Kingiloos KODU

KINGILOOS: mmm…kaminasoojus

19. oktoober 2016

Alates sellest ajast, kui ma biokamina sain, on aeg-ajalt kommentaatorid uurinud, et mis see mul seal seina peal on ja mismoodi see värk töötab. Kuna aga vahepeal oli suvi (raske uskuda – nii kaua sai teda oodatud ja nii ruttu vihises mööda), siis ei näinud ma põhjust sellest kirjutada, sest kui tihti üks inimene keset südasuve kaminat ikka kasutab. Nüüd on aga külm kontidesse pugenud ja kaminatuli soojendab mu vanu konte juba mitmendat päeva. Hirmuga vaatasin, et meil hakkab bioetanool otsa saama, peab ruttu juurde hankima, muidu ei saagi kamina ees kiiktoolis mõnuleda.

Kaminaga oli lugu selline, et ma hakkasin juba sada aastat tagasi Kardole halama, et ma tahan kaminat. Paraku on meie juurde jube niru kaminat ehitada. Ma ei oska öelda miks, mingi onu käis siin isegi seinu koputamas ja uurimas, igtahes läbi häda SAAKS, aga nii suur jama oleks sellega, et lihtsam oli leppida sellega, et ma seda kaminat ei saa. Aga vot-vot, siis avastasin ma enda jaoks Elavtuli.ee biokaminad. Nendega on see värk, et neid saab igale poole kinnitada – olgu see siis maja või korter või jumal teab, mis variante veel inimestel kuskil elamiseks on. Igatahes ei vaja see korstna olemasolu, vaid ainult head inimest, kes oskaks ta seina kruvida, bioetanooli sisse valada ja põlema süüdata.

DSC_9721

Biokaminad on uuenduslikud ja keskkonnasõbralikud kaminad, mis ei vaja korstent ega sõltu ühestki välisest ühendusest (elekter või gaas). Biokaminates kasutatakse denatureeritud alkoholi, mida kutsutatakse bioetanoolkütuseks. Ei mingit korstent, gaasi ega suitsu! Igaüks võib elusa tule soojust nautida. Kaminaid on lihtne kasutada ja ülal pidada – ei ole puid ega tuhka, mida koristada. Samuti ei pea muretsema kaminast välja hüppavate hõõguvate süte pärast. 

Erinevalt puidust ei eraldu etanooli põletamisest ühtki ohtlikku jääki ega kantserogeeni. See on ka põhjus, miks te korstent ei vaja. Põledes eraldub väga väikeses koguses veeauru ja süsihappegaasi. Teie seinad ei saa märjaks ega laed tahmaseks – bioetanool loob puhtalt põleva tule.

Neid on tegelikult väikseid ka, mis näiteks lauale käivad, aga mina tahtsin ikka sellist, mis oleks… rohkem nagu päris. Seega valisin ma välja mudeli Columbus (LINK). Muidugi päris oleks ta rohkem siis, kui ma oleks ta madalamale pannud, aga väikeste lastega nagu ei tihka väga. Samas meeldib ta mulle nii ka, seega erilist vahet nagu ei olegi.

Mida mult korduvalt küsitud on:

  • Kas see sooja ka annab – Ikka annab. Isegi küünlad annavad ju sooja 😀 Leek on ikka soe ja kamina ees istudes võib täitsa palav hakata kohe. Samas see ei hoia pikalt sooja ja pole mõeldud nii väga toa soojaks kütmiseks, vaid ikka silmailuks ja mõnuks.
  • Millega see kamin põleb – Bioetanooliga.
  • Mis on bioetanool – Bioetanool on taastuva energia allikas, mis on tekkinud suhkruroost, peedist või muudest suhkru- või tärkliseallikatest (puuviljad, kartul) saadud suhkru või tärklise käärimisest.
  • Kas see põlemisvedelik haiseb ka – Ei haise. Minu meelest suht lõhnatu.
  • Kas kamin läheb kuumaks – Natukene ikka, seega seal peal küll midagi mõtet hoida pole.
  • Kaua see põleb – Oleneb, palju bioetanooli sisse paned. Kui terve pudeli, siis mitu-setu tundi.

DSC_9730

DSC_9704

Noh, olete juba kadedad, et ma siin niimoodi oma vanu konte soojendada saan? Ah, pole mõtet, sest Elavtuli kingib ühele teist palju vägevama ja võimsama kamina, kui mul on – kohe päris ausalt! Nimelt läheb loosi…*trummipõrin* Square Large biokamin, väärtusega 1229€ (LINK)!!

Mida ma oskan öelda, olen vist juba igati tutvustanud, millega tegu – töötab see ikka samamoodi nagu minu kaminake, lihtsalt on suurem ja…uhkem. Huvitav, kas ma ise võiks võita ja selle endale magamistuppa sahkerdada?! Vast mitte…Aga üks eriti õnnelik inimene saab selle endale võita küll ja siis sellega enda magamistuba või elutuba või jumal teab mis tuba soojendada ja kaunistada. See on minu meelest nii lahe disainielement kah.

Et loosis osaleda tuleb kõigepealt hakata Elavtuli Facebooki sõbraks SIIN ja seejärel jäta blogisse kommentaar, et soovid loosis osaleda. Kuidas ma muidu teaksin, et kellele seda kaminat loosida?! Kui tahad oma võiduvõimalusi duubeldada, siis jaga seda postitust Facebookis oma sõpradega kah (LINK).

Kui aga loosiõnnele lootma jääda ei taha, siis koodiga MALLUKAS, saate kuni 1. jaanuarini igalt kaminaostult 10% allahindlust!

Loosi võitja selgub juba kahe nädala pärast, kolmandal novembril. Head loosiõnne kõigile, hoian pöialt, et mõni külmavares endale sellise uhke kingituse saaks!

Loe ka neid postitusi!

2,086 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Sirli 20. oktoober 2016 at 06:44

    Plaan on osta jõuluks laua peale käiv ümar kamin aga sellise iluduse vastu poleks küll midagi ?

  • Avatar
    Vasta Kristel 20. oktoober 2016 at 06:44

    Oooo,see mõnus kamin kuluks küll ära,kui majaehituseks läheb.Ei mingit puusodi koristamist ja tuhaga jamamist,oleks ideaalne….saaks oma vanu kangeid konte kaminatule paistel pehmeks soojendada 🙂

  • Avatar
    Vasta Melinda 20. oktoober 2016 at 06:43

    Soovin osaleda 🙂

  • Avatar
    Vasta Alice 20. oktoober 2016 at 06:41

    Ka mina olen alati alati mõelnud, et ühes korralikus majas peab kamin olema. Paraku on ka meile seda siia väga raske tekitada ning biokamin oleks parim lahendus. Soovin loosis osaleda 🙂

  • Avatar
    Vasta Kadi 20. oktoober 2016 at 06:41

    Võtaks küll ühe sellise ?

  • Avatar
    Vasta Merilin 20. oktoober 2016 at 06:41

    Super loos 🙂 osalen ka 🙂 ja koju sobiks se ideaalselt 😉

  • Avatar
    Vasta Lii 20. oktoober 2016 at 06:41

    Soovin osaleda

  • Avatar
    Vasta Mari 20. oktoober 2016 at 06:40

    Soovin, soovin. Nii lahe oleks nüüd oma uude koju saada kamin, mis mida me teha ei saanud korterisse

  • Avatar
    Vasta Daisy 20. oktoober 2016 at 06:40

    Tundub, et just seda mul vaja olekski. Ma olen väga vales kliimas sündinud, sest peale suve tahaks ma kevadeni teki all soojas vedeleda, nii, et vaid silmas välja paistaksid. Miskipärast mu abikaasa ja lapsed ei kiitnud sellise plaani heaks. 🙁
    Aga äkki kui ma kamina ees ilma tekita soojas istun ja raamatut loen, ei ole see nende arust nii weird.
    Igaljuhul, osalen ka loosimises. 🙂

  • Avatar
    Vasta kamin 20. oktoober 2016 at 06:39

    Vot see on asi, mida mina ka tahaks 😉
    Mul isegi koht olemas, kuhu seda panna.
    Üks küsimus oleks ka, mis see kütus ka maksab?

  • Avatar
    Vasta Ave Kuut 20. oktoober 2016 at 06:39

    VÄGA kodune ja hubane:)

  • Avatar
    Vasta Gristi 20. oktoober 2016 at 06:39

    Väga soovin osaleda. Kasvasin üles ahjuküttega majas, kuid nüüd tuleb elada linnakorteris ning need koledad radikad küll mingit erilist kodutunnet ei tekita. Elus tuli on ikka elus tuli….

  • Avatar
    Vasta Sirle 20. oktoober 2016 at 06:38

    See oleks super meie uude koju mis kohe on valmimas. Elukaaslane on selle oma kätega ehitanud ja sinna kogu oma hinge pannud. Sellest saaks meie oma kodu süda ?

  • Avatar
    Vasta Hh 20. oktoober 2016 at 06:38

    Ma olen täiega külmavares! Kogu aeg räägin, et sündisin valesse kliimasse ? Me hetkel ootame oma maja valmimist ja sinna sobiks see ideaaaaaalselt, kuna planeeringuga ei saanud kaminat sisse sobitada. Aga seniks kasutaks seda praeguses ajutises elukohas, kus on maja ümbert puudu korralik vill, tuuletõke ja laudis, ehk siis on toas väga jahe ja ma juba kardan, mis talvel saab.. õhksoojuspump kütab, aga soojustuse puudumise tõttu tuba soojana ei püsi, kui pump nt vahepeal end sulatab või misiganes pausid tal on.

  • Avatar
    Vasta Kätlin R 20. oktoober 2016 at 06:37

    Osalen loosis 🙂

  • Avatar
    Vasta Carmen 20. oktoober 2016 at 06:37

    Kindlasti soovin loosis osaleda. Kolisin hiljuti maamajast linnakorterisse ning igatsen nii väga kamina ees tee joomist ja oma haigete liigeste soojendamist.

    See kamin oleks lihtsalt nii suurepärane kingitus 🙂

  • Avatar
    Vasta Maria Villenthal 20. oktoober 2016 at 06:36

    Soovin osaleda 🙂

  • Avatar
    Vasta Reelika 20. oktoober 2016 at 06:36

    Osalen loosis

  • Avatar
    Vasta Merite 20. oktoober 2016 at 06:35

    Soovin ka osaleda 🙂 Talv tulekul ja radikad ei anna nii palju sooja kui sooviks.

  • Avatar
    Vasta Kirsti 20. oktoober 2016 at 06:35

    Oii kuidas ma endale kaminat soovin, osalen kindlasti 🙂

  • Avatar
    Vasta annemarii2001@hotmail.com 20. oktoober 2016 at 06:33

    Soovin väga vōita 🙂

  • Avatar
    Vasta Ruti 20. oktoober 2016 at 06:33

    Ära ei ütleks. Hetkel tegeleme maja renoveerimisega seega selline auhind oleks just meie tulevasse kodusse ideaalne?

  • Avatar
    Vasta Veronika Vladimirova 20. oktoober 2016 at 06:33

    Loomulikult soovin osaleda loosis. Et meil Elisabethiga oleks talvel väga soe, kuna kahjuks meil iga talv toas nii külm. See oleks super kingitus. ?

  • Avatar
    Vasta E 20. oktoober 2016 at 06:32

    Appi, mina nii tahan! Ära küll ei raatsiks kinkida, kui loosiõnn naeratab siis jätaks ikka meile endale koju 🙂 Meie tuleviku maamajasse sobiks niiii hästi(vaimusilmas tean!) 🙂

  • Avatar
    Vasta Karoliina 20. oktoober 2016 at 06:32

    Kindlasti soovin osaleda. Aitäh!

  • Avatar
    Vasta Jonne 20. oktoober 2016 at 06:31

    Soovin osaleda 🙂

  • Avatar
    Vasta Sigrid Heilo 20. oktoober 2016 at 06:28

    ….. miks mitte ? 😉
    Tundub ju igati super! Magamistoa seinale telekat ei riputaks, sellise iluduse aga küll !

  • Avatar
    Vasta Merlin 20. oktoober 2016 at 06:27

    See oleks imeline kingitus minu emale(nov.sünnipäev).

  • Avatar
    Vasta Elis Kiin 20. oktoober 2016 at 06:27

    Iga külmavarese unistus vist 🙂 minu kaa!

  • Avatar
    Vasta Helena 20. oktoober 2016 at 06:26

    Mina osalen☺️☺️

  • Avatar
    Vasta Sirts 20. oktoober 2016 at 06:26

    Soovin osaleda ☺

  • Avatar
    Vasta Egle 20. oktoober 2016 at 06:25

    Sooviks seda, sest meil korteris 17 kraadi sooja ainult :D. Noo, tegelikult on see ikka jube külm. Ja poja meil alles pisi ja avastab maailma põrandal oma nurgas ja ei saagi lasta seal kaua olla,kuna varsti on tal käed nii külmad. Me küll ostsime elektri radiaatori aga, noo see tuleb varsti peitu panna kui poja roomama hakkab.

  • Avatar
    Vasta Janelle 20. oktoober 2016 at 06:25

    Uuel aastal teeks hea meelega kodus paar uuendust ja paigutaks ka selle kamina ilusti sinna! 🙂

  • Avatar
    Vasta Pille 20. oktoober 2016 at 06:22

    Mmmm.. mis saaks olla parem, kui talvisel ajal selline mõnus asi kodus!! Lastele teleka eest ?

  • Avatar
    Vasta Kair 20. oktoober 2016 at 06:22

    Väga stiilne, meie 1866 aasta pisikesse koju sobiks see väga ilusti 😛

  • Avatar
    Vasta Angelika 20. oktoober 2016 at 06:22

    Kuna minul on kodus juba ahi olemas ja tuleviksus äkki saab sellest kamin. Siis selle võidu korral kingiksin selle kingituse oma emale kellel on tõesti juba kondid vanad. Ja vajals nende soojendamist ja mõnulemist.

  • Avatar
    Vasta Tuuleke 20. oktoober 2016 at 06:19

    Meile oleks seda väga vaja. Olen ise suur bio kamina fänn ja kuna mees ehitab meie maja laiemaks et ka uus ilmakodanik ilusti ära mahuks siis meie magamistuppa kus algul titaga koos palju aega veedame oleks selline kamin just puudu. Kuna olen mehele väga peale käinud et tahan kaminat siis see variant oleks just super ja ka keskkonna sõbralik. Ka temale oleks see suur üllatus kui me selle võidaks saaks ühe suure koorma tema õlgadelt jälle ära sest näen et ta pingutan palju nii minu ja tulevase tita pärast kui rabab ka majaehitusel. Nii et jään lootma et saan ennast ja meest selle kaminaga üllatada 🙂

  • Avatar
    Vasta Kai 20. oktoober 2016 at 06:17

    Soovin loosis osaleda. ?
    Kondid on haiged ja vajaksid soojendanist küll ??

  • Avatar
    Vasta Mari-Liis Ripats 20. oktoober 2016 at 06:17

    Soovin osaleda ?

  • Avatar
    Vasta Kai 20. oktoober 2016 at 06:17

    Oi, mina olen suur külmavares ja kuna just on remont käsil, siis see sobiks väga hästi meie uude elutuppa..Niiet, soovin osaleda 🙂 Jagasin Facebookis ka.

  • Avatar
    Vasta Diana 20. oktoober 2016 at 06:17

    Soovin osaleda. Olen juba ammu kaminast unistanud

  • Avatar
    Vasta Kaija 20. oktoober 2016 at 06:16

    Sooviksin loosis osaleda 😀

  • Avatar
    Vasta Merka 20. oktoober 2016 at 06:15

    Osalen? Loodan väga loosiõnnele? Sest talv on üks külm aeg ja selline kingitus oleks super?

  • Avatar
    Vasta Angelika M 20. oktoober 2016 at 06:13

    Selline võit oleks imeline üllatus kui härra tuleb kaitseväest tagasi!:)

  • Avatar
    Vasta Katri 20. oktoober 2016 at 06:12

    Olen kaminast unistanud peaaegu terve elu…?Eriti vahva on see, et seda vahvakest saab kasutada ka korteris, kus ei ole korstent…?

  • Avatar
    Vasta Marja 20. oktoober 2016 at 06:11

    Soovin osaleda.
    Külmadel talveõhtutel on ju nii hea elava tule valgel kuuma kakaod juua ja lõõgastuda.

  • Avatar
    Vasta Reilica 20. oktoober 2016 at 06:11

    Oleks mega õnnelik kui sooja saaks! 🙂

  • Avatar
    Vasta Katre 20. oktoober 2016 at 06:11

    Ma oleks maailma õnnelikum, kui ma saaksin selle endale 🙂
    Jagatud 🙂

    • Avatar
      Vasta Katre 20. oktoober 2016 at 06:12

      Ja veel õnnelikum oleks mu mees, kui ma kingiks selle talle hoopis sünnipäevaks 😉

  • Avatar
    Vasta Sanna-Marcelle Ots 20. oktoober 2016 at 06:11

    Seee oleks super ??

  • Avatar
    Vasta Liina 20. oktoober 2016 at 06:11

    Ma olen nii suur kaminafänn, et ma hakkan nutma, kui ma seda ei saa 🙂

  • Avatar
    Vasta Liisa. 20. oktoober 2016 at 06:07

    See oleks super võit.
    Midagi mõnusat ja sooja on just meie korterist puudu 🙂

  • Avatar
    Vasta Tiina 20. oktoober 2016 at 06:07

    Jagatud.
    Kuradi kuradima külm on ❄
    Kahjuks elan vanas majas mis puhub läbi igast otsast ja kesküttefirma töötajad koonerdavad soojaga nagu maksaks nad seda oma taskust ? kamin oleks küll imeline – saaks ka konte soojendada mõnusa kaminatule paistel ja näeb see välja ka so friiking good ?

  • Avatar
    Vasta Elina Proosa 20. oktoober 2016 at 06:05

    Ostsime mehega umbes poos aastat tagasi korteri mis vajab remonti ja hetkel ei ole meil mingisugust küttesüsteemi. Seega sooviksin niinii väga võita selle kamina!!!

  • Avatar
    Vasta Pille 20. oktoober 2016 at 06:05

    Olen alati unistanud kaminast ja 2.novembril on ka minu sünnipäev nii , et oleks igati tore sünnipäeva kingitus ja tore oleks külmad talveõhtud selle ees veeta.

  • Avatar
    Vasta Anneli 20. oktoober 2016 at 06:04

    Soovin?

  • Avatar
    Vasta Hanna-Betta 20. oktoober 2016 at 06:02

    Soovin loosis osaleda??

  • Avatar
    Vasta Doris 20. oktoober 2016 at 06:01

    Nii lahe kamin, väga tahaks võita ja siis ma kingiks selle oma emale. Tal on vana maja ja talvel läheb maja ruttu külmaks, nii hea oleks tal selle kamina ees end soojendada 🙂

  • Avatar
    Vasta Helen Uibo 20. oktoober 2016 at 06:01

    Soovin kindlasti loosis osaleda! Vana ahi ei soojenda magamistuba üldse ja tihti peab magama kolme tekiga. No joke! Jään õnnele lootma, et minu kondid saaks ka kunagi sooja.

  • Avatar
    Vasta Ave 20. oktoober 2016 at 05:59

    Mulle jubedalt meeldib valgus ja soojus. Sügis,talv on minu jaoks suht rasked sellepärast,toas põlevad lambid pea koguaeg et seda valguse eest kompenseerida ja soojust annab kamin kuid magamistuba mis mul lemmik on seal pole midagi sooja andvat et veedaks pikemalt aega seal ja naudiks mõnda head raamatut või nokitseks mõne käsitöö kallal. Loodan õnnele et teha oma ja pere hommikud ja päevad hubasemaks 😉

  • Avatar
    Vasta Ülle Seire 20. oktoober 2016 at 05:58

    Tahan ka vanu konte soojendada

  • Avatar
    Vasta Marleen 20. oktoober 2016 at 05:58

    Soovin osaleda! No see on nii iluuus!!?

  • Avatar
    Vasta Gerli 20. oktoober 2016 at 05:57

    2 külmavarest sooviks seda kaminat 😀

  • Avatar
    Vasta Triinuplix 20. oktoober 2016 at 05:55

    Soovin osaleda loosimises, see oleks korterisse päris õdus

  • Avatar
    Vasta Annely avila 20. oktoober 2016 at 05:54

    See oleks küll üks vinge võit ja soovin loosis osaleda ?

  • Avatar
    Vasta Auri 20. oktoober 2016 at 05:53

    Wow… see kuluks küll ära, et varbaid soojendada külmadel õhtutel ? Soovin osaleda loosis.

  • Avatar
    Vasta Triinuplix 20. oktoober 2016 at 05:53

    Soovin osaleda loosimises

  • Avatar
    Vasta Melz 20. oktoober 2016 at 05:53

    Ootan mehe ja beebiga uue kodu valmimist. See oleks suurepärane ” jõulukingitus” meile, kuna omavahel sel aastal kinke kolimise ja erinevate kulutuste tõttu ei tee.

  • Avatar
    Vasta Eda Kuusik 20. oktoober 2016 at 05:52

    Sooviksin võita;)

  • Avatar
    Vasta Karin 20. oktoober 2016 at 05:52

    See oleks hea varjant Mu vanemate koju, kus üleval korrusel pole mingit kütet Ja selle Abil saaksid nad end külmadel õhtutel soojendada

  • Avatar
    Vasta Kaili 20. oktoober 2016 at 05:52

    Soovin osaleda. Korterisse super asi külmadel ja kõledatel õhtudel. Leegi vaatamine rahustab :-D, inimesed on ju teadupärast nii stressis. Igaljuhul loodan, et saan selle kamina ja võin külmadel õhtudel seda moodsat ja hubast leeki nautida.

  • Avatar
    Vasta Sälly 20. oktoober 2016 at 05:52

    Esiteks olen ma alati külmavares olnud, et see sobiks mulle suurepäraselt enne, kui tõeline külm saabuda jõuab ja varbad jäässe ära tõmbab 😀 Teiseks minu tulevases unistuste kodus peab lausa olema kamin. Kes siis ei unistaks kamina valguse ja soojuse saatel jõulude ajal head ja paremat perega süüa 🙂 soovin osaleda loosis

  • Avatar
    Vasta Getter 20. oktoober 2016 at 05:51

    Soovin loosimises osaleda.
    Kuna mu emal on külm korter, siis võidu korral vist kingiksin selle hoopis talle.

  • Avatar
    Vasta Kristiina 20. oktoober 2016 at 05:50

    Olen mõelnud ja piilunud mitmeid variante…. see oleks tegelikult see mida meil vaja oleks ,sest 6 aastat juba ootan mil saabub see päev kui minu koju kamin lõpuks saab ja ilmselt ootan järgmised 6 kah ?nüüd taas kui tulevad pikad pimedad õhtud ?mulle kui päikesearmastajale ja soojusest rõõmu tundvale inimesele see kohe üldse ei meeldi aga mis ma endast ,,,mu pojad ,,iga aasta alates oktoobrist vahelduva eduga käib selline jutt,,,emme kujuta ette kui mõnus oleks meil siin kõik koos kamina ees istuda ja kõik tuled ära kustutada ja juttu rääkida,, kas jooksime siin siis kakaod ? Tunnen ,et tegelikult ongi kamin see mis meie perre lihtsalt ülivajalik on

  • Avatar
    Vasta Marie 20. oktoober 2016 at 05:50

    Hommikuti ärgates, eriti talvel suhteliselt külm toas. Selline soojusallikas oleks ikka vajalik küll, soovin osaleda loosimises

  • Avatar
    Vasta Marit 20. oktoober 2016 at 05:48

    Paluuun mulle! ??

  • Avatar
    Vasta Riin 20. oktoober 2016 at 05:47

    Oiii! Mulle nii sobiks elutuppa! 🙂 meil sama lugu, et tavalist kaminat paigaldada ei saaks 🙁

  • Avatar
    Vasta Marina 20. oktoober 2016 at 05:46

    Lahe kamin. Pilte vaadates jai kohe silma.

  • Avatar
    Vasta Triin 20. oktoober 2016 at 05:46

    Loomulikult soovin osaleda. Käin juba aastaid härrale kodus närvidele et suurde tuppa on kaminat vaja, aga kahjuks pole see nii lihtne ja arvatavasti jääbki see minu helesiniseks unistuseks. Kuid mehel on 4 november juubel, küll oleks vahva kingitus 🙂

  • Avatar
    Vasta Eveli 20. oktoober 2016 at 05:46

    Tõeliselt ilus ja samas ka praktiline asi. Me oleme üsna pea kolimas oma uude koju, kus plaanime rehealusest välja ehitada elutoa ja sinna sobiks selline iludus väga kenasti. Küll oleks lahe kui saaksime soolaleivaks esimese päris uue asja oma uude koju 🙂

  • Avatar
    Vasta Elina 20. oktoober 2016 at 05:44

    See oleks ülim, kindlasti soovin loosis osaleda. Võit annaks lisaks hingesoojusele, kindlasti juurde ka kodusoojust – oh seda idülli siis küll:)

  • Avatar
    Vasta Kaisa 20. oktoober 2016 at 05:44

    Kuna ka meie ei saa päris kaminat paigaldada siis oleks väga mõnus biokamina soojust nautida uues kodus. ?

  • Avatar
    Vasta Kadri 20. oktoober 2016 at 05:43

    Supper oleks seda kaminat võita. Paneksin selle sinna tuppa seinale, mis meil majas hetkel kõige soojem….ehk siis see, kus remonti teeme ja siis saaks seal kamina ees õhata….mis siis et katus tahab parandamist, teistest seintest tuult läbi puhub, põrandad on külmad, õhtul kütad pliidiga toa +30 kraadini, hommikul tuled üles on toas oiiii +5 kraadi….aga vähemalt on terve pere koos….kamina ees 🙂 Seeju põhiline. et pere saaks koos olla 😀

  • Avatar
    Vasta Anne-Mai 20. oktoober 2016 at 05:43

    Kujutan ette kui mõnnaste oleks selle kamina ees istuda ja kududa. 🙂 oleks igati väärt võit.

  • Avatar
    Vasta Martin Vok 20. oktoober 2016 at 05:43

    Super vahva loos,see oleks ilus kingitus meie perele,annab sooja ja samas on hea,romantikat teha!Nii vahva ,et olemas on see loos.Päikest ja edu kõigile ja kui võidan siis teen kalli mõttes

  • Avatar
    Vasta J.M 20. oktoober 2016 at 05:42

    Kuna remonti tehes jääb üks sein tühjaks, siis selline tore asi sobiks sinna hästi 😉

  • Avatar
    Vasta Merli 20. oktoober 2016 at 05:41

    Minusugusele Külmavaresele sobiks see ideaalselt 🙂

  • Avatar
    Vasta Hälis 20. oktoober 2016 at 05:41

    Soovin loosis osaleda 🙂

  • Avatar
    Vasta Reelika 20. oktoober 2016 at 05:40

    Kordki oleks ju hea midagigi võita:)
    Meile lapsega kuluks see kamin ära. Sest elame esimesel korrusel ja siin koguaeg nii külm. Hea oleks vahepeal veidi sooja saada:)

  • Avatar
    Vasta Ilme Vals 20. oktoober 2016 at 05:40

    Soovin loosis osaleda.Jumala äge kui veel võidaks ka selle imeilusa kamina.

  • Avatar
    Vasta Annabel 20. oktoober 2016 at 05:38

    Soovin osaleda

  • Avatar
    Vasta Triin 20. oktoober 2016 at 05:38

    Soovin seda kaminat. Lõpuks täitus meie unistus päris oma kodus ja üks mõnus kamin oleks sinna ideaalne 🙂

  • Avatar
    Vasta Mirjam 20. oktoober 2016 at 05:38

    Soovin loosis osaleda.

  • Avatar
    Vasta Annika 20. oktoober 2016 at 05:37

    Väga sooviks seda kaminat 🙂

  • Avatar
    Vasta Tiina 20. oktoober 2016 at 05:35

    No kes siis sellisest iludusest ära ütleks 🙂 ikka tahaks ju ka talvel kodus väikest romantikat teha või kui enda kodus sobivat kohta ei leia viiks ema juurde…ta on juba ammu sellisest unistanud 🙂

  • Avatar
    Vasta Mai 20. oktoober 2016 at 05:32

    Mina tahan ka osaleda 🙂
    Kuluks magamistuppa ära küll 🙂

  • Avatar
    Vasta Moonika 20. oktoober 2016 at 05:32

    Soovin osaleda 🙂

  • Avatar
    Vasta Mare Imakson 20. oktoober 2016 at 05:31

    Soovin seda endale -see oleks meil pojaga super hea asi elutoas.

  • Avatar
    Vasta Julia 20. oktoober 2016 at 05:28

    Tahaks ka loosis osaleda. Väga mõnus oleks kamina juures talvel istuda, eriti, kui seda on nii lihtne kasutada.

  • Avatar
    Vasta Helery 20. oktoober 2016 at 05:25

    Soovin loosis osaleda ?

  • Avatar
    Vasta Piibe 20. oktoober 2016 at 05:24

    Igatahes soovin osaleda! Selle ees oleks küll mõnus end soojendada, eriti mul va külmavaresel 🙂

  • Avatar
    Vasta Stella 20. oktoober 2016 at 05:23

    Olen juba ammu seda kaminat piilunud vaikselt, aga ei raatsi seda väljaminekut teha 🙂

  • Avatar
    Vasta Merle 20. oktoober 2016 at 05:21

    Just mõtlesin kaminast

  • Avatar
    Vasta Evelin 20. oktoober 2016 at 05:20

    No sellist iludust sooviks enda koduseinale küll 🙂

  • Avatar
    Vasta Ilona 20. oktoober 2016 at 05:20

    Imeline kamin…..Põlevat tuld, voolavat vett ja töötavat inimest võib ju lõputult vaadelda….ja tuld ma vaataks….Seda enam et igast nurgast hirmutavad jälle selle talve kohutava külmaga. Ja ma olen sooja armastav inimene,….Nii et kamin oleks pea unistuste täitumine…

  • Avatar
    Vasta Keiu 20. oktoober 2016 at 05:18

    Soovin osaleda ?

  • Avatar
    Vasta Kristi 20. oktoober 2016 at 05:16

    Just täpselt selline vidin on meie magamistoast puudu – osalen kohe täiega !

  • Avatar
    Vasta Lily 20. oktoober 2016 at 05:15

    Nii lahe oleks talvel lastega mõnuleda selle ees

  • Avatar
    Vasta Anu Luks 20. oktoober 2016 at 05:14

    Sooviks osaleda. Külmal talveõhtul ilus vaadata,kui tuli väreleb.

  • Avatar
    Vasta Kersti 20. oktoober 2016 at 05:14

    Soovin seda fantastilist biokaminat 🙂

  • Avatar
    Vasta Maris 20. oktoober 2016 at 05:13

    Sellist luksust sooviks Oma koju küll 😉 ma aina selle kamina suu ees istukski 🙂

  • Avatar
    Vasta Made 20. oktoober 2016 at 05:13

    Mulle meeldib sügisel ja talvel küünlaid põletada. Annab soojatunde pimedatesse, kõledatesse kuudesse. Veel rohkem meeldiks mulle selline mõnus kamin 🙂

  • Avatar
    Vasta Ruth 20. oktoober 2016 at 05:10

    Soovin kindlasti loosis osaleda ja kaminaees oma vanu konte soojendada 🙂

  • Avatar
    Vasta Viktoria 20. oktoober 2016 at 05:03

    Soovin loosis osaleda. Ülilahe oleks see kamin võita, kuna samuti unistanud kaminast elutoas 😉 . Sünnipäevakingiks külmavaresele sobiks supperhästi 🙂

  • Avatar
    Vasta Kelly 20. oktoober 2016 at 05:00

    Tere! Mina soovin loosis osaleda 🙂

  • Avatar
    Vasta Mari-Eliisa A 20. oktoober 2016 at 05:00

    Jagatud ja soovin osaleda loosimisel.

  • Avatar
    Vasta Kertu 20. oktoober 2016 at 04:59

    Nonii loosis sooviks muidugi osaleda. Oleme alati endale koju kaminat tahtnud, kuid praegusesse koju seda kahjuks paigaldada lihtsalt ei ole võimalik, nii et tundub vägagi tore alternatiiv tava kaminale!

  • Avatar
    Vasta Silja 20. oktoober 2016 at 04:59

    Väga ilus kodu on teil! Tütreke teeb päris oma kodus remonti ja kamin oleks üli ilus talle kinkida! Neil on elukaaslasega kohe mõlemal sünnipäevad. Päikest.

  • Avatar
    Vasta Triin 20. oktoober 2016 at 04:57

    Soovin osaleda biokmina loosis.
    ?

  • Avatar
    Vasta Kelli 20. oktoober 2016 at 04:54

    Soovvin osaleda. Nii mõnus oleks. 🙂

  • Avatar
    Vasta Maide-Marie 20. oktoober 2016 at 04:39

    Mul on magamistuba alati jääkamber olnid ja seda pilti vaadates kui ka postitust lugedes läks ihu kohe soojaks. 🙂
    OSALEN LOOSIS! 🙂 ❤

  • Avatar
    Vasta Eveliin Rump 20. oktoober 2016 at 04:39

    Kuluks ära küll…=)

  • Avatar
    Vasta Anna V 20. oktoober 2016 at 04:33

    Oii see oleks lahe. ? soovin osaleda.

  • Avatar
    Vasta Elvira 20. oktoober 2016 at 04:31

    Soovin osaleda oma pisipõnniga ?

  • Avatar
    Vasta Hedi 20. oktoober 2016 at 04:11

    Talv on tulemas ja pole suuremat külmavarest kui mina, niiiiiet osalen loosis! ?

  • Avatar
    Vasta Gerda 20. oktoober 2016 at 04:11

    Oh! Olin sellest biokaminast küll kuulnud, aga midagi suurt ei teadnudki. Juba pisikesest plikatirtsust peale olen kaminast unistanud. Talvel vanemate kodus naudin alati, kui ahi köeb- sinna saab sooja minna. Eriti meeldib mulle elava tule juures istuda ja nautida leegisoojust!
    Hakkame peagi maja ehitama, kuna üürikorter jääb meile kolmele juba väikeseks, ning uus kamin oleks suur- suur vōit!

  • Avatar
    Vasta Kristiina A 20. oktoober 2016 at 04:02

    Muidugi osalen!

  • Avatar
    Vasta Helena 20. oktoober 2016 at 03:44

    Minul tuleb kohe-kohe elutoas remont ning selline kamin korterisse oleks ideaalne!

  • Avatar
    Vasta Grete 20. oktoober 2016 at 02:55

    Soovin loosis osaleda

  • Avatar
    Vasta Ester 20. oktoober 2016 at 02:48

    Soojust ikka vaja talvel, osalen loosis 🙂

  • Avatar
    Vasta Marlen 20. oktoober 2016 at 02:36

    Palun mulle ?, ma nii igatsen kamina olemasolu ?

  • Avatar
    Vasta Piret 20. oktoober 2016 at 02:24

    Ohoo, sooviksin väga osaleda! See on väga stiilne ja hubane. Meie perele oleks väga oodatud kingitus.

  • Avatar
    Vasta Kati 20. oktoober 2016 at 02:13

    Oehh…mina sooviksin ka endale kaminat! Kes siis ei tahaks eks?! Aga korteris on ju mugav selline asi! 🙂
    Ma lihtsalt armusin lootusetult sellesse kaminasse! ????

  • Avatar
    Vasta merli leikin 20. oktoober 2016 at 02:06

    Nii väga oleks seda enda pisikesse ja meeletult jahedasse korterisse vaja. Kuna lahti ehitatud rõdu on soojustamata, siis on korter koguaeg külm ja usun, et see tooks tuppa pisutki soojust ja hubasust. Pole kunagi Sinu loosimistes veel osalenud, aga praegu tunnen, et kamina nimel lausa võiks ja peaks ja ehk naeratab ka loosiõnn esimest korda elus minule. 🙂

  • Avatar
    Vasta Jaanika 20. oktoober 2016 at 01:56

    Alati jään mõtleme mida siia kirjutada.. No esiteks see oleks nagu rusikas silmaauku ?, sest tõepoolest plaan seda soetada on olnud juba pikk ja lootusterikas. Nojahh väike pisiasi et see pole just kõige odavam on seda siis jätkuvalt kahjuks edasi lükanud. Kuna mehel on 2 -korruseline maja siis ilmselgelt on väga aeganõudev ja tülikas koguaeg 2 korrust kütta. Tundub et see kommentaar venib juba liiga pikaks ? Anyway jahh väga tahaks ja väga väga oleks vaja ja jään suurelt loosiõnnele lootma?. Kõike kõige paremat ☺!

  • Avatar
    Vasta Katrin 20. oktoober 2016 at 01:55

    Soovin osaleda 😉

  • Avatar
    Vasta Kristin 20. oktoober 2016 at 01:43

    Hei Mallukas!
    Polegi varem sinu loosides osalenud, kuid nüüd tunnen, et ei saa sellest loosist mööda vaadata. See suurepärane kamin oleks ideaalne minu emale, eriti kui ennustajad lubavad külma talve, siis oleks hea natukenegi seal ees end soojendada. Minu ema elab kevadest saadik nüüdsest üksi, raske haiguse tagajärjel lahkus minu isa kevadel siit ilmast. Ema elab aga majas, kust mõned aastad tagasi lõigati lihsalt elekter vālja ning selle asemel soojendab nüüd üsna suuri eluruume vaid üksainus õhksookuspump. Kui õhksoojuspump aga igapäev töötab ning talvel väga veel suure võimsuse peal, et pisutki tube soojendaks, siis paraku ulatuvad elektriarved ikka monesaja euroni kuus. Ega talvel ei olegi muud, kui soojalt soojalt riide panna, kui kraadiklaas nāitab talvehommikul ikka toas 9 kraadi. Elektriradikaga juurde küttes saab veel mõned kraadid soojemat juurde. Kuna minu ema on ka õpetaja ja väga tubli ja kohusetundlik õpetaja, teeb ta alati oma koolitöid hilja õhtuni välja ja usun, et selle kamina juures oleks suurepärane istuda, end soendada ja oma tööd teha. 🙂

  • Avatar
    Vasta Kerttu-Liisa Tsava 20. oktoober 2016 at 01:41

    Sooviks väga!

  • Avatar
    Vasta Kerttu-Liisa Tsava 20. oktoober 2016 at 01:40

    Väga sooviksin!

  • Avatar
    Vasta Anni K 20. oktoober 2016 at 01:38

    Ooo! Mul on lähiajal plaan kolida ning uues kohas eriti palju sisustust esialgu pole. Selline kamin muudaks uue koha kohemaid hubasemaks ning kodusemaks. Suurendasin oma võiduvõimalust postitust jagades. Kujutan ette, kui mõnus oleks töölt tulles lambavilla vaibal kamina ees teed juua 🙂

  • Avatar
    Vasta Angelika 20. oktoober 2016 at 01:35

    Umm, ahjusoojus, kaminasoojus, ükskõikmissoojus. Ma olen üüber külmavares ja just see kaminakene aitaks mul aitaks mul seda külmust üle elada 🙂 Osalen loosis.

  • Avatar
    Vasta Kertu 20. oktoober 2016 at 01:16

    Soovin loosis osaleda, kamin sobiks nagu valatud meie uude koju 🙂

  • Avatar
    Vasta Jaanika 20. oktoober 2016 at 01:16

    Oi pimedasse sügisesse ideaalne. Kuna olen külmavares ja vihkan pimedust, siis soovin osaleda.

  • Avatar
    Vasta Kati 20. oktoober 2016 at 01:15

    Sooviks kaminat 😉

  • Avatar
    Vasta Kadi 20. oktoober 2016 at 01:09

    Oiii ma olen alati kaminat tahtnud endale, nii mõnus oleks tekk ümber seal ennast soojendada ja nt nokitseda midagi. Aga kuna elame korteris siis elukaaslane ei ole nõus mulle siia kaminat ehitama, see kamin oleks ju ideaalne.

  • Avatar
    Vasta Karolina 20. oktoober 2016 at 01:05

    Soovin loosis osaleda☺

  • Avatar
    Vasta Jette T 20. oktoober 2016 at 01:04

    Soovin loosis osaleda. Kuigi ise hetkel kodus ei ela, siis tean, et minu emal oleks selle üle nii hea meel. Sest oi kui palju oleme me koos ühest sellisest kaminast unistanud. Seega oleks tore see temale edasi kinkida 🙂

  • Avatar
    Vasta Merilin 20. oktoober 2016 at 01:04

    Soovin osaleda. Imeline kamin 🙂

  • Avatar
    Vasta Rita 20. oktoober 2016 at 01:00

    Soovin osaleda, sest olen isegi suvel külmavares, talvest ei hakka siis üldse rääkimagi 🙂

  • Avatar
    Vasta Raili 20. oktoober 2016 at 00:48

    Hirmsasti sooviks loosis osaleda. Õhksoojuspumba all on suhteliselt raske mehega romantikat teha (kui te mind mõistate ?)

  • Avatar
    Vasta Piiga 20. oktoober 2016 at 00:44

    Nii armas jõuluskingitus oleks meie perele,pooleldi nagu unistuste täitumine 🙂

  • Avatar
    Vasta Kats 20. oktoober 2016 at 00:38

    Oi, soovin kindlasti loosis osaleda! Selle Biokamina võitmine oleks unistuse täitumine!
    Olen mitmel korral ElavTuli kodulehel neid kaminaid kiikamas käinud, kuid kahjuks käib hind üle jõu, seda enam, et on elukaaslasega koos plaan lähi aastail päris oma kodu soetada. Hetkel elame üürikodus ja kuna tööga seoses saab väga palju aega kodus veedetud, siis külmadel sügisõhtutel oleks selline Biokamin ideaalne kaaslane. Eriti kuna seoses verevarustushäiretega on käed-jalad koguaeg külmad ja olen ka üldises plaanis kohutav külmavares, siis kuluks selline mõnus kaminake kahtlemata marjaks ära.
    Pole küll kunagi FB ega mingite loosidega kaudu midagi võitnud, kuid kunagi ei tea millal õnn naeratab. Ehk naeratab tänavu ühe sooja kamina näol. 🙂

  • Avatar
    Vasta Kristi 20. oktoober 2016 at 00:38

    Olen alati unistanud kaminast, mille ees talveõhtutel mõnuleda. Kindlasti soovin osaleda ?

  • Avatar
    Vasta Kristiina 20. oktoober 2016 at 00:36

    Ma tunnen, et mul nüüd on nii vaja seda enda ellu! Me nimelt läheme paariks aastaks koos poisiga märtsis Aussi ja kolisime hetkel kulude kokkuhoiu mõttes vanemate juurde 5ks kuuks. Poisi vanas toas aga on kaks välisseina, millest ühel on terve seina ulatuses aknatriip. Niiii külm tuba on! Täiega soojust ja hubasust juurde tarvis st osalen loosimises!!

  • Avatar
    Vasta Liis M. 20. oktoober 2016 at 00:35

    Superlahe oleks selline asjake võita – nii kasulik kui ka silmale ilus vaadata ! 🙂

  • Avatar
    Vasta Marko 20. oktoober 2016 at 00:33

    Soovin loosis osaleda. Just taolist biokaminat sooviks oma elutoa seinale.

  • Avatar
    Vasta G. 20. oktoober 2016 at 00:32

    Ma tavaliselt su blogi loosimistes ei osale, sest pole midagi otseselt vaja läinud ja ei ela Eestis kah. Aga kui seda nägin, siis mõtlesin kohe, et see oleks vanematele nii hea kink ja üllatus. Kuna ma ise olen üliõpilane ja ka palju nende toetust saanud, siis oleks super midagi ka tagasi anda ? Ehk soovin loosis osaleda.

  • Avatar
    Vasta Triin 20. oktoober 2016 at 00:32

    Soovin väga osaleda! Minu uude koju (Mis hetkel näeb välja nagu kolakamber ja kõik seal tundub lootusetu) kuluks see väga ära.

  • Avatar
    Vasta E.R 20. oktoober 2016 at 00:24

    Osalen

  • Avatar
    Vasta Killuke Kojoni 20. oktoober 2016 at 00:14

    Minu emmele oleks see super sūnnipäeva kingitus 😀

  • Avatar
    Vasta A4 20. oktoober 2016 at 00:11

    Kindlasti soovin osaleda. Lastega peres kulub selline soojusallikas ikka àra 😉 jààme lootma õnnele sest osta seda kyll ei jõua :/

  • Avatar
    Vasta Sille S 20. oktoober 2016 at 00:01

    Küavares sooviks seda kaminat!

  • Avatar
    Vasta Kadi 19. oktoober 2016 at 23:59

    Soovin loosis osaleda. Mulle on alati kaminad meeldinud – nii mõnus on seal ees sooja käes istuda ja teed lürpida. Kahjuks enda kodus pole kaminat – elan üürikorteris, kus on vaid radikad. Vanemate kodus talvel mõnulen ahju ees. Nii, et see oleks väga ideaalne mulle, kui suurele soojuse fännile 🙂

  • Avatar
    Vasta Liina 19. oktoober 2016 at 23:55

    See oleks nüüd küll üks vinge võit ? Soovin osaleda .

  • Avatar
    Vasta Aleksandra 19. oktoober 2016 at 23:52

    Meie külma koju hommik eelsoojenduseks see oleks superluks variant . Ahjud veel ümber ehitamata ja need bullerjanid võtavad ka ikka aega,maja vana . Mu suts rohkem kui aastased kaksikud peavad hommikul ikka korralikud villakombed selga tõmbama enne ,kui me toad soojaks saame . Ehk oleks see mingi rugiküttesüsteem ,sest midagi paremat lähiajal pole võimalik ette võtta.

  • Avatar
    Vasta Joanna 19. oktoober 2016 at 23:51

    🙂

  • Avatar
    Vasta Triin 19. oktoober 2016 at 23:49

    Ma just istun siin… suur kampsik ümber, karvasokid jalas ja fliis ümber, larbin sidruni teed ja külmetan. Ma olen üldse üks meeega külmavares?. Issand kui hea oleks sellise mõnusa ja ilusa soojamasina seltsis sügist ja talve nautida… mmmmm. Kindlasti soovin osaleda ka loosimises☺

  • Avatar
    Vasta Merilyn K 19. oktoober 2016 at 23:49

    Minu koju sobiks see ideaalselt:)!
    Osalen kindlalt:)

  • Avatar
    Vasta Reelika 19. oktoober 2016 at 23:47

    Soovin ka osaleda 🙂

  • Avatar
    Vasta Mannu 19. oktoober 2016 at 23:46

    Kohe kindlasti soovin loosis osaleda aga veelgi enam soovin, et loosiõnn naeratab.

  • Avatar
    Vasta inge 19. oktoober 2016 at 23:44

    Soovin osaleda 🙂

  • Avatar
    Vasta Annika 19. oktoober 2016 at 23:44

    Oiii, mina olen ka alati kaminast unistanud. 🙂 Praegu elame korteris( ja veel 5ndal korrusel) ja ei ole tükk aega võimalust oma maja soetada, et saaks selle õige kaminagi sisse. Seega selline lahendus oleks super! 🙂
    Niiet, osalen ka loosis 🙂

  • Avatar
    Vasta sallak 19. oktoober 2016 at 23:43

    Ooo see sobiks meie pâris oma kodusse ideaalselt. Hakkame just kodu oatma ja see kamin kuluks ära. Lisaks on kaks päeva peale loosimist mul mehel sünnipäev, saaksime meile môlemile rôômu.
    Jagasin sôpradega ka

  • Avatar
    Vasta Gertuska 19. oktoober 2016 at 23:41

    sooovin ka osaleda!!! uues kodus oleks lastega niiiii mõnus seal ees istuda ❤️

  • Avatar
    Vasta K. 19. oktoober 2016 at 23:39

    Soovin osaleda.

  • Avatar
    Vasta Mari 19. oktoober 2016 at 23:38

    Kui vöit tuleks siis annaksin kohe kindlalt selle enda emale, kes elab ühetoalises puitküttega majas ning kuna maja on väga vana ja seinad sooja ei pea siis juba praegu peab igapäev seda ühte tuba kütma. See kamin oleks küll suureks abiks!!
    Soovin osaleds loosis.

  • Avatar
    Vasta Olga 19. oktoober 2016 at 23:33

    Soovin osaleda!

  • Avatar
    Vasta Siret 19. oktoober 2016 at 23:33

    Osalen 🙂 Võidu korral ei jätaks seda küll endale, sest omal korter niigi soe, aga kingiksin selle edasi hoopis oma sõbrannale, kes hiljuti ostis endale suvila mida vaikselt elumajaks üles kruttida. Hetkel on kütmist seal palju kuna ka 2 väikest last majas, seega see kamin teeks kindlasti elu veidi lihtsamaks ja samas oleks ka ilusaks kaunistuseks 🙂

  • Avatar
    Vasta Sirle 19. oktoober 2016 at 23:32

    Selline võiks olla küll?

  • Avatar
    Vasta Raili 19. oktoober 2016 at 23:32

    Vot nüüd on sooja vaja 🙂
    Jagasin FB ka!

  • Avatar
    Vasta Liina 19. oktoober 2016 at 23:29

    Vau! Muidugi osalen! 🙂

  • Avatar
    Vasta Triinu 19. oktoober 2016 at 23:29

    Soovin osaleda ☺️?
    Meiegi võime päris kaminast vaid unistada ? See aga ajaks asja ilusti ära nagu ma just siit lugesin. Kaminasoojus talvel …mmmm ☺️

  • Avatar
    Vasta Triin 19. oktoober 2016 at 23:28

    Ohh kuidas ma olen unistanud kaminast :)Loodan et õnn naeratab 🙂

  • Avatar
    Vasta Helina 19. oktoober 2016 at 23:28

    Issssand, mu unistus täituks.Olen pikalt neid nillinud kuid rahakott pole nii paks, et seda osta. Sõbrad ja pere va ahnuskotid ja ei kingi xD

  • Avatar
    Vasta Anna 19. oktoober 2016 at 23:26

    Soovin osaleda! 🙂

  • Avatar
    Vasta Liisi 19. oktoober 2016 at 23:26

    soovin osaleda loosimises 🙂

  • Avatar
    Vasta Mirjam 19. oktoober 2016 at 23:26

    uuh see oleks perfektne! osalen loosis:)

  • Avatar
    Vasta Loor 19. oktoober 2016 at 23:26

    Oi, see oleks üks vinge võit ✌…. Soovin osaleda ?

  • Avatar
    Vasta Maarja 19. oktoober 2016 at 23:24

    Osalen kamina loosis.

  • Avatar
    Vasta K. 19. oktoober 2016 at 23:23

    Väga vinge! Soovin kaminat ja osalen loosis!

  • Avatar
    Vasta Deily 19. oktoober 2016 at 23:23

    Soovin loosis osaleda, kuluks ära küll! 🙂

  • Avatar
    Vasta Kata 19. oktoober 2016 at 23:22

    Selline kamin kuluks ära küll. Minu kondid vajavad ka sooja?
    Osalen loosis!

  • Avatar
    Vasta Age 19. oktoober 2016 at 23:22

    Soovin osaleda 🙂

  • Avatar
    Vasta Kerstin 19. oktoober 2016 at 23:22

    Oii seda sooviks kyll 🙂 soovin osaleda !:)

  • Avatar
    Vasta Margit 19. oktoober 2016 at 23:18

    Oh kui lahe loos. Üldiselt ma siin loosidest osa ei võta, kuid sel korral on tegu ju millegi täiesti huvitavaga. Vajaksin seda kaminat just oma koju, kuna minu peres on 5 last ja vanemad, mina olen lastest vanim. Meil on kahetoaline korter elamiseks, vähe ruumi palju inimesi, loogika ütleb, et peaks väga soe olema, eks? Tegelikult nii siiski pole. Oleks suurepärane kui võidaksin selle kamina oma perele, kuna minu vanemate tuba, mis tegelikult on elutuba ei ole üldse soe ei suvel ega talvel, usun, et kaminast oleks veidigi kasu ja no muidugi oleks see ka silmailuks!

  • Avatar
    Vasta Agne 19. oktoober 2016 at 23:17

    Väga sooviks! ?

  • Avatar
    Vasta Sinine 19. oktoober 2016 at 23:16

    Meil kodu täpselt nii külm talviti, et minu toa uks pannakse kinni, et teised toad sooja saaksid. See tähendab, et minu toas on nii 13-15° ja see on minisugusele külmavaresele eriti julm. Parim lahendus on lihtsalt elutoa diivanil magada- vähemalt on natuke soojem. Selline kamin tundub päris hea mõte isegi.

  • Avatar
    Vasta Anneli 19. oktoober 2016 at 23:15

    Osalen!
    Vot mina olen ka elava tule austaja. Elan korteris, kamin on välistatud. Kuna korteris on väga külm (eluaegne ebaõnn, vanematekodus lõdisesin ja nüüd enda kodus ka), siis olen igasuguste lahenduste peale mõelnud. Vahepeal katsetasin lausa platseeboefekti – kinnitasin seinale puidust kaminaraami, kleepisin kamina sisse taustaks musta kile ning maalisin sellele leegid. Kaminasimsile asetasin kujukesed, kamina ette mõned küttepuud. Ei aidanud, ikka oli külm 😀
    Biokaminat kaalusin ka väga tõsiselt, aga ei ostnud just sel põhjusel, et paljud kurtsid häiriva lõhna üle.

  • Avatar
    Vasta Kätlin 19. oktoober 2016 at 23:14

    Oi kui mõnus!
    Osalen ka

  • Avatar
    Vasta Mariana Soritš 19. oktoober 2016 at 23:14

    Soovin osaleda Square Large biokamina loosis 🙂

  • Avatar
    Vasta Mairit 19. oktoober 2016 at 23:13

    Soovin osaleda 🙂
    Mulle ja mu kolmele põnnile ning kassile meeldiks see väga 🙂

  • Avatar
    Vasta Katrine 19. oktoober 2016 at 23:12

    Ilud mugav ja mõnus 🙂

    • Avatar
      Vasta Katrine 19. oktoober 2016 at 23:13

      Ilus*

  • Avatar
    Vasta Mari 19. oktoober 2016 at 23:11

    Soovin ka osaleda, see oleks ikka supper-hüpper äge asi!

  • Avatar
    Vasta Maarja-Liisa 19. oktoober 2016 at 23:10

    Soovin loosis osaleda. Väga lahe tundub, pilt juba tekitab sellist soojust endas 🙂

  • Avatar
    Vasta SiljaS 19. oktoober 2016 at 23:09

    Osalen biokamina loosis. Biokamin oleks ideaalne lahendus elava tule valguse ja õdususe loomiseks hetkel kui igapäevaga pime aeg pikeneb.

  • Avatar
    Vasta Eili 19. oktoober 2016 at 23:09

    Oleme just kolimas elukaaslasega olude sunnil ühte pisikesse katusealusesse vanas majas, mis on ainult puuküttega. Selle pisikese katusealuse kütaks see ilus kamin soojaks ilmselt küll ja oleks muidugi nii hubane ja mõnus. Soovin väga osaleda!

  • Avatar
    Vasta Alina 19. oktoober 2016 at 23:09

    Soovin osaleda loosis.

  • Avatar
    Vasta Grit M 19. oktoober 2016 at 23:08

    Uude koju sobiks selline ideaalselt!

  • Avatar
    Vasta Iirys 19. oktoober 2016 at 23:08

    Oh, niii põnev!! Hirrrrmus vahva oleks, kui selline kamin veel rohkem kodusoojust meie valmivasse kodukesse tooks 🙂 Tahan, tahan, tahan..

  • Avatar
    Vasta Siret 19. oktoober 2016 at 23:08

    Osalen ka, sest noh… I can. ?

  • Avatar
    Vasta Lily 19. oktoober 2016 at 23:07

    Soovin osaleda loosis! Kunagi võiks midagi võita kah?

  • Avatar
    Vasta eelika 19. oktoober 2016 at 23:07

    Kuulen sellisest toredast kaminast esimest korda ja nyyd må väga väga Tahaksin seda Meie majja.magamistoast sai alles vana ahi välja lõhutud ja selline kamin oleks siia suurepärane kingitus sooja andma. Ja loomulikult tänu sellisele lahedale lahendusele jääks suur töö Ehk uue ahju ehitamine ära. Hoiab raha ja aega ja ruumi kokku. 🙂

  • Avatar
    Vasta annika naulanen 19. oktoober 2016 at 23:07

    osalen kindlasti

  • Avatar
    Vasta Regina 19. oktoober 2016 at 23:06

    Mina paneksin kamina magamustuppa 🙂 kui oleks loosiõnne.

  • Avatar
    Vasta Merike 19. oktoober 2016 at 23:03

    Soovin osaleda 🙂

  • Avatar
    Vasta Triin 19. oktoober 2016 at 23:02

    Soovin osaleda. 🙂

  • Avatar
    Vasta Annika 19. oktoober 2016 at 23:02

    Olen ammu unistanud oma kaminast kus ees külmadel talveõhtutel teed juua ja malluka blogi lugeda ??

  • Avatar
    Vasta Merka 19. oktoober 2016 at 23:01

    Oi meie elutuppa sobiks selline iludus nagu valatud. Osalen loosis!

  • Avatar
    Vasta ragne 19. oktoober 2016 at 23:01

    Vauuu selline oleks ikka mega..soovin osaleda loosis?telekas välja ja kamin tuppa???

  • Avatar
    Vasta Liis 19. oktoober 2016 at 23:01

    Osalen loosimises

  • Avatar
    Vasta Sandra Saar 19. oktoober 2016 at 23:00

    Sellise küttekeha paneks kenasti seinale ilutsema küll. Osalen! 🙂

  • Avatar
    Vasta Mammu 19. oktoober 2016 at 23:00

    Soovin osaleda loosis!
    Olen alati kaminast unistanud. Kolisime sellel aastal oma majja ja üks mõnus kamin teeks meie üsna suure elutoa palju palju hubasemaks! 🙂
    PS! Oi kui suur külmavares olen ka!

  • Avatar
    Vasta Sandra E 19. oktoober 2016 at 22:58

    Oh sa-mu-meie, ma olen nii tihti erinevaid biokaminaid uudistanud. Tundub hea võimalus loosist osavõtmiseks – ehk õnn saabub ka minu õuele ? Niiet võtan loosist osa ?

  • Avatar
    Vasta Merka 19. oktoober 2016 at 22:57

    Minule külmavaresele ideaalne. Osalen loosis 🙂

  • Avatar
    Vasta Sigrid 19. oktoober 2016 at 22:56

    Tahan/tahan …

  • Avatar
    Vasta Indra Sõerd 19. oktoober 2016 at 22:55

    Soovin osaleda kaminaloosis 🙂
    Külmavares is here, need it!

  • Avatar
    Vasta Stella 19. oktoober 2016 at 22:55

    Mina sooviksin kohe väga väga!
    Ma ammu nii väga soovinud endale kaminat aga korteris sellist võimalust kahjuks pole ning see oleks ideaalne mu armsasse pesasse, et lõpuks ometi saaks elava tule ees teed juua ja konte soendada! 🙂

  • Avatar
    Vasta Kätlin 19. oktoober 2016 at 22:55

    Mina ka osalen! 🙂

  • Avatar
    Vasta Laura-L. 19. oktoober 2016 at 22:55

    Jaa, üks biokamin kuluks küll kindlasti soojaks ära 🙂

  • Avatar
    Vasta Kats 19. oktoober 2016 at 22:54

    sooviksin ka osaleda

  • Avatar
    Vasta Marilii 19. oktoober 2016 at 22:54

    Ideaalne kingitus mehele,et ehitab meile oma päris kodu☺ sobiks kodu südamesse-kööki.

  • Avatar
    Vasta Heli 19. oktoober 2016 at 22:53

    Soovin loosis osaleda 🙂

  • Avatar
    Vasta Karolina Orav 19. oktoober 2016 at 22:52

    Oleks ideaalne kaaslane nendeks külmadeks öödeks kui elukaaslane riiki kaitseb.

  • Avatar
    Vasta Marilii 19. oktoober 2016 at 22:52

    Osalen.

  • Avatar
    Vasta H. 19. oktoober 2016 at 22:52

    Uuu… ma tahan seda väga oma magamistuppa!!!

    • Avatar
      Vasta Mari 19. oktoober 2016 at 23:04

      Super loos! See kamin kuluks küll väga ära!!:) Isegi kui ta nii väga sooja ei anna, siis varbaid ikka soojendab 😀 Meil nimelt tuba pidevalt külm.

  • Avatar
    Vasta Krissu 19. oktoober 2016 at 22:52

    Tahan, tahan, tahan, niiiiiväga tahan!

  • Avatar
    Vasta Liis 19. oktoober 2016 at 22:51

    Ossaosssaosssaaa, see oleks ideaalne silmailu pakkuja magamistuppa, eriti romantiline pealekauba. Oh, saadaks mind loosiõnn ka ükskord. 🙂

  • Avatar
    Vasta Liis 19. oktoober 2016 at 22:51

    Soovin osaleda kamina loosis. Jagatud 🙂

  • Avatar
    Vasta Triin M 19. oktoober 2016 at 22:51

    Alustasime just uue kodu plaanide tegemist ja see biokamin sobiks meile ideaalselt. ?

  • Avatar
    Vasta Kuška 19. oktoober 2016 at 22:50

    Oi,külmadeks talveõhtuteks väga vajaksin ?

  • Avatar
    Vasta Loretta 19. oktoober 2016 at 22:50

    Osalen loosimises.selline kamin oleks väga ilus kingitus mu kallile õele ja ta perele.ja veel vägevam oleks jõulude ajal istuda koos ta juures kamina ees.

  • Avatar
    Vasta Kristelle 19. oktoober 2016 at 22:49

    Väga põnev loos, just selline uhke kamin meie elamisest puudu ongi. Kuna elame korteris siis ei teki meil kunagi võimalust lasta ehitada päris kamin, see oleks aga väga vinge asemik päris kaminale ja ilus sisustus element kah ? Hoian pöidlaid et loosiõnn naerataks ?

  • Avatar
    Vasta Merle 19. oktoober 2016 at 22:49

    Meie koju sobib selline kamin?

  • Avatar
    Vasta Aive Annusver 19. oktoober 2016 at 22:49

    Sooviksin osaleda:)

  • Avatar
    Vasta L. 19. oktoober 2016 at 22:48

    Osalen

  • Avatar
    Vasta Gerlyn 19. oktoober 2016 at 22:48

    Soovin osaleda!

  • Avatar
    Vasta Katharine 19. oktoober 2016 at 22:48

    Soovin osaleda loosis! 🙂

  • Avatar
    Vasta Debi 19. oktoober 2016 at 22:47

    Loomulikult soovin loosis osaleda! 🙂

  • Avatar
    Vasta Ketlin 19. oktoober 2016 at 22:47

    See on loos, millest peab kohe osa võtma! 🙂

  • Avatar
    Vasta Sille 19. oktoober 2016 at 22:47

    Tahan tahan tahan, uute koju sobiks ideaalselt! 😐

  • Avatar
    Vasta Cätlyn 19. oktoober 2016 at 22:47

    Sooviks 😉

  • Avatar
    Vasta meow 19. oktoober 2016 at 22:47

    Aaa! Me mehega juba aastaid räägime sellest biokaminast, kuna meil puudub samuti võimalus omale päris kaminat elamisse panna. Pole korstnaid, on vaid maaküte. No tegelt ma isegi ei looda seda siin praegu vöita, kuna see oleks liialt suur vedamine 🙂 aga nüüd on jälle põhjust biokamina mõtteid edasi mõlgutada!

  • Avatar
    Vasta Mia 19. oktoober 2016 at 22:46

    Soovin osaleda kamina loosis! 🙂 Eriti mõnus lahendus korteris elavale inimesele.

  • Avatar
    Vasta SP 19. oktoober 2016 at 22:46

    Soovin osaleda kamina loosis.

  • Avatar
    Vasta Aive Annusver 19. oktoober 2016 at 22:45

    Jagatud

  • Avatar
    Vasta eveli 19. oktoober 2016 at 22:45

    sooviks ka seda kaminat

  • Avatar
    Vasta Tiina Tuul 19. oktoober 2016 at 22:45

    Soovin väga seda kaminat! 🙂

  • Avatar
    Vasta Janne 19. oktoober 2016 at 22:43

    Minaminamina! Sest ma olen pidevalt haige ja meie üürikorteris ei ole peale klikiaegse mööbli suurt midagi! Isegi telekat pole. 😀 aga noh, siis saaks kamina seinapeale panna ja seda vaadata. Äkki oleks soojem ka ja siis ei jääks enam rohkem haigeks. 😀 tegelikult oleks õhtul lihtsalt midagi, mida vaadata.

    Ühesõnaga, nii lahe asi ja niiiiiiii vajalik! Sein on kole tühi. 🙁

  • Avatar
    Vasta Kelli 19. oktoober 2016 at 22:43

    Soovin loosis osaleda

  • Avatar
    Vasta Greete 19. oktoober 2016 at 22:43

    Idaalne seltsiline külmadeks õhtuteks! 🙂

  • Avatar
    Vasta Kristella 19. oktoober 2016 at 22:43

    Vauu..jagatu ja soovin osaleda loosis!! Minu meelest on kamin kodu süda, mis tekitab mõnusa olemise, eriti talvel kui aknast välja vaadates sajab paksult lund saab ise soojas toas kamina ees vedeleda! Mida paremat tahta? Pealegi on elav tuli väga ilus!

  • Avatar
    Vasta Diana 19. oktoober 2016 at 22:43

    Tavaliselt ma ei kommenteeri ega osale loosimistes, kuid nüüd palun ma loosijumalaid ninf fortuunat, et va õnn naerataks. See kamin kuluks nii väga ära, et isegi naljakas pole..pöidlad peos 🙂

  • Avatar
    Vasta Kristella 19. oktoober 2016 at 22:43

    Vauu..jagatud!! Minu meelest on kamin kodu süda, mis tekitab mõnusa olemise, eriti talvel kui aknast välja vaadates sajab paksult lund saab ise soojas toas kamina ees vedeleda! Mida paremat tahta? Pealegi on elav tuli väga ilus!

  • Avatar
    Vasta Maarika 19. oktoober 2016 at 22:43

    Soovin loosis osaleda. Tulevasse magamistuppa sobiks ideaalselt.

  • Avatar
    Vasta PJ 19. oktoober 2016 at 22:42

    Oiii..ma ammu nillin juba neid kaminaid ja sinu oma olen ka tähele pannud ammu. Ma olen täielik küünla ja elava tule haige. Aga korterisse nii naljalt et tee kaminat ja sellist investeeringut ei raatsigi teha. Aga biokamin oleks idekas, kuna meil suur lage sein, telerit ei ole meil .Aga on samuti lambanahaga toolid ja suur diivan kus saaks mõnnata ja elavat tuld jälgida. Fingers crossed!

  • Avatar
    Vasta Helin 19. oktoober 2016 at 22:41

    Osalen loosis. Päris huvitav asjake. 🙂

  • Avatar
    Vasta Cätlin 19. oktoober 2016 at 22:41

    Soovin osaleda

  • Avatar
    Vasta Siim 19. oktoober 2016 at 22:41

    Sooviksime ka sellist külmavareste kaminat võita 😉

  • Avatar
    Vasta Veronika 19. oktoober 2016 at 22:40

    Osalen kamina loosimisel 🙂

  • Avatar
    Vasta Keit S 19. oktoober 2016 at 22:40

    Mina olen küll üks suur külmavares. Seega soovin loosis osaleda. 🙂

  • Avatar
    Vasta Geidy 19. oktoober 2016 at 22:39

    Selline kamin oleks super 🙂 eriti hea soolaleiva kink oleks 🙂

  • Avatar
    Vasta Anett 19. oktoober 2016 at 22:38

    Remondis olevast elutoast puudub just see element, mis teeks selle õige hubaseks!

  • Avatar
    Vasta Kristiina 19. oktoober 2016 at 22:38

    Niiiiväga sooviks seda 🙂
    Osalen loosis.

  • Avatar
    Vasta Linnea jerkku 19. oktoober 2016 at 22:38

    Oslaen ja praegu olekski tarvis soojust tuppa meile.. kass meil igapäevaselt otsib soojust?

  • Avatar
    Vasta Sandra 19. oktoober 2016 at 22:38

    sooooviks väga, peatselt remont valmis ja see
    kamin sobiks ideaalselt seinale 🙂

  • Avatar
    Vasta kristin 19. oktoober 2016 at 22:38

    soovin ka väga osaleda 🙂 ja oma pisibeebiga kaminasoojust nautida!

  • Avatar
    Vasta Kristel 19. oktoober 2016 at 22:37

    Soovin ka loosis osaleda väga huvitavad blogid on sul loen neid alati suure huviga.

  • Avatar
    Vasta KK 19. oktoober 2016 at 22:37

    Mina kingiksin selle kamina oma venna perele. Nad elavad oma armsa perega (kaksikud 1,5 aastat ja vanem õde) jahedas korteris ning see kamin sobiks nende kodukesse ideaalselt!

  • Avatar
    Vasta Helena Heinpalu 19. oktoober 2016 at 22:37

    Mulle on alati meeldinud kaminad ja elav tuli. Elades ise korteris olen arvanud ,et unistuseks see jääbki sest kamin ikka eramajade lõbu. Aga tore ,et eksisin ja soovin väga osaleda loosis ,et tuua veidi rohkem valgust ja hubasust oma koju.

  • Avatar
    Vasta Annely 19. oktoober 2016 at 22:37

    Vat sellist kaminat sooviks küll,olen alati unistanud kaminast, aga näed pole kohta olnud kuhu panna?
    Rõõmuga osalen loosis?

  • Avatar
    Vasta Merli 19. oktoober 2016 at 22:37

    Ehh, eluaeg elanud majas, kus on nii hirrmuss külm koguaeg ja kaminat taga igatsenud. Nüüd siis kolisin välja ja kingiks kamina emale, kes endiselt seda külma peab kannatama 😀

  • Avatar
    Vasta Annika 19. oktoober 2016 at 22:37

    Soovin osaleda loosis!

  • Avatar
    Vasta Irina 19. oktoober 2016 at 22:37

    Soovin loosis osaleda☺

  • Avatar
    Vasta Laura 19. oktoober 2016 at 22:36

    OSALEN JA TAHAN KAMINAT!!!

  • Avatar
    Vasta Merike 19. oktoober 2016 at 22:36

    Mina soovin osaleda loosimises!
    Loodan, et õnn naeratab üks kordki mulle. Ma olen tohutu sooja armastaja. Nimelt elan elukaaslasega vanas majas kus on ahi ja mida juba peame iga päev kütma, kuna päevaga läheb suht kiirelt jahedaks siin. Mees mul kütta ei luba, sest kui mina kütan nii, et on ikka soe mul, siis tema sureb palavusse :D. Vahest ma lihtsalt istun ahju ees põrandal ja vaatan seda praksuvat tuld :D. Ma väga loodan sellist asja võita, sest nii hea oleks istuda kiiktoolis ja mõnuleda sellise biokamina ees ja ei peaks ootama nii kaua kuni siis ahi soojaks on läinud.

  • Avatar
    Vasta Südamesoojus 19. oktoober 2016 at 22:36

    Soovin osaleda loosis. Olen elavtule sõber ja loomulikult jagasin ka Facebookis sõpradega uudist.
    Kui loosiõnn mulle naeratab, siis läheb see kamin minu magamistuppa seinapeale. Mul avastati 4 aastaselt liigesehaigus millest polnud enam võimalik mind terveks ravida, see tõttu on see haigus terve elu minuga, põhjustades igapäevaseid liigesevalusid ja jalgade külmetamist. Üks soojusallikas magamistoas oleks väga vajalik ja tooks kindlasti nii jalgadesse kui ka südamesse kuhjaga sooja. Samuti on meil väga kehvad aknad magamistoas, mis tõttu on igal hommikul kurk haige ja tihti ka hääl ära. Usun, et see leevendaks ka seda probleemi. Mulle ja minu elukaaslasele meeldib väga kaminatuld vaadates üksteise seltskonda nautida ja kohvi juua.
    Tervitused ja palju päikest kõigile!

  • Avatar
    Vasta kaidi 19. oktoober 2016 at 22:36

    Mul on väiksem laua oma olnud. Lihtsalt fantastiline pimedatel õhtutel.

  • Avatar
    Vasta Ave Tali 19. oktoober 2016 at 22:35

    Osalen. Väga lahe, nii tahaks lisasooja ja hubasust tuppa. 🙂

  • Avatar
    Vasta Kerli Laan 19. oktoober 2016 at 22:35

    Osalen kindlasti kamina loosis, üks imeilus moonidega kaunistatud sein lausa karjub kamina järgi 🙂

  • Avatar
    Vasta Kairi 19. oktoober 2016 at 22:35

    Appi, nii väga sooviks osaleda ja võita. Üks lahedamaid asju, mida näinud olen. Mingis sarjas oli ka kellelgi selline ja kogu aeg põles, no nii lahe.

  • Avatar
    Vasta mairit 19. oktoober 2016 at 22:35

    Soovin osaleda

  • Avatar
    Vasta Marit 19. oktoober 2016 at 22:35

    Soovin osaleda.

  • Avatar
    Vasta Miina Antons Vahtras 19. oktoober 2016 at 22:34

    Väga soovin osaleda. Tosin aastat juba siin palkmajas külmetatud 🙂 Imeline oleks oma nelja lapsega õhtuti sellise kamina ees konte soojendada.

  • Avatar
    Vasta Margit 19. oktoober 2016 at 22:34

    Soovin loosis osaleda 🙂

  • Avatar
    Vasta Helena 19. oktoober 2016 at 22:34

    Sooviksin osaleda 🙂

  • Avatar
    Vasta Elina 19. oktoober 2016 at 22:33

    Soovin osaleda loosis. Kuna ma kunagi ei võida, siis äkki seekord õnn pöördub 😀 Kui ei proovi ei võida kindlalt 🙂

  • Avatar
    Vasta Grete 19. oktoober 2016 at 22:33

    Osalen

  • Avatar
    Vasta Madli 19. oktoober 2016 at 22:32

    Osalen loosimises ?.
    Ehitame just maja ja minu unistus on olnud alati mõnus ja ilus kamin , kuna meil hetkel elutoas mingit kütteallikat pole, sobiks see imeline biokamin meid sinna soojendama ☺️ Loodame, Et loosiratas soosib meid ☺️.

  • Avatar
    Vasta Carolyn 19. oktoober 2016 at 22:32

    Ilmselgelt osalen ju 🙂

  • Avatar
    Vasta Stella 19. oktoober 2016 at 22:32

    Soovin osaleda loosis! 🙂

  • Avatar
    Vasta Kelly 19. oktoober 2016 at 22:32

    Osalen

  • Avatar
    Vasta Kristel 19. oktoober 2016 at 22:32

    Osalen loosis:)

  • Avatar
    Vasta Helena 19. oktoober 2016 at 22:32

    Soovin loosis osaleda 🙂 Hetkel kolisime uude korterisse ning maksame kütmise eest praktiliselt tuulde (vana maja ja korteris all nö katlamaja kus köetakse), kuna kütmine toimub päeval 3-4 ajal ning öösel lõdisema. See oleks väga idekas variant kui saaksime magamistuppa sooja, kuna praegu – oktoobris on isegi kahe teki all magades väga külm, jään lootma oma loosiõnnele, sest talvel vist muidu külmume tõesti ära :(.

  • Avatar
    Vasta Sigrit 19. oktoober 2016 at 22:32

    Kamin sobiks kenasti meie tagasihoidlikku ja armsasse elamisse. Looks õige kodutunde ? väiksele põnnile meeldiks see kõige rohkem ☺

  • Avatar
    Vasta Kaisa 19. oktoober 2016 at 22:32

    Loomulikult soovin loosis osaleda! Seda enam, et arvatavasti tuleb meie praegune kamin ehituse käigus üldse välja lõhkuda ja uut enam ei saa ümberehituse tõttu 🙁 Nüüd tänu Sinule leidsin võimaluse, et ikka saan uue ja palju stiilsema kamina ning saan isegi endale sobivale kohale kamina sättida. Niiet suur aitäh elavtuli Facebooki lehe eest… Ja mis oleks veel parem kui see kamin endale hoopis võita 😉

  • Avatar
    Vasta Ruthanne Kern 19. oktoober 2016 at 22:31

    Osalen!

  • Avatar
    Vasta Kadri Pikkmets 19. oktoober 2016 at 22:31

    Mina soovin mina soovin mina soovin :D!!! OSALEN!

  • Avatar
    Vasta Jane 19. oktoober 2016 at 22:31

    Osalen! 🙂

  • Avatar
    Vasta Villane 19. oktoober 2016 at 22:31

    Kõigevägevam ise näeb, et mul on seda kaminat hullupööra tarvis! Eelmine aasta oli üks võimas aasta, kolisime korterist oma majja ja perre lisandus kolmas laps (jaaaa, inimesed on võimelised KORDUVALT unustama, kui hull see sünnitamise värk on) Lugesin kõiki su remondipostitusi suurima äratundmisrõõmuga, ma lasin veel samal päeval, kui sünnitama läksin värvirulliga lae all ringi… aga oiii, kui palju on ikka veel tegemata. Kahjuks või õnneks annab meie pere rikkus end seni pidevalt miskis muus näole, kui kupüürides ja seepärast jäi sel sügisel remontimata köögipliit (ehitusmehed ja kaminapoodide mehed millegipärast seda muud rikkust ei hinda, raisk 🙂 ) Ja kui ma eelmise postituse all kamina kohta küsisin, siis lahistasin ulgudes nutta, kui nende kaminate hindasid nägin…. Ma olen ainult ühe korra elus midagi võitnud (kast õlut, milline iroonia, eks!) seega minu arvates oleks küll ülimalt aus, kui ma nüüd selle kamina saaks!

  • Avatar
    Vasta Kristi 19. oktoober 2016 at 22:30

    Väga soovin osaleda 🙂

  • Avatar
    Vasta Kirsti 19. oktoober 2016 at 22:30

    Soovin, soovin, soovin loosis osaleda!

  • Avatar
    Vasta Berit 19. oktoober 2016 at 22:30

    Oh mulle kuluks see küll ära! Tahaks veidi hubasust ja sooja oma hütti 🙂 Hoian pöidlad pihus!

  • Avatar
    Vasta Meeli L 19. oktoober 2016 at 22:30

    Soovin osaleda

  • Avatar
    Vasta Liina Parts 19. oktoober 2016 at 22:29

    Sooviks väga saada jõuluks varbad sooja 🙂

  • Avatar
    Vasta Liis T 19. oktoober 2016 at 22:29

    Osalen kindlalt ? minu noored kondid vajavad ka sooja ?

  • Avatar
    Vasta Marit 19. oktoober 2016 at 22:29

    Osalen!

  • Avatar
    Vasta Riina 19. oktoober 2016 at 22:29

    Osaleks ka

  • Avatar
    Vasta Mimm 19. oktoober 2016 at 22:29

    Kuna oleme just mehega maja ehitamas ja kamina peale pole isegi mõelda jõudnud, siis see auhind oleks imeline! Osalen igatahes! 🙂

  • Avatar
    Vasta Katsik 19. oktoober 2016 at 22:29

    Soovin, supersuur külmavares olen??

  • Avatar
    Vasta Stina 19. oktoober 2016 at 22:29

    Apppi kui äge! Mina tahaks oma Kalamajas asuvasse korterisse kaminat… ühes õiges Kalamaja kodus peab ju kamin olema.! Aga vot suures kivimajas oleks pea võimatu seda ehitada. Eriti tunnen puudust just siis, kui on need kõige vastikumad perioodid on, peale kütteperioodi lõppu ja enne uue algust… siis istun alati teleka ees teki sees ja kontidel korralik härmatis. Viskaks võidu nimel tireleid, kui ma niii rase ei oleks! Fingers grossed^^

  • Avatar
    Vasta Silva 19. oktoober 2016 at 22:29

    Otseloomulikult osalen, olen neid ise ka vaadanud, väiksemaid ja odavamaid, aga ei ole raatsinud soetada.

  • Avatar
    Vasta Tiina 19. oktoober 2016 at 22:28

    Ohoo, päris kihvt asi
    Osalen

  • Avatar
    Vasta Airi 19. oktoober 2016 at 22:28

    Väga-väga tahan!!!!

  • Avatar
    Vasta E.P. 19. oktoober 2016 at 22:28

    Oi, see oleks mõnus!

  • Avatar
    Vasta marja 19. oktoober 2016 at 22:28

    See sobiks nii armsalt mu väiksesse elektrivabasse suvilasse. Niigi aasta läbi liigestega igasugused jamad, aga kui külmal ajal selline soojakolle suvilas ees oleks ootamas, sõidaks talvelgi maale metsade vahele “patareisid” laadima. ?

  • Avatar
    Vasta Triin P. 19. oktoober 2016 at 22:28

    Mina tahan ka loosis osaleda! Nii hea oleks seal ees ju peesitada!

  • Avatar
    Vasta Katrin 19. oktoober 2016 at 22:28

    Oeh, ma olen suur kaminatule fänn ja olen juba pikemat aega unistanud, et saaks kaminat enda korterisse. Oleksin väga õnnelik selle kamina üle ja kindlasti rõõmustaks ka meie pere karvutu kassikene, kes saaks ennast kamina ees soojendamas käia 🙂

  • Avatar
    Vasta Tiina 19. oktoober 2016 at 22:28

    Soovin ☺

  • Avatar
    Vasta Kaisa vares 19. oktoober 2016 at 22:27

    See loos on mulle! Ma fännan küünlaid ja kaminatuld,jõuluehted ja kõike muud. Soojendaks enda ja perekonte heameelega,niii äge kraaam.

  • Avatar
    Vasta Kati 19. oktoober 2016 at 22:27

    See oleks mulle häärberisse vajalik aparatuur ??.

  • Avatar
    Vasta Merilin 19. oktoober 2016 at 22:27

    Mina olen ka alati kaminat tahtnud, elava tule vaatamine tekitab kohe nii mõnusa sooja tunde, juba pelgalt ette kujutamine, kuidas külmal talveõhtul kamina ees teed rüübata ja kaminatuld imetleda tekitab nii hea tunde 🙂 kahjuks mul on ka suhteliselt keeruline tavalist kaminat kuskile siia orgunnida aga no see biokamin, vauuu, see tundub nii imeline!! 🙂

  • Avatar
    Vasta Marju 19. oktoober 2016 at 22:27

    Alates detsembri kuust on meie ainsaks kaminaks telia jõulukanal, kus kaminatuli täitsa olemas , kuid kahjuks sooja ei anna.. väga väga sooviks biokaminat ☺

  • Avatar
    Vasta monika 19. oktoober 2016 at 22:26

    Oii seda sooviks omalegi 😉

  • Avatar
    Vasta Marilin 19. oktoober 2016 at 22:26

    Minu aina täiuslikumaks saavast kodust on just selline sooja ja valguse andja puudu.

  • Avatar
    Vasta Maarja 19. oktoober 2016 at 22:26

    Osalen?

  • Avatar
    Vasta Karolin T. 19. oktoober 2016 at 22:25

    Loodan, et seekord naeratab õnn just minule, tsiiisas, kuidas ma kaminaid armastan! ❤️❤️❤️
    Kui ma selle võidaks, siis ma kodust vist välja ei liigukski, oleksin koguaeg kaminajuures ?
    tahantahantahannnnn ??

  • Avatar
    Vasta Marian 19. oktoober 2016 at 22:25

    Vau, see on üks vajalik loos külmavarestele!
    Igaljuhul osalen! 🙂

  • Avatar
    Vasta Ebe Reinhold 19. oktoober 2016 at 22:25

    Vägahuvitav toode ning just oleks ka koht sellisele olemas mu uues kodus 🙂
    Osalen loosis ja jagan ning toetan ja pooldan 🙂

  • Avatar
    Vasta Gerli 19. oktoober 2016 at 22:25

    Mina teeksin hoopis kingituse oma emale ja tema elukaaslasele. Nad on mul nii armasad, rõõmsad ja õnnelikud.. just nagu äsja armunud. Suisa “õitsevad” ikka veel ja et see õnn ja romantika ei kaoks, siis sellised õdusad õhtud elutoas kamina ees oleksid ideaalsed… 😉 Teiseks, elades kortermajas võib kamina olemasolust vaid und näha 😀

  • Avatar
    Vasta Sigrid Metsküll 19. oktoober 2016 at 22:25

    Väga armsa kamina valisid 🙂 Selline sobiks ka minu koju soojust andma.

  • Avatar
    Vasta Triinu 19. oktoober 2016 at 22:25

    Soovin osaleda loosis

  • Avatar
    Vasta Triin J. 19. oktoober 2016 at 22:24

    Osalen.

  • Avatar
    Vasta kalle poroson 19. oktoober 2016 at 22:24

    Imeline kaaslane külmadeks talveõhtuteks.Osalen!

  • Avatar
    Vasta Malle Taimur 19. oktoober 2016 at 22:24

    See sobiks väga hästi mu tublile tütrele,õpib arstiks,kamina ees oleks hea soe õppida.Teile soovin jõudu jaksu edaspidiseks,ole tubli.Päikest igasse päeva. 🙂

  • Avatar
    Vasta monika 19. oktoober 2016 at 22:24

    Oiii sellist sooviks omalegi 😉

  • Avatar
    Vasta Triin L. 19. oktoober 2016 at 22:24

    Soovin oma uue koju elutuppa just täpselt sellist kaminat. Loodan, et ükskord veab ka minul loosiõnnes 🙂

  • Avatar
    Vasta ev 19. oktoober 2016 at 22:23

    Osalen!!
    Minu arust kodust teeb kodu ahi/kamin eriti seda just jahedatel ilmadel ja kuna elan korteris siis oleks see supper asi ning ei peaks küünlaid ainult põletama.
    Pole veini sõber aga selle kamina ees võiks isegi kasvõi korra kuus ühe pokaali libistada 😀 😛

  • Avatar
    Vasta Kersti 19. oktoober 2016 at 22:23

    Jahedatel talveõhtutel oleks mõnus seda kaminat omada, mille ilu ja soojust koos lastega nautida 🙂

  • Avatar
    Vasta T 19. oktoober 2016 at 22:23

    Tahaks olla esimene, kelle ühikatoast sellise asja leida võiks 🙂

  • Avatar
    Vasta Heidi-Liis 19. oktoober 2016 at 22:23

    Uhh tahaks küll üht unistuste kaminat

  • Avatar
    Vasta Kaie 19. oktoober 2016 at 22:23

    Soovin loosis osaleda, teeme just uues kodus remonti js mis oleks veel mõnusam kui biokamin 🙂

  • Avatar
    Vasta Jaana 19. oktoober 2016 at 22:23

    Osalen.

  • Avatar
    Vasta Karin 19. oktoober 2016 at 22:22

    Osalen loosis ?

  • Avatar
    Vasta Katrin 19. oktoober 2016 at 22:22

    Ilmselt jään ilma, nagu Bingo täismängust, aga osaleda soovin ikka!!! ?

  • Avatar
    Vasta Greteliis 19. oktoober 2016 at 22:22

    Absoluutselt osalen loosis. See kamin on tõelist vinge ja teeks ühe inimese väga õnnelikuks – nagu näiteks minu 🙂

  • Avatar
    Vasta Raily 19. oktoober 2016 at 22:22

    Ohh.. Issand kus ma unistan vaikselt sellest kaminast, kuhu ette saaks minna ja seda
    tõelist kamina tunnet nautida.. ? Ja kamin ning tuli.. Ma ei tea miks, aga vaadates kamina tuld meenub mulle alati mälestused ja eelnev.. Ma loodan väga, et kordki elus saaks ma midagi võita. Eriti ideaalne oleks võita soojust☺️

  • Avatar
    Vasta Diana 19. oktoober 2016 at 22:22

    Soovin osaleda 🙂

  • Avatar
    Vasta Marie 19. oktoober 2016 at 22:21

    Mina annaksin võidu korral selle kamina oma vanavanematele . Talviti on neil väga külm kodus, vana keskküttega kortermaja võlu .
    Hetkel on rahaliselt jõutud vahetada vaid köögi aken , seinad on soojustamata ning ylejäänud neljas toas veel vanad aknad ees mis sooja ei pea . Ehk see kamina esine oleks koht, kus nad oma konte soojendada saaksid .
    Osalen , puhtalt nende heaolu pärast 🙂

  • Avatar
    Vasta Regina 19. oktoober 2016 at 22:21

    Osalen loosis! Kingiksin selle oma vanaisale kes sai peale 20 aastat oma elamise, miinus see et seal pole mitte midagi mis kütaks. Puhuriga talve üle vist ei ela nii et siis saaks ta vähemalt kamina ees pikutada ja lehte lugeda 🙂

  • Avatar
    Vasta Carol 19. oktoober 2016 at 22:20

    Soovin osaleda.
    Nii tahaks sellis kaminakest omale, kuna aga elame korteris siis päris kaminast võib ainult unistad :/ Ja kuna plaanis enne jõuluaega tuba ringi tõsta, siis jääbki üks sein tühjavõitu, sinna oleks see ideaalne 🙂

  • Avatar
    Vasta Gerli 19. oktoober 2016 at 22:20

    See oleks tõesti üks mõnus soe kingitus praeguste ilmadega eriti kuna olen veel hull külmavares ka. Ja tõesti on see ka väga lahe sisustuselement 🙂

  • Avatar
    Vasta Ingrid 19. oktoober 2016 at 22:19

    Loomulikult soovin väga loosis osaleda ja vägavägaväga soovin võita ?

  • Avatar
    Vasta Reelika Põdersoo 19. oktoober 2016 at 22:19

    Soovin loosis osaleda.

  • Avatar
    Vasta Mariika 19. oktoober 2016 at 22:19

    Sooviks ka oma vanu konte külmadel õhtutel soojendada 🙂 ..osalen

  • Avatar
    Vasta Kertu 19. oktoober 2016 at 22:19

    ..et pimedad ja külmad talveõhtud oleksid mõnusamad ☺️☕️
    Soovin loomulikult osaleda!

  • Avatar
    Vasta Christi Lehismets 19. oktoober 2016 at 22:19

    Osalen ka rōōmuga nii vahvas loosimises

  • Avatar
    Vasta Karin 19. oktoober 2016 at 22:19

    Meie armsasse koju sobiks selline kamin super hästi! Korteris kusjuures oli kamin, kuid see kaotati kunagi ammu ehituse käigus ära ja asemel haigutabki tühipaljas sein 😀 Ise olen suur külmavares ja kujutan juba ette kui mõnus on koos oma 3 nunnuga kamina ääres teki sees pikutada 🙂

  • Avatar
    Vasta Kerli 19. oktoober 2016 at 22:18

    Soovin osaleda ☺ Võimalus oma elutuba lõpuks soojaks saada ?

  • Avatar
    Vasta Kats 19. oktoober 2016 at 22:18

    Soovin loosis osaleda.

  • Avatar
    Vasta Sylva 19. oktoober 2016 at 22:18

    Selline võit oleks alles vägev 🙂

  • Avatar
    Vasta Heidy 19. oktoober 2016 at 22:18

    Osalen!

  • Avatar
    Vasta Helen 19. oktoober 2016 at 22:18

    Jaa, muidugi soovin loosis osaleda! ?

  • Avatar
    Vasta Martin 19. oktoober 2016 at 22:18

    Tore kamin, koju esialgu ei viiks seda aga ühikas oleks päris pull

  • Avatar
    Vasta Gerlin 19. oktoober 2016 at 22:18

    Osalen!

  • Avatar
    Vasta Anu 19. oktoober 2016 at 22:17

    Sooovin! Nii mõnus ja hea- magamistuppa teleka asemele ja romantika ongi sündinud! Ja mitte ainult..

  • Avatar
    Vasta Angelica 19. oktoober 2016 at 22:17

    Soovin ka osaleda! Minu printsess on minu järel teine suur kaminafänn!

  • Avatar
    Vasta Annika 19. oktoober 2016 at 22:17

    Just mõtlesin kaminast

  • Avatar
    Vasta Marju 19. oktoober 2016 at 22:17

    Soovin loosis osaleda! Kujutan juba ette, kui mõnus oleks selle kamina ees lebotada, rüübata kakaod ja nautida hubaselt sooja talveõhtut…ohhh kui mõnna oleks. Meie pere oleks ääretult õnnelik sellise võidu üle! ?

  • Avatar
    Vasta Andra Oago 19. oktoober 2016 at 22:17

    Osalen biokamina loosimises ?

  • Avatar
    Vasta Reine 19. oktoober 2016 at 22:17

    Osalen 🙂
    Ostsin just uue kodu linnakärast eemal ja see sobiks ideaalselt elutuppa, et luua veelgi mõnusamat õhkkonda 🙂

  • Avatar
    Vasta Anett 19. oktoober 2016 at 22:17

    Soovin loosis osaleda!

  • Avatar
    Vasta M 19. oktoober 2016 at 22:16

    Osalen ?

  • Avatar
    Vasta Tiina 19. oktoober 2016 at 22:16

    See oleks kõige vingem kingitus ever! Mul mees tahtis maja just kamina pärast. Mina ei olnud suurema elamise, kui korteriga nõus. Väga lahe oleks võita just see, mis mehel unistusest puudu jäi. Ja see sobiks ideaalselt me magamistuppa.

  • Avatar
    Vasta Diana 19. oktoober 2016 at 22:15

    Soovin loosis osaleda. Olen suursuur külmavares, magan vahel villased sokidki jalas, kuna toas pole nii soe kui ma tahaks. Kuna elan korteris ja ise radiaatoreid reguleerida ei saa, siis pean käima kodus nagu kubujuss 😀

  • Avatar
    Vasta Biku 19. oktoober 2016 at 22:15

    Soovin loosis osaleda.

  • Avatar
    Vasta Mare 19. oktoober 2016 at 22:15

    soovin loosis osaleda 🙂

  • Avatar
    Vasta Helin 19. oktoober 2016 at 22:15

    Väga põnev, soovin loosis osaleda!

  • Avatar
    Vasta Elery 19. oktoober 2016 at 22:15

    Palun mulle külmavaresele soojust ja hubasust minu armsasse elutuppa 🙂
    Ideaalselt sobiks minu ja mehe koju , isegi koht juba valmis !

  • Avatar
    Vasta Õnne 19. oktoober 2016 at 22:15

    Paar aastat tagasi juba vaatasin ja unistasin sellisest kaminast, siis kui vanematega elasin ja korteris minu tuba talviti mega külm oli. Aga kuna ma seda endale siis lubada ei saanud siis leppisin küünaldega kaetud aknalauaga. Kassidega elamises just mitte kõige turvalisem variant, aga too hetk leppisin. Oma pessa oleks selline kamin imeline, kassid võtaks ka kindlasti kohe omaks. :))

  • Avatar
    Vasta Maarja-Liis Niglas 19. oktoober 2016 at 22:15

    Minu uude koju sobiks suurepäraselt !! 🙂 Osalen loosis.

  • Avatar
    Vasta Katu 19. oktoober 2016 at 22:15

    Osalen loosis! See on niiii mõnus asi, korterile annaks hubasust juurde. ???

  • Avatar
    Vasta Heike Julika 19. oktoober 2016 at 22:14

    Osalen kohe kindlasti. Põidlad pihku ja loositulemust ootama.

  • Avatar
    Vasta Kätlin 19. oktoober 2016 at 22:14

    See loos on mõeldud just minusugustele külmavarestele. Ma elan nûûd korteris ja sellepärast tunnen meeletult puudust lesost/ ahjust jne. Õhtuti kui kodus on jahe poen fliisi sisse ja istun radikale ligi või nagu naistel kombeks poen mehe kaissu oma külmade kätega. Oii mu mees oleks õnnelik kui ta ei peaks taluma mu külmi käsi! Kuna kodus on tihtipeale jahe ja mul on külas tihti pisikesed lapsed siis oleks imeline kui minu kodu kaunistaks selline imeline kamin 🙂 olen alati sellisest unistanud, tuleb kindlasti soetada kuidagi! ? leht laigitud ja jälgin huviga edasi sinu blogi. Edu ja jaksu edaspidiseks 🙂

  • Avatar
    Vasta Grete 19. oktoober 2016 at 22:14

    Ah kamina ees oleks küll mõnus ka see talv mööda saata,
    Eelmistel jõuludel elasin veel ahjuküttega korteris kus oli õige kamin sees, kuid nüüd, kahjuks enam mitte.

    🙂

  • Avatar
    Vasta J. 19. oktoober 2016 at 22:14

    Soovin loosis osaleda. 🙂 Tuleb tõdeda,et olen ikka tõeline külmavares! Minu miinuseks on pidevalt külmetavad jalad,mistõttu kannan praktiliselt aastaringselt villureid jalas või vähemalt soojaid sokke. Jah,isegi suvel! Minu oma perekondki arvab, et ma olen täitsa kiiksuga inimene, mis seal siis enam imestada. 😀 Kamina võit oleks mulle tõsiselt mõnusaks kingituseks tulevastel kargetel talveilmadel. Tunduvalt mõnusam oleks oma jäätunud jalgu või külmunud käsi soojendada kamina ees kui mässida end teki sisse. 😀

  • Avatar
    Vasta Karin Lillepuu 19. oktoober 2016 at 22:14

    Väga sooviks seda endale. Osalen loosimises.

  • Avatar
    Vasta Annika 19. oktoober 2016 at 22:14

    Ma osalen ka, sooviks oma emale seda kaminat, kelle elektriradikad söövad tohutult elekrit .

  • Avatar
    Vasta Mare 19. oktoober 2016 at 22:14

    soovin osaleda

  • Avatar
    Vasta Kristi Tuisk 19. oktoober 2016 at 22:14

    Osalen.
    Meie tulevasse elutuppa oleks selline kamin üli mõnus. 🙂

  • Avatar
    Vasta Kristi K 19. oktoober 2016 at 22:14

    Osalen

  • Avatar
    Vasta TNA 19. oktoober 2016 at 22:14

    Pühataevas, nagu mu oma elust maha kirjutatud: Kaminaga oli lugu selline, et ma hakkasin juba sada aastat tagasi *sisesta nimi* halama, et ma tahan kaminat. Paraku on meie juurde jube niru kaminat ehitada. Siin ma nüüd siis istun teki sees ja sooja teega. Panime seina päikse pildiga tapeedi, et saaks ette kujutada, et mõnus pehme soojus mööda külmast kangeid konte voolab.. Nii et osaleksin ka loosis.

  • Avatar
    Vasta Dana 19. oktoober 2016 at 22:14

    Soovin vãga loosis osaleda!

  • Avatar
    Vasta Helen V 19. oktoober 2016 at 22:14

    Hiljuti andis sõbranna külmal ajal nõu, et küünaldega tuba soojendada, aga see on ju kohe mitme küünla eest. Küünlad ka varsti otsas 🙁 seega osalen loosis.

  • Avatar
    Vasta Kristi 19. oktoober 2016 at 22:14

    Osalen.

  • Avatar
    Vasta Aveli 19. oktoober 2016 at 22:13

    Sooviks endale magamistuppa seda. Kuna kohe kohe beebi tulekul siis paraku hakkan magamistoas palju aega veetma – see teeks seda veidike leebemaks..:) Meil talvel seal natukene jahe ka..hea oleks natuke mõnusat soojut saada.

  • Avatar
    Vasta Gerda Kiil 19. oktoober 2016 at 22:13

    Soovin loosis osaleda!!!! Kohe kindlasti! 🙂 Facebookis jagatud ka ja hakatud Elavtuli Facebooki sõbraks 🙂

  • Avatar
    Vasta Janne Kaju 19. oktoober 2016 at 22:13

    Võrratu kamin,kes ei unistaks sellisest iludusest ?

  • Avatar
    Vasta AM 19. oktoober 2016 at 22:13

    Soovin osaleda 🙂

  • Avatar
    Vasta Kadi 19. oktoober 2016 at 22:13

    Talv on tulemas ja tahaks toas luua talveunelma meeleolu ja just see kamin on puudu 🙂

  • Avatar
    Vasta Kätlin 19. oktoober 2016 at 22:13

    Osalen esimest korda sinu loosides ning loodame,et õnn naeratab,sest just sellist kaminat olen oma koju soovinud 🙂 Tavalise kaminaga on sama lugu nagu teil,kuidagi saaks,aga liiga kulukas tegemine oleks.

  • Avatar
    Vasta Annika 19. oktoober 2016 at 22:13

    Osalen ja loodan loosiõnnele!

  • Avatar
    Vasta Kristiina 19. oktoober 2016 at 22:13

    Kindlasti soovin loosis osaleda! Mulle on alati kamina tekitatud hubasus toas meeldinud- vōin tunde istuda kamina ees ja vaadata leeki. ☺️ Kuna elame korteris ja kamin puudub, siis, sooviks väga kaminat endale võita ja perega koos kamina ees istuda ja nautida! ?

  • Avatar
    Vasta Kätlyn 19. oktoober 2016 at 22:13

    Osalen loosis 🙂 väga lahe kamin ?

  • Avatar
    Vasta Sirli Hansen 19. oktoober 2016 at 22:12

    Loomulikult osalen!! Oleks tore, kui meie väga külmas ja vanas, kuid armas maamajas oleks talvel üks soe nurgake, kus põnn kaissu haarata ja nautida 🙂
    Käsil ka vannitoa ehitus (jess, saime lõpuks veesüsteemi ja kanalisatsiooni!!).. ehk võiks selle hoopis sinna panna, et oleks soe pesemas käia 😉

  • Avatar
    Vasta Helina A 19. oktoober 2016 at 22:12

    Soovin osaleda

  • Avatar
    Vasta Kirsi 19. oktoober 2016 at 22:12

    Kindlasti osalen:)

  • Avatar
    Vasta Kelli 19. oktoober 2016 at 22:12

    Minul endal seda kaminat kuskile panna ei oleks, aga mu emal-isal oleks väga vaja. Praegu on neil kütteallikaks kamin, mis ajab tossu sisse ja talvisel ajal on maja kütmise ajal tossu täis, mis pole üldse tervislik sisse hingata. Ka korstnapühkija ei oska aidata. See oleks imeline kink saabuvaks talveks armsale perele!

  • Avatar
    Vasta Kirsika 19. oktoober 2016 at 22:12

    Soovin osaleda! ?

  • Avatar
    Vasta Triin 19. oktoober 2016 at 22:12

    Osalen

  • Avatar
    Vasta Jaana 19. oktoober 2016 at 22:11

    Soovin osaleda 🙂

  • Avatar
    Vasta Ml 19. oktoober 2016 at 22:11

    ?? Väga tahaks olla see eriti õnnelik inimene!!!

  • Avatar
    Vasta Helina A 19. oktoober 2016 at 22:11

    Soovin loosis osaleda :))

  • Avatar
    Vasta Kats 19. oktoober 2016 at 22:11

    Ainult see biokamin ongi veel mul õnnest puudu ?

  • Avatar
    Vasta Janika 19. oktoober 2016 at 22:11

    Soovin osaleda!

  • Avatar
    Vasta Inge 19. oktoober 2016 at 22:11

    Sooviks ka ikka osaleda ?

  • Avatar
    Vasta Ann 19. oktoober 2016 at 22:11

    Soovin väga, väga osaleda! Praegu on meil kodus selline ülipisikene biokamin, mis käib lauale. Ostetud sai mitmel põhjusel-elame korteris ning ei saa ise oma elamises kütet reguleerida. Saab küll puhuriga kütta(seda ka teeme 85% ajast-sest tilluke kamin ei suuda kauaks elamist soojana hoida), kuid selles undamises ei ole midagi maagilist, nagu on seda biokamina õrnas sisinas. Oluline murekoht oli ka niiskus elamises. Tütar oli pidevalt haige(niiskus ja jahedus soosis seda heldelt). Ei ole just meeldiv jahedas elamises, rõske ja nätske teki all peesitada, kui kõik ka hallitab ja kass lakub hommikuti aknaid veest puhtaks, et ometigi linnukesi vaadata saaks. Lisaks on biokamin nii õdus, kodune ja romantiline 🙂

  • Avatar
    Vasta Maarja 19. oktoober 2016 at 22:11

    Ma armastan nii väga tuld ning kõledaid talve- ja sügisõhtuid kamina ees mööda saata! Kuid nüüd elan Tallinnas ja kamin jäi minust Hiiumaale, kuhu ma enam väga tihti ei satu kahjuks. Seega oleks üliänksa, kui võidaks selle kamina, et saaksin siiski oma õhtud kamina ees mööda saata ja elavat tuld vaadata! Vot see oleks nauding!

  • Avatar
    Vasta Meelika 19. oktoober 2016 at 22:10

    Vâga sooviks sellist kaminat meie perele elutuppa. On isegi olemas selline nurgake kuhu peaks kunagi tulevikus kamin tulema aga see oleks veelparem varjant, kuna see ei vaja korstent. Teeks omale samuti sellise mònusa ja sooja nurgakese sinna kamina ette kus oleks hea lastega istuda ja soojust nautida.väga,vâga loodan loosiõnnele. Päikest.

  • Avatar
    Vasta Hanna-Liisa 19. oktoober 2016 at 22:10

    Wow, suurepärane. Hea külmal talveõhtul perega kamina ette istuda ja varbaid-käsi soojendada!!! Imeline kingitus, kindlasti osalen!

  • Avatar
    Vasta Kristel 19. oktoober 2016 at 22:10

    Meie pere kõige pisema tuppa oleks seda hädasti vaja. Elame pisikeses küla kohas kus puudub keskküte ja korterit hoiab soojas meil üksainus õhksoojuspump. Paari kuu eest sai sisustatud pojale tuba mis senimaani on suletud ukse taga olnud aga kahjuks pump sinna tuppa väga sooja edasi ei anna.
    Oleks tore kui selline asi kodus oleks 🙂

  • Avatar
    Vasta Karoliina 19. oktoober 2016 at 22:10

    Mulle väga meeldiks selline romantiline kamin, looks uues kodus kodutunde.

  • Avatar
    Vasta Birx 19. oktoober 2016 at 22:10

    Osalen loosis ja olen parajalt SUUUUR KÜLMAVARES:)

  • Avatar
    Vasta A 19. oktoober 2016 at 22:09

    TahanTahanTahan. Elan koos elukaaslasega äia juures. Väike kahetoaline ahiküttega korter vääääga vanas majas.. Seinad õhukesed, vanad puitaknad ka sooja ei pea. Ahju kütmispool jääb äia tuppa, seega ei ole võimalik igakell kui külm ahju kütta, seega sellise biokamina ees end sooejndada oleks ülimõnus!

    FB-s Jagatud.

  • Avatar
    Vasta Anne 19. oktoober 2016 at 22:09

    Ka minu koju on päriskamina paigaldamine väga keeruline, seegi osalen loosis ja hoian pöidlad pihus.

  • Avatar
    Vasta Maiken 19. oktoober 2016 at 22:09

    Ooojaaaa! Soovin! Minu varsti valmivasse söögituppa sobiks imeilusti 🙂

  • Avatar
    Vasta Pippi 19. oktoober 2016 at 22:09

    Soovin osaleda

  • Avatar
    Vasta Merike 19. oktoober 2016 at 22:09

    Soovin osaleda

  • Avatar
    Vasta Diana 19. oktoober 2016 at 22:09

    Osaleks ka loosis! 🙂

  • Avatar
    Vasta Reelika Vunder 19. oktoober 2016 at 22:09

    Osalen?

  • Avatar
    Vasta Leili 19. oktoober 2016 at 22:09

    Miks mitte selline iludus seinale panna ?

  • Avatar
    Vasta Brigitta Vainola 19. oktoober 2016 at 22:09

    Osalen ❤

  • Avatar
    Vasta Piia Pohlak 19. oktoober 2016 at 22:09

    Jagatud ja laigitud! 🙂

  • Avatar
    Vasta Maarja 19. oktoober 2016 at 22:08

    Jaa,SUPPER loos ja igatseņud seda kaminat ammu juba. Aitähh sellest kõigest jutustamast ja seda blogi pidamast!

  • Avatar
    Vasta Renna 19. oktoober 2016 at 22:08

    Ma niiiiii kohutavalt igatsen kaminasoojust ja hirmsasti tahaks üht kaminakest oma külmakartlike konte soojendama ???☺

  • Avatar
    Vasta ANNI A 19. oktoober 2016 at 22:08

    Uhhh , vot see on alles loos . Võttis põlved nõrgaks ja silmad särama .. see on ju niii ilus 🙂
    Olen maalaps ja igatsen väga kamina valgust ja soojust 🙂
    Ma olen alati arvanud , et su loosis on ülimalt ägedad aga see on iga pere unistus 🙂
    Kogume mehega korteri sissemakseraha niiet higimull otsaees .. mina kahjuks hetkel tööl ei käi olen lapsega kodune ja mees teeb mul 12 tunnised tööpäevasi et meie pere saaks oma kodu 🙂
    Pani korraks unistama , et kui selle võidaksin siis paneksin selle aukohale korteris ja vanadusepõlves on hea rääkida oma lapselapsele , et vaata see kamin on Malluka loosiga võidetud ja jaa .. vot see on see tore neiu kes peab blogi ja räägib elust enesest 🙂
    Ps. Kui võidaksin .. no see võimalus on üks miljonist siis kutsuksin su esimesena oma korterimõnusi ja kamina soojust nautima 🙂

  • Avatar
    Vasta Taimi 19. oktoober 2016 at 22:08

    Osalen! 😉 Sooviks väga seda auhinda võita ja oma vanu ja väsinud konte soendada. 🙂 Ja muidugi see oleks niisama ilus! 🙂

  • Avatar
    Vasta Marika 19. oktoober 2016 at 22:08

    Olen juba mitu aastat biokaminast unistanud….

  • Avatar
    Vasta Mallu 19. oktoober 2016 at 22:07

    Sooviks vanaemale maale sellist 🙂 vanaema oleks kindlasti väga õnnelik 🙂

  • Avatar
    Vasta keidi 19. oktoober 2016 at 22:07

    Osalen

  • Avatar
    Vasta Reeli Rehe 19. oktoober 2016 at 22:07

    Suurim soov on enda elamisse kamin saada, kahjuks korterisse on seda praktiliselt, et võimatu saada.

  • Avatar
    Vasta Jaanika 19. oktoober 2016 at 22:06

    Soovin ka loosis osaleda ?

  • Avatar
    Vasta Gerli K . 19. oktoober 2016 at 22:06

    Muidugi sooviks osaleda 🙂

  • Avatar
    Vasta kerli 19. oktoober 2016 at 22:06

    See sobiks meie varst valmivasse kodusse suurepäraselt!

  • Avatar
    Vasta Lisanna 19. oktoober 2016 at 22:06

    Issversussver.. biokamin.. mu unistus! Koguaeg unistan kaminast, kuhu ette saaks varbad sooja panna ja soe piparmündi tee ka näppu ning kasvõi Malluka blogi läppparist lahti lüüa. Muidugi on elavat tuld niisama ka mõnus ja lõbus jälgida. SUUUR ARMASTUS !!! Loodan, et loosiõnn vupsab minu mõnusasse pessa biokamina näol. Like pandud ja komm jäetud 🙂 Tuleb vaid ootama jääda 🙂

  • Avatar
    Vasta Luana Laine 19. oktoober 2016 at 22:06

    Soovin loosis osaleda. See oleks üks ülimalt tore kink !

  • Avatar
    Vasta Anni 19. oktoober 2016 at 22:06

    Soovin osaleda. See kamin sobiks imelist minu uude koju!

  • Avatar
    Vasta Leenu 19. oktoober 2016 at 22:06

    Oma eelmisest elukohast igatsen just kaminat, mitte nii väga just seda palavat kuumust uste avamisel ja puude tuppa vedamist vaid just elavat tuld mida võib tundide kaupa vaadata.

  • Avatar
    Vasta Ingrid 19. oktoober 2016 at 22:06

    Soovin väga seda kaminat. Just hiljaaegu sai kolitud ilusasse, uude korterisse, kust on puudu just selline kamin, mis annaks üsna avarale ja valgele korterile juurde veidi hubasust? . Seega jään lootma õnnele?

  • Avatar
    Vasta Kaili 19. oktoober 2016 at 22:05

    Soovin osaleda!

  • Avatar
    Vasta Ingrid 19. oktoober 2016 at 22:05

    Muidugi ma tahan seda!
    Ma olen andunud kaminafänn, aga koju kaminat ehitada pole võimalik. See tundub nagu rusikas silmaauku.
    Kui hinnas komakohta nihutataks, ostaks kohe ära, aga jään hetkel loosiõnnele ootama.

  • Avatar
    Vasta Riina S-K 19. oktoober 2016 at 22:05

    See oleks veel täiuslikkusest puudu hetkel!

  • Avatar
    Vasta Iryna 19. oktoober 2016 at 22:05

    Soovin osaleda loosis ???♨️

  • Avatar
    Vasta Marju 19. oktoober 2016 at 22:05

    Miks mitte?
    Meil on üks pisike kunagi aastaid tagasi soetatud ja alguses fännasime väga.
    Kui võidaks, oleks vägev, kui ei, siis tuli isu see tillu uuesti kasutusele võtta 😛

  • Avatar
    Vasta Merike 19. oktoober 2016 at 22:05

    Soovin loosis osaleda, mõnus oleks ennast tule paistel soojendada.

  • Avatar
    Vasta Silvia 19. oktoober 2016 at 22:05

    Selles loosis soovin küll osaleda:)

  • Avatar
    Vasta Kelly 19. oktoober 2016 at 22:04

    Sooovin! 🙂

  • Avatar
    Vasta Silvia 19. oktoober 2016 at 22:04

    Soovin kindlasti loosis osaleda!!:)

  • Avatar
    Vasta Kairi 19. oktoober 2016 at 22:04

    Sooviks lastetuppa. Just mötlen mida panna seinale tühja koha peale 🙂
    Osalen

  • Avatar
    Vasta Teele 19. oktoober 2016 at 22:04

    Soovin osaleda! 🙂
    Vanemad ehitavad maale maja ja see oleks sinna kindlasti väga vajalik asi. Praegu pimedatel õhtutel oleks seal väga mõnus kamina valguses ja soojuses tasapisi nokitseda ja ehitada. Kindlasti annaks see praegu juba seal väga mõnusa hubase ning koduse tunde. Isadepäev tulekul ja kindlasti oleks see ka väga hea kink isale.

  • Avatar
    Vasta Sirts. 19. oktoober 2016 at 22:04

    Ma olen ikka eriline külmavares ja meie korterisse polr kahjuks võimalik ahju ega kaminat ehitada nii et see oleks super variant.. seega võtan loosist osa. 🙂

  • Avatar
    Vasta Kadi 19. oktoober 2016 at 22:04

    Ooojah palun 🙂 minule kui suuuurele külmavaresele kuluks see väga ära 🙂

  • Avatar
    Vasta Kristi 19. oktoober 2016 at 22:04

    Muidugi soovin!

  • Avatar
    Vasta Elle 19. oktoober 2016 at 22:04

    Soovin osaleda 🙂

  • Avatar
    Vasta Kaidi 19. oktoober 2016 at 22:03

    Hakkame sel talvel elukaaslasega magamistuba välja ehitama ja see kaminakene sobiks uude magamistuppa meeleolu loomiseks ju nagu rusikas silmaauku! ?

  • Avatar
    Vasta Monika 19. oktoober 2016 at 22:03

    Nii äge loos, tõesti soovin seda, armastan elavat tuld ja korterisse eriti kaminat ei ehita 🙂

  • Avatar
    Vasta Asssu 19. oktoober 2016 at 22:03

    Soovin väga osaleda loosis ja see kamin võita. Soetasime elukaaslasega ühise kodu ja saime just remondiga valmis. Meie elutoa seinale sobiks väga kenasti see kamin. Kujutan juba ette, et kamina ette panna lambanahk maha ja koos oma perekesega istume ja naudime 🙂

  • Avatar
    Vasta Relika 19. oktoober 2016 at 22:03

    Soe kodu soojus iga ilmaga kodus

  • Avatar
    Vasta Kadi Blumberg 19. oktoober 2016 at 22:03

    Külmad talveõhtud lähenevad, küll oleks mõnus selline kamin siin linnakorteris… 🙂

  • Avatar
    Vasta Enela 19. oktoober 2016 at 22:03

    Osalen.

  • Avatar
    Vasta Kirkke 19. oktoober 2016 at 22:03

    Soovin ka osaleda. 🙂

  • Avatar
    Vasta H 19. oktoober 2016 at 22:03

    Oh wow
    Kindlasti osalen loosis.
    Endal on küll kamin olemas ja tavaline, kuhu ikka puud käivad ja mida korstnapühkija puhastama aegajalt peab, kuid ma kingiks selle vanaemale hoopis sünnipäevaks 🙂

  • Avatar
    Vasta Marit P. 19. oktoober 2016 at 22:03

    Meie jahedas korteris oleks väga tore end sellise kamina ääres soendada. Kindlasti oleks selle üle omamoodi hea meel ka umbes pooleteist kuu pärast sündival pisikesel piigal! 🙂

  • Avatar
    Vasta Liis 19. oktoober 2016 at 22:03

    Vot selle loosimise peale pean küll kommentaari kirjutama. Olen hirmus külmavares, eelmisel talvel ostsin paksu suleteki ja no sellega magasin suvel ka. Talvel võtan lapse kaissu, et kiiremini sooja saada. Meie kodu on kahekorruseline, esimese põrandaküte ja teisele on planeeritud radiaatorid, aga võta näpust hetkel veel ei ole. Kogu magamisvärk toimub teisel korrusel, millest tulenevalt üks uhke kamin võiks meie tuba soojendada ja magusad unenäod tuua küll.

  • Avatar
    Vasta Helen 19. oktoober 2016 at 22:03

    Mina sooviks seda kaminat oma vanemate kodusse. Praegu pole olnud võimalust neil päris kaminat sinna ehitada, aga säherdune ilus biokamin oleks kindlasti emale-isale nii hääks ja rõõmutoovaks kingituseks!

  • Avatar
    Vasta Inger 19. oktoober 2016 at 22:03

    See loos on nagu mulle mõeldes tehtud. Igatsen ka kaminat väga, aga jahhh korterisse seda kahjuks ei saa. No ilmselt saaks, aga Bingo pole siiani naeratanud ja kuna rabelen niigi mitme kohaga, siis jääb see unistus ikka mitme aasta kaugusele 😉 Aga ma mõnuleks seal ees, et jah soovin väga osaleda loosis ja äkki seekord polegi Bingot vaja 🙂

  • Avatar
    Vasta Pille Riin 19. oktoober 2016 at 22:03

    Maale oleks see nii hea 🙂

  • Avatar
    Vasta G 19. oktoober 2016 at 22:03

    Soovin osaleda:)

  • Avatar
    Vasta Tatsu 19. oktoober 2016 at 22:03

    Soovin loosis osaleda

  • Avatar
    Vasta Kersti 19. oktoober 2016 at 22:02

    Oh,seda tahaks endale ka. Elan korteris ja vahes mõelnud,et oleks tore istuds kamina ees ja vaadata seda.

  • Avatar
    Vasta Anu 19. oktoober 2016 at 22:02

    Moodne biokamin kõlab hästi! Selle paistel end kerra tõmmata oleks veelgi toredam.

  • Avatar
    Vasta Maarit 19. oktoober 2016 at 22:02

    Ma endale seda nii väga ei tahakski, aga vanaema, no kellel on tõesti vanad kondid ( 80 aastane) ja kütab tuba elektriradiaatoriga soojaks, vajaks seda küll. Ma juba kujutan ette, kui mõnus tal oma tugitoolis istuda oleks kamina ees 🙂

  • Avatar
    Vasta Dagmar 19. oktoober 2016 at 22:02

    Oi, kuidas ma seda kaminat sooviksin. Olen viimased aastad Tallinnas keskküttega korterites elanud ja no ei meeldi see mulle. Selle kaminaga oleks asi palju hubasem. Ma hoiaksin teda ilusti, keeraksin õhtuti end teetassiga tema ees kerra ja lihtsalt imetleks teda.

    Ja ma pole mitte kunagi ühtegi loosi võitnud ning see on vist esimene asi, mida ma tõesti-tõesti tahaks, aga ise osta ei raatsi. Seega fingers crossed!

  • Avatar
    Vasta Mari 19. oktoober 2016 at 22:02

    Nii tore oleks õhtul mehe kaisus olla ja teleka asemel hoopis kaminat vaadata 🙂 kindlasti oleks see romantilisem kui telekas. Ja kaminast olen ma alati unistanud.

  • Avatar
    Vasta Kats 19. oktoober 2016 at 22:02

    Soovin osaleda 🙂

  • Avatar
    Vasta K. 19. oktoober 2016 at 22:02

    Ma olen küll üks meeletu külmavares ja tihtilugu vahin ka niisama ahjus põlevaid puid, tuli on ülimalt rahustav 🙂
    Väga loodan, et õnn naeratab 🙂

  • Avatar
    Vasta Kerli 19. oktoober 2016 at 22:02

    Terve elu olen korteris elanud,tahaks nii majja-just täpselt kamina pärast 🙂 maja lubada ei suuda,aga see kamin lahendaks koheselt selle probleemi. Unistan suurelt 🙂 Pulmaaastapäevaks mehega kamina ette ?

  • Avatar
    Vasta Marje 19. oktoober 2016 at 22:02

    Soovin ka osaleda ! 🙂

  • Avatar
    Vasta Karin 19. oktoober 2016 at 22:02

    Mina olen täielik külmavares ja soovin seda kaminat!!

  • Avatar
    Vasta Karmen 19. oktoober 2016 at 22:02

    Oi kui ammu olen tahtnud enda koju kaminat, kus ees olla ja kakaod juua, soojad sussid jalas. Kuna aga kahjuks meie majas kaminat pole siis oleks see just ideaalne võimalus oma mõnus unistus teoks teha!!! 🙂

  • Avatar
    Vasta Andra 19. oktoober 2016 at 22:01

    Soovin osaleda.

  • Avatar
    Vasta Maili 19. oktoober 2016 at 22:01

    Sooviksin kaminat.

  • Avatar
    Vasta Marta 19. oktoober 2016 at 22:01

    Kardan juba hirmujutte et selle aasta talv pidi üks krõbedamaid tulema. Minu kodu kütteallikaks on õhksoojuspump, mis suure külmaga ei kütaks korterit piisavalt ära. Sellise vinge ahju saades ei pea ma enam selle pärast muretsema ja talve lõdisedes mööda saatma.

  • Avatar
    Vasta Sirle 19. oktoober 2016 at 22:01

    Mehel on 4 venda ja 1 õde, kellel omakorda on päris mitu last ja alati käiakse nv mehe isa juures saunas, siis vanaisa oleks küll sellise kingituse üle õnnelik. Kõik 16 lapselast saaksid edaspidi sooja selle mõnusa kamina ees. See oleks vahva. 🙂 Ma ise olen veel kõige suurem külmavares. Osalen kindlasti loosis. 😉

  • Avatar
    Vasta Triin 19. oktoober 2016 at 22:01

    Kamina olemasolu oleks suurepärane.
    Soovin loosis osaleda.

  • Avatar
    Vasta Anna-Maria 19. oktoober 2016 at 22:01

    Ikka tahaks võita seda kaminat. Kuna väiksem poja kolis oma tuppa ära siis on meie magamistuba nüüd kuidagi suur ja tühi. Selline kamin sobiks meile seina nagu valatud 😉

  • Avatar
    Vasta Karmen 19. oktoober 2016 at 22:01

    Oi kui ammu olen tahtnud enda koju kaminat, kus ees olla ja kakaod juua, soojad sussid jalas. Kuna aga kahjuks meie majas kaminat pole siis oleks see just ideaalne võimalus oma mõnus unistus teoks teha! 🙂

  • Avatar
    Vasta kristi 19. oktoober 2016 at 22:01

    Noo super lihtsalt!!! Võidu korral kingiksin oma armsale emale jõulukingiks 🙂 niiiii soe ja siiras loos 🙂

  • Avatar
    Vasta Svetlana Rohtvee 19. oktoober 2016 at 22:01

    Soovin osaleda!?

  • Avatar
    Vasta Anzu 19. oktoober 2016 at 22:01

    Olen sinu tegemisi juba ammu jälginud Mallukas…Olen saanud mitmeid põnevaid nippe sinu blogist. Endal korteriremont hetkel käsil ja väga huvitav tundus see kamin..koht juba valmis mõeldud kuhu selle panen 😛 Mis seal ikka pikalt jaurata miks seda kaminat tahaksin….tead ju ise millest ma räägin…see fiiiling…(kahekesi mehega..pehme fliis..kuum mündi tee..väljas pakane..meie kassi nurrumine sooja kamina ees…see on see, millest kõik kirjutajad unistavad 🙂

  • Avatar
    Vasta Kätlin 19. oktoober 2016 at 22:00

    Nägin esmakordselt biokaminat Ourcuckoonest’i vlogis paar kuud tagasi. Koheselt tuli mõte see ka oma emale soetada, sest ta jumaldab õhtuti kamina ees tuld vaadata. Ta on kaminast puudust tundunud ajast kui me minu lapsepõlvekodust välja kolisime (ca 15a tagasi) ning nüüd üürikorteris elades pole tal sedasorti võimalust enam olnud. Ma oleks ääretult õnnelik kui saaksin oma kallile emale teha niivõrd rõõmustava jõulukingituse! 🙂

  • Avatar
    Vasta Mari-Liis 19. oktoober 2016 at 22:00

    Soovin loosis osaleda.

  • Avatar
    Vasta V.Kangur 19. oktoober 2016 at 22:00

    Mina tahaksin kaa loosis osaleda 😉

  • Avatar
    Vasta Kaidy 19. oktoober 2016 at 22:00

    Soovin loosis osaleda 🙂

  • Avatar
    Vasta Ailen 19. oktoober 2016 at 22:00

    Soovin osaleda 🙂 mönuleda ja lihtsalt vahtida seda tuld 🙂

  • Avatar
    Vasta Kristin 19. oktoober 2016 at 22:00

    Soovin loosis osaleda!

  • Avatar
    Vasta silks 19. oktoober 2016 at 22:00

    Kuna ma olen hirrrrmus külmavares, siis iga soojaallikas tuleb kasuks 🙂

  • Avatar
    Vasta Kätlin 19. oktoober 2016 at 22:00

    Soovin osaleda, uude koju oleks väga sobilik 🙂 ehk veab

  • Avatar
    Vasta Triinu 19. oktoober 2016 at 22:00

    Soovin osaleda väga ?

  • Avatar
    Vasta Krislyn 19. oktoober 2016 at 22:00

    Sellist iludust sooviks küll oma koju ?

  • Avatar
    Vasta Raili 19. oktoober 2016 at 22:00

    Loomulikult osalen!

  • Avatar
    Vasta Carol L 19. oktoober 2016 at 22:00

    Soovin väga osaleda! Teeksin emale, isale ja õele kingituse, kelle juurest hiljuti välja kolisin, et neil ikka alati soe ja hea oleks. 🙂

  • Avatar
    Vasta Elis 19. oktoober 2016 at 22:00

    Kaminasoov on suur ja ise sellest ehk nii väga ei vaimustukski, aga minu armas ema hüppaks küll rõõmust lakke. Ta on väga kaua omale kaminat soovinud, kuid korterisse ei ole olnud võimalik paigaldada. Oleks super jõulukingitus! 🙂

  • Avatar
    Vasta Gerda 19. oktoober 2016 at 22:00

    Selle kaminaga oleks korteris ka pimedad ja külmad õhtud mõnusamad 😀

  • Avatar
    Vasta Reelika 19. oktoober 2016 at 21:59

    Soovin osaleda.

  • Avatar
    Vasta Annaliisa 19. oktoober 2016 at 21:59

    Soovin väga loosis osaleda !

  • Avatar
    Vasta Kevin 19. oktoober 2016 at 21:59

    Oi, oleme elukaaslasega sinu blogi suuured lugejad! ja esimest korda mõtlesin ka loosist osa võtta, sest see kamin on just see, mida nii pikalt oleme omale tahtnud ja sinu pilte vaadates heas mõttes kadestanud. Praegu istume ja unistame, kui mõnus oleks elutoas sellist kaminat omada ja imelised jõuluõhtud mandariinide ja kuuma kakao seltsis mööda saata! Meil on kodus kolm loomakest ka, kellest üks on tõeline külmavares, tema oleks küll esimene kes võidu puhul rõõmust hõiskaks.
    Jagatud, laigitud, sheeritud!

  • Avatar
    Vasta marianne 19. oktoober 2016 at 21:59

    Soovin osaleda loosis. Väga mõnus oleks nautida kaminat koos oma verivärske beebsuga ja muude karvaste loomadega külmadel talveõhtutel 🙂

  • Avatar
    Vasta Carola 19. oktoober 2016 at 21:59

    Ooooo muidugi tahan osaleda! Hetkel just oma kodu ehitus käsil ja nii tore oleks just selline kingitus 🙂

  • Avatar
    Vasta Janeli 19. oktoober 2016 at 21:59

    Minusugusele külmavaresele kuluks ära küll 🙂 Lisaks muidugi hubasus ja valgus, mida pimedatel õhtutel mõnus nautida 🙂

  • Avatar
    Vasta Elerin 19. oktoober 2016 at 21:59

    Soovin loosis osaleda:)

  • Avatar
    Vasta Kärolin 19. oktoober 2016 at 21:58

    Ehitame kallimaga just päris oma pesa ja see kamin oleks supper! 🙂

  • Avatar
    Vasta Annika 19. oktoober 2016 at 21:58

    Muidugi soovin osaleda loosis ?

  • Avatar
    Vasta Kairit 19. oktoober 2016 at 21:58

    Soovin osaleda loosis ?

  • Avatar
    Vasta Gerli 19. oktoober 2016 at 21:58

    Osaleksin ka 🙂

  • Avatar
    Vasta Kelly L 19. oktoober 2016 at 21:58

    Soovin loosis osaledap

  • Avatar
    Vasta Anett 19. oktoober 2016 at 21:58

    Soovin loomulikult loosis osaleda!! Minu elava tule ja kamina asendus allikaks siin linnakorteris on küünlad. No ei ole ju päris see. Mul on ka olemas kiiktool mis maal hetkel redutab sest kui ema pakkus et ma selle linna tooks, ütlesin talle, et kiiktool on selline kaminakaksik element. Mulle meeldib kui istud kiiktooli, silmside kamina ja sinu vahel, paljad jalad tõusevad koos sinuga sinna kiiktooli ühe pehme ja karvase vaiba pealt, käed kaisutavad seda sooja tee tassi mille kuum sisu sinu söögitoru ja kogu magu meedivalt soojaks teeb. Lisaks haarad endale seltsiliseks mõne raamatu, õppematerjali või oma pisitillu pojakese ja vot naudid nii kuis saad seda pisikest ilu oma hallis, tegusarohkes ja tüüpilises tuulises ning külmas eestimaa keskmises argipäevas. Voeh, praegu hakkasin täiega ilastama oma mõtete peale #drool

  • Avatar
    Vasta Mirette 19. oktoober 2016 at 21:58

    Minu esimene kommentaar :p lisaks ka esimene loos siin 🙂

  • Avatar
    Vasta kat 19. oktoober 2016 at 21:58

    Olen alati olnud arvamusel, et kodus peab olema elav tuli, et luua seda õiget kodutunnet. Olgu selleks siis ahi, kamin või küünlad. Kellele ei meeldiks mõnusal sügisõhtul või kargel talvepäeval kamina ees istuda ja teed rüübata?! mmm, mõnus! Otsime perega korterit, et päris enda kodu osta ja seega oleks meie uuele kodule just biokamin see kõige õigem variant. Soovin loosis osaleda!

  • Avatar
    Vasta Leila 19. oktoober 2016 at 21:57

    Sooviks ka loosis osaleda

  • Avatar
    Vasta Kersti 19. oktoober 2016 at 21:57

    Soovin ka selle kauniduse ees konte soojendada, seega võtan ka osa 😉

  • Avatar
    Vasta Piret 19. oktoober 2016 at 21:57

    Pandud like, jagatud ja soov on ka osaleda loosis. Just nii nagu peab. ? loodan väga. ?

  • Avatar
    Vasta Elina 19. oktoober 2016 at 21:57

    Uii kus nurruks selle kamina ees 🙂
    Alandlikult vōitu ootamas ?

  • Avatar
    Vasta Maarja Udde 19. oktoober 2016 at 21:57

    Pimedatel ja külmadel talveõhtutel oleks super istuda kogu perega soojas toas 🙂

  • Avatar
    Vasta liisu 19. oktoober 2016 at 21:57

    Praegu loen igal õhtul su blogi teki all lõdisedes…mis viga oleks seda teha hoopis kamina ees lösutades ?
    Äkki loosiõnn naeratab, sest minu kodus kamin puudub, pole isegi ahju ega pliiti 😀 ainult sahisevad radikad.?
    Lahkelt laikisin ja jagasin ka loosi sõpradega!

  • Avatar
    Vasta M. 19. oktoober 2016 at 21:57

    Soovin osaleda 🙂

  • Avatar
    Vasta Mariliis Mitt 19. oktoober 2016 at 21:57

    Super loos ja ma suisa vajan seda ??

  • Avatar
    Vasta Agnes 19. oktoober 2016 at 21:57

    Olen üks suur külmavares ja sooviks väga antud kaminat end soojendama. Kaminast olen unistanud ammuilma ning kui see veel tahma ka ei tekita siis oleks see täielik dream come true!

  • Avatar
    Vasta Merlin 19. oktoober 2016 at 21:56

    Soovin osaleda selle mõnusa kamina loosis ? Mis saaks olla veel parem kui külmal talveõhtul kamina ees mõnuleda ja raamatut lugeda ❤?

  • Avatar
    Vasta Siiri 19. oktoober 2016 at 21:56

    Muidugi osalen! Olen terve oma 23 aastat kamina ees kasvanud ning end soendanud.. Kuid nüüd kolisin korterisse kus kaminat pole, tunnen väga puudust. Kamin kaunistaks mu elutuba uhkusega 🙂

  • Avatar
    Vasta Laura Vaerand 19. oktoober 2016 at 21:56

    Sooviksin väga loosis osaleda! ?

  • Avatar
    Vasta Kratt 19. oktoober 2016 at 21:56

    Arvan, et ma ei suudaks iialgi enne talve 300 eurot kokku ajada, et saada korsten ja ahi korda.. Mingi soojus võiks mu pisikeses korteris olla, ise elaks külma üle aga pisike poisike kindlalt mitte. Alaealise emana on suhteliselt raske lapse ning kooli kõrvalt minna tööle ning ega maa kohas mehele ei pakuta ka hea palgaga tööd nii, et oleme alati leppinud selle vähesega..

  • Avatar
    Vasta Maris 19. oktoober 2016 at 21:56

    Soovin seda kaminat aga mu süda sooviks seda oma kallile emale kes tahaks ka väga kaminat aga see pole ka tema juures võimalik. Supper äge juubeli kink ka talle sis teie poolt 😉

  • Avatar
    Vasta Silvia 19. oktoober 2016 at 21:56

    Oiii, kujutan juba ette ilusat talveõhtut selle kifti kamina ja kuuma kakao seltsis, aknast lumesadu jälgides…mmm mõnus. Osalen loosis!

  • Avatar
    Vasta Annela 19. oktoober 2016 at 21:56

    Mina külmavares, nagu ma olen sooviksin väga koos oma mehe ja lapsega (1aastane) selle ees sooja saada. 🙂
    Ja vahest õhtuti kui õnnestub, siis mehe väike romantika selle ees istudes teha. Poleks ka paha. 🙂

  • Avatar
    Vasta I. 19. oktoober 2016 at 21:56

    Sooviks sellist kaminat endale koju. Kuna hetkel läheb niipalju raha maja remontimisele ei ole võimalik ise seda osta.. Siiski oleks tore selle kamina ees istuda pärast pikka tööpäeva ja ka näiteks jõulude ajal kui lapsed külla tulevad 🙂

  • Avatar
    Vasta Kats 19. oktoober 2016 at 21:56

    Mina külmetasin isegi terve suvi! Kahjuks meie korteris pole ei ahju, pliiti ega ka kaminat, kus saaks elava tule soojust… Loodan et loosiõnn soojendab ja tulejumal halastab mu peale 🙂

  • Avatar
    Vasta Kaidi 19. oktoober 2016 at 21:56

    Maru mõnus oleks sügisõhtuid veeta kamina ees koos tassi kuuma kakaoga! ?

  • Avatar
    Vasta Kadri K 19. oktoober 2016 at 21:55

    Olen külmavares kuubis ja korterisse väga kaminat ei ehita ka 😀 seega muidugi tahaks!

  • Avatar
    Vasta Heidi 19. oktoober 2016 at 21:55

    Soovin osaleda! 🙂 Olen alati kaminat soovinud, mis koju mõnusa olustiku tekitaks. Talv tulekul ja siis oleks veel üübervinge seda nautida ?

  • Avatar
    Vasta Heleri 19. oktoober 2016 at 21:55

    Ooo sooovin,saab ehk talvel ka sokkideta ringi lasta,ilma et varbad ära külmuksid,nii pöeval kui ka öösel teki all!

  • Avatar
    Vasta Ene 19. oktoober 2016 at 21:55

    Kuna olen igati bio asjade austaja, miks mitte siis ka biokamin. Jään õnnerattale lootma.

  • Avatar
    Vasta Mari-Ann A. 19. oktoober 2016 at 21:55

    Soovin osaleda 🙂

  • Avatar
    Vasta Maiken 19. oktoober 2016 at 21:55

    Mmm, see nii mõnus asi juu , muidugi tahan seda, ☺??

  • Avatar
    Vasta Diana Pagar 19. oktoober 2016 at 21:55

    Soovin loosis osaleda. Eelmisel jõuluajal meisterdasime tütrega ise pappkastidest kamina, panime sisse jõuluküünlad ja punaka kanga. Sooja ei andnud aga hubasust tekitas küll. Kamina andsime lasteaeda nukunurka kaunistama ning nüüd ootab ideaalne paigake kaminat meie korterisse Jõuluaega soojendama.

  • Avatar
    Vasta Cäthlyn 19. oktoober 2016 at 21:55

    Ma koguaeg Räägin mehele, et ma tahan koju biokaminat aga nagu ikka on tal sada muud asja millele mõelda. Täielik unistus praegu. See oleks ikka mega, kui sellise iluduse võidaks. ?

  • Avatar
    Vasta Kk 19. oktoober 2016 at 21:55

    Naised, tulge mõistusele. See on biokamin, mille eesmärk on silmailu, mitte teie lasnaka paneelikas vanade akendega uberiku soojaks kütmine.
    Aga osalen loosis ka. Kodu mul ei ole. Käin perest peresse ja ajan vorsti keresse. Aga oleks ju tore, kui kodu pole, aga on olemas kamin! Biokamin!
    Monteeriks selle kuskile silla alla paneeli peale ja laseks kõigil teistel kodututel ka vähe luksuslikumalt ennast tunda. Võibolla paneks sardelli ka toki otsa ja laseks soojaks 🙂

  • Avatar
    Vasta Sandra 19. oktoober 2016 at 21:55

    Elav tuli annab kodule ikka hulgaliselt hubasust ja kodusoojust. Olen hirmus külmavares ka ?

  • Avatar
    Vasta Petra M 19. oktoober 2016 at 21:55

    Uude tühja korterisse sobiks imeilusti esimeseks sisustuselemendiks!! 🙂 Soovin loosis osaleda!

  • Avatar
    Vasta Geiu 19. oktoober 2016 at 21:54

    Soovin loosid osaleda ?

  • Avatar
    Vasta Kethelin 19. oktoober 2016 at 21:54

    Seda oleks tõesti vaja. Mu mehe emal on sünnipäev novembris ja tema unistus on, et saaks kamina korterisse. Siiamaani aga pole veel vahendeid selleks leidnud, koguaeg on midagi muud vaja osta. Igatahes võidu puhul kingiksin ma selle temale. Kujutan ette kui õnnelik ta selle üle oleks.

  • Avatar
    Vasta -J- 19. oktoober 2016 at 21:54

    Soovin osaleda ja sobiks elukaaslasele sünnipäevaks. Kuna korter meil niiske ja rõske ja tal pea koguaeg kummis siis oleks super kink talle. 🙂 Äkki saab inimese kombel teinekord hingata ja magada.

  • Avatar
    Vasta Johanna 19. oktoober 2016 at 21:54

    Mina kingiksin selle oma vanaemale, kes talvel maksab ikka ulme summasid küttele ja korter on ikka külmavõitu. Kujutan teda ette juba selle kamina ees raamatuid lugemas, eriti kui see ka natuke sooja annab 🙂 (PS! Vanaema loeb vähemalt 3 raamatut nädalas, seega oleks küll vahva)

  • Avatar
    Vasta Kadi 19. oktoober 2016 at 21:53

    100% jagatud. Selline kingitus ei jäta kedagi külmaks 😀 Nii ilus sisustuselement ? Kahjuks korterisse päris kaminat panna ei saa siis kuluks just selline ära. Lubadakse ka väga külma talve….oleks tore õhtuti koos abikaasa ja lastega seal ees istudes, kohvi ja kakaod rüübades, oma päevategemistest rääkida ?

  • Avatar
    Vasta Annika Kõi 19. oktoober 2016 at 21:53

    Sooviks hirmsasti endale seda kaminat.

  • Avatar
    Vasta Sandra 19. oktoober 2016 at 21:53

    Mina sooviks osaleda 🙂 minu vanaema on alati elanud majas ja on olnud ka kamin, kuid kuna üksi on seal raske edasi elada siis kolib korterisse, kus paraku hubasust tekitavat kaminat ei ole. Ma arvan, et talle meeldiks- tekitab kodutunde 🙂

  • Avatar
    Vasta lilian 19. oktoober 2016 at 21:53

    Soovin, soovin ….seda sooja ja hubast tunnet.. kui maale ei saa minna siis kodus kamin tööle ja mis veel imelisem oleks ,kui jouludel kuusk ka kõrval ???

  • Avatar
    Vasta Leili 19. oktoober 2016 at 21:53

    Ooo muidugi soovin osaleda!!! ? Olen elanud korteris, kus kamin sees oli ja õnneks sain sinna vaid korra tule alla teha, sest muul ajal tegeles sellega elukaaslane. Esimene kord aga ei läinud köige paremini, sest just selleks hetkeks kui tulin külmunult koju ja avastasin, et pean üksinda tuld tegema, olid meil kahjuks küttepuud otsa saanud, nii et pidin naabermehelt küsima minema. :D:D Küll aga mõistsime, et kunagi peab meil kindlasti enda kamin olema! Niii mönus asi!! <3 Ja veel selline oleks suurepärane kui minusugune kobakäpp ei peaks hakkama tule allategemisega jändama. 😀

  • Avatar
    Vasta Külli 19. oktoober 2016 at 21:53

    Issand sellise kamina omamine on minu uus unistus nüüd!! Ilmselt paneksin oma magamistuppa?

  • Avatar
    Vasta Iren 19. oktoober 2016 at 21:53

    Selline uhke kamin sobiks ideaalselt meie vastvalminud uude majja.

  • Avatar
    Vasta Brenda 19. oktoober 2016 at 21:53

    Soovin osaleda 🙂 🙂

  • Avatar
    Vasta Heili Vellema 19. oktoober 2016 at 21:53

    Olen jube külmavares, see uhke kingitus oleks ideaalne mulle(mulle-kellel varbad ja sõrmed enamus ajast külmad on) ja oh, millise ilu see toale annaks … 🙂
    Soovin loosis osaleda!

  • Avatar
    Vasta Jaanika ;) 19. oktoober 2016 at 21:53

    Oeh…
    Küll oleks mõnus kamina ees konte soojendada ja üks mõnus kuum kakao ära juua 😉
    Mul üsna tihti jalgadel ja kätel külm.Ja veel mõnusam oleks talvel lastega kelgutamast tulles kamina ette kerra tõmmata…mmmm kui mõnuzzzz 🙂

  • Avatar
    Vasta Mirmi 19. oktoober 2016 at 21:53

    Peale magamistoa remonti jäi üks sein paraku puhta tühjaks, ongi lihtsakt üks pikk tühi ühevärviline hele sein ja ma muudkui mõtlen mida sinna seina panna ja mida sellega peale hakata sest minu koduarmastaja hing kõledust ei salli mitte üks raas, eriti veel magamistoas. Tuba on parajalt tobeda pikliku kujuga ka, seda päris niisama lihtne paigutada polegi nii et ilus jääks.
    Aga VOT kuis hakkas seda postitust lugedes seest kõik värisema, mida rida edasi, seda rohkem ma enda vaimusilmas seda kaminat oma voodi vastas tühjas seinas ette kujutan.
    Alles ma pahteldasin eelmiste omanike seinateleka auke selle koha peal kinni ja kirusin, et neil magamistoas telekas oli. Aga vot KAMIN, iga hinna eest ausalt! Niii tahan!

  • Avatar
    Vasta Kadri 19. oktoober 2016 at 21:53

    Väga cool ?

  • Avatar
    Vasta Tuuli 19. oktoober 2016 at 21:52

    Mina tahaksin omale kohe väga seda asjakest, kuna korteris muud valikut elavaks tuleks pole v.a küünal.

  • Avatar
    Vasta Kristiina :) 19. oktoober 2016 at 21:52

    Ma just siin pea nädal tagasi hakkasin mehele küljealla ujuma ja vinguma, et kütame küll(elame majas) aga siin meie kahe pesas(magamistoas) vöiks kasvöi paar kraadigi soojem olla 😀 See oleks nii ideaalne kingitus meile, ja vauu, kui hästi see meil musta seina peale sobib 🙂
    Oeh, ma juba kujutan ette, kuidas väljas sajab paksu lund, me lesime mehega kamina ees, joome teed ja sööme piparkooooki! :p ??

  • Avatar
    Vasta Jane 19. oktoober 2016 at 21:52

    Ehitame Eestis maja, et varsti tagasi üle lahe kolida kodumaale, see kamin sobiks ideaalselt meile majja. Mina paneksin selle just magamistuppa meile, kuna meil tuleb päris suur magamistuba, sisustamiseks just ideaalne ja õhtuti oleks ka ilus silmale! ?

  • Avatar
    Vasta Mann 19. oktoober 2016 at 21:52

    Kui loosiõnn mulle naerataks, siis ma kingiksin selle kamina oma emale! Ta korter on esimesel korrusel, maja on 36 aastat vana, uuendusi majas ei tehta, sest eestvedaja on suht asjatu. Korter on külm! Nii külm, et ema käib paksud sokid + koeravillast sussid jalas, paks villane kampsun seljas ja valutab oma haigeid käsi. Käed on valu (naine kes ei kurtnud kunagi, ka siis kui rabas kahel kohal tööd, magades 15 aastat järjest vaid paar kolm tundi ööund), suurt valu, umbes aasta! Ja mida jahedam, seda valusamad ja kangemad need käed on. Talvel on toas (1.50m kõrgusel) 17 kraadi, põranda temp ei julge teadagi, külm on!
    Ja vot selle valu pärast ei ootaks ma isegi jóule, vaid annaks selle kamina KOHE samal päeval talle üle, kui ma võidaks, et ta saaks neid reumast (jah, sai eile selle diagnoosi) vaevatud käsi kamina ees soojendada, siis ta ehk saab veel mõned sokipaarid kududa, mida lapselapsed rõõmuga kannaksid.

  • Avatar
    Vasta Keiu 19. oktoober 2016 at 21:52

    Sooooovin ?

  • Avatar
    Vasta Irma 19. oktoober 2016 at 21:52

    Soovin väga väga osaleda. Täna just piilusin ja uurisin nende kaminate kohta aga väga kallid tundusid. Mōtlesin, et peangi loobuma aga ehk nüüd hoopis ōnn naeratab. 🙂

  • Avatar
    Vasta Angela 19. oktoober 2016 at 21:52

    Soovin loosis väga osaleda. Saaks ometi soojas ja õdusas toas olla 🙂 peab ka ära mainima, et see näeb meline välja.

  • Avatar
    Vasta Mariliis 19. oktoober 2016 at 21:52

    Soovin loosis osaleda…Likesin Elavtuli lehte, hea meelega ei jagaks seda uudist teistega, aga noh, kade ma pole…Aga sobiks meile teisele korrusele, kus ahju, pliiti pole., ..aga sobiks hästi, kui valmis saame…Laste ja enda rõõmuks…

  • Avatar
    Vasta Biku 19. oktoober 2016 at 21:52

    Soovin samuti osaleda.
    Tore oleks vahelduseks külma nahavahelt ära saada ja villasokid nurka visata.

  • Avatar
    Vasta Heli 19. oktoober 2016 at 21:52

    Minu sugusele külmavaresel oleks seda hädasti vaja eriti kui õhtul seebikaid vaatan on jalad oleks soojemad?

  • Avatar
    Vasta Kadi-Kai 19. oktoober 2016 at 21:52

    Ma olen alati unistanud kaminast. Aga korterisse lausa seda ei ehita ja seepärast käin ja unistan sellisest kaminast ? Meil on ikka talvel korterid päris külmad ja siis küll igatsen neid aegu taga kui sai vanaema juures tekigs ahju ees istutud ? nüüd istuks õhtuti kodus oma perega mõnusalt kamina ees?
    Ehk loosiõnn pöördub minu poole ja saan oma väikse unistuse täidetud ?

  • Avatar
    Vasta K. 19. oktoober 2016 at 21:52

    Soovin loosis osaleda 🙂

  • Avatar
    Vasta SirliM 19. oktoober 2016 at 21:52

    Oi kuidas kuluks selline kamin ära! Olen jube külmavares ja maja juurdeehitusel kus magamistuba on, ei ole veel ühtegi kütteallikat peale sooja puhuri ja kaua sa ikka seda elektrit jubedalt kulutad! Selline kamin oleks super magamistuppa panekuks! Nii tahaks külmal ajal voodist mõnusat kamina soojust nautida! Seega loomulikult osalen! 😉

  • Avatar
    Vasta Sille 19. oktoober 2016 at 21:52

    Osalen heameelega!

  • Avatar
    Vasta Katrin 19. oktoober 2016 at 21:52

    Mul on täpselt sama probleem. Korterisse traditsioonilist kaminat pole võimalik panna, aga kaminatuld tahaks nautida. See annab mõnusa, sooja, koduse tunde. Nii tahaks talvel kaminatule ees istuda ja aknast külma ilma vaadata, ise koos mehe ja lapsega sooja kakaod rüübates. Olen alati ette kujutanud, kuidas õues külm tuul vihiseb, aga mina olen mõnusalt soojas toas ja naudin sooja kaminat. 🙂

  • Avatar
    Vasta RIINA 19. oktoober 2016 at 21:52

    Ikka soovin osaleda.

  • Avatar
    Vasta Nele Ko 19. oktoober 2016 at 21:52

    Oh, mul oleks seda hirmasti vaja. Kodus niii külm koguaeg ja ahju ega kaminat pole mis sooja kütaks… Värisen teki all koguaeg. Ma olen selline külmavares ka.:D Istuks mõnuga sellise biokamina ees ja naudiks sooja. 😛

  • Avatar
    Vasta Gerli 19. oktoober 2016 at 21:52

    Soovin osaleda 🙂 Sobiks nii hästi oma esimesse päris kodusse 🙂

  • Avatar
    Vasta Krista 19. oktoober 2016 at 21:51

    Ma olen niii ammu endale biokaminat tahtnud. Sellist, mis laua peale käib ei tahtnud ja suurematele ei hakka rahakott peale, nüüd siis tuleb loosiõnnele loota 🙂

  • Avatar
    Vasta Erle 19. oktoober 2016 at 21:51

    Tere mallukas lugesin su teema läbi päris huvitav ja soovin osaleda loosis.väga tore oleks võita kamin kui peaks õnn mulle naerstama siis tee kingin oma kallitele lastele kam8na et talvel soojas istuda ja tuld jälgida.

  • Avatar
    Vasta Marilis 19. oktoober 2016 at 21:51

    Maailma suuuuuuuuuuuuuurim külmavares SOOVIB LOOSIS OSALEDA!!! 😀

  • Avatar
    Vasta Annika 19. oktoober 2016 at 21:51

    Mina olen hirmus külmavares! Ja suut kaminafänn olen ka.
    Kui ma veel vanematega elasin, siis pere istus diivanil ja mina seisin kaminasoojas 😛

  • Avatar
    Vasta Kätlin 19. oktoober 2016 at 21:51

    Väga soovik sellist endale ka

  • Avatar
    Vasta Kats 19. oktoober 2016 at 21:51

    Ma pole siiani veel üheski loosis osalenud, kuna pole otseselt neid asju vajanud. Või no olen vajanud, aga pole neid kuhugi panna olnud või olen lihtsalt mõelnud, et keegi vajab ikka rohkem. Näiteks lampe oleks väga vaja, et korralikku meiki teha, aga pole neid lampe reaalselt kuhugi panna. No ma ei meigi ka ju nii väga 😛 Vanker oli ka megailus, aga laps enam korviosa ei kasutaks – seega polnud otseselt vaja. Suur kaisukas oleks võinud lapsel olla, aga reaalselt on tal nii pisike tuba, et peale voodi poleks seda kuhugi panna 😀 Trenni tahaks ka oma plikaga tulla, aga no minust on kindlasti ägedamaid trennikaalsaseid 😀 Yummpurgi tellisin ka endale ise…jne, jne.
    No ja nüüd leidsin siis lõpuks loosi, kus võiksin osaleda. Pigem peaksin osalema 😛 Lubada ma seda endale ei saa… pole kodus remontigi lõpuni teinud. Valmis on saanud vaid lastetoad ja need vajaks ka varsti uuendust. Ohh lõputu remont 🙂 Elame küll majas, aga ruutmeetritelt on see võrdne või väiksem kui mõne inimese korter 🙂 Ruumi juurde saame vaid korstnalõõride arvelt, mis tähendab, et algselt majas olnud tulekolle peab lahkuma. Mis kodu on aga elusa tuleta? Ja eriti veel maja (pisikene, aga ikkagi maja)? Kuna meil on kodus veel maailma avastav plikatirts, siis uurisin kiirelt ka kaitseklaasi kohta ja see on täitsa taskukohane ning telliksin selle veel juurde. Nüüd siis sõrmed ja varbad risti.

    • Avatar
      Vasta Kats 19. oktoober 2016 at 21:54

      Ahjaa, me just loobusime oma megamõnusast suurest diivanist, et elutuppa pool meetrit ruumi juurde saada, et laps mängima mahuks 😛 Ruumipuudus ei ole naljaasi!

  • Avatar
    Vasta Aili 19. oktoober 2016 at 21:51

    Mina ka koguaeg kaminast unistanud, kuid paraku korterisse ei saa seda kuidagi ? Selline lahdndus oleks SUPER !! Seega osaleks loosis ja loodaks, et 1x veab ka nende loosidega ?

  • Avatar
    Vasta Angelika N. 19. oktoober 2016 at 21:51

    Soovin loosist osa võtta! ??

  • Avatar
    Vasta Kaia 19. oktoober 2016 at 21:51

    Sooviks ka osaleda 🙂

  • Avatar
    Vasta Sirli 19. oktoober 2016 at 21:51

    Soovin loosis osaleda!

  • Avatar
    Vasta liisi 19. oktoober 2016 at 21:51

    Kuuui mõnnna asjandus ? võiks tegelt endalgi olla selline kodus, kaminast alati unistanud ja kõige parem ju selline, mis mitte kuidagi ohtlik ka pole. Mul mingi imelik kartus kogu aeg olnud, et maja läheb põlema, kui tuli ahjus all on ?

    • Avatar
      Vasta liisi 19. oktoober 2016 at 23:21

      Ja üks asi veel, mu kassile meeldib väga ahju ronida millegi pärast, kui tuli all on just ? selle kamina ees oleks meil külmavarestel väga mõnsa koos tsillida nii, et kumbki viga ei saaks! ?

  • Avatar
    Vasta Mikelika Lok 19. oktoober 2016 at 21:51

    Oehhhh,unistada tuleb suurelt,mina siis unistan kah et selline super kamin soojendab meid sel talvel ja ka paljudel järgnevatel talvedel.

  • Avatar
    Vasta Kätlyn Vahtre 19. oktoober 2016 at 21:51

    Soovin loosis osaleda 🙂

  • Avatar
    Vasta Reelika 19. oktoober 2016 at 21:51

    Mina soovin ka osaleda .. tõsiselt mõnus oleks perega istuda sellise kamina ees ja kuuma teed juua 🙂 ja alati jõuluajal on tunne et miski nagu on alati puudu sellest tõelisest jõulutundest ja see miski ongi kamin 🙂

  • Avatar
    Vasta Käxu 19. oktoober 2016 at 21:50

    Jätan kommentaari ja lähen jagan ka, sest selline isend on asi, millest olen juba pikalt unistanud, sest korterisse (üüri) ju keegi kaminat ei ehita ja ega rahakott ei peaks vastu ka nii suurt väljaminekut ;).

  • Avatar
    Vasta Eku 19. oktoober 2016 at 21:50

    Väga sooviks,paneksin selle laste tuppa,sest siis neil seal veel soojem olla?

  • Avatar
    Vasta Merli 19. oktoober 2016 at 21:50

    Soovin väga seda kaminat ?

  • Avatar
    Vasta Egle Lōsov 19. oktoober 2016 at 21:50

    Loomulikult soovin loosis osaleda ?Mul koju oleks see ideaalne ❤️?

  • Avatar
    Vasta Aigi 19. oktoober 2016 at 21:50

    Soovin osaleda 🙂 jagatud ka fbs. 🙂
    Kuluks v2ga selline soojaallikas 2ra 🙂

  • Avatar
    Vasta Triinu 19. oktoober 2016 at 21:50

    MINA TAHAN SEDA KAMINAT NIIIIIIIII VÄGA!!

  • Avatar
    Vasta Kaisa 19. oktoober 2016 at 21:50

    Oi, see oleks super võit! Talvel olen külmavares isiklikult, nii mõnus oleks sellise ette istuda 🙂

  • Avatar
    Vasta Maarija 19. oktoober 2016 at 21:50

    Wow kamin minu unistus. Ma oleks üli õnnelik kui see kenake minu elutuba kaunistaks ja pakuks silmailu tervele perele. Ja see oleks super sünnipäeva kingitus 🙂

  • Avatar
    Vasta Maarja 19. oktoober 2016 at 21:50

    Soovin loosis osaleda 🙂
    Kingiks jõuludeks oma emale maale.

  • Avatar
    Vasta Epp-Marie Toomingas 19. oktoober 2016 at 21:50

    Ma pole eriline kommenteerija tüüp et midagi võita/saada, aga iga asja jaoks on esimene kord. See kamina loos püüdis pilku, kaminad on alati mind huvitanud ja tahaks endalegi koju sellist. Mäletan kui väiksena käisime emaga tuttaval külas, kellel oli kamin. Istusin õhtu otsa kamina ees soojuses ja imetlesin neid leeke mis sealt tulid 😀 Õhtu lõpuks olin kamina ette magama jäänud ja võluväel voodis üles ärganud 😀 Niiet jah, see kamin täiendaks kodu ja took sellise, laheda vana tunde sisse mida pole enam kaua tunda saanud!

  • Avatar
    Vasta Elina Järv 19. oktoober 2016 at 21:50

    Oehh see oleks ju nagu kirss tordil 🙂 oma kamin! Aitäh aitäh

  • Avatar
    Vasta pille 19. oktoober 2016 at 21:49

    No otseloomulikult tahaks, ja kingiķs kohe emale ka!

  • Avatar
    Vasta Piret 19. oktoober 2016 at 21:49

    Soovin loosist osa võtta! 🙂 Kõik kriteeriumid onnüüd täidetud ka!

  • Avatar
    Vasta Kristina 19. oktoober 2016 at 21:49

    Osalen!
    kui ma selle meile koju võidaks oleksin küll õnnest hullumas ! 😀

  • Avatar
    Vasta Merili 19. oktoober 2016 at 21:49

    “Jagatud ” WOW. Sõber. Meeldib. Ülimalt armas pakkumine, kuhjaga fantaasiat Teile sinna vahvasse Sügisesse, palju rõõmu ja edu ka edaspidiseks, ning jätkake ikka samas vaimus !
    (> ” ” ” ” ” ” <)
    ( ='o'= ) ( ='o'= ) ( ='o'= )
    -(,,)-(,,) -(,,)-(,,) – (,,)-(,,) KurrrrrNäuh …
    Fortuuna õnneliku soosingu korral, oleksin "Võidu Teate eest Postkasti" väga-väga tänulik – Aitähh !

  • Avatar
    Vasta Kims 19. oktoober 2016 at 21:49

    Oiii kuidas tahaks ? Ma ka kaminast ammu unistanud, aga uute korterite üheks miinuseks on see, et kaminaid võid ainult guugeldada. Sellest et saa aga seda tunnet ja soojust kätte. 🙁
    Lähen nüüd kaminaid guugeldama.
    Kui kommentaarist veel kohale ei jõudnud, siis OSALEN LOOSIS!!!

  • Avatar
    Vasta Inna 19. oktoober 2016 at 21:49

    Osalen osalen 🙂

  • Avatar
    Vasta Liina 19. oktoober 2016 at 21:49

    Kuna olen suur külmavares ja alles renoveerime korterit, et jõuluks uude koju saada siis miks mitte selle mõnusa kamina jaoks eraldi nurgake planeerida. ?

  • Avatar
    Vasta Gerly 19. oktoober 2016 at 21:49

    Minaminamina!!

  • Avatar
    Vasta Ragne Pless 19. oktoober 2016 at 21:49

    Vâga tahaks sellist mõnusat kaminat oma elutuppa ?

  • Avatar
    Vasta Marit 19. oktoober 2016 at 21:49

    Mina tahaksin niiii väga seda oma korterisse, kuna kamina ehitamise võimalust ei ole, kuid see on mu suur unistus! Laikisin ja duubeldasin oma võiduvõimalust, loodan, et õnn naeratab just minule!

  • Avatar
    Vasta K 19. oktoober 2016 at 21:49

    Ohhh, hea meelega osalen ka! Kogu aeg näpud-varbad külmad, oleks aeg sooja saada.. 🙂 ja kindlasti oleks mega romantiline õhtuti selle ees koos kallimaga istuda ja nautida 🙂

  • Avatar
    Vasta Triin 19. oktoober 2016 at 21:48

    Soovin, soovin, soovin! Ja jagasin kaaa!

  • Avatar
    Vasta Elis 19. oktoober 2016 at 21:48

    Osalen loosis kahe käega ja jalgadega ja kõigega millega võimalik 🙂

  • Avatar
    Vasta merilyn 19. oktoober 2016 at 21:48

    Soovin osaleda ! 🙂 🙂 🙂

  • Avatar
    Vasta Vanessa 19. oktoober 2016 at 21:48

    Sooviksin väga sellist endale koju! Talvel oleks nii mõnus kamina ees istuda ja teed nautida, sest korterisse muidu kaminat just ehitada ei saaks..aga kaminad on niiii võrratud!

  • Avatar
    Vasta Kristi 19. oktoober 2016 at 21:48

    Soovin väga. Korteri muudaks kohe palju õdusamaks ja soojemaks 🙂

  • Avatar
    Vasta Esta Marga 19. oktoober 2016 at 21:48

    Ostsime maja aga kahjux on kamin puudu.Me kõik 6 oleme külmavaresed ja meile kuluks üks biokamin ära küll..see aasta pidavat veel 100 aasta külmem talv tulema ka..raha kulub praegu remondile ja kamin omale saada olex lihtsalt väga SUPER..olge terved ja nunnud

  • Avatar
    Vasta Klarika 19. oktoober 2016 at 21:48

    Soovin loosis osaleda. Väga vinge kamin!

  • Avatar
    Vasta Merily 19. oktoober 2016 at 21:48

    Mina soovin osaleda loosis ☺

  • Avatar
    Vasta Erika 19. oktoober 2016 at 21:48

    Oi see oleks vinge võit. Loomulikult sooviks loosis osaleda 🙂

  • Avatar
    Vasta kair 19. oktoober 2016 at 21:48

    Hea oleks kamina ees peesitada 🙂

  • Avatar
    Vasta Maiu 19. oktoober 2016 at 21:47

    Saime elukaaslasega äsja oma korteri, kus hetkel veel remont käib. Korteri elutuppa oleks kamin lausa kirss tordil! ?

  • Avatar
    Vasta Katre 19. oktoober 2016 at 21:47

    Ostsime abikaasaga just omale uue kodu, teeme vaikselt remonti ja noh – selline kamin oleks värskelt remonditud elutoas lausa võrratu 🙂

  • Avatar
    Vasta Karin Anvelt 19. oktoober 2016 at 21:47

    Oii selline iludus oleks ikka mega. Luristaks veini mehega koos ja oleks rämedalt romantiline 🙂

  • Avatar
    Vasta Kärt 19. oktoober 2016 at 21:47

    Soovik kaa osaleda 🙂

    • Avatar
      Vasta Kärt 19. oktoober 2016 at 21:48

      Soovin 😀 Hehee

  • Avatar
    Vasta Katrina 19. oktoober 2016 at 21:47

    Soovin!

  • Avatar
    Vasta Aire 19. oktoober 2016 at 21:47

    Mina kui kõige suurem külmavares soovin osaleda loosis 🙂
    Juba tean kuhu kamin paigutada kaa 😀 televiisori asemele, siis on hea lesida diivanil ja nautida kamina soojust 😛

  • Avatar
    Vasta Anneli 19. oktoober 2016 at 21:47

    Mõnus loos. Kui võidaksin, siis oi kuidas naudiksin mõnusaid õhtuid oma kallimaga ja perega samuti 😉 Pole ju mõnusamat kui õhtu kamina soojuse ja valguse paistel 🙂 Eriti praeguste ilmadega…

  • Avatar
    Vasta Kerli 19. oktoober 2016 at 21:47

    Soovin osaleda loosis!!! ?✊?

  • Avatar
    Vasta Karina 19. oktoober 2016 at 21:47

    Meile sobiks see kindalsti ?

  • Avatar
    Vasta Kelly 19. oktoober 2016 at 21:47

    Oi kui mõnus see tundub! ? Kamina annaksin vōidu puhul oma emale, kes on lihtsalt tõline külmavares ja armastab soojust ülekõige!

  • Avatar
    Vasta Kristi 19. oktoober 2016 at 21:47

    Soovin ka osaleda loosis.
    Meie perre sündis pisike preili. Ja radikad ei taha anda nii palju sooja, kui pisikesel vaja 🙁

  • Avatar
    Vasta Merilyn 19. oktoober 2016 at 21:47

    Jaa, jaa, jaa! Soovin kindlasti osaleda loosis! Kaminake läheks meie peaaegu valmissaavasse mini-maamajakesse, kuhu rahakott ahju/kaminat lubada ei suutnud. Elavast tulest tunneme seal meeletult puudu.

  • Avatar
    Vasta Erle 19. oktoober 2016 at 21:47

    Soovin loosis osaleda 🙂

  • Avatar
    Vasta Eva-Lotta 19. oktoober 2016 at 21:47

    Muidugi soovin loosis osaleda! Olen tükk aega mõelnud, kuidas oma ülakorruse pisike magamistuba hubasemaks muuta ja biokamin oleks selleks üks super lahendus küll!

  • Avatar
    Vasta Ille Luks 19. oktoober 2016 at 21:46

    Sooviks väga seda biokaminat,niiii mõnus oleks külmadel talveõhtutel lastega kamina ees lauamänge mängida ja sooja teed juua.Sellest saaks kindlasti meie kodu kõige hubasem koht,mille paistel mõnusasti aega veeta või ss miisama lõõgastuda!!! Meie surume pöidlad pihku ja jääme suure huviga loosimist ootama!

  • Avatar
    Vasta Laura 19. oktoober 2016 at 21:46

    Oii kuidas ma kaminat armastan! ??? Niii ilus, eriti jõuludel oleks imelinee ?
    Soovin osaleda loosis! 🙂

  • Avatar
    Vasta Egle L 19. oktoober 2016 at 21:46

    Soovin väga osaleda! 🙂

  • Avatar
    Vasta Angelika 19. oktoober 2016 at 21:46

    mul sai magamistoas remont valmis just ja selline aksessuaar kuluks mulle kohe kindlasti sinna ära .. arvestades , et talv on tulekul ?

  • Avatar
    Vasta Katrin 19. oktoober 2016 at 21:46

    Oi see on küll väärt asi, jään loosiõnnele lootma ja pikka juttu kirjutama ei hakka 🙂
    Nii, et soovin loosis osaleda.

  • Avatar
    Vasta R. 19. oktoober 2016 at 21:46

    Soovin loosis osaleda.
    Olen jube külmavares ja kuigi meil korteris juba köetakse käin endiselt ringi oma paksude sokkide ja bleediga 🙂 Selline mõnus kaminake kuluks täitsa ära.

  • Avatar
    Vasta Maarja 19. oktoober 2016 at 21:46

    Mäletan neid aegu, kui maal vanemate juures sai sügisõhtutel kamina ees istutud. Mõnus soe lambanahk tagumiku all ja maiustamiseks liitrine pirni-marmelaadi jäätis. Eriti südamelähedased olid need hetked kui sadas vihma ja katuselt tulev vihmasabin tuppa kostus.
    Minu praeguses kodus kaminat pole aga väga igatsen. Tahaks neid pimedaid sügisõhtuid hubasemaks muuta. Olgugi, et pirni-marmelaadi jätsi enam ei müüda ja vihmasabinat tuppa ei kostu.

  • Avatar
    Vasta Laura 19. oktoober 2016 at 21:45

    Soovin osaleda loosis ?

  • Avatar
    Vasta Janika 19. oktoober 2016 at 21:45

    Kamin oleks super kingitus, sest olen suur külmavares ja elava tulega saaks seda leevendada ning kindlasti annaks see soojust ka hingele 🙂

  • Avatar
    Vasta maris 19. oktoober 2016 at 21:45

    sooviks vägagi sellist biokaminat 🙂

  • Avatar
    Vasta K 19. oktoober 2016 at 21:45

    Meie pisipere sooviks ka väga seda :).

  • Avatar
    Vasta kadi 19. oktoober 2016 at 21:45

    Suurepärane kamin,olen alati tahtnud endale kaminat mis tekitaks talveõhtutel eriti mõnusa feelingu,aga kuna elan korteris siis päris kaminat siia ei saa,see oleks ideaalne 🙂

  • Avatar
    Vasta Inger 19. oktoober 2016 at 21:45

    Soovin osaleda loosis!

  • Avatar
    Vasta Liina 19. oktoober 2016 at 21:45

    Minusugune külmavares vajaks seda hädasti. Hetkel kui korter tundub jahe, siis soojendan seda meeletus koguses küünlaid põletades 😀

  • Avatar
    Vasta Riina 19. oktoober 2016 at 21:45

    Oh,esimene mõte:appi kui äge asi,mul oleks seda ju hullult vaja,aga minu loosi õnn on ju siuke nagu ta on .loe:pole kunagi midagi võitnud):…aga ehk seekord.

  • Avatar
    Vasta jekaterina 19. oktoober 2016 at 21:45

    Soovin väga loosis osaleda 🙂 ehk saame ka oma beebsuga kaminaees mõnuleda 🙂

  • Avatar
    Vasta Merili Sutt 19. oktoober 2016 at 21:45

    Sellisele kaminale küll ära ei ütleks 🙂 kui sooja veel annab ja on ka silmale ilus vaadata ?, jagatud ka fb-kis ?

  • Avatar
    Vasta Kats 19. oktoober 2016 at 21:45

    Sellest kingitusest unistab arvatavasti küll iga eestlane, mina nende hulgas! 🙂

  • Avatar
    Vasta Liina 19. oktoober 2016 at 21:45

    Soovin loosis osaleda…:-)

  • Avatar
    Vasta rena 19. oktoober 2016 at 21:45

    Oiiii kui äge! Nenee kodulehelt vaatasin, et liiter bioetanooli maksab 4,80€. Palju seda sisse valada, et see tunnikese põleks?
    Välikaminad on ka väga lahedad, oleks vaid endal terass..

    osalen loosis:)

  • Avatar
    Vasta TIIU 19. oktoober 2016 at 21:45

    Meie uude koju sobiks see ideaalselt,et veeta mõnusaid talveõhtud selle eest!:)

    Niiet ilmselgelt tahan loosis osaleda;)

  • Avatar
    Vasta Dagmar 19. oktoober 2016 at 21:45

    Kuna minu korteri hetkel üldse puudub mingisugunegi võimalus sinna sooja saada, siis see kamin oleks väga ideaalne, saaks ninagi sooja ?

  • Avatar
    Vasta Heidy V 19. oktoober 2016 at 21:45

    Osalen muidugi suure põnevusega sellises ägedas loosis 🙂

  • Avatar
    Vasta Heleri 19. oktoober 2016 at 21:44

    Mina sooviksin väga , sest mulle nii meeldib soojus ja kaminad. Lisaks oleks hea, kui tuled talvel õuest ja saad istuda soojaallika ette 🙂

  • Avatar
    Vasta Keiti Kõmmus 19. oktoober 2016 at 21:44

    Esik on mul talvel alati jahe. Nii mõnus, kui seal oleks selline kamin. Meil on suur ja ilus esik, kuhu see sobib valatult. Praegu mul on seal kole veneaegne kamina moodi asi, kus sees on kaks kütte keha ja töötab vooluga. Niiii sooviks seda iludust sinna!

  • Avatar
    Vasta maris 19. oktoober 2016 at 21:44

    Mina tahaaaan!!!!

  • Avatar
    Vasta Annika 19. oktoober 2016 at 21:44

    Soovin väga osaleda ?

  • Avatar
    Vasta Lili 19. oktoober 2016 at 21:44

    Minu kallile külmavaresest emale oleks see ideaalne kingitus 🙂 Jagatud ka.

  • Avatar
    Vasta Mari-Liis 19. oktoober 2016 at 21:44

    Mul on kogu aeg nii külm! Kamin aitaks 😉

  • Avatar
    Vasta Kristiina 19. oktoober 2016 at 21:44

    Soovin kamina loosis osaleda
    ???.

  • Avatar
    Vasta LauraR 19. oktoober 2016 at 21:44

    Soovin osaleda loosis !

  • Avatar
    Vasta Karo 19. oktoober 2016 at 21:44

    Oh korterisse oleks se kamin ideaalne. Olen suur soojaarmastaja ja ilusast kaminast ära ei ütleks. Ongi ùks tühi sein kuhu se sobiks IDEAALSELT.
    Sooviks väga seda ?

  • Avatar
    Vasta Helen 19. oktoober 2016 at 21:44

    Kuna ees on kohe külm külm talv oleks mõnus end selle iluduse ees soojendada ja lõõgastuda.
    Tõeline kaunitar.

  • Avatar
    Vasta Heleri 19. oktoober 2016 at 21:44

    Tahan loosis osaleda

  • Avatar
    Vasta Triin 19. oktoober 2016 at 21:44

    Sooviks osaleda 🙂

  • Avatar
    Vasta Kadri 19. oktoober 2016 at 21:44

    Soovin ? loosis osaleda! Loodame mehe ? ja pisipõnniga ?võidule! ??

  • Avatar
    Vasta Anu 19. oktoober 2016 at 21:44

    Ma lugesin ja vaatasin pilte ning nüüd ma olen nii kade ? Tahan ka!
    Ma võtaks sinna ette koos endaga istuma oma pisikese tütre ja kalli elukaaslase. Kujutan juba ette kui mõnus oleks oma varbaid ja sõrmi selle ees soendada.
    Loosiõnn, palun naerata see ükskord nüüd mulle ?

  • Avatar
    Vasta Diana 19. oktoober 2016 at 21:44

    Hei kallis Mallukas!

    Oleksin väga-väga õnnelik, kui võidaksin just selle Square Large biokamina. Ma pole küll eelnevalt suur loosis osaleja olnud, aga kuna ma õigepea saan omaenda päris korterikese, siis just üks mõnus hubane biokamin on sealt puudu ja kuna rahalised vahendid seoses korteri ostuga on piiratud, siis oleks imearmas saada kingituseks see väärtuslik biokamin.

    Kõike head ?
    Diana

  • Avatar
    Vasta Triin S 19. oktoober 2016 at 21:44

    Superloos 🙂 Meie väike pesa pisipojaga oleks kohe poole mõnusam, kui kodus selline asi oleks, kaminast niisama võime (üüri)korteris und näha , samas kui palju ma olen mõelnud, kui laps magab ,kui mõnus oleks pokaalikese veiniga peale pikka ja rasket päeva kamina ees istuda,aga mida ei ole, seda ei ole 😀
    Samas kui veel natuke sooja ka annab siis on veel ülihea, meie külmakambrisse oleks sooja vaja küll 🙂
    Osalen muidugi loosis! 🙂

  • Avatar
    Vasta Greete 19. oktoober 2016 at 21:44

    Mina vana külmavares tahaks küll selle kamina võita ?

  • Avatar
    Vasta Kerli 19. oktoober 2016 at 21:43

    Mis ma oskan őelda….kodusoojus…kõige olulisem asi üldse ja kõik vahendid selle loomiseks on “teretulnud” ??

  • Avatar
    Vasta Maris k 19. oktoober 2016 at 21:43

    Soovin osaleda ?

  • Avatar
    Vasta Anneli 19. oktoober 2016 at 21:43

    Väga tahaks võita 🙂

  • Avatar
    Vasta A 19. oktoober 2016 at 21:43

    Palun üks elav tuli minu koju :)!

  • Avatar
    Vasta Angela 19. oktoober 2016 at 21:43

    Mida hing veel tahta võiks , kui soovid romantikat teha magamistoas ja kamina valgel..
    Oeh.. super oleks kui võidaks . Siis saaks ka pulma-aastapäeva tagant järgi pidada.. 😉

  • Avatar
    Vasta Cätlin 19. oktoober 2016 at 21:43

    Sooviksin väga loosis osaleda! Talv ja jõulud tulemas siis nii hea oleks kamina juures olla ning nautida kuuma teed või kakaod. Eriti hea on külmast kamina ette minna, see tekitab nii koduse tunde.

  • Avatar
    Vasta Signe R 19. oktoober 2016 at 21:43

    Omg see kamin oleks kyll mega äge! Varsti on aeg enda maja ehitada ja selline kamin oleks mega sinna!

  • Avatar
    Vasta Inge 19. oktoober 2016 at 21:43

    Soovin osaleda ja kuluks väga ära külmadel sügis-talveõhtutel 🙂

  • Avatar
    Vasta Kirli 19. oktoober 2016 at 21:43

    Mmm, see imeline biokamin, need imelised õhtud, romantika ja nii meil iive tõuseb ? Mina lausa ootan seda!!

  • Avatar
    Vasta Joanna 19. oktoober 2016 at 21:43

    Soovin vägaväga osaleda! ?

  • Avatar
    Vasta Mary 19. oktoober 2016 at 21:43

    Soovin loosis osaleda??

  • Avatar
    Vasta Maarja Muusik 19. oktoober 2016 at 21:43

    Sooviks seda väga ja lugeda mulle Su jutte meeldib 😉

  • Avatar
    Vasta S.L 19. oktoober 2016 at 21:43

    Olen tohutu külmavares, seega soovin ka osaleda 🙂

  • Avatar
    Vasta Maret 19. oktoober 2016 at 21:43

    Osalen loosis:)

  • Avatar
    Vasta Kerlin 19. oktoober 2016 at 21:43

    Soovin väga osaleda! 😉

  • Avatar
    Vasta Cheitlin 19. oktoober 2016 at 21:43

    Talv on tulekul ja just selline kaunis sobiks meie seinale imehästi, minu kolm pisikest nunnut istuksid selle imelise kamina ees soojas kindlalt meeleldi!

  • Avatar
    Vasta Annela 19. oktoober 2016 at 21:42

    Ma olen alati unistanud kaminast, kuigi olen elanud enamus oma elust korteris, kus keskküte, pole võimalust istuda kamina ees ja mõnuleda. Talv on tulekul ja diivanil-teleka ees pole ikka see sama, mis kaminaga. See oleks ideaalne lahendus. Sooviksin väga! 🙂

  • Avatar
    Vasta Tarja 19. oktoober 2016 at 21:42

    Soovin loosis osaleda.

  • Avatar
    Vasta Sirlika 19. oktoober 2016 at 21:42

    MMM…mõnus kamin-ikka sooviks 🙂

  • Avatar
    Vasta Riina V. 19. oktoober 2016 at 21:42

    Oii, mina olen ju täiega külmavares ja see kamin oleks maailma parim võit mulle. Istun kodus alati teki sees ja kõik mu sõbrad teavad, et kui neile külla lähen, tuleb neil pleedid välja otsida 😀 Üürikates on mul alati pliit või ahi olnud, mille paistel soojendada, aga Mustakal oma korteris pole osanud sellisest luksusest unistadagi. Ja nüüd tuleb välja, et targad inimesed on ka mustamäelase jaoks ideaalse lahenduse leiutanud!

  • Avatar
    Vasta Kädi 19. oktoober 2016 at 21:42

    Sooviksin võita seda imelist kaminat 🙂

  • Avatar
    Vasta Liis 19. oktoober 2016 at 21:42

    Just selline mõnus kamin on veel puudu!? soovin kindlasti loosis osaleda.

  • Avatar
    Vasta Agne 19. oktoober 2016 at 21:42

    Soovin loosis osaleda.

  • Avatar
    Vasta Eneli 19. oktoober 2016 at 21:42

    Oiii mul on täpselt üks vaba sein selle kamina jaoks. Meie pere lastele ja koertele ja kassidele ja emmele ja issile oleks see suureks rõõmuks. ?
    Soovime väga osaleda loosis.
    Aitähh! ?

  • Avatar
    Vasta aliis lung 19. oktoober 2016 at 21:42

    Soovin kindlasti osaleda, sest kortermajas Kiikla külas kus elame, ei lubata ehitada ei kaminat ei pliitat?Selline alternatiiv on nii äge?

  • Avatar
    Vasta Gerda 19. oktoober 2016 at 21:42

    Korterisse kaminat ei pane aga sooja tahaks küll 😀

  • Avatar
    Vasta Kerli 19. oktoober 2016 at 21:42

    Korterisse oleks selline asi küll väga hea ja mõnus, tekitaks palju hubasema tunde ja muidugi sooviks osaleda 🙂

  • Avatar
    Vasta Kadi 19. oktoober 2016 at 21:41

    Kolisin maamajast kus mitu kaminat omaette korterisse ja selline ahi leevendaks mu igatsust sellist laadi soojuse vastu. Jagasin.

  • Avatar
    Vasta Kar 19. oktoober 2016 at 21:41

    Vauuu..see on nii äge, tahaksin väga loosis osaleda, et see uhke kamin endale võita 🙂

  • Avatar
    Vasta Anette 19. oktoober 2016 at 21:41

    Soovin osaleda 🙂 saaks luua sama hubase nirgakese nagu teilgi seal 🙂

  • Avatar
    Vasta Maiki 19. oktoober 2016 at 21:41

    Soovin loosis osaleda

  • Avatar
    Vasta Margit 19. oktoober 2016 at 21:41

    Ahjaa loomulikult soovin ma ka loosist osa võtta 🙂

  • Avatar
    Vasta Kätlin 19. oktoober 2016 at 21:41

    Loomulikult osalen loosis, kes ei tahaks sooja!! Jagatud ja laigitud!!??

  • Avatar
    Vasta Mari 19. oktoober 2016 at 21:41

    Selline kamin on vahva. Kuna mul ka ühel ilusal päeval laps roomama ja hakkab ning siis ka jalad alla võtab, siis kamin seinal on õnneks tänapäeva hea lahendus. Silmailu peale selle. Niiet – soovin ka loosis osaleda

  • Avatar
    Vasta Kelli 19. oktoober 2016 at 21:41

    Palun meile ka üks ilus uus kamin! 🙂

  • Avatar
    Vasta Tuuliki 19. oktoober 2016 at 21:41

    Kuna meil on halvasti soojustatud maja, siis ma oleks väga õnnelik selle kamina üle 🙂

  • Avatar
    Vasta K 19. oktoober 2016 at 21:41

    Mina, külmavares, vajaks seda hirrrrrrmsasti, et oma artriidihaigeid konte soojendada.

  • Avatar
    Vasta siky 19. oktoober 2016 at 21:41

    Elame paneelmajas ja kaminast siin võin und näha. Aga sellega ma saaks ühe oma unistuse täide viia 🙂

  • Avatar
    Vasta Kerttu 19. oktoober 2016 at 21:41

    Oleksin väga õnnelik kui minul siuke oleks.Soovin osaleda selles loosis,lehekülg laigitud ja jagatud.Jumala änks värk:)

  • Avatar
    Vasta Birgit 19. oktoober 2016 at 21:41

    Osalen loosis!

  • Avatar
    Vasta M 19. oktoober 2016 at 21:41

    Seal ees veedaks küll pimedad sügis ja talveõhtud ☺

  • Avatar
    Vasta Kätlin 19. oktoober 2016 at 21:41

    Niii kift loos! Vôidu korral kingiks selle oma kalli abikaasa vanaisale, kellele selline soojusallikas teeks kindlapeale head meelt :))

  • Avatar
    Vasta Egle 19. oktoober 2016 at 21:41

    Kuna meie päris oma kodus olid ahjud katkised ostu hetkel, siis otsustasime, et paigaldame katla ja kütame sellega oma maja.
    Selle miinus on aga see, et pole enam seda õdusat leeki, mida pimedatel õhtutel vaadata ja tegelikult on see ikka väga kurb.
    Seega pikk jutt on s*** jutt- kamin mulle!

  • Avatar
    Vasta Sirje 19. oktoober 2016 at 21:41

    Sooviks väga võita.Saan kohe ,kohe 8 kordseks vanaemaks ja kuna töövõimetus pesjnär,siis iial ei suudaks ma omale sellist soojust majja muretseda.Küll oleks tore,kui saaks oma 6lapse ja momendil 7 lapselapsega talvel kaminasoojust nautida.Loomulikult jagan ka ?

  • Avatar
    Vasta Eelika 19. oktoober 2016 at 21:41

    Olen enam kui kindel,et see kamin on just see mida me lastega vajame. Mul nimelt on kodus üks 7 aastane kutt nö tule”hull” kes ei väsi iial tule vaatamisest,kõikjal peavad kodus küünlad põlema,et laps rahul oleks ☺️ Seega osaleksime rõõmuga loosis..?

  • Avatar
    Vasta Mann 19. oktoober 2016 at 21:41

    Igal õhtul vingun kodus, et mul on nii külm, et normaalselt elada ei saa. Häbi on tunnistada, et elan kortermajas ja radikad on soojad, aga no ikka on nii külm. Külmavares täielikult. Seega selline kamin annaks kohe sooja sisse ja teeks olemise külmadel talveõhtutel mõnusamaks.

  • Avatar
    Vasta Signe 19. oktoober 2016 at 21:41

    Oohhh, mul oleks seda väga vaja! Mu üürikas on vanas puumajas ja mu toal on kolm väliseina ja ainult pliidimüür kütab seda. Talvel pakasega on vahel ainult mingi 14-16 kraadi sooja mu toas pluss rõskus. Kütmata toas veel vähem, kui töölt jõuan. Nii hea oleks, kui see kamin ka veidi kaasa aitaks, eriti kui töölt tulen ja tuba külm!

  • Avatar
    Vasta Marika Tikka 19. oktoober 2016 at 21:40

    Sooviks väga sellist mõnusat elavat tuld nautida!

  • Avatar
    Vasta Kerli 19. oktoober 2016 at 21:40

    Kaminast paistev tulekuma,väljas on pime ja külm,varsti võib ka isegi lund oodata. Kuid mina,minu süles aastal 2016 mai väljalaskega pisipoja ja meie kallis issi naudime õhtut ning üksteise seltskonda mõnusa kaminavalguse seltsis.

  • Avatar
    Vasta Pille 19. oktoober 2016 at 21:40

    Sooviks seda kaminat, hea oleks oma taksikarjaga ennast seal ees soojendada 😉

  • Avatar
    Vasta Kadri 19. oktoober 2016 at 21:40

    Kuna mul oli äratundmisrõõm kohas, kus mainiti külmavareseid, siis vaatan, kas mulle ehk esimest korda elus ka loosiõnn naeratab ☺️

  • Avatar
    Vasta Keidi 19. oktoober 2016 at 21:40

    need it!

  • Avatar
    Vasta G. 19. oktoober 2016 at 21:40

    Osalen 🙂

  • Avatar
    Vasta Triin U 19. oktoober 2016 at 21:40

    Mina olen terve elu olnud maalaps- koos vanemaga vahtisime tunde ahju tehtud elavat tuld. Nüüd kui eluke on mind linna toonud, olen sellest kõigest nii puudust tundnud. Olen külmavares nii nagu mu suurem pojagi. Kahekesi oleks mõnus kamina ees varbaid soojendada. Nii väga loodan, et kordki õnnestub mul võita.

  • Avatar
    Vasta Sheila 19. oktoober 2016 at 21:40

    Loomulikult soovin osaleda loosis. Ideaalne oleks kodus selline elav tuli 🙂

  • Avatar
    Vasta Triinu 19. oktoober 2016 at 21:40

    ma ka võtan osa! ? varsti päris oma kodu valmimas ja see kamin oleks like a dream come true:)

  • Avatar
    Vasta Britta Õunapuu 19. oktoober 2016 at 21:40

    Soovin osaleda!☺

  • Avatar
    Vasta Birgit 19. oktoober 2016 at 21:40

    Wow nii supper loos lihtsalt 🙂 Jagatud ja õnne ootama jäädes ( kõrvetan nii kaua küünlaid ja loodan ,et õnn naeratab ja saab natukene suurema soojusallika 😀 )

  • Avatar
    Vasta Greete 19. oktoober 2016 at 21:40

    Soovin osaleda

  • Avatar
    Vasta Kessu 19. oktoober 2016 at 21:40

    Soovin osaleda.

  • Avatar
    Vasta Kristi 19. oktoober 2016 at 21:40

    Ideaaalne oleks võita selline kamin.

  • Avatar
    Vasta Katrin Mustonen 19. oktoober 2016 at 21:40

    Mina sooviksin seda kaminat võita ikka väga väga! Olen südamest maainimene ning harjunud elava tulega/ahjusoojaga (keskkütte radikaga ei anna võrrelda?). Nüüd aga elan korteris ning kuna varsti varsti annangi elutoale uue hingamise siis see armas biokamin oleks nagu rusikas silmaauku!! ? Jagasin ja kõik sai laigitud kaa ?

  • Avatar
    Vasta Kaie 19. oktoober 2016 at 21:40

    Jaa! Soovin loosis osaleda! Mu magamistuba karjub selle iiiiiiiiiimelise biokamina järele 🙂

  • Avatar
    Vasta Sirli 19. oktoober 2016 at 21:40

    Nii äge kamin. Kuna korterisse ei saaks päris kaminat, siis see oleks väga mõnus asendus sellele 🙂

  • Avatar
    Vasta teele 19. oktoober 2016 at 21:40

    Liiga hea, et tõsi olla ! Pole varem seda loosiõnne olnud, et seekord võiks ju õnne olla ja oleks vanaemale nii uhke jõulukink olemas. Tema küll ei virise, aga see sobiks tema elamisse nii hästi ja saaks oma sokke kududa mõnusalt kamina ees.

  • Avatar
    Vasta Annu 19. oktoober 2016 at 21:40

    Jaajaaajaaa! Soovin osaleda!
    Olen olnud eluaegne kamina ja elavatule fänn, aga isegi pole tavalist ahjugi kodus 🙁 ikka unistan, et kunagi äkki…

  • Avatar
    Vasta Ragme 19. oktoober 2016 at 21:40

    Kuigi loosiõnne pole kunagi olnud siis osalen niisama nalja viluks.

  • Avatar
    Vasta Mariliis 19. oktoober 2016 at 21:39

    Soovin loosis osaleda! Kodus algab see talv loodetavasti kauaoodatud remont ja vana lagunenud ahi tuleb välja lõhkuda, kuna selle korda- ja ümbertegemine läheks üle mõistuse kulukaks. Seega sobiks selline biokamin superhästi meie jahedasse korterisse, et saaksin end koos kassidega seal ees soojendada.

  • Avatar
    Vasta Tiina 19. oktoober 2016 at 21:39

    Mina! Mina! Mina!
    Jeebus…ma täitsa maakas ja nii igatsen korteris elavat tuld ja ahju ja puupliiti ja.. Sügise tulles hakkasin rohkem küünlaid pōletama, kuid kamina kõrval on see üpris hale üritus. ? Ma nüüd hoian oma pöidlaid ja varbaid, et see kamin end mu seinalt leiaks.

  • Avatar
    Vasta karolin 19. oktoober 2016 at 21:39

    Osalen!

  • Avatar
    Vasta k. 19. oktoober 2016 at 21:39

    Oh ma võtaks selle <3
    Alles suve keskel öeldi meile, et üürikorter kus olime sai maha müüdud ning meil oli vaid kuu aega, et uus kodu leida, kapitaal remont teha (ise tegime kõik..kuna töõmeeste jaoks raha polnud)ja kogu kupatusega sisse kolida ja samal ajal lõpetasin veel keskkooli ka. Seega suve nagu polnud üldse ja nüüd saime uue kodu ka enda nimele ning see sobiks meile nii hästi. Mees juba tegi nalja, et kuna elame viiendal siis ehk saaks ikka mingi ahju ehitada kuna katus otse peal ju 😀 aga see nali küll läbi ei lähe.
    Ning olles harjunud puuküttega (ahju juures oli alati nii soe istuda ja juttu puhuda) ja nüüd pidime kolima keskküttega korterisse siis see oleks ideaalne.

  • Avatar
    Vasta Margit 19. oktoober 2016 at 21:39

    Milline ilus unistus ilmselt väga,väga paljudele! Ühel õnnelikul täitub see unistus. Kahel käel võtaksin ka mina selle vastu,kuid tõesti tahaksin olla sel hetkel väike kärbes seinal kui võitja teada saab,et just tema selle võitis!! Nii palju rõõmu! Selline kink ja just enne külma talve,mis lubab tulla viimase 10a külmeim.

  • Avatar
    Vasta Maarja 19. oktoober 2016 at 21:39

    Meie tillukesse rõskesse toakesse sobiks väga hästi selline kamin ära mille ees saaks varbaid soojendada 🙂

  • Avatar
    Vasta Birgit 19. oktoober 2016 at 21:39

    Soovin osaleda !

  • Avatar
    Vasta Merlis 19. oktoober 2016 at 21:39

    Tervitused!
    Sooviksin väga biokaminat võita. Kuluks väga marjaks ära. Sõbranna alles küsis, et miks mu vastsündinul toas kindad käes on ? (vaadates pilti). Sest meie korteris ongi lihtsalt nii jahe kahel lapsel ja ka endil.
    Endal kahjuks raha ei jätkuks sellise vahva asja jaoks.
    Selle ees istudes saaks ehk natukene sooja ?

  • Avatar
    Vasta Karmen 19. oktoober 2016 at 21:39

    Selline äge asi võiks küll kodus olla. Mul on laps tõsine tule fänn. Kui ahjus tuli on siis ta võib ahju ees tunde istuda ja vaadata kuidas tuli põleb. Aga minul on hirm kogu aeg et ta katsub kuuma ahju. Sellise biokaminaga ei peaks ma nii suurt muret tundma ja laps oleks ka rõõmus.
    Tegelikult olen ma ise suur romantika fänn ja mul mees lubas et kui kunagi kamina saame siis hakkame rohkem rohkem kamina ees romantikat tegema….aga hetkel mulle tundub et kui loosiõnne pole siis küünlavalgel romantikat kamina tule paistel jäängi ootama !

  • Avatar
    Vasta Liis 19. oktoober 2016 at 21:39

    Tõesti vinge kamin 🙂 Soovin loosis osaleda!

  • Avatar
    Vasta Nele 19. oktoober 2016 at 21:39

    Mmmm, selline mõnuallikas kuluks talveõhtutel tuppa ära küll! Olles suur käsitòò armastaja, siis võib ainult ette kujutada, kui mõnus oleks selle kamina kõrval külmadel talveõhtutel sokke kududa! ?

  • Avatar
    Vasta Annik 19. oktoober 2016 at 21:39

    Minu senises elus on elav tuli olnud ikka kohal number 1. Nii oma lapsepõlve kodus kui ka vanaema juures maal.Mingil hetkel õnnestus elada ka üürikas kus oli ka kamin.Missest et sooja ei pidand aga see tunne puud seal põlema panna? ja seda leeki lihtsalt vaadata ja niisama unistada.Kirjutangi selle,et ka praeguses korteris tunnen väga puudust kasvõi killukesest tulukesest!?

  • Avatar
    Vasta Heelika 19. oktoober 2016 at 21:39

    Paluntänanaitäh…väga meeldib elav tuli. Kuna päris kamina ehitamine ei ole meie kodus võimalik, siis põletan tonnide viisi küünlaid?Mees naerab, et meil laed koguaeg mustad, kuna ma küünlaid põletan?Biokamin oleks mõnus alternatiiv…

  • Avatar
    Vasta Helen 19. oktoober 2016 at 21:39

    Väga väga soovin 🙂

  • Avatar
    Vasta Kats 19. oktoober 2016 at 21:39

    Osalen! Olen ikka üks korralik külmavares 🙂

  • Avatar
    Vasta Signe 19. oktoober 2016 at 21:39

    Hmmm .. aastaid tagasi oli mehega kerge vaidlus , soovisin nii väga magamistuppa kaminat ja katsusin leiutada võimalusi ,aga ütles mulle :Ei ole võimalik . Kohe mitte kuidagi pole võimalik. Ma nüüd näitaks , et on ikka küll ;)!!!

  • Avatar
    Vasta Merilin 19. oktoober 2016 at 21:39

    Kes siis sellist hubasust loovat ja kodusoojust toovat asja ei sooviks 🙂 Mina küll unistan….

  • Avatar
    Vasta Küllike 19. oktoober 2016 at 21:39

    Soovin osaleda loosis, oma 10kuuse pojaga oleks mõnus selle läheduses soojendada!

  • Avatar
    Vasta Helen 19. oktoober 2016 at 21:39

    Ma selline külmavares, et soovin osaleda 🙂

  • Avatar
    Vasta Tea 19. oktoober 2016 at 21:39

    Sooviks väga seda kaminat.Et saaks ka mõnuleda kamina ees?

  • Avatar
    Vasta Raili 19. oktoober 2016 at 21:39

    Soovin osaleda 🙂

  • Avatar
    Vasta Maris 19. oktoober 2016 at 21:39

    Soovin loosis osaleda.

  • Avatar
    Vasta Maarja 19. oktoober 2016 at 21:39

    Oiii kui heameel mul oleks , kui mul oleks selline mõnus , stiilne ja soojaandev kamin 😉

    Ps: just olin nv maal kolm päeva ja tagasi koju jõudes oli mul korteris 13 kraadi “sooja”, see oleks ülimalt vajalik võit 😉

  • Avatar
    Vasta Anneli 19. oktoober 2016 at 21:38

    Mina pean saama selles loosis osaleda ! 🙂

  • Avatar
    Vasta Merilin Poll 19. oktoober 2016 at 21:38

    Opppaaaa, ja kelle unistus ei oleks selline kamin? See on wäooowwww, lihtsalt võimas 🙂
    Ka meie ei saa korterisse kaminat ehitada aga laosepõlveunistus on olnud, et kunagi omas kodus on kamin. Nüüd on täitsa oma kodu soetatud aga kaminast võib unistada :/ rahakott ei taha kohe kuidagi seda ostu toetada..
    Nii lahe oleks see meie uude remonditavasse kodu loosiõnnega võita, sest siiani fb’s ringlevatel kamina jagamismängudel ei ole loosiõnne olnud :/ aga ega sellepärast ma ei lõpeta proovimis! Ühel korral peab ju see võit ka tulema 🙂
    Meil oleks siis nii hea meel, ja saaks ka hetkel kolmeliikmelise perega seda nautida ja tuleval aastal juba perelisa 🙂 kujutan juba ette, kaminaees kiiktoolis kiikumist lastega 🙂 sest Teie postituse all olevad pildid on nii hubased 🙂

  • Avatar
    Vasta Kätlin 19. oktoober 2016 at 21:38

    Tahan seda väääga väääga võita 🙂

  • Avatar
    Vasta Birgit 19. oktoober 2016 at 21:38

    Mina kindlasti soovin loosis osaleda. Väga mõnus ja soe auhind. Looks kohe mõnusa ja hubase tunde tuppa. Ning see oleks ülihea võit mulle külmavaresele, kes juba varakult kannab pakse riideid ja otsib iga võimaliku soojusallika ligidust, isegi sülearvuti laadijast saab varvaste soojendaja.

  • Avatar
    Vasta Heete 19. oktoober 2016 at 21:38

    Mul on täpselt ideaalne sein magamistoas selle kamina jaoks.

  • Avatar
    Vasta Janne 19. oktoober 2016 at 21:38

    Tere! Osaleksin selles loosis suurima rõõmuga. Kolime 1.12 oma ,,uude” umbes sada aastat vanasse majja ja algab restaureerimine ja ümberehitus ning taoline kamin minu peatses elutoas oleks nagu rusikas silmaauku! Perfektne! Mul oleks kohe mõnus kamin ja see näeks ka ülimalt śeff välja. Silmailuks ja soojenduseks ja tegelikult unistaks sellest, et kamina paistel lebotada nendel hetkedel, kui ehitustunked saab varna riputada….

  • Avatar
    Vasta Krista 19. oktoober 2016 at 21:38

    Soovin loosis osaleda! 🙂

  • Avatar
    Vasta Gerli. 19. oktoober 2016 at 21:38

    Väga mõnus kamin.. Soovin loosis osaleda ?

  • Avatar
    Vasta Maarika 19. oktoober 2016 at 21:38

    Soovin väga seda hubasuse tekitajat vôita?

  • Avatar
    Vasta Regina 19. oktoober 2016 at 21:38

    Soovin osaleda 🙂

  • Avatar
    Vasta Reelika Pihl 19. oktoober 2016 at 21:38

    Soovin seda õdusat kaminat,et pikkadel pimedatel sùgisõhtutel nautida kaminatuld ?

  • Avatar
    Vasta Elina 19. oktoober 2016 at 21:38

    Soovin loosis osaleda! 🙂

  • Avatar
    Vasta Kerli 19. oktoober 2016 at 21:38

    Ikka osalen kamina loosis. Ka mina silmasin seda sinu piltidel. ilus, stiilne ning praktiline. 🙂
    Loosiõnn tule nüüd ōuele, armastust juba jagub mul. 🙂 🙂

  • Avatar
    Vasta Karolina 19. oktoober 2016 at 21:37

    Kuna me ehitame endale päris esimest oma kodu metsa sisse. Ja kamin on ka minu üks kiiks ja soov,siis selline kamin oleks ideaalne. Siis ei peaks talvel külmaga läbi üue jalutama ja puid tooma et kamin sooja saada. Ja mehe närvid jääks tervemaks ja juuksed ei läheks halliks kui ma hakkaks otsustama millist ma tahaks 🙂 Ja see on ideaalne lahendua lastega peredele,pole hirmu et laps end ära põletab vms. 🙂 Saa panna piisavalt kõrgele et küüned taha ei saaks panna 🙂 Jagatud on samuti !

  • Avatar
    Vasta Helen 19. oktoober 2016 at 21:37

    Soovin loosis osaleda! Tahaks veinipokaal käes, oma mõnusas kodus oma armsa abikaasaga romantsi teha ?

  • Avatar
    Vasta Eerika 19. oktoober 2016 at 21:37

    Soovin loosis osaleda. Just seda oleks mu jääkülma korterisse vaja 🙂

  • Avatar
    Vasta Janeli 19. oktoober 2016 at 21:37

    Nii väga tahaks seda kaminat!!!Korterisse sobiks see hästi. Olen juba ammu neid piilunud ?

  • Avatar
    Vasta Kristiina 19. oktoober 2016 at 21:37

    Selline sobiks täpselt meile koju.

  • Avatar
    Vasta Kristiina 19. oktoober 2016 at 21:37

    Väga mõnus oleks selle kamina ees talveõhtuid veeta 🙂 osalen loosis!

  • Avatar
    Vasta Lili 19. oktoober 2016 at 21:37

    Unistada ju võib 🙂 Osalen, sest mul pisike elamine, kus pole keskkütet ja see soojendaks väga mu kurba südant kah 😀

  • Avatar
    Vasta Urve 19. oktoober 2016 at 21:37

    Oh kui lahe kamin.Võtaks oma seitse põngerjat enda ümber loeks neile muinasjuttu ja elu kui lill :).

  • Avatar
    Vasta M 19. oktoober 2016 at 21:37

    Mina sooviksin väga seda kaminat enda magamistuppa – oleks sinna imeline lisand!

  • Avatar
    Vasta Dinsy 19. oktoober 2016 at 21:37

    Tahan sama tunda mis Sima! Kaminat majas ei ole, aga armastan elavat tuld – eriti talvel. Soovin osaleda loosis!

  • Avatar
    Vasta Marleen 19. oktoober 2016 at 21:37

    Soovin soovin soovin mõnusat sooja talveks 🙂

  • Avatar
    Vasta D.V 19. oktoober 2016 at 21:37

    Ohooo, mu unistus ?

  • Avatar
    Vasta Krista 19. oktoober 2016 at 21:37

    Selline asi võiks kyll kodus olemas olla 🙂

  • Avatar
    Vasta Merian 19. oktoober 2016 at 21:37

    Mina elan sellises linnas nagu KIVIÕLI. Võite vaid ette kujutada. mida tähendab elada väikelinnas, paneelmajas, tuul vihisemas läbi vanade akende. Külm, kõle, vastik. Vaikselt vaikselt aga käib oma armsa pesa ehitamine. ja mis annaks veel rohkem kodutunnet ja hubasust juurde kui see kamin? Oeh, see oleks unistuste kodu!

  • Avatar
    Vasta Maret 19. oktoober 2016 at 21:37

    Jagatud! Aneemia tõttu on ka suvel külm :S Kodus võiks ju soe olla 🙂

  • Avatar
    Vasta Paula 19. oktoober 2016 at 21:37

    Mina soovin osaleda loosis! Olen terve oma elu elanud ahiküttega kodudes ja nüüd elan esmakordselt keskküttega korteris ja tunnen väga puudust hüpnotiseerivast ahjust/kaminast.

  • Avatar
    Vasta Sigrit 19. oktoober 2016 at 21:37

    Sooviks osaleda loosis. Meil hetkel isehakanud biokamin vanadest kaussidest laua peal et jahedat elutuba soojendada. Kuna korteris köetakse nii minimaalselt kui võimalik siis on jahe. Endal ei ole midagi hullu aga varsti sündival beebile ei pruugi see meeldida. Ja korralik biokamin aitaks tuba soojendada.

  • Avatar
    Vasta Geidi 19. oktoober 2016 at 21:36

    Mina ja minu pere ( mees Tom ja pojad Kenneth&Renar)tahaks seda väga võita! Elame korteris kuhu (vist) ei annaks ja ei tohiks kaminat ehitada ja nii külm ka talvel kodus ? Maja hakatakse soojustama alles tuleva aasta aprillis ?

  • Avatar
    Vasta Marit 19. oktoober 2016 at 21:36

    Soovin osaleda!!

  • Avatar
    Vasta Raili P. 19. oktoober 2016 at 21:36

    Sooviks loosis osaleda 🙂

  • Avatar
    Vasta Sigrit Saar 19. oktoober 2016 at 21:36

    Soovin loosis osaleda!:)

  • Avatar
    Vasta Ainika 19. oktoober 2016 at 21:36

    Soovin loosis osaleda, paneksin selle endale elutuppa, silmailuks, kontidesoojendamiseks!

  • Avatar
    Vasta Liis 19. oktoober 2016 at 21:36

    Soovin loosis osaleda!!

  • Avatar
    Vasta Kerli 19. oktoober 2016 at 21:36

    Osalen loosis!
    Hea romantikat teha mehega, kellega kohe-kohe aastapäev tuleb 🙂

  • Avatar
    Vasta Kristel 19. oktoober 2016 at 21:36

    Meie veneaegsesse puust kortermajja see sobiks ideaalselt. Pole veel aknaidki vahetada saanud ja on vanad vene topelt aknad, mida iga kord tuleb toppida kui ilmad jahedamad. Meil on kena ümarahi mis annab sooja max kahte tuppa, seega elutuba, mis alati hundilauta meenutab võiks sellise seinale panna küll. Siis saan ka tulevase beebiga selle ees soojas leboda. 🙂
    Süda teeb buum-buum-buuum!

  • Avatar
    Vasta Elina 19. oktoober 2016 at 21:36

    Soovin loosis osaleda.
    Mul ongi reaalselt igal pool külm koguaeg- kodus, tööl, maal ema juures, sõpradel külas, suvel õhtuti grillides, kinos jne – jep, mina olengi külmavares.

  • Avatar
    Vasta Laura 19. oktoober 2016 at 21:36

    Väga sooviks seda oma vastostetud koju, millel praegu pole õiget põrandatki..

  • Avatar
    Vasta J.P. 19. oktoober 2016 at 21:36

    Soovin loosis osaleda! Selline kamin sobiks ülihästi minu magamistuppa.

  • Avatar
    Vasta Käthlin 19. oktoober 2016 at 21:36

    Soovin vägagi osaleda-selline auhinnake teeb ju kõikidele suurt rõõmu 🙂

  • Avatar
    Vasta Anni-Tiina 19. oktoober 2016 at 21:36

    Soovin loosis osaleda ??

  • Avatar
    Vasta janely 19. oktoober 2016 at 21:36

    soovin osaleda 🙂

  • Avatar
    Vasta Riini 19. oktoober 2016 at 21:36

    Oh minul võiks ka selline olla, siis vedeleksi ilmselt koos neiuga vaid selle juures ja naudiks vaadet ning soojust 🙂 Prr.. Kadeee olen 🙁

  • Avatar
    Vasta Marilin 19. oktoober 2016 at 21:36

    Oiii niii mõnnna oleks 🙂

  • Avatar
    Vasta Bertha 19. oktoober 2016 at 21:36

    Soovin loosis osaleda ?

  • Avatar
    Vasta Meriliis 19. oktoober 2016 at 21:36

    Kindlasti osalen! Olen minagi kaminast unistanud ja selline oleks veel eriti mugav ning efektne lahendud 🙂

  • Avatar
    Vasta Rünno Ruul 19. oktoober 2016 at 21:36

    Sooviks loosis osaleda

  • Avatar
    Vasta Kadi 19. oktoober 2016 at 21:36

    Soovin loosis osaleda 🙂

  • Avatar
    Vasta Jana 19. oktoober 2016 at 21:36

    Ma olen ka suur kamina fännaja. Paraku elan keskküttega korteris, kuhu otseloomulikult kaminat ei ehita. Aga vot ei ole ükski unistus võimatu, tuleb välja! Osaleksin meelsasti kaminaloosis!

  • Avatar
    Vasta Karin 19. oktoober 2016 at 21:36

    Lihtsalt wow! Loomulikult soovin osaleda 🙂

  • Avatar
    Vasta Aulika. T 19. oktoober 2016 at 21:35

    Sooviks väga. 🙂

  • Avatar
    Vasta Jane-Ly 19. oktoober 2016 at 21:35

    Kuna mu vanemad hakkavad varsti uut maja omale ehitama, siis miks mitte see sobitada nende elutuppa ja teha muudatused just selle kamina järgi. usun, et nagu igaüks, oleksid ka nemad sellise kingituse üle õnnelikud. see muudaks iga kodu kindlasti hubasemaks.

  • Avatar
    Vasta Kersti 19. oktoober 2016 at 21:35

    Sooviks ulekoige seda kaminat,et oma 4 nupsikuid nautida vaikuse hetki ja tule mängu <3 aitäh sellise imelise loosi eest!

  • Avatar
    Vasta Kai 19. oktoober 2016 at 21:35

    Hirrmsasti tahaks seda !

  • Avatar
    Vasta KTY 19. oktoober 2016 at 21:35

    osalen

  • Avatar
    Vasta Kaari 19. oktoober 2016 at 21:35

    Soovin loosis osaled.

  • Avatar
    Vasta Mia-marta luhtoja 19. oktoober 2016 at 21:35

    Sooviksin väga loosis osaleda!!????

  • Avatar
    Vasta Kris 19. oktoober 2016 at 21:35

    Loomulikult soovin kaminat!)

  • Avatar
    Vasta Lea 19. oktoober 2016 at 21:35

    see oleks küll mõnus kingitus külmal sügis-ja talveõhtul!

  • Avatar
    Vasta M. 19. oktoober 2016 at 21:35

    Väga vajalik asi. Muidugi soovin.

  • Avatar
    Vasta Joanna 19. oktoober 2016 at 21:35

    Sooviks väga 🙂

  • Avatar
    Vasta Ester 19. oktoober 2016 at 21:35

    Sooviksin ka seda kaminat 🙂

  • Avatar
    Vasta Merlin 19. oktoober 2016 at 21:35

    Mul on seda kaminat enda ellu vaja ja kohe väga 🙂

  • Avatar
    Vasta Grete 19. oktoober 2016 at 21:35

    Kamin sobiks nii hästi minu koduseinale ja pimedasse sügis õhtusse . Kuna meil veel päris oma kodu pole ja meie poeg alati unistab köik sugu asjadest siis üks unistus oleks kunagi oma majas ka kamin aga nii kaua kui meil oma päris kodu pole siis usun et see kamin oleks meie kodu süda . Ja sooviksin osaleda loosis .

  • Avatar
    Vasta Eliis Hanschmidt 19. oktoober 2016 at 21:34

    Väga tahaks võita seda kaminat, sest enda kodus ainult üks radiaator ja biokamin annaks väga palju juurde! 🙂

  • Avatar
    Vasta Triin 19. oktoober 2016 at 21:34

    Soovin loosis nii väga osaleda 🙂 Minu pisikesse korterisse oleks üks armas kamin alati teretulnud 🙂 Varsti saaksid päkapikud seal oma külmi käsi ja varbaid soojaks ajada 😉

  • Avatar
    Vasta Merilin 19. oktoober 2016 at 21:34

    Soovin osaleda kaminaloosis! 🙂

  • Avatar
    Vasta Agnes K 19. oktoober 2016 at 21:34

    Soovin soovin! 🙂

  • Avatar
    Vasta Sandra 19. oktoober 2016 at 21:34

    Soovin loosis osaleda 🙂

  • Avatar
    Vasta Karmen 19. oktoober 2016 at 21:34

    Soovin loosis osaleda 🙂

  • Avatar
    Vasta Kadi 19. oktoober 2016 at 21:34

    Soovin väga osaleda!

  • Avatar
    Vasta Margot-Helena 19. oktoober 2016 at 21:34

    Sellist iludust tahaks küll väga 🙂

  • Avatar
    Vasta Reine 19. oktoober 2016 at 21:34

    Like pantud. ☺ Meie 3-me liikmeline perekond oleksime väga õnnelikud, kui sellise uhke biokamina võitaksime. ☺ ??
    Kuigi ahi olemas aga vahest võib ju biokamin ka hõõguda seina peal. ☺

    • Avatar
      Vasta Reine 19. oktoober 2016 at 21:46

      Ups! Võidaksime* 😀

  • Avatar
    Vasta Merili 19. oktoober 2016 at 21:34

    Oeh …kamin minu suurim unistus . Enda korteris oleks see suurepärane asi meil ja mu unistus saaks teoks. Eriti tore oleks veel õhtuti seal ees istuda ja mõnuleda … eriti veel praegu kui rasedusega und absoluutselt pole ning mees ja laps tagatoas magavad . Saaksin nautida lihtsalt aega iseendale …. ning hiljem kui beebi ka,siis istuks kindlasti ka beebiga seal ees 🙂 See on loos mida oleks mulle siia keskküttega korterisse hirmsasti vaja 🙂 ???

  • Avatar
    Vasta Jaanika 19. oktoober 2016 at 21:34

    See on nii mõnus! Emal on selline pisike, mida saab lauale panna ja suveõhtul rõdule… Aga see kamin seinal + külm talv = tunduvalt parem hetk, kui palmisaarel olla?????

  • Avatar
    Vasta Meelis Limbach 19. oktoober 2016 at 21:34

    Tahaks ikka osaleda loosis ja sooja saada kuna suht jahe juba.

  • Avatar
    Vasta Kristiina. 19. oktoober 2016 at 21:34

    Olen alati ka kaminat tahtnud aga kuna seinad samuti ei võimalda kamina ehitamist siis olen sellest loobunud. Olen alati unistanud kamina ees istumisest, ümber pehme pleed, käes hea raamat ja soe kakao, siis arvasin, et minu unistus kunagi ei täitu, aga nüüd oleks see ju võimalik.

  • Avatar
    Vasta Ailit 19. oktoober 2016 at 21:34

    Soovin osaleda loosis! Kui päris maja ja päris kaminat ei ole, siis oma hubast korterit tahaks küll veelgi hubasemaks sellise ägeda asjaga muuta!

  • Avatar
    Vasta Kadi 19. oktoober 2016 at 21:34

    Õpingute tõttu olen kodust ja Eestist pikalt eemal ning ema kodus üksi vanas talumajas. Kahjuks pidime oma vana kamina renoveerimise käigus lammutama ning uue ehitus käib hetkel üle jõu. Olen juba varasemalt uurinud biokamina teemat ning usun, et see loodussõbralik elav tuli teeks mu ema kodu pikkadel talveõhtutel palju helgemaks. Soovin kindlasti loosis osaleda!

  • Avatar
    Vasta D 19. oktoober 2016 at 21:34

    Päris tore oleks biokamina ees sügis- ja talveõhtuid veeta! ?

  • Avatar
    Vasta Triin 19. oktoober 2016 at 21:34

    Meie pere väga sooviks sellist imelist kaminat oma elutuppa!

  • Avatar
    Vasta Eerika 19. oktoober 2016 at 21:34

    Täiega tahaks! Saan jõuludeks oma kodu valmis ja kuna päris kamin jäi rahaliste võimaluste tõttu tegemata, siis see oleks täiestiii ideaalne.

  • Avatar
    Vasta Angelika 19. oktoober 2016 at 21:33

    Soovin osaleda. 🙂

  • Avatar
    Vasta Ereli 19. oktoober 2016 at 21:33

    Soovin biokaminat

  • Avatar
    Vasta Kirsika 19. oktoober 2016 at 21:33

    Jagatud 🙂

  • Avatar
    Vasta Mari Liis 19. oktoober 2016 at 21:33

    Sooviksin loosis osaleda. Kaminast olen väga kaua unistanud.

  • Avatar
    Vasta Kristin 19. oktoober 2016 at 21:33

    Soovin loosis osaleda ??

  • Avatar
    Vasta TK 19. oktoober 2016 at 21:33

    Oiii see oleks supersupersuper kingitus! Sobiks ideaalselt meie mônusasse maamajja ja ehk annaks veidi soojagi, kuna ega meil seal talvel naljalt üle 20 kraadi sooja tuppa ei saa, tihti ei tule sedagi. Lisaks muidugi silmailu…ja hubane tunne, mida elav tuli tekitab ? Ma juba istun môtetes oma tuttuue biokamina ees…teki sees keras, mees kôrval ja laps kaisus. Mônus!

  • Avatar
    Vasta Carmen 19. oktoober 2016 at 21:33

    Tapselt minusuguse külmavarese jaoks ?
    Jagasin ka ! 🙂

  • Avatar
    Vasta Regiina 19. oktoober 2016 at 21:33

    Mina sooviks ka seda kaminat, kui mitte iseendale siis oma emale küll. Ta on väääga külmakartlik inimene ja ta oleks megaõnnelik selle üle, uh kes ei oleks? Ja mis saab veel parem olla, kui kinkida selline kamin oma emale, kes saab talve ilusti üleelada ja kamina ees kohvitada! 🙂

  • Avatar
    Vasta Egle 19. oktoober 2016 at 21:33

    See sobiks meie külma korterisse hästi, vahepeal oleks ju super hüper mõnus koos mehe ja lastega kamina ees mõnuleda. No igaljuhul sooviksin võita küll .. Jee jee jääme ootama 🙂

  • Avatar
    Vasta Kaisa 19. oktoober 2016 at 21:32

    Soovin loosis osaleda! 🙂

  • Avatar
    Vasta Anne-Mary 19. oktoober 2016 at 21:32

    Soovin ka loosis osaleda, tulevases kodus oleks see imeline!

  • Avatar
    Vasta Kairi Timusk 19. oktoober 2016 at 21:32

    Ema räägib ammu, et sooviks oma magamistuppa kaminat, kahjuks ei saanud seda ehitada ka nüüd remondi ajal. Selline kingitus rõõmustaks teda väga 🙂

  • Avatar
    Vasta Galina 19. oktoober 2016 at 21:32

    Oi väga sooviksin kaminat oma koju,sellest olen ma unistanud juba ammu,väga mõnus oleks lastega olla elutoas ja tunda kaminalt tulevat soojust ning kuna elame veel vanas majas mis väga just soe maja ei ole siis kuluks kamin tõepoolest väga ära,palun Mallukas loosi meile see kamin :).Aitäh lugemast 🙂

  • Avatar
    Vasta Gerlin 19. oktoober 2016 at 21:32

    Sellisest kaminast olen ammu unistanud!! Ütleme nii, et ma oleksin mega hüpersuper õnnelik selle kamina üle, sest kui endale uue korteri soetasime, siis ei olnud seal kahjuks ühtegi kütteallikat! Loodame, et loosiõnn naeratab ja saan selle imelise kaminaga vähemalt oma magamistoa soojaks! 🙂

  • Avatar
    Vasta Kadri 19. oktoober 2016 at 21:32

    Elavat tuld on alati mõnus ja rahustav vaadata! Soovin ka loosis osaleda!!!

  • Avatar
    Vasta Anu-Li 19. oktoober 2016 at 21:32

    Soovin loosis osaleda!??
    Magamistuppa paneks, mulle on need alati meeldinud. Hea ja rahustab närve, mida mul vist varsti pole aga see eest oleks kamin?

  • Avatar
    Vasta Alina 19. oktoober 2016 at 21:32

    Appiii, väga vabandan kirjavigade pärast. Kasutasin esimest korda uut arvutit kommentaari kirjutades.
    Osalen loosis ikka =)

  • Avatar
    Vasta Getter 19. oktoober 2016 at 21:32

    Vägaaa sooviks võita seda tulevasse kodusse!!!

    • Avatar
      Vasta G 19. oktoober 2016 at 21:46

      See kamin on just minu vanemate kodust puudu. Kuna meil saab pere tihti maal kokku, kõikidel tähtpäevadel, sünnipäevadel, niisama kohvi joomiseks, siis kamina ees oleks seda super hea teha. Ja kuna lapsi ning külmavareseid on palju, on see parim lahendus 🙂

  • Avatar
    Vasta B. 19. oktoober 2016 at 21:32

    Soovin osaleda loosis,elame korteris kus poleks võimalik vist kunagi kaminat ehitada. Nii palju unistanud sellisest pisikesest ideaaaaalsest kaminast, mis soojendaks minu varbaid ja pisipisi tütrekese jalakesi samuti 🙂
    Jäään südamest lootma oma õnnele 🙂

  • Avatar
    Vasta Anna 19. oktoober 2016 at 21:32

    Nii mõnus oleks selline kamin magamistoas, hea asi mida vaadata voodis pikutades. Siis poleks tahtmist telefoni ka kätte võtta kogu aeg.

  • Avatar
    Vasta Kadri 19. oktoober 2016 at 21:32

    Soovin loosis osaleda! 🙂

  • Avatar
    Vasta Käroly 19. oktoober 2016 at 21:32

    Ooooo mina tahan seda kaminat. Elame keskküttega korteris, kus on vana aegsed radikad, mis annavad niiiiii vähe sooja. Kuigi kütte arve järgi peaks mu radikatest kulda õhkama ? Meile kuluks see väga ära ?

  • Avatar
    Vasta Janet 19. oktoober 2016 at 21:31

    Kindlasti kindlasti soovin osaleda!! Endal maal kodus on kamin ja no elav tuli ja selle soojus on niivõrd meeldivad. Preagu elan korteris ja see oleks ideaalne siia kaunistamaks meie valget tühja seina ja annaks siia mõnusa koduse hubase tunde. 🙂

  • Avatar
    Vasta Liis 19. oktoober 2016 at 21:31

    Teeks toa kohe väga hubaseks. Soovin osaleda ??!!

  • Avatar
    Vasta Kristiina 19. oktoober 2016 at 21:31

    Ma osaleks ka loosis 🙂
    Super ilus asi ikka ! 🙂

  • Avatar
    Vasta Liis 19. oktoober 2016 at 21:31

    Oi, sellisest lahedast kaminast küll ära ei ütleks! ?

  • Avatar
    Vasta Taimi 19. oktoober 2016 at 21:31

    Kui nüüd loosiõnn mulle naerataks, oleksin väga õnnelik. Mitte et mul seda kaminat endale väga vaja oleks, kuigi tuleb tunnistada, et see oleks üsna õdus element koduses miljöös. Mina annaks selle edasi oma emale, kes vajab seda kindlasti rohkem kui mina.

  • Avatar
    Vasta Udusiil 19. oktoober 2016 at 21:31

    I neeeeed it! Mitte endale. Aga oma emale, kes armastab üle kõige maailmas päikest ja ajal, kui seda ei ole, siis elavat tuld. Ja mu ema on lõpmatult armas inimene, kes on ära teeninud kõik maailma soojuse 🙂 Seega jah palun! <3

  • Avatar
    Vasta Minna 19. oktoober 2016 at 21:31

    Mina tahaksin seda biokamniat võita.
    Loodetavasti saab jõuluks ka remont valmis (kestab juba mai kuust saati).
    Siis saaksin jõuluks ka kiiktooliga kamina ette kolida.

  • Avatar
    Vasta Ave 19. oktoober 2016 at 21:31

    Kuna mu 3 aastane viskas raudtee telekasse, siis selle asemele võiks ju panna 😉

  • Avatar
    Vasta Kristiina 19. oktoober 2016 at 21:31

    Jagasin ka. Meile just kuluks selline asi ära. Niiiiiiiiväga tahaks lihtsalt istuda kamina ees, juua sooja teed oma musi kaisus. 🙂

    • Avatar
      Vasta Kristiina 19. oktoober 2016 at 21:31

      Lapse võtame ka kaissu, juhul kui ta ei tudu. 😀

  • Avatar
    Vasta Kristina 19. oktoober 2016 at 21:31

    Soovin kaminaloosis osaleda 🙂

  • Avatar
    Vasta Külli 19. oktoober 2016 at 21:31

    Sooviksin väga saada seda kaminat see sobiks väga hästi meie magamistuppa 🙂 . Kodus annab sooja ainult puupliit ja kuna korter on suht imeliku kujundusega siis magamistuppa ei taha kohe kuidagi see soe tulla. Kaminat pole ka võimalik siia väiksesse kahe toalisse korterisse panna 🙁 Tahaks oma varbaid ikka kuidagi soendada 🙂

  • Avatar
    Vasta Gerli Pill 19. oktoober 2016 at 21:31

    Oi soovin v2ga seda endale! Saaks 2kki majja romantika tagasi ?

  • Avatar
    Vasta Rutimental 19. oktoober 2016 at 21:31

    Appikene! Just see, mis puudu on!
    Mul on korteris praegu kaks radikat, aga kolm tuba, mille vahet ma neid radikaid iga õhtu tassin. Ühe korra ostsin mingi säästuvariandi sarnasest asjast, aga see oli defektiga ja korralik hiinakas, mis pani mõtlema mind turvalisuse peale. Tagastasin selle toote sama kiiresti kui ma selle pakist lahti võtsin.
    Juhul, kui mulle endiselt loosiõnn ei naerata, siis müürin ühe toa talveks kinni 😀

  • Avatar
    Vasta Sandra 19. oktoober 2016 at 21:31

    Muidugi soovin loosis osaleda.Ma olen see aasta selline külmavares,et jube kohe:D Korteri radikad ei ole kah kõige soojemad,suurt tolku neist pole.Aga meie perel on küll üks selline vinge biokamin puudu.Vähe sellest,et ilus on,annab ka sooja.Mis saaks veel parem olla?!:D Elukaaslast igapäevaselt töö tõttu kodus pole,siis saan end kamina kaisus soojendada 😀 Ja pojal oleks ka kindlasti ilus vaadata sellist kaminat 😉

  • Avatar
    Vasta Tiina 19. oktoober 2016 at 21:31

    Soovin väga osaleda 🙂

  • Avatar
    Vasta E4 19. oktoober 2016 at 21:30

    Mulle meeldib elav tuli. Seega kui sa ei taha et ma oma õhksoojuspumbaga korteris lõkke üles teeks, siis ootan kirja ☺

  • Avatar
    Vasta Angela 19. oktoober 2016 at 21:30

    Mina soovin väga väga sellist kaminat! Oleme lõppude-lõpuks elukaaslasega nii kaugel, et pühapäeval kolime PÄRIS OMA koju! Korter on pisike, aga armas ning meile kahele piisab. Mina olen samuti selline, kellele elav tuli tohutult meeldib (näiteks lõhnaküünlad, mida mu elukaaslane ei või sallida 😀 ). Seega olen ka vaadanud selliseid kaminaid, aga no noore paari rahakott ei hakka peale, eriti, kui ostnud oma esimese pesa. No ja mis võiks selles pisikeses korteris veel mõnusam olla!?

    PS, väga hea, et sellest kirjutasid. Minul oli ka pisike eelarvamus, et ehk see vedelik lõhnab kuidagi väga spetsiifiliselt. Igaljuhul- ootan juba loosi ja loodan selle pisikese silmarõõmu meie uude pessa sokutada.

  • Avatar
    Vasta Laura 19. oktoober 2016 at 21:30

    Soovin loosis osaleda 🙂

  • Avatar
    Vasta Karmen 19. oktoober 2016 at 21:30

    Oeh kuidas oleks ka sellist asja vaja, sest talv tulemas ja magamistoas on ärgates päris külm. Siis oleks hea, panen kamina käima kui külm on ja saan natuke veel lapsega voodis mõnuleda ilma et peaks kütma jooksma.
    Super lahendus ikka välja mõeldud ja näevad väga šeffid välja! 🙂

  • Avatar
    Vasta Cäty 19. oktoober 2016 at 21:30

    Jah palun! 😀

  • Avatar
    Vasta Elli 19. oktoober 2016 at 21:30

    Soovin väga seda kaminat võita 🙂

  • Avatar
    Vasta Alina 19. oktoober 2016 at 21:30

    Sooviks küll sellist kaminat, mu elu unistus! Või noh õks nendest. See on nii ilus ja loob selise hubase tunde.
    Meie pere oleks väga räämus selle üle, eriti veel kui see sooja ka annab!
    Osalen ja loodan =)

  • Avatar
    Vasta Kertu 19. oktoober 2016 at 21:30

    Soovin loosis osaleda 🙂

  • Avatar
    Vasta Kaisa 19. oktoober 2016 at 21:30

    Soovin loosis osaleda 🙂

  • Avatar
    Vasta Ingrid 19. oktoober 2016 at 21:30

    Oi kuidas sooviks seda kaminat hulka mõnusam oleks. Hetkel kahjuks rahaliste raskuste pärast on ainult üks radikas aga ma arvan et kui selle võidaks oleks hea mõnus soe istuda külmade ilmade ajal ja junsule ? raamatut lugeda.

  • Avatar
    Vasta Riina. 19. oktoober 2016 at 21:30

    Soovin loosis osaleda 🙂

  • Avatar
    Vasta Helena 19. oktoober 2016 at 21:30

    Soovin loosis osaleda.
    Ka meil see probleem, et vana maja ning kamina ehitamine oleks võimalik vaid suure lotovõidu korral.

  • Avatar
    Vasta Leenu 19. oktoober 2016 at 21:30

    Jagan kaa ja sooviksin osaleda loosis 🙂

  • Avatar
    Vasta Pi 19. oktoober 2016 at 21:30

    Väga soovin osaleda 🙂

  • Avatar
    Vasta kadri 19. oktoober 2016 at 21:30

    Mina küll tahaksin sellist kaminat. Oleks imeline seal ees istuda ennast kerra tõmmata ja sokke kududa 😀
    Kõlab ilmselt nagu vanainimese jutt aga just nii ma teeksin 😀

  • Avatar
    Vasta Marili 19. oktoober 2016 at 21:30

    Soovin osaleda 🙂

  • Avatar
    Vasta Jana 19. oktoober 2016 at 21:30

    Soovin osaleda kamina loosis.

  • Avatar
    Vasta Lagle K. 19. oktoober 2016 at 21:30

    Selline vidin sobiks hästi lastetuppa, nad mul tõsised külmavaresed ja lastel ohutum ka kui päris tulega kamin.
    Maakoju sobiks hästi.

  • Avatar
    Vasta anett h 19. oktoober 2016 at 21:30

    Sellist kaminat tahaks kindlasti enda tulevasse koju seega soovin kindlasti loosis osaleda. 🙂

  • Avatar
    Vasta Käde 19. oktoober 2016 at 21:30

    Tere Mallukas! Mina väga sooviks sellist mõnusat kaminat endale suurde tuppa. Iga kord vaatan su pilte oma armsast kodus ja nüüd kui sellist väikest kaminanurgakest nägin, mõtlesin et lähen kadedusest lillaks. Googledasin ka neid kaminad, aga sellise raha eest kahjuks kaminat osta ei jaksa.. Prooviks siis hoopis seda loosiõnne! 🙂

  • Avatar
    Vasta Lyn 19. oktoober 2016 at 21:30

    Väga soovin loosis osaleda! Olen tõeline külmavares, elakski ainult saunas, kui saaks.

  • Avatar
    Vasta Helena Sultson 19. oktoober 2016 at 21:30

    Soovin endale seda vahvat kaminat! 🙂

  • Avatar
    Vasta Grete 19. oktoober 2016 at 21:30

    See peab minu omaks saama 🙂

  • Avatar
    Vasta Geily 19. oktoober 2016 at 21:29

    Soovin loosis osaleda ?

  • Avatar
    Vasta Marika 19. oktoober 2016 at 21:29

    Olen külmavares ja ei ütlesks ära ühes sooja andvast ja hubasest biokaminast! 🙂

  • Avatar
    Vasta Heli 19. oktoober 2016 at 21:29

    Sooviks ka osaleda, just talvel oleks tore ennast seal soojendada 🙂

  • Avatar
    Vasta Sirtsuuu 19. oktoober 2016 at 21:29

    Jagasin Facebookis ja samuti siin loodan meie pere jõulukingituseks ?

  • Avatar
    Vasta Riin 19. oktoober 2016 at 21:29

    Osalen kamina loosis.
    Tundub väga mõnus hubane asi 😉

  • Avatar
    Vasta Liis 19. oktoober 2016 at 21:29

    Soovin loosis osaleda!!!!!

  • Avatar
    Vasta Käty K. 19. oktoober 2016 at 21:29

    Soovin Osaleda Loosis

  • Avatar
    Vasta Stina 19. oktoober 2016 at 21:29

    Oi kui mõnus oleks see magamistuppa? ehk soovin osaleda loosis!!

  • Avatar
    Vasta Leana 19. oktoober 2016 at 21:29

    Just korteris tahaks selle kamina ilu ja hubasust külmadel talveõhtutel nautida 🙂

  • Avatar
    Vasta Mirjam Kirs 19. oktoober 2016 at 21:29

    Soovin loosis osaleda !! 🙂

  • Avatar
    Vasta Maren 19. oktoober 2016 at 21:29

    Muidugi soovin loosis osaleda. Neljandale korrusele korterelamusse meie väikesesse uberikku oleks see kamin oodatud ja lausa väga! 🙂

  • Avatar
    Vasta Raile 19. oktoober 2016 at 21:29

    No hell yes, kes ei tahaks sellist asja endale koju. Olen vist perekonnas kõige suurem külmavares, niiet mina laseksin selle kohe käiku. Ja kamina ees saaks teed juua ja ennast mõnusalt kerra tõmmata 🙂 Ilmselt võit garanteeriks uue lemmik koha kodus.

  • Avatar
    Vasta Killu 19. oktoober 2016 at 21:29

    Soovin osaleda!

  • Avatar
    Vasta Kerly 19. oktoober 2016 at 21:29

    Seda oleks küll nüüd kohe ruttu vaja. :).

  • Avatar
    Vasta andra 19. oktoober 2016 at 21:29

    osalen! 🙂

  • Avatar
    Vasta Janka 19. oktoober 2016 at 21:29

    Eelmises kodus oli biokamin, uude kuluks samuti ära .)

  • Avatar
    Vasta Päike 19. oktoober 2016 at 21:29

    Mina kaa, mina kaa!!
    Uuh kui uhke asi, kohe väga sooviks! 🙂

  • Avatar
    Vasta Marii 19. oktoober 2016 at 21:29

    Lapse tuppa lisaküttena oleks ideaalne. ?Tema tuba läheb alati kõige jahedamaks hommikuks. ?

  • Avatar
    Vasta Merli 19. oktoober 2016 at 21:28

    Soovin loosis osaleda! 🙂

  • Avatar
    Vasta Kristjan Kiil 19. oktoober 2016 at 21:28

    Hea soe pikutada

  • Avatar
    Vasta Anette M 19. oktoober 2016 at 21:28

    Selle paneks otsejoones magamistuppa ? Niiet jaa, tahan osaleda ! ??

  • Avatar
    Vasta AILELI 19. oktoober 2016 at 21:28

    OEh tahaksin oma küla korterisse midagi sooja ,viis last oleks väga rõõmsad

  • Avatar
    Vasta Liis-Marie 19. oktoober 2016 at 21:28

    Soovin seda kaminat väga! Juhuslikult just EILE vaatasin netist biokaminaid (saatus?)

  • Avatar
    Vasta Elve 19. oktoober 2016 at 21:28

    Soovin loosis osaleda.

  • Avatar
    Vasta Moonika 19. oktoober 2016 at 21:28

    Soovin loosis osaleda!

  • Avatar
    Vasta Marili 19. oktoober 2016 at 21:28

    Ooo nii väga soovin selles loosis osaleda!

  • Avatar
    Vasta Kaija 19. oktoober 2016 at 21:28

    Soovin kontidesse sooja!

  • Avatar
    Vasta tööline 19. oktoober 2016 at 21:28

    Soovin loosis osaleda, korteris on päris külm talvel ja kahjuks kamina ehitamise võimalus üsna suure tõenäosusega puudub 😀

  • Avatar
    Vasta Ele 19. oktoober 2016 at 21:28

    Soovin osaleda. Ma olen aastaid unistanud kuidas mul on magamistoas kamin…kuid noh seda ei saa siia lihtsalt ehitada. See kamin aga sobiks nagu rusikas silmaauku ☺

  • Avatar
    Vasta Kristi 19. oktoober 2016 at 21:28

    Tavaliselt ma loosis ei osale, aga noooooo see kamin… 🙂

  • Avatar
    Vasta Stiina 19. oktoober 2016 at 21:28

    Soovin loosis osaleda.

  • Avatar
    Vasta Kats 19. oktoober 2016 at 21:28

    Appi kui äge. 🙂 Palun-palun mulle see võit!!! 🙂 Kujutan juba ette oma kasse selle ees lebotamas 😀

  • Avatar
    Vasta Laura 19. oktoober 2016 at 21:27

    Soovin osaleda. Endal küll maja ei ole, kuid noormehel selle eest küll. Mis oleks mõnusam, kui oma armsamaga kamina ees üksteist hoida ja juttu vesta ??

  • Avatar
    Vasta Liis 19. oktoober 2016 at 21:27

    Jagatud ? see kamin sobiks meile ideaalselt ?

  • Avatar
    Vasta Piret 19. oktoober 2016 at 21:27

    Soovin loosis osaleda 🙂

  • Avatar
    Vasta Helina 19. oktoober 2016 at 21:27

    Soovin loosis osaleda 🙂

  • Avatar
    Vasta Keiti 19. oktoober 2016 at 21:27

    Juudas, kuidas seda vaja oleks. Elame esimesel korrusel ja maja otsas ka veel tagatipuks, niiet lisasoojus kulub iga kell ära. Tundub super vidin 🙂

  • Avatar
    Vasta Hedy 19. oktoober 2016 at 21:27

    Soovin loosis osaleda ! ☺️

  • Avatar
    Vasta Kkats 19. oktoober 2016 at 21:27

    Minu külmad jalad tahavad väga soojaks saada!!!!
    Seega osalen loosis.

  • Avatar
    Vasta Karin 19. oktoober 2016 at 21:27

    Soovin loosis osaleda! 🙂

  • Avatar
    Vasta I.S. 19. oktoober 2016 at 21:27

    Soovin loosis osaleda.

    Üks selline kamin oleks meie magamistoas ideaalne. Elutuppa sobiks ka(oleks külalistele ka silmailu 🙂 )

  • Avatar
    Vasta ER 19. oktoober 2016 at 21:27

    Meil on hetkel poja tuba täitsa ilma kütteta, seega kukuks väga selline äge kamin ära! 🙂 Jään lootma loosiõnnele, kord elus võiks ikka vedada! 🙂

  • Avatar
    Vasta Reely 19. oktoober 2016 at 21:27

    Soovin loosis osaleda!

  • Avatar
    Vasta Martin 19. oktoober 2016 at 21:26

    Soovin osaleda loosis

  • Avatar
    Vasta kerstin 19. oktoober 2016 at 21:26

    Oi kus tahaks omale?
    Ja just lastetuppa,kus on talvel lastel kylm? Vanad aknad yyrikal ja omanik ei vaheta ka seeaasta nagu lubas.Eks siis kylmetame see aasta ka.

  • Avatar
    Vasta Helen 19. oktoober 2016 at 21:26

    Appii!! Ma nii vajan seda! Loomult olen väga külmakartlik ja kamin.. ooohh. Meie mustamäe korterisse on ka natukene ebatõenäoline kamin ehitada – seetõttu oleks selline asjakene imeline!

  • Avatar
    Vasta Helis 19. oktoober 2016 at 21:26

    Igas hubases kodus PEAB kamin olema. Kuna meil korstnaga on probleeme, siis “õigest” kaminast pidime kahjuks loobuma. Nüüd on koguaeg tunne, et kodust oleks nagu midagi puudu. Biokamin oleks täiuslik meile, sest et seal pole vaja toimivat korstnat…. Niiet väga-väga sooviks seda biokaminat, et saaks mõnusalt aega veeta kamina ees ☺

  • Avatar
    Vasta Aveli 19. oktoober 2016 at 21:26

    Soovin loosis osaleda ! ?

  • Avatar
    Vasta Airika 19. oktoober 2016 at 21:26

    Soovin loosis osaleda 🙂
    Niii mõnus oleks oma tulevases majas see kamin üles seada ja selle ees teed juua perega 🙂

  • Avatar
    Vasta Kirsti 19. oktoober 2016 at 21:26

    Palun mulle üks kaunis kamin ! Minule kui külmavaresele oleks vaja…pidi ju külm talv tulema! Silmale ilus !

  • Avatar
    Vasta Sille 19. oktoober 2016 at 21:26

    Mina (külmavares) osalen loosis! Aitame Sille jalad sooja hihi. ?

  • Avatar
    Vasta Killu 19. oktoober 2016 at 21:26

    Soovin osaleda??

  • Avatar
    Vasta Sirle 19. oktoober 2016 at 21:26

    Soovin osaleda , 🙂

  • Avatar
    Vasta mann 19. oktoober 2016 at 21:26

    Soovin osaleda 🙂

  • Avatar
    Vasta Kristi 19. oktoober 2016 at 21:26

    Soovin osaleda 🙂 just kaalusin elektrikamina soetamist aga ehk joppab….

  • Avatar
    Vasta Terje Daniel 19. oktoober 2016 at 21:26

    Soovin osaleda loosis 🙂

  • Avatar
    Vasta Kätu 19. oktoober 2016 at 21:25

    Soovin loosist osa võtta. See oleks täiuslik meie lapse tuppa 🙂

  • Avatar
    Vasta Sille 19. oktoober 2016 at 21:25

    Kingiksin selle oma vanaemale, kes alles pensionile jäi ja üksi suures majas elab. Arvan, et see paitaks tema ilumeelt ja soojendaks ka tema valutavaid põlvi.
    Väga ilus kaminake 🙂

  • Avatar
    Vasta Mari 19. oktoober 2016 at 21:25

    Soovin loosis osaleda 🙂

  • Avatar
    Vasta Helis 19. oktoober 2016 at 21:25

    Oii kuidas see kamin meile sobiks, väga oleks vaja veel üht soojusallikat 🙂

  • Avatar
    Vasta Dagmar Pärn 19. oktoober 2016 at 21:25

    Soovin loosis osaleda.

  • Avatar
    Vasta Merli 19. oktoober 2016 at 21:24

    Oh, kuidas tahaks seda võita. Kuna korstna võimalust ei ole, siis ainuke variant olekski biokamin. Mul on aasta läbi külm ja see kamin annaks kindlasti sooja!

  • Avatar
    Vasta Marit 19. oktoober 2016 at 21:24

    milline kokkusattumus! just eile rääkisin mehele, et tahaks biokaminat kuna päris kamin pole võimalik. soovin osaleda loosimises!

  • Avatar
    Vasta Sirle 19. oktoober 2016 at 21:24

    Soovin osaleda , kuna olen suur külmavares , toas võib soe olla, on minul alati soe, ja see kamin oleks ideaalne minu koju.

    • Avatar
      Vasta Sirle 19. oktoober 2016 at 21:24

      minul alati külm **

  • Avatar
    Vasta Tereese Tammaru 19. oktoober 2016 at 21:23

    Soovin osaleda loosis! ?

    • Avatar
      Vasta Marika Vodja 20. oktoober 2016 at 13:01

      Soovin samuti 🙂

    1 2 3