LAPSED Lasteasjad

10 lemmikut Lelunurgast

7. detsember 2016

Lelunurga perenaine Kristi pakkus lastele jälle võimaluse tema poest mingi tore jõulukink välja valida. Lende ei ole meil veel eriti mänguasjade lainel, aga Mari seevastu on täpselt sellises vanuses, et mängib hea meelega igasuguste erinevate asjadega, mida ta enne veel ei osanud kuidagi kasutada. Tasa ja targu tuleb ikka areneda ja seda Mari just teebki.

Ka teie saate Lelunurgast oma lapsele mõeldes ringi vaadata, sest kood MalluKingid  annab teile 7. – 9. detsembrini tavahinnaga kaubale (kõik kaubamärgid v.a. mängutootja Beleduc, millest kirjutan teile mõne aja pärast!) –15% hinnasoodustust. Püsiklientidele lisandub veel –5% ehk kokku 20% soodustust kogu ostukorvist. Ja tellides vähemalt €35 on ka saatmine pakiautomaati või lähimasse postkontorisse tasuta. Seega tasub jõulukinke valides meeles pidada ka Lelunurka.

Igatahes valisin ma välja 10 lemmikut Lelunurga poest, mida soovitan, või endale lihtsalt toredad tundusid.

veeraamatud-1553071

Veepliiatsiga värviraamatud on asi, mida ma tõesti soovitan soojalt. Juba paariaastane laps oskab raudselt sellest rõõmu tunda ja meie juures on seda õhinaga värvinud ka kooliealised. Ainuke asi on see, et need pliiatsiharjased lähevad suurest kasutusest rääbakaks ja pidevalt kaob meil see tagumine kork ära. Mari on muidugi suur asjade peitja kah, aga ikkagi on parem, kui neid on rohkem kui üks. Ja just seda veealuse maailma raamatut (link) ja safariraamatut (link) Maril ei olegi. Seega need kaks rändavad kindlasti kuuse alla. Ps! Lelunurgas on nendele raamatutele parim hind ja veel 20% alega on see eriti super soodne, seega soovitan!

loomad-1607118

Puidust loomad on raudselt Marile toredaks abimeheks erinevate häälte õppimiseks. Okei, tegelt enamike loomade hääled on juba selged, nüüd oleks tagumine aeg, et ta ükskord hakkas looma nimetusi ka harjutama. Ma ise loodan, et need tegelased oleks sellega abiks. Seal on erinevaid komplekte. Nii koduloomad (link) kui ka taluloomad (link).

koristamiskomplekt-4732123

Koristamiskomplekti (link) kohta on mul lihtsalt see “lollide lootus”, et äkki see ajendaks Mari huvi tundma koristamise vastu ja ta hakkaks ühel hetkel lausa ehk mind selles aitama, mitte ainult hommikust õhtuni segadust tekitama 😀 Kui kellegi lapsel on selline, siis võite öelda, et kas pakub üldse huvi? Seal valikus on tegelikult puidust tolmuimeja ka (link), millega väike perenaine ringi tuisata saab.

b93291da-4ab7-4508-8c70-e1ae7b65ed21-3624863

Mänguköök on Maril olemas ja sinna oleks tarvis kindlasti potte ja panne (link) , muidu peab vaene inimene praegu ainult otse pliidiplaadil kokkama ja see nüüd küll kuskile ei kõlba. Ma tegelikult tellisin talle Hiinast potid ja pannid, aga need olid plastikust ja megapisikesed. Oleks ikka kvaliteetsemaid vaja.

Samasse kategooriasse lähevad need lõigatavad puuviljad (link), mis on ka Maril olemas, aga ma tellisin need Hiinast ja see plastikjama pole ikka see päris õige. Tahaks ikka selliseid mänguasju, mida kunagi Lende ka kasutada saab, mitte sellistele raha enam raisata, mis kohe katki lähevad.

Ja kui Mari natsa veel kasvab ja ehk mõne sõna veel juurde õpib, saame ehk hakata poodi mängima selle kassaaparaadiga (link).

Kui nüüd natukene mitte oma lastele mõelda, vaid hoopis teistele, siis oleks mul nagunii vaja titade pildistamiseks natukene kraami. Seega kuluks marjaks ära selline hernekaun (link) või näiteks kilpkonnake (link). Üldse on Lelunurgas vahvaid propse beebide pildistamiseks (link).

Nutikat mängutekk-kotti kasutades koristad ühe käetõmbega ning mänguasju võid edaspidi hoida nii voodi all kui lahtises riiulis. Lahti tõmmatud kott on ühtlasi mängutekk ning sellega saavad lapse lelud mugavalt kaasa nii piknikule kui vanaema juurde külla minnes.

Lõpetuseks selline tuus mänguasjakott (link), mille peal on hea mängida, aga kui mängud mängitud, saab kotisuu kinni tõmmata ja rahumeeli oma elu edasi elada, ilma et sada aastat kraamima peaks. Ja muuseas, kõik, kes minu koodiga midagi tellivad, siis nende vahel läheb loosi just selline nutikas mänguasjakott.

Mis on teie meelest kõige tuusamad tooted Lelunurgas?

Loe ka neid postitusi!

16 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta ml 9. detsember 2016 at 12:39

    kui see vesipildi värvimise pliiats nõmedaks läks meil, siis me värvime neid pilte tavalise pehme vesivärvi pintsli ja veega. Väga hästi töötab ja ei kriibi seda pilti ära, nagu see haralivajunud pliiats 🙂

  • Avatar
    Vasta aile 8. detsember 2016 at 18:32

    Meie laps saab seekord 1 kingi mille jõuluvanalt kirjaga tellis. Asju niigi liiga palju.

  • Avatar
    Vasta A 7. detsember 2016 at 22:26

    Kõige tuusamad on kööki kuuluvad asjad- mänguköök, nõud, toiduained. Eriti lahe, et need on puidust. Saavad ka järgmised lapsed mängida 🙂

  • Avatar
    Vasta Maria 7. detsember 2016 at 22:17

    Mul on natuke teistsugune mure.

    Ma mõtlen, et millised on laste väärtushinnangud, kes elavad asjade sees, kellel on olemas palju rohkem kui ta vajab. Muidugi tunneme me kõik oma laste suhtes suurt armastust ja soovi neile kõike võimaldada, aga …äkki rikub see ära lapse tundemaailma. Kõik tundub nii tavaline ja nii…mõttetu.

    • Avatar
      Vasta Jubin 8. detsember 2016 at 07:39

      +1

      Ega igaüks teab ise mis oma lapsele parim on.
      Ma ise ka muidu hoian end tagasi kiivalt asju ostmast ja kui lapsele midagi puudu siis meisterdame ise puidust vm.
      Õpib jooksvalt ise end tegevuses hoidma ja oma vajadusi ise täiendama n.ö

      Muidugi tunnen, et peaksin rohkem elama ja vähem netis teisi õpetama.

    • Avatar
      Vasta Lapsele 8. detsember 2016 at 11:10

      Viimases Pere ja Kodu ajakirjas Hannaliina Võsa ka arvas, et tema asju ei hakka ostma lapsele, et tema laps mängib lille- rohuga. Tean omast kogemusest, et see unistus kipub purunema. Pigem siis olgu need asjad, aga hoida neid ikka ringluses ja hoiduda valmis mänguasjadest, mis lihtsalt ilu pärast.

  • Avatar
    Vasta Lapsele 7. detsember 2016 at 20:49

    Kui sul puidust rongiteed on juba olemas, siis soovitan osta sinna juurde midagi uut: laste mängurongid Marga Meadow, eriti meeldivad Pip ja Drako. Vaata okokaubamaja.ee See justnagu tüdrukutele ka või unisex värk.

  • Avatar
    Vasta Kõhh 7. detsember 2016 at 19:31

    Kuidas see tasuta saatmine toimub? Kuigi summa on üle 35,- lisandub postipunkti valides veel 4,90. Kas kellelgi veel selline lugu? 🙂

    • Avatar
      Vasta Kõhh 7. detsember 2016 at 19:58

      Vabandust, ise olin loll. Kõik toimib 🙂

  • Avatar
    Vasta Nimi 7. detsember 2016 at 18:02

    Sooduskoodi kasutada ei saa kahjuks 🙁
    Tahtsin mitu Melissa&Doug raamatut tellida, aga ütleb:
    Leiti 1 viga
    Te ei saa kasutad seda kupongi nende toodetega.

    • Avatar
      Vasta Ave 7. detsember 2016 at 18:15

      Ma ka sain sama vea, nende puidust puuviljadele.

    • Avatar
      Vasta Kaisa 7. detsember 2016 at 18:46

      Minul sama mure 🙁

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 7. detsember 2016 at 18:53

      ma kohe uurin asja

    • Avatar
      Vasta Kristi Ojala 7. detsember 2016 at 18:54

      Vabandan, koodi seadistamisel oli väike viga. Nüüd peaks kenasti toimima.
      Teid lahkesti poodi oodates,

      Lelunurga perenaine Kristi

      • Avatar
        Vasta Kaisa 7. detsember 2016 at 18:58

        Aitäh 🙂

  • Avatar
    Vasta Grets 7. detsember 2016 at 17:56

    Potid-pannid on nii lahedad kööginurka ja see mänguasjakott ka vinge!