Mulle kirjutas üks noormees, kes tahtis mulle tutvustada ühte toodet, mida ta ise valmistab. Tegemist on TANG lastetooliga (nagu tema neid kutsub), mida saab kasutada kolme moodi. Söögitoolina, kiikhobusena ja väikse lauana. Nagu te teate, siis söögitoolid on mul olemas, seega on sellest sujuvalt saanud Mari väike värvimislauake.

Pildil Mari usinalt värvimas

Tegelikult saab laps sinna keskele istuda, aga ma ise vaatan, et kui ma paneks kaks tooli sinna otstesse, siis saaks kaks last ka kenasti seal koos joonistada või värvida, seega minu meelest päris praktiline idee. Kuigi jah, see on tegelikult päris vana asi – mujal maailmas kutsutakse seda “amish 3 in 1” tooliks, aga Taneli tehtud versioon on tõesti stiilsem ja ilusam.

Meenutab mulle natukene tillukest koolilauakest.

Andke andeks, Mari on jälle näost jäätisene. Ma isegi ei pannud tähele, see on talle nii tavaolek vist :D Mari on selle hobusega sõitnud küll, aga ma kujutan ette, et rohkem hakkab sellega Lents lõbutsema, kui ta ükskord istuma õpib.

Mitte, et ta veel oskaks, aga seal toolis Mari istuda ei tahtnud (oli vaja Lottega mängida) ja siis ma kasutasin korraks modellina Lentsu. See on talle veel natikene suur, näiteks Nomi on nii palju väiksema istumisosaga, et see ise hoiab teda püsti. TANG on veel natsa lai, aga vahet pole, sest varsti istub ta ju nagunii ise.

Selline kolm ühes variant on ju väga tore. Säästab ruumi, näeb äge välja ja saab pikalt kasutada. Üks väljaminek ja kolm asja :)

Kas tahad ka sellist tooli kellelegi kinkida? Andmisrõõm pidi ju suurem olema, kui saamisrõõm! Sellisel juhul jaga seda postitust FBis oma sõpradega, märgi kommentaaridesse sõbra nimi, kelle lapsele selline tool marjaks kuluks. Ahjaa, TANG lastetooli Fbi lehe sõbraks võiksid sa ka hakata :) Võitja saab ise valida, kas tahab valget või pruuni tooli.

Jaga: