KODU Mari PILDID

hästi palju pilte*

10. september 2016

*Lisasin postitusse nii palju asjade ostukohad, kui vähegi meelde tuli. Kui midagi kahe silma vahele jäi, siis küsige 🙂

Mul on siiralt kahju nendest, kellel ei saaks mu koduarengutest rohkem suva olla, sest minu elus on praegu kaks suuremat eesmärki.  Üks nendest on mitte aevastades endale püksi kusta ja teine see pagana remont valmis saada. Tänu Kätule ja Tampsile  oleme me igatahes sellele täna jälle sammukese lähemal ja meie jaoks saab täna olema esimene öö, kus me magame oma uues magamistoas. Mari magas enda omas juba eile, teises toanurgas värvitotsikud, aga teda ei huvitanud, ise sättis ennast sinna, mis meil siis selle vastu olla saaks.

Igatahes, siit tuleb hunnik pilte. Behold!

DSC_7877

Mari tuli ka vahepeal vaatama, et mis ma seal toas mässan ja avastas kohe, et riiul akna all on imeline võimalus ükskord sealt aknast välja ka vaadata.

DSC_7869

Iga neiu voodis peaks olema ju vähemalt üks darth vader, kes ta unenägusid vähe valgemaks muudaks, eks? Mari kaisuloom-öölamp on pärit FunXpert lehelt (link siin). Seal on valik laiem, igasuguseid frozeni tegelasi jne, aga mulle just meeldis, et natukene midagi sellist vägevamat ka sinna roosamanna hulka. Mari voodipesu pärineb aga H&M’ist. Tekk ja padi Jyskist (Mis on muuseas kallimad ja uhkemad kui meie omad, aga no soovitati nii soojalt seal, et lapsele peaks ikka parim kraam olema. Tõesti jube pehmed ja hingavad)

DSC_7866

Nagu näha, siis kolmandat korda tõstsin selle voodi ümber. Reana meenutas mulle, et meile tuleb ju Marikesele see printsesside voodikardin (sest ma ei oska balhaldiin(?) kirjutada) ja kuna selle jaoks on vaja lakke tala, oli voodi tarvis teise seina saada. Sobib nii ka päris hästi mu meelest. Pildid seinal Kukupesast (link) ja Pesasisustusest (link). Mari voodi on Beebipood.ee’st (link), pleed tugitoolil ja vaip H&M’ist. Väike lauake ja ümar karvane padi toolil Jyskist ja vaas sellel Maksimarketist.

DSC_7864

Kätu tegi uuele nimetule mõnglile ise mängukaare, mis hämmastaval kombel Marile eriti palju tegevust pakkus. Ma olin kuulnud jah, et ta arengust maas, aga et lausa kolme aasta võrra… 😀 Igatahes on see nii ilus ja armas, et ma jätsin ta sinna lihtsalt väljanäitusele. Muuseas, Kätu teeb neid tellimuse peale kah!

DSC_7854

Ah, ma niisama sain siin emme telefoni kätte ja löön juutuubis aega surnuks.

Mari lebotab pildil oma FunXperdist pärit lastediivanil, mille saab ka lahti teha ja seal peal pikutada. Minu meelest nii nunnu asi. Jube kerge ja täispuhutav, seega tassib Mari seda tavaliselt vastavalt lebotamisvajadusele ise mööda maja edasi-tagasi. Diivani leiad SIIT.

DSC_7850

Telk on pärit Ruudis.ee poest, laud Ikeast, toolid Karupoeg Puhhist (ise värvisin üle) ja seinal olev pilt Muhekunst.ee poest (link), aga sellest teen ma varsti omaette postituse, sest ka üks teie seast saab endale sealt valida superarmsa seinapildi! Ma soovitan nende valikut vaadata, seal on ideaalsed seinapildid lastetuppa!

DSC_7844

Midaaaa?! Kes ütles, et ma telefonis istuda ei võiks?!

Kuna paljusid huvitas, et kust on pärit My First Year raam, siis ma otsisin välja, et ma olen sellest lausa eraldi postituse teinud, mille leiad SIIT

Meie magamistoast on tegelikult puudu ainult voodi ja laelamp, mis mõlemad peaksid saabuma juba järgmisel reedel. Ongi hea, saab Kardo oma Amsterdamireisi lõpuks koju tulla ja kohe hakata voodit kokku panema. Miks ka mitte. Igatahes siis on meie magamistuba ka valmis, aga praegu on siin juba ka päris hea. Vedelen praegugi, hambad laiali oma voodis ja söön apelsinikeeksi ja joon Cocat, mis armas Karoliina mulle tõi, selle eest, et ma neist paar pilti tegin.

DSC_7917

DSC_7910

Teisest toapoolest ei saanud pilti teha, sest mul oli siin üks palja taguotsaga väänik madratsil “äkki-äkki” (loe: hopsti-hopsti) tegemas, mistõttu selle osa saate ära näha hiljemalt nädala pärast, kui tuba üleni valma on! Selleks ajaks jõuan ehk lõuendid ka ära tellida.

Ah näitan teile kohe mõnda lemmikut hommikusest pildistamisest kah, kui juba teha massive pildipostitus, siis teha. Ps! Karoliina blogib ise kah –  SIIN. Aga jah, suure suuga lubasin staartuttfotograafiks hakata, aga näed. Pildistatud tutte siiani null, ainult kõik tulevad ja musutavad kaamera ees. Uhhh! Armastus…

PicMonkey Collage

DSC_7789

Oeh. Ühesõnaga. Ma nüüd ootan, et Kardo Mari magama saaks ja siis mulle massaaži tegema tuleks. Head nädalavahetuse lõppu kõigile ja noh, noh olge musid and shit.

Ps! Kas ma peaksin postitusse lisama, et kust-mis pärit ka on?

Ja noh.. Kuidas meeeeeeldib????

Loe ka neid postitusi!

67 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Triin 11. september 2016 at 18:50

    Mallu, kus see sinu magamistoa geomeetriline vaip on pärit?

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 11. september 2016 at 21:41

      Prismast 40 euriga!

  • Avatar
    Vasta Sandra 11. september 2016 at 16:37

    Hei!

    Vabandan, kui see kuskil su vanemas postituses olemas on, aga kust seda “head und” valguskarbikest saab? 🙂

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 11. september 2016 at 21:43

      Aliexpressist tellisin

  • Avatar
    Vasta Elc 11. september 2016 at 12:25

    Kust selle Kätuga ühendust võtta saab kui sellist mängukaart tellida peaks soovima? 🙂

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 11. september 2016 at 13:01

      Kätlin Tursk FBis 🙂

  • Avatar
    Vasta h 11. september 2016 at 11:30

    on sul suitsuandurid ka igaks laes kui küünlad nii asjade lähedal põlevad, et kõik ohutu oleks..
    aga väga mahe, pastelne ja ilus ruum
    lugesin üht silma parandavat raamatut..et kui laps n.ö magada voodi vastu seina..siis üks silm võib laisemaks jääda kui teine ja veidi halvemini näha..kuna üks fokusseerib seina ja teine silm rohkem erinevaid asju..

  • Avatar
    Vasta Kris 11. september 2016 at 10:31

    Tänu linkide eest! Teil on väga ilus kodu.

  • Avatar
    Vasta Tyy 11. september 2016 at 10:02

    oo kui palju sallimatust, õelutsemist …
    see ütleb kõik sinu kohta.
    Kriitkat saab teha nii, et see ei mõjuks õelalt.
    Enne selle tegemist mõtle miks seda teed ja kas see oleks abiks, vajalik ja mõttekas.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 11. september 2016 at 10:31

      Ma ei tea küll, keda ma oma toaga kritiseerinud oleksin 😀

      • Avatar
        Vasta B 13. september 2016 at 20:07

        Mulle jäi mulje, nagu oleks kriitika selle kommentaari kohta
        “on sul suitsuandurid ka igaks laes kui küünlad nii asjade lähedal põlevad, et kõik ohutu oleks..
        aga väga mahe, pastelne ja ilus ruum
        lugesin üht silma parandavat raamatut..et kui laps n.ö magada voodi vastu seina..siis üks silm võib laisemaks jääda kui teine ja veidi halvemini näha..kuna üks fokusseerib seina ja teine silm rohkem erinevaid asju..”
        või sain mina valesti aru?

    • Avatar
      Vasta Aveli 11. september 2016 at 17:52

      ei saa üldse sinu kommentaarist aru praegu.:D Mis kriitikast sa räägid??:D

      • Avatar
        Vasta Aveli 11. september 2016 at 17:53

        äkki see oli mõeldud “oh ja ahile” aga sattus valesse kohta?..

  • Avatar
    Vasta siky 11. september 2016 at 09:18

    Väga armas, hubane ja omanäoline!
    Nii tubli oled!

  • Avatar
    Vasta Vei 11. september 2016 at 08:41

    Mul üks küsimus, et ma ei saa aru väga hästi selle sinu peeglilaua asukohast nüüd 😀 kas sa vœtsid omale uue, selle mis teie magamistoas on roosade sahtlitega? Ja vana jäi Marile peeglilauaks mukkimiseks? 😀

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 11. september 2016 at 08:44

      Jah, vana on lastetoas, mul otseselt peeglilauda polegi, magamistoas panin meigiasjad triibulisse kummutisse

  • Avatar
    Vasta oh ja ah 11. september 2016 at 06:46

    Hea, et lapse voodi välisseinast siseseina tõstsid. Kolm head asja, esiteks soojem, teiseks välisseinas ei ole hea voodid hoida ja kolmandaks, kui laps kasvab ja voodis püsti on-no seda ikka juhtub, siis võib pea vastu seda kaldseina ära lüüa.
    Mis mulle ei meeldi, aga puhtalt maitse asi, on see massiivne kuldne raam peegli ümber. See värv ei sobi muu interjööriga ja on muidu ka kole. Vabandust. Aga isiklik arvamus.
    Vana inimesena ma vist selle pisikese pingi pealt, peegli ees, väga kergelt püsti ei saaks 🙂
    Kui tahad fotograaf olla, osta hea aparaat ka. Juba kunagi varem vaatasin, et pildid suht udused. Fokuseerimist oleks rohkem vaja, mis on pildil oluline ja mis mitte. Ega fotokunst ei ole nii lihtne midagi, et krabad aparaadi kätte ja kukud klõpsima. Seal ikka silma ja kätt ka vaja.
    Aga edu, Inimene on õpivõimeline ja küll hakkama saad.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 11. september 2016 at 08:31

      Peegel mulle endale meeldib ja no ma arvan et 3000 eurine kaamera on ehk piisavalt hea aparaat või mis?

      • Avatar
        Vasta nt 11. september 2016 at 09:07

        Fotode kvaliteet ei sõltu kaamera hinnast vaid eelkõige pildistaja käesti-silmast ja objektiivist. Ka kõige kallima kerega on võimalik saasta toota ja vilets objektiiv ei tee isegi Mark III ees selget joonist. Kui sa oma pilte vaatad, siis on need väga pehmed, mürased, kvaliteeti pole. Kas on asi seadetes või sul käsi väriseb või on obje tõesti nii juust aga nagu eelpoolkommenteerija ütles – kui fotograafiaga tõsiselt tegeleda tahad, peaksid veidi kvaliteeti investeerima.

        • Mallukas
          Vasta Mallukas 11. september 2016 at 10:31

          Mina pole sõnagi öelnud, et fotode kvaliteet sõltuks hinnast. Ma pole siin üldse kuskil midagi fotograafiast rääkinud ja ei, ei ole plaanis ka tõsisemalt sellega tegeleda. Tänud muretsemast 😀

          • Avatar
            mai 12. september 2016 at 09:17

            Kusjuures minu lemmikud on ka pastelsed, samuti mustvalged interjöörid, kus on siis mingi mega bling-bling ese, nagu siin see kuldraamiga peegel. Isegi suurem võiks olla see raam. Jyskis on kenad hõbedase massiivse raamiga peeglid muide.
            Sellised esemed nagu lisavad särtsu ja natuke rõõmu. Pastelne üksi muutuks igavaks ja uimaseks. Minu meelest.
            Ja vabandan, kui “bling-bling” kõlas halvasti 🙂

  • Avatar
    Vasta Marii 11. september 2016 at 01:00

    Tsau, kus neid printsesside voodikardinaid müüakse? Need mega numpsid

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 11. september 2016 at 08:31

      alist tellisin

  • Avatar
    Vasta Linda 10. september 2016 at 22:05

    Ma olen ammu tahtnud küsida, et miks sa nii palju Cocat jood? Teadupärast on see paras keemia, mida ei soovitata kellelgi tarbida, miks sa oma pisikesele sedasi teed???
    Muidu tuba on kaunis ja väikestele printsessidele just sobiv!

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 10. september 2016 at 22:11

      Tahan, mis muud

      • Avatar
        Vasta Hedo 10. september 2016 at 23:55

        Eks see ole, et iga rasedus on erinev. Mul teise lapsega oli ka coca must have, ma olin nõus isegi ööse sellele tanklasse järgi minema. Organism ise tunneb mis aina puudus on ja toidu/ vedeliku abil ta seda ka reguleerib.

    • Avatar
      Vasta Laura 10. september 2016 at 22:38

      Mina joon aeg-ajalt paar lonksu energiajooki. Kuigi rasedatele pole see väga soovitatud maitseb see just rasedana nii hästi. Mis nüüd saab siis, see on ka ju nii keemia 😀

    • Avatar
      Vasta Aveli 11. september 2016 at 17:55

      “Miks sa oma pisikesele nii teed” kõlab nagu Mallukas keeraks pussnuga kõhus..
      Mina joon ka vahepeal cocat, annab kiirelt energiat ja võtab magusaisu.

  • Avatar
    Vasta J 10. september 2016 at 22:04

    And AGAIN… IMELINE!!! ?

  • Avatar
    Vasta Gea 10. september 2016 at 22:02

    Ilus – ilus!!!
    Kust said selle pallikestega lambi, mis tipitelgil ripub?

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 10. september 2016 at 22:12

      Aliexpress 🙂

  • Avatar
    Vasta Helen V 10. september 2016 at 21:58

    Ilus, ilus iiiiluus. Ma vaatasin tipitelgi pilti kõige kauem, sest teen enda lapsele seda praegu ?
    Tõesti hea sisustajasilm on sul ?

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 10. september 2016 at 22:12

      Minu silmaga pole eriti seotud siin, mul ju sisekujundaja ja kätu aitasid

  • Avatar
    Vasta Piret 10. september 2016 at 21:45

    Jeerum kui armas kõik lihtsalt on ??? ma ei ole eriline kommenteerija aga tahtsin sind lihtsalt kiita.. noo, iiimeeeeliiineee!

  • Avatar
    Vasta Kristel 10. september 2016 at 21:31

    Wow. Mulle meeldib nii väga see Mari sünnidaatumitega raamike. Kust selliseid võiks saada? ?
    Ja toad on ikka väga lahedad ja ilusad.
    Ja millal pildistamise järjekorda saab võtta? ?

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 10. september 2016 at 21:36

      Elav järjekord, tulge aga ukse taha, ma viin metsa!

      See sünnidaatumitega pilt on pärit Pesasisustusest (pane FBi otsingusse Pesasisustus)

  • Avatar
    Vasta Ester 10. september 2016 at 21:31

    Väga ilus ja armas ☺

  • Avatar
    Vasta Maire 10. september 2016 at 21:25

    Mind huvitab kust sa Mari voodi soetasid? 😛

  • Avatar
    Vasta Janeli 10. september 2016 at 21:24

    I.M.E.L.I.N.E! Ja sina oled küll ikka superwomen 🙂
    Nüüd mu käekesed kibelevad veeeeeeel rohkem oma uues väikses korteris remonti tegama 🙂
    Oeh, vaatasin veel ühe korra pilte, nii mõnus 🙂

  • Avatar
    Vasta Krista 10. september 2016 at 21:15

    Väga-väga meeldib! Ja kui siin alguses räägiti, et bff kõigil on sellised kodud no tore on siis 😀 Veab neil kõigil. Ma tahaks ise ka seal Mari toas magada 😀

  • Avatar
    Vasta Kätlin 10. september 2016 at 21:14

    Täiega meeldib!!! Oleks mul ainult oma maja ja nurgakesi kus askeldada, siis pintslit ja värvipurke mu käest niisama ära ei saaks. Armastan värvida/tuunida. Jah korteris me ka vaikselt askeldame lapse toa kallal, aga seal pean ratsionaalsemalt mõtlema. Kuhu asjad mahuksid? Palju asju on? Kas sisustuselementideks on ruumi?
    Ühesõnaga mul on maja vaja ?
    Sina lase samas vaimus edasi, sest krdi hästi tuleb välja ?

  • Avatar
    Vasta Tööline 10. september 2016 at 21:11

    Kuna kerge ületöötamine mul siis lugesin, et sa kirjutasid lõppu: Kas peaksin postitusse lisama kust ma pärit olen 😀

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 10. september 2016 at 21:31

      Haha:D:D

  • Avatar
    Vasta Jelena G 10. september 2016 at 21:11

    Supper ilus ulemus,tubli oled ?

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 10. september 2016 at 21:31

      Aitäh!

  • Avatar
    Vasta Liisa 10. september 2016 at 21:03

    Väga meeldib!

  • Avatar
    Vasta Mai 10. september 2016 at 21:01

    Väga armas tuba on, nii mõnusad värvid 🙂
    Ja kirjutatakse baldahhiin 🙂
    Aga sooviks teada küll, kust sellist Darth Vaderi lampi saaks.

  • Avatar
    Vasta Liis 10. september 2016 at 21:01

    Tahaks ka perepilte saada 😀

  • Avatar
    Vasta kertu 10. september 2016 at 20:59

    nii ilus!!
    my first year pildiraam seinal pakub huvi, kust see párit? 🙂

    • Avatar
      Vasta Stella 10. september 2016 at 21:13

      Sama küsimus 🙂

      Ja super mõnus sisustus ! Võid enda üle kohe sajaga uhke olla ! 🙂

      • Mallukas
        Vasta Mallukas 10. september 2016 at 21:31

        Lisasin postitusse linke 🙂

    • Avatar
      Vasta Monica 10. september 2016 at 21:32

      Mulle pakub ka see huvi 🙂 Kust pärit?

  • Avatar
    Vasta Kristhel 10. september 2016 at 20:55

    Väga väga armsad pildid fotosessioonilt! 🙂 Ja oeh, ajasid ikka korraliku remondiisu mulle nüüd peale, tahaks kaaaaaa juba tube disainida. Praegu lepin hobusetalliga 😀

  • Avatar
    Vasta Kata 10. september 2016 at 20:55

    Põrandalamp ülilahe!!! Kust sellise leida võiks???? Loomulikult kõik ülejäänud ka väga ilus 😉

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 10. september 2016 at 20:58

      Meie magamistoa oma? Jyskist

      • Avatar
        Vasta Eeps 13. september 2016 at 10:07

        Jyski minek… ma olen selliseid juba pool aastat Hector Lightsist vahtinud, aga no hingehinnaga seal. Tuleb Jyski oma üle vaadata 🙂 Tuba on väga kena (Y) 🙂

        • Mallukas
          Vasta Mallukas 13. september 2016 at 10:08

          See oli veel allahinnatud 56 euro peale 😀

  • Avatar
    Vasta Nella 10. september 2016 at 20:49

    Jaa, võiksid ikka lisada, kui viitsimist on enam 🙂

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 10. september 2016 at 20:52

      Ma homme proovin selle viitsimise leida 😀

  • Avatar
    Vasta M 10. september 2016 at 20:49

    Kas Mari sealt aknast nii välja ei saa ronida?
    Aga muidu väga ilus tulemus on 🙂

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 10. september 2016 at 20:51

      Nii kõrgele ta ei ulatu jah, ainult välja näeb natukene 🙂

  • Avatar
    Vasta MP 10. september 2016 at 20:45

    Oh wauuuu… lihtsalt I-ME-LI-NE!!! Kogu see värk näeb nii võrratult kaunis välja, et jäägi imestama. Supper töö olete ära teinud. Ja pildid armastajatest on ka väga-väga ilusad! 🙂

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 10. september 2016 at 20:52

      Aitäh 🙂

  • Avatar
    Vasta RL 10. september 2016 at 20:42

    Väga ilus kodu! Ma uuriks, kus see darth vader pärit on :)?

  • Avatar
    Vasta Mac 10. september 2016 at 20:42

    Baldahhiin 🙂

  • Avatar
    Vasta Grete 10. september 2016 at 20:42

    See kõik on lihtsalt nii nii ilus!

  • Avatar
    Vasta Janne 10. september 2016 at 20:41

    Vapustaaaaav !!!