AVALDAN ARVAMUST

SEE Mallukas…

27. oktoober 2016

Ma olen vist üldiselt juba selline, “ah pohhui” yolotar ja enamikke asju ma siin ilmas kuigi tõsiselt ei võta. Ma ei saa muidugi öelda, et ma kogu elu oleks selline olnud, aga praegu olen ma igatahes sellises meelelaadis, et ei taha kellelegi halba ja noh, ega ma endale ka halba taha. Muidugi ma ei saa eitada, et minevikumallu kuvand on vist loonud ikkagi mõndadele inimestele arvamuse, et ma olen konkreetselt vähemalt sama “suur emm” kui Hitler ise. Nagu reaalselt mul sõbrannade käest on küsitud sellisel toonil, et “Issand, sa suhtled selle MALLUKAGA vä??” nagu ma oleks isiklikult holokausti eest vastutav ja lisaks omaksin youtube’i kanalit, kus ma vanu inimesi õhtupimeduses kolkimas käin ja nende pensiraha tuuri panen. “Uuhh, see MALLUKAS…”.

Tahaksin siinkohal teha väikse hüsteerilise hüüatuse, et kammoon, Simmo, ma olen jumala normaalne vend! Aga ma olen seda enne ka öelnud, ikka miskipärast kõik ei usu… Ma ei saa aru, miks ometi?!

Seega lähebki nii, et need inimesed, kellele ma juba eos ei meeldi, võtavad kinni reaalselt kõigest mis ma teen ja suudavad sellest kuidagi nii aru saada, et ma kuidagi midagi halba soovin. Või selle ise pöörata millekski kohutavaks.

Pakkusin, et mul on mitme päeva jagu rinnapiima üle, mille ma kogemata üles sulatasin, et kuna see külmikus veel mitu päeva säilib, et ehk keegi soovib. Jumal, mis sõimu ma saama hakkasin. Mul võib ju igasugu haigusi olla ja üldse haige inimene olen, et tahan beebidele oma rinnapiima anda, ise pole seda veel äragi pastöriseerinud ja HIVitest pole mul ka ette näidata ja raudselt mul on see piim üle, sest see juba on vana, miks ma muidu sellest lahti tahan saada. Sain isegi postkasti kirja, et on perverssne oma kehavedelikke teistele pakkuda.

thqsigy-4809458

Reaalselt jäi selline tunne, nagu ma oleks kellelegi koju sisse murdnud, talle noa kõrile pannud ja öelnud, et tavai, anna oma beebi siia, ma olen täis nagu tinavile ja ma kavatsen su last rinnaga toita, samal ajal kui sa nuttes pealt vaatad! Nagu…ma lihtsalt mõtlesin, et äkki kellelegi oleks vaja, äkki kellelgil on endal vähe piima, äkki tahab RPA asemel anda rinnapiima natukene. Päris ausalt ei tegele ma mingite joomiste ja tobitamisega ja kui tegeleksin, siis vaevalt, et seda piima kellelegi pakkuma läheks (muidigi igast haigeid inimesi on, kes teab, eksole). Aga no üldiselt, lihtsalt mõtled, et ehk kellelgil oleks tarvis, pakud ja siis saad sõimu, et oled haige pervert MALLUKAS, kes oma KEHAVEDELIKKE beebidele suhu valada tahab. Nagu… jeesus küll…Haige inimene on see Mallukas eks.

Üldse mingit nalja ei saa ka endale tänapäeval enam lubada, kohe olen mega sõimaja ja häbistaja. Ükskord leidsin ülinaljaka video, kus üks tüdruk üritas teha miskipärast erootikat hambaharja ja suuveega (tegelikult vist üritas hoopis niisama tootetutvustusvideos seksikas olla). Minu meelest oli see nii naljakas, et jagasin Malluka lehel ka. “Issand, mida sa mõnitad inimest! Mida ta nüüd tundma peab? MIKS HURDID INIMESI?”.

Ma ei tea… naljast olete kunagi kuulnud või? Ma päriselt arvasin, et see video oligi naljaga tehtud. Pärast alles selgus, et vist ikka ei olnud, aga noh. Naljakas oli minu meelest sellegipoolest. Ja mitte nagu “haha, vaadake seda haigelt värdjat tonti” naljakas, vaid niisama “hehe, vaadake, mis huumori ma juutuubist leidsin” naljakas. Ma ei tea, kas te sellest vahest aru saate, aga mina lihtsalt jagan omast arust midagi, mis vähe humoorikas, teised vaatavad kohe, et tervate kihvade ja küünistega Mallukas rebib kedagi virtuaalselt tükkideks. Miks?

Eile ka nägin mingit pilti kampsunist, mida keegi müüs. Ma reaalselt arvasin, et see on mingi aliexpressi reklaampilt vms, kampsun oli ainult naljakas. Selline, et 2/3 ülakehast pmst kuni nibudeni oli paljas. Panin pildi Malluka lehele, et vaadake kui naljakas kampsun.

“MIDA SEE INIMENE TUNDMA PEAB, KELLE SELJAS SEE KAMPSUN ON? Ta on ka inimene? Mallukas, miks sa oled nii tont ja sõimad seda vaest naist, mis ta sulle teinud on?”

Jeesus… minu meelest oli lihtsalt naljakas kampsun.

Ja parim on see, et “endale sulle küll ei meeldinud, kui sind perekoolis sõimati, aga nüüd sõimad siin teisi kogu aeg”.

MINU MEELEST OLI SEE NALJAKAS KAMPSUN! Ma ütlesin vaid, et haha “naljakas kampsun”. Kuidas saab seda üldse panna samale pulgale sellega, et mu laps on reptiil, et mu ema on libu, et mu mees on tross, et mu vanaisa oli tont, et ma ise olen lehm, kellelt tuleks lapsed ära võtta jne. Miks ma ei tohi leida, et kampsun on naljakas? Kuhu ma pean taotluse esitama, kui ma tahan naerda tänapäeva moodide üle? Miks ma ei või? Miks see teeb minust kohutava inimese? Abuaa!

Mul on võib-olla mõnitamisest ja sõimamisest teine arusaam lihtsalt. Näiteks kui Lende sündis, siis sain ma kommentaari: “Palju õnne järjekordse autisti sünnitamise eest!”. See on minu meelest suht midagi sinna kategooriasse, et peab olema ikka räme värdjas, et sellise kommentaari paned. Aga mina, ma olen ju Mallukas, saatanate saatan, kaitsetute narrija ja vanurite peksja, ega mina ju ühtegi nalja heatahtlikult ei tee, hoidku issand selle eest. Ma ikka sisistan oma “naljad” hammaste vahelt välja, joon täiskuuööl kuskil ristmikul kitseverd peale ja palvetan, et saaks kellegi ometi nutma ajada. Sest ma ju ometi “SEEE Mallukas!”.

plaradgif-68046703

Ps! Ma tegelikult poleks üldse nii närvi läinud, kui ma poleks korraga avastanud, et KÕIK imetamispluusid ja rinnakad on korraga pesus ja ma istun siin diivanil. piimast vettinud kaltsud mõlema tissi all ja nean elu 😀 Oih, ma tahtsin öelda, et need marlid on mu kehavedelikust läbi imbunud ja varsti ma lähen väänan need mõnele pahaaimatule beebile poe ukse taha suhu. MUHAHHAHAHA!

Loe ka neid postitusi!

166 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Angela 9. november 2016 at 12:47

    Mallukas,
    tahtsin lihtsalt seda öelda, et sa oled täiega lahe ja roki edasi.
    The show must go on!

  • Avatar
    Vasta Hedi 28. oktoober 2016 at 18:37

    Ma olen loomult päris emotsionaalne ja tihti tuleb ette olukordi kus temperament lööb üle pea ja olen päris õelalt jaganud hoope teistele. Ideaalis oleks kõik inimesed tasakaalukad vms. aga reaalsuses on inimesed äärmuslikud ja kui ma peaks valima äärmuse siis ma eelistan sellised kohati karmi ütlemisega inimesi (nagu sina Mallukas) neile võltsidele magusa naeratusega mõrdadele. Päris ausalt, ma tean selliseid kes mitte kunagi (näkku) midagi halba ei ütle ja siis on veel kuidagi üleolevad ka kui teine halvas tujus võib nähvata vms. umbes nagu “mina olen väärikas vähemalt” . Samas sellised inimsed on kõige võltsimad inimesed üldse. Mul on elus selliseid piisavalt, vältida neid kahjuks ei ole võimalik.

  • Avatar
    Vasta Killu 28. oktoober 2016 at 18:27

    Üks mega lahe inimene oled!Huumor on just selline 5++++!Pane aga edasi:))) Nb!Sinu piima teema oli tegelikult väga armas!

  • Avatar
    Vasta Kersti 28. oktoober 2016 at 16:02

    Nii palju kui on inimesi, nii palju on ka arvamusi ? Eks me kõik arvame, et me oleme normaalsed aga kõik ei arva, et me normaalsed oleme ? (Segane lause, loodan, et said aru. Lugesin ise 5 korda aga muuta ka ei oska ?)

  • Avatar
    Vasta Marii 28. oktoober 2016 at 11:08

    Muideks,mina synnitasin helsinki kätilö sairaalas
    Alguses ka piima nappis ja mulle anti päris rinnapiima asendajat,s.o kellegi teise rinnapiima, kes oli selle haiglale müünud. Ja ma olin jumalast rahul, et beebi ei pea poe rpad saama. Muidugi ohkijaid jagus omajagu,kui hiljem sellest raakisin,aga saatsin kuule kõik.
    Hiljem mul endal ka piima voolas ojadena ja mõtlesin selle sinnasamma haiglasse maha müüa. Tegin ka nii.tollal oli 35 euri liiter.

  • Avatar
    Vasta Marii 28. oktoober 2016 at 11:01

    Suht totter ja lapsik on minna võõra vinimese blogile kallale ja pritsida see sopaga täis.kui ei meeldi,siis ei loe. Yldiselt inimesed voiks meenutada tõetera,et ela ise ja lase teisel ka elada. Ja minu sydametunnistus ei lubaks syndinud lapse puhul halba soovida või õelutseda ka oma kõige hullema vihavaenlase puhul. Kui madalale võib langeda? sellistele kõige parem kättemaks on ignoreerimine.tuim ignoreerimine.nad pole mitte yhtegi närvirakku väärt, kuna nad ilmselt selle peal väljas on,et oh kui äge on teist närvi ajada.

  • Avatar
    Vasta Jaanika 28. oktoober 2016 at 09:16

    Sinusuguseid võiks rohkem olla:) Oled väga hea huumoriga inimene.

  • Avatar
    Vasta Liis 27. oktoober 2016 at 23:36

    Minu meelest oled sa enamus aja täiesti normaalne ja tore. Aga on mõned mälestused mitte nii ammusest ajast, mille pärast saan ka aru sellest mainest. Nt kui postitasid Facebooki mingi pangatöötaja kohta väga ebaviisakalt või kunagine kuri postitus teise blogija kohta. Kuna nendest asjadest pole nii palju aega möödas ja ka mingit vabandust vms ei ole olnud, on need ikka meeles. Nõme kindlasti, kui eksimusi meelde tuletatakse, endale ka ei meeldiks üldse, aga kuna sa ise selle teema tõstatasid.

  • Avatar
    Vasta L 27. oktoober 2016 at 22:46

    Mulle su stiil meeldib, kerge samastuda ja hea lugeda. Huumorisoon ka täpselt selline paras 😀 Nii et üldiselt olen ma alati kahe käega poolt, mida sa kirjutad, AGA hiljuti oli sul Fb’s mingi teema, kus su kommentaar si*a niiii keema ajas 😀 Mingi neiu kirjutas nii süütu kommentaari ja sa plärtusid talle nii inetult vastu. See selleks, veel hullem oli see kanakari, kes siis hakkas sinu kommentaari ülistama. Ausalt, seda oli ikka väga halb lugeda 🙁

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 27. oktoober 2016 at 22:51

      äkki meenutad, mis kommentaariga tegu oli?

  • Avatar
    Vasta Marian 27. oktoober 2016 at 22:37

    Suht tropp, kes Lende sünni puhul nii pahasti kirjutas.

    • Avatar
      Vasta meow 30. oktoober 2016 at 18:53

      Mitte suht, vaid ÜLI! Aga SEE Mallukad on minu lemmik!

  • Avatar
    Vasta Andrea 27. oktoober 2016 at 22:02

    Mina olen üks nende hulgast, kes on Sinu blogi lugenud uudishimust, et kuidas 20+ inimene elu ja maailma kogeb ja mina ei kuulu Sinu fännide hulka. Vanuselt kuulun Sinu ema põlvkonda.

    Selle postituse kohta ütleksin esmalt naljaga pooleks, et need, kes ootavad Sinult muid teemasid lisaks beebiteemadele, said nüüd vist osaliselt rahuldatud – Mallukas, kelle teemaks on mina vs teised on tagasi, yesss:) See oli nüüd naljaga öeldud, sest pea kõik inimesed on mingil hetkel tundnud, et elu ongi mina vs maailm.

    Aga tegelikult tahan Sulle öelda, et see on paratamatu, et blogi pidades lood endast mingisuguse pildi ja seda väga paljudele inimestele. Ja see pilt, mis Sinust tekib ongi iga lugeja jaoks erinev. Kusjuures nii kirjutaja kui ka lugeja on mõlemad võrdsed pooled, mõlemad on lihtsalt inimesed oma heade ja halbade külgedega.

    Kirjutatud sõnade juures, olgu need kui ilmekad tahes, ei ole inimese kehakeelt, häält, selle intonatsioone. Viimased kannavad suhtlemises päris suurt rolli ja nii võibki juhtuda, et üks teeb omaarust nalja, aga teine pahandab sellepeale hoopis.

    Kui Sa ise muutud, siis sellega koos ei muutu see pilt mille Sa lugejate peas endast loonud oled. Veel pikka aega peegeldatakse seda nn vana pilti Sulle tagasi.

    Mingil hetkel tulevikus võib muutuda (ja ilmselt muutubki) ka Sinu praegune identiteet. Siis võib juhtuda, et näiteks Sinu tänased fännid on pettunud ja pahased – polegi enam seda “appi kui naljakat ja ägedat Mallukat”.

    Oled ju lugenud või kuulnud kuulsustest, kes isiklikes kriisides läbi põlevad, oled kindlasti kuulnud ka sellistest tuntud nimedest, kelle looming on ülipopulaarne, aga kes hoiduvad igasugusest enese eksponeerimisest. Isikliku elu avalikkusele eksponeerides tekitad paratamatult enda suhtes rohkelt erinevaid ootusi ja nende ootustega võib Sul olla raske hiljem koos elada. Küllap on blogi pidamine Sinu jaoks täna üks viis ennast ja maailma tundma õppida. Seega oskan soovida Sulle üksnes õnnelikke lahendusi ja mõistmisi igas tähenduses ning oskust mitte lõksudesse sattuda:). Marile, Lendele ja Kardole kõike head:)

    • Avatar
      Vasta Kristel 28. oktoober 2016 at 04:55

      Nii see on kui keegi HEAST TAHTEST ütleb “kuule palun seale lapsed piirid, sest sul endal ON HILJEM PALJU RASKEM” või “ehk seda kõne saaks kiirendada” siis nähvad. Järgmine hetk kirjutad, et “lihtsalt vedelen” ja räägid, et sul käib koristaja. On ju pisut kummaline. Või üks hetk kiidad oma suurt voodit ja ei lähe paari aastatki kui oh, on uut vaja ja KIIRESTI üks kõik kuidas ja kindlasti vaja sest Mallukas otsustas, a Kardo?-küsib üks ja teine. Selised äkkotsused ja p… see vana tekitavad küsimusi, miks inimene ei hoia ei hinda asju, et täna see homme teine. Vot mul pole iga tavaline mees, elage oma tontidega, võid öelda, aga tegelikult ka Kardo võinud ka poole kohaga tööl käia, kui pole ostetud-saadud asjade hindamine ja hoidmine-ei kaoks, laps ei rikuks vms. Lihtsalt kuidas seda lolotamist näha teise nurga alt.

      • Avatar
        Vasta Kristel 28. oktoober 2016 at 08:08

        “oleks ostatud-saadud”

      • Mallukas
        Vasta Mallukas 28. oktoober 2016 at 08:53

        Selle piiride kohta olen ma täitsa nõus, neid tuleb kehtestada ja see, et mul endal sellega raskusi on, ongi kindlasti murepunktiks, mis mind väga kergesti nähvama panna võib. See kõne “kiirendamise” jutt, sellega võin tõesti juba otsemaid persse saata, sest mul reaalselt oli ja on kopp ees kõikidest ekspertidest, kes kindlasti teavad ja “minu lapsel küll töötas see!” meetodid lihtsalt ei saa töötada kõikidel lastel. Mu laps ei vedele kuskil keldris, loomulikult olen ma andnud ja annan endast kõik, et kõne tulekut kiirendada ja arendada, seda aga koostöös ekspertide ja terapeutidega, mistõttu ma ei pea vajalikuks võtta kellegi hea tahtega antud nõu. Eriti kuna see inimene ei tea, kas mulle seda nõu enne sada korda ka antud on või ei.

        Kas vedelemine on keelatud? Kas koristaja palkamine on keelatud? Kuidas need vastuolus on? Kui mul on paremaid ja mõnusamaid ja tähtsamaid asju teha kui koristamine, siis palgataksegi ju koristaja. Kui ma ise hommikust õhtuni koristaks, mis ma tast siis enam palkaks.

        Ma kiidaks oma suurt voodit siiani, aga ta EI MAHU MULLE TEISE TUPPA. Mis ma tegema oleks pidanud siis? Vihkama hakkama enne vana voodit v? Ja Kardol on endiselt pohui, millises voodis me magame. Imelik, et teil pole…

        Ja miks Kardo poole kohaga tööle peaks minema? Ma ei saa aru enam kommetaari lõpust üldse.

        • Avatar
          Vasta Kristel 28. oktoober 2016 at 10:11

          Raha nii palju vaja ja aega raha teenimisele kulutada, et piisab kulude katmiseks+millegi suurema ostmiseks kogumine (kel pikemaid plaane). Kui poleks nii, et uut vaja, tube vahetada, lapsele kõik viled (mida 1 a vaja) ja mitmed kärud, siis oleks ju Kardol pigem põhjust pool päeva mitte tööle kulutada ja jätta need “äkkostud ” ja “mul kohe ka seda vaja”, “ah mul kulubki telefone paar aastas”. Lihtsalt selgitasin, aga juba tean, et mingu ma p…:( tean, et lähima 100a jooksul see pole sul tähtis, et tegelikult täiskasvanuks saamine tähendab läbimõtlemist, tasakaalu, otstarbekalt käitumist ja mitte kunagi mitte kedagi p… saatmist. JA siis küsida, et “oo ma pole ju ülbe”, no olgu-kui ei ole, siis ei ole.

          • Mallukas
            Mallukas 28. oktoober 2016 at 10:33

            Ma reaalselt ei saa midagi aru, mis sa räägid. Tõlget keegi?

          • Avatar
            L 28. oktoober 2016 at 16:45

            Vabandust, aga kui mul selline töö oleks kus pappi natuke rohkem peale tiksub kui muidu, siis ma lubaks ka nii endale kui ka oma lastele nii üht kui teist. See, et mul näiteks ei ole raha, et endale proovimiseks mitut erinevat vankrit osta, ei tähenda, et teised peavad ka minu pärast oma rahakotipaksuse tõttu halvasti tundma. Miks on nii, et kui inimene on rott, siis ootab ta teistelt ka, et elatakse puht sümpaatiast kui rott.
            Mis puutub otstarbekusse, siis kui veel tähele pole pannud, siis tegelikult jagab Mallu ju suure osa asju lihtsalt niisama ära (Mari riided heategevuseks, näiteks), mille eest teised emmed kuskil fb gruppides võimalikult kallilt maha parseldavad. Aga isegi kui Mallu müüks oma asju, siis who the hell are we to judge. Inimene saab lubada endale, siis las ta lubab. Ja see, et sa endale lubada saab, ei tähenda mitte kuskilt otsast, et sa automaatselt oled võlgu neile, kes ei saa. Mina ei ole siiani siit blogist välja lugenud, et Mallukas kirjutaks oma asjadest stiilis a la vaata, mida sa, rotipoju, endale lubada ei saa, a näed rsk ma saan!

            Ja mis puutub Kardo töömahtu, siis see on kll mehe enda otsustada ja ma absoluutselt ei usu, et kaks inimest on abielus ja ei suuda ära jagada, mis kohustused kummalgi poolel rahaliselt on. Need ostud, mida Mallukas oma blogis avalikult näitab, ei näita tema terviklikku finantskäitumist. Mitte keegi ei tea, mis tegelikult kellegi rahakotis toimub :kuhu, millele ja miks.

            Mis puutub iseloomu, siis olgu kindlasti on mind ka nii mõnigi Mallu ütlemine v kommentaar ihukarvad püsti ajanud, aga no hallo kõigile ei saagi meeldida ja ma natuke arvan, et Mallul on.juba teatud kaitserefleks teatud kommentaarodu suhtes tulnud, sest need kõige suuremad eksperdid ja õpetajad siin ajavad mõnikord oma joru lõpuni välja väga teravalt ja kiuslikult. Seega ma ei tea, mõni inimene vabandab, et sorri ma su arvates elada ei oska ja teine saadab lihtsalt julmalt pimedasse kohta. Kas see alati õigustatud on ? Kindlasti mitte, aga vahest tulev otse öelda.

          • Avatar
            Aveli 31. oktoober 2016 at 19:44

            Mis see sinu asi on, kuidas teised inimesed elavad..kui on raha ja võimalusi siis palun väga. Ma palkaks ka koristaja kui saaks, sest ausalt – on sitaks meeldivamaid ja paremaid tegevusi, mida ma selle asemel tahaks teha. Ma tahaks leboda diivanil ja lugeda raamatut või kududa sokki ja puhata oma lõpuraseduse kõhtu, sest ma lihtsalt ei jaksa koristada, kokata, kraamida ja veel tööd ka teha. Nii et kui mul oleks võimalus puhata vahepeal siis ma seda võimalust ka kasutaks. See, mis sinus räägib, Kristel, on puhas kadedus. Tõenäoliselt sa ei ela nii hästi või oled kasvanud üles kasinates oludes – oled pidanud pidevalt kas ise kalkuleerima või elanud peres, kus päevast päeva pidev kalkuleerimine käib. Kõik inimesed ei pea nii elama ja mis neil sellest. Sinu kommentaaridest kahjuks mitte midagi aru ei saa, tõepoolest on tõlki vaja. Mingid poolikud lausejupid üksteise otsa…Miks peaks Kardo tööle minema? Tema pidi ju isapuhkusele jääma? Ja üldse..mida see sinu peed torgib.

        • Avatar
          Vasta kerlin 28. oktoober 2016 at 10:50

          Järgmise kommentaari tõlge 😀
          Puhas kadedus, et sa saad endale ja lastele pidevalt uusi asju osta.
          V siis tegu maalima parandamata kes laidab su tarbimis harjumusi

          Minumeelest peab päris tugev karakter olema, et ära kannatada kõigi arvamusi.

          • Mallukas
            Mallukas 28. oktoober 2016 at 11:00

            Ma luban, et ma järgneva saja aasta jooksul ei osta endale uut voodit!

          • Avatar
            Kristel 28. oktoober 2016 at 20:32

            Kas sul on keegi tuttav TÄISKASVANU, kes samamoodi käitub: a äge asi, tahan kohe; lähen lapsega ujuma täna, ooo kas kellelgi trikood on pakkuda; oh, see käru või teine ei suuda otsustada jne (ainult blogi põhjal). Sry, andke andeks mul on paar korterit ja sõidan oma enda autoga, võin osta mida hing ihkab, aga ma ei tea mida arvaks mees või vanemad (ei ma ei karda neid, ei peksaks:) ), kui kuuleksid, et ma ei suuda rahulikult poest üht vankrit valida. Või telefoni, läpakat hoida: et mis saab telefoniga juhtuda või mida ma siis kodus passin kui lapse järelegi ei suuda vaadata, et pahandusi ei teeks. Asi on lihtsalt mõistlikult-kalkuleerivas ellusuhtumises, et vähem muresid ja kõigil ikka mõnus ja kõik olemas.

          • Mallukas
            Mallukas 28. oktoober 2016 at 20:56

            Mul pole muuseas ka ühtegi tuttavat, TÄISKASVANUT, keda nii rämedalt häiriks, mismoodi keegi talle võõras oma elu elab ja millal trikoosid oma lastele ostab 😀 Mine võta üks xanax ja saab rahulikum 🙂

          • Avatar
            Kristel 28. oktoober 2016 at 22:09

            Lihtsalt täiskasvanud nii ei käitu, eriti kui asi puudutab last ja lapsega väljaminekut. Inimesed mõtlevad ette, see on point mida üritan selgitada, aga enne 100 a möödumist see sind ei huvita: nähvad ja õigustad vaid enda käitumist. Lapsed saavad suuremaks, on erinevaid asju mis ette tuleb mõelda arvestada…ah kõik hakkas sellest, et ise küsid miks ülbeks peetakse. Kui mind midagi tõsiselt häirib, siis öelda midagigi inimese kohta, kes pisikes palga eest töötab, et koristada puhastada sünnitajaid ja nende tagant, see on tõest inetu.

          • Mallukas
            Mallukas 28. oktoober 2016 at 22:50

            kuule ausalt, mida sa kempled siin :D?

      • Avatar
        Vasta Pitsu 30. oktoober 2016 at 08:36

        Kogu selle Kristeli teema võib järgnevalt kokku võtta:

        Inimesed loovad oma peas mingid raamistikud ja normid, mille järgi peavad nende arust teised inimesed käituma. Ja see on normaalne; kõik teevad seda. Aga on teatud grupp inimesi, kelle normid on terasest raamidega ja kõik kellel kasvõi üks ihukarv nende välja mõeldud raamidest välja jääb, kategoriseeruvad gruppi: “Ah see on ju see mõtetu X, kes ei oska õigesti elada” (asenda X näiteks Malluka või ükskõik kellet teisega).
        Kristeli on kuskilt kujundanud omale eriti karmi pildi, milline peab olema üks täiskasvanu ja kui keegi sellele pildile ei vasta, siis hoia ja keela, sest see on üks nendest troppidest, kes ei oska õige täiskasvanu olla.
        Tegelikult on asi nii, et igaüks elab täpselt niimoodi nagu ta ise heaks arvab ja päeva lõpus on tähtis see, et see inimene suudab peeglisse vaadata ja öelda “Ma elan nii, et ma ei pea ome eluviiside pärast ennast halvasti tundma”. Kui selleks on vaja lapsele n+1 mänguasja osta, siis lasku käia. Kui on vaja, et kõik väljaminekud oleks aasta ette planeeritud ja eelarvestatud, siis lase käia. Aga pea meeles üht – mida iganes sa valid on alati kuskil mõni Kristel, kes arvab, et oh “see on ju see Mallukas”. Ja sellele tähelepanu pöörata on mõtetu – rääkimata veel nendest terve blogipost kirjutada. Päeval, kui ükski “Kristel” enam midagi ei kobise võid sa suht kindel olla, et sa elad valesti.

        P.S

        See on nüüd küll kinnitamata, aga elu on näidanud, et kõige kangemad “Kristelid” on tavaliselt need, kes ise oma seatud raamidesse ei mahu ja tunnevad ennast seetõttu väga halvasti ning leiavad lohtust nendel samadel põhjustel teiste kallal jorisemisega.

        P.P.S

        Kristeli jutt oli väga kehva sõnastusega ja kohati väga arusaamatu, nii et loodan, et interpreteerisin seda õigesti.

        • Avatar
          Vasta K 30. oktoober 2016 at 19:04

          Mulle Mallukas meeldib ja eestlaste probleem rahvusena on, et meil on kõige pärast ülemuretsevaid ‘täiskasvanuid’ liiga palju. Kristeli point on ka arusaadav ja igaühel õigus ona arvamusele, polnud midagi nii halvasti sõnastatud. Mis häirib, on kiibitsejad, nagu keegi siin ka enne ütles, siis kanakari, kes ei suuda teist poolt mõista vaid lihtsalt takka kiidab.

          • Avatar
            K 30. oktoober 2016 at 19:06

            Hmmmm… *oma
            arvamusele, mitte ona 😀

  • Avatar
    Vasta Tyy 27. oktoober 2016 at 21:28

    Ma mõni aeg tagasi mõtisklesin siin just selle üle, et MIKS meile NÄIB ja TUNDUB, et in. on nii või naa sugune. Juhtus see mõte hargnema kui nägin su sünnituse järgseid pilte haiglas ja tabasin, et sul ei ole seal migit poosi/hoiakut/kattemaski ees. Sa tundusid sel pildil mulle nii soe ja hell inimene (mitte, et ma enne halvasti oleksin mõelnud, vaid veel ehedam) Me tihti ise ei tea mis MULJE me endast jätame ja see ei pruugi kooskõlas olla tegelikkusega meie oma hinges/mõtetes/tegudes. Mulje on subjektiivne hinnang, lähtuvalt oma isiklikest kogemustest. Negatiivne mulje tekitab EELARVAMUSE. Enamasti viisakusest me ei väljenda seda tunnet, küll aga jääb me alateadvusse eelarvamus eksisteerima. Tore sõna see EELARVAMUS- nagu arvamus mis kõnnib kellegi, millegi ees ja kujundab mainet. Igakord kui olen avastanud, et mul ON ( ise teadvustamata) eelarvamus, on see nagu avastus oma rumalusest ja samas hea meel, et seda nüüd enam ei ole. Aga miks ja kuidas eelarvamus tekib…. so deep ….. aitab küll
    Vastus siis miks inimesed näevad sind nii nagu nad näevad. Ma ei arva siis hulka nüüd laus nõmetsemist ja tahtlikke solvanguid.

  • Avatar
    Vasta Katri 27. oktoober 2016 at 21:14

    Appi, kas tōesti on selliseid hulle???? Kas tõesti soovib keegi selliste sõnadega õnne kui perre sünnib selline pisike IME???Tule taevas appi!!! Pea püsti armas Mallukas, las koerad hauguvad.
    Aga postituse lōpp oli nii hea, et ma hakkasin kõva häälega naerma…?

  • Avatar
    Vasta G. 27. oktoober 2016 at 21:09

    Sa oled lihtsalt supppper naine! Parim ema oma mugulatele, hea naine Kardole ja parim meelelahutaja oma virtuaalsetele sõbrakestele ka 😉

  • Avatar
    Vasta Kris. 27. oktoober 2016 at 21:01

    Arvasin enne smamoodi et mõttetu blogi ja mõtetu inimene…aga nüüd asi siinmaal et kõik postitused loen huviga iga päev läbi❤

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 27. oktoober 2016 at 22:11

      Haha, tore siis et sa enam ei arva, et ma mõttetu olen 😀

  • Avatar
    Vasta Kadi 27. oktoober 2016 at 20:46

    Ja kindlasti,kui sa poleks enam see kes sa oled,siis camooon,sul vaatajaskond kindlasti langeks ? ja ausalt päris silmavalu tekitav oleks vaadata sind mingi üliviisakana ja tagasihoidliku,arglikuna ? PULL JA MA NAERAKS SIIS IKKA LAGINAGA ?

  • Avatar
    Vasta Kadi 27. oktoober 2016 at 20:38

    Ära tee välja! Jätka uhkelt ja ikka sirge seljaga ? Lugesin ka just fbst mingit artikklit su kohta,mida arst arvab…ja no need kadedad inimesed ajasid mind ikka korralikult marru! Elagu ise su elu läbi kurat ja siis vaadaku kas nemad suudavad teha seda,seda,toda ja veel palju muud,ning viimaks veel blogida ja saada kokku endale selline suur fänclub! Absulll tubli oled ikka!

  • Avatar
    Vasta Aveli 27. oktoober 2016 at 20:12

    No high five , see kampsun oligi mingi õlgadel ala kampsuni moodne asjandus ? võimis iganes kalts see oli , pigem usun et ta sõbrannad tulid paanikat tegema ning iga inimene VÕIB oma arvamust avaldada. Kui kellegile eimeeldi/tunneb end solvatuna/ ûldse kõik on nii sitt , kamoon ära loe ja uuri siis Malluka kandeid! Nii lihtne see ongi kurjad kibestunud netiõelused ?

  • Avatar
    Vasta Tyy 27. oktoober 2016 at 20:10

    huumorisoon sinul korras , mõnel haigel kommijal siis üldse mitte- võta siis seda kui puuet või arengu probleemi – emotsioonita. Pole parata inimene on omadega seal tasemel, mis just talle au ei tee. Palju raskem ja nõmedam on kui selliseid kohatuid märkusi teeb su tuttav, sõber , sugulane. Ma ka vahel tahan tagasi peegeldada , mida f….. sa just ütlesid aga enamasti ütlen vaid mõttes tule taevas appi , rasake ja okkaline saab olema sinu tee püha tõe juurde, nuhtled ennast ise. 🙂 sest ega siukseid ümber ei veena ega kasvata. Eks elu ikka püüab õpetada.

  • Avatar
    Vasta Monika 27. oktoober 2016 at 19:31

    Ma olen su blogi lugeja juba ammu aga üldjuhul ei kommenteeri, v.a siis kui teema mind eriti kõnetab (nt laste kasvatamine). Kord oli üks laste kasvatuse teemaline postitus, mis minu tõekspidamistega kohe mitte ei haakunud ja kui ma avaldasin arvamust, et sedasi ei ole ehk kõige parem teha, siis vastuseks sa nähvasid midagi stiilis a´la et mine nuta siis üks padjatäis kui sul sellest kergem hakkab vms “toredat”. Olen märganud selliseid nähvamisi ka teistele, kelle arvamus sinu omaga ei kattu või kes pole automaatselt sinu pimesi ülistajate leeris. Sellest ajast ma üritan siin kommentaariumis mitte enam kaasa rääkida aga oma bitchi punktid said sa sel päeval jah kirja, nii et päris õhust võetud selline arvamus siiski ka ei ole ma arvan 🙂

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 27. oktoober 2016 at 19:47

      No eks see ole kahe otsaga asi. Inimesed ei saa aru, millal ma teen nalja, sest EELDAVAD, et ma olen bitch, mina aga võin teinekord mitte aru saada sõbralikust soovitusest/nõuandest ja võtta seda kohe rünnakuna. Eks ma üritan aru saada 😀

    • Avatar
      Vasta Lihtsalt Liina 27. oktoober 2016 at 20:32

      Njah..olen ka silmanud neid ebaviisakaid lahmimisi..Teistele. (sattusin ka eelpool nimetatud komme lugema) .isegi ükskord kommisin,et võiks ilusamini (lauset seada) kuidagi inetu oli lugeda. Eks kõik inimesed. Loodan ,et õelad inimesed sinust päris bitši ei tee. Kirjutisi lugedes ei saagi tihti huumorit mõista ja kõigil erinevad naljad (minu mehel on musthuumor…kohutav) . Püüdkem sõbralikud olla ja enne kommenteerimist siiski mõelda ,mis moodi kellelegi tema sõnad (sõnastus) ka mõjuda võivad.

  • Avatar
    Vasta M 27. oktoober 2016 at 19:30

    Ma ei saa aru kuhu kohta sulle neid halvustavaid kommentaare jäetakse ?? Ma màletan et mõne aasta eest seda tehti aga minu meelest viimasel ajal käib küll siin kommentaaride all selline malluka kummardamine et kohe mitu korda olen kirjutanud ja siis ära kustutanud kartes et äkki rikun selle positiivse roosamanna ära siin.Pole absoluudselt sõimu kirjutanud aga lihtsalt lugedes mitmeid sinu postitusi viimase aasta jooksul väidad sa et ikka ja jälle tehakse sulle liiga ja kui ma nüüd kirjutan siia kommidesse oma arvamuse või väidan sinu arvamusest vastupidist siis teen ka liiga sulle.Minu arvates ei pea sa muretsema teiste inimeste arvamusest sinu kohta,sul on siin kummardajaid vaat et miljon,mis vahet sel mõnel negatiivsel jobul on? Pealegi avalikukt blogivad ju inimesed kel mingi sisemune soov on välja paista ja maailmale nähtav olla. Täiesti loogiline ju et kui sa avaldad arvamust millegi,kellegi kohta siis tuhandete inimeste seas on ka neid kes sinuga ühel arvamusel ei ole.Mina näiteks sirvin aastaid su blogi.Alguses absoluudselt ei meeldinud sa mulle ,tundus et sa muud ei tee kriiskad ja siis sööd oma sõnu.Lugesingi lihtsalt sellepärast et ma ei suutnud aru saada kuidas üks inimene saab nii asjadest arvata ?.Nüüd viimane aasta loen juba sellepärast et sinu blogi mulle meeldib,seda on tore lugeda.Ka minu arvamused ei ühti sinuga alati sada % aga vaevalt et ma tahakski lugeda oma kaksiku blogi 🙂 nii et chill out ,aja oma asja ja naudi seda mida sa teed ja las kobisevad.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 27. oktoober 2016 at 19:48

      Ma ei lase neid kommentaare lihtsalt üles, aga mina näen neid ikka 😀

      • Avatar
        Vasta M 27. oktoober 2016 at 21:23

        Mina sinu asemel ei kustutaks negatiivseid komme ära.Jah sa ei pea jätma alles rõvedais solvanguid ja rämedat sõnavara aga sinu kommidest võib jääda lugejatele mulje et sina võid öelda mida tahes aga sinu kohta arvustavad komme sa ei näita.Jah oma blogi oma voli.Aga üks lugejarohke blogi on palju enamat kui Peategelane ja tema tegevused. Blogi on ju pm nagu foorum kus on teema ja sellele järgnev arutelu. Sina ju paneb pildid ja teemad ja ootad reaktsioone ,eksole? Samutu ju tahavad kommenteerijad reaktsioone ja oma arvamuse ausalt välja öelda.Diskuteerida ja arvustada.Täpselt nagu sinagi 🙂 Kui ainult “mallukas sa oled nii nunnu” laadi kommentaarid alles jätta siis see on sinu poolt nagu mingisugune argus või “tahan jätta mulje et ma meeldin kõigile”.Tean paljusid blogijaid kes ei illustreeri oma komme vaid näitavadki end nagu nad on.Ja kui vaja kaitsevad ka oma tiitlit ise kommenteeriDes. Kogu mu pika lobina point on ei ole vaja oma blogi liigselt illustreerida ,inimesed tahavad “real life ” blogisid kõige enam.Sa ju sisimas tead et oled väga tuus tydo ja pole ju vahet kas sa annad inimestele kõike näha või mitte kui sa need nii või naa ise läbi loed

        • Mallukas
          Vasta Mallukas 27. oktoober 2016 at 22:10

          Ma olen enne põhjendanud ka, miks ma neid kustutan. Esiteks see konkreetne kommentaar autismi kohta oli kirjutatud sinna alla, kus ma esimest korda Lentsukest näitasin siin blogis. Ma lihtsalt ei tahtnud sellise ilusa postituse alla sellist lollust.

          Teiseks sellised mõttetud “mina tean sind ja su elu parmeini kui sina!” kommentaarid on lamp niisama üles lasta. Need nõuaks nagu mingit vastust. Aga vot ma ei viitsi enda elu mingitele suvalistele anonüümsetele õigustada 😀

          • Avatar
            väga väga naine 27. oktoober 2016 at 22:33

            just!
            seepärast mina ka kustutan. Et jaa, parim karistus lollakale on näidata kõigile avalikult, kui loll ta on – aga samas on see minu võrgupäevik, kui ma ei vaidle, oleks ma nagu kirjutatuga nõus, aga lolliga vaielda ka ei viitsi – mõttekam on lihtsalt nõmedus maha kustutada ja kõik. Söögu sitta omaette.

          • Mallukas
            Mallukas 27. oktoober 2016 at 22:34

            Ma ka nagu ei viitsi mingisuguse lolliga kembelda, et kuule AUSALT ma ikka tegelen oma lastega ja AUSALT lastekaitsel pole mu koju väga asja 😀

        • Avatar
          Vasta grete 27. oktoober 2016 at 23:43

          M, ma arvan, et see siin on üks väheseid “real life” blogisid üldse ja mõned inimesed lihtsalt ongi no nii kiuslikud (näiteks seesama autistikommentaar), et selle kommentaari alles jätmine oleks mis? siis saaks need kiuslikud kommenaatorid aina jõudu juurde… ja oi bljää kui palju neid on. Ongi tore lugeda, et neid nüüd nagu visuaalselt vähem on. võin hakata isegi arvana, et selliseid idikaid polegi enam olemas kui koguaeg silmeees ei tilbenda 😀 Nagu öeldakse, targem annab järele ja ära toida trolli. Seega ma arvan, et Mallukas teeb õigesti neid kustutades. Midagi need kellelegi juurde ei anna. Mallukalt võtab ainult ära ja kiuslik inimene arvab, et nii ongi okei. Ja mulle meeldib see kompromiss, mille mallu leidis – selle asemel, et üldse blogimine ära lõpetada lihtsalt otsustaski, et blokib neid komme ja kõik. Lambad terved ja hundid tagugu pihku kodus arvutitaga

        • Avatar
          Vasta Lily 28. oktoober 2016 at 12:37

          Ma olen M-ga osati nõus, kuigi ma saan su poindist ka aru. Muidugi ma ei arva, et sa peaksid alles jätma rämedalt solvavad postitused, mille eesmärk ongi ilmselgelt vaid sulle haiget teha. Aga.

          Ma loen ka seda blogi juba vist pea 4 aastat, kui ma ei eksi. Ma loen ka kommentaare enamasti ja ma olen M-ga nõus just selle koha pealt, et varem oli kommentaarides rohkem diskussioone. Ma olen lihtsalt loomu poolest selline, kes ei salli igal võimalusel kaasakaagutajaid (tsau, Kelly!), vaid neid, kes ütlevad oma kommentaariga midagigi. Viimasel ajal on mul ka paraku jäänud selline tunne, et siin kommenteerivad suures enamuses vaid “oh, ma mõtlen TÄPSELT samamoodi”-inimesed ja siis tekib paratamatult tunne, et kui palju sa tegelikult kommentaare filtreerid. Kaks varianti, kas siin kommenteerivad tõesti vaid ropud solvajad, keda blokeerid, ja rõõmsad ullikesed, kes läbi tulevad, või siis ei lase sa läbi ka neid, kes lihtsalt teemaga ei nõustu või on konstruktiivselt kriitilised. Aga võimalik muidugi, et see on lihtsalt mingi üldmulje ja tegelikult on pilt palju kirjum, kui mulle tundub. Lihtsalt no… ma olen mõelnud, et sulle vist päris elus ei meeldiks ju selline sõbranna, kes absoluutselt IGA su suvalise lause või mõttekatkega millisekundipealt nõustuks ja ise midagi vestlusse ei lisaks, või? 😀

          • Mallukas
            Mallukas 28. oktoober 2016 at 16:50

            sajast vb ühte ei lase üles, polegi siin väga neid, mida mitte üles lasta 🙂

  • Avatar
    Vasta K. 27. oktoober 2016 at 19:26

    Ma ausalt ei viitsi kommentaare lugeda, aga kas keegi seda rinnapiima ei tahtnudki? ?
    Ma miskipärast arvasin, et läheb kergeks rebimiseks, et kes ees see mees.
    Mäletan, kui olin ise sünnitusmajas ja see piimavärk ei olnud tööle läinud, laps röökis näljast, siis lastearstid pakkusid, kas tahan anda rpa-d, või saan lapsele rinnapiima anda, kellegi teise oma muidugi.
    Ja no loomulikult valisin ma ju rinnapiima.

  • Avatar
    Vasta Kerli 27. oktoober 2016 at 18:46

    See, et keegi nii haige kommentaari Sulle kirjutas võttis küll sõnatuks! Uskumatu ausalt 😀 Ja no need asjad, mille pärast Sa sõimu kirju/kommentaare saad on ka ikka korralik nali 😀

  • Avatar
    Vasta Sandra 27. oktoober 2016 at 18:38

    Sa rokid täiega! Kalli!

  • Avatar
    Vasta Mer 27. oktoober 2016 at 18:32

    Mallukas sa rokid ,tegelikult ka let the haters hate ! ?

  • Avatar
    Vasta N33 27. oktoober 2016 at 18:30

    😀 (ja ma päriselt naersin. Mitte ei istunud tumma näoga ja ei trükkinud naerumärki). Aga mis puutub kuida osa inimesi sinusse suhtub, siis asi pole sinus ja ei saa kunagi ka olema. Kui oled avaliku elu tegelan, sh NII avameelne, siis see annab igats pervodele võimaluse end välja elada. Ole mureta, need inimesed käituva sitatsi ka oma tuttavate ja lähedastega. Sest tõsi on see, et inimene näeb teises iseennast ja teda vihastab tema ise ja nii ta ka loeb kellegi teisi käitumis; ehk LÄBI ENDA. Sina oled siin nepritšom… Kui inimene on harjunud teisi mõnitama ja teiste riietuste üle mõnitavalt irvitama, siis nad EI NÄE, ei suuda näha, sinu kommentaari kuidagi teisiti kui nii ,nagu tema seda mõtleks. Seega, ole sa või maailma valgeim ingel – sa jääd igavesti iga inimese iseendapeegliks ja ta näeb ja tunnetab sinu tegusid ja lugusid läbi enda rikutuse ja kogemuse tasandi. Ja mis puutub vaimuhaigetesse ja pahasoovlikesse kommentaaridesse, ala autistis laps vms – siis neid teevad sõnaotseses mõttes häirega inimesed, ja sel põhjusel, et nad SAAVAD seda teha. Ja ma ei ütle siin halva tooniga või mõnitades, et “häirega” inimesed, aga päriselt – usu mind su kommenteerijate seas ON vaimse hälbega inimesi. Aga eks sellise elukutsega käivad sellised jamad kaasas ja peaksid palga sisse olema arvestatud 🙂 No sama on nt lasteaiakasvatajate, kooliõpetajate ja poemüüajtega – nad puutuva dka iga päev kokku läbilõikega inimkonnast, kelle seas on toredaid inimesi (kes on enamus), keskmisi inimesi, usse, mürkusse ja hälbelisi inimesi – ja ta PEAB alla neela või kuidagi hakkama saama nende kõikidega. Mina ei suudaks. Minu närvikava vastu ei peaks. Aga blogija on neist ju kõige kaitsetum…

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 27. oktoober 2016 at 19:16

      Vot kus on see alles hästi kirjutatud kommentaar, päris hea on neist hoopis niimoodi mõelda. Aitäh 🙂

    • Avatar
      Vasta väga väga naine 27. oktoober 2016 at 20:12

      Tõesti ilusti läbi mõeldud ja öeldud.

    • Avatar
      Vasta N31 27. oktoober 2016 at 21:27

      Selle kommentaari peaks välja printima, ära raamima ja seinale panema!

  • Avatar
    Vasta R. 27. oktoober 2016 at 18:06

    Minu meelest oled sa tegija 🙂
    Mul endal isiklikult on selle üle ääretult hea meel, et keegi minusugune siin ilmas veel eksisteerib. Ma olen mitu aastat su blogi jälginud, üsna vähe kommenteerinud, aga iga postituse lõpus ma tänan jumalat. Ma nagu tänangi selle eest, et ma polegi ainuke idioot (heasmõttes) siin ilmas 😀 Vahepeal on hirmuäratavalt naljakas isegi lugeda, mõtlen et wtf – kuidas saab minusugune inimene veel kuskil eksisteerida. Samasuguse sündroomiga, kellel juhtub ALATI mingit jama 😀 Samasugune avameelne, kes julgeb oma arvamuse ausalt välja öelda, samasugune, kes võtab asju huumoriga. Huumor pole klassikaline anekdoot vaid originaalne. Seda on nii kergendav lugeda.
    Kindlasti on ports inimesi, kes heidivad sind, aga tea, et on ka teine ports inimesi, kes tunnevad ennast sinu tekstides ära ja saavad igapäevast naeruteraapiat.
    Ma südamest loodan ,et sa ei põe nende heiterite pärast. Sa pole lihtsalt tüüpiline hall mass. Kahjuks sellega on nii mõnelgi raske leppida.
    Tee oma seda asja edasi. Sa ajad nii õiget rida justnimelt sellepärast, et sa teed seda nii siiralt ja südamega. Nii ehedad inimesed on harv nähtus.
    Jamhh . . . no sa oled tegija 🙂 Jätka samas vaimus 🙂

    • Avatar
      Vasta Viktor 27. oktoober 2016 at 19:20

      100 % R-ga nõus.

  • Avatar
    Vasta Marina 27. oktoober 2016 at 18:04

    Ahh ära pane neid tähele, mulle isiklikult meeldib su ausus, otsekohesus ja ka huumorimeel. Ja mis elu see oleks kui me peaksime iga öeldud asja pärast mõtlema, et äkki see solvab kedagi. Jätka samas vaimus! 🙂

  • Avatar
    Vasta Liia 27. oktoober 2016 at 17:32

    Naera pooleks!!!?See minu ainus blogi mida loen ja õnneks suupeale sa kukkunud pole!???

  • Avatar
    Vasta Kati 27. oktoober 2016 at 17:08

    For real keegi jättis Sulle sellise kommentaari???!! Kui ma enda teist ootasin, sain ka kommentaaei, et saan veelnühe lapse, keda üksi koju jätta, aga Sinu kommentaar on klasd omaette.

    Eks see on, et inimesed on umbusklikud. Ja raske on eelarvamustest läbi vaadata. Kahjuks!

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 27. oktoober 2016 at 18:00

      Täna lugesin sellist kommentaari, kus imestati, et tavaliselt Tallinna lastekaitse on ju nii heal tasemel, et kuidas minu lapsi pole juba ära võetud, et mu lastel oleks ÜKSKÕIK kus parem, kui minuga 😀

  • Avatar
    Vasta Jana 27. oktoober 2016 at 16:12

    hahahah naer garanteeritud jälle 😀 😀 😀 su huumor on liigagi hea et olla tõsi ning need heiterid pangu põlema ennast, sa oled imeilus, imetore ja super pereema kellel on omad head ja vead ning keegi meist ei ole täiuslik. Saan aru et igal ühel on oma maailmavaade ja arusaam asjadest aga kui sa naljale pihta ei saa milleks üldse lugeda ja kohe maha teha?? Sinu blogi olen lugenud ja jälginud paar hea aastat kindlasti algul küll harva aga nüüd pea igapäev 🙂 Sul on tore pere, ilusad lapsed ning väga hea abikaasa kes hellitab sind, ning katus pea kohal ja elu nagu lill 🙂 pigem ära tee neist väljagi ja loodan et neid head soovijaid on rohkem kui heitijad sest like they say karma is a deem bitch 😉

  • Avatar
    Vasta Kreete 27. oktoober 2016 at 15:37

    Appi mis komöödia! 😀 Nii hästi kirjutatud, et naersin jälle end peaaegu ribadeks 😀 Hahaha!

  • Avatar
    Vasta M. 27. oktoober 2016 at 15:27

    Oijahh, sul on ikka tugevad närvid. Ma ei suudaks, blogindusega jätkata, kui keegi värd tuleks minu perekonda sõimama . Väga. Julm on ikka öelda vastsündinu kohta autist ja üleüldse lapse kohta. Aga selle kampsiku kohta võin nii palju öelda, et tegelikult on see väga ilus. Hiljuti tellisin endale sellise. Kui ilusti selga panna, mitte nagu see models Seda Tegi, siis näeb Päris Kobe välja seljas. 🙂

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 27. oktoober 2016 at 15:46

      oleks hea imetamiskampsun :D?

      • Avatar
        Vasta M. 27. oktoober 2016 at 15:52

        No , ma arvan et kui nii selga panna nagu sellel pildil, siis ideaalne imetamiseks 😉

        • Mallukas
          Vasta Mallukas 27. oktoober 2016 at 15:55

          aga kuidas see siis muidu selga käib :D?

          • Avatar
            M. 27. oktoober 2016 at 16:04

            Ma võin käsi südamel väita, et seda kampsiku Saab selga panna nii et tissivahe ei paistaks. 🙂 Kui koju Tallinnasse jõuan, siis saadan sulle sellest maailmaimest pildi. 😀

          • Mallukas
            Mallukas 27. oktoober 2016 at 16:23

            no saada, vb tellin endale ka :DD

  • Avatar
    Vasta Kaisa 27. oktoober 2016 at 15:20

    Korralik kino jutt sul kokkukirjutatud 😀 😀
    Mina saan alati kõigest aru ja ei vaata ühegi postituse peale viltu 😀 kes olen mina, et sind kritiseerida, see kõik ju sinu arvamus ja mitte kunagu halvaga.

  • Avatar
    Vasta Kristiina 27. oktoober 2016 at 15:12

    Pigem vòta asja nii, et need inimesed, kes on nii kriitilised teiste suhtes ja kirjutavad selliseid jubedaid asju on ülimalt kitsarinnalised. Mul on neist kahju, sest neil on ikka elus midagi väga sitasti, et niimodi end vàlja elavad. Kurb ikka kuidas mõne inimese hinge katab nii must vari, et lohutust saab ta vaid sellest, et pritsib nii mürgiseid kommentaare. Ära põe, sa oled vinge 🙂

  • Avatar
    Vasta Pirin 27. oktoober 2016 at 14:57

    Ma olen sinu blogi mõnda aega huviga jälginud ja naeran sinu “naljade” üle. Ma ei tea, kas ma olen ka siis üks SEE nõmedik, aga no nii minu masti inimene oled.
    Nii palju kui on inimesi, nii palju on ka eri arvamusi. Palun ainult, et ära muutu võltsiks, ega hoia tagasi end, sest see teebki sind just selleks Mallukaks, keda paljud armastavad. Väljenda ikka end nii nagu siiani ja ära hakka mõtlema, et kas see on sobilik või mida keegi sellest arvab. Neid teesklejaid ja proovinkõigilemeeldida on terve internet täis ja no pole huvitav.
    Kõike head!

  • Avatar
    Vasta Ann 27. oktoober 2016 at 14:56

    Vahel on mul kurb, et me elame nii õelas keskkonnas, kus arvamust avaldatakse ainult siis, kui on öelda midagi halvustavat. Ja enamasti on see halvustus nii mürgine, et peegeldab arvustaja meeletut viha teise inimese vastu. Paratamatus, millega sul tuleb leppida, õelust ja kadedust on eestlases rohkem kui headust. Ma loodan, et need kommentaarid, mis sind toetavad, suudavad su hinge toita ja pakkuda sulle palju meelerahu. Mulle sa meeldid, mina tunnen su tegemistes ainult headust.
    PS! Mina kasutasin oma beebi esimestel nädalatel sõbrannade piima. Beebi ei talunud piimasegu, endal tuli piim suure vaevaga, seega oli kingitud piim meile suureks abiks.

    • Avatar
      Vasta Sirli S 27. oktoober 2016 at 17:25

      +1. Mõtlen nii sageli sama et uskumatu kui palju õelust ja pahatahtlikkust inimestesse mahub…

  • Avatar
    Vasta Kaisa 27. oktoober 2016 at 14:55

    Tead, eks nende naljade tegemisega on alati nii, et on inimesi, kes ei oskagi seda kuidagi muudmoodi võtta kui naljaga ja siis on need, kes asuvad kohe kaitsma ja teevad sääsest elevanti, kuigi toas pole isegi sääske. 😀
    Ma pole eriti kunagi kommenteerinud aga ma pole ühtegi su nalja või kirjutist hukka mõistnud või kahe käega peast kinni hoidnud, alati aru saanud mis teedpidi su mõtlemine käib.
    Ja kui su blogi on niivõrd loetud, siis oli, on ja jääb ALATI neid inimesi, kes hakkavad nokkima, solvuvad millegi peale, ei saa aru kuidas sina just nii saad mõelda.. aga see on loomulik, sest kõik on ju erinevad. Ja pole palju selliseid inimesi, kes suudavad oma mõtteid ja arvamusi suurele avalikkusele niimodi ette laotada kui sina, seetõttu ka palju vastukaja.. ja sealjuures igasugust.
    Nii et jah, tean, et seda on sulle palju öeldud ja on ilmselt teoorias lihtsam kui praktikas aga ära lihtsalt pane neid tähele.. kes ei saa aru, need ei saa aru ega ilmselt tahagi aru saada. Sina ole ikka sina edasi. See on siiski sinu elu. 🙂

    • Avatar
      Vasta Kaisa 27. oktoober 2016 at 14:59

      Ja lisaks, rinnapiima pakkumine on küll kiiduväärt tegu mitte mingi häbiväärne tegu.
      Ma pole küll ema aga neid blogisid on nii palju ja ikka igasugustele peale sattunud. Nii paljudel on ju probleem, et endal pole lihtsalt piisavalt rinnapiima. Alati on ju parem päris rinnapiima anda kui mingit keemiamöksi.
      Minu emal oli kunagi sama probleem ja sai ühelt teiselt naiselt rinnapiima juurde, sest endal ei tahtnud üldse tulla ja teisel kraanid lahti. Nii et.. ma ei näe põhjust miks mitte.

  • Avatar
    Vasta ehee 27. oktoober 2016 at 14:51

    Miks peab üldse blogi lugema kui teema ei meeldi 😀 nagu keegi sunniks lugema ja siis peab kindlasti vihastama ja kommenteerima. On ikka raske elu sellistel…:D Lase edasi Mallu las ussitavad

  • Avatar
    Vasta väga väga naine 27. oktoober 2016 at 14:47

    Me armastame sind! Kuigi kaugelt.
    Aga hullud on teatud % elanikkonnast ja kõikjal, kus on palju inimesi, on ka hulle. Mis teha, kõik teavad seda, a see ei tähenda, et ma kustutamise järel ei uluks endamisi taeva poole, kui mõni minu võrgupäevikus jälle kommenteerib =)

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 27. oktoober 2016 at 15:48

      Ma ka mõnikord ulun 😀 Aga enamasti mõtlen, et ah, söögu sitta 😀

  • Avatar
    Vasta Kersti 27. oktoober 2016 at 14:36

    Kui mu esimene laps sündis ja mul endal ei tulnud tilkagi piima rindadesse ja ma oleksin teadnud mingitest piima pankadest või keegi oleks pakkund korralikku rinnapiima kasvõi pool liitrikest siis ütlen ausalt ,et mina oleks se “napakas” olnud kes selle ka vastu oleks võtnud. Ei tea kas se oleks midagi ka muutnud aga vb oleks mõni haigus olematta olnud.. lapsekesel oli ikka mega nõrk imuunsus ja on siiani kehvake.

  • Avatar
    Vasta Piia 27. oktoober 2016 at 14:36

    Eks inimesed näevad kõike enda vaate nurgast…ja nii nagu nemad seda näha tahavad….lihtsalt kohakuti väga nõme kui lihtsalt lampi pritsitakse sappi teadmata inimest ja tema lugu….kuigi paljud arvavad,et teavad kõigist kõike….Sulle Mallukas aga soovin pikka närvi ja kannatust sellistega?

  • Avatar
    Vasta Katrin 27. oktoober 2016 at 14:35

    ma tean, et meie ümber on väga palju imelikke, mitteadekvaatseid ja kummalisi inimesi. Sina lihtsalt satud nende otsa tihedamini 😀

    Pidin lausa oma mehe FB kaudu minema tšekkama seda kampsunit – no on ju naljakas küll 😀 ma pole kunagi sellisest moest aru saanud (kunagi olid vist hästi poppid ka need särgid/kleidid, millel üks varrukas)

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 27. oktoober 2016 at 15:49

      need ühe varrukaga asjad on JÄLLE moes 😀

  • Avatar
    Vasta L 27. oktoober 2016 at 14:31

    Minu meelest oled sa täitsa lahe ja mis teha kui mõni inimene seda ei mõista, see on tema enda viga 😀

  • Avatar
    Vasta tiina 27. oktoober 2016 at 14:22

    las koerad hauguvad karavan läheb ikka edasi

  • Avatar
    Vasta Ma 27. oktoober 2016 at 14:18

    Noh. Tuleb tõde tunnistada, et minagi olen vahepeal su nalju valesti mõistnud, aga kui natuke rohkem mõelda ja juurelda, siis ikka lõpuks sain aru, et pole sa nii kuri ja halb ühtigi. Inimesed lihtsalt loovad endale mingi kujutluspildi ja peavad seda õigeks.
    Ps! Isegi kui sa oleksid laustropp, siis oma rinnapiima teistele pakkumine on siiski väga südamlik ja armas tegu.

  • Avatar
    Vasta Gerli 27. oktoober 2016 at 14:15

    Haha.. taaskord nii hea tekst. Just lugesin FB TV3 kommentaariumit, kus Sa videos oled seoses nutitelefon,sünnitus jne.. No reaalselt mingi kutt kommenteerib Sind. Ma tahaks küsida,kes on Tema , et halvustab inimesi. Kas Ta tunneb Mallukat reaalselt,et võib loopida lampi sõnu, kui Ta ei tunnegi Sind ?
    Samuti nägin eile seda kampsunit ennem Sinu postitust, mõtlesin eriti naljakas”soe” kampsun ?
    Ka minu tuttavatelt on küsitud. Issand Sa suhtled Gerliga??? Vaata milline ta on , sa ei tea ta minevikku jne?? Pärast olen nende samade ütlejatega suhelnud ligemalt ja nii mõnigi on öelnud,et jah, ma arvasin sinust kui ülbet bitchi aga oled hoopis teistsugune. Inimesed ärge loopige sõnu, kui tunne inimest.
    Ja Mallukaga oleks minagi sõber, mis siis,et vahest ütled ausalt ja otse, nagu minagi ? Milleks keerutada ?

  • Avatar
    Vasta Kelian 27. oktoober 2016 at 14:13

    Mida rohkem aasta edasi läheb, seda rohkem ma mõistan, kui palju inimesi on maailmas, kelle juttu kuuldes/lugedes sa hoiad kahe käega peast kinni ja mõtled, et oh issand. Pole midagi parata, tuleb lihtsalt silm kinni pigistada, põikpäikselt mitte nende juttu kuulata ja oma asja edasi ajada, sest no tõesti ei jaksa kõigile meelejärele olla. No kui nende arust on tõesti väga ee… mõttekas lugeda inimese blogi, kes neile ei meeldi, lihtsalt sellepärast, et kirjutada nõmedaid kommentaare… no las nad siis raiskavad oma aega (ehk elu), pole sinu probleem 😀

  • Avatar
    Vasta Leili 27. oktoober 2016 at 14:11

    What??? Varem lausa käidi ja paluti, et rinnaga toitvad emad oma üleliigset rinnapiima loovutaksid nendele lastele, kelle ema mingil põhjusel ei saanud rinnaga toita. Minu ema nt toitis meie naabrinaise last! Kujutage ette, naaber tõi oma paar nädalat noorema kuti meie poole ja minu ema toitis teda nagu mind – oma last! NO olid perverdid, küll..ma ei või! Ja A. Jolie toitis oma missioonidel orbusid, OMA RINNAGA, toppis neile suhu ja valas oma kehavedeliku võõrastele lastele suhu, apppiiiii! Küll on ikka inimesed. Jube lihtsalt.
    Mallukas, mis neid kaagutajatest enam tähele panna, peaksid ammu juba olema harjunud, et sellised maa ja ilm täis,las elavad oma igavat elu edasi, kui millestki muust pole rääkida.

  • Avatar
    Vasta Mira 27. oktoober 2016 at 14:08

    Unustasin enne kommenteerida aga see on tõesti väga alatu, kui üritatakse sulle nii öelda ära panna lapse kaudu. Milles see väike beebi süüdi on ja ega tema ei saa ju ennast kaitsta. Õnneks või kahjuks on need võõrad inimesed, kes sedasi hauguvad aga usu mind palju õudsam on kuulata enda sugulaste käest, et sul on erivajadustega laps, kes peab käima erivajadustega asutustes. Kuigi mul laps täiesti terve, ei käi kusagil erivajadustega asutustes. Lihtsalt hilisema arenguga. Kui arstid ei leia midagi halba, siis kurjad ja halvad inimesed ikka leiavad. Kadedus on ikka inimestel nii suur. Täitsa peab paika, et eestlase magustoit on teine eestlane.

  • Avatar
    Vasta Tiina 27. oktoober 2016 at 14:07

    On ju vana tõde : Tee head, saad ikka s*tta pikku pead.
    Kui ei tee, oled paha, kui teed, oled kohe kindlasti paha!
    Aga ise, olles beebiootel, on ikka väga valus ja julm kuulda, millise “õnnitluse” osaks võib üks värske ema saada. Kustutasid küll selle kommentaari, aga silmad lugesid ju ikka ja aju mäletab. ? Nukraks teeb, et mõned inimesed toituvad teiste inimeste pihta sappi pritsimisest. Oled tubli ja lase samas vaimus edasi!

  • Avatar
    Vasta Sirje 27. oktoober 2016 at 14:03

    Ha haaa….kuna olin ka kunagi ülikõva ,,lüpsilehm,, …sai juba sünnitusmajas beebituppa piima antud.Nõudlus oli suur ja kuna tol ajal oli pea 10 päeva haiglas garanteeritud,siis ma küll ei oska pakkuda,mitu liitrit seda sinna sai ??? Muidugi ei tea ma,palju seda kuumutati või misiganes,aga emmed olid tänulikud,kellel siis piima veel polnud või oli vähe ?? Tänitamist ,kui sellist polnud ja mingeid alandavaid märkusi.Kes tahtis,see sai ja kes mitte,ju olid vait ?

  • Avatar
    Vasta Anneli 27. oktoober 2016 at 14:02

    Viskad kondi* rahva sekka ja eks karjuma hakkab ikka see kes pihta sai 😉

    (*kont = naljakas pilt, video jne)

    Ehk siis kisavad need kes end puudutatuna tundsid.

    Ma tegin ka ükskord maruhea postituse (detailisesse laskuma ei hakka) ja üks isik leidis, et saab sellest ennast käima tõmmata ja küll ta siis urises ja vingus seal all. Mõtlesin tükk aega, et mis kurat teda nõelanud on, et ega ma ju temast ei kirjutanud 😀 haha.. no läks nädalake mööda ja ma sain asjale pihta – kisaski sellepärast, et tundis ennast puudutatuna, kuna tema oli üks variant nendest keda ma oma postituses mainisin.
    Et jah.. kokkuvõtteks, küllap need kampsuni naljast mitte arusaajad kannavad kodus uhkusega isegi sellist kampsikut, siis tundsid ennast solvatuna ehk? …või isik seal kapsiku sees oli mõni sõbranna ja siis oli vaja kaitsma hakata, tont teab 😀 Hambaharja ja suuvee tüdruku naljast ei saadud seepärast aru, et ehk teevad kodus ka miskit säärast 😀 No minetea mis inimeste peades toimub eksole 🙂
    Mina õnneks sinu huumorit mõistan ja minu arust sinu postitused on head- lausa väga head! 🙂

  • Avatar
    Vasta Medi 27. oktoober 2016 at 13:57

    Ma olen vist ainuke lollike kes selle loo peale kõva häälega naerma hakkas.??? Ilmselt olen ka see õel ja paga nüüd?????

  • Avatar
    Vasta Mann 27. oktoober 2016 at 13:56

    Hahahaha ?

    A ma olen vist korra öelnud, kuid topelt ei pidanud kärisema: “Kullide ja kaarnate kisa ej vähenda kotka väärtust!!!”
    Ole selline nagu sa oled ja ära muuda midagi!!
    WIII LAAAV JUUU?

    • Avatar
      Vasta Mann 27. oktoober 2016 at 13:56

      Ei**

  • Avatar
    Vasta herz 27. oktoober 2016 at 13:54

    Rinnapiima pakkumine doonorlusena on täiesti vajalik tegevus kusjuures.

    http://www.itk.ee/kliinikud/naistekliinik/naistekliinikust/perinataalkeskus/neonatoloogiaosakond/emapiimapank

    Paku sinna, kui sul selliseid olukordi tekib.

  • Avatar
    Vasta Ellu 27. oktoober 2016 at 13:49

    Praegu kuluks sulle see imetamiskampsun marjaks ära. 😀

  • Avatar
    Vasta aka 27. oktoober 2016 at 13:48

    Hahahaaa….kusjuures võin omast kogemusest öelda/üles tunnistada, et kui mulle x inimene hetkel ei meeldi…no nt vihastan ema pea v sõbranna v mehe peale, siis kõik on tõesti võimalik iga sõna mis ta ütleb nati vãânata ja no johhaidii…seda tigedamaks ma lãhen ? see on nagu see vãljend, et kõike mida sa ütled, võidakse kasutada sinu vastu ? õnneks oen vaikne torm…mossitan ja pauran omaette kuni see üle lãheb ?
    Aga sinu puhul siis jah…proovi mitte võtta siis isiklikult kui keegi sind valesti tõlgenda….
    Aga no nii isiklikul tasandil haukumine nagu ema lits ja …ja palju õnne autisti sünnitamisel…
    No ausalt…lihtsalt hale ja mõtetu õelutsemine. Sellistele võib soovida, et nad ise oma mürgi kãtte ã lãmbuksid…

  • Avatar
    Vasta Mimmu 27. oktoober 2016 at 13:45

    Appi lihtsalt mulle ei mahu pähe kuidas inimesed saavad nii pahatahtlikud olla? Kes normaalne inimene kirjutaks sellist asja,et palju õnne…ja muid asju. Nagu mina ei tea. Appi lihtsalt..no ei mahu mulle pähe need asjad. Ja sina Mallukas..sa oled ikka väga tugev inimene, et suudad nendest kõikidest ütlustest üle. Tubli oled ja ole ikka sama edasi. 🙂 mina naudin küll sinu nalju ja ütlusi 😉

  • Avatar
    Vasta Kirke 27. oktoober 2016 at 13:45

    Viimased laused on parimad ! 😀

  • Avatar
    Vasta Kaidi 27. oktoober 2016 at 13:42

    Cool väljatulistatud tekst! Vähe on inimesi, kes nii lihtsa teksti kaasahaaravalt ning vaimukalt kirja suudavad panna 🙂 ma ei ole sinu fänn, ega ka su vihkaja – oman lihtsalt sarnast huumorimeelt ning loen fb uudisvoos ette tulevaid malluka lugusid mõnuga 😉 Go go girl!

  • Avatar
    Vasta Merle 27. oktoober 2016 at 13:39

    Täitsa lõpp mis inimesed.Ütle midagi kuu või päiksekohta aga jätke lapsed rahule.Iga laps on ju süütuhing.Ega haigelaps pole süüdi ju ,et ta haigena sündis.(räägin üldiselt)Kui midagi head/ilusat ja mõistlikku öelda pole siis võiks ju ütlematta jätta.Oleks mu beebi väiksem oleksin täitsa mõelnud selle tissipiima peale aga kuna ta peaaegu 6 kuune siis ilmselt ta oleks pirtsutanud.
    Igal juhul jõudu ja jaksu elus edasi minemiseks.☺

  • Avatar
    Vasta Siret 27. oktoober 2016 at 13:37

    Mul on siiralt kahju, et inimesed on nii õnnetud ja kibestunud elus, et peavad enda valusid leevendama teisi halvustades ja sõimates. Sama kahju on mul inimestest, kel puudub huumorisoon. Lihtsalt kahju. Sellised inimesed ei saagi kunagi õnnelikud olla. Tean, kui nõme see on, lugeda koledaid kommentaare enda või pere kohta, aga lohutuseks ongi see, et selline inimene ei saa olla terve mõistusega ja seda ei tasu tõsiselt võtta.
    Mina aga olen õnnelik, et on olemas selline tore blogija nagu Sina. Kui sa teeksid samasuguse “annetusfondi” nagu Irja ja Inno, siis ma tõsimeeli kannaks sulle iga kuu raha, peaasi, et su blogi lugeda saaks 😀 nali naljaks. Minu sõpruskonnas ka üldjuhul kuulen ikka, et kui vahva sa oled jne, ja kui keegi ütleks, et ei ole, siis ma ei oleks nende sõber enam. Vsio 😀
    ja see kampsuni nali oli tõesti naljakas.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 27. oktoober 2016 at 13:40

      Ma sain just teada, et sellise serveri peal olemine, et mu blogi maha ei jookseks pidevalt, maksab kuus mitu sotti, nii et ava heaga oma rahakotirauad :D:D

  • Avatar
    Vasta Janet 27. oktoober 2016 at 13:31

    Suuri laevu saadab ikka kajakate kisa. ?

  • Avatar
    Vasta Marju 27. oktoober 2016 at 13:30

    Päeva parim lugemine ???? ainuke tigetaks ajav koht oli kui sa mainisid kellegi kommi et sünnitasid järjekordse autisti. Saaks väänaks ta pea sinna kus on ta perse ???. Mu keskmine poeg on ka autist ja no sorry inimesed kes sellest midagi ei tea peaks oma suu yldse kinni hoidma. Minu jaoks on autism lihtsalt teisiti maailma nägemine. Arvan et sa oled lihtsalt super emme. Ja selle rinnapiima koha pealt sa tahtsid head aga nagu ikka neid kes arvavad et sa pyyad vist kellegi teise last vist ära tappa ????. Aga edu ja ootan põnevusega su uut postitust. P.S Väike Peeter tervitab Pisikest Lempsu

  • Avatar
    Vasta Annika 27. oktoober 2016 at 13:29

    Viimane lause????

  • Avatar
    Vasta Kristiina 27. oktoober 2016 at 13:27

    Sa ikka jumala normaalne inimene, ise ka alles hiljuti avastasin. 😀
    Kui ausalt rääkida siis mul olid ikka suured eelarvamused (ja kust need tulid, pole õrna aimugi!!!). Igal pool tuututati, et Mallukas ja Mallukas. Ja kuidagi tekkis halb varjund. Võibolla sest olin kade?? I don´t know! Või et ma lihtsalt ei teadnud, millest kirjutad ja kujutasin endale igasugu jama ette. Aga see oli minu (eel)arvamus ja ma ei öelnud seda kõva häälega välja, kellele ja miks peaksingi. Ja kui ükskord Su blogi lahti lõin siis vaatasin, et oh, Sa ikka äge mutt. 😀 Ja nüüd elan sajaga Su elukesele kaasa!

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 27. oktoober 2016 at 13:34

      Krt, sa ka vist normaalne inimene 😀

  • Avatar
    Vasta Keidy 27. oktoober 2016 at 13:27

    Fcking lahe inimene oled ja mul tekib tunne nagu tahaks füüsiliselt kedagi lüüa, kes julgeb veel midagi sinu/su pere kohta halvasti öelda. Olen endiselt arvamusel, et enamus pahatahtlikke (negatiivsust ja õelust täis) kommentaare kirjutavad kadedad ja rahuldamata naised 🙂

  • Avatar
    Vasta Getter 27. oktoober 2016 at 13:22

    Las koerad hauguvad, mina sain küll head huumorit seda kampsunit vaadates nautida 😀 Pane sama vägevalt edasi, ega kõik ei saagi rahul olla aga inimene tahab ju iseendaks jääda ja omalaadi huumorit teha.

  • Avatar
    Vasta Anneli 27. oktoober 2016 at 13:21

    Sa oled vägagi normaalne! Lapsed on sul armsad ja ise oled kenake 🙂
    Tubli, et suudad üle olla nendest rõvedatest kommentaaridest, sest mina arvan, et inimesed on su peale lihtsalt kadedad. Ole tugev!

  • Avatar
    Vasta Carol 27. oktoober 2016 at 13:21

    Vähemalt sa nendele vastikutele kommentaaridele oskad ägedalt alati vastata, see meeldib mule kõige rohkem!

    Äge mamps oled muidu minuarust!

    Highfive!

  • Avatar
    Vasta Mammu 27. oktoober 2016 at 13:20

    Eks siin ongi inimeste erinevus, kõigile ei saagi kõik meeldida ja sama kehtib ka naljade puhul..mõnele naljakas, mõnele mitte.
    Olen ka ise tutvusringkonnas nii jutu käigus midagi sinu blogist rääkinud ja siis on alati kaks varianti, kas inimene kelle ma räägin vastab midagi sellist, et jaaa ma tean, see Mallukas on ikka nii äge..ma jägin teda ka. Või siis on reaktsioon, et appi see kohutav Mallukas on seda ja teist 😀
    Ennast ajab ka naema, kui kurjad inimesed võivad olla, kuna sa oled sellinne otsekohene ja räägid elust nii nagu see on. Kui ei sobi, pole vaja jälgida ju 😉
    Ja no see kampsun…tundus tõesti nagu nibu kukuks kohe välja 😀

  • Avatar
    Vasta Kätlin 27. oktoober 2016 at 13:20

    Inimene kes õnne soovis jãrjekordse autisti sünnitamisel, siis see inimene ilmselgelt ei tea, kes üldse on autist..
    Aga no, õnneks seda ei saa hinge võtta!!

    Ja see kampsun..Minu arust on ka naljakas. Tahaks lausa päriselt näha,kas tõesti selliseid tehakse 😀

    Kuid sina, krdi kift naine, jätka nii nagu siiani 😉

  • Avatar
    Vasta Triin 27. oktoober 2016 at 13:20

    Issand see inimene kes Lendekese kohta sellise kommentaari jättis on küll kõvasti kukkunud .see kampsun ajas mind ka naerma ,mitte see inimene vaid just see kampsun??

  • Avatar
    Vasta Sirli 27. oktoober 2016 at 13:19

    No milleks sellised huumorisooneta inimesed loevad su blogi kui see neile ei meeldi 😀 Ärgu siis lugegu!
    Enamasti on sellistel sappi pritsivatel inimestel endal elu nii igav,et nende päeva tipp hetk ongi see kui nad kellelegi midagi halba saavad öelda.
    Aga nagu öeldakse,karma is a bitch 😀 Küll need õeluskotid kõik kuhjaga tagasi saavad 😀

  • Avatar
    Vasta Liisa 27. oktoober 2016 at 13:15

    Ongi Mallukas mingi naljanina oled v ? Iseenda ja teiste üle ei toho never ever naerda. !!! No mida noh, elu on tõsine ja jumal kui keegi kommenteerib mu kampsunit siis suren depressiooni ja kurvastusse. Räige mõnitaja selline pluss parseldab siin oma kehavedelikke, rohkem Korsi käekellasi mitte piima kotte eksole . 😀 Ehk siis elu on surmtõsine ja oma arvamus tuleb ainult endale hoida pluss Sa ei hakka ju mõnitama oma blogis kommenteerijaid, sest nemad on ju sinu leib eksole!! 😀 Tõesti natuke huumorit ja veel eriti musta on meile kõigile lausa hädavajalik.

  • Avatar
    Vasta Annika 27. oktoober 2016 at 13:14

    Ma olen vist liiga õrna hingega, aga mind pani see postitus nutma, aga Mallukas suutis ikka kõik naljakaks muuta. Nii ma siis nutsin ja naersin. Aga tõesti, tulge mõistusele inimesed, kuidas te saate nii õelad olla :O
    Ma pole ka su kõige suurem fänn, nüüd Lende sünniga olen uuesti jälgima hakanud, aga ei tuleks küll selle pealegi, et sind, sinu lapsi ja lähedasi kommenteerima hakkaks. Ole tugev, õigemini oled tugev, pea püsti ja naljaga ikka edasi. Minu silmis eelarvamus Sinust paranes 😀

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 27. oktoober 2016 at 13:15

      Haha, tasus siis ikka öelda sajandat korda, et krt ma jumala normaalne inimene. jess 😀

  • Avatar
    Vasta Angelina 27. oktoober 2016 at 13:14

    Ma vist olen liiga ‘värske” blogi lugeja , aga jeebus mis ma praegu lugesin ? Nagu reaalselt on olemas inimesi kes sulle nii “õnne soovisid” Lende sünni puhul? Issand kui viha ja vihkamist täis peab selline inimene ikka olema. Nagu tegelt ka ma olen juhm.
    Olen su blogi jälginud ehk kaks-kolm kuud ja ma olin kursis et sa igast jama ka saad mida sa nii-öelda läbi ei lase siit, aga issus kui haigeid inimesi ikka olemas om ja siis ohivad ja teevad draama inimesed kes naljast aru ei saa sinu kallal mingi kapduni päraat?! No tõesti inimesed mis teil viga on?

  • Avatar
    Vasta Kristin 27. oktoober 2016 at 13:13

    See oli jah nats imelik, et sa ütlesid vaid, et naljakas kampsun(no oligi ju :D), aga sappi pritsima hakkasid teised. No ja lõpuks said ikka sina sõimu, et mis solvad siin jälle kedagi ööö öö..

  • Avatar
    Vasta Kelly 27. oktoober 2016 at 13:13

    Issake, ma ei kujutanud ettegi, et ühe kampsuni postituse pärast selline kisa lahti läheb 😀 Mina reaalselt vaatasingi kampsunit aga kui nüüd kommentaare lugesin siis oiappiappi , mida kõike inimesed ühest postitusest välja võivad lugeda… karm, kui huumorisoont ei ole antud ja kõike nii tõsiselt võetakse.. 😀

  • Avatar
    Vasta Mira 27. oktoober 2016 at 13:12

    Idee oli sul ju armas, et pakkuda enda rinnapiima aga reaalselt mõtlesin ise ka, et hmmm. Pane nüüd natukene end selle ema asemele, kellel rinnapiima vähe või pole üldse, et kui sa ise oleksid sellises seisus ja keegi pakuks rinnapiima, kas sa siis reaalselt võtaksin võõra inimese rinnapiima ja annaksid seda enda beebile? Mida see pikas perspektiivs siis muudaks. Annaksid ühe korra seda võõre rp-d ja hiljem siis ikka RPA-d või heal juhul enda oma. Minu laps näiteks ei joonud minu sügavkülmutatud ja ülessulatatud RP-d. Eelistas värsket kraami otse vabrikust. Ka minul oli väga palju piima ja mul olid ka sügavkülmad täis, isegi mõtlesin, et võiks kellegile pakkua aga siis kui nagu sügavamalt järele mõtlesin, siis tundus see idee jabur. Üldsegi ei ütle seda paha pärast. Piimapank tunduks parim lahendus aga jah, kes viitsib…

    Ma vist juba arvan kelle kampsunit sa silmas pidasid. Ka ise vaatasin eile ühte reklaampilti ja siis tundus imelik, et ok kampsun huvitav ja naine kena aga miks peab see kampsun nagu tõesti nii pea nipliteni madalal peab olema, et huvitav mida siis reklaamitakse kas kampsunit või….. 😀 Ei teas kas oli sama kampsun 😛

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 27. oktoober 2016 at 13:14

      No kui minul piimajaam otsa lõppes, siis ma oleks hea meelega Marile kasvõi paar päeva õiget kraami andnud, kui keegi pakkunud oleks 🙂

  • Avatar
    Vasta Heilika 27. oktoober 2016 at 13:11

    Ma tavaliselt ei kommenteeri su postitusi. Aga seda lugedes jäi mul lihtsalt suu lahti imestusest, kui õelad võivad inimesed olla. Pärast seda, kui lugesin kohta “Palju õnne järjekordse autisti sünnitamise eest!” läks mul kogu muu tekst meelest ja jäin mõtlema: ”Kas päriselt ka? PÄRISELT? Kes küll nii mõtleb ?”.

    Ja neid naljapostitusi vaadates kugistasin omaette naerda. Olen ka vist jube inimene.

  • Avatar
    Vasta K 27. oktoober 2016 at 13:11

    Kui seda kampsi pilti nägin, arvasin kohe, et kellelegi see hammaste vahele jääb ja sa sealt mingit sõimu saad. Minu arust oli ka naljakas kampsun, eks ma olen ka siis üks paras värdjas ??

  • Avatar
    Vasta Mirjam 27. oktoober 2016 at 13:10

    Ma vaatasin ka seda kampsunit üpris viltuse näoga. Esiteks nägi see veider ja totakas välja ja teiseks, kui on nii jahe, et ma kampsunit selga tahan panna siis on mul on ikkagi jahe ja ma ei taha et mu ülakeha nibudeni paljas oleks 😀

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 27. oktoober 2016 at 13:12

      keegi pakkus hea mõtte välja, et äkki see on imetamiskampsun :D?

  • Avatar
    Vasta Mailis Kämbre 27. oktoober 2016 at 13:09

    “SEEE Mallukas!”- tead sa oled üks…..täiega/ rämedalt lahe eit 😀
    See on mu esimene kommentaar sinu blogis kuigi fännan su lehte juba ammuilma…nüüd ei saa enam vaiki olla. Pane aga samamoodi edasi, vahel tundub, et sa oled ainuke normaalne inimene siis maailmas ja aru ma ei saa mis teistel viga on 😀

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 27. oktoober 2016 at 13:10

      mul on kogu aeg selline tunne, et mis krt teistel viga on :D:D

  • Avatar
    Vasta Elis 27. oktoober 2016 at 13:09

    Issssssand, kas tõesti keegi jättis sellise komentaari Lende sünni puhul? Oumaigaaad, see ei ole võimalik ???
    Vot see on.. kõige jäledam tegu 🙁 uuuh, kui õudne
    Sorri sellise hala eest, aga nagu tõsiselt, on see kommenteerija päris soe peast või? Ja samamoodi need inimesed, kes arvavad, et sa muudkui mõnitad ja blabla

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 27. oktoober 2016 at 13:11

      Ah tead, karma is a bitch, ma lihtsalt kustutasin selle kommentaari ja asi ants, aga see inimene .. ta murrab küll kuskil varsti jalaluu vms 😀

      • Avatar
        Vasta Elis 27. oktoober 2016 at 13:15

        Mulle niiiiii meeldib su suhtumine!! Ma ei kujuta ette, ma oleks totaalselt hüstasse läinud vist.. aga nohhh, eks sa oled vist vähe rohkem karastunud selliste suhtes ??
        Kõudu ja jaksu sellistega mässamiseks! Äge oled 🙂

        • Avatar
          Vasta Elis 27. oktoober 2016 at 13:17

          Upsss, jõudu tahtsin ikka soovida 😛

        • Mallukas
          Vasta Mallukas 27. oktoober 2016 at 13:24

          Mu hüsteeritsemised on juba ära hüsteeritsetud 😀 Blogimise algusaegadel

  • Avatar
    Vasta K 27. oktoober 2016 at 13:09

    Nägin ise ka seda kampsuni postitust su seinal ja tõesti oli see kampsun naljakas. Aga miks peab tundma kaasa sellele inimesele kes selle pildi endast tegi? Facebook on avalik koht ja peab arvestama pilte lisades selliste asjadega. Naljakas on ka see kuidas hüsteeriasse mindi kui sa rinnapiima pakkusid. Kui mul endal oleks vaja olnud siis oleksin ise selle kindlalt vastu võtnud, sest päris rinnapiim on minu arvates ikka parem kui piima asendaja. Pea püsti Mallu, las nad hüsteeritsevad kui neil midagi targemat teha pole. 🙂

  • Avatar
    Vasta Kristi 27. oktoober 2016 at 13:08

    Ise mõtlesin Sama kui seda kampsuni pilti nägin, et issand jumal võtke üks chill pill Ja katsuge olla, sa ju lihtsalt näitasidki kampsunit ?? aga eks see olegi nii et kui sa mõnele Ei istu siis leitakse igas asjas probleem, aga sa ole Ikka Sama püss edasi ja edu kõige vahvaga mis teoksil, vahel on kadedus see mis inimesed kiuslikuks ajab (pean silmas kommenteerijaid) ?

  • Avatar
    Vasta Triin 27. oktoober 2016 at 13:08

    Ma olen täiesti sõnatu… hullumeelsus milliseid õudseid inimesi on olemas. Ma isegi ei oska midagi kommenteerida hetkel?
    Sina kallis Mallu ole ikka sama tubli ja armas edasi☺ Katsu sellistest lihtsalt kaarega mööda käia☺ kalliiii!!!

  • Avatar
    Vasta Laura 27. oktoober 2016 at 13:08

    Sa oled nagu Savisaar…kui head oled teinud, unustatakse see ruttu, aga tee midagi, mis kellelegi ette jääb, oled kohe ei tea kes ja KAPO ukse taga ja sellest räägitakse veel aastaid.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 27. oktoober 2016 at 13:09

      Haha, vot savipätsiga mind veel võrreldud ei ole 😀

  • Avatar
    Vasta Kerttu 27. oktoober 2016 at 13:07

    Oh jumal, just seda mul oligi täna vaja!!

    “põrandal kõht kõveras, irnumas nagu lämbuv kajakas”

  • Avatar
    Vasta M 27. oktoober 2016 at 13:06

    Uskumatu !
    Ei oskagi midagi öelda.
    Inimesed on kadedad, et neid pole õnnistatud otsekohesuse ja huumorimeelega. ?
    Kõik on sinu poolt nii hästi öeldud. Aitäh korraliku naeru eest 😀

  • Avatar
    Vasta Sandra 27. oktoober 2016 at 13:06

    Ma ei räägi praegu üldse sinust Mallu,aga seal osad kommenteerijad kirjutasid”müüb siin oma tisse vist pigem ja poosid kah sellised nagu poseeriks meesteajakirjale”.Need,kes seda kirjutasid ju nagu natuke mõnitavad teda.Teine inimene teeb oma tööd,teenib leiba lauale ja siis öeldakse talle,et jumal küll,kas müüb oma tisse w.Ehk see naljakas kampsun ongi talle suur ja selle pärast hoiab end veidi teistsuguse kehahoiakuga.See selleks..Oletame,et üks naine saab kodus mehelt peksa ning üht last kiusatakse koolis.Loobitakse tema asju mööda klassi laiali ja öeldakse koledaid sõnu.Üks on lähisuhtevägivald,teine aga vaimne vägivald.Ikka üks suur kategooria,mille ühine nimetaja on vägivald.Täpselt samamoodi on ka igasugune mõnitamine alati mõnitamine.Ma natuke imestan,et sina ju kirjutasid irooniaga,et soe kampsun ja siis mingid suvakad naised kraaksuvad”jaa on jah mingi kole bitch siin oma nartse müümas”.Sina räägid kampsunist,nemad aga mõnitavad müüjat.Imelikud 😀

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 27. oktoober 2016 at 13:07

      Ma eile õhtul lisasin selle ja hommikul ei lugenud kõiki komme üle, aga eks ma lähen kohe vaatan. Pole jah kena kedagi niimoodi narrida, pealegist mis ta poosil häda on? Tavaline naine, NALJAKA KAMPSUNIGA 😀

  • Avatar
    Vasta Aveli 27. oktoober 2016 at 13:05

    Ära pane neid haigeid värdjaid tähele, kes mingeid eriti värdjalikke kirju saadavad või kommentaare panevad.
    In your defence – seda hambapesu videot vaadates oli mul niiiii ebamugav. See oli nagu durexi reklaam aga hambapastale vms.. Kohutav. Veel kohutavamaks teebki selle asja see, et see polnud naljaga mõeldud.
    Sellest rinnapiima fiaskost ei saa ma üldse aru – vanasti olid ammed, kes toitsid lapsi – võõraid lapsi oma rinnaga, kujutad sa ette!! 😀
    Ja see kampsun.. No minu arvates oli sinu poolt väga õigustatud küsimus, et kas õlgadele on eraldi kampsun. Sa ei öelnud isegi midagi sitasti. Inimesel on see pilt avalikult netis üleval ja noh, päris paljastav pildike..
    Seetõttu on ka mul palju inimesi, kes mind ei salli. Olen mingi asja kohta väga otsekoheselt arvamust avaldanud, ette jäänud kellelegi ja pärast seda olengi mõrd mis mõrd..

  • Avatar
    Vasta A 27. oktoober 2016 at 13:05

    Kuidas keegi saab sellise “õnnesoovi” saata???? Ma oleks hulluks läinud vihast ja kurbusest ilmselt. Ebanormaalsed inimesed on meil siin ymberringi. Raudselt naeratavad ja mängivad abivajajaid kui sa midagi kallist tasuta jagamas oled.. v.a see rõve ternespiim muidugi. Sa oled väga tugev, et Sa seda siiski enamasti huumoriga suudad võtta, mis Sulle postkasti sajab. Jõudu ja jaksu 🙂

  • Avatar
    Vasta mann 27. oktoober 2016 at 13:02

    Päris hea 😀 . Lase samas vaimus edasi.

  • Avatar
    Vasta Helina 27. oktoober 2016 at 13:01

    Veider on see, et mitte keegi ei sunni Sind jälgima, Sinu postitusi vaatama jne. Kui inimene teab, et ta ei salli Sind ja talle ei meeldi Sinu jutt ja naljad siis no mille kuradi pärast siis jälgima ja halvustavaid kommentaare jagama peab 😀 Lihtsalt arusaamatu, kui mulle ei meeldi inimene ja tema mõttemaailm, siis ei veeda samamoodi ju temaga aega. Täiesti vabatahtik on see ja normaalsed inimesed peaksid sellest ikka aru saama, et see on nali. Eriti tõesti see “hästi soe kampsun”. 😀

  • Avatar
    Vasta Eg 27. oktoober 2016 at 13:00

    Vaatasin vist üleeile TLC pealt saadet, kus naine teenis raha rinnapiima müûmisega. 30ml maksos mingi 5 dollarit. Ja mitte vaid emad ei kstnud oma beebidele seda, vaid ka nt mehed, kes seda juua tahtsid 😀

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 27. oktoober 2016 at 13:09

      krt, ja ma loll pakkusin beebidele 😀 oleks pidand kohe meestele ärima

      • Avatar
        Vasta Girle 27. oktoober 2016 at 13:16

        Hommikuks kohvipeale? 😀

  • Avatar
    Vasta M 27. oktoober 2016 at 13:00

    Selle kampsuniteema kohta ütleks niipalju, et sina tõesti ei mõnitanud inimest, aga mõnitasid kommenteerijad postituse all ja ma tõesti ei hakkagi vist iial mõistma miks on kellelegi vaja halvasti öelda? Kas teist alla surudes tunned et oled ise kõrgemal ja parem? Ja endiselt ei räägi ma sinust vaid inimestest, kes kommenteerisid selle naise välimust jms.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 27. oktoober 2016 at 13:04

      Noh, see on ka mulle arusaamatu, ma tõesõna ei teadnud, et tegu päris inimesegagi on 😀

  • Avatar
    Vasta Kristiina 27. oktoober 2016 at 12:59

    Oh issand…Sa näed, aga ei mürista???
    Minu jaoks oli armas, et sa pakkusid võimalust mõnele beebile, kes alles rinnalaps ja emal tõesti pole veel see piim jooksma hakanud. Oleks ma Tallinnast, siis vast oleks kohe oma titega su juurde jooksnud?

  • Avatar
    Vasta Minni 27. oktoober 2016 at 12:59

    Hahaha, mine pekki :D:D Ma ei ole ammu nii palju naerda saanud, kui seda postitust lugedes. Sul ikka see jutt jookseb mõnusalt 😉 ma olen tööl ja reaalselt inimesed vaatasid, et mida sa lollakas irnud seal arvuti taga üksinda 😀 😀 😀
    Ma arvan , et need inimesed, kes su jutule, postitustele või jagamistele nii reageerivad on ühed väga huumorivaesed või kibestunud inimesed. , kes kohe absull nalja ei mõista . Lase ühest kõrvast sisse ja teisest välja. Parim nõuanne sellise jutu kohta ausalt öeldes 😀
    Edu sulle su tegemistes, mulle oled suutnud küll nalja pakkuda 😉

  • Avatar
    Vasta Gaia 27. oktoober 2016 at 12:58

    Mina küll naeran su naljade üle 🙂 keep going!

  • Avatar
    Vasta liis 27. oktoober 2016 at 12:57

    Hahaha, minu meelest on kurb see, et paljud inimesed on niii kibestunud ja kurjad. Ei mõisteta nalja ja iga ütlemise peale arvatakse, et kohe on räme mõnitus jne. Ära pane tähele neid. Minule sa meeldid sellisena nagu sa oled :))

  • Avatar
    Vasta Sunny 27. oktoober 2016 at 12:57

    Paljud inimesed lihtsalt ei saa naljast aru ja see on tegelikult kurb. Nende endi pärast! Sina katsu endiselt üle olla ja lase edasi! 😉

    Aga Mallukas, selle Avandi pildiga siin meenus, et kas sa ikka oled kursis, et sa Ott Sepa monoetenduses ka mainitud saad? Kuulsuse valud! 😀

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 27. oktoober 2016 at 13:04

      Keegi ütles jah, et olin mainitud seal. Päris uhke värk 😀

      • Avatar
        Vasta Aveli 27. oktoober 2016 at 13:06

        Oh, päriselt?:D

      • Avatar
        Vasta Sunny 27. oktoober 2016 at 13:29

        Ega Ott ka midagi ilusat ei öelnud, aga normaalsed inimesed saavad aru, et see on huumor. 😀 Mina püsilugejana ka naersin! 😀