PILDID Uncategorized

minu lemmiklõhnad

30. september 2016

Ehhe, tüng teile kõigile, kes arvavad, et ma nüüd oma parfüümid ette laon, sest täna ma tahan teile näidata hoopis kõiki neid asju, mis hetkel minu jaoks nii vastupandamatult lõhnavad, et ma tahaks pidevalt nendes lõhnades olla. Kui ma saaks need ühte kotti koguda ja selle sisu sisse hingata, siis …

46b35216e5fc5bc36b9b718384ee8f0b80311fc74feda5fb1b850a1b977bbf49

Ma pean alustama oma lemmikust, aga ülejäänud lähevad suvalises järjekorras, sest nii saiko ma veel ei ole, et neid kuidagi järjestada suudaksin. Küll aga suudan ma öelda, et kloori, eriti just SELLE Cif puhastusvahendi lõhn on mulle niii-ii-iii meeldiv, et mul on neid maja peal 4 pudelit, et ma ikka igal pool midagi mõnust mõmisedes puhastada saaks. Haige inimene olen. Muuseas, enne rasedust ajas kloorilõhn mind öökima.

DSC_8832

Kõik “meestelõhnaga” asjad olen ma Kardo kasutuselt üle võtnud. Kasutan tema parfüümi, ostsin endale meeste deodorandi ja lisaks pesen ma ennast Kardo dušigeeliga, mida ma vahepeal käin niisama pudelist nuusutamas #saiko #meestehaige?

DSC_8836

Traditsiooniline kohvilõhn, ei saa ka mina sellest üle ega ümber. Muuseas, vanasti olin ma pigem teeinimene, aga nüüd, omades seda imelist aparaati, ei viitsi ma kuidagi teed keeta, kui hea kohvi vaid nupuvajutuse kaugusel on. Hommikul ärgates kohvilõhna tunda on niii-iiii-iii hea!

DSC_8853

Seente lõhn – nii värskelt, kuid eriti just praetult. Koos kartulitega, mis on kõik natukene kõrbema läinud. See lõhn meenutab mulle alati mu papat ja toob mulle selle kujutlema, kuidas ta oma kaenlaauguni tõmmatud pükstes kartulat praadis. Papat enam pole, aga kartulalõhn jääb.

DSC_8848

See vist pole imelik, et endise suitsetajana on suitsulõhn kohati ÜLI hea. Ma ei tea, millest see oleneb, sest mõnikord jalutan ma näiteks poe ees kellegi suitsupilvest sunniviisiliselt läbi ja see on lausa jälk. Samas tuleb teinekord keegi sellise värske suitsulõhnaga ja see tundub mulle lihtsalt ülihea. Ma ei tea, kas asi on suitsumargis, või milles. Ise aga endiselt uuesti suitsetada ei soovi ega mingit plaani selleks ei pea!

DSC_8847

Värskete õunte lõhn! Poes, aias, õunakorvis – nii hea! Eriti kuna mu terve aed nii mõnusalt sügise ja õunte ja mändide järgi lõhnab, võiks seal ju isegi aega veeta, aga noh, toas diivanil on kah hea lamada. Vahepeal korjan endale aiast kausikese õunu ja siis naudin toas nende lõhna. Üldse sügiselõhnad – vihm, märg muru, kõdunevad lehed, see on miskipärast nii turvaline, tuttav ja mõnus.

DSC_8841

Lihtsalt maailma parima vaarikalõhnaga pesuloputusvahend. Ma vist panen seda igale pesukorrale mingi 90x rohkem kui vaja ja käin vahepeal seda niisama pudelist nuhutamas, sest see lõhnab nagu mingi eriti mõnus ja mahe vaarikakomm. Mmm!

DSC_8838

Mis teie lemmiklõhnad on? 

Loe ka neid postitusi!

100 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Heidy V 20. oktoober 2016 at 18:18

    Meeste Old Spice (Wolfthorne) deodoranti kasutan mina ka 🙂 Nii mõnus lõhn on, üldsegi mitte meestekas. Üks meeste lõhn on veel, mida ma igal võimalikul juhul poes või laeval nuusutan.See on Paco Rabanne XS. Nii nii hea, proovi! Keegi eespool ka muide soovitas 🙂 Oma mehele pole ostnud, sest mehe jaoks jääb see lõhn vist ikka liiga naiselikuks.
    Muudest ”mitte parfüümidest” meeldib õuest tuppatoodud pesu lõhn. Meeldib apelsin kõikvõimalikul moel. Saunaski kasutan just apelsini aroomi. Meeldib Lumene Berry Refresh kehakreemi lõhn. Tahaks selle ära süüa 🙂 Meeldib märja asfaldi lõhn. Meeldib äsja varre otsast võetud tomati lõhn. Meeldib äsjaniidetud muru lõhn. Lilledest meeldivad valge roosi (see kibuvitsa moodi põõsas) ja maikellukese lõhn. Aga ainult elusa maikellukese. Kõik deodorandid ja muu kraam, mis maikellukese omad, need on täielik öäkk 🙂 Hommikune kohvilõhn muidugi ka.
    See nimekiri tuleks ilmselt lõpmata pikk 🙂

  • Avatar
    Vasta Heidy V 20. oktoober 2016 at 18:12

    Meeste Old Spice (Wolfthorne) deodoranti kasutan mina ka 🙂 Nii mõnus lõhn on, üldsegi mitte meestekas. Üks meeste lõhn on veel, mida ma igal võimalikul juhul poes või laeval nuusutan.See on Paco Rabanne XS. Nii nii hea, proovi 🙂 Oma mehele pole ostnud, sest mehe jaoks jääb see lõhn vist ikka liiga naiselikuks.
    Muudest ”mitte parfüümidest” meeldib õuest tuppatoodud pesu lõhn. Meeldib apelsin kõikvõimalikul moel. Saunaski kasutan just apelsini aroomi. Meeldib Lumene Berry Refresh kehakreemi lõhn. Tahaks selle ära süüa 🙂 Meeldib märja asfaldi lõhn. Meeldib äsja varre otsast võetud tomati lõhn. Meeldib äsjaniidetud muru lõhn. See nimekiri tuleks ilmselt lõpmata pikk 🙂

  • Avatar
    Vasta R 4. oktoober 2016 at 15:05

    Rasedana meeldis mulle MEELETULT uute rehvide lõhn. Suu jooksis vett, tahtsin neid lausa närida :D. Kuna vend tegeleb autospordiga, siis oli uute rehvidega lõhn pidevalt aktuaalne ka :D.

  • Avatar
    Vasta Kerttu 3. oktoober 2016 at 19:27

    Minu viimaseaja lemmik on sapiseep 😀 Ma pesen nõusid sellega ja tolmulappi, ja siis vahest muusutan seda lappi 😀

  • Avatar
    Vasta Kairit 3. oktoober 2016 at 16:37

    Minule meeldisid rasedana kôik puhastusvahendid ja isegi nôudepesuvahend. Ma kàisin vannitoas ûhte maximas mûudavat roosa pakiga pesupulbrit nuusutamas mitu korda pâevas ja sain tàieliku kaifi!!! Seebiga kàsi pestes pool aega nuusutasin seebilôhna. Keldri lôhn oli ka mega 😀 nûûd seda sama pesupulbrit nuusutades pole see midagi erilist 😀

  • Avatar
    Vasta Hedi 2. oktoober 2016 at 12:12

    Mulle meeldib praetud küüslaugu lõhn ja see lõhn mis osades garaažides ja keldrites on. Ja loomulikult värskete saiakeste lõhn ka. 🙂

  • Avatar
    Vasta h 1. oktoober 2016 at 20:28

    lisaks on vanaaegse nahast rahakoti lõhn mõnus või uuema kasutatud nahast rahakoti lõhn.
    sa tellid sealt aliekspressist asju. kaua need pakid sealt kohale tulevad ja mis orienteeruv paki saatmise hind on ning kas seal on paypal ka? tean, et uk-st everythingfivepoundsist ning boohoos on seitse naela vist ning sealt tuli vist nädalaga kohale ja sportdirectist.

  • Avatar
    Vasta Rita 1. oktoober 2016 at 18:20

    Lahustid, bensiin, just avatud kohviubade pakk, kõdunev sügis, garaaž, riivitud laimi- või sidrunikoor.. Ooo ja tehismaterjalist odavad jalanõud nagu kummikud, javerid, osad tennised. Olen kingapoes mõnikord nuuskinud jalanõusid nagu väike pervert.

  • Avatar
    Vasta Kelly 1. oktoober 2016 at 17:13

    Sulle meeldivad nii normaalsed lõhnad 😀 Mulle näiteks meeldib garaaži/töökoja lõhn, trepikodade betoonilõhn, heina sees maganud koera käppade lõhn, kahetaktilise mootori “kärsakas”, värvilõhn, bensiinilõhn… 😀 Normaalsetest lõhnadest meenub hetkel ilmselt niidetud muru ja kadakate lõhn.

  • Avatar
    Vasta Kaija 1. oktoober 2016 at 16:23

    Ma ei tea, milline oli lõhnade suhtes su eelmine lapseootus ja kuidas see Marikeses vastu kõlab, aga mul see laps, kelle kandmise ajal hirmsasti oli isu puhastusvahendeid nuusutada, ongi kompulsiivne koristaja 🙂 Võib ju olla, et saad oma personaalse koristusjeesuse, ma küll loodan! Sest selline laps on tõesti taeva õnnistus. Ma olen parasjagu sügavas leinas, sest nimetatud lapsuke otsustas iseseisvuda ja ma pole veel nii vana ka, et ta siin vabatahtlikuna abis käiks.

  • Avatar
    Vasta Kaidi 1. oktoober 2016 at 14:09

    Väljas kuivanud puhta pesu lõhn on maailma parim,
    Siis veel näppudel on mõnus lõhn ,kui nendega sibulat hakitud 🙂 !
    Annaks palju ka lõhnaõli eest,
    mis lõhnaks täpselt nagu metsmaasikad .

  • Avatar
    Vasta Reelika 1. oktoober 2016 at 13:58

    Bensiini- ja töökojalõhn on megahea. Ja muidugi mehe lõhnaõli on ka nii hea, et seda käin vahest salamisi nuuskimas. Igasugused auto armatuuripuhastusvahendid on ka nii head, et kui autot seest koristada, siis tõmbab korra ninaga üle pudeli ka 😀

  • Avatar
    Vasta Ilona 1. oktoober 2016 at 13:22

    Selle lõhna teema peale meenus mulle lapsepõlv.
    Siis kui ema karjalaudas tööl käis ja kui peale tööd koju jõudis,siis me õdedega võistlesime, et kes saab ema kõrvale istuma,et tunda seda higi ja mustuse”lõhna” mis oli päevaga kogunenud. Eriti,kui ema käsi liigutas ja see hais veel eriti tugevalt tuli, see oli maailma parim lõhn/hais mida iial nuusutanud olin 😀 Praegu juba ser mõte,et peaks nuusutama ajab oksele. 😀 Aga lapsepõlves oli see megahea. Aaa mainin ka, et tegu oli ainult ema higihaisuga, võõraste oma ei kaifinud 😀

  • Avatar
    Vasta Mai-Liis 1. oktoober 2016 at 13:15

    Lemmiklõhnad: Värskelt niidetud rohi, muru ja õhu lõhn peale vihma, silo, diisel kütus, beebi lõhn.
    Vähemalt kogu oma teadliku elu olen joovastuses vanade (vene) traktorite käivitamisel eralduvast lõhnast. See on minu jaoks lihtsalt nii nii hea ?

  • Avatar
    Vasta Mirru 1. oktoober 2016 at 12:06

    Meeldib märja muru lõhn, märja asfaldi lõhn. Kevadel kui kõik õitseb..mmmm. Bensiin. Äsja niidetud muru. Mere lõhn. ?

  • Avatar
    Vasta I 1. oktoober 2016 at 11:28

    lõhn enne vihmasadu.
    värskelt köidetud raamatu lehtede lõhn (vahel käin raamatupoes uusi raamatuid nuusutamas).
    kui õhus on tunda sügist, see lõhnab nii hea!
    armastan oma poiss-sõbra parfüümi (aga ainult tema peal, kui tunnen seda kellelgi teisel, tundub see vale ja üldse mitte nii hea).
    ja muidugi lõhn metroodes, meenutab kergelt kopitanud ja niisket keldrit, see ajab mu lausa heas mõttes hulluks.
    kuna olen viiuldaja, ei saa ka üle ega ümber viiuli puidulõhnast.

    seoses sinu lemmiklõhnadega, Puhas Loodus teeb kadakamarjalõhnalist dušigeeli (mis on ma usun mõeldud kõigile kasutamiseks), aga see lõhnab niii mõnus nagu meeste duššigeel! proovi järele 🙂 http://www.hansashop.eu/et/ilumaailm/tootjad/orto/puhas-loodus-sari/kehahooldus/orto-pl-desodeeriv-dushigeel-kadakamari-250ml.html

  • Avatar
    Vasta Tsein 1. oktoober 2016 at 01:09

    Tõrv, tammepuu, värskelt niidetud muru/hein ja tsitruselised ning Bvlgari “Aqva” ja ka Clinique “Happy”, enda elukaaslane, puuder, kipsplaat, vihm, mets, meri ja sügishommikud. Vat need on lemmikud lõhnad mul ?

  • Avatar
    Vasta A 1. oktoober 2016 at 00:51

    Mulle rasedana meeldis hullult vetsupesemiseks mõeldud sinise Harpicu lõhn. Siis olid ühed kurgupastillid eukalüptiga, mis hirmsasti isutasid (õnneks sai pakk otsa ja pärast ei leidnud kusagilt neid enam). Piparmünditeed ka lõrpisin juua, et vähe ei olnud (kuigi ei pidavat rasedatele hea olema).

    Muidu meeldivad sügiseste puulehtede lõhn, vihmase looduse lõhn, lillelõhnad jm nn normaalsed looduslikud lõhnad.

  • Avatar
    Vasta M. 30. september 2016 at 22:54

    Minu lemmiklõhnad on järgmised: kütuse-, värvi-, laki-, liimilõhn; asfalti panemise lõhn; laudalõhn (sõnniku , loomade ja põhusegune lõhnakooslus); äsja niidetud muru lõhn; peale vihmasadu olev lõhn; lavendli lõhn; beebilõhn; liiliate lõhn; meeste Paco Rabanne “1 million”; kohviubade lõhn; minu kehakreemi lõhn.
    PS! Ei ole rase ega toksikomaan, lihtsalt kiiksuga inimene 🙂

  • Avatar
    Vasta MissSarajevo 30. september 2016 at 22:21

    Ahoi! Ära vbl selle klooriga eriti hulla, isegi kübeke seda haisu on mürk ja mitte ainult Sulle, vaid ka sündimata beebile. Ilma naljata! Kõlab nagu järjekordne soovitus rubriigist “suvaliste inimeste tähtsad soovitused rasedale”. Aga ausalt ei tulnud ma siia targutama, vaid heast südamest oma kogemust jagama. Ise oma raseduse ajal sain terava laksu klooripilve tööl ja tibulinnul nüüd atoopiline nahk, mida peetakse just tänapäeval “bakterivaba” elukeskkonna kõrvalnähtuseks. Selle jama puhul on muidugi variant, et kasvab 3ndaks eluaastaks välja, aga pole 100% kindel.

  • Avatar
    Vasta Lilith 30. september 2016 at 22:19

    Mul väga ei olegi siukseid imelikke lemmikuid, nagu mõndadel siin. Bensiini hais on kindel nope :D. Ja kloor – no kuidas? Ma tõesti jälestan seda :D. Kuidas see teile meeldida saab :D? Aga meeldivad mulle sirelid, meliss… Pannkoogid! Ja maasika ja vaarika toormoosid! Nii heaaaa… Või lõhn on ka hea :D.

    • Avatar
      Vasta Maria 2. oktoober 2016 at 21:08

      Enamustele meeldib bensiin/nafta. Kloor. Isegi atsetoon. Väga lihtne vastus on mul sulle. Kui need lõhnaks kuidagi teistmoodi ei oleks nad enam nii head lõhnad :). Ma tean väheseid inimesi kellele need ei meeldiks. Päriselt ka. Kui ma bensukas passin on on seal parasjagu maailma parim lõhn ever.

  • Avatar
    Vasta Maris 30. september 2016 at 22:14

    Värskelt avatud kohvipakk, suvine soe märg asfalt, niidetud muru, sirel ja jasmiin, nartsiss ja maikelluke, kuiv hein, põlema pandud ja/või kustutatud tikk, kustunud küünal, jõululõhn kodus (mis koosneb värskelt valminud piparkookidest, hõõgveinist ja kuusest), värske värv, bensiin, suvine õhk enne ja pärast äikest, erinevad meeste parfüümid (eriti kui tänaval kõndides tunnen möödaminejal) jne jne…. 🙂

  • Avatar
    Vasta L. 30. september 2016 at 22:07

    MA EI SAA ARU, mis värk selle BENSIINILÕHNAGA on??? Palun seletage, narkomaanid .. 😀 juba lapsepõlves virisesin ma alati kui käisime tanklas, sest see lõhn ajas mu pea niinii valutama, õnneks tänapäeval tanklad enam ei haise. Loo iroonia on muidugi see, et ma ise olen keemik ja puutun igapäevaselt igast lõhnadega kokku 😀
    Aga mulle meeldib vanade raamatute lõhn!

  • Avatar
    Vasta Mariella 30. september 2016 at 21:44

    Äsja õuest pesunöörilt toodud pesu……

  • Avatar
    Vasta Mari-Liis O 30. september 2016 at 21:19

    Mulle ka meeldivad ja eriti rasedana meeldis kopitanud keldri lõhn.

  • Avatar
    Vasta Maria 30. september 2016 at 21:19

    Mulle meeldib märja peni lõhn. Käin koera hea meelega sügamas kui ta märg on. Siis bensiini lõhn, sügise lõhn seda mis sina kirjeldasid. Vanilli lõhn. Keldri lõhn, lapse lõhn, osad meeste parfüümid.
    Kloor kaaaa aga mitte nii vist nagu sulle :D. Vot sellised imelikud lõhnad… Eriti peni lõhn on imelik vist nendest 😀

    • Avatar
      Vasta Mari 1. oktoober 2016 at 12:20

      Täpselt vastupidi, koera lõhn ennem oli talutav aga nuud rasedana ma jälestan seda.

      Kuid meeldib ikka ja jälle veini lõhn 🙂
      Märg asfalt kindlasti ( suvel)
      Sügisene karge voi õrnalt talvine karge lõhn.
      Jõulu lõhn toas, mandariinid, kuusepuu.

      Rasedust 30 nädalat, olen hullem kui peni, tunnen kõiki lõhnu ja nende hävitamiseks kasutan küünlaid 🙂

  • Avatar
    Vasta Sandra 30. september 2016 at 21:14

    Mulle meeldib koerapoja lõhn ja minu vanaema keldri lõhn!!! ?

  • Avatar
    Vasta Ally 30. september 2016 at 20:40

    Remondilõhnad 🙂

  • Avatar
    Vasta Smelly 30. september 2016 at 20:38

    Vene ajal rublad lõhnasid kuidagi teistmoodi… eurodel sellist lõhna pole. Trussardil on üks parfüüm Time Essence, mis on veneaja rahakoti lõhnaga, piserdan seda endale rahakotti ja kaifin iga kord kui makseid teen 🙂 Siis on veel hea Mayeri rohelise õuna lõhnaga vedelseep….jälle mingi lapsepõlve lõhnaga seostub.

  • Avatar
    Vasta A4 30. september 2016 at 20:15

    Mulle meeldib ka mõnus keldrilõhn, vaarikate lõhn (muuseas kus seda vaarika loputusvahendit saab?) Beebide lõhna ma jumaldan ja see ajab alati endale beebiisu peale 😀 osad meestelõhnad on ka nii head et kui keegi möödub siis nuusutan veel tagant jàrele (kahju et lõhna nimesid ei tea. Mehel lõhn otsas ja oleks ka uut vaja 😀 )

  • Avatar
    Vasta h 30. september 2016 at 20:02

    meeldib väga hüatsindi lõhn ning parfüümide, sireli lõhn, üks sireli dushigeel yves rochersilt oli ka kunagi.
    meeldib kanasigari lõhn. laadalt ostetud suitsuvorsti lõhn. juuksevärvide juures fructise palsamite lõhnad nt. 😀
    mehe kaisus olemise särgi värskuse lõhn.

  • Avatar
    Vasta Vot 30. september 2016 at 19:33

    Ma küll rase pole aga terve elu on meeldinud bensiini lõhn..oeh ma võiks kuskil bensuka kõrval elada 😀 veel meeldib septikute? lõhn..(no need tünnid mis maa alla kaevatakse ja kuhu su vetsu kraam voolab). Nimelt mu onu ehitab neid tünne ja see liimi või millegi lõhn on niii hea. Ja muidugi armastan ma liiliate lõhna 🙂

  • Avatar
    Vasta Siret 30. september 2016 at 19:25

    Mulle meeldis rasedana keldris istuda. No ma kaifin mingit külma niiskuse lõhna ?

  • Avatar
    Vasta Ps 30. september 2016 at 19:09

    Neid kommentaare lugedes kôlab nagu kamp vaimuhaigeid, aga kas keegi teab, kas sellele eriliste lôhnade kaifimisele raseduse ajal, on ka miskisugune teaduslik pôhjendus, et miks nii?

  • Avatar
    Vasta Kadi 30. september 2016 at 19:06

    Lemmik lõhn on kartulikeldri lõhn – ei ole kopituse lõhnaga, vaid mingi.. teistsugune. Sügiseste lehtede lõhn, niidetud muru, puidu lõhn, õhk pärast äikest.. Küpsete kesksuviste maasikate lõhn. Mm! Head lõhnad tuletavad nii mõndagi meelde 🙂

  • Avatar
    Vasta Aurelia Laide 30. september 2016 at 18:59

    Mulle meeldib hullult bensiini(garaaši lõhn)

  • Avatar
    Vasta Aurelia 30. september 2016 at 18:57

    Mulle meeldib hullult bensiini(garaaši lõhn)

  • Avatar
    Vasta Maria 30. september 2016 at 18:37

    Marg tsement, ja kipssein, rasedana koguaeg oli isu neid suua.

  • Avatar
    Vasta uhhuuuu 30. september 2016 at 18:18

    Kevadine pärnapuude õitsemise lõhn õhus, sügisel niiske vahtralehtede kõdunemise lõhn, Kenzo Jungle, mis mulle lapsepõlve meelde tuletab, värskelt niidetud muru lõhn segatud õues grillimise lõhnaga, Joik Bohemi küünal ja toa lõhnastaja. Ja siis üks küünal, mis on tiigipuu lõhnaga. See on nagu lossi ja luksuse ja kuninglikkuse ja soliidse mehe ristsugutis. Njaaaa…

  • Avatar
    Vasta kätlin 30. september 2016 at 18:12

    Terve elu olen J U M A L D A N U D pesupulbri lõhna. Eriti hea on Ariel. Kas asi on raseduses või on enamus tootjaid läinud kapslitele üle, sest viimasel ajal ma pesuvahendite riiulite juures enam pesupulbri lõhna ei tunne 🙁 Kodus kasutan ka enamus ajast kas kapsleid või vedelat vahendit. Kuid käsipesuks on mul tavaline pulber olemas ja ikka nuusutan, kui midagi vaja pesta.
    Teine lõhn on Armani code, mis mind lausa “hulluks” ajab. Ilmselt on see nö “mälestuse” lõhn, sest elukaaslane kasutas seda juba siis, kui kohtusime ning aastatega pole selle mõju kuhugi kadunud. Kui igatsus peale tuleb käin seda nuusutamas 🙂

  • Avatar
    Vasta Garmen 30. september 2016 at 18:07

    Minu ülilemmik on paco rabann black xs-jaaa, see on meeste lõhn aga aastaid juba nii fucking hea, mehe särgid nuusutan isegi enne masinasse viskamist läbi 🙂

    • Avatar
      Vasta Liis 3. oktoober 2016 at 16:34

      Mul on saba tüübi naiste lõhn. Googelda! Mingi roosa ja mustaga pudel;)

  • Avatar
    Vasta Ally 30. september 2016 at 17:43

    Mina mõtlesin, et kassi lõhn sulle meeldib…

  • Avatar
    Vasta MP 30. september 2016 at 17:38

    Liiliate lõhn, bensiini lõhn, värske muru lõhn, ahjusoojad pirukate lõhn ja neid on kindlasti veel. 🙂

  • Avatar
    Vasta Mairi 30. september 2016 at 17:37

    Raseduse esimesed kolm kuud ei suutnud ühtki lõhna taluda, vahetasin kõik kosmeetikumid, dusigeelid, kodukeemia lõhnatute vastu. Õudne piin oli taluda nt dusiruumis lõhnu pärast seda, kui mees oli seal pesemas käinud.
    Hiljem nautisin bensiini lõhna – õnneks nuuskisin seda vaid siis, kui tankisin bensukas autot:)

  • Avatar
    Vasta Helina 30. september 2016 at 17:22

    Bensiini lõhn….mmmmm

  • Avatar
    Vasta Ragne 30. september 2016 at 16:49

    Nendest mitte-nii-obvious variantidest nt. värskelt niidetud muru ja kartulikeldri lõhn. Ja nagu paljud teised, siis ma kaifin bensiini lõhna ka. Narkari kombel küll seda nuusutamas ei käi, aga tankimisel näiteks kui tunnen, siis see on nii hea.

  • Avatar
    Vasta Marmara 30. september 2016 at 16:42

    Minu 3-aastane tütar käib mind pesu kuivama panemisel aitamas ja siis nuusutab ALATI kõik kuivatist läbi käinud riided läbi. Endale meeldib kohviubade pakki avades see kohvi lõhn. Ja Guess Summer Girl järlelõhn nahal on ka parim, see küll mingi kauakestev lõhn pole aga nn järellõhn nahal on nii mõnus. Kevadiste kaskede lõhn peale vihma on ka niiii nii hea

  • Avatar
    Vasta Merx 30. september 2016 at 16:26

    Mina sain selle järgi aru, et rase olen, kui avastasin end pipart kaifimast. ??? Mõnus lõhn. ?

  • Avatar
    Vasta meow 30. september 2016 at 16:23

    Sooja saia lõhn! Sirelid! Männimets mere ääres! Viljapõld augustikuus! lõhn pärast vihmasadu!

  • Avatar
    Vasta Linda 30. september 2016 at 16:19

    Ma ikka ei saa üle ega ümber sellest, et sa rasedana vabatahtlikult kloori (vm kemikaale) oled nõus nuusutama. Looyele on see sama hea kui suitsetamine aga selle sa ometi olid suuteline lapse pärast maha jätma.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 30. september 2016 at 16:20

      no nuta siis üks väike peatäis, ehk siis saad üle. mul jälle raske üle saada sellest, et sa siin kogu aeg käid ja loote üle muretsed – ära sina nuusuta kemikaale ja asi ants, elu ilus 😀

    • Avatar
      Vasta Maria 30. september 2016 at 21:26

      Suitsetamine on kordades hullem, kui paar korda kloori nuusutada. Ta ei hinga seda sisse kott peas vaid korraks nuusutab. 😀 kaks eri asja. Isegi kassi kasti on ohtlikum puhastada rasedal, kui korra cifi nuuskida.
      Mina pesin kloori vahendiga rasedana vetsu/vannituba.

    • Avatar
      Vasta Age 1. oktoober 2016 at 12:39

      Linda, mul pole plaanis õelusest surkida, vaid lihtsalt huvitab. Kas see kloorilõhn kodus erineb väga palju sellest kloorilühnast, mis ujulates on? Ma rasedana käisin pidevalt rasedate vesivõimlemises ja nädalas mitu korda ligunesin tunde seal kloorivees…

      • Mallukas
        Vasta Mallukas 1. oktoober 2016 at 14:18

        Mmm, natukene sarnane vist, aga mitte nii tugev, sest see puhastusvahend pole ju 100% kloor

  • Avatar
    Vasta Niru 30. september 2016 at 16:18

    Niidetud muru, puidulõhn nt värskelt raiutud mets(ma kõlan nagu puukallistaja õudusunenägu). Puhas voodipesu. Mustad markerid. Uus raamat.

  • Avatar
    Vasta Annu 30. september 2016 at 16:17

    Oma pisikese poja ja mehe lõhna lõhn 😉
    Ja kui poja on issi süles ja need kaks lõhna koos, siis eriti hea 😉

  • Avatar
    Vasta Reet 30. september 2016 at 16:13

    Esimese asjana tuli meelde värskelt murtud tomatitaime lõhn. Kui murrad tomati küljest, või lõikad üleliigseid lehti. See meenutab lapsepõlve, kus sai otse kasvuhooses soolaga mõnusaid mahlaseid tomateid söödud 🙂 ja siis see mõnna lõhn ka seal
    Ja rohkem peale oma laste juuste lõhna ei meenugi hetkel(saiko mommy 😀 ). Kindlasti on neid veel aga ei meenu lihtsalt.

  • Avatar
    Vasta mumm 30. september 2016 at 16:09

    Mina kâisin raseduse ajal keldris tolmu ja kopitushaisu nautimas 😀

    • Avatar
      Vasta Age 1. oktoober 2016 at 12:40

      ma raseduse ajal vihkasin igasugust mustust ja tolmu! Haisudest rääkimata. Isegi kohvihais ajas öökima.

  • Avatar
    Vasta Nimi 30. september 2016 at 16:09

    See lõhn kui pole mitu kuud varbaküünte aluseid puhastanud ja siis tõmbad selle puhastajaga ja nuusid 😀 ja siis see pooridepigistamisrasu lõhn 😀

    • Avatar
      Vasta Helena 30. september 2016 at 20:30

      WHAAAT?! 😀 😀 😀 Not normal…

      • Avatar
        Vasta R 1. oktoober 2016 at 14:53

        Okei ja mina arvasin, et mul on imelikud lemmiklõhnad, aga see.. Iuuuuuu 😀 😀 😀

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 1. oktoober 2016 at 15:49

      Ma ei oska midagi öelda 😀

  • Avatar
    Vasta Martin 30. september 2016 at 16:08

    Mu sõbranna kurdab ka koguaeg, et see on ebaaus, et meestele tehakse nii häid lõhnasid ja duššigeelisid, et ta peab neid kuti tagant pätsama ja ilmselt käib ka niisama nuusutamas. Nüüd ma siis tean, et ta ei ole ainuke. Veider 😛

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 1. oktoober 2016 at 15:49

      Veab siis teil, meestel ju 😀

  • Avatar
    Vasta RD 30. september 2016 at 16:07

    No meil on midagi ühist. Minu viimane rasedus küll oli 9 aastat tagasi, aga osad kiiksud on siiani säilinud. Juba esimese raseduse ajal sai minust suur toksikomaan. See oli lausa nii hull, et abikaasa pidi mind pidevalt jälgima ja keelama. Mu suur nõrk koht oli ja on siiani Cif kreem. Eriti sidruni oma, aga ka tavaline. Ma lihtsalt istusin ja pigistasin pudelist õhku endale ninna, vahepeal hapniku hingamata. Päevas mitu korda hiilisin vannituppa, et Bio Esti pesupulbrit pakist nuusutada. Vahest võttis hinge kinni isegi. Ühesõnaga kõik kodukeemia oli my cup of tea. Õudne mõelda, et laps ju pidi seda koos minuga tarbima 😀 Samuti meeldis mulle kohutavalt keldri, sumbuti, küünelaki ja kõik sellised ülihead lõhnad.
    Teine tärn oli mul liiv. Ma nii hullult kaifisin, kui jalad said märjaks ja siis neid paksult liivasena kinga sisse panin. See tunne oli ülim. Ma isegi sõin liiva 😀 Kuna mul oli suur kaltsiumi puudus, siis sõin GNLD CalMagi vms. Avastasin enda jaoks, et kui seda pikalt suu laes hoida, siis tekivad keele peale pisikesed nagu liivaterad ja siis ma hakkasin neid esihammastega purustama. See komme on mul siiani, aga avastasin need nö liivaterad ka ühe nätsu seest ja nüüd olen nätsusõltlane.
    Whoopwhoop…elagu raseduse kiiksud 😀

  • Avatar
    Vasta Reelika 30. september 2016 at 16:04

    Kas sul on jätkuvalt renditud kohvimasin? Kui jah ja sa maksad selle eest iga kuu, siis mis suurusjärku see summa jääb?

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 30. september 2016 at 16:08

      40€ kuus

      • Avatar
        Vasta Age 1. oktoober 2016 at 12:41

        Kas selle ostmine siis poleks tasuvam?

        • Mallukas
          Vasta Mallukas 1. oktoober 2016 at 14:18

          No mina selle eest nagunii maksma ei pea, ma lihtsalt ütlen rendihinna 😀

  • Avatar
    Vasta Annika 30. september 2016 at 15:57

    Hommikukohv, praekartul, värske tomat, meeste deodokas on mul ka kasutuses (Joik) 🙂 Üldiselt kõikide koduste soojade toitude lõhnad meeldivad kohe eriti. Enne jätsid suht külmaks. Põrandaid pesen maikellukeselõhnalise vahendiga, see on ka vägev, terve maja lõhnab siis selle järgi.

    Kust siukest vaarika pesuloputust saab, pole näinudki? Tahaks ka testida 🙂

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 30. september 2016 at 16:00

      Coop poodidest, ehk siis maksimarketist jne. Ma tellinsin coop.ee’st asju kulleriga koju, muidu mulle nende pooodi raadiusesse ei jää. Aga VIST oli Selveris ka.

  • Avatar
    Vasta Jaana 30. september 2016 at 15:57

    ????Tõesti sellised imelikud lõhnad meeldivad paljudele.
    Mulle värke puidu,niidetud muru ja jasmiini lõhn.
    Muidugi uue raha lõhn on ka võimas?

  • Avatar
    Vasta Kristi 30. september 2016 at 15:57

    Mulle meeldib millegi pärast pärmi lõhn.

  • Avatar
    Vasta Reet 30. september 2016 at 15:55

    Mäletan, et raseduse alguses vihkasin kohvi lõhna ja ei kannatanud üldse seda kummeliga fairy lõhna 🙁 ja parfüümidest ei meeldinud magusad lõhnad, süda läks pahaks lady millioni lõha peale, ega praegugi väga selle lõhna austaja pole, aga talutav ja kasutan, kui mingi parem parfüüm otsa saab 🙂 aga meeldisid ntks auto klaasipesuvedeliku ja piparmündi lõhn ja üldse värskemad parfüümid.

    • Avatar
      Vasta Kertu 30. september 2016 at 16:07

      Ma sain sõbrannalt Lady Millioni jõuluks. Just olin rasedaks jäänud. Mind ajas see lõhn nii oksele. Lisaks ei kadunud ta riietelt ka pesumasinas. Ehk et ma tundsin seda ka peale pesu. Jube jube jube 😀

  • Avatar
    Vasta K 30. september 2016 at 15:53

    Minu kõige lemmikum lõhn on põlemise lõhn. Olgu see siis lõke või ahi vmt… AGA eriti kaifisin ma seda kui esimeses klassis klassivenna ja klassiõe korter põles (klassivend pani mõlemad põlema) ja nad tulid kooli oma kooliasjadega. Teised siis kõik fuitasid, et nii rõve lõhn aga mina mõtlesin, et maailmas pole paremat lõhna kui suitsukahjustusega õpilaspilet! Sellest hetkest on nüüdseks juba 18 aastat möödas ja see emostsioon on ikka veel nii tugev 😀

  • Avatar
    Vasta Kai 30. september 2016 at 15:53

    Imelik tunnistada aga kaifin bensiini ja värvi lõhna. Ei ma ei ole toksikomaan, mul ei vedele kodus anumad “narkoga” aga nii harva kui ma saan neid lõhnu tunda on nad niiiihead. Ehk seepärast ongi head et nii harva saab 🙂

  • Avatar
    Vasta E. 30. september 2016 at 15:51

    Meeldib uue raamatu lõhn. No kui raamat kuskilt keskelt lahti võtta ja siis seda nuusutada.:D

    • Avatar
      Vasta Kristiina 30. september 2016 at 16:16

      Täpselt sama ka mul ?

  • Avatar
    Vasta Andra 30. september 2016 at 15:49

    Mind ajab sirelilõhn pöördesse. Väga vabalt võib juhtuda, et mehega jalutades ma ütlen “oota korra” ja lähen nuusutan põõsast 😀

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 30. september 2016 at 16:01

      Issand, ma armastan ka sireleid!

  • Avatar
    Vasta H 30. september 2016 at 15:46

    OOUMAIGAAAAD, ma tunnen viimasel ajal, nagu hakkaksin hulluks minema, sest vajadus mõne kahtlase lõhna järgi on nii suur. Kuigi mulle meeldisid need lõhnad ka varem, aga hetkel tuleneb see suur vajadus ilmselt rauapuudusaneemiast. Mulle läheb siis viimasel ajal eriti peale keldri lõhn (sh mullaste kartulite lõhn, mistõttu olen isegi poest 4 kartulit ostnud :D) ja pesumasina kopitanud lõhn (kuna endal kodus pesumasinat pole, siis käin peika või ema juures vannitubades salaja pesumasina sisemust nuusutamas haha). Muidu meeldib veel suitsu lõhn samal ajal, kui keegi suitsetab. Samas bensiini haisu jälestan, mis paljudele jällegi meeldib.

    • Avatar
      Vasta Essu 30. september 2016 at 18:14

      Mina olen kõigi raseduste ajal mulda söönud. Sellist peenikest tolmjat mulda ja ekstra ostsin lahtiseid kartuleid selverist selle jaoks. Keldri lõhn on eluaeg meeldinud. Ma elaks hea meelega keldris ja hingaks ainult sisse seda kopitusehaisu 😀 😛

  • Avatar
    Vasta Lempster 30. september 2016 at 15:46

    No minu vahvad lemmiklõhnad ligikaudses meeldimise järjekorras on:
    Värvi, laki ja lahusti lõhn (kindlalt lemmikud!); bensiini lõhn; värskelt niidetud muru lõhn; värskete kohviubade lõhn; õunapuude õitsemise ajal õhus hõljuv magus lõhn; rooside lõhn jne 🙂 Kodukeemia ja autotarvete poodides on ka tore lõhn, selline kergelt kummi ja kemikaalide segu. Mul on ikka veidrad lemmikud 😀

  • Avatar
    Vasta Gtz 30. september 2016 at 15:42

    Pesuseep mmm… Üks seep on alati kodus olemas, mille paki seest seda nuusutamas käin. Vahest tahaks isegi ampsu võtta 😀

  • Avatar
    Vasta bet 30. september 2016 at 15:41

    Esimese raseduse ajal lakkisin küüsi 3x päevas, sest küünelaki hais oli vastupandamatu. Ka pesu pestes jäin tiba liiga kauaks pesupulbrit ja loputusvahendit nuusutama. Lihtsalt iimeeellliiised lõhnad. (Peale rasedust ei arva ma neist suurt midagi).

  • Avatar
    Vasta Sandra 30. september 2016 at 15:40

    Sõnniku ja värske asfaldi lõhn teeremindi ajal! Keegi võiks aslafdilõhnalise parfüümi ka teha. 😀 Ja kummiliimil on megahea lõhn *ei ole liiminuusutaja*.

  • Avatar
    Vasta Barbara 30. september 2016 at 15:40

    Hahaa kui ma rase olin meeldis mulle hullult fairy lõhn 😀 😀 võisin tundide viisi nôusid pesta ???

  • Avatar
    Vasta R 30. september 2016 at 15:39

    Värske piparmündi lõhn, värvi (seinavärvi siis), keldri!!!!! lõhn(kartulid ja hoidised ja kelder kõik segunenud ja tuleb imehea kodune lõhn, kui saaks purki panna, siis nuusutaksin seda koguu aeg 😀 olen imelik, tean), värskelt niidetud muru, värske õhu lõhn peale vihma, värskelt jahvatatud kohvi lõhn, mmm

    • Avatar
      Vasta Leen 30. september 2016 at 15:52

      Mmm, jaa, keldrilõhn!

      • Mallukas
        Vasta Mallukas 30. september 2016 at 16:01

        Jaaa!!!

  • Avatar
    Vasta Kethelin 30. september 2016 at 15:38

    Mulle meeldib poes pesuvahendite riiulite vahel olev lõhn. Ja täiega meeldib perwolli musta pesuloputusvahendi lõhn. Aa ja keldris olev niiskuse ja kergelt kopitanud lõhn on niiiiiiiii hea!

  • Avatar
    Vasta Mirru 30. september 2016 at 15:33

    Värskelt pestud trepikoja lõhn 😀 Ehk siis.. märg betoon vms? 😀

  • Avatar
    Vasta Kadri 30. september 2016 at 15:31

    Kust seda pesuloputusvahendit osta saab? Pole poes varem tähele pannud.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 30. september 2016 at 15:34

      mmm.. Coop poodidest

  • Avatar
    Vasta Keira 30. september 2016 at 15:31

    niidetud muru lõhn ?