Uncategorized

minu inimene

31. jaanuar 2017

Triinu kirjutas just ideid, et mida valentinipäeval teha. Me ei tee arvatavasti midagi, sest meil on nii palju lapsi, et halb hakkab. Eeldatavasti mingisuguse lillekimbukese ikka vast saan, neid siin majas ikka aeg-ajalt kingitakse. Näiteks eile oli Kardo lasteaiast tulles toonud mulle kimbu pikki, roosasid roose ja ma panin seda tähele umbes kell 4 õhtul #ups.

Ühesõnaga, mingisuguseid dinnereid ja spaasid meil vist olema ei hakka, kui me just koos lastega ei lähe. See oleks ka päris tsill, aga siis peaks mingi teise paariga koos minema, kes näiteks tund aega lapsi vaatab, kui meie sööme. Eelmine kord sparestos oli küll väga haige –  Mari käitud nagu metsaline, mistõttu kallis toit tuli lihtsalt sisse kühveldada, veega alla loputada ja siis Mari taltsutama joosta, et ta teistele pinda ei käiks. Seekord ei aidanud isegi telefonist tunud Maša ja karu. Hirrr-rrr-rrmus! Aga muus osas on lastega isegi äge trippida ja olla. Enne pole nagu palju lapsega käinud, sest meie aasta isa Kardoke on alati keeldunud ja öelnud, et tema ei taha 😀 Ja siis ikkagi MINA olen see halb ema eks. Nüüd igatahes näen, et mulle meeldib rohkem, kui mu lapsed mul kaasas ja silma all on. Muidu alati mõtlesin, et ei tea mis Mari teeb ja mida toimetab jne. Ok, ma ei tea, kuidas ma valentinipäevast lastega trippimiseni jõudsin.

Igatahes teen mina see valentinipäev vaid ühe kingituse. Lihtsalt selle pärast, et no olgem ausad, mis nii eriline püha see ikka on, kus sa pressid elu eest kingitusi teha. Kardo saab nagunii minult kogu aeg kingitusi. Jõuab ta vaevalt moka otsast mainida, et oleks midagi vaja, kui ma selle talle juba kingin. Seega ei ole see 14.02 mingi erilisem kuupäev. Ehk paari aasta pärast, kui kuskile kahekesti lähme, oleme romantilised ja teeme kinke jne. Mulle piisab lilledest ja Kardole pole essugi vaja 😀

Küll aga olen ma igati selle poolt, kui kinke tehakse nii, et kui sa midagi vaatad, näed kohe, et vot SEE sobiks just sellele inimesele. Ja Kixiku poes ma just seda patja nähes mõtlesin oma sõbrannale, kellega meil on täiega Grei Anatoomia thing ja me alati rääkisime, et me oleme nagu Grey ja Yang (kui leimid me olla saame, eksole :D). Aga ikkagi. Mu sõbranna elab nüüd nii-nii kaugel ja ma igatsen teda iga jumala päev, seega ma panin selle padja talle teele ja loodan, et see talle minu mordat ka aeg-ajalt meenutab.

DSC_7382

Üritasin nüüd elu eest meist koos pilti leida, aga me oleme vist nii kõvad eided, et polegi koos pildile sattunud. Pulmapiltidest raudselt leiaks, aga palju naljakam on siia panna hoopis selline pilt:

341091_10150297125374911_1866828_o-2

Pilt on tehtud umbes… eee… 7 aastat tagasi 😀 Minu esimeses oma üürikas, kus me rahumeeli toas suitsu kimusime (öäkkk :D).

Pildi teeb veel naljakamaks see, et peale mu ühe parima sõbrannakese on siin pildil ka üks tüdruk, keda ma oma sõbraks pidasin, tema juurde kolisin (sest ta elas üksi megasuures korteris ja pidi varsti ära kolima Eestist, et ma oleks saand seda pleissi edasi üürida) ja siis ta tegelikult sebis hoopis mu peika ära 😀 Vanad head ajad…

Muus osas on ka jube naljakas näha ennast suitsetamas. Ma pole ju pmst aasta teinud ja ei kavatsegi selle rämeda harjumusega enam mingit tegemist teha, thank you very much!

Vot, selline pudru ja kapsad postitus lastest, spast, valentinipäevast, oma armsast sõbrast Petrast ja ühest sindrinahast, kes mu enda silme all mu peiksi noolis 😀

Loe ka neid postitusi!

29 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Kersti 2. veebruar 2017 at 10:48

    Padi sõnumiga “sa oled minu inimene” on lahe, seda kannataks kinkida küll 😀 🙂

  • Avatar
    Vasta Jessu 2. veebruar 2017 at 06:53

    Kui me mehega “käima hakkasime”, siis ütlesin mina, et valentinipäev on rohkem ameeriklaste asi ja mina seda ei tähista ja kinki ei taha. Nüüd tagantjärgi on isegi kahju, aga eks ta vahest ikka üllatab lillede või hessi einega, seega pole hullu. ??

  • Avatar
    Vasta kuninganna 1. veebruar 2017 at 11:23

    lugesin tänast Naistelehte ja kui üks päev siin mõtlesin, et teed nalja. siis selle peale tekkis küsimus, et äkki ei teegi, et kas ongi nii, et mees küsib ja sina ostadki mehele enamus “kingitusi”?

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 1. veebruar 2017 at 13:08

      Ma ei saa küsimusest aru, kas on kuidagi uskumatu oma mehele midagi osta :D?

      • Avatar
        Vasta kuninganna 1. veebruar 2017 at 17:01

        ok, küsin siis niimoodi, kas oli nii, et mees palus (nii nagu Naistelehes kirjeldasid) sult arvutit ja sina ostsid?

  • Avatar
    Vasta Laura 31. jaanuar 2017 at 22:51

    Ma esimene aasta ootasin peiksilt ikka valentinipäeva kinki ja ise ka nägin sellega vaeva, aga mida aeg edasi… seda rohkem mul savi on sellest päevast. Samamoodi on vist juba jõuludega – ei oota mingit erilist kinki. Mul on sõbranna kes alati uurib, et mis mehelt jõuludeks said ja mis valentinipäeval teete/kuhu sööma lähete??? Mul on nii et eee pfff misiganes ?
    Aga vot SÜNNIPÄEV- no siis ma küll ootan, et mind printsessina koheldaks , sest see on MINU päev?

  • Avatar
    Vasta Tyy 31. jaanuar 2017 at 17:33

    Sa mõtle,millise teene see Suslik sulle tegi….Kardo sai tulla kogu oma rahu ja headuse ja … omaduste ja oskustega sind ohjata ja huumor teil mächib,nii et lust teie elu ette kujutada.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 31. jaanuar 2017 at 17:59

      kardo tuli muidugi tükk maad hiljem, aga pmst jah 😀

  • Avatar
    Vasta Sandra 31. jaanuar 2017 at 14:46

    Küsimus hoopis teisest teemas- mida Sa Trumpist ja tema uuendustest/seadustest arvad?

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 31. jaanuar 2017 at 15:08

      Ei midagi head 😀

      • Avatar
        Vasta Sandra 31. jaanuar 2017 at 15:38

        Aga muidu lahe padi, ma kingiks oma sõbrannale ka sellise. 🙂

  • Avatar
    Vasta Irma 31. jaanuar 2017 at 14:43

    Huvitav kas sa selle sindrinahaga veel oled kontaktis kui ei siis kindlasti mingi hetk kuuleb sellest postitusest ja puht uudishimulikusest .. Mis ta küll ise mõtleb ??

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 31. jaanuar 2017 at 15:08

      Ma ei ole temaga peale seda üldse kontaktis olnud ja ta ei ela isegi eestis 😀

  • Avatar
    Vasta Mer Ks 31. jaanuar 2017 at 13:54

    Ma ei tea miks kas sellepärast et sõbrantsil ka suits näpus vms miks aga sain kohe aru ise kumb on kumb ??.. Näost näha et mätsite ??.. Aga ja me ikka oleme tähistanud seda sõbrapäeva ka vb sellepärast et neli aastat tagasi sõbrapäeval kolisime me kokku mehega siis on nagu mingi tähistamine ikka ??

  • Avatar
    Vasta Anni 31. jaanuar 2017 at 13:44

    Kunagi oli ka see 14.02 suur sündmus .kuni mu väike vend sündis sellel päeval ja see aasta saab juba 11 aastaseks .seega me peale tema sünnipäeva väga ei tähistagi. Mingi lilleke ja magusat teeme mehega ja kõik 😉

  • Avatar
    Vasta A 31. jaanuar 2017 at 12:53

    14.02 pole kunagi olnud romantika päev sest sel päeval sündinud seega kogu suguvõsa jaoks on see päev mulle külla ronimiseks mitte oma meestega miilustamiseks 😀

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 31. jaanuar 2017 at 12:57

      Haha, külas saab ka mehega miilustada… 😀

      • Avatar
        Vasta A 31. jaanuar 2017 at 17:09

        Meil ikka kombed majas et külapeal keegi kuskil ei kleepu 😀

        • Mallukas
          Vasta Mallukas 31. jaanuar 2017 at 17:15

          no kena oleks jah 😀

    • Avatar
      Vasta K 31. jaanuar 2017 at 12:58

      Sama siin 😀

  • Avatar
    Vasta M-L 31. jaanuar 2017 at 12:50

    Meilgi sõbrapäeva tähistamine on jäänud taha plaanile, kuna mul endal kohe järgmisel päeval sünnipäev. 😀 Sel aastal otsustasin kirjutada ise mehele luuletuse ja olen sellega mega rahul. Loodame, et tema ka.Mulle väga meeldib luuletusi kirjutada ja, kui mõte jooksma hakkas, siis neid salme ikka tuleb.

  • Avatar
    Vasta Nele 31. jaanuar 2017 at 12:47

    Kumb on kumb ? 😀

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 31. jaanuar 2017 at 12:48

      Aaa, eespol on mu sõbranna, tagapool see suslik 😀

      • Avatar
        Vasta Beeta 31. jaanuar 2017 at 15:11

        Huvitav, et ma kuidagi oleks alguses arvanud, et eespool on see suslik, sest no tagapoolsega võrreldes tekib küll küsimus, et mis temas siis parem oli? Välimus küll mitte võrreldes sinuga ja muidugi selle antud pildi põhjal, sest üks pilt võib ka alati nii ära petta milline inimene tegelikult on.

        • Mallukas
          Vasta Mallukas 31. jaanuar 2017 at 15:16

          Ei no, ta tegelikult väga kena tüdruk, see pole lihtsalt parim pilt meist kellestki 😀

          • Avatar
            Beeta 31. jaanuar 2017 at 15:26

            Ok no siis see sinu hea sõbrants on küll täiega nunnu 🙂

          • Mallukas
            Mallukas 31. jaanuar 2017 at 15:28

            Ma tean! 😀

  • Avatar
    Vasta Kris 31. jaanuar 2017 at 12:44

    Kumb neist see hea sôbranna siis on??

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 31. jaanuar 2017 at 12:48

      Ma jah eeldasin, et kõik kohe petrat teavad 😀