AVALDAN ARVAMUST

parimad blogijad

3. mai 2017

Nii paljud blogijad kirjutavad praegu, et kellele nad oma hääle annavad ja üli paljud mainisid, et ah, ma Mallule ei anna, sest nagunii kõik teised annavad. Pange nüüd heaga tähele, et sama tendentsi jätkudes saan ma tänavusel EBA’l üldse viimase koha kahe häälega. Üks tuli Pillelt ja teise paneb ehk Karts moe pärast. Aga pole hullu, viimane on ju esimene, ainult tagant poolt. Ega siin tegu mõisa pääle ole!

Mõtlesin siis teile avalikustada, et kellele see blogivanamutt ise oma hääled laob.

Arvamusblogidest meeldib mulle kõige rohkem Nullkulu blogi. Mulle meeldib tema elustiil ja tema põhimõtted, tundub selline vahva ja tore tüdruk, miks siis mitte talle oma häält anda. Veel meeldib mulle sellest nimekirjast umbes samal põhjusel ka Vegani Päevaraamat, sest no tõesõna ma hinges olen täiega vegan…kahjuks füüsiline osa minust veel mitte. Veel oleks tahtnud hääle anda Madlikesele, keda ma ka loen, aga noh, sel aastal saab hääletada tegelikult nii palju kui tahad, seega saangi ma kõigile neile kolmele oma hääle anda ja annan ka!

Pere- ja beebiblogides oli kahjuks asi selge, minu hääl läheb Lilli blogile! Mulle meeldib Lilli esiteks lihtsalt inimesena, aga ta blogi on ka väga lahe, sest kui see poleks lahe olnud, poleks me vast ka sõpsiks saanud. Lilli kirjutab asjadest nii ausalt ja toredalt, et soovitan teile ka pilgu peale visata! Lipsukesele annan ka muidugi hääle, sest ta on minu silmis lihtsalt nii tubli noor naine, alati lõbusa ellusuhtumise ja teate, selline hästi emalik.

Loomeblogidest meeldib mulle hoopis Meieeluilu blogi. Nii toredad ja vahvad õpetused. Ja no tal beebi ka, nii et sain temalt palju inspiratsiooni asjade valikul.

Kuna ma olen üks ebakultuurne malakas ja kellegi teatri- ja raamatuarvustused mind teps ei huvita, siis sedapuhku annan ma oma hääle ainsale kultuuriblogile, mida ma loen – Manjanale. Vot, enda teadmata olen kultuurne olnud, aitäh!

Reisijuttudes annan oma hääle Anule – jällegi, kuna ma päriselt olen teda näinud ja no ta on nii lahe, et pean ikka mitu korda ära mainima, et ta mul lausa külas käis! Blogi kujundus on tal jah natsakene nagu mingil vanamemmel, kes just interneti avastas, aga sisu on see eest mega naljakas ja fun! Ärge laske välimusel ennast petta ja lugege! Khm, blogi välimusel ma mõtlen, Anu ise on väga ilus 😀

Aasta uustulnuka auhinna annaks mina lotuduu (hehe, ma iga kord loen seda nii) blogile. Inimene ikka viitsib teha ja mässata, tubli naine!

Meesteblogidest pean oma hääle andma Henryle, sest noh.. jah. Ma pean tunnistama, et ma loen ta blogi küll alati vaid siis, kui see mulle Facebookis ette kargab, sest ma vihkan seda blogis kotti püüdmist. Et no avad lingi ja siis… LOE EDASI. Nagu mul käsi küljes ei oleks, et ei saaks vajutada, aga miskipärast käis pinda 😀

Elulistes blogides olen mina ka kenasti esindatud, aga kellele siis mina oma hääle annan. Hmm. Naljakas on Triinut elulises blogis näha, sest Triinu on minu jaoks praegu raseduse/beebinduse/perenduse etalon. Aga no kui ta ennast siia pani, siis pani ja seetõttu of course ma talle ka oma hääle annan. Veel on minu lemmikud Pille ja kuussidrunit.

Toidublogidest on minu lemmik Sandra taimetoidublogi. Tema kikerhernekotletiga burksid on PARIMAD!

Fotoblogidest hääletaks ma ka enda poolt, sest ma olen väga uhke oma titepilte täis blogi üle (mis asub siin), aga ma ei taibanud biiti, et ma võin kaks blogi nomineerida, seega jäi sel aastal ära. Mis seal ikka, annan siis hääle vanale heale Fotoraadile, kes just enda uue lehe avasid.

Vot nii, sellised on siis minu hääled. Ja kui sa tunned, et ma olen normaalne blogija, siis ma ei tea, ole inimene, mine SIIA LINGILE, vali enda lemmikud ja hääleta nii et maa must. Mina olen iga hääle üle õnnelik ja et hääli rohkem saada, lisan siia veel oma beebi pildi. Kuidas te vaatate ta siirasse silmaauku ja ütlete, et sorri Lents, su emme ei saand mu häält… Seda ma arvasingi… 😀

Kes teie lemmikud on, kelle poolt hääletate? 

Loe ka neid postitusi!

26 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Melani 4. mai 2017 at 00:04

    Mariann, ikka Sulle. Kuigi võiksin Sulle vanuse poolest ema eest olla, aga meie pere on Sinu blogi ja tegemistega väga kursis ja elame kaasa. Samuti minu 75 aastane ema loeb ka seda igapäevaselt. Midagi põnevat ja humoorikat peab ikka saama igapäevaselt lugeda, no teraapia mõttes. Olen ise nii Sinu stiili inimene olenevalt suurest vanusevahest.

  • Avatar
    Vasta Ülle 3. mai 2017 at 20:20

    Meie poolt ka hääled sulle Mariann!

  • Avatar
    Vasta Katrin 3. mai 2017 at 18:35

    Üks tähelepanek – sa ise oled tarbimise etalon ja suurim üleskutsuja inimesi rohkem tarbima, kuidas sulle siis saavad meeldida Nullkulu põhimõtted? Väga vastuoluline. See, et veganlus meeldib, kuigi ise ei ole sa vegan, sellest saan ma aru, aga sellest teisest loogikast mitte;)

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 3. mai 2017 at 18:44

      minu TÖÖ on tarbida, kui ma ei peaks teenima raha sellega, et ma testin erinevaid asju, siis ma ei ostaks neist raudselt peaaegu mitte midagi 😀 kui sul pole midagi olnud, ei oska sa sellest ka ju puudust tunda.

    • Avatar
      Vasta Johhi 3. mai 2017 at 19:53

      Tegelikult sõltuvalt sellest, et Mariann neid tooteid testib, arvustab ja tarbib ning avaldab suurele lugejaskonnale, tänu sellele kaob kindlasti ka mingi protsent neid tarbijaid ära, kes midagi ostavad, proovivad ning kui ei meeldi, jääb seisma/visatakse ära, sest siin blogis saab üsna adekvaatse arvustuse asjade suhtes nö. inimeselt inimesele.

  • Avatar
    Vasta Anu 3. mai 2017 at 17:34

    Hahaaa, ma pean vist tõesti selle rohelise taustaga lõpuks midagi ette võtma!!! Aga miks minu blogil linki ei ole? 🙂

  • Avatar
    Vasta Kätlin 3. mai 2017 at 15:46

    Lents! Su emme sai ühe hääle võrra rikkamaks ?

  • Avatar
    Vasta Marta 3. mai 2017 at 15:07

    Andsin enda hääle Mallukale 🙂

  • Avatar
    Vasta Liina 3. mai 2017 at 15:06

    Ikka Malluka poolt 🙂

  • Avatar
    Vasta Mann 3. mai 2017 at 14:58

    Andsin samuti Sulle hääle ja seda põhjusel, et mulle absoluutselt ei meeldi see kuid kestnud kambakas, mida mõned blogijad Sinu suhtes järjekindlalt läbi viivad. Sulle soovin edu, jää iseedaks ja küll siis kõik hästi on ja läheb!

  • Avatar
    Vasta s2mmi 3. mai 2017 at 14:53

    Muidugi Sulle, Mallukas ! 😉 Ja siis veel Lipsuke,Costany ja Henry said ka minu hääle ! 🙂

  • Avatar
    Vasta Ursula Nääme 3. mai 2017 at 12:12

    Kindlasti mallukale ?

  • Avatar
    Vasta Jana 3. mai 2017 at 10:53

    Sina, Costany, Marimell said minu poolt hääled, minu põhilised lemmikud aga marimelli loen veidi vähem kui sind ja triinut 🙂 sest ei ole aega hommikust õhtuni ainult teie kõigi blogisid lugeda, sest eraelu ka tahab tähelepanu 😀

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 3. mai 2017 at 10:56

      Misasja, miks eraelu vaja elada???? 😀

    • Avatar
      Vasta K 3. mai 2017 at 15:20

      marimellile ka? Huvitav, sest ta ei kandideeri 🙂

  • Avatar
    Vasta Triinu 3. mai 2017 at 10:00

    Minu hääled sai ebapärlikarp ja kuussidrunit.Kahjuks ei leidnud listist kõiki lemmikuid üles.

  • Avatar
    Vasta Erle 3. mai 2017 at 09:51

    Hääl antud sulle 🙂

  • Avatar
    Vasta Sandra 3. mai 2017 at 09:48

    Andsin hääled oma kuldsele kolmikule-Mallukas,A Mida Henry Teeb ja Costany.Teised panin täiesti huupi,vaatasin,milline nimi kõige rohkem meeldib. 😀

  • Avatar
    Vasta Sandra 3. mai 2017 at 09:29

    Hoopis teine ooper, aga Suure M’i shõud ei tulegi täna üles? 😀

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 3. mai 2017 at 09:31

      Tuleb ikka! 🙂

      • Avatar
        Vasta Sandra 3. mai 2017 at 09:36

        Tore. Ma juba hommikust saadik ootan. 😀 Tihti on öösel tulnud, et juba hommikuks olemas, nüüd muudkui klikin ja ootan. Ma juba arvasin, et ma päevaga puusse pannud, aga et midagi peaks ju ikka tulema. 😀

  • Avatar
    Vasta Rissu 3. mai 2017 at 09:29

    Kõik Teised blogid panin huupi, aga Malluka blogile oleks lausa mitu häält andnud. Sinu blogi on selline mida ainult loeks ja loeks (muidu mulle eriti lugeda ei meeldi). Sinu õnnestumised ja vahepeal ka mitte õnnestumised on lihtsalt nii siiralt kirjutatud, et isegi vahepeal endal tuleb ka pisar silma 🙂

  • Avatar
    Vasta laura 3. mai 2017 at 09:20

    Mul pole siin haiglas nagunii muud teha siis voin laduda neid hääli sulle niipalju kui lubatakse ?
    Pilt on meeletult ilus. Lentsu on minu nunnumeetri ammu juba kosmosesse lennutanud ja sina oled nagu alati…kaunis ja särav naine ?

    • Avatar
      Vasta laura 3. mai 2017 at 09:21

      Ahjaa ..Triinule ja Henryle laon ka oma hääled ☺

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 3. mai 2017 at 09:25

      Miks sa haiglas :(?

      • Avatar
        Vasta laura 3. mai 2017 at 16:06

        See nii pikk ja keeruline lugu 🙁