Kingiloos LAPSED REISIMINE SÖÖK

snäkid bussireisiks *

16. august 2018

Minu ideaalne snäkikott bussireisiks sisaldaks täiesti ausalt kokakoolat, hapusid pudelikujulisi komme, shokolaadiküpsiseid ja võib-olla mingi mõnus saiake ka sinna otsa. Ma usun, et see nägemus klapiks mu laste omaga ka, aga paraku on isegi minus üllataval kombel mingisugune osa, mis tunneb survet ikka lastele tervislikumat kraami pakkuda. Või noh, ma vähemalt üritan – eks nad tegelikult saavad ju ikka aeg-ajalt kõike, ei saa salata.

Ühesõnaga sõidame meie täna Luxexpressiga Riiga ja sealt edasi Jurmalasse. Bussireis tuleb ikka omajagu pikk ja selles suhtes nadil ajal, et lõunauni on selleks ajaks ammu ära magatud ja seega tuleb kõik need viis tundi sihtpunktini lapsi rõõmsana hoida. Ma olen kotti pakkinud mänguasju, raamatuid ja tegevuskaarte, aga no sööma peab ju inimene ka. Lisaks on Luxexpress bussides ka need tahvlid, millest saavad nad multikaid vaadata ja snäkkida. Nagu öeldud, ikka HEA emana hakkasin siin vaatama, et mida ma siis snäkkimiseks kaasa suskan.

Hiljaaegu tõi Maped meile kingituseks “piknikukomplekti”. Ma olin neid muuseas just enne seda Selveris näppimas ka käinud, hakkas lihtsalt silma mingi väjapanek värviliste karpide ja pudelitega. Maped firma oli mulle enne meelde jäänud rohkem joonistustarvete müügiga, seega uudistasin seal veits, et mis nad siis nüüd pakuvad. Ühesõnaga, nad pakuvadki joogipudeleid ja toidukarpe. Eks see vist rohkem väljamaale suunatud ole, kus enamik koole ja lasteaedasid sooja toitu ei paku ja lapsed ise oma söögi kaasa võtma peavad. Selle jaoks on need karbid/pudelid küll tõesõna ideaalsed.

Meie maal saavad lapsed lasteaias sooja toitu ja sinna sööki kaasa vaja pole panna, küll aga on kodus kogu aeg selliseid karpe vaja, et ülejäänud toit külmkappi panna ja jalutama minnes vett kaasa võtta. Ja noh, täna snäkkide pakkimiseks kah.

Terve komplekt oli pakendatud säärasesse termoskotti, mis mahutab kenasti kaheosalise karbi, joogipudeli ja paar puuviljagi lisaks. Nagu näha, hoiab kott ka sooja/külma, seega saab karbiga näiteks tööle sooja toidu kaasa võtta ja ta jahtub palju aeglasemalt, et ehk jõuad isegi lõunal soojendamata sooja toitu süüa. Kui ei joppa, siis kõik Mapedi karbid on mikrokakindlad, seega saab neid rahumeeli ka mikrokas soojendada, kui vaja on.

Suure karbi sees on väiksem karp, mis on muuseas lekkekindel. Et saad omale sellise lõuna kaasa pakkida, niiet hoia ja keela. Karpi supp, karbi all on veel ruumi, sinna saad oma leiva-saia panna. Kõrval veel ruum puuviljadele või jogurtile. Jep, sinna mahub terve jogurtitops külili. Või no see väike ikka, mitte suur, eksole.

Mina panin karpi viilutatud vilju, karbi alla puuviljasnäkke ja tühja koha peale ühe smuuti.

Tundub juba päris asjalik snäkikott, eks?

Mida ma veel kiita tahan, on see pudel! Neid on tegelikult kaht sorti müügil. Suuruselt on nad samad, aga see konkreetne isend käib kerge nupuvajutusega lahti ja on ka alt lahtikeeratav, et saab selle kenasti ära pesta, mitte ei pea seal pärast mingi pudeliharjaga udjama. Kõik tükid pudelist käivad lahti ja on väga kergesti pestavad. Lisaks on pudel 100% lekkekindel, sest joomiseks tuleb sinna peale natukene huultega suruda. Lendel võttis tsutt aega, et see ära õppida, aga nüüd saavad mõlemad hakkama. Pudeleid saab Apollost näiteks 🙂

Leidsin enda instast selle teise pudeli pildi ka. Kork käib tõmmates lahti, mitte nupust. Põhi pole ka avatav, aga sellegipoolest aus veepudel!

Ühesõnaga said kaasa võetud Pombeli smuutid, sest neid läheb meil küll päevas mingi kolm tükki vähemalt. Alles oli külmik neid täis, nüüd juba jälle võtsin viimased kaks pakki panemiseks välja. Siis veel paar pakki Mysnack puuviljamaiuseid niisama snäkiks ja lisaks koorisin õunu ja tükeldasin paar minipaprikat. Tundub, nagu ideaalne snäkikott eks? Ok-ok, mul on endal seljakotis veel Yummikommide pulgakomme ja pakk kummikaid ka, et päris kommivaba see reis olema ikka ei saa. Ega ma mingi loom ei ole!

NALI. Mari leidis mu koti üles, rüüstas karbi enda kätte ja sõi rahulikult selle tühjaks. No mis seal ikka, pean nagunii poest läbi käima, toon siis seekord rohkem puuvilju. Hea, et mul kaks komplekti karpe on, saan lastele eraldi moonakotid teha, muidu istu seal bussis ja kuula seda kiunu, et kes mida rohkem sai ja kes mida kellelt ära võttis. Tüüpiline…

Mari väitmas, et ta “ei söönud kõike ära”. Jajajah, isegi vee kulistas sisse, sindrinahk!

Ühesõnaga, minu meelest on väärt komplekt ja poodides müüakse neid kuni sügiseni soodushinnaga, seega soovitan pilgu peale visata. Ma ei tea, kus neid veel on, aga kindlasti on Selverites, sest seal mina neid nägin. Ja kes minu seletustest ja piltidest aru ei saanud, siis näete, siin on üks komplekti tutvustav videokene kah:

Kas tahaksid endale ka sellist Maped Piknic kombot võita? Ma lilla võtsin endale, aga samasugune helesinine on veel teile ära kinkimiseks. Ehk siis termokott, suur karp ja see uhkem pudel. Tahad? No ikka tahaaaa-aaaad, eks? No selle jaoks polegi vaja mitte midagi muud teha, kui jäta kommentaar, et soovid ka komplekti loosimises osaleda ja juba esmaspäeval loosin ma võitja välja 🙂 Võite ka öelda, et mis on teie lemmik reisisnäkk, ma lähen just poodi, äkki tuleb millegi hea isu!

*Postitus sündis koostöös www.skizze.ee poega

Loe ka neid postitusi!

358 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Kati 20. august 2018 at 18:50

    Tahaaan!!:P

  • Avatar
    Vasta Kerli 20. august 2018 at 14:35

    Mina ka sooviks väääääägaaaaaa!!!! ???

  • Avatar
    Vasta Annika 20. august 2018 at 12:02

    Mina ka sooviks!

  • Avatar
    Vasta agnes 20. august 2018 at 11:00

    soovin osaleda, õllepunnid juustuga ?

  • Avatar
    Vasta T. 20. august 2018 at 10:56

    Soovin osaleda

  • Avatar
    Vasta Sandra T 20. august 2018 at 09:44

    Mina soovin osaleda!

  • Avatar
    Vasta Merit 20. august 2018 at 00:46

    Soovin

  • Avatar
    Vasta Kristi 19. august 2018 at 15:09

    Soovin osaleda

  • Avatar
    Vasta Keiju 19. august 2018 at 14:59

    Sooviks osaleda, minu tütre lemmikud on juustu subula leivakesed.

  • Avatar
    Vasta Anni 19. august 2018 at 12:36

    Soovin osaleda. Lemmik snäkid on pähklid ja krõpsud mida hea ragistada ?? ja kindlasti oleks vaja ka uusi karpe, sest nii tööle on vahel vaja kaasa võtta kui ka toit külmikusse pakkuda.

  • Avatar
    Vasta Marianne 19. august 2018 at 09:46

    Muidugi tahaaaa-aaaan. Iga päev vaja pikaks tööpäevaks toidud-joogud-snäkid kaasa võtta, selle komplektiga oleks seda väga hea teha 🙂

  • Avatar
    Vasta Kaire 19. august 2018 at 09:32

    Soovin osaleda ? Lemmiksnäkiks puuviljad ja küpsised

  • Avatar
    Vasta 19. august 2018 at 00:30

    Soovin osaleda!

  • Avatar
    Vasta Triin 18. august 2018 at 21:46

    Ikka tahan ?

  • Avatar
    Vasta Anette 18. august 2018 at 20:21

    Soovin loosis osaleda. Lapsega reisime tihti autoga ja alati vaja miskit snäkki kaasa võtta et ta rõõmus oleks. Eriti hea oleks kui ei peaks enam 500 erinevat pakendit kaasa võtma vaid saaks kuskile karpi panna asju ja kui veel sooja ja külma saab hoida siis elu eriti lux ?

  • Avatar
    Vasta Regina 18. august 2018 at 19:27

    Soovin osaleda! Mul just vaja lõunakarpi, et tööle mõistlik toit kaasa võtta ja otsing tõi mu Sinu postitusse 😀
    Minu lemmik kaasavõtmiseks on kindlasti rebitav juust! See on ju nii marulahe neid ribasid tirida ja süüa 😀

  • Avatar
    Vasta Sille 18. august 2018 at 18:14

    Osalen loosis. Meil on lemmik Paprika, kurgi ja porgandi viilud. Need saavad alati esimesena otsa.

  • Avatar
    Vasta Silja 18. august 2018 at 16:50

    Osalen?. Lemmik snäkiks on pähklisegu?

  • Avatar
    Vasta Kertu 18. august 2018 at 16:41

    Soovin osaleda

  • Avatar
    Vasta Mari 18. august 2018 at 16:18

    Osalen loosimises! Lemmik snäkk on need rebitavad juustud 🙂

  • Avatar
    Vasta Siiri 18. august 2018 at 15:43

    Soovin osaleda ja lemmik snäkk on ilmselt maapähklivõikud ?

  • Avatar
    Vasta Kristi 18. august 2018 at 14:00

    OSaleme loosis 🙂 oleme ka seiklejad hinged busside ja rongidega ja kaks tsikki(4 ja 1,5) alati näljas, kui kuskile minek 😀 sinine on ka meie 4a preili lemmik värv ja ta oleks mega sillas sellisest pudelist ?
    Päikest!
    Lugesin su uued postitused ka làbi ja kahju, et reis vett vedama läks 🙁 minu 4a preili karjus nutta rongijaamas, kui Valga rong täiega hilines, sest tema tahtis ju niii väga onule kylla. Kas Mari ka nuttis, kui bussile ei saanud?
    Viimsis oli teil kindlasti chill ?

  • Avatar
    Vasta Mairi 18. august 2018 at 13:36

    Mina ?

  • Avatar
    Vasta Stelle 18. august 2018 at 13:02

    Tahan! Lapsele hea sööki kaasa vedada ?

  • Avatar
    Vasta Kammu 18. august 2018 at 12:12

    Mina tahaks küll. Selliseid Mapedi asju pole näinudki. Kooliasjad on küll lastel suures osas Mapedi omad 🙂 väga tahaks. Meie snäkime tavaliselt snäkivorste ja puuvilju :)… Pirukaid ka.

  • Avatar
    Vasta Kaie 18. august 2018 at 12:08

    Osalen loosis! Sellise karbiga hea lõunat kaasa võtta tööle, kooli, piknikule või kuhu iganes minek.

  • Avatar
    Vasta Kaisa 18. august 2018 at 11:18

    Osalen. Puuviljad lemmikud.

  • Avatar
    Vasta Kaisa 18. august 2018 at 11:08

    Soovin ka osaleda! Minu reisisnäkk oleksid puuviljad! 🙂

  • Avatar
    Vasta Renna 18. august 2018 at 10:35

    Soovin ka osaleda.
    Lemmik snäkk lapsele on kamapallid või galett. Ise eelistan puuvilju 🙂

  • Avatar
    Vasta Mia 18. august 2018 at 10:19

    Soovin osaleda! Võtan iga päev tööle lõuna kaasa ja ei ole siiani normaalset karpi leidnud. Lemmik reisisnäkk on ise tehtud müslibatoonid 🙂

  • Avatar
    Vasta Eve 18. august 2018 at 09:51

    Sooviksin väga seda reisikoti ja karpide komplekti.Mina võtan kindlasti õuna kuskile reisides ja juustu või küüslauguleivakesed.

  • Avatar
    Vasta Kati 18. august 2018 at 07:54

    Soovime väga osaleda 🙂

    Meil kõrsikud alati kaasas.

  • Avatar
    Vasta Maru 18. august 2018 at 07:40

    Muidugi tahan osaleda.
    Eriti tuus oleks olnud see juba enne rannahooaega, sest kus ikka kulub snàkke ja jahutavat jooki kui mitte rannas ja seal me sel suvel elasime ikka päääris tublisid tunde.
    Ma olen autosôitudel vàlja juurutanud selle nàksimise, aga aegajalt ikka saab ôuna kaasa tükeldada, sest tükeldatud ôunal on mingi omapàrane jôud, see süüakse ülehelikiirusel àra, aga tavalised terved ôunad seisavad ja seisavad ja …
    joogiks eelistan ka alati vett (juba umbes 5a) , no kui midagi kaasa haarata tuleb.
    Kui noorim piiga (jeesh, mul neid ka kolm) vàike oli, siis vedisin pikemale sôidule ka kamapalle kaasa. Imelikul kombel tema neid tuutusid tühjaks tômmata ei osanud nagu need smuutid ja titetoidud olid.

  • Avatar
    Vasta Maru 18. august 2018 at 07:25

    Ta tahaaaaab, ta taaahaaaab!
    Mida ta tahab?
    Ta tahaaaaab loosist osa võtta!
    Kes tahab?
    Minaaaa!

  • Avatar
    Vasta Kristina 18. august 2018 at 05:42

    Kindlasti värske kurk!

  • Avatar
    Vasta R 18. august 2018 at 01:00

    Soovin osaleda

  • Avatar
    Vasta R 18. august 2018 at 00:59

    Soovin osaleda.

  • Avatar
    Vasta Agnes 18. august 2018 at 00:58

    Osalen!

  • Avatar
    Vasta Gerda 17. august 2018 at 22:29

    Soovin osaleda?

  • Avatar
    Vasta Raili 17. august 2018 at 22:21

    Osalen

  • Avatar
    Vasta Neti 17. august 2018 at 22:12

    Soovin osaleda.
    Lemmik reisisnäkiks on Taffeli röstitud maapähklid sinihallitusjuustumaitselise kattega 😀

  • Avatar
    Vasta Brigitta 17. august 2018 at 21:56

    Osalen 🙂

  • Avatar
    Vasta margit 17. august 2018 at 21:52

    Sooviksin ka osaleda
    ?lemmiksnakid on juustupulgad, õun ja katjesi jogurtikommid ?

  • Avatar
    Vasta Elis 17. august 2018 at 21:43

    Soovin loosis osaleda! oma kahele tirtsule valmistan snäkke pidevalt

  • Avatar
    Vasta Heleryn 17. august 2018 at 21:43

    Soovin loosis osaleda ☺️ Lemmik snäkk on need kanasigarid ja üldse igasugused sellised vorstisnäkid

  • Avatar
    Vasta Terje 17. august 2018 at 21:24

    Soovin loosis osaleda.

  • Avatar
    Vasta margit 17. august 2018 at 21:21

    Sooviks ka osaleda ? lemmiksnäkid reisil oleks ilmselt juustupulgad ja õun, lemmikute seas ka katjes jogurti kummikommid, minu suur lemmik ?

  • Avatar
    Vasta Marion 17. august 2018 at 20:50

    Oi, minul oleks väga väga neid vaja. Alustan septembrist uuesti ülikooliteed päevaõppes ja püüan ka tööl edasi käia ehk kardan, et hakkan kodus vaid magamas käima. Kuna püüan tervislikult toituda, siis selline lekkekindel karp ja pudel kuluksid väga marjaks ära, et ikka pikad päevad vastu pidada kenasti. 🙂

  • Avatar
    Vasta Maris 17. august 2018 at 20:17

    Osalen loosis.
    Minu lemmikud snäkid on juustupulgad, näkileivad, Pombeli smuutid, puuviljalõigud, mandlid ja nurri rosinad shokolaadis.

  • Avatar
    Vasta Triin 17. august 2018 at 20:16

    Mina sooviksin ka loosis osaleda, 6-aastasel pojal hea lasteaia sügismatkale snäkid kaasa võtta.

  • Avatar
    Vasta Liisi 17. august 2018 at 19:53

    Soovin loosis osaleda

  • Avatar
    Vasta Gellu 17. august 2018 at 19:41

    Soovin loosis osaleda.

  • Avatar
    Vasta Pirx 17. august 2018 at 18:17

    Mu lastele kuluks küll see komplekt väga ära.

  • Avatar
    Vasta Evelina 17. august 2018 at 17:59

    Soovin osaleda

  • Avatar
    Vasta Evely 17. august 2018 at 17:08

    Soovin osaleda.

  • Avatar
    Vasta Gerda 17. august 2018 at 16:53

    Soovin osaleda ?

  • Avatar
    Vasta Evly 17. august 2018 at 16:22

    Tahan Tahan! Olen nüüd teinud endale tööle hommikusöögiks võileivad kaasa ja kuluks igati ära toidukarbid ja pudel. ?

  • Avatar
    Vasta Kerli 17. august 2018 at 16:13

    Soovin osaleda.

  • Avatar
    Vasta Helen 17. august 2018 at 16:09

    Mina soovin osaleda, mind lausa kutsutakse preili Snäkk 😀

  • Avatar
    Vasta Kertu V 17. august 2018 at 16:01

    Soovin osaleda! Laste lemmik snäkk on rankad! ?

  • Avatar
    Vasta Kadi 17. august 2018 at 15:10

    Soovin osaleda. 🙂 Snäkiks võtaks kaasa tükeldatud arbuusi.

  • Avatar
    Vasta Silvia 17. august 2018 at 14:49

    Osalen 🙂

  • Avatar
    Vasta Mare 17. august 2018 at 13:18

    Soovin osaleda. Selline oleks hea pisikesega jalutamas käies endal kaasa võtta. Tööl viimaseid päevi ning kõik mu praegused karbid on ikka korraliku kasutust saanud, et peaks välja vahetama.

  • Avatar
    Vasta Kelly 17. august 2018 at 13:01

    Soovin loosis osaleda. 🙂

  • Avatar
    Vasta Pirgit 17. august 2018 at 12:45

    Soovin osaleda. Minul on pidevalt toidud/snäkid tööle vöi bussisöidule minnes kaasas. Sellise termokotiga “snäkivabrik” oleks päris äge!

  • Avatar
    Vasta Stella 17. august 2018 at 12:01

    Sellisest ägedast kraamist ei või ju ilma jääda, nii et ikka meie pere käpp ka loosi. 🙂
    Snäkime ka tervislikult puu-ja juurvilju, teraviljaküpsiseid jne. 🙂

  • Avatar
    Vasta Keiti 17. august 2018 at 12:01

    Osalen kaa!
    Praegu mõnus erinevaid snäkke aiast kaasa võtta- kurki, kirsstomateid, paprikat, porgandit… veel meeldivad kaeraküpsised ja müslibatoonid.

  • Avatar
    Vasta Teele 17. august 2018 at 11:57

    Soovin ka loosis osaleda.

  • Avatar
    Vasta Aet 17. august 2018 at 11:41

    Loosis soovin osleda küll, sest selline kohver on meil kohe nagu puudu. Suurte reisisnäkk on meil võimud ja pisiinimene snäkib tissi.

  • Avatar
    Vasta Liis 17. august 2018 at 11:22

    Mina soovin osaleda. Selline karp oleks super tööle toidu kaasa võtmiseks. ?

  • Avatar
    Vasta Sirili 17. august 2018 at 11:19

    Osalen

  • Avatar
    Vasta Sirlin Raag 17. august 2018 at 11:04

    Soovin osaleda

  • Avatar
    Vasta Jane 17. august 2018 at 10:54

    Tahan ka osaleda!
    Reisisnäkk on meil Loodusvägi toorbatoonikesed ja meil üks tädi nimega Kairi Merila teeb imemaitsvaid snäkke/vahepalasid kus on kõik hea parem sees!

  • Avatar
    Vasta Carolin 17. august 2018 at 10:52

    Soovin loosis osaleda 🙂

  • Avatar
    Vasta Piret 17. august 2018 at 10:41

    Soovin osaleda. Sinine komplekt oleks ideaalne minu poistele. Olengi just oma 2-aastasele lekkekindla ja kergesti puhastava veepudeli otsingul.

  • Avatar
    Vasta Signe 17. august 2018 at 10:39

    Soovin osaleda

  • Avatar
    Vasta Triin 17. august 2018 at 10:01

    Kuluks täiega ära ja osalen loosis 😉

  • Avatar
    Vasta Susann 17. august 2018 at 09:38

    Soovin osaleda

  • Avatar
    Vasta Elina 17. august 2018 at 09:27

    Osalen

  • Avatar
    Vasta Anu 17. august 2018 at 09:21

    Soovin osaleda.

  • Avatar
    Vasta Alice Fuks 17. august 2018 at 08:49

    Meie peres on snäkid väga olulised, sest oleme väga liikuvad ja enamvähem reisimegi koguaeg 🙂 Küll lasteada ja kooli ja maale 300 km jne. Varem pidin ikka tanklatest ostma midagi ja see ei toetanud ei minu ega teiste pereliikmete seedimist :)seega vältisime peatuseid ja pakkisime värskeid puuvilju kaasa, seda teeme täna ka ja need supertopsid sobiksid meie perele kenasti 🙂
    Nüüd oleme avastanud Circle K tanklastest MySnack külmkuivatatud puu- ja köögivilja snäkid, mis sobivad nii mulle kuna koostis on puhas kui ka lastele, sest nad lihtsalt armastavad neid snäkke 🙂

  • Avatar
    Vasta Karina 17. august 2018 at 08:32

    Osalen

  • Avatar
    Vasta Raili 17. august 2018 at 08:18

    Soovin:)

  • Avatar
    Vasta Liisa 17. august 2018 at 08:14

    Osalen ka!
    Kipun ka snäkitama pigem magusa kraamiga, aga kuna nende kuumade päevadega (nali… kuudega) magus sisse ei läinud, siis ikka porgand, kurk, juust…

  • Avatar
    Vasta K 17. august 2018 at 08:08

    Osalen loosis!
    Lemmik reisinäksike on pähklid/kuivatatud puuviljad.

  • Avatar
    Vasta Mari 17. august 2018 at 07:16

    Mina sooviks väga võita, et mehele lõuna kaasa pakkida. Minul on reisil alati müslibatoonid kaasas.

  • Avatar
    Vasta Helena 17. august 2018 at 06:53

    Mina muidugi tahan loosis osaleda kuna liigume lastega palju ja ka koolis palju väljasõite kus need oleks väga head abimehed.

  • Avatar
    Vasta Mirjam 17. august 2018 at 06:42

    Osalen

  • Avatar
    Vasta Eva 17. august 2018 at 05:53

    Mina sooviks väga sellist sinist komplekti. Laps läheb nüüd kooli, 1 klassi ja mul oleks väga hea talle sellega puu või juurvilju kaasa panna. Tema koolis ongi selline nõue, et iga päev peab lapsel kaasas olema üks tervislik snäkk ja vesi. Loodan õnnele!

  • Avatar
    Vasta triin 17. august 2018 at 05:39

    Soovin

  • Avatar
    Vasta Katre 17. august 2018 at 04:40

    Osalen 🙂

  • Avatar
    Vasta Kaisa 17. august 2018 at 03:17

    Osalen!?
    Minu lemmikud on puuviljad.

  • Avatar
    Vasta Kaisa 17. august 2018 at 03:15

    Osalen loosis! ?
    Puuviljad on minu lemmikud.

  • Avatar
    Vasta Jette 17. august 2018 at 01:07

    Soovin osaleda ?
    Tundub töesti väga praktiline ja kasulik 😉

  • Avatar
    Vasta Kater 17. august 2018 at 00:55

    Mina sooviks küll ühte sellist vahvat komplekti endale, hea nii tööle kui ka autoreisile kaasa võtta 🙂

  • Avatar
    Vasta A. 17. august 2018 at 00:42

    Osalen loosis! ??

  • Avatar
    Vasta Altius 16. august 2018 at 23:14

    ikka osalen 🙂 meie lastele meeldivad juustupulgad

  • Avatar
    Vasta L 16. august 2018 at 23:12

    Vahva! Sihuke stiilne väga kasulik kott kuluks pikematel sõitudel ära küll.
    Mulle hirmsasti meeldivad pähklid ja rosinad, kui pean bussiga rändama: ei tekita tugevat lõhna. Samas vesi võiks ju külm olla… või teinekord just hoopis sooje viineripirukaid kaasa võtta… mm!

  • Avatar
    Vasta K. 16. august 2018 at 23:12

    Soovin loosis osaleda! Lemmiksnäkiks on hooajalised puuviljad, marjad 🙂

  • Avatar
    Vasta Merit K 16. august 2018 at 23:06

    Meil ka Lende vanune oktoobripõnn kodus ja megalt oleks sellist snäkikarbikest vaja! Meie lemmik reisisnäkk on Domino küpsised, lapsel endiselt kamapallid…

  • Avatar
    Vasta Kerli 16. august 2018 at 23:05

    Vägaväga sooviks lapsele seda võita (:

  • Avatar
    Vasta Triinu 16. august 2018 at 23:03

    Lemmiksnäkk on paprika ja kurk kangideks lõigatult. Soovin osaleda loosis.

  • Avatar
    Vasta Kadi 16. august 2018 at 22:57

    Osalen 🙂

  • Avatar
    Vasta Riina 16. august 2018 at 22:54

    soovin osaleda! Bussis endale meeldib nosida pähkleid või kuivatatud puuvilju, lapsed eelistavad samamoodi nagu Sinu omad nt kooritud ja tükeldatud õunu 🙂

  • Avatar
    Vasta Mariann 16. august 2018 at 22:46

    Soovin osaleda

  • Avatar
    Vasta Mari 16. august 2018 at 22:42

    Soovin ka loosis osaleda. Lastele panen tavaliselt kaasa snäkiks kuivatatud puuvilju, samuti puuviljadest tehtud tuubitoite või tuubismuutisid. Vahel ka juustusnäkke või mõne ökopoe puuviljabatooni. Eks oleneb sellest, mida olemas on.

  • Avatar
    Vasta Kristel 16. august 2018 at 22:35

    Osalen! Sinine on lemmikvärv ?
    Mõnus Maius on kindel valik!

  • Avatar
    Vasta Liisa 16. august 2018 at 22:28

    Osalen loosis. Lemmik reisisnäkk on krõpsud. ??

  • Avatar
    Vasta Ele 16. august 2018 at 22:27

    No ma osaleks ka:) Eks trippidele saab igast asju kaasa võetud, kord tervislikumat, kord mitte nii väga. Porgandid ja pähklid ja kuivatatud ananass või Tuc või Belvita küpsised sellised tavalisemad:)

  • Avatar
    Vasta Regina 16. august 2018 at 22:25

    No ma siis osalen kahhhh?

  • Avatar
    Vasta Kristi 16. august 2018 at 22:21

    Soovin ☺️

  • Avatar
    Vasta Helina 16. august 2018 at 22:16

    Soovin komplekti loosis osaleda 🙂 Otseselt lemmiksnäkki pole, aga mingi puuvili alati hea või väike küpsisepakk 🙂

  • Avatar
    Vasta Merle 16. august 2018 at 22:03

    Soovin osaleda! Lemmiksnäkk kohuke?

  • Avatar
    Vasta Maria 16. august 2018 at 22:02

    Sooviks osaleda 🙂 Lemmik snäkid on pähklid, batoonid või erinevad galetid/näkileivad.

  • Avatar
    Vasta Karin 16. august 2018 at 21:59

    Osalen?

  • Avatar
    Vasta Merli 16. august 2018 at 21:55

    Osalen ka

  • Avatar
    Vasta Karmen 16. august 2018 at 21:53

    Kindlasti osalen ☺️

  • Avatar
    Vasta Annika 16. august 2018 at 21:51

    OMG Soovin ???

  • Avatar
    Vasta M. 16. august 2018 at 21:50

    Soovin ka osaleda. Reisisnäkiks miski müslibatoon. Tean jah, et ega hirmus tervislik ei ole, sest suhkrut neis palju, aga no mis sa ära teed kui maitseb 🙂

  • Avatar
    Vasta Merilin 16. august 2018 at 21:45

    Soovin osaleda!

  • Avatar
    Vasta E* 16. august 2018 at 21:43

    Meie pere väiksed mehed nosivad hea meelega karameliseeritud pähkleid ja õunu.
    …ja kuna harrastame tihti autoreise Euroopas, siis ühest lisavarustusest ära ei ütleks 🙂

  • Avatar
    Vasta Triin 16. august 2018 at 21:41

    Soovin osaleda. Saaks tööle vedelat suppi kassa võtta ja seda mikros soojendada. Oleks vaheldust, muidu vaid võileivad, puuviljad ja salat ?

  • Avatar
    Vasta Epp 16. august 2018 at 21:40

    Soovin osaleda, lemmik reisisnäkk on pikniku juustupulgad ?

  • Avatar
    Vasta Kati 16. august 2018 at 21:26

    Soovin loosis osaleda 🙂 juustupulgad meeldivad suuremale, pisem kratt närib viinereid ja porgandit, kõrsikuid ja õuna ka

  • Avatar
    Vasta Katrin 16. august 2018 at 21:20

    Osalen 🙂 Lemmik reisisnäkk on mõnglid ja erinevad puuviljad 🙂

  • Avatar
    Vasta J.M. 16. august 2018 at 21:19

    Osalen! Pea aastase põnniga kusagile sõites on vaja igasugust näksimist ja toidukraami kaasa pakkida, ideaalne, kui kõik oleks ühes kotis.

  • Avatar
    Vasta Maris R 16. august 2018 at 21:19

    Soovin ka osaleda. Mugav karbike oleks tütrele, kellele väga ei maitse koolitoit.

  • Avatar
    Vasta Liia 16. august 2018 at 21:16

    Sooviks ka loosis osaleda. Lemmikut snäkki just pole. Alati kui on kuhugi minek, siis enne olen valmistanud hunnik saiakesi/kukleid ja on saanud neid kaasa võtta.

  • Avatar
    Vasta Anneli 16. august 2018 at 21:11

    Soovin osaleda 🙂

  • Avatar
    Vasta Kairi 16. august 2018 at 21:10

    Osalen!
    Septembrist olen üliõpilane ja kuna toitun tervislikult iga 3h tagant, siis oli plaanis endale mingi analoogne kotike soetada, sest oleks väga mugav enda päeva eined kõik kaasa pakkida.

  • Avatar
    Vasta Triin 16. august 2018 at 20:59

    Tahan!

  • Avatar
    Vasta Marge Puranen 16. august 2018 at 20:42

    Soovin osaleda!Minu lemmiksnäkk on proteiinibatoonid 🙂

  • Avatar
    Vasta Marge Puranen 16. august 2018 at 20:40

    Soovin osaleda! Enda lemmiksnäkk on proteiinibatoonid 🙂

  • Avatar
    Vasta Liina 16. august 2018 at 20:39

    Soovin osaleda. Meie pere lemmiksnäkiks on juustupulgad.

  • Avatar
    Vasta Elery 16. august 2018 at 20:36

    Soovin osaleda. Selline komplekt kuluks ära, saaksin rohkem mõnusaid tervislike snäkke kaasa võtta ja ilusast ning mugavast pudelist vett juua. Lemmik reisisnäkk on porgand 🙂

  • Avatar
    Vasta Annemarie 16. august 2018 at 20:34

    Soovin osaleda 🙂

  • Avatar
    Vasta Gerli 16. august 2018 at 20:34

    Soovin osaleda 🙂

  • Avatar
    Vasta Helen K 16. august 2018 at 20:32

    Soovin osaleda. Lemmiksnäkk on porgand. Eelmine kord tuli meili aadressile äike apsakas sisse

  • Avatar
    Vasta Helen K 16. august 2018 at 20:31

    Soovin osaleda. Lemmiksnäkk on porgand

  • Avatar
    Vasta Tene 16. august 2018 at 20:29

    Müslibatoonid:)

  • Avatar
    Vasta Mari-Jaana 16. august 2018 at 20:26

    Osalen! Lemmiksnäkiks on igasugused lihasnäkid, kuivatatud nt.. ?

  • Avatar
    Vasta Kristiina 16. august 2018 at 20:19

    Soovin osaleda! 🙂

  • Avatar
    Vasta Marika 16. august 2018 at 20:15

    Soovin osaleda loosimises.

  • Avatar
    Vasta Brit 16. august 2018 at 20:11

    Sooovin:)

  • Avatar
    Vasta Elisabeth 16. august 2018 at 20:08

    Osalen! Lemmik snäkk on pähklid!?

  • Avatar
    Vasta Margit Sammul 16. august 2018 at 20:07

    Muidugi sooviks. Meie lasteme võtan snäkiks kaasa porgandit ja kurki 😉

  • Avatar
    Vasta Diana 16. august 2018 at 20:07

    Soovin osaleda loosis!;)

  • Avatar
    Vasta Liina 16. august 2018 at 20:01

    Soovin osaleda
    Beebiporgand

  • Avatar
    Vasta Mari 16. august 2018 at 20:00

    Jaaa! Kasutan pidevalt karpe, aga lekkekindlaid mul pole :/ snäkin hummust ja kreekereid vms maitsetuid /soolaseid krõpse ja need Glendee kookoschipsid kohvi või soolakaramelliga on lemmikud ja oliivõliga vetikate karbike on ka mulle meelepärane snäkk. Mmmm. Peangi hea nimekirja kokku panema, sest paariks päevaks loodusesse minek.

  • Avatar
    Vasta Viorica 16. august 2018 at 19:57

    Soovin ka osaleda, tööle oleks nii hea kraanivett ja isetehtud sööki kaasa võtta.

  • Avatar
    Vasta Maris 16. august 2018 at 19:53

    Mina sooviksin seda snäkikotti ja kohe väga 🙂 meie lemmikud snäkid on tükeldatud õun pirn porgand ja ka värske kurk 🙂

  • Avatar
    Vasta Liisu 16. august 2018 at 19:52

    Sooovin osaleda, ideaalne oleks sellega lapsele soome eesti vahelistele reisidele söök/snäkk kaasa pakkida

  • Avatar
    Vasta Mari 16. august 2018 at 19:45

    Sooviksin oma pojale, meil lõuna tegemine kooli kaasa 🙂

  • Avatar
    Vasta Evelin 16. august 2018 at 19:40

    Meil süüakse reisil olles hea meelega beebiporgandeid, pähkleid ja müslibatoone.

  • Avatar
    Vasta Kristi 16. august 2018 at 19:38

    Soovin osaleda ?

  • Avatar
    Vasta Kadri 16. august 2018 at 19:29

    Ikka tahan. Väga vinge komplekt. ? Minu lapse lemmiksnäkid on kõrsikud. ?

  • Avatar
    Vasta Aljona 16. august 2018 at 19:23

    Soovin osaleda.

  • Avatar
    Vasta keits 16. august 2018 at 19:22

    Soovin ka osaleda loosis, äkki seekord õnn ka naeratab juba ? Samas, kasutan karpe ja joogipudelit põhimõtteliselt igapäevaselt, saakski töö juurde uue veepudeli, et saaks päevase veekoguse ka kokku.

  • Avatar
    Vasta C 16. august 2018 at 19:22

    Osalen loosis, nii ägedad asjad!!
    Lemmik reisisnäkk beebiporgandid 😛

  • Avatar
    Vasta Kaidi 16. august 2018 at 19:04

    Jaa ikka tahan, tööle oleks hea süüa kaasa võtta

  • Avatar
    Vasta Ragne 16. august 2018 at 18:55

    Osalen kindlasti, sest varsti tuleb tööle naaseda ning nendega oleks ideaalne lõunasööki kaasa pakkida.

  • Avatar
    Vasta Annika 16. august 2018 at 18:54

    Tahaksin ka seda komplekti soovin loosis osaleda 🙂

  • Avatar
    Vasta RK 16. august 2018 at 18:48

    Osalen – lastele sellega tõesti hea snäkke roadtripile kaasa võtta..meil läheb hâsti peale muidugi nt riisigaletid ja barankad/rõngikud

  • Avatar
    Vasta K&T 16. august 2018 at 18:46

    Osaleksin ka loosis! Lemmik snäkk on porgand 😀

  • Avatar
    Vasta Siret 16. august 2018 at 18:43

    Taaa-haaaaan 🙂

  • Avatar
    Vasta Merike 16. august 2018 at 18:43

    Soovin komplekti loosis osaleda 🙂

  • Avatar
    Vasta Kadi 16. august 2018 at 18:41

    Muidugi osalen, ma vajan seda pudelit! ?

  • Avatar
    Vasta Giisela 16. august 2018 at 18:39

    Väga meeldiks saada selline uhke komplekt, mulle meeldivad snäkkideks veel kirsstomatid ja pähklid ??

  • Avatar
    Vasta R 16. august 2018 at 18:31

    Osalen! Lemmik snäkk on pähklid ?

  • Avatar
    Vasta Sigrit 16. august 2018 at 18:30

    Soovin komplekti loosimises osaleda ??

  • Avatar
    Vasta Tuuli 16. august 2018 at 18:27

    Jee, osalen!
    Kummikommid on seejuures parimad ?

  • Avatar
    Vasta Johhi 16. august 2018 at 18:18

    Proovin ka õnne. Lemmiksnäkkideks on välja kujunenud küllaltki imelikud asjad – vürtsikad lihapallid (külmalt), kvaliteetne makrelli- või sardiinikonserv, või mõni hea juust ja salaami. Oliivid ja pähklid. Ok nüüd sai juba terve õhtusöök välja kirjutatud 😀

  • Avatar
    Vasta Sirle 16. august 2018 at 18:03

    Soovin osaleda? Pähklid!

  • Avatar
    Vasta Carolyn 16. august 2018 at 17:57

    Osalen? Olengi praegu termokoti otsingutel ja heade toidukarpide, sest söön koolis igapäevaselt enda tehtud toitu. Seda lihtsal põhjusel, et loen kaloreid ning olen laktoositalumatu.

  • Avatar
    Vasta Skizza 16. august 2018 at 17:51

    Sooviksin ka osaleda!

    Minu lemmikuks näksik on trippides india pähklid. Neid võiks lõpmatuseni süüa…

  • Avatar
    Vasta Anna 16. august 2018 at 17:43

    Soovin osaleda!

  • Avatar
    Vasta Tiia 16. august 2018 at 17:37

    Soovin osaleda.
    Pähklid, rosinad mingid segud.

  • Avatar
    Vasta Nele 16. august 2018 at 17:22

    Soovin osaleda

  • Avatar
    Vasta Kristina 16. august 2018 at 17:18

    Soovin osaleda.
    See oleks tutrele nii hea. Tal on pikk koolipäev ja ma alati pakin talle midagi kaasa. Kas võileibu või puuvilju.

  • Avatar
    Vasta K.K. 16. august 2018 at 17:18

    Ikka tahan!
    Parmesani suitsuvorst ( snäkk pulgad).

  • Avatar
    Vasta Liisa 16. august 2018 at 17:17

    Soovin osaleda 🙂
    Head snäkki,mida reisile kaasa võtta on erinevad puuviljad (ka köögiviljadega) ning pähklid. Smuutid ka 🙂

  • Avatar
    Vasta Riina 16. august 2018 at 17:17

    Soovin loosis osaleda?

  • Avatar
    Vasta Pirjo 16. august 2018 at 17:16

    Soovin loosis osaleda. Lemmik reisisnäkk on beebiporksid.

  • Avatar
    Vasta Mairi 16. august 2018 at 17:12

    No ikka tahaaaaaan ?. Aga lemmikuks on ka Õuna viilud, porgandi viilud ja no tegelt olgem ausad ikka krõpsud ka

  • Avatar
    Vasta Kristiine M 16. august 2018 at 17:10

    Osalen! Minul alati kaasas pähklid – tervislik ja toitev ka. Eriti meeldivad India pähklid.

  • Avatar
    Vasta Leili 16. august 2018 at 17:03

    Soovin osaleda!
    Lemmiksnäkk praegusel ajal arbuus ja nektariin.
    Muidu veel juust,porgand ja paprika ?

  • Avatar
    Vasta Liisu 16. august 2018 at 17:02

    Ma osalen. Plaanis pikem bussireis sept. lõpus. Kaasa võtaksin paki haribo kummikomme et neid siis peast alates närida. Kummikaru mõrvar ?

  • Avatar
    Vasta Ave 16. august 2018 at 17:00

    Soovin osaleda loosis ?
    See on ideaalne combo, mida vajab terve pere ?
    Et ikka puuviljad/juurviljad oleks kõikjal kaasas!
    Varsti pisikese beebiga termokott asendamatu asjake ?

  • Avatar
    Vasta Katrin 16. august 2018 at 17:00

    Soovin osaleda! Just kammisin poode läbi ja otsisin toidukarpi, ei leidnud 🙁 Aga see karp oleks idekas tööle söögi kaasa võtmiseks. Päikest 🙂

  • Avatar
    Vasta Triin 16. august 2018 at 16:52

    Laste lemmik snäkk on kollases jänku pildiga karbis kõrsikud 🙂

  • Avatar
    Vasta Kaili 16. august 2018 at 16:50

    Pean osalema! See on ideaalne karp. Ma olen alati mõelnud millega suppi tööle kaasa võtta. Purgis on kuidagi nadi tundunud 😀
    Reisisnäkk, tahaks olla hea ja tervislik ema, aga üldjuhul haarame kaasa vorstikesi (õllesigarid lähevad lapsele hästi peale), Tuci küpsiseid ja joogi valib laps.

  • Avatar
    Vasta Inga 16. august 2018 at 16:44

    Soovin osaleda? Pähklid!

  • Avatar
    Vasta Kirke 16. august 2018 at 16:39

    Soovin loosis osaleda?

  • Avatar
    Vasta Carina 16. august 2018 at 16:33

    Soovin osaleda!

    Nii ägedad! Ideaalne ülikooli lõunat kaasa haarata ?

  • Avatar
    Vasta Kaisa 16. august 2018 at 16:33

    Osalen. Lasteaed käib lastega parkides piknikke pidamas- väga hea sellise karbiga asjad kaasa panna. Lemmiksnäkk on porgand- ausõna,lõpmatult võib seda närida.

  • Avatar
    Vasta Sigrid 16. august 2018 at 16:27

    Tsau ma siis osalen ka 🙂 ma vötaksin kaasa öuna pirni viinamarju natuke 🙂 juustu ja siis pähkleid ja kuivatatud banani nt vöi yldse erinevaid kuivatatud puuvilju ja muidugi siis veel porgandit 🙂

  • Avatar
    Vasta Ketrin 16. august 2018 at 16:19

    Soovin osaleda 🙂

  • Avatar
    Vasta Liisa 16. august 2018 at 16:16

    Soovin loosis osaleda! Lemmik reisisnäkk on müsli 😀

  • Avatar
    Vasta Vivian 16. august 2018 at 16:15

    Soovin osaleda! 🙂 Lemmiksnäkk on beebiporgandid 😀

  • Avatar
    Vasta Mari-Liis 16. august 2018 at 16:12

    Meie perele sobiks see ideaalselt 😉

  • Avatar
    Vasta Nele 16. august 2018 at 16:07

    Poole postituse peale mõtlesin juba, et kust ma sellise saaksin. Toitu tööle kaasa võttes on peaaegu alati käekoti põhi mingi jamaga koos. Seega osalen ka! 🙂

  • Avatar
    Vasta Liis 16. august 2018 at 16:06

    Mu mehel kuluks siuke ära, saaks talle söögi kaasa panna :D. Seega tahan osaleda loosis

  • Avatar
    Vasta Ann 16. august 2018 at 15:52

    Soovin osaleda. olingi sellise komplekti otsingul?

  • Avatar
    Vasta Kristel 16. august 2018 at 15:50

    Soovin osaleda.
    Mul oleks mehele sellist kotti vaja tööl käimiseks. Ta võtab kodust koguaeg söögi kaasa oleks hea kui ta saaks seda ikka soojalt tööl süüa. Hetkel see võimalus puudub. ?

    Parimad snäkiks reisides pähklisegud.

  • Avatar
    Vasta abc 16. august 2018 at 15:48

    Muidu väga tore, aga ainukesed kaks asja, mis magusad ei ole, on paprika ja vesi, mis pole tervisele eriti hea..

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 16. august 2018 at 15:52

      nuta mulle jõgi

  • Avatar
    Vasta Merit 16. august 2018 at 15:46

    Soovin ka osaleda ☺

  • Avatar
    Vasta Daisy 16. august 2018 at 15:45

    Soovin osaleda:)

  • Avatar
    Vasta Helen 16. august 2018 at 15:39

    Mina sooviks küll, aegajalt neid piknikke ikka ette tuleb 🙂

  • Avatar
    Vasta Marilin 16. august 2018 at 15:37

    Osalen. Lemmik reisisnäkkid on värsked porgandid ja herned. Aga samuti on koos meie armsa 1,5a mõngliga lisandunud olerexi lasteaine…. Mmm kanafileepulgad.

  • Avatar
    Vasta Kristi 16. august 2018 at 15:31

    Meile kulub küll selline komplekt ära!

  • Avatar
    Vasta Laura 16. august 2018 at 15:31

    Soovin loosis osaleda 🙂

  • Avatar
    Vasta L 16. august 2018 at 15:22

    Soovin osaleda?

  • Avatar
    Vasta Heleken 16. august 2018 at 15:20

    Soovin osaleda?

  • Avatar
    Vasta A 16. august 2018 at 15:20

    Soovin loosis osaleda. Minu lemmik reisil on vinnutatud veisesnäkid ja hapud kummiussid.

  • Avatar
    Vasta Monica 16. august 2018 at 15:19

    Meil lemmikud pähklid, vinnutatud vorst viiludena, juustupulgad, paprika, kurk, igasigused puuviljad. Ja kuivad leivakrõpsud ka.
    Soovin ka loosis osaleda 🙂

  • Avatar
    Vasta M 16. august 2018 at 15:18

    Soovin osaleda! ?

  • Avatar
    Vasta Kerli 16. august 2018 at 15:16

    Sooviks ka osaleda, tööle on vaja alati süüa kaasa võtta.

  • Avatar
    Vasta Kirsika 16. august 2018 at 15:14

    Soovin ka osaleda, minu lemmiksnäkk on kas puuviljad või pähklid 🙂

  • Avatar
    Vasta Sirle 16. august 2018 at 15:11

    Mina sooviks samuti loosis osaleda. Kuna koolis on tasuline koolilõuna, oleks hea vahepeal ka ise endale toit kaasa võtta. 🙂

  • Avatar
    Vasta Moona-Anna 16. august 2018 at 15:08

    Helesinine on mu lemmik värv ja hädasti oleks sellist komplekti vaja. 🙂 Käin ülikoolis ja kuna seal kohapeal süüa pole kõige odavam, siis võtan alati ise lõunasöögi kaasa, kuna päevad on tavaliselt vähemalt 8 tundi pikad ja kooli jõudmine ja pärast koju jõudmine võtab kokku 2-3 tundi aega, siis lihtsalt tuleb vahepeal süüa. Veel üks põhjus miks seda vaja oleks on see, et mul on praegu odavalt ostetud toidukarp, mida ei tohi kallutada ja millel peab alati kilekott ümber olema, sest muidu lekkib ja peent joogipudelit ka pole vaid taaskasutan juba pikemat aega tavalist 0,5 liitrist veepudelit.
    Mu lemmik snäkid mida kaasa võtta on tavaliselt porgand, õun, kurk, juust ja kindlasti mõni kohuke. 🙂

  • Avatar
    Vasta Eve 16. august 2018 at 15:08

    Tahan osaleda 🙂 sellisest kombest puudust tundnud, oleks supermugav

  • Avatar
    Vasta Kristel 16. august 2018 at 15:07

    Sooviks osaleda. 🙂

  • Avatar
    Vasta Kaari 16. august 2018 at 15:05

    Soovin loosis osaleda

  • Avatar
    Vasta Liisu 16. august 2018 at 15:05

    Soovin osaleda 🙂 Minu kindlateks reisikaaslasteks on riisivahvlid ja müslibatoonid.

  • Avatar
    Vasta Gerli 16. august 2018 at 15:00

    Soovin osaleda

  • Avatar
    Vasta HE 16. august 2018 at 14:57

    Tahaan! Mina võtan peaaegu igale poole vinnutatud liha või mineid vorstikesi kaasa. Vahepeal kuivatatud aprikoose ka. Ja Värskat.

  • Avatar
    Vasta Mariliis 16. august 2018 at 14:45

    Muidugi sooviks osaleda, see tore komplekt ongi mul hetkel puudu 🙂

  • Avatar
    Vasta Kristi 16. august 2018 at 14:44

    Tahan osaleda!

  • Avatar
    Vasta Elina 16. august 2018 at 14:41

    Soovin loosis osaleda. Tahaks just sellist karpi ja pudelit, mis oleks 100 % lekkekindel. Ja kotti saab väheke pikemale reisile kaasa võtta. 🙂
    Lemmik reisisnäkk on puuviljad või pähklid. Samuti soovitan Kalevi pähklid-seemned tumedas šokolaadis batoone, mis on lihtsalt võrratud!

  • Avatar
    Vasta Sille 16. august 2018 at 14:41

    Sooviksin küll võita seda 🙂

  • Avatar
    Vasta Elina 16. august 2018 at 14:41

    Soovin osaleda 🙂

  • Avatar
    Vasta R. 16. august 2018 at 14:39

    Muidugi soovin loosis osaleda! 🙂

  • Avatar
    Vasta Helena 16. august 2018 at 14:34

    Soovin osaleda. Minu lemmik reisisnäkk on Karni snäkivorst või kuivatatud liha.

  • Avatar
    Vasta Mari 16. august 2018 at 14:33

    Soovin. Olen sellistest karpidest ja pudelitest sõltuvuses.

  • Avatar
    Vasta Jessica 16. august 2018 at 14:33

    Soovin ka loosimises osaleda

  • Avatar
    Vasta Mai-Liis T. 16. august 2018 at 14:32

    Soovin osaleda loosimises!

    Lapse lemmik reisisnäkk on kuivatatud papaia 🙂

  • Avatar
    Vasta Avokaado 16. august 2018 at 14:32

    Osalen 🙂

  • Avatar
    Vasta Marianne Malberg 16. august 2018 at 14:30

    Soovin kompleti loosimises osaleda 🙂
    Minu lemmiksnäkk on kamapallid 🙂

  • Avatar
    Vasta Marit Uusväli 16. august 2018 at 14:30

    Soovin osaleda loosis,ma pidevalt lapsega kuskil seiklemas oleks ideaalne kaasa võtta

  • Avatar
    Vasta Sirle 16. august 2018 at 14:29

    Soovin osaleda 🙂

  • Avatar
    Vasta Sandra 16. august 2018 at 14:28

    Soovin väga selles loosis osaleda??? Minu lemmik reisisnäkk sellel suvel on “Tudengi eine” ehk pähklite-kuivatatud puuviljade segu?

  • Avatar
    Vasta Egle Rõõmusaar 16. august 2018 at 14:26

    Soovin ka osaleda! Veepudel kuluks lapsele kooli kaasa võtmiseks ära! Ja karpki oleks vajalik, et autosse snäkke pakkida. Meie tüdrukute lemmikud on rebitavad juhatus ja porgand. Ja muidugi mõni komm ka!

  • Avatar
    Vasta Agne 16. august 2018 at 14:23

    Sooviks ka ikka osaleda ,?

  • Avatar
    Vasta Sigrid 16. august 2018 at 14:16

    Soovin ka komplekti loosimises osaleda 🙂
    Minu lemmik reisisnäkk on pähklid

  • Avatar
    Vasta Katrin 16. august 2018 at 14:16

    Taahaaan ?

  • Avatar
    Vasta päike 16. august 2018 at 14:16

    Soovin loosis osaleda ,lemmik snäkkid ongi igasugused puuviljad juurikad 😉

  • Avatar
    Vasta Kristel 16. august 2018 at 14:14

    Osalen ?

  • Avatar
    Vasta Birgit 16. august 2018 at 14:14

    Ma tahaks küll, alustan septembrist ülikooli ja oleks hea ju väike snäkk kaasa võtta et päeva peale inimese kombel elada saaks 🙂

  • Avatar
    Vasta Liis 16. august 2018 at 14:14

    Muidugi soovin osaleda 🙂 minu 1.8a ja 9a söövad juustupulki hea isuga kui meil pikem autosõit vms ?

  • Avatar
    Vasta Kerlin Glass 16. august 2018 at 14:12

    Soovin ka osaleda. See oleks super lastega reisimisel 🙂

  • Avatar
    Vasta Jaana 16. august 2018 at 14:11

    Soovin osaleda. Väga vajalik kaasa tööle/lasteaeda kui lpasel kõht tühjaks läheb tee peal.

  • Avatar
    Vasta M. 16. august 2018 at 14:08

    Mina soovin osaleda ?täpselt meie värv ka, helesinine ?
    Snäkiosas oleme meie kaasa võtnud juur- ning puuvilju ja kõrsikuid, kûpsised. Vesi on ka alati parim sôber pikemal reisil.

  • Avatar
    Vasta Katrin 16. august 2018 at 14:06

    Ära seda “mikrokakindlad” juttu väga usu. Teadlased on tõestanud, et ükskõik milline see plastik ka ei ole, kui sa seda plastikut kuumutad (ja see võib juhtuda ka näiteks väga kuuma päikesega), siis mõjutab see sinu toitu. Esiteks plastik ise vananeb niimoodi kiiremini, teiseks imbuvad kuumutamisel ühendid plastikust sinu toitu.

  • Avatar
    Vasta Mari 16. august 2018 at 14:05

    Soovin osaleda.

  • Avatar
    Vasta Laura külanurm 16. august 2018 at 14:04

    Soovin osaleda

  • Avatar
    Vasta Katrin 16. august 2018 at 14:03

    Soovin osaleda ?

  • Avatar
    Vasta Mirjam 16. august 2018 at 14:02

    Ikka soovin ka osaleda. 🙂
    Aga mina võtaksin kaasa: porgand, hea juust ning pähklid ja joogiks tavaline vesi. Lastega koos minnes saaksin samade asjadega hakkama. 😀 Juust ja pähklid täidavad hästi kõhtu ja porgand on lihtsalt hea 😀 vesi, kuna mahlad jms tekitavad minu jaoks suuremat joogijanu. 🙂 Muud puuviljad tekitavad gaase ja, kui need kõhus, siis terve reisi aja oleks väga ebamugav ja ühtlasi ka valus. 🙂

  • Avatar
    Vasta Janelyn 16. august 2018 at 14:02

    Meie pere pisikeste lemmikud reisisnäkid on need taffeli juustupallid. Ja meile väga meeldiks kui me selle lombi võidaks.

  • Avatar
    Vasta Janne 16. august 2018 at 14:02

    Soovin osaleda!

  • Avatar
    Vasta Riina 16. august 2018 at 14:01

    Minu nelja aastane poje on mul suur reisisell. Talle meeldib kõige rohkem rongiga sõita ning talle saab alati kaasa pakitud võileib (tema ütleb hamburger, kuna kaks saia või leiva viilu on kokku pandud), lisaks ka värsket kurki, porgandit ning pudel vett 🙂 Mõnikord ka mõni komm.

  • Avatar
    Vasta Johanna A 16. august 2018 at 14:01

    Soovin loosis osaleda. Lapsega kulub see komplekt kindlasti pikematel sõitudel ära. 🙂

  • Avatar
    Vasta Katriin 16. august 2018 at 14:00

    Mina soovin osaleda loosis! Pidevalt probleem, kuidas asju mugavalt kaasa võtta ja just nii, et ilusti soe/külm ka säiliks 🙂

  • Avatar
    Vasta Liisa 16. august 2018 at 14:00

    Soovin loosis osaleda.

  • Avatar
    Vasta Berit S 16. august 2018 at 14:00

    Soovin osaleda ?

  • Avatar
    Vasta Evelin 16. august 2018 at 14:00

    Pikemaks retkeks võtaksin tükeldatud köögivilju – õun, pirn, nektariin. Siis mingid pallid (kama, rukki vms). Lapsele smuuti või jogurti. SOS variandiks mingi küpsis vms mida laps igapäevaselt ei saa, aga kui asi peaks minema hulluks siis saab nö “ära osta” 🙂 Mitte et see meetod hea oleks, aga noh võib vahel ju vaja minna 🙂

  • Avatar
    Vasta Mari 16. august 2018 at 13:59

    Soovin loosis osaleda

  • Avatar
    Vasta Kärol 16. august 2018 at 13:59

    Soovin loosis osaleda!! Lemmik reisisnäkl on pähklid…kõikvõimalikud pähklid.

  • Avatar
    Vasta Tiina 16. august 2018 at 13:57

    Soovin osaleda

  • Avatar
    Vasta Külli 16. august 2018 at 13:57

    Sätin ennast ka ritta, lapsele kuluks ujumisvõistluste hooajal selline komplekt vägagi ära. Snäkina meeldivad mulle vorstilised (need peenikesed väikeses pakis suitsuvorstid, lemmik on Parmesani snack), juustupulgad, porgand, kurk ja õun). Suuuur tahvel tervete pähklitega šoksi päästab ka alati päeva 🙂

  • Avatar
    Vasta Kaire V 16. august 2018 at 13:56

    Soovin osaleda. Poeg käib tihti võistlustel, hea talle midagi maitsvat kaasa panna. Autoga pikemaid otsi sõites võtame kaasa täissuitsuvorsti snäcke. Erinevate firmade omi , peenikesed, piisavalt väiksed ja maitsevad kõigile. Veel on head vinnutatud lihad ja juustupulgad.

  • Avatar
    Vasta Mirruke 16. august 2018 at 13:55

    Jaaa…tahan küll osaleda. Hakkan üle tuhande aasta jälle tööl käima (olin lapsega pikalt kodune) ja sellega oleks ideaalne toit tööle kaasa võtta. ? Lemmiksnäk siis vb mingi võiku/pirukas ?

  • Avatar
    Vasta L 16. august 2018 at 13:55

    Osalen loosis

  • Avatar
    Vasta Gaia 16. august 2018 at 13:54

    See komplekt tundub väga äge ning soovin loosimises osaleda. Tütar alustab sügisest teises klassis ja seetõttu saan esimese klassi kogemusest öelda, et kõiksugu väljasõitudel on selline komplekt asendamatu, lisaks käib tüdruk pärast kooli ka ujumistrennis ning sinna on suurepärane väike snäkk kaasa panna.

  • Avatar
    Vasta Maria 16. august 2018 at 13:53

    Soovin osaleda 😉
    Lemmikuks reisisnäkiks on hummusekrõpsud või erinevad pähklid, mida jàtkub kauaks ja on mõnus krõpmsutada.

  • Avatar
    Vasta Astrid 16. august 2018 at 13:53

    Mina, lemmikuks pähklid ja nektariinid

  • Avatar
    Vasta Elen 16. august 2018 at 13:53

    Mulle kuluks selline komplekt ära küll! 🙂

  • Avatar
    Vasta Kerlin 16. august 2018 at 13:53

    Soovin osaleda 🙂

  • Avatar
    Vasta Kristiina 16. august 2018 at 13:52

    Sooviks ka osaleda.
    Endale võtan tavaliselt mingid kummikommid ja midagi soolast kaasa.

  • Avatar
    Vasta Geilia 16. august 2018 at 13:51

    soovin osaleda?

  • Avatar
    Vasta Tiina 16. august 2018 at 13:50

    Soovin osaleda 🙂

  • Avatar
    Vasta Liina 16. august 2018 at 13:49

    soovin osaleda! 🙂

  • Avatar
    Vasta Merlys 16. august 2018 at 13:48

    Osalen ?

  • Avatar
    Vasta Jane 16. august 2018 at 13:47

    Soovin osaleda ! 🙂

  • Avatar
    Vasta karoliin 16. august 2018 at 13:47

    soovin komplekti loosimises osaleda!

  • Avatar
    Vasta Kaisa 16. august 2018 at 13:45

    Soovin loosis osaleda ?

  • Avatar
    Vasta Kats 16. august 2018 at 13:45

    Jaaaa, tahan loosis osaleda!
    Tavaliselt pakin ka sellised värskeid tükeldadatud asju kaasa- porgand läheb hästi peale, õunu jne…
    Teatud ajal, kui pomelo hea on, oleme ka pomelo puhastanud karpi kaasa!

  • Avatar
    Vasta Liis 16. august 2018 at 13:45

    Soovin osaleda! ? Lemmik tervislik snäkk on kurk ja beebiporgandid ?

  • Avatar
    Vasta Kadi 16. august 2018 at 13:43

    Meil kipub pikema autosõidu ajal oleme järgmine menüü: päts rosinasaia ( kui Rõngust läbisõit,siis otse loomulikult sealse pagari soe rosinasai),pakk viinereid ja purk marineeritud minikurke.Murtud sai on parim sai ja nii me siis mugime.Amps saia,teine viinerit ja kurk takka järgi.Kui muidu ma saia eriti ei söö ja viinerit kah koju ei osta,siis autosõidul kohe isutab nende järele ?

  • Avatar
    Vasta Rael 16. august 2018 at 13:42

    Soovin osaleda :).

  • Avatar
    Vasta Kätlin 16. august 2018 at 13:41

    Soovin osaleda loosis 🙂

  • Avatar
    Vasta Karen 16. august 2018 at 13:41

    Soovin osaleda loosis 🙂

  • Avatar
    Vasta Eva 16. august 2018 at 13:38

    Tahan ka osaleda selles lahedas loosis, meil on pidevalt pikad autosõidud ja oleks lahe kui lastel oleks selline vägev kotike kaasa haarata 🙂 ja kui parasjagu sõitu käsil pole, siis võtaksin ise sellega lõunasöögi kooli kaasa, siis saaks õpingute vahepeal ka veidi kõhutäidet lihtsa vaevaga 😛 meie pere lemmiksnäkk on värske kurgi pulgad! Praegu on õnneks hooaeg täies hoos ning vanaema kasvuhoone saab korralikult iga päev tühjaks tõmmatud 😛

  • Avatar
    Vasta Kairit 16. august 2018 at 13:38

    Soovin loosis osaleda! ?

  • Avatar
    Vasta Kätlin 16. august 2018 at 13:38

    Soovin loosis osaleda 🙂

  • Avatar
    Vasta Kv 16. august 2018 at 13:38

    Soovin osaleda.

  • Avatar
    Vasta Triinu 16. august 2018 at 13:34

    Soovin osaleda 🙂

  • Avatar
    Vasta HLK 16. august 2018 at 13:32

    Kurk, tomat

  • Avatar
    Vasta Kaisa 16. august 2018 at 13:31

    Soovin osaleda. Lemmikud on juustupulgad ja kui hooaeg, siis pomelo ?

  • Avatar
    Vasta Annika 16. august 2018 at 13:31

    Soovin osaleda loosis 😉

  • Avatar
    Vasta Kaie 16. august 2018 at 13:30

    Minu lemmik snäkid muidu puuviljad ja pähkli segud. Porgandeid ka hea näksida.

  • Avatar
    Vasta Mammu 16. august 2018 at 13:30

    Mina tahaksin osaleda, lemmik snäkk on kindlasti õuna krõpsud ehk kuivatatud õunaviilud nii maitsev! 🙂

  • Avatar
    Vasta Merike 16. august 2018 at 13:30

    Tahaaan, kuna haiglas töö selline, et jumal teab, millal süüa õnnestubki, oleks see konkreetne komplekt asendamatuuu… ? Aitäh ?

  • Avatar
    Vasta Mumm 16. august 2018 at 13:29

    Meie lemmik bussisnäkk on värske kurk ja viinamarjad 🙂 loosis sooviks ka osaleda.

  • Avatar
    Vasta Kaie 16. august 2018 at 13:27

    Sooviks ka väga loosis osaleda 🙂

  • Avatar
    Vasta Camme 16. august 2018 at 13:27

    Ikka tahan loosist osaleda. Suur üllatus oli minu jaoks nuikapsas, mahlane, hea maitsega ja kindlasti ka tervislik.

  • Avatar
    Vasta Kati 16. august 2018 at 13:25

    Muidugi tahan. ?

  • Avatar
    Vasta Terje 16. august 2018 at 13:24

    Soovin osaleda.

  • Avatar
    Vasta Annela 16. august 2018 at 13:22

    Väga oleks vaja. Olen kerge pirts koolis pakutava toiduga ja/või on sageli koolipäevad täpselt sellise pikkusega, et vahepeal tahaks ikka miskit hamba alla pista ja oleks selleks vaja sellist suurepärast karpi. Enamasti kui ma reisil käin, on minu lahutamatuks snäkiks PORGANDID. Pole vist ÜHTEGI koolitrippi, mis oleks möödunud ilma pisikeste porganditeta. Muidu olen veel kaasa haaranud nt tuc küpsiseid vms, sest no pole mingit head karpi kuhu nii palju toitu (just eraldatult) ära saaks mahutada ja sada väikest karpi on ka nagu nigel. Ma olen kindel, et sellise karbi olemasolul toituksin ma väljasõitudel ja koolis palju tervislikumalt. PS! Sinine on mu lemmikvärv?

  • Avatar
    Vasta Maarja-Liise 16. august 2018 at 13:22

    Osalen ?

  • Avatar
    Vasta Triin 16. august 2018 at 13:21

    Kindlasti soovin loosimises osaleda, kuna kohe kohe on algamas kool, kuid kuna olen taimetoitlane siis meie koolis ei ole menüüs ühtegi minule sobilikku toiduvarianti, seega pean kõik söögi ise kaasa võtma ning tean kui vastik on kui karp lekib ja terve koolikott on su imemaitsvat toitu täis.

  • Avatar
    Vasta C 16. august 2018 at 13:20

    Ilmselgelt tahan? pojale hea teele asju kaasa võtta. Veepudeleid pole kunagi liiga palju ja selline snäkikarp ongi elamisest veel puudu.
    Endale raban pikkadeks sõitudeks alati millegi pärast beebiporgandeid kaasa. Nagu rusikareegel. Muidu ma ei sõida pikka otsa mitte kuskile. Ja endisest Statist kakaokohvi on must have 🙂

  • Avatar
    Vasta Gerda 16. august 2018 at 13:17

    Soovin osaleda

  • Avatar
    Vasta Liisi 16. august 2018 at 13:17

    osalen 🙂 Ja minu lemmik snäkk on reisiks alati domino küpsised ja merevetika snäkid 😀

  • Avatar
    Vasta Liisi 16. august 2018 at 13:15

    OMG… PEAN SELLE SAAMA MUIDU SUREEN ? Mul on numelt täiesti haigee karbimaania… Koguaeg kõin ja vahin igast toidukarpe ja värke poes nagu segane ja kui rahakott lubaks, ostaks kõik koju ka endale kohe ? Neid samu pudeleid nägin ka juba apollis ja vesistasin seal. Pikniku juustu, näkileibu, pähkleid ja müslibatoone pakiks ka kaasa veel näiteks ?

  • Avatar
    Vasta Ingrid 16. august 2018 at 13:15

    Sooviks osa võtta ideaalne mehele sööki kaasa panna,et ostma ei peaks ja saaks raha säästa. Ehitajad ei sa väga tihti sooja toitu aga kui selline vägev asi siis saaks soojatoitu süüa. ?

  • Avatar
    Vasta Laura 16. august 2018 at 13:14

    Muidugi tahan. Minul kui kaalulangetajal selline asi just puudub. On mul siin oma karbimajandus, et söögid saaks tööle ja mujale kaasa just sellised mids vajan. Aga sellist lahedat kotti ja pudelit ei ole ja ka karbid ei ole liiast.
    Minitomatid, porgand, paprikas, kurk väga head snäkid ☺️

  • Avatar
    Vasta Rena 16. august 2018 at 13:14

    SOOVIN KA OSALEDA! Ehk tekib selle komplektiga koos ka tore uus harjumus, et hakkan endale hoopis töö juurde lõunat kaasa võtma kodust, mis säästaks rahakoti sisu alles jäämist 🙂 Minu jaoks peavad alati asjad kokku sobima seega oleks lõuna kaasa võtmine ideaalne selle komplektiga 😀 Kott, pudel, kart-kõik ühesugused! Halleluuuja.

  • Avatar
    Vasta Kätlin 16. august 2018 at 13:13

    soovin ka komplekti loosimises osaleda 🙂 kindlasti üks meie pere lemmikud asjad on soolapulgad ? nende lähevad kõik sõidud poole kiiremini ?

  • Avatar
    Vasta Janeli 16. august 2018 at 13:12

    Mina võtan pikematele reisidele veel kaasa pähkleid või müslibatooni. Soovin osaleda loosis 🙂

  • Avatar
    Vasta Kätlin 16. august 2018 at 13:12

    soovin ka komplekti loosimises osaleda ?

  • Avatar
    Vasta Age 16. august 2018 at 13:09

    Väga äge komplekt!
    Olen igapäevane lõunasöögi tööle kaasa võtja ka, seega kuluks täiega ära!
    Reisisnäkiks soovitaksin näiteks pähkleid! 😉

  • Avatar
    Vasta Helina 16. august 2018 at 13:09

    Soovin osaleda!

  • Avatar
    Vasta Jaanika 16. august 2018 at 13:07

    Minu lemmik vinnutatud liha, kana eriti. Komplekti sooviks ka 🙂

  • Avatar
    Vasta Jane 16. august 2018 at 13:07

    Muidugi tahaaaan :p

  • Avatar
    Vasta Erika 16. august 2018 at 13:06

    Loosis osalen hea meelega, sest sellist karpi ja pudelit mis läbi ei lase ja mahutab palju oleks küll vaja, et saaks lapsele söögi kaasa panna kui peaks kuskile minema mida vahest ikka ette juhtub. 🙂 🙂

  • Avatar
    Vasta Mari-Liis 16. august 2018 at 13:06

    Soovin loosis osaleda. Lemmik snäkki reisiks on kummikommid ?

  • Avatar
    Vasta Ingrid 16. august 2018 at 13:06

    Pähkliiiid ?

    Ja soovin osaleda muidugi ?

  • Avatar
    Vasta Sandra 16. august 2018 at 13:05

    Jaa, mina kyll soovin osaleda. Väike marakratt tulekul ja kuna elame üle lahe Soomes, oleks hea kaasa pakkida toitu – kas siis laevale või kuhu iganes. Ise armastan ka päevaks kuskile minnes miskit kaasa haarata.

  • Avatar
    Vasta Kristel 16. august 2018 at 13:05

    Soovin osaleda loosis. Aktiivse kooliõpilasena pean tihti endale trennidesse ja üritustele ise toitu kaasa võtma, kuid korralike asju mul selleks pole. Selline asi tuleks kasuks?. Lemmik reisisnäkiks on kindlasti need mysnack kuivatatud puuviljad?. Edu teile!

  • Avatar
    Vasta Karolin 16. august 2018 at 13:04

    Minu lemmik reisisnäkk on kindlasti pik-nik juustupulgad. Ning osaleksin loosis ka 🙂

  • Avatar
    Vasta Maki 16. august 2018 at 13:04

    Võtan loosist osa. Endale meeldib krõbistada pähkleid ja kõrsikuid. Joogiks vesi.

  • Avatar
    Vasta Riin 16. august 2018 at 13:04

    Soovin loosis osaleda, lemmik reisisnäkk on puuviljad.

  • Avatar
    Vasta Gerli 16. august 2018 at 13:03

    Osalen:)

  • Avatar
    Vasta Heleri. R 16. august 2018 at 13:03

    Oo, mu mees oleks sellest kombost sillas, sest kaua ta ikka tööl olles võikusid mugib. 7kg juba juurde võtnud. Igatseb lõunal süüa kasvli leiget toitu. Aga kaasa võta neid rebitavaid juuste lastele.?

  • Avatar
    Vasta jaanika 16. august 2018 at 13:03

    Soovin osaleda, eriti kuna meil lapsi jagub (3 poissi) ja oleme üpris palju ringi liikuv perekond 😉 No ja vähemtähtis pole ka põhjus, et sinine on mu lemmikvärv 😀

  • Avatar
    Vasta Riin 16. august 2018 at 13:03

    Soovin loosimises osaleda?

  • Avatar
    Vasta Siret 16. august 2018 at 13:02

    Soovin osaleda. Üks korralik võiku võiks küll reisikotis olla ju ?

  • Avatar
    Vasta Kristin 16. august 2018 at 13:02

    Jaa, mina väga tahaks võita seda. Helesinine oleks just ideaalne, st teen elukaaslasele iga päev tööle lõuna kaasa ja sellega oleks ideaalne seda transportida ja säilitada!!! Tundub nagu supertoode ?
    Lemmik reisisnäkk on igasugused pähklid ?

  • Avatar
    Vasta Monika 16. august 2018 at 13:01

    Soovin osaleda. Lemmik snäkk on juustupulgad.

  • Avatar
    Vasta Annika 16. august 2018 at 13:00

    Mulle meeldivad väga erinevad pähklid ja neid õllesigareid näriks ka pidevalt :). Hea meelega osalen loosimises ka.

  • Avatar
    Vasta Piret 16. august 2018 at 13:00

    Soovinud osaleda ?
    India pähklid on minu lemmikud reisisnäkid ?

  • Avatar
    Vasta Nata-Ly 16. august 2018 at 13:00

    Jaa, soovin loosimises osaleda 🙂
    Minu pisema lemmiksnäkk- riisileivad.

  • Avatar
    Vasta Margit 16. august 2018 at 12:59

    Ikka tahan tasuta asju 🙂
    Hetkel polegi lemmikut reisisnäkki, olgem ausad, hetkel ei tule reisegi eriti ette, ühe lapse seedekulgla pole eriti koostööaltis trippimiseks, kipub teine toitu välja ajama kui pikem sõit ärkveloleku ajal ees on, aga enne oma laste sündi oli mul alati reisi-šokolaad 😀 Tahtsin kohe midagi head, tupla näiteks vms 🙂
    Aga nüüd on lapsed ja jätame šokolaadid välja, joogiks on lastele tavaline vesi, omale midagi paremat, ütlen, et emme jook ja sellel pole laste otsa ja sõidu ajal ei saa lapsed sellisest pudelist juua 😀 ja ampsuks on enamasti saiake 🙂 Kui uhke karp olemas oleks, siis ilmselt lõiguks ka puuvilja palakesi teel olemiseks 🙂

  • Avatar
    Vasta Anneliis 16. august 2018 at 12:58

    Soovid ka komplekti loosimises osaleda 🙂 Meie lemmik reisisnäkk on juustupulgad! Helesinine sobib meile pojale hästi, plaanime pojaga minna varsti pikale reisile 🙂

  • Avatar
    Vasta Diana 16. august 2018 at 12:56

    Soovin loosis osaleda 🙂

    Autoreise on väga-väga palju tehtud, enamasti oleme teinud kaasa võileibu, ostnud poest beebiporgandeid, neid pisikesi vorstikesi “õllemops juustuga” ja kirsstomatid kodus ära pesnud ja karbiga kaasa võtnud. Lisaks oleme võtnud kaasa ka jogurteid või neid jogurtismuutisid pudelis 🙂

    https://www.valio.ee/en/products/yoghurt/alma-yoghurt-smoothies/alma-strawberry-blueberry-raspberry-yoghurt-smoothie-275g

    http://www.woro.ee/tooted/grillvorstid/89/ollemops-juustuga

  • Avatar
    Vasta Margaret 16. august 2018 at 12:56

    Mina tahan küll seda komplekti! Just valutan siin pead, et kust head joogitopsi saada….see lahendaks mu mure?

  • Avatar
    Vasta Liina 16. august 2018 at 12:56

    Tahaaaan, kurja aga mitte kunagi ei võida.. Seega ikka Tahaaaan 😛

  • Avatar
    Vasta Kerli 16. august 2018 at 12:56

    Soovin osaleda ☺️

  • Avatar
    Vasta Lyn 16. august 2018 at 12:56

    Jaaa soovin loosimises osaleda 🙂
    Minu pisema lemmiksnäkk- riisileivad.

  • Avatar
    Vasta Olandra 16. august 2018 at 12:56

    Soovin osaleda 🙂

  • Avatar
    Vasta Celine 16. august 2018 at 12:55

    Soovin loosis osaleda 🙂

  • Avatar
    Vasta Sigrit 16. august 2018 at 12:55

    Ikka soovime! Meie põhisnäkkide hulka kuuluvad veel rosinad ja kuivatatud puuviljad ja müslibatoonid:)

  • Avatar
    Vasta Siiri 16. august 2018 at 12:55

    Muidugi tahan 🙂

  • Avatar
    Vasta Kerli 16. august 2018 at 12:54

    Osalen!

  • Avatar
    Vasta Alliken 16. august 2018 at 12:54

    Parim snäkk ikka beebi porgandid ja ikka tahan komplekti. 🙂

  • Avatar
    Vasta Karin 16. august 2018 at 12:54

    Soovin ka osaleda, koguaeg vaja lastele näksi kaasa vedada.

  • Avatar
    Vasta Kerli 16. august 2018 at 12:53

    Soovin ?