Beebiootus Lasteasjad TESTIN JA ARVUSTAN

mida netist osta? las ma soovitan*

6. mai 2018

Ma ei tea kui suured netis šhoppajad teie olete, aga mina aeg-ajalt seda pattu ikka teen. Näiteks alles hiljuti kirjutas Lipsuke, et tellis Zooplusist loomadele asju ja muidugi oli mul ka kohe vaja sinna tellimus sisse anda. Hoidku jumal, kui keegi teeb postituse ala “minu aliexpressi ostud” või üldse mõne e-poe tutvustus – kohe raudselt tellin midagi. Noh, ma võin vähemalt enda kaitseks öelda, et ma ikka üritan alati 100x mõelda, et kas mul ikka on seda vaja, aga mõnikord jah, teen emotsioonioste ka. Aga eks see taaskasutus ainult niimoodi saabki töötada, kui keegi loll kõike kokku ostab ja siis laiali jagab 😀 #aitanroheliseleeluviisilekaasa.

Bonusway lehte ma olen teile ka tutvustanud (et saad ostudelt raha tagasi), aga nüüd on seal ka selline uus värk, et saad teha liste enda lemmikutest, soovitustest või koostada wishliste. Mul tihti on nii, et ma laon ostukorvi täis ja siis hakkan selekteerima, et mida ma siit üldse VAJAN ja lõpuks ei ostagi midagi, shoppamisisu saab ka sellega täis. Igatahes kui Bonusway palus mul teile tutvustada nende kataloogide tegemise võimalust, siis mõtlesin, et okei, ma teen paar listikest, et ega ma ju kohe tellima ei pea. Noh, ütleme nii, et jumal halasta, kuidas ma tellisin! Kõiki minu kollektsioone näed SIIT.

Esiteks, kohemaid, kui ma soo teada sain, olin ma sunnitud tegema listi asjadest, mida ma beebile tahaks (vaata siia). Pooled asjadest on juba minu poole teel…Enamik asju valisin Gapist, aga mõned tooted ka enda jaoks täitsa tundmatust poest nagu Boden. Olete sellest kuulnud? UK’s pidi tuntud olema.

Pildil on kõik asjad Bodenist.

Peale beebiriietekollektsiooni tegin veel mõned. Esiteks rasedariietele, sest ma juba esimesed rasedateksad ostsin ja nii mugav on asju kanda, mis kõhule ei pressi, kuigi mul mega hullult veel kõhtu ees pole, siis ikka on vastik, kui seal surve peal on. Pealegi olen ma suveks pulma kutsutud ja seal tahaks ilusat kleiti kanda küll. Tahtsin endale Asosest asju tellida, aga ma ei tea miks, ei saanud 20x hakkama. Kogu aeg ütles, et pean uuesti sisse logima ja lõpuks ei lasknudki. Seega jäi sealt shoppamata, mida iganes, nende kaotus! Ja minu, sest ma pean suvel palja peega pulma minema….

Igatahes tegin ma veel eraldi kodukraami kausta, kus on enamasti soodsad leiud Alist, lasteasjade kausta (siin) ja siis kaust, kus on igast random kraami, mida niisama tahaks (siin).

Keda huvitab, siis võite üle vaadata mu kaustakesed. Osad asjad ma olen ise tellinud ka mingi aeg, et ala Alist ei tea ju alati mis kvaliteediga asjad on, aga need, mis ma omal ajal tellisin, on õnneks täitsa okeikad olnud. Kuigi ma pole Alist ammu tellinud (tegin endale pühaliku lubaduse), aga aeg-ajalt midagi ikka vaadata võib ju 😀

Mind aga huvitaks täiega teie kollektsoone ka näha. Olgu need siis ägedad Alileiud, vahvad beebiriided või lasteasjad, mis te netisügavustest leidnud olete. See kollektsioonide tegemine on ka selles suhtes hea, et saad näiteks nädala pärast otsustada, et kui IKKA tahad, siis tellid ära ja leiad kohe kenasti üles. Et ei oleks liiga palju uitoste või nii, ega need ka kasulikud ei ole.

Aga kuidas neid kollektsioone teha? No esiteks liitu Bonuswayga (SIIN).

Siis mine Bonusway lehel MINU TOOTED. Alguses on seal kõigil üks niiöelda kaust “kõik tooted ja hotellid” aga sa saad sealt pealehelt neid juurde teha, sinisega on kiri “loo uus kollektsioon”. Seal saadki teha ala “minu Aliexpressi leiud”. Kui kaust tehtud, siis et sinna hakata midagi looma, vajuta all paremas nurgal ristikesele

Noolele vajutatades tuleb ette selline kast, sinna kopeerid tootelingi enda valitud e-poest.

Osade poodidega on lihtne ja ta laeb kohe ise pildi ja info üles. Osadega tuleb natsa vaeva näha. Näiteks ma tahtsin teile näitena lisada oma lasteasjade kausta sellise armsa lumivalgekese kleidi, aga peale lingi lisamist oli pilt selline:

Kõik oli justkui tühi. Seega seivisin ma endale Ali lehelt pildi alla, laadisin selle pliiatsi märgi alt üles ja täitsin lüngad. Ehk siis toote nimi, kirjeldus, hind ja kollektsiooni nimi tuli ka valida. Kui see kõik tehtud, oli pilt peale salvestamist selline:

Õnneks enamikes poodides see laeb ise automaatselt kõik üles ja ei pea vaeva nägema, aga mõnikord harva on nii ka, et te lihtsalt teaksite 😀 Ma olin alguses mega segaduses, kui see nii juhtus.

Ja kui JAGA nuppu vajutad, siis lähebki see automaatselt sinu valitud kausta ja on teistele ka näha.

Ma olin Facebookis ühes grupis ka, kus inimesed jagasid oma häid Ali leide, aga no palju lihtsam oleks neid kaustu ka kohe nii piltide ja hindadega näha. Muidugi, nagu ma ütlesin, see  ei pea ju Ali olema, suht ükskõik, mis e-pood võib olla. Niiet kui te olete suured netiostlejad ja tahate oma häid leide minuga ka jagada, siis tehke aga oma kollektsioon ja lisage toote kirjelduse lõppu #mallukas. Nii tulevad need minu “wallile” ka ja siis ma näen ära, mis teile meeldib ja mida te soovitate. Muuseas, nädala pärast valin ühe inimese, kellele ma kingin tema valitud asja kollektsioonist, kus ta mind ära tag’inud on hashtag’iga, seega tehke aga julgelt!

*Postitus sündinud koostöös Bonuswayga

Loe ka neid postitusi!

3 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Morgie 7. mai 2018 at 11:22

    Raudselt parimad asjad, mida ma olen netist ostnud, on olnud Aliexpressist ostetud Mi Band aktiivsusmonitorid, mis töötavad telefonis koostöös Mi Fit rakendusega; nende järel teiseks ülitõhusad puutepliiatsid ekraanidele. Lisaks ekraanikaitseklaasid ja telefonikestad.
    Riideid ma netist osta eriti ei riski.

  • Avatar
    Vasta Kit 6. mai 2018 at 16:42

    Mallukas, kas tellid veel mõnest mittenimetanutest?
    Bonusway listis veel palju Hiina poode Oled sa nendest kunagi tellnud?

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 7. mai 2018 at 09:16

      Ei ole, ainult Alist ja Ebayst