TESTIN JA ARVUSTAN Uncategorized

emadepäev ja kingitused*

7. mai 2018

Nagu ikka tähtpäevade eel, löön mina kampa Eesti ühe suurima e-poe, Astri.ee’ga ja näitan teile ägedaid asju, mis ma nende kodukalt leidnud olen. Kuna emadepäev on kohe-kohe ukse ees, siis sedapuhku valisingi ma kingitused, mida mina ise saada sooviksin. Muidugi inimesed ja soovid on erinevad, aga ehk leiab keegi midagi, mida oma emale kinkida, või hoopis miskit, mida endale “soovinimekirja” panna. Väga paljud Malluka blogi lugejatest on ju ise ka emad, seega ei maksa ainult enda emadele/vanaemadele pühenduda, ise võib ka rahus kinke oodata, nagu mõni meist siin… khm…mina.

Okei, et ma kohe nii “tõbras” ei tunduks, siis ma näitan esimesena paar asja, mis ei oleks mulle, vaid hoopis lastele. Eks ema teeb ikka rõõmsaks õnnelik laps ja ma tunnen, kuidas minu latsekesed oleksid õnnelikud ühe nukuvankri üle. Mul on kunagi olnud mingi nukuvanker, aga see oli nii hädine, selline kangast ja plastikust nadi värk, seega ei pidanud see kaua vastu. Meil neid kärutajaid on ja tulenb juurdegi, seega tahaks ikka midagi vastupidavat, näiteks midagi sellist (link). Lendekene on viimasel ajal selline nukuemme olnud, paneb teda voodisse ja kaisutab, kindlasti oleks ta rõõmus ka oma nukku ringi kärutades. No vaadake ise! Niiet see “emme” oleks küll käru üle õnnelik 🙂

Minust endast rääkides – on väga palju asju, mida ma lihtsalt “tahaks-tahaks”, aga päriselt neid ju vaja ei ole ja midagi ei juhtuks, kui ma neid ei saaks. Samas on mõned asjad, mida ma juba ammu tahtnud olen, aga mingil põhjusel ikka veel soetanud ei ole. Näiteks õmblusmasin (link). Mind hoiab tagasi ainult see, et ma arvan, et ma ei oska õmmelda ja siis see jääb seisma ja ongi raha maha visatud. Aga soov ja tahtmine õmmelda küll oleks, ehk ühel ilusal päeval?

Veel üks asi, mida nagu tahaks, aga kas on vaja, on see loki…koonus? Ma ei tea, mis selle nimi on, aga näete, selline. Ma tegelikult oskan sirgendajaga ka lokke teha, aga no see tundub päris palju mugavam. Kuigu mul on ülihea sirgendaja ka.

Meigikoti sisu on üldse selline asi, mida on raske kellelegi kinkida. Näiteks kui sa ei tea inimese nahatooni, siis ei ole võimalik hakata jumekaid ja puudreid ostma. Samamoodi ei pruugi teiste maitse lauvärvide ja huulepulkade osas sinuga kattuda. Mitte, et mu nimekirjas ei oleks jumekat (link) ja jumestuspulka (link). Sellegipoolest võib öelda, et mina aga oleksin rahul pea iga HolikaHolika asjaga. Nimelt kinkis Kardo mulle paar nende toodet ja näiteks hügieenilise huulepulga ma kasutasin viimse grammini juba ära. Näiteks SEE kinkekomplekt nahahooldustoodetega, või SEE söega näopesuseebikomplekt. Ma mõju ei tea, aga visuaalselt küll äge nii kinkida, kui ka kingiks saada.

Mis veel – näiteks kvaliteetne primer ei vaja erilist teadmisi inimese nahast ja see THE BALM’i oma mul kunagi oli ka. Üli hea, aga vot ise osta ei raatsi. Samuti on kindla peale minek parfüüm, aga siis peab maitset ka teadma. Üks minu lemmik soodsatest valikutest on vana hea Halloween (link).

Selline bränd nagu Vegan Fox on mulle veel tundmatu, aga nende jalakreemi (link) prooviks küll järele. Mu jalad on nii karedad, et kui Kardo ükspäev mu jala pihku võttis, siis ta küsis, et kas ma olen juhtumisi viimased 10a ainult Hollandi puukingi kandnud või jaa. Khm, ei ole 😀

Kodukraamist rääkides leidsin ma mega laheda kühvli ja harja, kui kühvel ja hari üldse LAHEDAD olla saavad, siis need on! Tore, et pole plastikjunnid, vaid kasutatud on puitu ja metalli. Ja noh, kodu alla kuulub ka aed, seega oleks sinna üks erk linnumaja äge!

Lõpetuseks, eks tegelikult on iga kingitus tore näitaja, et on saajale mõeldud, aga mina soovitan siiski alati kooskõlastada. Seisma jäävaid asju pole kellelegi vaja ja ega seegi kedagi väga rõõmusta, kui tal hunnik jama jalus on. Kui keegi siin ilmas tahab mulle kunagi midagi kinkida, siis näiteks MINU puhul võite vabalt sukkpükse osta 😀 Ma armastan kleite ja seelikuid, seega kannan sukke aastaläbi :D!

Kõiki minu kingiideid Astrist näete SIIA vajutades! Mis teie emadele emadepäevaks kingite? Ps! Ma soovitan Malluka Instagrammi ka vaadata, ma teen seal ühe toreda emadepäevaloosi koostöös Astri ja Vahvlihaldjatega! Nimelt võib seal võita tassikookidest roosikimbu!

*Postitus sündis koostöös Astri.ee’ga

Loe ka neid postitusi!

9 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Kris 14. mai 2018 at 19:13

    Kunagi saan ise ka emadepäevaks kingitusi, aga mitte veel 😀 Enda emale valisin ühe kingi välja (mingi kassidest rääkiv raamat tuli just välja, mida ta väga tahab). Sinu lehelt jäi silma see tassikookidest roosikimp https://astri.ee/vahvlihaldjad/emadepaeva-kink-tassikookidest-roosikimp-1524214415636/ ja siis võtame veel koos vennaga siit https://www.kingitus.ee/kingitused-kategoorias/ilu-ja-spa-protseduurid-kingituseks talle mingise toredama protseduuri. Ja kui tekib küsimus, et miks nii palju kinke, siis tal on 14. Mai ka sünnipäev, nii et tegime kaks ühes 😀

  • Avatar
    Vasta Kaisa 7. mai 2018 at 11:51

    Emale otseselt midagi ei kingi, kuid kuna ta kohe varsti teise maakonda tööle minek, siis enne lahkumist teeme perekondliku pikniku Mändjala rannas 🙂 Saab ehk natuke ka vees sulistada jalgupidi ja lapselastega veel mängida- egas siis teise mk-sse iga päev satu, et lapsed vanaema näeks 🙂
    Endale asju ei soovi, küll aga on väga oodatud elukaaslase poolne emadepäeva õnnesoov- ta pole mul eriti tähtpäevi tähistav inimene, kuid kui vanem poeg ikka lilli ja komme ja jumal-teab-mida kinkida tahab, ehk ta läheb ideega kaasa ? 🙂

  • Avatar
    Vasta Mirruke 7. mai 2018 at 10:04

    Ooohhhh…hari ja kühvel kuluks endalegi ära. Peaks mehele vihje andma ? Praegu on ka mingi nõme plastikust ja iga kord kui pühin, siis kirun ?
    Enda emale ilmselt korjan lilli. Oleme tal maal külas ja sel päeval on ka mu poja sünnipäev ?

  • Avatar
    Vasta Kärt 7. mai 2018 at 09:35

    Emadepäevaks soovin üht kena päeva. Minu arust konkreetsete kingituste ootamine olgu sünnipäevadel ja jõuludel (kuigi tihti peale ei oska ka siis midagi tahta). Emade-, naiste- ja sõbrapäev väärivad heal juhul väikest lille ka kooki ja lihtsalt ilusat perepäeva, mitte hulgaliselt kingitusi. Kui lapsed juba suuremad siis miks mitte mõni ise meisterdatud asi või kaart vms, midagi sümboolset. Eks asju oleks ikka mida tahaks ja võiks saada aga samas on nõme, kui kõik pühad midagi materiaalset nõuda või oodata. Lille asemel võiks isegi mõne maitsetaime tuua, saab ära kasutada ka ?

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 7. mai 2018 at 09:52

      oh, kuidas ma armastaks koriandripõõsast :D:D

  • Avatar
    Vasta Geity 7. mai 2018 at 09:30

    Tahtmine taevalik, saamine iseasi ? kuna eile täitus 3 kuud ema lahkumisest siis talle vaid saan küünla süüdata ja ise ma kinke ei saa kuna lapsed alles väiksed ja ei mõika seda asja veel, tüdruk koolis tegi juba kaardi ja andis ja sellised asjad ongi mis ju tegelt loevad, pisike armas kaardike oma lapse joonistatud ? aga kui oleks tõesti olemas mingid võlurid ja ma valida saaks siis ma sooviks endale mingit mega head lõhna (hetkel polegi lõhna ja ei raatsi osta ka?) või siis tahaks hoopis lastele midagi sest neid õnnelikuna näha ongi emme suurim õnn ju ??
    Päikest põue ja õue! ?

  • Avatar
    Vasta Nimi:) 7. mai 2018 at 09:30

    Ära Singeri õmblusmasinat taha. See on totaalne käkk, õmblemise isu kaob kohe. Osta parem Janome või Juki või Husqvarna. ?

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 7. mai 2018 at 09:53

      aga ma ei oska ju õmmelda 🙁

    • Avatar
      Vasta Sirli 7. mai 2018 at 10:23

      Ma arvan sama. Õmblemisega alustamine on jah natuke hirmutav. Et kallis ja liiga keeruline vm. Aga siis muutub sõltuvusttekitavaks. ? Kalliks jääb edasi. ?
      Soovitan sul alguses mõne sõbranna juures pisut katsetada, koos kanga poes käia ja põnnidele mingi lõige ajakirjast välja võtta. Lastele õmmelda on u tuhat x kergem kui endale. Ja tšutt parema masinaga tuleb töö ilusam välja ka. Edu!