PILDID

üllatusterohke pühapäev

15. august 2016

Kes mu FBi jälgija on, see juba vast teab, et eile oli selline päev, mil ma otsustasin üllatada oma armast Triinukest. Kuna tema tüdrukuteõhtule ma minna ei saanud (mäletatavasti Mari hüppas mulle peale), siis mõtlesin ma kohe, et pean temaga selle tüdrukuteõhtu takkajärele ära pidama. Ma alguses mõtlesin, et ma teen seda siis, kui mul on juba laps peos ja saan temaga kuskile baaridesse möllama minna, aga siis hakkasin ma mõtlema, et kuna selline pidu-möll üritus tal juba naistega oli, siis tegelikukult oleks tore teha midagi sootuks teistsugust. Ja no tüdrukuteõhtu peaks olema ikka enne pulma, mitte pärast. Seega panin ma nädala ajaga plaani paika.

Esiteks pidin ma mõtlema, et mida Triinule meeldib teha. Mis siis, et ma olen peapruutneitsi, siis minu mõtteid väga esimese tüdrukuteõhtu puhul ei kuulatud ja olgem ausad, see on väga raske panna 10 naist samades asjades nõustuma. Kuna ma olen rase, ärrituv ja niisama närvihaige, siis ma ei viitsinud seal oma arvamust väga peale suruda ja õigusi taga ajada, mistõttu tõstsin ma käed ja lasin neil teha nii, nagu nemad seda teha tahtsid. Seekord olin ma oma orgunnis üksi ja nii mõnusalt lebo oli. Nagu jeesus taevas – muudkui mõtle ja tee 😀 Loomulikult on need enda mõtted alati kõige paremad ja õigemad kah 😉

Ja nii palju kui ma Triinukest tean, siis esiteks ma tean, et ta on nagu kuninga kiisu. Talle meeldivad mugavus, luksus ja ilusad asjad siin elus. Seetõttu oligi mu peamiseks eesmärgiks leida meile mõnus hotell. Kuna Triinu ja Kristo kihlusid Swissotelis, siis just sinna ma meile eilseks 14. korrusel sadamavaatega toa broneerisin. Vaade merele oli tõepoolest imeline ja nagu tellitult, siras meile aknast sisse ka vikerkaar.

DSC_5469

Kuna ma ei saanud ju Triinule üllatust rikkuda, siis saime kell 12 kokku eesmärgiga varajasele lõunale minna. Me polnud jupp aega koos tsillida saanud ja nõnda ütlesingi ma talle, et tahan talle väikse kõhutäie välja teha. Käisimegi siis Radissoni Revalis söömas ja rääksime maast ja ilmast juttu. Kui kell juba üks hakkas saama, valetasin Triinule, et mul oleks vaja korra Swissist läbi minna ja plaanisin ta kuidagi mingi väikse valega tuppa meelitada. Fuajees selgus aga, et tuppa saamiseks oli vaja meie mõlema dokumente, seega pidin ma Triinule üllatusest hoopis seal rääkima.

Muidugi ega ma kogu plaani paljastanud – ütlesin lihtsalt, et meile on tuba ja lähme spasse mõnulema. Triinu kohkus ära, et tal pole ujumisriideidki kaasas, aga minul oli see kõik Kristoga juba kokku lepitud, seega olid ta ujukad ammu juba minu kotis ootel. Siis ei olnudki muud, kui vahetasime riided ära, ahhetasime vaadet ja läksime spasse. Me oleks olnud nagu privaatspaas, sest olime tol hetkel seal ainsad inimesed. Seega heljusime niisama basseinis edasi-tagasi ja siis käisime vahepeal saunas, kust jällegi avanes super vaade. Ma ei olegi kunagi enne aknaga saunas käinud.

13920733_1025533727562086_9165151576470104624_n

Ühel hetkel mainisin siis Triinule, et tead, meil on tegelikult massaažid ka ootamas, mille peale ta silmad särama lõid. Me oleme Triinuga selles suhtes ühtekad, et oleme mõlemad mega massaaži fännid, mis tähendab seda, et kodus meestel on pea iga päev käed rakkes. Küll aga peaksid kõik naised teadma, mis võib juhtuda, kui sa võtad riided seljast, annad mehele õli kätte ja ütled, et kuule mudi mind (selle kohta on üks hea pilt ka). Seega viskasimegi Triinuga nalja, et jumala hea on vahelduseks proffide käe all muditud saada – pole mingit muret, et massöör sulle heast peast käsi püksi toppima hakkaks. Vähemalt meie omad ei hakanud, vaid vastupidiselt saime nii mõnusad massaažid, et täitsa hull kohe.

Mina valisin peamassaaži ja Triinu sai Swisshotelli signatuurmassaaži Püroveli õlidega. Kuigi me oleme mõlemad käinud väga paljudes spaades ja saanud päris omajagu erinevaid hoolitsusi, siis selline klienti suhtumine oli meie jaoks küll esmakordne – nagu oleksime mingid eriti VIP kliendid ja saksapreilid. Uuriti, kuidas meile toatemperatuur sobib, mis tugevusega massaaži soovime, mis lõhnalist õli eelistaksime ja no poputati ikka täiel rinnal. Ja massaaž ise oli loomulikult imeline. Mul tulevad siiamaani külmavärinad peale, kui ma sellele mõtlen ja no tõepoolest lisapunktid selle eest, et teenindaja küsib, mis tugevusega mudimist soovime. Mõnes kohas tehakse nii nõrgalt, teises lausa haiget, jumala tore on kohe algusest peale saada sellist massaaži nagu sa ise eelistad.

Seega ma võin öelda, et kes soovib luksuslikku lõõgastust, siis minge Swissi spaasse. Ega see odav lõbu ei ole, kui me nüüd hakkame siin võrdlema näiteks Kalev Spa hindadega, aga olgem ausad, see oleks sama tobe kui võrrelda hiidkrevette kalapulkadega. Swissis ei ole mingisugune veepark, vaid konkreetselt lõõgastumisele ja elegantsile panustatud rahu koht, kus on hea olla, proffesionaalsed klienditeenindajad ja selline zen olek. Hea mõte neile, kes oma kallimaga tahavad koos romantikat teha – kindlasti palju mõnusam ja privaatsem, kui kuskil mullivannis koos kolme paksu Soome mehega liguneda.

ced63b21-41bc-4551-872d-3cac929e9987-4435506

Kui me olime kenasti lõõgastunud, jõime soovituste kohaselt natukene vett ja läksime oma tuppa tagasi, sest nüüd oli algamas üllatuse teine osa –  olin kohale kutsunud meikari, kes Triinu ilusaks teeks. Mitte, et Triinu juba ilus ei oleks, aga nagu öeldakse, siis mida rohkem seda uhkem. Marian Koppel suutis meie jaoks aega leida vaid paaripäevase etteteatamisega ja kuna ma tema tööd olen ka enne näinud (Naistelehega koostöös), siis teadsin, et tulemus saab ilus olema. Ma kasutasin isegi juhust ja lasin tal endale kulmud joonistada, sest noh, ma ei ole selles kõige osavam. Triinu sai ikka tunduvalt rohkem, kui vaid kulmud. Täpsemalt siis fotomeigi ja lokisoengu, milles ta nägi välja nagu miljon dollarit.

Ja miks meil fotomeiki vaja oli? No eks ikka selle pärast, et ma olen Fotoraadi endale keldrisse ahelasse pannud ja kasutan neid nüüd igal võimalusel, mis siin ilmas olemas on. Ehk siis olin kohale kutsunud Kerli, et see Triinust kauneid buduaaripilte teeks, mida ta kunagi vanamutina vaadata saaks ja ohata, et küll on ta ikka omal ajal püss olnud. Selle tarbeks oli Kristo mulle salaja kotti sokutanud ka enda lemmikpesukompleti.

Samal ajal kui fotograaf usinalt klõpsutas, tegin ka mina kõrvalt mõned pildid. Toas oli lihtsalt nii hea valgus ja no ilusast inimesest on isegi minusugusel fotovõhikul imelihtne kauneid pilte teha. Näitan siis teile ka mõnda, mis minu kaamerast välja tulid.

DSC_5756
DSC_5727

DSC_5555

Kui pesupildid tehtud, siis olin ma Triinule kaasa võtnud ka enda pulmakleidi, sest ma tean, et iga naine tunneb ennast just pulmakleidis kõige kaunimana ja selles oli mul plaan Triinuke tänavatele patseerima viia, et ta ikka võimalikult paljudele silmadele oma ilu näitaks.  PÄRIS pildid on Kerlil veel töötlemata, küll aga saatis ta mulle eile ühe pildi, kus mina Triinut pildistan, see on minu meelest nii lahe. Nagu päris värk!

13895568_1025699857545473_4704998287515593067_n

See on siis see pilt, mis ma samal ajal tegin 🙂

DSC_5826-2

DSC_5798

DSC_5794

Kui pildid tehtud said, siis andsime Triinule hunniku õhupalle kätte ja suundusime Troikasse, kus pistsime nahka korraliku taldrikutäie pliine kalamarjaga. Pärast kogu seda tralli oli niii-iii-iii kohutavalt hea süüa! Meiega ühines sellel hetkel ka Triinu parim sõber Ivar, kellega koos läksime edasi veel Pegasuse, et Triinu saaks paari kokteili nautida.

Nõnda see päev õhtusse veereski. Kõhud täis, tujud head, läksin mina oma koju ja Triinu tagasi hotelli, kus teda ootas küünalde ja lilledega Kristo, kellel olid loomulikult kaasas kõik vajalikud riided ja meigivahendid, et Triinu saaks otse hotellist täna tööle minna.

Igatahes see oli super mõnus päev, täis Triinu lemmikuid asju. Ja ma ütlen käsi südamel, et ka mul oli nii lahe näha, kuidas mu sõbranna iga minut juubeldab, et oh appi, ma olen nii õnnelik ja niii ilus ja muudkui tahtis mind kallistada ja musitada (mida te ju teateeeeee-eee-eee, et ma üldse ei seedi :D). Aga ma kannatasin Triinu nimel ära ja kallistasin, kui inimene tahtis. LISAKS ma organiseerisin seda päeva ka ainult tema nimel, sest noh, ma ei saanud ju esimesele minna ja olgem ausad, minu oma oligi parem 😉  (koer ja koera saba, või mis selle kohta öeldakse), kuigi ma ei ole üldse suurem asi orgunnija ja see ei ole teps mitte mu lemmiktegevus. Mõndade inimeste nimel lihtsalt peab!

Nüüd on sõbrakene igatahes abiellumiseks valmis ja ma ei jõua reedet ära oodata, et saaksime juba pulma minna! Head teed sul proua Epneriks saamisel, sõbrake!

IMG_7690

Loe ka neid postitusi!

34 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta kris 17. august 2016 at 23:31

    kas triinul taas juuksepikendused?

  • Avatar
    Vasta sandra 16. august 2016 at 10:28

    Igal inimesel võiks üks selline sõbranna olla 🙂 väga armas sinust!

  • Avatar
    Vasta M. 15. august 2016 at 22:34

    Oh, nii tubli oled ikka, uskumatu kui vahva mõte ja teostus 🙂

  • Avatar
    Vasta K 15. august 2016 at 20:38

    Oi vaene kleit mis sellise ilmaga sealt alt vist päris poriseks sai? 😀

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 15. august 2016 at 20:47

      Suva ju 🙂

  • Avatar
    Vasta :) 15. august 2016 at 16:06

    Äkki it was meant to be, et sa ei saanud esimesele tüdrukuteõhtule minna? Kui sa oleksid läinud, siis arvatavasti Triinul poleks sellist imelist tüdrukuteõhtut? Väga tubli oled, et sellise tüdrukuteõhtu korraldasid!

  • Avatar
    Vasta KK 15. august 2016 at 16:01

    Sinu korraldatud tüdrukuteõhtu on nii siiras ja täis häid emotsioone. Leenul oli ka äge, aga see oli rohkem täis igasugust möllu. Sinu korraldatud ei anna võrreldagi Leenu omaga, nagu sa ütlesid hiidkreveti võrdlemine kalapulgaga. Ma usun, et sinu korraldatud tüdrukuteõhtu jäi Triinule rohkem südamesse ka, ta on väärt sellist printsessi olekut! 🙂

    • Avatar
      Vasta J. 15. august 2016 at 16:15

      Leenu oma oligi idee poolest tüdrukuteõhtu! Sest idee pärineb ju väljamaalt ja sealt tähistataksegi neid mölluga 😉 minu meelest on veidi imelik teha kellegi korraldatud pidu maha! Kõik nägid vaeva ja reaalselt kui Mallukas poleks rase poleks ta ka nii palju vaeva näinud vaid osalenud Leenu omal ja asi ants! Ja millegi pärast kaldun arvama, et isegi kui Mari poleks tookord kõhule hüppanud poleks Mallukas kogu selle ööbimisega möllu läbi teinud. Või oleksid, Mallu?
      Triinul aga kõige paremas mõttes VEDAS! (Y)

      • Mallukas
        Vasta Mallukas 15. august 2016 at 16:28

        Oi ei ööbima ei oleks ma kindlasti sinna jäänud. Esiteks oli see ööbimiskoht ka minu väga madalaid standardeid arvestades (eeem… köhh-prügikastiporru-köhh) liiga jube olnud, teiseks ei oleks ma soovinud rasedana seal purjus inimeste vahel vedeleda ja und oodata. Meil on perekonnal Pärnus kolm korterit ja ma oleks kenasti sinna ööbima kobinud, kus mu tädi elab.

        Mina arvan ka, et tüdrukuteõhtu peaks ikka oma olemuselt MÖLL olema, aga samas arvan ma ka seda, et see peaks olema pruudi nägu. Kuna ma ütlen ausalt, et ma peale pikka kemplemist sellel esimese õhtu korraldamisel silma peal ei hoidnud, siis raudpolt oleks ma ise sellel esimesel õhtul kasvõi oma raha eest üksi Triinule kuskil hotellis toa võtnud ja üritanud seda õhtut seal kuidagi… temalikumaks muuta. Aga kuna ma seal ei olnud, siis tegin nüüd lihtsalt ise ja nii nagu mina tahtsin ja arvasin, et Triinule rohkem meeldis.

        Vaeva ma muuseas sellega väga ei näinud 😀 Paari kirja “vaev”.

  • Avatar
    Vasta Kerli 15. august 2016 at 14:32

    Ka mina ütlen ausalt, et sinu korraldatud tüdrukuteõhtu oli palju armsam 🙂 Hoopis midagi muud. Miks peab alati tüdrukute õhtul olema “hull mõll”?

  • Avatar
    Vasta Pille 15. august 2016 at 13:55

    Peab ütlema, et kui ennast Triinu asemele mõelda, siis kõik see mõnus glamuur ja zen ja ilu tundub natuke nagu ahvatlevam kui see 1. tüdrukuteõhtu tal oli, pead-persed koos kuskil hostelis magada… Muidugi õigete inimestega koos on sellistel ettevõtmistel ka hoopis teine maik kui mulle siin kõrvaltvaatajana tundub, aga see eilne tundub ikka igast otsast õnnestunud idee + teostus! Ma ei tunne ainsamatki inimest, kes sellisest päevast totaalselt sillas poleks nagu sa Triinule korraldasid! Täpselt nagu ma ei tunne ühtki inimest, kes nii vingete ideedega sõbrannast ära ütleks nagu sina 🙂 Ikka väga väga kift!

  • Avatar
    Vasta A. 15. august 2016 at 13:52

    Ei mäleta, kelle blogist ma tolle tüdrukute õhtu kohta lugesin, kuhu sa minna ei saanud, aga mulle jäi mulje, et seal oli põhirõhk joomisel ja ringilällamisel. Aga vb taolistel üritustel ongi see mingi põhivärk. Ma muidugi ei kahtlefi, et neil seal ka lõbus oli, aga sinu korraldatud üritus on rohkem minu maitse, mistõttu arvan sellest kordades rohkem. Tõesti tubli orgunn sinu poolt. Igati siiras ja üllas 🙂

  • Avatar
    Vasta Krista 15. august 2016 at 13:51

    Minu meelest said üksi väga vinge päeva korraldatud ja tõesti oli see päev 100 korda parem kui eelmine, vähemasti mulle oleks selline üllatus rohkem peale läinud. Super, et selliseid sõbrantse on 🙂

  • Avatar
    Vasta sjf 15. august 2016 at 13:14

    See tundus ikka kõvasti ägedam tüdrukuteõhtu kui see, millele sa minna ei saanud. No öö ja päev, siga ja kägu, mina oleksin kordades rõõmsam sellise üllatuse üle (ma olen nagu Triinu, hindan luksust ja poputamist 😀 ) Samuti nüüd saab selle teema õnneks lõppenuks lugeda, sest muud ei olnudki vahepeal kui et kas Mallu käis ka tüdrukuteõhtul ja miks ta ei käinud jne. Super lõpplahendus ja super sõbranna oled, tõeliselt südamest tulnud ja sõbranna olemust tabatud tüdrukuteõhtu.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 15. august 2016 at 13:19

      Ma vist magasin maga need probleemid, et miks ei käinud. Ma arvasin, et see oli selge, miks ma sinna ei läinud. Aga kui ma aus olen, siis ega ma rasedana poleks väga viitsinud seal mööda linna tuiata ja hääletada ja sebida kah. Pole lihtsalt minu teema hetkeolukorras. Samas Triinu sai vähemalt oma sõbrannadega aega veeta ja pidu panna, seega lihtsalt kaks väga erinäolist üritust 🙂

  • Avatar
    Vasta Ebapärlikarp 15. august 2016 at 12:23

    Väga kift! Aga need 3 paksu soomlast võivad ju tegelikult ka Swissi sattuda või on nad seal spaas keelatud? 😀

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 15. august 2016 at 12:25

      Vot Swissis läheks nendel sommidel raskeks ennast mullivanni suruda, sest seal lihtsalt polegi seda 😀

  • Avatar
    Vasta Janika 15. august 2016 at 12:17

    NIIIIIIII ILUS ON TRIINU !!!!!!!!!! ..ja sa oled suurepärane sõbranna 😉

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 15. august 2016 at 12:25

      Triinu tõesti on imekaunis.

  • Avatar
    Vasta Ner 15. august 2016 at 12:08

    Miks Triinu ise ei blogi enam üldse? 🙁

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 15. august 2016 at 12:08

      Tal on kiire 😀

  • Avatar
    Vasta Katrin 15. august 2016 at 12:02

    sa oled nii äge sõber! 🙂 nii omakasupüüdmatu ja helde!

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 15. august 2016 at 12:04

      palun jätke, mul hakkab imelik 😀

      • Avatar
        Vasta Lilith 15. august 2016 at 22:36

        Ma tahaks ka endale sellist sõpra :D.

  • Avatar
    Vasta Mann 15. august 2016 at 12:00

    Üli vinge värk ikka 😛 Üks selline hea sõbranna kuluks kõigile ilmselt ära 😉

  • Avatar
    Vasta Sandra 15. august 2016 at 11:59

    Tahaks endalegi sellist sõbrannat, super!

  • Avatar
    Vasta käta 15. august 2016 at 11:59

    Ma teeks sulle isegi kalli ja musi, kuna tegid Triinukesele imelise päeva!

  • Avatar
    Vasta Ents 15. august 2016 at 11:53

    Ja muideks, see viimane pilt sinust, no super, oled väga väga kena ja väga ilusti riides:) ja jumala peenike ju…

  • Avatar
    Vasta Ents 15. august 2016 at 11:52

    Appiii kui äge, oli kindlasti ägedam ja parem kui too esimene 🙂 vähemalt mulle meeldiks midagi täpselt sellist 4 sure 🙂

  • Avatar
    Vasta Getlin 15. august 2016 at 11:46

    Seda oli küll nii hea ja mõnus lugeda. Ma olen ise selline inimene,kes naudib üllatuste tegemist. Paraku mulle endale ei ole selliseid üllatusi tehtud,mis õnnest karjuma paneks 😀 eriti armas oli see osa,kus loed ja arvad, et noh päev läbi ja hakkad koju minema ja siis Triinu läheb hoopis tagasi ja jätkab oma mega ilusat päeva oma kalliga 😉

  • Avatar
    Vasta Lilli 15. august 2016 at 11:46

    Niiiiiii ägeee!!! 🙂

  • Avatar
    Vasta e.m. 15. august 2016 at 11:38

    Vot selline sõbranna peaks/võiks küll igaühel olema. Paistab väga läbimõeldud ja tore 🙂

  • Avatar
    Vasta nt 15. august 2016 at 11:37

    Väga armas žest ja selline asi jääb kindlasti kauaks meelde!

  • Avatar
    Vasta Kelly 15. august 2016 at 11:37

    Mina lahistan nüüd kohvitassi kõrval nutta ja ma ei suuda ära imestada, kuidas su lähedastel sinu olemasoluga vedanud on 🙂 Tõeliselt armas üllatus oma sõbrannale, seda enam,et esimesele õhtule minna ei saanud… amaaaziiiiing 🙂 ja no kõrvaltvaatajana mulle tundub,et sinu korraldatud päev oli tõesti vingem 😀 ei taha kedagi solvata küll aga no.. nii on 🙂