PILDID

eripakkumine beebipildistamisele

15. juuli 2018

Meil oli täna peale paarinädalast võttepuhkust jälle võttepäev. Tihti küsitakse, et millal saade filmitud on ja vastus on, et üsna jooksvalt. Lihtsalt kuna meil oli vahepeal reisideaeg, siis pidime pisukese pausi sisse tegema, aga muidu ikka nii, nagu saate nimi ütleb – sellel suvel!

Kuna paljud ütlesid, et tahaks minu argipäeva ka rohkem näha, siis täna sai võtete raames tehtud 9 päevase pisikese beebitüdrukuga väike minisessioon. 45 minutit ja umbes 40 pilti nagu naksti olemas. Selle peale mõtlesin, et polegi ammu sellist minisessioonide päeva teinud ja nüüd panin paika, et 19. juuli teen ära. Ega üle nelja beebi teha ei jõua, aga pakkumine siis selline, et 45 minutit sessioon, paketis 30 fotot, soodushind ainult sellele päevale mõeldes 75€.

Ja kui enamasti jagavad fotograafid ainult oma lemmikuid, siis sedapuhku näitan teile KÕIKI pilte, mida tänane klient sai. Lihtsalt, et teil oleks umbes aimu, mida säärase paketiga oodata võib. Ikka beebi eraldi, beebi emmega, beebi issiga, paar detailikat ja perepildid. Tänast sessiooni saad näha SIIT.

Kui sulle tundub, et just sinul on enda beebist säärased pildid puudu, siis kirjuta mulle aadressil marianntreimann@gmail.com. Sedapuhku kehtib pakkumine beebidele, kes on alla kuu vanad!

Loe ka neid postitusi!

4 kommentaari

Jäta kommentaar

 • Avatar
  Vasta Siki 24. juuli 2018 at 22:33

  Ma olen alati üllatunud kuidas fotograafid minisessioone pakkuda saavad beebidele. Olen näinud ka 30min pakkumisi. Mul on näiteks juhtunud, et stuudiosse tulev beebi on pool tundi esmalt üsna rahutu ja nutune olnud. Kas sul läheb alati 45-min õnneks ja iga lapsevanem saabki umbes sellise portsu nummikaid pilte nagu lingil näha?

  • Mallukas
   Vasta Mallukas 24. juuli 2018 at 22:34

   siiani pole kellelgi saamata jäänud 🙂 kui beebi nutab, siis mässin nad kinni ja panen magama, max 5-10 min töö 🙂

 • Avatar
  Vasta Mari 15. juuli 2018 at 18:53

  Mul on beebi puudu, aga…. Ma plaanin kolmanda järele minna!

  • Mallukas
   Vasta Mallukas 15. juuli 2018 at 19:02

   Beebit mul kahjuks omalt poolt pakkuda pole, aga kui ise õnnestub hankida, anna teada :D!