Kingiloos KODU

väiksed suured asjad

12. oktoober 2016

Päev enne Lende sündi sai Kardo lõpuks kummuti kokku, mille me Sala.ee‘st tellisime. Ma nimelt otsustasin, et kuigi mu ilus roosatriibuline kummut sobib siia tuppa hästi, siis paraku sai Mari kohe aru, kus ma oma meigiasju hoian ja seetõttu leidsin ma mitmeid kordi Mari peegli eest endale lainerit peale määrimas ja huulepulka pähe hõõrumas. Kuna mul neid asju kuskil mujal ka hoida polnud, siis sai selgeks, et vaja on uut kummutit ja roosa saab viia ju Mari tuppa tema asjade jaoks.

DSC_9463

Valisingi siis välja täitsa tavalise valge kummuti (link) ja mul oli plaanis see ammu kokku saada, aga Kardo ütles, et see vajab igasugu kruvimist ja liimimist ja naelutamist, mistõttu see muudkui venis ja venis, aga no lõpuks sai see valmis ja ma suutsin isegi Lende sünnal kolm esimest sahtlitäit sinna kenasti ära paigutada. Kaks alumist on veel täita vaja, aga no asju mul jagub siin, seega ma kavatsen selle tegemise ka lähiajal ette võtta, siis kui mul rohkem eluvaimu sees on.

DSC_9459

Nüüd on kõik hästi, sest Mari ei saa mu asju kätte ja mina ei pea meikides väikse pingi peal küürutama. Win-win ja seega suured tänud sala.ee e-poele sellise kasuliku kingituse eest, mis meie magamistuppa nii ilusasti sobib. Neil on üldse pakkumises palju lahedat kraami. Vaadake näiteks seda lastevoodit, mis on nagu puust onn (LINK). No iga lapse unustus vist. Ise ka ära ei ütleks sellisest.

Lisaks on meil plaan telekatoast teha siiski kontorituba (ma ei tea miks, tuli vist tuju kontorit mängida). Näiteks see nurgalaud Diego tundub väga uhke (link) ja selle taga saaks kindlasti mina kontorit mängida ja Kardo geimida. Tal nimelt on unistus hüljata xbox ja minna üle arvutiga geimimisele. On inimestel ikka imelikud unistused eks.. Samas see Vista on ka ilus ja vähe odavam.. (link). Igatahes, eks näis. HETKEL ei ole ma suuteline midagi kujundama ega valima ega tõstma ega tegema. Aga noh, enne kui ma tööle tagasi lähen, võiks mul ju kontoritoake olla.

Ja muidugi on Sala.ee poel ka ühele mu lugejale kingitus – selleks on põrandapeegel nimega Gerda (link). Ma mõtlesin, et see oleks selline hea praktiline asi, mis sobiks kindlasti päris paljudesse kodudesse ja mitmete erinevate stiilidega. Ning peegliloosis osalemine on lihtsamast lihtsam! Jäta vaid kommentaariks, et mis on praegu sinu kodusisustusest puudu ja võidki endale juba reedel selle uhke peegli võita, kust ennast imetleda!

Ja ärge te siin arvake, et ma ühtegi postitust ilma Lende pildita üles laseks!

Ja ärge te siin arvake, et ma ühtegi postitust ilma Lende pildita üles laseks!

Loe ka neid postitusi!

481 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Geidi 17. oktoober 2016 at 14:58

    Mul polegi normaalset peeglit. Pisikene taskupeegel ha rohkem pole kuna ösps sai suurest peeglist jagu 😀

  • Avatar
    Vasta Birgit 16. oktoober 2016 at 22:04

    Just sai elamises tehtud väike värskendus (vahetatud tapeet ja muud korrastustööd) ning nüüd tasa ja targu hakkavad kapid, toolid, riided, vidinad jne oma kohtadele saama. Ja tõesti, minul on hea suur peegel puudu! Kahjuks pidin loobuma oma suurest peeglist ja hetkel tulebki leppida väikse peegliga vannitoas. Ühe variandina olen kaalunud suurema peegli panemist ukse külge ja teine variant ongi põrandapeegel. Kusjuures mõtlesin, et ehk meisterdan selle isegi ära, kuid hetkel on nii kiire, et praegu jääb see meisterdamine küll ära. Või siis peaks Jõuluvanale kirja saatma, et tema seda meisterdama hakkaks? 😀 Kuid jah, põrandapeegli jaoks oleks isegi koht olemas. Ja kui siiski otsustan, et valitud kohta sobib mõni teine kapike nt paremini, siis põrandapeegli puhul hea, tõsta vaid teise sobivasse kohta. Fikseeritud kohaga seinapeegliga juba nii lihtne pole, hakka siis seinalt maha kruvima ning hiljem koledad augud seinas. Mis nondega siis veel saab?! Maal või mõni tore pildike peale? 😀
    Uudistasin toodet ka ja no camon, see sobiks mu ülejäänud puidust mööbliga ju pöörfektselt kokku. Laik! 🙂

  • Avatar
    Vasta Martin 16. oktoober 2016 at 09:56

    Puudu on elamisest raamaturiiul 🙂

  • Avatar
    Vasta Votjutt 16. oktoober 2016 at 09:56

    Aga kust see tapeet pärit on?

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 16. oktoober 2016 at 10:01

      seal toas pole tapeeti

  • Avatar
    Vasta H. 15. oktoober 2016 at 13:44

    Minul on see puudu, kuna alustasime maja täisremondiga ja sisustamisega. Selline peegel sobiks täpselt minu uude sisustusse nagu valatult. Lisaks on mu amstaffikud ilueedid, kellele meeldib väga end peeglist imetleda ?

  • Avatar
    Vasta Annika 14. oktoober 2016 at 22:37

    Elamisest ongi puudu üks suur peegel. Täispikkuses ennast näha ei õnnestu. Kui jalanõusid tahan vaadata, ronin sauna eesruumis pingi peale ?

  • Avatar
    Vasta Mariann 14. oktoober 2016 at 22:11

    Vanemad ostsid ka minu tuppa suure peegli kuigi nad oleksid võinud omale soetada selle peegli, sest mina käin kodus ainult nädalavahetusteti. Saaksin neile peegli vastu kinkida 🙂 Isale hea sünnipäevakink, teeb sellega ema rõõmsaks ? kõik võidavad ?

  • Avatar
    Vasta Kats 14. oktoober 2016 at 20:22

    Just põrandapeeglit ma enda magamistuppa otsingi 🙂

  • Avatar
    Vasta Agnes K 14. oktoober 2016 at 18:46

    Kodust on puudu liugustega kapp koridori ning beebitoa mööbel – pole lihtsalt aega sellega tegemiseks olnud..Vahel on tunne, et olen liiga rase, et millegiga tegeleda ning mees ka pidevalt tööl, et koos maha istuda ja plaan paika panna 🙂

  • Avatar
    Vasta Ellu 14. oktoober 2016 at 18:28

    Oeh suurt puudust tunnen voodist, praegune on täitsa niru 🙁

  • Avatar
    Vasta L 14. oktoober 2016 at 16:20

    Minul ongi just selline peegel puudu, kus saaks ennast üleni näha! 😛

  • Avatar
    Vasta Marit 14. oktoober 2016 at 15:24

    Just see peegel ongi puudu! Kolisin päris kodust nüüd kooli pärast teise linna. Võtsin enda vana peegli linna kaasa, aga maal ei ole midagi!!! Pean end vannitoas peeglist vaatama, mis tähendab, et pean kôndima alla teiselt korruselt ja siis näen ka ainult poolt keha. Peegliga pea iga nv oleks natukene debiilne sõita 60km?

  • Avatar
    Vasta Moonika 14. oktoober 2016 at 14:33

    Kuna kolisin õpingute tõttu korterisse, kus pole telekatki veel, siis miks mitte võita hoopis üks imeline peegel, kust saaksin hoopis iseennast imetleda? :D:D

  • Avatar
    Vasta Kristel 14. oktoober 2016 at 09:20

    Minu kodust ongi täpselt puudu peegel kus ma ennast täispikkuses näeksin. Kolisin kevadel oma koju ja kahjuks ei ole võimalik endale sisustus asju nii palju võimaldada kui tahaks, seega puudub mul päris palju nipetnäpet. Ainukene peegel asub vannitoas, mis on umbes-täpselt sama suur kui mu nägu :D.

  • Avatar
    Vasta Marii 14. oktoober 2016 at 07:22

    Põrandapeegilt olekski vaja! 😀 🙂

  • Avatar
    Vasta Annett 14. oktoober 2016 at 06:27

    Kodus on remont. Tervesr majast on ainult minu tuba valmis hetkel ja sealgi pole hetkel eriti midagi niiet see peegel tuleks ainult kasuks. Loodan loosiōnnele! ?

  • Avatar
    Vasta Mairi 14. oktoober 2016 at 00:08

    Kodusisustusest ongi puudu põrandapeegel!☹️️

  • Avatar
    Vasta Birgit P 13. oktoober 2016 at 23:47

    Huhh ei teagi kust alustada, magamistoas on ainult voodi ja kummut terve tuba kõlab tühjusest midagi on puudu aga täpselt ei tea mida sinna veel vaja oleks. Suures toas puudub üks korralik laud..ja riiulid või vitriin kapp.. Ahh igaltpoolt on midagi puudu aga eks alati jääb see mõttehetk et midagi oleks vaja aga täpsemalt mida?!?

  • Avatar
    Vasta Birgit Pihlakas 13. oktoober 2016 at 23:44

    Huhh ei teagi kust alustada, magamistoas on ainult voodi ja kummut terve tuba kõlab tühjusest midagi on puudu aga täpselt ei tea mida sinna veel vaja oleks. Suures toas puudub üks korralik laud..ja riiulid või vitriin kapp.. Ahh igaltpoolt on midagi puudu aga eks alati jääb see mõttehetk et midagi oleks vaja aga täpsemalt mida?!?

  • Avatar
    Vasta Liis 13. oktoober 2016 at 23:01

    Eks kodusisustusest on alati miskit puudu.
    Pikka aega magasin madratsil, kuni otsustasin teha euroalustest voodi ning värvida enda lemmiktoonides. Mõeldud-tehtud! Seejärel sai tehtud väike pisiremont, vahetatud tapeet, DIY projektina sai taas ka ise uus laelamp tehtud H&M-ist ostetud suurest kuldsest küünlalaternast.
    Nüüd on veel puudu pesukorv (vanast pesukastist otsustasin teha lihtsalt eest lahtise öökapi) ning peegel… Aga seda viimast küll ise teha kuidagi ei saa. Kui tahan näha, kuidas kogu mu outfit välja näeb, siis panen sülearvuti eesmise kaamera taimeri peale, võtan kiiruga paar sammu tagasi ning seejärel vaatan selle kehvakese kvaliteediga pildi üle 😀

  • Avatar
    Vasta Anna 13. oktoober 2016 at 22:15

    Mul on puudu vaid 2 asja. Lapse tuppa soovin osta sellist heegeldatud suurt käsitöövaipa. Põrandad talvel kylmad.. juba 2 aastat ostan ja ikka ostmata ? teine asi ongi peegel, mida esikusse panna. Koik muu olemas ?

  • Avatar
    Vasta Helika 13. oktoober 2016 at 22:07

    No mul on päris palju kraami veel puudu sisustusest ?alati värskendan ja muudan kujundust ?aga siiski praegusel momendil karjub mu tühi sein siiski ühe modernse maali järgi (loe 3d ) ?? aga teise seina poole vóib ju alati väikese peegelpidi toppida ????

  • Avatar
    Vasta Sille S 13. oktoober 2016 at 22:00

    Mul ei ole põrandapeeglit. 🙁

  • Avatar
    Vasta Marita 13. oktoober 2016 at 20:01

    Peeglike-peeglike seina peal…

    No päris jama värk olla naine ja elada ilma PEEGLITA. Jah! Vannitoast kõige pealt enda outfiti ülemist osa ja nägu vahtida ning pärast köögitoolile ronides proovida oma alumist otsa näha ning seejärel peas see pilt kokku liimida…eeeeem… Ütleme, et been there – done that!

  • Avatar
    Vasta Gerli. 13. oktoober 2016 at 19:24

    Mõni aeg tagasi sai ette võetud korteri uuenduskuur ja kuna lotovõitu kohe kuidagi kuskilt ei tule, on puudu ikka päris palju.. Nt elutoa sektsioon, garderoob, laud, valgustid jne jne.. Võiks hommikuni kirjutama jääda ?.
    Loomulikult puudub kodust ka korralik peegel.. Meigi tegemine toimub taskupeegli ees.. Esiku hämaras nurgas on ka üks vana (võib vist öelda kõver)peegel aga seal ees ei saa kunagi kindel olla kas ma tegelikult ka selline välja näen, kui omale tundub. Seega oleks üks uus suur peegel kodus vägagi teretulnud ?.

  • Avatar
    Vasta Panter 13. oktoober 2016 at 18:06

    Enamus ajast veedan kooli ühikas, siia kuuluks küll üks hea suurem peegel ära, siis näeks, millisena ma kooli jõuan 😀

  • Avatar
    Vasta Janeli 13. oktoober 2016 at 16:38

    Suur peegel ongi veel puudu minu toast 😀 praegu peab hakkama saama väiksema vana peegliga põrandal kus on võimalik püsti seistes näha vaid pükse 😀 😀

  • Avatar
    Vasta Anu 13. oktoober 2016 at 15:45

    Minul on puudu täispikkuses peegel. Kui ma praegu ennast täispikkuses vaadata tahan, siis ma lähen vannituppa ja vaatan peeglist ülemise osa ära, siis astun lapse toolile, vaatan keskosa ära ja siis ronin vanni ääre peale ja vaatan jalad ära:D Päris terviklikku pilti ei saa, aga midagi ikka.

  • Avatar
    Vasta Stella 13. oktoober 2016 at 15:08

    Ooja, peegel, sest praegune viiakse minu arvamust kuulamata tuimalt minema 😀

  • Avatar
    Vasta Eneli 13. oktoober 2016 at 15:06

    Just eelmisel nädalal arutasime, et üks täispikk peegel on majast puudu! Mind naisterahvana nii häirib, et ei saa toast lahkudes end üle kontrollida, kas kõik on ikka ok ja kooskõlas 🙂

    Tahtsin veel ka öelda, et see voodipesu on ka väga kena! 🙂

  • Avatar
    Vasta Leena 13. oktoober 2016 at 15:04

    Oijummel no mul iidamast aadamast just sellist jalagdel peeglit vaja. Ausalt ka ??

  • Avatar
    Vasta Mariza 13. oktoober 2016 at 14:59

    Vot just selline pikk peegel minu magamistoast puudu ongi! 🙂 Mul muidugi on meigi laud olemas ka, millel peegel, aga selle taga peaks ntks juukseid tooli peal istudes kuivatama, et ennast peeglist näha. Hirmus tüütu ikka! 🙂 Ja minu ausõna, et kui võidan pika peegli, saab üks õnnelik minu meigilaua omale! ?

  • Avatar
    Vasta Avely 13. oktoober 2016 at 14:56

    See peegel ongi puudu:).

  • Avatar
    Vasta A 13. oktoober 2016 at 14:48

    Mu kodusisustusest on tohutult palju puudu. Eelkõige voodi! Nõukaaegna lahtikäiv diivan ei ole magamiseks enam ammu mugav 😀

    Lisaks ka peegel! Ainuke suurem peegel mu kodus on klaasustega kapi seinaks olev peegel. 😀

    Korralikke toole, laulud jms oleks ka vaja ja riidekappi. Jne Jne Jne! 😀

  • Avatar
    Vasta Maria 13. oktoober 2016 at 14:32

    Puudu on muidugi palju, kuid pidevalt hädaldan, et majapidamises ei ole korralikku peeglit, millest end täispikkuses näha – magamistoas ronin selleks voodi peale (kingadega seda teha oleks väga nadi:) seega see osa jääb üldse nägemata 🙁 , vannitoapeegel liiga väike ja esikus olev peegel jällegi liiga hämaras nurgakeses. Seega just selline peegel oleks ideaalne – minu soov saaks täidetud ja mehe kõrvad saaksid veidikene puhkust! 🙂

  • Avatar
    Vasta Keri 13. oktoober 2016 at 14:26

    Täpselt selline peegel on puudu. Hetkel pean iga riietusega jooksma läbi kahe toa vannituppa. Nii ma jooksen nagu viimane napakas edasi-tagasi. Iseenesest trenn ju paha ei tee. ?
    Lapsele oleks suuremat voodit vaja ja ühest riidekapist tunnen ka veel puudust, sest tundub, et neid pole kunagi piisavalt palju.

  • Avatar
    Vasta Aivi 13. oktoober 2016 at 14:22

    suur terve peegel, praegu on tükkidest mosaiik peegel, nii väga häirivad need jooned

  • Avatar
    Vasta Kätlyn 13. oktoober 2016 at 14:21

    Kuna alustasime meie korteris remondiga ja hetkel käsil on koridori remont, siis sinna oleks küll suur unistus üks peegel paigaldada ning seejärel edasi vaadata millised sisustuselemendid peegliga sobitada ja sobivad, seega hetkel on puudu just peegel

  • Avatar
    Vasta Getter 13. oktoober 2016 at 14:21

    Hetkel teeme elukaaslasega korteris remonti, aga kuna hinnad kõigel kordades suuremad, kui palk siis kahjuks hetkel naudin betoonist seinu ja tühja korterit. See peegel aga sobiks imehästi magamistuppa, kuhu muidu peeglit ei soetaks. 🙂

  • Avatar
    Vasta Anu 13. oktoober 2016 at 14:06

    üks mõnsa suuuuuur voodi on puudu!

  • Avatar
    Vasta Kairiin 13. oktoober 2016 at 13:37

    Kolisime just hiljuti, sellega seoses jäi maha veel palju asju ja no ei jõua ära mainida, mida kõike võiks vaja minna aga mida mul kunagi pole olnud ja sooviks tõesti väga väga ja olen nii tihti poodides vaatamas käinud aga no ei raatsi osta, siis üht korralikku suurt peeglit, mis ei meeldiks ainult mulle, vaid ka mu kõige pikemale 7kuusele pojale, et koos peegli ees end imetleda ja naerda, sest, kes sealt küll vastu vaatab ?!

  • Avatar
    Vasta Ruth 13. oktoober 2016 at 13:33

    Täpselt üks suur ja täisvaateline peegel ongi minu kodust puudu 🙂

  • Avatar
    Vasta Hanna 13. oktoober 2016 at 13:26

    Minul on vaja kööki uut söögilauda ning toole, elutuppa telekalauda ning koridori SUURT peeglit. Praegu on mul väike peegel, kui ma tahan ennast täispikkuses näha, siis olen viinud köögist tooli peegli
    ette, et tervet outfiti näha 😀 Kuid siis jääb jälle nägu peegelpildist välja:D niimoodi ma siis väänlen ja kükitan seal tooli peal 😀

  • Avatar
    Vasta Kristi 13. oktoober 2016 at 13:24

    Meil on puudu üks korralik kummut ja riiul lapse asjade jaoks. No ja loomulikult suur peegel esikusse, praegu peab ennast magamistoas käima täispikkuses vaatamas.

  • Avatar
    Vasta Maarja 13. oktoober 2016 at 13:24

    Kuna hiljuti sai majja kolitud siis on puudu väga palju kodusisustusest. Kõige rohkem ootan ma kuna köök saab valmis. Hetkel teen süüa ühel väikesel pliidiraual ja seal teab mis gurmeesööke ei tee. Kapid võiksid ka veel olla, et saaks enda ja laste asjad eest ära panna. Hetkel elame suht kastide ja kotihunnikute keskel. Aga pole hullu, küll kõik saab tasapisis 🙂 Ja no sellist peeglit sooviksin kindlasti. Mingi aeg pidin läbi ajama väikese taskupeegliga. Nii soengut tehes, meikides kui ka läätsesid silma pannes. Ei olnud just kõige mugavam ja täielikku ülevaadet sellega ei saanud.

  • Avatar
    Vasta Kati 13. oktoober 2016 at 12:49

    Mul ongi just selline suur peegel puudu. Ammu olen juba vaadanud neid. Praegu on nii, et garderoob on üleval ja üks ja ainuke suurem peegel elamises on koridoris. Muudkui jookse üles -alla ?

  • Avatar
    Vasta M 13. oktoober 2016 at 12:42

    No kuna me maja ehitame (hetkel oleme korteris ja kogu kraam jääb hiljem siia) siis on kõik asjad puudu ja ega auhinnast ära küll ei ütleks! Kuluks ikka väga ära☺

  • Avatar
    Vasta Kats 13. oktoober 2016 at 12:38

    Noorem õde Gerda võiks küll ühe Gerdanimelise peegli omanikuks saada, seega ei tahakski peeglit endale, vaid teeks õele rõõmu tema läheneva sünnipäeva puhul 🙂

  • Avatar
    Vasta Jaanika 13. oktoober 2016 at 12:37

    Puudu on vannitoamööbel, selle asemel on kihvtid pappkastid kust midagi ei leia ja olematu peegel. Kui tahad end vaadata siis vuttvutt esikusse kus midagi annab aimata et päris inimesi ära ei ehmata välja minnes 🙂 oleks ikka abiks kyll…

  • Avatar
    Vasta Annika ernits 13. oktoober 2016 at 12:29

    Oi mulle meeldiks see kingitus sest magamistoas pole peeglit aga kummut kus meigid on asub magamistoas ja alati kui meikimine pihta hakkab tassin kraami jälle vannituppa 😀 see oleks super võit ??

  • Avatar
    Vasta Diana 13. oktoober 2016 at 11:33

    No oleks jubedalt vaja ühte suurt peeglit, vannitoas on üks näss peegel ja ega väga odavatest ümaratest pisikestest lauapeeglitest head ülevaadet endast ikka ei saa.

  • Avatar
    Vasta Kadi 13. oktoober 2016 at 11:04

    Peeglike, peeglike seina peal, oh wait, kus mu peegel on…
    Mida kõike mul vaja on – voodiraami, suuremat riidekappi ning of course SUURT peeglit. Kui praegu on mu toas vannitoast toodud vana ümmargune peegel kalakeste ja merihobudega ning full outfiti vaatamiseks pean jalga panema enda kõige kõrgemad kontsad, toa teise otsa minema ning silmi kissitama ja ka siis ei ole võimalik tervikut näha, siis oleks see peegel justkui rusikas silmaauku. Õhtustel aegadel on muidugi hea, siis saan elutoa tule põlema panna ning terrassi aknast tumedamat kogu imetleda. Igatahes olen juba tükimataega unistanud suurest peeglist, kust saaks inimese moodi end imetleda ja selfiesid teha.

  • Avatar
    Vasta gena 13. oktoober 2016 at 10:57

    wcsse lapsele pingike

  • Avatar
    Vasta Eelistus... 13. oktoober 2016 at 10:33

    Praegu on laenatud voodi. Peakski aktiivselt otsima päris enda oma

  • Avatar
    Vasta Marili 13. oktoober 2016 at 10:25

    Suur peegel on küll puudu, meigipeeglist palju ei näe.

  • Avatar
    Vasta Reet 13. oktoober 2016 at 10:11

    Puudub peegel 🙂

  • Avatar
    Vasta Elis 13. oktoober 2016 at 10:11

    Meie kodust on hetkel puudu diivan:((

  • Avatar
    Vasta Raili 13. oktoober 2016 at 10:08

    Minul on üürikast üks suur peegel puudu, mille ees saaks enda riietust kombineerida ja end imetleda.

  • Avatar
    Vasta Kaie 13. oktoober 2016 at 10:00

    Mis on puudu? Voodi?
    Lahti käiv diivan ei ole vãga hea magamiseks ? aga peegleid ei ole naisel kunagi liiga palju??

  • Avatar
    Vasta M-L 13. oktoober 2016 at 09:47

    Meil on kodus enam-vähem kõik olemas aga midagi kokku küll omavahel ei sobi kuna maja on äsja valminud ning eelmisest kodust kaasa toodud asjad nüüd uude majja nagu väga ei passi. Ja kuna eelmises kodus oli suur peegelustega koridorikapp siis nö eraldiseisvat peeglit hetkel üldse ei olegi. See oleks hea start magamistuppa kus nüüd isegi pisike eraldiseisev garderoob olemas. Kui mehel on oma mancave siis see oleks minu girlcave ja igas girlcaveis peaks ju üks suur ja korralik peegel olema 🙂

  • Avatar
    Vasta Dagmar 13. oktoober 2016 at 09:46

    Meie perel on puudu kummut (meie 9kuune jõuline beebi tõmbas alumise sahtli enda kummutil eest ära ?)ja justnimelt põrandapeegel. Seina ei saa panna peeglit, kuna ûûrikorter ja nii igatsen põrandapeeglit, et saaks ennast ikka vaadata korralikult, kui kodust väljume. Olen paljusid vaadanud juba, aga ostmiseni pole jõudnud. Loodan nii väga, et õnn naeratab just meie perele!:)

  • Avatar
    Vasta Raili 13. oktoober 2016 at 09:35

    Just suur peegli mu kodus pole ja sellepärast saan ma endale külla tulnud sõbrannadelt kogu aeg pahandada 😉 Selle peegli ma võõp a ks valgeks ja siis sobiks see ideaalselt mu magamistuppa!

  • Avatar
    Vasta Noora 13. oktoober 2016 at 09:23

    Oo see peegel oleks super, teeme hetkel kutiga remonti magamistoas. Oleme küll alles tapeedi maha võtmise juures aga juba käime ja vaatame, mida varsti valmivasse tuppa osta ja kuidas sisustada. Puudu on veel kummut ja suur peegel. Võit päästaks peegli valimisest ja kuluks kindlasti ära ?

  • Avatar
    Vasta K 13. oktoober 2016 at 09:11

    Kodu sisutusest on rohkem puudu kui olemas, sest käimas alles suured ehitustööd 🙂

  • Avatar
    Vasta Laura 13. oktoober 2016 at 08:35

    Minul oleks vaja, et keegi mul teleka üles paneb, sest ise ma seda teha ei oska ja ausalt öeldes vahendeid ka pole. 😀 Kuid lisaks oleks mul ju-be-dalt head peeglit vaja, sest noore tütarlapse jaoks on välimus ju väga oluline! Ma jään ilmselt küll teistele alla seetõttu, et mul ON peegel, aga see on nii väike, et ennast korralikult vaadata ei saa ja lisaks on see jyskist ostetud odav peegel, mis on kõver ka takkapihta. Raha mul pole, et endale uus ja suur peegel soetada, kuigi ma olen oma toas mööbli isegi nii paigutanud, et ilusti jäetud suur ruum sinna, kuhu peeglikene tulevikus minema peaks. Seda peeglikest ootan mina aga nagu printsi muinasjutus. 🙂

  • Avatar
    Vasta piuks 13. oktoober 2016 at 08:33

    Kui ma varem pole loosides osalenud, siis nüüd on küll minu kord. Meil nimelt päriselt ka ei ole sellist peeglit, kust ennast terves pikkuses näeks. Ainsa aimduse annab külmkapilt nähtav kerge peegeldus 🙂 Ainus peegel asub meil vannitoas, kuid selle eesmärk on kuvada puhas nägu ja muud ta ei näita. Teied sisustuselemendid on kõik olemas.

  • Avatar
    Vasta Ester 13. oktoober 2016 at 08:20

    Vot selline peegel ongi meil veel uuest kodust puudu.

  • Avatar
    Vasta Mann 13. oktoober 2016 at 07:38

    Kolisime hiljuti oma esimesse koju ja oleme siiani muudkui sisustanud ja tegelenud. Aga ma ausalt ütlen, et mul on täpselt puudu peegel kust ma saaksin ennast täispikkuses vaadata. Meil oli varem see ühe lükandukse küljes aga kahjuks see uks ei sobinud mitte ja tänu sellele jäin ka peeglist ilma. On ikka üks tegu et ennast horisontaalsest peeglist terves pikkuses näha saaks 😀
    Lisaks on puudu veel diivanvoodi kontorituppa külaliste vastuvõtuks ja mõnusaks lebotamiseks aga see lihtsalt boonus mida pole nii hädasti veel vaja 🙂

  • Avatar
    Vasta Eliis 13. oktoober 2016 at 07:18

    Kodust on puudu palju asju, aga eile teatrisse minnes tooli peale ronides, et näha milline king paremini jalga sobiks, tundsin küll, et Malluka blogis parasjagu loositav peegel kuluks ära. Kontsadega kõikuva tooli peal oli päris ebakindel 🙂

  • Avatar
    Vasta Maritte 13. oktoober 2016 at 07:18

    Suur diivan

  • Avatar
    Vasta Riina S-K 13. oktoober 2016 at 06:55

    Meil pole ikka veel voodit. Esialgu polnud magamistoas madratsitki. Paar kuud magasime suure toa diivanil. Praegu on meil küll madrats magamistoa põrandal aga voodi ise puudu….rääkimata garderoobi liugustest või kardinatest…päris oma kodu rõõmud.

  • Avatar
    Vasta Liivika 13. oktoober 2016 at 05:39

    Peegelt oleks jubedalt vaja, kodus on üks suurem peegel aga see aastast 1789 vist 😀 , tuhmunud, plekiline ha poolest kohast paistab läbi 😀 , pole lihtsalt siiani raatsinud uut osta kuna koguaeg on midagi muud vaja ja nii see suurem peegel ostmata ongi nii oma 10a vist ;D

  • Avatar
    Vasta Merle 13. oktoober 2016 at 05:23

    Meie perre oleks vaja nii pehmet vaipa kui diivanilauda ja peegel on ka just puudu (:.

  • Avatar
    Vasta A.N. 13. oktoober 2016 at 05:11

    Peegel on puudu.

  • Avatar
    Vasta Merili 13. oktoober 2016 at 03:25

    Ühes elamises pole kunagi palju peegleid. Üks peegel magamistuppa oleks ideaalne!

  • Avatar
    Vasta Marita 13. oktoober 2016 at 01:11

    Kuna kolisin ühikasse, siis toanaabriga niii igatseme suurt peeglit, kust ennast üle tsekata enne välja minekut! Niiiii kuluks ära lihtsalt, aeg ajalt ikka juhtub, et peas mõtled outfiti välja ja siis alles linna peal kuskil peegeldusest avastad, et suht mööda 😀

  • Avatar
    Vasta Carolin 13. oktoober 2016 at 00:58

    Hehh, kui ma seda lugema hakkasin, siis mõtlesin ka, et huvitav kus kohast ma tavaliselt ennast vaadanud olen ja vajusin mõttesse, et mul ei olegi peeglit kus ennast üleni näha 😀 mul ongi üks väike (selline umbes 15cm raadiusega peegel) millega pean läbi ajama.
    Seega oleks väga vaja sellist peeglit kus saaksin imetleda ennast üleni 🙂

  • Avatar
    Vasta Alina 13. oktoober 2016 at 00:54

    Magamistoas sai remonditud ja tükk aega mõtlen, et miskit sealt puudu!
    Täpid tellisin juba ära =) aga vot üks kena põranda peegel on tõesti puudu!!!

    Minule väga meeldib Sinu blogi lugeda, pisiku sain siis kui remondist rääkisid. Nüüd ei saa olla ima sinu blogita, ikka mittu korda päevas kiikan kuidas Teil armsakestel läheb!
    Palju õnne ka minu poolt, väga armas beebi, pilte pole kunagi palju =)

  • Avatar
    Vasta Sandra 13. oktoober 2016 at 00:09

    Appi, hakkame kolima ja meil pole hetkel ühtegi mööblieset, mis oleks täitsa enda oma ja saaks uute korterisse kaasa võtta. Nii tore oleks esimene mööbliese võita, eriti just selline mööbliese mis on nii praktiline ja tegelikult igapäevaselt vajalik.

  • Avatar
    Vasta Angelika 12. oktoober 2016 at 23:52

    Meil on diivanilaud ja voodiraam veel puudu. Aga peeglist ka ära ei ütleks.. 🙂

  • Avatar
    Vasta Kätlin 12. oktoober 2016 at 23:46

    Meil oleks vaja uut diivanit. Vana on kulnud ja väsinud. Pojale oleks vaja kirjutuslauda kuna järgmine aasta kooli minek. Peegelt tahaks küll…ammune unistus. Ja pisike 2 aastane preili saaks siis peegli ees oma poose teha!

  • Avatar
    Vasta Sipsik 12. oktoober 2016 at 23:36

    No kui mina hakkaks ette lugema millest mul puudu on siis läheks see nimekiri väga pikaks. Olen vaid paar aastat oma maja omanik olnud ja remonti vajab pea iga nurk. Olen siiani panustanud olulistematele asjadele nagu elektrivärk ja veevärk ja alles hiljuti hakkasin magamistuba remintima. Mööbli peale pole veel panustanud.
    Peeglist nii palju, et tegelikult on mul peegleid kodus hästi palju. Esimesena oli kodus selline näosuuruses peegel aga tahtsin end rohkem peeglist näha ja varsti sain juba suurema peegli, kus õlad ka näha oli. Ajapikku jäi sellest ka väheks ja sain peegli, kust oli näha juba vööni mind. 😉 See suvi sain omale veel yhe peegli aga täispikkust ikka ei näe, kui nägu on näha siis kingad jäävad peitu ja vastupidi, kui kingad on näha jääb nägu peitu ( peeglit annab liigutada nii /, nii | või nii \). Loodaks väga seda täispikkuses peeglit võita ja viimaseks peegliks see liodetavasti jääks. Koha leiaks praegu remonditavas magamistoas.

  • Avatar
    Vasta Helen 12. oktoober 2016 at 23:21

    Nooo, ütleme nii, et HETKEL justkui polekski millestki puudust.
    Kuid see seis arvatavasti/loodetavasti muutub lähinädatel. Siis on mul kõik puudu. K.a köök, rääkimata diivanist ja muudest asjadest. Peeglit kohe kindlasti pole mõnda aega, va meigikotis mini peegel 😀

  • Avatar
    Vasta Birgit 12. oktoober 2016 at 22:57

    Täpselt üks selline peegel mul puudu ongi ? Oleme juba üle aasta oma armsas majas elanud ja ei ole siiani suutnud suuremat peeglit soetada kui vannituppa üks nõmedalt nägu moonutav nässakas peegel ? Enne kuskile minekut on ainuke koht kust ennast täispikkuses vaadata saab sauna uks ??

  • Avatar
    Vasta Marilin 12. oktoober 2016 at 22:54

    Rulood ?

  • Avatar
    Vasta Ketukas 12. oktoober 2016 at 22:49

    Ütlen ausalt,et meie elamisest on puudu enamus asju,mida üks normaalne inimene eluks vajab,sest müüsime oma eelmise pesa kogu sisustusega ? seda lihtsal põhjusel,kuna maja on alles ehitamisel,siis reaalselt poleks leidunud sellist kohta,kus kogu seda tavaari ladustada. Niiet võtan selle peegli heameelega vastu! 😉

  • Avatar
    Vasta Annika 12. oktoober 2016 at 22:45

    Kolisime pisiperega hiljuti uude korterisse ja nüüdseks oleme kogu sisustuse saanud aga ainsana ongi puudu põrandapeegel, millega ma mehele juba ammu pinda käin. Iga kord kui Jyski lähme, siis jooksen mina põrandapeeglite juurde ennast imetlema. Mees vaatab mind ainult imelikult aga, et ostaks selle peegli ka oma kallile naisele ära – EI! 😀
    Seega justtäpselt see ongi just meie korteris puudu, mis oleks ainult MINULE! 😉

  • Avatar
    Vasta Laura 12. oktoober 2016 at 22:44

    Mul oleks samuti puudu üks suur peegel 🙂

  • Avatar
    Vasta Helen V 12. oktoober 2016 at 22:39

    Mul on puudu veel lausa päris oma kodu. Üürikat ma 100% oma koduks ei pea, kuna tean et paari aasta pärast liigume siit edasi. Aga kuna peegel on siin niru ja see Gerdake sobib erinevate stiilidega kodudesse siis oleks see hea algus. Siis oleks mul vähemalt päris oma peegel 🙂

  • Avatar
    Vasta Kristi 12. oktoober 2016 at 22:39

    Tegime just remonti terves korteris, asju on puudu veel uhuu.. Vaja oleks tugitooli, kardinaid, maale, pildiraame jne Loomulikult esikust Ka peegel, läheks kohe asja ette 🙂

  • Avatar
    Vasta Mimi 12. oktoober 2016 at 22:34

    Puudu on tugitool ja paar kummutit, aga enne neid oleks hea kui saaks ennast täis pikkuses peeglist ka vaadata, et ei peaks enam vannitoa peegli ees hüppeid tegema ?

  • Avatar
    Vasta Sandra 12. oktoober 2016 at 22:27

    Mul on puudu üks korralik peegel :)! Kõik mingid nirud ja väiksed 🙁

  • Avatar
    Vasta Kadri 12. oktoober 2016 at 22:25

    Vat see laheks täppi küll praegu, seda peeglit oleks hädasti vaja. Sest outfit on vaja ikka ule vaadata. See, et toas veel diivan ja telekas puudu on, pole uldse nii oluline 🙂 #kolimine #uuskodu

  • Avatar
    Vasta Kerli 12. oktoober 2016 at 22:21

    Me just teeme remonti, käed on lõputust värvimisest villis. 😀 aga ei kurda, lõpptulemus tõotab tulla hea. Aga meil puudu uus diivanvoodi, valik jube suur. Aga peeglit tahaks ka 😀

  • Avatar
    Vasta bb4 12. oktoober 2016 at 22:19

    Minu kodust on puudu suuremat sorti peegel 🙂 Päriselt ka 😀
    Mu 8.aastane poeg ükspäev ütles, et ta ei saagi näha, kui kena ta koolivormis välja näeb, sest ta ei ulatu peeglini.
    Ausalt, meil kahel oleks väga seda peeglit vaja … 🙂

  • Avatar
    Vasta Catlyn 12. oktoober 2016 at 22:16

    Hetkel on puudu kapp mis sobiks ilusti seinale , sest mul kaob koguaeg asjad kummuti pealt ära ja ega vahest on hea näha millised nad küll välja näevad, kuid ei soovi ega taha igapaäev uusi asju ka osta .. Mulle just sobiks see põrandapeegel , mul endal meeldib vahtida koguaeg peegli ees ja nüüd näen vähemalt ilusti end kui välja lähen .. See on üks vajalikest asjadest ..

  • Avatar
    Vasta Triin 12. oktoober 2016 at 22:08

    Peegel on puudu:) päriselt kah!

  • Avatar
    Vasta kadi 12. oktoober 2016 at 22:04

    Ma olen inimene kellel alati miskit puudu 😀 kunagi miskiga rahul pole. Alles hiljuti oleks riidekapi ostnud kuna riideid nii palju ja tundus et ruumi nende jaoks pole. Õnneks mees pani mõistuse pähe ja tegi selgeks et meil pole seda vaja 😀
    Aga vot peegel enda imetlemiseks küll puudu . Meil korteris 2peeglit. Üks on magamistoas. See ise tehtud . Selline väike ja kitsas kus näed oma nägu aga mitte üleni ennast 🙁
    Teine koridoris. See peegel oma kohustust hetkel ei täida kuna koridori lambi pirn on läbi ja minu laiskus taob jalaga tagumikku. Ja kuna nii könn ka siis peaks vedama tooli sinna ja sada asja veel tegema et see pirn lõpuks vahetatud saaks. Kergem on mitte peeglisse vaadata 😀 ja leppida pimeda koridoriga. Üks korralik peegel sobiks mulle ideaalselt kus saaks lõpuks üleni vaadata ja kus pisike 3kuune plikatirts ennast imetleda saaks( ta supernumpsik ja suur naerupall). Hoian pöidlaid et õnn kunagi ka mulle naerataks.

  • Avatar
    Vasta Kerli 12. oktoober 2016 at 21:58

    Meie elamisest on peaaegu terve sisustus puudu. Maja on valmis ja saaks vaikselt kolima hakata,sest magamistuba on olemas aga just see peeglike ongi mu täiuslikust toast puudu,sest selle ees saab koletisest kaunitari teha ja no kes seda ei tahaks. Vahepeal ehk salamisi teha mehele showd siis hea ennast valmis sättida ja kiita ,kui ilus ma ikka olen ja no reaalselt lisaks see vürtsi ka magamistoas muude asjadega …
    Ma ajan sellist pläusti kokku ikka.
    Aga no ma niiiiiiväga tahaks seda oma uude koju ..
    Pliiiiiizpliiizpliiiiz.

  • Avatar
    Vasta Kätu 12. oktoober 2016 at 21:50

    Minu kodust on puudu näiteks kummut. Mul küll üks on, aga tundub, et see laguneb kohe varsti ära ja uuest ning ilusast kummutist ära ei ütleks. Muidugi tuleb ka põrandapeegel igati kasuks, sest mul täispikkuses peeglit polegi.. 🙂

  • Avatar
    Vasta Kai 12. oktoober 2016 at 21:48

    Minul tegelikult ongi puudu peegel, aga selline, mis sobiks magamistuppa kummuti kohale ?

  • Avatar
    Vasta Kats 12. oktoober 2016 at 21:46

    Meil on just peegel puudu. Nn outfiti pean vaatama ukse klaasi peegeldusest, sest terves majapidamises on vaid üks tilluke peegel vannitoas, mehele habeme ajamiseks. (Pluss taskupeegel enda mukkimiseks)

  • Avatar
    Vasta Jaana 12. oktoober 2016 at 21:40

    Kui aus olla, siis ainult suur põrandapeegel ongi puudu. Üürikorteris, kus ma hetkel seoses õpingutega elan, on vaid esikus pisike peegel, seega enda imetlemiseks saab kasutada vaid kapi klaasuksi või klaasaknaid, kust vahel enda peegeldus vastu vaatab,

  • Avatar
    Vasta Kristiina 12. oktoober 2016 at 21:39

    No meil neid asju jagub, mis puudu on. Näiteks lapse voodi (oli võrekas, võtsime võred ära ja avastasime, et üks küljetükk on puudu ja ei saagi suure lapse voodiks teha ja panime siis ainult voodipõhja koos madratsiga põrandale ja nii ta seal magab juba üle poole aasta :D), koridori garderoobi liuguksed (juba 3 aastat ostame neid..), jalanõude kapp/riiul/hoidja, rõduukse kardinad, vannitoamööbel (no kraanikauss, wc pott ja 4 klaasriiulit on olemas, aga sellist kraanikausikappi jm ei ole), põranda/laualamp magamistoas oleks ka väga vajalik esemeke.. ja no muidugi ka täispikkuses peegel! Krt meil mingi selline loll peegel, mis kõverdab ja poolitab sind igate pidi ja no jõle nadi on ikka sealt end vaadata 😀

  • Avatar
    Vasta H. 12. oktoober 2016 at 21:37

    Magamistuppa on üks peegel puudu.Koridoris on küll riidekapil liugustega peegel,aga seal on liiga kitsas ja valgustus pole ka kiita et end välja minekut üle tsekata.

  • Avatar
    Vasta Jessu 12. oktoober 2016 at 21:28

    Elame üürikas ja algselt oli korteris ainuke peegel vannitoas peegelkapi näol. Rääkisin omanikuga suurest peeglist, kust ennast täispikkuses kaeda saaks, aga ta ei lubanud midagi seina naelutada. Üks nädalavahetus käis meil siin torusid vms parandamas ja jättis üllatuseks esiku seina minipeegli.. Seega, seda seisvat peeglit on mul ikkagi hädasti vaja, sest hetkel piilun oma outfitte koos jalanõudega esikus tooli peal seistes…

  • Avatar
    Vasta Annela 12. oktoober 2016 at 21:28

    Kodust on üks riiul puudu, kuhu kõik oma raamatud ja muud vajalikud asjad ladustada. Pluss on veel nädalavahetusel plaan valmis meisterdada kassile ronimispuu. Klaverit kahjuks ei mahuta ära oma pisikesse korterisse 🙁

  • Avatar
    Vasta Gerda 12. oktoober 2016 at 21:20

    Endanimelist peeglit sooviks küll. ? Mu 7,5 kuune on ka peeglitest vaimustuses, hea oleks tal seal ees ennast vaadata ja paterdada. Hommikul esimese asjana lähme ütleme Joannaga peegli ees tere hommikust ja laulame laulu. Selline tore armas rituaal. ? Suur peegel hetkel veel puudub. Väga oleks sellist esikusse vaja.

  • Avatar
    Vasta Liisa 12. oktoober 2016 at 21:17

    Meil ongi puudu just korralik peegel. Kolisime uude korterisse ja siin on ainult vannitoas peegel. Kuna tulevatel kuudel on väljaminekud niigi suuremad, siis korraliku peegli soetamine ei tule mõttessegi ?

  • Avatar
    Vasta Siiri 12. oktoober 2016 at 21:17

    No meil pole tykk aega diivanit ? elamises. Madrats eelmisest diivanist on seina ääres ning seal peal istume. Uue diivani ostuplaan on olemas aga pole nagu viitsinud poodi minna ?

  • Avatar
    Vasta G 12. oktoober 2016 at 21:12

    Selline kapp, kus saaks oma asju hoida. Ehk selline meikimisbuduaarike:)

  • Avatar
    Vasta Katri 12. oktoober 2016 at 21:09

    Kuna meil käsil uue kodu remont siis puudu on meil kōigest…? Kõige enam vajaksin suuri kappe, kuhu igasugu staffi peita…? Praegusesse korterisse sai tellitud 2 suurt kappi, kuid neid uude elamisse kaasa võtta ei saa kuna laed on uues korteris madalamad…? Uue peegli vastu ei oleks samuti midagi…

  • Avatar
    Vasta Katrin 12. oktoober 2016 at 21:06

    Meie kodusisustusest on üsnagi ebatavalisel kombel praegu kõik veel puudu! Seda küll sellisel põhjusel, et oleme ka pisikese ootel ning võtsime ette elumuutuse ja kolime üürikadt uude elukohta elama ning sellega seoses tulebki meil kogu sisustus alles soetada. Saan inspiratsiooni Sinu beebikese toast ja juba mõlgutan mõtteid oma väikse lapse hubasest nurgakesest! Ja see peegel olekski sellisel juhul meie ainulaadne ja täitsa esimene sisustuselement;-)

  • Avatar
    Vasta Moonika 12. oktoober 2016 at 20:59

    Kui ma olen aus, siis tegelikult üks korralik peegel ongi veel puudu 🙂

  • Avatar
    Vasta K 12. oktoober 2016 at 20:53

    Toast on puudu korralik suur voodi!

  • Avatar
    Vasta Anneli 12. oktoober 2016 at 20:52

    Sain endale hiljuti päris enda kodu. Sisustada tuli seda täitsa nullist, ainult enda palgast. Ikka veel on puudu pliit ja ahi, põrandalamp (teised lambid tegelikult ka), vannituppa oleks vaja valamukappi ja korvikesi. Magamistuppa loodan leida nunnut kummutit või meigilauda ja unistan ka sellistest lambikestest nagu sul fotol on. Rõdu vajaks toole ja lauda, esik pinki. Eks neid asju ole veel. Nüüd sai universumile soovinimekiri edastatud, ehk hakkavad asjad tasapisi liikuma 🙂

  • Avatar
    Vasta Stella 12. oktoober 2016 at 20:48

    Minu kodusisustusest on puudu kōik asjad. Nimelt pōlengu tagajärg. Ma kujutan ette , et peale remonti sobiks see esikusse 🙂 Palju ōnne ka Lende sünni puhul. Ta on sul mega armas 🙂

  • Avatar
    Vasta Kaily 12. oktoober 2016 at 20:45

    Puudu on kummut

  • Avatar
    Vasta Tii Na 12. oktoober 2016 at 20:45

    Vahetaks kogu mööbli välja, kui päris aus olla. Aga hädavajalikuna näib praegu uus köögilaud & toolid, riidekapp, ning alati mahub mõni kummut elamisse juurde. Suur peegel oleks muidugi väga viis!

  • Avatar
    Vasta Keiu 12. oktoober 2016 at 20:45

    Hahaa, nagu rusikas silmaauku loos. Meil hetkel kâsil garderoobi sisustamine. Ongi puudu üks suur peegel ja mõned kapikesed, riiulid. No tegelikult on puuduvaid mööblitükke veel terve hunnik, sest majja alles sai kolitud aga kuskilt otsast peab ju tasapisi alustama 🙂

  • Avatar
    Vasta Tiia 12. oktoober 2016 at 20:42

    Just üks korralik peegel ongi meil puudu. Olen juba ammu ilusat peeglit otsinud aga pole siiani leidnud sellist mis meeldiks.

  • Avatar
    Vasta Cärolyn T 12. oktoober 2016 at 20:38

    Minu kodust on veel puudu pisipoisi tuppa üks kapike/riiulike kuhu saaks tema mänguasju ja raamatuid panna. Ja peegel sobiks suurepäraselt endale tuppa 🙂

  • Avatar
    Vasta Laura 12. oktoober 2016 at 20:37

    Kodust on puudu suur peegel, öökapp ja vaip 🙂 Loodan, et loosiõnn naeratab mulle!!

  • Avatar
    Vasta Liis 12. oktoober 2016 at 20:37

    Mul on puudu suur riidekapp ja kogu lastetoa mööbel. Peegelit tahaks ka

  • Avatar
    Vasta Liis 12. oktoober 2016 at 20:37

    Mul on puudu suur riidekapp ja kogu lastetoa mööbel. Peegelit tahaks ka

  • Avatar
    Vasta Meili 12. oktoober 2016 at 20:35

    Lapse tuppa korralikku kummutit voi siis suuremat riidekappi kus nii riiulid kui ka riputuspulk.

  • Avatar
    Vasta Heleri 12. oktoober 2016 at 20:33

    Väga kena kummut ja no imeline kui ilus kõik see nurgake on. Endale tahaks ja oleks hirmsasti vaja sellist peegliga lauakest kus siis end üles mukkida ja enda meigi asju hoida 😛

  • Avatar
    Vasta K 12. oktoober 2016 at 20:29

    Üks ilus kummut/kapp on hetkel puudu 🙂

  • Avatar
    Vasta Liis 12. oktoober 2016 at 20:24

    Kuna elan üürikorteris, siis enamus mööblist on olemas, aga just PEEGEL, põrandalamp, öökapilamp on asjad, mida ma siia veel tahaks 🙂

  • Avatar
    Vasta Kaidi Valk 12. oktoober 2016 at 20:22

    Tead Mallukas, mina olen vist Sinu kõige uuem fänn. Ära küsi, kus ma varem elanud olen…Ilmselt olin puu otsas, kui pauk käis. Nüüd on Sinu blogi minu kiire päeva üks lahutamatu osa 😉 Peeglitega on minu kodus aga sellised lood, et ainus peegel, mis mul on, on vannitoas ja sealt vaatab mulle hommikul vastu üks väsinud ja sassis juustega “tädi” ja õhtul pesema minnes sama lugu…jälle seesama väsinud “tädi”. Mul on küll elutoas suur lükandustega kapp aga see on sellise mustriga, et sinna peale peegel kleepida ei oleks sobilik. Ja mis on siis minu lahendus, kui tahan enne “õue” minemist ennast üle tšekata-kas tool vannituppa ja sinna peale ronida aga jällegi ei näe ma ennast tervikuna või, mida olen kohe väga-väga tihti kasutanud on kortermaja lifti peeglit 😀 Kuna elan teisel korrusel ja muidu lifti ei kasuta siis leidsin põhjuse miks seda teha. Hullumeelne, kas pole eriti siis kui keegi just otsustab liftiga alla tulla ja mins just lifti kutsun, et ennast “üle vaadata” 😀 Siis teen tähtsa näo pähe ja sõidan rõõmsalt teiselt korruselt koos rahvaga esimesele ja ootan kuni elsnikud väljuvad ja ise sõidan teisele korrusele tagasi. Vaatavad küll veits imelikult aga äkki mul jäi näiteks kott koju 😉 Ja üldse..kui isegi vaatavad, et napakas siis ilu nõuab ju ohvreid ja las ma siis olla napakas. Jõudu ja jaksu Teile ja uute lugudeni!

  • Avatar
    Vasta ml 12. oktoober 2016 at 20:06

    Aasta aega olen meie uude kodusse asju soetanud ja sellised mitte hädavajalikud asjad tahaplaanile jätnud, aga just sellist peeglit vaja olekski, nüüd kus kõige vajalikumad asjad olemas on 🙂

  • Avatar
    Vasta Sann 12. oktoober 2016 at 20:04

    No kuna me alles teeme kodus remonti ja asju mida vaja on palju siis see peeglikapike sobiks ideaalselt 🙂

  • Avatar
    Vasta Britta 12. oktoober 2016 at 19:54

    Ohh puudu on veel kontorilaud, kummut ja suuur peegel, mida olen ammmu tahtnud kuid pole olnud võimalust seda endale soetada.

  • Avatar
    Vasta Liis 12. oktoober 2016 at 19:51

    Minu kodust on hetkel puudu üks väike jalanõudekapp/riiul ja täpselt selline suur peegel. 🙂

  • Avatar
    Vasta Kätlin 12. oktoober 2016 at 19:45

    Oi see põrandapeegel kuluks hädasti ära, sest enne väljaminekut tahaks ikka täisülevaadet saada endast. Lisaks sellele, mu pisike käputaja-preili saaks siis ise minna ennast tsekkima ja jutustama. 🙂

  • Avatar
    Vasta Triin 12. oktoober 2016 at 19:44

    Diivan, seinakapp, peegel 🙂 lisaks veel palju muud sest meil käsil remont. Hetkel kõige tähtsam vannituba ja siis saab juba edasi kujundada 🙂
    Hädasti oleks just sellist peeglit vaja, et ennast täispikkuses näha. Hetkel peeglid sellise koha peal kus pole vâga valgust ja ei saa koos kapiga ju nihutada ka.

  • Avatar
    Vasta E4 12. oktoober 2016 at 19:43

    Esik on veel korralikult sisustamata. Vaja oleks esikupinki ja peegel sobiks ka loomulikult sinna.

  • Avatar
    Vasta Marbrit 12. oktoober 2016 at 19:41

    Ma ei saaks öelda, et peegel just tohutult puudu oleks, aga samas kuluks see alati marjaks ära. Me hetkel teeme elutoa ja koridori remonti ning üldse on tunne, et oma kodu ei saa iial valmis. Kõik käib justkui ringiratast, aga tegelikult on meil hetkel vägagi puudu hoopis kirjutuslaud pisikese tüdruku tuppa, selle ta ehk varsti saab ka 🙂

  • Avatar
    Vasta Karoline 12. oktoober 2016 at 19:37

    Puudu on üks korralik kummut, aga peeglist ka ära ei ütleks. 🙂

  • Avatar
    Vasta Sirts. 12. oktoober 2016 at 19:36

    Saime toaremondi valmis enne beebsu sünnat ja nüüd sooviks ühte suurt peeglit sinna. ?

  • Avatar
    Vasta Terle 12. oktoober 2016 at 19:35

    Minu 8. aastasele piigale oleks see peegel juba väga vajalik, igapäevaselt ronitakse hetkel telekalaua otsa, et kapi kohal olevast peeglist ennem kooli minemist enda väljanägemine ülevaadata ?

  • Avatar
    Vasta Kersti 12. oktoober 2016 at 19:29

    Minu kodust on hetkel puudu üks korralik peegel magamistuppa. Hetkel on ainus peegel koridoris ja selle all pesitseb kassi wc. “Imeline” on igal hommikul ennast meikida ja korda sättida kui kass samal ajal oma põit ja muid soolikaid väga häälekalt tühjendab. Niiet oleks ülimalt tore, kui ka magamistoas oleks oma peegel ja kui see veel laseb täispikkuses ennast imetleda, lisaks ilma kassi wc aroomide ja helideta….. super, mida hing veel ihkaks. 😀

  • Avatar
    Vasta Eeps 12. oktoober 2016 at 19:19

    Mul on siin üks 15-aastane noor neiu, kes unistab just põrandapeeglist oma uues toas 🙂

  • Avatar
    Vasta Birgit 12. oktoober 2016 at 19:19

    Ka meie peres remont täies hoos enne beebsu sündi ( lahe pesapunime käib ?)peegel kuluks ka meie uude ja ilusaks remonditud koju igati ära

  • Avatar
    Vasta Kriss 12. oktoober 2016 at 19:18

    Vaja oleks asjalikku ja šikki riidekappi.

  • Avatar
    Vasta L 12. oktoober 2016 at 19:17

    Uuuuh! Mis on puudu?! Hetkel remondime uut kodu ja võin öelda, mis meil eelmisest korterist olemas on – voodi, söögilaud ja toolid. :))))) Aa ja paar kapikest ka, aga ma ei tea, kas need uude koju sobivad.
    Seega, see peegel kuluks ikka väga marjaks ära! Oleks ju tore ennast näha enne väljaminekut. Kuigi, peab aus olema, et beebi kõrvalt panustan viimasel ajal rohkem loomulikule ilule 😀

  • Avatar
    Vasta Gaidi 12. oktoober 2016 at 19:13

    Mul ongi ainult peegel puudu..siiani vaatan kapiukselt peegeldust..häda kohe..

  • Avatar
    Vasta Heli 12. oktoober 2016 at 19:08

    Minul tõsiselt puudu oma meiginurk
    Meigiasjad kuskil riidekapis ( peaaegu kolmene) jõuab igalepoole siis nii see läinud on ?
    Hetkel lihtsalt istun voodil nägu aknasuunas, et päeva valgust püüda käes väike peegel ??

  • Avatar
    Vasta Veronika 12. oktoober 2016 at 19:04

    No täissuuruses peegel on kindlasti üks asi, mis puudu on. Samas üürikorteris elades on palju asju puudu. Kõige tähtsamaks pean voodit. Magame hetkel lahtikäival diivanil, mis pole just seljale teab mis hea.

  • Avatar
    Vasta Merit Tagel 12. oktoober 2016 at 19:04

    Kui beebivoodi meie toast ära läheb, siis oleks vaja sinna üht suurt kappi, kuhu saaks riided ilusasti puu peale panna 🙂

  • Avatar
    Vasta Anneli 12. oktoober 2016 at 19:03

    Ohh kui tore loos.
    Mis mul kodust puudu on?
    Peeeeegel:D
    Tegelikult mul on peegel, aga see on nii tillukene, et ma näen sealt korraga ainult ühte silma.
    Hommikul on nii tüütu ennast kuidagi sättida, sest tõesti noh, sealt ei näe korraga tervet nägu, teen pool nägu valmis ja siis asun teise poole kallale ja siis uuesti katsun üle vaadata, kas need pooled on ikka ühesugused:D Samuti igasugu juuste sättimine, sirgendamine käib selle minipeegli taga. Nii et kuluks marjaks ära:)

  • Avatar
    Vasta Merka 12. oktoober 2016 at 18:55

    Hetkel sirvin veebipoode, et leida sobiv kummut.

  • Avatar
    Vasta Kertu 12. oktoober 2016 at 18:54

    Kuna laps kohe sündimas, siis oleks vaja ühte korralikku kummutit 🙂 aga peeglist ei ütleks ka ära, polegi hetkel sellist suurt peeglit .

  • Avatar
    Vasta Maris 12. oktoober 2016 at 18:53

    Minul on hetkel kodusisustusest puudu praktiliselt kõik. Kolisin just uude täiesti tühja korterisse ja tahaks sellest juba kodu teha. Kuna suuremad ja olulisemad asjad on enam-vähem olemas ja rahad täiesti otsas, siis oh kui tore oleks saada peegel, et saaks jälle sammukese lähemale sellele, et ma saaks korteri kohta kodu öelda. Täiskohaga koolis ja poole kohaga tööl käimine on rahakoti tühjaks jätnud ja endale meeldivate sisustuselementide soetamine saab toimuda ainult vääääga pika aja vältel.
    No igatahes loodan loosiõnnele, sest peeglile on koht täiesti olemas 🙂

  • Avatar
    Vasta Triin. N 12. oktoober 2016 at 18:53

    Nagu nõelaga pihta ongi mul puudu kena peeglike, millest üksnes võidu imetlemas käija. Sada häda miks ei ole siiani veel suutnud seda soetada aga kuluks ära Igatahes!

  • Avatar
    Vasta KTY 12. oktoober 2016 at 18:51

    Minul ongi puudu peegel, tooli oleks ka vaja 😀

  • Avatar
    Vasta Elery 12. oktoober 2016 at 18:48

    Hetkel ongi mul peegel puudu ja meigilaud(käinud peegleid juba ülemistel nillimas noo nii sada korda) siis sai sisse kolitud mehe korterisse ja nagu teada meestel väga palju peegleid vaja ei ole et ennast imetleda neile piisab ka ühest aga meie naised vajame peegleid ja veelkord peegleid.Ainuke peegel vannitoas kus kahjuks ma ennast nii hästi ei näe 🙁

    Minule palun peegel kus löpuks ennast täispikkuses näeksin , pliiiiis !

    Olge mönusad .

  • Avatar
    Vasta Piia 12. oktoober 2016 at 18:47

    Suvel ostsime omale päris oma kodu, maja metsade vahele, ja kui ma nüüd mõtlema hakkan, siis meil ei olegi mitte ühtegi peeglit toas. Uskumatu, kuidas ma niimoodi siiani elada olen saanud. 😀

    Aga vaja oleks sisulisel kõike 😀 Nautuke siia, veidike sinna.

  • Avatar
    Vasta Andra 12. oktoober 2016 at 18:45

    Issand, mul ongi toast täpselt üks suuur peegel puudu, siis oleks see täiuslik 🙂

  • Avatar
    Vasta Grete 12. oktoober 2016 at 18:44

    Hetkel oleks koju vaja koridori ühte korraliku jalanõude riiulit koos nagiga 🙂

  • Avatar
    Vasta Riin 12. oktoober 2016 at 18:43

    Meie kolisime enda korterisse veidi vähem kui aasta tagasi ja nüüd oleme vaikselt üritanud kõike enda moodi teha ja värvida. Ikka veel on puudu kummut, st vana on olemas, aga selle sahtlid kukuvad pidevalt alla. 😀 Ja no peegel ei teeks paha, praegu on meie vana peegel klikiaegse kapi peal, ei ole just kõige ilusam kooslus. :c

  • Avatar
    Vasta Birgit 12. oktoober 2016 at 18:41

    Kodusisustusest on seoses korteri ostuga puudu palju, kõige rohkem ootame hetkel kööki, mis kuu pärast jõudma peaks. Ühtegi korralikku peeglit samuti ei ole (isegi vannitoas mitte), seega tuleks antud isend vägagi kasuks 🙂

  • Avatar
    Vasta Kerli 12. oktoober 2016 at 18:39

    Mul on hetkel terve elutoa sisustus puudu 😀

  • Avatar
    Vasta Merilin 12. oktoober 2016 at 18:37

    Meil ongi kodust peegel puudu. Üks pisikene peegel on vannitoas ja teine peegel kapi uste küljes, kuid see on nagu pimepeegel pole õige valgusega ja MITTE midagi ei näe 🙁

  • Avatar
    Vasta Eleriin 12. oktoober 2016 at 18:29

    Olen juba pikemat aega põrandapeegli ostmist edasi lükanud, nimelt valmis meil just hiljuti nö garderoobituba, kust on endiselt peegel puudu 🙂 seega oleksin selle üle väga õnnelik!

  • Avatar
    Vasta Eveli 12. oktoober 2016 at 18:26

    Peegel muidugi 🙂

  • Avatar
    Vasta Liis 12. oktoober 2016 at 18:21

    Kuna ma just kolisin uude korterisse siis mööblit pole meil peaaegu üldse. Üks suur peegel oleks kindlasti üks asi, mida oleks väga mega vaja minu koju 🙂

  • Avatar
    Vasta Mari 12. oktoober 2016 at 18:20

    Täpselt sellist põrandapeeglit olengi endale soovinud – just selline väga lihtsa disainiga ja praktiline! Kuna hetkel otsin endale esimest ja täitsa oma kodu, siis oleks igatsugu asju varsti vaja, alustades voodist ja kummutist kuni kirjutuslaua ja diivani ja mille kõigeni välja. Ilmselt neid asju on küll ja veel, mille peale ei oska hetkel kohe tullagi. Hoian pöidlaid pingsalt peos nüüd 🙂

  • Avatar
    Vasta Karin 12. oktoober 2016 at 18:18

    No täpselt selline peegel meil puudu ongi, laps ammu juba unistab enda tuppa sellist peeglit 😀

  • Avatar
    Vasta Janet 12. oktoober 2016 at 18:16

    Tavaliselt ma ei võta eriti loosidest osa, sest olen tundnud, et ehk keegi vajab neid asju rohkem, kui mina. AGA, see kord ma kindlasti võtan, sest MUL ON SEDA PEEGLIT VAJA! Mul on kodus üks peegel, kust ma näen end PEAAEGU tervenisti, selle peegliga on alati üks jama, sest ta pole kuskile kinnitatud ja viimane kord seda tõstes tõmbasin ma oma näpu peegli katkise äärega täiesti lõhki! Sel hetkel ma sai mu mõõt täis ja karjusin oma armsa kõiges süüdi oleva elukaaslse peale, kui VÄGA MA VAJAN SUURT ja UUT PEEGLIT! Ja tüli algas… See loos peab olema for my!

  • Avatar
    Vasta Egle 12. oktoober 2016 at 18:13

    Kuna paar tagasi kolisime alles oma päris koju, siis puudu on päris mitu mööblitükki 🙂
    Enim oleks vaja vitriinkappi, diivanilauda, suurt peeglit esikusse, väikest lahtikäivat diivanit ja toole söögilaua taha.
    Igatahes selline valge kummut kulukas ka veel ära, sest see on ilus, lihtne, stiilne. Täpselt minulik.
    Seega-annaks see kõikse kõrgem kordki võimaluse mul võita!

  • Avatar
    Vasta Kirsika 12. oktoober 2016 at 18:09

    Kuna mõned kuud tagasi sain esmakordselt emaks siis tuli teha kodus ümberkorraldusi. Hetkel on poolikuks jäänud minu meiginurgake garderoobis ning puudu ongi üks suur peegel ja lambid parema valguse jaoks.

  • Avatar
    Vasta Kristi 12. oktoober 2016 at 18:04

    No ei ole veel ûhtegi normaalset peeglit kodus, kus oleks ka normaalne päevavalgus. Just see ongi puudu! Niiet yes please 😀

  • Avatar
    Vasta Kirsika 12. oktoober 2016 at 18:00

    Kuna kolisime paar nädalat tagasi uude koju on meie kodus hetkel täpselt 0 peeglit. Okei kui päris aus olla, siis üks on, ehk see mis puudri topsi sees on, aga sellega juukseid kuivatada ja kammida on päris keeruline. Aeega see peegel kuluks suurepäraselt ära. Vähemalt senikaua kuni oma peegelustega riidekapid ja vannitoa kapi saame, aga nende valmistamine teadupärast võtab miljon aastat aega 😀

  • Avatar
    Vasta K. 12. oktoober 2016 at 17:59

    Vaat ühtegi normaalset peeglit mul kodus ei olegi, pean tsekkama klaasist kapiukse peegelduselt.

  • Avatar
    Vasta Gristel 12. oktoober 2016 at 17:58

    Just täpselt see peegel meie kodust puudu ongi! 🙂 Just sai aastakese kestnud remont valmis.. Ja sisustamine käib täies hoos. Pole veel leidnud aega ega raha peegli valimiseks, aga plaanis ta on! 🙂

  • Avatar
    Vasta Kelly 12. oktoober 2016 at 17:57

    Meil on puudu ilmselt üks kapp veel-kahe lapse võlu, tead isegi ? ja diivanilauda oleks vaja. Aga selline peegel kuluks marjaks ära küll ?

  • Avatar
    Vasta Piibe 12. oktoober 2016 at 17:57

    Kaks asja on mu kodusisustusest puudu – uus suur diivan ja suur peegel! Põrandapeegel on juba pikka aega sooviks olnud, nii et see oleks eriti magus võit 🙂

  • Avatar
    Vasta Sandra 12. oktoober 2016 at 17:57

    Minul ongi just täispikkuse peegel puudu. Majapidamises on küll kaks peeglit – üks pisike ümmargune meigi tegemiseks ja üks väike kandiline hämaras vannitoas. Oleks ju tore ennast kuskilt suurema pealt ka tsekkida 😀

  • Avatar
    Vasta sannu 12. oktoober 2016 at 17:54

    Täitsa ausalt tunnistan, et meil pole suurt peeglit, kust end täies ilus imetleda ja juba 5 aastat pole? Kõik peeglid on sellised nökatsid, et peab imevõtteid kasutama, kui tekib soov end näha täispikkuses. Peeglikene saaks endale väga hea kodu ja inimesed kes temast väga lugu peaksid?

  • Avatar
    Vasta Jane 12. oktoober 2016 at 17:52

    Igasugu asju on puudu. Hetkel puudub koguni terve kodu – suur mitmest karbist koosnev karp, kus saab elada. Aga väikestest jubinatest on abi küll

  • Avatar
    Vasta Kaisa 12. oktoober 2016 at 17:51

    Ohh, ma olen juba tükk aega mõelnud, et tahan endale sellise peegli osta, kust oma kasvavat beebikõhtu näha. Aga kuna meil on praegu remont ja nii palju asju on tulevasele printsessile veel vaja, siis kuidagi ei raatsi enda jaoks midagi osta. Nii me siis elame siin praegu ilma peeglita elu ja iga päev loodan lihtsalt sellele, et kui ma üks hommik liiga õudne või paks olen, siis mees ütleb seda 😀

  • Avatar
    Vasta anett h 12. oktoober 2016 at 17:51

    Minu magamistoast on täpselt üks suur peegel puudu, kus ma saaksin enda outfite pildistada 😀

  • Avatar
    Vasta K. 12. oktoober 2016 at 17:48

    Lastetuppa raamatukappi vaja.

  • Avatar
    Vasta Mari 12. oktoober 2016 at 17:48

    Mul juba küllaltki vana ja inetu peegel, et sobiks imehästi uus.

  • Avatar
    Vasta Birgit 12. oktoober 2016 at 17:47

    Kui aus olla , siis puudu ongi üks peegel .

  • Avatar
    Vasta Kerli 12. oktoober 2016 at 17:46

    Hetkel kuluks üks ilus peegel magamistuppa täiega ära.. 😉

  • Avatar
    Vasta Ester 12. oktoober 2016 at 17:44

    Sala lehte olen külastanud ja sealt võtaks paljugi 🙂 Selline põrandapeegel kuluks ära küll ja võiks igas kodus olla! Hetkel oleks vaja koju kummutit ja seinariiulit.

  • Avatar
    Vasta Liisu 12. oktoober 2016 at 17:40

    Oi, kuidas ma tahaksin kõiki seinu üle värvida valgeks/helehalliks❤️ Ja tahaksin üldsegi kogu kodu sisustada pastelsetes värvides ning mõned puidust aksessuaarid ka juurde! Peegel sobiks imehästi, hetkel vaid 1 suur seinapeegel ning see on kahjuks kehva valgustusega, teised peeglid samuti. Fingers crossed!

  • Avatar
    Vasta Kadri 12. oktoober 2016 at 17:40

    Üks korralik peegel kuluks mulle koju ära küll. Hetkel on mu kodus ainuke peegel pisike nn.taskupeegel, mille taga pean saama hakkama nii juuste kammimise ja sättimisega, kui ka ripsmete värvimisega.
    Nii tore oleks midagigi endale ka võita, kuna kõik vaba raha ja aeg läheb lastele ära, siis see peeglike teeks tuju kohe pikaks ajaks heaks. 🙂

    • Avatar
      Vasta Kadri 12. oktoober 2016 at 17:42

      Ja tegelikult kodusisustusest on veel peale peegli puudu lastele narivoodi ning elutuppa üks suur ja mõnus hubasust loov vaip. 🙂

  • Avatar
    Vasta Gessy 12. oktoober 2016 at 17:33

    Oh seda ammust aega, kui mul oli peegel. See ilus ja suur peegel leidis oma lõpu, kui üks 3a preili selle vastu põrandat kukutas. Nii ma siis elan ühe peegliga, mis asub vannitoas, korteri kõige pimedamas ja kitsamas ruumis. Olgu, olgu mul on ka üks väike peegel meikimiseks aga ennast täispikkuses käin vahtimas poes. Mul on juba omad lemmikud proobikabiinid välja kujunenud, näiteks Zara kabiinides in väga hea valgus ja peeglid teevad peenemaks, samas Lindexi omad on big no- jube lahmaadiks teevad.
    Seega ma oleks väga, väga tänulik ühe korraliku peegli eest…kohe väga tänulik.
    Ahjaa..kodust on puudu aknakatted, nimelt elame ilusti ja kenasti akvaariumis ning naabermajade kiimastel vanameestel on viimased aastad väga hea elu olnud.

  • Avatar
    Vasta Triin 12. oktoober 2016 at 17:32

    Ja puudu ongi ainult peegel! Hetkel proovin ka kogu outfiti näha vannitoa pisikesest peeglist ja enamus kordi saan alles töö juurde jõudes end lõplikult ülevaadata 😀 see oleks tõesti hädavajalik!

  • Avatar
    Vasta Caryna 12. oktoober 2016 at 17:30

    Ma olen pikka aega endale suurt peeglit tahtnud, aga ei ole raatsinud osta!

  • Avatar
    Vasta Kaire 12. oktoober 2016 at 17:30

    Mul ongi vist ainult üks suur peegel puudu, ei saa üldse korralikult riideid proovida.

  • Avatar
    Vasta Karmen 12. oktoober 2016 at 17:28

    Kodusisustusest on muidugi palju asju puudu, kuid magamistuppa oleks just sellist peeglit tarvis. Praegu jagan kahe krapsaka neiuga korterit ning hommikul käib korralik pean-jõudma-essana-peegli-ette võistlus, sest korteris ainult üks korralik poolpikk peegel. Nii et see oleks ühtviisi praktiline kui ka hädavajalik. Pliiis? 🙂

  • Avatar
    Vasta Helena Heinpalu 12. oktoober 2016 at 17:26

    Meil on hädasti vaja teleka alla kappi sest kõrini juba sellest , et asju pole kuhugi panna 🙁 Aga kahjuks pole meile sobivat leidnud. Ja muidugi üks korralik peegel kuluks ka ikka ära kui majas 4 tütarlast ja vaja ennast imetleda 😉

  • Avatar
    Vasta Merilyn K 12. oktoober 2016 at 17:25

    Mul on vaja reaaalselt ühte sektsioonkappi enda elutuppa kuhu saaks kõik ebavajalikud aga samas vajalikud asjad ära mahutada,hetkel selline tunne,et viska kõik asjad aknast alla ? muidugi meeldiks mulle ka mu enda meigilaud,olen juba ammu sellest unistanud aga no hetkel pole lihtsalt ruumi selle jaoks.. Aga ühest peeglist küll ära ei ütleks- see oleks lihtsalt üks mega hea kingitus mulle 🙂

  • Avatar
    Vasta Sandra 12. oktoober 2016 at 17:22

    Puudu on pehme diivan, millel tagumikku laiaks istuda! Praegune diivan on nii kõva ja kole, aga küll me selle kunagi lähitulevikus välja vahetame ? Ja esikus on küll seinapeegel olemas, aga täispikkuses peeglit pole, kus ennast imetleda enne välja minemist. Loodame loosiõnnele!

  • Avatar
    Vasta Eliise 12. oktoober 2016 at 17:20

    Peegel ongi praegu puudu! 🙂

  • Avatar
    Vasta Eleri 12. oktoober 2016 at 17:19

    Täpselt peegel ongi praegu puudu, esikus oli varem selline vanaaegne kapp, kus peegel oli küljes, aga kuna see oli päris-päris vana (minu vanavanaema oma) ja sealt peeglist enam eriti midagi näha polnud, siis võtsime peegli küljest ja värvisime kapiosa ära. Nüüd on meil ilus valgeks peitsitud esikukapp, aga kuskilt end enne välja astumist imetleda ei ole 😀

  • Avatar
    Vasta Marian 12. oktoober 2016 at 17:17

    Minul on puudu korralik diivan, aga senikaua kuni sobiva leian, oleks põrandapeegel super!!!

  • Avatar
    Vasta merilin 12. oktoober 2016 at 17:16

    Lisaks korralikule peeglile üks pukk, mille peal istuda ja ennast korda seada! 😀

  • Avatar
    Vasta Egvel 12. oktoober 2016 at 17:13

    Kuna järgmiseks on plaanis ette võtta koridori remont, siis sobiks sinna kindlasti üks suur peegel ja garderoobikapp ?

  • Avatar
    Vasta Riina A 12. oktoober 2016 at 17:12

    Võtan ka mina juba pikalt hoogu, et lõppude lõpuks üks korralik suur peegel endale koju soetada, kaua ma ikka jõuan wc potile ronida et end täies hiilguses näha enne kui õue nina pistan.

  • Avatar
    Vasta Sarah 12. oktoober 2016 at 17:10

    Minu kodus on peeglitega lausa nii hästi, et neid on terve korteri peale üksainus ja KÖÖGIS! Kus on mega khm s*tt valgus ehk selleks, et ennast inimese kombel meikida pean ma IGA KORD peegli seinalt alla võtma ja sellega elutuppa akna alla minema, kus on hea valgus ja siis seda suurt peeglit süles hoidma ja pool aega näen ma oma ninaauke ja keskenduma sellele, et ma seda puruks ei viskaks.. Aga noh mida sa hädaga teed 😀 Ühesõnaga, peegel on puudu ja põranda oma oleks veel idekas! Ma olen pikemat aega neid juba poodides piilumas käinud, aga vaene tudeng ei saa kahjuks endale seda luksust lubada, et ennast inimese kombel peeglist vaadata 😀

  • Avatar
    Vasta Meriliis 12. oktoober 2016 at 17:09

    See peegel oleks täpselt see mida vaja, sest üks asi , mis minu vastremonditud toast puudu on, ongi uus peegel. Hetkel on väga vana, isegi katkise nurgaga peegel, millel ei ole ei mingit raami ega midagi, lihtsalt peegli klaas ja see lihtsalt seisab mul laua peal. Muidugi on nipet näpet veel puudu, kuid need annab tasapisi välja vahetada, a la nagu kummut ja riiul 🙂

  • Avatar
    Vasta Ra2014 12. oktoober 2016 at 17:08

    Kuna me alles kolisime väikse tütrega Tallinnasse korterisse, siis siit on puudu väga paljud asjad. Riidekapp, kuhu saaksin mahutada enda riided; pesumasin; korralik magamisase endale, praegu on üks lahtikäiv ära räsitud diivan, millel magades hakkab selg valutama; pisike kapp, kus saaks hoida muid vajalikke asju. Peeglit meil ei ole, kuid lapsele meeldiks kohe kindlasti ennast peeglist imetleda ning ise saaksin ka teine kord oma “outfiti” üle vaadata 🙂

  • Avatar
    Vasta Merlin 12. oktoober 2016 at 17:08

    Meie lausa vajame seda peeglit 🙂 Tütar õpib meil tšellot ja harjutama peab peegli ees, et näha kas hoiak on õige. Peale selle on meil veel poja, kes õpib trumme ja tuubat. Jagavad nad ühte suurt tuba kus seinaääred on juba mööblit täis laotud ning peeglit seinale panna ei saa. Ühesõnaga vajame väga peeglit mida saab tõsta toas sinna kuhu hetkel vaja. Lapsed on tublid ja andekad aga peegli peale pole saanud siiani raha panna. Nüüd veel talveriiete ostmine ka ees ja muidugi jõulud. Ahjaa ja tütrel varsti sünnipäev ka tulemas 🙂 Loodan väga heale õnnele praegu 🙂

  • Avatar
    Vasta Sirts 12. oktoober 2016 at 17:07

    Igale naisele kuluks üks korralik suur peegel ära,eriti veel sellisele,kes hobikorras õmblemisega tegeleb. Tegelikult kisab aga lastetuba ka kummmuti järele.

  • Avatar
    Vasta Ann 12. oktoober 2016 at 17:07

    Puudu on pööningusoojustus ja uus põrandakate esikusse.

  • Avatar
    Vasta Kadi Kadak 12. oktoober 2016 at 17:02

    Mu suurim unistus on üks korralik peegel. Ma olen suutnud see aasta 8 peeglit miljoniks killuks lõhkuda. Seal hulgas kaks suurt riidekapi ust peeglitega. ?
    Võimatu on taskupeeglist outfitti vaadata 😉

  • Avatar
    Vasta Tiina 12. oktoober 2016 at 17:00

    Üks korralik peegel on puudu küll ? tegelikult on puudu ka üks väike armas kirjutuslauake ?

  • Avatar
    Vasta Kiku 12. oktoober 2016 at 16:59

    No minu kodus on uue riidekapi puudus käes. Vana läks juba liigse kolimise tõttu katki. 🙂 Ja ega ka peeglist ära ei ütleks. 🙂

  • Avatar
    Vasta Triin 12. oktoober 2016 at 16:58

    Kui keegi köögimööblit välja loosiks, oleksin sillas! Aga peegel sobiks hetkel tühja korterisse kah, vähemalt oleks hea ennast vaadata.

  • Avatar
    Vasta Anne 12. oktoober 2016 at 16:58

    Peegel on puudu, just täispikkuses peegel…

  • Avatar
    Vasta Kärol 12. oktoober 2016 at 16:57

    Kuna kolime elukaaslasega kolme nädala pärast siis on meil kodust nii mõndagi puudu. Riidekapp, diivan, voodi ja ka peegel ning muud pisiasjad. 🙂

  • Avatar
    Vasta Cathreen 12. oktoober 2016 at 16:57

    Meie kodus on puudu magamistoast üks romantiline kummut ja veel romantilisem tugitool sinna juurde.

  • Avatar
    Vasta Reet 12. oktoober 2016 at 16:56

    Minul ongi kodust puudu üks hea ja korralik peegel. Praegu piilun ennast enne väljumist sauna ukselt, kuigi sealt saan lihtsalt ettekujutuse, kas mul on ikka kõik vajalikud riideesemed seljas 🙂

  • Avatar
    Vasta Kristi 12. oktoober 2016 at 16:54

    Minu uuest kodust olekski puudu üks korralik suur peegel. ?

  • Avatar
    Vasta Victoria 12. oktoober 2016 at 16:53

    Riidekapp

  • Avatar
    Vasta Gerda 12. oktoober 2016 at 16:52

    Nagu päriselt on peegel Gerda?? 😀 appi kui lahe, minul ka selline nimi ju:) mul pole kunagi olnud peeglit, millelt ma näeksin ennast täis pikkuses… aastaid on olnud elamises ainult 1 peegel, mis asub vannitoas. 2 aastat tagasi suutsin ma sellelt ka alt väikse nurga ära lõhkuda palsami topsiga…
    Väga väga ootan sind peeglike enda juurde… Palun tule Gerda juurde koju. OLED VÄGA OODATUD 🙂

  • Avatar
    Vasta rvf 12. oktoober 2016 at 16:50

    Kolisin just pojakesega ja ikka väga palju on puudu, et seda korterit üldse koduks nimetada. Näiteks ei ole meil vaipasid, hea valgustusega peeglit, öölampi, lapsele suuremat voodit ning üldsegi jätab esialgu kogu elamise seisukord soovida. Peeglit sooviks küll väga, loosimine lausa sünipäeval ka 🙂

  • Avatar
    Vasta Eneli 12. oktoober 2016 at 16:40

    Minu kodust ongi just üks korralik peegel puudu. Juba mõnda aega pean vahepeal esiku seinapeegli ees tooli peale ronima, et kogu outfiti koos kingadega näha. Jube tüütu.

  • Avatar
    Vasta EVA 12. oktoober 2016 at 16:39

    See peegel sobiks ideaalselt mulle koju. Praegu on selline olukord, et iga hommik pean ma vanntoas lapse väikse astme peale ronima, et ennast natukenegi näha. Jube kehva on niimoodi 🙁

  • Avatar
    Vasta Mex 12. oktoober 2016 at 16:38

    Minul või tegelikult mu emal on küll oma uuest kodust veel peegel puudu, mida siis kindlasti on ka minul sealolles vaja kasutada. Seega oleks selline peegel ainult suureks rõõmuks :))

  • Avatar
    Vasta Jaana 12. oktoober 2016 at 16:38

    Noo, kuna me just alustasime uues kodus, noored inimesed, siis meil on enam vähem iga asi erinevas stiilis. Julgen öelda, et peaaegu kõik on olemas peale suure peegli ?

  • Avatar
    Vasta Kaidi 12. oktoober 2016 at 16:37

    Suur nurgadiivanvoodi ja peeglit oleks ka hädasti vaja.

  • Avatar
    Vasta Tiina 12. oktoober 2016 at 16:37

    Peegel ongi puudu. Hetkel olen sunnitud ronima ratastega kontoritoolile püsti, et enda alumist poolt ka näha 😀

  • Avatar
    Vasta Marii 12. oktoober 2016 at 16:36

    Üks selline uhke peegel on kindlasti puudu. ?

  • Avatar
    Vasta Kattrina 12. oktoober 2016 at 16:36

    Kogu kodu sisustus on puudu, kuna oleme lapsega kolimas Soomest, tagasi Eestisse 🙂 Siis kuluks igasugused kodusisustus asjad alati ära.

  • Avatar
    Vasta Käts 12. oktoober 2016 at 16:35

    Minul ongi kodust puudu peegel. HEtkel on mul kodus peegel,mis mind 100 kilo paksemaks teeb. Tihti peale panen end riide ja siis lähen peegli ette ja vaatan et oleks nagu 5ndat kuud rase ja tuju läheb igakord ära.

  • Avatar
    Vasta Mariliis 12. oktoober 2016 at 16:35

    Edeva inimesena imestan iga jumala päev, miks mul ei ole täispikka peeglit. Igal hommikul tunnen sellest puudus … Ja enda tulevasse koju oleks see kui rusikas silmaauku!

  • Avatar
    Vasta Margarita 12. oktoober 2016 at 16:35

    Meil hetkel puudu suurem kummut, mille tahaks elutuppa paigutada. Ja olgem ausad, uhke peegli vastu ei saaks küll ühelgi naisel miskit olla ?

  • Avatar
    Vasta Kaidy 12. oktoober 2016 at 16:34

    Mul on enda kodus puudu veel üks riiete stange, ning ka põrandapeegel-sellest ära ei ütleks ?

  • Avatar
    Vasta meow 12. oktoober 2016 at 16:33

    Meil on puudu uuest ilusast vaibast. Aga suur peegel kulub alati ära! Vahepeal polnud mul ühtki kohta kust end täispikkuses näha. Nüüd allkorrusel on, aga vöiks ju üleval kaa!

  • Avatar
    Vasta Tiiu 12. oktoober 2016 at 16:32

    Muidugi on puudu ka lastetoas kummut, mida oleks no hädasti vaja, aga kuna ei teadnud ka sellest lehest midagi, siis vaatan mis hinnaga ja ehk leian minagi sobiliku 🙂

  • Avatar
    Vasta Triin 12. oktoober 2016 at 16:32

    Ausalt öelda üks suur peeglike mu pesast puudu ongi! Pärast seda, kui kass eelmise halastamatult puruks jooksis:(

  • Avatar
    Vasta Tiiu 12. oktoober 2016 at 16:29

    Suurt peeglit polegi veel jõudnud muretseda, üks väike peegel on ja see seina peal, poiste toas 😀
    Täispikkuses sealt end vaadata ei kannata 🙂

  • Avatar
    Vasta Kats 12. oktoober 2016 at 16:29

    Tegelikult oleks kõike vaja, eriti puudust tunneme hetkel mõnusast diivanist. No ja peegel kuluks ka väga ära.

  • Avatar
    Vasta Hanna 12. oktoober 2016 at 16:25

    Sellisest peeglist olen alati unistanud ja järelikult on ta mul alati elamisest puudu olnud ☺☺

  • Avatar
    Vasta Katre 12. oktoober 2016 at 16:22

    Mul oleks ka seda peeglikest vaja, sest praegune peegel teeb mind 2korda suuremaks kui ma olen 😀 Tegelt ma pole nii suur 😀 ;D

  • Avatar
    Vasta les 12. oktoober 2016 at 16:20

    Kolisin äsja ja veel ongi ainult magamistoast peegel puudu 😀

  • Avatar
    Vasta Liina 12. oktoober 2016 at 16:19

    Mina soovin loosis osaleda! Kodu on renoveerimisel ja üldse on mul KOGU elamise sisustuses olemas hetkel voodi, väike kummut, tugitool ja raamaturiiul. Üks peegel ja põrandalamp ja kaks titevoodit on ka, sest varsti sünnivad minu väikesed imed ning oeh… kui palju on veel teha 🙂

  • Avatar
    Vasta Kristina 12. oktoober 2016 at 16:18

    Mul oleks hädasti peeglit tarvis! 😀

  • Avatar
    Vasta Keiu 12. oktoober 2016 at 16:18

    Võiks pigem rääkida mis on sisustuses olemas, kuna neid tuleks vähem 😀 Hiljuti jõudsime kodu valmis, kuid sisustuse poole pealt on hetkel ainult hädavajalik. Üks pisike peeglike vannitoas on, et pm hea kui tervet nägu sealt näha on 😀 , niiet peeglikesest ära ei ütleks. 🙂

  • Avatar
    Vasta Liina 12. oktoober 2016 at 16:17

    Meil on puudu suuuur kummut kahe poisi riiete jaoks, ning poistele kirjutuslaud.

  • Avatar
    Vasta Moonika 12. oktoober 2016 at 16:15

    Puudu on peegel, täpsemalt selline, mis sobiks kapi ukse peale. Siiani on otsimine aga tulutu olnud ja tundub, et sellistes mõõtudes peegleid lihtsalt ei tehta, mida mul tarvis on. Teine alternatiiv ongi põrandapeegel. Kahjuks sala.ee leht praegult ei avane, et näha mis loositava peegli mõõdud on. Äkki õnnestub see sama kapi peale paigutada, kuigi oleksin õnnelik ka põrandapeegliga.

  • Avatar
    Vasta kärolin 12. oktoober 2016 at 16:13

    Minul on kodust puudu üks korralik voodi :p

  • Avatar
    Vasta Maarja 12. oktoober 2016 at 16:13

    Ma olen alati endale põrandapeeglit tahtnud! See mul täpselt puudu ongi. 🙂

  • Avatar
    Vasta Negle 12. oktoober 2016 at 16:12

    Kahjuks ei ava hetkel seda sala.ee lehte mingil põhjusel, seega peeglile silma peale ei saa visata 🙁 Aga minu kodust on ka just üks suur peegel puudu! Kolisin alles hiljuti esimest korda elus üksinda elama ja oi-oi kui palju asju on vaja osta 😀 Suur peegel on seni jäänud oma aega ootama ja olen läbi ajanud pisikese meigipeegliga. Olen küll üllataval kombel hakkama saanud, aga ühte suurt peeglit oleks vaja küll 🙂

  • Avatar
    Vasta Maarja Frei 12. oktoober 2016 at 16:11

    Ideaalne võit oleks see! Palun-palun-palun :).
    Me kodust on puudu omajagu asju kuid peegel oleks selline must have asi .
    Meil hetkel pole peeglit kuna ma ainuke naine majas ja ei mees ega neli poissi pea peeglit vajalikuks.
    Ma olengi praegu ehku peale riideid sobitanud ja sobivust vaadanud poe akendelt ?. Taskupeegliga kahjuks ei näe kõike ju 🙁

  • Avatar
    Vasta Mmm 12. oktoober 2016 at 16:09

    Mu kodu sisustusest on kõik puudu. Nimelt otsin uut kodu ja sinna mingigi sisustuselement oleks tore. Rahaga väga priisata pole ja elukaaslase juurest pean välja kolima. Selline dramaatiline elu. 😀

  • Avatar
    Vasta K. 12. oktoober 2016 at 16:09

    Peegel on meil tõesti puudu. Lisaks sellele ka raamaturiiul ja esikust puudub suur riidekapp, kuhu üleriideid, jalanõusid ja muu paigutada.

  • Avatar
    Vasta Merili 12. oktoober 2016 at 16:08

    Mul on hetkel ainult mingi 40×60 suuruses peegel ja olen sellise peegli jahil, kust end ikka üleni näeksin ja rohkem ka.

  • Avatar
    Vasta Ave 12. oktoober 2016 at 16:04

    Puudu ongi üks peegel, mul polegi sellist peeglit, kus saaks tervenisti vaadata. Üks väike on meil, mille kass suutis katki teha 🙁

  • Avatar
    Vasta Margit 12. oktoober 2016 at 16:02

    Oi mul on palju puudu, endiselt ehitame/remondime. Puudu on suur peegel, riiulid, sisevoodrilaud elutuppa ? teleka riiul, seda tahaks kuidagi palgist ja laudadest. Vannituppa tahaks 2 kappi ja kummutit. Peaukorvi tahaks kah plastiku asemel punitud korvi. Ja kindlasti veel väga mitmeid asju. Sauna pesuruum on täitsa alustamata.

  • Avatar
    Vasta Maarika Kirp 12. oktoober 2016 at 16:02

    Mul oleks väga vaja ühte suurt peeglit. Hetkel on mul kodus vaid see väike meigipeegel ja seda juba viimased kaks aastat. Eks süüdistan natuke peegli olematuses enda paksuks minemist ka. Olen 15 kilo juurde võtnud. Siiani on isegi hea olnud, et peeglit ei ole, panen selga selle, mis on mugav, mitte ei vaata igapäev, kui paks ma olen. Aga nüüd kaks nädalat tagasi võtsin ennast vägagi kokku ja alustasin oma uut teekonda saledama minani, olen juba kolm kilo maha võtnud ja oleks ühte motivatsiooni peeglit vaja küll, et enne, kui midagi lubamatud endale suhu pista tahan, pean paljalt peeglisse vaatama või siis veel parem paljalt peegli ees sööma 🙂

  • Avatar
    Vasta Murjam 12. oktoober 2016 at 16:02

    Minu koju oleks ka hädasti vaja uut peeglit. Kuna vana peegel oli ainult klaas ilma raamita, siis sai see ära visatud. Kuna selline peegel kuluks ära, siis osalen ka loosis. Ehk veab ja võidan, siis saaks peegli raha asemel selle summa muude sisustusasjade peale kulutada! 🙂

  • Avatar
    Vasta Kaidi 12. oktoober 2016 at 16:00

    Täpselt peegel ongi kodust veel puudu, kust ennast imetleda!!

  • Avatar
    Vasta Susi 12. oktoober 2016 at 16:00

    Ma ei tea miks aga minul seda sala.ee lehte ära ei lae. Eks ma proovin pärast kodus ka. Kuid niipalju saan öelda, et tükk aega juba mõelnud, et oleks suurt peeglit vaja, praegu ainuke peegel kodus on vannitoas, seina peal. Olen küll vaadanud ringi aga pole sellist sobivat veel leidnud(eks vahepeal ununeb ka).

  • Avatar
    Vasta Mai 12. oktoober 2016 at 15:59

    Minul on kodus puudu üks selline tore kummut, mis kenasti seinapeegli alla sobiks ja mu asjad ära mahutaks 🙂
    Põrandapeegli kingiksin võidu korral vanematele, sest seal majas ei ole absoluutselt mitte ühtegi normaalset peeglit, on ainult kapiuste poolläbipaistvad-poolpeegelduvad klaasid/peeglid ning nooruses pidin outfitid kõik sealt üle vaatama 😀

  • Avatar
    Vasta Kristi 12. oktoober 2016 at 15:59

    Kolisin äsja uude kohta seoses tööga ja selles uues elukohas, mis vaikselt hakkab koduseks muutuma on puudu igasugune võimalus ennast peeglist täispikkuses vaadata ja imetleda. Tunnen peeglist väga puudust. Tegelikult lausa kohe väga-väga. Ema juurest haarasin kolimise käigus kaasa heal juhul 40x50cm suuruses peegli ning see moment, kui üritan selle peegliga enda kogu päeva täispikkuses pilti vaadata, näeb lihtsalt väga halenaljakas välja. Nüüd on hommikul tööle minemise ajal juba hämaram ja saab akna peegeldust selleks kasutada, kuid mõni aeg tagasi ei olnud selleks isegi võimalust. Seega üks suurepärane peegel sobib minu igapäeva ellu imehästi!

  • Avatar
    Vasta Aile K 12. oktoober 2016 at 15:55

    Täispikkuses peeglit oleks küll tarvis! Praegu on selline seis, et liuguksel on peegel küll, aga selleks et end sellest näha, peab kas seisma väga lähedal, voodi peal või voodi taga ? ja ükski kolmest variandist pole ideaalne ? Seega, sellisele peeglile leiaksin kindlasti koha! Aitäh! ☺️

  • Avatar
    Vasta Ents 12. oktoober 2016 at 15:55

    Just kaks päeva tagasi mõtlesin, et uues kodus puudu kõige muu hulgas ka täispikkuse imetlemiseks peegel. Seal selline on kus näeb vöökohani, aga edasi mitte. See sobiks sinna väga hästi 🙂

  • Avatar
    Vasta E. 12. oktoober 2016 at 15:55

    Mul on vaja uuuut vooooodit aga ei raatsi veel ? Peeglit oleks ka vaja, hetkel olemas vaid üks tilluke vannitoas ja tilluke pimedas konkas. Vb kui mul selline iludus oleks siis juhtuks rohkem end üles sättima või üldse korda tegema rohkem ? Mitte, et ma eriline siga välja näeks aga vähe pomps küll üsna tihti ?

  • Avatar
    Vasta K. 12. oktoober 2016 at 15:55

    Vautši! Oma toas olevat peeglist olen nii kaua unistanud.. vannitoas pole meikimiseks vastavat valgust ja oma toas polegi peeglit 🙁 Ja ega koolis käies väga ise endale peeglit osta ei jõua. Pöidlad täiega pihus!

  • Avatar
    Vasta Thea 12. oktoober 2016 at 15:54

    Mul ongi täpselt üks selline peegel puudu. Vaja ju kõigile snapida iga hetke oma elust ja peegel teeks kergema päeva ohtfiti pildistamisega 🙂

  • Avatar
    Vasta Galina 12. oktoober 2016 at 15:54

    Olen alati unustanud ilusast oma isiklikust peeglist, sest alati olen oma õdedega seda jaganud. Oleksin õnnelik, kui enda toas oleks isiklik ilus peegel. See mul hetkel puudub.

  • Avatar
    Vasta Anna-Liisa 12. oktoober 2016 at 15:54

    Tartu korteris kus ülikoolis õppimise ajal elan on just peegel puudu. Hetkel on sättimiseks vannitoas asuv väike peegel. Suur peegel oleks aga ühe naise toas hädavajalik. 🙂

  • Avatar
    Vasta Merian 12. oktoober 2016 at 15:54

    Ma ütleks nii, et meie kodust on puudu kõik asjad. Alustasime seinte värvimisega, kuid mööblist pole veel hasugi. Põrandapeegel oleks ideaalne algus!

  • Avatar
    Vasta bahh. 12. oktoober 2016 at 15:53

    Mul vist täpselt sama kummut.. Mööblipoest ostetud. Kipub lagunema 😀
    Jalgevahele soovitan osta Gentle Day hügieenisidemed.

  • Avatar
    Vasta Mary 12. oktoober 2016 at 15:52

    Hakkasime eksprompt magamistoas remonti tegema ja selline peegel kuluks sinna hästi ära. Tüütu on koguaeg end ülemisel korrusel riidesse panna ja siia joosta alumisele korrusele teise maja otsa end peeglist vaatama

  • Avatar
    Vasta Anna 12. oktoober 2016 at 15:50

    Just täpselt ongi ka minu kodust puudu peegel, koridoris on küll olemas, aga sealt ei näe ennast täielikult. Paar päeva tagasi oli plaan soetada endale peegel, aga poodi jõudes just oli eest ära ostetud niiet see peegel sobiks väga hästi mulle koju.

  • Avatar
    Vasta Laura 12. oktoober 2016 at 15:49

    Meil ongi peegel puudu 😀 Vannitoas on üks, aga ma näen ainult oma silmi seal 😀

  • Avatar
    Vasta Hedi 12. oktoober 2016 at 15:49

    Ma ei teagi ausalt öeldes,et mul midagi puudu oleks. Nii mönigi asi tahaks välja vahetamist uuema vastu,aga see selleks.
    Aga seda peeglit tahaks küll. Tahaks seda oma 9 aastase tütre tuppa,kellel on praegu selline iga,et enamus vaba aega kulub peegli ees sättimisele ja meikimisele ? Ja ainuke suur peegel meil koridoris. Niisiis,seda peeglit tahaks Karo kindlasti väga! ?

  • Avatar
    Vasta Kelly 12. oktoober 2016 at 15:49

    Minu kodust on kindlasti piudu uhked suured riidekapid. Praegu on mingid väikse plönnid, kuhu midagi ei mahu ja kole stange, mis keset tuba on? Samuti korralik peegel on must have, sest praegune on pool katki ja oma jalgu enne kodust valja astumist ei näegi?

  • Avatar
    Vasta Helena 12. oktoober 2016 at 15:48

    Suur peegel on puudu, hetkel ongi ainult väiksed kökatsid 😛

  • Avatar
    Vasta Rita 12. oktoober 2016 at 15:46

    Alustame sellega, et…Lende on imearmas! Mari muidugi ka! 🙂 Jaksu teile sinna kooskasvamisel…khm, khm…mul kodus 3 omajagu väikest väänikut ja ütleks vaid üht – mida rohkem neid on, seda lihtsamaks läheb, seega…ega 2 ilma 3. jää…:D Seniks aga – proovi mitte väikeste asjade peale meelt heita, usalda sisetunnet ja naudi hetke! 🙂 Parimat!

    Ja nüüd siis see, et mis meil puudub…
    Ma ei julge öeldagi, häbi hakkab…aga jah, meil jookseb juba 8. aasta ja ei ole suutnud me magamistuppa laelampi muretseda! :S Juhtme otsas ripub mingi üüratult suur säästupirn, mis oma olemusega seda ruumi kohe kuidagi ei kaunista…oleme me laisad või ma ei teagi mis mure meil on, et vinguda oskavad, aga tegutseda ja kuplit lakke ostetud ei saa…:D Aga no asjad on ikka tasakaaluks eks ja seevastu peegleid on meil kodus enam kui küll! 🙂

  • Avatar
    Vasta Mia 12. oktoober 2016 at 15:46

    Minu toast on puudu üks peegel. Kuna just hiljuti paigutasin toas asju ümber siis tekis just ideaalne koht selle üli super peegli jaoks ?

  • Avatar
    Vasta Annika Pärtel 12. oktoober 2016 at 15:46

    Nooh, meil on terve ülemine korrus veel kodul puudu 🙂 – ehitus jõudumööda käib ja vaikselt piilun juba ka, millega seda sisustada…seega üks korralik peegel kuluks meie preili tuppa või minu buduaari ära küll 😉

  • Avatar
    Vasta Kelly 12. oktoober 2016 at 15:44

    Minu kodus on puudu hetkel kõik sisustuselemendid. Kuna tegelen alles oma kodu remondiga(põrandate lõhkumine, tapeedite eemaldamine jne) , siis sisustuse peale pole veel isegi mõelnud…
    Kuna tapeeti igas seinas 6431135 kihti ja osa neist veel lisaks värvikihi all, siis mõtted peas keerlevad ainult sellest, kuidas tapeeti lihtsamalt seinast saaks… 🙂
    Aga üks ilus ja hea peegel jääks kindlasti puudu… 🙂
    Eriti hea on põrandapeegel sellepärast, et siis saaks mu väike printsess ka ennast imetlemas käia. 🙂 sest ainuke peegel, mis meil praegu üürikorteris on, on kõrgel seina peal… 😉 kuid meie uude koju (hetkel remonditavasse) sobiks see ideaalselt, sest koridor on väga suur 😉

    Päikest Teile sinna! 🙂

  • Avatar
    Vasta Laura-Liisa Vikat 12. oktoober 2016 at 15:44

    Appi kui äge 😀
    Mul oleks seda peeglit vaja, et ma saaks igapäev imetleda oma väikest kutti, kes peegli ees tantsiks ja musitaks iseennast peegelpildi peal, hetkel meil kodus tema kõrgusel peeglit pole ja oma vanavanemate juures ta ainult istubki seal peegli ees ja oh seda rõõmu, tal on niiii lõbus lihtsalt 😀
    Ma sooviks väga endale ja kutile seda peeglit, lapsele on nii vähe õnneks vaja ?
    Loomulikult mulle ka, et näeks ennast täies hiilguses enne kui välja lähme kuhugi.. kui muidugi poja mind sinna ette lubab ?

  • Avatar
    Vasta M-M 12. oktoober 2016 at 15:43

    Minul on ainuke peegel vannitoas.Selline väike.Kust näen ennast ainul vavu kaelani :D.Kui kuskile minek ja tahaks endast terviklikku pilti näha siis ainuke võimalus on lülitada suur valgustus vannitoas ära ja siis saan dušši ukse varjust nii umbes põlvedeni,isegi kuidagi ähmast muljet oma välimusest ära näha ja nii iga kord…oehhh kui võidaks see teeks mu elu ilusaks!!!

  • Avatar
    Vasta Kei 12. oktoober 2016 at 15:39

    Peeglike kuluks ära, kuna tegeleme juurdeehituse juures siseviimistlusega ning uues koridoris on justnimelt peegel puudu. 🙂

  • Avatar
    Vasta Anneli 12. oktoober 2016 at 15:37

    Üks mõnus suur peegel kulub ära, hetkel seda kodus ei ole 🙂

  • Avatar
    Vasta Kristel 12. oktoober 2016 at 15:37

    Mõnusast kodutundest on puudu veel põrandalamp, mida oleks hea õhtul põlema panna. Ja ka see peegel kuluks ära. 😉

  • Avatar
    Vasta Gerli 12. oktoober 2016 at 15:36

    Ma olen pikalt mõelnud, et tahaks sellist pikka peeglit, agampolemsiiani the one leidnud.

  • Avatar
    Vasta Helen 12. oktoober 2016 at 15:36

    Köögilaelamp!

  • Avatar
    Vasta Kerly 12. oktoober 2016 at 15:35

    Vot sellisest suurest peeglist ma puudust tundnud olengi. Mehele sai juba ammu räägitud et muretseme omale suure peegli aga jah pole selleks resurssi olnud. Oleks imeline selline suur peegel võita, kus saaks iseendal silma peal hoida ;). Olengi juba tüdinenud neist väikestest peeglitest kust ei näe ennast rohkem kui vaid nägu. Suur peegel on igal naisel must have sisustuselement.

  • Avatar
    Vasta Laura-Liis 12. oktoober 2016 at 15:35

    Mul enda toast ongi puudu üks korralik peegel. Hetkel Kükitab mu toas veneajast pärit peegel, mis on seismisega päris tuhmiks läinud ja meikida on seal päris raske. Muidugi üks korralik voodi on ka puudu aga euroalustest saab ise teha. ?

  • Avatar
    Vasta Kristel 12. oktoober 2016 at 15:35

    Puudu ongi suur peegel kust üleni ennast näha saaks

  • Avatar
    Vasta Kaisa 12. oktoober 2016 at 15:34

    Neid asju on palju, mis mul kodust puudu ja üldse on kõik väga valesti ja ei sobi 😀 aga mgamistoa mul tõesti pole peeglit, kus ennast imetleda. 🙂

  • Avatar
    Vasta SirliM 12. oktoober 2016 at 15:31

    Peegel mul just puudu ongi kuna ühel ilusal ööl otsustas teine seinalt alla kukkuda miljoniks tükiks! Ja seega peeglit praegu mujal kui vannitoas polegi ja sealt juu ennast kuidagi täismõõdus ei näe.

  • Avatar
    Vasta eltsik 12. oktoober 2016 at 15:31

    Täiesti kohutav. Mul oleks seda peeglit vaja oma esikusse. Kolisime äsja uude koju. Kõik ilus ja hea … kaks päeva läks mööda kui juhtus äpardus-äparduse otsa. Mehe arvuti läks katki ,mehe auto ütles ülesse ja kõige lõpuks tuli väike rahaline tühjendus riigikassasse. Ja siis oli minu kord … kõik lihtsalt juhtus. Tuttav rääkis kuidas kellegi vanad peeglid pidid mõjutama uute korteri omanike elu(kes usub eksole ja kes mitte ,muidugi on vaja ju millegi kaela oma ebaõnnestumisi ajada ,kes uaub karmasse,kes jumalasse kes peegli sees elavatele eelmiste omabike kurjadesse plaanidesse). Nii korjasin ma ära kõik vähegi peegeldavad asjad kodust ja ajan läbi väikse minipeegliga. Aga no salenemist oleks vaja näha ja see peegel kuluks meile äsja ostetud korterisse marjaks ära.

  • Avatar
    Vasta Gerda 12. oktoober 2016 at 15:30

    Gerdal on kodust puudu lapsele riiete kummut,ja peegel Gerda sobiks ka meie perre väga hästi,tavaliselt ennast täispikkuses ei näegi 🙂

  • Avatar
    Vasta A 12. oktoober 2016 at 15:30

    Peegel,laelambid,vaip,öökapid,riiulid,riidekapid,seinalambid.

  • Avatar
    Vasta Kristy 12. oktoober 2016 at 15:30

    Tegelikult olen ma magamistoa peeglit juba ammu osta tahtnud, aga alati midagi muud vaja ja selle ostmine edasi lükkunud.
    Noh ja köögimööblit oleks ka vaja, aga see juba teine jutt 😀 😀

  • Avatar
    Vasta Kadri 12. oktoober 2016 at 15:29

    Olen ainuke naisterahvas oma armsas 4 liikmelises peres ja naudiksin selle peegli kasutamist täiel rinnal ?

  • Avatar
    Vasta Kerli 12. oktoober 2016 at 15:29

    Minul pole kyll peeglist puudu, kapi kyljes on kaks tykki lausa, aga minu kodu igatseb ka yhte kummutit endale kuhu saaks beebiasjad enne syndi ära paigutada. Hetkel on kõik kilekottides ja hunnikus võrevoodi all. Aga nii tahaks ju oma armsat kummutit, kuhu saaks juba sätitud kõik paika.

  • Avatar
    Vasta Andra 12. oktoober 2016 at 15:28

    Mina just kolisin esimest korda elus ja nüüd sai just seljatatud üle kuu kestnud remont ühtoalises korteris, üht teist on veel sisutada, peeglit veel ei ole, seepärast oleks selle võit ideaalne, sest vaese tudengina on käepärast olnud seni vaid taskupeegel

  • Avatar
    Vasta Eylin 12. oktoober 2016 at 15:26

    Mul on mitu kappi,peegel ja uus diivan puudu.Peeglist ära ei ütleks!:)

  • Avatar
    Vasta P 12. oktoober 2016 at 15:26

    Facebook’is nägin sõna peegel, siis mõtlesin kohe, et ma pean selle saama!
    Alates sellest kui ma hakkasin elama oma elu enda isiklikus kodus ( loe: üürikas ), siis sellest ajast ei ole mul mitte kuskilt olnud korralikku suurt peeglit! Alati on sellised pisikesed, et kas näed ainult näolappi või parimal juhul rindadeni ja kogumoos.
    Okei, valetan, ühe kapi küljes oli suur peegel. OLI!
    Lisaks on möödas mu sünnitusest ca 10 kuud ja otsustasin ikka oma pehme kõhu trimmi ajada. Oleks kust imetleda tulemust ?

  • Avatar
    Vasta Eve-Liis 12. oktoober 2016 at 15:26

    Minul on täpselt puudu üks suur peegel!!! pole kuskil kodus sellist et saaksin end pealaest jalatallani üle vaadata ?

  • Avatar
    Vasta Airi 12. oktoober 2016 at 15:26

    Hei hei 🙂

    Jõudu printsesside kasvatamisega 🙂

    Meie koridori sobiks uus suur peegel nagu valatult 🙂 on see teine lihtsalt tühi tuba…
    Ja kui välja vaja uksest astuda, siis pole millegi ees end keerutada…

  • Avatar
    Vasta Helena 12. oktoober 2016 at 15:25

    Soetasime äsja uue kodu. Tegime remondi. Tütar valis oma toa värvid ja kujunduse kõik ise. (Seinavärviks on roosa-pidi olema poniroosa nagu ta ütles).
    Ja soovis enda tuppa ka niiväga suurt peeglit, kuna on sellises vanuses, et õhtuti proovib kleite ja erinevaid riideesemeid, et mis millega sobib(väike moelooja). Aga peeglit pole me veel saanud(jäime hiljaks ühe soetamisega ning nüüd ongi soiku jäänud).
    Arvan, et see peegel teeb preilile väga suurt rõõmu.

  • Avatar
    Vasta Nele 12. oktoober 2016 at 15:25

    Mul muide ongi puudu üks peegel kus kohast end vaadata ja kogu oma outfiti näha, koguaeg kargan väikse peegli ees et näha kas kõik on normaalne 😀

  • Avatar
    Vasta C 12. oktoober 2016 at 15:24

    Mul alustati toas remonti ja oiii kuidas ma tahaks juba seinu varvida ja patju tellida ebayst ja riiulitesse kaktuseid ja nunnusid asju panna haha aga peamine on et mu kapp juba valmis saaks sest koik kohad asju tais 🙁

  • Avatar
    Vasta Karet 12. oktoober 2016 at 15:24

    Ütleme nii, et puudu on väga paljud asjad! Hakkame perega järgmine kuu kolima täitsa enda koju (hetkel elame üürikas) ning pool sisustust on veel vaja hankida,ühtlasi on ka mu beebipoisi tuba alles roosat värvi ja sinna oleks ka kindlasti muud sisustust vaja. Ei teagi,mis kõige hädavajalikum oleks, aga see peegel sobiks kindlasti kuskile 🙂

  • Avatar
    Vasta Keidi 12. oktoober 2016 at 15:24

    Selle peegli võit oleks täpselt õigel ajal ja õiges kohas, sest mul on seda hädastiiii vaja. Miks? Nimelt elan üürikorteris kuhu oli jäänud selline suur ja uhke peegel eelmisest elanikust kuid kes ükspäev otsustas, et tal on seda vaja.. noh mis mul ikka üle jäi kui anda, polnud teine minu oma ja kuulus siiski talle ja nüüd ma olen siis siin ilma peelgita ja kole raske on olla kui korteris on üks väike peegel kuskil pimedas vannitoa nurgas 😀 😀

  • Avatar
    Vasta Sigrid 12. oktoober 2016 at 15:23

    Peegel ainult hetkel vannitoas

  • Avatar
    Vasta Maide-Marie 12. oktoober 2016 at 15:23

    Kusjuures peegel ongi puudu. 🙂 Enam-vähem saan ennast vannitoa peeglist näha, mis on körgel. Ma olen alati unistanud peeglist, kuid unustan osta igakord kui poodi lähen kus on peeglid.

  • Avatar
    Vasta Maret 12. oktoober 2016 at 15:22

    Minul on esikutumba. Praegu teen koridoris jalanõudega akrobaatikat. Aga peegel ajab ka asja ära! 😀 😉

  • Avatar
    Vasta Kristiin 12. oktoober 2016 at 15:22

    Minu koju oleks see peegel nagu rusikas silmaauku. 🙂

  • Avatar
    Vasta Liina 12. oktoober 2016 at 15:19

    Mul oleks vaja ühte korralikku meigilauda ja lampe, aga samas peeglist ka ära ei ütleks, just sai toas remonti tehtud ja mingi kõige odavam jyski peegel ostetud, aga no see pole ikka see 😀

  • Avatar
    Vasta Jete 12. oktoober 2016 at 15:19

    Usu või ära usu, aga põrandapeegel ongi just väga puudu! Peale kolimist olen sellest terve aeg unistanud, aga ei ole leidnud veel seda õiget, mille eest raha välja käia raatsiks.
    Ukerdan kurvalt oma vannitoapeegli ees.
    Niiet võit kuluks väga ära ja ei peaks enam riidekapi ja vannitoa vahet jooksma.

  • Avatar
    Vasta Elis 12. oktoober 2016 at 15:19

    Ee, sa vist mõtlesid, et Mari sünnal täitsid ülemised kolm riiulit ära? 😀

  • Avatar
    Vasta ingrid 12. oktoober 2016 at 15:19

    Vot põrandapeegel ongi puudu 😀 ei ole veel kuskil nii suurt leidnud et meie armas 2 aastane pritsess sinna ilust ära mahuks. Tal on komme alati peale soengu tegemist ja riiete selga panemist keerutada ja vaadata ennast, et kas sai ikka ilusti 😀 talle meeldib ennast üldse jubetalt keerutada ja vaadata ennast.

  • Avatar
    Vasta Kelli 12. oktoober 2016 at 15:18

    Peegel ongi puudu. Hetkel aint väike peegel kodus 😀

  • Avatar
    Vasta Maiken 12. oktoober 2016 at 15:18

    Minu kodust on hetkel puudu teleka alusest kapist.

  • Avatar
    Vasta Merilin 12. oktoober 2016 at 15:18

    Kuna me alles saime oma päris kodu remonditud, siis tegelikult on kõik asjad puudu ? aga eriti tore oleks saada üks ilus peeglike magamistuppa ☺

  • Avatar
    Vasta Anette 12. oktoober 2016 at 15:18

    Ainus peegel toas toetub vastu seina maas ja väriseb koguaeg kui keegi kõnnib ja meigi asju hoian üldse kirjutuslaua sahtlis, seega kuluks see ilusasti tuppa ära 🙂

  • Avatar
    Vasta pille 12. oktoober 2016 at 15:18

    Hetkel ongi puudu peegel, selline mida saaks just koridoris hoida ja kust näeks tervelt ennast,hetkel peab magamistuppa jooksma 😀

  • Avatar
    Vasta Karin 12. oktoober 2016 at 15:17

    Ilusat suurt peeglit olen ammu juba endale soovinud, aga ei ole lihtsalt raatsinud osta 🙁

  • Avatar
    Vasta Kätlin 12. oktoober 2016 at 15:17

    Meil on lastetoast just puudu suur peegel kus lapsed saaks ennast vaadata ja sättida. Isegi emme käiks siis lastetoas ennast imetlemas.

  • Avatar
    Vasta Berta 12. oktoober 2016 at 15:16

    Kaks preilit igatsevad samuti põrandapeeglit. Üks väike rohkem juba kui suur 🙂
    Me siiani ka hädapärast ainult vannitoa peegliga läbi ajanud – näeme kenasti peanupust kõhuni end 😀
    Aga jalakesi tahaks ka näha 😀

    Ilusat kooskasvamise jätku 🙂

    B

  • Avatar
    Vasta Soph 12. oktoober 2016 at 15:16

    Puudu ongi üks korralik peegel kus ennast täies pikkises vaadata saaks. Praegu vean ûhte peeglit edasi-tagasi 😀 Ja ühe korraliku nurgadiivani peaks ka muretsema!

  • Avatar
    Vasta Sandra 12. oktoober 2016 at 15:15

    Hiljuti sain oma uue toa valmis ja hetkel on sealt puudu täpselt kaks kõige olulisemat asja riidekapp ja peegel. Tavaliselt vean ma vannitoast peegli salaja enda tuppa, siis saab rahulikult meikida, muidu vannitoas käivad teised aina koputamad, et noh, oled juba valmis. 😀
    Seega oleks antud peegel vägagi teretulnud meie majapidamisse 😀

  • Avatar
    Vasta M 12. oktoober 2016 at 15:15

    Hetkel pole mu tulevases kodus peale pesumasina, külmkapi , kummuti ja voodi mitte midagi . Seega on hetkel põhimõtteliselt kõik puudu . Peegel kuluks väga ära , edev inimene ju siiskit . ?

  • Avatar
    Vasta H 12. oktoober 2016 at 15:15

    Ega ühest peeglist ära ei ütleks küll, sest kaua ma jõuan seal kraanikausi kohal upitada vannitoas, selg väsib tavaliselt ära. Asi poleks ilmselt nii hull, kui mu silmanägemine normis oleks 😀 Aga tegelt kui rääkida, mida reaalselt VAJA oleks, siis puudub minu kodust vaip, pesumasin ja ahi (kui kaks viimast võib liigitada kodusisustuse alla).

  • Avatar
    Vasta Maris 12. oktoober 2016 at 15:15

    Minu kodust ongi üks korralik peegel puudu. Ainus on hetkel vannitoas ja välja minnes ei saa kunagi vaadata, kas ma normaalne välja näen. Loodetavasti pole veel kordagi ülestõstetud seeliku või muu taolisega kodust väljunud 😀

  • Avatar
    Vasta Anna-Maria 12. oktoober 2016 at 15:14

    Minu uues kodus pole mitte ühtegi peeglit hetkel. Kolisime küll juba mitu kuud tagasi sinna, aga beebi kõrvalt pole jõudnud sobivat peeglit veel välja valida. Laiskus on ikka õudne asi. Selline peegel oleks super kena 🙂

  • Avatar
    Vasta Merli M. 12. oktoober 2016 at 15:14

    Ongi puudu peegel ja samuti ka tegelikult üks vahva öökapike. 🙂
    Edu blogimisel 🙂

  • Avatar
    Vasta Kr6bin 12. oktoober 2016 at 15:14

    Just suurt peeglit olekski vaja, kuna eelmise lõhkus sõber ära 🙁

  • Avatar
    Vasta Evelin 12. oktoober 2016 at 15:14

    Esimesena võiks öelda, et puudu on maja, mida üldse sisustada, aga ma, et ehk läheb õnneks ja järgmisel aastal lähevad juba asja sinna suunas, et saab hakata maja ehitama. Ja kui juba maja olemas on, siis on tegelikult puudu põhimõtteliselt kõik, st on küll asju, aga kõik pole päris sellised, mida ma tahaksin ja seega oleks ilmselt palju uusi asju vaja. Ja muidugi oleks vaja suurt peeglit, ilma selleta ei saa ju elada 😀

  • Avatar
    Vasta Muts 12. oktoober 2016 at 15:14

    Ma tahaksin hoopis muud kodu.
    Või siis – KODU! Elamist, mida võiksin oma koduks nimetada. Vot sinna oleks päris mitu asja puudu. Mõned asjad võtaks ikka siit elamisest ka kaasa 🙂
    Aga seni, kuni unistus oma kodust oma aega ootab, elan selles elamises. Koduks ei kutsu, aga elada kannatab. Lihtsalt võõras (kurjakstegev) hing on majal sees ja no ei suuda.

  • Avatar
    Vasta J 12. oktoober 2016 at 15:13

    Kuna me koridori remondi tõttu pidime viskama enda 3×3 ruudulise vana ja katkise peegli välja ning uut pole aasta aega jõudnud vaatama minna, siis see uus peegel kuluks täpselt ära. 😀 Praegu üritavad meie pere kõik liikmed(3naist) käia hommikul vannitoa peegelkapi ees vaatamas kas nende outfit näeb hea välja või mitte ja enamus aegadest on kahjuks see teine variant 😀

  • Avatar
    Vasta Marie K 12. oktoober 2016 at 15:13

    Vot just selline suur peegel meie elamisest puudu ongi.. Vannitoas on kraanikausi kohal 1 peegligakapp ja esikus on kapp peegliga.. aga neist ei näe end täispikkuses. Selleks et üleni näha, peab kööki kõndima ja kaugelt peeglisse vaatama.. Aga 1 vaba sein sellise peegli jaoks on täitsa ootamas 🙂

  • Avatar
    Vasta Kristin 12. oktoober 2016 at 15:12

    Puudu on üks ilus peegel Kust Saab end “imetleda ” ??

  • Avatar
    Vasta Britta 12. oktoober 2016 at 15:12

    No kuna mul päris oma kodu veel ei ole, võino on aga oma tuba on see mida mina sisustan siis sealt on hädasti üks peegel ja tugitool puudu 🙂

  • Avatar
    Vasta Sille 12. oktoober 2016 at 15:12

    Meie uus kodu vajaks uut peeglit kus mina ja poja saakime end imetleda, ning kuna pojale meeldib peeglis endaga rääkida aga hetkel nii suurt peeglit pole siis see sobiks hästi meile.

  • Avatar
    Vasta kati 12. oktoober 2016 at 15:12

    See loos on nagu rusikas silmaauku☺oh kuidas ma olen ennast üritanud saada poodi, et suurt peeglit osta.aga võta näpust, siiani mul vaid pisike peegel kus taga saab nägu pähe aga milline ma õuue minnes olen.eks seda ma vaatan möödujate nägudest.☺

  • Avatar
    Vasta Merit 12. oktoober 2016 at 15:12

    Tead, ostsime omale maale maja,no et ikka linnast nelja lapsega maale pugeda ja maakateks hakata. Hakkasin eile kusjuures oma suurem majas ringi vaatama ja opaaa,mul polegi peeglit :Ď meigin end tasku peegliga ja vahel harva käin linnas rma juures peegit nurumas 😛 haha,pole raatsinud osta,koguaeg mõylen,et ohh küll jõuab 😀 Kodus muidugi küll ja küll asju puudu nt uut diivanit tahaks,koridori jalanõude riiulit jne..aga no peegel vast valminud toas oleks ju super.

  • Avatar
    Vasta mmm 12. oktoober 2016 at 15:12

    Kuna just kolisin, siis pole jõudnud veel muretseda endale ilusat ja suurt peeglit. Hetkel käin vannitoa peegli ees ja siis hüppan seal ja vahest toon tooli alla 😀 😀

  • Avatar
    Vasta Kätu 12. oktoober 2016 at 15:11

    Peeglike tule ära koju ! Mul on lausa error olukord 😀 vannitoas on peegel kapike seinal ja sinna ette minnes paistab peeglist vaid mu peanupp ! Päris ebamugav on välja minnes põrandapesu ämber kummuli keerata ja sinna peale astuda et natukenegi terviklikult näha !

    Tervitused Teile sinna armsasse segasummasuvilasse 🙂

    • Avatar
      Vasta Karolin 12. oktoober 2016 at 15:44

      Tead,minu kodust ongi puudu üks peegel ja see sobiks meie koju kui valatult.?

  • Avatar
    Vasta H. 12. oktoober 2016 at 15:11

    Meil peegel täpsel puudu ongi. Ainuke suur peegel on suurema lapse toas aga ma ei jaksa koguaeg üles alla joosta. Teate ju küll kuidas naised riidesse panevad 🙂 sada korda on vaja vahetada 🙂

  • Avatar
    Vasta Rave Otsla 12. oktoober 2016 at 15:11

    Hetkel Minu kodusisustusest ongi puudu üks suur peegel. Väikseid on küll, Aga ligidalt ennast Väga vaadata ei julge?

  • Avatar
    Vasta Ma 12. oktoober 2016 at 15:11

    Minul on puudu täpselt üks kummut beebiriiete jaoks. Kuna resurss on praegu piiratud, pole me veel sobivat leidnud, mis asuks ka meile lähedal. Peegel oleks loomulikult boonus. Sala.ee lehest ei teadnud ma enne muhvigi, aga nüüd vaatan sinna ka. Ehk meie tulevane kummut end seal peidabki.

    Kasutan siinkohal võimalust ja küsin, kas sa oma nuudlipatja veel kasutad? Kui ei, kas raatsiksid selle mulle maha parseldada? 🙂

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 12. oktoober 2016 at 15:12

      Ma võin selle sulle anda küll, aga ma soovitan osta lühema. Siis on mugavam seda voodis jalge vahel kasutada ja pärast imetada kaa

    • Avatar
      Vasta Ma 12. oktoober 2016 at 15:16

      Mul praegu on üks jalgevahepadi ja tunnen täiega puudust, et saaks külili magades midagi ka kõhtu ja rinda toetama. Kas nii kasutades jääks see sinu oma ka liiga pikaks?

  • Avatar
    Vasta Laura 12. oktoober 2016 at 15:11

    Peegel

  • Avatar
    Vasta Dagmar 12. oktoober 2016 at 15:11

    Minu kodus pole ühtegi sisustuselementi veel st. kõik on puudu. Ühte head peeglit oleks alustuseks küll sinna hädasti vaja.

  • Avatar
    Vasta B 12. oktoober 2016 at 15:10

    Mis on puudu? Hetkel on kõik puudu:DD paar päeva alles uues korteris sees olnud, nii palju vaja teha ja osta.. alles sai kapp välja lõhutud. Seega härrad-prouad, kui kellegil on pakkuda kummutit ning tv alust, olen avatud kirjadele 😀 ja loosist võtan ka osa- tahaks kûll reede õhtul ennast peeglist imetleda??

  • Avatar
    Vasta Helis 12. oktoober 2016 at 15:10

    Minu kodust on hetkel puudu mõnus ja pehme voodi, sest magamistuba on remondis ja arvan, et uus peegel sobiks sinna samuti väga hästi 🙂

  • Avatar
    Vasta Hanna 12. oktoober 2016 at 15:09

    Peegel puudu! 🙂

  • Avatar
    Vasta Carmen 12. oktoober 2016 at 15:08

    Raamaturiiul elutuppa! Hädasti on vaja, sest varsti võib hakata juba raamatutest riiulit laduma. Aga üks korralik peegel kulub ka alati marjaks ära!

  • Avatar
    Vasta Maigi 12. oktoober 2016 at 15:08

    Kuna tütre tuba sai veits ümber tõstetud siis leidsin et sinna sobiks nüüd üks põrandapeegel ära, nii mõnigi kord oleme pidanud tütrega tooli peal end peeglist vaatama ?

  • Avatar
    Vasta Annika 12. oktoober 2016 at 15:07

    Kolisime majja suvel 2011 ja kuna peeglitega liuguksed jäid korterisse, siis tekkis vajadus osta uus peegel. Aga noh nagu ikka on miljon asja vahepeal saanud lastetuppa ostetud, aga peegel oma magamistuppa on ikka ostmata. Peeglit oleks hädasti vaja, hetkel saan oma üldvaadet vaadata peeglist vaid nii, et vannitoas astun ämbri peale ja siis näen oma jalgu ka peeglist 😀

  • Avatar
    Vasta Signe 12. oktoober 2016 at 15:05

    meil pole öökappe, oleme juba 7 aastat oma kodus elanud ja mehel on öökapi asemel endiselt pappkast, minu pappkast vajus ammu kokku juba.

  • Avatar
    Vasta Riina Torim 12. oktoober 2016 at 15:04

    Meil on kah just täpselt peegel puudu. Siiani oleme hakkama saanud tillukese vannitoa peegliga, seega üpris nirult on läinud. 🙂

  • Avatar
    Vasta M-L 12. oktoober 2016 at 15:03

    Peegel, kuna polegi ühtegi kodus.

  • Avatar
    Vasta Gerlyn 12. oktoober 2016 at 15:02

    Puudu on üks korralik peegel. Meil pole uues kodus ühtegi peeglit, kust ennast üleni vaadata oleks võimalik ja see on väga ebamugav.

  • Avatar
    Vasta Aivi 12. oktoober 2016 at 15:02

    Pikka peeglit oleks kohe kindlasti vaja. Nagu ühele naisele ikka 😀

  • Avatar
    Vasta Bell 12. oktoober 2016 at 15:01

    Minu kodu karjub hetkel ühe suure riidekapi järele. Piinlik aga hetkel on mu “riidekapiks” triikimislaud kuhu kõik hilbud pandud on. 😀
    Ja ühelgi naisel ei ole kunagi liiga palju peegleid kodus. 🙂 Eriti veel sellisest mis sind täiea hiilguses näitab 😛

  • Avatar
    Vasta M 12. oktoober 2016 at 15:01

    Minu kodust on puudu üks suur pehme vaip,põrand on nii külm.

  • Avatar
    Vasta Mai 12. oktoober 2016 at 15:01

    Puudu just esikusse peegel ?

  • Avatar
    Vasta Triinu 12. oktoober 2016 at 15:01

    Minu toast ongi puudu üks põrandapeegel ?praegune on üliniru ?
    Ps! Printer on ka minupoolt endiselt Sind soovikorral ootamas!

  • Avatar
    Vasta Kristiina 12. oktoober 2016 at 15:01

    Meie kodust on puudu söögilaua toolid. Ei ole leidnud sobivaid veel…no kus nad end peidavad?!

  • Avatar
    Vasta Sandra 12. oktoober 2016 at 15:00

    Puudu on suuretoa vaip ja muidugi üks suur peegel, et ennast imetleda ja selfitada ???

  • Avatar
    Vasta L 12. oktoober 2016 at 15:00

    Täpselt peeglike ongi puudu mu magamistoast. Ülejäänud asjad kõik olemas. Peeglit olen kaua plaaninud osta, aga alati kui peaaegu ostmiseks läheb hakkan hinna pärast kahtlema, kas ikka tasub(tahaks ikka ju midagi uhket). Lähiajal peaks ikkagi selle endale soetama. Kaua võib 😀

  • Avatar
    Vasta Kairit 12. oktoober 2016 at 15:00

    Kodus puudubki üks suur peegel kus ennast täispikkuselt näha :),kuna igahommikul vaja see alla tösta vöi ronida tooli otsa 😀 ,oleks hommikuti üks mure vähem 😀

  • Avatar
    Vasta Karola 12. oktoober 2016 at 15:00

    Ma ütlen ausalt, mul ei ole midagi hetkel kodust puudu.. kuid üks peegel kuluks küll magamistuppa ära, sest seal just on selline hea valgus, kus ennast mukkida või enne välja minekut vaadata.

  • Avatar
    Vasta Merge 12. oktoober 2016 at 15:00

    Kuna oleme sunnitud 1. novembriks välja kolima oma üüri kodust , otsime me uut kodu ja sinna ka on kindlasti vaja ühte uhket peegli kappi kus saaksin oma staffi hoida kuna noo neid meigi asju ja lõhnu on mul ikka omajagu 🙂

  • Avatar
    Vasta Grete 12. oktoober 2016 at 14:59

    Minul on puudu korralik riidekapp 🙂

  • Avatar
    Vasta Mari-Liis 12. oktoober 2016 at 14:59

    Meil on kodust puudu jalatsiriiul/kapp, aga pole veel sobilikku riiulit/kappi leidnud mis mulle meeldiks. Aga küll see aeg ka tuleb kus leian enda maitse järgi jalatsiriiuli

  • Avatar
    Vasta Ingrid 12. oktoober 2016 at 14:59

    Ainus asi mis hetkel puudu on, ongi suur peegel 😀

  • Avatar
    Vasta Merilin 12. oktoober 2016 at 14:59

    Minu peegliks on hetkel suure riidekspi peegel,mis pole veel kokkupandud ja seegi läheb vanemate tuppa (elan korter üleval) ja kuna ma ei sa endale niipea lubada ühtegi suuremat peeglit,kuna ei ole hetkel paremat palka(kuigi ma väga tahaksin) siis kahjuks olengi peagi ilma peeglita 🙁 ja selline peegel oleks ikka ilus unistus küll!

  • Avatar
    Vasta Avokaado 12. oktoober 2016 at 14:58

    Kolisime just uude, oma koju ja suur peegel ongi just puudu. Eelmise suutsin trepist alla tassides ära lòhkuda ?

  • Avatar
    Vasta Gerda 12. oktoober 2016 at 14:58

    Olen just mõnda aega endale põrandapeeglit igatsenud ja lahtiste silmadega ringi käinud, kahjuks pole leidnud sellist, mis oleks ilus ja samas rahakotti tühjaks ei teeks. Lisaks sellele on mu nimi Gerda nii et see peegel sobiks nagu valatud 🙂

  • Avatar
    Vasta Ave 12. oktoober 2016 at 14:57

    Korralik diivanilaud on veel puudu :), muidugi suurest ja ilusast peeglist ei ütleks kunagi ära 😛 Magamistuppa just seda hädasti vaja 😛

  • Avatar
    Vasta Kaisa 12. oktoober 2016 at 14:57

    Ma olen juba kindlalt aasta, kui mitte rohkem sellisest peeglist unistanud, aga alati tulevad kuidagi tähtsamad ostud ette. Just see puudubki 😉

  • Avatar
    Vasta Annika 12. oktoober 2016 at 14:57

    Minul on puudu tõesti hetkel minu jaoks väga tähtis öökapp voodi kõrvale. 🙂 Siiani kõik asjad voodis, isegi telefoni ei ole võimalik ööseks mujale laadima panna. 🙂 Ja ega loomulikult suurele peeglile ka ei ei ütle. 🙂

  • Avatar
    Vasta Birgit 12. oktoober 2016 at 14:57

    Minul on puudu voodi, mis päästaks mu lahtikäival diivanil magamise õudusest.

  • Avatar
    Vasta Mari 12. oktoober 2016 at 14:56

    Sisustus on olemas aga kodu on puudu veel 😀

  • Avatar
    Vasta Riina K 12. oktoober 2016 at 14:56

    Koridorist on puudu yks suur ja korralik kapp ning suur peegel. Meil majapidamises on kokku vaid 2 väikest peeglit. Rõõm oleks võita, siis saaks lapsed ka ennast peeglist ees imetleda 🙂

  • Avatar
    Vasta M.L. 12. oktoober 2016 at 14:56

    Puudu on terve ülemise korruse jagu mööblit v.a. voodid ja kindlasti soovin magamistuppa suurt peeglit, sest praegu suurt peeglit polegi.

  • Avatar
    Vasta Ragne 12. oktoober 2016 at 14:56

    Meil on tegelikult oma kodu ost alles ees, aga hiljemalt kevadeks soovime juba oma majas elada. Ja see tähendab seda, et meie telekas, diivan ja voodi on praktiliselt k6ik, mis meil endil juba olemas on. Teisis6nu hankida tuleb K6IK, ka tuleva lapse stuff ja kui meil 6nnestub saada see kodu, mida me siin hetkel piidleme ja millest öösiti und näeme, siis neid peegleid mahub sinna kyll ja kyll. (I’m so sorry, aga mul pole hetkel eriti täpitähti, nagu näed)

  • Avatar
    Vasta Tiiu 12. oktoober 2016 at 14:55

    Puuduolevaid asju jagub, aga kõige olulisem hetkel on esikunagi – ei oli pisikese beebi kõrvalt aega olnud tegeleda (eks muud organiseerimist ja aega nõudvaid Tegemised tunduvad alati tähtsamad). Kuigi päris piinlik on kui tulevad külalised ja vaatavalt nõutult ringi, kuhu joped/mantlid riputada. Tavaliselt riputan külaliste rõivaid esiku kõrval asuvasse vannituppa rätikute nagisse 🙂

  • Avatar
    Vasta Oksana 12. oktoober 2016 at 14:55

    Tere Mallu! Usu või ära usu, aga just suurest maast pikemast peeglist ongi mul kohutavalt suuur puudus. Nii kui sinu blogi nägin, jättis süda lööke vahele, et nagu päriselt, loositakse peegel??? Elan mehega juba nii niii mitu aastat koos ja no lihtsalt ei ole peeglit soetanud, lihtsalt ei raatsi, sest kulutan meelsamini selle raha lapse peale, ning mehele teen aega ajalt pisikesi kingitusi lihtsalt niisama, et ta mul olemas on:) , samuti on pisibeebi tulemas novembri alguses ja sinna läheb ka mõnus rahasummake 🙂 Ja seda pinnida mehelt ma ka nagu ei tahtnud. Vannitoas on meil väike peeglike, kus ma meigi ja soengu korrastan, aga no riiete sobivust ja väljanäegmist, ma vaatan… häbi öelda, aga saunaukse pealt 😀 See on tume klaas ja peegeldab, õiged riiete värvid küll kaovad, kuid miskit ikka aru saan 😀 Seda linki mul ka avada ei lasknud, mingi error tuli igakord ette “Internal Server Error”.. kuid siis mõtlesin et ahh savi milline peegel see on, peaasi et peegel 😀 Ma hoian varbaid ja pöidlaid pihus et õnn naerataks mulle 🙂
    Palju õnne Teile ka muidugi tütrekese sünni puhul, olete väga vahva perekond! 🙂

  • Avatar
    Vasta Keku 12. oktoober 2016 at 14:55

    Oleme tsut üle aasta uues kodus elanud ja siiani ei ole suutnud ma endale muretseda suurt peeglit, kus ennast imetleda saaks. Seni olen leppinud vannitoas oleva pisikese peegliga ? Ja nüüd kolmekuusega kodus olles, ei tule peegli shoppamine pähegi.
    Ja sina, Mallukas, oled niiiii äge. Avastasin sinu blogi ca kuu tagasi alles ja nüüd beebit imetades, külg maas lebotades, hea lugeda ?

    • Avatar
      Vasta Tiiu 12. oktoober 2016 at 14:58

      Veider, see jutt oleks nagu minu kirjutatud, olen samuti aasta uues kodus elanud (endiselt palju asju veel kodus puudu) ja loen kolmekuuse beebi kõrvalt hiljuti avastatud Malluka blogi ?

      • Avatar
        Vasta Keku 16. oktoober 2016 at 17:55

        Hahaa, väga hea ?

  • Avatar
    Vasta Siret 12. oktoober 2016 at 14:55

    Öökapp

  • Avatar
    Vasta G 12. oktoober 2016 at 14:54

    Elutoas puudu suur diivan. Kuna elame üürikas ja omanikul enda räsitud kahte diivanit kusagile panna pole ja ära ka visata ei raatsi peame leppima sellega, et uut nii pea veel valida ei saa. Ehk leiame veel mõne koha kus saaks hoiustada.

    Esikus ilutseb meil suurt kummut, mille vahetaks heameelega peegli vastu välja ning soetaks nagi juurde, ruumi rohkem ja ei peaks väikest garderoobi kappi üleriietega piinama. 😀

    Ja no üleüldse tahaks oma elamist, et kõik päris oma käe järgi ära teha. Ilmselt paljude perede unistus?

  • Avatar
    Vasta eve 12. oktoober 2016 at 14:54

    Meil puudu vannitoauks 🙂 Ja no üks peegel kuluks sinna ka veel ära.

  • Avatar
    Vasta Kätlin 12. oktoober 2016 at 14:54

    Natuke raskusi on hetkel sinna sala.ee lehele pääsemisega, ei tea kas kõik malluka lugejad koormasid üle 😀

  • Avatar
    Vasta Britt 12. oktoober 2016 at 14:54

    Hetkel on kodus ainult vannitoas väike peegel. Välja sättides tuleb vahepeal liftis käia peeglist täispikkust vaatamas 😀
    Seega jah, hädasti kuluks üks pikk peegel ära 😀

  • Avatar
    Vasta Joanna 12. oktoober 2016 at 14:54

    Alles kolisime oma uude koju,väga palju asju veel puudu üks neist on peegel:)Praegu pole võimalik kodus ennast kuskil vaadata peale väikse peegli ja ahjuklaas:)))

  • Avatar
    Vasta Nele Kõli 12. oktoober 2016 at 14:54

    Peegel on kindlasti puudu kus näeks ennast pealaest jalatallani ? selle paigutaks oma tulevasse magamistuppa ?

  • Avatar
    Vasta Triinu 12. oktoober 2016 at 14:53

    Mul on puudu kirjutuslaud ning loomulikult üks korralik peegel kuluks ka naisterahvale ära ?

  • Avatar
    Vasta B. 12. oktoober 2016 at 14:53

    Võib tunduda väga imelik, aga mul ongi päris päriselt vaja peeglit,mida mul ausõna ei ole. Sellist ilusat suurt peeglit oleks koridori/magamistuppa hädasti vaja ..
    Jään lootma õnnele 🙂

  • Avatar
    Vasta Kertu 12. oktoober 2016 at 14:53

    Minu kodust on kindla peale üks selline peegel puudu. Tallinnasse kolides, oli mul üks sarnane ka silmapiiril, aga tudengile kohaselt lõppes raha enne otsa… Niiet täiuslikust õnnest on mul puudu täpselt see peegel 🙂

  • Avatar
    Vasta Liis 12. oktoober 2016 at 14:53

    Uskuge või mitte aga see peegel oleks kirsiks tordil( magamistoas ) . Kuna iga kord kui peeglist täis pikkusest näha tahan siis ronin voodi/tugitooli peale 😀 Ja sama on ka esikus. võiks ju kordki ilma hüppamata ja ronimata end täis pikkuses näha 😉

  • Avatar
    Vasta Janne 12. oktoober 2016 at 14:53

    Täpselt Peegel ongi puudu magamistoast 😀
    Praegu peegel vaid vannitoas 😀

  • Avatar
    Vasta Sirli 12. oktoober 2016 at 14:52

    Puudu on kummut. Kõik asjad on riidekapis.

  • Avatar
    Vasta Mannu 12. oktoober 2016 at 14:52

    Meie kodust puudub justnimelt selline kummut või meigilaud koos peegli ja piisava valgustusega. Nurgakene iseendale. Emme peab kõik oma hooldus-ja ilutoimingud teostama kas hämaras koridoris või vannitoas. Pole just teab mis luks vannitoa peegli ees meigikreemi näkku möksida, kui kallis kaasa kõrval hommikuse sooletühjendamisega tegeleb ja kolmene plikatirts iminapaga hambaharja emmele kannika külge lüüa üritab 😉

  • Avatar
    Vasta Mari-Liis 12. oktoober 2016 at 14:52

    ou gaaaad, mul oleks vist miljon asja vaja 🙂 aga hetkel käib kummuti otsing, mis mätsiks voodi ja öökappidega. ja siiiiiiiiiiiiiiiis ma tahaks pesasisustusest tellida ägedad postrid, et hiljem need kummuti kohale riputada!

  • Avatar
    Vasta Triinu 12. oktoober 2016 at 14:52

    Just kolisime elukaaslasega uude koju. Meil on peegel küll olemas ja puudus on hoopis riiulitest, kuid kunagi ei ole peegleid liiga palju. Minu arust on peegli olemasolu väga oluline ka teistes tubades, peale esiku.

  • Avatar
    Vasta Janika 12. oktoober 2016 at 14:52

    Minu kodust on veel palju-palju sisustusasju puudu, kuna üürikorter oli põhimõtteliselt tühi kui sinna elama asusime. Enim meeldivad mulle väikesed detailid, mis teevad kodust kodu, eriti pimedamal ajal kui mulle meeldiks, et kodu oleks täis igasugu tulukesi ja küünlaid, et võimalikult hubane oleks teki sees teed juua 🙂 Suur peegel oleks väga vajalik, sest praegu on meil olemas vaid selline, kust kogu outfit näha ei ole ning hetkel kasutan õue minnes välisukse akna ja autoakende peegeldusi, et enamvähem aru saada, kuidas komplekt välja näeb 🙂

  • Avatar
    Vasta Getter T 12. oktoober 2016 at 14:51

    Just nädalavahetusel sättisime magamistuba ümber ja tekkis mõte, et üks (valge raamiga) põrandapeegel sobiks sinna ideaalselt.
    Väga loodan võita 🙂

  • Avatar
    Vasta Brigit 12. oktoober 2016 at 14:51

    Hetkel on minu peegel põrandal maas ning tänu sellele enda outfiti vaatamine võimatu.(Niiet jumal teab millisena ma kodu uksest välja astun)
    Sellist peeglit oleks mu koju kindlasti vaja.
    🙂

  • Avatar
    Vasta Marie 12. oktoober 2016 at 14:50

    Just peegel ongi puudu hetkel, sest vana kapp koos peegliga sai elimineeritud kohast, kuhu hakkab käima beebi vanker ja nüüd on kogu elamise peale vaid üks pisike lauapeegel. 🙂

  • Avatar
    Vasta Orbit 12. oktoober 2016 at 14:50

    Peegel ongi puudu:D

  • Avatar
    Vasta pix-rix 12. oktoober 2016 at 14:50

    Meil puudu üks korralik kummut, sest vanal ei taha sahtlid enam hästi liikuda.

  • Avatar
    Vasta K 12. oktoober 2016 at 14:50

    mul ongi peegel puudu!!! Mul praegu mega kole peegel. Tegelt on puudu veel põrandaplaadid jaaa laevärv ja üldse mega palju stuffi, sest teeme remonti 🙂

  • Avatar
    Vasta Annika 12. oktoober 2016 at 14:49

    Meil ongi puudu põrandapeeglist, meil on hetkel vaid vannitoa väike peeglikapike.
    Nii et kululs üks suur peegel ära küll!

  • Avatar
    Vasta Merit 12. oktoober 2016 at 14:49

    Kuna hetkel käib suur remont ja soov oleks varsti juba sisse kolida, oleks suurepärane saada kingiks ilus põrandapeegel mis sobiks nagu valatult meie tulevasse magamistuppa.

  • Avatar
    Vasta R. 12. oktoober 2016 at 14:49

    Kuna alles kolisime, siis puudu veel koridori peeglitega kapp, aga kuna pole senini sobivat leidnud, siis äkki sobikski lihtsalt peegel ja nagi ja mingi ilus istepink 🙂 Ja ei saa mainimata jätta, kui nunnu see uus ilmakodanik ikka on 🙂

  • Avatar
    Vasta Tertsik 12. oktoober 2016 at 14:48

    Usud sa seda või ei, aga mul pole kodus ühtegi peeglit. Ma reaalselt vaatan oma telefonikaameraga abiga ennast, enne kui välja lähen. Põhjuseid on palju, aga kõige hullem selle juures on see, et elan üürikortefis, kuhu omanik ei luba ühtegi auku seina teha. Ta ei lubanud isegi oma naisel pilte seina peale panna. Seega oleks põrandapeegel ainuke variant ja väga tore oleks ennast natuke suuremast pildist vaadata.

  • Avatar
    Vasta Britta 12. oktoober 2016 at 14:48

    Mul on puudu terve kodu koos sisustusega! Elame ajutiselt ühetoalises suvilas kastide ja kottide otsas ning unistame vaikselt valmivast majast. Köögisisustus on tellitud, magamistubades saame kasutada oma vana mööblit, aga muud ruumid jäävad ootama, kuniks sisse saame kolitud.
    Peegel on aga selline element, mida ühes kodus pole iial liiga palju. Vannituba, wc, saun, magamistoad, garderoob, esik ja no miks mitte ruumi avardamiseks ka elutoas või söögitoas. Kulub ära 🙂

  • Avatar
    Vasta Marielle 12. oktoober 2016 at 14:48

    Täiega üks suur riidekapp on puudu. Kapp juba ajab riideid välja. Nagu mõni vulkaan, mis purskab.

  • Avatar
    Vasta Annely 12. oktoober 2016 at 14:48

    Meil, minu 12 aastasel tütrel ja minul siis, on just puudu üks imeline täispikk peegel, millest ennast sättimisel vaadata. Arvestades tütrekese vanust, loodan, et ka mulle seal üks pisike nurgake
    jääb vahel, kust ennast vaadata:)

  • Avatar
    Vasta Gerdi 12. oktoober 2016 at 14:48

    Just põrandapeegel puudu ongi, eelmine kukkus kildudeks.

  • Avatar
    Vasta Kristina 12. oktoober 2016 at 14:48

    Mul on puudu niii palju. Aga kõige enam tunnen puudust diivanilauast kus kohvi juua hommikuti ja täispikkuses peeglist, kus ennast normaalselt näha saaks. 🙂

  • Avatar
    Vasta Kristi P. 12. oktoober 2016 at 14:48

    Kuna varsti kolimine siis on puud näiteks suur söögilaud ja toolid peeglini pole jõudnudki neid on lausa mitu vaja.
    😀

  • Avatar
    Vasta terts 12. oktoober 2016 at 14:48

    kuna ma ootan, et valmiks meie päris oma kodu!!!!(appi, kui elevil ma olen) siis kuluvad KÕIK sisustuselemendid meile marjaks ära ja noh… nagu vaesed noored ennemuiste, siis iga kokku hoitud kopikas teeb rahakotile ainult head!:) ja no mis elu see ilma ühe korraliku peeglita ikka väärt on?

  • Avatar
    Vasta V 12. oktoober 2016 at 14:48

    Minul ongi kodust just ilus ja suur peegel puudu, kõik ülejaanud pisikesed ja jube halva valguse suures. Peeglid on niiii kallid seega ostmine minu jaoks põhimõtteliselt võimatu. 😀 Tahaks noh mingit ilusat suurt peeglit ka tuppa. Seega loodan õnnele! 🙂

  • Avatar
    Vasta Liisa 12. oktoober 2016 at 14:48

    Mul on kodusisustusest puudu kõik. Kuna kolisime alles oma korterisse siis siin vaja ikka hullult remonti teha jne jne.. Vaja oleks uut köögimööblit, uusi toole, uut söögi lauda, sektsiooni, nurgadiivanit, uut vannitoa sisustust.. Peeglist ei ütleks ka ära, sobiks suurepäraselt koridori, saaks ilutseda selle ees. 😀

  • Avatar
    Vasta Tiina K 12. oktoober 2016 at 14:47

    Kuna esikus pole veel remonti tehtud, siis pole ka korralikku peeglit endale soetanud, hetkel olen leppinud vannitoa peegliga, kus näeb ainult ülemist osa, aga võiks ju olla selline peegel, kus näeks ennast ikka täispikkuses. Kokkuvõttes on siis puudu ühest peeglist 🙂

  • Avatar
    Vasta Maiken 12. oktoober 2016 at 14:47

    Minu kodusisustusest on puudu veel palju asju, ja nende hulgas üks korralik peegel. Hetkel peab enese imetlemisega hakkama saama vannitoa peegli ees???. Palun mulle see peeglike ?

  • Avatar
    Vasta Rita 12. oktoober 2016 at 14:47

    Minu tütre unistus on oma tuppa saada riidekapp kus on suuuuuuuuur peegel ,et teismelisel oleks ennast võimalik imetleda iga nurga alt ja muidugi igasuguseid fotoshoote teha :D. Kuna hetkel pole kahjuks nii palju raha ,et saaks talle sellist kappi võimaldada oleks ka peegel suureks abiks 🙂

  • Avatar
    Vasta Maria 12. oktoober 2016 at 14:47

    Kolisin just. Või noh peaaegu just mehest lahku oma kahe lapsega. Üks peegel oleks ju tore küll. Seda enam et praegu pole mul neid üldse. Või tegelikult üks pisike on mis on kulmulaineri (?) Küljes 🙂

  • Avatar
    Vasta Eneli 12. oktoober 2016 at 14:47

    Peeglitest pole kunagi puudu. Paar nädalat tagasi õnnestus peegel ära lõhkuda, seega oleks vaja asemele midagi 🙂

  • Avatar
    Vasta Marleen 12. oktoober 2016 at 14:46

    Minule on see hetkel üks väga hädavajalik asi. Mul ei ole koridoris peeglit ja iga kord kui välja hakkan minema ja mantli selga panen, pean kõndima magamistuppa, et ennast magamistoa riidekapi peeglist näha. Kuluks marjaks ära:)

  • Avatar
    Vasta Nele 12. oktoober 2016 at 14:46

    Kuna hetkel on plaanis üürikorteris päris oma enda korterisse kolida, siis tekib pigem küsimus, mis hetkel kodust puudu ei ole. Peegel on kindlasti üks vajalikest elementidest. 😉

  • Avatar
    Vasta Eget 12. oktoober 2016 at 14:45

    Puudu on tv-alus, seega tv praegu põrandal ja peeglist tunnen ka puudust.

  • Avatar
    Vasta Tiia 12. oktoober 2016 at 14:45

    MInul ka ammune unistus, selline peegel, kust saaks ennast pealaest jalatallani näha. 🙂

  • Avatar
    Vasta tööline 12. oktoober 2016 at 14:45

    PS! Sala kodulehel on peeglid ja asjad maas, vähemalt mul ei lase midagi seal vaadata.

    • Avatar
      Vasta siky 12. oktoober 2016 at 14:50

      Mul ei avane ka lingid miskipärast :/

  • Avatar
    Vasta P 12. oktoober 2016 at 14:45

    Minul oleks niiii väga uut peeglit vaja, sest see mis mul kodus on teeb mind paksuks!

  • Avatar
    Vasta Janet 12. oktoober 2016 at 14:45

    Tegelikult on mul puudu voodi, aga hea peegel kulub alati ära. ?

  • Avatar
    Vasta Marit 12. oktoober 2016 at 14:44

    Minul on puudu meigilaua valgustus ?

  • Avatar
    Vasta Helina 12. oktoober 2016 at 14:44

    Phhh ma vôinhingi kirjutama jääda mis mul kodust puudu on 😀
    Suurde tuppa on puudu riiulid , 2 valget hatlitega madalamt kummitut , korralik vaip, valge tv alus ja pôranda lamp.
    Meie magamistuppa on puudu peegel , seinakleeps(ok tellisin alist ja ootan), 1 led riba juurde vaja, 2 peenemat ja lymeat vaipa, väike öökapi lamp.
    Lastetuppa on puudu suur sinakas v valge vaip, rulood , kummut , kirjutuslaud , vingem legode kast ja miskit vinget peale minecrafti seina + 1 riuul .
    Esikusse esiku kapp, suurem tumedam vaip ja istumis pink/tumba.
    Vannituppa riiul kuhu panna enda nänn ja kapp korvale kuhu panna rätikud ning kodupuhastus ained.
    Kööki vahva ja ilus kell .

    Seega seda nimekkrja vaadates elaks ma nagu ei tea kes 😀 .. aga neid mul vaja on… elan muidu enda kastidega suires toas ja laste tuba ka nii tyhi ja enda magamistoas oleks vaid mônus voodi .. prrr .
    Need on need algused 😀

  • Avatar
    Vasta Elo 12. oktoober 2016 at 14:44

    Kuna üürikorteris siis iga isiklik ese muudu mille kohta saaks öelda et see päris minu oma ?

  • Avatar
    Vasta Liina 12. oktoober 2016 at 14:44

    Hetkel üürikodus tunnen puudust just ühest mõnusast suurest peeglist ja lambikestest meikimise jaoks. 🙂

  • Avatar
    Vasta Karolina 12. oktoober 2016 at 14:44

    Kuna kolisin alles uude korterisse siis ei leidu minu korteris isegi vannitoas peeglit mitte 🙁 Ja mul oleks jube hea meel kui oleks üks peeglike peeglike seina peal kes ütleks mulle kes on kauneim kogu maal 🙂

  • Avatar
    Vasta Sille 12. oktoober 2016 at 14:44

    Kuna enamus korterist vajab veel palju tegemist ja raha kulub remondile, siis oleks väga vahva võita üks ilus põrandapeegel, mis kulub igale naisele ära 🙂

  • Avatar
    Vasta Kikukaku 12. oktoober 2016 at 14:44

    Puudu on niiiiii palju, mul ongi pm ainult kummut ja voodid kodus, niiet peegel sobib küll!

  • Avatar
    Vasta Ilves 12. oktoober 2016 at 14:44

    Tuba on super nummi teil?? Suve algul kolisn mehe juurde ja no arvata on, et tuba vajab veidi ümber tegemist ja natuke naise kätt. Hetkel tegelen toa kujundusega, et magamis toas oleks ka nurgake mulle kus saaksin ilutseda. Laud on juba välja vaadatud aga peegel puuudu. Ja see peegel oleks ideaalne. Isegi kui õnn mulle ei naerata siis ostan selle nagunii 🙂

  • Avatar
    Vasta tööline 12. oktoober 2016 at 14:44

    Vastan ausalt ja ilmselt ka tüüpiliselt selle postituse jaoks, et mul ongi tegelikult peegel puudu :D, sest hetkel üürikorteris suurt peeglit pole ja osta ka ei ole raatsinud. Kasutuses on 30x30cm seinapeegel, mis mõned päevad tagasi seinalt maha kukkus kuna kahepoolne teip enam ei hoidnud :D. Et siis ausalt öeldes kuluks üks peegel vägagi ära, kaua ma ikka jyski peeglite ees ennast imetlemas käin :D.

  • Avatar
    Vasta N 12. oktoober 2016 at 14:43

    Minul, perfektsionistil on toas ainult 1 väike peegel ja ka see on toa kõige pimedamas nurgas ja seina külge naeltega kinni puuritud. Toast lahkudes vaatan end tavaliselt trepikoja akende peegeldusest. 🙂

  • Avatar
    Vasta Siret 12. oktoober 2016 at 14:43

    Mul on ausaltöeldes ühest nurgadiivanist suur suur puudus ning samuti voodist, mis juba mitu mitu kuud tagasi katki läks. Aga selline pegel sobiks esikusse suurepäraselt 🙂

  • Avatar
    Vasta Erika 12. oktoober 2016 at 14:43

    Üks korralik peegel ongi puudu. Vana pegel on ikka väga vana. Mingi 100 aastane..see peegli tagune värv või asi on kohati maha kulunud ja väga paha on end peeglist imetleda ?

  • Avatar
    Vasta Kati 12. oktoober 2016 at 14:43

    Minul on ka kodus hetkel kõige rohkem puudus pikast jalal seisvast peeglist kuna esikus on nii pime, et täispikkuses võin end näha aga suurt abi sellest ei ole.

  • Avatar
    Vasta Eveli 12. oktoober 2016 at 14:43

    Suur unistus mida pole saanud siiani täita on 1 korralik peegel millest näeb täispikkuses 🙂 kõik mis kodus on on väiksed känkarad 😀

  • Avatar
    Vasta Helina 12. oktoober 2016 at 14:43

    Minu kodusisustusest on puudu mõned laelambid ja põrandalamp. Kuidagi ei jõua ära osta, 2 aastat juba köögis ja koridoris ainult pirn ripub 😀 Peeglid on olemas, seega võidukorral läheks see peegel mu emme kodu kaunistama 🙂

  • Avatar
    Vasta D.V 12. oktoober 2016 at 14:43

    Ma üldse ei valeta, kui ütlen, et kodu remontimise, sisustamise ja lisaks veel beebiasjade soetamise juures, pole mu kodus veel ühtegi peeglit, kust ma saaks ennast vaadata kui normaalset täispikkuses inimest 😀 Mis siis, et vâhe suuremana ja kohmakana, kui ma seda muidu olen olnud.. aga sellegipoolest, miks ma siiani vahin ennast pesumasin peal olevast pisikesest peeglist ja beebikõhu selfisid teen telefoni esikaameraga mitte peegli ees täispikkuses, vägev 🙂

  • Avatar
    Vasta Merli 12. oktoober 2016 at 14:43

    Ma millegipärast ei näe antud peegli linki( viskab errori), aga sellegipoolest tean, et just seda on mul vaja !! Ja hädasti!
    Ostsin siin hiljuti Koduextrast peegli, tundus teine igati moodne ja soodne..
    Kodus kummuti peale pannes aga avastasin, et pole ta midagi nii moodne- peegel näitab kõveralt, nagu merelaine.
    Seega tahaks lõppude-lõpuks peeglist ka nii vaadata ja sättida ennast, et pole elu nagu merelaine ?✌️️

  • Avatar
    Vasta JM 12. oktoober 2016 at 14:42

    Pean tunnistama, et nii mõnigi asi on elamises puudu. Nüüd sain valmis lastetoa ja ka oma magamistoa sain lõpuks valmis. Ainult seinu veel vaja värvida ja üks ilus peegel sinna seotada. Elutoast ma ei hakka rääkimagi, siin vaja kõik vist välja vahetada tänu kassidele ja lastele

  • Avatar
    Vasta Gerly 12. oktoober 2016 at 14:42

    Kuna hetkel on maja ehitamine pooleli ja elan kotihunnikute otsas, siis on puudu kõigest. 😀

  • Avatar
    Vasta Maarja 12. oktoober 2016 at 14:42

    Peegel! Peegel, just selline, kus täispikkuses ennast saab näha. Oh jummel, kuidas oleks vaja?

  • Avatar
    Vasta Kristel.K 12. oktoober 2016 at 14:42

    Kummut on äge, põrandapeegel Gerda ka (mida pidi googeldama sest leht maas) aga minule meeldib hoopiski Teie põrandalamp 🙂

  • Avatar
    Vasta Kätu 12. oktoober 2016 at 14:41

    Vot see loos on midagi mulle, ma arvan, et Te ei usuks, kui ma ütleksin, et see on hetkel üks vajalikumaid asju. Olen igaltpoolt otsinud. Käin oma poisile kogu aeg peale, et mul on seda niii hädasti vaja, sest MU TOAS EI OLE PEEGLIT, mingi väike on, aga kui ma ennast näha tahan siis pean voodi peale ronima, et jalgu näeks(nt kuidas püksid jalad istuvad) ja kui ülevalt poolt, siis pean põlvili maha minema. Ja kui kallid on ühed põrandapeeglid..jeebus.

  • Avatar
    Vasta Merka 12. oktoober 2016 at 14:40

    Oh! Puudu on niii palju. Kuna parasjagu on käsil remont ja vana mööbel sai kõik ära jagatud, siis hetkel on uutest asjadest suur puudus. Diivan, sektsioon, PEEGLID, riiulid-kapid jne. No see võit kuluks ju täitsa ära! 🙂

  • Avatar
    Vasta Gerli T. 12. oktoober 2016 at 14:40

    Puudu on lebotool, riidestange ja suurem peegel. Hetkel esikus pisike peegel ja enne välja minekut peab seal ees hüppama, et korralikult ennast checkata saaks.

  • Avatar
    Vasta B 12. oktoober 2016 at 14:40

    Lende on nii armas! Endalgi on hull beebiisu (mehel eriti) aga tahaks veel tööl käia.

    Aga see peeglike sobiks täpselt meie tuppa, alati peab koridori minema, et peeglist end natukenegi näha ja seal on nii pime. Ei aita isegi laelamp ega kümme seinalampi.

  • Avatar
    Vasta Laura 12. oktoober 2016 at 14:40

    Sooviks väga seda peeglit vaja kuna ausalt ainukesed peeglid mis on, on mul mingi nn taskupeegel ja ss selline 2×2 mõõtudega mis on ka katki ja suurmat peegelit oleks hädasti vaja, et näha mis riided sobivad selga ja mis mitte. Ja noh niisama ka ennast peeglist imetleda. 😀

  • Avatar
    Vasta Birgit P 12. oktoober 2016 at 14:40

    Minu praegusest kodust (loe:ühikast) olekski just üks suurem peegel puudu, siiani olen pidanud läbi ajama pisikese peegliga. Kuigi mu tuba on seal üpriski väike, leiaksin kindlasti sellele väärika koha. 🙂

  • Avatar
    Vasta Kelli 12. oktoober 2016 at 14:39

    kuna mõlemad koridorid vajavad meil uuenduskuuri, kuluks üks täiessuuruses peegel meile imehästi ära ja samas annaks motivatsiooni kiiremini end käsile võtta, et uuenduskuuriga peale hakata 🙂

  • Avatar
    Vasta Kristel 12. oktoober 2016 at 14:39

    Minul on kodusisustusest pōhimōtteliselt kōik puudu:( vaese üliōpilasena sain üüritud ilusa korteri, kuid mööblit seal kahjuks sees pole. Seega VÄGA HEA MEELEGA osalen loosis?

  • Avatar
    Vasta britt 12. oktoober 2016 at 14:39

    Mallu! 😀 Mul on täpselt seda peeglit tarvis!! Kolisime just kutiga kokku elama ja puudu on üks täispikkuses peegel millest olen eluaeg unistanud, et võiks selline kodus olla. Paraku pole see aga kõige kõige vajalikum asi mida esimese hooga soetada seega mul endal läheks ilmselt aega kui selle endale raatsiks osta. Võita see oleks aga üli vinge ja kümnesse 🙂

  • Avatar
    Vasta Lyn 12. oktoober 2016 at 14:39

    See suur põrandalamp on nii lahe! Kust sellist osta saaks?

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 12. oktoober 2016 at 14:43

      Jyskist

  • Avatar
    Vasta Katrin 12. oktoober 2016 at 14:39

    Usu või ära usu, aga peegel. Just selline suur. Pihupeegel tüütab ära juba. ??

  • Avatar
    Vasta Ly 12. oktoober 2016 at 14:37

    Minul on puudust just yhest peeglist,kus näeksin ennast täispikkuses, hetkel vaid vannitoas väike seinapeegel:)

  • Avatar
    Vasta Maris M 12. oktoober 2016 at 14:35

    Praegu ongi üks suur peegel puudu kodust 🙁

  • Avatar
    Vasta Gerda 12. oktoober 2016 at 14:35

    Gerdal ikka üks põrandapeegel Gerda puudu. Aga tegelt ka mulle kulub iga mööbliese ära sest värskelt kolinud ja niii tühi kõik.

  • Avatar
    Vasta Evely 12. oktoober 2016 at 14:35

    Meie kodus on vaid üks peegel ja see on vannitoas, näha on siis vaid ülemine ots. Täisulatuses saame ennast kiigata vaid elutoa sektsiooni klaasidelt. Seega üks korralik peegel kuluks meie perre väga ära. 🙂

  • Avatar
    Vasta Kadri 12. oktoober 2016 at 14:35

    Riiiidekappp! Kõik asjad on kas pressitud kummutisse või igalpool laiali 😀