KODU

ma ei lõpeta kunagi!

13. september 2016

Lubasin endale pühalikult täna mitte grammigi koristada, vaid lihtsalt jalad seinal passida, aga ootamatult avastasin ma ennast… koristamas. Ma olen vist kurjast vaimust vaevatud. On vaid üks koht majas, kuhu ma jalga tõsta ei taha ja selleks on köök. Ei taha ma nõusid pesta ja ei taha ma süüa teha. Keeldun! Aga kõike ülejäänut sättida ja organiseerida – yes please!

Ja LOOMULIKULT ma tegin pilte ka ja et teil väga igav kogu aeg sama nurka vahtida poleks, siis ma panin kokku enne-pärast pildid lastetoast. Enne pildid on tehtud erakordselt halval ajal, mil ma polnud vähemalt kuu aega ülakorrust koristanud. Aga teate, mulle ei meeldinud enne ülakorrus üldse, seega ma leidsin, et ta polegi koristamist väärt 😀

enneparast3 enneparast2 enne1

Ma arvan, et te saate vast ise ka aru, et kummal pool siis enne ja kummal pool pärast fotod on, eksole? Ma ei saa, nii ilus on nüüd seal, et ma isegi ei pahanda üldse,et Mari oma raamaturiiulit tühjaks tõmbab (tegelt pahandan) ja käin seal kogu aeg midagi sättimas ja paigutamas. Mmmm…. puhas tuba….

DSC_8145

Ainult WC võiks ilusam olla, aga EI, ma keeldun sinna lõksu langemast ja las ta rahumeeli olla selline, nagu ta juba on. Vähemalt praegu.

DSC_8137

DSC_8132

14360384_10154519304819911_1057760134_o

Kuna nii paljud ei saanud aru, et mismoodi see tuba on, siis tegin vaba käega sellise profesionaalse kavandi 😀

Üldse on terve maja selle mõne aastaga hakanud sellist ilmet võtma, et ma võin päris ausalt öelda, et kohe hea on elada ilusas kodus. Mitte, et ma enne mega urgastes elanud oleksin, aga noh, suht… 😀 Võrreldes praegusega igatahes küll. Aga no enne ma olin sunnitud elama sellises toas nagu mu ema tegi, või nagu üürikas oli ja nüüd ma saan kõike oma käe järgi teha. Jaaa, sisekujundaja aitas mind ka, aga tegelikult ma jooksvalt lisan ja panen ise asju ikka sinna, kuhu mina tahan. Ausalt ei pea talt iga sammu juures luba küsima.

Meie magamistuba pole ju veel valmis eks, aga mul sealt ka mõned rämedad enne-pärast pildid olemas. Behold!

mhm mmh2

DSC_8156

Titevoodi kõrval piilub haiglakott. Mul on ikka vaja see vist suuremasse märssi ümber pakkida, aga hetkel on olemas :D! Täna pakkisin!

Ja no kui ma üleval korda sain, siis tegin kiirelt alumisest korrusest ka paar pilti, et ta ennast väljajäetuna ei tunneks. Siin mul mingeid enne pilte kahjuks pole. Elutuba olete enne 100x näinud ja telekatuba oli enne nii lambine urgas, et pole vist üles pildistanud.

PicMonkey Collage-8

Elutoas on praegu ainult see asi, et see näeb välja nagu mingi diivaniladu. Ma nimelt ostsin telekatuppa uue diivani, sest see sinine on niii-iii-iii ebamugav. Aga samas see sinine on restaureeritud ja nii ilus, et ma loobuda ka ei raatsi. Heh, ma praegugi istun ta peal ja trükin seda juttu siin. Nii et mina tõstsin ta siia ja ütlesin, et siia see jääb, aga Kardo miskipärast kurdab, et meil on liiga palju diivaneid ühe elutoa kohta. “Aga PEOD?” küsisin ma dramaatiliselt, kuni mulle meenus, et me lähme kell 22.00 magama ja oleme vanad as fuck, kes nagunii pidu ei pane. Aga mulle meeldib mu diivan ja kuna Kardo selle eemaldamist siit nagunii ette võtta ei viitsi, siis vast saab ta siin veel jupp aega külitada. telxituba

Telekatuba on kuidagi jube tühi, aga me alles eile saime ta valmis ja juba mõtleme, et seina oleks riiulit ja pilte tarvis, siis hakkaks juba looma. Ja ühesuguseid diivanipatju! Aga noh, ikka parem kui värvitünni otsas seina vahtida. Khm, nagu näha, siis ma olen maja peal täpikleepsudega hullu pannud. Kahjuks nüüd said otsa, ei saagi enam midagi täpitada 🙁

Igatahes, andke andeks mu pidevad kodu pildid, ma rahunen õige pea maha, ma luban!

Aga rääkige mulle oma kodust, mis unistused ja plaanid teil koduga tulevikuks on? Mina KUNAGI plaanin korda teha ülemise korruse esiku, kuigi seal suurt midagi väga häda pole – värvi tahab. WC on igav nii all kui üleval ja noh, siis liiguvad mõtted juba terrassile ja aeda, aga no nii tahaks ühel päeval mõelda, et kõik. VALMIS! Ma elan ideaalses kodus! Aga see kodu on nagu Tallinn, ei saa vist kunagi valmis :D.

Nojah, vb kui ma rikkur oleks, siis laseks kohe kõik niks naks ära teha, aga nii kaua kuni tuleb ikka rahakotiseisuga arvestada, siis tuleb aega ja kannatust varuda. Õudne, sest ma olen kõige vähem kannatlikum inimene maailmas! Aga no, vähemalt sees on 90% valmis ja küllap kunagi ka õue jõuame 🙂

Tahaks nüüd, et keegi külla tuleks 😀

Loe ka neid postitusi!

62 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta OKSI 15. september 2016 at 10:41

    Tere!
    Teil on nii ilus lastetuba! Kas te saate palun öelda, kust te ostsite nii ilusa laste telgi?

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 15. september 2016 at 10:46

      Ruudis telgid

  • Avatar
    Vasta ml 14. september 2016 at 13:10

    Me elame juba päris mitu aastat majas sees, aga ülemine korrus on endiselt poolik. Plaani järgi pidi seal olema 3 magamistuba ja väike dušinurgaga wc ja ühest toast sissepääsuga garderoob ka. Aga mulle ei meeldinud see plaan algusest peale. Niisiis oleme mehega ikka päris korralikult vaielnud sel teemal, kuna mõtted mõlemil erinevad. Nüüd lõpuks oleme saavutanud üksmeele ja ehitus käib jälle tasapisi. Ilmselt saab ülemine korrus valmis, siis hakkame alt tegema uuesti, kuna näeb juba suht närune välja.. 2 väikest last ikkagi üle elanud..

  • Avatar
    Vasta Rita 14. september 2016 at 11:13

    Mulle nii meeldivad need mahedad toonid ja ma ise poleks tulnud sellise värvikombinatsiooni peale ja olen nii tänulik, et saan oma tuleviku magamistoas taolisi värve kasutada (sest ma ise poleks selle peale tulnud). Meie alles ehitame oma kodu ja plaane on palju-palju ja ulme nalja saab mul mehega ka kogu selle ehituse käigus, sest ta saab minust kogu aeg valesti aru. Ma peaks eraldi blogi selle jaoks tegema, et neid jutte pajatada.

  • Avatar
    Vasta Kelly 14. september 2016 at 09:38

    Neid pilte vaadates on mul isegi heameel,et ma sinna tallinna veel sattunud ei ole.. kui nüüd lõpuks tulen,siis näengi seda ilusat uut kodu hoopiski 🙂 igal halval asjal oma hea külg näedsa! 😀
    Tõesti wowowowowow, niiiii ilus on…super lihtsalt 🙂

  • Avatar
    Vasta Kristiina 14. september 2016 at 09:32

    Mulle just nii meeldib su kodu pilte vaadata! Värvid teevad pesa nii vahvalt omanäoliseks 🙂

  • Avatar
    Vasta Annely B. 14. september 2016 at 08:43

    Kui Eestipoole satun, siis tulen külla.
    Isegi eraldi kutset ei vaja, ega aadressi, küsin suvakate käest, et kus see Mallukas elab 🙂

    (NB! Täiega psühho tundun endale kaa, kui seda loen, mis kirjutasin, aga nii ta olema saab. Ära Mallukas karda, ma võin hull olla aga ma olen ohutu 😀 )

  • Avatar
    Vasta J 13. september 2016 at 22:28

    Ûlemine korrus on nii ilus ?
    Suur töö tehtud.
    Meie siin tegime ka sel suvel veits värvimist ja ehitamist. Kaks äpardust on need, et mul mehega värvidest vale arusaam ? Ütlesin, toogu ilus pruun värv aga ta tõi kanasitta pmt ? No mis teha, kannatan ära ja kunagi värvin ûle.
    Köögikapid värvis ka sellist tooni, et tollele ei oska nimetustki snda- môtetu huinjaa! ? Tuleb ûle teha! Samas hukka môista ei saa sest ma nendel kordadel ei viitsind ise poodi minna. A no kuule… Maitse on erinev ja kanakaka värv peab ka kellegile ju meeldima? Kahju ainult, et see minu mees on ?
    Ma ei saa aru et kui poes on NIIII palju ilusaid värve, siis MIKS inimene võtab kana sitta? Nagu MIKS? ?

    Plaanid ja unistused on muidu suured ja ilusad, ainult üks asi on puudu… Raha ?

  • Avatar
    Vasta Mirju 13. september 2016 at 21:18

    Päevapealt sama rase kui Sa ja vehin ka magamistoas remonti teha ja beebiasju valmis sättida. Seinte värvimisega sain eelmisel nädalal valmis, jäänud veel kardinad jms. Sõbrannad viskavad nalja, et Mallukaga võidu remondin 😀

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 13. september 2016 at 21:26

      Näita siis enda tulemust kaaa!!

  • Avatar
    Vasta Jelena G 13. september 2016 at 20:51

    Väga ilus töö,tubli oled ☺

  • Avatar
    Vasta Kerli 13. september 2016 at 19:53

    Õudus, võtame värvitud tapeeti seinalt maha. No nii kõvasti kinni, aga ma tahtsin ikka tapeedi panna? Rohkem täna ei viitsi, ainult 3 seina veel?

  • Avatar
    Vasta Jane 13. september 2016 at 19:37

    Nii mõnusad mahedad toonid. Sinu postitusi lugedes tundud mulle kärtsu ja mürtsu fänn 🙂 väga tubli igatahes! Me oleme ka ehitus lainel. Esimene korrus hakkab valmis vaikselt saama aga teine täitsa tegemata niiet kadestan sind väga!! Edu!

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 13. september 2016 at 19:38

      Ma muuseas vanasti ei taibanud, et on ka muid värve kui erksad värvid :D:D

  • Avatar
    Vasta Ddd 13. september 2016 at 19:23

    isssand, ma tahaks sisse kolida!!!! Niiiii ilus!!

  • Avatar
    Vasta mari 13. september 2016 at 19:03

    Ma ka koduhull,ise tõbine aga voodis ei püsi eriti.Paari päevaga terve korter korras ja kuna remont tehtud,siis soetasin sõbranna kaudu Dormeo Asana mäluvahuga vaiba,mis on ülipehme ja mõnus.Kööki ostsin uusi käterätikuid ja plaan enne sügistorme veel aknad ära pesta.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 13. september 2016 at 19:07

      dormeo teeb vaipu?

  • Avatar
    Vasta Miina 13. september 2016 at 19:00

    Kas ma näen õigesti, et teil on biokamin elutoa seinal? Kust see pärit on? 🙂

  • Avatar
    Vasta h 13. september 2016 at 18:20

    väga meeldivad sisustus pildid, enne pärast ja need komplussiv obsessiv vms koristajate pildid, enne kole pärast ilus jms

    meil kodu tehakse teisel maal..ning vannitoa ruumi oleme saanud valida plaadid ja mõned otsustatakse pool meie eest, sest makstakse. a tapeedid tuppa jms hiljem valime ise jms.

  • Avatar
    Vasta Ave 13. september 2016 at 18:16

    Me alles tegime köögis remonti ja lõpetasime elutoa. Järgmiseks tuleb meie magamistuba(pole remontinud sellest ajast kui siia kolisime ehk siis 5a :D) teised ruumid on sanitaarremondi läbinud aga eks võtame nad järgemööda ette 🙂 palju tahaks teha aga rahakotiga tuleb arvestada 😉

  • Avatar
    Vasta Annela 13. september 2016 at 17:58

    Vauuuuu! Super ilus kodu? Sellises hubases ja ilusas kodus tahaks isegi elada. Aga küll kunagi tulevikus see aeg ka tuleb ?

  • Avatar
    Vasta Kätz 13. september 2016 at 17:40

    Kutsu mind külla, tulen suurima hea meelega! ?? Ütle ainult aeg ?

  • Avatar
    Vasta . 13. september 2016 at 17:38

    Milline su maja väljast välja näeb? 🙂

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 13. september 2016 at 17:38

      Mitte just parim 😀

  • Avatar
    Vasta Triin 13. september 2016 at 17:36

    No nii ilus on 🙂 täiega fännan ?

  • Avatar
    Vasta Altius 13. september 2016 at 17:31

    minu lemmikpostitus, kodust ja sisustamisest ja remondist 🙂 endal sama asi käsil hetkel ja ootan-vaatan huviga! Täielik ajakirjakaane kodu, ilus, puhas ja hubane. Aga miks sa vahest koristajat otsid, kui koguaeg koristad ja kodu nii korras?

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 13. september 2016 at 17:32

      Sest ma ei viitsi ise nõusid pesta ja tolmu võtta ja aknaid pesta ja kõike sellist, mulle meeldib asju sättida 😀

  • Avatar
    Vasta Birgit 13. september 2016 at 17:06

    Kas sa oskad öelda, kas need täpikleepsud saab ilusti seinalt maha ka hiljem? 🙂

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 13. september 2016 at 17:12

      Nad tulevad väga kergesti maha. Nad on sellised… kilejad nagu.

  • Avatar
    Vasta ingrid 13. september 2016 at 17:00

    Mina tahaks teha magamistoas midagi et pisikesel printessil oleks seal mõnus, aga mitte ei oska värvi valida mida sinna panna 😀

    • Avatar
      Vasta J 13. september 2016 at 22:32

      Sama probleem ? Meil väiksema tuba on vàike ja kola täis … Môtlen et kas ootan mône aasta kuni suuremaks sirgub ja siis teha v praegu? ?

  • Avatar
    Vasta u 13. september 2016 at 16:47

    Võibolla saan valesti aru aga piltidelt tundub nagu maša ja karu joonistus oleks üle värvitud vms. Või saan valesti aru? 😀

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 13. september 2016 at 17:13

      Võluväel ta sealt ära ei kadunud jah 😀

  • Avatar
    Vasta Triinu 13. september 2016 at 16:40

    Me ostsime kaks aastat tagasi peaaegu 100a vana maamaja ja senimaani oleme teinud ainult selliseid “tõste vana ja väärtusliku esile” töid, mis raha ei nôua aga ausaltöeldes kui raha oleks, siis tahaks suuri täispuidust aknaid ja terassi ja lõvijalgadel vanni suurte akendega vannituppa ja vanaaegset valget täispuidust kööki jnejne…aga ma olen iseendale lubanud, et tuleb päev kus minu kodu lugu on Kodukirjas vôi mônes muus toredas ajakirjas ? ja ma tean, et see päev tuleb ka…ilmselt mitte aasta-paari jooksul aga kunagi kindlasti! Ja sinu kodu on ka väga armas ?

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 13. september 2016 at 16:43

      Ma kodukirja ei pretendeeri, aga sinu kodust jään pilte oootama! 😀

  • Avatar
    Vasta Mari 13. september 2016 at 16:37

    Unistan wc-st ja vannitoast, pole kumbagi praegu. Jah, dušikabiin köögis ja peldik õues pole just lust ja lillepidu ja vaevalt keegi neist unistab, aga need on vähemalt olemas. Ja kööki tahaks valamut, sest seda ka pole, aga näe nõudepesumasin on, seegi hea. Ja unistan magamistubadest ka, sest hetkel elan oma 3-liikmelise perega elutoas. Ma ei teagi… natuke kurb on see igati poolik maja, aga vähemalt on see ehitusjärgus ja müürid on olemas ja uhiuus katus peakohal. Raha kahjuks puu otsas ei kasva ja kõike korraga ei saa, vaikselt… tasa ja targu.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 13. september 2016 at 16:38

      Aga kui valmis saab, see tunne on kindlasti AWESOME! Ma mäletan, kui meil oli vannitoas remont, siis käisin sõbrannade juures vannis 😀

  • Avatar
    Vasta Evelin 13. september 2016 at 16:36

    Mis tooni (see hall) on sein teie magismitoas?

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 13. september 2016 at 16:38

      Mmm… mingi lillakashall, krt ma peast tooni ei tea 🙁 Reana raudselt teaks 😀

  • Avatar
    Vasta C 13. september 2016 at 16:32

    Mallu kust sa need täpikleepsud said? Ma vajaaaaaaan neid paluun ruttu :((( (ehk väike muutus mu toas aitaks mul seda rohkem korras ka hoida haha)

  • Avatar
    Vasta Aune 13. september 2016 at 16:32

    Väga ilusates pastelsetes toonides, omanäoline ja lausa kadestusväärne. Tubli rase oled! Puhka nüüd ka 😉

  • Avatar
    Vasta Piia 13. september 2016 at 16:26

    Minu meelest on teil väga ilus kodu. Selline lihtne ja armas ja hubane.

  • Avatar
    Vasta Kats 13. september 2016 at 16:25

    Ma ei saa Mari toa/teie endise magamistoa planeeringust üldse aru. 😀 iga pildi pealt tundub, et väike ju, aga samas nurki ja asju nii palju, et ei saa kuidagi väike olla.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 13. september 2016 at 16:32

      Ma ei tea, kuidas ma saaksin sulle seda paremini selgeks teha :DD See pole üldse väike, sest see on 2/3 ülakorrusest 😀

      • Avatar
        Vasta J. 13. september 2016 at 17:04

        Mul sama lugu 😀 vaatan ja vaatan ja mitte ei saa aru 😀 tee kas või käega paberi peale ülemise korruse plaan ja pane märksõnad ala Mari voodi või beebi nurk jne ja pildista sisse 😀

        • Mallukas
          Vasta Mallukas 13. september 2016 at 17:12

          ok, kohe lisan 😀

          • Avatar
            J. 13. september 2016 at 17:41

            Väga hea plaan! Geniaalne idee minu poolt ja hea teostus sinu poolt 😀 Kas teie pool on siis samasugune? Beebinurgake ka siis nagu teie pool niiöelda?

          • Mallukas
            Mallukas 13. september 2016 at 18:01

            Ei, meie tuba on pmst nelinurk, kus on üks “auk” sees ja see auk ongi beebi nurk 😀 Kui Mari tuba on 2/3 teisest korrusest, siis meie oma on hädavaevu 1/3, kui sedagi, sest esik ju ka 😀

  • Avatar
    Vasta Kärol 13. september 2016 at 16:23

    Kust ma neid täpikleepse saan? 😀 mul oleks ka KOHE täna vaja elamist täpitada!! Geniaalne! Väga mõnus ja hubane muidu kõik, keep going 🙂

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 13. september 2016 at 16:33

      Kohe läheb raskeks, sest ma tellisin need aliexpressist 😀

  • Avatar
    Vasta Karin 13. september 2016 at 16:22

    Ma ei tea kas sellest juttu on olnud, aga kust on pärit baldahiin beebivoodil? Mul oleks justtäpselt sellist vaja 😀

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 13. september 2016 at 16:33

      Mulle üks lugeja kinkis!

    • Avatar
      Vasta Katri 13. september 2016 at 17:17

      Alist ja ebayst saab väga edukalt 🙂

  • Avatar
    Vasta M 13. september 2016 at 16:21

    Nii tubli oled ikka 🙂
    Ja väga ilus elamine on sul 🙂

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 13. september 2016 at 16:34

      Aitäh!

  • Avatar
    Vasta Liis 13. september 2016 at 16:20

    Ma varsti tulen 🙂
    Mõned asjad veel teha, siis saan su kraami valmis 🙂

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 13. september 2016 at 16:33

      Krt, kaheksas on läbi, pead siis 8.10 tulema 😀

      • Avatar
        Vasta Liis 13. september 2016 at 16:51

        Näkääää 😀
        Ma ostsin kangad juba ammu ära, niiet kaheksas enam ei loe 😀

        • Mallukas
          Vasta Mallukas 13. september 2016 at 17:12

          eelmise kuu kaheksandal? 😀