Beebiootus LAPSED

ühe vana on teise uus

29. aprill 2018

Peale seda, kui ma sain teada, et tulemas on kolmas tütar, läksin ma kohe hulluks ära. Kui enne olin ma selle rasedusega noh, lihtsalt leppinud, siis nüüd tuli selline tavaline rasedustuhin peale. Ma olen muuseas IGA rasedus remonti teinud ja Kardo anus, et ma seekord enam midagi värvima ja ümber tõstma ei hakkaks. Ma üritan, aga ma ei tea pead anda. Arvestades, millise kiirusega aeg liigub, siis mul on tunne, et tahaks kõik valmis sättida ja paika panna.

Selle jaoks oleks mul vaja: leida koristaja, kes käiks siin kord nädalas. Tööülesannete juurde kuuluks ka kevadpuhastuse tegemine ja mul asjade sorteerida aitamine. Ma olen organiseerimises kohutav! Seega, kui keegi tunneb, et tahaks lisaraha ja on usin koristaja, siis palun pakkuge ennast. Mul on olnud paar koristajat, aga mu miinus on see, et ma ei julge kunagi kellelegi öelda, kui ta midagi tegemata jätab ja tänu sellele muutuvad kõik koristajad lõpuks selliseks, et ei teegi eriti midagi 😀 Mul oleks vist vaja kedagi, kellel on mingi OCD vorm, kes ise tahaks ka, et kõik korras ja puhas oleks, sest mul on ausalt kopp ees sellest, et koristajatel alguses mitu tundi läheb majakoristusele ja poole aastaga taandub asi selleni, et pestakse nõud ära, vehitakse korra tolmuimeajaga ja minnakse koju, sest ma olen see loll, kes enivei ei kurda. Ma tean, et firmad oleks vist mõttekamad palgata, aga no tahaks ikka kellelegi pakkuda võimalust raha teenida, kellel käed otsas ja ehk siinkandis elaks.

Lisaks mõtlesin ma, et kiiret küll pole, aga ehk on kellelgi üle mõned asjad, mida ma mõtlen, et mul võiks vaja minna. Ega alati pole ju tarvis kohe ostma kukkuda, beebid kasvavad nii ruttu, et üsna pea pole kokku ostetud asju tarvis, nagu vist kõik lapsevanemad teavad. Seega, kui kellelgi oleks pakkuda järgnevaid asju, oleksin üks suur kõrv:

Tüdrukute beebiriideid – mul endal pole praegu ühtegi sõbrantsi, kes mulle omi asju hoida saaks, seega äkki kellelgi seisavad üle? Ma mõtlen selliseid korralikke, 1 lapse poolt kantud asju 50-62 suuruse vahemikus või nii.

Trikoolina.

Mähkimiskummut.

Moosese korvi laadne toode.

Nagu öeldud, mul on pool aastat aega, aga no lina ja riided vast palju ruumi ei võta, kui kellelgi on parasjagu üle jäänud või jäämas. Mul on lihtsalt nii mega õhin sees ja mul on juba üks nimi ka peas kummitamas. Ja kuigi ma mõtlesin, et ma seekord panen ainult ühe nime, siis mulle meeldivad kaks nime, mis tegelikult kinda kokku ka sobiks, aga ma arvan, et Kardo poleks suur fänn…

Et ma siin niisama midagi ainult ei küsiks, siis ma pakun vastu ka. Meil on siin üle üks kevadkomplekt suurusele 86. Kilepüksid ja jope. Voodrit ei ole, aga hea riietele peale tõmmata ja õues sopa sees tuiata. Lendele tegelt paras, aga tal on roosa komplekt olemas ja see tundub minu silmale natsa rohkem poistekas (Mari ajast alles jäänud). Mitte, et õues mängides väga vahet oleks, mis värvi rüü lapsel seljas on 🙂 Seljas on olnud 1x, kui sedagi, ei mäleta!

Ühesõnaga, kirjutage mulle! Ikka veel on e-mail marianntreimann@gmail.com

 

Loe ka neid postitusi!

33 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Elsa 3. mai 2018 at 10:44

    mina tellin tavaliselt E-bay’st bundleid. Viimane kord tellisin poisile riideid, bundle maksis ca 8 naela ja seal oli sees 6 paari teksasid, kusjuures ka yhed Ted Bakeri omad, ja viis toppi. Koik vaga heas korras ja superilusad ja stiilsed. Vaga soovitan.

  • Avatar
    Vasta K. 1. mai 2018 at 17:44

    Mul ema töötab koristajana. Ta triigib, peseb nõud/põrandad. Peseb pistikud, kappide uksed, ukselingid. Seda mitte iga jumala kord. Vetsud muidugi. Mu ema eestis ei ela, seega teda sa endale ei saa ?

    Sa tee ehk nimekiri mida sa tahad, et koristaja teeks.

  • Avatar
    Vasta Kadi 30. aprill 2018 at 08:35

    Jäi silma fb pakuvad koristusteeenust, KadriKoristus oü, võid ju uurida mis hinnaga teevad!

  • Avatar
    Vasta Mia 29. aprill 2018 at 22:41

    Ai kahju, et ma sul lähemal ei ela. Ma täiega kaifin koristamist, ERITI asjade organiseerimist ja sorteerimist. ? Ma ei tahaks isegi raha, tuleks teeks sul niisama kevadpuhastuse ära ja ise kaifiks ?
    Irooniline on see, et pikemat aega võtan hoogu, et kodus kappides asjad sorteerida ja koristada. Sellega selline tunne, et peab mitu vaba päeva olema ja õige hetk/tuju ?

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 30. aprill 2018 at 07:48

      tead ma pigem koristaks ka sõprade juures 😀

  • Avatar
    Vasta Helen 29. aprill 2018 at 20:29

    Mul vist on kerge OCD, meeldib jubedalt koristada ja mässata. Alates sügisest võiksin sul küll korra nädalas ringi tuustida ja kõik ära koristada 😀 Kui selleks ajaks ei ole veel kedagi sobivat leidnud.

  • Avatar
    Vasta D 29. aprill 2018 at 20:16

    Minul on väike kuhjake riideid, enamus h&m ? kõik sõbrannad juba upuvad, seega… ?

  • Avatar
    Vasta Mumm 29. aprill 2018 at 20:15

    Ma olen ka paras koristaja ja armastan riiulitel ja aknalaudadel puhast ning asjadevaba pinda näha, mõnus tolmu pühkida. Ma ei suuda kunagi kodust lahkuda, kui kuskil midagi ripakil või kraanikausis nõud:D Meeldib asju sorteerida ja ei hoia väga asju alles, millele ma otstarvet tihti ei leia. Ma ei tea, kas usaldaks kedagi võõrast enda koju:D

  • Avatar
    Vasta kr 29. aprill 2018 at 20:08

    Küsin, mis põhjusel te ise koristatud ei saa, kui Kardo on isapuhkusel?

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 29. aprill 2018 at 22:05

      Saame küll, aga ei viitsi oma aega sellele kulutada, nii lihtne ongi.

  • Avatar
    Vasta Mari 29. aprill 2018 at 20:07

    Mul on üle mähkimiskummut, Ikea oma, samast sarjast, mis Sinu laste kapidki. On Huvi? Ühtede laste poolt kastatud 🙂

  • Avatar
    Vasta M 29. aprill 2018 at 19:26

    Mul on koristamises must vöö? kahjuks jään vist ka kaugeks, täpselt teises linna otsas ?

  • Avatar
    Vasta Karolina 29. aprill 2018 at 19:04

    Kui sulle nädalavahetustel sobib koristada siis võin käia 🙂 Nädala sees kahjuks ei saa. Aga ma võin õelt uurida kas tema annaks sulle 😉

  • Avatar
    Vasta C 29. aprill 2018 at 19:03

    Minul on mõned beebitüdrukute riided ? annan hea meelega Sulle. Muidugi mõni asi võib olla veidi topiline/kulunud..sorteerima pead ise 😀

  • Avatar
    Vasta killu 29. aprill 2018 at 18:54

    Kui sul koristajatega selline probleem on siis tee eelnevalt nimekiri asjadest, mis iga kord koristamist vajavad – asjad mis sa tahad et tehtud saaks (ja võid nimekirja toa ning tööde järjekorra järgi ära jaotada ka).

    Eelnevalt lepid inimesega kokku – näe siin on asjad, mis tuleb iga kord ära teha, palju selle eest raha tahad? Seejärel iga kord kui inimene koristama tuleb on sul see “check list” laual – enne kui lahkub kinnitab allkirja või linnukestega et kõik tehtud vastavalt kokkuleppele. Nii ei tohiks seda olukorda, kus asjad tegemata jäävad tekkida.

    • Avatar
      Vasta Kelly 29. aprill 2018 at 19:24

      Nii hea mõte! 🙂

  • Avatar
    Vasta Maria 29. aprill 2018 at 18:53

    Tee omale nimekiri, milliste tööde ärategemist sa lõpptulemuseks ootad. No ja siis kokkulepet sõlmides ootad, et just need punktid oleks IGA kord täidetud!

    Klooriga ära sel korral mölla. Mul siiani juuksed püsti sellest!

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 29. aprill 2018 at 19:18

      Eks ma alguses annangi nimekirja, aga sujuvalt hakatakse unustama 😀

  • Avatar
    Vasta ? 29. aprill 2018 at 17:00

    Koristusfirmadega on täpselt sama seis nagu lihtsalt suvalise inimese võtmisega. Esimesel korral ollakse jube tublid ja siis hakatakse vaikselt lohakaks muutuma. Normaalseid koristajaid pole olemas???

    • Avatar
      Vasta Kelly 29. aprill 2018 at 17:14

      Ei saa nii üldistavalt ikka öelda – paha lugeda kohe! 🙂 Olen koristaja juba kokku u. 4 aastat olnud ja siiamaani ainult kiita saanud 🙂 Teen oma tööd südamega, seetõttu kvaliteet ei kannata.

      Mallu ma ausalt tuleks ja aitaks heameelega aga elan kaugel ??

      • Mallukas
        Vasta Mallukas 29. aprill 2018 at 17:35

        Ma just ise mõtlen, et firmaga on selles suhtes lihtsam, et kui koristaja jätab midagi tegemata, siis ma ei pea OTSE ütlema vaid… saan ülemusele kitse panna #argpüks 😀

        • Avatar
          Vasta Kelly 29. aprill 2018 at 18:00

          ? kuule sa muidu pole ju üldse argpüks, miks nüüd siis niimoodi ?

      • Avatar
        Vasta ? 1. mai 2018 at 10:48

        Sõnastasin tõesti oma lause veidi halvastasin?
        Mõtlesin pigem seda, et kōik head koristajad on hōivatud ja oma kindlad kliendid on olemas ja uusi juurde lihtsalt ei mahu.
        Mul on väga palju kogemusi nii firmadega kui ka selliste “lihtsalt tegijatega” ja siiani ei ole leidnud sellist kes: a) koristaks ka järgmistel kordadel sama hästi kui esimesel
        b) jätaks mu kodu peale koristamist terveks

    • Avatar
      Vasta Lena 29. aprill 2018 at 23:52

      Pole nõus;) Meil maja 6 korteriga, millest 4 käib üks ja sama inimene koristamas juba kuskil 11 aastat äkki. Pole ühtegi halba sõna öelda, alati kõik nurgad läigivad ja asjad kenasti oma paigale pandud jne.

  • Avatar
    Vasta Liis 29. aprill 2018 at 16:45

    Ma sulle alaliseks koristajaks tulla küll ei viitsiks, küll aga võin pakkuda abikäsi suurpuhastuse juures 🙂
    Ma olen oma elamist juba üsna mitu aastat minimaliseerinud, sest absoluutselt kõike ei vaja mitte keegi 😉
    Tuba toa haaval ära koristada ja mittevajalikud asjad ära anda/müüa on väga hea võimalus kodus puhastust teha ja samas ka mõistlik edasise koristamise osas lihtsamalt läbi saada 😉

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 29. aprill 2018 at 17:01

      Mul on vist tõesti liiiiiga palju asju 😀

  • Avatar
    Vasta Mannakas 29. aprill 2018 at 16:37

    Tite asju mul pole ja koristamisega on nii et vahepeal kraamin kõik nurgad ära ja viskan pool elamist välja ja teinekord vaatan oma tolmu alla mattunud elamist ja mõtlen, aaah käib küll 🙂

    Aga kui on vaja titele midagi kududa, heegeldada, siis seda ma teen kiljuva rõõmuga 🙂

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 29. aprill 2018 at 16:38

      Nii armas, jätan pakkumise meelde!

  • Avatar
    Vasta kai 29. aprill 2018 at 16:15

    Kui keegi sulle seda trikoolina pakub ja pakkumisi rohkem kui üks tuleb, siis oleks ka huviline 🙂
    Mul ka aega veel on, aga mõtlesin et varuks mõned asjad ette juba!
    Samuti tahan seekord riidest màhkmed kasutusele võtta- neid plaanin ka tasapisi varuda erinevaid!

  • Avatar
    Vasta T. 29. aprill 2018 at 16:10

    Mulle TÄIEGA meeldib koristada. Ja pesu triikida. Ja põrandaid pesta 😀 Aga kahjuks elan teises Eestimaa otsas 😀

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 29. aprill 2018 at 16:39

      Pagan 😀

  • Avatar
    Vasta Marta 29. aprill 2018 at 16:07

    Minu poja vötaks selle jope ja püksid endale

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 29. aprill 2018 at 16:39

      Kirjuta mulle meilile (aga ma saatma ei hakka kuskile, ütlen kohe ära :D)