Uncategorized

mida kujutab endast 700 eurine hotellituba?

18. juuli 2017

Kui te veel eile minu käest seda sama küsinud oleks, siis oleksin ma vastanud, et ma ei tea ja elu sees ei saa arvatavasti ka teada. Ometi-ometi, just säärases toas ma praegu istun. Täiesti uskumatu! Me tulime omast arust lihtsalt paariks päevaks Aqva Spasse perega puhkama. Rahumeeli registreerisime ennast sisse ja kui me tuppa astusime, siis ma pidin rabanduse saama. MIS KUNINGATE TUBA SEE ON?! Püha issa jeesus. Mul pole sõnu selle toa kirjeldamiseks, ma olen lihtsalt nii hämmingus. Ma pole elu sees nii uhkes toas ööbinud ja ma ei julge pakkuda, et seda veel iial juhtub. Seda enam tunnen ma, et peaks kuidag VEEL ROHKEM nautima seda kuidagi, aga kuidas, ma ei tea 😀

Mul on tunne, et me oleme kuidagi underdressed selle toa jaoks. Vaja oleks vähemalt õhtukleiti. Või pulmakleiti! Veits detaile kodukalt ka:

Caesari sviit: 137 m², 2 magamistuba, suur elutuba koos nõupidamislauaga, telefon, minibaar (sisaldub toa hinnas), 2 duširuumi, 3 WCd, aurusaun, leilisaunmullivann, konditsioneer, föön, hommikumantlid, sussid, kohviaparaat, miniseif, triikimislaud, triikraud, rõdu.

Minibaaris on nagu ikka, shoksi, veini, õlle, sidra,krõpse – muud säärast.

Aga no mida ma ikka lobisen, näitan parem pilte:

Kohe kui uksest sisse astud, siis on selline “esik”

Laual ootas meid puuviljavaagen

Piinlikult väike “elutuba” koos konverentsilauaga. Just olin kahevahel, et kas teen väikse konverentsi või mitte.

Kardo telekat vaatamas.

Teine magamistuba

Teine magamistuba

Lents kiidab aseme heaks

Suure magamistoa vannituba. Koos suure mullivanni, duši, soome sauna ja aurusaunaga. Hädavaevu ajab asja ära selline maalähedane sett…

Ma tassisin endale ainult palsami ise kaasa, sest tavaliselt seda ju hotellides pole, aga loomulikult on siin toas kõik olemas – alates hambaharjadest, hambapastast, kuni kehakreemide, vannimineraalide ja muu sääraseni.

Masterbedrooom!

Hei heiiii, suur voodi on siiin!

Mullikas

Suur magamistuba, aknaalune.

“Rõdust” unustasin pilti teha, aga see rõdu on ka reaalselt ümber kogu meie toa. MASSIIVNE! Ma ausalt anun teid, andke mulle teada, mida me siin tegema peaks? MIDA? Tundub kuidagi nadi siin vedeleda ja filmi vaadata, aga just seda ma siin teen. All restos tegime enne väikese lõuna, Mari katsetas mängutuba (mis on siin vägev!) ja käisime ujumas kah. Nüüd lapsed magavad ja mina tulin teiega pilte jagama. No ausalt, on ju uskumatu tuba?!

Iga kord, kui me toast välja lähme ja tagasi sisse tuleme, siis on selline tunne, et no issssand jumal 😀

Loe ka neid postitusi!

53 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Kerli 22. juuli 2017 at 10:20

    Tehke perepilte, statiiviga nii et kõik on voodis koos vms.

  • Avatar
    Vasta Tr 21. juuli 2017 at 18:17

    Äge!!Mulle see stiil ei meeldiks oma kodus aga nt überuhket sviiti valides ma eelistaks küll sellist üle võlli asja, olekski täitsa teistmoodi kogemus. Vinge!
    Olen käinud Aqva juuniorsviidis ja ni igav mis igav. Klassilaline mööbel,ei mingit elamust.

  • Avatar
    Vasta f 19. juuli 2017 at 16:32

    Aqvas on maailma parim Hilot massaaž. Tai naised mudivad ja ragistavad kõik kohad läbi. Peale seda oled nagu teine inimene. Palun proovi! Life changing 😀

  • Avatar
    Vasta Kristi 19. juuli 2017 at 00:42

    Paljudele tundub meeldivat, aga mulle isikliult selline võlts antiikmööbel ei istu. Kõike on liiga palju ja tundub, et klientideks on ilmselt rohkem vene rahvusest inimesed, või ma ei teagi kellele selline stiil meeldib. Isegi hotellitoas, ei sooviks ma küll midagi sellist näha. Vaadake seda “nõupidamiseruumi”, minu meeelest täiesti kohutav. Ilmselt meeldib mulle lihtsalt rohkem minimalistlik stiil. See kõik on küll päris kole, samas ainult minu arvamus. Me mehega vaatasime ja naersime, et kui palju erinevat jama saab ühte tuppa mahutada. Ta on inglane ja tema kirjeldus selle kohta oli, “oligarch-style”.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 19. juuli 2017 at 10:11

      maitse asi 🙂

    • Avatar
      Vasta Noomi 19. juuli 2017 at 14:48

      jep, samad mõtted:) aga samas ega kui niisama ööbima satuks siis ikka oleks happy, et suur, aga kui ala pulmasviidiks valiks, kus pilte ka teha siis oleks ikka sajaga pettunud kui maitselage. Kuid olen siiski suurim Aqva fänn ?

      • Mallukas
        Vasta Mallukas 19. juuli 2017 at 16:47

        Kui sa valiks selle pulmasviidiks või pildistamiseks, siis sa enne ikka vast vaataksid kodukalt pilte ka sviidist, enne kui 700 euri välja köhid 😀

    • Avatar
      Vasta Liisa 19. juuli 2017 at 17:47

      Sama, mulle meenutab see rohkem Lasna venkude korterit. Sorri, Aqva! See oleks väga maitsekas ja lahe, kui oleks mõned üksikud elemendid sellist rokokoo stiilis mööblit, aga terve sviiditäis on ikka liig.
      Magamistoas piisanuks voodist, elutoas tulnuks valida kas laua ja toolide komplekt või diivanid, mõlemad korraga on liiga palju. Ja elutoa kardinad on need, mis enim seda Lasna venku tunnet tekitavad.
      Kui see Aqva hoone ise oleks ka antiikne, siis ilmselt kõlaks kõik kokku, aga teades, missuguse majaga tegu on, siis kõik see võltsantiik seal sees on lihtsalt väga off. Kusagil Saaremaa Arensburgi vanemas osas näiteks ei tunduks selline tuba üldse imelik, aga modernses spaahoones on mööda. Eklektiline mix uuest ja vanast annaks oluliselt parema tulemuse.

      • Mallukas
        Vasta Mallukas 19. juuli 2017 at 19:38

        Tänud, preili sisekujundaja 😀

      • Avatar
        Vasta Vaike 20. juuli 2017 at 10:43

        Ma usun, et Aqva turundusjuht teab täpselt, kes on toa sihtgrupp, kes selle toa eest maksab. Mulle isiklikult ka ei meeldi, aga milline tahes see tuba ka ei oleks, ma ei maksaks ka 700.- öö eest, seega pole ma klient, kelle maitse järgi on mõttet midagi kujundada. Usun, et sama käib kõigi nende kohta, kes siin toa kujundust laitnud on, te ei ole sihtgrupp. Nii lihtne see ongi. 🙂

        V(a)ene lasnakas

    • Avatar
      Vasta tyy 19. juuli 2017 at 21:21

      jep on pingutatud ja ainus mida ses ruumis tunnen on rahamaitse aga maitsekusest ja hubasusest pole muhvigi, seda muidugi minu jaoks. On palju inimesi kellele kriitika selle ruumi kohta mõjub solvanguna.
      Aga jah hunnikus kitši on mulle samuti liig.
      Ometi ma armastan valget, kreemjat , detaile, peegleid, pronksi, portselani ja romantikat. Iga asi õiges koguses ja kohas on I-le täpp aga liialdus ajab iiveldama.

    • Avatar
      Vasta niinii 20. juuli 2017 at 07:30

      eeee….”kõike on liiga palju”
      “Ilmselt meeldib mulle lihtsalt rohkem minimalistlik stiil.”

      minimalismi otsijad ei peaks tõesti rokokoost inspireeritud tuppa minema:D

    • Avatar
      Vasta Sirli 20. juuli 2017 at 15:15

      +1 Kristi kommentaarile. Minu jaoks maitselage, üle pakutud ja kõike muud kui hubane…

  • Avatar
    Vasta Kristin 18. juuli 2017 at 21:36

    Head nautimist kogu perele! Olete seda väärt! 🙂

  • Avatar
    Vasta Keit 18. juuli 2017 at 21:33

    Kutsu nüüd ruttu rahvas buduaari sessioonidele ju! 🙂

  • Avatar
    Vasta Carry 18. juuli 2017 at 20:33

    Pilte! Ägedaid buduaarikaid saaks.

  • Avatar
    Vasta Salme-Marta 18. juuli 2017 at 19:06

    Ota, a mingit normaalse suurusega vanni nagu polndki vä? Ma ei mõtle seda mulisevat amplipotti.
    Milline masendav vaesus ikka.

    • Avatar
      Vasta ss 18. juuli 2017 at 19:54

      Tere tulemast tagasi, Salme-Marta!

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 18. juuli 2017 at 20:06

      Mulisema panema ei pea, siis on tavaline vann 😀

  • Avatar
    Vasta Kadi 18. juuli 2017 at 18:38

    Ma teeks sellest voodipäisest kohe ägeda pildi, laseks selle pildi taustaks välja printida ja edaspidi saaks seda voodipäist kasutada fotosessioonide tarbeks 😀 Vot nii…

  • Avatar
    Vasta Leelo 18. juuli 2017 at 18:26

    On küll issand juml

  • Avatar
    Vasta Elve 18. juuli 2017 at 17:44

    Masendav! 😀
    Oleks mul 2*700€, siis saaks juba terve korteri osta. Tegelikult mulle tõesti selline antiikne glamuur ei meeldi. Tekitab masendust. Stiilne ja mugav võib olla ka midagi kaasaegsemas, kergemas stiilis.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 18. juuli 2017 at 18:03

      Mis korteri sa 1400 euriga osta saaks :D?

      • Avatar
        Vasta Elve 18. juuli 2017 at 18:20

        Ida-Virumaal näiteks on ja isegi vist lähemal, maapiirkondades. Vaatasin Jane Almersi kodu renoveerimise pilte ja mõtlesin, et oleks endal natuke raha, siis ostaks kasvõi mingi uberiku. Aga see ei puutu üldse sinu postituse teemasse. Mis sellesse hotellituppa puutub, siis minu jaoks on see tõesti liig masendav. Oleksin seal nagu mõisaproua. Minu jaoks on üldse paljud praegu normaalsena tunduvad asjad(rabelemised) arusaamatud. Aga nagu ma ühele oma fb sõbralistis kirjutasin, et niipalju, kui on erinevaid inimesi, niipalju on ka eelistusi.

  • Avatar
    Vasta Tere 18. juuli 2017 at 17:29

    Meil oli võetud Caesar 2 ööks. Eks seal leilitamine, kokside nautimine ja mõnnatamine käis. Kuna teised tuttavad ööbisid standardtubades, aga terve aja veetsid üleval meiega, siis seltkonnas oli vähe rohkem inimesi(noh mingi 7 või 8 kokku). Käisime mitu korda ujumas, vahepeal massaazides või mõnel protseduuril kordamööda(kuidas aegu jätkus) seal ja õhtul kõik restosse sööma. Igastahes igav polnud ja mulle väga meeldis. Kuna see oli mu esimene sviidi kogemus ja ma olen veel väga noor ja pole meeletult hotellides käinud, siis enamus kohad kuhu peale seda läinud olen tunduvad niiii igavad ja odavad. Noh asi lihtsalt selles, et ma olengi selline caesari sviidi stiili inimene ja ma tõsimeeli loodan tulevikus omale taolise korteri soetada(põrandaga läheb keeruliseks ainult), sest seal olles ma tõesti tundsin, et vot selline on minu koht ja üldse ei tahaks ikka tavalises toas olla 😀 Igastahes eks lastega ole vähe keerulisem ka, aga kordamööda saate ikka nt massaažis käia vms.

    • Avatar
      Vasta Lll 19. juuli 2017 at 14:55

      No edu sulle, Caesar’ i sviidi tibu ?

    • Avatar
      Vasta Liisa 19. juuli 2017 at 17:50

      Hahahaa, okei. Tore, et ära mainisid, et väga noor oled. Loodetavasti kasvad veel natuke ja läheb elu lihtsamaks.

  • Avatar
    Vasta Sandra 18. juuli 2017 at 17:29

    Ooohhhh, minu unelmate stiil! Ma jumaldan antiikmööbli stiili ja niiiiii tahaks kuskil villas-mõisas elada. Koristada ei viitsiks. ? Aga no hotellituba.. jessas! Niiiiiii ilus!

  • Avatar
    Vasta MaruMann 18. juuli 2017 at 17:01

    Äge!
    No mu meelest on piltidel need “tavalised” toad ka jumala okeid.
    Spa osa on mônus ja saunad!
    Uiii nautige ikka täiega ja korra vii Karts ja Mari ka linna ja siis uuesti tube nautima ja spad ja restot!

  • Avatar
    Vasta Helen 18. juuli 2017 at 16:46

    Väga kuninglik ? toad nagu kuskilt mõisast.

  • Avatar
    Vasta SleepingYogini 18. juuli 2017 at 16:46

    Kusjuures – selles sviidis saab ööbida neljakesi. Ehk siis 700 : 4 = 150 € nägu, mis on kusjuures odavam kui teised odavama klassi sviidid.
    Hilja öelda, aga inimesed üürivad seda sviiti üritusteks, sünnipäevadeks jne. Alt restost tuuakse süüa, nauditakse koosolemist ja tudumiseks pekstakse rahvas koju ja siis asutakse ise täiel määral mullivannimõnusid ja laiekraani nautima 😀
    Teile soovitan fotosessioon teha (Rakvereski profikaid küll, kes võivad tunnise sessi kiirelt teha) või siis niisama panna saunad tööle ja asuda täielikult olemist nautima.
    Põhiasi on see, et mida vähem istud seal netis või telekas, seda rohkem saad nautida 😛
    Mõnusat puhkust!

    • Avatar
      Vasta A 18. juuli 2017 at 18:15

      700/4= 175€

      • Avatar
        Vasta Sleepinyogini 19. juuli 2017 at 00:55

        Jep, A. Vabandust ja aitäh terava silma eest 🙂
        Aga tulemus jääb ikka see, et odavam kui järgmise klassi sviidid. Üks neist nt Zen, mis on minimalistlik ja kordades rahulikum. Ning siis 1001 ööd, mis on väiksem, aga mu meelest veelgi kenitlevam. Igaühele midagi 🙂

  • Avatar
    Vasta Karoliina 18. juuli 2017 at 16:15

    See tuba tundub nagu unelmate korter, kus elada… Päris uskmatu näha, et Rakvere Aqva Spas SELLINE tuba on. Vau! ??

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 18. juuli 2017 at 16:34

      Ma enda kodu selliseks ei tahaks, aga väga ilus ja luksuslik on sellegipoolest!

      • Avatar
        Vasta Carry 18. juuli 2017 at 20:35

        Mulle ka see stiil kodus pigem ei meeldi. Muidu hotellis viibida on luks ja mõnus ikka)).

  • Avatar
    Vasta Elex86 18. juuli 2017 at 16:13

    Uhtiiiiii. No niiiiii ilus lihtsalt! ?

  • Avatar
    Vasta julia 18. juuli 2017 at 16:11

    Kui sul kaamera kaasas siis pane kontsad jalga ja kleit selga ja las karts proovib lustakaid glamuurseid ilusaid sexikaid pilte teha.nautige interjoori ja jäädvustage pikaks ajaks?

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 18. juuli 2017 at 16:14

      Mul pole kontsi 😀

      • Avatar
        Vasta R 18. juuli 2017 at 17:23

        Aga alati saab ju osta ?

  • Avatar
    Vasta D. 18. juuli 2017 at 16:10

    wow tõesti, see oleks siuke ilus koht kus buduaari pilte teha.
    Mis seal muud kui nautida-nautida-nautida 🙂

  • Avatar
    Vasta Efka 18. juuli 2017 at 16:09

    Tee iseendast buduaari fotosessioon vs paku mõnele lugejale võimalus ägedaid pilte teha ?

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 18. juuli 2017 at 16:11

      Mis ma enda pekke ikka välgutan 😀

      • Avatar
        Vasta Lonnykas 18. juuli 2017 at 16:16

        endast ei taha siis Kardo oleks ka päris hea buduaari modell 😀

  • Avatar
    Vasta Lonnykas 18. juuli 2017 at 16:08

    nonoh, muidu oli Pärnu lemmik koht aga nüüd trumpas Rakvere üle? 😀 😀 loosi kellegile 1 tuba tänaseks välja, seltsis segasem 😀

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 18. juuli 2017 at 16:10

      Mulle on Rakvere ka meeldinud sellest ajast saati, kui ma siin esimest korda käisin 🙂

  • Avatar
    Vasta Päevalilleke 18. juuli 2017 at 16:04

    Turundusliku poole pealt tegid nad küll natukene nadi otsuse, et Sind sinna tuppa paigutasid. Sellessuhtes, et vaevalt mõni Su blogilugeja seitsmesotise hotellitoa võtab 😀 Aga mõnusat puhkust teile! Oleks ma Mari, siis ma hüppaks täiega voodil 😀

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 18. juuli 2017 at 16:08

      Mis see turunduslik pool siia puutub? Ma ju olen siin tavalises toas ka ööbinud (ja ka seda väga kiitnud). Pigem niisama toreda koostöö tõttu tehtud üllatus nende poolt. Mul pole mitte mingit kohustust olnud seda tuba isegi mitte mainida, aga no ma ei saanud mitte 😀

    • Avatar
      Vasta R 18. juuli 2017 at 19:04

      Miks ei võiks Malluka blogi lugeja seitsme sotist tuba võtta 😀
      Mina näiteks panin küll kõrva taha, et on selline ilus koht ja mõtted hakkasid juba jooksma, et mis sündmusega koos sellist tuba võiksime kasutada. Ma kindlasti pole ainus, kes üllatus, et selline ilus sviit neil on, seega ma usun, et spa poolt just väga hea turundus!

      • Mallukas
        Vasta Mallukas 18. juuli 2017 at 20:07

        Tead isegi mina mõtlesin, et kui siia majutub KUNI KUUS, siis oleks äge näiteks uut aastat siin vastu võtta 😀

  • Avatar
    Vasta Mari 18. juuli 2017 at 16:02

    No ma ei tea, kui ma oleks tosiselt rikkas siis ehk laheks Rakverre ja kulutas 700 EUR öö 😀 Vb ka kulutaks kui sellel oleks selline teema taga nagu pulmad vms.
    Kuid, kulutatud sai 400 dollarit tuba TRUMP TOwer ja vaade üle new yorgi selline igast aknast, et jah .. Sedasi võrreldes siis Rakvere nagu üle maksustatud 😀 aga ei ei
    Kui tahaks luksust vaid nautida siis miks mitte ja kui uksi ei ole. Uksinda on seda kuidagi liiga palju mulle.

  • Avatar
    Vasta Karina 18. juuli 2017 at 15:55

    Nägime teid ujumas, oleks pidanud “Tere” ütlema ja külla pressima sinna luksuslikku sviiti ? noo nii juttu ajama ja puuvilja proovima ?

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 18. juuli 2017 at 15:57

      Jah, oleks vähemalt siis mingi võõrustamise aspekt asjal juures 😀