Ma olen ammu aru saanud, et meestele vihjeid teha peab käima umbes nii: “Kui mingi tähtpäev tuleb, siis palun kingi mulle JUST SEE ASI!”. See on sedasorti vihje, millest mehed aru saavad. Okei, võib-olla ma teen nüüd liiga ja teil on kõikidel sellised mehed, kes teie mõtteid ja soove õhust haaravad ja kõik ise meelde jätavad ja planeerivad, aga minu mees… Olgu ta nii hea, kui ta ka on, siis selles suhtes ei ole tema tavalisest mehe stereotüübist erinev. Õnneks on ta tubli ja kui ma midagi ütlen, siis selle ma ka saan.

Kes mäletab, siis jõulude ajal ma spekuleerisin, et tahaks endale Pandora sõrmust saada. Kes ei mäleta, siis hearts of Pandora sõrmus oli lihtsalt selline ehe, mille kohta ma mõtlesin, et ooo… Selline võiks ju olla. Ma isegi blogisin sellest ja ütlesin ka Kardole, et tahan, aga kui me Tenerifel kaubanduskeskuses poes olime ja Kardo ütles, et okei tavai, lähme ostame sulle siis selle sõrmuse, hakkasin ma mõtlema, et ah… Las see olla! Sellise raha eest saab nii palju muid ja vajalikke asju, mis me siin ikka saksapreilisid mängime ja priiskame. Nõnda läkski, et sõrmust me ei ostnud ja mina olin selle üldse ära unustanud.

Pandoral hakkas aga kampaania, mille hässhtäägid on #DOsurpriseme #DOcelebrate #DOPANDORA ja no ütleme nii, et üllatasid mind nad küll ja veel. Nimelt ütlesid nad, et mingu ma nüüd heaga Solarise Pandora poodi ja seal ootavat mind üllatus. No mina läksin siis ja, mis te arvate, mis mulle karbist vastu vaatas? See oli minu hearts of Pandora!

See on just nii edev ja samas tagasihoidlik, kui mulle meeldib. Ja noh, tõesti peab paika see, et inimene peabki ainult küsima ja ta saab. Võib-olla mitte sealt, kust ta ARVAS, et ta selle saab, aga kuskilt ikka.

Kuidas teie meestega lood on? Kas vihjate kingisoovidest, või peategi konkreetselt ütlema, et palun seda asja, sellel kuupäeval, selleks kingituseks? Kui peate ikka vihjama ja sooviks on Pandora ehe, siis näete, siit lingilt, saab oma “tagasihoidliku” vihje väga konkreetselt meheni saata :D

Ma nüüd istun ja imetlen edasi…

Jaga: