KINGILOOS LAPSED LASTEASJAD TESTIN JA ARVUSTAN

TANG tool

10. mai 2017

Mulle kirjutas üks noormees, kes tahtis mulle tutvustada ühte toodet, mida ta ise valmistab. Tegemist on TANG lastetooliga (nagu tema neid kutsub), mida saab kasutada kolme moodi. Söögitoolina, kiikhobusena ja väikse lauana. Nagu te teate, siis söögitoolid on mul olemas, seega on sellest sujuvalt saanud Mari väike värvimislauake.

Pildil Mari usinalt värvimas

Tegelikult saab laps sinna keskele istuda, aga ma ise vaatan, et kui ma paneks kaks tooli sinna otstesse, siis saaks kaks last ka kenasti seal koos joonistada või värvida, seega minu meelest päris praktiline idee. Kuigi jah, see on tegelikult päris vana asi – mujal maailmas kutsutakse seda “amish 3 in 1” tooliks, aga Taneli tehtud versioon on tõesti stiilsem ja ilusam.

Meenutab mulle natukene tillukest koolilauakest.

Andke andeks, Mari on jälle näost jäätisene. Ma isegi ei pannud tähele, see on talle nii tavaolek vist :D Mari on selle hobusega sõitnud küll, aga ma kujutan ette, et rohkem hakkab sellega Lents lõbutsema, kui ta ükskord istuma õpib.

Mitte, et ta veel oskaks, aga seal toolis Mari istuda ei tahtnud (oli vaja Lottega mängida) ja siis ma kasutasin korraks modellina Lentsu. See on talle veel natikene suur, näiteks Nomi on nii palju väiksema istumisosaga, et see ise hoiab teda püsti. TANG on veel natsa lai, aga vahet pole, sest varsti istub ta ju nagunii ise.

Selline kolm ühes variant on ju väga tore. Säästab ruumi, näeb äge välja ja saab pikalt kasutada. Üks väljaminek ja kolm asja :)

Kas tahad ka sellist tooli kellelegi kinkida? Andmisrõõm pidi ju suurem olema, kui saamisrõõm! Sellisel juhul jaga seda postitust FBis oma sõpradega, märgi kommentaaridesse sõbra nimi, kelle lapsele selline tool marjaks kuluks. Ahjaa, TANG lastetooli Fbi lehe sõbraks võiksid sa ka hakata :) Võitja saab ise valida, kas tahab valget või pruuni tooli.

Sulle võib ka järgnev huvi pakkuda

19 kommentaari

Jäta kommentaar ning oota - kommentaar ilmub peale ülevaatamist

 • Reply Kärt 18. mai 2017 at 22:38

  Tegelikult võtaks endale. Mul on kolm last ja külas käib ka neid parajalt palju, ehk siis tihti on tunne nagu oleks kodu üks lasteaed. Säärane 3in 1 kuluks ära küll.

 • Reply Keiti 18. mai 2017 at 20:29

  Kingiksin selle oma õele :)

 • Reply Mai-Liis 18. mai 2017 at 19:41

  Õe Liina pojale sobiks selline 3in1 tool. Saaks vahest ka minu tüdruk seda kasutada/proovida :-)

 • Reply Liisu 15. mai 2017 at 16:31

  See tool oleks väärt kingitus sõbrannale, kes hiljuti kaksikute emaks sai ?

 • Reply Riina 12. mai 2017 at 10:35

  Sooviksin seda oma venna alles sündivale lapsele katsikuks :)
  Facebooki ja instagrami pole kahjuks, aga võita sooviks ikka :)

 • Reply Kätlin 10. mai 2017 at 20:44

  Ühele poisile

 • Reply EloM 10. mai 2017 at 20:43

  Mõtlesin kohe, et kas see ongi see nn kingitus mis kingiti aga kuna sa sellest ei rääkinud, siis võeti see ‘ kink ‘ tagasi :D A kas muidu tuldi järgi? kuidas see olukord lahenes?

  • Reply Mallukas 11. mai 2017 at 00:38

   Ei, muidugi mitte. Sellest “kingitusest” ma nagunii siin blogis juttu ei tee :D

 • Reply kristi 10. mai 2017 at 20:21

  Kingisin ühele tuttavale maarise lapsele kellel seda varsti kindlasti vaja läheb

 • Reply ENE MARDO 10. mai 2017 at 18:39

  Üks vahva poisiklutt Marlon sooviks seda .

 • Reply Elve 10. mai 2017 at 16:24

  Mina kingiksin selle tooli ühele vahvale tuttavale kaheaastasele. :)

 • Reply Mariana 10. mai 2017 at 16:11

  Mina kingiksin oma sõbranna Liivi Selge lapsele. Egon-Aron on üks armas 1 aastane kutt ning talle kuluks see vahva asjandus kindlasti ära ?

 • Reply Kati 10. mai 2017 at 15:40

  See laud on niii lahe! Props sellele noormehele!

 • Reply Loreli 10. mai 2017 at 13:14

  Mariann, palun pane oma blogroll tagasi!!!! Ma jõudsin teistesse blogidesse ainult tänu sellele. Ma ei mäleta enam isegi seda, kelle blogi ma peale sinu oma lugesin :D

  • Reply viva 10. mai 2017 at 13:40

   sama siin.

  • Reply Mia 10. mai 2017 at 13:57

   Jaa ma ka nii igatsen seda! :D

  • Reply +1 10. mai 2017 at 14:49

   +1

  • Reply Kristiina 10. mai 2017 at 22:03

   +1

  • Reply Mallukas 11. mai 2017 at 00:37

   asi pole minu panemises, vaid see plugin ei tööta, üritatakse parandada :( ma ei tea ise ka, kelle blogisid ma loen ilma selleta! :D