Kingiloos Lapse üles kasvatamine LAPSED Lasteasjad

kellel oleks vankrit vaja?

5. september 2016

Nüüd on see siis tehtud, kolmas vanker tellitud (jah, ma olen haige inimene) ja seetõttu on aeg leida uus kodu punutud iludusele nimega Ballerina Wiklina. Ma ausalt armastan seda vankrit, minu jaoks näeb see nii lahe ja omapärane välja, ning ma usun, et tema suured rattad kärutavad ka kõige paksema lumega oma väärtusliku kandami sihtpunkti. Tjah, ega ma ise sellega palju kärutada saanud, aga Kätlin katsetas oma lapse peal ära ja jäi üldiselt täitsa rahule. Tema kogemusest selle vankriga saad lugeda SIIT.

Ja ei maksa ju ometi kõike endale hoida, kellele muule siis rõõmu teha, kui ühele oma lugejale, eksju? Te olete mulle alati nõu ja jõuga toeks, seega tundub mulle ainult aus, et kõik, mis mul üle jääb, tuleb ringiga ikka teile, sest elu peab ikka ringluses olema.

KäTufoto-9766

Õhkkummid, retro “14” suurus

Kombineeritud riie

Pehme vedrustus

Sisseostukorv

5-punkti turvarihmad

Vankrikorvi seljatugi reguleeritav

Käib kokku lihtsalt ja mugavalt

Seisupidur

Istumisosa kergelt ümbertõstetav

Vankrikorv kasutatav u. 0-8 kuud

Jalutuskäru istumisosaga kaalule kuni 20 kg.

Kaal vankrikorviga 14 kg, jalutuskäruna 15 kg.

Komplekti kuulub: vankrikorv, jalutuskäru istumisosaga, beebitarvete kott, vihmakile, jalutuskäru jalakate, vankrikorvi pehme madrats.

Vankri loosimises võib osaleda igaüks ja selleks ei tule teha mitte midagi muud, kui jätta mulle kommentaariks, et miks just sina peaksid selle vankri endale saama. Lisaks võiksid sa antud postitust minu FBis jagada (siin), sest ehk satub seda silmama just keegi, kellel tõesti hädasti vankrit vaja oleks!

Täpilise iluduse loosin välja juba sellel reedel, seega tark seekord tormab!

Loe ka neid postitusi!

337 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Jana 9. oktoober 2016 at 09:34

    Minu 1 okt. Sündinud preilil pole siiani vankrit. Oleksime väga õnnelikud, kui saaksime selle imearmsa vankri omanikeks! Siis saaks jalutama ka minna 😉

  • Avatar
    Vasta mina 1. oktoober 2016 at 21:30

    pane selle Krissa e mail on fb, ja oma blogisse ka, äkki kamba peale saab lahendatud, mis oleks tema õige e mail, vahest mõned tähed sassi läinud või punktid,

  • Avatar
    Vasta Angela 9. september 2016 at 22:11

    Sooviksin loosis osaleda.

  • Avatar
    Vasta Iines 9. september 2016 at 21:49

    Minu kohe sündiv lapselaps sooviks kindlasti sellises vankris olla.

  • Avatar
    Vasta Madis 9. september 2016 at 21:37

    Naine oleks üli õnnelik kui võidaks

  • Avatar
    Vasta Sirle 9. september 2016 at 21:22

    Oma õele oleks see super kink kes on nautinud emarõõme juba kuu. Hetkel peab ta kärutama minu kahe lapse poolt kasutatud vankriga.

  • Avatar
    Vasta Mariliis R 9. september 2016 at 21:21

    Loodan et ka minu suur unistus täitub! Mina vajaksin seda kohe, siis ma tahan alustada uuesti oma elu eestis siis võõral maal elamine pole väga lihtne. Just siis emotisonaalsel tasandil olen kaua kannatanud ja piinelnud maseduse ja paanika käes nüüd mu murdepunktiks sai kui sain teada et olen rase, siis tänu tervisele on olnud 2 katkemist ennem seda. oli valus teema mulle. Nüüd aga kõht kasvab ja tegin otsuse pöörduda tagasi eesti ja et mul pisi sünniks eestis. Pole kerge kolida tagasi, eriti suuremad pojad koolis juba. Aga see on seda väärt! Olen saanud ja proovin muretseda endal siis kõik beebile ta on ju nii nii oodatud.Puudu on ja vanker pole seda veel ostnud ja tgemist siis kolimise kõrval ka suure ostuga. Et lootma peab alati. Aga kuna sa Malluka oled nii äge inimene siis rautselt leiad õige kes saab 🙂 Ma isegi ei tea kus sattusin su laivile korra ei saanud asjast üldse alguses aru ja hoian sulle pöidlaid kui ise suudaks selline olla, aga õpin sinult seda tugevust 🙂 Ägeda asja oled loonud 🙂

  • Avatar
    Vasta Gerli 9. september 2016 at 21:12

    Iga lapsuke väärib sõitu sellises tõllas ? Nii ka minu oma ?

  • Avatar
    Vasta K 9. september 2016 at 21:01

    Vankri kingiksin edasi perele, kus 3 last aga pisima printsessi vanker just ära varastati.?…Seni kuni leitakse vana üles või õnnestub osta uus, ei pääse pisuke välja?

  • Avatar
    Vasta g3tu 9. september 2016 at 20:38

    Meile on ka juurdekasvu oodata ja kuna esimese vankriga panin ma niiiii tohutult puusse ja nüüd on valik nii raske siis oleks ju lahe kui selle niimodi kergendatud saaks ?

  • Avatar
    Vasta Carmen 9. september 2016 at 20:37

    Häid lambaid mahub palju ühte lauta nagu öeldakse. Miks ma seda siia kirjutan ? Sest mul on ammu juba uus beebisoov peal. Vankri võit ehk kiirendaks seda 😀 Nii kaua saaks tõenäoliselt mu sõbranna selle uhke tõllaga oma beebit ringi sõidutada 😉

  • Avatar
    Vasta Aire 9. september 2016 at 20:10

    Ma sain täna vanaemaks! Seega oleks see vanker tore kingitus

  • Avatar
    Vasta Karin 9. september 2016 at 19:41

    Jagatud. Meie perre on kohe kohe sündimas teine tibu ja suureks kurvastuseks avastasime, et kuuri all on vanker niiskusest kannatada saanud. Hädasti oleks vaja.

  • Avatar
    Vasta Piret 9. september 2016 at 19:24

    Super uudis,et sellise loosimise ette võtad.Loodan,et loosiõnn tabab emmet,kellel seda tõesti vaja on.Nii,et hoian põialt…igaljuhul üks pisike ilmakodanik saab nii stiilse vankriga sõita ja selles oma magusaid unenägusid näha. Ja mis siin salata,ootan ka ise oma pisikest.

  • Avatar
    Vasta Kairit 9. september 2016 at 18:25

    Minu beebipoiss, keda on oodata Novembris oleks väga rahul selles vankris, ideaalne.

  • Avatar
    Vasta Heleriin-Kipy Hunt 9. september 2016 at 17:38

    Suurima hea meelega kingiks nii stiilse käru oma kõige vingemale õele, kes mind novembri algul kahekordseks tädiks teeb 🙂

  • Avatar
    Vasta Ellu 9. september 2016 at 17:28

    Hei… Ei oskagi kuidagi enamvähem anonüümselt kommenteerida, sest nii paljud tuttavad(k.a mu ema) loevad Sinu blogi. Aga meie oleme oma kassidest ja meie kahest perre last igatsenud 2,5 aastat. Seljataga 2 peetumist ja arstide poolt öeldud, et no, loomulikult vaevalt üldse kunagi jään. Meil on aga praegu väikene saladus, nimelt saime täna ultrahelis südamelööke kuulda ja tõdemuse, et see kord paistab küll kõik ideaalne olevat. Alguses oli suur suur šokk, sest mees ei saanud juuni-juuli tööd teha, kuna murdis jalaluu ja nüüd oleme mõlemad nonstop rüganud, et tekkinud auk katta. Seetõttu oleks ka materiaalselt no niii võrratu vankri peale kuluv raha ära unustada. See imeline, uskumatu, pisikene südametöö on nagu taeva õnnistus, kes kindlasti nii super vankrit väärt oleks. aga savi see, Mallu, ole palun sama lõbustav edasi ja palju palju edu teile ja teie perele! 🙂
    (Ps: kui ma kuidagipidi läbi armša taevaiša võitma peaksingi, palun ära emaili avalda avalikult! Tahame perele ikka ise rääkida 🙂 )

  • Avatar
    Vasta Sirli 9. september 2016 at 16:15

    Tahan just seda vankrit oma septembri lõpus sündivale tirtsule 🙂

  • Avatar
    Vasta Ann 9. september 2016 at 15:58

    Oleks ka uut vankrit vaja. Vana koliseb sõites nii valjusti, et ma iga kord imestan, kuidas lapsuke seal magada saab 🙂

  • Avatar
    Vasta A. 9. september 2016 at 15:53

    Minul oleks seda vankrit vaja novembri beebile ja võiksin selle loosis võita, sest alates sellest kui beebi ootele jäin olen su blogi igapäevane lugeja ja kaasa elanud, eriti raseduse juttudele ning siit palju häid ideesid saanud (sünnitusplaan, kuidas kukeseeni säilitada jne.) ning siis saaks raha kokku hoida vankri võrra 🙂

  • Avatar
    Vasta Triin 9. september 2016 at 15:51

    Mina sooviksin väga seda vankrit. Esimesel lapsel oli meil laenatud vana vanker, millel polnud kookinitki vaid sõidutasime teda istumisosas aina ringi. Niisiis võiks tuleval lapsel olla just selline fääntsi ja omanäoline tutikas iludus, milles uhkelt ringi loksuda. Loomulikult meeldib mulle selle vankri juures ka rattad…no ausõna, meie kodutee on hullem kui raudtee, seega on meil väga hea vedrustusega vankrit vaja, et väikest rosinat mitte ära põrutada. Muide, sellel samal kivisel ja konarlikul teel “kallasin” kunagi oma tädipoja vankrist välja just täpselt nende vastikute kivide pärast. Õnneks ei juhtunud midagi hullu ja pääsesime ehmatusega, kuid ettevaatlikuks tegi kogu eluks. Nii et jah palun meile see kenake ?

  • Avatar
    Vasta Elis 9. september 2016 at 15:11

    Ma arvan, et minu pisikesele neiule meeldiks selles kärus ringi sõita 😀

  • Avatar
    Vasta liis 9. september 2016 at 15:06

    Meie perre sünnib teine laps novembris ? vankri võit teeks väga palju rõõmu nii väiksele titale kui ta emale ja isale ?

  • Avatar
    Vasta Hellu 9. september 2016 at 14:52

    Soovin osaleda loosis.
    Minu teine oktoobribeebi peaks 33 päeva pärast tulema. No kui ta just varem ei otsusta tulla 😉

  • Avatar
    Vasta H. 9. september 2016 at 14:32

    Kas loosimine on juba toimunud vói toimub täna ôhtupoole? FB-s ei näinud seda infot.

  • Avatar
    Vasta Kaie 9. september 2016 at 10:02

    Soovin loosis osaleda. Ootan hetkel oma teist plikatirtsu, kes peaks aastavahetusel sündima. Kuna elan metsade vahel :-), siis kuluks selliste suurte ratastega vanker hädasti ära.

  • Avatar
    Vasta Liivi 9. september 2016 at 08:22

    Mina ei soovi osaleda loosis, aga mina kingiks selle vankri perele, kes seda väga vajaks. Kindlasti on naiste- laste turvakodus kedagi, kellele see oleks suur kingitus või miks mitte võtta ühendust aarete laegas või mõne muu ühinguga, kes kursis raskustes peredega. Või müü vanker maha ja raha anneta kuhugi heategevusse, ükskõik siis, milline eriti südamelähedane on. Lapsed, puudega inimesed, vähihaiged, loomad jne

  • Avatar
    Vasta Anna 9. september 2016 at 04:51

    Osalen vankri loosimises!
    Valisin kaua oma põnnile vankrit ning enne ostmist kärutasin ka poe ristirästi läbi, kuid nojaa .. poes on ju plaatidest ilus sile põrand. Selgus, et vähegi konarlikumal pinnal koliseb mu valitud vanker nii nagu läheks ma taarat viima!
    Siit moraal, et pöörlevad rattad on toredad, kuid õhkkummid on veel toredamad! Muidu olengi justkui naine nagu orkester, sest tänaval on kaugele kuulda kui saabun:)

  • Avatar
    Vasta K. 8. september 2016 at 23:46

    Vanker oleks suureks rõõmuks meie perele. Ootame oma esimest pisikest, kes lähiajal (septembris) sündima peaks. Vankrit meil hetkel veel pole.

  • Avatar
    Vasta kersti 8. september 2016 at 20:56

    Kingiksin vankri oma vennale ja tema naisele(Oma parimale sõbrannale). Neil on kodus pisike plikatirts ..uus vanker kuluks marjaks ära 🙂 JA kui varsti õnnestub endal lapseootele jääda kingiksid nemad selle meile 🙂
    Jagamine pidi elus üks suur rõõm olema

  • Avatar
    Vasta Kati 8. september 2016 at 14:48

    Mina kingiksin selle ilusa vankri oma parimale sõbrannale.
    Ta ootab oma teist tüdrukutirtsu, kes sünnib novembris. Praegune vanker-käru oli kasutusel esimese tüdrukuga ja soetatud oli juba kasutatuna. Seega uus vanker oleks lausa õnnistus.
    Tean, et talle see vanker väga meeldib 🙂

  • Avatar
    Vasta Kirsika 8. september 2016 at 11:29

    Esimest korda vankriloosi nähes, mõtlesin et kindlasti on neid väga palju kellele seda vankrit vaja oleks, aga veidi järele mõeldes otsustasin, et siiski tahan osaleda. Enamasti mul nende looside ja värkidega nagunii ei vea aga proovima peab. Nimelt meie peres kasvab beebitüdruk, keda sõidutan 10a vanas vankris, mis järele jäänud esimesest tütrest. Kui aus olla siis on see masin ikka vana, väsinud, kulunud ja kõiki ootusi enam ei täida. Kui beebitürdukut ootama jäime tüütasin meest uue vankri ostuga aga ta on lihtsalt nii õudselt majanduslikult mõtlev inimene ja kodurahu huvides jätsin oma vankrisooviga pealekäimise sinnapaika. Mu kallis mees nimelt leiab et kui miski töötab ja on terve siis pole mingit põhjust seda välja vahetada. Aga mina vaatan meie printsessi ja mõtlen, et just tema vääriks seda ilusat vankrit mis Mallukal ülejäägiga on!!!!

  • Avatar
    Vasta Evelin 8. september 2016 at 09:51

    Sooviksin loosis osaleda, et see vanker oma heale sõbrannale kinkida, kes hetkel last ootab:)

  • Avatar
    Vasta Kaisu 7. september 2016 at 22:04

    Ideaalne kingitus oma õele, tänu kellele saan peatselt kahekordseks tädiks. Õde on mulle kallis ja ta oleks seda vankrit igati väärt.

  • Avatar
    Vasta Anna 7. september 2016 at 15:19

    Võiksin selle vankri võita just sellepärast, et saaks enda sõbrannale parima kingituse teha! Usun, et ta oleks väga väga väga õnnelik.

    Kunagi võiks loosiõnn naeratada ka! 😉

  • Avatar
    Vasta J.P. 7. september 2016 at 15:02

    Väga-väga sooviksin seda vankrit meie pojale, kes on meie pere neljas laps. Praeguse vankri ostsime kasutatud peast ja ei osanud kohe märgata mitu viga, mis nüüd on häirima hakanud. Näiteks nagu üsna väike ja kitsas vankrikorv. Klassikalisel vankril saaks seda tunduvalt kauem ikka kasutada. Ja muidugi loositava vankri disain on üliäge. Päris uhke tunne oleks seda vankrit mööda meie väikse linna tänavaid lükata. Jään pöidlaid hoidma, et loosiõnn naerataks just meile

  • Avatar
    Vasta Martin 7. september 2016 at 12:14

    Mina peaksin selle vankri endale saama sest:

    1. Koguksin naise silmis oioiii kui palju pluss-punkte!

    2. Meie 3-kuune Viiking on nii suur, et peagi ei mahu oma vanasse vankrikorvi ära. Ta ei mahu oma mõõtmetelt beebide kasvugraafiku skaalale äragi, läheb üle kaalukõvera. Uut ja suuremat vankrit on vaja!

    3. Vana käru vedrustus on olematu ja ei ole hea vaadata kuidas laps kruusateel kärus põrkab.

    4. Uus ja parem käru oleks naisele super hea treeningvahend – trenni saaks teha põhimõtteliselt igal hetkel ja ei pea selleks autoga ekstra kuskile sõitma, hüppab kodus vankri taha ja läheb.

    5. Vanker on üüberšeff.

    6. Kui meil saab vankri kasutamise aeg läbi, siis on sellele juba uus omanik olemas, pärandame selle vennale, kelle naine pole veel rasegi, aga kunagi sünnib neile poeg Georg.

    7. Pole kunagi üheski kingiloosis võitnud

    8. Millalgi võiks õnn ka mulle naeratada

    9. Pluss-punktid naise silmis kuluksid vägagi ära!

    10. Happy wife – happy life (mis sest, et abielus pole, mõte loeb)

    Ette tänades, Martin

  • Avatar
    Vasta Katrin 7. september 2016 at 11:59

    See oleks super kingitus minu esimesele lapselapsele.kuna vanker ongi veel ostmata ja asjaga juba kiire.kuna okt lõpus vaja

  • Avatar
    Vasta Karin 7. september 2016 at 08:42

    Oi võiksin just selle vankri võita kuna see üks mu vankrivalikutest hetkel ja vanker veel ainsana puudu enne beebi tulekut 🙂 hoian endale pöialt!

  • Avatar
    Vasta Maarja 7. september 2016 at 07:01

    See vanker oleks ideaalne mul sugulasele, kes saab jaanuaris oma esimese lapse, kuna noored on alles üsna noored ja eks rahaga on nagu on, siis oleks see ideaalne kingitus neile.

  • Avatar
    Vasta Buterflay 6. september 2016 at 23:00

    Peaksin saama just mina, sest kes ikka päevast päeva ühe ja sama vankriga kärutada tahaks…;)

  • Avatar
    Vasta Triin 6. september 2016 at 22:30

    Mina!

  • Avatar
    Vasta Kätlin 6. september 2016 at 21:35

    Minu kohe peagi 3-kuune piiga oleks koos oma emmega uhke sellise vankri üle, et võiks julgelt ette võtta ka suuremaid jalutusringe. Praegune vanker, mis venna jagu oli ja sai kasutatud peast ostetud, ei kaitse just hästi ei silma paistva päikese ega ka vihmasabinate eest, sest kaar vajub nüüdseks muudkui alla, vajalik detail oli puudu ja asendus on ka kaotsi läinud. Aga õues tuleb oi kui hea uni preilil 🙂

  • Avatar
    Vasta Mari-Liis O 6. september 2016 at 20:53

    Niiiiiiiiiiiiiii ilus vanker on. Hetkel kasutan tibu kärutamiseks 936.-ringi vankrit, mis enam üldse kuidagi välja ei näe.

  • Avatar
    Vasta Sandra S. 6. september 2016 at 19:24

    Täditütrel on novembris tähtaeg, aga mida ei ole, on vanker. Rahalised seisud on nadid, eelmine kuu abiellusid ja ka see andis rahakotil tunda. Terve raseduse pidi tüdruk kodus veetma kuna arsti otsusega tööle ei lubatud. Nüüd sai härral tööots läbi (töötab ehitajana) ja enamus asjad on lapsele juba muretsetud. Arvan, et vanker läheks väga õigesse kohta! 🙂

  • Avatar
    Vasta Emiilie 6. september 2016 at 19:01

    Ootan esimest last ning vanker on mul veel ostmata. Alati on tore midagi võita, eriti kui tegemist on nii ilusa vankriga.

  • Avatar
    Vasta K. 6. september 2016 at 18:57

    Soovin vankrit, sest see oleks lihtsalt ideaalne meie varakevadel sündivale beebile.

  • Avatar
    Vasta Kerli 6. september 2016 at 18:38

    Oi mina tahaks seda võita ja siis oma maal elavale sõbrannale selle viia, kinkida, nimelt pole tal veel vankrit aga hetkel pole veel ka võimalust et osta, sünnitab novembris. See oleks lihtsalt imeline üllatus, usun et ta oleks pisarates 🙂

  • Avatar
    Vasta Merilin 6. september 2016 at 17:00

    Soovin vankrit, kuna esimene laps magas kuni aastaseks saamiseni kõik oma uned õues ja see tähendas seda, et päevas läbisin tihti lausa 15-30km. Seda iga jumala päev, iga ilmaga – seetõttu hindan väga kvaliteetseid vankreid, millel on ka hea vedrustus. Loosis olev vanker on lisaks praktilisusele ka väga ilus ja sobiks ideaalselt meie teisele lapsele!

  • Avatar
    Vasta Kadi 6. september 2016 at 16:42

    Õeraas saab peagi emaks, sooviks tema võsukesele seda 🙂

  • Avatar
    Vasta Ester 6. september 2016 at 16:32

    Mina saan peagi vanaemaks ja sooviks väga oma lapselapsele sellist armsat vankrit.

    Olen kindel, et tütar oleks sellise kingituse üle vägaväga õnnelik.

  • Avatar
    Vasta Eliko E. 6. september 2016 at 16:02

    Suguvõsa aina täieneb sooviksin oma kallile sugulasele kinkida.

  • Avatar
    Vasta Meelis 6. september 2016 at 15:55

    Perre on saabumas väga oodatud laps ja minu armsale ning kallile naisele meeldivad seda tüüpi lapsevankrid ning meil hetkel veel ei ole lapsevankrit siis see oleks kena üllatus kaasale.

  • Avatar
    Vasta Janeli 6. september 2016 at 15:46

    Mu kallis sõbranna, kelle esiklaps on sündimas sõbrapäeva paiku võiks sellise kaunitariga mööda ilma ringi kärutada küll 🙂 Sobib nii maale kui linna sõitma 🙂 Ehk siis teeksin sõbrannale kingituse!

  • Avatar
    Vasta Kertu 6. september 2016 at 15:34

    Tahaksin üllatad oma armsat töökaaslast:))

  • Avatar
    Vasta Kelli 6. september 2016 at 14:52

    Mina ei soovikski vankrit endale, vaid ühele sõbrannale, kes on lapseootel, kuid kahjuks rahakott ei luba uut vankrit osta, kuna ta käib veel koolis ja mees tegi ka sääred. 🙁 Kindlasti oleks tal sellise kingituse üle väga hea meel. Ise omaltpoolt aitan ka riiete ja asjadega, mis enda pojast alles on 🙂

  • Avatar
    Vasta Kristiina 6. september 2016 at 14:20

    Kui ma ise saaksin lapse, siis kohe kindlasti sooviksin endale sellist vankrit, see on ilus ja tõesti omapärane võrreldes teistega.
    Aga kuna kahjuks emaks mina veel ei saa, vaid saan hoopis teiskordseks tädiks, siis suurima heameelega teeksin oma kallile õele sellise suurepärase üllatuse ja kingiksin talle ja tulevasele pisikesele sellise imelise vankri.Kuna tähtaeg hakkab lähenema ja jäänud on vaid 2 nädalat, ning õde pole vankrit leidnud, siis arvan et see oleks temale väga väga suur üllatus ja väga suureks abiks 🙂

  • Avatar
    Vasta Merca 6. september 2016 at 14:08

    Minu maailma kõige ägedam sõbranna võiks selle oma saabuvale beebile saada. See beebi on nii oodatud, et teen ise juba kalendris riste 🙂
    Ja mis kõige olulisem… Ta töötab politseis. Riigiametniku palga eest pole kerge nii ägedat beebilimusiini soetada ?

  • Avatar
    Vasta Liselote 6. september 2016 at 14:02

    Ma peaks selle vankri saama, sest ükspäev tuli mu emme koju, kes ootab last ja ütles mulle, tead ma just nägin vankrit millesse ma armusin. Ja see vanker, millest ta rääkis oli just punutud korviga. Kuna vankrit pole veel ostetus, siis olen üpris kindel, et ta läheks suurest rõõmust lõhki, kui üllataksin teda just selle vankriga. Ja muidugi ma arvan, et väiksel põnnil, keda terve pere tohitult ootab, oleks selles vankris mega mõnus olla ?

  • Avatar
    Vasta Katrin 6. september 2016 at 13:54

    Sest see on parim vanker minu beebile

  • Avatar
    Vasta Mari 6. september 2016 at 12:23

    See vanker sobiks ideaalselt mu jaanuari beebile, sest nende suurte ratastega oleks kindlasti ülimõnus mööda hange kärutada 🙂 Teisest küljest nii palju kui mulle ka ei meeldiks tasuta asju saada on kindlasti siin Eestimaal pere kes vajab seda käru minust palju rohkem. Seega kui võidan otsin pere, kes seda reaalselt vajab ja kingin varajase jõulukingina neile 😉 Kutsun üles ka teisi jagajaid sama mõtet propageerima 😉

  • Avatar
    Vasta Stella 6. september 2016 at 12:22

    Ma sooviksin, et selle imelise vankri saaks sama imeline inimene 🙂 Minu töökaaslane Piia.
    Ta on alati kõiki teisi aidanud ja enda vajadused tulevikku lükanud. Ta on kõige armsam, rahulikum ja kõige abivalmim inimene , keda ma tean. Mina südamest usun, et tema väärib seda vankrit. Muidugi leidub ka teisi toredaid inimesi, absoluutselt 🙂 Mina kahjuks teisi nii imelisi inimesi ei tunne, seega hoian talle põialt 🙂
    Imelist päeva kõigile

  • Avatar
    Vasta Helen 6. september 2016 at 11:54

    See täpiline kaunis tõld oleks armas kingitus mu pisikesele beebitütrekesele, kes hetkel pröökama kukkus ja mul pikemalt põhjendada ei lase 🙂

  • Avatar
    Vasta annika 6. september 2016 at 11:49

    Varst-varsti sünnib siia ilma armas, väike poisipõnn. Praegu juba teeme pai, loeme muinasjutte, hommikul seitsme aeg ärkame ja müksame hellalt emmet: “äratus!”……see on imeline ühine aeg ja veel imelisem aeg saab meil olema ees! Malluka loosivanker sobiks meile nagu täpp i tähele, loodame väga koos pisipõnniga, et loosiõnn naeratab meile❤️

  • Avatar
    Vasta Kristel 6. september 2016 at 11:06

    Miks peaks mina vankri saama? No kõigi teiste arvates ei peaks üldse, meie kõigi lapsed on ju kõigist olulisemad ja just selle pärast ma tahaksin selle võita. Ka minul on maailma kõige olulisem laps tulekul, muidugi on ta sama oluline kui minu esimene laps kes juba suurem on, aga beebi on see kes vajab kõigest kõige paremat ja seda oleks just nimelt selline vanker!
    Märtsis sünnib meie teine ilmakodanik ja see lahendaks mure, et kas kõige muu kõrvalt vankri soetamiseks ka raha jääb. Muidu oleks ta lihtsalt sülelaps ja vankritamine jääks ära.
    Aga mis siin ikka lualda.. me kõik vajame vankrit kel beebi tulekul või juba olemas. 🙂
    Lihtsalt ma JUMALDAN seda punutud osa!

  • Avatar
    Vasta helen 6. september 2016 at 10:55

    Üks meie perre pikka aega oodatud beebipoiss sobiks ideaalselt just sellesse kärru.

  • Avatar
    Vasta Kristel Kask 6. september 2016 at 10:12

    Meie peres oleks see suuretähenduslik vóit! Beebi sünnib talvel:)

  • Avatar
    Vasta Jane-Ly 6. september 2016 at 09:46

    Meie varsti sündivale beebile meeldiks kindlasti seal tududa. 🙂 Vanker näeb välja ju nii ilus.

  • Avatar
    Vasta Annika 6. september 2016 at 09:36

    Ma ei pea saama aga sellise ülimalt praktilise ja vajaliku loosi korral õnn võiks naeratada küll. Selline isend kuluks siia maale marjaks ära.Minu 1 kuune “härra“ oleks väga õnnelik, ja mis seal salata, ma ise ka! 😉

  • Avatar
    Vasta Kätlin 6. september 2016 at 09:27

    Novembris sündivale beebile oleks see ju tore kingitus ??

  • Avatar
    Vasta Liina 6. september 2016 at 09:23

    Soovin seda vankrit oma kohe kohe sündivale beebile. Ta oleks kohe üle linna vend 🙂

  • Avatar
    Vasta K 6. september 2016 at 09:23

    Sooviksin selle vankri kinkida imearmsale paarile, kes ootab oma esimest last. Sain beebiuudise teada eile ning olen niiiii rõõmus, ehk see aitab loosiõnnele kaasa 🙂

  • Avatar
    Vasta Õie 6. september 2016 at 09:21

    Minu beebi sünnib jaanuaris ja vankrit veel ei ole (aga ilma ju ei saa ka). Seega soovin loosis osaleda, ehk õnn naeratab 🙂

  • Avatar
    Vasta Neiu anonüümsus :) 6. september 2016 at 09:06

    Oleks põhjust ka siis reaalselt lapsesaamise mõtted teoks teha 🙂 ehk siis hakkaks titetegu, kui ta juba pesakest minusse siin nädalaga juba teinud ei ole :).

  • Avatar
    Vasta Jane 6. september 2016 at 08:59

    Tere Mallukas!

    Mina ise seda vankrit ei vaja, aga minu õde, kes just lapse sai, vajaks seda hädasti, sest kahjuks on tema see neiu, kes sai lapse ise teadmata, mis sellega kaasneb (mina sain sellest teada muidugi siis, kui tita juba valmis oli). Ehk siis noor emme ilma korraliku hariduse ja tööta vajaks oma väikesele beebile käru :/ Eks ta nii ole, et beebi ju süüdi ei ole selles, et emme ei suutnud õigeid otsuseid õigel ajal teha…

  • Avatar
    Vasta Signe 6. september 2016 at 08:59

    🙂 kolmandat põnni plaanides, kuluks vanker ära küll. Tahan, tahan, tahan <3

  • Avatar
    Vasta Janne Pellmas 6. september 2016 at 08:54

    Meie perre kohe sündimas veel üks kodanik ja uus vanker kuluks marjaks ära.

  • Avatar
    Vasta Anne 6. september 2016 at 08:45

    Kas ema-lapse varjupaigal võiks sellist vankrit vaja minna hoopis? Seal on kindlasti naisi, kes on pidanud oma kodu(ja asjad) kiiruga jätma, et üldse tulema saada mehe juurest(või midagi muud sarnast). Mina pakuksin hoopis neile!

  • Avatar
    Vasta Maarja 6. september 2016 at 08:45

    See oleks super hea ja ilus vanker novembris sündivale pisikesele printsessile 😉 Kuna see vanker/ käru mida hetkel mu 1,4 kuune printsess kasutab on ostetud ka kasutatult siis pole enam just kõige paremas seisus . Siis oleks just see vanker meie pere uuele liikmele just see õige ja muidugi oleks sellise vankriga lausa uhke linnavahel kärutada 😉 Jääme oma õnnele lootma 😉

    • Avatar
      Vasta Maarja 6. september 2016 at 08:46

      Vabandust 1,4 aastane printsess xD

  • Avatar
    Vasta Maarja 6. september 2016 at 08:44

    Sest siiani olen omanud ainult kasutatud kärusid, kuna pole uut saanud endale lubada ja nüüd oleks uhke tunne oma detsembribeebit lumisel metsavahe teel sellega sõidutada. See on tõesti vau vanker! 🙂 Ootama jäädes mummuline iludus…

  • Avatar
    Vasta mairit 6. september 2016 at 08:37

    miks mul oleks seda vaja? sest äsja sünnitasin ja sain oma kaua oodatud poja ja mis oleks talle veel parem kui selline uhke kaarik preemiaks millega poleks kuskil ega kunagi häbi ringi kaarutada vaid saab nina püsti tõmmata.Kuna ma elan väikses alevikus kus talvel on kõndimine nagu on siis hindan suurelt 4 suurt ratast mis läheks libedalt lumehunnikust läbi ja ei jätaks mind hätta.Hetkel veel meil asenduskäru ja otsime seda õiget mida hakata kasutama igapäevaselt aktiivselt.

  • Avatar
    Vasta H. 6. september 2016 at 08:29

    Mina sooviks väga-väga seda iludust oma tulevasele beebile. Augustis jóudsime mehega abielluda, nii et meie poja sünnib meie perekonda kel kòigil samad perekonnanimed (:
    Lisaks augustis kolisime, ostsime pangalaenuga korteri ja et vajalikke asju saada uude koju, selleks kulus loomulikult jälle raha. Vankri peale olen móelnud palju, hetkel ei saa veel osta kuna pole nii palju vaba raha. Eks jóuaks ka paari kuu pärast osta aga siis ainult kasutatuna. Seega väga-väga soovin meie tulevasele esmasündinud pojakesele seda ilusat vankrit! (:

  • Avatar
    Vasta T 6. september 2016 at 08:23

    Jagaks, aga ei jaga ka. Pisike kõhubeebi on veel suur saladus. Kuna teine alles nii pisike on, siis ei ole jõudnud mõelda ei vankrile, ega muule kolale mida kõike vaja läheb. Meie esimene, meie pähklike oleks ilmselt õnnelik. Ma ei tea, kas oleks, aga võidu korral lööks süda küll veel paremini rütmi. Kui oleks olemas selline kaunis vanker, siis oleks üks mure vähem. 😉

  • Avatar
    Vasta Hanna 6. september 2016 at 08:15

    Sooviksin kinkida selle oma armsale tädile, kes varsti sünnitab:)

  • Avatar
    Vasta Marina 6. september 2016 at 08:14

    oma tulevasele lapsele tahaks küll sellist kaunitari =).
    miks mitte oma õnne proovida?

  • Avatar
    Vasta K.K. 6. september 2016 at 08:10

    Mu kallis dirigeerimisõppejõud ootab jälle beebit! Oleks vahva kink, ehk tuleb kiiremini mulle tundi tagasi! 🙂

  • Avatar
    Vasta Krissa 6. september 2016 at 08:10

    Mina kasvatan mehega raske puudega 7aastast pojakest ja detsembris on meie peresse lisandumas veel väike pisipiiga. Me ei kurda kunagi, aga kuna täiskohaga tööl ei ole ma poju pärast juba aastaid käia saanud ja mehe palgast piisab täpselt elamiseks, siis uuest vankrist ei oleks julgenud unistadagi. Kui saaks selle sinise vankri, oleksime väga õnnelikud ja rõõmsad, teeks kohe elu kergemaks, sest paarisaja euro eest saaks meie pere juba nii mõndagi lubada ja hea oleks, kui vankrimure lahendatud saaks!!!

    • Avatar
      Vasta A 22. september 2016 at 18:16

      Krissa oled võitnud Malluka vankriloosi, võta temaga yhemdust palun!!! ?

    • Avatar
      Vasta K 29. september 2016 at 11:05

      Krissa vöta Mallukaga ühendust , vöitsid! 🙂

  • Avatar
    Vasta Helena 6. september 2016 at 07:23

    See iludus kuluks küll marjaks ära, oleks hea kink venna naisele, kes kohe-kohe sünnitab 🙂

  • Avatar
    Vasta Ene 6. september 2016 at 07:07

    Vankrit oleks vaja kuna praegu olemas olev vanker teeb oma töö ära aga ta on liiga raske et teda trepist vedada. Seega jäävad paljud korrad lihtsalt õues lapsega käimata kui meest kodus ei ole. Sai soetatud ka 3tec ja see on tunduvalt kergem aga kuna meil siin maal on teed nagu nad on siis sellega igalepoole jalutama minna ei saa ja üks osa teest nüüd pinnati ära ka ja käru reaalselt ainult põrkab seal 🙁

  • Avatar
    Vasta Kristiine Pajussaar 6. september 2016 at 06:57

    Sugulane saab peale 3 poisi omamist löppudelöpuks tüdruku ning ta oleks töeliselt önnelik kui selline vanker saaks tema piigagest söidutada, plus oleks see ka materjaalselt talle suureks abiks ! 🙂

  • Avatar
    Vasta Liis 6. september 2016 at 06:56

    Nu, mul on esimene rasedus ja mul on jumala paaanika.. Ei jaga nendest vankritest ja asjadest mitte midagi. Selline tunne,et sünnitama lähen kohe kohe aga asju polegi veel:D ( tegelt aega 6,5 kuud). Kardan,et valin vale vankri jne.. Et nii oleks ju mega,et saaksin kingituseks ja siis saakski vankri osas rahu:p

  • Avatar
    Vasta C. 6. september 2016 at 06:48

    Mul on varsti tulemas teine laps ja kuigi eelmisest on mingisugune vanker alles, on ta omadega üsna läbi ja uut ei saa hetkel endale lubada, sest üritame oma kodu lõpuks soetada.

  • Avatar
    Vasta Liis 6. september 2016 at 06:23

    Kuna meie vankri korv on suht pisike ja neiu on on ilmselgelt isasse-kasvab vist kahe meetriseks modelliks ausalt 😀 ,siis oleks suurema korviga vankrit talveks vaja küll 🙂

  • Avatar
    Vasta Laura 6. september 2016 at 06:21

    Meil oleks just sellist imeilusat vankrit vaja, uus beebi sünnib uue aasta alguses, kuid nii uhket pilli meil ei oleks võimalik soetada.

  • Avatar
    Vasta helge 6. september 2016 at 05:36

    Kuna minust saab kohe-kohe 38 aastane noor vanaema ja minia on kõigest 16 🙂

  • Avatar
    Vasta Mann 6. september 2016 at 05:08

    ..sest pole põhjust, miks just mina seda vankrit saama ei peaks. 😀

  • Avatar
    Vasta Anastassia 6. september 2016 at 02:12

    Tõesti ilus vanker kõikide vajalike funktsioonidega. Kuna meil vanker puudub ja võidu korral saaksime seda raha kulutada muudele tarvetele lapse jaoks.

  • Avatar
    Vasta Kerli 5. september 2016 at 23:56

    No.. Kes oleks osanud kunagi arvata et plaan 25selt emaks saada päriselt tõeks saab? Rääkimata sellest.. Et lapsetegu pidi ju aastaid võtma?
    Well.. Ega ikka ei võtnud küll ja just täpselt sellise vankri sees tahaksin ma kõhubeebiga läbi lume ja päikese kärutada. No pliis loosiõnn, pliis!!!

  • Avatar
    Vasta Kerlin 5. september 2016 at 23:31

    No see lihtsalt nii ilus vanker ?
    Mu beebipoiss oleks kindlasti õnnelik ?

  • Avatar
    Vasta Ave 5. september 2016 at 23:22

    Mina soovin seda üli lahedat vankrit oma väga ägedale sõbrannale. Kes saab omale ilusa terve lapse septembri lõpus. See oleks väga vahva üllatus kingitus talle, sest tal on esimese lapsega väga palju raskeid hetki olnud. Kuna esimene laps vajab erilist hoolt. Aga ega see ei tähenda, et tema kasvatamise juures rõõmu pole. Hoopis vastu pidi, rõõmu on palju suurem kui ta uusi oskusi omandab. Sellepärast soovin, et tal oleks rohkem rõõmu uuest vankrist, millega saab uue beebiga linna peale mugavalt jalutama minna 🙂

  • Avatar
    Vasta Christina 5. september 2016 at 22:51

    Kingiksin selle vankri ühele neiule, kes saab varstivarsti emaks ja kellel oleks seda hädasti vaja. 🙂

  • Avatar
    Vasta Helo Liinak 5. september 2016 at 22:50

    See oleks fantastiline kingitus 1-le parimale sõbrannale, kelle pere taaskord suureneb 1 kodaniku võrra ?

  • Avatar
    Vasta Marge 5. september 2016 at 22:45

    Sest see vanker on imeilus ja sobib hästi meie iga hetk sündivale pisipojale.

  • Avatar
    Vasta Trn 5. september 2016 at 22:34

    Olen lapseootel ning sellega seoses ka vankriotsinguil. Kuna tulemas on talvebeebi ning talviti on mõnikord ka lumi maas, siis üks oluline omadus vankri puhul on suured rattad. Ja see vanker näeb lihtsalt ülišeff välja!

  • Avatar
    Vasta Kadi 5. september 2016 at 22:27

    Sooviksin vankrit oma rasedale sõbrannale, kes oleks selle üle ülirõõmus 🙂

  • Avatar
    Vasta Tiia 5. september 2016 at 22:19

    Meie tulevane ilmakodanik oleks väga uhke selle üle ja tema natuke vanem õde oleks kade kui pisikesel selline uhke vanker.

  • Avatar
    Vasta Monika 5. september 2016 at 22:16

    Oma kauaoodatud piiga saaks uhke vankriga kärutada??

  • Avatar
    Vasta Vanessa 5. september 2016 at 22:02

    Sooviksin väga just seda vankrit oma perre, sest detsembris on sündimas minu esimene vend. See oleks suurepärane kingitus emale ja oma väikevennale, kui saaksime endale sellise imeilusa vankri!

  • Avatar
    Vasta Liis 5. september 2016 at 22:01

    Meie Rasmus oleks väga tänulik kui tal.oleks selline armas vankrike 🙂 Tõeliselt hea maitse Mallu :)?
    See vanker on nunnukas ??

  • Avatar
    Vasta Keiti Kõmmus 5. september 2016 at 21:57

    Ma väga sooviksin seda vankrit, sest elan maal ja suured rattad on siin super head. Ja mulle meeldib selline retrohing ja miks mitte ka raha kokku hoida ja võita omale vanker, nii palju on ju vaja veel lapsele osta 🙂

  • Avatar
    Vasta Raili 5. september 2016 at 21:57

    Mina annaksin selle vankri oma õele, kes kasvatab üksi pisikest poja. Ostsime talle kingituseks kasutatud vankri aga selle päevad loetud. Trukid katki ja kisub nii koledasti kiiva, et raske jalutada. Seega talle oleks väga vankrit vaja.

  • Avatar
    Vasta Janika 5. september 2016 at 21:41

    Kift retro vanker ju 🙂

  • Avatar
    Vasta Maria 5. september 2016 at 21:33

    Oleme oodanud oma pisikest juba üheksa aastat. Oleme mehega proovinud kôikvôimalikke asju, et inglid saadaksid meile tita, keda saaksime armastada ja kelle eest hoolitseda. Oleme juba palju saanud ka abi erinevatelt inimestelt: tuttavatelt, kes on palunud ingleid koos meiega, arstidelt, kes on läbi viinud mitmeid protseduure, kunstlikke viljastamisi jms, sõpradelt, kes on nutnud koos meiega iga ebaõnnestunud katse järel, erinevatelt selgeltnägijatelt, kes kôik on püüdnud aitada. Üheksa aastat planeerimist ja pidevat tegelemist ning minu kõhus kasvabki elu, imearmas tüdrukutirts. Ülekôige ootame mehega temaga kohtumist, väike tüdrukuke tuleb juba paari kuu pärast meie ellu. Me juba oleme väga rõõmsad, aga selline kaunis vanker oleks meie kaua oodatud printsessile imeilus ja uhke üllatus :).

  • Avatar
    Vasta Maris 5. september 2016 at 21:33

    Tahaksin seda, sest see on üks ütlemata ilus vanker ja ega see laps siis tulemata jää, küll ta tuleb ka omal ajal. Kui selline vanker ootab, ehk tuleb kiireminigi 🙂

  • Avatar
    Vasta AVE 5. september 2016 at 21:32

    Tere!

    Imeline vanker 🙂
    Mul oleks ülivägapalju vaja, sest saan lõpuks ometi vanaemaks. MU ELUL ON JÄLLE MÕTE!

  • Avatar
    Vasta Evelyn 5. september 2016 at 21:24

    Sooviksin vankrit oma pisikesele vennatütrele, kuna kahjuks tema oma varastati mõni päev tagasi ära?

  • Avatar
    Vasta helen 5. september 2016 at 21:19

    Mu 4-ja aastane piiga teatas seda vankrit nähes, et Tema varsti sündiv vend tohib ainult sellise vankriga sõita ?

  • Avatar
    Vasta Kertu 5. september 2016 at 21:19

    Eks kõik tulevased emmed sooviksid seda. Mina sooviksin vankrit kuna titategu käib juba ammu 🙂 ehk see vanker teeks selle lootusetu olukorra rõõmsamaks( bio clock is ticking). Ja kui aus olla siis Im in love sellesse vankrisse. Meenutab isegi väheke enda titeaega. Retroga kaasnevad head mälestused. Miks mitte ka oma beebile neid mälestusi pakkuda. Näidata, et ka vanu asju taaselustatakse.

  • Avatar
    Vasta Signe 5. september 2016 at 21:14

    Hetkel on käsil tulevasele ilmakodanikule sõiduriista otsingud ja pilk on jäänud just selles stiilis vankritele. ?

  • Avatar
    Vasta A.T 5. september 2016 at 21:08

    Vankrile ei pretendeeri, sest kindlasti on olemas keegi, kes seda enam vajaks. Küll aga soovitaksin uurida näiteks DoGood inimestelt. Ehk leiaks kena käru nii kõige väärilisema omaniku. Ilus asi võib mõne õnnetu üksikema ellu palju rõõmu tuua 🙂

  • Avatar
    Vasta Kätlin 5. september 2016 at 21:02

    Tead mina ei tahagi omale vaid oma pisikesele rasedale sõbrannale, kes viimaks saab omale kauaoodatud pojakese

  • Avatar
    Vasta Aale 5. september 2016 at 20:57

    Ilmselt saab nüüd saladus tuttavate seas avalikuks, aga no sellise asja nimel 🙂 Ühel ilusal päeval kurtis minu õde, et tervis on väga vilets. Toit ei püsi sees, süda paha. Kõik oleks nagu loomulik, sest need on ju raseduse esimesed tunnused. Kahjuks on siin aga üks aga… Minu õde on alati teadnud, et ei saa lapsi. Aastaid on ta käinud arstide juures ja viimaseks lootuseks on jäänud kunstlik viljastamine. Selleni ei olnud ta aga jõudnud. Ühesõnaga oli tema diagnoos, et see on merehaigus ( oli just väiksel merereisil käinud). Merehaigus, aga venis pikale ja nii me lõõpisime, et kuule sa oled rase. Teades isegi, et no ega see ikka vist võimalik ei ole. Minu tütar õpib ämmaemandaks ja andis tädile karmi käsu apteeki minna ja osta lausa kaks rasedustesti. No nii igaks juhuks. Ja siis see juhtus. Juhuuuu!! Aastaid ootust, lootust, kurbust ja seal see oli. Minu õde on 38 aastane. Igatahes mina nutsin lahinal kui seda uudist kuulsin. Lõpuks ometi saab õde emaks ja mina tädiks!!!! Kogu selle väikese ime saabumise loo peale arvan ma, et minu tulevane õelaps on seda käru täiega väärt 🙂

    • Avatar
      Vasta Annika 5. september 2016 at 21:12

      Appikene, kui tore! Mul võttis silma märjaks. Palju õnne teile!

  • Avatar
    Vasta Ann 5. september 2016 at 20:53

    Mine pekki Mallukas! Mul ei ole head põhjendust, ma lihtsalt pean selle saama ? Maailma kõige ilusam vanker!
    PS! Beebi on ka tulemas juba detsembris ☺️

  • Avatar
    Vasta Milena Simane 5. september 2016 at 20:53

    Tahaksin kinkida oma tulevasele vennale kes peaks juba varsti sündima?

  • Avatar
    Vasta Emily 5. september 2016 at 20:50

    Kuna uus beebi tulemas oleks nii vahva teda kärutada selles ilusas vankris ?

  • Avatar
    Vasta Jaanika 5. september 2016 at 20:47

    Minu detsembris sündiv poja oleks selles vankris küll väga rõõmus :)) Ta vaeseke peab niigi hakkama kasutama kõiki asju, mis kahest vanemast vennast on talle pärandatud – vanker võiks siis vähemalt uus olla! 😉

  • Avatar
    Vasta Marilis 5. september 2016 at 20:47

    Miks mina? Sellepärast, et ma tahan olla maailma parim sõbranna ja selle kinkida oma sõbrannale, kes peagi emaks saab :).. Või selle iluduse hoopis ära raamida?

  • Avatar
    Vasta Gerlin 5. september 2016 at 20:46

    See vanker võitis mu südame selle esmasest nägemisest! Kuigi mul ei ole veel beebit, aga varsti tuleb ta kindlasti ja suurim soov oleks teda sõidutada selles kärus! ?

  • Avatar
    Vasta ml 5. september 2016 at 20:41

    Sest päris edev oleks sellisega linnas jalutada. Beebi nr 2 oleks kindlasti väga rõõmus 🙂

  • Avatar
    Vasta Liisi 5. september 2016 at 20:36

    Pean selle vankri endale saama? see on üks ilusamaid vankreid, mida olen näinud.?

  • Avatar
    Vasta Anneli 5. september 2016 at 20:32

    Meie novembris sündivale lapsele oleks see ideaalne 🙂

  • Avatar
    Vasta Kaia 5. september 2016 at 20:29

    Vankri kingiksin enda kallile tädile, kes on kohe kohe sünnitamas armast tüdruku beebit. Vanker sobiks talle suurepäraselt mööda sirgjoonelist teed kärutamiseks! 🙂

  • Avatar
    Vasta Margit 5. september 2016 at 20:29

    Mina! Mina! Mina sooviksin 🙂 Mul beebi juba täitsa olemas kes seal üübernumpsik välja näeks. Et miks siis mina? No sellepärast, et mul on kaks väikse vahega last no ja nagu ikka siis jääb see teine nö vaeslapse rolli kes saab suurema õe vankri, suurema õe söögitooli, isegi suurema õe riidest mähkmed! Vana vanker on kah loomulikult siis õe vana ja no tegelt on see lausa 7 aastat vana, sugulaselt sain jalutuskäru osa ja ise ostsin ainult vankrikorvi juurde. Olgem ausad, pisipojal on täitsa ükskõik milles ringi kruiisib, aga endal on hea mõelda, et temal kah midagi uut on 🙂
    Ma tohutult fännan mummusid ja see retrohõnguline vanker on no nii super armas.
    Oma vana vankri pean vist nagunii olude sunnil välja vahetama, kuna mu pisike beebi oli sündides juba 56 cm!! ja X-landeri vankri korv on nii pisike, et talvel soojade riietega ta küll enam sinna ära ei mahu ja istumisosa ei käi kah täislamavasse asendisse, aga poole aastast ei pane ju kaldnurga peale magama. Oma vana vankri annaksin oma järgmisele rasedale sugulasele kui ta seda tahaks või siis kui tahab midagi uhkemat (sest see on ikka 7aastat vana ja ka pleekind ja no mitte veeranditki seda mida sinu pakutud uus vanker on) et kui sugulasele mu vana vanker ei sobiks, siis annaksin selle ühte kirikupoodi kuhu ma laste ja enda väikseks jäänud asju viin.
    Lisaks kõlab selle uue vankri arvustuses äärmiselt meeldivalt selle vedrustus, elan linnast väljas, jalutame tihti mööda kruusateed ja mu X-landeril vedrustust põhimõtteliselt polegi, see on pigem linnakäruks vist mõeldud. Mu X-landeril on mõne jaoks eeliseks pöörlevad rattad, aga ma vist 2x olen neid pöörlevasse asendisse pannud, et suured mittereguleeritavad rattad oleks minu maitsele ideaalsed 🙂
    Kui mina selle uue vankri saaksin, siis võid 101% kindel olla, et mõne aja pärast seda kuskil buduaari turul või muksulas vms müügist ei leia. Kui sellel saaks meie juures kasutusaeg otsa, siis raha teenima selle pealt ei hakkaks vaid annaks mõnele sugulasele edasi kui keegi peaks vajama või kui rasedat sugulast ei leidu, siis hea meelega saadan jälle heategevusse 🙂
    Aga ma nii-nii-nii väga ootaks reedel üllatust, et just mina selle saan 🙂 Fingers crossed 😉

  • Avatar
    Vasta Kati 5. september 2016 at 20:28

    Olen alati oma lastele sellises stiilis vankrit soovinud, kuid siis ei olnud veel selliseid müügis. Seega kingiksin vankri abikaasa vennanaisele, teades, et saan ise vankrit tihti lükata?

  • Avatar
    Vasta Kaie 5. september 2016 at 20:26

    Mina tahaks väga seda iludust endale. Praegu beebi 18päevane ja avastasin, et kasutatuna ostetud vanker hakkab katki minema. Raam täiesti kaldus. Niisiis üks pisike preili oleks väga õnnelik selle üle.

  • Avatar
    Vasta M. 5. september 2016 at 20:25

    Olen oma teise lapse ootel, ning hetkel on plaanis talle küll veidi teistsugune, kuid siiski korviga ja klassikaline isend soetada, seega oleks kui rusikas silmaauku 🙂

  • Avatar
    Vasta Susanna 5. september 2016 at 20:25

    Vanker niii meeldib, imearmas. Ootan beebit, kelle tähtaeg sama mis Malluka lempsil, samuti plika ka tulemas. Kasutatud vanker on küll ootamas aga vahva oleks ikka tutikale titale tutikas vanker saada ?

  • Avatar
    Vasta Galina 5. september 2016 at 20:24

    Endale ei ole vaja aga vennal on 2017 alguses beebitüdruk sündimas ja neile kuluks küll vanker hädasti ära. Arvestades kuressaare linna tänavaid talvel siis need suured rattad on väga suureks plussiks.
    Ja üleüldse on see nii armas vanker et sellega kärutaks oma poole aastaseks saavat poja ka ringi 🙂

  • Avatar
    Vasta Reili 5. september 2016 at 20:20

    Võiksin selle vankri võita, kuna pole siiani suutnud omale vankrit leida, täiesti lootusetu juhtum minu puhul! ? Ja ei peaks enam pead murdma, kui saaksin selle retro vankriga jalutada ☺

  • Avatar
    Vasta Jaanika 5. september 2016 at 20:16

    Ei ole veel jõudnud nii suuri oste ära teha ning tähtajani veel vaid kaks kuud. Raseduse ajal päris kõva stressi tunda saanud, nii et selline ilus kingitus kuluks marjaks ära. Kahjuks ei taha oma lugu nii väga avalikustada, võin seda meilitsi teha. 🙂

  • Avatar
    Vasta Kristi 5. september 2016 at 20:15

    Meie väike “üürnik”tunneb end praegu mõnusalt soojas kõhus, kuid juba varsti on käes see hetk, kui ta peab selle sooja kodu jätma ja ümber asuma.Siiani pole me talle veel sobivat vankrit leidnud.Ma arvan ja loodan,et tal pole midagi selle vastu kui teda sellises korvikeses ringi transporditakse.

  • Avatar
    Vasta Maarja-Liis 5. september 2016 at 20:12

    Kui ma saan endale just sellisse vankri nagu see siin siis ma võin ühe lapse veel lähi ajal saada 😀 ise ma nii kallilt ei raatsi osta ja pooldan teise ringi kraami. Miks peab ostma kallilt kui saab poole odavama ja väga korraliku 🙂

  • Avatar
    Vasta Jana Reinumäe 5. september 2016 at 20:12

    Minu unistus on, et saaks kaa ühe erilise ja suurte ratastega käru omanikuks!

  • Avatar
    Vasta Mariana 5. september 2016 at 20:06

    Kingiksin oma õe tütrele, selline stiilne vanker sobiks ideaalselt talle ?

  • Avatar
    Vasta Mari-Liis 5. september 2016 at 20:02

    Minu kallis ema ootab last ja ma väga sooviksin teda kuidagi üllatada ja aidata. Selleks sobib suurepäraselt see NUNNU vanker. See on täpselt see õige! Ta oleks kindlasti selle üle väga hea meel.

    • Avatar
      Vasta Tsein 5. september 2016 at 20:26

      Niiiii äge! Loodan, et võidad selle, Suur Õde!

  • Avatar
    Vasta Lee 5. september 2016 at 20:00

    Kingiksin antud käru oma onutütrele, kes sünnitab detsembris oma teise lapse. See oleks ideaalne kink talle ja tulevasele ilmakodanikule 🙂

  • Avatar
    Vasta Kirke 5. september 2016 at 19:58

    Osaleda ei soovi aga ülimalt ilus tegu on selline asi kellegile kinkida 🙂 Loodan, et see neljarattaline leiab endale hea ja armsa lapse ja perenaise! 🙂

  • Avatar
    Vasta Sander ja Anne 5. september 2016 at 19:49

    Sest meie pisikesele pojale sobiks selline monstrum ratastega käru väga külavahe kruusateel jalutamiseks!

  • Avatar
    Vasta Liisi 5. september 2016 at 19:47

    Mina sooviks, et võiksin tohtida tahta vankrit. Ainult unistada võin, sest mees ühist last ei soovi. Kuigi ise olen kolmandat last proovinud saada eelmises suhtes kolm aastat. Lõppes ebaõnnestunud kunstlikuviljastamisega. Praegu, 32- aastasena tunnen, et just oleks õige aeg. ( Tütar 13 ja poiss 7). Seega ainult unistan 🙂

  • Avatar
    Vasta Iz 5. september 2016 at 19:45

    Kes ei tahaks võita, eks! ? Aga oleks ju ennem sünnitust üks kena üllatus tore küll. (Ka oktoobribeebi tulemas)

  • Avatar
    Vasta Sigrit 5. september 2016 at 19:44

    Kingiksin vankri oma õe tütrele pisi Melissale! Ta oleks kindlasti sellise vankri üle õnnelik!

  • Avatar
    Vasta Mary 5. september 2016 at 19:42

    Ma pistaks sinna oma mini-mehe, et stiilselt õues patseerida.

  • Avatar
    Vasta Ele 5. september 2016 at 19:39

    Oktoobris on sündimas üks väike poiss, kes seda kohe kasutama hakkaks 🙂 . Nii suurte ratastega oleks tõesti ka talvel mõnus kärutada.

  • Avatar
    Vasta Jane 5. september 2016 at 19:39

    Just mina peaksin selle vankri endale saama, sest ma lihtsalt nii nii väga tahan seda vankrit oma hetkel veel kõhus olevale beebile ?

  • Avatar
    Vasta Reilika 5. september 2016 at 19:37

    Unistuste vanker,ei muud??? Meie Roosinupukesele sobib see imehästi ?

  • Avatar
    Vasta Marbrit 5. september 2016 at 19:37

    Kingiksin selle vankri oma parimale sõbrannale, kellele see kindlasti väga ära kuluks.

  • Avatar
    Vasta Gerli 5. september 2016 at 19:26

    Vauuu kui ilus! Oktoobri esimesel poolel on oodata meie perre teist poega. Meie pere ei olegi kunagi uut vankrit omanud. See oleks imeline kink meile.

  • Avatar
    Vasta Anna-Maria 5. september 2016 at 19:25

    Meie piigale meeldiks see vanker kindlasti 🙂 Säde saab homme 3 kuuseks, aga meie vankriga pole ta veel sõbraks saanud. Sellises ilususes magaks kindlasti paremini 🙂

  • Avatar
    Vasta kätlin 5. september 2016 at 19:24

    Kellel oleks midagi nii ägeda vankri vastu eksole? Minul igatahes mitte 🙂 Aga olen aus ja tunnistan, et vanker on mul olemas (küll esimese lapse poolt kasutuses olnud, kuid seda äärmiselt vähe trööbatud), mis läheb kohe-kohe käiku. Seega ei pretendeeri enda nimel vankrile. Kui aga võidaksin, siis ma annan oma sõna, et selle vankri saab keegi tore üksikema. Ma küll ei tea hetkel ühtegi, aga linna sotsiaaltöötaja abiga leiaksime kindlasti 🙂

  • Avatar
    Vasta Vici 5. september 2016 at 19:22

    See vanker oleks superhea.Novembris sündimas poisiklutt ja vanker veel valimatta. Oleks ääretult vahva sellega talvel jalutamas käia. Vanker on ilus,eriti punutud osa ja värvid justkui rusikas silmaauku 🙂

  • Avatar
    Vasta Ragne 5. september 2016 at 19:22

    Tere! Mina sooviksin seda vankrit oma tulevase vennapoja jaoks. Saan esimest korda tädiks ja kuna ise elan välismaal? näen ma pisikest mehikest harva?? Oleks tore kui tal oleks midagi oma tädilt, kes elab kaugel aga armastab teda nii väga????

  • Avatar
    Vasta Kadi 5. september 2016 at 19:19

    Oleks tore võita 😉

  • Avatar
    Vasta Kati 5. september 2016 at 19:19

    Kingiksin vankri oma sõbrannale, kelle pisike on just just tulemas 🙂 nimega sain aidata- selle idee soetasin tulevase emme pähe just mina. Ja noh need tuleviku lood, et ” tädi Kati võitis selle käru just mulle” on ootamist väärt 🙂
    Oliverile ja Anastassijale

  • Avatar
    Vasta Kadri 5. september 2016 at 19:15

    Õige vankri leidmine tundub sajandi ülesanne olevat, kuid sellise iluduse vastu tekkisid soojad tunded silmapilkselt + ka mees kiitis heaks! Salarasedana ei julge postitust küll Facebookis jagada, aga jään lootma, et loosiõnne korral halastatakse ühele pikaajalisele lugejale 🙂

  • Avatar
    Vasta MSK 5. september 2016 at 19:15

    Pean ausalt tunnistama, et minul seda vankrit vaja ei ole (kuigi see on väga vinge vanker). AGA mul on üks väga lahe sõbranna, kellele kindlasti see vanker meeldib. Värvilt sobib see poiss-lapsele väga hästi. Stiililt aga sobib tulevasele emale. Väga lahe oleks selline vanker kinkida!!!

  • Avatar
    Vasta Raili 5. september 2016 at 19:14

    Minu poja naudiks sellega sõitmist kindlasti.
    Mina täiega jumaldan retro stiilis vankrit, aga tahtsin uut ja retrokale rahakott peale ei hakanud.
    Meil üks käru olemas, aga kuna pidevalt oleme mu isa juures, siis ebamugav pidevalt vankrit kaasa vedada. Ja ega ju ainult vankrit ei pea autosse mahutama.
    Hoian pöidlaid pihus!

  • Avatar
    Vasta Mirjam 5. september 2016 at 19:07

    Oeh, pisar tuli lausa silma, kui seda loosi nägin. Lihtsalt nii armas… (ja muidugi hormoonid). Meil oleks seda vankrit vaja seepärast, et see oleks meie päris esimese tita päris esimene enda asi. Meie aprillibeebil pole veel ühtegi enda asja. Päris hale hakkab teisest kohe :D. Aga tegelikult ma arvan, et meie tita peab leppima siiski luti või sokkidega ja loodan, et see vanker jõuab kellegini, kelle emmel ja issil ei ole võimalust ise ühte korralikku vankrit lubada.

  • Avatar
    Vasta Liisu 5. september 2016 at 19:01

    Alles hiljuti sain esimesed triibud kätte, seega vaikselt võib vist hakata mõtlema juba beebiasjadele ja see vanker sobiks ideaalselt 🙂 Ja kuna elan maal, siis suurte ratastega vanker kuluks kohe väga ära.

  • Avatar
    Vasta Helery 5. september 2016 at 18:59

    Minu tädi ootab beebit ja ta oleks selle üle kindlasti väga väga õnnelik. 🙂

  • Avatar
    Vasta Marve 5. september 2016 at 18:56

    Eh eks ike sellepärast et see ju loos ja miskit vôita on ikka lahe kyll aa ja tglt egas seda lâhe vaja ka ju ???

  • Avatar
    Vasta EEE 5. september 2016 at 18:55

    Kui mina selle vankri võidaks, siis ma kingiks selle oma kõige kallimale täditütrele. Kes saab esimest korda väikse poisi emaks novembri kuus. See oleks lihtsalt nii lahe üllatus! ?

  • Avatar
    Vasta Kaidi 5. september 2016 at 18:55

    See sobiks ideaalselt minu maalähedasse koju..palkseinad ja terassil selline käru oleks lihtsalt IMELINE ! 🙂 Kindlasti on need suured rattad abiks liikumisel kruusateel?

  • Avatar
    Vasta Anne 5. september 2016 at 18:50

    Enda laps selleks juba liiga suur…,kuid just Täna sain teada ,et vennanaine rase ?.. Miks mitte siis see vanker just talle katsikuts kinkida 🙂

  • Avatar
    Vasta Triin M 5. september 2016 at 18:50

    Jaanuaris on meie perre teine väike poiss sündimas. Esimesest lapsest on vanker küll alles, kuid kuna käime tihti linnast kaugel vanavanemate juures, siis oleks teine vanker väga mugav. Muidu sõidame nagu kaamlid, auto maast laeni kraami täis. ?

  • Avatar
    Vasta Lea Leppik 5. september 2016 at 18:46

    See oleks ideaalne vanker minu lapsele,kes sündimas enne suve algust. Ilus,mõnusalt õhku läbilaskev-suveks ideaalne. Ka maa tingimustes on suured rattad väga suureks plussiks. Enne arvasin,et Emmaljunga vankrid kõige ilusamad,praktilisemad jne,aga nüüd korvvankrite kohta uurides enam nii ei arva..seega väga loodan,et õnn naeratab meile 🙂

  • Avatar
    Vasta Kats 5. september 2016 at 18:43

    Sest fakt, et last ootan, saab iga päevaga aina reaalsemaks. Kõik kasvab, jaksu pole enam niipalju, eile tundsin kõhus mingit kummalist säbrunat.. Äkki oligi meie Sonja? Pool aega peagi täis. Ja olen nii õnnelik! Meie esimene 🙂 Ja mõtlen, et väga lahe oleks kui see vanker olekski see kõige esimene beebiasi meie kodus! Täiesti uskumatu, et peagi on siin koos meiega üks tirts, kelle ees on kogu maailm valla!!!

  • Avatar
    Vasta Marleen Rosenthal 5. september 2016 at 18:40

    Sest mu teine laps vajaks hädasti uut vankrit (5 kuune). Esimene laps on Mariga sama vana,ja selleajaga oleme ostnud kokku 5 vankrit ja kõik nad on katki ?? muudkui klopi neid kokku,et saaks lastega jalutamas käia ja meile nii väga meeldib ringi tšillida, päevas kümneid kilomeetreid. Hetkel kogume pekke kodus, sest kõik need sarad keldris on ju katki ?

  • Avatar
    Vasta Birgit 5. september 2016 at 18:36

    Oleksin väga õnnelik selle vankri üle ja usun, et meie detsembris sündiv pesamuna pikutaks seal heameelega 🙂

  • Avatar
    Vasta Katrin 5. september 2016 at 18:35

    Võiksin võita selle armsa vankri, kuna meiegi perre on varsti uut kodanikku oodata ja kuna sugu veel pole teada, siis see vanker sobiks nii poisile kui tüdrukule. 🙂 Armastan täppe!

  • Avatar
    Vasta Birgit 5. september 2016 at 18:34

    Oleksin väga õnnelik selle vankri üle ja usun et meie detsembris sündiv peamine pakutaks seal hea meelega 🙂

  • Avatar
    Vasta Adeele 5. september 2016 at 18:33

    Tead, ma saan kohekohe kahekordseks tädiks, tähtaeg on 12september. Kuid pisikesel tulevasel piigal pole ikka vankrit soetatud, kuigi sünnitus kohekohe uksetaga. Oleks ülimalt super kui kingite sellele noorele emale selle imekauni ja stiilse vankri, !ja veel täitsa muidu! ????

  • Avatar
    Vasta Helen 5. september 2016 at 18:32

    Minu pisike preili sai paar päeva tagasi kolme kuuseks ja meil läheks tõesti vaja uut käru/vankrit. Praeguse kookon on talle väike ja tal on seal kohutavalt ebamugav olla. Lisaks on seljaosa kärul ära vajunud mistõttu on pisikesel pea kohutavalt all. :/ Uue vankri ostmiseks aga kahjuks ei ole praegu võimalusi.. Kui ma võidaksin hoiaksime vankrit suure hoolega, et see ilusasti mõnele uuele põnnile anda.. 🙂

  • Avatar
    Vasta Monika 5. september 2016 at 18:28

    Väga lahe vanker tundub. Meil on vankri otsimine täies hoos. Beebipoiss sünnib detsembri algul. Kui mul oleks isegi mõni vanker juba ostetud, siis mees on minust rohkem rase ja viriseb kogueg. Ei sobi üks ja ei sobi teine. Küll on värv vale ja siis muster pole sobilik.
    Nüüd kui ta näeb, et aeg hakkab otsa saama ja midagi pole leidnud, siis nüüd sobib talle kõik 😀 et päris ilma ei jääks. Aga mulle pole enam ükski päris südamesse.
    See tundus mõlemale väga ok. Oleme ennegi vaatand ballerina vankreid, aga teist mudelit.
    🙂

  • Avatar
    Vasta Helerin 5. september 2016 at 18:24

    Kuna mul teine laps tulekul ja ostetud meil ainult tandem,siis kuluks see iludus ära, kui tahaks ainult beebiga liikuda 🙂
    Olenevalt olukordadest,vahest ehk suurem haige ja ei saa õue minna või nt kui beebi jonnib ja tahaks ta magama saada,siis oleks kindlasti suureks abimeheks,et ei peaks pool tühja tandemiga ringi rallima 😛

  • Avatar
    Vasta Lys-Maria 5. september 2016 at 18:17

    Ma kingiks selle oma kallile sõbrannale, kellele teha rõõmu ja lapse ootamine kergemaks! ☺?

  • Avatar
    Vasta Liisa 5. september 2016 at 18:14

    Soovin osaleda loosis ning ühel paari nädala pärast sündival beebipoisil oleks kindlasti väga väga hea meel selles vankris sõita. 🙂

  • Avatar
    Vasta Mari-Liis 5. september 2016 at 18:12

    Mina sooviks võita see vankrit endale,et kinkida see edasi selle emale,kes ei jõua endale seda osta. NÄITEKS turvakodu naisele või puudega emale☺

  • Avatar
    Vasta sirli 5. september 2016 at 18:12

    Kui ei proovi siis ei võida, vaikselt piilun ka tulevasele lapsele vankrit, kuid see oleks ideaalne ?

  • Avatar
    Vasta Liisa 5. september 2016 at 18:10

    Mul on täpselt 10 põhjust, miks see vanker peaks olema K I N D L A S T I meie.

    1. Sest ma näen unes oma tuleviku hüpoteetilisi siredaid sääri ja seda vankrit mu ees lendlemas (antud juhul ma ei tee nalja, nagu üldse).
    2. Sest erinevalt Sinu mehest pean mina kahjuks kodus ise keeksi tegema. (Asi võib muidugi selles olla, et ta kardab paaniliselt ahju-kolli, mis iganes see poleks).
    3. Sest ma olen juba 5 kuud oksendanud ja vajan oma ellu ühte ilusat käru.
    4. Sest muidu ma pean jõuluvanale ikka kuramuse hea laps olema, et ta mulle selle käru tooks ja ma olen juba päris palju pättusi teinud.
    5. Sest mu mees ei saa aru, et mul on JUST SEDA käru vaja. Mitte seda ruudul-lapilist halli…
    6. Sest ma tahan teada, kas Juurikal on stiili sellises kärus ringi uidata. (Raudselt on. Kui pole, siis peab arstile minema.)
    7. Sest royal blue vankri leidmine on sama keeruline kui oma ämmakale seletamine, miks mul on vaja kodus remonti teha, mitte voodis lebotada.
    8. Sest tõenäoliselt ei hindaks vinget käru mitte ainult Juurikas ja mina, vaid ka aastane kassitirts, kes pole paisuvast kõhust üldse vaimustuses. (Nii ebamugav magada mingi kühmu peal. Eksole.)
    9. Sest kõigi ootuste kohaselt ei jää punutisele kõik mu toidulodistused näha.
    10. Sest ma olen täiesti teadlik, et on veel 100 ema, kellel pole näiteks raha nii ilusat käru osta, aga mul on ausõna kiisupoja ilmad.

    Minu mees, Liisa ja Juurikas

  • Avatar
    Vasta Jaana 5. september 2016 at 18:09

    Ooo, ma väga tahaks ja vajaks seda! Nimelt ootan teist last, kuid esimese lapse vankri alus läks ootamatult katki ning plaaniväliselt tuleks uus vanker soetada. Lisaks oleks see ka majanduslikult abiks, kuna olen raamatukogutöötaja- tark, aga vaene! 😀 Nali naljaks, laps saaks igal juhul vankri ja kõik vajaliku, kuid see oleks tõesti suureks abiks.

  • Avatar
    Vasta Nele Kõli 5. september 2016 at 18:09

    Issand… Praegu mul seda vaja vist ei lähe aga kui võidan siis teeme mehega oma Devenile õE ! ?

  • Avatar
    Vasta kerli 5. september 2016 at 18:03

    Mina sooviks vankrit . Ja kuna endal vanker on siis kingiks selle oma sõbrannale kellel kodus viie päevane beebi. Seda sõbrannat ei ole just elu hellitanud ?

  • Avatar
    Vasta Maris 5. september 2016 at 18:03

    See vanker näeb lihtsalt nii imeline välja.. Olen sellesse armunud. Sobiks hästi mu detsembris sündivale plikatirtsule 🙂
    Kahjuks aga pole mul endal võimalust osta seda.

  • Avatar
    Vasta Katre J 5. september 2016 at 18:01

    Ma arvan, et minu vennale ja venna naisele kuluks see väga ära, kuigi nende beebi sünnib alles küll Jaanuaris oleks neile see väga supper üllatus/kingitus. Ja käru on neil veel ostmata, kuna alles said teada, et saavad pisikese poisipõnni 🙂

  • Avatar
    Vasta Keithlyn 5. september 2016 at 17:58

    Vau, seda käru ju tahaks küll ? Meie kutt oleks ilmselt väga uhke, et sellises rallikas sõita saaks!
    Et miks mina peaksin selle endale saama?
    Ega ma ju ei peagi. Aga kui saaksin, siis sellega säästaksin ma mingi summa ja selle saaksime investeerida majja, millest peaks vähemalt uueks jõuluks (kui mitte kiiremini) saama MEIE OMA KODU!
    Ja tütrel oleks ka ilmselt chill jalutada vennaga, sellise vankriga ?
    Jääme siis lootma, et ükskord õnn meilegi naeratab!

  • Avatar
    Vasta Aire 5. september 2016 at 17:55

    Hullult oleks vaja seda vankrit minu kohe- kohe sündivale esimesele lapselapsele, keda ma armastan juba praegu üle kõige maailmas!

  • Avatar
    Vasta Anny 5. september 2016 at 17:53

    Seekord hoian kõiki varbaid ja pöidlaid, et meid märgataks. Kolmanda lapse ajal sai soetatud kolm ühes komplekt. Ka neljas laps sai sest osa. Kuid sellel talvel läks kõik kuidagi nihu. Meie Turvahäll hallitas kapitaalselt ära, õnneks naabrinaine andis enda oma meile. Siis avastasime, et kassid on kuidagi meie kuuri talvituma saanud ja vankri täis lasknud. Kui mingeid osasid annab veel kuidagi pesta, siis korvi osa pole ju võimalik. See viies rasedus ju on kolmas jutti, seega dekreediraha saan esialgu miinimumi järgi ja uue käru ostmine ei mahu meie hetke eelarvesse. Samas tean, et kuidagi saame ka ilma hakkama ?

  • Avatar
    Vasta Triin 5. september 2016 at 17:51

    Meil oleks hädasti uut vankrit vaja. Beebi saab alles 2 kuuseks aga vankrit pole, rasedana ei jõudnud ostma seda, kupatati haiglasse ära ja nüüd karjuva imikuga pole lihtsalt võimalust olnud.

  • Avatar
    Vasta piret 5. september 2016 at 17:48

    Sobiks meie retrohõngulisse koju ideaalselt 🙂 Muidugi oleks Novembris sinna ka üks beebipoiss sisse panna 🙂

  • Avatar
    Vasta M 5. september 2016 at 17:46

    Kahjuks öeldi mulle, et mina lapsi ei saa või on see raskendatud. Selle pärast mina ei tahaks vankrit enda perre, vaid oma onutütre tirtsule, kes sünnib aasta lõpus. Onu ja tema perega suhtleme väga tihedalt ja seega on see laps justkui oma silmatera. Lisaks, selline mummuline retrokäru sobiks nii hästi sellele päkapikumõõtu tulevasele emmele (:

  • Avatar
    Vasta Helena 5. september 2016 at 17:44

    Kohe väga oleks vankrit vaja 😉 pole jõudnud veel väga midagi töö kõrvalt titale leida…

  • Avatar
    Vasta Liisi 5. september 2016 at 17:41

    Super armas heategu..mina sooviks vankrit, et see omakorda kinkida oma õele, kes saab jaanuaris esmakordseks emaks. Kuna ta elab idüllilises maakohas, kus lapse kõrvalt tahavad hoolt ka tema hobused, siis ilmselt see vanker sobiks sinna valatult. Tänu suurtele ratastele oleks palju lihtsam lumes vurada ja teises käes hobuseid jalutada 😉

  • Avatar
    Vasta Anna 5. september 2016 at 17:39

    Kuna alles hiljuti avastasime, et saame oma esiklapse siis olen ennast hulluks googeldanud, sest tundub et nii palju on vaja osta ja teha! Kui aga vankri saaks listist nö maha tõmmata, oleks natukenegi kergem:D

  • Avatar
    Vasta Siret 5. september 2016 at 17:37

    Mina sooviks seda vankrit väga kuna pole kunagi midagi võitnud ja see oleks ideaalne võit? minu tirts saab neljapäeval kahe kuuseks ja see vanker sobiks talle. Teine käru jääks siis maale sõitmiseks ??

  • Avatar
    Vasta Kelly 5. september 2016 at 17:37

    Oma esimese lapsele oleks supper kink. Kes peaks sündima 8märts 🙂

  • Avatar
    Vasta Kirsika 5. september 2016 at 17:36

    Mu õel oleks seda hädasti vaja minu silmade läbi. Sünnitab umbes sama aeg mis sina . Vanker küll olemas, aga raha vist nappis, igatahes ostis mingi pool katkise 2 lapse poolt kasutatud käki. Mina enda last küll ei tahaks sinna panna ma arvan.

  • Avatar
    Vasta I.E. 5. september 2016 at 17:33

    Ma tahaks seda vankrit kinkida hoopis oma parimale sõbrannale, kes saab varsti oma esimese kauaoodatud lapse ja see oleks just tema maitse ka 🙂

  • Avatar
    Vasta Kristi P. 5. september 2016 at 17:32

    On olemas väike beebi tüdruk, kellele see vanker on ülivajalik!

  • Avatar
    Vasta Ansela 5. september 2016 at 17:32

    See lihtsalt oleks nii vägev kink ühele väga heale sõbrannale, kelle väike nunnupall saaks nii kaunis ja silmatorkavas vankris oma esimesed rallimised edukalt tehtud.?

  • Avatar
    Vasta Aivi King 5. september 2016 at 17:31

    40 on hämmastav iga, ise sain eelmisel aastal emaks ja uue aasta esimestel päevadel näeb ilmavalgust mu tütretütar. Just, saan vanaemaks 🙂 jepii! See oleks nii armas kingitus!

  • Avatar
    Vasta Carolyn Rebane 5. september 2016 at 17:29

    Sooviks vankrit kuna enda printesess kes prg 1a ja 2k suutsin vankri maha myya ja oh imet sain uudise et ootame uut titat 🙂 ja no riided ja k6ik said maha myydud ja oleks rahaliselt juba p2ris hea kui vankri ost jääks ära 🙂
    Väga ilus vanker juu ??
    Esimese lapsega oli vankri valik t2itsa puusse ja yldse rahul ei olnud olid keerlevad rattad millega talvel s6ita oli pea v6imatu ja ka oli v2ike vankrikorv 🙂

  • Avatar
    Vasta Mari-Liis 5. september 2016 at 17:29

    Sest minu peagi 5 kuu vanuseks saav preili on oma vankri jaoks natukene liiga ponsik 😀 Sellesse iludusse mahuks ta ilmselt natukene aega veel ära.
    Ükskord peab õnn minu õuele ju ka jõudma 🙂

  • Avatar
    Vasta Marilyn 5. september 2016 at 17:29

    Vankri soovijaid on vääägggaaa palju, seda enam, et tegemist on niii šheffi vankriga ja antakse ära vaid ühe kommentaari eest 🙂
    Mina tahaksin seda vankrit just tema välimuse pärast, näeb nii cool ja retro välja, meenutab lapsepõlve, mil olid sellised vankrid eriti popid! Kuid kindlasti on see vanker kordade mugavam ja vastupidavam kui toonased vankrid.
    Kuna esimese lapsega oli klassikaline vanker, millel esirattad väiksemad ja pöörlesid, siis seekord tahaksin ära proovida vankri, millel on suured rattad – ainuüksi mugavuse pärast !

  • Avatar
    Vasta Eleri 5. september 2016 at 17:26

    Ooo armas vanker. Meil perre tulemas 2 nädala jooksul plikatirts ? & see tyndub väga väga sefi välimusega. Muidugi on meil ka endil vanker valmis ostetud. ? Aga kas oleks patt siis vankreid vaheldumisi kasutada ? yks oleks mõnus maal kärutamise käru ning teine linnakas ? & kui vankrid enam kasutust ei leia siis teeks ka heateo loosi kellegile.

  • Avatar
    Vasta Liisa 5. september 2016 at 17:25

    Osaleks ka siis kui võimalik. Vankrit sooviks seetõttu, et novembris on sündimas siis minu teine tütar ja kuna elame maal, siis kuluks selline suurte rataste ja hea vedrustusega sõiduk ära. 🙂 Vanema tütrega leppisime mingi hetk kokku, et kui tita ära sünnib hakkame emmet kõhnaks jalutama ja sellise vankriga kärutaks rõõmuga mõne kilo vähemaks.! 🙂

  • Avatar
    Vasta Mari 5. september 2016 at 17:25

    Unistan hetkel teisest beebikesest ja usun, et ta tahaks kiiremini minu sees kasvama hakata, kui ta teaks, et uhke kaarik juba ootamas! 🙂 Esimese numpsiku suurerattaline sai mõne kuu eest maha müüdud, nii et miks siis mitte loosis osaleda.

  • Avatar
    Vasta Kr. 5. september 2016 at 17:23

    Minul beebit veel ei ole, küll on aga kuhjaga pettumusi. Selline kaunis vanker tõstaks tuju ja ehk motiveeriks ka lõpuks üht pisikest meiega liituma 🙂

  • Avatar
    Vasta Angela 5. september 2016 at 17:23

    Oohoo see küluks praegu mo printsessile ära.
    Supper ilus ja väga moodne välmus vankril.
    Minu printsess oleks üli õnnelik selle üle 🙂
    Muidugi emme käiks uhkelt ringi sellise iludusega kus sees oleks printsess

  • Avatar
    Vasta Loor 5. september 2016 at 17:22

    Oeh, see vanker on ikka üliilus ja praktiline! Ja kui ma selle loosi võidaksin, ei jätaks ma selle mitte oma beebile,vaid kingiks oma kallile sõbrannale, kel oli pikka aega rasedaks jäämisega probleem, aga nüüd on ta lapseootel ning kohtub oma beebiga juba veebruaris!! see oleks parim kingitus ? ?

  • Avatar
    Vasta Maarit 5. september 2016 at 17:22

    Endal küll beebit pole veel. Kuid ega vanker pahaks lähe kui mõndaaega ootab kuni kasutusele oleks põhjust võtta 😉

  • Avatar
    Vasta Liisu 5. september 2016 at 17:21

    Oleksin väga õnnelik selle vankri üle, kuna meie pisipoiss tuleb meie juurde juba novembris ning vankrit meil veel polegi. Selline värvilahendus ja stiilne punutud vankrikorv oleksid lihtsalt täiuslikud ringi patseerimiseks! 🙂 Esimese lapse asi – kõik peab olema TÄIUSLIK! 😀

  • Avatar
    Vasta H 5. september 2016 at 17:21

    See võit säästaks mind sellest meeletust vankri otsimise trallist mis mind nüüd lähiajal ees ootab 🙂

  • Avatar
    Vasta Ayilee 5. september 2016 at 17:21

    Mõni vaatab lapsele käru värvi järgi, et kas poisile sobiv või siis tüdrukule. Mul on esimene laps poiss ning ringi kihutas ta roosa käruga 🙂 Teine ja kolmas laps on tüdrukud ning mõlemal on olnud sinine käru. Nüüd olen neljanda põnni ootel ning kuna mulle on aastaid ennustatud laste järjekorda, et poeg, tütar, tütar, poeg siis see käru sobiks ideaalselt uuele pisipõnnile 🙂 Vahet poleks kui oleks ka tütar, peaasi et terve põnn on 🙂 Maal meil teed ka nagu on, eriti veel talvel, siis sellisega oleks ideaalne ringi sõita 😉

  • Avatar
    Vasta Kerli 5. september 2016 at 17:21

    Lisaks mugavusele ja nii paljudele headele omadustele tahaks seda võita eelkõige sellepärast, et olen rohkem selliste eriliste asjade fänn ise. Ja seda see vanker ka just on- E R I L I N E ! Vankris hakkaks ringi sõitma novembri lõpus sündiv beebipoiss .

  • Avatar
    Vasta Karmen 5. september 2016 at 17:20

    Esimesele lapsele sai enamus asju, k.a. vanker, ostetud kasutatult mitmenda ringi oma. Kuna nüüd üritame tasapisi teise kakukese ka ahju saada, siis oleks tore seekord nö uue vankriga ringi hakata kärutama. 🙂

  • Avatar
    Vasta Laura 5. september 2016 at 17:19

    Minu kõigekallim venna saab novembris esimest korda isaks …kaua oodatud kaunikene ? vanker oleks imeline kungitus tema tuttuuele titale ☺

  • Avatar
    Vasta Merilin 5. september 2016 at 17:18

    Beebit küll ise ei oota, kuid üks sheff vanker kuluks küll kunagi tulevikus ära ?

  • Avatar
    Vasta Anna 5. september 2016 at 17:17

    Mina sooviksin seda vankrit oma kallile sõbrannale, kelle esimese lapse tulekuni on aega jäänud kõigest 3 kuud ja kelle majanduslik olukord lihtsalt ei ole võimaldanud ta peagi sündivale tütrekesele vankrit osta ?

  • Avatar
    Vasta kristiina L 5. september 2016 at 17:16

    Minule oleks seda vankrit vaja sellepärast, et uus kuluks väga ära. Nimelt tulemas uus pisike ning eelmine laps sai endale kasutatud vankri ning sain kõvasti petta, kuid kindlasti oleks mingit liiklusvahendit tulevasele pisile vaja ning uut ei raatsiks osta, kuna elame maal ja kindlasti päris igapäev ei käi jalutamas, aga kuna beebikilosi on juba praegu kogunenud, siis tuleb seda kinldasti teha. Õnneks on siin ka kergliiklus tee olemas 🙂

  • Avatar
    Vasta Anneli 5. september 2016 at 17:14

    Minu kolme kuune beebi naudiks sellises ilusas vankris sõitu.

  • Avatar
    Vasta Anu 5. september 2016 at 17:13

    Pean mainima, et igapäevaselt ei loe, aga siiajõudes on alati palju lugeda.
    Vankriga on nii, et see meenutab, kui omal lapsed olid väikesed, siis nende ajal olid igatsetud Zekiva vankrid, akendega ja muidu kõrgete ratastega aga üliägedad olid need korv-vankrid. Pildil olev meenutab seda. Vankrid käisid käest kätte ja juhtus vahel nii, et laenatud vanker laenati edasi ja sealt edasi ja kui õigel ajal tagasi ei taibanud küsida, siis ei mäletanud enam keegi kuhu või kellele see jäi ja kus ta oma otsa leidis. Oma lastest on praegu vaid vanimal laps, pisike kuune poisipõnn. Teistel on pisipere saamine veidi edasi lükatud (vist) Vanker oleks hea kingitus, samas pelgan, et see survestab niiöelda. Minu ajal ( issver see aeg on nii kaugel, et isegi ei paista enam), oli komme, et vankrit ei ostetud enne lapse sündi, samuti ei toodud lapsevoodit enne. Kahjuks polnudki neid niisama -lähen-ostan-poest saada. Hea, kui oli kuskil laos keegi tuttav, kes siis juba vaikselt sahkerdanud vankri ja voodi kõrvale, et siis vajadusel kohe olemas oleks. Ilmselt on nii, et kui ma selle vankri saaks, annaks vanemale pojale kasutada (siis ei pea teise linna sõiduks ka vankrit kaasa pakkima)

  • Avatar
    Vasta Andra 5. september 2016 at 17:13

    Oh, see vanker on niiiii minu stiil :). See sobiks nõnda ideaalselt mu tuunitud roosa-sinise-kollase päkapikumaja ette aeda. Ja no need mummud!!! Ma võiksin õndsalt samasuguses mummulises kleidis oma varsti sündivat pispipiigat kiigutada ja tunda end nagu Astrid Lindgreni muinasjutus.

  • Avatar
    Vasta Mairi 5. september 2016 at 17:12

    Selline vanker sobiks minu tütretütrele. Suured rattad vankril lubab sõita ka kehva tee peal ning murul kuna tütar elab maal. Sünnitas just kolmanda lapse ja tean, et ta oleks väga õnnelik sellist imeilusat vankrit omades. 😀

  • Avatar
    Vasta merit 5. september 2016 at 17:12

    Minul endal pole vaja küll. Kuid minu armsal sugulasel oleks hädasti vaja vankrit. Kahjuks pole tal endal võimalust, et vankrit osta. Ja seega kahjuks on õnnetu ka selle pere veidi vanem laps, kes ei saa koos ema ja pisititagaga jalutamas käia. Tänu vankrile saaksid nad kodust välja.

  • Avatar
    Vasta Gerly 5. september 2016 at 17:11

    Minu pisiõele kuluks uus vanker hädasti ära. Tahame käia õega jalutamas, aga kuna tema praegused vankrid kriuksuvad ja teevad igast ime hääli, siis on piinlik sellisega linnavahel kruiisida ? kuna vankritega väga liikuda ei taha, siis praegu käimegi jalutamise asemel autoga igalpool ära.
    Oleksime uue vankri üle tõesti rõõmsad!

  • Avatar
    Vasta Viivu 5. september 2016 at 17:11

    Arvasin alati, et just selle niii armsa käru sa endale jätad! ?
    Kui loosiõnn peaks mulle naeratama, siis saaks selle käru võrra õnnelikumaks minu armas ema ja väikevend. ?
    Kuna mu ema peab palju käruga ringi sõitma (õde kooli saatma ja koju tooma, poetiire tegema) siis just arutasime, et kuidas ta praeguse (15 a vana käruga) talvel käima hakkaks üle põlluraja. Ema ütles naeratades.. Noh käin ringiga. Tema praegune käru on küll vana, kuid osavate näppudega on sinna õmmeldud uued katted et ta ilusam välja näeks. Minu tublile emale oleks see kindlasti meeletult hea üllatus ja truu abimees! ?
    Ja kuna ta on suurepärane asjade hoidja.. Siis kindlasti saaks väikevenna kasvades see ilus vanker veel uusi omanikke 🙂

  • Avatar
    Vasta Saladus. 5. september 2016 at 17:10

    Tere, mu sõbranna saab lapse( mehe õde), läks poisist lahku, enne kui teadagi sai. Ta saab alles 15. Kuna elab meie juures, siis ei ole rahadega ka väga kerge. See vanker oleks vägaväga kasulik nii meile kui beebile. 🙂 (oma nime ei soovi panna, aga loodan ikka võita ja loodan, et emaili ka ei avaldaks) 🙂

  • Avatar
    Vasta h 5. september 2016 at 17:09

    võibolla lähitulevikus laps plaanis, siis vankrit veel ei ole meil ning mõningad asjad aint ostetud

  • Avatar
    Vasta Kristi 5. september 2016 at 17:09

    Laps sünnib novembris ja kärusid oleme juba vaatanud sellest ajast peale kui lapse tulekust teada saime. Auto ostmine on ka lihtsam kui vankri 😀
    Ballerina Wiklina on ka meile netilehtedelt silma jäänud ja see on tõesti lahe ja omapärane.
    Vankrit on ju varsti hädasti vaja ja superlahe oleks kui see otsus tehtud saaks milline vanker perre tuleb 🙂

  • Avatar
    Vasta Kaia 5. september 2016 at 17:09

    Sooviksin kinkida selle vankri oma õele. Beebi saab ilmavalgust nägema umbes märtsis ja sellisel varakevadesel ajal oleks selline vanker ülivinge! 🙂

    Sulle aga edukat “viimase hetke” ootust 🙂

  • Avatar
    Vasta Kerttu 5. september 2016 at 17:09

    Peaksin selle vankri endale saama sest ehk toob see mulle lapseõnne kah ja peale kahte ebaõnnestumist saan kah teise lapse 😉

  • Avatar
    Vasta kadri 5. september 2016 at 17:08

    Mina kingiks selle oma sôbrannale kellel varsti beebi tulekul ja kahjuks tal pole vôimalik ise lapsele uusi asju osta ja uus vanker roomustaks teda:)

  • Avatar
    Vasta Helen 5. september 2016 at 17:05

    Kolisime just maale elama( mitte Tallinna külje alla vaid ikka kohe päris maale) ja säändse püssiga peagi sündival Alexil oleks uhke ringi kärutada, aga samas mine Sa hullu tea vb ajaks nina nii püsti, et lendaks välja vankrist:D

    Need suured rehvid oleks siinsel jubedal kruusakal sügisel, täis tusanud teel talvel supper liigelda..
    Noh ja no kuule, sellise uhke ja mõnusa retrokaga oleks ju endal kah sigaroppu uhke tatsata, titekilod kaovad vägisi( neid on ikka kogunenud kah)

    Et nagu oleks vaja jah!

  • Avatar
    Vasta R 5. september 2016 at 17:03

    Minu pisike neiu vajaks endale uut vankrit 🙂

  • Avatar
    Vasta Karmen 5. september 2016 at 17:02

    Mina sooviksin seda vankrit hoopiski oma õele kuna tema pisike on ilmavalgust nägemas juba selle kuu lõpus (kui mitte varem)

  • Avatar
    Vasta Mari-liis 5. september 2016 at 17:01

    Mina ise ei vajagi seda vankrit aga mul on tore sõbranna kes on jõulude aeg sünnitamas ühe pisikese beebi. Kuna hetkel on ta jäänud oma kahe ja veel sündimata lapsega üksi siis ei ole tal võimalik omale käru osta see kuluks talle väga ära 🙂

  • Avatar
    Vasta A 5. september 2016 at 17:01

    Kingiksin vankri edasi oma kallile õele kes ootab oma esimest beebit,maal elades sobiks talle see vanker ideaalset kruusateedel ja paksus lumes.

  • Avatar
    Vasta Kätlin 5. september 2016 at 17:01

    Mina kingiksin selle käru oma väga heale sõbrannale kes on hull retro fänn ja teeks tal tuju selle vankriga super heaks 🙂

  • Avatar
    Vasta helen 5. september 2016 at 17:00

    No nii ilis lihtsalt.
    See vanker kuluks hädasti ära varsti sündivale poisile 🙂 Meie pere oleks igati õnnelik võidu üle ?

  • Avatar
    Vasta Getlin 5. september 2016 at 16:58

    28.09 peaks tulema väike poiss.
    Nii lahe oleks teda sõidutada sellises iluduses.
    Täitsa nagu väike prints uhkes tõllas:D

  • Avatar
    Vasta Airi 5. september 2016 at 16:58

    Olen lugenud su blogi juba pikka aega, elanud kaasa teie tegemistele ja jätkan samal lainel. 🙂

    Üllatus tabas ka mind, kui arst eelmisel nädalal ütles, et minu sees elab veel üks inimene! Ja seda juba 9 nädalat 🙂

    Eks nüüd kulu ka käru ära 🙂

    Edukat lõppu sulle 🙂

  • Avatar
    Vasta Riin 5. september 2016 at 16:56

    Meil on peres tõsine beebibuum, sain ise kaks kuud tagasi esimest korda emaks ja kolm nädalat tagasi viiekordseks tädiks 🙂 Ma sooviks seda ülinunnut vankrit oma õele, kelle kolmas laps näeb ilmavalgust oktoobris. Sinine on mu õe absoluutne lemmikvärv ja tean et ta oleks selle vankri üle väga väga hea meel!

  • Avatar
    Vasta Geits 5. september 2016 at 16:56

    Mina hetkel vankri otsingul, selline kuluks kindlasti meie peres marjaks ära!

  • Avatar
    Vasta E 5. september 2016 at 16:56

    Uut vankrit oleks kohe vága hádasti vaja. Meie ustav emmaljunga seisis 2 pâeva koridoris ja on núûd ÛLENI hallitanud ja ootab minema viskamist.. Kahju on seda âra visata, aga hallitanud vakrisse ju last ei pane ja seda ei saa mitte kuidagi válja ka pesta. Igatahes núûd peame kâima jala lastehoidu hommikul ja óhtul lastehoiust poodi ja siis koju. Ja kujuta ette kui raske on tassida suurt poekotti, koolikotti ja veel last süles 🙁

  • Avatar
    Vasta Kelli 5. september 2016 at 16:54

    Sooviksime väga väga pisi Hannaga omale niii vägevat uut vankrit ringi kärutamiseks..

  • Avatar
    Vasta Birgit 5. september 2016 at 16:54

    Sooviksin osaleda mitte enda pärast (oma lapsed on vankrieast väljas) vaid oma venna pärast, kes saab detsembris esimest korda isaks. Teadagi on beebi tulekuks valmistumine kulukas ja see vanker oleks suureks abiks.

  • Avatar
    Vasta Jaanika 5. september 2016 at 16:54

    Mul on sündimas beebi jaanuaris ja äge oleks sellise vankriga ringi kärutada. See jäi mulle silma juba siis, kui blogis sellest alguses kirjutasid ja, kui kuulutasid välja, et kummagi vankri Sa üks hetk loosid välja, siis lootsin, et see ongi just see sama vanker.

  • Avatar
    Vasta JL 5. september 2016 at 16:53

    Tahaks kinkida selle oma heale sõbrannale kes peaks lähipäevadel tütrekesd sünnitama! ?

  • Avatar
    Vasta Kerli 5. september 2016 at 16:52

    Oktoobris on sündimas esimene laps ja oleks tore pisikest sellises uhkes vankris kärutada 🙂

  • Avatar
    Vasta Renate 5. september 2016 at 16:52

    Tere! Minul polegi seda vaja vaid annaksin või no kingiksin selle enda kallile õele kes minu veebruaris tädiks teeb ? Kuna pole teada veel kub tuleb siis see käru sobib nii tüdrukule ja poisile ja tal oleks seda kindlasti väga vaja ??

  • Avatar
    Vasta Maris 5. september 2016 at 16:51

    See on nii lahe, et kellel poleks seda vaja ?

  • Avatar
    Vasta TRIIN 5. september 2016 at 16:51

    Vauu,milline uhke vanker !
    Sooviksin väga seda vankrit oma teisele, veel sündimata,lapsele,kuna esimese lapse käru läks kahjuks hallitama ja uus kuluks marjaks ära. Niiiniii uhke tunne oleks oma last just Malluka loositud kärus jalutada. Päikest !

  • Avatar
    Vasta Nele 5. september 2016 at 16:50

    Meil kasvab kodus 3 kuune pisipônn..ja räägin siis meie vankrist mis ma sain sôbrannalt sümboolse summa eest.Vankriga aga pÄris palju muret..kaar on niivôrd ära vajunud,et liikudes vajub pidevalt paigast..piduritega on mure aga koige suurem kuna need ei tööta üldse ja bussis on väga raske ilma piduriteta vankrit paigal hoida ja kui veel vaja pisike ka sylle vôtta bussis siis on eriti kehva see asi kuna keegi peab ju vankrit ka hoidma… Kokkuvôtteks ütleksin,et vanker on toesti vana ja lagunenud aga no mis sa teed kui rahaline seis ei luba UUT vankrit osta ja ikka yritad kuskilt saad kus odavamalt saaks ! Oleks suurim kink oma lapsele täiesti uus vanker saada !! Ma vist ei suudaks ära tänada kui meile see ônn seekord naerataks!!! 🙂

  • Avatar
    Vasta Liisu 5. september 2016 at 16:50

    Oleksin supper õnnelik, kui vankri võidaksin – jääks ära kogu see vankri ostmise ja otsimise trall. Beebipoiss on tulemas jaanuaris kuid juba praegu on vankri valimine niiii keeruline! Seega oleksime üli õnnelikud, kui see suur pakike meile “sülle sajaks” 🙂

  • Avatar
    Vasta Riina 5. september 2016 at 16:50

    Mina ei tahakski seda endale, vaid kingiksin selle hoopiski oma õele, kes väga pikalt proovis teist last saada ja nüüd lõpuks peale 6 aastat proovimist, saab novembris endale uue beebi. Kui küsisin, et kas tal on plaan uus vanker ka osta, siis vastast et eihh, tal on esimesest lapsest alles vanker ja see käib kah (ütlen, et see vanker on 9 aastat vana, nii vana on siis ta esimene laps) , ma ei osanud midagi kosta selle peale, kui ta ei taha siis ei taha. See oleks aga talle , ma arvan supper kingitus, selline ilus, uus ja väga tuusa välimusega kingitus 🙂 ma arvan et ta oleks väga rõõmus sellise kingituse üle ja kindlasti beebsu ka röömustaks, et saab sellisel uhkel ratsul oma esimesed aastad ringi kärutada, seega hoian põidlad pihus, et võidaksin selle 😀

  • Avatar
    Vasta Kirsti 5. september 2016 at 16:50

    Et siis miks mina…. eks ikka seepärast, et olen lapseootel (2 laps ) ja siis ju vaja igast nänni. Aga miks just see vanker? Sest see stiilne mumm on seal peal ja kodus mul hüüdnimeks Mumm. Sinine kleit valgete mummudega olemas ja puudu vaid üks vanker, mida jaanuaris lükkama hakkata. Need väiksed ja stiilsed asjad .. ja kellele siis ei meeldi olla stiilne 😉 Mumm on äge!

  • Avatar
    Vasta Gerly 5. september 2016 at 16:50

    Novembris on sündimas minu esimene laps, vankreid olen uurinud ja vaadanud aga hinnad on neil üldiselt suuremad kui minu kuupalk, seega sellise imekauni eksemplari võidu üle oleksin üliõnnelim! 🙂

  • Avatar
    Vasta K. 5. september 2016 at 16:50

    Mina sooviks seda hoopiski oma kallile sõbrannale, kes nägi koos oma abikaasaga aastaid vaeva, et see pisike ime nende perre tuleks ja lõpuks tänu meie meditsiinile see võimalikuks saab! See vanker oleks ideaalne ja üks mure vähem enne pisikese beebi sündi! ?

  • Avatar
    Vasta Kairit 5. september 2016 at 16:49

    Väga stiilne käru ja oleksin rõõmus, kui saaksin oma esimest beebit just sellises sõidudata. Kuna elan maal, siis need vankri rattad sobiksid sinna keskkonda ideaalselt, eriti lumisel ajal. 🙂

  • Avatar
    Vasta Eliise... 5. september 2016 at 16:49

    Mu sõbranna, keda ma väga armastan, on beebiootel ja ma arvan, et ta oleks selle üle väga õnnelik. Ehk teeks oma kallile kingituse!! Ta lihtsalt on nii hea inimene ja seda 100000% väärt!!

  • Avatar
    Vasta Tiivi 5. september 2016 at 16:49

    Mina kingiks selle vankri ühele jõulubeebile ? ja tema vahvale noorele emale.

  • Avatar
    Vasta Keiti H 5. september 2016 at 16:49

    Oleksin paras õnnejunn sellise vankriga 😀

    Tibu on poolteist kuud vana ja me ei käi üldse tihti õues, sest praegune vanker on väga vana ja paras kobakas. Lisaks kaldub see koguaeg vasakule, mistõttu pean oma käelihaseid lisaks lapse kandmisele veel rohkem piinama ja treenima (varsti naisatleet valmis) :). Tänu sellele võin praegu pikkadele kärutamisretkedele aidaa öelda 🙁 Minu pisike Luna on väike süleahv, kes ei kannata omaette lesimist.

    Lisaks näeb see Ballerina vanker üli äss välja, uhke oleks sellisega ringi rallida 😛

  • Avatar
    Vasta Heili 5. september 2016 at 16:48

    Oleksin väga rõõmus sellise ilusa ja suurte ratastega vankri üle. Minu novembris sündivale pojale sobiks see ülihästi 🙂 Loodan, et loosiõnn naeratab ka mulle lõpuks 🙂

  • Avatar
    Vasta Kerli 5. september 2016 at 16:48

    Mina ja selline vanker käime kokku ?
    Praegune vanker natuke nutuses seisus ja järgmist pisikest enam sinna panna ei saa ? selline iludus kuluks ära küll ?

  • Avatar
    Vasta Triinu 5. september 2016 at 16:48

    Mu esimese lapse tähtaeg on 14 september, see oleks nagu taevalik kingitus 🙂

  • Avatar
    Vasta Marlen ? 5. september 2016 at 16:47

    Oleks igati tore täpiline kingitus mu kaua oodatud pisikesele! ?

  • Avatar
    Vasta Maiken 5. september 2016 at 16:46

    Meie väike beebi on tulekul novembris ja just selline vanker sobiks meile suurepäraselt.

  • Avatar
    Vasta Sips 5. september 2016 at 16:46

    Meie perega plaanime uue beebi saamist. Miks mitte saada selline uhke vanker juba enne beebi ilmumist. Väiksemal tirtsul oleks hea harjuda ka mõttega väiksest lisakodanikust peres ehk paremini kui selline uhke vanker koju tuleb ?

  • Avatar
    Vasta Sigrit Halliste 5. september 2016 at 16:46

    Mina kingiks selle vankri oma kallile õele pulmadeks 🙂 Tema tulevasele beebile 😉

  • Avatar
    Vasta Angelika 5. september 2016 at 16:46

    Sooviksin kuna kohe kohe järgmine nädalal sünnib pisike.

  • Avatar
    Vasta Triin U 5. september 2016 at 16:45

    Minul on väga seda vankrit vaja, sest plaanime saada oma kolmanda pisikese 🙂 Kaks esimest saanud tunda ainult kasutatud, ja olgem ausad, väga igavat vankrit. Kolmas võiks ju ometi uue saada!?! 🙂

  • Avatar
    Vasta Keiti 5. september 2016 at 16:45

    Mina annaksin võidu korral selle vankri oma õele, kes on mulle kallim kui mu oma elu ja teeb mind esimest korda tädiks ☺️

  • Avatar
    Vasta Monika 5. september 2016 at 16:45

    Oleks minu poole kingitus minu kolmandale õe lapsele kes peaks sündima täpselt nädal aega ennem jõule ja ma tean et neil ei ole veel vankrit 🙂

  • Avatar
    Vasta Elis 5. september 2016 at 16:43

    Otsin just piigale uut vankrit ja see kaunitar sobiks meile ideaalselt hāsti 🙂

  • Avatar
    Vasta Karin 5. september 2016 at 16:43

    Ooo just seda läheks endal novembris sündivale beebile vaja. Juba kujutan ette sellega kärutamist 🙂

  • Avatar
    Vasta :) 5. september 2016 at 16:42

    Arvan et see sobiks mu sõbrannale ideaalselt! Kuna saime hiljaaegu kuulda rõõmsaid sõnumeid, mis peaaegu oleksid lõppenud mitte nii rõõmsate uudistega, siis usun, et päris esimene asi tema pisikesele oleks üks armas üllatus ja kingitus- selline 2in1 värk??

  • Avatar
    Vasta Eleri 5. september 2016 at 16:41

    FB ma kahjuks jagada ei saa, kuid loodetavasti piisab ka kommentaarist blogis 🙂 Aga miks just mina? Kindlasti on palju neid, kellele oleks tõesti suureks abiks vanker loosiga võita, kuid kui loosiõnn peaks minule naeratama, siis meie kauaoodatud beebi, kes sünnib märtsis, sõidaks uhkusega nii ilusas vankris. Või mine sa tea, ehk annetaksin hoopis edasi mõnele abivajajale 🙂

  • Avatar
    Vasta Laura 5. september 2016 at 16:41

    Oii, meie pisike printsess, kes jaanuari alguses ilmavalgust nägema peaks, sobiks sinna kaunisse vankrisse nagu valatult. Issi on meil hetkel ajateenija ja seega oleks super kui saaks ilma pooleks rabelemata endale praktilise ja ilusa vankri! 🙂

  • Avatar
    Vasta Hanna-Greete Kilk 5. september 2016 at 16:41

    Nii ilus ja omapärane vanker 🙂 25.september on pisipoja tähtaeg, kuid keegi ei tea kuna beebsu otsustab ilmale tulla. Jagasin facebookis ja loodan õnnele 🙂

  • Avatar
    Vasta Kats 5. september 2016 at 16:40

    Kui mina võidaksin, annaksin selle vankri oma õele, kellel sünnib selle aastanumbri sees beebi. Kuna olen nii nii pikalt ootanud tädiks saamist, siis loodan ikka lapsekesele ainult parimat!! ?? ehk loosiõnn naeratab 🙂

  • Avatar
    Vasta Heleriin 5. september 2016 at 16:39

    Selle kuu lõpus on üks pisikene poiss sündimas ja talle oleks vankrit vaja… see nii ilus ja armas vanker oleks talle.

  • Avatar
    Vasta Kristiina 5. september 2016 at 16:38

    Talvel sündiv beebipoiss oleks uhke kui saaks sellisega ringi kärutada 😉

  • Avatar
    Vasta Mari-Liis 5. september 2016 at 16:38

    uuuh, kui ilus vanker 🙂 loodan loosiga enda pisikesele selle võita 🙂 pisikese tähtaeg on 2.november. vankrit mul siiamaani pole, kuna ei leia sobivat, mis sobiks mulle hinna/värvuse ja kuju järgi. Hoian põidlaid pihus! 😉

  • Avatar
    Vasta Lenne 5. september 2016 at 16:38

    Osalen heameelega, sest vankrit on varsti tarvis ja teadagi, kui palju raha kulub pisikese ilmakodaniku peale alguses, siis oleks tore kokkuhoid.
    Peale selle meeldib mulle vankri stiil ja eriti lemmikuks teevad vankri need suured rattad 🙂

  • Avatar
    Vasta Kersti 5. september 2016 at 16:38

    Väga uhke oleks sellele lapsele saada uus ja ilus vanker.Eelmine laps sai ka kõik kasutatud asjad. Mitte ,et neil viga oleks midagi olnud ja kõik vajalik oli olemas. Nüüd nädalaid 33 ja valmistudes märkasin,et taas on kõik peale hügieeni tarvete kasutatud. Kõik vajalik on muidu olemas aga korralik vanker puudu..eelmisel vankril mis muretsesime avastasin kattel hallituse:/ muretsesime uue aga kuna materjalselt võimalusi vähe siis taaskord kasutatud ..Seega oleks üli super,kui nüüd veaks nii palju,et saaks vähemalt uue käru 🙂

  • Avatar
    Vasta Krissu 5. september 2016 at 16:38

    Mina sooviksin vankri võita oma imelisele emale, kes mulle veel ühe väikese vääksu seltsi valmistas :). Kuna tegemist oktoobris sündiva beebiga, oleks suurte ratastega vanker imeline läbi lume ja sopa sumpamiseks :).

  • Avatar
    Vasta Kata 5. september 2016 at 16:38

    Mina peaksins elle vankri saama selleks, et sain jus 2 päeva tagasi teada, et olen beebiootel ja kuna eelmine rasedus lõppes kurvalt, siis äkki kui vanker on olemas, läheb seekord kõik hästi 😛

  • Avatar
    Vasta Lene 5. september 2016 at 16:37

    Mina sooviksin vankrit väga oma sõbrannale! Ega ta ise ei tea seda, et mul sellised soovid on, aga nii lahe üllatus oleks see talle! Tal sündimas talvebeebi.
    Tal on kaks tütart olemas ja nùüd on poeg tulemas, vankrit neil veel ei ole. No ja kui tema seda enam ei kasutaks siis jääks äkki vanker ka kunagi minu teisele lapsele, kui ta otsustab mingi aeg tulla:D

  • Avatar
    Vasta Eve 5. september 2016 at 16:37

    Minu kolmele suurele poisile sünnib nüüd detsembri keskel väike õeraas. Selline retrovanker oleks täpselt nagu rusikas silmaauku. Ma täiesti fännan retrovankrit. Ja meie pere ainus printsess peab saama sõita ainult parimais vankris.

  • Avatar
    Vasta Katu 5. september 2016 at 16:37

    Sooviksin selle vankriga üllatada oma õde, kelle beebipoiss sünnib veebruaris. See tilluke beebi näeks selles ilusas vankris veel nunnum välja ?

  • Avatar
    Vasta Margot 5. september 2016 at 16:36

    Tere!

    Niisiis pole ma võib-olla see, kes seda vankrit köige rohkem vajaks, kuid hirmsasti ju tahaks! Tead ju ise, kuidas sellega on kui miski silma jääb ja koledal kombel meeldima hakkab. Jaanuaris sündimas mul titabeebi- peres kolmas, ilmselgelt viimane ja meie pere pesamuna! No ja milline vanker sobiks pesamunale paremini? Ja äkki on pesamunal nende jagamiste ja loosidega rohkem õnne kui emmel siiani. Igatahes hoiame pesamunaga silma peal mõnnal blogil ja vingel loosimisel!!!

    Päikest:)

  • Avatar
    Vasta Karoliina 5. september 2016 at 16:36

    See on kõige kiftim loos, mille sa siin blogis korraldanud oled! Mind ja detsembri tibu rõõmustaks väga see iludus ja sellega oleks nii hea lumisel terviserajal ringi rallida. Kuna meie eelarve pole kiita, sest minu rasedus ei luba tööl käia, lisaks pole oodata mingit märkimisväärset emapalka ka poja issi maksab korteri laenu, et oleks kohut kus elada ja auto liisingut, et tööl käia, siis oleks see meie perele suureks abiks.

  • Avatar
    Vasta Kerli 5. september 2016 at 16:35

    Vanker kuluks ära mu printsessile.
    Soetasime,maa tingimusteks väga vale vankri,siiani oleme pidanud hakkama saama sellega,aga sellise poole,tukdub süda juba ammu

  • Avatar
    Vasta Riina 5. september 2016 at 16:35

    Nii ilus vanker, et mõtteid on palju…oma lapsele või parimale sõbrannale! Seda annab veel mõelda 🙂

  • Avatar
    Vasta Ly 5. september 2016 at 16:34

    Mina soovin seda, et minu jaanuaribeebi saaks mõnusalt nautida uut vankrit. Millega on loomulikult emmel mõnus rallitada ja millel on nelikvedu mis eriti vajalik tarvel 😉

  • Avatar
    Vasta Tiina 5. september 2016 at 16:32

    Sest see on lihtsalt niiiiiiiiiniiiiii ilus ??? ja leiaks endale hea kodu – imelise lõuna eesti metsade vahel

  • Avatar
    Vasta Eve 5. september 2016 at 16:32

    Oleksin meeletult rõõmus, kui vankri võidaks mu ema, oma peatselt sündivale 11ndale beebile.

  • Avatar
    Vasta Kristina Lehtmets 5. september 2016 at 16:32

    Nii stiilne!
    Miks mina? Meile meeldib olla popp ja kaasaegne 😉
    Hetkel olen müümas tamdemvankrit ja siis oleks vaja just ühelapse vankrit asemele.. 🙂

  • Avatar
    Vasta Marion 5. september 2016 at 16:31

    Oi sellist tahaks küll oma kuuendale tulevasele beebile 🙂 aga küsin hoopis seda,kust sellist/osta saab 🙂

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 5. september 2016 at 16:33

      Tekstis lingitud.

  • Avatar
    Vasta Ingaly 5. september 2016 at 16:29

    Minul sûnnib talvel beebi oleks ju lahe teda kãrutada seal

  • Avatar
    Vasta Janet 5. september 2016 at 16:29

    Mina sooviksin seda vankrit väga, selle käruga oleks väga hea ringi rallida.

  • Avatar
    Vasta tüdruk 5. september 2016 at 16:29

    Kuna mul on beebi juba pea 8kuune ja senini pole vankrit olnud, ka mitte esimese lapsega, siis lihtsalt nii sooviksin 🙂

  • Avatar
    Vasta Mirjam 5. september 2016 at 16:29

    Minul sünnib oktoobris tüdruk ja hetkel on plaanis kulutuste kokkuhoidmise tõttu hakata kasutama poisist järele jäänud käru. Aga loomulikult tahaks ju uue lapse sünniga võimalikult palju uusi asju osta. Kuna vana käru sai üpris ära sõidetud ja ära tüütab natuke ka nii pikalt ühe ja sama käruga sõita, siis selluse uhke käru võit teeks meid ütlemata õnnelikuks küll 🙂

  • Avatar
    Vasta Reet 5. september 2016 at 16:29

    See vanker on nii teistsugune ja sobiks just sellise stiiliga, mida armastan. Kuna pisiperesoov on ka parasjagu, siis samas poleks erilist vahet, kas see vanker sobib poisile või tüdrukule. Kuna vankrite hinnad on ka parajalt krõbedad, siis just Sinu loositud vanker kuluks tõesti marjaks ära.
    Sooviksin väga seda vankrit! 🙂

  • Avatar
    Vasta Sigrid Heilo 5. september 2016 at 16:28

    Vanker läheks kasutusse minu pisikesele hurmurile. (Mummufännn?)

  • Avatar
    Vasta Maris 5. september 2016 at 16:27

    Meie võiks selle endale saada, kuna pisikesel tirtsul polegi päris oma vankrit. Aga see sobiks algavaks talveks ideaalselt.

  • Avatar
    Vasta Kristiina 5. september 2016 at 16:26

    Minu suurim rõõm oleks see kinkida oma kallile lapsepõlve sõbrannale, kes ootab oma kolmandat last!
    Tean, et seda iludust (vankrit) koheldakse viisakalt ja austavalt 😉

  • Avatar
    Vasta Kadi 5. september 2016 at 16:26

    Kes ütleks ära nii ilusast vankrist ja eriti veel siis, kui tasuta antakse ? 😛
    See oleks super kingitus mulle ja minu veel sündimata lapsele, et saaksime sellega uhkelt ringi kimada. 🙂 😛

  • Avatar
    Vasta Kolme lapse ema 5. september 2016 at 16:26

    Mina isiklikult ei hakka trügima ,kuigi oleks vankrit vaja .Meil tulemas neljas laps ja sünnib ta talvel siis just see vanker oleks imeline suurte rataste puhul ja nö retro valimusega vankrit eriti vahvad ,nad on alati mulle meeldinud 🙂 Kuna aga nagu näha siis rasedatel ikka tulevad tujude muutused ja pärast äkki jaab vanker seisma ( seda kindlasti ei tahaks ) Aga ma hea meelega jagaks seda meie beebi grupis ja südamest loodan,et me ei näe seda vankrit kuskil müügis ,mis oleks ikka meeletult kurb.

  • Avatar
    Vasta Ma 5. september 2016 at 16:26

    Mina sooviksin seda vankrit endale, sest sinu tütrekese nimekaimu (ei saa ikka Marist üle ega ümber!!!) oleks sellises uhkes tõllas äärmiselt tore kärutada. 🙂

  • Avatar
    Vasta Moonika 5. september 2016 at 16:26

    Minu väga hea sõbranna oleks selle vankri üle äärmiselt õnnelik, nii tema stiilis vanker kui vähegi olla saab 🙂 . Tal on kohe üks pisipoiss sündimas ja mis saaks veel ilusam üllatus olla kui vanker, millega ringi kärutada ja värsket õhku nautida 🙂

  • Avatar
    Vasta Killukene 5. september 2016 at 16:25

    Ma väga loodan, et selle vankri saab reaalselt keegi, kes seda ka vajab.

  • Avatar
    Vasta Aveli 5. september 2016 at 16:25

    Minu pisipoeg oleks küll sellises vankris üle linna vinski! Tunnen selle vankri poole tõmmet esimesest korrast, kui seda su blogis nägin ja seda päris nostalgilisel põhjusel – kui mina väike olin, oli mul taoline punutud korviga vanker. Olen seda piltidelt näinud ja see oli nii armas. Arvasin, et enam selliseid kuskilt saada pole ja ega ma end ausalt öeldes sellega kurssi ei viinud ka, polnud ju vajadust 🙂 Nüüd aga esimene laps tulekul ja selline vanker kuluks ära kohe kindlasti. Sobilik poisile (meil on poiss! ok..sobib tüdrukule ka aga üritan šansse suurendada) ja suuri rattaid oleks meil kindlasti vaja – maal liikumise paratamatus. Selline vanker motiveeriks küll esimesel võimalusel võimalikult palju tipa-tapa tegema. Hea põhjus on ka muidugi see, et mul endal sellist ressurssi pole, et seda vankrit soetada..Oh, kui naerataks mulle selline loosiõnn, kui õnnelik ma siis küll oleks 🙂

  • Avatar
    Vasta Mer 5. september 2016 at 16:24

    Mis kärutellisid ja mis varvi?

  • Avatar
    Vasta Liis 5. september 2016 at 16:24

    Wauuu mis lahe loos! Aga no vaja oleks vast selle jaoks, et paljukiidetud Crescent laguneb ja tõenäoliselt seda talve enam vastu ei pea :/ Oleks tore ju vahelduseks vähe uhkema pilliga ka ringi kimada 🙂
    Samas, mul oleks ka hää meel kui keegi, kes seda tõeliselt vajab, selle saaks 🙂

  • Avatar
    Vasta PreiliLiisbet 5. september 2016 at 16:24

    Mulle endale küll pole vankrit vaja.. veel.. kuid ma kingiksin selle oma parimale sõbrannala, kellele kurg toob oktoobris ühe imelise poisikluti ?

  • Avatar
    Vasta Mariliis 5. september 2016 at 16:24

    See oleks super ühele pisikesele, kes märtsis ilmavalgust näeb 🙂 Ma ise küll rase pole, aga mehe õde on esmakordne rase ja noorele perele, kes alles alustavad oma elu, kulub igasugune abi ära 🙂

  • Avatar
    Vasta NM 5. september 2016 at 16:24

    Mis teise vankriga teed, mis olemas on? 😀 P.S. Loosis ei osale. 😀

  • Avatar
    Vasta Reine 5. september 2016 at 16:24

    Mul oleks küll vaja uut vankrit, kuna vana andis otsad. Ja talv ju tulekul. ☺

  • Avatar
    Vasta Helina 5. september 2016 at 16:24

    Sest mu kallis õde saab varsti lapse ja see käru on täpselt temale loodud ?

  • Avatar
    Vasta Silvia 5. september 2016 at 16:23

    Märtsis on beebi tulemas. Käru kuluks marjaks ära.