KODU TESTIN JA ARVUSTAN

mu voodi on maailma mõnusaim koht!*

21. veebruar 2018

Mõni aeg tagasi ostsime uued padjad ja tekid. Eelmised olid juba vanad ja lödiks vajunud, seega tuli mõte, et ostaks uued. Nagu te vast teate, siis neid tekke-patju on igas hinnaklassis, aga ma lihtsalt ei raatsinud kallima hinnaklassi omi võtta. Mõtlesin, et ah suva, tekk on tekk ja padi on padi. Tekk oli meil tegelikult üsna normaalne, seega ei hakanud sellele üldse raha kulutama, aga padjad valgusid juba püüri sees ühte nurka ja nägi väga nadi välja, seega valisin suht suvalised padjad. Täitsa keskmises hinnaklassis, mingi kuus euri per padi maksid.

Sain nad kätte ja eks nad olid kobedamad küll, kui need vanad ja lääpas padjad. Ilusti punnis ja uhked, aga juba esimesel ööl sain aru, et need on maailma kõige ebamugavamad asjad. Nii “pringid”, et pea jääb öösel ebamugavalt kõrgele ja siis maga seal niimoodi, endal kael kahekorra. Mis seal ikka, võtsin oma vana lääpas padja tagasi, sai vähemalt inimese kombel magadagi. Kardo ei kurtnud, aga no tema ei kurda kunagi.

Siis kirjutas mulle Trendsetter Europe ja pakkus, et tahaksid meie perele kinkida uued tekid ja padjad. Mul ei tekkinud erilist emotsiooni, sest ma just olin ostnud UUED padjad ja no mis tolku nendest olnud oleks. Aga kuna kingitud hobuse suhu ei vaadata, siis olin viisakalt nõus kingituse vastu võtma ja no see oli üks õigemaid valikuid mu elus.

Need tekid ja padjad… Ma olen küll selline, keda on raske vait jääma sundida, aga mul pole sõnu nende kirjeldamiseks. Õhulised, pehmed, siidjad ja mega soojad. Kirjeldaks nagu iga tekki ja patja, aga siin pole muud öelda, kui et peate ise neid katsuma, et veenduda. Kui mulle kirjutati ja küsiti, et kuidas meile tekid ja padjad meeldivad, oli minu vastus sõna-sõnalt selline: “Jeesus küll, niiiiii pehmed ja mõnusad tekid, püha jumal! Mul oleks nagu uus voodi või midagi”.

Minu padjad on need (link) ja need on hetkel lausa poole võrra odavamad! Tekina saime selle (link). Tekk ei ole just odavamate killast, aga kui mõtled, et sa kasutad seda IGA öö ja aastad, siis on ju hea, kui sul on ülimugav ja soe tekk.

Ja täpselt selline tunne ongi, et nüüd lõpuks ma olen jõudnud punkti, kus mul on IDEAALNE voodi. Esiteks meie Napsie madrats (mida praegu müüakse -20% odavamalt) on külje all parajalt pehme ja tihke, et ei lase seljal valutama hakata, ning kannatab ära ka kõige segasemad hüppajad. Meie Trendsetter Europe tekid ja padjad, mis on nagu pilved meie voodil, üks õhuke ja lame peale panemiseks, pilvetutid pea alla sättimiseks ja kirsiks tordil veel Votexi puuvillasatiinist voodipesud*. Ma ei tea, ma ei lahku vist kunagi enam kodust, sest ei kuskil, isegi kõige kallimas hotellis EI OLE nii mugavat ja mõnusat vooodit, kui mul. Ausalt!

Kas teie laste lemmik aeg on ka see, kui voodipesu vahetatakse? Meil kargavad siis kõik pundikesti voodisse ja tahavad mürada, ürita siis niimoodi voodit korda teha, eksole!


*Meie voodipesu nimi on majesteetilik lilla ja sellega sai sellise labase nalja majja löödud, et kui ma näitasin Kardole lehte ja ütlesin, et kuule aita mul valida voodipesu, siis ta ütles “majesteetlik lilla”, siis ma ütlesin: “Ma ütlesin, et aita voodipesu valida, mitte ära loe enda hüüdnimesid ette…”.

Kui te nüüd hoolega järele mõtlete, siis kas teie tekid ja padjad on nii mugavad, kui olla võiks? Ei? No siis ärge muretsege, sest Trendsetter kingib ühele Malluka blogi lugejate tervele perele uued padjad ja tekid. Ei ole midagi nii, et ema-isa magavad oma imeliste tekkide-patjadega ja lapsed vanade “logudega”. Ikka kõigile! Ma vannun teile käsi südamel, et võitja jääb rahule ja hakkab iga õhtu kibelema magama minna, sest seal on NII HEA!

Et loosis osaleda, kirjuta kommentaariks, et mitmele teie perest uusi tekke ja patju vaja on, ning anna teada, millal sa viimati üldse pere tekke-patju “uuendasid” ja kriitilise pilguga üle vaatasid?

PS! Trendsetter Europe tekid on kõik sellised, et ostes saad valida, mis aastaaja tekki soovid. Kas suveks õhemat, talveks paksemat või sügis, mis on selline kuldne keskmine.

*Postitus sündis koostöös Trendsetteriga!

Loe ka neid postitusi!

622 kommentaari

Jäta kommentaar