KURB ON OLLA Uncategorized

one of those days

28. aprill 2017

Olgu te ette ära hoiatatud, et kui ühe naisterahva menstruaaltsükli teadmine on teie jaoks liigne info, siis liigne info siit tuleb. Nimelt hakkasid mul eile päevad, mis viimane kord enne eilset toimus minuga ee… aasta ja viis kuud tagasi? Issand, ma ei mäleta, igatahes piisavalt ammu, et ma oleks mäletanud, kui õudne see on.

b010d172af688b59e97cac6cecc02c4a-8206079

Seega olen ma tänase päeva veetnud diivanil uludes, sest ma olen vastik, paks, vana mutt, kes kannab itaalia pitsi ja käib ringi vanamuti soenguga ja kes näeb välja vanem, kui Mihkel Raud ja kellel on kolm lõuga ja on mõttetu ja ikka veel paks ja üldse mitte lahe, vaid selline pussy, kes miskil imelikul põhjusel otseetris olles rinnust nii laiguliseks läheb, nagu kimbutaks mind vähemalt koolera või rindkere hivv.

Muidugi pidin ma oma ülevas meeleolus ära sööma ka neli (!) jäätist, nutma veel natukene, kui paks ma olen ja takkatippu vaatama Grei Anatoomia uut osa, kus üks naine peale beebi ilmale toomist ära suri. Sellele järgnes minupoolne nutta röökimine.

Täna on tegelikult Reservedi e-poe avamispidu, kuhu me Mammuga kutsutud oleme, aga mul on praegu päriselt selline tunne, et nagunii ma endale normaalseid riideid valida ei oska, normaalset soengut ka teha lasta ei oska, lotiga pole ammugi midagi teha, sest kui riided saan ma üldse seljast võtta ja juuksed näiteks maha ajada (iuuu, kui räme ma oleks palja ja kiilana), siis mu pekk on ustavalt mu keha küljes kuni ma suren tänapäevaga on uus juuste taastamiseks lahendus juuste meestel, newhairline pakkuda parima juuksed asendamise süsteemide


Ma loodan, et ma suren täna.

Krt, miks ma nii mõttetu paks värdjas tont olema pean, ahhh???!?!?!

Aa, ma unustasin, et üks kaasblogija saatis mulle täna “naljaka meemi ka”. Ok ma nüüd kuskile ehituspoodi köit ostma, et ennast oksa tõmmata… Kui neil üldse on sellise jämeda kaela jaoks piisavalt köit laos olemas.

Loe ka neid postitusi!

98 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Kaaa 2. mai 2017 at 07:03

    Üks lugemine sulle:

    https://mallukas.com/2017/04/15/otsides-taiuslikkust/

  • Avatar
    Vasta Septik 1. mai 2017 at 15:16

    Nii suur hirm hakkas või? 🙂

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 1. mai 2017 at 16:07

      mille suhtes?

  • Avatar
    Vasta Eveli 30. aprill 2017 at 21:35

    Väga naiselik naine,just saates.Võiks olla eeskujuks teistelegi naistele/neidudele;)

  • Avatar
    Vasta Kaisa 30. aprill 2017 at 20:04

    Embrace it! Mul on sünnipäraselt keskmiselt suurem keha, peale 2 last veel suurem ja no mis siis. On lott, pole lott, on pekk, pole pekki- no ausalt, mida iganes! Mul on 2 armsat, nunnut, tublit ja toredat last, kes pole teistsugust mind näinudki, nii et nende jaoks olen PERFEKTNE!
    Ja pealegi- ma julgen öelda, et olen nii tore inimene, et kogu toredus peab kuhugi mahtuma! 🙂

    Su lapsed on super, Kardo on super, SINA OLED SUPER! Ja nende jaoks oled sina perfektne!
    Nii et chin up? 😀

  • Avatar
    Vasta Jenna 30. aprill 2017 at 17:25

    Mallukas, sa oled kõige lahedam naine keda tean. Unusta ära oma lõualott, sa oled ilus! Meil kõigil on koledaid pilte, sa pole ainuke. Edu sulle!!!

  • Avatar
    Vasta Kerttu 29. aprill 2017 at 15:02

    Sa võid omada kuutekümmet seiset lotti, “vanamuti” soengut või kaela hivvi – sina oled see, kes õhtul magama minnes läheb teeb head ööd musi oma lastele ja poed oma mehe kaissu, sul on ümber inimesed, kes sinust hoolivad – seega, mis vahet sel on, mis meeme tehakse või mida twitteris säutsutakse? Kaalu saab kaotada ja juukseid muuta, seega oled sa selles olukorras võitnud. Need inimesed, kellel hinges tühjus on, ei saa kaotada seda, et nad on täiesti värdjad. Nad ei saa muuta seda, et nad toovad maailma rohkem õelust juurde. Seega 5 aasta pärast kui su lapsed on suuremad ja sul on nende kõrvalt rohkem aega enda jaoks ja sa näed välja faking glamuurne, su karjäär on veel parem ja eestis oled veel rohkem tuntud siis need samad inimesed nutavad end endiselt õhtuti magama, sest nende elu on sama mõttetu ja sisutühi. Elus oled võitnud ikkagi SINA! Ära seda unusta! Sa oled lahe, insipratsioon nii paljudele ja imeline ema:)!

  • Avatar
    Vasta --- 29. aprill 2017 at 13:41

    Karma on bitch, Mallukas. Tekib küsimus, kui palju oled Sina teisi inimesi maha teinud? Sa teed seda kogu aeg ja on aeg tasumiseks. Oled lihtsalt endast heal arvamusel egoist!

  • Avatar
    Vasta Laura 29. aprill 2017 at 12:31

    Armas Mariann!
    Nägid väga kena välja! Ei ühtegi paha sõna. Lotti panin tähele vaid seepärast, et sa ise sellele tähelepanu juhid ning on punased laigud tulid närveerimisest. Kes läheb punaseks, kellel lööb kõhu lahti, ma valiks ka pigem esimese ?
    Neid tviite alt oli väga kole lugeda – vahet pole kes seal toolil sinu asemel oleks olnud… lihtsalt ma mõtlen, kas see säutsuja sai tõesti oma päeva nyyd linnukese kirja, et sai kellelegi halvasti öeldud.
    Ja mis ma tahtsin veel öelda: PALUN ära lõpeta blogimist ja pikki, erinevaid teemasid analyysivate teemade postitamist. See on tolle lugeja enda viga, et ta ei viitsi/taha/oska lugeda. Mina näiteks ei viitsi just sinu Melu TV-d vaadata, mulle meeleib rohkem lugeda ?

  • Avatar
    Vasta Annika 29. aprill 2017 at 11:57

    Minu meelest näed sa meigituna välja nagu Cara Delevingne ja ise arvad, et oled kole 🙂

  • Avatar
    Vasta A. 29. aprill 2017 at 11:34

    Vaatasin ka siis Malluka lõigu ära huvi pärast. Mingit suurt närvisolekut ma küll ei tabanud, pigem olid ju väga chill! Samas nõustun nende kommenteerijatega kes kirjutasid et riietus ei olnud väga Sinulik aga no jumal sellega, asi on tehtud ja kõik OK!

  • Avatar
    Vasta lyna 29. aprill 2017 at 10:26

    Raua saates oli kena naine aga mitte Mallukas. Liiga kenaks lasid end tuunida nii et see miski mis sinulik kadus ära.

  • Avatar
    Vasta lurjus 29. aprill 2017 at 09:22

    Kui miski häiris, siis mitte soeng ega lott (või lotid?), aga see, et itaalia pits ja soliidne väljanägemine ei sobinud kokku sõnaga “perse”!
    Aga kõige kenam näed sa alati välja oma loomulikus olekus, tavaliste “sinulike” riietega, punase suuga ja natuke rääbakama soenguga, sest see on see Mallu, keda kõik su fännid armastavad. Aga tihti on nii, et natuke üle pingutades tuunimisega, kaob see loomulik “midagi”. No näiteks ka meie eurolaulikutega sama lugu.

  • Avatar
    Vasta Mona 29. aprill 2017 at 07:49

    Kuule Männiku mutt, väga normaalne intervjuu oli 🙂 Suva need mõttetud tviitijad. Kõige ägedam on ju see, et sa Mihkel Rauale meeldisid 🙂 Ta vaatab väheseid inimesi sellise heakskiitva pilguga ning ta ei üritanud kordagi “ära panna,” seda teeb ta vaid nendega, keda austab. Mis saaks sellest õnnestunum näitaja ühe inteka puhul olla :D? Vaata nüüd asja sellest perspektiivist!

  • Avatar
    Vasta Kris a 28. aprill 2017 at 19:58

    Kuule Mallu, sa nàgid elusuper válja.Ma küll ahhetasin.Meik ja soeng ja see super kleit!!!Ausalt!

  • Avatar
    Vasta Liisbett blogib 28. aprill 2017 at 19:19

    Kuidas Kardo täna sinuga hakkama saab? Mul Kent teeb vahepeal pisut pikemaid tööpäevi, kui mul see aeg kuus on ja ma iga asja peale taldrikuid tahaks loopima hakata 😀

  • Avatar
    Vasta Kertu 28. aprill 2017 at 19:17

    Minule soeng meeldis!
    Ja punased laigud kaelal polnud midagi hirmsat või õudset, ka mõnel õppejõul tekib see loenguid andes, mis seal ikka!

  • Avatar
    Vasta Rallu 28. aprill 2017 at 19:15

    Ilus oled

  • Avatar
    Vasta votnii 28. aprill 2017 at 19:00

    Ja sa ise kirjutasid: Niigi on ju ülemaailmseks probleemiks see, et meedia loob mingit feiki ideaalsuse kuvandit, et kõik on täiuslikud ja peenikesed ja lumivalgete hammastega. No vot, ma ei taha inimestele sellist pinget peale panna, seega olen ma ka oma saadetes just selline, nagu olen. Lott poolde põlve, hambutu ja katkiste juukseotstega. Kui häirib, siis ei pea vaatama. Kui aga ennast halvasti tunned, et sina nii täiuslik pole, kui Eda Ines Etti ja muud meediakangelased, siis tule vaata Melu.tv’d ja saad ennast jälle hästi tunda. Selle jaoks ma teil ju olemas olengi :D!

    Ma tundun nüüd mingi räme stalker, aga ma lihtsalt pole ammu su blogi lugenud ja see emo post tuli esimesen aja nüüd loen kõiki teisi “selle” pilguga, et ega sul mingit SJD-d vms pole 😀

  • Avatar
    Vasta G 28. aprill 2017 at 18:52

    Ma küll kunagi ei kommenteeri su postitusi aga täna on see päev. Nägin sind eile saates ja ma olin just nii ahhetama löödud, et appi kui ilus kleit, appi kui ilus soeng, kui ilus meik!!! Neid tweete nägin seal ka aga reaalselt selle kaamera all polnud üldse lotti näha ja imestasin neid kurjasid kommentaare..ole tubli ja homme on parem päev! 😉

  • Avatar
    Vasta Katre 28. aprill 2017 at 18:51

    Välimus nüüd pole küll midagi, mida kommenteerida. Aga tundus, et sa olid väga närvis saates – naljad ei kukkunud kõige paremini välja. Ja nendele, kes blogi ei loe, võis jääda ekslikult vale ülbe mulje sust 🙁

  • Avatar
    Vasta K 28. aprill 2017 at 18:44

    soeng oli tõesti nagu vanamuti oma 😀

  • Avatar
    Vasta gdfgfdh 28. aprill 2017 at 18:40

    Tead, et erineda nendest praegustest 65 “yes-manidest” keda niikuinii tuleb kommentaaridesse takka kiitma ja ütlema, et ei olnud nii halb. Tead ei olnudki. Aga nagu ebapärlikarp kirjutas, siis seal saates ei saanud see tõeline sina välja tulla. Ma oleks ka pannud sulle hoopis mingi änksa nahktagi selga ja lasnud neil tätokatel ka välja särada. So what et olid seekord overdressed ja oversätitud? Jumala suva. Võta see kogemus ja kasva sellest. Praegu ilmselt hormoonid möllavad ja tahaks mu kuu peale saata, et mida ma ka tean. Fakt on aga see, et absoluutselt iga külalise kohta seal saates saab mõni nõme tweet eetriaega. Oleks seal näiteks mõni eluaegne supermodell ja ikka ilmuks sinna alla tweet et “omg isegi mihkel raual pole nii värdjad kulmud” või midagi sellist. You get the point

    Rinnaesise punasus tekib paljudel kui vererõhk tõuseb ja närvi minnakse. Kujuta ise ette kui palju adrenaliini su keha tootis kui seal Miku ees istusid ja polnud halli aimugi et kas nüüd ta kukub sind seal mõnitama (nagu kalvikallet ja helenit) või tuleb selline niisama intekas. Sul oli lihtsalt avar dekoltee ja kui sa oleks mingi kaelani nööbitud triiksärgis seal olnud, siis poleks sa ise teadnudki, et rinnaesine punane. Kah mul asi, ma ei pand tähelegi eile vaadates, praegu läksin üle vaatama.
    Ühesõnaga sa pole esimene ega ka viimane kes otse eetris punase kaela saab.

    Ja üleüldse kle sa ju Mallu noh, ega sa mingi saksapreili ole ja üldsegi, mine seiklema!

  • Avatar
    Vasta Jän 28. aprill 2017 at 18:33

    Tsiiisas! Mul täpselt sama teema, peaks kohe päevad hakkama, ning eile nutsin terve päev selle peale kui faking rõve paks ma olen ja kuidas ma üldse sellisena elada saan, kungi olin nii ilus kõhna jms aga nüüd nagu emavaaal blanlabla.. Päris hea tunne teada, et ma ainuke hull ei ole.. ? Aga enne päevi keerab niii ära lihtsalt ?

    • Avatar
      Vasta Jän 28. aprill 2017 at 18:53

      Ja vaatasin ka kolmeraudse järgi, jummmala püsss oled ju!! ?

  • Avatar
    Vasta Marika 28. aprill 2017 at 18:30

    No minuarust peaks sul juba ammu paks nahk olema 🙂 Ära põe.

  • Avatar
    Vasta Nvm 28. aprill 2017 at 18:30

    Olid jah suht ugly

  • Avatar
    Vasta Marge 28. aprill 2017 at 18:24

    Sa oleksid võinud alguses ikka hoiatada Gery spoileri eest 🙁
    Pohh see kolm lõuga, mõnel on kolm kõhulotti… sa olen kaunis sellisena nagu sa oled. Ja miks ennast haletseda selle pärast milline sa oled, mõtle parem sellele mis sul on . Sul on elus kõik olemas sa oled üks õnnelik inimene:)
    Päevade puhul ma ei oska sind lohutada…eeem… vähemalt pole rase, eks??

  • Avatar
    Vasta M. 28. aprill 2017 at 18:21

    Oot kus sa neid kommentaare lugesid?! Ma olen just suht kiitvaid näinud ?

  • Avatar
    Vasta Tiina 28. aprill 2017 at 18:18

    Ma muidu ei viitsi kommenteerida, loen aga küll koguaeg. Ma just täna hommikul vaatasin seda kolmeraudset ja mind pani küll ahhetama ja ohhetama sinu kleit ja soeng. Kaunis! Ja see enesekindlus, mis sinus oli, no vapustav.

    Sa tegelt ka oled võrratu naine, kellel on süda õige kohapeal, imekaunid lapsed ja sitaks pealehakkamist, et teha mis meeldib.

    Pea püsti, aja omale üks kaunis kleit selga ja mine sinna avamisele.

    Inimesed on kadedad, aga mulle meelidib, et sina oled mu elus… just sellisena, et tundub nagu teaksin sind kuigi me pole kunagi kohtunud. Tänu sulle olen ka mina kasvanud, saanud nii palju head nõu ja enesekindlust. Tänu sinu avameelsusele läksin ma esmaspäeval pea püsti haiglasse ja tulin sealt koju imearmsa poisiklutiga.

    Tänks Mariann! Tänks! Sa oled üli aaasom… 🙂

  • Avatar
    Vasta T 28. aprill 2017 at 18:08

    Eile passisin sellep üleval,et vaadata sind telekas. Istusin koos oma kallimaga teleka ees ja kiitsin talle kui hea inimene sa oled, kuidas sa abistad abivajajaid , teed postitusi,et neid aidata,kannad omast rahast ,et VEIDIKENEGI maailma paremaks muuta… Elukaaslane luges neid kommentaare ja ütles, et küll tal on ikka palju heitereid,sellepeale ütlesin mina,et noh peabki olema..Mitte kõik(!) kuid enamus eestlasi vaatavadki kuidas saaks “ära panna” ja kellegi päeva”korda ” saata ..Dont põe , olgu sul kasvõi 10 lõualotti,kas see teeks sinust halvema inimese ? Kas sinu OMAD inimesed armastaksid sind sellep vähem ? Sinu lapsed ? Kardo ? Mo isa ütles mulle kunagi,et kõigile ei saagi meeldida ja elada tuleb nii,et on pohhui mida teised arvavad.True that!

  • Avatar
    Vasta Si. 28. aprill 2017 at 18:08

    Sellised õelad asju krjutavad ainult kibestunud ja enesega rahulolematud inimesed! Need ” inimesed” tahaksid väga midagi tarka öelda, et teisele ära panna, aga ei oska! Ja kui midagi öelda ei oska, siis hakataksegi välimuse kallal võtma. Pea püsti, Mallukas 🙂 Sa nägid väga hea välja 🙂

  • Avatar
    Vasta Getri 28. aprill 2017 at 18:07

    Sa oled väga badass ning edukas – no worries 🙂

  • Avatar
    Vasta k 28. aprill 2017 at 18:05

    kadedikud ikka peavad halvasti ütlema ju nende hing ja elu on siis nässus.
    see üks tegi veel sinust mingi postituse ka..imelikud..

    a vaatasin järgi, väga kena nägid välja ilus soeng, arukas sinulik jutt ja suht hästi läks sul.:)
    see punane kael või rinnaesine võis olla sul nt. mingist puudrist allergia või kandsid mingit salli või puuvillast, mis võib ka allergiat tekitada või pesupulber.
    säti end enda moodi riide ja kobi pidutsema.
    a vahel ma märkan, et sa jood alkoholi vms melu tv avamisel ja mingitel piltidel, a samal ajal imetad last? või on tal joogipudelid külmas või on tal segu see piimajook vms? või tavatoidu peal. et last jommi ei aja:P:D
    a ole samasugune edasi. ära tee teistest välja.

  • Avatar
    Vasta Mariliis 28. aprill 2017 at 18:05

    Pffft. Sa ei tundunud üldse närvis. Kole ka ei tundund. Sellega nõustun, et sa oled muidu tegelikult nii armas, aga selle tugeva meigiga olid nagu proua. Aga jutuga tegid kõik tasa.
    Usu mind, inimesed lihtsalt üritavad midagi leida, et teisi maha teha.
    Sa ei saa ju parata, et sa nii vinge mutt oled, et teised järele ei jõua. Nii, kui kellelgi hästi läheb, on vaja materdama hakata. Kurat, eestlased! Olge positiivsemad, elate kauem.

  • Avatar
    Vasta Mannu 28. aprill 2017 at 18:01

    Mallu Sa oled üks imeline inimene ausalt..Sinu sõnad, teod ja olek on nii positiivsed, et annavad teistelegi positiivse energia laksu 😉 Mis Sul viriseda on..Oled ilus ja tore naine, kellel on suurepärane perekond. See, kes viriseb oli kindlasti mõni nooruke sest täiskasvanud inimesed nii labaselt ei käitu..;) Ma pole näiteks juba oma pea 2a juuksurisse jõudnud sest kahe lapse kõrvalt lihtsalt pole võimalik 🙂 Mis seal ikka..aga Sina..Sa oled lihtsalt võrratu..Sa aitad neid, kes ise ennast aidata ei saa..Tubli oled! Nii, et pea püsti ja lase samas vaimus edasi..ja kui keegi virieb siis tee nagu Mr Bean..aja keskmine sõrm püsti ja viibuta sellega natuke 😀 😀

  • Avatar
    Vasta Mimm 28. aprill 2017 at 17:59

    Ära põe Mallu, sa näed suurepärane välja! Ma arvan, et enamus inimestel on mingitel “kogemata” tehtud/tabatud piltidel lõualotti näha..who cares?! See on elu.
    PS! Sa kirjutasid, et lõualotiga pole ammugi midagi teha. On küll! Teibiga kuklasse ja korras! 😀
    Tubli naine oled 🙂

  • Avatar
    Vasta votnii 28. aprill 2017 at 17:54

    Ma lähen avalikul esinemisel nii närvi (st vererõhk nii kõrgeks), et mul hakkab ninast verd jooksma. Mis sa arvad kui tore see on.. Arvestades, et mu suurim unistus on õpetajaks saada. 🙂 No worries… Täna nuta ära ja homme läheb jälle edasi. Keegi pole täiuslik. See pekine keha on nii võimas, et on ära kandnud kaks last ja mingi 20 + aastat sind elus on hoidnud, et saaksid oma lähedastega koos olla. Paar volti siin-seal on suht tühi asi päriselt oluliste asjade kõrval. Loe näiteks ühte oma vana postitust selle kohta: http://www.mallukas.com/2017/02/17/kui-juhtub-koige-kohutavam/

    Ja muide.. ma olen pool oma elust ülekaalus olnud. Nii kaua olin ülekaaluline kuni end vihkasin. Kui õppisin armastama end sellisena nagu olen ja mitte end vihkama oma pekkide või söömise pärast, siis lõpuks sain ka kaalu korda.

    Pea püsti! Varsti läheb jälle paremaks!

  • Avatar
    Vasta Kats 28. aprill 2017 at 17:54

    Vaatasin ka eile saadet ja kõik oli ju supper 🙂 Hetkel olen 8-kuud rase ja päevadest ei tea midagi aga eks kunagi jõuab ka minuni see reaalsus 😀

  • Avatar
    Vasta Iris 28. aprill 2017 at 17:51

    Tead ära põe nad on kadedad ja eile vaatasin ka saadet ja no lühike aga ausalt sa oled niii niii nii ilus ja armas. Eile sa särasid ja see supper ja need lotid olid nunnud mina ei pannud neid tähelegi vaatasin sind kui lahedat inimest 🙂 ja ma tahaks ka et mul oleks selline fann sõbrants 😉 lase edasi nuta tühjaks ja sajaga edasi 😉 pea püsti ja tee seda mis sulle meeldi 😉

  • Avatar
    Vasta Kätlin 28. aprill 2017 at 17:50

    Sa olid eile Mihkli saates väga ilus 🙂 PUNKT

  • Avatar
    Vasta s 28. aprill 2017 at 17:47

    Misasjaa! Vaatasin täna Kolmeraudset järgi ja imestasin, et ON ALLES NAINE! Enesekindel, humoorikas, edukas, hästi teeniv ja ÕNNELIK – sa teed, mida tahad ja teed seda hästi. Isegi Raud muheles ega osanud sind kuidagi peedistada.
    Kõva Männiku mutt oled!

    • Avatar
      Vasta Kadi 28. aprill 2017 at 17:55

      Kirjutan alla 🙂 need, kes kritiseerivad, on lihtsalt kadedad, sest sa teed seda, mis sulle meeldib ja teenid sellega hästi! Super tubli oled! Ja väga terve ellusuhtumisega!

  • Avatar
    Vasta S 28. aprill 2017 at 17:45

    Minu meelest on see nõme, et mingeid haigeid tviite eetrisse lastakse. Nagu milleks need üldse vajalikud on, igas teises säutsus on mingi halvasti välja tulnud nali või lambikas solvang. Vaatasin ka eilset saadet ja sa oled ikka nii reaalselt lahe inimene, ma oleks õnnelik kui mul selline sõps oleks! Intervjuu oli ainult nii lühike krt 😀

  • Avatar
    Vasta Septik 28. aprill 2017 at 17:43

    Tainas

    • Avatar
      Vasta Niisama siin 28. aprill 2017 at 18:17

      Teadagi, mida septik ise sisaldab….

  • Avatar
    Vasta Triin 28. aprill 2017 at 17:41

    Mallu ma eile vaatasin seda saadet sest tahtsin sind näha .sa oled super ilus .need inimesed kes nii halvasti kommenteerivad on ise välja nägemiselt 20 korda hullemad ..sa oled 2 last sünnitanud ja näed ikka mega püss välja 🙂

  • Avatar
    Vasta Ma 28. aprill 2017 at 17:40

    Ole nüüd, Mallu!
    Mul on ka lott! Usud? On jah!
    Mul on räigelt venitusarmiline kõht, mis ripub ja tilbendab. So what? Mulisegu see, kes ise ideaalne on.
    Sa olid eile eetris väga ilus! Sul oli kaunis naiselik soeng. Sa ei näinud välja nagu tiinekas, vaid olid stiilne täiskasvanud naine, kellel on kaks last ja abikaasa kodus. Kes on edukas ja tragi, tubli ja püüdlik.
    Ja mis siis, et dekoltee laiguline oli? See tõmbaski rohkem pilku su püssile rinnapartiile. Mina nt oleks end otse-eetris konkreetselt täis pasandanud.
    Pea püsti! Aja end rõivile ja mine tunne end hästi. Pussy my ass. Ise maksad võõraste naiste lasteaiaarveid. Ja oled peaaegu ainus inimene (üks kahest), keda Mihkel intervjueerides ei peedista. Teine oli Liina ja Liinaga on ta nüüd abielus.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 28. aprill 2017 at 17:49

      Ma olin ka tegelt pasandamise äärel :D:D

    • Avatar
      Vasta Ma 28. aprill 2017 at 17:51

      Kusjuures see ei paistnud grammigi väja!

    • Avatar
      Vasta Liina 28. aprill 2017 at 17:58

      Liisi Koiksonit ka ei peedistanud, ainult ülistas:) aga Mallukas, pea püsti, mina vaatasin ka saadet ainult sinu pärast ja kahju oli, et nii vähe kestis sinu osa. Jarek Kasarit kahjuks oli piinlik vaadata, ta muidu nii koomiline ja andekas, aga eile..no lihtsalt kahju hakkas temast

  • Avatar
    Vasta killu 28. aprill 2017 at 17:37

    Mallu!Tead ma mina olin 161 cm pikk ja kaalusin 55 kg.Peale esimest last sain kaalu ilusasti alla ( olin siis 21 aastane) Täna olen juba kahe lapse ema ja lootsin, et kordub sama ( vanus üle 30) …peale sünnitust kõik maha ja elu lill! Kus sa sellega! Laps saab juba kolmeseks ja mina kaalun 172 kg! Lõulotte on neli! Pekki on nii palju kintsudel, et püksid kuluvad jalgevahelt ära ( juba 5 paari nii taevakarja läinud) Kõht lotendab jne jne…aaa ja kuna olen ka naine siis loogiline, et päevad on ka:D Olen endale selgeks teinud, et see on minu elu ja see on minu keha ja mul ongi jumala savi mida keegi mõtleb , arvab, kirub!Meeldin oma lähedastele olenemata kas olen pekiga või pekita! Sina oled nii mega- lahe tuus -emme ja vinge iseloomuga ka veel kõigele lisaks! Nii, et ära pilli enam:D

    • Avatar
      Vasta Septik 28. aprill 2017 at 17:46

      Õudne!

      • Mallukas
        Vasta Mallukas 28. aprill 2017 at 17:50

        Kle Septik, teisele ÕUDNE öelda on küll bad trip.

        • Avatar
          Vasta Septic 29. aprill 2017 at 02:54

          172 kilo kaaluda ei ole Sinu meelest õudne või? On ikka küll!

      • Avatar
        Vasta killu 28. aprill 2017 at 17:53

        Arvata oligi:D Kõik nii ei arva ja mul on sellest jumala kama:P

    • Avatar
      Vasta Ma 28. aprill 2017 at 17:49

      172 kg??? Ma loodan, et see pole tõsi!!!

      • Avatar
        Vasta Septic 29. aprill 2017 at 02:53

        Ma ju räägin, et õudne:)

    • Avatar
      Vasta s 28. aprill 2017 at 17:50

      Oot, mõne aastaga 172kg peale? Sinu enesekindlus on väga eeskujulik, aga palun pöördu arsti juurde. Siis jõuad ikka lastega sammu ka pidada

      • Avatar
        Vasta killu 28. aprill 2017 at 17:56

        Sünnitama minnes kaalusin 79kg ja nüüd 71kg. Kogemata tuli 172:P Vabandan:) Olin kirjutamise hoos ja ei märganud seda viga!

        • Avatar
          Vasta Ma 28. aprill 2017 at 17:57

          Hõuli smõuks! Thank god! Hakkasin juba muretsema ??

        • Avatar
          Vasta s 28. aprill 2017 at 18:17

          Huuh 🙂 70 kg pole õnneks midagi traagilist. Jõudu sulle!

          • Avatar
            killu 28. aprill 2017 at 18:25

            Kui sa oled kogu oma elatud elu olnud 50-56kg siis on see õudne…. eriti peeglist vaadates:P Aga no harjub ära.

        • Avatar
          Vasta Septic 29. aprill 2017 at 02:57

          Usume me jee. Olid aus, siis ole edasi, ära tõmble.

          • Avatar
            killu 29. aprill 2017 at 07:45

            olingi ja olen edasi:) Nii, et Mallu Sa oled ILUS!

  • Avatar
    Vasta Merit 28. aprill 2017 at 17:35

    I know this mensu feeling! Lisa sinna veel valu mis vabalt võiks tappa ? aga õnneks see kõik läheb möõda.. Hormoonid stabiliseeruvad ja elu polegi nii uskumatult võimatu 🙂

  • Avatar
    Vasta Helen 28. aprill 2017 at 17:30

    Ah jäta! 😀 Läheb üle! Saates said väga hästi hakkama ju! 🙂

  • Avatar
    Vasta Sandra 28. aprill 2017 at 17:26

    Tead,mind ajas see postitus naerma.Mitte selle pärast,et ma pihku itsitaks ja mõtleks,et küll see Mallukas on üks paks tont vaid ma naeran selle pärast,et miks sa muretsed…Sa tead ise ka,et oled vinge tegija mutt ja homme särad taas nagu päike!Ära lase toladel enda tuju alla viia!Sa rokid kahesajaga!Eile olid sa imeilus,kleit ja soeng olid täpselt sulle loodud!Kõigile ei saagi meelejàrgi olla,savi mida teised arvavad!Eile olid tasemel ja oma inimestele oled ikka parim!

  • Avatar
    Vasta Janika 28. aprill 2017 at 17:26

    Oumaigaaaaaad hakkasin praegu lihtsalt taksos naerma.
    Ja mitte omaette ????? pärast lähen koju ja vaatan saadet ( et ära jagada millest jutt käib) ka,aga deem göörl sa kirjutad hästi.. Jätka samas vaimus!!!

  • Avatar
    Vasta Triinu 28. aprill 2017 at 17:23

    Sa nägid väga püss välja! Jutt polnud minu tassike teed aga ma ei kannatagi sellist edvistamist
    Ilmselt on probleem minus endas.

    Aga välja näed sa ikka väga hea!

  • Avatar
    Vasta Zil 28. aprill 2017 at 17:20

    Minu arust olid sa eile väga tasemel ja kena. Üks perse oleks ehk võinud kõnepruugis ära jääda lõpus, aga muidu oli kõik täiesti pöörfekt. Ei saa aru miks lased ennast haavata ühel, kahel, kolmel kadedal oinal, kui samas sada kinnitavad, et kõik oli kena?! Pea püsti ja samamoodi edasi. Minu arust oled küll kena, tubli ja väga asjalikult majandav!

  • Avatar
    Vasta Inks 28. aprill 2017 at 17:19

    Pole ammu su blogis sõna võtnud aga nüüd pean, sest ma vaatasin ka eile seda Kolmeraudset, kuid mina küll ei näinud sul mingeid laike või jumal teab mida. Ja minuarust sa nägid väga kena välja ja vaatasin ka, et wtf nii peenike, sest just mõnes kohas(pildil,videos vms)oled veits suurem tundunud 😀
    Aga nagu alati kõigile ei saagi ega peagi meeldima! Edu Sulle! 🙂

  • Avatar
    Vasta Li 28. aprill 2017 at 17:19

    Nägid eilses saates väga kena välja, pole absoluutselt põhjust muretseda 🙂
    Ennast pani imestama vaid see, et mõni inimene pidi ikka ära mainima/torkama, et su rinnaesine väheke punakas oli. Jah, ise ka märkasin seda, aga tõenäoliselt vaid sellepärast, et ise olen päris palju olnud sama probleemi ees (eks ikka neid asju märkad kergemini, millega ise ka rohkem kokku puutud). Nimelt tihti, kui olen endast väljas või pabistan kõvasti või olen väga ärritunud või tunnen ennast äärmiselt ebakindlalt, siis suure tõenäosusega läheb mul rinnaesine punaselaiguliseks, ehk siis on see seotud närvikavaga, mõnikord olen läinud isegi siis laiguliseks, kui omast arust pole isegi selleks suurt põhjust olnud. Seega tavaliselt, kui tean, et tuleb pingelisem olukord (nt rahva ees esinemine vms), siis meelega panen selga rinnalt kinnisema lõikega riietuse, et juhuks, kui lähen laiguliseks, siis teised seda ei märkaks. Selline otse eetris esinemine oleks tõenäoliselt enamikele väga pingeline, seega suure tõenäosusega päris paljud läheksid kas näost või rinna eest punaseks ja see on täiesti loomulik, eriti kui pole kaameratega väga harjunud. Inimesed võiksid ju ometi seda mõista, vähemalt mina mõistan väga hästi 😉

  • Avatar
    Vasta Ketu 28. aprill 2017 at 17:17

    Oh see rõõmus aeg ? Ma lõpetasin dets rasestumisvastaste plaastrite kleepimise. Mul pole päevasi olnud sellest ajast( 2 korda määrinud). Kas sa kujutad ette, mis mu hormoonid teevad? Mul sekunditega tuju muutub ja ma ei saa aru, kuidas inimesed mind kannatavad. ? Kuradi naiste elu. Ma lähen ka nutma nüüd. ?

  • Avatar
    Vasta Heidi 28. aprill 2017 at 17:16

    Vaatasin täna Kolmeraudset järele, ja nii kahju oli, et sul oli seal vaid 8-min lõik. Nii tabav olid! IMO just lahe, et ise tegid nalja ja norimist oma kallal, nõnda ei saand Mihkel seda teha. Ilus olid muidugi ka! See kleit – woow! Ja see veider lööve – noh… juhtub, oleks hullem võind olla! 😀

  • Avatar
    Vasta K. 28. aprill 2017 at 17:12

    Minu arust nägid sa väge kena eile seal saates välja! Jutt oli ka hea, soeng ilus, meik ilus – mida sa pôed? 😀

    See kaela teema. Mu sôbranna peab alati pika kaelusega riietust kandma kui avalikult esinema peab, sest ta kael läheb mega laiguliseks.

  • Avatar
    Vasta Kristiin 28. aprill 2017 at 17:11

    Mina arvan küll, et sa oled väga kena. Eile Mihkel Raua saates olid sa samuti väga ilus ja särav, sind oli meeldiv kuulata. Mihkel oleks sinuga võinud rohkem jutustada, ma vaatasin hiljem saadet järgi kerisin ja kerisin, mõeldes juba, et sind polegi, aga keegi eilsetest kommenteeriatest ütles õigesti, et parimad jäetakse ikka lõppu!
    Homme tuleb kindlasti parem päev või siis juba tänane õhtu muutub mingi hetk paremaks! 🙂

  • Avatar
    Vasta Kerli 28. aprill 2017 at 17:09

    Ehh! Sa nägid super välja ja olid väga asjalik ning üldse pole põhjust masendust tunda!! Olid küll osad julmad ning õeldad ja ebaõiglased säutsud seal, aga Mallukas – ilusaid, tunnustavaid ning armastust täis säutse oli ka! Need on need, mis loevad! ♡♡♡♡♡♡♡ Me armastame Sind, ootame Su postitusi ja jumala eest – meid on palju!!! ♡♡♡♡♡

  • Avatar
    Vasta Landa 28. aprill 2017 at 17:09

    Ära aja jama. Aja ennast sama lille kui olid eile ja vea kõik oma lotid sinna piule 😉 Ma olen üsna kindel ,et hakkab parem ? Ma olin eile sama küna ees aga näed täna täitsa elus ja rõõmus 🙂

  • Avatar
    Vasta Elo 28. aprill 2017 at 17:07

    Ära hakka… Sa oled maailma ilus ja kõik kes arvavad vastupidist… noh, tunne neile kaasa, sest ilmselt neil on midagi väga valesti ja puudu, et nad peavad oma negatiivsed emotsioonid sinu peal välja elama. Sa oled väga kena ja ilus ja stiilne ja armas. Ja sul on kaks maailma armsamat last. Keri ennast nüüd diivanilt kokku ja mine sellele avamispeole.
    Suured kallirallid sulle sinna.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 28. aprill 2017 at 17:08

      Mul pole midagi selga panna 🙁

  • Avatar
    Vasta Merx 28. aprill 2017 at 17:04

    Laigud laikudeks – minu meelest nägid väga püss välja ja intekas oli asjalik ja aus. Ära põe…olles ise 4-5 korda kaamera ees pidanud olema…no lihtsalt on nii, et kaamera leiab kõik vead üles ja näitab inimesi suuremana kui nad tegelikult on. Las koerad hauguvad 🙂

  • Avatar
    Vasta K. 28. aprill 2017 at 17:04

    Misasja? Väga imelik oled. Siuke ülem6tlemine. Mul vaskspiraal ja tipphetk suht räme jne, päevad kestavad 2 nädalat kokku koos määrimisega. A lolliks ei lähe ikkagi.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 28. aprill 2017 at 17:05

      Jaa, ma nii räige tont, isegi päevi ei oska õigesti händelida! Vot tõelised daamid pahisevad oma vaskspiraali vahelt verd nagu katkisest kraanist ja ei pilguta silmagi! Mul oleks sult palju õppida, nii kaua üritan lihtsalt edasi elada ja hakkama saada.

      • Avatar
        Vasta Leen 28. aprill 2017 at 17:21

        😀 😀 😀

    • Avatar
      Vasta Grete 28. aprill 2017 at 17:21

      Proua K – mulle küll tundub, et päris lolliks oled läinud. Peaksid vist eemaldama selle vaskspiraali siiski, siis äkki saad ise ka aru, kui ebavajaliku ja nõmeda kommentaari sa just jätsid.

    • Avatar
      Vasta Ma 28. aprill 2017 at 17:43

      Sul vist on spiraal ajusagarate vahel hoopis 🙂

    • Avatar
      Vasta K. 28. aprill 2017 at 17:43

      ?
      Kas sa arsti juurde ei peaks pöörduma, kui päevad 2 nädalat kestavad? See pole väga normaalne.

      Aga muidu vaatasin ka seda kolmeraudset ja ma isegi ei näinud mingeid laike kaelal.
      Usun, et ma pole ainus ?

      • Avatar
        Vasta Ma 28. aprill 2017 at 17:55

        Vaskspiraal ongi nii pask, et mõni ainult veritseb sellega 🙁

  • Avatar
    Vasta Laura 28. aprill 2017 at 17:02

    Nähhh mallukas, minu meelest oled sa küll üks SUPER naine ja väga kena. Ja sinu riiete valik ja soengud on koguaeg super olnud!!

    Pea püsti printsess, muidu kukub kroon maha!!

    • Avatar
      Vasta väga väga naine 28. aprill 2017 at 18:46

      Oh, neid kommentaare on palju, mis on täiega lahedad, aga see on ikka eriti =)
      Eriti see viimane lause!

  • Avatar
    Vasta Geity 28. aprill 2017 at 17:02

    Tsau Mallukas!
    Olen see kellega sarapuu kirbukal jutustama jäid ja mulle rinnapatju andsid (padjad muide super head! :D). Tahtsin öelda, et nägin sind esimest korda laivis ja sa nägid super välja! Ja kui sõbralik, positiivne ja energiline. Kui ma enne olin su fänn siis nüüd olen 110x suurem fänn.

  • Avatar
    Vasta Kertu 28. aprill 2017 at 17:02

    Need inimesed, Mallu, kes Sinu kohta nii ütlevad on kadedad ja ise tâpselt sellised nagu Sa siin kirjeldasid! Sinusugune NAINE ei tohi lasta liigutada ennast nendel troppidel! Kammooon, Sinu toetajaid on rohkem kui vihkajaid! Sina näita keskmist sõrme nendele ja ole edasi selline nagu oled, sest just sellisena inimesed Sind armastavad! Pea püsti printsess, muidu kroon kukub maha 🙂

  • Avatar
    Vasta Kelly 28. aprill 2017 at 17:01

    Musirullukene, mis see siis nüüd olgu? Sa oled imeline naine!!

  • Avatar
    Vasta Kadri 28. aprill 2017 at 17:01

    Nägid väga kena välja ja ajasid väga asjalikku juttu. Üldse pole vaja põdeda. Ja ma pole üldse selline kes siin niisama sellist juttu ajaks. Väga harva üldse kommenteerin kedagi või midagi aga praegu küll tundsin, et pean midagi ütlema. Eilse saate pärast küll polnud põhjust sulle mitte midagi halba öelda. Kes tahavad leiavad igalt poolt millest kinni hakata, nad tahavadki endast välja sind ajada.

  • Avatar
    Vasta Mann 28. aprill 2017 at 17:01

    sa ei lase ometi mingitel twitteri tittedel ennast häirida.
    Ära lase!

  • Avatar
    Vasta Kristiina 28. aprill 2017 at 17:00

    Minu meelest nägid sa eile saates väga hea välja! Süüdista heaga aga päevi, et nad naiste elu põrguks muudavad, võta veel üks jäätis ja varsti ronid sealt august, kus oled juba välja!