NALJAKAS

#hauakividest

4. märts 2018

Tegime eile Kätule väikse üllatuse – nimelt tundsime, et tal oleks natukene lõõgastust vaja ja seega panime pead kokku, ning viisime ta Swisshotelli. Ma räägin sellest üllatusest lähemalt ja piltidega ka, aga ma pole lihtsalt hetkel suuteline töötlema. Ühesõnaga sviit ja massaaž ei olnud veel kõik, hiljem läksime sööma veganrestoran V’sse, kus me sõime maailma parimaid sööke ja jõime natukene gintoonikuid. Edasi viisid meie teed Parolesse, kus jõime veel veini ja tulemuseks on see, et minu vana ihu ei suuda sellisele pralletamisele vastu panna – täna on konkreetselt surm silme ees ja olek on leebelt öeldes jõuetu.

Kurtsin oma haledat seisundit ka eilsetele peokaaslastele. Muuseas, sidebar, päris huvitav oli see, et kuigi nemad kõik on omavahel ammu sõpsid ja tuttavad, siis meie omavahel läbi käinud pole ja mis meid eile üldse kokku tõi, oligi see soov Kätut üllatada ja rõõmustada. Mis aga eriti tore, selgus, et me kõik saime omavahel ka mega hästi läbi ja nüüd mul on isegi natukene hea meel, et Kätu ennast nadisti tundis, sest mina võitsin sellest vaid ühe ägeda kamba sõpse juurde. Nojah, alati on võimalus, et nad vihkasid iga sekundit, mis nad minuga veetsid, aga oh well 😀

Aga tulles tagasi mu hala juurde, siis ma mainisin ära, et on täitsa võimalik, et ma täna pillid kotti panen ja maha suren, sellisel juhul palusin, et mu viimasteks sõnadeks loetaks: “krt, poleks tahtnd surra”. Sealt läks jutt edasi sellele, et arvestades tänapäeva elu ja tegemisi, siis ei saaks üldse imestada, kui kellelgi sureks vanaema ära ja ta hauakivile raiutaks:

#parimvanaema, #bestgranny, #wemissyou, #whygod?, #RIP, #mälestused, #polekstahtndettasureb, #toosoon, #kõiklõppeb, #mäletansindigavesti, #hauakivi, #surnuaed, #Leida, #vanaema, #lein, #nordicdisain, #influencer,  #bloggersgranny, #saturday, #badtrip, #marketing, #blogging, #surm, #kahjuraisk, #kurb, #instagram, #catsofinstagram, #vanadusimeb.

Ma ütlen kohe ära, et mul on homme rasvaimu onju ja mul pole kunagi narkoosi tehtud, siis ma kardan paaniliselt, et ma selle käigus surra võin ja seega palun vähemalt pooled ülalmainitutest hashtagidest ka minu hauakivile panna. Julgelt kohe!

We arranged a surprise for Kätu yesterday because we felt she needed a little relax time and so we got together and took her to Swisshotel. I will tell you more about that surprise with pictures and everything, but I am currently not capable of editing. To make it short – a suite and a massage, later we all went to a vegan restaurant V, where we had the best food ever and a few gin and tonics. After that we found our way to Parole, where more wine happened and as a result I found out my old body is not capable of such partying anymore – today I feel like I am going to die any minute and to put it lightly – I feel drained.

I was complaining about my pathetic state to the people I partied with. By the way, sidebar, It was quite interesting how they are long time friends, I had never hung out with them and what brought us together was the desire to surprise and make Kätu happy. But it turned out we all got along wonderfully and now I feel a little glad Kätu felt so crappy, because I got a whole gang new friends out of it. Well, yes, there is a chance they all hated every second of spending time with me, but oh well… 😀

Coming back to me complaining – it is very possible that I will die today and if I do, I ask that my last words would be considered as “Damn, I didn’t wanna die” That took the conversation to how considering today’s society and lifestyle we wouldn’t be surprised if someone’s grandma died and they had the following put on her headstone:

#bestgrandma, #bestgranny, #wemissyou #whygod?, #RIP,#memories, #didntwanthertodie, #toosoon, #everythingends, #rememberforever, #headstone, #graveyard, #Leida, #granny, #grief, #nordicdesign, #influencer, #bloggersgranny, #saturday, #badtrip, #marketing, #blogging, #death, #damnsorry, #sad, #instagram, #catsofinstagram, #gettingoldsucks

I will tell you right now that I have lip tomorrow, right and I have never been under anesthesia so I am deathly afraid that I might actually die and so please put at least half of the above-mentioned hashtags on my headstone. Seriously!

Loe ka neid postitusi!

25 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Tups 5. märts 2018 at 09:33

    Narkoosis on maailma parim uni. Kaif! 😀 2 narkoosi olnud ja uni on nii magus olnud. Teine kord oli korralik vappekülm ka, aga visati kohe spetstekk peale ja sai edasi põõnata. Kõige tüütum ongi, kui õed käivad seletamas. Esimene kord pragas, et ära pane kanüüliga kätt kõverasse. Ah pohh, laske magada 😀 Teine kord oli mu voodi intensiivis täpselt õdede laua juures ja patrasid seal kogu aeg. Tahtsin vait käratada, et ärge häirige mu mesimagusat und. Läbi une kuulsin, kuidas uusi patsiente toodi intensiivi. Patsientide nimeks olid “rinnad”, “rasvaimu” jne 😀

  • Avatar
    Vasta murulane 4. märts 2018 at 23:50

    Narkoos mõjub mälule!

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 5. märts 2018 at 07:20

      ma ei mäleta nagunii midagi 😀

      • Avatar
        Vasta Jane 5. märts 2018 at 13:39

        phahahaaaaaa!!!?

  • Avatar
    Vasta hm 4. märts 2018 at 23:37

    Mulle on mitu korda narkoosi tehtud, esimene kord kartsin ka, kuid tegelikult ütleks lausa mõnus selle kohta. Mul on terve elu magama jäämisega raskusi olnud aga kui narkoosi tehakse, siis arst ei jõua kümmegi öelda kui juba on justkui kõigest sekund möödas ja ärkan toibumispalatis. Oleks muidu ka uinumine nii lihtne ja ärgates nii puhanud tunne. Nii et ära põe!

    Ja pealegi, ega ära suremine pole kõige hullem, palju jubedam on kui narkoos ei toimi õigesti ja jääd vaimselt ärkvele, kuid lihased ei tööta ning ei saa märku ka anda, et sa üleval oled 😀

    (sorry)

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 5. märts 2018 at 07:20

      tänks 😀

  • Avatar
    Vasta Eveli 4. märts 2018 at 22:38

    Narkoos veel kõige parem kogu selle asja juures.Mul kestis aasta tagasi tund aega ja väga hea,et oppi paigalise tuimestusega ei tehtud.
    Peale ärkamist oli veits külmavärinad kuid hea tunne,et opp möödas.

  • Avatar
    Vasta C 4. märts 2018 at 21:42

    Ma ka korra elus ainult narkoosis olnud. Algus oli tavaline, nagu jääks lihtsalt magama ja ärgates oli tunne nagu oleks 12h maganud 😀

  • Avatar
    Vasta S 4. märts 2018 at 20:44

    Mul oli ka eelmine aasta essa opp ja mõtlesin ka et täitsa pekkis äkki ma suren sinna lauale ära ja siis olen surma eest 4000€ ka veel maksnud??aga näed täitsa elus ja narkoosist ärgates olin ainult megapuhanud:)

  • Avatar
    Vasta Kr 4. märts 2018 at 20:03

    Ma oleks su asemel krüoteraapiat proovinud rasvadest vabanemiseks. On ohutum ja tõhus ka.
    Loe siit: https://www.vipmedicum.ee/teenused/programmid-kehale/uus-kruolupoluus/

  • Avatar
    Vasta Gerli 4. märts 2018 at 19:06

    Mina käisin 4 kuud tagasi tissiopil ja tehti ka esimest korda elus narkoos. Muud otseselt ei pelgandki, just narkoosi ees oli väike hirm. Kui mind opilauale pandi ja opiks ette valmistati, siis õde ütles üllatunult, et pulss nii madal, sa uskumatult rahulik. Tegelt oli hirm küll naha vahel. Aga õnneks käis kõik nii ruttu. Pilt kadus peaaegu sama hetk kui mask pähe pandi. Ja teine hetk juba ärkasin võpatusega. Ei tundnud mingit valu ega midagi, hirmus unine olin lihtsalt. Panin korraks uuesti silmad kinni. Ja kui uuesti silmad lahti tegin, oli 15min edasi läinud. Siis panin veel hetkeks silmad kinni ja järgmised 10min olid mööda läinud. Siis viidi mind palatisse, seal olin tunnike ärkvel ning seejärel tegin veel paari tunnise uinaku. Peale seda oli juba inimese tunne.

  • Avatar
    Vasta Kkk 4. märts 2018 at 16:25

    Ma olen ka täisnarkoosis olnud ja see oli nagu narko laksu saamine, kuigi mul võrdlusmomenti ei ole:D ma kartsin ka, et suren ära aga mul oli opini nii pikk aeg, et kui lõpuks kohale läksin, siis oli ainult uudishimu, et kuidas kôik toimub.

  • Avatar
    Vasta Helina 4. märts 2018 at 14:37

    Korra elus narkoosis olnud, viimati olin mälu järgi siis opilaual lampide all ja järgmine hetk ärkasin teises ruumis. Määdzik 😀

  • Avatar
    Vasta Daisi 4. märts 2018 at 14:08

    Narkoos on veel lebo, kui millegi üle muretseda siis on see paranemisaeg, ei saa istuda ega astuda 😀 Aga parem on üldse mitte muretseda sest tulemus on seda kõike valu ja narkoosi väärt.

  • Avatar
    Vasta Hele 4. märts 2018 at 13:43

    😀 ei juhtu sinuga midagi. Teed väikese uinaku ja ärgates juba kõik möödas. Ma 4 korda narkoosis olnud ja siiani elus 😀

    • Avatar
      Vasta T. 4. märts 2018 at 14:17

      Elus oled jah, aga ega see kasulik ikka ole. Öeldakse, et iga narkoos võtab oletatavast elueast ühe aasta maha. See siis selles osas, et kui palju tervist kahjustab. Ei saa päris lebolt ka võtta seda, et ah väike uinak, tuleb ikka teadvustada, et millega tegu.

      • Mallukas
        Vasta Mallukas 4. märts 2018 at 14:23

        ah, aasta siia sinna 😀

      • Avatar
        Vasta P 4. märts 2018 at 17:48

        Kas saaks selle huvitava väite allikat kuskilt? Täitsa tahaks teada,kuidas sellist uuringut läbi tehakse. Blogide kommenteerimine pidi tervisele samuti mõjuma, mingi uuringu kohaselt.
        #staystrong

      • Avatar
        Vasta Hele 4. märts 2018 at 22:28

        No minu puhul oli ikka kordades kasulikum kui tegemata jätta 😉

  • Avatar
    Vasta Ma 4. märts 2018 at 13:42

    Kindlasti hoolitsen isiklikult selle eest, et su hauakivil seisaks #parimvanaema ja #Leida! 😀

  • Avatar
    Vasta Kristi 4. märts 2018 at 13:35

    Mis rasvaimu. Trenni ja toitumisega saab kilosid alla ju. Mallukas ära jama.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 4. märts 2018 at 13:43

      ravaimuga ei saagi kilosid alla, see pole see point, googelda 🙂

      • Avatar
        Vasta Kristi 4. märts 2018 at 14:30

        No trimmi saab ka end ju ilma rasvaimuta. Või sa oled muid asju proovinud ja pole aidanud?

        • Avatar
          Vasta Laura 4. märts 2018 at 16:07

          Ma kohe huviga ootaks kuidas lõualoti trimmi trenniga saab või sünnitanud kõhunaha.

          • Avatar
            Jane 5. märts 2018 at 13:43

            Kusjuures, lõualoti vastu aitavavad istessetõusud. Treener rääkis. Väljaveninud nahk jääb kahjuks kirurgi pädevusse. Ise suundun uuel kuul kõhuplastikale.