Kingiloos KODU

parim madrats maailmas

13. juuni 2017

Kunagi kirjutasin ka, et kui me magamistoas remonti tegime, siis tundus mulle, et see summa venib juba nii suureks, et hakkasin lolli koha pealt kokku hoidma. Nimelt omaenda mugavuse ja hea une pealt – ostsin suht kõige odavama madratsi mille ma netist leidsin. Ütleme nii, et peale mõnda aega sain aru, et see oli suur viga. Mul mõlema rasedusega selg aina rohkem pekki läinud, just alaselg valutab päris tihti ja aina enam hommikuti tundsin, et selg annab jälle tunda. No pagan, nagu mingi vanamutt ole.

Mõne aja pärast otsustasin, et see ei saa nii jätkuda ja proovisin olukorda parandada kvaliteetse kattemadratsiga. Paremaks läks küll, aga ikkagi oli aru saada, et seal all on see ebamugav ja vastikult pehme madrats, mis siiski päris 100% mugav ei olnud. Nagu mingi pagana printsess herneteral, et ei saa magatud normaalselt.

Mõni aeg tagasi saadeti mulle kingitus, mitte et see eriline haruldus oleks, et mulle kinke saadetakse aeg-ajalt, aga no see oli ikka parim kingitus ever, sest selleks oli uhiuus madrats. Saate aru, madrats, mille vedrusid ma selja all ei tunne, mis ei ole ebameeldivalt pehme, vaid on selline… issand, ma ei tea, mis sõnu kasutada. Tihke? Kas madrats võib olla tihke?

Ühesõnaga, tegu on Napsie madratsiga (LINK). Mina enne sellest firmast kuulnud ei olnud, aga kui ma seda tutvustust lugesin, siis tundus selline casual madratsitutvustus. Eks nad kõik ju lubavad olla eriti mugavad ja eriti uue tehnoloogiaga ja mida kõike veel. Minule isiklikult otseselt pole vahet, kas ma magan 16cm kõrgusel madratsil või 18 cm kõrgusel madratsil. See tähendab, ma alguses arvasin, et mul pole vahet.

·         Hingav disain: Klassikaline madrats koosneb tavaliselt mitmetest samasugustest vahukihtidest, mis on omavahel lihtsalt kokku liimitud. See aga tähendab, et madrats ei hinga ega lase õhku läbi ja kergelt võib tekkida higistamine. Napsie vahuvedrudest põhikiht võimaldab õhul madratsi-siseselt vabalt liikuda, seega saad magada terve öö mõnusa temperatuuriga.

·         Patendeeritud tehnoloogia: Napsie madratsi tehnoloogia on välja töötatud koos juhtiva Belgia “unelaboriga” ja arvesse on võetud ka klientide tagasisidet. Tulemus on lihtsustatud keerukus – kärjekujulise tekstuuriga vahuvedrudega madrats, mille kallal on pead murtud juba tervelt 15 aastat.

·         Rohkem vähema eest: Napsie kõrgus on lausa 18cm, teised madratsid on tavaliselt umbes 14-16cm kõrged. See tähendab omakorda, et saad väiksema raha eest lausa 30% rohkem.

·         Ulmeline kompaktsus: Napsie saabub sulle mugavalt ja lihtsalt pakituna. Madrats on kokku pandud nii, et suurus on ainult viiendik originaalsuurusest ja seda madratsi toimet kahjustamata. Nõnda on meil võimalus transportida Napsiet nii riigisiseselt kui ka –väliselt väiksema summa eest. Mida väiksem pakend, seda soodsam hind!

·         Toetav ja mugav: Tahad tunnet, et magad nagu pilvedel? Me oleme Napsie pealmisel madratsikihil kokku pannud vastava toetuse ja memory-vahu. Inimkeeli: need vähendavad madratsisse sisse vajumist ja toetavad sind terve öö jooksul piisavalt. Tänu vahuvedrudele on keha surve madratsile ühtlaselt jagatud ning just see tekitabki pilvedel magamise tunde.

·         Valmistatud Euroopas, läbimõeldult pakitud: Napsie saabub sulle suhteliselt väikeses pakis, olles vaid viiendik originaalsuurusest. Sellisesse pakki on mahutatud ka kõik vajalik atribuutika. Paki suurus annab meile võimaluse saata see kiirelt ja mugavalt ükskõik kuhu ja millisesse riiki. Seega Napsie saatmine Tallinnast Tartusse läheb maksma vähem kui kokku pakkimata madratsi toimetamine Nõmmelt Viimsisse.

·         101 ööd tasuta prooviööd- Napsie’l on 101 öö pikkune prooviperiood, mille käigus saad omal nahal järgi katsetada, kas madrats meeldib sulle sama palju nagu meilegi. Juhul, kui Napsie pole siiski sinu teema, siis võtame ta tagasi ilma trikkide või lisatasudeta, makstes sulle kogu raha täies ulatuses tagasi.

·         10 aastat garantiid

Nüüd olen ma seda madratsit juba jupp aega kasutanud ja oskan ehk natukene rääkida, kas kodulehel kirjas olevad lubadused ka paika peavad. Hingava disaini kohta ei oska öelda, ma olen tavaliselt ümbritsetud kahe lapse, Kardo, kassi ja mõnikord koeraga ka, seega on mul ikka aeg-ajalt palav olnud. Võib-olla, kui ma kunagi üksi või kahekesti seal magada saaks, saaksin täpsemalt öelda.

Tehnoloogia ekspert ma ka ei ole, aga seda ma võin küll käsi südamel öelda, et see on kõige mugavam madrats, mis maailmas olemas on. Reisil olles ei olnud ma kindel, kas ma igatsen rohkem oma sõpru või oma madratsit. Mul polnud peale Napsie saamist selg mitte kordagi valutanud, aga reisil olles valutasin iga öö ja hommik selga. Tõepoolest on see pehme, aga nagu toekas samal ajal, sest sa ei vaju kuskile madratsi sisse, vaid mega mugav on.

Pakk tuli koju tõesti nii väksena, et ma mõtlesin alguses, et nad on mulle vale asja saatnud, aga oli ikka madrats, jess!

Ühesõnaga – mu voodi on Napsie madratsiga lihsalt nii mugav, et ma parema meelega ei läheks enam iial kuskile ööseks. Enne oli pidevalt see asi, et kui voodis Lendele süüa andsin, siis ta rullus mulle külje alla ja kui ma natukenegi liigutasin, siis võdises terve madrats, näiteks kui ma üritasin voodist välja hiilida. Napsie on pehme, mõnus…. MUL POLE SÕNU!

Kui Kerli ja Kiku mu kodu hodsid meie äraolekul, siis nad mõlemad ütlesid, et mul on maailma kõige mugavam voodi, kus nad elus maganud on. Vot sulle lopsu, uhke värk, ma saan iga öö kodus olles oma pilvel vedeleda 😀 Mitte kunagi, mitte kuskil, pole ma nii mugavas voodis olnud. Ja ma kahtlen, et satun kah.

Nüüd oleks vaja veel leida megapehmed ja superkvaliteetsed voodipesud ja siis ma enam voodist ei välju kah. Järgmine kord kuulete minust siis, kui 400 kilost Mallukat magamistoast välja lõigatakse ja kraanaga haiglasse toimetatakse.

Mul on hea meel öelda, et kui kellelgi on praegu madratsi soetamise soov, siis ma saan pakkuda teile 10% allahindlust. Kood MALLUKAS kehtib nädal aega ja ma tõesti soovitan teil minu vigadest õppida. Jah, ega hea madrats odav lõbu pole, aga kui ostad alguses nadi madratsi + hea kattemadratsi, siis need kokku ongi juba suurepärase madratsi hind. Ma tõesõna garanteerin, et ma julgen ise pea panti panna, et keegi seda ostu küll ei kahetse.

Olen kohe nii kindel selles, et tahan anda ühele lugejale võimaluse saada see “pilveke” või no madrats endale jumala tasuta. Madratsi loosis osalemiseks pead sa hakkama Napsie Eesti FB sõbraks + minema chekkama napsie.ee kodulehele, et mulle öelda, mis suurust madratsit te võita sooviksite, ning postitama siis selle mulle kommentaaridesse. Mäng toimub täpselt 7 päeva! Usu mind, kui sa magad iga öö ebamugava madratsinikatsi peal, siis võta kindlasti osa – su selg tänab sind!!

Loe ka neid postitusi!

1,204 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta hannak 14. juuni 2017 at 18:42

    Meil oleks vaja 160×200. Väga kuluks ära see!

  • Avatar
    Vasta Merit 14. juuni 2017 at 18:20

    Sooviks väga võita 160×200 suuruses Napsiet 🙂 Selg väga kange oma vana pehme madratsi tõttu ja võit muudaks mu une sada korda paremaks.

  • Avatar
    Vasta Külli 14. juuni 2017 at 18:10

    160×200. See oleks ideaalne kingitus me pulmaaastapäevaks.

  • Avatar
    Vasta Eveli 14. juuni 2017 at 16:58

    160×200 oleks super. Hetkel magame mingil vanal vedrumadratsil mis meie üürikorteris juba olemas oli, ja ma ausaltöeldes enam ei taha teada kes siin peal varem maganud on, madratsile on peale tõmmatud 2 suurt tekki lisaks voodilinale, et ma ei ärkaks hommikul üleni täpilisena ja ära sööduna… kelle iganes poolt kes seal madratsi sees elab ??

  • Avatar
    Vasta Elis 14. juuni 2017 at 16:19

    Ma arvan,et kõik kes seljavaludega hädas,teavad seda tunnet hommikuti: väsimus nagu polekski maganud,kõik valutab nagu oleks ööläbi peksa saanud… 2 rasedust on kindlasti kaasa aidanud,aga suurem faktor siiski töö.Töötan kahel kohal ja mõlemad sundasendis laua taga.Esimene töö hakkab 6:30,seega äratus juba hommikul kell 5:00.Peale mida töötan veel kodus küünetehnikuna.Ja nii päevast päeva.Seljavalu juba nii igapäevane,et mõnikord olen õnnelik kui midagi muud valutab…. Praegust madratsit olen juba igatepidi keeranud ja pööranud,aga nii lohku magatud ?
    160×200 oleks õige mõõt ☺️

  • Avatar
    Vasta Dinnu 14. juuni 2017 at 16:15

    Sooviksin väga loosimises osaleda ning idekas suurus oleks 160×200!? Meie praegune madrats on juba väga läbi ning hommikuti on selg ikka täiega kange ja valus.

  • Avatar
    Vasta Maarja-Liis 14. juuni 2017 at 15:59

    Õhtul voodisse minnes tahaks ilma seljavaluta uinuda viimasel ajal suhteliselt raske. Oleksin väga õnnelik kui uus madrats valu ära võtaks. 160×200

  • Avatar
    Vasta Ove 14. juuni 2017 at 15:59

    160×200 oleks vaja 🙂

  • Avatar
    Vasta Keidy 14. juuni 2017 at 15:40

    Ostsin just kattemadratsi, et vana madratsi olukorda natuke mugavamaks muuta… Oleksin väga õnnelik uue 180×200 Napsie madratsi üle 🙂

  • Avatar
    Vasta Gerttu 14. juuni 2017 at 15:27

    Ojaaa, ma suren oma seljavalude ja nende kuramuse vedrudega seljas . 180×200 ❤️

  • Avatar
    Vasta Agnes 14. juuni 2017 at 15:18

    160×200 madrats oleks suurepärane. Peale teise lapse sündi on seljaga probleeme. Üks hea madrats kuluks vägagi ära! ?

  • Avatar
    Vasta Margit 14. juuni 2017 at 13:23

    180×200 palun meie perele 🙂

  • Avatar
    Vasta Kadi 14. juuni 2017 at 13:12

    Oleksin väga õnnelik, kui saaksin kinkida 160×200 Napsie madratsi emale, kes puukborrelioosist tingitud tüsistustega maadleb ning vanal madratsil kuidagi puhatud ei saa 🙁

  • Avatar
    Vasta Triin Vaiksoo 14. juuni 2017 at 12:30

    Mul üsna uus madrats, kuid vedrud juba tunda. Polnud just kõige odavam. Seega oleks üks 160×200 madrats igati teretulnud. Äkki norskan siis vähem ka …

  • Avatar
    Vasta Tiina 14. juuni 2017 at 12:26

    Oleks vaja lapse voodisse uut madratsit suurusega 90X200 🙂

  • Avatar
    Vasta Grete 14. juuni 2017 at 12:19

    160×200 oleks madratsi suurus, aga kingitus oleks vanematele, kes kumbki kordamööda seljaoperatsioonidel käivad. Äkki oleks nende selgadele leevenduseks. Kunagi pole võitnud aga äkki nüüd kui soovin kellegile teisele head meelt valmistada naeratab mulle loosiõnn.

  • Avatar
    Vasta Liisu 14. juuni 2017 at 12:15

    Suurus 140×200

  • Avatar
    Vasta meow 14. juuni 2017 at 12:09

    Nothing really mattress… 160×200 siispoole, pliis, tänks!

  • Avatar
    Vasta Ellu 14. juuni 2017 at 11:44

    Ka meie perre kuluks ära üks korralik madrats, millesse siiani pole mahti olnud investeerida. Suuruseks võiks olla 160×200.

  • Avatar
    Vasta L. 14. juuni 2017 at 11:41

    Minu voodi on 140X200 ja uus madrats kuluks kohe marjaks ära, kuna mu selg on ka suhteliselt kuri minu peale – istuv töö+kehva magamisase.

  • Avatar
    Vasta Marika 14. juuni 2017 at 11:29

    Oleksin tänulik 160×200 mõõtudes madratsi eest. Oleme mehega mõlemad seljavaludega magades.

  • Avatar
    Vasta Marju-shmarju 14. juuni 2017 at 11:24

    Superhea müügitekst veenas mind täielikult, vajan nüüd ka Napsie madratsit, voodile 160×200 cm. Saaks pilvel magada ja kohe – ei peagi elama patuvaba elu, et lõpuks taevasse saaks 😉

  • Avatar
    Vasta Martin 14. juuni 2017 at 11:23

    Meile kuluks väga ära madrats suurusega 160×200.

  • Avatar
    Vasta Mai 14. juuni 2017 at 11:10

    Kuna kohekohe kolime oma esimesse uude päris koju, siis üks korralik madrats kuluks meile- täispuhutava madratsi tüüpidele – ikka täitsa ära. Oleme ka voodiraami juba küla pealt otsinud ning selle mõõtmed on 160×200 (sest et tühja sest madratsist, peaasi, et raam olemas on).

  • Avatar
    Vasta Tuuli 14. juuni 2017 at 10:54

    Suurus 140×200
    Mul ka mega pehme madrats, vahest kui selg annab tunda, siis olen ka maas maganud 🙂

  • Avatar
    Vasta Tui 14. juuni 2017 at 10:52

    Minul näiteks on selg täiesti haige, arsti sõnul on tekkinud ka skolioos.
    Kogusime kaasaga raha ning ostsime lõpuks ühe madratsi ära umbes 2 aastat tagasi… ja see tegi olukorra veel hullemaks 🙁 Igal hommikul ärkan ränga seljavaluga ning esimesed pool tundi pole lootustki 🙁

    Seega uus madrats oleks täielik õnnistus! Meie voodi on 160×200

  • Avatar
    Vasta Anja 14. juuni 2017 at 10:44

    140*200 ma ka samas löksus mis sa enne olid. Ei raatsind panustada madratsisse. Nuud siis madrats+kattemadrats. Aga ikka ei ole see öige ?

  • Avatar
    Vasta Minna-Mai 14. juuni 2017 at 10:26

    Meie madrats on üle 5 vôi isegi 7 vana juba ning plaanime lähiajal uue voodi osta. Uus madrats peaks kindlasti olema, kuna ka minul on seljaga muresid (alaselg sai avariis viga paar aastat tagasi) ning hommikuti on kõik kohad kanged. Sooviksime mehega koos pilvekese peal magada ? Mõõdud 160×200 ning 18cm kõrgus oleks perfecto ??

  • Avatar
    Vasta K 14. juuni 2017 at 10:13

    Hea madrats on tõesti oluline hea une tagamiseks… haha varem ka ei huvitanud aga no kui ühe korra proovida siis muud ei tahagi 🙂 sooviks 140×200

  • Avatar
    Vasta Mairi 14. juuni 2017 at 09:39

    Meil on kaks, väga vana, ühe inimese madratsit. Kuna olen ka nüüd rase ja siis kōik kohad hommikuks nendest vedrudest valutavad ? Sooviksin 160*200 suurust ja oleks super ōnnelik rase, kui selle loosi võidan ??

  • Avatar
    Vasta Hedi 14. juuni 2017 at 09:09

    Ma vajan seda! 160x200x18!

  • Avatar
    Vasta Kaidi 14. juuni 2017 at 08:35

    Mul hakkasid seda lugedes kõik kohad nüüd valutama, ju mul kehv madrats?
    Aga kui tõsiselt rääkida siis oleks küll uut vaja, praegune juba suht ära vajunud ja tahaks proovida vähe kvaliteetsemat madratsit küll, võib olla paraneb unekvaliteetki?

    • Avatar
      Vasta Kaidi 14. juuni 2017 at 08:36

      Madratsi mõõdud ka 140*200

  • Avatar
    Vasta Mirjam 14. juuni 2017 at 08:30

    väga-väga oleks vaja uut madratsit! 160x200cm 🙂

  • Avatar
    Vasta R 14. juuni 2017 at 08:23

    Olen ammu unistanud uuest voodimadratsist, kuid kuna kvaliteetsed madratsid on kallid, siis pole jõudnud endale seda osta :/ Kuna praegune voodimadrats on nii pehme, ebamugav ning paneb mu alaselja valutama ja uni kipub lühikeseks jääma, siis peame mehega eelistama oma voodile diivanit, kus magada. Loosivõit annaks võimaluse magada oma toas, oma voodis mõnusa uue ja kvaliteetse madratsi peal.

    Võidukorral sooviks madratsit mõõduga 160×200

  • Avatar
    Vasta Sandra 14. juuni 2017 at 08:14

    180×200

    Probleeme on seljaga palju, nii minul kui ka minu elukaaslasel. Madrats nõuab investeerimist, teame seda. Ilmselt ongi asi hetkel raha taha kinni jäänud. Pilvekese peal sooviks aga uinuda küll, kunagi peab selle suure muutuse ette võtma ja ära proovima (:

  • Avatar
    Vasta Kelly Kald 14. juuni 2017 at 08:07

    Oi mina vaevlen ka seljavalude käes, eriti hommikul! Ja kusjuures polegi selle peale tulnud, et äkki kehv madrats võib sellele kaasa aidata. Selg on mul üldse suhteliselt nõrk ja väsib kiiresti ära..
    Ja madrats on ka meil vist tõesti kõige odavam ostetud, ei seadnud me endale ühtegi kriteeriumi milline see olla võiks.. ilmselgelt saime ise ka sellest üsna pea aru, et vist oleks pidanud sellele rohkem rõhku panema.

    Seega uut tahaksime kohe väga-väga-väga! 🙂 Meie voodile sobib madrats mõõtudega 160×200 🙂

  • Avatar
    Vasta Rita 14. juuni 2017 at 08:04

    Tahan ka pilvedel magada 🙂 sobiv suurus 160×200

  • Avatar
    Vasta Elisabet Eelmäe 14. juuni 2017 at 08:03

    Oiii ..kuidas vajaks vist uut madratsit
    ..komberdasin just Tartu Kliinikumi emosse

  • Avatar
    Vasta Margit 14. juuni 2017 at 08:01

    80×200

  • Avatar
    Vasta Marily 14. juuni 2017 at 07:47

    Meie sooviks magada pilvel suurusega 180×200 🙂

  • Avatar
    Vasta Mari 14. juuni 2017 at 07:39

    160x200cm

  • Avatar
    Vasta Sirli 14. juuni 2017 at 07:37

    Kuna nii minul kui ka mu abikaasal on pidevad seljavalud ebamugava madratsi pärast, siis oleme plaaninud uut madratsit osta, kuid nende hinnad ei vasta rahakoti suurusele väga 😀 Igatahes me sooviksime seda madratsit ning seda suuruses 140*200. 🙂

  • Avatar
    Vasta Ingrid 14. juuni 2017 at 07:32

    180×200

  • Avatar
    Vasta Kris 14. juuni 2017 at 07:29

    Ostsime hiljuti uue voodi, millel oli kattemadrats komplekti sees. See ei kõlba mitte kuhugi!!! Ok..vb esimesed paar ööd tundus normaalne, siis aga hakkas see vajuma ja üldse voodi pealt libisema.. Seega väga sooviks uut head madratsit suuruses 160×200.

  • Avatar
    Vasta S 14. juuni 2017 at 07:22

    160*200, hetkel sama seis, nadi madrats ja hea kattemadrats, viga selles, et kattemadrats kipub pidevalt oma kohalt minema sõitma, õhtul enne madratseid kohendamata magama ei minda 😀

  • Avatar
    Vasta Heili 14. juuni 2017 at 07:08

    160 x 200
    hea madratsi üle oleksin küll õnnelik 🙂

  • Avatar
    Vasta Anneke 14. juuni 2017 at 07:05

    160×200
    Hetkel voodis kaks väiksemat madratsit ja see vahe ikka häirib + peale rasedust on minugi selg täiesti pooleks minemas.

  • Avatar
    Vasta Kellu 14. juuni 2017 at 06:38

    Peale lapse saamist valutavad selg iga õhtul ja hommikul – vahepeal on isegi valus öösel tõusta #emarõõmud :S Sooviks võita 160×200 madratsit 🙂 tegelt võiks olla isegi suurem madrats, et beebiga koos voodisse ära mahuks aga selleks oleks juba vaja uut voodit 🙂

  • Avatar
    Vasta Helen 14. juuni 2017 at 06:22

    Ma tahan ka, et mind 300-kilosena magamistoast väljalõigatakse 😀

    Ja selleks oleks kõige sobilikum madrats suuruses 180×200.

  • Avatar
    Vasta Kristjan 14. juuni 2017 at 06:09

    160×200
    Pole pikalt korralikult maganud siis äkki nüüd veab.

  • Avatar
    Vasta Liina 14. juuni 2017 at 05:59

    Ammu karjuv vajadus uue kvaliteetse madratsi järele. 🙂
    160×200

  • Avatar
    Vasta Kaire 14. juuni 2017 at 00:46

    Mu ema on auga välja teeninud uue madratsi. Käisin hiljuti külas ja magadin tema voodis,öösel ärkasin korduvalt üles, sest vajusin madratsi sisse ja nii ebamugav oli. Hommikul oli seljavalu käes ja paar päeva andis tunda. Enda voodi madrat hakkas ära väsima, oli vedrusi tunda, sai ostetud kattemadrat, mis lükkab edasi uur madratsi ostmise ja toimib. Ema teeb rasket füüsilist tööd, on igati tubli inimene ja ei kurda ise, aga mina tütrena sooviksin talle sünnipäevaks parema une kinkida! 🙂 Madratsi suurus tal 140×200.

  • Avatar
    Vasta Jana 14. juuni 2017 at 00:33

    160×200

  • Avatar
    Vasta Karmen 14. juuni 2017 at 00:18

    Kas ükskord näkkab 180*200 suuruses madrats?

  • Avatar
    Vasta Eliisa 14. juuni 2017 at 00:16

    Mul oleks täiega uut madratsit suuruses 160×200 vaja! Loodame suve lõpuks kolida päris enda koju ja lõõõpuks ometi saab siis osta endale uue voodi. Praegune voodi on päris ebamugav ja sitaks väike, eriti arvestades seda, et mu külje all armastab laiutada üks koer. Tahaks suurde pehme voodisse omakoju!!!!!!!!!!!

  • Avatar
    Vasta Inga 13. juuni 2017 at 23:58

    Millegipärast nende netileht ei toimi. Meil on juba paar aastat olnud karjuv vajadus madratsi vahetuseks aga alati on midagi olulisemat/kiiremat, millele vaba raha kulub. Meil on praegu topelt kattemadratsid kasutuses, sest see oli odavam ja lihtsam varjant. Magada kannatab aga eriti hea ei ole. Mõtlesingi et uurin siis nüüd sinu soovituse järgi nende netilehte, kompaktne transpordi võimalus on meile ka väga oluline aga näed, netileht annab errorit 🙁
    Meile läheks muidu 160*200 madrats.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 14. juuni 2017 at 00:02

      Enne just töötas, proovi homme uuesti 🙂 Ehk mingi koduka jama ajutine!

  • Avatar
    Vasta Diana 13. juuni 2017 at 23:57

    Oioi!!Uut “pilvekest” sooviks küll!
    Meile sobiks 160*200?

  • Avatar
    Vasta Tin 13. juuni 2017 at 23:57

    Mu ema oleks kindlasti väga õnnelik, kui ta võidaks uue madratsi. On juba aastaid selja ja puusa valusid kannatanud. Ja kindlasti vajaks vana madrats vahetust. Tahan emmet õnnelikuks teha!! 🙂

  • Avatar
    Vasta Maiu 13. juuni 2017 at 23:53

    160*200 madrats sobib hästi.

  • Avatar
    Vasta Ilj 13. juuni 2017 at 23:52

    160×200 cm

  • Avatar
    Vasta G 13. juuni 2017 at 23:37

    160×200 sobib minu voodisse. Sa ei taha teada mis asendis ma praegu seljavalu tõttu su blogi loen :)))

  • Avatar
    Vasta Sille 13. juuni 2017 at 23:35

    180×200 🙂

  • Avatar
    Vasta birgit 13. juuni 2017 at 23:32

    meil oleks samuti vaja uut madratsit,sobiks 180×200.

  • Avatar
    Vasta Sips 13. juuni 2017 at 23:27

    160×200.
    Olen aastaid seljavalu kannatanud, et mõnikord olen 2 päeva voodireziimil. Kui peaksin võitma ja see madrats tõesti teeb selja korda siis koon Mallukale ja ta perele sokid :-D. Ma ei oska kududa. 😀

  • Avatar
    Vasta Kadi 13. juuni 2017 at 23:22

    Tahaks küll väga valutava seljaga diivanilt ühele suurele 180×200 madratsile maanduda ja lõpuks täisväärtuslikku und nautida:)

  • Avatar
    Vasta Neti 13. juuni 2017 at 23:21

    160×200 – uus madrats oleks alati tore. Võiksin öelda, et mul on vana madrats, “see mul sünnist saadik olnud, spagettide söömisest”, aga tegelikult ei ole mul vana madratsit.
    Kogu oma elu (kõik need 21 toredat aastat) olen ma maganud mitmete erinevate vanade madratsite peal, millest osad on olnud väga ligilähedased mu ema praegusele vanusele. Viimasel paaril aastal olen ma elanud erinevates üürikates, kus olid jälle aastaid näinud madratsid ees ootamas. Vaene tudeng nagu ma olen, ei ole mul kunagi olnud päris enda madratsit, päris minu mugavat ja armast unekodu.
    Soov saada seljavaluvaba ning sügavasse unne suigutav madrats on suur!

  • Avatar
    Vasta Jane 13. juuni 2017 at 23:18

    180×200 cm 🙂

  • Avatar
    Vasta Merli 13. juuni 2017 at 23:13

    Osaleme ka loosis, soov oleks vōita 180*200 madrats, madrats millel hetkel magame on ammu oma aja ära elanud.

  • Avatar
    Vasta Helena Heinpalu 13. juuni 2017 at 23:06

    Meie 7 aastat tagasi ostsime omale palju kiidetud Jenkki voodi ja ausalt pole seal midagi kiita. Väga ebamugav madrats ja vähe on neid öid kui korralikult välja magad, peamiselt siis kui üli väsinud oled. Eriti jamaks läheb veel siis kui pesamuna ka kaissu poeb ja terve öö ühel küljel magada tuleb. Vahel kui selg ikka väga valutab on kergem minna diivanile magama kui magamistuppa.Oleme juba pikalt uut voodit soovinud ja korralik madrats maksab ka korralikult ning see oleks meile super võit , sest siis saaks lõpuks uue voodi 160*200.

  • Avatar
    Vasta Kristiina 13. juuni 2017 at 23:04

    Sooviksin 160×200

  • Avatar
    Vasta Karin 13. juuni 2017 at 23:04

    Selg ihkab 180*200

  • Avatar
    Vasta Helena Heinpalu 13. juuni 2017 at 23:03

    Meie 7 aastat tagasi ostsime omale palju kiidetud Jenkki voodi ja ausalt pole seal midagi kiita. Väga ebamugav madrats ja vähe on neid öid kui korralikult välja magad, peamiselt siis kui üli väsinud oled. Eriti jamaks läheb veel siis kui pesamuna ka kaissu poeb ja terve öö ühel küljel magada tuleb. Oleme juba pikalt uut voodit soovinud ja korralik madrats maksab ka korralikult ning see oleks meile super võit , sest siis saaks lõpuks uue voodi 160*200.

  • Avatar
    Vasta Virge 13. juuni 2017 at 23:01

    Oleksin üliõnnelik 160×200 madratsi üle. Lootsin uue madratsi omale juubeli puhul osta aga elul olid teised plaanid ja madratsile polnud võimalik kulutada ?. Olin juba kindel, et minu seljavalud on tingitud ealistest iseärasustest (35 oleks veel nagu vara aga …) ja beebi kandmisest aga ilmselt on siiski süüdi vana ja väsinud madrats ?.

  • Avatar
    Vasta Eva 13. juuni 2017 at 23:00

    Sooviksin 160×200 mõõdus madratsit.

  • Avatar
    Vasta Eveli 13. juuni 2017 at 22:51

    180*200 sobiks meile

  • Avatar
    Vasta Kadri 13. juuni 2017 at 22:44

    Hing ja selg ihkavad 180*200 – Mahutab terve pere ning seejärel on kõigil seljad terved 😉

  • Avatar
    Vasta Margit 13. juuni 2017 at 22:44

    Uus 180×200 mõõdus madrats kuluks ära 🙂

  • Avatar
    Vasta Alice 13. juuni 2017 at 22:44

    140 × 200, sest ma olen viimased 17 aastat samas voodis poroloontüki peal maganud 😀 kolmelapselises peres pole osanud rohkemat tahta ka

  • Avatar
    Vasta Kristiina 13. juuni 2017 at 22:42

    160×200, uus madrats kuluks hädasti ära. Pikalt mõelnud ja otsinud uut ja õiget madratsit. 🙂

  • Avatar
    Vasta Kadi 13. juuni 2017 at 22:41

    Just sai uus voodiraam soetatud 160×200 madratsi jaoks aga madratsit sellele nii pea veel ei tule, kuna remondile läheb enamus raha.. Mul on hea meel, et selles madratsihulluses, mis internetis on, sa just kirjutad madratsist ja kiidad ka seda! 😀 Loosist võtan osa 🙂

  • Avatar
    Vasta Kristi 13. juuni 2017 at 22:39

    160×200 ja mu selg tänaks samuti. 😀

  • Avatar
    Vasta Evelin Linde 13. juuni 2017 at 22:38

    160x 200 oleks ideaalne. Peale kahe lapse sünnitamist valutab ka minu alaselg tihti. Ja abikaasa seljast ei hakka rääkimagi. Tihti peale kolivad ka lapsed öösel kaissu ja oleks hea kui igat külje keeramist poleks tunda. Hea une jaoks kulus üks korralik madrats ära!

  • Avatar
    Vasta Mariann 13. juuni 2017 at 22:35

    180×200 Uuele voodile super!

  • Avatar
    Vasta Triin 13. juuni 2017 at 22:33

    160 laiune oleks imeline! Mu selg karjub mu peale pikemat aega ja ol n terve nädala juba guugeldanust madratseid.. see on väga äge soovitus. Aitäh!

  • Avatar
    Vasta Klarika 13. juuni 2017 at 22:32

    160*200 meile sobilik, valutame mehega mõlemad selga, viimane aeg yks korralik madrats muretseda- mis saaks veel coolim olla kui võiduõnn naerataks?

  • Avatar
    Vasta Kai 13. juuni 2017 at 22:28

    160×200 madrats oleks ideaalne mu valutavale seljale.

  • Avatar
    Vasta Ruu 13. juuni 2017 at 22:24

    160×200
    Praegune teise ringi madrats võtab magamisest kogu rõõmu ära:/

  • Avatar
    Vasta Triin N 13. juuni 2017 at 22:23

    Minu armsale emale kuluks 140×160 madrats väga ära, oleks ju vahva ta 60. juubeliks diivanvoodilt korralikule madratsile päästa!

  • Avatar
    Vasta Sirle 13. juuni 2017 at 22:21

    Juba pikemat aega mõtlen uue madratsi peale. Raseduse ajal selgus ka, et see meie madrats on üks paras jama, sest alati kui ma voodisse maandusin vappus kogu voodi. Samuti rullis laps mulle imetamise ajal külje alla 😀 Ka praegu on öist sahmimist väikese lapse kõrvalt palju, seega oleks uue madratsi võit küll nagu rusikas silmaauku.

    Meile sobiks 160×200 madrats.

  • Avatar
    Vasta Siret 13. juuni 2017 at 22:19

    180×200 kohe hirmsasti sooviks uut.
    Minul ka voodis liiga pehme madrats ja seetõttu olen kolinud kattemadratsiga vabsee põrandale…skolioosist tulenevad korralikud ülaselja -ja peavalud ei lase olemasolevat madratsit tarbida kahjuks ?

  • Avatar
    Vasta Einike 13. juuni 2017 at 22:18

    180×200 madrats kuluks ära 🙂

  • Avatar
    Vasta Kati 13. juuni 2017 at 22:18

    180×200 madrats oleks eriti vinge!!! Fingers crossed :)))

  • Avatar
    Vasta Airi 13. juuni 2017 at 22:15

    160×200
    Olen unistanud uuest madratsist juba raseduse algusest…aga ikka on muud jooksvad kulud olulisemad, kui uus madrats. Kuna meie oktoobribeebs harrastab ka meie voodis magamist, siis olen end x-asendites nii ära maganud, et ei oskagi enam normaalselt vist magada 😀
    Ühesõnaga, emme keha karjub uue ja mugava ja pehme madratsi järgi 😉

  • Avatar
    Vasta Diana 13. juuni 2017 at 22:14

    140×200 🙂

  • Avatar
    Vasta Siret 13. juuni 2017 at 22:12

    160×200 madrats oleks igati sobilik, saaks kohe uue voodi ka juurde vaadata 🙂
    Ise varastes 20dates ja juba ärkan seljavaludega.

  • Avatar
    Vasta Kaido 13. juuni 2017 at 22:10

    160×200

  • Avatar
    Vasta Kärt 13. juuni 2017 at 22:08

    180*200 ☺️

  • Avatar
    Vasta Elis 13. juuni 2017 at 22:08

    Mulle sobiks 160×200 cm madrats.

  • Avatar
    Vasta Anna-Liisa 13. juuni 2017 at 21:59

    180×200 oleks sobiv, sest magame kolmekesi 🙂

  • Avatar
    Vasta Liisk 13. juuni 2017 at 21:53

    180×200 Minu Kardokesel ka uut madratsit vaja 😉 oma poole vaeseke ära maganud !

  • Avatar
    Vasta Tene 13. juuni 2017 at 21:48

    Minu selg ka peale rasedustnii valus, et vahest ärkan nuttes. Magada nagu pilvel ja ärgata valudeta tundub ime:)

  • Avatar
    Vasta Kristina 13. juuni 2017 at 21:45

    180×200!

  • Avatar
    Vasta Kaisa 13. juuni 2017 at 21:44

    Sellle koha pealt oskan ma vist hetkel kohe väga hästi kaasa rääkida, kuna tänu kehvale madratsile, magan ma juba pool aastat diivanil :/ Kaks kuud tagasi sai seljaopil käidud ja nüüd enam, kohe üldse ei suuda enam vanal madratsil magada, seega jään õnnele lootma, et saaks diivani vabastada 🙂 180×200 paun!

  • Avatar
    Vasta Piret 13. juuni 2017 at 21:42

    Meile sobiks üks madrats mõõduga 140×200 suurepäraselt. Ei hakka oma vana maha tegema – kui võitu ei tule siis peame ju temaga veel koos magama.

  • Avatar
    Vasta Erle 13. juuni 2017 at 21:40

    180×200

    Olen ka hädas pidevate alaselja valudega (nimelt selili on tàiesti vöimatu olla veidi pikemat aega járjest) ja arvasin, et ei saagi sellele murele lahendust. Aga kui vōidaksin madratsi, oleks lootust ka minul rahulikule unele. Kuna käin koolis ja tööl väiksema kohaga, siis endal pole kahjuks niipea soetada sellist toredat asja.

  • Avatar
    Vasta Belgy 13. juuni 2017 at 21:38

    140×200 🙂 Sai soetatud uus voodi just ja lastele nari ja korralikud madratsid. Aga vot me mehega ikka odava madratsi peal 🙂

  • Avatar
    Vasta Viktoria 13. juuni 2017 at 21:37

    Meil on ammu juba mõttes olnud osta endale uus madrats, kuna vana on nii ebamugav. Hetkel jagan voodit ka 10 kuuse tütrega, niiet uus madrats tooks kindlasti ka talle palju kvaliteetsema une 🙂 Juhul kui loosiõnn naeratab, siis sooviks madratsit suuruses 160×200

  • Avatar
    Vasta Mansukas 13. juuni 2017 at 21:36

    160×200 madrats tundub olevat piisav. Tahan ka pilvel magada!

  • Avatar
    Vasta J 13. juuni 2017 at 21:36

    Oi, väga oleks vaja head madratsit. Abikaasa on ka seljahaige, mõnikord on ta sellistes valudes, et isegi kõige kangemad rohud ei aita. Aga muidu on ta oma igapäevase valuga juba ära harjunud, kuid tore oleks, kui ta saaks vähemalt öösel rahulikult magada 🙂 Hetkel on meil madrats 160×200, aga soovin väga uut voodit ja siis juba suuruses 180×200 🙂

  • Avatar
    Vasta Liina 13. juuni 2017 at 21:36

    Meie voodi tahab endale uut 180×200 mõõdus madratsit 🙂

  • Avatar
    Vasta Maarja 13. juuni 2017 at 21:29

    Mul on nii vana madrats, et hädasti läheb juba uut vaja. Üks hommik ärkan vedru ribide vahel kah. Sooviks 90×200.

  • Avatar
    Vasta Virge 13. juuni 2017 at 21:27

    Hea madrats teeb imesid! ☺️140×200

  • Avatar
    Vasta Irma 13. juuni 2017 at 21:25

    Appi! Meie mehega vajame seda! Praegune madrats on kohutav ja vana ka. Seljavalud on mul igapäevased külalised. 🙁 vaja oleks 160×200 suurust

  • Avatar
    Vasta Indrek 13. juuni 2017 at 21:21

    Meile sobiks 160×200 madrats,vana on suht ebamugav ja tuntavate vedrudega.

  • Avatar
    Vasta Liisu 13. juuni 2017 at 21:20

    160×200
    Nii tore oleks uus madrats võita, sest vana dormeo vajab hädasti väljavahetamist. Elukaaslase pool on väga ära vajunud ja viimane pool aastat tal suured alaseljavalud vaatamata kõiksugu taastusravidele jms-le.

  • Avatar
    Vasta Kerli 13. juuni 2017 at 21:17

    160×200 oleks väga hea madrats.:)

  • Avatar
    Vasta Yutulind 13. juuni 2017 at 21:17

    160x200cm on soov….aitäh!

  • Avatar
    Vasta Anne-Mai 13. juuni 2017 at 21:15

    Mul läheb 180*200,oleks uut vaja,praegune on suht ebamugav,nende vedrudega aga ajab asja ära:)

  • Avatar
    Vasta Brita 13. juuni 2017 at 21:13

    Öösiti tahaks pilvede peal hõljuda küll selle madratsi abil. Paluks 200 x 140cm 🙂

  • Avatar
    Vasta Liina 13. juuni 2017 at 21:12

    Mul täpselt sama teema – odav madrats, mida üritasin parandada veidi parema kattemadratsiga. Seljavalud + vigane põlv mille ma vastu vedru vigaseks kukkusin – nii rämedalt on vedrud väljas. siis küll kattemadratsit polnud. Mõtlesin küll isekeskis, et lõpetan imetamise siis investeerin uude madratsisse – aga tegelikult kuluks juba prageu marjaks ära küll. Näiteks 200×200

    • Avatar
      Vasta Liina 13. juuni 2017 at 21:16

      Oi sellist polegi. No siis järgmine 180×200 – Kuna mul voodit ka enam niikuinii praktiliselt pole!

  • Avatar
    Vasta Ingrid kukk 13. juuni 2017 at 21:09

    180×200 madrats sobiks, et ka oma seljavalusid leevendada… sama mure…kehv madrats 🙁 +kaks last 🙂

  • Avatar
    Vasta Ly 13. juuni 2017 at 21:06

    Sooviks 160*200 ?

  • Avatar
    Vasta Janeli 13. juuni 2017 at 21:04

    Sooviks 160×200 madratsit endale 🙂

  • Avatar
    Vasta Katri 13. juuni 2017 at 21:04

    Oleks vaja väga 160*200 madratsit palun.

  • Avatar
    Vasta Kristi 13. juuni 2017 at 21:03

    Uus madrats kulub väga ära, 180×200 mõõdus?

  • Avatar
    Vasta Cathy 13. juuni 2017 at 21:02

    Olen samuti oma seljaga hädas ning suhteliselt sagedaste migreenihoogude pärast vajan kvaliteetset und, et neid ära hoida. Uuest madratsist unistan tükk aega juba! Sobiv oleks 160×200. ?

  • Avatar
    Vasta Kristin 13. juuni 2017 at 21:01

    Kuluks üks madrats suuruses 160*200 ära küll.

  • Avatar
    Vasta Evelin 13. juuni 2017 at 21:01

    Oh, kuidas ma unistan mugavast madratsit. Praegune juba 15a vana ja viimased aastad keeran seda aeg-ajalt ringi, et vedrude asukohta kehal muuta ??

    • Avatar
      Vasta Evelin 13. juuni 2017 at 21:04

      Mõõtudelt oleks ideaalne 160×200

  • Avatar
    Vasta Hedy 13. juuni 2017 at 21:01

    180*200 äkki loosiõnn naeratab 🙂
    Vana madrats oleks vaja pensionile saata, kuna lapsed on ta hüppamisega nii ära väsitanud.

  • Avatar
    Vasta Jaanika 13. juuni 2017 at 20:59

    160x200x18 madratsit oleks väga,väga vaja.Vana madrats on ikka väga läbi ja kuna laps on mitmeid kordi alla ka pissinud,siis on olukord rohkem kui kehva.Väga loodan,et õnn meile naeratab 🙂

  • Avatar
    Vasta Kätlin 13. juuni 2017 at 20:57

    160×200 palun palun palun, ise tegin sama lolli vea ja ostsin suvaka jyski madratsi ja nüüd maksan seljavaludega niiet just see madrats on mu elust praegu puudu 🙂

  • Avatar
    Vasta Ma 13. juuni 2017 at 20:57

    Mina soovin endale 180×200 cm madratsit! 🙂 ❤

  • Avatar
    Vasta Ave Prööm 13. juuni 2017 at 20:49

    Osalen,väga vajalik loos.

  • Avatar
    Vasta Kaia 13. juuni 2017 at 20:46

    180×200 madrats palun?

  • Avatar
    Vasta Teili 13. juuni 2017 at 20:40

    180×200- Meie perele kuluks sellises suuruses madrats ideaalselt ära, kuna mu väike tütreke on oma öiste märgamistega muutnud meie voodi ebakvaliteetseks. Usun et siit on ka põhjus, miks ta otsustas lõpuks ISE enda voodisse kolida! ?

  • Avatar
    Vasta Marit 13. juuni 2017 at 20:39

    180×200 mmm…madratsit, palun ?

  • Avatar
    Vasta H 13. juuni 2017 at 20:37

    160*200 ?

  • Avatar
    Vasta Stella 13. juuni 2017 at 20:36

    180×200 madrats oleks supppeeerr!!!! :)))

  • Avatar
    Vasta Kai 13. juuni 2017 at 20:35

    180*200

  • Avatar
    Vasta Elina 13. juuni 2017 at 20:34

    160×200 🙂

  • Avatar
    Vasta Kerli 13. juuni 2017 at 20:34

    Kui juba jagamiseks läheb, siis võtaks hea meelega 160*200*18 cm madratsi, ehk teeks ka minu seljaga imesid 🙂

  • Avatar
    Vasta Kadi lohu-mikk 13. juuni 2017 at 20:31

    160*200 hädasti oleks vaja

  • Avatar
    Vasta Liisi 13. juuni 2017 at 20:28

    180×200 oleks vaja uut madratsit 🙂

  • Avatar
    Vasta Pille-Riin 13. juuni 2017 at 20:25

    180*200 kuluks uues kodus väga ära 🙂

  • Avatar
    Vasta Eva 13. juuni 2017 at 20:24

    Mu vanemad magavad juba kümme aastat sellises voodis, millel nii halb ülipehme madrats, et ma ei saa isegi seal pool tundi pikutada ilma kangeks jäämata.
    Nii väga tahaks neile sellise kvaliteetse madratsi kinkida, 160×200 mõõdus ?

  • Avatar
    Vasta Kristel 13. juuni 2017 at 20:23

    Mul just uue madratsi ost päevakorral, sest vana madratsi eluiga sai lihtsalt täis ja magan vedrud seljas.
    Lisaks magab mu voodis ka 2-kuune beebi, seega kvaliteetne madrats on ülioluline.
    Madrats mõõtudega 160×200 kuluks hädastiiii ära.

  • Avatar
    Vasta Triin 13. juuni 2017 at 20:22

    Oi meile sobiks ideaalselt 160cm laiune madrats. Endal hiljuti vigastasin selga ja mehel juba varasemast seljaprobleemid. Praegusel voodil madrats liiga pehme…

  • Avatar
    Vasta Kadi 13. juuni 2017 at 20:21

    Ma ei võta kunagi loosidest osa aga krt kui läbi minu ja mehe selg on. For real. Me enam ei jaksa üksteist ära masseerida. Ärkame iga hommik kohutavalt valulikult + meil on üks ühe aastane kutt, kes käib öösiti paljuuu üleval ja mulle tundub et me ei saa enam iialgi välja puhata. Ma arvan et lasen isegi mehel sellest loosist osa võtta ? aga hetkel voodi 180×200. Aga äkki tahame uud voodit ja seda vist 160×290.
    Käisin nende kodukal ja FB lehele panin ka meeldib. Ohh et see õnn nüüd minu õuel naerataks.

    • Avatar
      Vasta Kadi 13. juuni 2017 at 20:22

      Sorry, mitte 290 vaid ikka 200 ??

  • Avatar
    Vasta Kriss 13. juuni 2017 at 20:19

    160×200 pliis! Meie dormeo on jube kohutava juba 🙁

  • Avatar
    Vasta Pille 13. juuni 2017 at 20:18

    Tundub vahva? Kui loosimiseks läheb, siis võtaks 140*200

  • Avatar
    Vasta Laura 13. juuni 2017 at 20:18

    Hirmsasti oleks lapseootusel üht 160x200x18 madratsit vaja.

  • Avatar
    Vasta Piret 13. juuni 2017 at 20:15

    90 x 200

  • Avatar
    Vasta HelenS 13. juuni 2017 at 20:08

    160×200 *Paremini puhanuna jõuab rohkem ?

  • Avatar
    Vasta Diana 13. juuni 2017 at 20:07

    Palun mulle üks 180×200 madrats, kuhu oma härra ja kahe priske kõutsiga ära mahtuda!

  • Avatar
    Vasta Carol 13. juuni 2017 at 20:04

    160×200 🙂 . Olen pool elu pidanud kahjuks diivanvooditel pidanud magama ja ega see väga hästi pole mõjunud. Olen ka kõva migreenitaja ja viimasel ajal annab aina enam tunda, et ööuni on kehv ja selg/kael kange ja pinges. Ostsime hiljuti ka päris oma kodu ning vaikselt remondime oma pesa ning ilmselgelt iga sent hetkel väga arvel kuna rügan mitmel rindel (töö ja kool) ja üks korralik “unemasin” kuluks küll ära 🙂

  • Avatar
    Vasta Margely 13. juuni 2017 at 20:02

    Tere olen 5lapse ema ja olen ka veidi hädas oma seljaga ja nüüd hellitaks küll ennast hea unega heal madratsil.

  • Avatar
    Vasta Anu Pajumaa 13. juuni 2017 at 20:00

    160*200*18 on minu sooviks, pisipoja on vana madratsi lihtsalt ära hüpanud:)

  • Avatar
    Vasta Triin 13. juuni 2017 at 19:57

    Viimasel ajal üha enam ja enam ma keerlen öösel ümber enda ja otsin asendit, sest selg jääb kangeks. Uus 160×200 cm madrats oleks küll suurepärane kingitus! 🙂

  • Avatar
    Vasta Elekas 13. juuni 2017 at 19:57

    180*200. Head madratsit on ikka vaja. Vana on juba suht kehvake?.

  • Avatar
    Vasta heili 13. juuni 2017 at 19:53

    160×200

  • Avatar
    Vasta Helin 13. juuni 2017 at 19:50

    180*200
    Ma ei taha võita madratsit enda pärast vaid enda elukaaslase pärast, kes on läbi teinud mitu avariid, tänu millele oleks talle endale tarvis juba sellist madratsit.
    Esiteks oli tal kael sodi , oleks 1mm rohkem olnud ei kõnniks ta enam aga õnneks saatus teda tookord säästis, lisaks sõitis meile pea viis aastat tagasi otsa üks narkomaan.. tänu temale lõigati mu elukaaslane autost välja ning tulemuseks- mitmest kohast katki vaagnaluu.
    Ma elan koos tulevase invaliidiga, kes juba praegu kurdab igal hommikul valusid. Oleme vahetanud kattemadratsi- tulemus 0. Ostsime uued padjad- tulemus 0.
    Võibolla on tõesti viga madratsis ning kui madrats oleks kvaliteetne, saaks inimene ka normaalselt hommikul ärgata, ilma , et kuskil põrguvalu oleks.

    Jään lootma õnnele ning võibolla õnnestub elukaaslast üllatada!

  • Avatar
    Vasta Kerli 13. juuni 2017 at 19:49

    140*200 sobiks hästi. Loodetavasti saaks siis minu abikaasa ka oma seljavaludest lahti!

  • Avatar
    Vasta Madli 13. juuni 2017 at 19:46

    180×200
    Kolime varsti poiss-sõbraga kokku ja hea madrats oleks kaunis kenake kingike – peiks murdis selja paar aastat tagasi, aga siiamaani on pidanud sohvavooditega leppima, mis pole teps mitte selja vastu lahked 🙂

  • Avatar
    Vasta G. 13. juuni 2017 at 19:42

    160×200 🙂

  • Avatar
    Vasta Kaija 13. juuni 2017 at 19:42

    Vaatasin sealt kodukalt, et oi-oi mis hinnad. Seega meile kuluks küll ära see 180×200 suurus!

  • Avatar
    Vasta Heleriin 13. juuni 2017 at 19:41

    160×200 pilveke võiks ka minu selga toetada 🙂 Tõsiselt vajaksin seda pilvekest kuna vaevlen juba pikemalt alaselja vaevuste käes.

  • Avatar
    Vasta KS 13. juuni 2017 at 19:40

    160×200 suurust sooviks väga 🙂

  • Avatar
    Vasta Kistiina Mahmutov 13. juuni 2017 at 19:39

    160×200
    Kuna oleme üürikas ja korraliku madratsit polegi, ning mina olen tudeng ja töötan ka hetkel, siis tihti olen üleväsinud ja magamata. Elukaaslane on autotehnik ja samuti vajab peale rasket tööpäeva välja puhata, siis kuluks madrats tõesti väga ära 🙂

  • Avatar
    Vasta Anna-Maria 13. juuni 2017 at 19:32

    180×200. Kvaliteetselt laiutama! 😉

  • Avatar
    Vasta Oliver Mändla 13. juuni 2017 at 19:31

    180×200

  • Avatar
    Vasta Age 13. juuni 2017 at 19:30

    180×200 väga sooviks 🙂
    Hetkel magame Jyski madratsi peal, ei saagi aru kas tulid seljavalud vanadusega (32 ?) või on tõesti asi selles madratsis ??

  • Avatar
    Vasta Liis Al 13. juuni 2017 at 19:27

    http://www.napsie.ee/madrats/ 180×200. Suur pere peab ära mahtuma.

  • Avatar
    Vasta Aira Hein 13. juuni 2017 at 19:24

    Kuna mu tütrel on plaanis suve jooksul oma magamistoas remonti teha ja vana mööbel välja visata, siis oleks selline madrats (160*200) sobilik ta uuele voodile ja kuna on näha, et tütar on pikkadest koolipäevadest väsinud siis just selline madrats kuluks marjaks ära. 🙂

  • Avatar
    Vasta Piret 13. juuni 2017 at 19:21

    160x200x18 cm suuruses madratsit 🙂
    Tahaks ka seljavaludest lahti saada lõpuks 🙂

  • Avatar
    Vasta Merle 13. juuni 2017 at 19:19

    180×200, et piisavalt ruumi oleks! Olemasolev madrats kngi juba vana ja väsinud! ?

  • Avatar
    Vasta Maira 13. juuni 2017 at 19:16

    160x200x18 cm

    Kui nägin seda postitust mõtlesin et ohh see on NAGU RUSIKAS SILMAAUKU.
    Olen viimased 3 kuud unistanud uuest madratsist. Päriselt ka.

    Seda esiteks:
    * kolm kuud tagasi ma sünnitasin ja mu selg on rasedusest täitsa läbi pluss epiduraalisüst mis edukalt ei õnnestunud on kinkinud selja vaegused.
    Teiseks: on mul nii halb madrats hetkel et last öösel imetada nii paha. Madrats on pehme ja poja vajub nii külje alla. Mülenal ebamugav.
    Kolmandaks: tahan kvaliteetset und ja VABANEDA seljavalust.

  • Avatar
    Vasta Kaidi 13. juuni 2017 at 19:16

    Mmmm, 160x200x18 cm kõlab küll väga ilusti…

  • Avatar
    Vasta Kätu 13. juuni 2017 at 19:16

    80×200. Ma nii loodan, et võidan. Mul on mega vana madrats. Mu voodi oli kunagi nari ülemine osa, aga võtsime selle sealt ära, kui ma laps olin ja ma olen juba 3 korda sama vana nagu ma siis olin, aga ikka sama madratsiga. 🙁
    Ma nii väga tahan seda madratsit. Mu selg ja elukvaliteet tänaks sind elu lõpuni!

  • Avatar
    Vasta Error 13. juuni 2017 at 19:11

    140×200 madrats. Endal on korralik ja väga hea madrats olemas, aga emale oleks uut vaja. Väga.

  • Avatar
    Vasta R 13. juuni 2017 at 19:10

    Ohh, meil mehega mõlemal seljaga probleeme. Tahaks ka lõpuks ilma seljavaluta ärgata. Meie voodisse sobiks 160*200 madrats 🙂

  • Avatar
    Vasta Nele Kõli 13. juuni 2017 at 19:06

    160x200x18 cm sobiks ideaalselt !

  • Avatar
    Vasta Ke 13. juuni 2017 at 19:02

    Olen juba 7 aastat maganud põrandal vana madratsi peal. Võid ise ette kujutada milline see välja tänaseks näeb 😀 kõik küljed on ära vajunud ja vedrud on kohe kohe välja hüppamas. Olen juba tükk aega plaaninud osta korralik madrats aga alati on muid tähtsamaid kulutusi ja päris kõige odavamat ei näe ka mõtet soetada. Ühesõnaga ma oleks super tänulik kui taevaisa halastab ja ma võidaksin endale 160×200 suuruses madratsi.

  • Avatar
    Vasta Kati 13. juuni 2017 at 19:02

    140*200 vana madrats vajabki välja vahetamist. 🙂

  • Avatar
    Vasta Katrin 13. juuni 2017 at 19:00

    160x200x18 cm

    See oleks lausa unistus saada uus madrats ☺☺☺ ma olingi hetkel kui vanamutt ja hommikul ei saa voodist püsti ????

  • Avatar
    Vasta Kaisa-Liisa 13. juuni 2017 at 18:59

    Minu magamisasemeks on kaks vàiksema môôtmelist voodit, mis omavahel kokku lükatud. Kunagi ammu sai soetatud ka kattemadrats, mis neid kahte omavahel kuidagi moodi kokku seob, aga kuna madrats on vana, vormist vàljas ja seljale rōōmu enam ei valmista, siis oleks viimane aeg see uue vastu välja vahetada. Rōōmsaks teeks madrats suuruses 160*200

  • Avatar
    Vasta A.H. 13. juuni 2017 at 18:57

    160×200 oleks ideaalne 🙂

  • Avatar
    Vasta Eveli 13. juuni 2017 at 18:56

    Minu selg oleks väga tänulik, kui edaspidi saaks 160×200 madratsil oleskleda.

  • Avatar
    Vasta Brit 13. juuni 2017 at 18:54

    180*200:)

  • Avatar
    Vasta Mai-Liis 13. juuni 2017 at 18:28

    140*200 madrats oleks suurepärane. Sai kunagi soetatud dormeo madrats ja iga hommik ärkan selg kange ja pole üldse välja puhanud. 🙁

  • Avatar
    Vasta Gellu 13. juuni 2017 at 18:28

    Palun, palun see madrats 160×200 mulle! Vaevlen samuti juba aastaid seljavalude käes ning madrats on vana nökats. Ka mul magab laps väga tihti meie vahel ning mul hakkab juba tunduma, et see voodi või vana madrats on minu poole kaldu, sest tihtipeale ärkan ma üldse pea üle voodi ääre, kuna üks väikemees on nii külje alla vajunud ja no, siis võiks juba vähemalt selgki mugaval asemel olla. 🙂

  • Avatar
    Vasta Anu 13. juuni 2017 at 18:27

    Hetkel magame 130 laiusel diivanil aga beebi I is on the way ja peiku just utles et kolmekesi mahume siis kenasti ära kui 160 madratsi laiuseks.

  • Avatar
    Vasta Kärt 13. juuni 2017 at 18:25

    Praegu olen sunnitud magama nigelal diivanil, mis tõttu pidevalt hommikuti ärkamine raskendatud on, kuna selg valus.
    160*200 suurus

  • Avatar
    Vasta Inger 13. juuni 2017 at 18:22

    Seda viie sotist 180×200 madratsit tahaks endale küll! Vana madrats juba väga vana ja väsinud 🙁

  • Avatar
    Vasta Kristi 13. juuni 2017 at 18:17

    Mina ihkaks 160*200 suuruses madratsil lamaskleda 🙂

  • Avatar
    Vasta Evelin 13. juuni 2017 at 18:14

    Sooviksin väga proovida 🙂
    160×200 oleks sobilik

  • Avatar
    Vasta Eneli 13. juuni 2017 at 18:11

    180*200
    Ma ei osale just tihti loosimistes aga see madrats oleks küll suurepärane.

  • Avatar
    Vasta Siiri 13. juuni 2017 at 18:10

    180×200 madrats kuluks ära küll. Ise olen ka vaadanud et maksavad ikka jõhkrat hinda ning hoiaks ikka kokku ostaks odava aga jällegi siis poleks vahet kas mul on see vana madrats või uus. Seljavaludega omal ka probleeme seega kuluks madrats väga ära!

  • Avatar
    Vasta Liina 13. juuni 2017 at 18:08

    Appi, mul IGA HOMMIK selg valutab, viimased tunnid keeran kägisedes külge, hirmsasti tahaks seda 160×200 madratsit proovida.

  • Avatar
    Vasta Kairit 13. juuni 2017 at 18:06

    Meie pere sooviks võita 160×200 madratsit 🙂

  • Avatar
    Vasta Merlindp 13. juuni 2017 at 18:02

    Parafraseerides klaasikuid: Armaš taevaiša anna armu ja kingi mulle see madrats suuruses 140x200cm 🙂

  • Avatar
    Vasta maret 13. juuni 2017 at 17:58

    160×200 ja jumal tänatud Napsie loosi eest, hea Mallu.

  • Avatar
    Vasta Merlin 13. juuni 2017 at 17:57

    180*200 🙂

  • Avatar
    Vasta Anneli 13. juuni 2017 at 17:56

    Jaa, madratsi tähtsust ei saa tõepoolest alahinnata. Magasin 10 aastat diivanvoodil, kus lõpuks pehme sisu täiesti ära vajus ning igal ööl tundsin neid puidust konstruktsioone enda selgroo vastas. Tekkisid kohutavad seljavalud.

    Lõpuks halastasin enda peale ning ostsin korraliku voodi, aga madrats oli puudu. Tegin sama vea nagu sina – ostsin Jyskist odavama madratsi, mis oli minu jaoks liiga kõva ning ikka ei saanud öösiti magada. Piinlesin pool aastat ning lõpuks ostsin viimaste säästude eest Dormeo madratsi. Olin sellega väga rahul!

    Aga kui õde jäi rasedaks ning kurtis seljavalusid, siis ma andisin enda madratsi talle. Tore oleks nüüd endale uus hea madrats võita! Vajaksin madratsit 140×200 cm.

  • Avatar
    Vasta Kristi 13. juuni 2017 at 17:55

    180x200cm

  • Avatar
    Vasta kiisu 13. juuni 2017 at 17:55

    Voodipesu osas soovitan pereettevõtet Viljandist – Votex House OÜ. Maailma kvaliteetseim ja mõnnam puuvillane voodipesu. Neil ka imeilus koduleht koos netipoega: http://www.votex.ee

  • Avatar
    Vasta A 13. juuni 2017 at 17:53

    Sooviks 140×200 madratsit 🙂

  • Avatar
    Vasta Annabel 13. juuni 2017 at 17:53

    Ideaalne oleks 180×200 madrats, just soetasin endale voodiraamid ja olin otsimas madratsit ehk selline võit oleks ideaalne just minu haigele alaseljale.

  • Avatar
    Vasta Carolin 13. juuni 2017 at 17:52

    160×200 Üli hea oleks lõpuks saada normaalne ja hea madrats millel magades ei hakka selg valutama. Peale rasedust on tekkinud sarnaselt sinuga alaselja valud, lisaks praegune madrats lihtsalt nagiseb ja krâgiseb iga liigutuse peale ja paar korda olen külje keeramisega lapse üles ajanud 🙁

  • Avatar
    Vasta Kah seljahaige 13. juuni 2017 at 17:52

    160 x 200 madratsi paluksin nüüd ma võita

  • Avatar
    Vasta kerli 13. juuni 2017 at 17:47

    180×200 uus madrats oleks ideaalne (:

  • Avatar
    Vasta Eliise-Marie 13. juuni 2017 at 17:45

    Tundub nii mõnus, endal ka praegu madrats, kuhu peale ostetud kattemadrats, aga ideaalne oleks 140×200 🙂

  • Avatar
    Vasta Katrin 13. juuni 2017 at 17:41

    90*200

  • Avatar
    Vasta S1 13. juuni 2017 at 17:39

    140×200 ??

  • Avatar
    Vasta Tuuli 13. juuni 2017 at 17:39

    Soovin 160*200 suurusega madratsit! Ei ole liiga suur samas piisavalt paras kahe inimese jaoks. Pole ammu saanud magada mõnusa madratsi peal 🙂

  • Avatar
    Vasta Merle 13. juuni 2017 at 17:38

    180X200 madratsit palun!

  • Avatar
    Vasta eve 13. juuni 2017 at 17:37

    Väga asjakohane teema minu jaoks 🙂 Uurisin seda netilehte lausa lähemalt. Juba aasta tagasi sai käidud poest hinnapakkumist võtmas, et uus madrats osta, aga….. alati tuleb midagi pakilisemat vahele ja nii mõtlengi okei järgmine kuu tellin ära. Koer on ka teinud veits koerust madratsiga ja nii nüüd magamegi nii, et paar vedrut turritab küljealt välja.
    Super hästi sobiks 160x200cm.

  • Avatar
    Vasta Marie 13. juuni 2017 at 17:35

    180×200

  • Avatar
    Vasta Epp 13. juuni 2017 at 17:33

    Minu selg tänaks 180×200 madratsiga ! ?

  • Avatar
    Vasta Jekaterina 13. juuni 2017 at 17:31

    160X200! 🙂

  • Avatar
    Vasta Triinu 13. juuni 2017 at 17:28

    80×200 on voodi mõõtmed?

  • Avatar
    Vasta Annely 13. juuni 2017 at 17:25

    Tsau, Mallur.
    Madratsi suurus oleks 160x200x18.
    Madratsi kui võidaks, annaks selle oma emale. Tal selg kaks korda lõigatud, 8 jämedat polti sees. Ja ikka ei aita, selg kange ja kõik kohad krampis. Äkki aitaks see Napsie madrats tal natukenegi seljavalusid ja krampe vähemaks saada.
    Mitte, et mu nutulaul siin palju aitaks, mõtlesin lihtsalt, et seletan, miks osalen.

  • Avatar
    Vasta Kaili 13. juuni 2017 at 17:25

    140×200 mahuks minu väikesesse magamistuppa kõige paremini. ?

  • Avatar
    Vasta Getter 13. juuni 2017 at 17:25

    180×200 madrats 🙂

  • Avatar
    Vasta Mammu 13. juuni 2017 at 17:22

    160×200 sobiks meile ?

  • Avatar
    Vasta Piret 13. juuni 2017 at 17:20

    Mõõduga 140×200, ma kingiks selle oma vanematele, nad on seda väärt. Nende praegune on üle 20a vana.

  • Avatar
    Vasta Angelica 13. juuni 2017 at 17:19

    140×200
    Osalen esimest korda loosis kuna väike vend läheb kooli sügisest ja uus voodi on teda juba ootamas. Kuna ma ise kahjuks sellel hetkel Eestis ei viibi siis oleks imearmas selline kingitus teha 🙂

  • Avatar
    Vasta Heldi 13. juuni 2017 at 17:17

    Meile kuluks ka 160×200 madrats ära.Voodi on aga madratsit pole.Ja minu selg on oi oi kui haige?

  • Avatar
    Vasta Ave 13. juuni 2017 at 17:14

    Vaja oleks 160×200 madratsit- hetkel vastsündinuga haiglas(teadagi kui mugavad voodid haiglates on) ja sooviks väga paremal madratsil magada, et korralikult välja puhata

  • Avatar
    Vasta Kadri D. 13. juuni 2017 at 17:08

    180×200 on just see, mis hetkel vaja :).

  • Avatar
    Vasta Kerli 13. juuni 2017 at 17:07

    160×200 🙂 Super äge võit oleks!

  • Avatar
    Vasta Laura Liivamägi 13. juuni 2017 at 17:03

    140×200 madrats. Eh, just uuringi erinevaid madratseid. Loodan, et võidan siis loosiga!! 🙂

  • Avatar
    Vasta Marie 13. juuni 2017 at 17:03

    160×200 🙂

  • Avatar
    Vasta Elis 13. juuni 2017 at 17:01

    160×200 Oleks ikka meeletult hea võit 🙂 Ma juba ammu võtan hoogu et uut madratsit osta aga ei käi jõud üle nendest ja nagu odavat ja jamamat varianti ei tahaks ka nagu osta … 🙂

  • Avatar
    Vasta Kadri K 13. juuni 2017 at 16:59

    160×200

  • Avatar
    Vasta Liis 13. juuni 2017 at 16:49

    160×200 suurusega madrats. Oleks imetore kui ma ka kunagi midagi võidaksin. Kõik loosis osalemise tingimused täidetud. !
    Peale lapse sündi on mind vaevanud tugevad seljavalud ja kui tõesti see madrats need ära võtab,siis oleksin ma ülimalt õnnelik. Ostsin alles raseduse aeg uue madratsi ja see oli täielik feil. Hoian nii varbad ju sõrmed ristis,et seekord naerataks õnn mulle.! 😉

  • Avatar
    Vasta Eneke 13. juuni 2017 at 16:49

    140 x200 , loodan ka alaselja valudest vabaneda 😉

  • Avatar
    Vasta kati 13. juuni 2017 at 16:45

    140×200 vaba poroloon nii ära vajunud ongi uut vaja pöidlad pihku..??

  • Avatar
    Vasta Mammu 13. juuni 2017 at 16:44

    160×200 sobiks ideaalselt 🙂

  • Avatar
    Vasta Kadri 13. juuni 2017 at 16:42

    140*200 suuruses madrats kuluks kohe ära

  • Avatar
    Vasta Marlis 13. juuni 2017 at 16:42

    Üks 180×200 Napsie kuluks mullegi ära 🙂

  • Avatar
    Vasta Mari-Ann 13. juuni 2017 at 16:42

    Meil oleks väga uut madratsit vaja, ka seljad pidevalt valutavad. 160×200 on meie voodi mõõtmed

  • Avatar
    Vasta Janeli 13. juuni 2017 at 16:28

    Meie 180*200 vaal vajab ka uut küljealust. Aitäh! 🙂

  • Avatar
    Vasta Kira 13. juuni 2017 at 16:27

    80×200. Laps kolib õige pea võrevoodist välja, voodi on juba ootamas, aga madratsit veel pole. Oleks hirmus tore, kui ta saaks oma edasised uned sellel imemugaval madratsil magada.

  • Avatar
    Vasta Heli 13. juuni 2017 at 16:25

    160*200 oleks meile ideaalne:)

  • Avatar
    Vasta Kristiin 13. juuni 2017 at 16:24

    160×200 sobiks mulle väga hästi.
    Tulevase emana oleksin ma väga õnnelik kui saaksin ka ”pilvekesel” magada. Praegune madrats on oma aja ära elanud, minu selg ja varsti sündiv väike beebi oleksid mõlemad uuel madratsil kindlasti õnnelikud.

  • Avatar
    Vasta Kiks 13. juuni 2017 at 16:20

    160×200, üks mugav ase kuluks küll ära meile.

  • Avatar
    Vasta Kristina 13. juuni 2017 at 16:17

    Tahaks ka kasvõi üks hommik ärgata nii, et kuskilt ei valuta 🙂 160×200 madrats oleks selleks ideaalne

  • Avatar
    Vasta Angeliis 13. juuni 2017 at 16:17

    180*200 🙂

  • Avatar
    Vasta Helerin 13. juuni 2017 at 16:16

    160×200

  • Avatar
    Vasta Kadri M 13. juuni 2017 at 16:12

    160×200

    Hetkel magame reaalselt porolonmadratsil mis on ajast ja arust. See oleks väärt kingitus 🙂

  • Avatar
    Vasta Helen S 13. juuni 2017 at 16:10

    MIna oleks ülimalt õnnelik uue madratsi üle 140×200
    Olen 26+ rase ja alaselg on mu rist ja viletsus 🙁
    Aga kuna Asju on uuele ilmakodanikule palju vaja siis ei ole seda üleliigset kuskilt võtta uue ja mugava madratsi jaoks.
    Äkki õnn naeratab meie perele 🙂

  • Avatar
    Vasta Nele 13. juuni 2017 at 16:10

    180*200 !! Üks tõeliselt hea ja mõnus uni oleks garanteeritud selle uue madratsiga ma usun ! Kuna tassin last käruga iga päev viiendale ja alla siis selg on päris korralikult piina saanud ..ja õhtuti valutab alaselg vahel nii hullult ,et karju appi 😀 😀 !!! Üks korralik madrats aitaks kaasa kindlasti palju,et selg öösel voimalikult palju puhkaks !!! ?

  • Avatar
    Vasta Anni 13. juuni 2017 at 16:09

    180×200 Sobiks suurepäraselt:)

  • Avatar
    Vasta Erts 13. juuni 2017 at 16:08

    160×200

    Oleks nii väga vaja.
    Mul samamoodi alaselja valud piinavad.
    Oleksin sigaõnnelik! ?

  • Avatar
    Vasta Maris 13. juuni 2017 at 16:07

    160×200 juba pikemat aega mõtlen, et meie madrats on oma elu ära elanud ja vajaks väljavahetamist ?

  • Avatar
    Vasta Ken 13. juuni 2017 at 16:06

    160×200

  • Avatar
    Vasta Marianna Ilves 13. juuni 2017 at 16:05

    Vága tahaks jálle korralikul madratsil magada. Minu voodile sobib madrats 160×200. Seljavaludega on probleeme pidevalt. Vága kuluks uus madrats ára.

  • Avatar
    Vasta T 13. juuni 2017 at 16:03

    Ülemiste loosi võitja?

  • Avatar
    Vasta Kerli 13. juuni 2017 at 16:02

    140*200

  • Avatar
    Vasta Katrin 13. juuni 2017 at 16:02

    180×200 madrats sobiks meile. Minul jääb samuti magades alaselg kangeks.

  • Avatar
    Vasta Emma 13. juuni 2017 at 16:00

    Eelmisel laupäeval oli suursugune hetk – ma külastasin oma ehitusjärgus kodu. Oma esimese päris enda kodu ruume ja see oli võrratu! On ütlus, et kõik, millega oled maaga ühenduses (madrats ja jalanõud) olgu kvaliteetsed, seega – see madrats on meile justkui loodud!

    160 x 200

  • Avatar
    Vasta Margit 13. juuni 2017 at 15:58

    160×200 cm madrats oleks see kõige sobilikum. Tahaks last imetada nii, et ei rullu mulle külje alla ja pilvel magamise sooviks ka ära proovida.

  • Avatar
    Vasta Sussu 13. juuni 2017 at 15:56

    140×200

  • Avatar
    Vasta Anelle 13. juuni 2017 at 15:56

    Mulle meeldiks vahetada oma kitsas diivan korraliku laia madratsi vastu. Selg teeb päris kõvasti valu juba 🙁 . Valiks Napsie suuruses 160×200, siis mahuks lõpuks kallimaga ühte voodisse normaalselt ära ka 😀

  • Avatar
    Vasta Ketu 13. juuni 2017 at 15:55

    Abikaasal 3 seljaoperatsiooni ja minu 1 seljaopp. Otsime just seda parimat madratsit!
    160×200

  • Avatar
    Vasta Hanna 13. juuni 2017 at 15:49

    180*200 madrats oleks meile ideaalne, et saaksime oma unekvaliteeti veelgi paremaks 🙂

  • Avatar
    Vasta Kaari 13. juuni 2017 at 15:47

    Ohhhh!! 140×200 oleks päris mõnsa. Olen alati see “printsess herneteral” olnud ja nüüd juba 3 aastat ka kitsast ühikavoodit kannatanud. :/:/ Äkki siis tahab peiks ka kaitseväest tihedamini välja tulla, mahume paremini ära ja on mugavam :D!

  • Avatar
    Vasta Ave 13. juuni 2017 at 15:45

    Mul eile oli just kohutav selja valu, ja valud käisid sellisena nagu hakkaks sünnitama(valu käis vaheldumisi, kuigi rase pole :D), oleks küll ühte madratsit vaja. Väga hästi sobiks 180×200

  • Avatar
    Vasta Sirje 13. juuni 2017 at 15:45

    Just olen endale uut voodit ostmas. Tore oleks saada üks hea 140*200 madrats ka sinna.

  • Avatar
    Vasta Kirti 13. juuni 2017 at 15:43

    Sooviks võita 160*200 cm madratsit, mis teeks meie uned veelgi paremaks kui need praegu on ning leevendaks ka tervisemuresid.

  • Avatar
    Vasta Ruth 13. juuni 2017 at 15:42

    Mul poja kuu vanune, ja justnimelt selle imetades küljealla rullumise tõttu oleme magamistoast elutuppa kõvemale(stabiilsemale) pinnale pagendatud. St magame põrandal õhemal madratsil 🙂 Aga tahaks magamistuppa tagasi! Seega 180×200 oleks hädavajaliku madratsi mõõt ♡♡♡

  • Avatar
    Vasta K 13. juuni 2017 at 15:37

    160*200 ?

  • Avatar
    Vasta Ave 13. juuni 2017 at 15:36

    Sooviks väga vana madratsi välja vahetada 180cm laiuse vastu, et ka pisikesed mahuksid meie kaissu 🙂

  • Avatar
    Vasta Kristi 13. juuni 2017 at 15:34

    Oi seljavalu on liiga tuttav teema ja beebsu süles kandmine annab iga päev aina rohkem seljal tunda. Õhtul voodisse heites sooviks lõõgastuda ja saada välja puhatud kuid meie magame olude sunnil sellise madratsi peal mille keskel, kahe inimese vahel selline suur mâgi, niiet kui keset öôd tahaks nagu mehele kaissu ronida või otsustan beebi enda kaissu võtta veeren kohe enda kohale tagasi või upitan ebamugavalt keset kühmu üks käsi ja jalg ühelpool, teine teisel pool ripakil, selge see, et kaua enam nii magada ei saa 🙁 Idekas oleks võita madrats 160×200.

  • Avatar
    Vasta Kaisa 13. juuni 2017 at 15:31

    Nagu ma loen, siis on seljavalud meile paljudele juba vanad sõbrad ?. Meile sobiks 160x200cm madrats. Oleks täitsa vahva magada korralikul madratsil ?

  • Avatar
    Vasta Mari Mammu 13. juuni 2017 at 15:28

    Ma just madratsi otsingul. Kollasin ka just sinu lehepeal ringi otsides, mõnda madratsi arvustust. Ainuke mis ma leidsin oli sleepwelli oma. Ma targa peaga ostsin topshopi oma ja igaõhtune magama minek on piin. Hommikul on keha natuke kange 😀 . Ostsin siis ka muidugi kattemadratsi ja topshopi voodilauad, aga paremaks ei ole midagi läinud. Ma tahaks ka pilve peal magada 🙂 äkki seekord loosiõnn naeratab ja mega lahe oleks võita 160 x 200 madrats. Laigitud Napsie fb lehte.

  • Avatar
    Vasta Kaja 13. juuni 2017 at 15:28

    Peale kahte rasedust on kahjuks alaseljavalud tihti kimbutamas, madrats 160×200 päästaks päeva 😉

  • Avatar
    Vasta Birgit 13. juuni 2017 at 15:23

    160*200 🙂

  • Avatar
    Vasta Anne 13. juuni 2017 at 15:23

    Madratsi suurus: 160×200.
    Mees magab pm augus, sest ta raskem kui mina (haha) ja vaevleb ka seljavalude ja kusjuures kõhuvalude (kui magab kõhuli) küüsis.
    Mina lihtsalt olen tugev eesti naine ja ainus soov on iga öö mitte tunda igat mehe pööret ja liigutust (madrats väriseb hullupööra).
    Seega võit oleks meile mõlemale winwin situatsioon. 🙂

  • Avatar
    Vasta Birgit 13. juuni 2017 at 15:22

    140*200 oleks just täpselt see madrats, mis selle praeguse juustu mu kere alt välja vahetaks 😀 hirmus ikka, kui palju üks madrats võib elukvaliteeti mõjutada.

  • Avatar
    Vasta CAMME 13. juuni 2017 at 15:22

    Meie “pisike”(kuhu mahub 4 inimest+ laiutav kass) voodi vajab ka 160× 200 madratsit, kus õhtul päeva üle arutada, muinasjuttu lugeda. Ja lõpuks saab seal magada ka?

  • Avatar
    Vasta Laura 13. juuni 2017 at 15:21

    Sooviks madratsit suuruses 140×200. Mul oleks niiii väga uut madratsit! Mul on juba poolteist-kaks aastat olnud mega suured seljavalud ärgates, olen kõike proovinud ja miski ei aita. Üks korralik madrats oleks kindlasti lahendus mu probleemile, sest see segab juba mu igapäevaseid tegemisi. 🙁

  • Avatar
    Vasta Helen 13. juuni 2017 at 15:20

    Mina võtaks ühe 160×200! Äkki see määdžik kaotaks mu seljavalu kah ära siis.

  • Avatar
    Vasta Ave 13. juuni 2017 at 15:19

    Kingiksin madratsi oma kallile tütrele, kellele oleks uus madrats lausa hädavajalik.
    90×200

  • Avatar
    Vasta Krista 13. juuni 2017 at 15:18

    Lapsele võiks võrevoodi asemele uue voodi teha. Mõõdud 80x 200

  • Avatar
    Vasta Liisi Kärsin 13. juuni 2017 at 15:15

    Kõlab paljulubavalt ja õigesti. Minu selg on samuti kolme lapse ajal ja järel sage valutaja vaatamata erinevatele madratsitele ja heale massöörile. Meile sobib 160×200. Aitäh!

  • Avatar
    Vasta S. 13. juuni 2017 at 15:14

    Madratsit oleks küll uut ja head vaja. Mulle sobiks hästi suurus 140×200 🙂

  • Avatar
    Vasta Merilin 13. juuni 2017 at 15:13

    160*200, saaksime mehe ja pojaga mõnusat und nautida. 🙂

  • Avatar
    Vasta Kristi 13. juuni 2017 at 15:10

    180×200 aitab nendest selja valudest ja augus magamisest! 🙂

  • Avatar
    Vasta Mustikas 13. juuni 2017 at 15:08

    Pere saab paari kuu pärast lisa, seega on ilmselge, et me enam oma 120 cm laia voodisse ära ei mahu. Otsustasime, et üks 160×200 madrats(ja tegelikult ka voodiraam) on kindlasti asjad, mida läheb hädasti tarvis. Juba praegu põhjustab paisuv punu seljavalusi, tahaks veel enne titemammaks hakkamist printsessiund magada. Hoian pöidlaid ja varbaid, et õnn mulle naerataks!

  • Avatar
    Vasta Reelika 13. juuni 2017 at 15:07

    160x 200 oleks mõõt minu voodile. ?selg annab ikka vahest tunda, ükski asi ei leevenda, eriti alaselga. Madratsi võit teeks seljale pai ja saaksin samamoodi katsetada, ehk toob ka une tagasi.

  • Avatar
    Vasta Mannike 13. juuni 2017 at 15:07

    Suurus võiks olla 160×200 😀

  • Avatar
    Vasta Mannike 13. juuni 2017 at 15:06

    Oi kuidas tahaks inimese moodi magada ja ärgata. Tean täpselt mis tunne on penskarina ärgata ??? Praegune madrats on aastast ei kujuta ette 😀 uut oleks hädasti vaja ☺

  • Avatar
    Vasta Ragne 13. juuni 2017 at 15:05

    Seda seljavalu juttu lugesin nagu oma elust. Mul on see suurte rindade pärast olnud juba teismeeast saadik, nüüd kui last tassin, voodis kägaras imetan ja öösel ainult ühes asendis magama pean (sest keeramiseks pole ruumi, kui beebi end jälle emme-issi voodisse pressib), on see veeeeel hullemaks läinud. Nädal tagasi käisime uut voodit+madratsit vaatamas, aga rahast oli niiii kahju ning mõtlesime, et vaatame hiljem, kui arvelt natuke rõõmsam seis vastu vaatab. Hea et ootasime, su postitus on meile nagu rusikas silmaauku. Ehk siis 160*200 aitäh ?

  • Avatar
    Vasta Nipp 13. juuni 2017 at 15:03

    Kui on voodi nt 160X200 ei pea sugugi olema üks madrats. Mul kodus 2 80cm laiust madratsit, kuna mina armastan kõva madratsit, mees pehmemat. Üks suur madrats tundub, et vanub ka just keskelt rohkem lohku. Kui on 2 eraldi, siis saab ka märksa mugavamalt pöörata, jõuan ka ise seda teha. Kellel seljad haiged, siis ei kujuta ette, kuidas seda ühte suurt ringi pöörate. Ja kes veel ei teadnud, siis madratsi pidev pööramine on madratsi eluiga silmas pidades ülioluline.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 13. juuni 2017 at 15:10

      Miks madratsit pööörata tuleb? Pole kuulnudki

      • Avatar
        Vasta CAMME 13. juuni 2017 at 15:23

        Siis ei vaju madrats ära. Kui on erineva keharaskusega inimesed, siis on hea iga 6 kuu tagant madratsit keerat.

  • Avatar
    Vasta Heike 13. juuni 2017 at 15:03

    180*200. Nüüd põidlaid hoidma. Tahan ka ju pilve peal magada koos lapse ja mehega 🙂

  • Avatar
    Vasta Grete Lindepuu 13. juuni 2017 at 15:02

    Magamistoa remont käib ning uus madrats oleks praegu kui kirss tordile. Eriti kui arvestada mu seljahädasid, millega olen ka nagu noor virisev vanamutt. Meie voodile sobiks 160×200 madrats. Ohh, no seda on vaja!!! ???

  • Avatar
    Vasta Merili 13. juuni 2017 at 15:01

    Sama lugu, igal hommikul on tunne, nagu oleks 100-aastane, selg nii kange. Praegune madrats on 10 a vana ja väga kuluks ära 160*200 uus madrats!

  • Avatar
    Vasta Enelin 13. juuni 2017 at 15:00

    Madrats mõõtmetega 160 x 200. Alles kaks nädalat tagasi ostsin kattemadratsi, sest tavaline madrats on nii kehv. Mul on ka igapävased seljavalud ja halva toestusega madrats seda paremaks ei tee. Seetõttu on vajadus ka uue madratsi järele. Usun,et uus madrats ja kattemadrats koos lõpetavad need igaöised seljavalud.

  • Avatar
    Vasta Anu 13. juuni 2017 at 14:59

    160*200 madratsit oleks vaja. Tegime ka lolli vea ja hoidsime valest kohast raha kokku.

  • Avatar
    Vasta Tiina 13. juuni 2017 at 14:59

    Oh mis imeline võimalus. Voodi on 160*200! No selg teeb juba nii palju liiga, et kui eile mees laksu vastu kanni andis mõtlesin, et nüüd läheb küll miskit katki ? . Tegelt ikka päris hull on asi kuna minu beebi kes on 7,5 kuud vana ja 11kg raske siis tema võrevoodisse tõstmine on juba omaette katsumus ?. Kodused tööd kannatavad ju ka muidugi ? noh põrandalt mänguasjade kokku korjamine, märjapesu kausi tõstmine jne . Diivanilt tõustes tunnen ennast nagu saja aastane kui üritan selja sirgu ajada. Oh neid situatsioone on nii erinevaid ja sellest tuleks korralik kaebe laul siia. Aga lühidalt kokkuvõtteks oleks ma õnne junnis kui võit mu voodisse tuleks ?

  • Avatar
    Vasta M. 13. juuni 2017 at 14:58

    Apppiii! Jah, palun mulle üks see imeline madrats! 160×200 suuruses oleks ideaalne 🙂

  • Avatar
    Vasta Eliis 13. juuni 2017 at 14:56

    180×200 suuruses madrats kuluks meile hädasti ära. Vaevleme elukaaslasega samuti seljavaludes, sest hoidsime raha kokku ja ostsime samuti kõige odavama madratsi. See madrats oleks kui taeva õnnistus 🙂

  • Avatar
    Vasta Liisa 13. juuni 2017 at 14:55

    180×200 oleks super, saaks selle mõõduga uue voodi ka ja kuna selg on nagu ta on siis kuluks selline madrats väga ära.

  • Avatar
    Vasta K 13. juuni 2017 at 14:55

    90*200 5.aastasele lapsele oleks see kindlasti väga hea madrats ning hakkaks äkki ka üksi magama . Muidu magab koguaeg emme ja issi kaisus 🙂

  • Avatar
    Vasta Tiivi 13. juuni 2017 at 14:52

    160*200 sobiks meie voodisse

  • Avatar
    Vasta R 13. juuni 2017 at 14:51

    Eile just vahetasin voodipesu ja tõdesin, et uut madratsit oleks vaja. Kahjuks ei ole meil 400-500€ kusagilt võtta ja nii me magamegi sama targalt vanal madratsil edasi. Kui palju pole palutud, siis 160×200 madratsi eest oleksin väga tänulik.

  • Avatar
    Vasta Pille-Riin 13. juuni 2017 at 14:49

    160 x 200 madratsi suurus on täpselt see suurus, mis vahetaks välja praeguse vana vedrudega madratsi.
    Goodbye seljavalud!

  • Avatar
    Vasta Kadri 13. juuni 2017 at 14:48

    Oh, väga oleks uut mõnusat madratsit vaja, mia mu seljale pai teeks. Selg on imetamisega ja lapse vedamisega väga kangeks ja valusaks läinud, vahel pikali visates võtab valujutid lausa hingest kinni. Minu voodile sobiks madrats suuruses 180×200. 🙂

  • Avatar
    Vasta Kerttu 13. juuni 2017 at 14:47

    Magame 10a vana madratsi peal ja on oma elu igati ära elanud. Vinge Dormeo kattemadrats ka enam ei kõrva seda jubedust.
    Oleks vaja madratsit suuruses 160×200 🙂

  • Avatar
    Vasta Evelin kuuskla 13. juuni 2017 at 14:47

    Ka meie pwrele kuluks ära madrats 160×200 mehega pidevalt vaevelem magamatuses ja seljavaludes kuna praefune madrats kehva ja tõesti pole sellist raha kusgilt võtta et madrats endale osta

  • Avatar
    Vasta Heleri 13. juuni 2017 at 14:47

    140×200 suurus. Mu noormehel on aeg ajalt suht raske magama jäämisega, kuid ei tea milles asi olla võib. Vahest ärkab poolest ööst ja und uuesti ei tule. Kindlasti mängib suurt rolli ase mille peal magame ning üks põhjus võib ka see olla ning minul on 1,5 aastaselt diagnoositud juveniilne reumatoid artriid siis minu liigestele teeb tõesti üks hea madrats SUURE PAI, ehk on hommikuti liigeste kangus ka selle tõttu valutumad ja leebemad. Kuna meil on päris vana voodi siis uus madrats oleks üks ütlemata hea kingitus meile mõlemale.

  • Avatar
    Vasta Maris Kurvits 13. juuni 2017 at 14:46

    180*200
    Kuna olen viimase aasta öötööl olnud, siis on unerežiim täielikult rikutud. Juba 2 kuud päevases vahetuses olles ja siiani unehäiretega – tundub et vaid imeline madrats võib mu päästa! ?? Pöidlad pihus!

  • Avatar
    Vasta Ingrid 13. juuni 2017 at 14:44

    Super loos! Suurus 160×200 oleks igati sobiv 🙂

  • Avatar
    Vasta Maria 13. juuni 2017 at 14:43

    140×200

  • Avatar
    Vasta A.K. 13. juuni 2017 at 14:42

    See madrats kõlab liiga ilusasti, et olla reaalne,aga 160×200 oleks ideaalne. 🙂

  • Avatar
    Vasta Mari 13. juuni 2017 at 14:41

    180×200 mõõdus madratsit oleks vaja. Ammu juba oleks vaja uut aga no pole resursse piisavalt. Võidu korral mu selg tänab Sind!

  • Avatar
    Vasta Liina 13. juuni 2017 at 14:39

    Mulle sobiks 180×200 madrats 🙂

  • Avatar
    Vasta Lumi 13. juuni 2017 at 14:38

    Parim loos ever!!!! 160×200

  • Avatar
    Vasta Galina 13. juuni 2017 at 14:38

    Meile oleks vaja 140*200. Praegune madrats laste poolt nii àra màkerdatud, et isegi keemiline ei saanud plekidega hakkama.

  • Avatar
    Vasta Raili 13. juuni 2017 at 14:35

    Vot see oleks unistuse täitumine!
    90×200

  • Avatar
    Vasta Kati 13. juuni 2017 at 14:33

    160×200???

  • Avatar
    Vasta Kerttu 13. juuni 2017 at 14:32

    Mina vajaksin ellu jäämiseks uut madratsit oma voodile, mille mõõt on 160×200. Ellujäämiseks!? Jah! Sest ma ei saa oma voodis korralikult välja magada juba kuude viisi, kuna tekk on paha ja padi torgib (lapsepõlve multikast, kes mäletab).

    Kui nüüd tõsiselt rääkida, siis tõesti, madrats on vana ja mindki kimbutavad metsikud seljavalud. Nende leevendamiseks võimlen voodist välja saamiseks aga pehmel auku vajunud madratsil on see ju suhteliselt mõttetu. Käed surevad, jalad surevad, hommikuks olen nagu surnud nuudel ja kolgin oma käsi, et need ellu ärkaks – siis hakkavad surisema… Päev otsa valutab käsi mõnikord. Kui magan kõhuli, jääb selg nõgusaks, kui magan selili või külili, siis hakkab üks või teine külg valutama. Ja ma olen ALLES 40! Ma ei taha vanaks ja haigeks jääda, üaaaaa … nuuks …
    FB leht ka laigitud eluveerel tiksuva käega 🙂

  • Avatar
    Vasta Marju 13. juuni 2017 at 14:31

    Meie perele kuluks ära madrats suurusega 160×200,vana ongi juba päevi näinud.

  • Avatar
    Vasta Kätu 13. juuni 2017 at 14:31

    🙂 loosiratas, loosiratas.. minul just vajadus uue madratsi järele 🙂 140x200cm

  • Avatar
    Vasta Egl 13. juuni 2017 at 14:31

    Oh kallis Taevaisa, Mallukas või kes tahes, pliiis visake mulle 180*200 suurune tükike seda imelist taevast.

  • Avatar
    Vasta Kadri 13. juuni 2017 at 14:31

    160*200 oii kuidas oleks seda vaja, hetkel ka beebiootel ja selg annab mõnusalt tunda..

  • Avatar
    Vasta Sirli 13. juuni 2017 at 14:30

    See postitus on täpselt mulle. Oi kui ammu ma igatsen uut madratsit.Mul praegu mingi väga pehme ja pea iga hommik selg kange.Kui õnn mind soosib,siis soovin 160×200 madratsit.

  • Avatar
    Vasta A 13. juuni 2017 at 14:30

    160×200 ?✊️
    Mul on ka just alaseljavalud tulnud peale teist rasedust ja nii kohutavalt piinarikkad on! See tunduks imeline, kui pelgalt madratsivahetusest paremaks läheks! ?

  • Avatar
    Vasta Liis 13. juuni 2017 at 14:30

    Vaja oleks 160*200 madratsit.
    Ammu olen tahtnud uut madratsit soetada,kuid kui tahta korralikku ja kvaliteetset,siis kahjuks ei saa rahakotiga jutule .
    Uus madrats parandaks magamist tunduvalt.Seljale oleks väga hea,
    Praegune madrats üle 10 aasta vana,ja vedrud juba katki ja katteriide ka auguliseks teinud.
    Et vedrud külje sisse või tagumikku ei torkaks,siis on madratsile veel omakorda tekk peale pandud mis veidi leevendab seda ,et päris vedrude peal magama ei pea.
    Loosis osalen kindlasti,oleks meeletult hea kingitus homseks sünnipäevaks.

  • Avatar
    Vasta Jaanika 13. juuni 2017 at 14:29

    Mina oleksin väga õnnelik 160×200 madratsi üle, sest vana madratsi vedrud ronivad juba ribidesse 🙂

  • Avatar
    Vasta Kiku 13. juuni 2017 at 14:24

    Magame mehe ja lastega põrandal madratsitel- mõnus lebola, uus 160×200 madrats sobiks ideaalselt sinna ?

  • Avatar
    Vasta KK 13. juuni 2017 at 14:23

    Olen terve elu maganud diivanvoodil ja tänu sellele on seljavalud kimbutama hakanud. See suurepärane madrats kuluks väga ära ? Suurus 160×200

  • Avatar
    Vasta EQ 13. juuni 2017 at 14:22

    Meie uude koju oleks kûll ühte Napsi 180*200 mandratsit vaja, oleks vãhe parem kui põrandal magada.

  • Avatar
    Vasta Merly 13. juuni 2017 at 14:21

    160×200 madratsil vedeleks küll.sai hiljaaegu uus voodi valmis veisterdatud,mis on üli kena ja armas. Aga madrats on küll seal aastast mine …… 😀 tegelt on isegi 2 madratsit kokku pandud..hommikuti ärkad vahest kahe madratsi vahelt voodi laudadel.. üks terve ja suur madrats oleks küll super nummi.

  • Avatar
    Vasta Brigitta 13. juuni 2017 at 14:21

    see oleks ideaalne, meil peres kõigil seljaga probleemid, sobiks 160×200

  • Avatar
    Vasta Liisi 13. juuni 2017 at 14:19

    Minul oleks vaja 180×200 mõõdus madratsit 🙂
    Olen rase..vaevlen ka seljavalude käes..ikka nii hullude, et jalad lööb alt 🙁
    Aga nojh voodi on nagu ta on, madrats vana ja väsinud…kunagi(8a tagasi) sai samas hinnaklassis pocket vedrustusega madrats ostetud…aga vot kõik kallid madratsid ei olegi nii head, nüüdseks vedrud ära vajunud ja külje all kenasti tunda.
    Oleks hingeõnnistus kui võidaksin selle madratsi ?? saaks ka ehk paremat und nautida 🙂

  • Avatar
    Vasta Cätlyn 13. juuni 2017 at 14:18

    160×200, oleks ideaalne 🙂

  • Avatar
    Vasta K. 13. juuni 2017 at 14:18

    Haleda madratsinikatsiga seljahaige tahab 140×200 madratsit!

  • Avatar
    Vasta Kadri T. 13. juuni 2017 at 14:18

    160×200

  • Avatar
    Vasta Anneli 13. juuni 2017 at 14:17

    160x200cm. Uut madratsit oleks väga vaja.

  • Avatar
    Vasta Mariliis 13. juuni 2017 at 14:16

    Palun mulle üks 160×200 madrats . Aitäh!

  • Avatar
    Vasta Merja 13. juuni 2017 at 14:14

    Olen piilunud erinevaid madratseid juba pikemat aega, kuid ostmiseni ei ole jõudnud, sest tõesti väga kallid on ja lihtsalt ei jaksa osta. Praegune on oma elu ära elanud ja tunnen konkreetselt vedrusid enda all. Lisaks kõigele on ta liiga pehme, aga nii me seal neljakesi püüame ära mahtuda. Oh kuidas tahaks uut madratsit!
    Ahjaa meie voodi mõõtudele sobib 180x200x18 suurune madrats.

  • Avatar
    Vasta Anett 13. juuni 2017 at 14:14

    160×200. Mul on selg haige juba aastaid ja uut madratsit tahaks küll:D

  • Avatar
    Vasta MARILIIS 13. juuni 2017 at 14:14

    160 x 200 Napsie madratsi paneks küll endale külje alla. 🙂

  • Avatar
    Vasta Cäty Gilden 13. juuni 2017 at 14:13

    Mina sooviks ka loosist osa võtta 🙂 🙂
    Samuti juba üle 10 aasta seljamurega hädas ning pidev magamine sundasendis teeb selle veel eriti hulluks (olen nimelt samuti hommikuks terve perega koos voodis 😀 ), seega oleks üks hea madrats sellele ideaalne lahendus!
    Kõik tingimused täidetud ning soovitav madratsi suurus oleks 140×200 (http://www.napsie.ee/madrats/)

  • Avatar
    Vasta Mailit 13. juuni 2017 at 14:13

    160 x 200

  • Avatar
    Vasta Maarja Lumiste 13. juuni 2017 at 14:12

    Madrats suurusega 90×200 oleks just see sobiv. Kiire eluviisi tõttu oleks ka kvaliteetsem uni teretulnud 😉

  • Avatar
    Vasta Kristi 13. juuni 2017 at 14:12

    160×200 madrats oleks super, sellest saaks mulle ja elukaaslasele hea sünnipäevakink. Meil peagi sünnipäevad tulemas ja kes siis uuest madratsist ära ütleks.

  • Avatar
    Vasta Erle 13. juuni 2017 at 14:10

    160×200

  • Avatar
    Vasta K2trin 13. juuni 2017 at 14:10

    160×200 võiks olla see jumalik pilveke millepeale mu selg aitäh ütleb ??

  • Avatar
    Vasta Katariina 13. juuni 2017 at 14:09

    90×200

  • Avatar
    Vasta Kati P 13. juuni 2017 at 14:07

    Kõigepealt peaks ma voodi ära mõõtma, enam ei mäletagi pikkust-laiust.
    Võidujumal võiks mulle kordki halastada. Või noh..pigem oleks see madrats mu mehele suur õnnistus(kuna ta selg valutab reaalselt päevast-päeva).

  • Avatar
    Vasta Nell 13. juuni 2017 at 14:01

    Madrats suurusega 160×200 kuluks täitsa ära.

  • Avatar
    Vasta Kats 13. juuni 2017 at 14:01

    Ooooo, uuus madrats… küll see oleks mõnus. Praegu seda postitust lugedes hakkasin mõtlema, kui vana on meie praegune madrats. Ee, ei olegi rohkem, kui 12 ja pool aastat :S Jube väsinud aga no mis teha. Kõik 3 lapseootust olen üle elanud aga jamh, selg valutab nii mul, kui abikaasal. See oleks imeline, kui saaks uue 160x200x18cm madratsi ja veel niiii hea, kui kirjeldasid. A ja muidugi mul sama teema, et oleks vaja tasakesi voodist välja hiilida aegajalt oma 8-kuuse beebi juurest. Egoist ei ole aga hetkel pean tunnistama, et hoian küll endale natuke ikka pöialt 😉

  • Avatar
    Vasta Mariliis 13. juuni 2017 at 13:56

    Jesss! See mäng on täpselt meie perele! Hirmasti tahaks oma poroloni õige madratsi vastu vahetada. Lausa kadedus tuli peale selle madratsi kirjeldust lugedes 😀 Võidu korral ootame avasüli koju uut unepilve mõõdus 160*200 cm.

  • Avatar
    Vasta Kaire Arakas 13. juuni 2017 at 13:55

    160×200, see tundub küll olevat väga väärt auhind. Ehk veab ja selg tänab?

  • Avatar
    Vasta JanikaK 13. juuni 2017 at 13:55

    160×200
    Esimene loosimine,mis mind kõnetab.Ma vajan seda!

  • Avatar
    Vasta Mari-Liis 13. juuni 2017 at 13:51

    Oleme kvaliteetse madratsi ostu edasi lükanud. Sobiks 160×200 madrats.

  • Avatar
    Vasta Kims 13. juuni 2017 at 13:50

    Kannatan töö pärast tihti seljavalude käes ja kuna mul oli hiljuti elus vähe raskem periood siis olid ka depressioonist tingitud unehäired. Siiani võtan unerohte kui tundub, et une ei tulegi.
    Voodi on pühapaik ja ma tohutult tahan uut madratsit. Vanal on tunda vedrusid ükskõik kuidas ei magaks ja see on vales suuruses ka 😀 10cm väiksem kui voodi. Selle augu täitsin ühe tekiga.
    Võidu korral valiksin 180×200×18 pilvekese! 🙂

  • Avatar
    Vasta Anna 13. juuni 2017 at 13:49

    Kingiksin Napsie madratsi, mõõtudes 160x200x18, enda kallile vanaemale, kes pidevalt kurdab, et selg valutab aiapeenarde vahel kummardamisest 🙂 ehk tooks see talle natukenegi leevendust!

  • Avatar
    Vasta Anu 13. juuni 2017 at 13:48

    Unega hullult probleem, tahaks ka mõnusalt magada. Ja siis juba 180*200 saaks laiutada 😉

  • Avatar
    Vasta Egle P. 13. juuni 2017 at 13:47

    Mina sooviksin võidu korral 90*200*18 madratsit. Läheks see mu väiksele õele, kellele sama moodi sai netiteel madrats enam-vähem hinna järgi valitud. Aga see madrats ei kõlba karu p**** ka. Vedrud tunduvad nagu oleks pastaks vedrud, tead ju küll, millised pehmed nikerdised need on. Hea meelega teeks väiksele õele klassi edukalt lõpetamise puhul hea une kingituse! 🙂

  • Avatar
    Vasta KK 13. juuni 2017 at 13:45

    Juba ammu oleks uut madratsit vaja. Praeguses pole üldse hea magada rääkimata siis muudest toimetustest 😀 meil praegu vedrukas, mingi 3 aastat vana aga ma rasedusega selle nii auku rullinud, et nüüd on vedrud koguaeg püsti ja torgivad. Panime praegu pehmenduseks paksu teki lina alla. ? Lisaks sellele on mu mehel seljaga ka probleeme, diskid tulevad välja :/ Niiet palun meile see imeline madrats suuruses 160×200 ☺️

  • Avatar
    Vasta Dagmar 13. juuni 2017 at 13:45

    Oi kuidas ma seda võitu vajaks. Praegu magame lahtikäival diivanil, hirrrrmus ebamugav on, mehega mõlemal alatasa seljad valutavad. Lisaks on laps kaisus ja aegajalt koer ka.
    Meil on plaanis ise voodi ehitada, aga head madratsid on nii kallid. Seega üks 180*200 madrats oleks imeline ja mahutaks meid kõiki lõbusalt ära.

  • Avatar
    Vasta Kristi 13. juuni 2017 at 13:44

    180*200madrats
    Tean mida su selg tundis.

  • Avatar
    Vasta kair 13. juuni 2017 at 13:43

    Kuigi teada on, et ei peaks kvaliteetse une pealt kokku hoidma, siis olime meiegi sunnitud ostma uue ja odava madratsi, mis pole küll nii hea ja toetav ja kvaliteetne, aga on parem, kui vana, milles juba lohud sees ja vedrud hakkasid välja tulema jms. Selle ostugi lükkasime muudkui edasi, alati tuli midagi olulisemat, kuigi mu selg juba ka kannatas ja tervisest olulisemat pole. Selline madrats jäãbki ilmselt vaid meile unistuseks, kui loosiõnn ei naerata. Kui peaks vedama, sobiks madrats 160x200x18

  • Avatar
    Vasta Jaanika 13. juuni 2017 at 13:43

    Osalen kindlasti. See oleks nagu rusikas silamaauku. Juba pikemat aega ootame mehega millal saaks madratsi välja vahetada kvaliteetse vastu. Kui päris aus olla siis voodi peale kuuluv madrts lendas sama teed minema( või noh andsime emale tegelt?). See oli liiga pehme ja pani selja meeletult valutama. Mul mehel väga suured seljamured ja hommikuti juhtub pidevalt nii et lihtsalt enam ei tõuse voodist, sama minul. Olen küll väga noor aga füüsiline töö on selja nii läbi võtnud.Vabandust, unustasin juba ennast siia kirjutama, aga lihtsalt soov võita oleks väga suur ja väga vajalik.
    Madratsit oleks vaja suurusele 160×200
    Jään loosiõnnele lootma☺

  • Avatar
    Vasta Gerli 13. juuni 2017 at 13:41

    160×200 madrats oleks ideaalne! ?

  • Avatar
    Vasta Janelin 13. juuni 2017 at 13:39

    Huhh. Üks napsie 160x200x18 madrats kuluks rohkemgi kui ära. Olles ise ka pisibeebi ema siis tahaks ka hommikuks võimalikult välja puhand olla mitte hommikuti väsinud ja valutava seljaga ärgata. Ja kuna beebi magab meie kõrval on sama jama,et nii kui keerad rullub ta su külje alla kohe.

  • Avatar
    Vasta Anni S 13. juuni 2017 at 13:38

    140×200 oleks ideaalne madrats meile 🙂 Jäi mulje, nagu sa kirjeldaksid minu praegust olukorda. Magan abikaasaga vanal pehmel madratsil (u 10 aastat on see kindlasti kasutuses olnud), ostsime ka mingi aeg kattemadratsi peale, kuna alumine madrats oli juba ära vajunud, lootes, et olukord paraneb, aga nii see ei läinud. Pole kunagi seljavalusid olnud, aga peale esimese lapse sündi ja eriti nüüd viimasel ajal on selg meeletult valutama hakanud, voodis ennast öösel keerata on täielik piin. Uued madratsid on aga nii kallid, et selle jaoks raha üle ei jää. Nii ma siis magan oma vana madratsi peal ja valutan selga. Uus madrats muudaks väga palju?

  • Avatar
    Vasta Maarja 13. juuni 2017 at 13:38

    180*200

    Hetkel liiga pehme madrats ja see tunne mis hommikuti valdab on kindlasti kõike muud kui mõnus? Ilma seljavaluta ärgata oleks küll maailma parim võit!?

  • Avatar
    Vasta Marie 13. juuni 2017 at 13:37

    16×200 madrats sobiks väga hästi minu pekkis selja jaoks. Arvusstust lugedes tekkis kohe selline, tunne et kui madratsi vahetuseks peaks minema, siis selle ma ostaksin.

  • Avatar
    Vasta Hanna 13. juuni 2017 at 13:37

    Mul oleks hädasti uut madratsit vaja, magan aastaid “plekilisel” madratsil, plekiline on ta seetõttu, et kunagi hakkas mul selle peal esimest korda menstruatsioon:D
    Minu voodile sobiks 160×200

  • Avatar
    Vasta Jana 13. juuni 2017 at 13:36

    Minul oleks vaja madratsit suurusega 160x200cm 🙂

  • Avatar
    Vasta Triin 13. juuni 2017 at 13:34

    Mina olen käinud pea 2 aastat vahelduva eduga füsioterapeutide juures oma haige seljaga ja ei taha mõeldagi, mis saab kui veel rasedaks jään! Meil tegelikult madratsit ei olegi ning magame lahtikäiva diivani peal aga kui veab ja võidame endale Napsie 180×200 madratsi siis otsime kindlasti endale ka oma päris voodi 🙂

  • Avatar
    Vasta Kätlin 13. juuni 2017 at 13:31

    mulle sobiks madrats suurusega 160x200x18 cm
    Mulle tundub ka ausalt öeldes peale Sinu loo lugemist, et asi ikka vist on meie madratsis – peale kaht last on ikka selg kuidagi väga tundlik

  • Avatar
    Vasta Siky 13. juuni 2017 at 13:29

    180×200 oleks kena, et meie ja meie pudinad vahel ka sinna mahuks. Meil oli hea madrats, aga jäi vanasse koju müües sisse, sest ei sobinud uude voodisse. Seega, aitäh, sobiks küll üks mõnus küljealune ära 🙂

  • Avatar
    Vasta Velli 13. juuni 2017 at 13:28

    160x200x18cm

    Pärast teise lapse sündi on ka mul nüüd pidevad alaseljavalud ? ja töölenaasmine teeb asj hullemaks.

  • Avatar
    Vasta Saskia 13. juuni 2017 at 13:28

    Mul on täpselt sama mure, et beebike veereb mulle imetamise või koos tudumise ajal külje alla ja kui issi tuleb ka voodisse, siis tõesti laps teises voodiservas hüppab õhku… Samuti hakkas mul raseduse ajal selg siin kohutavalt valutama ja annab sünnitusjärgseltki tunda. Raske kohe last sülle haarata 🙁
    Meie voodile sobiks 160×200 madrats.

  • Avatar
    Vasta Erli 13. juuni 2017 at 13:27

    180×200 suuruses madrats 😉

  • Avatar
    Vasta Kristi post 13. juuni 2017 at 13:27

    160*200 ja jääksin und ootama!

  • Avatar
    Vasta Maarja-Liis 13. juuni 2017 at 13:25

    Uu, pilve peal magamine meeldiks küll väga-väga 🙂
    Sarnane lugu. Peale esimese lapse sündi ostsime kasutatud voodi ja kasutatud madratsi, olime kokkuhoidlikud. Viga nr 1! Pole vist elus nii kehvasti maganud. Vedrud olid täiega tunda. Nii magasime vist kuu. Siis tegime väljamineku ja ostsime uue kattemadratsi. Viga nr 2! Oleks võinud panustada ja osta uue ja hea madratsi. Aga ei, selleni pole me veel siiani kahjuks jõudnud. Plaanis on, aga kes teab, millal see unistus ükskord täitub.
    Praegugi magame sellel kooslusel mina, olles 36n rase, mu abikaasa, meie 2a4k tütar ja aeg-ajalt minu otsas magav kass 😀 Koera hoiame voodist eemal. Napsie madrats kõlab nagu helesinine unistus, kus võiks küll varsti juba 5kesi magada 🙂

    • Avatar
      Vasta Maarja-Liis 13. juuni 2017 at 13:25

      160×200 🙂

  • Avatar
    Vasta Kaire 13. juuni 2017 at 13:24

    Kaks selga vajavad uut madratsit. Madratsil magades on ärgates “vedru jäljed kehal ” .
    140*200. Unistused võivad vahel täituda !

  • Avatar
    Vasta Nele 13. juuni 2017 at 13:23

    Käisin kodulehel ära ja tellisin madratsi, kuid osaleks loosis, et lapsele samuti uus mugav madrats võita, temale sobib 140×200

  • Avatar
    Vasta Saara 13. juuni 2017 at 13:23

    Oleme peiksiga kokku kolimas ja hetkel on meil kahepeale üsna niru madrats torkivate vedrudega, seega 160×200 oleks imeline kink küll!

  • Avatar
    Vasta Signe 13. juuni 2017 at 13:21

    Hetkel oleme just uut voodit mulle ehitamas (ise teeme servamata lauast) ja uus madrats on väga vajalik, muidu tuleb puidu peal magada 😀 Uude voodisse sobib madrats mõõtmetega 140x200x18 cm.

  • Avatar
    Vasta Sigrit 13. juuni 2017 at 13:20

    160*200 ? Mul on tapselt samad seljaprobleemid nagu Sinulgi! Paar korda aastas on kohe nii hullusti, et hommikul roomad voodist välja silmad vees!? Ämmaemad sõimas mind nooreks vanaks inimeseks kui sünnitades ei suutnud jalgu all hoida selja valu pärast ? Nii, et osalen loosis ?

  • Avatar
    Vasta Kerli 13. juuni 2017 at 13:20

    Oioioiii kui väga mul seda vaja oleks. Pärast beebi sündi on vana madrats lausa eriti ebamugav! 160×200

    Pliiiis loosiõnn, ükskord võiks ju!

  • Avatar
    Vasta Katrin 13. juuni 2017 at 13:15

    160*200 oleks ideaalne suurus. Hetkel magamistoas polegi voodit ja pean diivanil magama. See madrats oleks tõeline kingitus!

  • Avatar
    Vasta Anu 13. juuni 2017 at 13:15

    160×200

  • Avatar
    Vasta Ingrid 13. juuni 2017 at 13:13

    Viimase aasta jooksul olen vahetanud 3 korda madratsit, ostnud mitu voodit, sest olen arvanud, et voodis viga, kuid täiesti asjatult. Praegu on mul selja all kaks dormeo madratsit ja ikka ärkan seljavaluga. Tahaks ükskord abi juba ja puhanuna ärgata 🙂 kuna ma magan põranda hetkel, siis madratsi suurus polegi oluline enam, umbes 160×200 oleks ehk ok, kui valima hakata 😀

  • Avatar
    Vasta Karolina 13. juuni 2017 at 13:13

    Oii, meie voodi ja Mina vajaksin seda madratsit et end inimesena tunda 😀 Ma ootan teist last ja tunnen samuti neid jubedaid seljavalusi.. Ja kuna mul kodus 1,3a plika ka kes armastab emme kõrval magada kui issi tööl on nädala sees ja lapsega tegelemise kõrvalt ei jää eriti aega puhata. Lisaks sellele et selg valutab siis on a migreen tihti tulemas kui magan halvasti. Seega see madrats viiks mu öösel pilvedesse aj saaksin end siis lõpuks äkki inimesena tunda. Meie voodi on suur 180*200 madrats läheks meile. Mu mees tegi meile vinge voodi euroalustest ja no mitte ei raatsi kvaliteetseid madratseid osta sest nii suured maksavad nii paljuuu et võtab lausa hinge kinni. Aga lootus sureb viimasena,ma küll ei ole erilise loosiõnnega et mulle see naeratama peaks aga proovin ikka. Tükki küljest ei võta 😉

  • Avatar
    Vasta Moonika 13. juuni 2017 at 13:12

    Oi, ka minu selg tahaks hirmsasti uut 160×200 mõõdus madratsit.

  • Avatar
    Vasta Ave A. 13. juuni 2017 at 13:12

    http://www.napsie.ee/madrats/
    160*200
    Napsie madrats on meile hädavajalik, pikad vahetustega tööpäevad on väga kurnavad! Vanadel rehapulkadel magamine ei lase välja puhata ning selg pool päeva kange 🙁

  • Avatar
    Vasta E. 13. juuni 2017 at 13:09

    Arvan et on vähe inimesi, kes reaalselt puhanuna ärkavad. Nii ka mina hea madratsi otsingul aga hinnad panevad ikka ja jälle kahtlema. 160 x 200 teeks rõõmu 😉

  • Avatar
    Vasta Daku 13. juuni 2017 at 13:08

    160*200 oleks vahva 🙂

  • Avatar
    Vasta Agnes 13. juuni 2017 at 13:08

    Ma sooviks 108 x 200
    Praegult magan kahest diivanist kokku lükatud voodis, palju tekke külje all siis täitsa ok olla ?
    Seega pilve peal magamine see oleks nagu miljoni võit ?

  • Avatar
    Vasta Karina 13. juuni 2017 at 13:07

    Ma kuus korra käin ikka madratseid nillimas, a no kuradi kallid on…
    Ma võin vanal madratsil edasi magada ja ilmselt magangi, aga seal olid LUTIKAD!!!! ja jube rõve on see teadmine, et ma endiselt kasutan seda madratsit, aga no mis sa muud teed ?
    Et noh…160×200 kuluks ära küll

  • Avatar
    Vasta A.A 13. juuni 2017 at 13:06

    90*200

  • Avatar
    Vasta merlyn 13. juuni 2017 at 13:05

    160×200 oleks super meilegi:)

  • Avatar
    Vasta Gerda 13. juuni 2017 at 13:04

    180*200 oleks ideaalne mulle,mehele ja preilile 🙂 käsil maovähendusopp ja kui seljavalud kaoksid ei oskakski rohkemat tahta 🙂

  • Avatar
    Vasta Marju 13. juuni 2017 at 13:04

    Ideaalne oleks 160×200.
    Vana madrats juba nii läbi, lisaks kolm last üles kasvatanud, nüüd viimne kui üks oma voodis ?

  • Avatar
    Vasta Merje 13. juuni 2017 at 13:04

    Oi juudas, hakkame ka remonti tegema ja meil pole voodit, magame hetkel lahtikäival diivan voodil ka mõlemal seljad juba valudes. esimene väljaminek oleks madrats .. nii tore oleks kui saaks Napsie madratsi.. ? mõõtmetega 160×200 ?

  • Avatar
    Vasta Siret 13. juuni 2017 at 13:01

    90×200 sooviksin;)

  • Avatar
    Vasta jekaterina 13. juuni 2017 at 13:01

    http://www.napsie.ee/madrats/
    Loodan et loosiõnn naeratab.saaks abikaasa minu ja tütrekese kaissu tulla praeguse madratsipeal ta magada ei saa hakkab selg valutama käed surevad ära.

  • Avatar
    Vasta ml 13. juuni 2017 at 13:01

    160*200 oleks täiega vinge võit!
    Tahaks ka isiklikku pilve 🙂

  • Avatar
    Vasta Kadri Sepp 13. juuni 2017 at 13:01

    Olen just uue madratsi otsingul ja 160*200 suuruses Napsie madrats oleks selleks ideaalne! 🙂

  • Avatar
    Vasta Merit 13. juuni 2017 at 13:01

    Meil on aastaga uus madrats täielikuks juustuks läinud ? 180×200 palun ?

  • Avatar
    Vasta Maali 13. juuni 2017 at 13:00

    Olles veel noor, siis on suht margine iga hommik valutava kehaga ärgata. Oleks väga vaja uut madratsit.

    • Avatar
      Vasta Maali 13. juuni 2017 at 13:02

      Olles veel noor, siis on suht margine iga hommik valutava kehaga ärgata. Oleks väga vaja uut madratsit. 160*200

  • Avatar
    Vasta Keiti 13. juuni 2017 at 12:59

    180*200. Oeh, mu unistuseks on korralik madrats. Hetkel magame lahtikäiva diivani peal ?

    • Avatar
      Vasta Keiti 13. juuni 2017 at 13:02

      Andeksi, 160*200 hoopis

  • Avatar
    Vasta Ksenia 13. juuni 2017 at 12:59

    160×200

  • Avatar
    Vasta Maarja 13. juuni 2017 at 12:58

    160×200
    Uut madratsit oleks vaja küll. Praegune on lopergune ja laiguline ja pissine… 😀 nimelt magab meie pesas üks tegelane, kelle mähkmed mõni öö juhtuvad lekkima. Nii, et… Palun, palun, fortuuna naerata.

  • Avatar
    Vasta kati 13. juuni 2017 at 12:57

    Vana madrats nii läbi 🙁 160×200

  • Avatar
    Vasta Kristel 13. juuni 2017 at 12:57

    Laman hetkel ägeda alaselja närvipõletikuga liikumatult oma voodis ja unistan uuest toetavast madratsist ? Suurus 160×200 cm

  • Avatar
    Vasta Anna-Maria Kauge 13. juuni 2017 at 12:57

    Meie sooviksime kallimaga 160*200 madratsit vöita. Oleme küll uue madratsi peale juba ammu möelnud aga pole veel osta jöudnud. Esiteks meil on madrats väiksem kui voodi 😀 ja teiseks on meil mölemil selja probleemid. Nii et uus hea madrats oleks väga teretulnud meie selgi hellitama 🙂

  • Avatar
    Vasta Kati 13. juuni 2017 at 12:57

    140×200 ja peale minu selja tänaks vist lapse, mehe ja koera selg ka?

  • Avatar
    Vasta K 13. juuni 2017 at 12:56

    Meil oleks vaja 270 ×200 madratsit ?
    Ilma naljata tegelikult. Hetkel on kasutuses 180 + 90 cm ja nii mahume terve oma kolhoosiga ühte voodisse ?
    Mõne aja pärast peab uurima hakkama kas keegi päriselt ehitab nii laia madratsit 😀

    Kas sa seda good christian bitches vms oled näinud? Vms.. seal ühel paaril oli mega lai voodi. See on minu unistus ???

  • Avatar
    Vasta Katz 13. juuni 2017 at 12:56

    160×200. Ohh jeeebus, ma tean mida tähendab odav madrats… Mu mees kaalub minust pea 2x rohkem ja kui ta öösel külge keerab, siis mina keeran ka enda külge… lausa terve tiiru veeren voodis (vastu enda tahtmist). Kui laps öösel meie kaissu tuleb, siis ma pm enam ei magagi. Hoian last voodis paigal 😀

  • Avatar
    Vasta Annika 13. juuni 2017 at 12:56

    Ma olen koguaeg oma madratsiga rahul olnud, kuid rasedakilodega magasin ta vist lohku ja nüüd ei saa seal kuidagi magatud. Hommikul oleks selg nagu kõver.
    200×160 oleks minu selja tohtriks.

  • Avatar
    Vasta BeritK 13. juuni 2017 at 12:56

    160*200 oleks sobiv. Ammu mõtlen, et oleks uut madratsit vaja, kuid seni on kõik raha taha jäänud. Ärkan iga hommiku õlavöötme ja alaselja valudega. Kuna ootan last, siis kujutan ette milliseks ööd kõhu suurenedes varsti kujunevad. :S Hetkel loodan loosiõnnele! 🙂

  • Avatar
    Vasta Maili 13. juuni 2017 at 12:54

    Võidu korral magaks minu väike pere madratsil suurusega 160*200

  • Avatar
    Vasta Kaiu 13. juuni 2017 at 12:52

    Meil 4 last ja no ei raatsi endale korraliku madratsit osta. Magame madratsi peal mille vanust juba vist 28 aastat. 160×200 madrats sobiks meie voodile

  • Avatar
    Vasta Geili 13. juuni 2017 at 12:51

    160×200

  • Avatar
    Vasta Andra 13. juuni 2017 at 12:50

    Oi jummel, mina tahan ka pilve peal magada! 160x200x18 mõõdus pilv sobiks minu voodisse 🙂

  • Avatar
    Vasta M-L 13. juuni 2017 at 12:50

    Minul oleks lapsele küll uut madratsit väga vaja 🙂 Seega 90×200 cm…

  • Avatar
    Vasta Keidi 13. juuni 2017 at 12:50

    Minu madrats on samuti ära väsinud ja vajalik uus soetada. Voodi on 160*200.

  • Avatar
    Vasta Ester 13. juuni 2017 at 12:50

    Nii superhea soovitus, et magaks ka parimal madratsil 160×200 🙂 Kui lapselapsed külla tulevad, paneks nemadki megapehmesse ja mugavasse voodisse ööunne ja nad ei ärkakski vahepeal nutuga üles!
    Hommikul ärgates selg valus küll, tundub, et ikka vale madrats praegu.

  • Avatar
    Vasta Helina 13. juuni 2017 at 12:49

    140×200 madratsi üle oleks kindlasti õnnelik 🙂

  • Avatar
    Vasta Anna-Liisa 13. juuni 2017 at 12:48

    180*200 suurusega madrats sobiks meie voodile.

  • Avatar
    Vasta Hm 13. juuni 2017 at 12:47

    160×200

  • Avatar
    Vasta Mariana 13. juuni 2017 at 12:47

    Mu abikaasal on selg haige ja madrats on meil jama, see oleks küll super võit! Meie madratsi mõõt on 160*200

  • Avatar
    Vasta Mairis 13. juuni 2017 at 12:46

    90×200

  • Avatar
    Vasta Kairit 13. juuni 2017 at 12:45

    180×200 pole veel oma voodit a plaanis kolida ja uude korteri on vaja ka voodit ning kindlasti hääd madratsit 🙂

  • Avatar
    Vasta Mirje 13. juuni 2017 at 12:44

    140*200.
    Meil ka jube madrats ja peame uue soetama juba sellepärast et meie 4kuune pisipiiga tahab emme-issi kaisus aeg-ajalt pikutada ja tema seljale kindlasti ei sobi meie vana nässakas. Väga tore oleks see endale kingituseks saada.

  • Avatar
    Vasta Marika 13. juuni 2017 at 12:43

    Mõõtudega 180×200 madrats oleks super! (Y)

  • Avatar
    Vasta Agnes 13. juuni 2017 at 12:41

    160×200 cm oleks üks umbe hea madrats 🙂

  • Avatar
    Vasta Diana 13. juuni 2017 at 12:41

    Meile sobiks madrats mõõtudega 160×200. Olekski vaja uut, vedrud torgivad juba? Ja eriti tore oleks ka sagedastest alaseljavaludest lahti saada.

  • Avatar
    Vasta Hb 13. juuni 2017 at 12:41

    180×200 oleks mõnus 🙂

  • Avatar
    Vasta K. 13. juuni 2017 at 12:40

    Meie rikkusime oma “vana” madratsi ära. Kuna ämm töötas mööblipoes, siis ta pühalikult lubas, et müüb meile uue samasuguse.. essugi see sama oli! Pole kõige hullem, aga kõige parem ka pole. Ja see pole meil veel aastatki olnud, aga juba on servad ära vajunud :/ väga-väga tahaks uut, kui ei võida, siis vähemalt tean seda varianti lähemalt kaaluda 🙂

    • Avatar
      Vasta K. 13. juuni 2017 at 12:41

      Suurus ka 140*200

  • Avatar
    Vasta Reili 13. juuni 2017 at 12:39

    Madratsit, mis teeks une paremaks tahaks küll. Madrats on juba aastaid vana. Remont sai magamistoas just valmis, kuid voodivahetuseks hetkel vahendeid ei jagunud. Perre sündis meie esimene beebi, kellel oleks ka hea meel uue madratsi üle, sest tihtipeale magab ta meie voodis ja sipleb end pidevalt minu külje alla, sest madrats on ära vajunud ja liiga pehme. Uni on väga oluline, sest seda saab iga päev väga vähe. Meie voodi mõõdud on 160×200cm.

  • Avatar
    Vasta Piret 13. juuni 2017 at 12:38

    Kolime varsti uude pessa ja super oleks vana madrats välja vahetada! 🙂 meie voodi on 180*200

  • Avatar
    Vasta Helen 13. juuni 2017 at 12:36

    Mina olen see kes magab iga õhtu vedrud p****s. Kuna samamoodi ei raatsi osta uut madratsit kuigi peaks, selg karjub uue järgi juba ammu 🙁 napsie madrats oleks meie pere uus parim sõber ja suuruses 160×200 oleks ta väga oodatud. Hoiaksime teda hästi ja emme issi saaksid ka tunda, mis tunne pilvel magada? ps. Voodipesu on ikeal üks sort väga mõnusad pehmed ja gantil samamoodi ?

  • Avatar
    Vasta Elina 13. juuni 2017 at 12:36

    Ma olen 200% kindel, et sa ei ostnud kõige odavamat madratsit mis saada on. ? Kõige odavam on tavaline porolonmadrats mis on umbes 8cm vist paks. ( omast kogemusest ?)
    Meie kogu pere seljad oleks super tänulikud 180×200 uue madratsi eest!

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 13. juuni 2017 at 12:45

      ok, mitte jah porolonmadrats, vaid kõige odavam vedrumadrats 😀

  • Avatar
    Vasta Jonna 13. juuni 2017 at 12:35

    180*200cm madratsit sooviks väga ?

  • Avatar
    Vasta Margitta 13. juuni 2017 at 12:34

    180*200 madrats kuluks ära küll, hea põhjus mehele öelda, et ostame suurema voodi. 😀

  • Avatar
    Vasta Katrin 13. juuni 2017 at 12:34

    Oiiii! Ideaalsel ajal see loosimine! Oleme elukaaslasega just lähiajal uude koju kolimas ja murrame pead, millist madratsit osta. Tahaksime väga endale saada selle 160×200 suurures Napsie madratsiiiii!!

  • Avatar
    Vasta Kelly 13. juuni 2017 at 12:34

    180*200 oleks meie voodile sobiv. 🙂

  • Avatar
    Vasta Anette Paluoja 13. juuni 2017 at 12:33

    180*200 olen noor ja on suured selja valud see madraks oleks vaga hea, isegi kui loosis ei võida ostan ikka 🙂

  • Avatar
    Vasta Liina 13. juuni 2017 at 12:32

    140×200 🙂

  • Avatar
    Vasta PJ 13. juuni 2017 at 12:31

    oh jummel..se juba mitmes loos sul kus tunnen et kui ei võida, suren 😀 Alaselg on ka minu nõrk koht ja peake teist rasedust eriti. Iga hommik vannun et madratsid lendavad aknast välja. Nimelt magan põranda peal, kahel madratsil. Voodit kui sellist mul polegi aastaid.Need madratsid on ka onu vanad. Jube mõelda mille pealt inimesed kokku hoiavad aga lihtsalt pole sellist raha. Lastel õnneks on paremad asemed. 160×200 oleks minu valik

  • Avatar
    Vasta Anne-Ly 13. juuni 2017 at 12:31

    180×200

  • Avatar
    Vasta Angela 13. juuni 2017 at 12:30

    160×200 kui ma juba enne tundsin veidi vedrusid külje all, siis nüüd raseduse aeg on lausa piin magada. Selg valutab, vedrud teevad puusadele haiget. Oh õudu 😀 seega uus madrats oleks praegu kõige parem kingitus, mida üldse tahta saab.

  • Avatar
    Vasta Marksu 13. juuni 2017 at 12:29

    Päris paar kommentaari siin 😀
    Ja just teemakohane arvustus, kiidusõnad! 🙂
    Ma ei hakka isegi ütlema, et selg haige, sest seda ta on nagunii, eriti nüüd raseduse ajal. Aga kuna eelmine nädal ostsime endale voodi, kummuti ja kapi ning madratsi jaoks praegu raha ei jätkunud, siis väga vahva oleks see hoopis võita. Muidu oleksime kogunud paar kuud raha korraliku madratsi jaoks, aga kuna beebi sünnib juba järgmine kuu, siis lihtsalt pole võimalust.

    • Avatar
      Vasta Marksu 13. juuni 2017 at 12:30

      Hahaa, kohe näha, et rase. Unustasin märkida madratsi suuruse. Seega võidu korral sooviks madratsit suuruses 160*200 🙂

  • Avatar
    Vasta Britta 13. juuni 2017 at 12:28

    180*200cm madratsit sooviks väga ?

  • Avatar
    Vasta Veinica 13. juuni 2017 at 12:27

    140×200 madratsit paluks mulle.

  • Avatar
    Vasta Kristiina L 13. juuni 2017 at 12:27

    160*200 sobiks mu vanemate voodisse ideaalselt. Kuna emal on terviseprobleeme. Ja väga tugevad seljavalud siis sooviks seda neile sest nad on seda väärt 😉 Loodan, et õnn naeratab. Sest nende vana madrats on juba 15 aastat vana ja väsinud. See uus madrats tooks ehk tõesti leevenduse ema valudele.

  • Avatar
    Vasta Anny 13. juuni 2017 at 12:27

    Meiesugustele seljahaigetele peaks suisa “soodusretsept” maratsitele olema ? Meie unistame 160x200x18 cm madratsist ?

  • Avatar
    Vasta Kristin 13. juuni 2017 at 12:27

    Juba pikalt oleme elukaaslasega tahtnud soetada uut madratsit kuna praegune on mitu(kümmend) aastat vana ning selle peal magamine üsna talumatu, voodi suurus on meil 160×200 🙂

  • Avatar
    Vasta Gerta 13. juuni 2017 at 12:26

    Nüüd kui uue pesa võtmed käes on ja remont ka tehtud saab, siis tahaks küll uut mugavat madratsit. Novembris sündiva beebiga oleks seal ikka mega mõnus peesitada. Suurus võiks siis olaa 160×200, et kolmekesi seal “pilvekesel” puhata saaksime 🙂

  • Avatar
    Vasta Ingrid 13. juuni 2017 at 12:26

    140X200, aitäh:)

  • Avatar
    Vasta Evelin 13. juuni 2017 at 12:25

    Mina, mu elukaaslane ja meie 2-kuune beebi sooviksime kindlasti hakata magama 180×200 madratsil 🙂

  • Avatar
    Vasta Carita 13. juuni 2017 at 12:25

    160×200

  • Avatar
    Vasta Madli 13. juuni 2017 at 12:25

    Kuna seljavalud on tuttav teema, siis oleks uude koju teretulnud 180x200cm madrats 🙂

  • Avatar
    Vasta Ljuba 13. juuni 2017 at 12:24

    90×200 sobiks

  • Avatar
    Vasta Helena 13. juuni 2017 at 12:24

    Issand halasta, palun 140cm laiust madratsit, enne kui mu selg lōpetab minuga koostöö!

  • Avatar
    Vasta Merilin 13. juuni 2017 at 12:23

    Me unistame ka uuest madratsist, mis seljavalu vähendaks või üldse ära võtaks. Vanust mehega alles 30+, aga mõlemal selgroolüli murdude tõttu seljad nagu oleks hoopis 60+. Meile sobiks 160x200cm 🙂

  • Avatar
    Vasta Reelika R. 13. juuni 2017 at 12:23

    Tere.Minu valik võidu korral oleks madrats mõõtudega 160*200. Hetkel on mul kasutusel megapaks poroloon madrats,mille ost oli megafeil ja mis annab iga hommik seljavaluna tunda. :(..sinna vajub keharaskusega nagu sisse natuke ja selg on ebanormaalses asendis ja ärgates tunnen end nagu vanainimene.Selg on nii valus püsti tõustes.Ma oleks maailma õnnelikuim inimene, kui selle loosi võidaks.Mallukas sul on võimalus mu selg päästa! Tahan ka kvaliteetset und! Päikest sulle ja toredale firmale, kes sellist loosi su lugejatele pakub!

  • Avatar
    Vasta Andrea 13. juuni 2017 at 12:22

    Meie kaaslasega mõtlesime ka, et ostame korraliku jenkkivoodi üürikasse, et kui kunagi leiame võimaluse oma kodus jaoks, siis voodi kohe olemas. Seljaprobleemid algasid mul 14-aastaselt. Aga see, mis uue vooodiga juhtus poleks osanud ma ette arvatagi. Uue voood kattemadratd on pehme ja minu selja probleemid sai uuesti alguse. Lausa nii jubeda, et lõpetasin haiglas pidarates ja nädala aega oli kõndimine nii vaevaline. Aga kuna voodi maksis meie jaoks väga palju, siis uut kattemadratsit ise osta ei jóua. Nii ma siin lohud magan ja loodan, et see jama enam ei korduks, sest selliseid piinu ei soovi kellelegi. Madratsi suurus 200×220

  • Avatar
    Vasta Reet 13. juuni 2017 at 12:22

    140×200 sobiks meile☺

  • Avatar
    Vasta Muumi 13. juuni 2017 at 12:22

    Appppi, ma just eile vaatasin madratseid ja mõtlesin tellida, sest olen rase ka ja vana madrats teeb selja haigeks nii mul kui ka mehel, aga niiiii kallid on. Ilmselt tuleb see investeering siiski millalgi teha. Viimane aeg veel endale madrats hankida, et seljale nii palju liiga ei teeks. 🙁

    Palun, palun, õnn, naerata! Voodi on suuruses 180×200.

  • Avatar
    Vasta Kristi 13. juuni 2017 at 12:20

    Vaja oleks uut madratsit (180×200), sest varsti tuleb beebi majja ning kolmekesi me 120 cm laiusele diivanile enam magama ei mahuks. Beebi tulekuga on niigi kulutusi palju, siis hetkel olen madratsi ja voodi ostu muudkui edasi lükanud.

  • Avatar
    Vasta Getter 13. juuni 2017 at 12:20

    180×200, kuna mõlemal on seisev töö, siis selg ja jalad on õhtuls väga läbi ning samuti oleme mõlemad suured laiutajad 🙂

  • Avatar
    Vasta Kärt 13. juuni 2017 at 12:20

    160×200 sobiks mulle 🙂

  • Avatar
    Vasta Mariann 13. juuni 2017 at 12:19

    Jah, palun. Uude koju kuluks ka uus madrats ära. Seda 15-aasta vanust vedrumadratsit küll ei tahaks kaasa vedada. Uude koju uue madratsi alla tahaks ka uut voodit, mis võiks vast olla 160 lai, seega 160*200 oleks suurepärane 🙂 Tahan kah tunda end jälle noorena, kes ärkab puhanult. Mitte valutava seljaga vanamutina nagu praegu igal hommikul…

  • Avatar
    Vasta Johanna 13. juuni 2017 at 12:18

    Uus madrats oleks väga teretulnud. Meil on 140×200 voodi, madrats ise pole vana, aga mõlemalt poolt on umbes 10cm ära vajunud. Ilmselt saime praagi, aga mis seal ikka. Plaan on nii kui nii uus ja suurem voodi osta, hea kui saaks madratsi nii muuseas ?? ja kahe aastane magab ka meil mõnusalt kaisus veel.

    • Avatar
      Vasta Johanna 13. juuni 2017 at 12:21

      160×200 oleks uue madratsi soov ?

  • Avatar
    Vasta Helen 13. juuni 2017 at 12:18

    180×200 ?

  • Avatar
    Vasta Triin 13. juuni 2017 at 12:17

    180X 200 CM oleks super! Kuna teeme remonti ja pole veel voodit üles pannud ning madratsit ostnud, siis oleks just ideaalne madrats voodisse vajalik.

  • Avatar
    Vasta Minna 13. juuni 2017 at 12:17

    180*200 uus madrats oleks SUPER ! ?

  • Avatar
    Vasta Liisu 13. juuni 2017 at 12:17

    160×200
    Mul on lülisamba vigastus ning kannan kolmandat rasedust riski peale oma selja tõttu. Kuna ma väga soovisin ka veel kolmandast last, siis võtsin siiski selle riski, et parem on kanda see kolmas rasedus pigem nooremana kui vanemana, mil mu selg võib veel halvemas seisus olla. Tean seda tunnet, kui halb on magada mitte nii mugaval madratsil ja kuidas see selg pärast valutab. Mul ilmselt rohkem, kui mõnel teisel, kellel minuga sarnast probleemi pole. Praegu oleks see võit mulle kui väga suur abi minu tervise suunas. 🙂 Kujutan ette, kui mõnuus oleks puhata suure kõhuga oma vaevavat selga ja rasedus palju imelisem seljavalude kõrval. ?

  • Avatar
    Vasta Ann 13. juuni 2017 at 12:17

    Minu seljavaludele lahendust ei leita ja enam kõhuli magada ei saa ja seda just selja pärast. Hommikuti on selg kange ja valus kuigi madrats peaks ka olema palju kiidetud ja kvaliteetne siis heameelega prooviks kas ehk napsie madrats see õigem oleks 🙂

  • Avatar
    Vasta Kirss 13. juuni 2017 at 12:16

    160×200

  • Avatar
    Vasta Ragne 13. juuni 2017 at 12:16

    160×200 madrats oleks tõesti vaja koju 🙂 praeguse madratsiga ka kõik vedrud tunda. omal selg kahjuks tuksis juba mitu aastat ja voodist püsti saamisega raskusi.

  • Avatar
    Vasta EvelinP 13. juuni 2017 at 12:15

    Kui loosiõnn naerataks, siis sobiks 160+200cm madrats, vana vedrumadrats on juba nagu muhklik pilveke:(

  • Avatar
    Vasta Paula 13. juuni 2017 at 12:15

    Ma oleks üliõnnelik 160×200 madratsi üle sest hetkel olen ma sillas kui ma ei pea kodus magama. Madratsil juba pikalt see veneaegne vatitekk peal aga ka sellest pole enam kasu sest madrats on lihtsalt NII HALB! Help!

  • Avatar
    Vasta Ülle 13. juuni 2017 at 12:15

    Uus madrats oleks super võit. Peale pikka päeva kaksikutega majandamist visata pikali oma voodisse, kus super mugav madrats, oleks nagu puhkus spaas 🙂 praegune madrats on ära väsinud. Õhtuti annab selg tunda, eriti peale seda kui last voodist välja võttes selja ära venitasin.

    • Avatar
      Vasta Ülle 13. juuni 2017 at 12:16

      Mõõt 140×200

  • Avatar
    Vasta Karina 13. juuni 2017 at 12:14

    Me just mötleme soetada uue madratsi , praegune on laste poolt “natuke” ära retsitud , ning ega just köige mugavam pole. Vöita tahaks 180*200 suuruse ^_^

  • Avatar
    Vasta Liina 13. juuni 2017 at 12:14

    Kolisime selle aasta alguses oma isiklikku uude koju ning ei ole jõudnud veel soetada korralikku voodit ega ka madratsit, sest need on omajagu kulukad. Praegu on ajutine voodi ja küljealuseks on 2 kattemadratsit. Lisaks teeme mehega mõlemad kontoritööd, võite kolm korda arvata kuidas seljaga lood on. Ütleme nii, et ei ole eriti mugav.. 😀 Küll oleks vahva kui võidaks alustuseks korraliku madratsi, et varsti seljavaludes piinlema ei peaks… mõõduks sobiks ideaalselt 160×200

  • Avatar
    Vasta Maria 13. juuni 2017 at 12:13

    Madratsiks sobiks 140×200 madrats.
    Uus madrats oleks suurepärane!

  • Avatar
    Vasta Elina 13. juuni 2017 at 12:13

    Mul on S-kujuline skolioos ,õnneks ei ole veel hullu valu teinud. Enamasti saan selle valu 1x aastas tunda ja just sügisel ,sest töötan sõimerühmas õpetajana ning,siis tahavad lapsed rohkem ka sülle.
    Sooviksin madratsit suurusega 160 x 200 ehk,siis saab valud edasi lükkuda 🙂

  • Avatar
    Vasta Getter 13. juuni 2017 at 12:13

    Kuna meil on suur voodi siis 180×200 cm oleks täiuslik! Magame seal mehe ja prantsuse buldogi beebiga, seega ruumi on vaja 😀

  • Avatar
    Vasta Karmen 13. juuni 2017 at 12:13

    Arvestades seda, et Me magame praegu juba 4 aastat eelmiste omanike vana madratsi peal, siis 180×200 uus madrats kuluks rohkem kui marjaks ära. Oleks põhjus uus voodi ka osta 🙂

  • Avatar
    Vasta Greete Metsma 13. juuni 2017 at 12:11

    Mul ka viimasel ajal selg valutama hakanud ja nagu ka sina hoidsin kokku just madratsi pealt. Kui loosiõnn naeratab, siis oleks mul vaja 160×200 suuruses madratsit.

  • Avatar
    Vasta Raili 13. juuni 2017 at 12:09

    160×200 🙂

  • Avatar
    Vasta Leevi 13. juuni 2017 at 12:07

    180×200 oleks meile hetkel väga vajalik. Mul nagunii alaselg läbi juba ammu ja nüüd rase ka, aga mees tõmbas samuti hiljuti selja paigast ära ning tal annab ehk midagi veel madratsiga päästa. Hetkel on tal igal hommikul raskusi voodist tõusmisega ja seda mitte laiskuse tõttu 😀

    PS! Kas nii ei saaks, et sooduskood kehtib nt nädal aega peale loosimise lõppu? Siis need, kes tõesti vajavad ja oleksid nõus ka ostma, saaksid soodsamalt ikkagi osta.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 13. juuni 2017 at 12:10

      ma uurin kohe 🙂

  • Avatar
    Vasta Eff 13. juuni 2017 at 12:06

    Mu tütrele oleks vaja madratsit mõõtudega 140x200cm. Tal ka selg valutab aeg-ajalt ning vana madrats on ikka üsna niru juba.

  • Avatar
    Vasta Helena 13. juuni 2017 at 12:06

    180x200x18 cm

  • Avatar
    Vasta Mariell 13. juuni 2017 at 12:06

    Meie pere voodisse sobiks 160x200cm madrats. Magame praegu vana vedrumadratsi peal ja alles 2 nädalast last toites vajub ta minu keharaskuse poole, olles ise siis eriti pahas asendis. Vahtmadrats parandaks meie kõigi und 🙂

  • Avatar
    Vasta Kätlin 13. juuni 2017 at 12:03

    Palun 160×200cm suuruses madratsit. Tänan.

  • Avatar
    Vasta Sigrid 13. juuni 2017 at 12:03

    160×200
    Pikka aega juba teemaks olnud uus madrats ja selg tuletab iga hommik meelde, et polnud mugav vedru otsas.
    Aga ikka tuleb muid kulutusi ette.

  • Avatar
    Vasta Krista 13. juuni 2017 at 12:03

    Et nüüd loosiõnn naerataks, meile sobiks ilmselt 160×200
    Madrats võidetud siis kohe uue voodi järgi ka

  • Avatar
    Vasta Merilyn 13. juuni 2017 at 12:03

    Ohhh hommikused seljavalud on nii tuttav teema. Kunagi ei saal iga kaua magada sest siis kohe selg valus. Uus 180×200

  • Avatar
    Vasta Liisa 13. juuni 2017 at 12:02

    180×200 madratsit oleks väga vaja. Kingiksin selle oma emale, kellel on ka pidevalt seljavalud.

  • Avatar
    Vasta Kati 13. juuni 2017 at 12:02

    Kõlab hästi selle firma madrats, meil jama madrats pluss memory vahust kattemadrats, selg valutab ärgates ikka. Testika siis Napsie madratsit, äkki lausa võidangi 🙂
    Meie voodisse läheb 160×200

  • Avatar
    Vasta Liisi 13. juuni 2017 at 12:02

    160 × 200. Oleks küll väga imeline kingitus!

  • Avatar
    Vasta Piret 13. juuni 2017 at 12:02

    Soovime 160×200 suurusega madratsit. Praegune on 140 cm lai 160 cm laias voodis 😀

  • Avatar
    Vasta Liis 13. juuni 2017 at 12:01

    Soetasin meile voodi kohale unenägudepüüdja, et ehk ei ole madratsi süü mu unetud ööd.. Lootus on selle nimi..
    Napsi, tule meie juurde ! 160×200 oleks ideaaaalne 🙂

  • Avatar
    Vasta Anneli 13. juuni 2017 at 12:01

    Sooviksin madratsit suurusega 160 x 200 🙂

  • Avatar
    Vasta Eneli 13. juuni 2017 at 11:59

    160×200. Vana madrats teeb juba jubedat häält et ma küll magava beebi kõrvalt ära hiilida ei saa, rääkimata siis kvaliteetajast mehega kui beebi samas toas? ?

  • Avatar
    Vasta Kerli 13. juuni 2017 at 11:59

    Sooviks võita uut madratsit, kuna vana ikka väga lookas juba. Isegi laps vajub külje alla. Madratsi suurus oleks 160×200 ?

  • Avatar
    Vasta Diana 13. juuni 2017 at 11:57

    180 x 200 pliis

    See võit tuleks nii õigesse kohta!
    Oleme elukaaslasega juba kaks aastat mõelnud, et nii väga oleks uut madratsit vaja, sest tema selja olukorra tõttu tekitab praegune madrats talle valusid ja magamatust. Arstid ei suuda seljaprobleemi lahendamiseks midagi teha ja nii käib ta iga kuu füsioterapeudi juures “ravil”, ühtegi toetust ega kompensatsiooni saamata. Lisaks tuleb tal iga päev kindlaid harjutusi teha, kuid kogu päeva jooksul tehtud töö nullib öösel vale madrats ja hommikuti algab kõik otsast peale. Omal ei ole lihtsalt võimalust nii suurt summat kõrvale panna juba voodi mõõtude pärast.
    Seega palvetan ja loodan täiskuule ja kõikidele ohverdatud sääskedele, et jumala eest loosiõnn naerataks ja nii mu noor vanainimese seljaga elukaaslane kui mina saaksime viimaks kvaliteetse pilvemadratsi peal põõnata. :))))))

  • Avatar
    Vasta Mammu 13. juuni 2017 at 11:57

    Tahan ka seda head madratsit ?
    Ma alles arutasin mehega, et meil oleks uut vaja, kuna 2 lapsega on juba väheke kitsaks jäänud ja seetõttu võtaks hea meelega 180×200 madratsi ?

  • Avatar
    Vasta Bella 13. juuni 2017 at 11:56

    Meile sobiks koju 140×200 madrats 🙂 uus madrats oleks jubehea, endal ka selg rasedusest suht pees omadega 😀

  • Avatar
    Vasta Mirru 13. juuni 2017 at 11:56

    Mul juba raseduse ajal hakkas selg valutama ja nüüd laps juba aastane ja ei saa sellest valust lahti. Süüdistan ka oma odavat madratsit, ei raatsinud tookord kallimat osta. Seega uus 160×200 cm madrats kuluks üliväga ära. Ükskord elus võiks ju see loosiõnn ka mind tabada. 🙂

  • Avatar
    Vasta Liis 13. juuni 2017 at 11:55

    Vana madrats on juba 10 aastat vana. Ammu olen juba mõelnud, et oleks uut vaja. Vana on ära vajunud ja ei ole enam üldse mugav. 160×200 on sobiv suurus. ?

  • Avatar
    Vasta Jane 13. juuni 2017 at 11:55

    Meie kolime varsti lõpuks oma enda koju, aga kuna kodusisustus on väga kallis lõbu, siis see oles küll üks parimaid alguseid kui madrats oleks juba olemas 🙂 Oma kodust oleme juba kaua unistanud.

    Meie koju sobiks suurepäraselt nende 180×200 madrats. Voodis peab ju ruumi olema 🙂

  • Avatar
    Vasta Kat 13. juuni 2017 at 11:55

    Madrats suurusega 160×200 sobib meile – oleme uue ostu juba aastaaega edasi lükanud.

  • Avatar
    Vasta Mari 13. juuni 2017 at 11:55

    180*200 oleks hea variant, kui loosiõnn naerataks 🙂 Voodi on just nii suur ja meie Dormeo madrats, mis truult üle 10 aasta meid teeninud on, lõppes otsa ja läks pensionile, oli lausa juba lohkudega. Nüüd olekski vaja uut ja miks mitte proovida Napsiet, suht sarnane tundub ka oma omadustelt.

  • Avatar
    Vasta Kristel 13. juuni 2017 at 11:54

    meie vana madrats on käibel juba üle 9 aasta ja mõttes oli hakata uut otsima. Aga võita see endale päris tasuta oleks veel fantastilisem!!!! suurus 160×200

  • Avatar
    Vasta Emilia 13. juuni 2017 at 11:53

    Lesin siin voodis, jah, ikka veel. Kell on üks ja ma olen täiesti magamata ja seda juba viimased paar kuud. Sarnaselt sinule ostsin ebamugavale madratsile jyskist mõnusa, pehme kattemadratsi ja kuskil nädal elasin platseebos kus tundus, et tõesti magan paremini. See oli aasta tagasi. Hetkene madrats kriuksub iga kord kui keegi voodis vähegi liigutab, vedrud suruvad roietesse ja tee mis tahad, unenäodki on mul viimasel ajal nii pekkis, sest ma magan lihtsalt nii kehvasti. Voodi on mul 160×200 lai, niiet palun madratsijumalad, aidake mul loos võita!

  • Avatar
    Vasta Regina 13. juuni 2017 at 11:53

    Olen just uue madratsi otsingul, sest vanaga on juba tunne, et vajun põrandasse :). Mulle sobiks madrats 160×200.

  • Avatar
    Vasta m. 13. juuni 2017 at 11:53

    Uus voodi, mis kohe-kohe valmis saab, vajab ka uut madratsit… 140×200 madrats oleks igati sobilik 🙂

  • Avatar
    Vasta Marleen 13. juuni 2017 at 11:52

    Meie pere oleks väga tänulik kui saaksime 160*200 madratsi , sest see vana mis on on tõesti omadega väga läbi ja vedrud juba külgede all..?

  • Avatar
    Vasta Kelly 13. juuni 2017 at 11:51

    Uus madrats oleks megaaa ?? Vana juba nii ära tatsatud just pere pisemate poolt ja kuna väike mõngel magab ka veel meiega, siis, mis on hea une saladus ? Hea voodi…koos veel parema madratsiga!
    140×200.

  • Avatar
    Vasta Kristin 13. juuni 2017 at 11:51

    Mina sooviks 140×200. Magame kallimaga juba 2,5 aastat kahekesi ühe inimese voodis. Mis tegelikult on tore, et saab ikka üksteisel kaisus olla… Aga sellega kaasneb ka tihtipeale läbini higisena ärkamine :D. Ehk saaks selle Napsiega kaks kärbest ühe hoobiga, normaalses suuruses voodi, kus kannataks külge ka pöörata… Ja vahest see ei oleks enam nii palav ka, kui siis veel ikkagi üksteisele kaissu peaksime pugema 🙂

  • Avatar
    Vasta C. 13. juuni 2017 at 11:50

    160×200.
    Me tahaks endale suuremat voodit, aga ongi puudu suurem madrats.
    Need lisa 20cm kuluks meile väga ära!

  • Avatar
    Vasta Kristiina 13. juuni 2017 at 11:49

    180×200 madrats sobiks suurepäraselt meie uude koju. Saaks ometi neist seljavaludest lahti.. :’)

  • Avatar
    Vasta Helene 13. juuni 2017 at 11:49

    Olen pikalt meile uut madratsit otsinud ja jätsin selle pooleli, sest no valik on nii kirju ja kõik lubavad, et nende oma on just parim.. 140×200

  • Avatar
    Vasta Mirjam 13. juuni 2017 at 11:49

    160*200 oh see oleks mulle suurepärane sünnipäeva kink. Vana madrats on nii läbi, et vedrud väljas peaaegu.

  • Avatar
    Vasta Karoline 13. juuni 2017 at 11:49

    Seoses tööga, kus pean pikalt jalgadel olema, annab selg ikka korralikult tunda. Oleksin väga-väga õnnelik uue madratsi üle! (160×200)

  • Avatar
    Vasta Merka 13. juuni 2017 at 11:48

    Tere! Madratsit tahaks hirmsasti, ja ühestki Su loosist pole senini võitnud, aga madrats oleks just see mida ihaldaks! Olen krooniliselt hädas seljavaludega ja kui see tuleks pakendis, siis mahuks seda viima ka magamistuppa, kuna enamus madratseid ei lähe lihtsalt meie pööningu trepist ülesse ühegi nipiga…. isegi lapse diivanvoodil olime sunnitud seljatoe julmalt saega paarsenti lühemaks saagima! Nii et loodan parimat! Ja jätka samas vaimus, Sinu tekste on hea ja kerge lugeda, lihtsalt inimeselt -lihtsale inimesele! Tänud!

    • Avatar
      Vasta Merka 13. juuni 2017 at 11:50

      Oih unustasin 160 cm või 2x80cm oleks parem isegi madratsi suuruseks!

      • Avatar
        Vasta Merka 24. juuni 2017 at 20:28

        Veel tuli meelde, et meil madratsi alumine pool sulas tulekahju ajal ylesse. Kui magamistoa lae kohal pööningu tala katkisest lae halogeenist põlema läks, siis mees lõi rusika läbi kipsplaadist lae ja tõmbas selle kõik voodisse, ning madrats sulas ära. Aga no mis ikka teed, keerasime lihtsalt madratsi ringi.

  • Avatar
    Vasta Carmen 13. juuni 2017 at 11:48

    Mina sooviksin 180×200 madratsit? Loodan, et ma ei pea enam seljahaige 24aastane olema?

  • Avatar
    Vasta Kristi 13. juuni 2017 at 11:48

    Oo, sooviks 160*200 suuruses madratsit võita.

  • Avatar
    Vasta Keiu 13. juuni 2017 at 11:47

    Me oleme mehega vähemalt viimased pool aastat juba arutanud kuidas meil on uut madratsit vaja, võit oleks nagu rusikas silmaauku. 160×200 cm madrats oleks ideaalne! 🙂

  • Avatar
    Vasta K.K. 13. juuni 2017 at 11:47

    180×200 sobib mulle. Oi kui hea oleks mugav madrats, aastast last ringi tassides saab selg korralikult vatti.

  • Avatar
    Vasta Mirjam 13. juuni 2017 at 11:47

    160*200, ammu oleks juba uut vaja ?

  • Avatar
    Vasta Janet 13. juuni 2017 at 11:46

    140*200!!! Kuna mul ei ole olnud kunagi oma tuba ega oma voodit, siis nüüd sooviks oma uude tuppa ja uut ja mugavat madratsit.

  • Avatar
    Vasta Seljavalu 13. juuni 2017 at 11:46

    180x200x18 cm
    Vaevlen sama probleemi küüsis nagu sina Mallukas. Rasedust on 28 nädalat ja alaselg, küljed valutavad nii räigelt, et kergem oleks vist ilma seljata elada. Üleüldse on siuke tunne nagu terve mu selg annab kohe-kohe otsad. 3 kuud piina on veel ees ja ei kujuta ettegi, mis edasi saab. Nüüd siis tean, et asi on liiga pehmes madratsis. Aastaid sellel ka juba omajagu, kuid lüües kokku lapse tulekuga seonduvaid kulutusi ei saa ma mõeldagi uue madratsi ostu peale, kui ma muidugi juhuslikult lotoga ei võida, mis on sama reaalne nagu ilma seljata elamine. Arvatavasti ma magan ülejäänud kolm kuud püsti seistes või siis olen lihtsalt üleval… Mainin ka seda, et mulle pole vaja madratsit seepärast, et vana madratsi peal on plekk, või et see on lihtsalt liiga vana või et a’la uus mööbel=uus madrats või et lihtsalt tahan võita midagigi

  • Avatar
    Vasta Evelin 13. juuni 2017 at 11:46

    sooviksin 160 x 200 madratsit !

  • Avatar
    Vasta Marika 13. juuni 2017 at 11:46

    160×200. Olen sellisest unistanud oma 30 aastat 🙂

  • Avatar
    Vasta Greete 13. juuni 2017 at 11:46

    160×200 pilveke võiks ka minu selga toetada 🙂 Tõsiselt aga vajaks seda pilvekest mu kaasa, kes vaevleb juba pikemalt ülaselja vaevuste käes. Ostsime eelmine suvi uue üsna kalli madratsi, kuid…

  • Avatar
    Vasta Helena 13. juuni 2017 at 11:46

    160×200 oleks meile sobiv suurus. Mehe selg valutab juba ammu, minul on siiani andnud aeg-ajalt tunda ja nii ongi seda ostu saanud ikka edasi lükata. Nüüd käsil teine rasedus ja seljavalu ning ebamugavus ei lase üldse enam magada, nii et madrats on vaja soetada nii või naa. 🙂

  • Avatar
    Vasta Ann 13. juuni 2017 at 11:42

    160*200 pliis… uus suhe peaks algama uue madratsiga, meil on aga vana madrats 🙁

  • Avatar
    Vasta Laura 13. juuni 2017 at 11:41

    160×200 Madraks sobiks minu voodisse ja teeks mu seljale ja unele ainult head.

  • Avatar
    Vasta Eeva 13. juuni 2017 at 11:41

    Prooviks vahelduseks vedrumadratsit küll – 140×200.

  • Avatar
    Vasta Triin 13. juuni 2017 at 11:40

    180×200 sobib meile 🙂

  • Avatar
    Vasta Grl 13. juuni 2017 at 11:40

    180×200
    Oi, kuidas igatsen ühte kvaliteetset voodimadratsit.

  • Avatar
    Vasta Agnes 13. juuni 2017 at 11:39

    160×200 madrats. Nii väga oleks normaalset madratsit vaja, iga hommik ärgates selg valutab ja isegi ribid valutavad. Võit kuluks väga ära 🙂

  • Avatar
    Vasta Maris 13. juuni 2017 at 11:39

    Mulle sobiks uude voodisse ideaalselt 160×200 suuruses madrats. Lisaks, ehk saaksin ka siis lõpuks lahti oma tuharanärvi valust, mis mul iga natukese aja tagant välja lööb ning mille osas arstid ainult õlgu kehitavad 🙁

  • Avatar
    Vasta Greete 13. juuni 2017 at 11:38

    Mina olen sellest firmast samuti läbi facebooki lugenud. Tundub cool, olengi viimasel ajal koguaeg väsind – eriti wierd, kui mu diivanvoodi praegu mu peale vihastab ja rohkem auku vajub. 😀 Mulle meeldiks ideaalis 180*200 suurusga madratsikene . Siis magaksime kohe kuidas süda lustib ja kogu hingest!

  • Avatar
    Vasta Mari 13. juuni 2017 at 11:37

    160×200 madratsit sooviks. Soetasime endale oma kodu ja no kuidagi ei jää remondi kõrvalt raha, et uut madratsit soetada.

  • Avatar
    Vasta mari 13. juuni 2017 at 11:37

    180*200
    Ja seda madratsit oleks meil nii väga vaja. Elame üürikorteris ja ma isegi ei hakka parem kirjeldama milline madrats meil hetkel on, piinlik lausa aga kahjuks ei ole võimalik endale lubada uut madratsit enne kui töö leian ja millal see juhtub ei oska öeldagi arvestades kui kaua ma juba otsinud olen.

  • Avatar
    Vasta Teele 13. juuni 2017 at 11:37

    Meie ootame ka juba ammu uut madratsit magamistuppa. Nagu ka paljudel teistel siis ka mul seljavalud kimbutavad päris korralikult. Ja noh madratsile on ikka magamisjäljed ammu sisse jäänud, mis ei aita eriti millelegi kaasa? 160*200 suurus oleks tarvis ! ?

  • Avatar
    Vasta Kaija-Liisa 13. juuni 2017 at 11:37

    Me oleme ammu madratsitel silma peal hoidnud ja poodides erinevaid madratseid katsetamas käinud, kuid valik on ikka mega ja muidugi hinnad ka. Nii see meil soiku on jäänud. See madrats tundub just midagi sellist, mida otsinud oleme. 160×200 madrats sobiks meile hästi.

  • Avatar
    Vasta M 13. juuni 2017 at 11:36

    Oleme juba paar aastat mõlgutanud mõtet endale uus madrats soetada, kuid läksime lihtsama vastupanu teed ja panime madratsi peale kattemadratsi. Kuna olen ka rase, siis seljavalu on sagedane nähtus ja oleksin sellise uue madratsi üle väga õnnelik. Meie voodi on päris suur ja seega sobiks sinna madrats mõõtudega 180×200.

  • Avatar
    Vasta Laura 13. juuni 2017 at 11:35

    Unistan väga uuest madratsist mõõtudega 90×200 🙂

  • Avatar
    Vasta Sandra 13. juuni 2017 at 11:35

    180×200 madrats. 🙂

  • Avatar
    Vasta Kerli 13. juuni 2017 at 11:35

    160 ja 180 oleks mõlemad ülihead vōidud, kuna praegu saab elukaaslasega magatud üle kümne aasta vana 120 kužetil ja noo ei ole eriti mõnus. Ja pealegi ragiseb ka nagu õudus.

  • Avatar
    Vasta Raili 13. juuni 2017 at 11:34

    Mul oleks seda madratsit ikka kohutavalt vaja! Nimelt hakkan kolima ja mul pole uues kohas mitte midagi peale 4 seina. Olen poodides madratsite hindu vaadanud ja need hakkavad 500€, võit kuluks ikka väga ära.
    Suurust 160×200 oleks imeline!

  • Avatar
    Vasta Eve 13. juuni 2017 at 11:34

    160×200
    vana madrats ootab juba väga välja vahetamist, oi kuidas kuluks ära lõpuks üks hea, mõnus ja mugav madrats

  • Avatar
    Vasta Marsella 13. juuni 2017 at 11:33

    Mul oleks uut madratsit väga vaja, ärkan põhimõtteliselt iga päev tugeva selja või kaela valuga. See mõjutab ka mu igapäeva elu. Soovin väga uut madratsit võita! 🙂 Suurus- 180×200.

  • Avatar
    Vasta Monika 13. juuni 2017 at 11:33

    180×200 sobiks mu vana madratsi asemele..Hetkel ka madratsi otsingul sest imetamise ajal olen pidevalt sundasendis ja selg pidevalt valutab ja kael ka.

  • Avatar
    Vasta Maarja 13. juuni 2017 at 11:33

    140×200
    Pärast lapse saamist olen väga hädas alaselja ja puusade valuga, kuna enda madrats on kehvavõitu ega toeta piisavalt, kui last pikali imetan. Oleme mõelnud kattemadratsit osta, aga ei ole selleks väga raha :/

  • Avatar
    Vasta Kerly 13. juuni 2017 at 11:33

    180×200 oleks perfektne 🙂

  • Avatar
    Vasta Kati 13. juuni 2017 at 11:32

    180*200, hirmsasti oleks uut madratsit vaja?

  • Avatar
    Vasta Kaily 13. juuni 2017 at 11:32

    Sobiks 160×200. See võit oleks nii teretulnud minu koju ?.

  • Avatar
    Vasta Lis 13. juuni 2017 at 11:31

    Kuluks ära üks korralik madrats suurusega 160x200cm. Praegune madrats on meid hästi teeninud aga vajab juba välja vahetamist ning usun, et perekond (kaisus magava beebi ja kahe kassiga) hindaks väga pilvedel magamist.

  • Avatar
    Vasta Merly 13. juuni 2017 at 11:31

    160×200 kõik magaks ära kui saaks uue madratsi?sain alles valmis oma uhke ja suure voodi aga madrats on küll suht räbal ja väsinud.. Hommikul ärgates madratsilt on tunne,nagu oleks tuumasõja üle elanud. Öösel ärkad miljon korda üles kuna lihtsalt nii freaking ebamugav on? uue madratsiga magaks arvatavasti nagu väike beebi pilve peal??

  • Avatar
    Vasta Triin 13. juuni 2017 at 11:30

    180×200 suuruses madrats kuluks ära ja saaksin teha ülitoreda üllatuse oma elukaaslasele, tema vaevleb seljavalus ja keerutab seda madratsit iga õhtu enne magamaminekut !

  • Avatar
    Vasta Nele 13. juuni 2017 at 11:30

    180×200

  • Avatar
    Vasta Birgit 13. juuni 2017 at 11:29

    160*200. Kui ma olin noorem siis sai ostetud väga kallis madrats, kuid nüüd kui magame koos kutiga, siis koosneb voodi mitmest erinevast kattemadratsist ja tekkidest, et asi oleks natukenegi pehmem. Seljavalude käes olen vaevelnud juba mõned aastad ning käinud sellega ka arstil, kuid põhjust pole otseselt leitud. Tihti peale ärkab ka kutt üles tugevate alaseljavaludega, kuid pole midagi teha. Uue madratsi üle oleks väga õnnelik, sest varsti ootab meid ees “nn” oma elu peale minek, kuid üks asjadest mida meil ei ole on justnimelt üks korralik hea madrats.

  • Avatar
    Vasta Kadri 13. juuni 2017 at 11:29

    oooo armas fortuuuna tahaks üks kord eluski midagi võita ja hiljem magada pilvedel mille suurus oleks 140×200. Hetkel magame mehega diivanil mis on juba lohku vajunud ja mõlemad juba seljahaiged?

  • Avatar
    Vasta Sirle Peterkopf 13. juuni 2017 at 11:29

    Mina ise hädaline polegi, aga kuna mul mehel on seljas niiöelda diskett/ ketas paigast ära, sellest olenevalt tihti ka seljavalud, siis kohe kindlasti kuluks meil ära ? madrats peaks olema 160×200 mõõdus ☺

  • Avatar
    Vasta Jansa 13. juuni 2017 at 11:28

    Eh. Eelmine nädal just tellisin ära. Oleks teadnud oleks oodanud et vähemalt allagi saaks. Aga vähemalt hea teada et on hea madrats. Kaua kahtlesime kas midagi uut või Dormeo. 🙂

  • Avatar
    Vasta Mare 13. juuni 2017 at 11:28

    180×200 madrats sobiks meie voodisse imehästi. Ei tea ainult, kas laps siis enam oma voodis üldse magada tahaks ning kass vahel teistele ka ruumi teeks 😀

  • Avatar
    Vasta Kristin 13. juuni 2017 at 11:27

    180×200 .. uue madratsi peale olen juba mitu aastat mõelnud, aga kahjuks jäävad need hinnad ikka liiga kalliks. Kasutame mehega juba 5 aastat kasutatuna ostetud vedrumadratsit ja mu mees ei viiitsi enam mu vingumist ära kuulata, et mul koguaeg selg valutab ja masseeri mind 😀

  • Avatar
    Vasta Geidy 13. juuni 2017 at 11:26

    160×200. Hoian täiega varbaid ja pöilaid.
    Üks uus ja hea madrats kuluks ära. Hetkel olen ka mina nii hädas oma madratsiga 🙁 kui külge keerad siis mees kohe tunneb nagu hüppaksin voodis ja iga hommik selg valutab ja on surnud 🙁
    Loodan väga väga et loosi õnn naerataks 🙂

  • Avatar
    Vasta A. 13. juuni 2017 at 11:26

    160×200 oleks ideaalne.

  • Avatar
    Vasta Triin 13. juuni 2017 at 11:26

    160×200 sooviks võita ☺ Mul ka selg valutab ja mehel on palav. Praegune lahendus on see, et mees kolib vahepeal diivanile kui liiga “kuumaks” läheb ja mina magan lapse toas naril ?

  • Avatar
    Vasta Heili 13. juuni 2017 at 11:26

    Mina kingiks madratsi 160×200 oma vanematele!

  • Avatar
    Vasta Kr6bin 13. juuni 2017 at 11:25

    No see oleks küll vist maailma kõige vajalikum kink. Olen seljahädadega kimpus teismeeast saati. Rasedus ja lapse kandmine on teinud oma töö. Viimane episood seljaga oli nii hirmus, et lõpetasin emos. See oli üks hullemaid kogemusi mu elus. Ükdi lapsega kodus, liigutada ei saa, valu nii tugev, et võtab silme eest mustaks,telefon muidugi köögis, meie lapsega magamistoas. Laps nuttis ja nõudis opa. Jumal tänatud lõppes see kord asi siiski võrdlemidi hästi.. Aga hirmuga kardan järgmist korda. Praegune madrats on pärandus õelt ja omadega täitsa läbi. Meie voodi on 180×200.

  • Avatar
    Vasta Stelle 13. juuni 2017 at 11:24

    Meil on hetkel just remont pooleli magamistoas ning uus madrats paneks remondile ilusa punkti! 🙂 Mõõtudelt sobiks ideaalselt 160×200.

  • Avatar
    Vasta Kertti 13. juuni 2017 at 11:24

    Madrats mõõduga 160×200. Ülilahe oleks võita, kuna just on valmimas uus magamistuba ning ka seljahädad on terve elu vaevanud.

  • Avatar
    Vasta Sandra 13. juuni 2017 at 11:24

    160*200. See oleks parim võit üldse,nii oleks vaja madratsit. Hetkel magan nii ebamugava madratsi peal, kõik kohad annavad hommikul tunda. Peale lapse saamist on selg õrn teema ka minul. Jään õnnele lootma??

  • Avatar
    Vasta Hanna 13. juuni 2017 at 11:23

    Meile sobiks 160*200
    See oleks super kingitus, uut mugavat madratsit ammu vaja..

  • Avatar
    Vasta Tiina 13. juuni 2017 at 11:23

    160*200. Ja see võit ei tuleks mitte meile, vaid mu üliarmsatele vanematele. Nad on samuti hädas oma seljavaludega ja kui see madrats neile kvaliteetund pakub, siis just seda- isiklikku pilvekest neile vaja ongi.

    Kvaliteetse ja ilusa voodipesu leiad hemtexist. Hind on krõbe, aga igati väärt. Meil on ja oleme ka nagu oma pilvevati sees. 🙂

  • Avatar
    Vasta Aimps 13. juuni 2017 at 11:23

    Me juba pikka aega mõtleme uue madratsi ostule aga no siiani ei ole raatsinud seda suurt summat välja käia.
    160×200 oleks meie voodile sobiva suurusega madrats. 🙂

  • Avatar
    Vasta Kaidi S 13. juuni 2017 at 11:22

    160×200 madrats kuluks hädasti ära, teeme oma esimeses enda kodus remonti, see neelab suuri summasid ning päris oma madratsit hetkel polegi

  • Avatar
    Vasta Anu 13. juuni 2017 at 11:22

    160×200, oleks super. Saaks selle vana madratsi lõpuks välja vahetada ja äkki kaovad ka uinumis probleemid.

  • Avatar
    Vasta Anna 13. juuni 2017 at 11:22

    Selle loosi võit oleks nagu taevakingitus. Olen sunnitud öö jooksul mitmeid kordi voodist tõusma, et last toita või talle kadunud lutti üles otsima ning kuna meie vana madrats on juba oma ea kuskil 5a tagasi ära elanud, siis kriuksub see meeletult. Kriuksub nii, et ma pean ootama mõned minutid, enne kui voodisse tagasi ronin, et ma last üles ei ajaks. Nii ongi, laps saab oma luti või piima ja vajub õndsasse unne, mina aga istun voodi kõrval taburetil ja ootan kuniks on safe krigina saatel voodisse tagasi ronida. Kui mees aga voodis külge keerab (selline üle 100kilone jurakas), siis on mul peas küll mõtted, et natuke veel ja ta lendab koos selle voodiga aknast alla, sest tunne on nagu maavärin käiks läbi, harv pole juhus, kus ka laps hakkab selle peale taas nihelema. Seega ma nüüd hea meelega läheks palvetaks ja teeks mingit woodoot, et 160×200 pilveke endale võita.

  • Avatar
    Vasta Lilli 13. juuni 2017 at 11:22

    Ohmygod, kuidas meil on madratsit vaja ja kui enne sain sellest aru, et ok, võiks uue hankida, siis max rasedana sain aru, et ok, see on jama ja peab uue hankima – pole elusees seljavalusid olnud, aga nüüd jaa, saan aru, mida võib üks jama madrats teha või siis mitte teha ehk puhkus pole eriline puhkus mingi nässi peal.
    160*200, please!

  • Avatar
    Vasta Egle 13. juuni 2017 at 11:21

    160×200 oleks imeline elupäästja!

  • Avatar
    Vasta Merilin 13. juuni 2017 at 11:21

    160×200
    Praegune on tavaline poroloonmadrats…

  • Avatar
    Vasta Mirjam 13. juuni 2017 at 11:21

    180*200
    Ma olen juba liiga kaua uuest madratsist unistanud…

  • Avatar
    Vasta Marian 13. juuni 2017 at 11:20

    160×200. Madratsit nii hädasti vaja. Seljavalud on väga kurnavaks muutunud.

  • Avatar
    Vasta Mari 13. juuni 2017 at 11:19

    160×200 Hüvasti seljavalud!

  • Avatar
    Vasta Jaanika 13. juuni 2017 at 11:19

    Palun palun palun naerata mulle loosiõnn!
    Magan juba 5 aastat kasutatuna ostetud vedrumadratsi peal ja ma lihtsalt enam ei suuda. Selg on nii läbi ja iga kuu on külastamas mind ka lihasepõletikud. Olen kindel, et mingil määral on süüdi see vana ära vajunud madrats. Kuigi ma olen kindel, et mulle kunagi loosiõnn ei naerata, siis no kurat nüüd ma loodan niiiiii niii väga. Voodiraam 180×200

  • Avatar
    Vasta Eltsik 13. juuni 2017 at 11:18

    Meile sobiks 160*200 madrats. Mehega oleme mõlemad seljahaiged. Hommikuti tuleb vahest nutt peale ,alaselg on nii valus,et ei saa ei istuda ega astuda, pärast pikki jalutuskäike annab ka tunda,et selg on omadega täitsa kööga ja voodis pikutamine ei anna mingit leevendust , isegi mitte natuke.

  • Avatar
    Vasta Liis 13. juuni 2017 at 11:18

    See madrats oleks kui taevakingitus ja tuleks just õigel ajal! Kui saab veel suurustki soovida, siis selleks sobiks 180*200*18.

  • Avatar
    Vasta Maili 13. juuni 2017 at 11:16

    180*200 sooviks mina.
    See loos on just nagu mulle, minu praegune madrats on ikka Korralik s**ahunnik. Lohkus, üks serv on isegi üle ääre(ei tea miks) kõige hullem on see, et ma pean oma last toitma selle madratsi peal. Ta vajus koguaeg mulle külje alla, lõpuks panin siis madratsi alla paksu teki, et vähemalt söömise ajal on laps sirgelt madratsi peal.
    Kuna see madrats on nii ära vajunud ja ma enamus ööst veedan külili kui laps tissi otsas siis hommikuks on mu selg nii kohutavalt valus. Tükk aega läheb kui ma püsti koos lapsega saan….
    Uue madratsi ostmine on kõik raha taha kinni jäänud, sest ma ka ei taha osta mingit hiina jama….

  • Avatar
    Vasta Karoliine 13. juuni 2017 at 11:15

    180×200. Müüsid muidugi Napsie madratsi selle postitusega mulle juba täiega maha, sest no seesama levinud mure – pidevad alaseljavalud.

  • Avatar
    Vasta Annika V 13. juuni 2017 at 11:15

    Osaleks ka siis esimest korda loosis. Sooviks 140×200 madratsit. Üllatusin mõõtes aga sellepärast mul ongi kogu aeg tunne, et me ei mahu elukaaslasega voodisse ära. 😀

  • Avatar
    Vasta Margit 13. juuni 2017 at 11:15

    Minule sobiks madrats mõõdus 160X200 CM 🙂

  • Avatar
    Vasta Marina 13. juuni 2017 at 11:15

    Nii minu kui ka abikaasa seljad oleksid üli tänulikud kui saaksime magada uuel kvaliteetsel madratsil. Sobiv mõõt on 140*200

  • Avatar
    Vasta Reelika 13. juuni 2017 at 11:15

    Mul pole mitte kunagi olnud täiesti uut madratsit ja hetkel on väga pikalt olnud mõttes korralik madrats soetada. Praegusel on isegi augud sees 😀
    Nii et uus 140×200 madrats võiks mulle koju tulla kûll 😀

  • Avatar
    Vasta Maarja-Liis 13. juuni 2017 at 11:14

    180*200
    Aasta lõpus hakkab tita sündima ja ilmselt oleks vaja küll sellist madratsit kus ta mulle külje alla ei vajuks.

  • Avatar
    Vasta An 13. juuni 2017 at 11:14

    180* 200, teeksin oma imelisele vanaemale mõnusa kingituse.

  • Avatar
    Vasta Liia 13. juuni 2017 at 11:14

    Mina oma mitu korda opereeritud seljaga olen tõeliselt hädas. Seljavalu on minu igapäevane kaaslane. Minu lootus oleks vähemalt see, et hommikul tõustes oleksin valuvaba. Siiamaani on olnud võimalik osta ainult kõige soodsam madrats mis on juba 14 aastat vana ka juba. 160×200 suurus oleks vajalik, kuna vahest juhtub et voodis on kolm last kassid ja koerad, ning mees kolib kurvalt mõne lapse voodisse ( vähemalt mitte koera asemele 😉 onju).

  • Avatar
    Vasta Reelika 13. juuni 2017 at 11:14

    160×200 sobiks meie voodisse

  • Avatar
    Vasta Sigrit P 13. juuni 2017 at 11:14

    Seljavalud on ka minu igapäevaseks kaaslaseks. Tegin paar kuud tagasi läbi ka pikaajalise ravi aga see päädis hoopiski igasugu muude kõrvalnähtudega. Treenin trennis olles oma seljalihaseid ja püüan oma toimetusi võimalikult õiges asendis teha. Vaatamata kõigele valu ei kao kuhugile, kuid ehk see madrats tooks ka minule leevendust. Oleksin väga õnnelik kui võidan ja selg saaks öösel puhkust ning valu taanduks. ? 180×200

  • Avatar
    Vasta Anita 13. juuni 2017 at 11:14

    Ühest 160×200 Napsie madratsist ei ütleks küll ära 🙂
    Päikest

  • Avatar
    Vasta Triinu V 13. juuni 2017 at 11:13

    Mul ka hullud seljavalud ja oleks vaja head madratsit.
    180×200

  • Avatar
    Vasta Kelly 13. juuni 2017 at 11:13

    180×2 oleks supper ? Mahuksime kogu perega siis ära ?
    Hetkel mees on teise tuppa kolinud sest lapse kõrval pole ruumi enam ?

  • Avatar
    Vasta Anett 13. juuni 2017 at 11:12

    180×200 kaua ma selle lohkus madratsiga oma selga rikun! :/

  • Avatar
    Vasta Liina 13. juuni 2017 at 11:11

    Kunagi pole midagi võitnud, et oleks juba aeg 😉
    160*200 oleks suurepärane, et mu puusahaige mees suudaks hommikul ennast liigutada nagu inimene 🙂 Ja ega isegi nooremaks ei lähe ja tahaks kordki elus sirgena magada.

  • Avatar
    Vasta Kärol 13. juuni 2017 at 11:11

    Laps kurdab pidevalt, et tema madrats liiga kõva ja ei ole hea magada. Seega sooviks lapsevoodisse mõõtudega 90×200 madratsit.
    Hoiame pöidlaid ja varbaid, et saabuva sünnipäeva puhul õnn naeratab. See oleks üks eriti mõnus võit 🙂

  • Avatar
    Vasta Merili 13. juuni 2017 at 11:10

    Mul ka alaselg valutab koguaeg, et oleks vaja küll head madratsit, sooviks 140×200 🙂 Loodan,et veab =)

  • Avatar
    Vasta Victoria 13. juuni 2017 at 11:10

    Sooviks küll uut head madratsit, 160×200 oleks suurepärane 🙂

  • Avatar
    Vasta Madli 13. juuni 2017 at 11:10

    Olen päris pikka aega juba uut madratsit otsinud ja erinevaid variante uurinud. Valik on iseenesest päris suur, aga seda raskem on seda õiget valikut teha. Hinna poolest ju tahaks valida odavama, kuid samas on hea uni nii oluline, et ilmselt need kõige odavamad ei õigusta ennast. Lisaks ei saa ju ka poes sobivast madratsist õiget ettekujutust, sest sinna ööseks jääda ei saa 😀 Praegu magame väga pehmel madratsil, mis on keskosast nii ära vajunud, et magaks nagu kuskil augus hoopis 😀 Ja selle tagajärjel ka mul pidevalt alaselg valutab. Võita tahaksin 160×200 madratsit. 🙂

  • Avatar
    Vasta Helena 13. juuni 2017 at 11:10

    Meil oleks vaja 160×200

  • Avatar
    Vasta Kristel 13. juuni 2017 at 11:08

    Mina ei soovi seda madratsit endala vaid oma kallile emale, kellel on hetkel seljaga suured probleemid. Nimelt läheb ta 1. augustil seljaga operatsioonile ja vajab peale seda korraliku taastumist mõnusal ja korralikul madratsil 🙂
    PS! Mitte et ta seda juba praegu ei vajaks!

    Päikest pilvisesse taevasse ❤️

  • Avatar
    Vasta Kristi 13. juuni 2017 at 11:08

    Sooviks küll väga võita uut madratsit. Praegune on ilmselt mingi 20 aastat vana ja vedrud täiesti väljas. Peal mingi odav kattemadrats. Sobiks hästi 160×200.

  • Avatar
    Vasta Kristina 13. juuni 2017 at 11:08

    Kui ma võidaks meile 160×200 sellise madratsi,siis oleksin vist kõige õnnelikum inimene! Kahe lapse kõrvalt lihtsalt ei raatsi omale midagi uut lubada. Alati on mõtteis,et seda raha läheb mujale vaja ja nii me magamegi vana 140×200 madratsi peal,mis on vana,ära vajunud,plekiline ja meie voodi jaoks väike…

  • Avatar
    Vasta Hanna-Liisa 13. juuni 2017 at 11:08

    180×200 🙂

  • Avatar
    Vasta Jane 13. juuni 2017 at 11:07

    160×200 cm madrat oleks super!!! Käime tihti maal ja vana madrats juba igati lohku vajunud. Beebiootel olles on sealt raske tõusta??

  • Avatar
    Vasta Sandra 13. juuni 2017 at 11:07

    Jaa, väga oleks uut madratsit vaja! Igal hommikul ärkan mitte puhanuna vaid seljavaluga. Arvestades veel, et istuv töö, siis ei jõuagi väga seljavalu hommikul ära saada, kui juba olen tööle jõudnud edasi istuma ja vaevlema. Käisime just eelmisel nädalavahetusel huvi pärast erinevaid madratseid vaatamas ja proovimas ning kõige rohkem meeldiski memory vahuga. Sobiks suurus 160×200.

  • Avatar
    Vasta Venno 13. juuni 2017 at 11:07

    180×200 🙂

  • Avatar
    Vasta Julia 13. juuni 2017 at 11:07

    180×200 sobiks 😉

  • Avatar
    Vasta An 13. juuni 2017 at 11:07

    180×200 ja mu selg ütleb aitäh ??

  • Avatar
    Vasta Katrin 13. juuni 2017 at 11:06

    160*200, väga mõnus oleks saada veelgi parem madrats, mis võtab kõik seljavalud ära 🙂

  • Avatar
    Vasta Eneli 13. juuni 2017 at 11:06

    160×200 olek ideaalne madrats kuna vana kanis vàsinud ja seljale oleks uus hea eriti sellise positiivse tagasiside peale ja osaleks loosis kohe kindlasti

  • Avatar
    Vasta Pirx 13. juuni 2017 at 11:06

    160×200 madratsit oleks vaja. Hakkame just uude koju kolima ja madratsit oleks hirmsasti vaja, voodit nagunii veel pole nii, et siis vähemalt ei peaks palja põranda peal magama 🙂 🙂

  • Avatar
    Vasta Annika 13. juuni 2017 at 11:05

    Üks 160×200 palun.

  • Avatar
    Vasta M 13. juuni 2017 at 11:04

    160×200, nii väsinud seljavaludest juba

  • Avatar
    Vasta Kerstin 13. juuni 2017 at 11:04

    180×200 oleks ideaalne. Kui hommikuti neli poisipõnni kõik kaissu poevad, siis eriti ruumi endale voodis pole. Ja peale neljandat last on selg hommikuti nii kange nagu magaks põrandal.

  • Avatar
    Vasta Carolina 13. juuni 2017 at 11:03

    160×200.
    Just olen vahtmadratsi otsinguil 🙂

  • Avatar
    Vasta Kessu 13. juuni 2017 at 11:03

    160×200 madratsit oleks tarvis 🙂 🙂 Just olengi uue madratsi otsingul, seega ei oleks võidu vastu midagi.. 🙂

  • Avatar
    Vasta Anni 13. juuni 2017 at 11:03

    Ma oleksin maailma kõige õnnelikum rase naine, kui loosiõnn mulle ja eelkõige minu alaseljale naerataks ja ma ühe 160×200 madratsi võrra rikkamaks saaks. Praegusel madratsil on kõik vedrud tunda ja hommikul on ikka tõsine kilpkonna tunne kui sealt vedrukuhilast kuidagi väljuma peab hakkama 😀 ammu juba unistan uuest madratsist, nüüd rasedusega see unistus aina suureneb ja suureneb… aga rahakott ei luba kahjuks seda väljaminekut teha 😀 Oh annaks taevas, hoian pöidlad (ja varbad) peos!

  • Avatar
    Vasta Kaisa 13. juuni 2017 at 11:02

    Ma väga tahaksin 160×200 suuruses madratsit 🙂

  • Avatar
    Vasta Kelli 13. juuni 2017 at 11:02

    Skolioosi tõttu on mu seljavalud meeletud ja 180x200x18 oleks nagu taeva kingitus mu seljale ja mehe närvidele ?

  • Avatar
    Vasta Ketlin Evusalu 13. juuni 2017 at 11:02

    Oleme uue madratsi otsingutel seega ideaalselt sobiks 160×200 madrats meile ??

  • Avatar
    Vasta Kersti 13. juuni 2017 at 11:01

    180×200
    No kes siis ei tahaks pilvel heljuda 😉

  • Avatar
    Vasta Raili 13. juuni 2017 at 11:01

    Nii positiivse tagasiside peale ei saa loosis osalemata jätta 😀
    Vana madrats hakkab juba väsima ja uus kuluks ära küll 🙂
    160×200 suurus oleks sobiv.

  • Avatar
    Vasta Helge 13. juuni 2017 at 11:00

    160×200. Peale persekeeratud seljaoperatsiooni oleks see mulle suisa taevakingitus 🙂

  • Avatar
    Vasta Kadri 13. juuni 2017 at 11:00

    Olen unistanud uuest madratsist kaua, kuna olen vaene tudeng, siis ei saa ma seda hetkel endale lubada. Praegu magan nagu augus, 180×200 madrats oleks mega 🙂

  • Avatar
    Vasta A4 13. juuni 2017 at 10:59

    Oiii uut madratsit oleks ammu vaja..magades alati vedru ribides :/ endalgi kahe rasedusega selg pekki läinud ja kolmas rasedus käsil ja oleks tore kui saaks ise ka pilve peal magada ? aeg ajalt lapsed ka meie voodis ja siis saaksid kõik mõnusalt lesida..praegu jääb jah hommikuks selg valusaks ja kangeks. Mõõt peaks meile minema 180*200 vist 😀

  • Avatar
    Vasta Andra 13. juuni 2017 at 10:59

    Meie sooviks kaa väga hüpoallergilist ja mõnusat uuut madratsit!! 160×200 🙂

  • Avatar
    Vasta Mari-Liis 13. juuni 2017 at 10:59

    Oi kuidas oleks vaja uut madratsit. Praegune sai ostetud 3 aastat tagasi ja on kõigest 15cm paks porolon madrats. Arvasin ka et ah mis see odavam madrats ikka kehvem on kui need üli kallid jne. Kahetsesin ostu juba mõned kuud hiljem kui hakkasin tundma voodi laude selja all. Selja valudest ei hakka üldse rääkimagi iga päevane nähtus juba viimased 10a. Kooli ajast taruma + lapse sünd on teinud oma töö. Ühest mõnusas 160×200 madratsist ei ütleks praegu küll ära. Hommikud ilma seljavaluta oleksid maailma kõige ilusamad.

    Päikest, rõõmu ja armastust südamesse.

  • Avatar
    Vasta Liis 13. juuni 2017 at 10:58

    160×200 Äkki saaks ka minu mees oma seljale leevendust, mis peale seljaoppi ikka valutada tahab

  • Avatar
    Vasta Karin 13. juuni 2017 at 10:58

    …ka minu selg vajab pai.. 180*200 suurust paid.

  • Avatar
    Vasta Karina 13. juuni 2017 at 10:57

    Sooviks 160×200 oma emmele-issile 🙂

  • Avatar
    Vasta Kertu 13. juuni 2017 at 10:57

    Pehme “pilveke” suurusega 160×200 🙂

  • Avatar
    Vasta Krissu 13. juuni 2017 at 10:56

    140×200 päästaks mu elu ilmselt. Hiljuti diagnoositud skolioos laseks ilmselt öösel paremini magada kui praegune vedrukas ?

  • Avatar
    Vasta Edith 13. juuni 2017 at 10:56

    160×200 sobiks meie voodile ☺ Aga kui vóidan selle uhke ja hea madratsi siis vist peaks parema voodiraami ka soetama ? ? Aga praegune madrats nii jube, koguaeg kùlg sureb ára…ostsin kattemadratsi peale aga no abi ei ole. See uus madrats oleks nagu rusikas silmaauku praegu ☺?

  • Avatar
    Vasta Mery 13. juuni 2017 at 10:55

    180×200 oleks megalahe! 🙂 Tahan ka tunda, mis tunne on pilve peal magada :)))

  • Avatar
    Vasta Katrin 13. juuni 2017 at 10:55

    180×200 sobiks ka mulle. Minu jutt põhimõtteliselt sama nagu Sul: kunagi sai soetatud “kuldne kesktee” madrats, et minu 110-kilosele tollaegsele elukaaslasele liiga pehme ei oleks ja noh, pidi ju kõvemal pinnal magamine tervisele parem ka olema. Mõned aastad hiljem aga olen täheldanud, et mu selg valutab…. Nii alaselg, kui ülaselg. Külili magades jääb alumine käsi kangeks ja kuidagi ei “vaju” madratsi sisse vaid nagu magaks põrandal. Üritasin samuti kattemadratsiga asja parandada, aga väga suurt vahet ei tähelda. Ebamugav on ikka. Olen seda madratsiostu muudkui edasi lükanud, sest hea madrats teatavasti maksab päris palju.

  • Avatar
    Vasta Liina 13. juuni 2017 at 10:55

    Uus madrats kuluks väga ära, kuna mõned aastad tagasi juhtus õnnetus, kus sai selg tõsiselt viga ja nüüd raseduse ajal on seljavalud jälle jubedad ja igapäevased. Meie voodile sobiks 160x200x18 cm suuruses madrats.

  • Avatar
    Vasta Merilin 13. juuni 2017 at 10:55

    Kuna me elame ühetoalises korteris ja praegu magame maas, kahel eraldi madratsil, mis on kokku lükatud, siis need pidevalt öö jooksul vajuvad laiali ja jeesus maria kui rõve see pragu on!!! Tahaks ju ikka üksteisele lähedal olla, mitte kumbki eraldi oma madratsil.
    Me väga-väga tahaksime omale seda 180×200 madratsit 🙂

  • Avatar
    Vasta Maria 13. juuni 2017 at 10:54

    160×200 oleks väga hea meie uuele voodile ☺

  • Avatar
    Vasta AK 13. juuni 2017 at 10:54

    Mina nii ootan, et saaks alustada magamistoa remonti. Ma alustaks siis uuest madratsist (180*200) ja oleks hea algus kohe tehtud. Ühes tükis suur madrats oleks unistus, kuna meil juhtus selline lugu, et renoveerisime oma maja ja alguses magasine alumisel korrusel ja siis kui üleval sai tuba valmis selgus, et see suur madrats ei mahugi trepiaugust üles ? ja asendasime kahe väiksemaga. Seega pöidlad peos ootan! ?

  • Avatar
    Vasta anukasss 13. juuni 2017 at 10:54

    180×200 madrats – mu selg vajab seda! Ma käisin peale sünnitust nüüd mitu kuud füsioteraapias, et oma seljavaluga paremini toime tulla ning ka puusaga, läks paremaks, kuid kindlasti parem madrats oleks ka oluline, praegu meil suht mingi suvaline, pehme on küll, aga ma tihti ärkan öösiti seepärast üles, et külg on surnud vms.

  • Avatar
    Vasta Mariliis Oja 13. juuni 2017 at 10:54

    Oi kuidas sooviks ka selja ja kaelavaludest lahti saada ning oma ikka heakene 10 aastat vana madratsi välja vahetada, mis ka raha kogumisel hetkel plaanis oli. Oleks teadnud et tõesti mõni madrats võib nii hästi seljale mõjuda siis oleks viimase kuu ravimassaaži võlad investeerinud sellesse madratsisse. Siiani vaevlen suuremate tulemusteta ja tiksun 400€ võla otsas.
    Aga parima õnne puhul on sobilik madrats 160x200cm suur. Kui peaksin võitma siis küpsetan Sulle küll ühe kena maitsva koogi tänutäheks. Päikest ?

  • Avatar
    Vasta Merilin 13. juuni 2017 at 10:54

    Hei, mei perele oleks sellest väga suur abi, eriti mu elukaaslasele kes vaevleb igapäevaselt seljavalude käes.
    On küll noor 30aastane pereisa, aga on juba 4 aasta jooksul kaks korda operatsioonil käinud seljaga aga ikka tolku pole?
    Ehk oleks abiks?
    (Sobilik suurus oleks 160*200)

  • Avatar
    Vasta Annika 13. juuni 2017 at 10:53

    Rasedus jõudis just sinnamaani, kui enam selili magada ei saa ja madratsit noolin juba mitu aastat, kuid ei leia raha selle väljamineku jaoks. 160x200x18 madrats teeks elu helgemaks!

  • Avatar
    Vasta Merili 13. juuni 2017 at 10:53

    160×200 sobiks hästi 🙂

  • Avatar
    Vasta Katrin 13. juuni 2017 at 10:53

    160*200 madrats oleks super. Rasedus on minu alaseljaga samuti üks null teinud 🙁

  • Avatar
    Vasta Liia 13. juuni 2017 at 10:53

    Minu lastele kuluks ikka väga ära Napsie madrats 180*200- nad veel nii noored, aga seljad juba valutavad.

  • Avatar
    Vasta Eva 13. juuni 2017 at 10:53

    Osssaaa jäme jumal! Ka minu selg täiesti pekkis, olen lasknud seda isegi kiropraktikul ragistada.. Ikka jamab, eriti nüüd-peale teise lapse sündi.. Palun, palun, uus madrats- tule päästa mu selg! Ps! Ole mõõdus 180*200?

  • Avatar
    Vasta Kelli 13. juuni 2017 at 10:51

    Hetkel tõmbame vana ja väsinud vedrumadratsi katkiseid vedrusid hommikuti kintsudest välja, lina vereplekke täis, aga lihtsalt pole võimalik uut madratsit lubada.
    140×200 madrats teeks elu paradiisiks..

  • Avatar
    Vasta Anna 13. juuni 2017 at 10:51

    160*200 oleks ideaalne 🙂

  • Avatar
    Vasta Liis T 13. juuni 2017 at 10:51

    Ma olen kimpus koguaeg selja ja õlgade valuga ja see pinge õlgades tekitab meeletuid peavalusid. Kuid tuleb ausalt tunnistada, et ei ole hetkel seda raha uut madratsit osta. Ostsin aasta lõpus uue kattemadratsi ja mul tunne, et ta seal vana vedrumadratsi peal ka täiesti vildakaks ära vajunud.
    Üks 160×200 suurusega napsie päästaks elusid hetkel.

  • Avatar
    Vasta Evely 13. juuni 2017 at 10:51

    160×200 🙂

  • Avatar
    Vasta Madli 13. juuni 2017 at 10:51

    160×200
    Oi kui ideaalne oleks võita see madrats. Ehk pääseme samuti neist kohutavatest seljavaludest. 🙂
    Oleks imeline kingitus. 🙂

  • Avatar
    Vasta Ke 13. juuni 2017 at 10:51

    Meil praegune voodi nii logu ja ebamugava madratsiga, et tahtsin juba ammu uue osta. Aga kui poes madratsite hindu nägin, siis mõtlesin, et vana voodi vist kannatab ikka veel mõned aastad. Aga kas mu selg ka senikaua vastu peab?
    Niiet praegu on küll see hetk, kus loosiõnn võiks naeratada ja mind ühe 160×200 madratsiga õnnistada.

  • Avatar
    Vasta Eneli 13. juuni 2017 at 10:51

    Ise kannatan ka just alaseljas paiknevate valude käes, vahel kohe raske liikuda ja madratsi võit oleks hetkel jube hea, kuna ostsime just uue korteri ja sinna olekski ühte õiget pilvekest vaja, kus mõnusalt puhata oma valudest 🙂

    • Avatar
      Vasta Eneli 13. juuni 2017 at 10:52

      160×200 oleks täitsa sobilik meile 🙂

  • Avatar
    Vasta Kertu 13. juuni 2017 at 10:51

    Mina sooviks väga omale võita 160×200 suuruses madratsit. Mul sarnane lugu nagu Mallukal. Seoses kolimisega olid niigi suured väljaminekud ja seetõttu hoidsin madratsi arvelt kokku ning soetasin kõige odavama madratsi, mis poes leidus. Nüüd kaks aastat hiljem on madrats omadega täitsa läbi ning raudvedrud torgivad öösel külje all ?. Ilmselt tänu sellele on hakanud ka viimasel ajal seljavalud piinama. Loodan väga võidule (esimene loos üldse millest siin osa võtan ?), kuna hetkel pole endal kahjuks võimalust uut madratsit soetada ?

  • Avatar
    Vasta Kersti 13. juuni 2017 at 10:51

    140*200?ehk õnn naeratab mulle??

  • Avatar
    Vasta A 13. juuni 2017 at 10:50

    160*200 oleks küll super! ?

  • Avatar
    Vasta Mari 13. juuni 2017 at 10:50

    Tundub tõesti super madrats ja hoian kõiki pöidlaid ja varbaid, et see madrats mulle voodisse hüppaks. 😛
    Meile istub hästi 160x200cm laiune.

  • Avatar
    Vasta Gerli 13. juuni 2017 at 10:50

    Minule iskilikult sobib kõiksugustel madratsitel magada, pole väga probleeme sellega. Minu mehel on igasugu hädad, küll on liiga pehme ja siis on liiga kõva. Hetkel siis selline madrats, mis tema meelest liiga pehme. Iga hommik tal selg jälle haige, viimasel ajal üldse diivanile magama läinud :). Niisiis tahaks talle head meelt valmistada ja selle uhke madrati talle kinkida, et ükskord äkki lõppevad ka tema piinad ja mingis mõttes ka minu omad 🙂

  • Avatar
    Vasta Triinu 13. juuni 2017 at 10:50

    160×200 madratsit oleks tarvis

  • Avatar
    Vasta mari 13. juuni 2017 at 10:49

    Palun mulle üks 180×200 madrats. Ostsime eelmine aasta uue kodu ning remondi kõrvalt ise ei jaksa.

  • Avatar
    Vasta Liisa 13. juuni 2017 at 10:49

    Sooviksin osaleda loosis, kuna vana madrats on väsinud, vedrud mõningates kohtades ära vajunud, kahjuks aga hetkel eelarve ei luba uut soetada. Aga nii minul kui mehel on vaja väljapuhatud ööd, (mehel pikad ja rasked tööpäevad ja mina rase) mida hetkel olev madrats ei paku. Oleksime väga õnnelikud, kui loosiõnn ka kunagi meile naerataks. Madratsi suurus 140*200cm.

  • Avatar
    Vasta Rane 13. juuni 2017 at 10:49

    Seda sooviks küll väga väga, minul peale lapsi juba mõnda aega seljaprobleemid, millest täiesti lahti pole saanudki, samuti mehel oma haigusega kaasnevad seljaprobleemid ja uut madratsit oleks juba ammu vaja, sobiks meile 160*200 ☺️

  • Avatar
    Vasta Svea 13. juuni 2017 at 10:49

    160×200 oleks hästi… ka megad seljavalud aegajalt… mõtlesin et mul miskit viga… aga kahtlustasin siiski madratsit…

  • Avatar
    Vasta Maarja 13. juuni 2017 at 10:49

    160×200 madrats!! Ehk aitaks see ärgata hommikul ilma seljavaluta ja normaalse alla 30-aastase moodi voodist välja saada. Ph, 30-aastane ei peaks ka niimoodi välja ronima 😀

  • Avatar
    Vasta Maarika 13. juuni 2017 at 10:48

    Väga, väga oleks vaja korralikku madratsit. Mõõt oleks 160×200 🙂

  • Avatar
    Vasta Birgit 13. juuni 2017 at 10:48

    Jätkuks eelmisele kommentaarile… meie valitud suurus oleks 160×200:)

  • Avatar
    Vasta Kätlin 13. juuni 2017 at 10:48

    Meil endal on okei madrats, aga kui lapsele voodi ostsime, siis kohe oli siin väikelinnas saadaval vaid vedrumadratsid. Midagi pidime ju sinna ostma, aga see on päris jube küljealune. Vb laps oma raskuse all ei taju neid vedrusid, aga kui issi on koos temaga seal maganud, siis ütleb ka, et ei kõlba see kuskile. Mina valiksin oma lapsele selle pilvekese, mõõduga 90×200 ( vist oli).

  • Avatar
    Vasta Helen 13. juuni 2017 at 10:48

    Ma suren varsti oma unepuudusesse ja valutavasse selga. 160*200 madrats päästaks mu hinge! 😀

  • Avatar
    Vasta Birgit 13. juuni 2017 at 10:47

    Meil oleks just vaja uut madratsit abikaasa pärast. Temal on ka pidevad seljavalud pärast voodis magamist ( käib kaugel tööl, igapäev ei maga kodus, seega kohe on aru saada, et asi just meie madratsis). Loodan, et loosiõnn naeratab:)

    • Avatar
      Vasta Birgit 13. juuni 2017 at 10:49

      Jätkuks eelmisele kommentaarile… meie valitud suurus oleks 160×200:)

  • Avatar
    Vasta Maren 13. juuni 2017 at 10:47

    Ohh, uus madrats ongi just mu õnnest puudu!!! Eelmine on juba täiesti eelajalooline (20+ aastat, endal ka lausa piinlik tunnistada), viimane aeg oleks see dinosaurus uue vastu vahetada. Ma soovin madratsit suuruses 160×200. Aitäh!

  • Avatar
    Vasta Liis 13. juuni 2017 at 10:47

    160×200
    Mu mees töötab Lätis ja igakord, kui ta koju tuleb, siis ta kurdab, et selg ja kael ja terve ta keha hakkab valutama sellel madratsil. Ma kardan, et varsti ta enam ei tule, kui ma uut madratsit ei osta või ei võida 😀

  • Avatar
    Vasta Mari 13. juuni 2017 at 10:47

    Olen kahe väikese lapse ema nagu ka sina 🙂 ja paljud teised tublid naised 🙂 kuna vanusevahe lastel on väike siis kindlasti on palju tegemist nendega 🙂 ja uni see ainuke aeg iseendale see oleks niii oluline!! Kuna me otsime pingsat oma elamist ja hetkel magame yyripinnal in sealne madrats kohutav 🙁 uut mis seal oleks hea ja ka hiljem oma kodus oleks , oleks hädasti vaja !

    • Avatar
      Vasta Mari 13. juuni 2017 at 10:47

      Oih! Madratsi suurus on meil 160×200

  • Avatar
    Vasta Tuuliki 13. juuni 2017 at 10:46

    See on küll hea loos. Mul on vana madrats, mis on mōnest kohast lohkus ja on tunda ka kōrgemaid vedru kohti. Uus madrats oleks super! Sooviks 180×200.

  • Avatar
    Vasta Laura 13. juuni 2017 at 10:46

    Madrats oleks ideaalne siis 160×200 🙂

  • Avatar
    Vasta Liis 13. juuni 2017 at 10:46

    otsime just head madratsit ja 160*200 sobib imeliselt!:)

  • Avatar
    Vasta B. 13. juuni 2017 at 10:46

    Sooviks väga 160×180 suurust madratsit.
    Tundub et ma polegi ainuke,kellel sellised nii seljamured nii noorelt. Võiks öelda et juba teismelisena oli mul seljaga probleeme,peale rasedust on asi veel hullem, selg naksub ja valutab ,last ei saa nii palju süles tassida kui tahaksin. Enne magama minekut olen õhtuti lamanud natuke põrandal,selg naksub ja läheb paika.Usun et uus madrats oleks imeline kingitus minu seljale 🙂

  • Avatar
    Vasta Pirks 13. juuni 2017 at 10:45

    180×200
    Oleme mehega kaks aastat elanud üürikas, kus on kohutav madrats(madratsid). Suures voodis on siis kaks sellist käulat, et jube 😀 Kui magada, siis on tunda neid vedrusi ja hommikuks selg mega valus. Muretsesime ka kattemadratsi, aga see vähekene leevendab seda ebamugavust tunnet hommikul kuid siiski selg hommikul aiai.

  • Avatar
    Vasta Laura 13. juuni 2017 at 10:45

    Issand, kuidas madrats oleks meile õnnistus! Elukaaslane on hädas kaela- ja seljavaludega, mina magan rahutult. Magame lahtikäidaval nurgadiivanil, mis on igalt poolt juba sisse vajunud. Ja ega kolmas pereliige, kass, ka uuest uhkest madratsist ära ei ütleks 😀

  • Avatar
    Vasta Kaidi 13. juuni 2017 at 10:45

    Vaga sooviks madratsit suuruses 160*200. Preaegune madrats on lihtsalt kohutav! Kuna lõpuks sai oma päris enda pesa soetatud, mille elamiskõlblikuks muutmisele läks nii palju raha, et lihtsalt polnud raha mööbli ostmisele ja mugavuste tagaajamiseks siis saigi ostetud paarikümne eurone kellegi teise vana vedrumadrats. See on nii ära vajunud, magades käed surevad ning hommikul ei saa kuidagi kõndima, sest seljast võtab uhe jala nii kinni 🙁 Kuid jah, kahjuks niipea ei näe veel võimalust ise soetada kvaliteetsemat madratsit ja plaani on võetud ka pisipere siis ma kohe ei teagi, kuidas kõhuga suudan sellel magada. Kui nüüd nägin sinu postitust madratsi loosist siis mõtlesin, et see loos tasub tõesti proovimist ja lootma jäämist ehk naeratab kordki loosiõnn!

  • Avatar
    Vasta Liis 13. juuni 2017 at 10:45

    Proovin ka enda loosiõnne. Praegune madrats on mul nii ära magatud, et keskel on üks suur äravajunud auk, kuhu kahekesi magades kokku libised (teine variant on äärest kinni hoida ning serva peal üritada magada :D), ka pealmine kattemadrats ei lahenda kahjuks seda olukorda. Uus 160×200 madrats sobiks ideaalselt 🙂

  • Avatar
    Vasta Sandra 13. juuni 2017 at 10:44

    Täpselt sama lugu, et kui voodil imetan last, siis ta vajub kuskile külje alla, kuna madrats pole just kõige parem.

    Sooviksin väga seda madratsit võita ! 🙂
    160×200

  • Avatar
    Vasta AiriR 13. juuni 2017 at 10:44

    Mina olen oma valutavas seljas süüdistanud ise ennast. Tõstan asju valesti ja liiga raskeid… Palju istuvat elustiili, autojuht… Rasedus jne jne.. Aga äkki on asi hoopis sellest 10 aastat vanas madratsis hoopis?! 😀 igal juhul kuluks meile üks uus 180*200 Napsie ära 🙂

  • Avatar
    Vasta Anita Nasir 13. juuni 2017 at 10:44

    Oeh, uus madrats meie kodus oleks supper. Samuti vaevavad ka mind alaselja valud eriti hommikul ärgates. Ei tea millest ,kas minu magamis asendist või tõesti odavast madratsist ? 160×200 oleks meie uue madratsi mõõduks ?

  • Avatar
    Vasta ss 13. juuni 2017 at 10:44

    oi, 140×200 kuluks mulle täpselt ära. olen kolimas ja voodit kaasa võtta ei saa… tuleks vähemalt madratski!

  • Avatar
    Vasta Hanna 13. juuni 2017 at 10:43

    Madrats suurusega 160X200 🙂 nii super või oleks ?

  • Avatar
    Vasta Chris 13. juuni 2017 at 10:43

    Tahan voita just seda madratsit!!! ?? 180×200 ✌?

  • Avatar
    Vasta Marju 13. juuni 2017 at 10:43

    90×200 madrats sobiks täpselt lapsele voodisse.

  • Avatar
    Vasta Aljona 13. juuni 2017 at 10:43

    160X200 sobiks ideaalselt värskelt renoveeritud magamistuppa 🙂 ja selg ütleks ka kindlasti tuhat tänud 😉

  • Avatar
    Vasta Maarja 13. juuni 2017 at 10:42

    Üks hea ja kvaliteetne madrats kuluks väga ära, 180×200 madrats sobiks meile 🙂

  • Avatar
    Vasta Jane V 13. juuni 2017 at 10:42

    Meile kuluks ka nii hea madrats ära. Meie praegune sai ka liiga pehme valitud siiski ja ei ole mugav. Meil on 160*200 voodi 🙂

  • Avatar
    Vasta Kairi Kallas 13. juuni 2017 at 10:42

    Vanematel on kohe-kohe tulemas pulmaaastapäev (22. juuni 27 aastat), siis kingiksime rõõmuga neile uue tutika madratsi ? kuna isa vaevleb samuti seljavaludes, siis usume et see madrats oleks justkui ideaalne muredest vabanemiseks ning kindlasti suudaksime neid ka üllatada! ?(suuruseks 160×200)

  • Avatar
    Vasta Carmen 13. juuni 2017 at 10:42

    90x200cm?

  • Avatar
    Vasta Kaits 13. juuni 2017 at 10:42

    Mina vaevlen ka seljavalude käes, sest magan kušetil, mis on oma päevad juba ära elanud. Olen pikalt mõelnud soeatada endale uus madrats ja voodiraam, aga paraku on nende kahe korraga välja ostmiseks vaja üpris kobedat summat ja selle tõttu olen ma seda ka pidevalt edasi lükanud. Tsiteerides Mallukat, siis: “Almaš Taevaisa..” 😀 Palun ole helde ja tee nii, et mina ka ükskord mõne loosi võidaksin 😀
    Kuna ma niikuinii peaksin madratsi jaoks voodiraami ehitama või soetama, siis madratsi laius ei ole otseselt oluline. Küll aga oleks ideaalne, kui kaaslane ka oma peakese mulle kõrvale saaks poetada 😀 Hetke seisuga on mu lebamisase 160×200.

  • Avatar
    Vasta Silvia 13. juuni 2017 at 10:41

    Vot sellest loosimises võtan küll osa. Ostsime elukaaslasega ca pool aastat tagasi voodi+madratsi komplekti mingist netipoest aga oii kui jube see madrats on, vahet ei ole mis pidi ennast keerata, ikka mingi vedru või muhk või lohk täpselt külje all ja nii ebamugav on. Vähemalt edaspidi tean, et need voodiraam + kingituseks madrats on väääga halb valik, sest noh ilmselgelt see madrats ei saagi midagi eriti kvaliteetset olla, kui ta ju nö kingitus on.
    Kui ehk loosiõnn naeratab, siis hea meelega valiks 160x200x18 cm madratsi.

  • Avatar
    Vasta Viivika 13. juuni 2017 at 10:41

    160×200 madrats kuluks marjaks ära küll. Kuna olen väga palju kolinud ja erinevates voodites maganud, siis tean, mis vahe on kvaliteetsel madratsil või lihtsalt auklikul diivanil 🙂

  • Avatar
    Vasta Enelin 13. juuni 2017 at 10:41

    Olles maganud 4 aastat juba lahtikäiva diivani peal ruumipuuduse ja mis seal salata, rahapuuduse tõttu. Nüüd kolime alga oma pessa ja eks ikka ole raha mujale kulutada kui voodile ja madratsile. Sooviksin madratsit ilmselt suuruses 160×200. Nojah, kuna pulmad on ukse ees, siis oleks see ülikõva pulmakink mu tulevasele abikaasale kes enamik aja veedab jalgadel ja metsas 🙂

  • Avatar
    Vasta Mariliis 13. juuni 2017 at 10:41

    180*200
    Selg koguaeg valutab ja raseduse ajal läks veel hullemaks. Üks hea ja kvaliteetne madrats kuluks ära!

  • Avatar
    Vasta Monika 13. juuni 2017 at 10:41

    Väga oleks vaja uut madratsit, hommikuti on meeletud selja valud. Äkki Napsie aitab ka mind 😀 Madrats võiks olla 140×200

  • Avatar
    Vasta Elise 13. juuni 2017 at 10:40

    Mul on voodis suisa 2 madratsit, mõlemad 80×200 ja kui keegi tahab kaissu ronida, siis paratamatult lõpetab üks meist hommikuti madratsite vahel palja voodi peal 😀 seega on madratsi ostusoov olnud juba paar aastat, kuid alati tundub, et kuhugi mujale on olulisem investeerida kui heasse madratsisse. Mina tahaks ka oma elukaaslasega hõljuda 160×200 pilve peal pliis!!

  • Avatar
    Vasta liina mikk 13. juuni 2017 at 10:40

    160×200 uus madrats oleks super 🙂

  • Avatar
    Vasta Evelin 13. juuni 2017 at 10:40

    160×200
    Oleme elukaaskasega tudengid ja hoogu kogunud madratsi ostmiseks, paraku tudengina käib see üle jõu. See madrats oleks lausa super selle välivoodi taolise aseme kõrval, kus praegu magame. Pealegi saame selle enda tulevasse ühisesesse kodusse kaasa võtta, kuna see ilmselt kestab kaua! 🙂

  • Avatar
    Vasta Kaija 13. juuni 2017 at 10:40

    See madrats suuruses 140×200 kuluks ära mu emale, kellel on tihti seljavalud. Kuna tal on ka sünnipäev tulekul, oleks see lihtsalt parim kingitus 🙂

  • Avatar
    Vasta Mailis 13. juuni 2017 at 10:40

    Sooviksin ka loosis osaleda. Ma tegin 2a tagasi samasuguse vea. Remondiga läks samamoodi raha palju ja kokku hoidsin uue voodi ja madratsi pealt. Ostsin köige odavama madratsi mis leidsin. Kahjuks töövöimetuspensionil oleval noore neiuna oleks madrats üli suur unistus (olen 21 ?). Vaevlen seljaga kahjuks juba aastast 2012 igapäevaselt ja öiget madratsit on väga raske leida.
    Madratsi soov oleks 140×200 🙂

  • Avatar
    Vasta Grete 13. juuni 2017 at 10:40

    Omg, seda mul just vaja ongi! Seljavalud on kestnud poolteist aastat alates raseduse lõpust. Lisaks halvasti magamisele on lisandunud õla – ja kaelapinged, mis tekitavad peavalusid. Last pean tõstma hambad ristis, sest valu on õudne. Olen ammu mõelnud uuele madratsile(160×200). See loos tundub praegu täielik heaven 😀

  • Avatar
    Vasta Maarja Luik 13. juuni 2017 at 10:40

    Mul hetkel Dormeo oma, mis valusid pole leevendand. Uus madraks oleks õnnistus ja 160*200cm sobiks hästi. Ei mäletagi seljavaluta elu enam…

  • Avatar
    Vasta Marii 13. juuni 2017 at 10:39

    Hädasti oleks uut 160×200 madratsit vaja. Tegime kunagi ka selle rumala vea ja ostsime odava madratsi. ?

  • Avatar
    Vasta Bärps 13. juuni 2017 at 10:39

    Üks mõnus 180×200 madrats sobib ilusti minu koju ?
    Jääme pöidlaid hoidma ?

  • Avatar
    Vasta Reet 13. juuni 2017 at 10:38

    160 x 200. Vaevlen ka seljavalude käes ja oleksin maalima õnnelikum, kui saaksin nüüd kvaliteetset und nautida! Ja seda nii, et hommikul saaksin krapsakalt püsti, mitte alaselga kinni hoides oijates!

  • Avatar
    Vasta Karoliine 13. juuni 2017 at 10:37

    140×200 suuruses sooviks 🙂

  • Avatar
    Vasta Heleny 13. juuni 2017 at 10:37

    Oii kui kaua on seda madratsi ostu edasi lükatud, kuigi vaja oleks juba ammu olnud osta. Just samamoodi on kunagi odav madrats ostetud ja väga tihti on alaseljavalud hommikul ärgates. Aga eks see kvaliteetne madrats on kallis ja koguaeg mõelnud, et ah lähitulevikus ostan…. ja nii see ost veninud on. Ühesõnaga kui ma muidu pigem loosimistes ei osale ja olen seda meelt, et küll ma ise ka jaksan selle vidina vajadusel osta siis madratsi loosis oleks lausa patt mitte osaleda. Madrats mis meie koju sobiks oleks 160×200 ning oleks enam, kui oodatud 🙂

  • Avatar
    Vasta Diana 13. juuni 2017 at 10:37

    Kõik punktid täidetud, lisasin Napsie Eesti sõbraks. Võidukorral kuluks 140*200 ?

  • Avatar
    Vasta Kadri 13. juuni 2017 at 10:36

    Palun mulle üks 160×200 suuruses madrats! Aitäh! 🙂

  • Avatar
    Vasta Kati 13. juuni 2017 at 10:35

    Ma eelköige sooviks seda elukaaslasele kuna temal selg valutab ja on halb uni. Ta pole vist korralikult magada saanud mingi pool aastat. On söönud unerohte aga midagi ei möika. Ehk see madrats aitab , sooviksin 180×200 madratsit.

  • Avatar
    Vasta Kerli 13. juuni 2017 at 10:35

    Sooviksin väga võita uut madratsit 180×200 cm. Meie madrats on sama vana kui meie suhe – 10 aastat ja vajab juba ammu väljavahetamist. 🙁

  • Avatar
    Vasta Arles Rosenthal 13. juuni 2017 at 10:35

    160×200 suurus oleks täpselt see mida vaja kuna praegune madrats on kõvem kui betoon ???

  • Avatar
    Vasta Marta 13. juuni 2017 at 10:35

    160×200.
    Võiks kordki elus normaalse aseme endale skoorida. Lapsena magasin pidevalt diivanvooditel, kuhu meie jube armas, aga ka üsna jobu koer augu kaevas ja sinna poegis. Alati just minu voodisse. 😀 😀 Praegu olen mingi aukus madratsiga pidanud leppima, mis krigiseb hullemini kui mistahes asi 😀

  • Avatar
    Vasta Kristiina 13. juuni 2017 at 10:35

    Teeme hetkel just remonti ja otsime ka uut madratsit ja mõtlesimegi, et lihtsalt ei raatsi raisata ja pole nii suurt summat 😀 Seega oleks see super võit, 160×200 oleks mõõduks

  • Avatar
    Vasta Merle 13. juuni 2017 at 10:34

    Meie soetasime paar aaastat tagasi mibgi dormeo madratsi kus üks pool kõvem teine pehmem… aga no sry see madrats ei kõlba kumbagi pidi… hommikul ärkad oled ikka väsinud ja lisaks kõik kohad nii hullult valutavad… kõige hullemini küljed…
    Uus madrats oleks parim kingitus üldse… suurus sobiks 160×200

  • Avatar
    Vasta Ave 13. juuni 2017 at 10:34

    Meil dormeo madrats ja see on keskelt täiesti lohku vajunud. Jube nõme. Meil 140 lai voodi. Seina ääres magas koguaeg laps ja sealt on täiesti vajumata. Keskel magan mina ja seal on hiigel pepulohk! Ja ääres siis abikaasa, kelle pepulohk ühineb minu pepulohuga ja nii on keser voodit suur pepulohk! Oehh. Mees teeb palju füüsilist tööd ja uus madrats oleks väga-väga vajalik, kuna tal uneaeg üsna napp siis see hiigel pepulohk eriti kaasa ei aita!

    Vali meid! Meile sobiks madrats mõõtudega 140x200x18!

    • Avatar
      Vasta Kris 24. detsember 2019 at 00:52

      Mulle tundub täiesti uskumatu, et on võimalik magada 140×200 voodil kolmekesi!! Meil on 2 aastane laps, kes suudab isegi 160×200 voodist endale pool kahmata, hull laiutaja on ikka. Soovituslik on kord kuus madratsit keerata, nii et raskus ei vajuks kogu aeg täpselt sama koha peale. Ilmselgelt gravitatsioon teeb aja jooksul oma töö. Garantiitingimustes on ette antud loomuliku vajumise määrad. Kui madrats on vähem kui 5 aastat vana siis soovitan kindlasti neid tingimusi uurida ja garantiile rõhuda. Kõik suuremad tootjad vahetavad madratseid välja kui kulumine on normist kiirem.

  • Avatar
    Vasta Annika 13. juuni 2017 at 10:34

    160×200
    Võtaks siis tekid, padjad ka juba 😀

  • Avatar
    Vasta Merje 13. juuni 2017 at 10:34

    Kolm rasedust koos kaasasündinud probleemiga on teinud oma töö ja uut madratsit oleks hädasti vaja. Suurus 160×200.

  • Avatar
    Vasta Carolina 13. juuni 2017 at 10:34

    Pilvekesel magamise vastu poleks midagi. 160x200cm

  • Avatar
    Vasta Jaanika V 13. juuni 2017 at 10:34

    Elukaaslasel on pidevalt seljavalud, just madratsi pärast, oleme juba ühe korra madratsi ringi keeranud, siis oli mõneks ajaks parem aga ega see teinegi pool kaua vastu pea. Seega madratsit suurusega 160×200 oleks meil hädasti vaja.

  • Avatar
    Vasta Annekai 13. juuni 2017 at 10:33

    Napsie 160×200 madrats oleks mu vanematele väga super. Kuna mul emal on ka kohutavad seljavalud ja ei ole kahjuks võimalik uut madratsit soetada, siis see oleks neile super!
    Kuna mõlemad teevad füüsilist ja rasket tööd, siis peaks ka uni olema ju kvaliteetne, mida nende uni kindlasti ei ole..

  • Avatar
    Vasta Kristel 13. juuni 2017 at 10:33

    Mu kõige ägedamale empsile sobib ideaalselt 160×200 madrats 🙂

  • Avatar
    Vasta Helena 13. juuni 2017 at 10:33

    Mu enda madrats pole ehk parim, aga ajab asja ära. Loosin osaleksin hoopis enda ema pärast, kes juba üle 10 aasta on seljavalude käes võidelnud ja usun, et see ehk oleks tore kingitus talle, mis ehk veidike teda elukvaliteeti parandaks.

    Madrats võis olla 160×200 cm.

  • Avatar
    Vasta Sigrit P 13. juuni 2017 at 10:32

    Seljavalud on ka minu igapäevaseks kaaslaseks. Tegin paar kuud tagasi läbi ka pikaajalise ravi aga see päädis hoopiski igasugu muude kõrvalnähtudega. Treenin trennis olles oma seljalihaseid ja püüan oma toimetusi võimalikult õiges asendis teha. Vaatamata kõigele valu ei kao kuhugile, kuid ehk see madrats tooks ka minule leevendust. Oleksin väga õnnelik kui võidan ja selg saaks öösel puhkust ning valu taanduks. ?

  • Avatar
    Vasta Anna 13. juuni 2017 at 10:32

    Pole kunagi loosidest osa võtnud kuna sisetunne ütleb et mäh mis ma ikka osalen kui nagunii ei võida. Kuna uut madratsit on väga vaja siis ei jäägi midagi muud üle kui osaleda. Madratsit sooviksin suuruses 180×200 🙂

  • Avatar
    Vasta Kristiina 13. juuni 2017 at 10:31

    Oh, jumal hoidku, midagi minusugusele seljahaigele! Kui õnn naeratab, siis soovin 160×200 madratsit, aitähhh paluun!!!

  • Avatar
    Vasta Annika 13. juuni 2017 at 10:31

    160×200 suurus oleks täpselt see mida vaja , et saaks üle mitme aasta nautida magamist.

  • Avatar
    Vasta K 13. juuni 2017 at 10:31

    Sooviks ka uut madratsit. Meil mölemal mehega seljad valutavad. Oleme ostnud kaks uut madratsit aga sellest pole eriti kasu olnud. Kahjuks pole vöimalusi väga kallist osta.

  • Avatar
    Vasta Elen 13. juuni 2017 at 10:31

    Ma tavaliselt ei võta loosimistest suurt osa, aga nüüd kui sellise loosi auhinna võidaks, oleks ma õnnega koos. Ostsin mingi aeg omale suuuure megailusa metallist voodiraami, hea pakkumine oli. Madratsit aga kaasa ei saanud, pidin leppima olemasoleva madratsiga mis selle raami jaoks aga väiksem ja nii ma siis magangi, pool raami ilma madratsita, koguaeg loodan mitte ennast sinna raamile läbi une keerata ?uut pole jaksanud ka osta, sest hinnad on päris krõbedad.(kasutatuna nagu madratsit ka ei sooviks osta) Ja kuna praegune madrats on juba ka vana ja vedrud vajunud, mõjub see mu seljale laastavalt, iga hommik mõtlen kas nüüd ma voodist ka püsti saan. Tööpäevad veedan püsti seistes ja selg ka sundasendis. Hoian pöilad pihus ja loodan ükskord elus ka võiduõnnele✌️

    • Avatar
      Vasta Elen 13. juuni 2017 at 10:32

      A ja madratsi suurus vist peaks olema 180*200. Pean üle mõõtma täpselt. ✌️

  • Avatar
    Vasta Greete 13. juuni 2017 at 10:31

    Kuna ma ei saa peale selili magamist voodis külgegi keerata ilma et valus oleks sest 3 rasedust on selja ikka nii tuksi keeranud, siis oleks küll ütlemata tore kui uue madratsi võidaks 🙂
    Võidu korral sobiks meile suurus 140×200 🙂

  • Avatar
    Vasta Anu 13. juuni 2017 at 10:31

    Kuna mul on tugev kaasa sündinud s-kujuline skolioos (segroo kõverus), olen tihti alaselja valuga kimpus. Plaan oli minna seljaga opile, aga jäin hoopis rasedaks. See on suurim õnn ja rõõm, aga selg kannatab kahjuks kõvasti. Olen oma rasedusega alles poole peal ja juba hädas. Praegu magan kohutavalt kohutavalt ebamugava madratsi peal ja pinge seljas aina süveneb. Tahaks rahulikult nautida seda ilusat aega ja ma usun, et korralik magamisase ja rahulik uni oleks palju abiks. Vankrite-turvatoolide ja muu beebikraami soetamisest kahjuks uue madratsi jaoks raha üle ei jää. Suurus sobiks meile 160×200. Pöidlad pihku!

  • Avatar
    Vasta Kristel 13. juuni 2017 at 10:30

    Minule kuluks ära 160x200cm suuruses Napsie madrats. Olen väga põnevil!?

  • Avatar
    Vasta Anne 13. juuni 2017 at 10:30

    Pole paha, kui võidaks ka omale uue 160*200 madratsi. Praegune pole enam oma nooruses.

  • Avatar
    Vasta Mari 13. juuni 2017 at 10:30

    180x200cm sobiks mulle

  • Avatar
    Vasta Maritte 13. juuni 2017 at 10:30

    Soovime oma iseehitatud uude majja ka uut madratsit. Hetkel kasutuses olev madrats on minujaoks ebamugav ning ma ei puhka öösel välja. Hommikuks kõik kohad valusad ja tundlikud. Uue madratsi suurus võiks olla 160*200 🙂

  • Avatar
    Vasta j 13. juuni 2017 at 10:30

    See mis madrats mis mu voodis praegu on, pole vist päris madrats. Selline suur puuvillane kott hoopis.

  • Avatar
    Vasta Kadri 13. juuni 2017 at 10:30

    Soovin madratsit lapsele 120*200. Hetkel on tal vanavedruvoodi. Ikka mõtled enne laste heaolule kui endale.

  • Avatar
    Vasta Eva 13. juuni 2017 at 10:30

    Aaaah, taevased jõud nüüd palun halastage mulle ometi!!! Nii väga vajan seda võitu, koguaeg lükkan uue madratsi (ja voodi) ostu edasi, sest noh…raha..aga selg koguaeg valutab 🙁 Kuna mul õlgadega lapsest peale probleemid ja valud, siis aitaks väärt madrats vähemalt uneprobleemidega ning teeks ka laste elu lihtsamaks, sest emme ei toriseks enam nii palju 😀
    160×200 oleks super ideaalne, et me terve pere mahuks kvaliteeti nautima. Pöidlad ja kõik muud asjad on mul nüüd igatahes kõvasti peos!!! 😛

  • Avatar
    Vasta Reelika 13. juuni 2017 at 10:29

    Lõpuks ometi loosid välja midagi, mida mul ikka üliväga vaja…..ma ei julge öeldagi, mitu aastat olen ühel ja samal madratsil maganud…pesnud seda, et saada beebi pissist lahti jne….laps nüüd kohe varsti juba 9 aastane….nii et oleks tore kui saaksime koos lõpuks ometi uue madratsi (printsess magab ikka emme kaisus), et magada nagu pilvekese peal….see oleks parim kingitus (meil mõlemal kohe varsti sunnad) meile! Nii et hoian pöidlad pihus, et lõpuks õnn ka meie õuele tuleks 🙂 suurus oleks siis 180×200.

  • Avatar
    Vasta Triinu T 13. juuni 2017 at 10:29

    Kolides ostsime uue madratsi. Poes kiideti seda maailma lõppu ja tagasi. Meie kui seljahaiged valutame ikka selga. Võidu korral lõpeks ilmselt mehel taastusravi ja arstide vahet käimine. ?? 160×200

  • Avatar
    Vasta Kätlin 13. juuni 2017 at 10:29

    Ma olen kade su peale, et saad ilma seljavaludeta ja veel pehme pilve peal magada. Meie madrats ja kattemadrats on nii läbi omadega ja pole nagu raha ka, et uut osta…see madrats mida loosid, meie voodi mõõtudele 160×200 maksab pea 500 eurot ja pole sellist raha kuskilt võtta.
    Selja keerasin laeva tööga 6 aastat tagasi tuksi ja nüüd peale sünnitust (5kuud tagasi) on lisaks alaselja valudele ka selg meeletult kange. Mu alaselja valud on sellised, mis võtavad vahepeal jalad alt, seega võtan loosist osa ja loodan, et võidaksime selle madratsi ja saaksin seljale puhkust ja pilve peal magada.
    Päikest!

  • Avatar
    Vasta Katrin 13. juuni 2017 at 10:29

    160×200 sobiks ideaalselt meie voodisse. Ka probleeme seljavaludega, ehk tõesti oleks lahendus uus madrats 🙂

  • Avatar
    Vasta Triin 13. juuni 2017 at 10:28

    Oleks tore kinkida madrats 160 x 200 oma emale, ta on taastumas insuldist ja uus madrats oleks kindlasti toeks taastumisel.

  • Avatar
    Vasta Irene 13. juuni 2017 at 10:28

    140*200 oleks sobiv. Hetkel voodis vana-vana poroloon. Kui ostsin selle, arvasin, et see madrats. Tänaseks olen jõudnud arusaamisele, et see lihtsalt tükk porolooni. No jah, päris vineeri peal ei maga ka ju.

  • Avatar
    Vasta Triinu 13. juuni 2017 at 10:28

    Hoidsin ka kunagi hea une arvelt raha kokku. Voodi läks katki ja madrats oli juba nii vana, et vedrud olid roietes (kasutasin vana tekki ”kattemadratsina” 😀 :D, ei aidanud). Ei raatsinud raha uuele voodile + kallile madratsile kulutada ja ostsin väikse diivanvoodi. Seljahädad on kogu aeg olnud, kaua seistes olen nagu vanur, selg hakkab valutama. 😀 Tahan ka pilve peal magada ja vedeleda, sest lebotamine on parim asi maailmas. Madratsit sooviks suurus 180×200, aitäh!!!

  • Avatar
    Vasta Mari 13. juuni 2017 at 10:28

    Meil oleks hädasti uut madratsit vaja. Samamoodi peale rasedust alaselg annab tunda tihti. Samuti on vana madrat kole, vana ning lapse poolt rüüstatud (2 aastane magab tihti meie juures ning õnnetusi ikka juhtub). Ehk naeratan loosiõnn ?. Vaja oleks madratsit suuruses 160×200.

  • Avatar
    Vasta Helis 13. juuni 2017 at 10:28

    160*200, väga oleks vaja uut toetavat ja mugavat madratsit. ☺

  • Avatar
    Vasta Liis 13. juuni 2017 at 10:28

    Mina sooviks väga 180×200 madratsit. Ämm ja äi kinkisid meile jõuludeks uue voodiraami 180 suuruses, kuid meie vana voodi oli kõigest 140 lai. Kuna uue madratsi raha polnud kusagilt võtta, ostsin neti kaudu kasutatud 180×200 madratsi. Seda eelnevalt proovida me ei saanud ja kätte saades selgus, et madrats on niiiiiii pehme, et haige lausa. Nüüd on nii, et madratsi keskel on täispikkuses muhk/kõrgendik, kuna meie mehega pole sulgkaalus ja oleme oma kohad nn sisse maganud. Madrats on nii halb, et hommikuti ärkan peavalu, haige alaselja ja väsinud külgedega. Abikaasal sama lugu. Kuna tema saab magada vähe ja ärkab igal hommikul kell 5, siis tema unekvaliteedi pärast olen rohkem mures. Seega loodan väga-väga uut madratsit võita, et me inimeste kombel magada saaksime 🙂

  • Avatar
    Vasta Kristiina 13. juuni 2017 at 10:27

    Ideaalne madrats oleks 180×200 🙂

  • Avatar
    Vasta Gerli 13. juuni 2017 at 10:27

    Sellist madratsit sooviks tõesti endale mis sellist imet teeb.
    Vajalik suurus oleks 180×200

  • Avatar
    Vasta Helena S 13. juuni 2017 at 10:27

    Oeh, oleme unistanud uuest madratsist alates hetkest, kui ühe üliodava kampaania käigus tasuta madratsi kaasa saime. Nüüd on see oma aja ikka sajaga ära elanud ning vedrud turritavad kogu aeg ribide vahele. Meie unistus oleks üks mõnus ja tore 140×200 madratsikene.

  • Avatar
    Vasta Evka 13. juuni 2017 at 10:27

    Mulle sobiks 80×200 suurus madrats,hetkel magan vanas laste naris,mis kaheks eraldi osaks saetud ning seljavaludega mul juba u 30a probleeme ja mitte kunagi pole olnud võimalust soetada uus voodi või isegi madrats.Loodan väga loosiõnnele see oleks parim kink mu elus ja ehk saaks seljavalusid vähemakski vähemalt!

  • Avatar
    Vasta Andrea 13. juuni 2017 at 10:27

    http://www.napsie.ee/madrats/
    Oleks tore, kui saaks mitte magada torkivate vedrude otsas. 🙂

  • Avatar
    Vasta V 13. juuni 2017 at 10:26

    Selle madratsi võidu puhul läheks madrats vanematele… Sest minu isa ja ema on alati valmis oma kahe tütre jaoks kõik hinge alt ära andma. Kuna isa vaevleb seljavalude käes ja meil õega pole sellist raha et üks tõeliselt korralik madrats osta. Soovime väga vanematele näidata kui tänulikud me oleme, et nad jätavad ennast paljudest asjadest ilma, et meil alati kõik vajalik olemas oleks.
    Suurus oleks ilmselt 140×200.

  • Avatar
    Vasta Rahel 13. juuni 2017 at 10:26

    Meil hetkel on ühe suure inimese madrats(140×200). Iseenesest madrats halb ei ole aga lihtsalt kahekesi on suhteliselt kitsas. On plaanis osta uus madrats, kuid hetkel proovime veel mõnda aega vanaga läbi ajada. Aitäh soovituse eest!

    Soovin ka loosis osaleda. Ma ei tea kas 160×200 või 180×200 aga pigem arvan, et 160×200 on piisav.

  • Avatar
    Vasta Eneli 13. juuni 2017 at 10:26

    Kuna oleme elukaaslasega mõlemad allergiaga kimpus ja vana voodi on juba…vana, siis oleksime uue madratsi (180×200) üle vägaväga õnnelikud 🙂

  • Avatar
    Vasta Mari 13. juuni 2017 at 10:25

    Ideaalne oleks 180x200cm. Praegune madrats krigiseb-kragiseb nii mis jube ning on juba pikemat aega kasutuses olnud. Pealegi oleks pea 2 aastasel plikal uue madratsi peal ju parem parem hüpata ?

  • Avatar
    Vasta Leen 13. juuni 2017 at 10:25

    Need vedrud mu selja all ja 2 pisema madratsi kokku lükkamisest tingitud pragu … oi ma vajaks seda madratsit. Mõõdus 180×200

  • Avatar
    Vasta A.K 13. juuni 2017 at 10:25

    Uus madrats kuluks ära küll, eriti seljavalude pärast, suuruseks sobiks 160x200x18

  • Avatar
    Vasta Kaie 13. juuni 2017 at 10:25

    160*200 oleks ideaalne, mu selg ja unenäod tänaks südamest 🙂

  • Avatar
    Vasta Getter 13. juuni 2017 at 10:25

    Mina oleksin ülimalt õnnelik 160×200 madratsi eest. 🙂 Remondi peale läheb nii suur summa, et madratsi jaoks jääb puudu ja minu voodiks saab diivan.

  • Avatar
    Vasta Kati 13. juuni 2017 at 10:25

    Oii, oleks küll uut madratsit vaja. ? Sobiks suurepäraselt 160*200 madrats ?
    Praegune madrats on juba päris vana ja nii ära vajunud, et võib kõik vedrud üle lugeda, mis parasjagu selja all on. Kuna peaaegu iga öö jagan voodit oma 2 kutiga, st elukaaslase ja 2 aastase pojaga ?, siis hommikuti on tavaliselt kõik kohad valutavad ja on kanged.
    Seega loodan pöidlaid hoides, et seekord naeratab loosiõnn mulle! ?

  • Avatar
    Vasta Kristi 13. juuni 2017 at 10:25

    Me oleme just uue madratsi otsingul praegu ja vaja oleks 180×200 madratsit. Vana sai ka päris soodne ostetud ja no ei ole kõige hullem, aga kõige parem ka mitte. Vähem kui 3 aastat kasutamist ja kohati on ebaühtlaseks muutunud juba. Madrats ei ole ikka asi, mille pealt kokku hoida.

  • Avatar
    Vasta Mari 13. juuni 2017 at 10:24

    160*200 oleks ideaalne 🙂
    elukaaslasega sellest kõvast diivanist selg juba valus 😀
    Ja ehk siis lõpuks ostaks selle voodi ära

  • Avatar
    Vasta Kären 13. juuni 2017 at 10:24

    160×200 suurusega madratsit sooviks, läheks mu vanematele, kellel kindlasti oleks hea magada madratsi peal mis nende mõlema selga hoiaks ☺️

  • Avatar
    Vasta Krista 13. juuni 2017 at 10:24

    Uus madrats kuluks väga ära, praeguse madratsi saime kaasa voodiga (ostsime kasutatud voodi) ja see oli juba enne meid lohku magatud. Madratsid on aga nii kallid, et uue ostmisest võime vist ainult unistada. Mõõtudelt sobib 160*200.

  • Avatar
    Vasta Merily 13. juuni 2017 at 10:23

    Sooviksin väga võita madratsit suuruses 180x200x18 cm.
    Teeksin üllatuse oma vanematele, kes on lihtsalt nii super vanemad, et hoolimata raskustest, on nad alati nõus kasvõi kõik ära andma, et vaid lastel hea oleks!!
    Loodan väga võita, sest ka kuu ja tähtede toomisest ei piisaks, et kirjeldada oma tänulikkust 🙂

  • Avatar
    Vasta Jane 13. juuni 2017 at 10:23

    Olen sinu blogi vaikne jälgija..loosimistel ei ole osalenud, aga just istusin arvuti taha, et hakata uurima, kust uue madratsi saaks ja mida üldse soovitatakse…ja no aga palun…nagu kandikul 🙂
    Ootan oma teist beebit ja meie perre oleks oodatud 160×200 madrats 🙂

  • Avatar
    Vasta K. 13. juuni 2017 at 10:23

    180×200 🙂
    Meil on ka voodis jube kehv madrats, lisaks on seljavalud ka viimasel ajal tihedad.
    See madrats on meil viimased 6 aastat olnud kasutuses, enne seda oli see kellegi teise oma. Õigemini polegi see päris madrats vaid tavaline kattemadrats ?
    Aga kuna madratsid on paraku kallid, siis ma pole raatsinud uut osta, ikka on vaja lapsele midagi, peagi on teine laps ka majas ja siis on juba kulutusi kahele lapsele ja nii see madratsi jaoks raha kõrvale panek aina edasi lükkubki.

  • Avatar
    Vasta Pille 13. juuni 2017 at 10:23

    160 x 200 cm

    Meie praegune madrats on (lisaks oma ilmselt üsna kõrgele eale) üle elanud kaks minu rasedust ja neist traumadest pole see taastunudki 😀 Hästi hea meelega saadaks selle vana lohkus madratsi pensile.

  • Avatar
    Vasta Merlys 13. juuni 2017 at 10:23

    160×200 suurust madratsit soovin! ☺

    • Avatar
      Vasta Liina T 13. juuni 2017 at 10:35

      160×200 suuruses madratsit soovin! 🙂 Selg karjub vana peal appi juba

  • Avatar
    Vasta MB 13. juuni 2017 at 10:23

    Oleks vaja 160×200 madratsit, see madrats, mis mul hetkel on, on mul olnud mingi 4 aastat ja täiesti kohutav, kuidas see juba ära vajunud on. Vedrud annavad küljeall tunda end ? Loodan väga, et võidan.

  • Avatar
    Vasta Maarja 13. juuni 2017 at 10:23

    180*200 mõõdus uus pehme pilv on väga oodatud mu koju!

  • Avatar
    Vasta Miret 13. juuni 2017 at 10:22

    Ei julge loota, aga siiski proovin. Äkki minu selg tõesti tänab mind, loodame…palun, palun…
    180*200cm.

    Lootma jäädes!

  • Avatar
    Vasta Marge Puranen 13. juuni 2017 at 10:22

    140×200
    Sooviksin seda madratsit oma tütrele, kes magab praegu mingi kökatsi peal.

  • Avatar
    Vasta Suslik 13. juuni 2017 at 10:22

    160×200

  • Avatar
    Vasta Celiina 13. juuni 2017 at 10:22

    Olen väga kaua juba seljavaludega kimpus olnud ning 160×200 suuruses madrats sobiks ideaalselt nii mulle kui ka kutile nende leevendamiseks.

  • Avatar
    Vasta Elina 13. juuni 2017 at 10:21

    Kuna olen pikka kasvu (181 cm) ja töö on seisev, siis päeva jooksul väsib selg väga ära. Hädasti oleks vaja uut madratsit, mis parandaks natuke seljavalusid. Magan hetkel ühe väga vana madratsi peal, mille vedrustus on väga ära kulunud.
    Ka mu kaaslane on hädas seljavaludega, olgugi, et on veel liiga noor nendeks. Seega sooviksin 160×200 madratsit.

  • Avatar
    Vasta Mari 13. juuni 2017 at 10:21

    160×200 🙂 mehega kõval diivanil magamisest juba selg valus :/
    oleks põhjust kohe uus voodi ka valmis ehitada 😀

  • Avatar
    Vasta Triin 13. juuni 2017 at 10:21

    Mu voodile sobiks 160x200x18 madrats. Mu massöör tänaks sind!

  • Avatar
    Vasta Terje S 13. juuni 2017 at 10:21

    Mulle väga sobib 160×2000 madrats, kuna vana madrats on juba kulunud ja oma aja ära elanud. Kuna ma lihtsalt armastan magada ja uni on minu jaoks väga oluline, siis uus madrats on lausa parim kingitus. 🙂

  • Avatar
    Vasta Meriliin 13. juuni 2017 at 10:21

    Kuna on pidevad alaseljal valud ja neerudega probleeme siis mul oleks väga hea meel kui mul oleks just see madrats kodus (160*180). Kindlasti kaoksid ka valud ära ja unega enam probleeme poleks 🙂

  • Avatar
    Vasta Laura 13. juuni 2017 at 10:21

    160 x 200 cm

  • Avatar
    Vasta Kelly 13. juuni 2017 at 10:21

    180×200
    Noor ja alles oma elu alustav pere nagu me oleme, läheb raha igale poole muule, kui kvaliteetsele madratsile, mis on teadagi kallis kuid samas oma hinda väärt. Korterit remontides ja sisustades aga paraku ei jää just väga palju vaba raha alles, et jõuaks osta korraliku madratsi ning seetõttu ostsime eelmine kuu oma imeilusale uuele voodile peale poroloonmadratsid, mis tahaksime hiljem küll välja vahetada, kuid millal, ei tea, sest beebi on ka tulemas, kes vajab veel omaette kulutusi, kuid kindlasti vajaks ka tema head madratsit, et emme ja issi kõrval mõnusalt tududa ja, et me saaksime pühendada rohkem aega ja mõtteid talle, mitte oma kangetele selgadele.

  • Avatar
    Vasta Janika 13. juuni 2017 at 10:21

    Ostsin ka omast arust mega hea madratsi, aga nüüd, peale aastast kasutamist annab selg tunda. Lisaks, kuna kasvatan kõhtu (nii pekipolstrit kui ka titte), siis on seljavalud praegu kuidagi eriti teema.
    Uus madrats oleks superluks küll – kujutan juba ette, kuidas tite kõrvalt need paari tunnised uned oleksid kõvasti kvaliteetsemad ja magusamad sellise madratsi peal magades! Voodi raamidesse mahub 160×200 madrats.

  • Avatar
    Vasta Katrin 13. juuni 2017 at 10:21

    Mina vajan madratsit 140×200. Praegune madrats on vist 15a vana juba ja totaalselt läbi. On küll plaanis uus osta, aga iga kord tuleb mõni uus ootamatu väljaminek. Nii see madratsi ost on veninud. Lastele on uued ostetud, ennast ilma jätnud. Seljavalud ja väsimus hommikul on ära tüüdanud. ?

  • Avatar
    Vasta Krista 13. juuni 2017 at 10:20

    160×200
    Tänu sellele, et tuba väike on, pidime voodi diivani vastu vahetama ja peale seds läks uni kohutavaks ? Öösiti ärkad koguaeg ülesse, ei saa väljamagada ja peale selle tekkisid mehel ka seljavalud ?? Otsustasime, et ostame siiski voodi tagasi ja see madrats oleks ideaalne kingitus. Kuna mu pisikesele aastasele pliksile meeldib ka meie juures magada, siis oleks kõigi kolme uni palju parem 🙂

  • Avatar
    Vasta Lea 13. juuni 2017 at 10:20

    160*200 sobiks hästi! Kuna mul on päris palju istuvat tööd,siis selg hakkab valutama,on pinges! Uut madratsit oleks hädasti vaja!

  • Avatar
    Vasta Mairi 13. juuni 2017 at 10:20

    Oleks väga vaja 160×200

  • Avatar
    Vasta Helina 13. juuni 2017 at 10:20

    Mulle kuluks see võit küll ära. Kõik rahad on maja ehituse peale läinud ja hetkel magame vana madratsi peal. See on nii kõva, et mu selg valutab hommikuti ( vana hea dormeo reklaam ei täida oma lubadusi) . Ja mitte ainult minu, vaid ka mu mehe. Nimelt tal on skolioos ( selgroo kõverus) . Kui ma peaks mingi ime läbi võitma, siis luban ka oma kirjaliku hinnangu anda . 🙂
    160×200

    Igastahes soovin osaleda loosis, tingimused täidetud.

    Kõike head

  • Avatar
    Vasta T 13. juuni 2017 at 10:20

    Oh kuidas oleme otsinud uut madratsit ja nüüd vaadates napsie madratsit, siis tahaks nii väga seda. Varasemalt olen küll uurinud dormeo kohta, kuid need on ikka tunduvalt kallimad. Soovin osaleda loosis ja võidu puhul valiksin 160×200 suuruses madratsi 🙂

  • Avatar
    Vasta Age 13. juuni 2017 at 10:20

    180x200x18 cm

  • Avatar
    Vasta Anni 13. juuni 2017 at 10:20

    Sooviks oleks 140*200 , me oleme elukaaslasega pikemat aega juba kimpus seljavaludega, mis ilmselgelt on tingitud ebanugavast voodist ( kuna tegemist üürikorteriga siis väga ei raatsi sinna kalleid asju osta, kahjuks aga head asja üldiselt odavalt ei saa). Seega oleks see ideaaalne kingitus ?

  • Avatar
    Vasta Kerli 13. juuni 2017 at 10:20

    180×200 on see suurus mida sooviks. Lisaks oleks hea teada, et peale kiidetud Dormeo madratsite on olemas ka teisi sama kvaliteediga tooteid. 🙂 Päikest!

  • Avatar
    Vasta Jane 13. juuni 2017 at 10:20

    160×200 oleks ideaalne 😉

  • Avatar
    Vasta Getter 13. juuni 2017 at 10:19

    Kuna hoidsin samuti magamistuba remontides kokku valest kohast, siis oleks üks 160*200 cm madrats täielik unepäästja 🙂

  • Avatar
    Vasta Anne E. 13. juuni 2017 at 10:19

    Meile sobiks 140*200 või siis lapsele 90*200 suurusega madrats! ?

  • Avatar
    Vasta Kaia 13. juuni 2017 at 10:19

    Mulle sobiks 140×200. Just täna hommikul mõtlesin, et selg koguaeg valutab.

  • Avatar
    Vasta Eliis 13. juuni 2017 at 10:19

    Mu selg tänaks sind Mallu, kui saaks uue madratsi, mille vedrud mu selga enam ei torgiks. Voodi, kus mu selg piinu hetkel tunneb on 160×200 mõõtudega. Aitäh!

  • Avatar
    Vasta Carol 13. juuni 2017 at 10:19

    Appi see sinu kiidulaul on ikka nii hea et ma soovin ka loosis osaleda. Mul on ka seljaga probleeme iga hommik ärkan valutava seljaga küll oleks tore ärgata ilma valudetta. Võidu korral sooviksin madratsit mõõtudega 140x200x18 cm.

  • Avatar
    Vasta Grete 13. juuni 2017 at 10:19

    160x200x18 cm oleks see täiuslik. Me oleme aasta maganud lihtsalt madratsiga põrandal, tänu millele on see madrats veel kiiremini deformeerunud kui muidu, aga nüüd viimaks paistab magamistoaremondi lõpp ja võimalus voodi kokku panna, mis oleks siis veel parem, kui sinna voodisse ka uus pehme madrats panna! 🙂

  • Avatar
    Vasta Raili 13. juuni 2017 at 10:18

    160*200 mõeldes abikaasale, kes seljavalude käes. Opil ka seljaga käinud, kuid valud on tagasi.

  • Avatar
    Vasta Gerlu 13. juuni 2017 at 10:18

    160×200 ma olen piilunud erinevaid madratseid, aga ei ole raatsinud osta. Kuid iga hommik, kui ma ärkan valutab mu selg ja valutavad mu kõik kondid. Ütlen ausalt, et ei mäletagi milline on ilma valudeta elu. Kuid ma polnud veel arvanud, et asi madratsis võib olla. Ma olen käinud mööda arste oma valudega, aga ei miskit ja iga arst paneb oma diagnoosi ja kirjutab eri rohte välja. Aga päris nii noorelt ei tahaks oma elu vussi keerata. Tunnen end kui noor pensionär, sõbrad ka öelnud et mis veel vanemast peast tunned, kui praegu juba valudes oled 😀
    Niiet selle madratsi võit oleks mul kui üks pisikese unistuse täitmine ?

  • Avatar
    Vasta Pärja 13. juuni 2017 at 10:18

    160*200. Kaks rasedust on ka minu seljale mõjunud, täiega tahaks uut madratsit.

  • Avatar
    Vasta Ele 13. juuni 2017 at 10:17

    160×200 oleks super 🙂

  • Avatar
    Vasta Ingel 13. juuni 2017 at 10:17

    160×200 🙂

  • Avatar
    Vasta Janne 13. juuni 2017 at 10:17

    Hetkel on mul vähemalt 10 aasta vanune pisike diivanvoodi, kus selg jääb valusaks ja last on ka raske imetada pikali olles, sest vajub pidevalt ära ja on väga ebamugav. 160x200x18 cm madrats oleks super ja saaks lõpuks ometi soetada ka vastava voodi kuhu madrats panna 🙂

  • Avatar
    Vasta Doris 13. juuni 2017 at 10:17

    Olen õpilane, kes kolis äsja oma korterisse. Voodi sai ostetud, aga kurja, madratsi jaoks raha pole ja see diivani peal magamine viskab juba kopsu üle maksa. ?
    160*200

  • Avatar
    Vasta Kadri 13. juuni 2017 at 10:17

    Mulle sobiks väga hästi 160×200 🙂

  • Avatar
    Vasta Dana 13. juuni 2017 at 10:17

    On aeg 160×200 poroloonist loobuda ja hakata inimese kombel puhkama.Keerates annab tunda milline póhjalipp viltu on ?
    Àra ei útleks ka 140×200 suurusest,siis saaks lópuks ka uue voodi osta!

  • Avatar
    Vasta Mari. 13. juuni 2017 at 10:17

    Tean ka väga hästi mis valu see rasedus kaasa toob. Varema oli neil ka suht odavamapoolne vedrumadrats, nüüd memory foamiga ja oh seda vahet. Aga parem madrats kulub alati marjaks. Suurusest vajaksin 160×200.

  • Avatar
    Vasta Liisa 13. juuni 2017 at 10:17

    Minul on olnud seljaga probleemid terve elu, kuna olen pikemat kasvu, siis tundub see küürus olemine tüüpviga olema 😀 Nüüd hiljem olen mõelnud küll, et ilmselt oli asi ka noorena vale madratsi peal magamises- tavaline poroloon madrats pole vast kõige parem valik. Praegugi on üürikorteris madrats, mis ilmselt selja tervisele just kõige paremini ei mõju, kuigi teen füüsilist tööd, oleks hea puhata pilve peal. Kuna mul endal on 3 aastane pisike inimene kodus kasvamas, kelle selg mulle olulisem on, siis võidu korral valiksin madratsi 90×200

  • Avatar
    Vasta M-L 13. juuni 2017 at 10:16

    160*200 oleks väga tore endale võita. Saaks äkki seljavaludest lahti ja meeski lõpuks saaks normaalselt magada, kurdab koguaeg , et liiga pehme madrats.

  • Avatar
    Vasta Marge 13. juuni 2017 at 10:16

    Meil oleks tõesti uut madratsit tarvis, suuruses 180×200 🙂
    Praegune madrats on nii vana, vedrud kõik tunda ja külge keerates ragiseb 🙁

  • Avatar
    Vasta Karin 13. juuni 2017 at 10:16

    Mina soovin 180*200. Soov oleks uuele madratsile, et mu mees ei kurdaks enam mulle, et madrats nii kõva ja et ta ei läheks enam diivanile magama kuna seal pehmem. Diivanile kahekesi magama ei mahu. Nii me siis teeme kompromisse pidevalt. Üks päev magan ta kõval madratsil minu kaisus, teine päev diivanil. Eks see madrats vähe kõva ole jh. Kunagi sai ostetud see madrats ja selle jäikus oli kehakaalu järgi võetud. Nii soovitati.

  • Avatar
    Vasta Mimps 13. juuni 2017 at 10:16

    Oi mul oleks vaja maale endale uut madratsid 160*200. Oleme seal suvel väga palju ja vaba voodi on maailma kõige ebamugavam. Vahetaksin hea meelega maailma kõige mugavama madratsi vastu välja 🙂

  • Avatar
    Vasta Kristi P. 13. juuni 2017 at 10:16

    160x200x18 cm Oleks madrats, mis meile sobiks. Abikaasal on seljavalud olnud juba pikka aega, hetkel magame üldse lahtikäiva diivani peal, millel on peal üks nõkats madrats, kokkuvõttes on see nii kräpp kui olla saab. Uus madrats oleks aga nii suurepärane ja imeline!

  • Avatar
    Vasta Annika 13. juuni 2017 at 10:16

    180×200 on see suurus mida sooviks. Lisaks on hea teada, et peale palju kiidetud Dormeo madratsite on olemas ka teisi sama kvaliteediga tooteid.

  • Avatar
    Vasta Bb 13. juuni 2017 at 10:16

    160×200
    Just mõtlesin ükspäev, et peab hakkama uut madratsit soetama, kuna vana on mu laste poolt täis pissitud. Aga kui madratsite hindu nägin, leidsin, et uriinist läbi imbunud madrats on mu lemmikmadrats 😀
    Nii et JAAA, tahan, vajan, saan!! 🙂

  • Avatar
    Vasta Nele 13. juuni 2017 at 10:16

    Sooviksin 160x200x18cm madratsit

  • Avatar
    Vasta Ingrid 13. juuni 2017 at 10:16

    Mul on uut madratsit vaja. Praegu rasedana annab eriti tunda, et vana madrats juba 10 aastane on. Puusad hakkavad valutama ja küljed surevad ära. 160×2000 madrats oleks lihtsalt supper võit ?

  • Avatar
    Vasta Liina 13. juuni 2017 at 10:16

    Kuna magamistoas on remont pooleli ja hetkel üldse voodi puudub.
    Siis on vaja uus voodi osta ja sinna juurde ka madrats, mille mõõdud oleksid 180×200.

  • Avatar
    Vasta Birgith 13. juuni 2017 at 10:16

    Praegune madrats on puhta pekkis omadega. Viskan pikali ja madrats laineline vedrud ribide all tunda.
    Voodi mõõdud on 160×200 siis peaks ka samade mõõtudega madrats olema.

  • Avatar
    Vasta Merilyn Kull 13. juuni 2017 at 10:15

    Tere!

    Väga väga sooviks madratsit suuruses 160×200.

    Magan hetkel kahe üksteise otsa paigutatud üle 10 aasta vana madratsi otsas, millest üks oli liiga pehme ja vajus ära, teine aga on jäik ja sammuti ära vajunud, kokku aga tähendab see ikkagi igahommikusi seljavalusid. Sinu postitus igatahes andis mulle arusaamise, et tegemist on kindlasti just sellise madratsiga, mida mul vaja on.
    Kuna olen ka oma uut kodu kujundamas, siis lihtsalt ei ole mallanud uut madratsit osta enne, kui ka uue voodi ostan ja no olen pidevalt seda ostmist edasi lükanud, kuna ei suuda otsustada, kas enne tellida uus garderoob või siis uus voodi. Kingiks saadud madrats annaks ilmselgelt tõuke kõigepealt uus voodi uue suurepärase madratsi juurde osta 🙂

  • Avatar
    Vasta m 13. juuni 2017 at 10:15

    mingit kattemadratsit vms patja võiks küll olla

  • Avatar
    Vasta Helina 13. juuni 2017 at 10:15

    Kui ei proovi, siis ei saagi võita 🙂 Meile sobiks 180×200 madrats. Mees pidevalt kirub meie madratsit ning minu teine rasedus ei ole samuti meie madratsi eriline fänn. Nüüd fingers crossed loodan oma esimesele võidule ??

  • Avatar
    Vasta Jane 13. juuni 2017 at 10:15

    Hädasti oleks vaja madratsit suurusega 160*200. Praegune kõige vanem ( ilmselt) dormeo madrats on jube ebamugav. Seljad valutavad nii mul kui mehel. Magamine peaks just väsimust peletama, kuid peale magamost on kohati hullem olla. Ei saa hetkel suurt väljaminekut lubada ja seetõttu oleksin tasuta mõnusa madratsi üle väga õnnelik.

  • Avatar
    Vasta Taimi Susi 13. juuni 2017 at 10:15

    Ma ei julgegi kirjutada aga loodan,et saan vanaemale selle madratsi kinkida.Nimelt minu vanaemal on 35 aastat vana voodi koos samavana madratsiga.Tagatipuks on see madrats veel selline kus on surnud mu vanaisa oleme talle öelnud et viskame selle madratsi väla aga ei seda vanainimese hala ,et see on tema oma ja midagi me siin ei viska välja olen talt küsinud ,et kas tal kõhe seal magada ei ole kuna vanaisa seal on taevastesse radadele aga ta ainult ütleb eh elab üle.Loomulikult on see madrats tal suuresti põhuseks miks ta ei maga ennast enam välja kuna see on nii sissevajund.Samuti valutavad tal kõik kohad kehas ei saa ma aru miks ta ennast niimodi piinab.Loodan et saan talle kinkkida uue madrasti kus ta saab ennast väljamagada ja ei pea valudega ärkama.

    • Avatar
      Vasta Taimi Susi 13. juuni 2017 at 10:21

      180korda200

  • Avatar
    Vasta Christi 13. juuni 2017 at 10:15

    160×200 madrats oleks ideaalne meie uude majja.

  • Avatar
    Vasta Helena 13. juuni 2017 at 10:15

    Issand, see oleks nagu taevane kingitus praegu. Nimelt läksin elukaaslasest lahku ja otsustasin oma kodu nn puhastada. Ja selle puhastuse hulka kuulus ka plaan madrats ära vahetada. Lisaks on ka lapsel mõned korrad sinna madratsi sisse õnnetus juhtunud 😉 Paraku uue madratsi ostmine üksikvanemana pole just kõige kergem tegevus ja pean selle plaaniga ootama mitu kuud, et vajalik summa kokku koguda. Ma oleks väga õnnelik, kui selle madratsi võidaksin, sest siis saaks enda kogutud summa eest lapsele midagi suuremat osta (nt uue jalgratta, sest praegune on juba veidi väike talle). Suurus 180×200 sobib mulle.

    • Avatar
      Vasta Helena 13. juuni 2017 at 10:17

      PS: unustasin lisada. Ka mul on tohutud seljavalud – rasedus + noorena uljalt raskeid kaste tõstnud. Pea iga hommik käin nagu kange pulk ringi u 10 minutit, siis hakkab vaikselt seljavalu tagasi tõmbama. Ma olen sellega hetkel nii harjunud, et unustasin esimese hooga kirjutada 🙁 masendav, eks, et sellise valuga elamine on ära harjunud 30ndate eluaastate alguses.

  • Avatar
    Vasta Gerli 13. juuni 2017 at 10:15

    90×200 🙂

  • Avatar
    Vasta Marta 13. juuni 2017 at 10:15

    160*200 oleks super!
    Praegune madrats on juba 10 aastat vana ja no ei ole just kõige mugavam enam ka. Seljavalud on ka tihedad külalised, minusugusele seljahaigele.

  • Avatar
    Vasta Eliisa 13. juuni 2017 at 10:14

    Kuna kuu aega tagasi sai kolitud uude koju, siis just voodi koos madratsiga meil puudu ongi. Ise olen 3 lapse ema ja ûks laps sûndinud keisrilôikega, siis peale seda on selg niii kohutavalt valutama hakanud, et ei oskagi enam lahendust otsida. Vôibolla oleks sellest madratsist just ka mulle kasu ja saaks sellest piinavast valust lahti.. Madrats sobiks 160*200.

  • Avatar
    Vasta Helen 13. juuni 2017 at 10:14

    Ostsime just esimese päris oma kodu ja hädasti oleks vaja ühte hästi-hästi mugavat madratsit, mille mõõdud võiksid olla 160×200 🙂

  • Avatar
    Vasta Birgit 13. juuni 2017 at 10:14

    Mu pisike 2 aastane hakkab kolima suure neiu voodisse ja sinna oleks vaja ka madrats soetada. Eelistan kvaliteeti eriti nii pisikesele lapsele. Hea alustala väiksest peale ja suurena teab mis on oluline. Olen ise 26 aaastaselt veel diivanvoodil maganud ja selg on tuksis sellest ajast. Oma lapsele sooviks paremat ?seega madrats 90×200 oleks superluks ?

  • Avatar
    Vasta Kaidi 13. juuni 2017 at 10:14

    160*200. See oleks lihtsalt unistuse täitumine! Tegime selle sama vea 4 aastat tagasi, et ostsime kiirustades enne lapse sündi odavamapoolse madratsi uskudes müügimehe juttu. Esimesed kuud ei saanudki aru, aga kui last imetada oli vaja ja laps mu vastu vajus (ma ei ole 100 kilone või suurem, et suudaks suurt auku madratsisse tekitada), siis oli kurb tunne küll 🙁
    Nüüd 4 aastat hiljem oskan ma ilmselt une pealt öelda, mitut vedru ma oma külje all tunnen. Seljavaludest ma üldse rääkima ei hakka, see tundub juba väga lootusetu teema olema, aga sinu juttu lugedes ehk on kvalitseetse madratsiga lootusekiir olemas!

  • Avatar
    Vasta Anete 13. juuni 2017 at 10:14

    140×200. Olen 19 ja selg juba pekkis, kuluks väga ära selline 🙂

  • Avatar
    Vasta Kristiina 13. juuni 2017 at 10:14

    Meile sobiks suurepäraselt 160×200 madrats 🙂

  • Avatar
    Vasta Jana 13. juuni 2017 at 10:14

    160×200 🙂

  • Avatar
    Vasta Inga 13. juuni 2017 at 10:14

    Sooviksin 180×200.
    Saime esimese päris enda kodu just ja ootame oma esimest beebit seega üks mugav madrats oleks väga oodatud 🙂

  • Avatar
    Vasta Margit 13. juuni 2017 at 10:14

    Madrats on just täpselt see mida ma vajan! Kahjuks jah, need pole just kõige odavamad, seega oleme ka meie hea une ja iseenda heaolu pealt kokku hoidnud. Praegune tundmatu ja mittemidagi ütlev madrats on meil olnud natuke üle 2 aasta ja see on nii ebamugav ja lohkus ja üldse paha. 160×200 madrats oleks meile super!

  • Avatar
    Vasta J 13. juuni 2017 at 10:13

    Mina vajaksin madratsit mõõtudega 140×200, mitte endale, vaid emale. Magab 10 aastat vanal lahtikäival diivanil. Istuda sellelgi juba väga ebamugav, kuna vedrusid tagumikus tunda. Voodiraame võib küll taskukohase hinnaga leida, kuid madrats on see, mis muudab uue voodi soetamise liiga suureks väljaminekuks.

  • Avatar
    Vasta Annika 13. juuni 2017 at 10:13

    160×200
    See oleks kõige parem kingitus üldse! Tõusen iga hommik voodist nagu pensionär 😀 Madrats on juba vana ja ära vajunud, ka kõige odavam, mille poest leidsin.

  • Avatar
    Vasta Kadri 13. juuni 2017 at 10:13

    Sooviks 180×200 madratsit. Hetkel juba vana vedrumadrats, mida ilma kattemadratsita on üldse võimatu kasutada. Kindlasti mu mees ja pisike laps oleksid ka väga tänulikud uue madratsi eest, sest hommikuti tullakse alati emme-issi kaissu und pikendama 🙂

  • Avatar
    Vasta Lel 13. juuni 2017 at 10:12

    160×200

  • Avatar
    Vasta Kristi 13. juuni 2017 at 10:12

    160×200 ?
    Kaks aastat diivanil magamine annab nüüd seljale hästi tunda.
    Hommikul ärkan voodis sellepeale üles et selg valutab?

  • Avatar
    Vasta Pillekaz 13. juuni 2017 at 10:12

    160×200 😉

  • Avatar
    Vasta Eva 13. juuni 2017 at 10:12

    Kuna oleme kutiga pidanud end juba pikemat aega ühe inimese madratsile ära mahutama, oleks 160×200 või 180×200 madrats vahelduseks väga hea ja tarvilik!!

  • Avatar
    Vasta Merily 13. juuni 2017 at 10:12

    180×200 , soovime juba ammu uut madratsit, aga ei raatsi, sest nii kallid ja vana on juba täitsa aukus, niiet uni on kohutav. Lisaks sellele magab laps ka meie voodis, kes tahaks ka uue madratsi peal magada?

  • Avatar
    Vasta Leenu 13. juuni 2017 at 10:12

    160×200 väga oleks vaja, madrats on juba vana ja vajaks hädasti väljavahetamist! Iga hommik on juba kõikohad haiged ja uinumine on õhtyl väga raske! ?

  • Avatar
    Vasta Rix 13. juuni 2017 at 10:12

    See sinu teema tuli nii tuttav ette. Ma ostsin ka soodsa madratsi (mis algselt oli siiski parem kui vana madrats) ning siis nüüd olen üritanud seda kattemadratsitega parendada aga no selg on nii haige peale kahte väikse vahega last. Magamine on nii tihti pigem piin hoopis, kui isegi mitterasedana oled kange ja külge keerata megavalus.
    Seega mina võtaks küll ühe kvaliteetse ja pilvedel une 180×200 suuruses madratsil.

  • Avatar
    Vasta Karin 13. juuni 2017 at 10:12

    180×200 palun 😉

  • Avatar
    Vasta Kati 13. juuni 2017 at 10:11

    Mul on 2 korda selgroog opereeritud ja vaevlen pidevate seljavalude käes. Hetkel kasutan ortopeedilist kattemadratsit, aga kuna elukaaslane on minust tunduvalt raskem, siis tema magab justkui augus ja mina kuristiku serval.
    160×200 mõõdus madrats kuluks väga marjaks ära!

  • Avatar
    Vasta Kaisa 13. juuni 2017 at 10:11

    160×200 🙂

  • Avatar
    Vasta Elis 13. juuni 2017 at 10:11

    Jeerum, sa kohe nagu oskad õigel ajal õigeid loose teha! Praegu on alguse saanud mu teine rasedus ja mis saaks parem ollla, kui uus ja hea (kui Mallukas ütleb, et on hea, siis nii ongi! :D) madrats! Oo, almaš taevaiša, ole armuline ja päästa mu selg!
    http://www.napsie.ee/madrats/

    • Avatar
      Vasta Elis 13. juuni 2017 at 10:17

      Tähendab, 160×200 võiks see almša taevaiša halastuse suurus olla ?

  • Avatar
    Vasta Kelly 13. juuni 2017 at 10:11

    Kui see madrats aitab seljavaludest lahti saada, siis ma kohe pean osalema. Meile sobiks kenasti 160*200. 🙂

  • Avatar
    Vasta Brenda 13. juuni 2017 at 10:11

    180×200 suuruses oleks ideaalne meie uude Rootsi koju 🙂

  • Avatar
    Vasta Gerli 13. juuni 2017 at 10:11

    Tundub imeline. Sooviks suurust 160×200 🙂

  • Avatar
    Vasta Liis 13. juuni 2017 at 10:11

    160×200 ??

  • Avatar
    Vasta Kristel 13. juuni 2017 at 10:11

    Oleme just värskelt kolinud oma uude koju. Mees lubas uue kodu puhul ise voodi meisterdada minu ülesanne on leida hea madrats. Olen uurinud igasuguseid madratseid, aga sellest firmast polnud ma veel kuulnud. Loodan, et õnn naeratab ükskord ka mulle ja me saame oma uude koju korraliku madratsi. Madratsi suurus võiks olla 160×200. 🙂 🙂

  • Avatar
    Vasta Annika 13. juuni 2017 at 10:11

    Ma juba ammu naeran ,et me perekond seljahaiged oleme mehega mõlemad 40 ja juba aastaid mõlemal seljaga probleemid .Minul muidugi lõi välja peale sünnitusi siiani meeles kuidas roomasin käpuli maas ja jalgu lihtsalt all polnud endal sülelaps käes.Madrats sobiks meile 160/200.

  • Avatar
    Vasta Keiu 13. juuni 2017 at 10:11

    180×200 🙂

  • Avatar
    Vasta Aulika 13. juuni 2017 at 10:11

    180×200 oleks vaja väga, sest kuna uut ei raatsi osta kuna on väga kallis siis oleks tore vähemalt võita 🙂

  • Avatar
    Vasta Maia-Liisa 13. juuni 2017 at 10:10

    160×200 suurus oleks hea 🙂

  • Avatar
    Vasta Mari 13. juuni 2017 at 10:10

    Pikka aegne unistus on uus madrats.
    Noorus põlves sai läbi elatud raske selja trauma.
    Ja nüüd kolmandat last kanded annab väga tunda suured seljavalud.
    Öösiti magada ei saa, magan päeval diivanil kuna uni on nii suur.
    140×200 oleks see ideaalne mõõt.

  • Avatar
    Vasta Mann 13. juuni 2017 at 10:10

    Armaš taevaisa, anna mulle seda õnne, et ma saaksin magada ja ärgata ilma valuta seljas. Täna on eriti rõvedalt valus olla, sest mu keha otsustas keset “suve” haigeks jääda ja seega on topelt rõve olla ja selg on iga sentimeetri pealt nii valus. Kodus on mingi 10a vana madrats ja veelvanem kattemadrats mis on nii ära vajunud, aga näe alati ohverdame selja ja ostame midagi muud, mitte madratsit uut. Aegajalt viskan kattemadratsi voodist välja, et oleks tsipakenegi kôvem magada ja saaks seelàbi selja veits paremaks. Kui beebit ootasin oli asi eriti hull, tüüp veel surus kuhugi närvile, et tunne oli – koheontilgadpüksis.

    Voodi on mul eestlaslikult tagasohoidlik 160×200

    Jeever kui ma uue madratsi saaks, ma vist magaks kohe 2 ööpäeva jutti.

  • Avatar
    Vasta Karolin 13. juuni 2017 at 10:10

    Mul on sama mure seljaga ja samuti ostsin kattemadratis, aga ikka kuidagi midagi ei aita. Mulle kuluks ära 160*200 suuruses madrats. Suurim soov maailmas oleks ka seljavaludest lahti saada.

  • Avatar
    Vasta Liis 13. juuni 2017 at 10:10

    180×200. Väga sooviks uut madratsit 🙂

  • Avatar
    Vasta Kai 13. juuni 2017 at 10:10

    See oleks mulle parim sünnipàevakink,et ma teaks,et mu mehe selg puhkaks heal madratsil.
    160*200 oleks ideaalne 🙂

  • Avatar
    Vasta Katja 13. juuni 2017 at 10:10

    160×200 🙂

  • Avatar
    Vasta Ann 13. juuni 2017 at 10:10

    Oh sellisest võimalusest peab kinni haarama, et sellises loosis osaleda:) Eelmine aasta sai uus voodi soetatud, millega oli kingiks kaasas madrats…aga noh enam see madratsit ei meenuta, pigem mingi vedruhunnik küljeall…suht ebamugav on magada nii…kattemadratsit pole veel soetanud, hmm isegi ei tea miks….mega vastik ja valus on õhtuti sellise madratsi peale pikali visata….
    Loodan, et õnn naeratab uue 160x200madratsi näol;)

  • Avatar
    Vasta Maarja 13. juuni 2017 at 10:09

    160×200
    Nii minul kui elukaaslasel aeg-ajalt ikka seljavaluga probleeme. Uus ja mugav madrats oleks nüüd, raseduse ajal, eriti hea. Ja muidugi tahaks ju mõnust pilvedel vedeleda, nagu ütled 🙂

  • Avatar
    Vasta Eily 13. juuni 2017 at 10:09

    Ostsime just oma esimese uue kodu, kust ongi puudu üks mõnus ja hea madrats. Magame hetkel olude sunnil täispuhutud matkamadratsi peal … ei jõua ära oodata, et saaks midagi head endale külje alla. Meile sobiks 160×200 ilmselt hästi 🙂

  • Avatar
    Vasta Margit 13. juuni 2017 at 10:09

    180×200 madratsit tahaks väga-väga-väga 🙂

  • Avatar
    Vasta Astra 13. juuni 2017 at 10:09

    Täna hommikul leidsin oma voodi alt murdunud madratsi vedru. Päriselt ka! ? Tegelikult on madrats juba ammu läbi aga uue ja HEA madratsi valimine on keeruline, eriti hinnatundlik olles.? 160×200 on täpselt paras ?

  • Avatar
    Vasta Elsa 13. juuni 2017 at 10:09

    Mul oleks vaja suurust 180×200, kuna rahvast voodisse jagub 😀 Lisaks laste määratud kohustuslikele kaisukatele, millega ma olen sunnitud magama, käivad nad ka ise aeg-ajalt seal põõnamas. Uuest madratsist unistan aastaid, 10a tagasi ostetu on kohutavalt ebamugav ja ära vajunud, aga no pole olnud võimalik soetada, alati on midagi muud rohkem vaja jne 🙁 Seljast nii palju, et mul on skolioos, olen käinud 3x taastusravis ja seljavalud on TAPVAD! 🙁

  • Avatar
    Vasta Käroli 13. juuni 2017 at 10:09

    140×200 sobiks minu magamistuppa 🙂

  • Avatar
    Vasta Gristi 13. juuni 2017 at 10:09

    Vajaksin madratsit suurusega 160x200x18 cm. Ma ka kahjuks selja- ja puusasant :S

  • Avatar
    Vasta Jansa 13. juuni 2017 at 10:08

    160×200, mul on selg koguaeg murekoht olnud, aga nüüd rasedusega teeb mu alaselg mulle ikka korralikult liiga. Ühest heast madratsist ei ütleks päris ausalt ära -meil on samamoodi ostetud kõige odavam ettejuhtuv, sest “no mis see madrats ära ei ole”.

  • Avatar
    Vasta kaisa 13. juuni 2017 at 10:08

    mul ka nüüd rasedusega selg päris haigeks jäänud ja uud madrats oleka väga hea 🙂 180×200

  • Avatar
    Vasta Gerda K 13. juuni 2017 at 10:08

    Osalen loosis. Mehel raske töö mis on töökaaslaste seljad juba väga pekki keeranud alles eile tõmbas üks selja ära ja lebab nüüd kodus. Seega sooviksin oma mehe selga võimalikult säästa ja pakkuda talle magamiseks head madratsit, kuid kahjuks ei ole võimalik endal sellist soetada. Ning endalegi kuluks hea madrats ära mul samamoodi laps rullub küljealla kui teda söödan öösel. Igati tänulik oleksin selle madratsi eest.

  • Avatar
    Vasta Liis 13. juuni 2017 at 10:08

    Omg, täiega oleks vaja seda 🙂 160×200 suuruses oleks hea.

  • Avatar
    Vasta Merilyn 13. juuni 2017 at 10:08

    Meile sobiks koju ideaalselt 180×200 madrats. Oleme üpris valivad madratsite suhtes ja pole veel sobivat leidnud – ehk aitab Nepsie meie und parandada.

  • Avatar
    Vasta Triin 13. juuni 2017 at 10:08

    Olen juba pikemat aega soovinud uut madratsit. Lugedes sinu soovitust nägin juba ennast pehme pilve peal tudimas. Et hommikul ei peaks voodist ennast mitte välja veeretama, et selga justkui pooleks läheks vaid saaks tõusta inimese moodi. Minu soovitud madrats 180×200. Käisin Napsie lehel ka tutvumas ja lisasin FB meeldivaks.

  • Avatar
    Vasta Ayile 13. juuni 2017 at 10:08

    Mul on novembrist saadik selg valutanud ja ikka nii et magada on kohati suht piinarikas. Olen käinud nii röntgenis, kompuutris kui ka MRT uuringul aga peale igat uuringut laiutavad arstid käsi kuna mitte midagi ei leita. Ja mul ei jää muud üle kui pisaraid valada ja ennast simulandina tunda.
    Õnne korral sooviksin madratsit suuruses 140*200.

  • Avatar
    Vasta Vesta 13. juuni 2017 at 10:08

    160×200
    Ja meil oleks see niiinii abiks abikaasaga. Minul selg nii pekkis, et kummardadagi valus.

  • Avatar
    Vasta sofia randlepp 13. juuni 2017 at 10:07

    160*200 ja kingiks seda mu emale kellel raske fùüsiline töö ja piinleb selja valuga. Tema madrats sama vana kui mina ehk 19 a.Talle küll see hädasti oleks vaja 🙂

  • Avatar
    Vasta Marit Juuse 13. juuni 2017 at 10:07

    140×200 🙂

  • Avatar
    Vasta kaisa 13. juuni 2017 at 10:07

    Sooviks küll oma vana madratsi välja vahetada 🙂
    160×200

  • Avatar
    Vasta Triin 13. juuni 2017 at 10:07

    Meile kuluks 160×200 super madrats ära. Praegune vaid natuke üle aasta vana, kuid juba annab tunda, kuidas on ära vajunud ja väsinud teine. Uskumatu!

  • Avatar
    Vasta Doris 13. juuni 2017 at 10:07

    160×200 sobiks ka meile. Hetkel mingi vana vedrumadrats, millel vedrudki juba otsapidi väljas ?Jube, kiiremas korras uut vaja…Ja mis oleks parem kui see lihtsalt võita? Pöidlad pihku ✊️✊️

  • Avatar
    Vasta Kristi 13. juuni 2017 at 10:07

    160*200 madrats sobiks ideaalselt 🙂
    Alaselja mured on juba aastaid, korralik uni on sellest ajast häiritud . Arvan, et see aitaks väga ! 🙂

  • Avatar
    Vasta MT 13. juuni 2017 at 10:07

    180×200 madrats oleks ideaaaalne ???

  • Avatar
    Vasta Sille 13. juuni 2017 at 10:07

    Oh, magaks küll uuel 180×200 madratsil.

  • Avatar
    Vasta Katrin 13. juuni 2017 at 10:07

    Ooo, see oleks supper. Kolmele lapsele sai uued madratsid soetatud…..ise aga magame iidamast aadamast vana madratsi peal. Selga valutame abikaasaga üsna tihti. Pole selle peale tulnud, et madratsist võiks põhjustatud olla. Ma mõtlesin, et hakkame vanaks jääma 😀 aga tõenäoliselt ikka jah madrats süüdi. Ideaalne oleks 160*200cm

  • Avatar
    Vasta Inga 13. juuni 2017 at 10:06

    Meie ise ehitatud voodile sobiks väga hästi 160×200 mõõtudega madrats. Sügisel on ka perelisa oodata ja selg on juba läbi ja annab parajalt tunda, siis uus madrats oleks tõeline päästeingel!

  • Avatar
    Vasta K 13. juuni 2017 at 10:06

    180×200 madratsit sooviks väga. Praegune kattemadrats näeb nii räbal välja ja no pole kunagi midagi võitnud ka loosimistes ?✊?

  • Avatar
    Vasta Eliis 13. juuni 2017 at 10:06

    170×200 madrats sobiks.
    Mul on reaalselt 20a vana madrats kodus ja hädasti oleks uut vaja

  • Avatar
    Vasta Maarika 13. juuni 2017 at 10:06

    160*200 on minu madratsi suurus 🙂

  • Avatar
    Vasta Iivika 13. juuni 2017 at 10:06

    160×200

  • Avatar
    Vasta KrissukeB 13. juuni 2017 at 10:06

    http://www.napsie.ee/madrats
    Suurus 160x200x18
    Jumal, ma olen mngi pool aastat ja peale otsinud ja uurinud madratseid ja ei suuda leida endale sobivat. Mul on jenkki omadest kõrini, istud siis vajud, mees keerab siis hüppad justkui vesivoodil kaasa-magada ei saa! Mees ka mujal pole nõus magama. Peale esimest rasket sünnitust vingerdab ka alaselg aeg-ajalt oma valudega ja raksudega seega iga suvaline madrats mulle ei sobi!
    Nüüd kohe-kohe kolimise eel, mitte omades oma voodit veel hetkel, plaanisin juba täispuhutava madratsi peal magada või suisa põrandal kuniks leian endale sobiva aga…oma soovide ja nõuetega tundub see päris võimatu. Seega loodan siinsele Malluka õnnele (äkki mu seljal joppab ÜKS kordki elus) ! 🙂

  • Avatar
    Vasta Signe Soots 13. juuni 2017 at 10:06

    180x200x18 cm
    Hullupööra oleks uut madratsit vaja 😀

  • Avatar
    Vasta Katrin 13. juuni 2017 at 10:06

    Head madratsit on hädasti vaja, mõõdud 160×200.

  • Avatar
    Vasta Liisi 13. juuni 2017 at 10:06

    160*200 🙂

  • Avatar
    Vasta Brigita 13. juuni 2017 at 10:06

    Ostsin just uue voodi raami, olekski just madratsit nüüd vaja, äkki joppab ? 160*200 suurus ?

  • Avatar
    Vasta Kadi 13. juuni 2017 at 10:06

    Sooviksin saada uut madratsit suuruse 160×200.
    Madrats oleks mulle väga vajalik, kuna valutan iga jumala päev selga. Täna hommikul ei saanud enam voodistki püsti 🙁

  • Avatar
    Vasta Karita 13. juuni 2017 at 10:06

    160×200
    Oleme mehega mõlemad seljahaiged, mina ärkan iga hommik kangena üles ja üldse magan väga halvasti ja praegune vedrukas ei tee olukorda üldse paremaks, uus madrats kuluks väga ära ,saaks ehk lõpuks normaalselt välja puhata end ?

  • Avatar
    Vasta Keidy 13. juuni 2017 at 10:06

    Oh, mul sama jama nagu sul. 2 rasedust, selg pekkis. Madrats jama, aga mul käib kodus remont ja raha kulub sinna ära, niiet hea madratsi jsoks hetkel nutsukest pole. Meie voodi mõõt on 160×200☺️

  • Avatar
    Vasta Kristi 13. juuni 2017 at 10:06

    Kuna soetasime mehega äsja oma esimese kodu ja selle kõigega kaasneb nii palju kulutusi, et tõesti ei jää endal ka muud üle, kui minna ja osta endale üks odavam madrats. Nüüd on nelja nädala pärast kolimine ja meil on korterisse kaasa võtta ainult ahi. Unistame madratsist 180*200.

  • Avatar
    Vasta mairit 13. juuni 2017 at 10:06

    Lugesin juttu endast ? mul 9.a tagasi soetatud odav madrars(tahtsin säästev olla) oma tervise arvelt ? Hetkel ootan teist last ja seljavalud kohutavad.Mul oleks siiras hea meel uue korraliku madratsi üle ?

  • Avatar
    Vasta Oksana 13. juuni 2017 at 10:05

    http://www.napsie.ee/madrats

    Mul on samad hädad seljaga, peale teist sünnitust süvenesid just alaseljavalud. Mõtlesin ka uue madratsi peale kohe, kuid hetkel pole võimalik soetada kahjuks. Täiega sooviks võita kohe 🙂

    • Avatar
      Vasta Oksana 13. juuni 2017 at 10:07

      140×200×18

  • Avatar
    Vasta Evelyn 13. juuni 2017 at 10:05

    Jaa ,need seljavalud on mullegi tuttavad.Sama kulumine ,mis on sul puusas on mul nimmepiirkonnas?.160×200

  • Avatar
    Vasta Kelly 13. juuni 2017 at 10:05

    160x200x18 madrats oleks mulle ideaalne voodikaaslane ??

  • Avatar
    Vasta Birgit 13. juuni 2017 at 10:05

    170×200. See oleks küll maailma parim kingitus. Hetkel iga öö ärkan üles selle peale, et turi, kael ja selg valutavad ja üheski asendis pole hea olla. Hommikuks on kõik kohad kanged ja väsinud tunne. Kui oleks madrats, mis mu valud kaotaks ja aitaks lõpuks välja puhata, siis ma vist oleksin küll kõige õnnelikum inimene siin maamuna peal

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 13. juuni 2017 at 10:06

      Ma ei tea, kas sa ei vaadanud kodukalt madratsite mõõte, või on sul kommentaarides näpukas 🙂

  • Avatar
    Vasta Kati 13. juuni 2017 at 10:05

    140*200cm madrats sobiks ideaalselt! Olen ka see, kes ostis kõige odavama madratsi ja juba 4 kuud hiljem on see nii ära vajunud nagu magaks ilma madratsita.. 😀

  • Avatar
    Vasta Elise 13. juuni 2017 at 10:04

    160×200 sobiks ilusti mu armsa ema voodisse, kus ka vahepeal meie kutsa end sisse seab 🙂

  • Avatar
    Vasta Leanne 13. juuni 2017 at 10:04

    Ja ka meil on see seljavalu probleem, eriti mehel. Ostsime ka uhke kattemadratsi juustu peale, ning on sama seis mis sul oli. Veits parem on aga mitte päris see. 180×200 oleks ideaalne 🙂

  • Avatar
    Vasta Anni 13. juuni 2017 at 10:04

    180*200. Aastaid on seljaga probleeme olnud ja praegune madrats on vähemalt 10 aastat vana, kui mitte rohkem.

  • Avatar
    Vasta Olga 13. juuni 2017 at 10:04

    160×200 ? sobib ideaalselt ??

  • Avatar
    Vasta Kaisa 13. juuni 2017 at 10:04

    160×200
    See oleks super kink mu mehele , kes käis aasta tagasi seljaga opil ja endiselt vaevleb selja hädade käes.

  • Avatar
    Vasta Epsu 13. juuni 2017 at 10:03

    Sooviksin saada uut madratsit suuruse 160×200. Praegune on samuti ostetud mõeldes ainult hinnale ja mitte mugavusele. (Esimene voodi oma esimesse koju)
    Lisaks on laps paaril korral sinna teinud õnnetuse öösiti, kui kilekate ei ole alla pandud voodile.

  • Avatar
    Vasta Sille 13. juuni 2017 at 10:03

    Ma isegi ei maga madratsil, vaid diivanil, voodiraam ootab magamistoas, aga kuna pesumasin läks katki, siis läheb see kõige pealt asendamisele. Sooviks 160×200 mõõdus madratsi peale küll üle kolida!

  • Avatar
    Vasta Mai 13. juuni 2017 at 10:03

    160*200 oleks super. Oleks päris tore kord eluski normaalselt magada.

  • Avatar
    Vasta Svetlana 13. juuni 2017 at 10:03

    Minule sobiks madrats suurusega 140*200.
    Meie praegune madrats on ka üks odavamaid ja ostetud kasutatuna ? kuna sai ostetud korter ja prooviks siis sisustada seda nii soodsalt kui võimalik , lihtsalt prooviks ikka iseseisvalt hakkama saada,nagu ühele Eesti naisele kombeks ? Madrats suht kõva ja jäik,kui laps ka veel kõrvale ronib ja öösel pooleldi seljas magab siis hommikul ikka on vahest tunne nagu oleks rongi alla jäänud, meile pojaga kuluks ära küll üks pisike pilveke ?

  • Avatar
    Vasta Maarika 13. juuni 2017 at 10:03

    160×200 Oi kuidas tahaks ja vaja oleks 🙂

  • Avatar
    Vasta Karmel 13. juuni 2017 at 10:03

    90*200 mõõtudes madrats oleks mulle ideaalne 🙂

  • Avatar
    Vasta Karolin 13. juuni 2017 at 10:03

    140*200 ??

  • Avatar
    Vasta Keili 13. juuni 2017 at 10:03

    Meie voodisse sobiks 160x200x18

  • Avatar
    Vasta Carina 13. juuni 2017 at 10:02

    160×200. Ammu juba nutan mehele, et hit madratsit on vaja ?

  • Avatar
    Vasta anni 13. juuni 2017 at 10:02

    Ka minul seljaga probleeme ja selline asi kuluks väga väga ära meile 🙂 Vahest öösel ärgates ei saa lastki söötma minna sest selg nii kange ja no hommikul ei saa last voodist kättegi kuna ei anna painduma grammigi :/ Ja sooviks 180×200 madratsit 🙂

  • Avatar
    Vasta marite 13. juuni 2017 at 10:02

    180×200 oleks meile supper, mu elukaaslane on krooniliniline selja-ja puusavalutaja.

  • Avatar
    Vasta Piia 13. juuni 2017 at 10:02

    Vot see oleks supper võit, loodame, et loosiõnn naeratab 🙂 Mehel koguaeg seljaga jamad ja varsti sünnipäev tulekul. Sellest saaks ilmselt parim kingitus. Madraks peaks olema 160×200

  • Avatar
    Vasta Sipelgaproua 13. juuni 2017 at 10:02

    Meil on suur voodi ja nii suurt madratsit Napsie ei paku, aga võidu korral olen nõus välja vahetama oma praeguse Dreamlandi, varsti 12a vana vedrumadratsi, mille vedrud juba ribidevahele poevad. Ma täiesti olen nõus välja vahetama ka voodi 2×2,2m tiba väiksema vastu, et magada kvaliteetset und, seljavaluta, heal madratsil. Ehk siis 180×200 madrats oleks nagu rusikas silmaauku. 😀
    Mu abikaasal on kindlasti seda tarvis, kuna tal selg opitud, avarii tõttu ja ta on kroonilise seljavaluga juba viimased 9a.

  • Avatar
    Vasta Svetlana 13. juuni 2017 at 10:02

    OOOOOO, kuidas seda oleks vaja!!! Istuva töö ja praeguse madratsi pärast on selg ja ka kael sageli valusad :(( . Kui mingil imekombel peaksin võitma, siis oleks üliõnnelik 160×200 madratsi üle 🙂

  • Avatar
    Vasta Nele 13. juuni 2017 at 10:02

    Oi kui kahju , et varem ei olnud sellist infot. Omale ostsime juba madratsi ära. Aga lapsele sobiks 90*200 suurus;)

  • Avatar
    Vasta T 13. juuni 2017 at 10:02

    Tegin sama vea! Hoidsin madratsi pealt raha kokku. Lapsed küljeall ja selg haige 🙁

    160×200 madratsit oleks väga vaja!

  • Avatar
    Vasta Eve 13. juuni 2017 at 10:02

    Juhul kui loosiõnn peaks naeratama, sooviksin madratsit suurusega 160*200 ☺️ See oleks ülim võit ?

  • Avatar
    Vasta Ingrid M 13. juuni 2017 at 10:02

    160×200. Mu diivanvoodi tänaks mind ilmselt, hetkel polegi madratsit ??

  • Avatar
    Vasta Janeli 13. juuni 2017 at 10:02

    90×200 oleks ideaalne minu poja Samueli voodisse 🙂

  • Avatar
    Vasta Pohlamari 13. juuni 2017 at 10:02

    Oo i feel you- mul on peale lapse sündi täpselt sama mure- hommikul voodist tõustes oleksin nagu invaliid, selg on niiiiiiiii valus. Väikse lapse kõrvalt on neid kummardamisi liiiigagi tihti ja päris mitu korda avastan, et oi, ma pole selga sirgu ajanud ja kõnnin kõveras- nii on lihtsalt mugavam. Päris jube!

    Seda pilvekest oleks hädasti vaja 160×200 suuruses ?

  • Avatar
    Vasta Eerika 13. juuni 2017 at 10:02

    160×200. Kaua me ikka odava jyski madratsi peal magame 😀

  • Avatar
    Vasta Piibe 13. juuni 2017 at 10:01

    nii minul kui ka mehel on seljaprobleeme ja praegune madrats on üsna kohutav. Uus 160×200 madrats oleks ideaalne 🙂

  • Avatar
    Vasta Kätlin 13. juuni 2017 at 10:01

    160×200

  • Avatar
    Vasta Diana 13. juuni 2017 at 10:01

    Meile sobiks ideaalselt uue madratsi võitmine. Augusti lõpus sünnib meie esimene beebi, lisaks saame kätte oma esimese kodu, mis vajab täielikku sisustamist. Voodi on meil olemas, madrats veel puudu ja see oleks meile suurepäraseks kingituseks.
    Hetkel üürikorteris oleva voodi madratsil on võimatu magada. Mul oli enne rasedust juba selg haige, aga nüüd annabki just “magades” tunda.
    Kuna pisike beebi naguinii algul meie voodis aega veedaks, siis on meile väga oluline, et see madrats oleks väga kvaliteetne.
    Mõõtudelt sobiks meile 160*200 madrats 🙂

  • Avatar
    Vasta Marina 13. juuni 2017 at 10:01

    Meil on 180×200
    Nii super oleks. Tahaks väljamagada 1x. ?

  • Avatar
    Vasta Vesper 13. juuni 2017 at 10:01

    Vahetaks vana rondi iga kell 160×200 mõõdu vastu.

  • Avatar
    Vasta Kadri 13. juuni 2017 at 10:01

    180×200 oleks meie perele ideaalne, raseduse tundsin oma madratsi kõiki vedrusid ja no ei olnud mugav magada, tegin endale külje alla veel tekikuhja ja siis sai enam vähem magatud 😀

  • Avatar
    Vasta A.N 13. juuni 2017 at 10:01

    140*200

  • Avatar
    Vasta Marie 13. juuni 2017 at 10:01

    Meie voodisse sobib 160×200 madrats. Ma iga päevaga tunnen, kui valusaks mu keha meie praegusel madratsil jääb. Ja mees juba ammu räägib, et vastik madrats, paneb selja valutama. Beebit ilma pesata ka ei julge kaissu võtta, muidu rullub ka küljealla. Ühesõnaga meil oleks sellist mõnusat madratsit väga vaja?

  • Avatar
    Vasta Mari 13. juuni 2017 at 10:00

    160×200
    No see oleks super võit, oleme môelnud uus madrats soetada, aga siiani ongi see aind mõtteks jäänud 😀

  • Avatar
    Vasta Lotta 13. juuni 2017 at 10:00

    160×200

  • Avatar
    Vasta Merily 13. juuni 2017 at 10:00

    Kuna ka minul seljaga pahasti, siis sooviksin osaleda loosis, 90*200.. Äkki õnn naeratab.. 😉

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 13. juuni 2017 at 10:01

      kuidas sa nii väiksel madratsil üldse magad :D:D

  • Avatar
    Vasta Karme 13. juuni 2017 at 10:00

    Sooviks või noh väga vajaks!.. 160x200x18 cm

  • Avatar
    Vasta Chrisanne 13. juuni 2017 at 10:00

    Olles ise 16 ja ”seljahaige” (ootan operatsiooni) siis usun, et üks uus madrats ei teeks halba – 140cm x 200cm sobiks täitsa hästi 😀

  • Avatar
    Vasta Kristin 13. juuni 2017 at 10:00

    160×200 ?

  • Avatar
    Vasta Grete 13. juuni 2017 at 10:00

    Ideaalne madrats suuruses 160x200cm.
    Ostsime just hiljaaegu uue voodi, õigemini voodiraami siis, kuid madrats jäi vanast voodist üle ja kasutame seda.
    Eks ta ole oma aja juba ära elanud.
    Seega, minu pöidlad on küll vägagi pihus. 🙂

  • Avatar
    Vasta Cessica 13. juuni 2017 at 10:00

    Mul täpselt sama jama. Igal hommikul on selg valus ja kange. Hädasti oleks uut madratsit vaja.
    Ideaalne suurus oleks 140×200. 🙂

  • Avatar
    Vasta Annika 13. juuni 2017 at 10:00

    160×200 oleks väga vinge!!!

  • Avatar
    Vasta Laura 13. juuni 2017 at 10:00

    180×200, mu mehel on ka pikemat perioodi juba seljavalud 🙁

  • Avatar
    Vasta Kätlin 13. juuni 2017 at 10:00

    180*200 palun. Olen 23 ja hommikuti valutab terve selg, kael ja LÕUG. HELP!

  • Avatar
    Vasta Keit 13. juuni 2017 at 09:59

    180×200 🙂

  • Avatar
    Vasta Kerli 13. juuni 2017 at 09:59

    Meie praegune vedrudega madrats sügab selga ja on oma aja ära elanud. Lisaks on minul pidevalt seljavaludega probleemi ja magada ma ka korralikult ei saa. Meile sobiks madrats mõõtudega 180×200 , sest pidevalt on hommikuks 2 neiut meie voodisse tulnud.

  • Avatar
    Vasta Kaisa 13. juuni 2017 at 09:59

    Ohh, superloos- meil on juba pikemat aega mõte madrats välja vahetada- kaua me ikka mingi vana plönni peal magame!? Meie voodisse sobib 160×200 🙂

  • Avatar
    Vasta Tiina 13. juuni 2017 at 09:59

    160×200

  • Avatar
    Vasta Merje 13. juuni 2017 at 09:59

    160×200 ja põhjused samad, mis sinul?

  • Avatar
    Vasta Ohh-Ahh 13. juuni 2017 at 09:59

    See on küll üks väärt loosimine! Poja külje alla oleks väga vaja.
    Võidu korral sooviksin madratsit mõõtudega 140×200.

  • Avatar
    Vasta Aili 13. juuni 2017 at 09:59

    Meile sobiks madrats 160*200 cm 🙂 ma tean, mis need seljavalud on, sest hetkel rasedana, on ka mul need olemas 🙁

  • Avatar
    Vasta Eleri 13. juuni 2017 at 09:59

    Oeeh, nii hädasti oleks ühte megahead madratsit vaja. Mind vaevavad ka seljahädad juba aaaaastaid, küll oleks mõnus selle pilvekesega oma seljahädad unustada 🙂 Ideaalne oleks 140×200 suuruses madratsikesekene 🙂

  • Avatar
    Vasta Jaana K 13. juuni 2017 at 09:59

    180×200 madratsit sooviks

  • Avatar
    Vasta Deira Kangur 13. juuni 2017 at 09:58

    180×200 suuruses Madrats. Minule madratsit nii väga vaja ei ole kuid aga minu mehele küll kes juba päris noorelt on seljavalude kimpus ning ei jõua isegi meie pisikesega tegeleda.

  • Avatar
    Vasta Laura 13. juuni 2017 at 09:58

    160×200

  • Avatar
    Vasta Stina 13. juuni 2017 at 09:57

    Täpselt ideaalne oleks madrats suuruses 160×200! ?

  • Avatar
    Vasta Sandra 13. juuni 2017 at 09:57

    Ja ma just ärkasin seljavaluga 😀 😀
    Aga kui juba loosimiseks läks, siis sooviks 160×200 suuruses madratsit, juhul kui loosiõnn peaks naeratama 🙂

  • Avatar
    Vasta Kristi 13. juuni 2017 at 09:56

    180×200, aitäh 🙂

  • Avatar
    Vasta Triin 13. juuni 2017 at 09:56

    Meie voodile sobiks madrats suuruses 160×200. Ise olen praeguse madratsiga rahul ja uni hea,küll on mehel aga magamisega probleeme. Noorena kannatanud seljatrauma all,seega ei leia endale kunagi mugavat asendit magamiseks. Samuti no selline “traktor” et vähe. Ehk aitaks uus madrats temalgi ennast paremini välja puhata ja kuna oktoobris on perre sündimas veel üks silmatera,siis loomulikult oleks selline suurepärane madrats vajalik.

    • Avatar
      Vasta Ivika 13. juuni 2017 at 10:11

      Oeh madratsid oleks hädasti vaja. 9 kuud tagasi sünnitasid lapse ja peale seda on väga suured probleemid alaseljaga. Olen käinud füsioterapaudi juures,kiropraktiku ja masaazis. Kahjuks on leevendus vaid hetkeks ja valu tuleb taas. Usun,et uus madrats parandaks minu olekut ja und. Praegu magan 160×200 madratsil koos oma beebiga. 🙂

    1 2