KODU LAPSED

magamiskohaprobleemid*

27. oktoober 2020

Kuulge, mul on veits mure. Või küsimus. Või kumb iganes ta on. Igatahes nagu te teate, siis ma elan hetkel kahetoalises korteris. Mis tähendab seda, et kui lapsed on siin, siis magavad Lende ja Marta mul kaisus, Mari aga madratsi peal. Ega see suur ei ole 90×200, nagu nad ikka on. Sellega on aga üks miinus – see on mul kogu aeg jalus. Magamistuba on niigi pisike ja kui see madrats seal ees kügeleb, on seal sada korda veel vähem ruumi.

Ma võtaks muidu Mari ka meie juurde magama, aga see on esiteks 160cm lai voodi, ehk siis juba kolmekesti on seal mega kitsas, teiseks ma vist sureks palavusse ära, kui ma sellise parve sees pidevalt magama peaks. Ma ei saa midagi teha, ma tahan mingi paar cm oma ruumi ka, selliste kõrgete nõudmistega inimene ma olengi.

Alguses tellisin isegi nari lastele ära, et alguses kasutan siin ja siis pärast uues korteris, aga tegelikkuses kui juba see madrats siina magamistuppa suurt ei mahu, siis nari 100% mitte. Seega ootab see kurvalt laos.

Siis kirjutas mulle Gardenista pood, et nad tahaksid lastele kingituseks väikse diivani või tugitooli saata ja mulle kohe turgatas, et need diivanid käivad ju lahti ka! Et saaks päeval kenasti kokku panna ja õhtul Mari seal peal magada. Ja kui uude koju lähme, siis saaks selle peal magada külalised, kes lastel ikka aeg-ajalt ööseks käivad.

Minu küsimus on nüüd see, et kas need diivanid üldse on mugavad magamiseks? Selles suhtes, et ühe öö kindlasti on ok, aga on kellelgi selline lahendus mingil põhjusel kasutuses olnud ja kas ajab asja ära? Või peaksin ma lihtsalt seda madratsit taluma, kuni ma uude kohta saan?

Ma praegu tuiasin siin mõõdulindiga ringi ja vaatasin, et ma saaksin isegi neid kaks tükki panna voodi ette kõrvuti, et saaksin isegi äkki Lende enda kõrvalt minema (jeesus, ma kõlan nagu max rongaema, et saaks ometi nendest lastest lahti eks), aga ma alles harjusin selle luksusega, et lapsed Männikul kenasti omas toas magasid (miinus Marta) ja nüüd uuesti sellises pisikeses ruumis pead-jalad koos olla ei ole just eriti mugav.

Muidugi need diivanid oleks ka mingil määral ees, aga samas vähemalt on nad veidigi kompaktsemad ja neil oleks mingi teine kasutusvõimalus ka – ala lapsed saavad teleka ette lohistada ja multikaid vaadata vms.

Igatahes, ma ei tea. Öelge, oleks norm mõte v? Ja kui jah, siis millise nendest diivanitest ja tugitoolidest te endale valiksite? SIIN on kogu valik olemas ja Gardenistas lubas, et üks kommenteerija ja kaasarääkija saab enda soovitatud toote omale kingiks ka, nii et hit me up!

Alguses on siis pilt mu glamuursest magamispaigutusest praegu. Eriti meeldib mulle see, et mul peab see Peppa komplekt kogu aeg voodis olema, sest Lende muidu keeldub magamast 😀

*Postitus sündis koostöös Gardenistas’iga

Loe ka neid postitusi!

145 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Janet 15. oktoober 2022 at 14:58

    Kas siis proovisid neid diivaneid? Kuidas rahule jäite? Plaanime endalegi osta lapsele, et oleks tal ka koht kus mugavalt pikutada, aga ei suuda otsustada, et kas tasub seda raha välja käia.

  • Avatar
    Vasta Alice 12. november 2020 at 12:41

    Minu poisid tahaks ka sellist. Et vahepeal teises toas magada. Et ei peaks tekkidest pesa tegema 😉 https://gardenistas.eu/toode/premium-laste-lahtikaiv-diivan-siil-hall/

  • Avatar
    Vasta Mariann 4. november 2020 at 16:03

    See võiks ju ajutiseks lahenduseks väga normaalne olla.

    Ise valiks diivani roosa või siil

  • Avatar
    Vasta Kaisa 1. november 2020 at 23:01

    https://gardenistas.eu/toode/premium-laste-lahtikaiv-diivan-india/

    Nii nunnu, ja ostax ikka.. kuna lapsed ei maga seal igapàevaselt ja max môni kuu, sis idekas variant 🙂 2in1 ju ikka!

  • Avatar
    Vasta liisi 1. november 2020 at 10:29

    https://gardenistas.eu/toode/premium-laste-lahtikaiv-diivan-roosa/ see jäi silma sobiks ideaalselt, kui sõbranna külla tuleb!
    Või kui venna õe toas vahel pikutamas tahab käia.

  • Avatar
    Vasta Ave 30. oktoober 2020 at 19:49

    Premium laste lahtikäiv diivan “Siil” hall oleks meile ideaalne. Kõige väiksem poiss magab 120×60 voodis, aga pidevalt lööb pea ära ? samas suur voodi ei mahu väiksesse tuppa ära, hetkel mõtlengi, mida teha.

  • Avatar
    Vasta Piret 30. oktoober 2020 at 12:23

    Ehh, ma kobiksin ise laiutama sinna diivanile ja tüdrukud kõik voodisse,kasvõi risti-põiki 🙂

  • Avatar
    Vasta Ketlin 29. oktoober 2020 at 12:15

    Imearmsad diivanid. Meile kuluks ka üks selline ära. See tundub mahtuvat ka autopagassi, et kaasa võtta, kui kuhugi külla ööbima minna. Me tihtipeale reisime Eestis ka niimoodi ringi, et rendime mingi väikese külaliskorteri (sest me ei ole hotelliinimesed, vaid tahame õhtuti ja hommikuti ise köögis vaaritada jne), aga paljud hubased pesad oleme kahjuks siiani pidanud välistama, sest nendes pole lapse voodile mõeldud. Aga sellise minidiivani võtaks küll mõnuga kaasa. Minu südame võitsid hallid siilikesed 🙂
    https://gardenistas.eu/toode/premium-laste-lahtikaiv-diivan-siil-hall/

  • Avatar
    Vasta Kamps 29. oktoober 2020 at 08:46

    Absoluutselt hea idee lastele selline diivan võtta. Seda enam, kui lapsed mingi aja ka Kardo juures. Endal mul ka kaks junsut, kes oleks ühe taolise diivani üle väga õnnelikud. (https://gardenistas.eu/toode/premium-laste-lahtikaiv-diivan-siil-hall/ )

  • Avatar
    Vasta A. 28. oktoober 2020 at 22:37

    Valiks Premiumi lahtikäiva diivani. Kokkupanduna pole tugitoolist kuigi palju suurem, aga magamisalusena tundub mõnusam ja vajadusel mahub kaks last ka ära 🙂 Disainide osas jäi silma hall “Siil” https://gardenistas.eu/toode/premium-laste-lahtikaiv-diivan-siil-hall/

  • Avatar
    Vasta Pille 28. oktoober 2020 at 22:35

    Ideaalis oleks hoopis vaja sul sahtelvoodit. Nagu lasteaedades on. Saaksid kõik kolm oma voodis magada ja sina laiutaksid omas voodis. Päeval lükkad need kokku.

    • Mallu
      Vasta Mallu 29. oktoober 2020 at 08:40

      Siia ei mahu

  • Avatar
    Vasta Stella 28. oktoober 2020 at 20:53

    Selle väikese diivani peale mahuvad ju kaks kõrvuti ka sul! Meie laste lemmik on tugitool, kui saaks nüüd lahtikäiva ka, oleks superluks.https://gardenistas.eu/toode/laste-lahtikaiv-tugitool-taht/ Meil poistetoas just tähekeste teema ka ?

    • Mallu
      Vasta Mallu 28. oktoober 2020 at 20:54

      ma loodan ka, sest ma tellisin aint ühe 😀

  • Avatar
    Vasta Merle 28. oktoober 2020 at 18:32

    Ma arvan et see diivani variant on super idee, tüdrukutele kindlasti meeldiks https://gardenistas.eu/toode/premium-laste-lahtikaiv-diivan-ookull/ mu poiss nurub juba ammu omale sellist diivanit aga mul pole ressursse selliseid 🙁

  • Avatar
    Vasta Jennifer 28. oktoober 2020 at 16:07

    Sooviksin ka Premium laste lahtikäivat diivanit, tundub väga mõnus ja mugav lahendus, kui pole ruumi kogu aeg voodit jalus hoida. 🙂

  • Avatar
    Vasta Mai 28. oktoober 2020 at 14:38

    Mulle meeldiks kinkida see diivan oma kaheaastasele vennapojale! https://gardenistas.eu/toode/premium-laste-lahtikaiv-diivan-siil-hall/
    Oma lapsed kipuvad juba välja kasvama, neil voodid ka olemas, aga vennapoeg kasutaks kindlasti veel tükk aega.

  • Avatar
    Vasta Liis 28. oktoober 2020 at 14:21

    Ma võtaks India, aga tegelikult sinu olukorras ma ostaksin lahtikäiva tumba. Need võtavad max 1rm ruumi ja saab üksteise otsa panna 🙂

  • Avatar
    Vasta Katrin 28. oktoober 2020 at 14:21

    Seda oleks koju vaja 🙂
    https://gardenistas.eu/toode/premium-laste-lahtikaiv-diivan-sugis/

  • Avatar
    Vasta Diana 28. oktoober 2020 at 13:19

    Hei! Nii nunnud diivanid ju ? Ja eks tootja/müüa teab ju selle sisu kohta öelda, kas see on vastupidav ka pikemale kasutusele, kuigi no obv Su lapsed seal ju igavesti niikuinii ei maga. Ja ühes hunnikus kõik koos kitsas kaisus magamine ka nkn kuidagimoodi tervislikum ega seljale kasulikum pole ?, kui külge keerata ja jalga sirutada ei saa.
    Muidu on “sügis” lemmik, aga oma poistele valiks “siilid”, “öökullid” on ka vahvad, aga siis peab väga roosataluv olema ?.
    Teleka ette lohistada, haha! … kui vaid ainult seda, eks ? Ma juba näen ette, kuidas need pahupidi keeratakse ja onn ka ühe tekiviskega valmis saab ⛺?!

    • Avatar
      Vasta Diana 28. oktoober 2020 at 13:20

      Müüja mitte müüa ?

  • Avatar
    Vasta P 28. oktoober 2020 at 11:57

    Ise mõtlen just lahtikäiva diivani varianti 10a lapsele. Kuna tuba nii pisike, siis väga üle 100cm ei mahuks. Öösel aga võib ju kirjutuslaua kinni “parkida”. Praegu magabki mati peal maas :/

  • Avatar
    Vasta Ketli 28. oktoober 2020 at 11:50

    See roosa diivan oli ilus millest sa pilti näitasid

  • Avatar
    Vasta Geidi 28. oktoober 2020 at 10:18

    Mulle meeldib Premium laste lahtikäiv diivan “Siil” hall. Kitsastes tingimustes väga praktiline.

  • Avatar
    Vasta Silvia 28. oktoober 2020 at 09:12

    See diivan hoiab sul toas kindlasti ruumi natukenegi kokku. Mu preilil oleks täpselt selline oma pesast puudu ?

  • Avatar
    Vasta Kätlin 28. oktoober 2020 at 01:26

    Meil oli kasutuses selline laste diivan
    https://gardenistas.eu/toode/premium-laste-lahtikaiv-diivan-ookull/
    Väga mõnus ja praktiline. See oli lapse lemmik magamis koht. Muidu magas minu kõrval aga kui ostsin selle siis magas kõik ööd selle peal. Kahjuks meie toakoera kutsikas lõhkus selle ära. Laps väga igatseb seda endale uuesti.

  • Avatar
    Vasta Helen 28. oktoober 2020 at 00:52

    Need tugitoolid nii mõnusad. Eriti hea on see , et mitu otstarvet. Meie sooviks roosat poniga.

  • Avatar
    Vasta K. 28. oktoober 2020 at 00:30

    Väga vahva mõte! Ilusad, armsad ja praktilised. Lastele kindlasti meeldib!

  • Avatar
    Vasta moonika 28. oktoober 2020 at 00:29

    https://gardenistas.eu/toode/premium-laste-lahtikaiv-diivan-roosa/ selle võtaks koju. endal on ebamugav seal magada, tahaks pehmemat, samas lastele pidi kõva sobima.

  • Avatar
    Vasta Kertu 28. oktoober 2020 at 00:09

    Ma usun, et mõlemad läheksid hea meelega diivan-madratsitele. Küll nad end ära veenavad, et see on mugav 🙂 Lapsed on ju väga leplikud kui beilw miski meeldib ja need nunnud diivanid kindlasti meeldivad.

  • Avatar
    Vasta Karoliina 27. oktoober 2020 at 23:33

    Selline on kyll ylikift https://gardenistas.eu/toode/premium-laste-lahtikaiv-diivan-krokodill/

  • Avatar
    Vasta Anneli 27. oktoober 2020 at 23:30

    Kui see oleks püsivaks magamiseks, siis muidugi ei soovitaks, voodi on ikka voodi, aga ajutiseks lahenduseks miks mitte!
    Mul jääb õelaps sageli ööseks, ma usun, et tema magaks küll hea meelega selle siilipoisi voodi peal:
    https://gardenistas.eu/toode/premium-laste-lahtikaiv-diivan-siil-hall/

  • Avatar
    Vasta Helery 27. oktoober 2020 at 23:25

    Ma arvan küll, et see lahendus ajaks asja ajutisekt magamiseks ära. Kerlin oleks mul kindlasti õnnelik, kui ta toas selline diivan oleks?
    https://gardenistas.eu/toode/premium-laste-lahtikaiv-diivan-roosa/

  • Avatar
    Vasta Piret 27. oktoober 2020 at 23:17

    Ma arvan ajutise lahendusena ja pärast nsm lebolana on see väga hea variant.
    Ise kasutaks vist ka seda siis, kui laps otsustab poole öö pealt oma voodi hüljata. Oleks hea koht, kiirelt voodiks muuta ja edasi oma und magada.
    Isiklikult meeldis roosa siilidega.

  • Avatar
    Vasta Darja 27. oktoober 2020 at 23:01

    Ma ise olen mõelnud vanemal pojal voodi välja vahetada ühe Ikea voodi vastu, kus saab alumise sahtli nö välja tõmmata ja siis on 2 eraldi voodit ? mõtlesin ka just selle peale, et siis saab mõni külaline nt ööbida. See siin https://www.ikea.ee/et/rooms/magamistuba/voodid/voodid-vaikelastele/slakt-lisavoodikoha-hoiukastiga-voodiraam-valge-spr-89227731
    Et praegu ajutises kodus sul vist vähe abi sellest, aga äkki uues kodus kulub ära ? samas need Gardenista diivanid tundusid ka nunnud. Mulle meeldis see Indie muster ?

  • Avatar
    Vasta Kirsika P 27. oktoober 2020 at 22:42

    Oh see diivan on vast iga lapse unistus (vähemalt minu oma küll) 😀
    Nii ilusate piltidega ♡.
    Kindlasti tasub proovida, kuid olen kindel, et lastele läheb selline tudukoht väga hästi peale. Samuti on neil super mõnus seal istuda ja telku ees lebotada.

  • Avatar
    Vasta Katrin 27. oktoober 2020 at 22:39

    Ma arvan, et super lahendus! Vaatasime pikalt tumbasid, mille sees kokkuvolditav madrats, aga lapsele tundub selline diivan mõnusam 🙂
    Tellisime vanaema juurde 1 hallide siilikestega ja hädasti oleks teist juurde vaja, et suurem tülitsemine ära hoida! Võib olla siilidele lisaks krokodillid https://gardenistas.eu/toode/premium-laste-lahtikaiv-diivan-krokodill/

  • Avatar
    Vasta Reelika 27. oktoober 2020 at 22:28

    Kui pakutakse, siis muidugi tasub proovida! Ja kui magamiseks ei ole sobiv, siis istumisrõõmu väikestele inimestele pakub ikka.
    Ise võtaks “roosa” diivani, oleks vägagi sobiv meile nii päevasteks mängudeks kui ka vajadusel magamisasemeks, kas siis külla tulnud sõprade tarbeks või kui vaja “suurt” mängida (meil aeg-ajalt ikka issi jääb diivanile magama).

  • Avatar
    Vasta Ingrid M 27. oktoober 2020 at 22:19

    Mega hea variant minu arust! Ei tundu siuke lötakas olevat, et ei kannataks magada. Muidugu aastaid mitte, aga mönda aega kyll.
    Isegi keeraks end siiis kerrrra 🙂 https://gardenistas.eu/toode/premium-laste-lahtikaiv-diivan-india/

  • Avatar
    Vasta L 27. oktoober 2020 at 22:18

    Täitsa okei mõte. Ma usun, et lastele meeldiks. Mulle meeldub see hall diivan siilidega: https://gardenistas.eu/toode/premium-laste-lahtikaiv-diivan-siil-hall/

    • Avatar
      Vasta L 27. oktoober 2020 at 22:19

      Meeldib*

  • Avatar
    Vasta Taivi Pedor 27. oktoober 2020 at 21:52

    Minu vaieldamatu lemmik on see:
    https://gardenistas.eu/toode/premium-laste-lahtikaiv-diivan-sugis/

  • Avatar
    Vasta you 27. oktoober 2020 at 21:45

    mida sa vigised ja kraaksud ja pärid peaasi et magada saab m6nel lapsel pole sellist v6imalustki

    • Mallu
      Vasta Mallu 28. oktoober 2020 at 10:39

      Kas sul on täna paha päev olnud?

  • Avatar
    Vasta Lila 27. oktoober 2020 at 21:19

    Äkki on olemas mõni megamugav lahtikäiv diivan ja saate Martaga elutoas elada ja Lendel ja Maril oma suur voodi. Muidu see India diivan on ilus. Kuluks laste tulla ära küll, saaks enda suure diivani sealt välja lohistada ?

  • Avatar
    Vasta Kristiina 27. oktoober 2020 at 21:08

    No selles suhtes, et kui ei sobi (ebamugav, ei mahu jms), siis saab ju vana lahenduse peale ka tagasi minna. Eks tüütu ole edasi-tagasi vahetada (topi madrats vahepeal kuhugi, siis vii diivanid jälle ära), aga kui praegune lahendus ei meeldi, siis proovida ju võid. Kui kellegi teise lapsele on/ei ole sobinud, ei tähenda, et Sinu lastega sama on. Ega need diivanid pikas perspektiivis head ei ole, ka lapse madrats peaks ikka korralik ja kvaliteetne olema. Aga no lühiajaliselt..
    Mina olen küll mõelnud oma lapsele niisama lebotamiseks ühe pisikese tugitooli vms vaadata, aga samas kiiret pole sellega olnud

  • Avatar
    Vasta M.K 27. oktoober 2020 at 21:01

    Proovige muidugi ära, mitmeotstarbelised ning neid saab eest ära paigutada lihtsamini kui suurt madratsit. Ise sooviks õetütrele külaskäiguks halli siilikestega diivanit.

  • Avatar
    Vasta Kristi 27. oktoober 2020 at 20:25

    Aga madrats voodi alla lükata?

  • Avatar
    Vasta M. 27. oktoober 2020 at 20:18

    Meil oleks ka sellist vanaema juurde vaja. Hall siil on nii äge!
    Meil kodus on niisama kolmeks kokkuklapitav poroloonmadrats, nii mõnegi öö seal peal maganud ja pole midagi paha ütleda. Kui poisil larüngiidihood on, siis vean selle voodi kõrvale maha ja magan seal lapse kõrval.

  • Avatar
    Vasta Keiju 27. oktoober 2020 at 20:16

    Meil magas tütar algselt täispuhutava madratsi peal ja oli sellega väga rahul, aga kuna ilmad läksid külmemaks, siis sai pesukastiga tugitool-voodi sarnane asi ostetud kuni remont valmis ja saab nari mamma juurest ära tuua. Öökullidega diivanvoodi meeldiks tütrekesele väga.

  • Avatar
    Vasta Anni 27. oktoober 2020 at 19:59

    Mina arvan, et lastele meeldivad igasugused pesad ja onnid, kus nad saavad magada, ehk siis kindlasti hääl nendele diivanitele. Neile kindlasti meeldib ja kui kumbki saab veel enda oma, siis usutavasti magab ka Lende seal meelsasti. Vast mahuvad ikka sulle akna alla ritta ka ära, nägusamad ikka kui madrats. Kui muidugi ei osta väiksemat madratsit ja ei lükka seda voodi alla. Meie kutile meeldiks https://gardenistas.eu/toode/premium-laste-lahtikaiv-diivan-india/

  • Avatar
    Vasta Chrislin 27. oktoober 2020 at 18:59

    Loomulikult proovi ära, ära saab iga kell anda ? väga nunnud näevad välja küll 🙂

  • Avatar
    Vasta Tiina 27. oktoober 2020 at 18:47

    Mina olen vanaema. Maavanaema. Kui lapselapsed korraga maal, siis igale oma voodit ei jagu. Seepärast on läinud käiku õhkmadrats, matkamadrats, kõik vabad tekid ja diivanipadjad ja muu käepärane, mis vähegi pehmem kui põrand. Selle “ööpesa” ehitamine ja kombineerimine oli õhtuti-hommikuti mulle lisatöö, aga lastele ütlemata lõbus ühistegevus. Arvata on, et kõigil oli tahtmine voodi asemel sinna ka magama jääda. Oli jonni, oli nuttu. Ostsime siis ka majapidamisse tumba-madratsi. Väga väärt toode. See diivani moodi, mida teile pakutakse, olnuks muidugi etem veel.

  • Avatar
    Vasta Leenu 27. oktoober 2020 at 18:38

    Mega lahedad diivanid!
    Aga samas mõtlen kas need oleks eriti praktilised? Mõistlikum oleks ehk ise Diivanile kolida Martaga ja Lendel ja Maril lasta magada voodis?

    https://gardenistas.eu/toode/premium-laste-lahtikaiv-diivan-krokodill/

  • Avatar
    Vasta K 27. oktoober 2020 at 18:21

    Mul on ka vähe ruumi ja seetõttu sai eelkooliealisele lapsele ostetud 7cm paksune kokkupandav poroloonmadrats – https://www.hansapost.ee/et/moobel-ja-sisustus/moobel/madratsid/poroloonmadratsid/kokkupandav-madrats-thommy-190-x-60-cm_c995d07f/
    Kuna laps kaalub ikka tunduvalt vähem kui täiskasvanu, siis tema jaoks on mugav ning puhkab ilusasti välja. Ise olen ka pikutanud selle peal aga täiskasvanu jaoks on veidi paksem madrats ikka mugavam 😉

  • Avatar
    Vasta Helle 27. oktoober 2020 at 18:16

    Meeldiks see https://gardenistas.eu/toode/premium-laste-lahtikaiv-diivan-siil-hall/
    Kuna meil on sama firma tugitool ja see on vága mugav ja saanud lapse poolt postiivse vastukaja, siis oleks diivan ka kindlasti mugav ning saaksin lapse toast suure diivani, mis võtab kogu mángupinna enda alla, válja visata

  • Avatar
    Vasta Maarja 27. oktoober 2020 at 18:15

    Selline diivanvariant sobiks ajutiseks lahenduseks küll ja päeval on seda hea lugemispesana kasutada.
    Meile sobiks sügise nimeline diivan. Viimasel ajal loetakse raamatuid hommikust õhtuni.

  • Avatar
    Vasta Jaanika L 27. oktoober 2020 at 18:11

    Tundub päris asjalik asi, eriti väikeses elamises. Ise ka juba pikemalt mõelnud millegi sellise peale sest ruumi on alati liiga väheee!

    Siilikestega on nii armas roosa.Väikestele printsessidele sobilik ja lastele kindlalt meeldiks ?

  • Avatar
    Vasta Kaja 27. oktoober 2020 at 18:06

    Kas ainult kiitvad kommentaarid lähevad üles?

    • Mallu
      Vasta Mallu 27. oktoober 2020 at 18:59

      Hea küsimus, on sul mõnda solvangut siia kirjutada v :D?

      • Avatar
        Vasta Kaja 27. oktoober 2020 at 21:17

        Hei. Solvangut küll plaanis polnud, aga kirjutasin diivanit mitte soosiva arvamuse, mida ma arvamuste hulgas ei näe. Ilusat õhtut sellegi poolest?

        • Mallu
          Vasta Mallu 28. oktoober 2020 at 10:39

          Ma ei näe praegu kuskil sellist kommentaari, meelega mitte üles lasknud ei ole :/

  • Avatar
    Vasta JJ 27. oktoober 2020 at 17:56

    Aga sa jäta need pudinad kolmekesi 160 cm peale ja koli 90 cm peale ja pane kõrvatropid ka. Juhuks, kui keegi kellelgi kogemata tou paneb või voodist välja kukub.

  • Avatar
    Vasta Tibu 27. oktoober 2020 at 17:36

    Jaa, nende peal on mugav. Ma tiinekana magasin sellise täismõõdus diivani peal. Eelistasin seda voodile 😀
    Omale võtaks öökullidega, läheks ülejäänud toaga kokku 🙂

  • Avatar
    Vasta Kristi 27. oktoober 2020 at 17:13

    Minu lapsele kingitu kunagi see väiksem tugitool, praeguseks on see pm ribadeks istutud 🙂 Väga soovitan Sul hankida nii diivan kui tugitoole, ja see lilla Premium tugitool on jumalik 🙂

  • Avatar
    Vasta Mirage 27. oktoober 2020 at 17:11

    Kitsates oludes panin meie suure Napsie (tänud soovituse ja koodi eest btw :D) diivani taha seina najale püsti päevaks. Selline armas diivan võiks meil vanaema juures olla küll!

  • Avatar
    Vasta Reet 27. oktoober 2020 at 16:53

    Marile kindlasti meeldiks, selle järgi otsusta, lapsed ju teavad mis on hea 😉
    Ise valiksin https://gardenistas.eu/toode/premium-laste-lahtikaiv-diivan-siil/

  • Avatar
    Vasta Signe 27. oktoober 2020 at 16:48

    Mulle meeldib see :
    https://gardenistas.eu/toode/premium-laste-lahtikaiv-diivan-sugis/

    Mina arvan, et see super lahendus kui on ruumi puudus ja kui on diivaniks koos – on väga nunnu.
    Mul küll väikseid lapsi ei ole aga kui peaksin võitma – annan selle oma koerale, kelle olen ära hellitanud ja magab mul voodis ( tean tean, ise olen süüdi ) ehk mõistan kitsikuses magamise “ rõõme”

  • Avatar
    Vasta Merli 27. oktoober 2020 at 16:41

    Diivan tundub täitsa hea variant sellises olukorras. Arvan, et lastel seal mõnus magada ? Siilidega diivan on minu lemmik ?

  • Avatar
    Vasta Sirts 27. oktoober 2020 at 16:39

    Olen enda poisile ka seda vaadanud. Olen tuttava juures saanud seda näppida ka, väga mõnus on. Mu poisile meeldiks selline : https://gardenistas.eu/toode/premium-laste-lahtikaiv-diivan/

  • Avatar
    Vasta Kristi 27. oktoober 2020 at 16:37

    Minu meelest täiega hea lahendus kui nii Lendele kui Marile oma diivan ja Marta jääb sinu kaissu 🙂 Endale valiksin https://gardenistas.eu/toode/premium-laste-lahtikaiv-diivan-siil-hall/

  • Avatar
    Vasta Brigitta 27. oktoober 2020 at 16:24

    laste lahtikäiv diivan “Siil” hall, see mega armas. Õe plika oleks selle üle mega õnnelik kui tädil selline kodus oleks. Käis just külas ja kurtis, et tema voodit polegi tädi juures. See sobiks selleks ideaalselt.

  • Avatar
    Vasta Claire 27. oktoober 2020 at 16:17

    Ma valiksin halli tooni diivani,roosat võib-olla hiljem keerulisem sobitada muu interjööriga ?

  • Avatar
    Vasta Jaanika 27. oktoober 2020 at 16:01

    ÖÖKULL!
    Roosa toob tuppa kindlasti värvi juurde, muidugi kui kardad plekke siis vali halli värvi, sest kes ikka viitsib neid peale šoksi söömist pesta. 😉

  • Avatar
    Vasta Piret 27. oktoober 2020 at 15:52

    Tundub asjalik asi olevat, kui mugav, ei oska kahjuks öelda, aga see ei ole nagunii jääv variant sul, et vast väga hull poleks. Ma ise teen poiste toas remonti just ja plaanin sinna istumisnurgaks diivanikest, värvide osas sobiks meile ideaalseks hall Premium lahtikäiv diivan nende kollaste kolmnurkade ja ringidega.

  • Avatar
    Vasta Birgit 27. oktoober 2020 at 15:38

    See “diivan” ju ongi tegelikult madrats, lihtsalt seljatoega. Meil on kodus mõned niisama kokkulapitavad madratsid ja nende peal on ka väga mõnus magada. Lisaks saab neist onni ehitada. Samas külalistele on ikka ruumi vaja ja sellise mahutaks me endale siia täpselt veel https://gardenistas.eu/toode/premium-laste-lahtikaiv-diivan-india/

  • Avatar
    Vasta Lugeja 27. oktoober 2020 at 15:28

    Tundub täitsa ok lahendus! Lastele endale ka kindlasti meeldib. Ma usun, et see madrats on igati ok, vaevalt et kehvem kui sul praegune lahendus.

  • Avatar
    Vasta Eliko 27. oktoober 2020 at 15:19

    Mina valiksin tugitooli “Täpp”, mul 2,5. aastane vennapoeg kellele see kindlasti meeldiks. Ma usun, et see lahendus on ka sinu jaoks hetkel parim, arvestades et hetkel olete pead-jalad koos.

  • Avatar
    Vasta Margit 27. oktoober 2020 at 15:00

    Endal kahjuks kogemust ei ole, seega soovitada ei oska, aga muidu tundub super hea mõte ajutiseks lahenduseks või külaliste jaoks. Ise valiksin Premium laste lahtikäiva diivani “India” ?

  • Avatar
    Vasta Merit 27. oktoober 2020 at 15:00

    Mõistan täiesti öösel oma ruumi vajadust. Meil küll 180cm lai voodi, aga miskipärast leian end öösel surutud kahe mehe vahele ja 90cm alas. Muidugi tore, et nad kõik mind nii kaisutada tahaksid, aga tahaks ju ka magada natuke!

    Mul kogemust pole jagada ja ise ilmselt tahaks enne katsuda seda vahtmadratsit, kui pehme või kõva see on, sest 8cm paksune madrats on maas magamiseks ilmselt liiga õhuke. Meil on lapsel hetkel umbes sama paks poroloon madrats ja mulle tundub, et voodi alus ribid on küll liialt tunda magades. Ma ise eelistaksin lapsele maas magamiseks (ajutise-pideva) lahendusena miskit veidi tummisemat- võiks ikka 15-20cm paksune olla.

    Mulle meeldis väga selline https://gardenistas.eu/toode/premium-laste-lahtikaiv-diivan-sugis/

  • Avatar
    Vasta Kats. 27. oktoober 2020 at 14:56

    Vauuu, kui ilusad! Eriti see https://gardenistas.eu/toode/premium-laste-lahtikaiv-diivan-siil/

    Tunduvad mugavad küll peale vaadates ?
    Kui loosiõnn ei naerata, siis vist ostan ise lapsele jõuluks. Juba ükspäev vaatasin selliseid, aga mitte sellelt leheküljelt. Sealt kust vaatasin, olid kallimad ja oli väiksem valik.

  • Avatar
    Vasta Siiri 27. oktoober 2020 at 14:55

    Ehk on mõeldav, et Mari madrats päevaks suure voodi alla panna. Või siis suure voodi ja seina vahele külje peale.
    Need diivanid näevad väga lahedad välja. Kui need kerged ka, siis vajadusel saab päeval istumiseks teise tuppa tõsta. Meil küll pole lahti käiv aga pisike nahast laste diivan ja seda kasutavad nad mega palju.

    • Mallu
      Vasta Mallu 27. oktoober 2020 at 15:33

      mul on voodialune juba igast muud kraami täis 😀 ala siin korteris olnud vaip jne, ei mahu 🙁

  • Avatar
    Vasta Angela 27. oktoober 2020 at 14:51

    Ma. Võtaks küll. Kunagi oli taoline lastel laste toas. Aga sellel aasta hiljem antsid muidugi õmblused järele. Ta küll ei ole päris igapäevaselt magamiseks. Aga samas sul lapsed ka osalise ajaga kardo juures siis sulle pisikesse tuppa oleks ned mega hea varuväljapääs esialgu.

    Aga valik peab olema sinu oma kas võtta mõi mitte.

  • Avatar
    Vasta Õnne 27. oktoober 2020 at 14:46

    Ma arvan et kuna see tuleb ju ikkagi ajutine lahendus, kuni sa uude korterisse kolid, siis niikauaks sobib küll. Saad vajadusel mõne teki sinna pehmeduseks talle veel madratsi peale panna kui tundub et liiga kõva on vms.
    Mulle tundus et see siilidega hall diivan on kõige ilusam, lapsel ja endal hea vaadata.

  • Avatar
    Vasta Krr 27. oktoober 2020 at 14:37

    Meil on analoogne diivan lastetoas. Meie omal on diivanit lahti tehes see käsitugede vaheline osa suht kõva ja see lahti käiv osa pehme – seda võiks selle pakutava puhul üle küsida või testida. Samas üks laps magab vahest just ainult selle kõva osa peal ja ülejäänud osast teeb seina ja katuse endale (siis magab niimoodi nagu koopas) – ehk teda see kõvadus ilmselt ei häiri. Samas ma ei saa selle pildi pealt (ega ka kodulehelt) aru, mis kolmas osa see seal paremalpool diivani kõrval eraldi püsti on? Kui see ongi see kolmas pikendus (meil on kõik ühes tükis), siis kuidas see teiste küljes püsib? Aga muidu lastele väga meeldib seda ise lahti tirida ja sinna koopast ehitada ja muidu igast asju seal toimetada. Ei oleks midagi ilusama ja kobedama diivani vastu 🙂

  • Avatar
    Vasta Ta 27. oktoober 2020 at 14:27

    Ise ei ole kasutanud, seega ei oska kommenteerida, kas need on magamiseks head, kuid ajutise lahendusena tundub küll mõnus variant või/ja külaliste majutamiseks. Seetõttu soovitaksin ja sooviksin endalegi sellist ? :
    https://gardenistas.eu/toode/premium-laste-lahtikaiv-diivan/

  • Avatar
    Vasta KÜLLI 27. oktoober 2020 at 14:22

    Ma arvan, et need on päris toredad lahendused. Kui ma lapseohtu olin keerasin ise kushetil jalad alt ära, et saaks nagu madratsiga põrandal magada. Kui lastele need diivanid meeldivad on ju okey lahendus.

  • Avatar
    Vasta Küllike 27. oktoober 2020 at 14:21

    https://gardenistas.eu/toode/premium-laste-lahtikaiv-diivan/
    Sobib nii poisile kui tüdrukule. Hea praktiline, päeval istud, öösel tudud?

  • Avatar
    Vasta Prita 27. oktoober 2020 at 14:18

    https://gardenistas.eu/toode/premium-laste-lahtikaiv-diivan-siil-hall/
    Tundub mõnus ? Kuna endal kogemust ei ole, ei oska mugavuse kohta kommenteerida ?

  • Avatar
    Vasta Kiku 27. oktoober 2020 at 14:17

    See sama siilidega aga hall on täiega nunnu. Ma arvav küll, et kõlbab magamiseks.

  • Avatar
    Vasta Sandra 27. oktoober 2020 at 14:17

    Meil oli sarnane tugitool, aga jäi lapsele juba eelmisel aastal (kahe aastaselt) väikeseks. Lisaks on lapsi vahepeal juurde tulnud ja kohe on neid juba kolm.
    Igatahes seal oli lapsel päris mõnus pikutada ja mõnikord jäi toolis lamaskledes ja telekat vaadates magama ka. Tundub väga mõnus asi.
    Meie lastele peaks koju maanduma premium laste lahtikäiv diivan “Sügis”, sest see tundub värvi poolest kõige praktilisem.

  • Avatar
    Vasta Elisa 27. oktoober 2020 at 14:11

    Tundub väga mõnus lahendus. Kompaktne ja ilus. Olen ka ise sarnaseid varem vaadanud.
    Lastele kindlasti meeldib.
    Kõige praktilisema värvigammaga tundub olevat see: https://gardenistas.eu/toode/premium-laste-lahtikaiv-diivan-sugis/

  • Avatar
    Vasta Kristina 27. oktoober 2020 at 14:09

    Mulle tundub ajutiseks lahenduseks on vägagi hea, ja peaks päris mugav olema, samas kunagi kui oma voodis saavad olla on päris mõnus teleka ette panna või tõesti külalistele magamise ase. Ma ise ka mõtlen et meile ehitus järgus majja oleks ideaalne, siis saaksime kõik juba valmis toas magada. Ja kui ei maga siis ruumi oleks mängimoseks

  • Avatar
    Vasta Annika 27. oktoober 2020 at 14:08

    https://gardenistas.eu/toode/premium-laste-lahtikaiv-diivan-sugis/
    See on väga ilus ja sobib magamiseks ka ilusti ma arvan. Ise küll magajs sellisel kui laps oleksin?

  • Avatar
    Vasta Madli 27. oktoober 2020 at 14:07

    Mu meelest täiega armsad diivanikesed – kui ma ise valima peaksin, siis valiksin ilmselt selle: https://gardenistas.eu/toode/premium-laste-lahtikaiv-diivan-sugis/ Kuigi kahju, et enamik diivanitest roosad on, ma eelistaksin sellist türkiissinisemat 🙂

    Huvitav, kuidas selle seljatugi on? Kas kannatab aelemist nii, et ei toetu vastu seina? Ma usun, et sinu tuppa sobiks see kenasti ja annaks kohe ruumi juurde, aga igaks juhuks alusta ühest diivanist – mida rohkem vaba ruumi lastele (ja endale), seda parem.

  • Avatar
    Vasta rita 27. oktoober 2020 at 14:07

    endal pole olnud sellist ja ei oska öelda kas igapäevaseks magamiseks hea aga tundub küll mõnus ja hea ning usun et mugav.hea kokku panna ja kasutada lastel diivanina lebolaks,mõnus.

  • Avatar
    Vasta Kris 27. oktoober 2020 at 14:06

    Kuna mulle see otse põrandal magamine väga ei meeldi, siis võtaksin ajutise lahendusena hoopis madratsiga välivoodi kasutusele. See võtab seina ääres vähem ruumi ka, kui kokku panna. Kui aga uues korteris (ja ka praeguses) on piisavalt ruumi selle diivani jaoks ja diivan leiaks kasutust külaliste voodina ning muidu oleks niisama istumiseks, siis miks mitte lastele midagi sellist pakkuda. ?

  • Avatar
    Vasta Leili 27. oktoober 2020 at 14:06

    https://gardenistas.eu/toode/premium-laste-lahtikaiv-diivan-siil-hall/ mulle meeldib täiega see ♥️

  • Avatar
    Vasta Heili 27. oktoober 2020 at 14:04

    https://gardenistas.eu/toode/premium-laste-lahtikaiv-diivan/
    Ajutiseks kasutuseks sobib lastele küll, suht nagu porpoonmadratsil magaks.

    • Avatar
      Vasta ? 27. oktoober 2020 at 14:06

      Poroloonmadratsil*

  • Avatar
    Vasta Kadi 27. oktoober 2020 at 14:04

    Tundub asjalik mõte. Eriti kui uues kodus oleks ka neist tolku nt elutoas. Ma esialgu võtaks vaid ühe. Uude koju nagunii ju ostad nari ja siis saab see üks diivan olla elutoas. Kahte on juba keerulisem kuskile stiilselt mahutada. Võtaksin kindlasti diivani, mitte tugitooli. Tugitool tundub magamiseks liiga kitsas.
    Kuna ma selline värvivihkaja oma kodus olen, siis mu lemmikuks oleks see: https://gardenistas.eu/toode/premium-laste-lahtikaiv-diivan-india/

  • Avatar
    Vasta Angela 27. oktoober 2020 at 14:01

    Ma arvan,et pigem mitte magamiseks. Just mõni aeg tagasi vaatasin ka oma lastele analoogset ja seal oli kohe juures kirjas,et pole mõeldud siiski pidevalt peal magamiseks, aga niisama mängutuppa idekad. Meile kuluks see ära küll ja äkki veab loosiõnnega.

  • Avatar
    Vasta Mari-Liis 27. oktoober 2020 at 13:59

    Usun, et ajutiselt kõvasti parem lahendus juba ruumi suhtes ja lastele kindlasti meeldiks sellisel magada.
    Ise valiks selle https://gardenistas.eu/toode/premium-laste-lahtikaiv-diivan-ookull/
    Sobib idekalt tütre tuppa. ?

  • Avatar
    Vasta Tatsu 27. oktoober 2020 at 13:57

    Väikses ruumis on selline kokkupandav asi “must be”, isiklikult valiksin 4-8 aastaste valikust selle halli siilidega, lihtsalt sellepärast,et kui seda kasutada ka istumiseks,siis muidu määrdub liiga kergesti (kui lapsed veel teleka ees midagi näksida tahaksid ?)
    Mul endal ka hetkel sama situatsioon, lapse voodi meie toas,ruumi on reaalselt ainult mööda kõndida..aga lootust on,et varsti kolib oma tuppa

  • Avatar
    Vasta K2xu 27. oktoober 2020 at 13:57

    Premium laste lahtikäiv diivan “Siil” hall oleks praktilisem valik, kuigi roosa öökullidega täiega anub koju tulekut 😀

    Tunduvad päris asjalikud ja usun, et oleks parem valik, kui lihtsalt madrats maas (selle saab kokku panna, mitte ei pea elu eest hoidma nagu tavalist madratsit). Taolises asjas olen isegi kunagi maganud ja ei ütle küll, et mälestus halb oleks 😀

  • Avatar
    Vasta Geidi 27. oktoober 2020 at 13:55

    Minu emal on analooglahendus, kasutab kattemadratsit peal. Päeval on jama, et kattemadrats kuskile mahutada, üldiselt käib tal see riidekappi (vist).
    Ma olen sellist tahtnud maale aga kattekat pole seal kuskil hoida.

  • Avatar
    Vasta Maarja Kurusk 27. oktoober 2020 at 13:54

    No mu arust oleks see super ilis ja Marile meeldiks ?Mu kolm preilit oleks muidugi ka väga sillas sellest ???https://gardenistas.eu/toode/premium-laste-lahtikaiv-diivan-siil/

  • Avatar
    Vasta C 27. oktoober 2020 at 13:53

    Mina valiks oma lapsele premium laste lahtikäiva diivani “Siil” (hall). Kuna magamiseks oleks see diivan ajutiselt, siis ma arvan, et pole hullu kui lapsed seal aeg-ajalt puhkaks.

  • Avatar
    Vasta Betti 27. oktoober 2020 at 13:52

    Kui pole katusuda saanud siis on raske soovitada. Ma päris iga öö vist ei paneks last sinna peale magama. Ma muidugi vaatasin 0-3a diivaneid. Aga idee on väga lahe. Mina ise valiks diivanvoodi “Mets”

  • Avatar
    Vasta Helen 27. oktoober 2020 at 13:51

    Mulle meeldib selline:
    https://gardenistas.eu/toode/premium-laste-lahtikaiv-diivan-sugis
    Kogemust nendega küll pole, aga ilusad ja praktilised tunduvad küll. Kui on mugavad ka, siis on ikka eriti lahe 🙂

  • Avatar
    Vasta Liis 27. oktoober 2020 at 13:50

    Selliste diivanitega kogemust küll pole, aga mul magavad mõlemad lapsed poroloonmadratsitega. Kumbki neist kurtnud ei ole, kuigi alguses muretsesin ka, et ega vanem laps sinna pehmuse sisse “ära ei vajuks”. Aga ei, tal mõnus.
    Mul oli plaan, et kui madrats ei peaks sobima,ostan kattemadratsi lihtsalt kõvema peale…

    Järsku aitaks Marit ka see, kui probleem peaks tekkima? Järsku ei teki üldse.
    Aga lahtikäiv diivan tunduks tüdrukutele hea lahendusena, sest tuba ju tõesti väike.

    See paistab ka endale suvilasse hea lahendusena. Meil seal ka üks ühine magamistuba ja ruumi pole just liiga palju. Praegu on noorem reisivoodis, aga uueks suveks oleks selline diivanvoodi küll ülihea lahendus! Nt selline siilikestega. https://gardenistas.eu/toode/premium-laste-lahtikaiv-diivan-siil-hall/

  • Avatar
    Vasta T 27. oktoober 2020 at 13:48

    Appi, mu laps hulluks selle krokodillidega diivani peale ?
    Aga lapsena magasin ise aastaid sama süsteemiga lahtikäivas tugitoolis. Meil oli 4 last ühes väikses toas ja selline magamiskoht oli sel hetkel kõige funktsionaalsem. Mingeid seljaprobleeme vms see mulle küll ei tekitanud ?‍♀️

  • Avatar
    Vasta Liis 27. oktoober 2020 at 13:45

    Tunduvad väga toekad olema, usun et kõlbab hästi magamiseks.
    Kas Mari madrats voodi alla ei mahu lükata külje pealt? Et on samapidi nagu voodi.
    Enda tüdrukule heameelega skooriks selle “sügis” lahtiläiva diivani, sest esimesed sõbrannad käivad juba külas ning peavad plaani, et ööseks jääda – arvavad, et mahuvad ühte voodisse ära küll ?

  • Avatar
    Vasta Kadi 27. oktoober 2020 at 13:45

    Ma valiks selle Premium lahtikäiv diivan hall siilidega. Ja selline asi võiks kodus olemas olla küll lastega perel.
    Kui ma ise laps olin, siis ema ostis sarnase tumba mulle, millelt võtad lukuga katte maha ja siis tõmbad laiali voodiks. See mul siiani kasutuses, vahepeal õmblesin uue katte ümber. Tõmban ise vahest laste toas lahti ja magan seal, kui lapsed haiged või külalised kasutavad seda. Parim asi, just sellep, et saan kokku panna ja istumisena kasutada, et koguaeg ei pea kuskil mingi voodi vedelema. Lapsele igapäevaseks magamiseks ma seda ei ostaks, aga ma arvan, et Marile uude koju saamiseni sobiks küll. ? Enda lastelegi sooviks uut, vana väga armas, aga väsinud juba.

  • Avatar
    Vasta Egle 27. oktoober 2020 at 13:44

    Väga kaasa rääkida ja soovitada midagi ei oska, aga need 4-8a lastele mõeldud tunudad isegi magamiseks päris normaalsed. Lapsed on üsna kerged ka, siis ei tohiks vast väga vastu maad ‘lohku’ ka vajuda. Olen isegi juba pikemat aega minigt sellistvarianti otsinud, et elutoas oleks mõnusam tv’d vaadata. Hetkel üürikorteris on nii ebamugav ja kitsas diivan, et seal õhtuti pikutada ja mõnusalt tunda ennast ei saa. Tavaliselt tassin endale ja lapsele hunniku tekke-patju diivani ette maha, et saaks mugavalt multikaid vaadata. Aga ehk peaks ka sellise väikese lahtikäiva diivani muretsema, tundub parem variant kui maas tekkide-patjade hunnikus. 😀

  • Avatar
    Vasta Liis 27. oktoober 2020 at 13:42

    Ma arvan, et kui sa need koju tood, siis tahavad nad kõik nendel diivanil magada, laste unistus ju 😀 mu neiud kindlasti tahaks ja lubaks ka, sest ajutise lahendusena ma usun, et käib küll 🙂 mõnus ja vahva pesake ju 😛

  • Avatar
    Vasta Liisi 27. oktoober 2020 at 13:40

    https://gardenistas.eu/toode/premium-laste-lahtikaiv-diivan-ookull/
    Minule endale meeldib see roosa öökullidega lahtikäiv diivan ?
    Aga selles suhtes, kui kardad, et lastel ebamugav magada seal, siis alati saab mõelda ka kattemadratsi peale, et see sobivas mõõdus sinna peale panna… Ja kui lapsi pole, paned kattemadratsi ja nende voodiriided enda voodi alla pesukasti vms säilitamiseks mõeldud kasti, siis tuba korrektsem ja ei jää sulle midagi jalgu, pisikestele diivanitele küll leiad ka kohad:)
    Kui nüüd mõõte vaadata, siis kui pikad külalised sul tavaliselt ööseks jäävad? ??Kui nad 160 cm peale ennast kerra tõmbavad, siis saad kasutada neid ju mitmel otstarbel ?

  • Avatar
    Vasta G 27. oktoober 2020 at 13:38

    Ma olen ise maganud sellise lahtikäiva madrats- diivanil. täiskasvanule jääb see kõvaks, aga lapse kaalu all on see täitsa ok mina läheks parem lahtikäiva diivanile välja kui hoiaks kodus madaratsit.
    teine mõte on muidugi kolmene sahtelvoodi, nagu lasteaias 😀

  • Avatar
    Vasta Mann 27. oktoober 2020 at 13:38

    Ma mäletan, et kui ma pisem olin, siis oli meilnselline suuretoa diivan, mis niimoodi lahti käis. Lapsena polnud häda midagi aga kui juba suuremaks kasvasime, siis väga mugav polnud enam.
    Niiet ilmselt oleneb, kui “pirts” Mari on ja kuidas tal seal mugav on. Alguses võta 1 ja proovi, kuidas lastele sobib/meeldib ?

  • Avatar
    Vasta Heleen 27. oktoober 2020 at 13:37

    Ma paneks madratsi päevaseks ajaks voodi alla. Sinna mahuks isegi suurem, kushu siis öösel kaks last mahuksid. Mingid koledat diivaninirakat jalgu ostma ei hakkaks kindlasti ja vaataks uues korteris kuidas saama hakkab!

  • Avatar
    Vasta Karolin 27. oktoober 2020 at 13:34

    Värvide poolest sobiks sinu magamistuppa vist lahtikäiv diivan “Siil” hallides toonides ning ühtlasi oleks see sama, mille ma ka endale koju valiks.

  • Avatar
    Vasta Merilyn 27. oktoober 2020 at 13:33

    https://gardenistas.eu/toode/premium-laste-lahtikaiv-diivan-india/
    IKEA lastevoodid sama õhukeste poroloonmadratsitega ja laialt kasutuses (+ kiidetud), lisaks neil muidugi raam ka aga kuni põrandad soojad, pole vaja kõrguse pärast otseselt muretseda. Mugav hiljem kokku panna ja kui lastel eraldi toad, saab tugitoolina edasi kasutada või mõni ööseks jääv sõbranna sinna magama mahutada :))

    • Avatar
      Vasta Merilyn 27. oktoober 2020 at 13:34

      …mõne tütre sõbranna* ehk vajab täpsustamist 😀

  • Avatar
    Vasta G 27. oktoober 2020 at 13:32

    See väike tugitool on just meie kodust puudu: https://gardenistas.eu/toode/laste-lahtikaiv-tugitool-taht/

  • Avatar
    Vasta Kristina 27. oktoober 2020 at 13:32

    Me kolisime majast ajutiselt ühetaolisesse üürikasse ja lapsel voodile siin ruumi poleks olnud. Seega võtsime vanast kodust kaasa ainult tema madratsi. Endale ostsime uue voodi, kuhu alla nii külgedelt kui otstest vabalt ligi pääseb, et saaksime tema madratsi päevaks enda voodi alla lihtsalt peitu lükata, et see siis õhtult sealt jälle välja tõmmata.
    Sellist diivanit polegi kunagi näinud ja sellise mahutaks isegi meile siia ära.

  • Avatar
    Vasta K. 27. oktoober 2020 at 13:32

    Näevad küll jõhkralt ebamugavad välja. Kas tavalist diivanvoodit ei kannata osta ja pärast kaasa võtta? Sinna mahuks küll kaks last ilusti magama ja oleks mugav ka.

    • Mallu
      Vasta Mallu 27. oktoober 2020 at 15:36

      Mul ei mahu siia mingi diivanvoodi 🙁

  • Avatar
    Vasta Katrin 27. oktoober 2020 at 13:32

    Pmst tunduvad need lahti võetult nagu madrats, seega ongi täpselt sama mugav nagu madratsi peal magada. Pluss on see, et saad päevaks kokku lükata ja 10 kg jaksavad lapsed tõesti vabalt ka mujale lohistada. Tore on see, et palju erinevaid disaine on.

  • Avatar
    Vasta Marina 27. oktoober 2020 at 13:31

    Kui sa môôdulindiga parasjagu ringi jooksed, proovi vb leida max lai nurgage et sarnane isend mahuks https://gardenistas.eu/toode/premium-laste-lahtikaiv-diivan-india/ Lapsed on väikest viisi ikka karjaloomad, usun et mingi hetk nad avastavad et pikkupidi mahuvad kahekesi ka sinna ära ??

  • Avatar
    Vasta Viki 27. oktoober 2020 at 13:28

    Jep, ma usun küll, et mõte on hea. Nii armsad näevad need diivanid välja. Mul ka suht väike täis topitud ja väike tuba, elan veel ämmaga koos ka. Aga väike õde käib suht tihti külas meil ja jääb ööseks ka. Niiet sokutaks ta heameelega sinna diivanile unne. 3kesi voodis ilgelt palav ja lastele meeldib ju käed jalad laiali magada ?

    • Avatar
      Vasta Viki 27. oktoober 2020 at 17:39

      Aa jaa roosa öökullidega on väga õelik ?

  • Avatar
    Vasta Serena 27. oktoober 2020 at 13:27

    1. Rongaemaga pole mingit pistmist emal, kes soovib oma voodit mitte ülerahvastada, sest puhanud ema on hea ema.
    2. 8 cm paksune poroloon (see on ju madratsi materjaliks neil toodetel?) on väiksema jaoks üsna sobiv ehk ta otseselt ei vaju sealt oma keha raskusega läbi ning põrand ei jääks segama, Mari osas ma poleks nii kindel, et tal sellel mugav oleks. Aga see tegelikult oleneb sellest, millist madratsit ta moment kasutab.
    3. Külaliste jaoks on need kindlasti väga ideaalsed.

  • Avatar
    Vasta Piret 27. oktoober 2020 at 13:27

    Mul kogemust küll ei ole, aga kasutaksin seda varianti küll. Minu lapsel on oma voodi, aga ta ei maga seal ja see voodi on ausalt õeldes jalus, võtab liialt ruumi.
    Panengi selle diivani jõulukingituste listi.

  • Avatar
    Vasta Teele 27. oktoober 2020 at 13:26

    Meil maal ka selline siilikestega diivan, lapsele hullult meeldib ja tema pole kordagi kurtnud et oleks kõva vms?‍♀️Ja ta on magab tihti ikka seal? kuigi jah, ise ma tahaks panna sinna veel mingi katteka peale sest no olgem ausad ise ei tahaks ju 8cm porolooni peal ainult magada ?? aga päriselt arvan et lapsed on sul ka vaimus selle üle kuna see näeb ikka väga chill välja ju? minu oma nuiab seda isegi päris koju päris voodi asemele?‍♀️?seega arvan et ei kahetse sina ega lapsed ammugi mitte kui sul need olemas on ja saadki “vabadust” nautida??

  • Avatar
    Vasta Kix 27. oktoober 2020 at 13:26

    Miks sa madratsit päev lihtsalt voodi alla ei lükka?

    • Mallu
      Vasta Mallu 27. oktoober 2020 at 15:37

      ei mahu 🙁

  • Avatar
    Vasta Kätu 27. oktoober 2020 at 13:24

    Mu plikadele raudselt meeldiks see
    https://gardenistas.eu/toode/premium-laste-lahtikaiv-diivan-siil/

    Nii ilus ja tundub mugav, pehme. Ajutiselt ju sobiks vast see (peaks olema sama ju nagu madrats)… Ajaks asja ära seni kuni päriselt saate suurema kodu ja lapsele voodi.

  • Avatar
    Vasta Katukas 27. oktoober 2020 at 13:23

    Kui sul teise korterisse see diivan kuskile ära mahuks siis miks mitte võtta. Võibolla mahub sul kuskile õhuke pealismadrats rulli keeratult selleks ajaks kui diivan kinni on. Kuigi sellises mõõdus vist seda raske leida. Muidu võib ehk veidi ebamugav seal magada. India teemaline diivan meeldiks mulle ja no need siilid ülinummid ka.

  • Avatar
    Vasta Gerda 27. oktoober 2020 at 13:20

    Ma võtaks selle halli siilidega.
    Ma arvan, et see on parem ja ruumisäästvam variant kui nari. Eriti kui neid saab vajadusel elutoas ka kasutada.

  • Avatar
    Vasta Mirje 27. oktoober 2020 at 13:16

    https://gardenistas.eu/toode/premium-laste-lahtikaiv-diivan-ookull/

    Minu arust jummala hea idee.
    Päevasel ajal kui lapsed ei maga siis tuba ka visuaalsemalt ilus ja nunnu.
    Muidu jah jääb tavaline madrats jalgu jne.
    Ma isegi siin mõtlen et lastele oleks vahva mini diivanid soetada,sõidavad ühest toast teise jne.
    Või kui tahavad koos tudud vahepeal,lükkavad need kokku ja ongi pidu.

  • Avatar
    Vasta Anne 27. oktoober 2020 at 13:14

    Aga sellel ajal kui madratsit ei kasuta võiks selle äkki voodi alla panna (kui seal muidugi ruumi on ?) Mul on pliksil kasutusel selline mõmmi tool mis käib lahti. Pidevalt käib ja istub seal, magamiseks on meie oma liiga lühike aga niisama pikutada talle meeldib küll. Ma arvan et lastel oleks küll väga hea meel nende diivanite peal istuda ja lamada ?

  • Avatar
    Vasta Mariin 27. oktoober 2020 at 13:13

    Tundub väga mõistlik (kuigi ise kasutanud pole), endalegi taolised laste diivanid silma jäänud ja oli plaanis jõuludeks suuremale soetada:)

  • Avatar
    Vasta Annika 27. oktoober 2020 at 13:11

    Kuna mul endal seisab ka kohe selline elukorraldus ees et kahe toalisest tuleb kolida üldse ühetoalisse?. Siis oleks ideaalne selline lahtikäiv diivan lapsele magamiseks. Päeval saab ilusti jalust ära panna. Valisin sellise üsna neutraalse, pole silmakarjuvalt roosa ega sinine ?
    Mina võtaksin selle:
    https://gardenistas.eu/toode/premium-laste-lahtikaiv-diivan-sugis/