AVALDAN ARVAMUST SUHETEST

hea suhte saladus*

31. august 2016

*Hoiatus, postitus võib sisalda liiga palju labasusi ja täiskasvanud onude ja tädide jutte, seega, kellele need ei istu, ei soovita ma edasi lugeda! Ahjaa, kui sa oled minu või Kardo ema,isa, vanaisa või muu vanem sugulane, siis ära ka pliis loe. 

“Tead, mis on hea suhte saladus?” küsisin ma täna sõbrannadelt ja vastust ootamata lisasin: “ikka keretäis keppi!”. “Okeeiii, ma eeldasin, et siit tuleb nüüd mingi armastus, austus või usaldus, aga samas sinu versioon tundub ka adekvaatne,” naeris Krislyn. Oh ei, ma arvan, et armastus ja usaldus peab suhtes nagunii olema, aga see on justkui iseenesestmõistetav. Ausus…See on jälle kahe otsaga asi, sest mina näiteks ei taha olla aus, et palju ma teenin ja Kardo ei taha seda ausat infot ka teada saada, sest niimoodi oleme me mõlemad õnnelikumad. See on muidugi igal paaril individuaalne. Aga see, mida on vaja, on korralikku voodielu, see on fakt.

Terve elu on nagu üks suur lõputu ring, mille alustalaks on korralik keretäis keppi. Nii see lihtsalt on. Nõnda on mõlemad osapooled rohkem rahul ja õnnelikud. Ma muidugi räägin siin ainult enda kogemustest (see tuleb ära mainida, muidu keegi läheb veel vihaseks), aga suhted, kus seda vanainimeste asja eriti ei tehta, selles on palju rohkem pingeid ja stressi. Seetõttu arvan ma, et ka kaugsuhted ei saa hästi töötada.

Minu eelmises suhtes ei olnud üldse seda tormilist kirge ega mingit peadpööritavat voodielu, mistõttu jäi seda aina vähemaks ja vähemaks, kuni ma avastasin, et elamegi koos nagu õde ja vend. Kui juba sada aastat rautanud pole, siis on juba imelik sellega algust teha. Ja kui seda juba sada aastat teinud pole, siis kurvib see üles pingeid ja mitte ükski pinges ja solvunud ja pahane naine ei taha ju mehele “kätte anda”. Ja nii see surnud ring tekib.

Aga kui voodielu on korras, siis on mõlemad rahul. Noh, esiteks vist juba selle pärast, et see on füüsiliselt tore tegevus ja kuidagi nagu lähendav ja tore, aga teiseks see, et ega ilma asjata ei küsita mõnikord pahuralt inimeselt, et kle sa pole ammu saanud või. Mina lähen küll rohkem mossi, kui ma saamata olen. Ja mehed ju loomulikult ka.

On suur vahe, kas sa palud rõõmsalt ja õnnelikult mehelt peale tööd seinu pahtleldada, või küsid seda kuivale jäetud mehe käest. Esimene teeb seda hea meelega, sest ta on eluga rahul ja asi siis oma naisekest natukene aidata ja seina pahteldada. Teine aga mõteb, et persse, alles jõudsin töölt koju, süüagi pole jõudnud, juba pannakse rabama, raisk!!

Seega näitab minu elukogemus, et mida rohkem sa kätte annad, seda suurema rõõmuga tullakse sulle ka igapäevaelus vastu ja endal on ju ka palju parem olla, kui ei pea vinguma ja näägutama, vaid lihtsalt palud ja see tehakse kenasti ära. Väike motivatsioon kulub igale mehele ära. Seekord läksin mina seda rada, et kuule, viitsid, pahtelda see sein ära ja…

mouthfull-2191075

“Nõus!” vastas Kardo ja jooksis trepist üles, pahtlilabidas ja purk rõõmsalt näpus. Nagu punamütsike, kes õnnelikult vanaemale külla lippas, või nii 😀

Mulle üks sõbranna rääkis mingi aeg, et mehega jamad. Kogu aeg tülitsevad ja üldse enam normaalselt läbi ei saa. Ma, endale omaselt, kohe pakkusin, et äkki olete vähe seksima hakanud, mille peale ta peale pikka pausi tunnistas, et seda värki polnud nad juba PEAAEGU AASTA teinud! Ja siis veel imestada, et miks suhe ei tööta?

Samas ma saan aru sellest, et kui pikka aega pole nagu “otsale saanud” siis ei oskagi kuskilt alustada. Ja tekkinud pinged võivad juba oma töö teinud olla ja tegelikult ei olegi muud teha, kui pudel veini nahavahele panna ja natukene paljaks võtta. See võib päriselt hämmastavalt palju probleeme väga lihtsalt lahendada.

Inimesed on aga konservatiivsed ja pidevalt põevad. Te ei kujuta ette ka, kui paljud siiamaani seksivad korra kuus, pimedas ja teki all. Ja kui jutt läheb näiteks voodimänguasjadele, siis lüüakse ristimärk ette või puhisetakse üleolevalt, et issand, ei meil neid küll vaja ei lähe. Päris ausalt, ma ka ei lahvataks leekidesse, kui meil kodus mänguasju ei oleks, aga no ikka on huvitav ja lõbus ju vaheldust oma ellu tuua igast vidinatega, mida tänapäeval ju jube palju on! Ei ole nende eesmärk ju sitast saia teha, vaid olemasolevale saiale näiteks rosinaid lisada. (Issand, mis diip lause :D).

Ma kogu aeg räägin, et suhtes peab olema lõbus ja naljakas ja kui see veel siduda voodieluga, siis on need mänguasjad just õige teema. Te reaalselt ei kujuta ette, kui palju nalja on meil saanud igast seksiasjadega. Näiteks ükskord tuli mul kindel plaan, et meil on ka vaja sextape’i teha, nagu kõikidel olla. Tulemus oli mingi kottpime video, kus ma naerdes röögin, et “ära filmi mu nägu, miks sa ainult mu volti filmiiii-iii-d? Persse, ma ei saaaa seda telefoni nii hoida!” ja nende sõnadega see filmikene ka lõppes. Õnneks see kuskile meediasse ei lekkinud, muidu oleks ka uus Kardashian olla saanud.

Ja kui me juba mänguasjadest räägime, siis ma blogi kaudu olen igasuguseid kingitusi saanud, aga vot Lelo asjad on sellised, et noh, ma ütlen kohe ära, et väärt kingitused on. Viimane kord saatiski FiFi Boutique meile sellise asja, nagu paaridevibraator Lelo Tiani 3 (link).

lelo-001908ll_01-4963347

Põhimõtteliselt on see selline asi, et käib otsapidi sisse (g-punktile), teine ots kliitorile (Kardo alguses arvas, et väike ots käib persse :D) ja siis selle ümmarguse puldiga saab seda vibratsiooni seal kontrollida ja regullida lausa 12 meetri kaugusel. No ei võta vist palju kujutlusvõimet, kui palju nalja võib sellise jubinaga saada. Isegi kunagi ühes komöödias kasutati seda restoranis. Me päris restorani pole sellega veel läinud, aga ausalt soovitan soojalt seda näiteks mingiks aastapäevakingituseks. Hea tuju garanteeritud 😉

Kui me siin juba seksiteemadel oleme, siis ma võiks veel siin sada aastat trükkida. Näiteks, mida teha siis, kui kohe ÜLDSE isu ei ole, või mida teha, kui mees miskipärast blokib (rasedate naiste mehed teevad seda mõnikord) ja igasuguseid muid põnevaid teemasid. Aga kuna kell on juba üli palju ja mul on vaja veel toimetada, siis jätan need huvitavad jutud mõneks teiseks korraks.

Nii et ühesõnaga, minu soovitus teile tänaseks õhtuks, et kui mees olemas on, siis tehke keretäis keppi ja öelge hiljem mehele, et see oli Malluka poolt 😀

Mis teie arvate? Kas nõustute minu hea suhte saladusega? 

Loe ka neid postitusi!

136 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Heia 18. september 2016 at 23:17

    Selle postituse võiks küll teha, kui üldse isu pole 😀 Äkki seal kommentaarides vastavad naised, kellel ei olnud isu ja mis nad tegid täpselt, et isu tagasi tuli vms. Äkki mõni toidulisand aitab, on vaja hormoone kontrollida lasta? Mina oma vibromunata ei kujuta seksi värki ettegi. See on lihtsalt ülim nauding…Sellist naudingut ei saa mees ühegi asjaga tekitada ja muidugi mees saab kätega ka palju, kohe VÄGA PALJU suuremat mõnu tekitada, kui palja riistaga 😀 😀 😀 Ma ei tea, youtubes äkki on, õpetage oma meestele naised, deepspot või ma ei mäleta selle nime, IGA JUMALA KORD GARANTEERITUD ORGASM!!!! Kui riistast väheks jääb ja naine rahuldamata jääb. Minu puhul lihtsalt on kohad, mis viivad orgasmini, aga tavaline kepp, sisse välja vale nurga all küll mind kunagi orgasmini ei vii! Vibraatoritest ei arva midagi, kui mees olemas, pole vajadust ju nagu? Libestitest on Astroglide üle prahi, need poe ja apteekide omad võib vabalt üle õla minema visata, ei kõlba kuskile. Kookoseõli on ka hea libe, kellel sellega probleeme 🙂 Ootan siis uut postitust.

    • Avatar
      Vasta Heia 18. september 2016 at 23:18

      Pidasin silmas siis vibromuna +mees õige nurga all ja kohe tuleb 😀

  • Avatar
    Vasta Pisi 5. september 2016 at 16:11

    Jäin mõtlema, et sul viimasel ajal palju toonuseid. Kas arst ei ole midagi öelnud toonuste ja vibraatori kasutamise kohta? Kas selle kasutamisest ei või sul olla toonuseid? See ju stimuleerib.
    Mina leian, et heas suhtes on ausus ja usaldus väga olulised. Ausus ei ole ainult see, et palju keegi teenib. Raha ei ole see, mis inimese ausaks teeb. Kui aga aina valetada, siis lõpuks kaob ka usaldus. Kui usaldust pole, siis pole sellest seksist tolku. Inimene muutub vastikuks, kui ei saa temale enam loota, usaldada. Ausus on midagi palju enamat. See on see, kui inimene ei valeta, räägib ausalt oma tunnetest ja muredest. EI varja neid.
    Olen sama meelt, et seks maandab pingeid. Kui mul nt pea valutab, siis parim ravi selle vastu on hea seks. Seks ei ole ainult mehel paugu lahti saamine. See on midagi palju enamat. Eelmängu naudivad isegi mehed. See ei ole seks, kui kiirelt kähkukas, et saaks kaelast ära.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 5. september 2016 at 16:19

      Ei vibraatori kasutamine küll toonuseid ei tekita 😀

  • Avatar
    Vasta Carry 3. september 2016 at 10:47

    Sa võiks teha postituse sellest blokkimisest just raseduse ajal..(nii mehe kui ka naise seisukohast, kui on kogemust). Väga huvitav oleks ludeda 🙂

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 3. september 2016 at 11:14

      teen 🙂

  • Avatar
    Vasta Pràànik 2. september 2016 at 13:38

    Kommentaare on niii palju, et ei jaksa kôiki làbi lugedagi. Kui keegi minu hala viitsib lugeda, siis ootan vàga mingit nôu ja abi. Kuigi tegelikult on vastus minu enda sees juba ammu olemas

    Mul on suurepärane mees, ta on parim pereisa , keda tahta. Vôin öelda, et armastan teda tohutult. Ja usun ka teda, kui ûtleb et armastab mind.
    Aga seal samas ma vihkan ennast niii väga! Vihkan seda emotsioonitut inimvaret, kelle ta minust teinud on.

    Meie suhe ei ole kestnud kaua, meil on imeline laps ja ilus kodus. Váljast paistab kôik super ja tore. Tegelikkus on see , et ma ei tule selle suhtega enam toime. Ma nutan, närvitsen ja lihtsalt tunnen , kuidas mu elu laguneb aga ma ei saa midagi selle pààstmiseks teha.

    Minu mees on ûks nendest , kes ei tahtnud raseduse ajal seksida, kuigi mina oleks tahtnud. Tundsin end nii kurva ja ûksikuna. Mu enesekindlus kadus ja ma ei tundnud end enam ûldse ihaldusvààrse ja ilusana. Kuigi olen alati arvanud, et rase naine on maailma ilusaim. Kuna minu mees aga hoidis minust eemale, siis ei tekitas see minus aina ebakindlust.
    Samuti ei soovinud ta ka , et ma teda hj vôi bj abil rahuldaks. Lihtsalt olime.
    Kûll ei kadunud meil kallistamise ja kaisutamine jne. Suhe oli siiski ilus ja koos oli meil hea.
    Vaatama sellele , et ma end ikkagi iga öö nutsin magama, sest olin kindel , et ta petab mind , kuna ei saa ju olla , et ûks mees ûle poole aasta seksi ei taha. Ja et ma olen varsti ûksikema.
    Eks ma pûûdsin môista ka teda, vb ma ise ka mehena ei suudaks seksida , kui naisel kôhus veel keegi 🙂

    Igastahes ma muudkui ootasin ja ootasin, et ma oleks juba sûnnitanud ja kôigest taastunud ning meie igapàevaelu saaks tagasi rööbastesse.
    Aga meie esimene kord oli ôudne. Mul tulevad siiamaani pisarad silma , kui ma môtlen , kuidas ma end peale seda tundsin.
    Me “seksisime” umbes pool minutit ja siis ta lôpetas ja pm keeras selja ja jài magama.
    Ilmselt ma ei pea kellegile seletama milline pettumus ja valu see mu jaoks oli. Tundsin end kui mingi sitane hoor(vabandust sônakasutuse pàrast aga ma olen hetkel nii emotsionaalne ja see sônapaar lihtsalt kirjeldab seda kôike kôige paremini) kellesse end lihtsalt tûhjaks lastakse.
    Ei mingit eelmàngu , hellitamist , suudlemist. Midagi.
    Tema keeras magama ja ma lihtsalt lebasin seal liikumatuna ja pisarad voolavad, sest ma ei suutnud aru saada mis just juhtus.
    Paar pàeva oli kôik kuidagi kummaline. Me ei rààkind sellest. Aga ôhkkond oli imelik. Suutsin selle enda jaoks môelda ûmber, et kui ikka nii kaua kuival olla, siis vb tulebki poole minutiga àra , vaja lihtsalt rohkem harjutada.
    Eks me vahel harjutasimegi. Harva, ja iga kord oli sama. Kuud möödusid ja ma enam ei suutnud. Meil tuli suur tûli. Ja ta tunnistas , et saab ise ka oma probleemidt aru ja tunneb end ebakindlalt. Leppisime kokku , et ta làheb meestearstile. Pûûdsin olla vàga toetav, tuletasin talle ka tema arstiaegu meelde, rohtu vôtma(mingi pôletikunàit oli kôrge ) Kuskil pool aastat kàis arstide vahet. Kord kuus umbes. Kuna mu mees on ûsna kinnise iseloomuga ka, siis ega ta mulle kôigest detailselt ei rààgi. Aga sian aru , et mingit haigust kui sellist tal pole. Kuigi viimasele viidile ta kevadel enam ei làinud, arvas , et ei ole vaja minna. Vôi kurat seda teab mis see pôhjus oli.
    Olin vàga solvund , et ta niimoodi asja poolikuks jàttis.

    Kuigi vahel on olnud ka seksi, kus reaalne seks kestab ikkagi normaalselt , enamus korrad kui ta on joogine. aga seda on vàga vàga harva.

    Ja mulle teeb nii haiget, et ta kôigele kàega lôi. Ta pole nôus mingit abi vastu vôtma. Olen pakkund , et làhme nôustaja juurde. Vb ma lihsalt ei oska temaga rààkida nii, et ta ei tunneks end rûnnatuna. See talle ei sobi. Meestearsti juurde ta tagasi ei làhe. Kuigi me môlemad teame , et enneagneseemnepurse on haigus ja see niisama ûle ei làhe.

    Ja nii ma siin nutan ja hààbun vaiksel. Môtlen , et mille nimel see kôik. Happy family. Tàiega! Ma juba ôudusega môtlen , et paari tunni pàrast tuleb mees koju töölt ja ma ei taha teda nàhagi. Ta ajab mind nii nàrvi ja ma lihtsalt tahaks ainult röökida ta peale.
    Aga ma armastan teda nii palju , et ma ei suuda sellest suhtest vàlja astuda ja kôike ilusat kuradile saata.

    Tema plaan on kôike probleeme eirata ja nendest mitte rààkida. Siis làheb kôik hàsti ja olemegi ônnelikud.

    Ah ûhesônaga mul jài niikuinii miljon asja rààkimata veel , aga ma ei jaksa lihtsalt nutta enam, pea valutab. Proovin natuke magada ja sellest koledast unest ûles àrgata.

    • Avatar
      Vasta lemon 4. september 2016 at 10:51

      Esiteks – kohutavalt kurb hakkas seda lugedes, katsu vastu pidada! Teiseks – soovitan lugeda Diana Richardsoni “Tantra-seksi olemust”. Minu jaoks oli väga silmiavav ja tantra pole tegelikult üldse mingi hookuspookus, milleks tänapäeva ratsionaalsed ja tõsised ja eesmärgile orienteeritud inimesed seda ehk pidada võivad 🙂 Üldse on seal raamatus palju kasulikku, aga konkreetselt enneaegsest ejakulatsioonist ka juttu.

      Jõudu!

      • Avatar
        Vasta Birx 5. september 2016 at 08:08

        Kule mõtle natukene. Kui see mees pole nõus isegi probleemi tunnistama ja sellega tegelema ning arsti juurest abi saama siis ei hakka sul see tüüp elusees mingit tantrat veel katsetama ? usun ja isegi tean seda tunnet miis tähenda kui mees ei taha rääkida ja eirab. See on keeruline. Raske on isegi mingit lahendust pakkuda ? ole tugev!!

  • Avatar
    Vasta Deemh 2. september 2016 at 11:41

    Ma ei teagi, kas ma olen ise kummaline või…Me oleme olnud suhtes 6a ja hetkel pean õnnelik olema kui saan nädalas korra 😀 Ise tahaks ikka igapäev aga no kuidagi ei saa, mees ütleb, et on väsinud või ei viitsi lihtsalt 😀 Pidevalt kuulen lauset, et käega on lihtsam, WTF naq 😀 Tema elu tiirleb ümber arvuti, kooselu ongi siiani olnud selline, et tuleb koolist/töölt koju ja võtab arvuti kätte ja mängima. Öösiti hoiab kaisus, õhtul vahest ka, kui tal tuju 😀 Musitamisi, kallistamisi on, armastus vist on ka 😀 Sellest kõigest olen rääkinud mitmeid kordi, aga muutusi pole, tekib mõte, et äkki ma pole õige inimesega koos? Võibolla on see juba mugavus mis meid koos hoiab? :/

    • Avatar
      Vasta mees 7. jaanuar 2017 at 09:17

      Mul naine samasugune. Mina tahaksin koguaeg ja tema vast max kord nädalas.

  • Avatar
    Vasta Mv 2. september 2016 at 07:59

    See taitsa teemast valjas,aga sa kirjutasid hiljuti postituse, milles mainisid, et yks nibu kasvas sissepoole!?? Miks see niii on? Minul on ka ja tunnen ennast niii vardjana sellep…… Ja arstile ei taha minnagi..

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 2. september 2016 at 08:09

      Mitte üks,vaid mõlemad 😀 Värdjana küll ei maksa tunda, aga ega seal arstil ka midagi ei tehta selle suhtes, see lihtsalt.. on mõndadel nii.

      • Avatar
        Vasta Aveli 2. september 2016 at 09:23

        Mismõttes sissepoole? Kas täitsa sissepoole lohku või lihtsalt nahapinnaga tasa? Mul vahepeal pehmed ja nahapinnaga tasa, külmaga kikkis nagu.. ee..noh, saad aru küll 😀

        • Mallukas
          Vasta Mallukas 2. september 2016 at 19:33

          Sissepoole lohku mitte, lihtsalt tasapinnane 😀

  • Avatar
    Vasta maise 2. september 2016 at 00:04

    issand, kui kahju on nendest naistest, kes seksi ei saa. me nagu nugised, 9 aastat koos olnud ja aina paremaks läheb(kuigi ma varem ei arvanud, et saab veel paremaks minna) 😀 vahepeal 1x päevas, vahel 2-3x. lelusid kasutame ka aegajalt, a need niisama stimuleerimiseks pigem.

    aga samas, vana peikaga oli ka, algul olime nagu küülikud. a lõpus ma enam ei tahtnud üldse, teesklesin kogu aeg et magan või pea valutab vms. ja valetasin, et mul on päevad 😀 vahel olid mitu korda kuus isegi 😀 😀

  • Avatar
    Vasta Lugeja 1. september 2016 at 23:10

    The Big Bank Theory tsitaat:
    Leonard: Men do things for women without expecting sex.
    Sheldon: Those would be men who just had sex.
    😀

  • Avatar
    Vasta johhi 1. september 2016 at 22:23

    Mina tellisin selle LELO Tiani 3 kohe peale seda, kui sinu live’i nägin FB-s. Ütleme nii, et peale esimest proovi arvasin, et tavalise seksi juurde tagasi minna saab raske olema. Nii õnneks ei juhtunud, aga maruvahva lelu on see küll. Polnud ennem väga kursis selle firmaga, nüüd silm peal nii mõnelgi asjal. Tänud, südamest 🙂

    • Avatar
      Vasta Preili Fifi 6. september 2016 at 11:57

      Tulin ka siia lugema, et kes veel katsetanud ja mis kogemused on. Üliäge oli sinu kommentaari lugeda, johhi! 🙂 Ma lisan selle kogemuse Lelo Tiani 3 tootekirjeldusse ka, loodan et on okei 🙂 Kui ei ole, siis anna teada ja võtan maha. Eriti tore on veel see, et see mänguasjake pigem vaheldust pakub ja tavalist seksi uksest välja ei puksinud 🙂

  • Avatar
    Vasta kaisa 1. september 2016 at 21:39

    Sa võiksid kirjutada nt sellest, milliseid mänguasju sa soovitad nendele, kes ei ole veel kordagi midagi proovinud. Hakkasin selle postituse pärast ka mõtlema, et äkki võiks osta midagi, aga kohe üldse ei tea, misasi see olla võiks 😀

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 1. september 2016 at 21:55

      Tead, ma võin sellelt poelt soovitusi küsida! Aga minul oli enne tavaline roosa Lelo vibraator ja juba see on täiega hea 😀

  • Avatar
    Vasta Helena 1. september 2016 at 13:38

    Word! Väga õige jutt! Lisaks sinu öeldule… Mainin ära, et enamus meeste jaoks pole midagi erutavamat kui naine kes TAHAB seksida ja kes on voodis kompleksitu ja lausa veidike… nasty. 😉 Muidugi, komplektsitu olla on lihtne öelda, raske teha, väga vähesed naised on oma kehaga 100% rahul. Kuid kui mees kallab sind meelitustega üle ja kui ta südamest ütleb sulle, kui seksikas sa oled ja kui väga teda erutad, siis ei jää muud üle kui seda uskuda. See jällegi loob voodis täieliku vabaduse, selle asemel, et muretseda milline sa mingi nurga alt välja näed. Seksist saab ausalt öeldes lausa ammutada enesekindlust. That’s the recipe of good sex. Sellega ma olen nõus samuti, et seks on üks elu suurimaid mõtteid ja samuti fantastiline viis kuidas oma suhet lähedasena hoida. Meestel, kelle naistele tõeliselt meeldib seks on väga vedanud. Miks peaks vaatama porri, kui endal kodus personal pornstar olemas? Porno on muidugi väga vale näide, päris seks ei näe välja nagu pornos, kuid mõttest saab aru. 😉

    • Avatar
      Vasta Liisa 1. september 2016 at 23:58

      Eee… aseksuaalsed inimesed ja paarid on ka olemas. Samuti inimesed, nii naised kui mehed, kelle libiido ei olegi väga kõrge. Mis nende elu mõte siis on?

  • Avatar
    Vasta Päike 1. september 2016 at 11:21

    Minu arust ka, väga õige jutt. Kui on hea suhe, siis seks muudab selle veel paremaks. Ja minu arust on see ka nagu aeg paarile, kus siis kirg möllab ja nauditakse teineteist ja seda aega.

  • Avatar
    Vasta Katz 1. september 2016 at 09:51

    Ka täeisti nõus. Muu VÕIB suhtes kas klappida või mitte ja siis tuleb kompromisse otsida, aga voodielu PEAB klappima. Küll väga nüri soovitus üksikutele naistele, aga proovige kiiremas korras uute meeste puhul kindlaks teha kas voodielu sobib. Kui mitte pole väga mõtet muud ühist otsima hakatagi. Mingil hektel selline suhe nagunii närbub.

    Keretäis keppi teilei 🙂

  • Avatar
    Vasta Katrin 1. september 2016 at 08:04

    õiget juttu räägid 😀 ükski suhe ei kesta pikalt, kui voodielu ei rahulda mõlemaid osapooli!

  • Avatar
    Vasta NM 1. september 2016 at 07:49

    Absoluutselt nõus. Seks muudab hea suhte veel paremaks. Aga seda pole ma täheldanud, et kui pole mitu päeva saanud, siis lähen tigedaks. 😀 Äkki ma pole lihtsalt kunagi nii kaua ilma olnud, et see ajudesse jõuaks? 😀 Eks muidugi 3,5 aastaga on seksi veidi vähemaks jäänud küll. Kui alguses sai ikka peaaegu iga päev ja tihti 2,3,4 korda päevas, siis nüüd on pigem neid topeltpäevi vähem, samas 4-6 korda nädalas nahistame kindlasti. Ja veidi lünklikuks on läinud, st on periood, kus käib hirmus tants ja trall voodis iga päev ja no ikka eriti raju tulevärk ja siis vahel ei taha isegi 4 päeva, mul nagu saab küllastumus peale eriti rajusid aegu. Mees muidugi tahaks iga jumala päev, ma nii palju ei suuda. 😀 Samas seksime endiselt väga palju ja kuna orgasmid on ajaga võimsamaks läinud, siis on mõneti loomulik, et peale eriti metsikuid päevi mõnda aega ei taha. Aga see tahtmine tuleb jälle tagasi alati, olgu paus isegi peaaegu nädal (6 päeva vist on max olnudki, aga enne seda sai 3-4 päeva 2 korda päevas rautatud 😀 ), nii et ses suhtes muretsema ei pea. Ja neid kordi, kus ma pean saama nüüd ja kohe, neid ikka on ja see on niiiiiiii mõnus. Meest erutab ka just see, kui mina tahan.

  • Avatar
    Vasta Tahab anonymous olla täna 1. september 2016 at 07:25

    Kommentaare lugemata ei kujutanud ma ette ka, et nii paljudel ikka sellega mingi jama on. Ei ole ma mingi erand. Kindlasti olen palju suurema vajadusega, kui mu mees, aga samas ei tea ka, sest ta ei väljenda end üldse enam. Mida ma teen, kui seks on igav? Ei seksi enam. Tahaks meest, kes oleks sensuaalne, kinky… Kas seda on palju tahetud? Oleme peaaegu viis aastat koos olnud, aga nüüd justkui kauged sõbrad. Väljaspoole tundub kõik kindlasti tore, ta on hea ja tubli mees, aga mina tahaks teada, et mida teha? Ta ei eruta mind enam. On tekkinud suhtlemisvaakum, aga ma olen nii over it, et ei viitsi isegi lahendada seda. Tundub nagu polekski enam midagi lahendad. No mida teha?

    • Avatar
      Vasta grete 1. september 2016 at 21:01

      mul umbes sama teema :'( ja kuidas ma nüüd 5 aastat hiljem siis peaks ütlema, et jou, tegelt sa seksid suht sitasti algusest peale, aga mind lihtsalt alguses erutas mõte seksist juba iseenesest piisavalt, et ei osanud kurta. ja ta ei allu juhendamisele ka, seega ma loobusin umbes 2 aastat tagasi juba midagi püüdmast. nüüd on umbes siuke seis, et meest armastan, aga seksi vihkan. väga. masendav.

      • Avatar
        Vasta Av. 2. september 2016 at 09:29

        See on päris masendav jah. Eriti silmakirjalik on mehele öelda pärast pikka suhet, et ou..see seks oli ikka sitt küll. Kui aga ta juhendamisele pole ka allunud ja sa oled vihjanud, et tahad asja paremaks teha – siis on õigustatud. Meil oli just vastupidi, ma olin selline arake ja noor ka.. Ja pigem mees rohkem hakkas juhendama ja õpetama, muutusin ise ka julgemaks. Kui minu mees poleks see agaram pool olnud, kerjaks mul mees seksi tõenäoliselt küla pealt..

  • Avatar
    Vasta Egle 1. september 2016 at 06:52

    Hehe, selle jutu peale teeks paar ringi küll, aga päevade ajal mees blokib. 🙁 Ja nüüd näen seda seost seksi puudumise ja halva tuju vahel. Teine pool on selle avastuse juba ammu teinud vist, sest paaril korral on ta mind, tema sõnadega, “normaalseks trukkinud”.

    • Avatar
      Vasta Av. 1. september 2016 at 13:03

      Normaalseks trukkinud..:D
      No meil päevade ajal ikka 0 seksi olnud, mees on saanud aga mina ise ei kujuta ette, et kuidas ja kus ma seda naudiks. Tavaliselt olin ka üliemotsionaalne ja valudes. Nüüd raseduse ajal seda probleemi pole aga mees E-R ära, saaks ju seksida kõvasti rohkem kui enne aga teda pole.:D Ja kui ta kodus siis on mul mingi sada miljonit tervisehäda rasedusega..

  • Avatar
    Vasta Tupsulotu 1. september 2016 at 06:29

    Ikka väga nõus! Seks peab suhtes olema. Mul endal oli peale pille libiido traagiliselt madal kuna hormoonid olid täitsa sassis. Mulle aitas tsingi ja kalaõli kuur. Nüüd kõik jonksus. Me muidu sellised vibrainimesed väga pole(v a pesumasina tsentrifuug), meil rohkem käerauad,silmasidemed,sekspesu ja rollimängud teemas. Igale oma värk 😉

    • Avatar
      Vasta Heia 18. september 2016 at 22:51

      Millele Sa siis üle läksid, kui pillid ei sobinud? Mul sama probleem vist…

  • Avatar
    Vasta Biku 1. september 2016 at 06:20

    Ma ei saa kahjuks mainimata jätta, et juba teist korda sinu blogis ma siin lühikese aja jooksul loen väljendit naise kohta, et kui paar teeb seksi ehk siis naine annab kätte. Ma usun, et sa kindlasti ei mõtle selle väljendiga midagi halba, aga ma olen natukene selline et mul tekitab ser väljend tunde nagu mees saab ja naine annab seksi. Miski nagu manipuleerimise vahend ja siis naine teeb mingid tingimused ja annab kätte kui need tingimused täidetud. Lihtsalt siuke vahemärkus:D

    Kuid kui ma nüüd räägin oma olukorrast hetkel seoses seksiga siis…kuidas öelda, mul on küll üks peika kes on sitaks kuum ja kena ja kellega meil on asi suht algusjärgus. Seks temaga on supper. Kuid on üks pisike probleem ja ma ei tea kuidas sellega toime tulen, nimelt mees ei taha nii palju seksivärki kui mina ja ma kardan, et see võib kujuneda probleemiks tulevikus,sest ma olen olnud ise alati selline suure isuga naine. Ta on kohe alguses öelnud, et ta ongi sellise keskmise tahtmisega. Kuigi lähedust otsib küll ja selline kontakt talle meeldib, et oleme telekat vaadates ja nii ikka teineteise küljes 😀 ei tea kas peab seda tyhimikku täitma siis enda jõududega:D aga eks see siis näha ole. Pole sellist asja veel ette tulnud varem.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 1. september 2016 at 06:48

      Ma selle “kätte andma” olen võtnud selle järgi, et viimasel ajal ma olen just kuulnud selliseid muresid, kus naine ei soovi väga seda teha. Ja siis ta ju peab ennast ometi kätte andma 😀 Nagu siin üks kommentaator kirjutas, et mõnikord blokib ja blokib ja siis kui juba “kätte annab”, siis mõtleb, et krt, miks ma üldse blokkisin 😀

  • Avatar
    Vasta Kiisu 1. september 2016 at 02:52

    Nõustun selle kõigega. Meil saab nüüd novembris 4 aastat, alguses oli ikka voodielu metsik, mõlemad tahtsime üksteist. Sai ka mitu korda päevas tehtud. Nüüd aga kui mina ei paku, siis üldse ei teegi. Absurd tundub juba. Kui isegi pakun, siis pidevalt saan korvi..nagu naine hädaldab, et on väsinud või et teeme hommikul vms. Ma ei tea, mina tahan endistviisi. Ei suuda leppida mõttega, et jääbki nii, et 4x kuus teeme ja siis ka ühes poosis ilma igasuguse eelmänguta ja järgneva kaisutamiseta. Nagu mingi kohustus mehe jaoks. Seda, et petab, ei usu…eks vb asi on selles, et poisipea fetiš on ja nüüd mul pikad juuksed. Tore teada, et juuksed on minus ainus asi, mis erutab. Olen vist ilgemat sorti lehm muidu. Uskumatu lausa lugeda, kui mõni siin kommenteerib, et 10 aastat koos ja aina paremaks läheb…kadedaks teeb 😀 Eks ma siin mõelnud, et teeks mingit erutavat massaaži vms, aga ei julge ka, sest see annaks rämeda löögi enesehinnangule, kui ka siis korvi saaks :O

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 1. september 2016 at 06:49

      No aga proovida võib! Kas sa mehega oled rääkinud oma mõtetest?

      • Avatar
        Vasta Mummu 12. mai 2018 at 18:01

        Kirjutaja oligi mees?

  • Avatar
    Vasta Heh 1. september 2016 at 01:21

    Aru ma küll ei saa, kuidas osad inimesed nii häbelikud on, et ainult pimedas ja teki all julgevad nahistada. Või isegi rääkida sellest ei julge 😀 Nojah, paljud naised ei julge isegi sellest mehega rääkida, et abielluda tahaks (vaid ootavad ettepanekut 😀 kui vanamoodne), mis siis veel seksist rääkida vist.

  • Avatar
    Vasta E2 31. august 2016 at 23:04

    Uuringud on näidanud, et kõige populaarsem sekspoos abielupaaride seas on koeraasend – mees istub ja kerjab, naine keerab külili ja mängib surnut. ? Aga muidu teemaga nõus, kui voodis kõik hästi, siis on suhted ka korras.

  • Avatar
    Vasta Krissu 31. august 2016 at 22:25

    Njh… Ei mõista seda, miks osad mehed rasedaid pelgavad. Mu mehel polnd mingit vahet, tahtis nii ja teisiti, igal ajal. Kooselu 11a, millest 3abielus, 2 supper nunnut poega. Mees on kiimakott, mina ikka veits tagasihoidlikum. Viimasel ajal olen õhtuks nii väss, et meelel vaid magamine, saax vaid puhata. Aga kui siiski võtan end kokku ja teeme selle sexivärgi ära, siis ikka koguaeg mõtlen pärast endamisi, et ohh.. Jummalast hea oli, ja oli mul vaja siis vastu puigelda 😀 Et noh, kuigi ültse ei viici ja niiii väss olen, siis ikkagi, (algul täitsa vastu tahtmist, aga see õige tunne tuleb üsna kohe peale) LASE KÄIA !! ja perast mõnusam uinuda ja hommikul mees teeb mõnusa hommikusöögi ja laseb kauem magada ja lastel ka kõhud täis söödetud. Mu mees peale sexi kui 7.taevas, (eriti hea on hommikune sex ;)) järgmine päev poputatakse, kallitakse, musitakse ja tehakse kõik mis nimetatakse. Ja siis tundub elu lill ja kõik rõõmsad. Sexige ikka rohkem, isegi kui pole tahtmist 😀

  • Avatar
    Vasta Laura 31. august 2016 at 22:06

    Ka minu mees on mulle otse öelnud et ma olen palju toredam peale seksi kui enne seksi 😀 kui pikem vahe sisse tekib hakkan ka turtsuma ja plärtsuma ja ega siis ei ole isu ka üldse kui mees isegi hingab valesti 😀
    Rase olen ka hetkel aga seda probleemi ei ole et ta ei tahaks sellepärast. Just korrutab mulle mui seksikas see on ja et ma olen nii ilus oma punnkõhuga…mis siis et endal jaksu enam väga ei ole, mehel pole midagi selle vastu et ise enamuse ära peab tegema 🙂
    Sextape on meil ka olemas ja miskipärast oli vaja tal ka just nägu filmida, ma ei saa aru kas mu lõualott on rohkem vaatamist väärt kui aktsioon ise või mis 😀 mänguasjad on ka meil öökapi sahtlis olemas. Mehele meeldib pigem minuga tegeleda nendega, seksi ajal nii tihti ei kasutagi 🙂

  • Avatar
    Vasta nt 31. august 2016 at 22:02

    Kuule, ole hea, tee see postitus ka, mida teha, kui ÜLDSE (nagu ÜLDSE-ÜLDSE mitte, enne kisuks silmad peast välja kui üldse) isu ei ole. Varem olin nagu poolnümfo aga mingi hetk käis peast mingi klõps läbi ja nüüd heal juhul korra paari kuu tagant meritähte kannatab aga mingisugusest voodielust pole juttugi 🙁 Ise olen õnnetu, mees teeb vaprat nägu aga on kindlasti ka õnnetu ja pööraselt kardan, et sinna nahka me abielu lähebki*. Kuidas saab üleöö inimesest frigiidne mutt saada? Ma isegi mitte ei fantaseeri enam, mida varem täiega tegin. Võõrad ka ei eruta, mitte miski. Help!

    *Isu kadus enne sõrmust, nii et selles ka asi olla ei saa.

    • Avatar
      Vasta Mõmm 31. august 2016 at 23:18

      Ega sa juhuslikult nt pille ei võta? Minul tõmbas see libiido täiega maha. 8 aastat võtsin ja nüüd u 1,5 aastat maas ja on isu tagasi tulnud küll. Mitte päris nii nagu alguses, aga on paremaks läinud kindlasti. Olin ka subt segaduses ja õnnetu pikka aega.

      • Avatar
        Vasta nt 1. september 2016 at 17:21

        Ei võta pille. Jama hakkas küll siis, kui antidepressante võtma hakkasin, kuid nendest juba üle aasta võõrutatud ja seksuaalelu normaalseks tagasi pole läinud. Nii hullu andmist, kui esimestel kuudel käis, võib-olla ei igatsegi aga no natukenegi võiks ju ise ka tahta. Väga nukraks teeb selline olukord.

        • Avatar
          Vasta Mir. 1. september 2016 at 23:41

          Kui sa olid enne AD poolnümfo, siis võibolla oli sul maniakaalne periood. Seda infi peaksid juba olema saanud arsti käest muidugi, aga see on üks asi, mis võib inimese nümfoks muuta. Ja nüüd kui sa oled AD-d läbi teinud ja “terveks” ravitud, oled “normaalne” või siis liigagi peast korrastatud 😀

    • Avatar
      Vasta Heh 1. september 2016 at 01:01

      Oleks vaja jah seda postitust! Ikka voodielu on, sest ma saan aru, et mees vajab seksi, aga minu poolest võiks enamasti ka olemata olla. Tahtmine on suuresti pärast lapsi ära kadunud ja tõesti, pole sugugi tahtmist. Täitsa jama kohe.

      • Mallukas
        Vasta Mallukas 1. september 2016 at 06:51

        Vot siis ma pean natukene mõtlema, et kuidas võimalikult kasulik postitus kirjutada!

        • Avatar
          Vasta Lihtsalt mina 1. september 2016 at 08:21

          Ma ootan ka uut postitust! Kuna kui ma mõtlen seksile siis mõte mind erutab aga kui aga ma õhtul voodisse oma mehe juurde jõuan mõtlen ma ainult sellele, et ta mulle selja keeraks ja magama jääks, sest siis ei ole mul mingit isu temaga seksida…

          • Mallukas
            Mallukas 1. september 2016 at 08:28

            No seda esineb ikka kõigil 😀 Mul on ka nii olnud, et ala päeval mõtlen, et oiiii kui see Kardo koju jõuab ja kui jõuab, siis… ah poh 😀

      • Avatar
        Vasta Helena 2. september 2016 at 16:39

        Sama siin, peale lapsi on igasugune isu läinud, tulgu või Brad Pitt vastu ja avaldagu armastust, isegi mõte ei eruta. Ei tahaks 20 aastat kestnud suhet allavoolu lasta, aga enamuse ajast on isu täielik 0. Olen isegi arstidele rääkinud, need korrutavad, et noh kolm last ja palju tööd ja väsimus, et see ongi normaalne, aga kas on?

  • Avatar
    Vasta Liisy 31. august 2016 at 21:54

    6a koos elanud ja siiani teeme seda nädalas 4-6 korda vähemalt 😉
    Lelusid veel proovinud pole aga geelid ka kreemid on hea vaheldus 😉

  • Avatar
    Vasta Liivi 31. august 2016 at 21:41

    Kommenteeriks, aga see läheks liiga pikaks, nii et ei viitsi. Lühidalt, siis heas suhtes on ka palju muid saladusi ja meie suhe pole kannatanud, kui oleme kaks korda pool aastat tsölibaadis olnud. Need muud saladused, noh. 😀

    Seda siiski ütlen, et meil on We-vibe paarivibraator* ja minu jaoks see on üks mõttetumaid asju üldse. Kui seda kasutasime, siis mehele veel meeldis, aga mind ainult häiris, tegelikult kõik vibreerivad jullad häirivad, vibratsioon muudab mul olukorra päris tuimaks. Mänguasju kasutame küll, aga mitte selliseid, mis vibreerivad ja paraku ilma vibrata pole sellel paarivibraatoril mingit mõtet. Iseenesest lahe leiutis.

    *Ma eelistan seda nii nimetada, sest paaridevibraator kõlab nagu mitmed paarid omavahel kasutaks seda. 😀

  • Avatar
    Vasta M 31. august 2016 at 21:35

    Selliseid postitusi võiks tõesti rohkem olla, loeksin huviga 😀

  • Avatar
    Vasta Maarja 31. august 2016 at 21:32

    Ootan ja loodan, et jutu järg tuleb varsti??

  • Avatar
    Vasta Diana 31. august 2016 at 21:29

    Olen kahekäega poolt igasugu mänguasjadele ja vidinatele. Kunagi ostsime neid mehega koguaeg, kinkis vibraatorigi, millega voodielu vahel vürtsitada ja kui mees eemal oli siis noh, laks asjaette küll. Varem seksisuhe tihti ja palju, nuud aga on see seis kus mhmm, nädalas korra?! Kui sedagi vahel.. Ei teagi millest see tulnud on, et oleme kaugeks jaanud. Vanasti sai aga räägitud kõigest mis kummalegi meeldib jne.. Proovisime uusi asju , oeh kõike..
    Samas tunnen, et ega ise ei tahagi nii tihti, pigem mees tahab ja tema pärast.. Minu jaoks käivad sõnad ja lähedus käsikäes. Varem oli meie suhe super, lähedus, seks ja kõike oli. Kuid nuud on need asjad kõrvale jaanud ja meeski pigem keskendub toole kui naisele.. Akki 6,5 aastat omatoo teinud? Minujaoks peab mees natukene pingutama ka, et naise kaest saaks niiõelda ja, et ka naine tahaks. Kui aga mees vaeva ei nae ,et naise tähelepanu püüda siis noh, millest me veel raagime.. Kuid akki see aitaks kui annaks ise ka rohkem katte? 🙂

  • Avatar
    Vasta Elis 31. august 2016 at 21:18

    Eks inimesed on erinevad ja erinevate vajadustega. Eduka suhte võti on see, kui kaks sarnaste soovidega inimest kokku satuvad. Üldjuhul mehed tahavad ikka rohkem, sest neil see lausa füüsiline vajadusennast tühjendada. Aga kui suhe tervikuna toimib, tahab naine samapalju.
    Mul peale rasedust ja sünnitust täitsa nutune olukord. Juba raseduse ajal ei olnud mingit isu. Noh.. eks mehel ka polnud. Teda ei erutanud see üüratu “pall” ja et mul seksiks üldse võhma ei jagunud. Lisaks isupuudumisele polnud üldse mõnus ka. Orgasmi oli võimatu saada isegi kui ise proovisin endaga tegeleda. Kõik veri ringles vist tite ümber, tuti juurde ei jõudnud midagi. Lohutasin, et küll peale sünnitust asi paraneb. Tutkit. Veel tuimem on olla ja orgasmi enam ei saa. Vanasti sain iga kord. Minu viimane orgasm oli aastal 2014…. Mees on mulle otse öelnud, et ta ei viitsi alustadagi, kui ta teab, et mul isegi mitte natuke hea ei ole. Ma ei tea….. Nõme on 🙁 Vägisi kisub sinna lahkumineku poole, sest noh.. mees tahab ikka täisväärtuslikku sekselu. Aga mul tunne, et jäängi üksikuks, sest isegi kui leian uue inimese, siis voodis tekiks ikka sama probleem. Masendus on.

  • Avatar
    Vasta Cr 31. august 2016 at 20:52

    Mina tegin mehele aastapäevaks üllatuse hotellis. Vötsin romantikapaketi, mis pidi sisaldama ka “kirglikku kingitust”. Mōtlesin, et mis see ikka olla saab 😀 Mingid kondoomid ja sekspooside kaardid … Aga kui koos siis karbi avasime,romantilises meeleolus, oli seal vibraator 😀 Lihtsalt hakkasime mölemad täiega naerma, mees narris et tellisin omale vibraatori 😀 Nii piinlik ja naljakas oli, aga samas katsetasime seda küll 😉 Sees oli mōttetu, no mis sa 1,5cm diameetriga ikka peale hakkad… Aga vibratsioon kliitori vastus oli päris mōnus. Karbist on veel alles mōnurōngas mis vajab katsetamist 😀

    Sellest vōiksid küll kirjutada, mida teha kui pole ikka üldse isu. Vahel tulevad sellised perioodid peale kui no lihtsalt ei viitsi ennast liigutada ja üldse ei ole nagu minekut/erutust.

  • Avatar
    Vasta MK 31. august 2016 at 20:46

    Sellistel teemadel postitusi võiks tõesti rohkem olla! 😀

  • Avatar
    Vasta RRR 31. august 2016 at 20:43

    Absoluutselt nõustun! Olen samuti õige eesti naine kes kuivale jäädes muutub tõredaks ja iga asja peale turtsuma hakkab. Meil uus suhe üsna (2 aastat) ja talle pole vist õieti kohale jõudnud see. Kuna mul on ka bipolaar häire siis ta võib-olla ei pruugigi aru saada, et kas ma sp olen meeleolukas või sp, et ilma hea kepita olen pikka aega olnud. Enamus ajast on siiski see viimane põhjuseks. Ja mida vähem ma keppi saan seda vähem ma tahan kah. Nt ükskord olime 2 kuud ilma, ise jäin magama iga õhtu mõeldes, et no nii nüüd ongi kõik, nüüd nii jääbki ja elamegi nagu õde ja vend ja ennegi inimesed ilma seksita olnud ja ellu jäänud jne. Korraks tõstatasin teemat ja samal õhtul tegime kõik tasa. 😀

  • Avatar
    Vasta A. 31. august 2016 at 20:42

    Mallukas, hea postitus! Palun kirjuta homme, kuidas raseduse ajal meest nõusse saada, ise küll tahaks, aga mees blokib. Ja enn em rasedust oli umbes kord nädalas, ma tahaks rohkem, aga mees ütleb et seks talle teisejärguline. Mina küll tulen ju vastu ja hoolitsen, et kodu korras, toit valmis kui koju tuleb. Kuidas teda meelitada rohkem seksima? 😀

  • Avatar
    Vasta Kadi 31. august 2016 at 20:40

    Kardoshian*

    • Avatar
      Vasta L 31. august 2016 at 21:10

      mida? 😀

    • Avatar
      Vasta Merka 31. august 2016 at 21:37

      Hahahahaa, good one! 😀

    • Avatar
      Vasta Av. 31. august 2016 at 23:08

      wait, what

  • Avatar
    Vasta k 31. august 2016 at 20:39

    Meh, me vist postitust ja kommentaare lugedes eriti tagasihoidlikud. Turtsuma küll kumbki ei hakka ka pärast paarinädalast pausi ja kodutöid teeb mees ka ilma palumata rõõmsalt, näeb ära mis tegemata ja siis teeb :D. Vahel seksime iga päev, vahel on 2 nädalat vahe. Ja üldjuhul ainult voodis õhtul kuna elame pisikeses korteris ja muul ajal laps üleval, pole valikut :D. Suhte alguses kui last polnud ja aegagi oli rohkem(vahepeal mees käib aint pm magamas kodus töö tõttu) siis ikka sai mitu korda päevaski ja ikka igal pool katsetatud kus vähegi privaatsust sai. Noh, praeguseks 6,5 aastat koos oldud ja kumbki hetkel ei kurda et enam nii pole :D. Mänguasju meie kätte ainult veel sattunud pole. Võibolla tulevikus tahaks proovida, hetkel ei oska nagu puudust tunda 🙂

  • Avatar
    Vasta K 31. august 2016 at 20:24

    meil suhte keskpaigas mees blokkis koguaeg ja nüüd lõpuks ca aasta aega ei taha mina enam. ilmselt ei tahagi selle pärast, et kui ei saa ja ei saa, siis noh, lõpuks ei tahagi enam. aga vot mees on nüüd jälle tahtma hakanud. praegu ongi nii, et kord kuus seksime ja mõlemile nagu piisab sellest. ühe korra saan, siis on tükiks ajaks isu läinud jälle. tundub lihtsalt niiiiii mõttetu tegevus. üks mõttetumaid üldse. suhte alguses aga võtsin seda kui kahte inimest lähendavat asja ja armastuse jagamist. nüüd on rohkem nagu vajaduse rahuldamine. olen ka mõelnud, et võibolla on asi selles (no suht kindlalt ilmselt ongi :D), et ma ei tunne seda suurt armastust enam mehe vastu. tema minu vastu aga küll. AGA, kõik muu on jumalast korras – teeme iga päev kohutavalt palju nalja ja naerame, tülitseme samuti aint kord kuus, sest lihtsalt ei ole põhjust tülideks ja muus osas oleme väga lähedased, ka füüsiliselt – kaisutame ja musutame palju. aga vot seksi ei taha. mis sa selle peale kostad? 😀

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 31. august 2016 at 20:31

      Issand, ma ei oskagi midagi kosta… Kui armastust ei tunne, aga nalja saad, siis on see rohkem ju sõprus? 😀

    • Avatar
      Vasta G. 31. august 2016 at 21:04

      Endal on hetkel sama teema. Armastus on väga suur, suhe on ideaalne, iga päev saab täiega pulli ja samas ka kaisutamisi ja musitamisi jne, aga minul on seksiisu täiesti kadunud.. Long story short, enne suhet ma pillide peal ei olnud, sest polnud väga vajadust, ühtegi pikaajalist suhet pole mul olnud enne ja kui kellegagi sai magatud, siis alati kondoomiga. Siis tuli suhe ja alguses sai ikka mitu korda päevas nahistatud. Kuna nii oli umbes kuu või paar, siis muidugi läksin pillide peale ja pärast seda oli libiido täiesti 0. Ei tahtnud temaga, ei tahtnud endaga, ei tahtnud ryan goslinguga. Pärast poolt aastat või nii tulin pillide pealt ära, sest pole ju mõtet kui ei seksi. Natuke tuli nagu isu tagasi, aga pole ikka sama. Nüüd aasta aega koos olnud & suhet nagu ei mõjuta, mõlemad oleme väga õnnelikud, aga endal lihtsalt halb tunne, et mees ju tahab.. Aga ennast ei hakka ju sundima kah. Muidugi kui isu on (paar korda kuus), siis on kirge ja mängu ja porri palju ? Midagi me ei häbene ja oleme palju erinevaid asju proovinud jne. Aga jah.. Kohe ei teagi mida teha.

      • Avatar
        Vasta Krissu 1. september 2016 at 06:47

        Proovi teistsuguseid pille. Mul ka ühed tõmbasid libiido maha, aga ühed lõid just üles, tegid märjemaks jne. Nende pillide peal olin mitu-mitu aastat 😀 Ehk siis proovi erinevaid 😉

        • Avatar
          Vasta Evelin 1. september 2016 at 14:40

          Millised pillid need olid, mis sulle sobisid? Mulle ka vahepeal tundub, et pillid on isu vähemaks võtnud. Enne sai ka ikka mitu korda päevas hullatud, aga enam väga mitu korda päevas küll ei väga ei isu ei ole. Isegi iga päev isu pole, enne ikka oli koguaeg.

  • Avatar
    Vasta Laura 31. august 2016 at 20:20

    Tehtud!

  • Avatar
    Vasta G 31. august 2016 at 20:19

    Oooo jaaa….rohkem kui 100% nõus 😉
    …räägib veidi elukogenum (loe: vanem 🙂 ) naine!

  • Avatar
    Vasta Katriin 31. august 2016 at 20:18

    Olen sinuga täiesti nõus. Kaugsuhte kohapealt saan öelda seda, et olin alguses mehega üle aasta kaugsuhtes ja kui nädalavahetuseti kokku saime, siis praktiliselt voodis ainult olimegi 😀 Ma arvan, et kui suhtes on seks väga hea, siis ka inimesed klapivad teineteisega palju paremini, sest kui seks pole hea, siis inimesed kaugenevad vaikselt.
    Olen ise ka vidinate poolt, neid ei pea kasutama kogu aeg, aga kui paari kuu tagant midagi uut proovida, siis lisab see suhtesse vürsti juurde.

  • Avatar
    Vasta meow 31. august 2016 at 20:17

    Hahaha! Peaks küll seda täna mehele ütlema 😀 pärast lapse sündi on seda seksi ikka väheks jäänud. No lihtsalt ei jõuaaaaa, voodisse jõudes tahaks vaid magada ja muul ajal ka nagu väga ei jaksa. Ongi nii, et teeme vanainimeste asja paar korda kuus. Vast läheb asi paremaks, kui magamata öid vähem

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 31. august 2016 at 20:27

      No eks see ole ka kättevõtmise asi, sest kiiire kähkuka saab ka ju muul ajal teha, kui vaid öösel magama minnes 😀

      • Avatar
        Vasta K. 31. august 2016 at 22:22

        No kui mees on päeval tööl ja õhtul laps istub koguaeg sabas , no kus sa seda kähkuka aega ikka leiad ?

      • Avatar
        Vasta evelin s 1. september 2016 at 11:50

        Ma multika usku pole a plika tooli istuma multad peale ja sis see 10-15 minti ikka aja leiad 😀 ja nii kõik rahul 🙂

        • Avatar
          Vasta Liisy 1. september 2016 at 18:23

          +1

          • Avatar
            K. 5. september 2016 at 23:01

            Alla 2 aasta, ei vaata multasid ?
            No eks see on ka kuidas kellegil. ?

  • Avatar
    Vasta Kristel 31. august 2016 at 20:14

    Seks on ikka meil ka väga oluline,seda enam et mees töötab välismaal ja koosoldud aega peab maksimaalselt ära kasutama 😀 Kui mees juba kolmas nädal ära on,siis tekib juba tahtmine mööda seinu üles ronida,kuigi nohh iseendaga saab hakkama,aga see pole ju see..:)

  • Avatar
    Vasta Riina 31. august 2016 at 20:13

    Nõus sinuga!!! Nii hea, et sa selle siin teemaks tõid ja nüüd kõik loevad seda ja siis hakkavad sahistama ja siis ei mossita enam mitte keegi!!! Elu on ilus!

  • Avatar
    Vasta Kristi 31. august 2016 at 20:11

    Kurat, ma seksiks miljon korda päevas, aga mehele on see nii teisejärguline, kui suuseks alguse sai. Nüüd ta muud ei tahagi… Nii, kui seksi jaoks algust teen, siis ikka juhatab alla… 69 on ainuke, kus ma ka mingit lohutust saan 😀 Aga kui ma muud nõus pole tegema, siis käib seks ka, ta lihtsaöt ei viitsi end liigutada nii palju…. 😀 Ma muudkui loen, et paarid ei seksi ja ma mõtlen, et wtf.. okei, me oleme ka 2.5aastat ainult suhtes olnud, aga siiski… 😀 Kuidas meest jälle seksi ihaldama tahta? Ma rapsin jõusaalis tselluliiti maha, et oleks max bikiinikeha, et seda ihaldaks, aga tema arust ma ei pea üldse vaeva nägema. Ta tahab seksida ainult siis, kui oleme avalikes kohtades, sest see vahele jäämine on erutav, aga kodus väga enam ei tõmba teda see.

    • Avatar
      Vasta Janne 31. august 2016 at 22:33

      Kodus akna peal ! 😀 See peaks ka teda ju erutama , ehk jääte naabritele vahele 😀

  • Avatar
    Vasta Mi 31. august 2016 at 20:03

    Suhte algul ehk siis umbes 2 aastat tagasi oli sellline voodielu, et saime (mina vähemalt) üledoosi 😀 nädalas oli ikka väga vähe (kui üldse) öid/päevi kus midagi ei toimunud 😀 selline 2 x päevas oli tavakas. Nüüd peale kokku kolimist on neid päevi kus midagi ei toimu ikka sitaks rohkem. Ja ma nagu ei saagi aru, mees oli varem see kes koguaeg tahtis ja mul oli suht suva, nüüd vastupidi 😀

  • Avatar
    Vasta E 31. august 2016 at 19:56

    Sellessuhtes, et ma täiega tahaksin nõustuda aga ei saaaaa 🙁 Me seksime iga jumala päev ja mõnel päeval isegi mitu korda, selleks hetkeks unustame muud mured ka ja värki aga mul mees ikka päris diipis omadega. Ta muutus peale raseduse peetumist mingi 80% kuna see oli talle nii kuradima suur löök ja nii faking raske on peale seda nüüd üle poole aasta olnud, kuna noh raske on 🙁 Ja psühiaatri aja saime alles Oktoobriks ehk siis üle poole aasta kannatanud…see nii pikk ja jube teema aga sitaks raske on noh. Ja samas noh kes teab eks, ehk kui me iga päev ei seksiks siis oleks veelgi raskem 😀 Seega jah, keeruline teema 😀

    • Avatar
      Vasta Kristi 31. august 2016 at 20:20

      Võtke Helgi Toomsaluga ühendust. Telefoni nr. netis. Võtab eraviisiliselt vastu ja on ääretult tõhus, mitte niisama bla-bla ajaja.
      Oleme sama kogenud, see on raske.

      Mallu, ma ootan järge! 😀 Nii hea postitus!!!

    • Avatar
      Vasta Eliis 6. september 2016 at 23:18

      Ma saan aru, et siin kommenteerimine ei aita. Aga mulle ühes loengus räägiti, et kuskil 60% rasedustest peetuvad või katkevad (paljud neist juba enne, kui naine teab, et ta rase on). Ja see on täiesti normaalne. Loote areng alguses on nii keeruline protsess, et seal võib paljugi valesti minna ja lähebki. Ja loodus praagib need, mis vaja välja.
      Mul endal on ka väga palju katkemisi olnud, aga kuna ma juba enne olen vaimu valmis pannud, et enne kui kolm kuud täis pole, ei hakka väga palju lootma, siis pole need katkemised minu jaoks suurt rohkem tähendanud, kui tavaline päevade algus.
      Kaks rasedust katkesid noorest peast, kui veel polnud kindelgi, kas lapsi tahan. Kui hakkasin tahtma, siis esimene rasedus ka peetus, järgmisest sündis laps, järgmine katkes, järgmisest sündis laps, järgmisest rasedusest sündis jälle laps, siis vahepeal kaks rasedust katkes ja nüüd olen neljandat korda rasedusega lõpusirgel.

  • Avatar
    Vasta MS 31. august 2016 at 19:56

    Ma kahekäega täiega poolt ikka .. Meil suht tihti mehega nii,et ei näe pikka aega( on soomes tööl ) Ja siis kui ma üles kruttima hakkan siis on paha lugu 😀 Päris raske on ikka 😀
    Ja ka meil on mänguasju . Mina nagu nii ei hooligi nendest , mehele meeldivad :P:P

  • Avatar
    Vasta L. 31. august 2016 at 19:55

    Mees pidevalt kaugel tööl, meie suhe on kestnud ca 6a nii. Esimesed 2a oli väga väga seksirohke, me elasimegi voodis ainult, 3a koos olduna saime lapse ning peale seda haihtus see viimanegi seks, kuna töö aeg hakkad iga kuu pikenema siis joppas kui korra kuus-ki nägime. Nüüd aga muutsime kõike, kolisime uute kohta,panime lapse lasteaeda, mees küll ikka kaugel tööl kuid kodus käib 1-3korda kuus. Keretäis keppigi teeme rohkem kui kunagi varem. See ongi vist asi mis meid koos hoiab, kui seks hea on ka suhe hea. Kui seksi vähe siis suhe jookseb karile. Vahepeal muidugi oli endal mingi kompleks,no ei tahtnud midagi.. Nüüd aga kõik muutunud, niiet naised seksige aga mõnuga ning tulge ka voodist välja ?

  • Avatar
    Vasta Kerttu 31. august 2016 at 19:50

    100% nõus 🙂

    *12a koos ja seksivärk läheb iga aastaga grammike paremaks. Kuigi juba alguses oli 5+ 😉

    • Avatar
      Vasta Kristel 31. august 2016 at 20:16

      Me ka mehega 10a koos olnud ja ikka on nii äge 😀

  • Avatar
    Vasta Leenu 31. august 2016 at 19:48

    Oh kurjam,
    ma olen siin konkreetselt kuival.
    Mehega mingit särtsu pole enam ammu, väga pole abi sellest ka, et ta on kuude kaupa ära. Käsitöö on mõlemal käpas, aga no see pole ju seeeee. tahaks ka seda vana head kepin-ajud-välja või pean-saama-nüüd-ja-kohe asja aga ei midagi. Heal juhul sahistatakse 2 minutit ära ja siis vaadatakse otsa, et sorry, sa oled nii hea ja ma pole nii ammu saanud, et ei saa tagasi hoida. aitäh.
    krt viimane aeg on mänguasjad majja tuua. endagi jaoks. füürer olen ma igapäevaselt nagunii juba 😀

  • Avatar
    Vasta Anu 31. august 2016 at 19:48

    “Mõnikord rasedate naiste mehed blokivad”. Polegi veel oma võrdlemisi lühikese elu jooksul nii palju blokki saanud, kui nüüd, rasedana ??

  • Avatar
    Vasta Kätu 31. august 2016 at 19:47

    Olen Sinuga täiesti nõus ja Lelo asjad on tõesti väga head ja kvaliteetsed. Mina olen saanud mehelt sõbrapäevaks ja kasvõi niisama selliseid seksmänguasju. Soovitan läbi hüpata HotLipsist, seal suur valik igasuguseid vidinaid ja Lelo asju ka väga palju ja erinevaid 🙂

  • Avatar
    Vasta Evelin 31. august 2016 at 19:46

    Nõus muidugi! See hingesugulase värk on lammastele.

    • Avatar
      Vasta Liisi 31. august 2016 at 22:18

      Me mehega siis lammas ja oinas, sest me hingesugulased ja kepime pidevalt. Klapp igast küljest 3 x nädalas on sattunud, siis mõlemad mures, et eiei nii ei saa ikka. Ja olles igasugu suhetes, siis selle õigega koos ongi kõik õige pingutamata. Mänguasju meil kohvritäis. Katsetame mida iganes. Naeru ja huumorit peab ka olema. Naised, voodi keppi rohkem ja vähem ajukeppi ?

  • Avatar
    Vasta Juuli 31. august 2016 at 19:40

    Minul on pigem mees kes kätte alati ei anna :/. Mina pole vist kunagi ära öelnud, või kui siis tõesti korra-kaks. Meil nalja ei saa talle ei meeldi, mänguasjad ka noh võivad olla, aga ma ise lisan need mängule. Ei mingeid rollimänge ega fantaasiaid.. nimodi kurjutades nati kurb ka, aga tegelt mõnikord on mõnus romantiline kvaliteetkepp ka 😀 Üldiselt olen nõus, mei vb pole eripõnev sexelu, aga mõnus ja armastusega tehtud ikka ja siis muudu suhted ka toredad

    • Avatar
      Vasta Av. 31. august 2016 at 19:50

      Meil vist on 0 romantikat. Ausalt. Oih..valetan. Vahepeal põletasime küünlaid ja panime ööseks aroomilambi – romantika polnud aga taotluslik. Seks toimub enamjaolt lambivalguses või päise päeva ajal. Kui päise päeva ajal siis mingit kaisutamist pole, paneme riidesse tagasi ja vaatame telekat..:D

    • Avatar
      Vasta laura 31. august 2016 at 21:29

      Ma mõtlesin et mul ainukesena selline friik kes kätte ei anna. Kord nädalas on hästi ja nii suhte algusest peale.

  • Avatar
    Vasta Printsess 31. august 2016 at 19:39

    Ma küll pole kunagi nii pikalt suhtes olnud kui sina, aga olen su postitusega väga nõus 🙂 Kuna pole nii pikka suhet olnud, siis kes teab, ehk tulevikus arvan teistmoodi, aga mina arvan ka, et regulaarne seks hoiab paljud mured ära. Vahel tekivad suhtes muud mured ja probleemid, aga kui seks ikka klapib, siis see hoiab paljusid muid muresid ära. Oluline on ka see, et mehel ja naisel oleks sarnane seksivajadus, aga kui oled koos inimesega, kellega see klapib, siis on loogiline, et tahaks aina rohkem voodis aega veeta. Isegi mõte sellest, et ma peaksin püsisuhtes olles mingi nädal seksita elama, paneb mu pea valutama. Jah, ma tean, et kui ollakse eemal või mingid muud põhjused, siis on see loogiline ja eks hakkama saaks ikka, aga kui mingit olulist õhjust selleks pole, siis selline nali jääb küll ära 😀 Päris igapäevaselt seksida ka ei jõua, aga regulaarne voodis nahistamine peab garanteeritud olema!

  • Avatar
    Vasta Lotte 31. august 2016 at 19:39

    Lugesin postitust ja elukaaslane tuli uurima, mis vidin see on. Seletasin siis talle. Selle peale öeldi: ” Elu on nii mugavaks tehtud, et varsti ei pea ise enam nikkuma ka.” 😀

    Aga ma nõustun sinuga. Seks on hea ja funktsioneeriva suhte üks kindel alustala. Kui kaks inimest ei naudi üksteisega füüsiliselt koos olemist rohkem kui korra kuus, siis ega see suhe kaua ei kestaks. Ja üleüldse, pole paremat pinge maandust, kui oma kõige kallimaga üks pöörane hetk veeta 🙂

    • Avatar
      Vasta Mairi 31. august 2016 at 19:52

      Nii ei saa öelda, et rohkem kui korra kuus peab olema norm, muidu on midagi viltu. Iga inimene on erinev ja iga inimese vajadus on erinev. Tähtis on, et mõlema osapoole soovid vahekorra sageduse jm osas oleksid sarnased. On neid, kes tahavad mitu korda päevas, kuid on ka neid kes üle ühe korra kuus võib-olla ei tahagi.

  • Avatar
    Vasta Av. 31. august 2016 at 19:37

    Mine pekki, kus ma selle GIFi peale naerma hakkasin omaette 😀 Tundsin ennast ära vist..

    Ja nõustun 100%!

    Meil on isegi omad naljad sellega seoses juba..Mina ütlesin mehele, et ei oska talle midagi kinkida sünnipäevaks, saab seksi. Ta ütles: “Sulle sama!” Mitte, et muul ajal ei saaks aga jah, nii labased me siis olemegi 😀

    Nali naljaks aga mingiks sünnipäevaks kinkis mees mulle vibraatori, alguses olin solvunud, et kas temas üldse romantikasoont pole aga hiljem heldisin – kink oli väga kasulik kui ta komandeeringus oli ja lisaks.. see on mu lemmiklooma kujuga! ( do not ask..).

    Või näiteks mees küsib, et kuule, sa tahtsid seda asja jah (a la ..bandaaži, sest mul selg valutas)..ja siis me naljaga arutame, et mitu seksikorda ta siis välja teenis (kuigi ma ei tee seda vastumeelselt aga noh, mees saab nö erikohtlemist siis vahepeal). Kunagi oli kuskil artikkel, et Tallinna politseimaja juures võetakse kümne euriga suhu ja siis me vahepeal teeme võrdlusi, et kas oma naise taks peaks madalam või kallim olema jne ..:D Jah, labane ja nõme ja lapsik ehk on, aga toimib. Pole sellised inimesed ka, kes seksiks pimedas ja kompimise järgi.. Kaugsuhte kohta ütleks seda, et meie kui seksilembesed inimesed (no mees ikka paraku rohkem) saame üksinda olles ka iseendaga hakkama 😀 Ja kui mees muus riigis tööl oli (2 nädalat ära, kaks nädalat kodus) siis ikka see seksivaegus tekitas natuke pingeid. Aga mees mul kaval suslik ja suutis mu ära moosida – saatsime üksteisele pilte ja videosid nagu 13 aastane loll plika ja kiimas türklane. Ja noh, mõjus! Mingi pinge ikka leevendas 😀 Kui mees koju jõudis siis alguses oli ikka selline uue suhte kohmetus aga siis tuli kohe kiirelt see “i will fuck your brains out” faas.. Rääkimata sellest, kui ta töölt koju hakkas tulema ja ma talle vastu läksin (väike laevareis) – see tähendas lihtsalt kajutiseksi, vahepeal söömist, telekat, seksi, söömist..vahepeal veel mingit meelelahutust ja seksi..ja siis eraldi vooditesse magama. Sest kajutivoodid olid nii kitsad ja me pole üksteise kukil magajad..muul ajal võime üksteise kukil või kuskil olla küll 😀

    Ma sooviks aga nüüd manuaali “Mugavad seksipoosid rasedatele”. Vanad lemmikud on äärmiselt ebamugavaks muutunud aga seksi tahaks. Mees nagu ka kardaks, et lõhub mu ära või miskit.:D

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 31. august 2016 at 19:40

      Haha, jeesus, kuidas ma naersin. Ma isiklikult arvan, et oma naine võiks ikka odavamalt kui sõle lits imeda, raha jääb ju perre :D!

      Aga mugav sekspoos rasedale.. oi jeerum, neid on VÄHE 😀

      • Avatar
        Vasta Av. 31. august 2016 at 19:43

        No me ise arvasime ka (noh, vähemalt mees!), et minu taks võiks odavam olla ..:D Ja tõepoolest, äkki viib mind kinno või midagi ..:D
        Hahaha, meelde tuleb oma sünnipäev. Mees viis mind kinno ja tänutäheks sai tema seksi. Justice for all. Kuigi ma oleks nagu lisaks kinole ise ka seksi tahtnud aga kõike head ka vist korraga ei saa..:D

        No ongi vähe neid poose.. nüüd vähemalt ei taha iiveldus silmanägemist ära võtta, et nagu saaks ja võiks aga füüsilised parameetrid tekitavad raskusi. Raseduse algus + saunas seksimine = blackout 😀 (esimene raseduse tunnus, hahahaha)

        69 on tore poos, väga ergonoomiline..NOT! kuhu ma kõhu panen???

        • Mallukas
          Vasta Mallukas 31. august 2016 at 19:45

          Põhimõtteliselt ei jää väga muud üle kui käpuli olla 😀

          • Avatar
            Av. 31. august 2016 at 19:47

            Jaa! Aga mul väsib ranne toetumisest ära (omg, kas me jagame liiga palju rõvedat infot siin?) – mul karpaalkanalitega väike probleem olnud..:D ja üldse käed kuidagi nõrgaks jäänud. Suu vist ainuke asi, mis töötab..

            Saad sa aru – me viskasime voodist sellepärast dormeo kattemadratsi ka välja, sest käed vajusid sinna vahu sisse ja väsisid ära.. mida inimesed seksi nimel küll ei teee.. 😀

          • Mallukas
            Mallukas 31. august 2016 at 19:49

            Haha, no siis on variant ise sülle ronida, aga siis väsivad jalad ära 😀

          • Avatar
            Kristel 31. august 2016 at 20:10

            Külili saab ka,nii et mees on selja taga 🙂 Raseduse löpus muudmodi enam ei saanudki,sest köht ei mahtund enam kuskile 😀

          • Avatar
            Av. 31. august 2016 at 20:25

            http://www.mallukas.com/2013/09/06/seks-ja-rasedus-hoiatus-ultragross/

            lootsin siit abi saada..:D

          • Avatar
            Av. 31. august 2016 at 20:26

            Kristel, jah, niimoodi olemegi nüüd teinud aga minu jaoks on see..mõttetu. Mina ei saa sellest reaalselt mitte midagi :/

  • Avatar
    Vasta Ma 31. august 2016 at 19:35

    Ok. Ütlen pärast, et see oli Malluka poolt ja siis teen tema näost pilti 😀 Muuuhahahhahahaaaa

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 31. august 2016 at 19:40

      Jään pilti oootama 😀

  • Avatar
    Vasta Jants 31. august 2016 at 19:35

    Kusjuures ma olen täiega poolt! Minu tujud sõltuvad kahjuks väga keretäiest kepist. Kui tean, et peame olude sunnil 2 nädalat lahus olema, siis teada saamise päevast alates hakkan stressama, et f*ck jään ju heast seksist ilma ja ei saaaaagi 2 nädalat. Siis turtsun ja mõtlen sellest vahetpidamata.. seal juures olen tõre ja kahjuks see meie suhtele üldse hästi ei mõju. Üritan enda tujusid kontrolli all hoida, aga enamik ajast ei suuda, kuna ma vajaaaaaaan seksi, et olla õnnelik ja rõõmus 😀

    • Avatar
      Vasta Helina 31. august 2016 at 20:47

      Lohutan sind sellega, et ma pole 3 kuud seksi saanud, sest mees merel 😀

  • Avatar
    Vasta L 31. august 2016 at 19:34

    Jah, palun homseks üks kirjatükk sellest, mis teha kui isu ÜLDSE ei ole. Peale sünnitust oli küll veidi teine lugu, sest füüsiliselt polnud võimalik see ka 6 kuud hiljem, siis tasapisi hakkas taas võimalikuks saama… Aga endiselt ongi kerged komplikatsioonid ning pole mitme arsti käest teada saanud, mis viga… Oeh ühesõnaga, väga ebamugav, vahel valus ning ma ei naudi seda enam absull… Jah, teinekord ikka teen mehele head meelt, et ta surnuks ei kuivaks ning ennast tunnen end sellepärast ka nii halvasti pidevalt, aga ei saa hakkama enam oma toimetustega..

    • Avatar
      Vasta Av. 31. august 2016 at 19:45

      Seda on küll kurb lugeda ja kahjuks on see mu enda suurim hirm.. Et mis pärast sünnitust saab, äkki pole enam päris see.
      Kas ma keisrit nõuda ei saa?? Äkki altpoolt siis kahjusid vähem. Kas tõesti võtabki see taastumine nii kaua aega?:(

      • Mallukas
        Vasta Mallukas 31. august 2016 at 19:50

        Nii kaua ei pruugi võtta. Mul võttis taastumine füüsiliselt mingi 3-4 nädalat, aga vaimselt mingi kaks kuud 😀 Aga siis oli ok juba.

      • Avatar
        Vasta Katz 1. september 2016 at 09:59

        Mina suutsin peale esimest ünnitust 2 nädala pärast juba seksida. Isu oli meeletu. Nüüdseks olen kolme lapse ema ja ütlen, et jah emakas ei ole enam nii tundlik ja ei erutu nii ruttu kui varem aga samas ilma ma ka ei jää. Kui vaja kasutame ka libestit. Pole tabu meie suhtes.

    • Avatar
      Vasta M 31. august 2016 at 21:07

      Sama seis. Pärast sünnitust kadus igasugune isu. Ebamugav on, märjaks ei lähe enam üldse, võimle palju tahad eelmängu ajal… see tekitab stressi ja süüdistan pidevalt ennast … üle aasta mõõdas lapse sünnist ja mu alumine pool ei toimi. See ajab hulluks… kuid mees armastab mind ikka veel 🙂

      • Avatar
        Vasta Av. 31. august 2016 at 23:15

        kasuta mingit libestit/beebiõli või mida iganes..mina maadlesin selle probleemiga pikalt ja käisin lausa arstil sellega, ta ei osanud ka muud soovitada..rasedusega on libestus hea, liigagi hea..pole aga meest kodus, kes seda ära kasutada saaks…minul tekitas ka stressi aga siis polnud ka tabu kasutada mingeid ilang-ilangi lõhnalisi durexi libesteid või muud sarnast..ja noh, sülg on päris hea libesti ka..

  • Avatar
    Vasta Kätz 31. august 2016 at 19:32

    Nõustun, et seks on suhtes üli oluline. Me polnud ka kutiga mingi 2 nädalat seda vanainimeste asja teinud ja tundsin küll vahet, olin nagu vana füürer ise. ??

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 31. august 2016 at 19:34

      Mul on sama asi, ma lausa tunnen, kuidas KÕIK mind närvi ajab 😀

      • Avatar
        Vasta Kätz 31. august 2016 at 20:15

        I feel you. ?? Mul lõppes see tujutsemine pisaratega ja kurtsin, kui üksi ma ennast tunnen. ? Peale seda tegime vanainimeste asja ja kõik oli jälle korras. ?

        • Avatar
          Vasta Kätz 31. august 2016 at 20:16

          Muide, ma kirjutasin sulle meilile ka ükspäev. ?

  • Avatar
    Vasta Liisa 31. august 2016 at 19:32

    Nõustun.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 31. august 2016 at 19:33

      Konkreetne eesti naine 😀

  • Avatar
    Vasta Maria 31. august 2016 at 19:30

    Täiesti nõus! Meil ka voodis lelud, mina kahjuks muud moodi ei saagi seisku mees kasvõi peapeal 🙂 Seks on kõige loomulikum asi, ma ei saa aru miks inimesed üritavad seda varjata?

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 31. august 2016 at 19:33

      Ma isegi ei tea miks. Äkki kardavad, et jääb mingi halb mulje mehest, et ainult temast ei piiisa? Või on mehel endal mingi kompleks? Eks võimalus ole ka see, et nad lihtsalt ei ole proovinud ja ei tea kui tore see olla võib 😀

      • Avatar
        Vasta K. 31. august 2016 at 19:47

        Mul on ka abita väga keeruline kuhugi jõuda. Aga ega see siis parem pole kui sõitu alustavad mõlemad, aga kohale jõuab alati ainult üks. Sellepärast ei põe ma mehele juhtnööre anda v ise endale abikätt pakkuda.
        Sellepärast unistan ise ka lelost ja ilmselt on mehele jõulukink olemas ?
        Aga tõsi. Suhe ilma seksita ei tööta

        • Avatar
          Vasta Maria 31. august 2016 at 20:21

          Mu mees tundis algul end väga halvasti, et ta ei suuda mind rahuldada. Seletasin talle ära, et pole hullu.. ja rahulikult rääkisin et võiks muretseda abilise. Nüüd meil neid üsna mitu ja ega siis tema oma üleliigne ei ole, ikka sujuv koostöö?

    • Avatar
      Vasta Av. 31. august 2016 at 19:40

      Muhahhaa.. hakkasin naerma seda “seisku kasvõi peapeal” lugedes. Olgem ausad, minu mees peab olema 3 mehe eest (hea, et tal mitu kätt ja muud funktsioneerivad kehaosad)…