Alles ma siin rääkisin, et Lende ei arva potil käimisest midagi, kui juba on asjalood muutunud ja nüüd saan ma uhkelt öelda, et juba kolmandat päeva on ta suvatsenud potti sihtotstarbeliselt kasutada. Ja kui keegi nüüd küsib, et kuidas ma teda “treenisin” või mida ma selle jaoks tegin, siis ma pean tunnistama, et igasugused geniaalsed ideed ja nipid jäävad mul andmata. Ainukene oletus on see, et ju siis on riidest mähetega olemine veidi märg ja palav, mistõttu sai ta ise ka aru, et lihtsam on potti kasutada.

Kuumalainega ei tahtnud lapsele nagunii midagi jalga panna. Selles suhtes, et diivan ja vaip on siin enivei “vatti” saanud ja paar loiku siin-seal on mulle aktsepteeritavam, kui lööbes pepu. Nõnda oligi Lende palja peega ja jätkas oma harilikku mustrit. Ütles “kaka”, ma andsin poti, ta istus korraks, vaatas sisse, ütles “ei ole” ja lasi minut hiljem rahumeeli kuskile mujale. Mina siis tõstsin ta jälle potile ja rääkisin, et piss-piss tuleb ikka võimalusel sinna teha. Aga no mitte 100% ajast ja ei saaks öelda, et me nüüd jube järjekindlad oleks olnud. Lihtsalt ühel hetkel hakkas ta rabelema, kui talle mähkmeid jalga panna tahtsime. Arusaadav, palav ja need on ikka seest palju niiskemad kui tavalised mähkmed.

Nüüd ongi nii, et kui ta on paljas, teeb potti. Aga kohe kui talle mingi aluspüks/püksid jalga panna, laseb rahumeeli püksi. Ma nüüd ei teagi, et kas peaks tal laskma elu aeg paljas olla? Igatahes olen ma rahul, et ta üldse midagi potile teeb ja nii tublisti. Ta tundub mulle ikka täitsa geniaalne imelaps, öelge, mis tahate :D

Jaga: