Ilukraam

kuidas ma endale kulmud sain

19. november 2016

Ma tõstan käed ja ütlen, et ma ei oska kulme värvida. Selles suhtes, et läbi häda midagi ma olen sinna peale plätserdanud küll, aga iga kord, kui ma neid värvisin, tulid nad lõpuks erinevad ja mitte kuigi esinduslikud. Minu enda õnneks ei ole ma kuigi suur perfektsionist ja ma teadsin küll, et ega keegi neid kulmusid mul luubiga ei vahi. Aga värvitud kulm on ikka ilus, kuidagi raamib kenasti näo ära ja jätab isegi ülejäänud meigi tegemata jätmisel mulje, et midagigi on näos olemas. Selle pärast tuligi mul mõte, et  peaks laskma endale kulmud teha. Ega kahe lapsega elu ei ole meelakkumine, kus enda meikimiseks aega maa ja ilm on, seega oleks ju hea, kui midagi oleks kohe olemas, kui silmad lahti teen ja kargu alla ajan.

Alguses mõtlesin ma lihtsalt kulmude keemilisele värvimisele+korrigeerimisele, aga lõpuks avastasin ma ennast ikka Kristina Ilutoast, Kristel Suvi püsimeigistuudiost (LINK). Kõige esimene samm oli tegelikult mul perearstilt uurida, kas ma tohin üldse endale püsimeiki teha, kuna olen imetav ema. Aga arst leidis, et ta ei näe põhjust, miks ma seda teha ei tohiks. Jah, tätoveeringuid ei tohi teha, aga püsimeiki tehakse rohkem pindmisesse nahakihti ja seega on täitsa lubatud ka rasedana, kui ka imetavale emale, kuid igaks petteks peab naine siiski enda arstilt/ämmakalt üle küsima!

Esialgu uuris Kristel mu näonahka ja nahatooni, valisime koos kulmude värvi ja kulmude tegemise tehnika. Värvivalikuks sai keskmine pruun ja tehnikaks kulmukarvatehnika, mis sobib minu näonahaga Kristeli sõnul paremini. Siis joonistas ta mulle kulmud näkku, mulle sobis ja nõnda hakkas ta mulle kulme pähe “tätoveerima”. Ma nüüd tean, mis tunne Nõia Intsul oli, kui teda näkku tätoveeriti… 😀 Naliii, mind on tätoveeritud, aga see ei olnud tätoveerimisega võrreldav!

15102144_10154731680754911_896126249_o

Imeline mina oma naturaalsuses. Meikimata, siniste silmaaluste ja puhmas kulmudega.

Kabinetis veetsin ma vist kokku üldse kaks tundi, aga minu meelest enamik aega kulus ettevalmistustele. See püsimeigi osa võttis minu meelest tunnike, aga ma pead panti ei pane, sest ma kella ei vaadanud. Igatahes ma vastan nüüd kahele enimküsitud küsimusele. Kas see oli valus? Ei, ei olnud. Vahepeal natukene kipitas, aga püsimeigi tegemisel kasutati tuimestavat geeli. Teine küsimus, mida minu imestuseks küsiti on see, et kas mu enda kulmud aeti maha. Ma ei kujuta ette, miks oleks ta pidanud mu enda kulmud maha ajama, aga ei. Ei aetud! Enda kulmud on kenasti alles. Ainult seda hirmsat puhma ta natsa pügas, mis mu kulmudes oli. Natukene kitkus ka ja see kitkumine oli kõige valusam osa kogu protsessist, päriselt kah.

DSC_4322

Kulm on “kammimata” #ups

DSC_4324

Täna näevad mu kulmud siis sellised välja. Nad on veel natukene tumedamad, kui lõpptulemus olema peaks. Umbes 10% peaks nad heledamaks minema. Lisaks peaks paari päeva jooksul peale tulema kerge koorik, aga mul pole veel tulnud. Valus pole ikka veel, ainult natukene sügelevad kulmukesed. Peale olen määrinud Bephanten kreemi, hästi õhukese kihina.

6-8 nädala pärast pean minema nn järelkontrolli, kus tehakse pisiparandused ja korrektuurid, kui seda vaja peaks olema. Tulemus peaks kestma umbes aastakese, siis hakkab pigment hajuma ja vajab ületegemist. Vähemalt nõnda Kristel mulle rääkis.

Hinnainfot leiate SIIT!

Mul paljud sõbrad imestasid, et appi, kuidas sa julgesid püsimeiki teha, et keegi võib ju su kulmud jube pekki keerata, aga noh, ma isegi ei mõelnud sellele. Kristel tundus (ja ongi) väga pro ja oli sada korda rohkem perfektsionismi peal väljas kui mina. Ma ütlesin vist mitu korda, et ok, minu meelest on nad nüüd valmis ja samasugused, aga ikka nokitses Kristel midagi edasi 😀 Pohuisti rõõmud – olen vist alati suht rahul kõigega! Aga siinkohal tundub, et on vist põhjust ka rahul olla, sest siiani on kõik kiitnud. Isegi Kardo täna hommikul ohkas, et ma olen nii ilus, et oleksin nagu salaja varem ärganud ja ennast ära meikinud. Hehe.

Igatahes, ma nüüd olen mega rahul ja näen veits rohkem inimese moodi välja. Soovitan soojalt. Vähemalt Kristeli töö on korralik!

Loe ka neid postitusi!

69 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Assi 3. mai 2018 at 16:41

    Tere Mallukas!

    Kuidas on kulmudega seis täna? Kas oled üle lasknud teha või mitte? Kui sul oleks võimalik valida, siis kas oleksid aastad tagasi teinud need? Küsin sellepärast, et lasin hiljuti teha microbladingu, tulemus oli algselt nii ilus. Kui see kõik maha koorus, jäid kulmudesse “augud” ja värvus läks sinakaks. Ootan meeleheitlikult korrigeerimise protseduuri, lootes, et teeb asja paremaks 🙁 aga jah, kahjuks on kulmumaailmas tõmmekaks pildid, mis on tehtud vahetult peale protseduuri. Milline on tulemus kuu hiljem, seda millegipärast keegi ei propageeri kulmutehnikutest. Kui mul oleks võimalik valida, siis ma pigem pole teinud.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 3. mai 2018 at 16:52

      oi, mul küll midagi sellist ei olnud, ma võin sulle saata pildi ilma meigita (ma pole isegi üle lasknud teha :D)

      • Avatar
        Vasta Assi 4. mai 2018 at 16:42

        Võid saata küll 🙂

  • Avatar
    Vasta Lille 5. november 2017 at 15:15

    Mulle meeldis see lause, et ega kahe lapse kõrvalt pole maad ja ilma aega meiki teha. Ma tegin täna korraga meiki ja pannkooke. Multitasking rules?

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 5. november 2017 at 15:16

      usu mind, ma olen ka teinud, aga see ei tähenda, et iga päev multitaskida rabeleda viitsiks 😀

      • Avatar
        Vasta Lille 6. november 2017 at 07:18

        Jaa, ei viitsi jaa?

  • Avatar
    Vasta Liis 5. november 2017 at 10:32

    Ma lasin ka selles tehnikas teha kulmud endale. Aga mul oli niii retsilt valus, ka koos tuimestusega. Samuti mul ei püsinud see kuidagi peal, koos koorikuga tuli ka toon maha. Lasin veel 3 korda üle teha, et tulemus püsiks. Kuid ikkagi ei jàänud nii nagu lootsin. Hetkel on selline õrn kontuur alles, selline hallikas. Igapäev värvin nyyd ise kulme, muidu suht kole. Lasin microbaldingut teha selle aasta mai kuus. Selline oli minu kogemus. Lootsin rohkem kui sain sellest. Kulmukuju oli muidugi ilus,aga kahju et ei püsinud peal üldse 🙁

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 5. november 2017 at 10:36

      Mul esimene kord oli ka valus, aga see oli vist hormoonidest (tegin suht peale sünnitust), aga seekord polnud üldse! Kus sa siis teha lasid enda kulmud?

      • Avatar
        Vasta Liis 5. november 2017 at 10:44

        Kes tegi juba teab mu tagasisidet. Ma ei hakka siin vast avalikult maha tegema. Ta ise ütles, et see minu eripära, et ei jäänud püsima. Minu nahk siis teistmoodi..kas uskuda?

        • Mallukas
          Vasta Mallukas 5. november 2017 at 10:48

          Hmm.. seda ma ei kujuta ette isegi…

  • Avatar
    Vasta mia 4. november 2017 at 20:40

    Hei.
    Sinu antud hinnakirja lingi all ütleb: Well this is somewhat embarrassing, isn’t it?
    It seems we can’t find what you’re looking for. Perhaps searching, or one of the links below, can help.

    Kas hinnakiri on maha võetud?

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 4. november 2017 at 20:46

      Mine vaata fbis “püsimeigi stuudio”, seal on 🙂

  • Avatar
    Vasta Reelika S 4. november 2017 at 19:21

    Kas sooduskoodi ei ole vôimalik välja kaubelda? ?

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 4. november 2017 at 20:20

      Ma küsin ta käest 🙂

      • Avatar
        Vasta Reelika S 6. november 2017 at 13:51

        Kui saab , panen kohe aja tema juurde?

        • Mallukas
          Vasta Mallukas 6. november 2017 at 14:31

          Sooduskoodiga mallukas saad 10 prossa 🙂

  • Avatar
    Vasta Ingrid Nagel 4. november 2017 at 17:29

    Soovin osaleda Kulmude püsimeigi loosis.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 4. november 2017 at 17:41

      mine osale siis, see toimub fbis, mitte siin postituse all 🙂

  • Avatar
    Vasta Raili 4. november 2017 at 16:59

    Vot on asi mis mind jubedalt leili ajab..Nimelt olen eluaeg saanud õpetajatelt “sõimata”, et ripsmeid ja kulme värvin aga no ei,mind on ” õnnistatud” tumeda puhmas kulmudega ja tumedate ripsmetega..kunagi sai käidud kosmeetiku juures kulme ohjamas ..tulemus-tihedamad,tumedamad ja 2 nädalaga tagasi..andke abi..
    Niisiis vaatan imetlusega heledamaid kulmukaari mis nii kaunid ja kaardus ripsmeid- endal on otse mis otse,painuta,kooluta või tee mis tahes..ikka jonnakalt otse.
    Ja siis kui tuleb vastu mõni noor näitsik kel kulmud tõrv mustaks ja suureks võõbatud…prrr..minu arust jube mis jube..aga see on puhtalt minu arvamus..

  • Avatar
    Vasta Mari 4. november 2017 at 16:20

    Võtan osa! ☺
    Nooruses sai lastud neid kakkuda tuttaval ja tänaseks on lõpud suhteliselt karvavabad.. Oeh, kuidas tahaks omale kauneid kulme ??

  • Avatar
    Vasta stina 4. november 2017 at 15:48

    Soovin osaleda. Võidu kingiks edasi oma emale, kellel on sünnipäev tulemas! 🙂

  • Avatar
    Vasta Liis 4. november 2017 at 14:55

    Kolme alla nelja aastase lapse emana olen päris ajahädas selle enda peale mõtlemisega. “Nägu pähe” teha jõuan maru harva ja kulmud on endal heledad ka nii et uued uhked kulmud kuluks väga marjaks ära 🙂

  • Avatar
    Vasta lyna 4. november 2017 at 14:24

    Mina osaleksin ka seekord kuid taaskord võidupuhul kingiks võidu edasi oma tütrele.Ta on kena noor neiu kuid kahjuks joonistab ta endale pähe need jubedad paksud ja kõverad kulmud.Mind ta kuulda ei võta ehk proff suudab teda ümber veenda ja kenast neiust veel kenama teha.
    Kingadega mul õde õnnelikuks teha ei õnnestunud kuid ehk seekord naeratab loosiõnn

  • Avatar
    Vasta Katarina 24. märts 2017 at 08:51

    Tere,
    Kas sul tulemus ikka veel ilus kulmudel? Kuidagi ei leia tagasisidet kusagilt selle microbladingu kohta!
    Siiri Tabri ennast väga üles kiitnud kuid klientide tagasiside täiesti puudulik! Saan aru, et peale protseduuri kõik ilus, aga edasi?

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 24. märts 2017 at 09:03

      Minule ei teinud ju Siiri ja enda kulmudega olen siiani rahul 😀

  • Avatar
    Vasta Marju 24. november 2016 at 16:39

    Minul ka Kristeli tehtud kulmud, käin tema juures juba mitmeid aastaid, meeldib tema väga loomulik stiil. Kristina juurde ei ole sattunud, minu meelest tema püsimeiki ei tee.

    • Avatar
      Vasta Kristina Ilutuba 24. november 2016 at 17:20

      Tere Marju,

      Tänan Sind armsa tagasiside eest! 🙂

      Tervitades,

      Kristina Ilutuba & Kristel Suvi Püsimeigi Stuudio

  • Avatar
    Vasta lugeja 21. november 2016 at 09:08

    Korralikud püsimeigi teenuspakkujad teevad oma tööd hästi ja see investeering on igat senti väärt. Minul on tehtud kulmud nn karvatehnikas (microblading) 2 x. Lisaks ülemine lainerijoon silmadele. Õige esmase hoolitsuse korral jääb püsimeik hästi pidama ning on väga mugav ning kaunis. Ehk hästi tehtud töö kaunistab, kehvasti tehtud võibolla mitte…

  • Avatar
    Vasta Katrin 21. november 2016 at 08:22

    väga kaunis tulemus! 🙂

  • Avatar
    Vasta E. 20. november 2016 at 21:46

    Palun otsevaates ka pilti, ilma meigita! 🙂

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 20. november 2016 at 21:52

      ma olingi ilma meigita sellel pildil 😀 aga ma just laen videot juutuubi, sealt näed

  • Avatar
    Vasta Terje 20. november 2016 at 21:17

    Minul on Kristeli tehtud kulmud. Juba teist aastat. Kiidan taevani. Elu on nüüd ikka supermugav. Käi saunas, ujumas, ärka kus iganes, ikka on ilus nägu peas 🙂

  • Avatar
    Vasta Kirsika 20. november 2016 at 07:42

    Ma võtan hoogu alates sellest ajast, kui püsimeik popiks sai. Nüüd vist tuleb ära teha! Nii ilusad said sul! ?

  • Avatar
    Vasta Salme-Marta 19. november 2016 at 22:05

    Hissandjumal. Väga põnev on igatahes neid noorte inimeste tegemisi jälgida. Heas mõttes.
    Ilusad kulmud on ju nüüd. Meenutavad selle seebika…”Sajandi armastuse” Mihrimahhi kulme. Mu meelest on koletore, et noored naised viitsivad endaga niipalju jantida. See teeb elu ikka värvilisemaks.
    A õnnitlege mind ka – kuigi olen juba eakas üsna, ostsin endale mõned päevad tagasi elu esimese….küünelaki. See pole nali, muide.

  • Avatar
    Vasta MissSarajevo 19. november 2016 at 21:54

    Sul paistab, et on väga ilusti tehtud!
    Püsikulmud on mul alates maikuust, ei saaks rohkem rahul ollagi! Olin ise ka samal ajal imetav ema siis. Aga tulemus teeb elu mugavaks 🙂 Igal ajal, igas olukorras nägu kenasti peas! Minul tegi Julia, kuna usaldasin tema kogemust ja enda eest rääkis kolmas koht MMil. Kristina käekiri mulle isiklikult ei meeldinud. Küll aga käisin mõnda aega seal salongis volüümiripsmeid paigaldamas. Kahjuks oli nendega halb kogemus. Käisin vist viis korda ja iga korraga läks asi viletsamaks. Ühel korral kukkusid kõik pikendused järgmisel päeval ära ja salong väga ei tundnud huvi parandustöö tegemiseks. Kulus üle nädala enne kui kompensatsiooni korras uuesti ette võeti. Nad ise väitsid, et tol päeval oli sama juhtunud ka teistel klientidel. Järgmistel kordadel oli nii, et tutikud kukkusid juba uksest välja astudes ja muudkui sealt edasi, pudisesid tundidega järjest hõredamaks. Lõpuks sain laiskusest võitu ja otsisin uue tegija, väidetavalt parim Tallinnas ja esimese kogemuse põhjal võin seda ka julgelt väita! Sandra ripsmed on püsinud mul juba super hästi poolteist kuud (olin just pikalt Eestist ära, seetõttu jäi vahe sisse).

    • Avatar
      Vasta Kristina Ilutuba 24. november 2016 at 17:18

      Tere MissSarajevoi,
      Tänan Sind tagasiside eest Kristina Ilutoa & Kristel Suvi Püsimeigi Stuudio kohta. Võtame iga klienti kui kuningannat ja meile on oluline, et klient jääks alati lõpptulemusega rahule. Samuti pretensioonide osas soovime kliendi tagasisidet, et saaksime leida kliendile parima lahenduse rahulolu nimel. Kahjuks aga meie salongis ei tööta tehnikut (Kristiina nimelist), kes teeks/tegi püsimeiki.

      Ootame Sind alati salongi tagasi – meil on väga palju uusi muudatusi ja teenuseid! 🙂

      Tervitades,
      Kristina Ilutuba
      +372 56 996 000

  • Avatar
    Vasta Jane 19. november 2016 at 21:11

    Mulle ütles kosmeetik, et peale seda protseduuri ei tohi last neli tundi imetada. Just tuimestuse pärast. Oma ala proff.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 19. november 2016 at 21:35

      Mhm, ma ei imetanud 5h isegi igaks petteks, kuigi mul kasutati mingit nõrgemat tuimestavat geeli ka.

  • Avatar
    Vasta Katriin 19. november 2016 at 20:46

    Kulmud on küll väga ilusad!
    Keegi kommenteerijatest võiks öelda, kus kohas Tartus saaks lasta neid kulme teha, kes varem on lasknud teha ja tulemusega mega rahule jäänud 🙂

    • Avatar
      Vasta Alina 20. november 2016 at 20:54

      Soovitan Naturee ilustuudios Kaia Vanari!
      Super, super hea töö!
      Teeb siis Tartus.

    • Avatar
      Vasta Alina 4. november 2017 at 13:57

      Svetlana Ganza Permanent Make Up. Tegin seal ja ülirahul.

    • Avatar
      Vasta Merle 4. november 2017 at 14:35

      Soovitan Tartus Kellit, Belleza Ilusalongist, Vaksali tn 17a. 🙂

      • Avatar
        Vasta Kaire 4. november 2017 at 22:37

        Mina julgen ka teda soovitada ?

  • Avatar
    Vasta Leelo 19. november 2016 at 20:36

    Aasta pärast juhtub mis täpsemalt? Kuluvad jooned ära v kaovad? Või hakkavad helendama?

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 19. november 2016 at 20:58

      Kui nad helendama hakkaks, oleks küll päris nadi 😀

      • Avatar
        Vasta Sirli S 20. november 2016 at 14:59

        Haha, kujutasin Mallut ette helendavate kulmudega 😀 😀

    • Avatar
      Vasta Mari 21. november 2016 at 10:17

      Aasta jooksul kulub see pigment lihtsalt järjest heledamaks, sest naharakud uuenevad, vana nahk asendub vähehaaval uuemaga ja nii muutub ka see tätoveering järjest heledamaks. Eks see sõltub väga palju inimesest endast, kaua meik püsib, mina tundsin näiteks 9 kuu pärast vajadust värskendada seda.

  • Avatar
    Vasta Ave 19. november 2016 at 19:41

    Mul ka püsimeik kulmud ja olen väga-väga rahul! Mul on rasune nahk ja joonistatud kulmud sõnaotseses mõttes voolasid maha päeva peale.. keemiline värvimine on liiga tüütu ja neid karvu mul väga polegi.. Mul on “joonistatud” miljon pisikest triipu ja mõjub väga loomulikult. Ja tõesti! Kõige enam võttis aega ettevalmistus.. Mul ausalt oli juba suht savi, kuidas need kulmud seal on, ammu enne kui mu kosmeetikule sobima hakkasid 🙂 Nii et ei maksa karta, joonustatakse korralikult ette, enne kui tatoveerima hakatakse… Ja lausa joonlaua ja mm täpsusega 🙂

  • Avatar
    Vasta Mari 19. november 2016 at 19:35

    Käin ka Kristeli juures ja megarahul. Oma esimesed kulmud lasin tätoveerida ühes teises salongis poole soodsamalt ja tulemus oli ka kohutav-imepeenikesed ja erineva kujuga kulmud nagu klounil ning karvad tõmmati ziletiga maha… Kristel on igat eurot väärt ja kuna see püsib pikalt, siis kindlasti käige profi juures . Sul ka supertulemus, mis muutub paari nädalaga veelgi paremaks!

  • Avatar
    Vasta Mae 19. november 2016 at 18:37

    Mul oli küll päris valus, kuigi laualt pääsedes oli eufooria vist nii suur, et suutsin ikka positiivse postituse teha 🙂 Järelhooldusesse polegi julgenud minna 😀
    Tunnetest on veidi siin (pildid on ka kuskil seal läheduses olemas):
    http://maemaailm.blogspot.com.ee/2016/09/lobus-kogemus-microblading.html

  • Avatar
    Vasta L 19. november 2016 at 17:26

    offtopic, aga sa kunagi vist rääkisid, et ripsmepikendus sa uuesti ei paneks? 😀 et hoolduses vms on tüütu käia…
    Need on volüümid siis?

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 19. november 2016 at 18:01

      Ma ütlesin, et ma ei viitsind hoolduses käia jah, aga et ma iial uuesti ei pane, seda ma vast ei öelnud ma arvan :d need on volüümid jaa

  • Avatar
    Vasta Ave 19. november 2016 at 16:35

    Ka minul on kulmude püsimeik. Eelmise aasta alguses lasin teha ja olen ülimalt rahul. Elu kordades lihtsam. Mina lasin teha Esteticline PM stuudios ja rohkem õnnelikum olla ei saakski. Kuna mul on väga hele ja hõre karv siis oli igati kasulik otsus. ?

  • Avatar
    Vasta Alina 19. november 2016 at 16:34

    No näed ma ju ütlesin, sa ei kahetse!
    Kulmud tõesti raamivad näo ja nägu kohe hoopis ilusam =) No ma räägin endast ka =) ja mõni aeg on nii, et pidevalt peatud peegli ees, sest tahadki oma kulme vaadata ei saa üle ega ümber!
    Väga ilusad kulmud tulid Sul.

  • Avatar
    Vasta Anette 19. november 2016 at 16:20

    Püsimeigiga on tõesti lihtne ilusam olla? Lasin ka umbes aastakese tagasi karvtehnikas kulmud teha ja sain tänu sellele otsusele hommikuti natuke kauem und endale lubada, sest kulmude ette joonistamine võttis mul tavaliselt terve igaviku aega? Seega see kallis hind on minu jaoks igati õigustatud ja soovitan kõigile, kellele pole antud kulme, mis niisama ilusad välja näeksid?

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 19. november 2016 at 16:21

      Ma küll ei viitsind nii palju enne vaeva näha 😀 1 min max värvisin neid. Aga nagu öeldud, ma pole suurem asi perfektsionist 😀

  • Avatar
    Vasta Gellu 19. november 2016 at 16:19

    Väga ilusad. Tahaks endale ka, aga kahjuks minu rahakotile liiga kallis.
    Mallukas, kas saad reklaami eesmärgil kõik tasuta/soodsamalt v elad lihtsalt hästi ? 😀
    Hakka v ise ka blogima 😀

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 19. november 2016 at 16:20

      Hea küss 😀 Ma saan tõesti tänu blogile hästi palju asju, aga see ei olnud üldse mu blogiga seotud, vaid ühe teise projketi raames, milles ma kaasa löön. Hästi elan nagu ka, halvasti mitte, aga ma ei tea, kas nii hästi, et kaks sotti kulmude alla paneks…Samas äkki oleks pannud ka, kui oleks näinud, kui ilus see on 😀

  • Avatar
    Vasta Anni.A 19. november 2016 at 16:15

    Kade kade kadee ? heas mõttes
    Minu puhmas kulmudega ei anna seda võrrelda ? äkki laenaksid mulle neid paaril korral… ?
    Oleks soov teada palju see lõbu sul maksma läks ? 🙂

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 19. november 2016 at 16:16

      Ma ise ei maksnud miskit, käisime seal saate raames, aga nagu ma hinnakirjast aru saan, siis tsutt alla kahe soti.

  • Avatar
    Vasta D. 19. november 2016 at 16:02

    a kust ripsmed said? ?

    • Avatar
      Vasta D. 19. november 2016 at 16:02

      ja kulmud on tõrsti mega ilusad ☺️

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 19. november 2016 at 16:03

      Ripsmed ka Kristina Ilutoast, läksin ühest kabinetist lihtsalt teise :D:D

  • Avatar
    Vasta Virge 19. november 2016 at 16:02

    Nii ilusad kulmud 🙂 Mul endal on üks kulm poolik, nimelt need kaare karvad kasvavad taeva poole ja tavaliselt ma kitkun need lihtsalt ära, sest vastasel juhul näen ma välja nagu savisaar. Aga samas võiks ka püsimeiki proovida, vaeva oleks kohe palju vähem.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 19. november 2016 at 16:03

      Mismõttes kitkud ära? Mille? Kulmud või :D? Kaared? 😀

      • Avatar
        Vasta Virge 19. november 2016 at 16:16

        Need kulmu otsas olevad karvad (need ei kasva otse, vaid üles, nagu savisaarel). Terveid kulme ma maha ei kitku, ma tunneks vast suht ebardina ennast, ainult need mis taeva poole kasvavad (a la 0.5 mm). 😀

        • Avatar
          Vasta Lily 19. november 2016 at 23:31

          Selliseid ülespoole/harali hoidvaid karvu, mis kuuluvad kulmu juurde, muide lõigatakse salongis lühemaks lihtsalt.

  • Avatar
    Vasta Ave 19. november 2016 at 15:58

    Super ilus! Olen ka seda nii kaua soovinud aga kahjuks ei käi jõud üle. Püüan ise kodus värvida aga see tulemus kaob liiga kiirelt. Oh jah 🙁

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 19. november 2016 at 16:04

      Jaa, nädal max minu meelest, ma olen ka proovinud ise värvida.