Eile oli mul selline kraamimise ja koduse toimetamise tuju. Kardo viis Mari koos mu väikevennaga ujuma, Lea istus Lendega aias ja mina sain üksi olla! Võite viis korda arvata, et kas ma hakkasin koristama või mitte…Ja kuna koristamisega kaasneb alati see, et ma tahan kohe pilti teha, siis seda ma ka tegin. Kaamera juba käes, tegin lastest ka natukene pilte. Ei mina tea, millal Maril see kaameraviha üle läheb, aga praegu on see veel üsna teemas. Olen teda vist liiga palju pildistanud… Lende õnneks naeratab viisakalt, kui ema pilti teha tahab.

Lentsu jumpsuit: Gugguu (LINK)

Stewie: Uuskasutuskeskus

Ma võtsin julguse kokku ja andsin Lentsule süüa. Vaene laps sõi, nagu ta poleks kunagi enne süüa saand (hehe, ta polnudki kunagi enne süüa saanud). Ära ka ei lämbunud. Et ilusam süüa oleks, siis ostsin talle Elodie Detailsi pudipõlle, nii uhke ja satsidega värk!

Ja minu armas staarmodell. “EI TAHA PITIIIIII!” nutab ta antud fotol, kas pole mitte nunnu? Ma pean tunnistama, et see oli päris naljakas, loodan, et see temas igavesi hingearme ei tekita.

Mari jope: Reservedis praegu ales! (LINK)

Mari tuunika: Reserved

Mari retukad: Reserved (LINK)

Riki pusa: Reserved (LINK)

Riki püksid: Reserved (LINK)

Riki jalanõud: Reserved (LINK)

Mari kleit: Reserved (LINK)

Ma olen ikka nii õnnelik, et mul on kaks tütart. Nii hea on neid kleitidesse ja värvilistesse riietesse panna – nii kaua kuni nad seda muidugi seda teha veel lasevad, kes neid ikka teab. Ps! Minge kiigake ka Malluka Facebooki lehele, sest seal viskan täna loosi 80€ Reservedi e-poe kinkekaardi!

 

Jaga: