Uncategorized

kodune mugavus

3. jaanuar 2017

Ma tean, et tavaliselt teevad blogijad neid OOTD (outfit of the day) postitusi siis, kui nad on ennast maksimaalselt lille löönud ja linna peale läinud. Mina näitan teile täna hoopis teistsugust riietust – nimelt sellist, millega ma kodus ringi lasen ja ennast mugavalt tunnen. Muidugi meeldib mulle ka ennast üles lüüa, nagu enamikele naistele, aga olgem ausad, kui ma üldse midagi ostan, siis ikkagi neid riideid millega ma tunnen ennast mugavalt nii kodus telekat vaadates, kui ka näiteks Marile lasteaeda järgi minnes. Seega kontsakingad ja kleidikesed on pigem selline meeldiv erand mu argipäevas.

Sellest aastat hakkab minu koostöö Reservediga ja mul on selle üle nii hea meel! Reservedis on alati nii ilusad asjad! Teiseks on mul hea meel teha midagi teistele ilublogijatele erinevat. Nimelt nii palju kui mina selliseid outfitipostitusi näinud olen, on alati minu jaoks natukene sellised ee… liiga stiilsed 😀 Hehe, ma ei tea, kas see on üldse õige väljend, aga minul, koduse emana, tekib küll alati mõte, et issand jumal, ma küll ei viitsiks sadat erinevat asja niimoodi sobitada ja kombineerida. Ma tahan lihtsalt mugavaid, ilusaid ja kvaliteetseid asju, mis rahakotti tühjaks ei jäta. Muidugi näitan ma tulevikus pidupäevade puhul ka uhkemaid rõivaid, aga no üldiselt tahan teile oma Reservedi postitusega tutvustada riideid, mida kannab ka nn tavaline inimene, kes ei ole mega stiiliguru või ilublogija :))

Seega täna näitan ma teile enda kõige lemmikumat leidu Reservedist, milleks on maailma kõige mugavam lohvakas kampsun. Kurvad on need päevad, mil see pesus on, sest see on reaalselt kõige mõnnam ja soojem riideese siin ilmas!

DSC_2085-2

See on nagu natukene sellisest venivast ja pehmest materjalist. Kuna ta on selline suurem ja lohvakas, siis saan ma ennast selle sisse kerida, nagu suure pleedi sisse, kui ma telekat vaatan. Ja kui ma diivanil pikutades Lendele süüa annan, siis saan ühe kampsikuääre talle peale sikutada nagu tekikese.

Ma olen kindel, et kevadel hakkan ma seda õues kandma nii, et panen alla paksemad asjad + sall ja müts ja suvel saab see rüü olla see elupäästja, mida jahedal suveõhtul peale tõmmata kui vilu hakkab. Selle jaoks on see kapuuts ka üli hea! Jessas küll, ma vist ülistan ühte harilikku halli kampsi nüüd küll ülivõrdes, aga vaadates kui tihti ma seda kannan, võib mõnele jääda mulje, et mul polegi muid üleriideid!

DSC_2087

Kahjuks ma kampsuni hinda peast öelda ei tea, aga ma praegu huupi pakkun, et ta maksis midagi 20-30€ vahepeal. Ma alles hiljaaegu soetasin selle, seega olen ma päris kindel, et seda on veel kõikides Reservedi poodides saada. Mina ostsin enda oma Ülemiste poest.

Eks ma teine kord siis näitan veel midagi mõnnat, mis ma Reservedist soetan, aga täna õhtul on mul teile küsimus – mis oli viimane asi, mida teie Reservedist soetasite? Kõikide kommentaatorite vahel loosin koostöös Reservediga välja 50€ kinkekaardi! Loosi võitja otsustab fortuuna juba sel reedel!

Loe ka neid postitusi!

1,103 kommentaari

Jäta kommentaar