Kingiloos KODU

väiksed suured asjad

12. oktoober 2016

Päev enne Lende sündi sai Kardo lõpuks kummuti kokku, mille me Sala.ee‘st tellisime. Ma nimelt otsustasin, et kuigi mu ilus roosatriibuline kummut sobib siia tuppa hästi, siis paraku sai Mari kohe aru, kus ma oma meigiasju hoian ja seetõttu leidsin ma mitmeid kordi Mari peegli eest endale lainerit peale määrimas ja huulepulka pähe hõõrumas. Kuna mul neid asju kuskil mujal ka hoida polnud, siis sai selgeks, et vaja on uut kummutit ja roosa saab viia ju Mari tuppa tema asjade jaoks.

DSC_9463

Valisingi siis välja täitsa tavalise valge kummuti (link) ja mul oli plaanis see ammu kokku saada, aga Kardo ütles, et see vajab igasugu kruvimist ja liimimist ja naelutamist, mistõttu see muudkui venis ja venis, aga no lõpuks sai see valmis ja ma suutsin isegi Lende sünnal kolm esimest sahtlitäit sinna kenasti ära paigutada. Kaks alumist on veel täita vaja, aga no asju mul jagub siin, seega ma kavatsen selle tegemise ka lähiajal ette võtta, siis kui mul rohkem eluvaimu sees on.

DSC_9459

Nüüd on kõik hästi, sest Mari ei saa mu asju kätte ja mina ei pea meikides väikse pingi peal küürutama. Win-win ja seega suured tänud sala.ee e-poele sellise kasuliku kingituse eest, mis meie magamistuppa nii ilusasti sobib. Neil on üldse pakkumises palju lahedat kraami. Vaadake näiteks seda lastevoodit, mis on nagu puust onn (LINK). No iga lapse unustus vist. Ise ka ära ei ütleks sellisest.

Lisaks on meil plaan telekatoast teha siiski kontorituba (ma ei tea miks, tuli vist tuju kontorit mängida). Näiteks see nurgalaud Diego tundub väga uhke (link) ja selle taga saaks kindlasti mina kontorit mängida ja Kardo geimida. Tal nimelt on unistus hüljata xbox ja minna üle arvutiga geimimisele. On inimestel ikka imelikud unistused eks.. Samas see Vista on ka ilus ja vähe odavam.. (link). Igatahes, eks näis. HETKEL ei ole ma suuteline midagi kujundama ega valima ega tõstma ega tegema. Aga noh, enne kui ma tööle tagasi lähen, võiks mul ju kontoritoake olla.

Ja muidugi on Sala.ee poel ka ühele mu lugejale kingitus – selleks on põrandapeegel nimega Gerda (link). Ma mõtlesin, et see oleks selline hea praktiline asi, mis sobiks kindlasti päris paljudesse kodudesse ja mitmete erinevate stiilidega. Ning peegliloosis osalemine on lihtsamast lihtsam! Jäta vaid kommentaariks, et mis on praegu sinu kodusisustusest puudu ja võidki endale juba reedel selle uhke peegli võita, kust ennast imetleda!

Ja ärge te siin arvake, et ma ühtegi postitust ilma Lende pildita üles laseks!

Ja ärge te siin arvake, et ma ühtegi postitust ilma Lende pildita üles laseks!

Loe ka neid postitusi!

481 kommentaari

Jäta kommentaar