TESTIN JA ARVUSTAN

Malluka lastekarbi tagasiside + loosi võitja

25. jaanuar 2017

Nagu lubasin, loosisin kõigi inimeste vahel, kes mulle karbi kohta tagasisidet saatsid, välja ka uue uu karbi täitsa tasuta! Selleks osutus sedapuhku Merily Tähemaa, kelle kirja näitan ka teile! No nii põhjaliku tagasiside peale oleks patt mitte auhinda talle anda! Seega olge kõik usinad tagasiside andjad, sest iga kuu saab üks täitsa tasuta uue karbikese 🙂

***

Hei!
Saime paar päeva tagasi lasteboksi kätte (lisasin kaks pilti manusesse, karpi kahjuks pildile ei jätnud, aga leiab kodus mänguasjade karbikesena hetkel kasutust). Annan siis ülevaate mis olid meie lemmiktooted ja millised emotsioonid toodetega kaasnesid.
Lemmikute esikolmikusse jäid veepliiats ja värviraamat Lelunurgast. Tüdruk (1a ja 9k) on hull fänn igasuguste veepliiatsite ja joonistamise järele. Sellist raamatut tema senises kollektsioonis veel ei olnud. Järgmisena olid lapse lemmikud muidugi Yummikommi pulgakommid. Meie lapsel jäid kahjuks maasikaga kommid söömata, sest allergia maasikate vastu. Aga emme-issi saavad need siis ise söödud. Kahtlustavalt vaadati Maru pulgakomme, kuid peale esimest ampsu said ka need söödud ja maitsesid väga. Lisaks on laps ka Lotte fänn ja tundis Sokisahtli Lotte põlvikute üle väga suurt rõõmu 🙂
Minule isiklikult meeldis kõige enam Mimi disaini kaelarätt, mis oli väiksemale lapsele (2,5k) väga vajalik. Ei saa mina aru kuidas üks pisike beebipoiss nii palju ilastada jõuab 🙂
20170120_194041
Endale sain samuti uue lemmiku – Tilk kätekreemi. Nii pehmet ja mõnusalt lõhnavat kreemi pole ma kunagi varem leidnud. Kindlasti ostan tulevikus suure potsiku selle firma kreemi! Lihtsalt niiii mõnusalt pehme nagu katsuks pilvi ja jätab ka käed siidjaks. Kahju, et head kraami nii vähe sai 🙁
Väiksemale lapsele pakkus huvi Karloova lipuke mida on kerge käes hoida. Tulevikus saab kindlasti üheks lemmikuks ka Taibula sajajalgne.  Vanem laps armastab raamatuid vaadata ja “lugeda” ning Amii raamat “Esimesed sõnad minu ümber” tundus tema jaoks liiga lihtne. Poiss suuremaks saab siis saab ise seda põnevusega uudistada.
Sebamedi niiskete salfakatega ning testrikoti kraamiga oleme varem kokku puutunud ning Sebamedi tooted on ka igapäevaselt kasutuses ja ühed meie pere lemmikud.  Brittoni poolt lusikas ja püksmähkmed on asjad mis kindlasti poisi kasvades ka ära kuluvad, turvalukus ma nii kindel pole. Lasime ka suuremal tüdrukul käia kappide kallal ja sai isu täis ning enam seda ei tee 😀 aga eks näis, võibolla leiab ikka kasutust.
Pesasisustuse poolne väga armas A4 kirjake läheb seinale kui ükskord poodi saan ja raami ost ka meeles on. Veel meeldis nende poolne pakkumine, mida plaanin ka kasutada järgmisel ostul.  Põnni maasikasmuuti ja mustika-õunapüree jäävad hetkel seisma. Põnni tooteid oleme küll proovinud, aga suuremale lapsele need ei maitse ja väiksem on hetkel veel liiga väike.
Gurmeesoola Kalahari kõrbesool maitseb toidus nagu tavaline sool ja leiab kasutust igapäeva roogades.
Dermoshopi toodetest meeldis kõige enam lapsele vannivaht. Muidugi ka mullitaja ja sussikott. Sussikott on toreda mõmmi pildiga ja mulle meeldis see, et kott on nagu helkurmaterjalist, ehk siis helgib pimedas kui tuld peale näidata. Väga asjalik kotike! Näokreem leiab kasutust kui senine lemmik otsa saab, aga edaspidi ei ostaks. Intiimseep ja intiimkreem jäävad kahjuks omal kasutamata, aga ehk ema jääb rahule. Ise selliseid tooteid ei kasuta.  Veel oli boksis Sohvy kehakreem lapsele ja beebile. Selle kasutame ka tulevikus ära, meeldib, et on ilma kõrvalise lõhnata.
Avrili ripsmetušš on tõesti mõnus, aga häiris selle pikk vars. Pole varem nii pika varrega tušši kasutanud, aga peale kandes jääb kenasti ning ei jäta tükke ripsmetele. Uueks lemmikuks on kindlasti GOSH Liquid Matte Lipstick, nii mõnus matt ja toonil pole ka midagi viga.
Asjad mida enda boksist kasutusse ei võta on Eylure kunstripsmed – annan ilmselt õele, ise selliseid asju ei kasuta. Ning Linea oliiviõliga hõbešhampoon. Väga väga mõnusa lõhnaga, aga kuna minu juuksed on tumepruunid (peaaegu mustad), siis shampoon on siiski mõeldud heledatele juustele 🙁
Huvitav leid karbis oli Esimesedsammud e-poe poolt toituduubid. Olen küll kuulnud korduvkasutatavatest tuubidest, aga ise ostnud neid pole. Need kuluvad kindlasti marjaks ära kui väiksem põnn ka toidumaailmaga tutvust hakkab tegema.  Tore oli leida ka erinevaid sooduskuponge, kahju ainult, et enamus nii vähest aega kehtivad.
Kokkuvõttes jäime karbiga rahule ja kõige suurem rõõm on mul selle üle, et saime aidata Kristelit ja tema pere. Selline abivajajate toetamine on väga siiras tegu ja tore, et viitsid sellise asjaga üldse tegeleda. Palju jõudu ja jaksu sulle ja müts maha su ees, mina ei jõua kahe lapse kõrvalt vahest juukseid ka mitte päeva lõpuks kammitud. Sina teed korraga nii palju asju ja saad suurepäraselt hakkama!
Tervitades
Merily

Loe ka neid postitusi!

1 Kommentaar

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Kätlin 25. jaanuar 2017 at 18:34

    Palju, palju õnne võitjale!!!