisin. Ei maksa kõike siin ilmas nii tõsiselt ja südamesse võtta. Uskumatu, et ma seda võhivõõrale seletama pean 😀

          • Avatar
            m 3. juuli 2016 at 14:51

            Kui sa nii tige tikker oled siis miks sa
            üldse selle peo kodus korraldasid?
            Siililegi selge, et purjus inimesed ei oska
            ennast väga hästi ülal pidada. 🙂
            Ja keretäis keppi on sul endal vaja,
            võtad ehk elu nata iizimalt.

            Postituse pealkiri oleks võinud olla
            “Korraldasin Kardole üllatuspeo ja siis
            ise vingusin toas” 🙂

          • Mallukas
            Mallukas 3. juuli 2016 at 15:15

            Loomulikult oli see siilile selge, kas sa loed kuskilt, et “korraldasin peo ja eeldasin, et kõik on kained, aga krt, värdjad, ei olnudki!” Purjus inimesed ei oskagi ennast ülal pidada ja nii kaua kuni see vaid mind häiris, ei kostnud ma sõnagi, sest see on mu oma probleem. Kui aga mu kööki üle ujutatakse ja last üles aetakse, loen ma ikka oma õiguseks neid korrale kutsuda.

            Ma arvan, et anna alla nüüd, sul ei õnnestu mulle ära panna, püüa mis sa püüad 😀

          • Avatar
            Aveli 3. juuli 2016 at 15:51

            Hahaha, mingite anonüümsete kritiseerijate vingumised on jah need kõige paremad 😀 See on sinu blogi ja teavad
            nii sinu kui Kardo sõbrad, milline su kirjastiil on ja et sa ei mõtle kõike nii halvaga kui postitusest mulje võiks jääda
            – ala vihkad oma mehe purjus sõpru ja üldse kogu maailma. Ja kui sellel anonüümsel kommenteerijal tõesti nii
            kurb hakkas siis ei käsi keegi teda sinu blogi ju lugema.:D

          • Mallukas
            Mallukas 3. juuli 2016 at 15:54

            Jah, ma ei osanud isegi mõelda, et siit oleks võind jääda mulje, et ma käisin ja röökisin ja närvitsesin kuskil 😀 Pigem ma ohkasin omaette ja mõtlesin, et küllap ma ise olen purjus peaga sama tüütu olnud ja mis seal ikka teha, kui üle elada 😀

          • Avatar
            Rs 3. juuli 2016 at 15:51

            Ned mõtted on ainult sinu peas, osta ABI!

      • Avatar
        Vasta Keiu 3. juuli 2016 at 14:33

        Mina küll naersin. Mitu korda kohe.
        Eriti kuna oskan selle
        hormoon-rase-ving-naisega samastuda
        (kahjuks). Olen kuulnud, et osad
        rasedad on rõõmsad? Jajaa, ja osad
        saavad sünnitusel orgasmi ka,
        linnalegendid puha.

        • Mallukas
          Vasta Mallukas 3. juuli 2016 at 14:38

          Tegelikult ega ma ei vingunud, enamuse ajast ma lihtsalt olin vait ja palusin armulist taevaisa, et see pidu ükskord läbi saaks 😀 Mölisema hakkkasin ma konkreetselt kaks korda – ühe korra siis, kui ma avastasin üleujutatud köögi koos sulava söögiga ja siis korra öösel, kui 15 inimest täiest kõrist “WOHHHOOOOOO!” röökisid ja Mari üles ajasid 😀

          Üldiselt olen ma küll väga rõõmus rase inimene, ma lihtsalt ei viitsinud pidu panna 😀

  • Avatar
    Vasta Mai 3. juuli 2016 at 14:06

    Oma mehele tegin 🙂
    Pidi rabanduse saama 😀

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 3. juuli 2016 at 14:12

      Kardo oli lihtsalt niiii-iii-iii õnnelik 😀