Autokool AVALDAN ARVAMUST JUMALAITA

hommikune “kuul pähe” olukord

24. september 2018

Nagu ma eelmises postituses mainisin, siis on elul hetkel kolm sihti. Beebi-autokool-raamat. Beebindusega tegelesin eile nii palju, et tegin selle listi valmis ja takkatipuks kirjutasid nii paljud mulle, et kle mul see ja too üle, nii et mul juba pooled asjad koos lausa! Aitäh teile! Täna on meil 15.30 ka ultraheli aeg kirja pandud ja ma niiiiiiii loodan, et seekord saame siis Marta nägu ka näha, inimene on seda kiivalt 8 kuud varjanud. Mari ei suuda ka ära oodata, täna rääkis ka veel, et ta käib kiirelt tööl ära (loe: lasteaias) ja näitab kõigile oma värvilisi juukseid ja siis lähme Martat vaatama. Tal on muidugi endiselt väike lootus sees, et arst nüüd Marta ka välja võtab.

(Also meil oli Mariga väääga naljakas vestlus teemal “kuidas lapsed välja saavad”, aga see selleks.)

Aga kuna lapsed täna kolmeni lasteaias on, siis oli mu kindel ja püha plaan kirjutada raamatut vähemalt 70 000 TM, et saaks 300 000 ükskord täis. Siis oleks vaid 50 000 tähemärki veel ja see on juba kukepea, seega tahtsin ennast siin pühas vaikuses kohvitassi taga kätte võtta.

Kuid enne tegin oma rituaalikest, mis ma peale teooriaeksami sooritamist olen iga 15 mintsa tagant harrastanud. Login kenasti maanteeameti lehele ja refreshin seda, et näha, kas on ehk mõni aeg vabanenud oktoobriks Tallinna. Ei olnud. Siis mõtlesin, et oh, aga äkki keegi teab, et ta tühistab enda aja oktoobriks ära ja siis ma teaks peale passida ja saaksin selle ehk omale? Ehk keegi ei saa minna, või ei julge, või pole tal nii kiire? Ma ei tea, mul suva ju. Mina aga saan oma automaadi lube teha ainult suuremates linnades. Automaatkäigukastiga eksamisõidukiga on võimalik sõidueksamit sooritada Tallinnas, Tartus, Pärnus, Narvas, Jõhvis, Paides. Rakveres, Viljandis, Haapsalus, Raplas on võimalik automaatkäigukastiga eksamisõidukiga sõidueksameid sooritada üksnes kohaliku autokooliga kokkuleppel,eeldusel, et autokool on koostöös Maanteeameti eksamikeskusega broneerinud eksamipäeva.. Mujal EI SAA! Ja kuna minu ARKi leht on reedest saadik mulle sellist pilti näidanud vabadest aegadest:

siis panin Malluka lehele üles kuulutuse sisuga:

Palun jagada vaese raseda naise abipalvet: kas kellelgi on oktoobrikuuks Tallinna ARKi pandud sõidueksami aeg, kuhu ta siiski ei saa või taha minna ja plaanib aja tühistada? Ma ei ole kindel, kas siin praegu mängib rolli ka see, et ma teen automaadiga eksamit või mitte, aga sellegipoolest küsija suu pihta ei lööda. Mu rasedusäpp ütleb, et mul on 50 päeva aega load ära teha, aga no ei saa mitte enne ARKi aega… Oma aja pakkujale olen valmis ka tasuma! 2764-6240532❤️

Mida ma lootsin? Lootsin, et inimesed jagavad seda ja ehk ma leian siis kellegi, kes ütleks, et oo kuule, mul on oktoobriks aeg, aga ma sain just teada, et ma lähen hoopis reisile ja seega minu aeg vabaneb, ma võtan selle täna maha kell 16, hoia pilk peal vms. Tunduks imeline, eks ? Aga mis ma tegelikult sain?

  • “Miks sa automaadiload teed??? Kas sa tead, et siis ei saa manuaaliga sõita?”
  • “Ainult need teevad automaadilube, kes manuaaliga sõita ei oska!”
  • “Nagunii sa esimene kord läbi ei saa, vahet ei ole, kus sa neid teed!”
  • “Aga proovi Sauel teha?”
  • “Aga proovi Keilas teha?”
  • “Aga proovi Raplas teha?”
  • “Aga proovi Haapsalus teha?
  • “Mul tädi tegi Saaremaal esimese korraga!”
    giphy-2525897
  • “Proovi iga päev ARKi lehele vaadata, äkki on uus aeg tulnud!”
  • “Ise armastan manuaaliga sõita, tegevust rohkem. Mul vb automaadiga hakkab nii igav, et võtan oma telefoni ka sõidu ajal kätte, mis pole just ohutu.”

Nagu reaalselt, kõik mis ma soovisin, oli lihtsalt mingi väike võimalus ehk varem eksamile saada, mis ma aga sain… No tule jumal appi. Lihtsalt tule mulle appi ja kanna mind oma kuldsetel kätel taevariiki, sest mul varsti aju plahvatab, kui keegi veel küsib, et “kle a miks sa automaadi load teed?”. Ja kui mu vastus ei sobi, siis langetakse minestusse, et kus ma ikka olen alles ülbe. No perlsse, ära küsi nii lolle küsimusi siis.

See on reaalselt sama hea, et keegi paneb kuulutuse, et “otsin lapsehoidjat” ja sa lähed ta käest küsima, et miks sa aborti ei teind, kui sa ise last hoida ei saa. Ja siis solvud, kui inimene ütleb, et sa tropp oled.

Loe ka neid postitusi!

69 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Helen 24. september 2018 at 20:28

    Mina soovitaksin teha ARKi eksami linnas, kus sa oled harjunud sõitma ja tunned tänavaid. Minu õde käis kaks korda Rakveres tegemas ja kukkus mõlemad korrad läbi. Viidi kohtadesse kus on kerge eksida. Tuli tegi siis kolmas kord Tallinnas ja sai tehtud esimese korraga. Temal oli samamoodi kiiresti vaja teha aga kokkuvõttes venis protsess ikkagi pikemaks.
    Aga sulle edu ja jaksu!

  • Avatar
    Vasta Pisi 24. september 2018 at 20:07

    Mina õppisin manuaaliga sõitma. Rist ja viletsus oli kaelas. Need pidurdamised ja kiirendamise käikude vahetamisega ikka kohutavad. Ei ole mingit sõidu nautimist, kui ainult jebid selle käigukangiga. Paremakäe reeglitega ristmikud ei ole enam käigukude vahetamisega. Nüüd võib rahulikult sõita sellisedi tänavaid, kus iga 300-400m tagant uus ristmik, kuna mul vaja ainult gaasi- ja piduripedaali vajutada. Valgusfoori tagant minema minemine on väga mõnus ja rahulik, kuna vajutad ainult gaasipedaali. Saab keskenuda sõidule nii, et mõlemad käed roolis kinni, kui et ühega jamad käiguvahetusega ja teisega siis üritad “kuu maastikul” autot teel hoida. Ei ole mingit jama, et kas siduripedaal on korralikult alla vajutatud ja et ei sure auto välja, kuna lasid siduri liiga kiirelt lahti.
    Ma ei saa aru inimestest, kes virisevad, et automaadiga sõitjad ei ole autojuhid. Kas siis need, kes sõidavad manuaaliga ja suretavad enda auto välja on need õiged juhid? Miks peaks olema vajadus linnas kihutamisvõistlust teha? Nt meie automaat läheb kohalt palju kiiremini minema, kui mõni sama võimsusega manuaal. See oleneb palju autost ja ka juhist.
    Kui tahad sõitu nauttida, siis valid automaadi.
    Mul tuttav ütles, et kui vahetas enda manuaaliga opeli automaadiga toyota vastu, et nüüd nii igav sõita, kuna auto ei lagune ja käikude vahetusega ei pea jamama. Mina olen arvamusel, et sõit on nauditav, kui tean, et jõuan punktis A punti B.

    • Avatar
      Vasta Katre 24. september 2018 at 21:49

      Täpselt! Automaadiga sõit on palju nauditavam :). Tegin ka kunagi manuaali load ja issand kui ma kartsin need esimesed korrad peale lubade saamist üksinda autoga sõita ja just selle väljasuremise pärast. Nii mark ju. Eriti pingeline oli kuskil kallaku peal foori ees seista 😀 kas sureb välja või ei sure, kas veereb taha või ei veere 😀 Sorry “kohalik liikluspolitsei”, aga nii oli. Mees ikka ütles, et sõida manuaaliga, õpid normaalselt sõidu ära jne.. nats alla 2 a sai siis sellega sõidetud ja siis ostsin automaatkäigukaga auto. Ja no WOW! Nii chill oli ja on sõita. Keskendud täiega liiklusele ja pole mingit jebimist selle käigukastiga. Mulle nt ütles üks Autosõidu koolitaja, et kui inimene tunneb ennast kindlamalt automaatkäigukastiga auto roolis, siis pole mõtetki manuaali lube teha. Never ei rahaks enam manuaaliga autot :D.

  • Avatar
    Vasta Mairit 24. september 2018 at 19:18

    Teen ka automaadi lube ja ootan ARKi järjekorras.
    Ning millegipärast enamik inimesi on arvamusel, et nad peavad mulle iga vaba hetk meelde tuletama, et ma manuaaliga sõita ei saa.
    Japp tänks et ütlete, ei teadnudki.
    Ja veel rõhutatakse seda ka nagu need automaadi omad polekski õiged load.
    Miks ma siis nii palju vaeva pidin koolis ikka nägema, kui need mingid mänguload on?
    Imelikud inimesed

  • Avatar
    Vasta E 24. september 2018 at 18:46

    Lugesin ka facebookis su seda postitust ja mina, kes olen vääääga rahulik inimene, tahtsin juba närvi minna. Nägin paari tuttavat inimest ka seal mingit lollust kirjutamas ja tahaks lihtsalt labidaga pähe anda neile 😀 Inimesed on nii laisad, et ei viitsi 2 kommentaari alla kerida, et juba jõuda enda küsimuse vastuseni 😀
    Soovin edu varasema aja saamiseks:)

  • Avatar
    Vasta K 24. september 2018 at 18:04

    Oleneb autost, ma pigem ka automaadiinimene, aga kui auto on võimas/kiire, siis valiks ikka manuaali? Kiirendada automaadiga lamp, aga no igapaevaselt ju koguaeg ei kiirenda ja kima, niiet ikka automaat et hea kruiisida? AGA kogu selle teema peale pean oma lemmikvideo siia panema, ykskoik kumma käigukasti inimene oled, meeeeletult ajab naerma?? https://m.youtube.com/watch?reload=9&v=HYa3T0a862A

  • Avatar
    Vasta NataSha 24. september 2018 at 17:57

    Lugesin neid kommentaare seal ja läksin jumala närvi. Tõesti oli tunne, kui saaks, lööks mõnel kommenteerijal näo vastu klaviatuuri. Ausõna, lollus pole maailmast otsa saanud ja seda näidatakse uhkelt kõigile 😀

  • Avatar
    Vasta Hanna 24. september 2018 at 17:09

    Soovitan aegadele peale passida kl 12-13 ja 16-17, siis nad värskendavad neid aegade seisusid, vähemalt mul oli nii kui omale paremat aega ootasin.
    Edu eksami sooritamisel, kui sinna jõuad kunagi! ?

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 24. september 2018 at 18:17

      ma passin konkreetselt iga sekund peale aga eimiskit 😀 helistasin arki, see naine ütles ka, et issand neid aegasid vabaneb N IIIIIIII harva, et pmst loll oled kui seda loodad 😀

  • Avatar
    Vasta Häly 24. september 2018 at 16:39

    Tõesõna, kuulpähe??‍♀️Mõned inimesed ikka reaalselt kukkunud väga kõrge lennuga ??

  • Avatar
    Vasta A. 24. september 2018 at 14:42

    Mõistus pole enda teha.. 😀
    Ära tõesti ütlegi kuskil avalikult, kui ARKi lähed, vaid tee nagu tegid teooriaga, räägi hiljem, kui juba kõik möödas 🙂

  • Avatar
    Vasta Kati 24. september 2018 at 14:20

    Haapsalus on ka tegelikult väga lihtne sõita 🙂

  • Avatar
    Vasta Links 24. september 2018 at 13:36

    Lugesin ka neid kommentaare ja karju appi.
    Kui sa saadki kuhugi varem aja vm, siis ära seda blogis välja hõiska! Kommentaare lugedes jäi juba selline mulje, et inimesed võivad sulle reaalselt ka autodega sinna teepeale ette töllerdama ja vigurdama tulla ? või plakatitega tee äärde teatega “Kuku läbi” vm.
    Inimesed ikka jube negatiivsed ja halba soovivad ?

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 24. september 2018 at 13:47

      Peaks jah enda teada jätma 😀

  • Avatar
    Vasta Kelluke 24. september 2018 at 13:31

    Ma nii tahaks sulle oma aega anda aga kahjuks pean praegu viima last jalgrattaga lasteaeda kokku 18 km päevas ja juba läheb külmaks :S

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 24. september 2018 at 13:35

      Oi jumal, muidugi arusaadav. Samas mõtle kui vormi sa saad 😀

  • Avatar
    Vasta Lila 24. september 2018 at 13:26

    No ma täna käisin üle ühe aasta sõitmas autokoolis ja mida hekki, päris hästi tuli välja. Sõiduõps ütles, et ma nii tubli, et kuu aja pärast vb juba autokool tehtud. Ma teen manuaali lube, aga kindlalt ostan automaadi, kui saaks, siis teeks automaadi load, aga pole minu autokoolis võimalust, õnneks see kangi vägistamine tuleb suht hästi välja ? nüüd on vaid vaja püsivust iga päev teste kasvõi veidike lahendada, wish me luck

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 24. september 2018 at 13:48

      üüü, jõudu sellel teekonnal!

  • Avatar
    Vasta Sirly 24. september 2018 at 13:21

    Ou, miks sa kohe tõmblema hakkad??? Ma ei loe kõiki su postitusi ja kommetaare! Viisakamalt ei oska vastata???? ???????. Huvitav on see, et kui ma kedagi otseselt ei jälgi, aga mulle nt facebooki pealehele satub midagi, siis ma ei hakka oma arvamust avaldama kui ma teemaga otseselt kursis polegi 🙂 ohjah. Ja see oli ka tase omaette “LOHUTUSEKS võin öelda, et nagunii esimesel korral ära ei tee” kõva lohutus, hakkas sul ikka kergem sellest? ? ohjah, vahel on vist raske olla Mallukas 😀 aga mina usun küll, et teed esimesel korral ära! 🙂

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 24. september 2018 at 13:49

      Ma olen jah selline imelik inimene, et ei viitsi sajale miljonile samasugusele küsimusele, mis TEEMASSE ISEGI EI PUUTU, vastata alati max sõbralikult 😀 Kuigi ma omast arust vihaga ka ei vastanud, lihtsalt smaili polnud lõpus, siis oli kohe draama lahti ?

  • Avatar
    Vasta Merit 24. september 2018 at 13:12

    Hei, soovitan sul tõsiselt Paidesse minna eksamit tegema. Mina käisin, see on üks maailma kõige kergemaid kohti, kus sõidueksamit sooritada ja lubadega tagasitulek on garanteeritud pmst. Ka aegu oli seal tol ajal nii, et mine kasvõi täna/homme. Mul üks tuttav käis isegi seal ARK-is kohapeal ja küsis ega juhuslikult täna eksamit teha ei saa ja vastati, et jaa, palun.. oota 5 minti siis alustame…. niiet….vaata, uuri. Tallinnas ma ei tea mitte kedagi, kes esimese korraga läbi saab. Siin kukutatakse raha teenimise eesmärgil meelega min 3 korda läbi ja alles siis saad load. Ehk siis võid arvestada ca järgmise aasta kevadega 😀

    • Avatar
      Vasta tiiu 24. september 2018 at 15:41

      Huvitav. Mina ja enamus mu tutvusringkonnast on teinud just Tallinnas esimese korraga load ära…

    • Avatar
      Vasta mira 24. september 2018 at 18:00

      Ta EI SAA Paides teha. Taara avita!

      • Avatar
        Vasta Nimi 24. september 2018 at 19:23

        Soovitaks ka Paidet.
        Ja miks ei saa.. Mallu ju ise postituses kirjutab, et saab teha Paides..

    • Avatar
      Vasta Helen 24. september 2018 at 20:23

      Mina sain ka väga kenasti esimese korraga load tehtud. See on rohkem linnalegend, et keegi esimese korraga Tallinnas eksamit ära ei tee. Kui sul ikkagi ühtegi viga ei ole, siis kuidas nad su läbi saavad kukutada?

  • Avatar
    Vasta Sille 24. september 2018 at 13:01

    Ära muretse mul oli sõbranna kellel manuaaliload ja kui tal paluti automaadi autot pesulasse viia siis ta ütles et ta ei vii kuna ta ei oska automaadiga sõita?? niiet on ka vastupidiseid oskajaid, nüüd ta vist oskab aga algul ei osanud ?

  • Avatar
    Vasta Katrin 24. september 2018 at 12:52

    Mu lemmik oli see küsimus, et miks teed automaadiload ja kui sa suht leebe vastuse andsid, hakati tõmblemises süüdistama ?? jube tõmblemine ikka küll. Nii lolli küsimuse peale oleks saanud palju ülbema vastuse kirjutada. Jumal auta kas on palju variante miks inimene automaatkäigukasti load teeb? Ja mis see su elus muudab kui sa vastuse saad?

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 24. september 2018 at 13:04

      AAMEN 😀

    • Avatar
      Vasta Kiivi 24. september 2018 at 13:57

      Mulle tundub, et need inimesed on lihtsalt maru uhked oma ainulaadselt rikkaliku silmaringi üle ja üritavad Mallukat ka valgustada. Tunnista üles, TEGELIKULT sa ju ei teadnud tänaseni (mis sest, et autokoolgi läbitud juba) et automaadilubadega ei saa manuaaliga sõita, nüüd lihtsalt ei taha endast lolli muljet jätta ?.

  • Avatar
    Vasta Triinu Timofejev 24. september 2018 at 12:45

    Vot, see lapsehoidja näide oli parim!

  • Avatar
    Vasta Sirly 24. september 2018 at 12:38

    Tundsin neid kommentaare lugedes sama. Üks tibi pani eriti hullu, mul hakkas tema eest juba piinlik :/
    Annaks ise oma aja Sulle, kui mul seda vaid oleks. Ehk ikka näkkab 🙂 jaksu ja palju, igas mõttes! 🙂

  • Avatar
    Vasta Ann 24. september 2018 at 12:01

    Mul üks tuttav eksamineerija ning ta ütles, et vahel tuleb ka selliseid olukordi ette, et ta tööpäev on unustatud panna ja siis tekib eelmine päev näiteks mitu vaba aega järgmisele päevale. Nii et tasub jälgida tõesti igapäevaselt seda lehte.

  • Avatar
    Vasta Ml 24. september 2018 at 11:54

    Lugesin ka neid kommentaare ja no help ??ma sain kuuaega tagasi lõpuks load kätte, aga tean kui tüütu see refreshimine on. Tegin küll manuaali, aga järjekord oli ikka 2kuud ning imekombel oligi esimene vaba aeg Tallinnas. Samamoodi kõik küsisid et miks ma mujal ei tee ja ei tahtnud kuidagi uskuda, et Tallinnas ongi esimene vaba aeg ja see alles kahe kuu pärast. Andsin juba alla ja leppisin, et eksamini nii palju aega, kui ükspäev oli sisetunne et läheksin mnt lehele. Ja seal see oli, varasem eksamiaeg, panin kohe kirja enne kui ilma jään. Sattusin väga toreda eksamineerija juurde, tegin küll paar väikest viga, aga ta kiitis ja soovis edu ning saingi load. Loodetavasti saad ka endale varasema aja, ole valmis ka homme-ülehomme minema, sest kui keegi jääb haigeks siis ilmselt vabaneb see viimasel hetkel.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 24. september 2018 at 11:55

      Ma olen valmis kohe ka jooksma 😀

      • Avatar
        Vasta A 24. september 2018 at 12:15

        Automaadiga aegasi ongi vähem. Kui keegi oma manuaali aja tühistab, siis paraku sul sellest kasu pole. Mul ka automaadi load muideks, ja kae nalja, kordagi pole kahetsenud. ?

  • Avatar
    Vasta Mari 24. september 2018 at 11:51

    Ma ei mõelnudki, et sa enam ei vaata, lihtsalt tahtsin sulle rohkem lootust anda, et on võimalus… ☺️

  • Avatar
    Vasta Geeeeeeez 24. september 2018 at 11:50

    Hahhaha see viimane eriti hea, manuaaliga on nii igav sõita, et äkki võtan roolis telefoni kätte ??? jumala eest, millised ajukääbikud ikka on olemas, loe ja imesta ainult.

  • Avatar
    Vasta Nella 24. september 2018 at 11:49

    /… See on reaalselt sama hea, et keegi paneb kuulutuse, et “otsin lapsehoidjat” ja sa lähed ta käest küsima, et miks sa aborti ei teind, kui sa ise last hoida ei saa. Ja siis solvud, kui inimene ütleb, et sa tropp oled. …/

    Parim asi, mida ma lugenud olen üle pika aja.

    Omalt poolt lisaks.

    “SOOOO MUCHHH STUPIIID, it’s giving me a headache ? “

    Aga muidu edu ja jaksu ???

  • Avatar
    Vasta Laura 24. september 2018 at 11:47

    Sa vähemalt viitsid peale passida, ma esimesed 3-4 päeva viitsisin refreshida ja siis tuli alles 2 nädalat hiljem meelde, et võiks piiluda, äkki on mõni varasem aeg vabanenud.. 😀 Lõpuks ootasin ikka 2 kuud ja täna lähen tegema. 😀

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 24. september 2018 at 11:48

      mul ju selle beebiga seoses kiire, muiud ka ei viitsiks vist elada seal arki lehel 😀

  • Avatar
    Vasta PaiM 24. september 2018 at 11:46

    Hahahaaaa…ma lugesin ka neid kommentaare???? tule taevas appiiii????

  • Avatar
    Vasta L 24. september 2018 at 11:43

    Kes sul käsib neid kommentaare seal lapata ja neile vastata kogu aeg? Et tulle hagu juurde visata? Kui sa ei vastaks neile, siis seda laata poleks seal lahti läinud. Ma arvan, et su rasedaaju kippus lihtsalt overreactima. Ja ära põe nii palju, küll selle varasema aja ka lõpuks leiad 😉

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 24. september 2018 at 11:49

      Loe mitmele kommentaarile mitmest ma vastasin ja siis räägime edasi. Ja no hea küsimus, et miks ma loen enda tõstatatud teema all kommentaare 😀 ma ju küsisin abi, kuidas ma seda saama pean, kui ma EI LOE isegi vastuseid?

      • Avatar
        Vasta L 24. september 2018 at 15:25

        Ma rääkisin siiski provotseeriatele vastuse tippimisest, mitte kommentaaride lugemisest. Ma saan aru, et esitatakse nii lolle küsimusi, et tahaks kohe midagi vastu öelda, aga antud olukorras on lihtsalt targem enda närve säästa ja mitte vastama hakata. 😀

        • Mallukas
          Vasta Mallukas 24. september 2018 at 16:18

          paarile vastasin jah 😀

  • Avatar
    Vasta Kristel 24. september 2018 at 11:40

    Kui ma seda fb postitust lugesin ja kommentaaride arvu vaatasin mõtlesin et tegelt ka nii palju pakkumisi ja siis hakkasin neid lugema ja mõtlesin, et inimesed ei oska vist reaalselt lugeda, mida tahetakse.

  • Avatar
    Vasta Katz 24. september 2018 at 11:38

    Ma arvan, et see on tänapäeva inimeste viga, et ei suudeta süveneda ja meeldib targutada. Antud juhul sind ei huvitanud kellegi arvamus, et kus tema tädi Maali load tegi või kellele meeldib manuaaliga sõita. Mina küll ei näe probleemi, sest tänapäeval tehakse ilmselt üha rohkem ja rohkem automaatkastiga autosid ja linnas elades ja enamus elu ummikutes istudes on see väga mõistlik variant. Samal põhjusel soetas ka elukaaslane automaatkastiga auto, sest linnas on manuaal suhteliselt tüütu. Usu mind autos ei hakka NEVER igav, kui seal on ka laps(ed). Ise tegin manuaali load aga ma ise sõidan ainult automaadiga, sest nii on mugav, tunnen ennast kindlamalt jne jne… Tänapäeval on nagu nii palju valikuid ja võimalusi inimestel, et ei saa aru miks ei võiks olla normaalne, kui teed automaadiload ilma, et sind kritiseeritaks. Liikluses on ikkagi kõige olulisem enda ja kaasliiklejate ohutus, mitte see, kes kõvem vend oma manuaalilubadega või, et kes tegi eksami esimese korraga ära.

  • Avatar
    Vasta MariLaas 24. september 2018 at 11:32

    See näitab lihtsalt sinu fännide IQ taset, mis sa neist ikka ootad. Kui tasuta asju ei saa, siis nad lugeda ei oska:D

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 24. september 2018 at 11:33

      Noh, sinna pole tõesti midagi teha, et 50 000 inimese seas omajagu “erilisi” inimesi ka on 😀 Raske on see superpopulaarne olemine.

      • Avatar
        Vasta k 24. september 2018 at 16:04

        Päris hästi suhtud oma lugejatesse 🙂

        • Mallukas
          Vasta Mallukas 24. september 2018 at 16:17

          Eksin kuidagi või? 😀 Enamik on normaalseid ju, aga paraku ühiskonnas igasuguseid inimesi, see on fakt ju. Või solvasin sind sellega kuidagi v 😀

    • Avatar
      Vasta A. 24. september 2018 at 14:30

      +1

  • Avatar
    Vasta Piret 24. september 2018 at 11:26

    “See on reaalselt sama hea, et keegi paneb kuulutuse, et “otsin lapsehoidjat” ja sa lähed ta käest küsima, et miks sa aborti ei teind, kui sa ise last hoida ei saa. Ja siis solvud, kui inimene ütleb, et sa tropp oled.”
    Good one! ?????

  • Avatar
    Vasta Tanya 24. september 2018 at 11:21

    Just when u think u have seen it all ppl can still fckin suprise you…inimeste rumalusel ei ole piiri ma ütlen(x5 facepalm) .Ütlen ausalt ma läksin nii meganärvi lugedes neid vastuseid selle sinu postituse all 😀 Mul oli reaalselt soov võtta shootgun into my hand ja korraldada veresauna seal postituse all! Mariann, god help u, seriously! Ettepanek – äkki peaks laskma teha IQ testi enne kommentaari võimaluse jätmist? That could help.
    P.S I belive in u, saad kõik essa korraga tehtud before the baby arrives. Loodan, et saad siiski mõne varasema aja – praegu on viiruste aeg ja kindlasti vabaneb mõni aeg. Edu!

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 24. september 2018 at 11:23

      vot see on üks ehe estonenlishi paugutamine here now 😀

      • Avatar
        Vasta Tanya 24. september 2018 at 11:30

        Minu slaavi veri läks soontes keema – sorry kui läksin sarkasmiga liiale 😀 Ma kommenteerin üliharva su blogi aga see siin..I had to let the steam out.

        • Avatar
          Vasta Tups 24. september 2018 at 11:45

          Tanya, ära solvu, see on heatahtlik nali: kas slaavi veri keedab head eesti-inglise suppi? Järgmine kord võiksid pliinid ka sisse sattuda 😀 let the steam *blin* out, sarkasm *blin*. Aga tõsiselt ka, ise vene keelt ei valda eriti, oleks vahva lugeda selliseid eesti-vene-inglise kombineeritud kommentaare. Next level, või mis, panimajezh?!

          • Avatar
            Tanya 24. september 2018 at 12:13

            Oh mis sa nüüd – mind on solvata üsna raske 😀 Ilma huumorita we are all doomed. Inglise keeles on selliseid mahlakaid väljendeid mis muus keeles väga ei kõla. Tegelikult seda “blin” väga ei kasutata – on ka mahlasemaid väljendeid vene keeles aga seda pigem siin ei kasuta. Mul ei ole mõtet vene keelt siia sisse tuua kuna Mallukas esiteks ise vene keelt ei oska ning teiseks tema lugeja on siiski 99% eesti keelt kõnelev person 😉 Kuigi kindlasti leiab ka kahekeelseid või isegi kolmekeelseid meie seas. Huvitav fakt minu kohta – ma kasutan tööpäeva jooksul 60% eesti keelt, 30% vene keelt ja 10% inglise keelt. Nv-stel on vene keele % rohkem.
            Küll aga Tups, ma võin erandi teha ja vaid Sulle erandkorras pühendada kommentaare eesti-inglise-vene segust aga see oleks juba puhas keeleline pornograafia. Ma ei ole kindel, kas Mallukal 18+ piirang blogil ikka on..

    • Avatar
      Vasta Krissu 24. september 2018 at 14:16

      Shotgun muidu, kui esineda tahad siin

      • Avatar
        Vasta Tanya 24. september 2018 at 17:17

        Aitäh märkamast – typos happen! Ja pole õnneks või kahjuks Eesti otsib superstaari saates, et esineda 😉

  • Avatar
    Vasta Kaisa 24. september 2018 at 11:19

    Küsija suu pihta tõesti ei lööda, sul virutati vabsee vasaraga… 😀

  • Avatar
    Vasta E* 24. september 2018 at 11:17

    Teemast välja minnes, siis…
    …aga mulle meeldib postituse pilt 😉

  • Avatar
    Vasta Triinu 24. september 2018 at 11:08

    Kui ma ka hommikul selle postituse kommentaare lugesin, siis ma lausa vihastasin, kui rumalad inimesed on. Ja eriti nõme oli see, et keegi kirjutas, et sa esimese korraga niikuinii läbi ei saa. wtf!? Aga ma ise loodan, et sa saad endale kiirelt aja ja soovin sulle edu! 🙂

  • Avatar
    Vasta Mari 24. september 2018 at 11:04

    Ma soovitan sul ikka peale passida nagu kõik?St on võimalus, et mõni eksamineerija on puhkusel/haige ja kui naaseb lisandus ports varasemaid aegasid. Ise vaatasin ka iga päev mitu, mitu korda kuni pooleteise nädala pärast lisandus imekombes ülejärgmiseks päevaks lausa 4 vaba aega. Või noh ma eeldan, et ei toimunud massilist tühistamist vaid keegi tuli tööle tagasi. Ja kõik need kes ütlevad, et esimese korraga läbi ei saa…saab küll ja isegi Tallinnas! Ma tegin 2 viga, ei näidanud parkides suunda ja sõitsin mitu km maha nii, et küljepeegel näitas asfalti?, aga näed sain läbi olles ise 110%kindel, et see oli sajandi läbikukkumine.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 24. september 2018 at 11:09

      no see et ma KÜSISIN, kas kellelgi aega pakkuda on ei tähenda, et ma arki lehele enam vaadata ei kavatsenud 😀

      • Avatar
        Vasta Mari 24. september 2018 at 11:50

        Ma ei mõelnudki, et sa enam ei vaata, lihtsalt tahtsin sulle rohkem lootust anda, et on võimalus… ☺️

  • Avatar
    Vasta Jaana 24. september 2018 at 11:04

    Joppenpuhh ? Naer on tervislik ??

  • Avatar
    Vasta Marit 24. september 2018 at 10:53

    LOL 😀 nalja peab saama.

  • Avatar
    Vasta Egle 24. september 2018 at 10:50

    Ma aimasin juba, et saad sellised vastused 😀
    PS! Looadn, et lõpuks leidub ka inimene, kes saab sulle seda aega pakkuda.