AVALDAN ARVAMUST

9 kuud rasedust, aga õnneks keegi hoolib

22. oktoober 2018

Teate, käes on üheksas raseduskuu ja tahtmata viriseda ütlen, et natukene raske on. Füüsiliselt on laps sees juba nii suur, et takistab magamist, istuda on raske, lamades matab hinge, kõndides on valus. Õhku pole, söök sisse ei mahu, kõrvetised tapavad.

Öeldakse, et mida rohkem raha, seda rohkem probleeme, eks? Noh, vana hea Ekspress Meedia ilmselgelt tunneb muret siin üheksandat kuud raseda naise üle, sest ta ei taha, et mul probleeme oleks. Või raha… Nimelt sain täna siis lõpuks selle jaanuarikuise Mangi saaga eest kohtukutse. Ja mina ütlen, et Kardo on aeglane…

Nõue on üüratu. Et kui te arvate, et see algne 6000€ oli palju, siis selle summa kõrval on 6000€ peenraha. Ma ütleks, kui palju, aga kahjuks on Ekspress Meedia suutnud kohust veenda, et kogu info on nende ärisaladus ja seetõttu puudub mul sõnavabadus teile summadest rääkida. Aga no kujutage ise ette SUURT summat.

Kui ma räägiks, siis oleksin ma süüdi ärisaladuste paljastamises ja siis oleks neil alust küsida juba kuuekohalisi numbreid. Kas poleks mitte imeline? Ahjaa, kohtu korralduste eiramisele järgneb ka loomulikult trahv.

Üldse on mul tegelikult suur tänutunne, et Ekspress Meedia hoolib minust lausa nii palju, et neil on hingeasjaks saanud mind esiteks vabastada kogu raha omamise taagast ja lisaks, miks ka mitte, saata mind lõpuks ka peatselt valmimasse Tallinna vanglasse – kuhugi ju tuleb inimene panna, kui ta ei viitsi teoorias kaasa minna solvumiste põhjal algatatud kohtuasjadesse. Lõppes ju meie omavaheline suhtlus Ekspress Meediaga siis, kui nad puhtsüdamlikult tunnistasid, et ega nad mult raha tahagi tegelt, aga meedias oleks mark peale avalikku rahanõudmist seda tunnistada, et kirjutagu ma parem alla konfidentsiaalsuslepingule, et ma 20 aastat kellelegi sellest ei räägiks (ja kui räägiks, siis kaasneks iga korra eest meeletu rahatrahv). Ma vastasin neile toona, et sõbrakesed, sõnavabdust pole ikka sünnis nii võtta ja tasuta ma teile seda ei anna, miks peakski? Nii meie suhtlus ära vajus, aga noh, ju siis ei andnud ikka süda rahu ja nüüd võeti siis kohtutee jalge alla.

Kuidas ma küll julgen nendele suursugusele grupile ÄRA ÖELDA? MITTE nende kompromissi vastu võtta? Kes ma omast arust üldse olen, eks? Häbematu lausa! Loomulikult tuleb säärast häbematust karistada. Õigus on ju ikka sellel, kellel raha rohkem. Ja no kuigi see kolmanda lapse toetus on päris hea, siis ma kahjuks endiselt sissetulekutes ei saa Ekspress Grupiga võidelda 🙂

Seega ega mul suurt midagi vist üle ei jää, kui neile öelda, et jah, mul nii palju raha ei ole (ja ei saa elu sees ka olema, kui te nõuate), et eks ma istun siis nii kaua seal Tallinna uues vanglas. Nagu öeldud, ema lapse tuba on seal vägev. Vannituba ilusam kui mul! Süüa saab tasuta, ise tegema ei pea, telekas on olemas, ma ei tea, kas blogida võib vanglas? Lapse neljanda eluaastani saame seal koos olla, seega saab ka ehk Lents meile kampa tulla, tal veel ka paar aastat aega neljanda eluaastani. Tulevik tundub kohustuste- ja pingevaba. Aitäh, Ekspress Meedia! Ma mõtlesingi, et milline see elu kolme lapsega olema saab. Ilmselt kas a) vallavaesena, b) Tallinna vanglas elades.

Aitäh nende variantide eest! Ma saan aru, et olen küll kogemata teie ärisaladuse, olla munn, paljastanud, seega võtan vastu kõik, mis ma väärt olen! Eesti on täis kurjategijaid, pettureid, vägistajaid ja mõrtsukaid, aga on arusaadav, et te kulutate kohutavaid summasid juristidele ja kohtuteele, lihtsalt solvumise pärast. Sest miks mitte selle rahaga midagi paremat teha, eks? Ega meil neid vähihaigeid ja kodutuid polegi, kellele seda raha vaja olla võiks. Parem suunata see tõeliste kriminaalide kinni pidamisele – näiteks neile, kes pingi perverdi horokat oma blogi kommentaarides jagas.

(Oih, jurist ütles mulle just, et ma ei saa raha puudumisel vangi minna, sest nad võtavad esialgu ära kõik mu maise vara ja seejärel kõik sissetulekud, kuni alles jääb miinimum, kuni neile vajalik summa käes. Noh, ega enne mu surma seda nagunii ei juhtuks :))

Ps! Teate, mis on veel “äge”? Kuna Ekspress Meedia on kasutanud pea kõikide büroode teenuseid siin väikses Eestis, siis ei tohi ükski büroo ka edaspidi nende “vastu” minna. Ehk siis mina võin kasutada näiteks ratsahobsuse või ripsmetehniku teenuseid kohtus, vägevad advokaadid on Ekspress Meedia poolt mulle keelatud 🙂

Aga nagu öeldakse, kellel raha, sellel võim. Mul on viimased tund aega nii räiged toonused olnud, suurest vihast vist ? Ärge valesti aru saage, eks ma tegingi valesti, kui horokat kopisin lugejatele küsimise peale, aga minul oli sellest null tulu (ei saa per klikk raha vms) seega oli see suvaline vastutulek lugejatele ja nad ise juba ütlesid, et ok me ei tahagi raha, aga nüüd oleme max solvunud, et ma nende sitast kompromissi vastu ei võtnud, et vot NÜÜD nad mulle alles näitavad…

Aga ärge valesti aru saage, ma pole üldse kurb või paanikas või midagi ei ole, suht suva on, elu läheb ikka edasi ?

Loe ka neid postitusi!

107 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta H 24. oktoober 2018 at 14:21

    Hei! Ehk Robert Sarv (väiksemas büroos, eeldan, et pole Ekspressiga kliendisuhtes) saab aidata. Kaitses ka viiimati Perekooli foorumites olnud laimu osas Korolevi.

  • Avatar
    Vasta Ace 24. oktoober 2018 at 14:16

    Mis sellest rahast sai, mis inimesed sulle arvele kandsid? Kui nutsid ja omastarust ei palunud abi…

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 24. oktoober 2018 at 14:17

      mis sellest rahast saama pidi? arvad, et see kaks tonni lahendaks praegu selle olukorra v 😀

      • Avatar
        Vasta M. 24. oktoober 2018 at 18:07

        Aga siis nad soovisidki väiksema summaga kokkulepet saavutada ju. 6000 tahtsid? Siis sa polnud nõus. Pakuti uus variant – raha ei võta aga ära avalda midagi. Ka ei sobinud. No nüüd juba kolmas variant lauas ? eks ta suur summa ole aga usun, et kohtus saad seda väiksemaks 🙂

        • Mallukas
          Vasta Mallukas 24. oktoober 2018 at 19:55

          Just 🙂

  • Avatar
    Vasta Marta 24. oktoober 2018 at 06:33

    Kompromiss tähendabki, et nad tegid variant b, kuidas asja klattida. See tihti ei tähenda sulle positiivsete tingimuste loomist. Sa pead valima halva ja halva vahel enda jaoks. See on tavapärane praktika. Lihtsalt sul oli enne valik, kumb variant valida. Nüüd ei ole.

    Teistele ka õppetunniks: selliste asjadega ei tasu nalja teha ja loota, et asi ise laheneb või unustatakse ära. Suurfirmad nalja ei mõista.

    Sulle soovin edu selle juhtumi lahendamisel ja väga loodan, et leiad hea kaitsja.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 24. oktoober 2018 at 10:44

      Miks sa arvad, et ma arvan, et see ära unustatakse? Mul ausalt suht… suva 😀 Saab mis saab, minu enda supp, küll ära söön 🙂

  • Avatar
    Vasta Tiu 23. oktoober 2018 at 23:53

    Probleem on ju hoopis selles, et Mangil nüüd selline veits “kahtlane” käperdaja maine.
    Järgmine aasta vb enam ei tulegi aasta horoskoopi ja nüüd tuleb raha ikka kusagilt saada 😀
    Lihtsalt valel ajal, vales kohas. Ära seda siis hinge võta 😉 See horoskoop ongi liiga esoteerika teema.
    Loodan, et Sa saad ikka rahulikult võtta 🙂

  • Avatar
    Vasta meow 23. oktoober 2018 at 21:45

    Sorri, Mallu, kogu lugupidamise juures, aga seekord on see vist ikka veits su “omad vitsad“ nii jäärapäine olemise eest. Ekspress Meedia pakkus ju võileivahinnaga kokkulepet või vist isegi üldse taganes rahalisest nõudest? Eks ma saan aru, olen ka kohati jonnakas jne, aga noh, vahel võib ju kaaluda erinevaid variante. Praegune variant on ju täitaa pekkis, ehkki see kahjunõue väheneb sul nagunii 70%, ära muretse

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 24. oktoober 2018 at 10:44

      Absoluutselt nõus, minu enda vitsad. Kahjuks nende 0€ kokkulepe oleks mulle kallimaks läinud, kui see nõue, mis nad praegu tahavad 😀

  • Avatar
    Vasta Riin 23. oktoober 2018 at 18:46

    Heh…siit saaks uue sarja. Mallu sügis saab/sai läbi. Järgmisena- Mallu aasta vanglas ? (ma igaksjuhuks mainin, et tegemist on huumoriga) Aga…iial ei tea ?
    Ma siiski hoian pöialt, et asi laheneks positiivselt.

  • Avatar
    Vasta Rooza 23. oktoober 2018 at 14:37

    Aga kui ma oleks selle horoskoobi pähe õppinud ja tuttavad oleks palunud, et loe mulle teine või seitsmes salm, mis siis oleks juhtunud? Ma lootsin, et see nii ebahuvitavalt lõppeski kevadel, aga raha on muidu targad inimesed lolliks teinud…

  • Avatar
    Vasta Reet 23. oktoober 2018 at 13:51

    Mina soovitan juristi Katrin Kiisk. Tema oli ka see tubli naine, kes sai riigi vastu kohtus võidu, et Martin saaks lastekodude vahel pendeldamise asemel oma kihase tädi juures elada. Pealtnägija ja ERR kajastasid seda lugu.

    http://stklaw.ee/katrin/

    Loodan, et tema seal keelatud nimistus pole.

    • Avatar
      Vasta Triin 23. oktoober 2018 at 21:24

      Kiisk tegeleb ju hoopis teise valdkonnaga (perekonnaõigus), kui see, mida Mallukal vaja.

    • Avatar
      Vasta kr 23. oktoober 2018 at 21:33

      Nii? Esimene lause: “Katrin on spetsialiseerunud eeskätt perekonnaõigusele nõustades meie kliente abieluvara jagamise- ja hooldusõigusvaidlustes, ülalpidamisasjades, põlvnemise tuvastamise ja vaidlustamise ning teistes laste õigusi puudutavates küsimustes, sh lapse varaga tehingute teostamisel ja pärimismenetluses osalemisel. ”

      Ja edasi?

  • Avatar
    Vasta johhi 23. oktoober 2018 at 12:53

    Taiesti us-ku-ma-tu! Kui ma esimest korda lugesin, pole sonu. Mingi meedia monopolil lihtsalt pole muud teha kui 9 kuud rasedale naisele kohtukutse saatmine? See on “heas usus”? Voib olla asjalik argument kohtus. Konkreetselt ka boikoteerin delfit ja muud jama nyydsest, midagi normaalset nad ei avalda niikuinii seal. Sulle joudu ja siiralt loodan, et keegi hea ja adekvaatne advokaat tuleb ja aitab sind pro bono.

    • Avatar
      Vasta P. 23. oktoober 2018 at 23:00

      Mul on kuri kahtlus, et see nende ajastus ei ole üldsegi mitte juhuslik, vaid täiesti pahatahtlik. Ei tea, kas nad tunnetasid tõsist vastast, et otsustasid rünnata ajal, mil vastane on väsinud, kurnatud, tüdinud, täiesti muu eluga hõivatud jne.

    • Avatar
      Vasta Jaana 24. oktoober 2018 at 07:41

      Mis see rasedus siia puutub? Täiesti kõrvaline teema.

    • Avatar
      Vasta Teele 25. oktoober 2018 at 14:03

      Tegemist ei ole olnud ju kohtukutsega. Esialgu ikka saadetakse kostjale hagiavaldus ja määrused ja antakse tähtaeg kirjaliku vastuse esitamiseks. Istungid on ikka kauge kauge tulevik…

  • Avatar
    Vasta Di 23. oktoober 2018 at 08:24

    Kas selline advokaatidele piirangu panemine ei ole ausa õigusabi ja konkurentsi piiramine? ? arvestades palju neil aastas ilmselt mingeid kohtuvärke on siis varsti pole ühtegi arvestatavat õigusbürood kes neile vastu võib hakata.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 23. oktoober 2018 at 09:42

      No pmst polegi jah 😀

    • Avatar
      Vasta Teele 25. oktoober 2018 at 14:06

      Ega Ekspress Meedia ju seda piirangut pole pannud. Tegemist oleks huvide konfliktiga advokatuuriseaduse ja eetikakoodeksi mõttes. Sama toimub ka vastupidiselt, kus sina oled näiteks mõne AB klient olnud varasemalt.

      • Mallukas
        Vasta Mallukas 25. oktoober 2018 at 14:08

        jah.

  • Avatar
    Vasta C. 23. oktoober 2018 at 00:13

    Näed õhtuleht on jõudnud ka uudise sellest juba teha ja isegi Ekspressi kommenaatari juurde küsida. Väidetavalt olid sina kangekaelne ning keeldusid lahendust leidmast ja nemad on siiani käitunud heas usus… ja kõik, mis sina räägid on järelikult laus vale ja nemad polegi solvunud 😀 😀 .
    “Vasamäe sõnul peeti aga läbirääkimisi kuude viisi kuni selle aasta maini, kuid tulutult. „AS Ekspress Meedia tegutses heas usus ja üritas Mariann Treimannile igatpidi vastu tulla, et leida kohtuväline kompromiss. Kahetsusväärselt suhtus Mariann Treimann võimalikku kompromissi äärmiselt ebamõistlikult, mistõttu pooltevahelised läbirääkimised ei viinud soovitud tulemuseni ja AS-il Ekspress Meedia ei olnud lihtsalt muud võimalust, kui Mariann Treimanni vastu kohtusse hagi esitada. AS Ekspress Meedia esitas kohtusse hagi Mariann Treimanni vastu septembri alguses, tänase kuupäevaga (s.o 22.10.2018) tehti kohtumäärus hagi menetlusse võtmise kohta. Seega on asi liikunud ajaliselt tavapärases tempos,” selgitas Vasamäe.”

    Mulle nii meeldis see lause “AS-il Ekspress Meedia ei ole Mariann Treimanni sünnitamise kohta täiendavat informatsiooni.”

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 23. oktoober 2018 at 09:43

      Krt ma peaks ikka need kirjad välja otsima, kuidas nad kuude viisi muudkui vastu tulid mulle :D:D

      • Avatar
        Vasta Karolin 23. oktoober 2018 at 10:03

        No aga tulid ju vastu sulle, kui pakkusid summa vähendamist / üldse ära jätmist?

        • Mallukas
          Vasta Mallukas 23. oktoober 2018 at 10:33

          sellega kaasnes leping, mille rikkumisel oleksin ma 20a IGA kord 10 000€ trahvi saanud 😀 Pole eriline vastutulek, mind vaikima sundida.

          • Avatar
            kr 23. oktoober 2018 at 21:30

            no on ju just väga hea vastutulek? ok, enam pole midagi teha ja peab edasi mõtlema, aga ei saa aru kuidas karistuseks 20a vaikida oli su ju jaoks vastuvõetamatu kuna nagunii oli see teema juba auditooriumi poolt unustatud, vahepeal keegi küsib et, mis sai ja vastasid midagi ei saanud. lihtne. tuttavatele, sõpradele, perele samamoodi. või miks see ei sobinud? praegune keberniit parem?

          • Mallukas
            Mallukas 24. oktoober 2018 at 10:46

            See kompromiss tähendas seda, et iga kord kui ma seda kellelegi oleks maininud, oleks ma pidanud maksma 10 000€. Ehk siis 20a, iga kord kui keegi oleks öelnud ekspress meediale, et jou, ma tean tegelt seda teemat = mulle 10 000€ trahv 😀 Ma olin ammu selleks ajaks miljonile inimesele rääkinud, seega mul polnud väga võimalik seda kokkulepet vastu võtta 🙂

  • Avatar
    Vasta Agnes 22. oktoober 2018 at 22:52

    Täitsa haige teema…ma mingi aeg mõtledin,et tükk aega vaikust juba…mu vat SULLE..
    Täitsa lõppp

  • Avatar
    Vasta Shaina 22. oktoober 2018 at 22:36

    Noh, Mangi horoskoopi sel aastal ei ilmu selle jama pärast mis ta ise korda saatis, eks nad peavad oma kasumi ju KUSKILT saama…

    • Avatar
      Vasta Di 23. oktoober 2018 at 09:56

      Ma näeksin siin hagi võimalust Mangi vastu ? no, et ekspress meedial jääb nüüd iga aastane suur papp saamata sest Mang on oma maine alla viinud ja keegi ei tahaks enam ta horoskoopi osta ?

    • Avatar
      Vasta Triin 23. oktoober 2018 at 13:38

      Ma just mõtlesin sama!

  • Avatar
    Vasta Merle 22. oktoober 2018 at 21:54

    Ega vist mingi Kuuuurija või Sotid Selgeks saade ka ei aitaks?

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 22. oktoober 2018 at 21:57

      haha, see on küll aasta nali 😀

  • Avatar
    Vasta ANX 22. oktoober 2018 at 21:30

    On ikka de*iilikud. Pole õnneks väga uudiste lugeja & peale su blogi lugemist, ei hakka ka never.
    Repoterist saab vajalikku ülevaate, mis maailmas toimub, aga
    Kui 20 tuhat on tagasihoidlik pakkumine, siis ma pakun 100 tonni või kuskile sinna lähedale,,
    Sulle, edu, jõudu & jaksu… ?

  • Avatar
    Vasta Merilin 22. oktoober 2018 at 21:24

    WTF? kui palju peaks neid kohtus olema peale sinu. Neid inimesi oli sadu (tuhandeid)kes jagasid feissis neid horokaid? miks kõik ülejäänud trahvi ei saa? See krdi Meedia ei peaks üldse enam tööd tegema kui kõigilt trahvi sissenõuab?

  • Avatar
    Vasta tere 22. oktoober 2018 at 21:16

    ei oska isegi kuidagi kommenteerida ,pole sul syyd ja ei tahaks uskuda et kohus sinu kahjuks otsustab,pole lihtsalt loogiline

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 22. oktoober 2018 at 21:48

      no süü on, jagasin ju horoskoopi 🙂

      • Avatar
        Vasta aga ongi 23. oktoober 2018 at 12:05

        maksnud see 6K ära ja oleks asi kutu olnud.
        nüüd paraja supi sees.

        • Mallukas
          Vasta Mallukas 23. oktoober 2018 at 12:13

          Nad ei tahtnud 6K, nad tahtsid null euri 🙂

  • Avatar
    Vasta kats 22. oktoober 2018 at 20:38

    Hm, kui 6igesti maletan, siis nad ka kahe tuhande euroga n6us. Seda sa eksju ara ei maksnud ja siis nyyd kaebasid su kohtusse.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 22. oktoober 2018 at 20:41

      nad olid nõus ka 0 euroga 😀

      • Avatar
        Vasta polnud vä 23. oktoober 2018 at 12:06

        0 euro juurde käisid ju tingimused. tingimustega oli mingi 6K, ise ju kirjutasid, rahvas aitas trahvi kokku saada.

        • Mallukas
          Vasta Mallukas 23. oktoober 2018 at 12:13

          Esiteks, need tingimused ei olnud mulle vastuvõetavad. Tingimustega oli 0€, aga mingit kuut tonni ma küll kuskilt kokku ei saanud, ära kujuta ette.

  • Avatar
    Vasta Kadri 22. oktoober 2018 at 20:26

    No olge normaalsed palun.. Palju neid inimesi tegelt on/oli kes seda jagasid või copysid kuskil. Päris julm on nüüd ainult sellepärast nõuda ulme summasid ühelt tegelikult tava kodanikult selle eest et tegi nn vea.. Sry ma ei usu et oleksid seda teinud kui oleksid teadnud millised on reaalsed tagajärjed.Hoian sulle põialt ja loodan et leiad sellele teemale mingi lahenduse.

  • Avatar
    Vasta H 22. oktoober 2018 at 18:53

    Ma pidin kohe guugeldama mis täpselt Ekspress Meedia alla kuulub ning minul kadus igasugune isu lugeda Delfit, Eesti Päevalehte, Eesti Ekspressi, Maalehte, Maakodu.

    Kogemata lugemise vältimiseks on võimalik antud saidid ära blokkida. Ükski uudis pole nii tähtis, et mu elu nüüd muutuks.

    Vastik hakkas.

    Räme.

    Rõvedad elukad!

    Loodan, et kohus on normaalne ning saadab nad perse.

    • Avatar
      Vasta C. 22. oktoober 2018 at 19:22

      Neile peaks kuuluma ka ärileht, kroonika, naistekas…

      • Avatar
        Vasta H 22. oktoober 2018 at 19:44

        Äripäevast on ehk natukene kahju, ….aga enamus mu aktsiaid niikuinii Skandinaavias. 😀 Ei pea neid Eesti omi nii asjalikult uurima. Ja kui ma nüüd mõtlen kui palju aega mul üle hakkab olema… siis suur tänu sulle Ekspress Meedia! 😀 😀

        Aga tegelt ei täna. Mul on pigem füüsiliselt vastik olla.

        Sarnase tüki pärast andsin ma oma eelmises töökohas lahkumisavalduse (küll teine riik ja teine valdkond) ning lõpetuseks varastasin sealt (ja endiselt varastan) mitmed head töötajad endaga kaasa. Ma lihtsalt ei suutnud töötada töökohas mis teiste inimeste vastu selline koletis on. Mind isiklikult hoiti seal kui sitta pilpa peal aga siiski ei jaksanud mõne vaesekese tagakiusamist vaadata ja tolereerida.

        See paari ajakirja mitte-lugemine on tühiasi töökoha vahetuse kõrval. 😀

        • Avatar
          Vasta B 22. oktoober 2018 at 20:17

          Ärileht ei ole Äripäev. Äripäeval on teised omanikud, võid rahulikult edasi lugeda.

        • Avatar
          Vasta Maarit 22. oktoober 2018 at 20:22

          Äripäev ei ole Ekspress Meedia. Neil on Ärileht.

          • Avatar
            H 22. oktoober 2018 at 22:00

            Tore, ei pidanudki ise üle googeldama. 😀
            Sedasi emotsioonide peal ei saa ikka halbu lubadusi anda 😀 Vähemasti saab head lehte edasi lugeda.

  • Avatar
    Vasta Maria 22. oktoober 2018 at 18:34

    Kõige tähtsam siin võtta endale korralik asjaga kursis olev advokaat (justnimelt advokaat), kes asja jagab, mitte mõni suvaline odava hinnaga õigusbüroo jurist. Investeering kvaliteetsesse õigusabisse tasub hiljem ära!

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 22. oktoober 2018 at 18:39

      Jah, aga kust seda advokaati leida, kui keegi mind esindada ei tohi 😀

      • Avatar
        Vasta ... 22. oktoober 2018 at 18:57

        Sellist olukorda ei saa tekkida! Siis tuleb kohtu poole pöörduda ja paluda määrata advokaat. I
        Meedia teemadega on kursis vandeadvokaat Silja Elunurm. Uuri kas on vaba ja nõus.
        Muuseas nõuandeks: võta kohe vandeadvokaat, sul ei pruugi esimese kohtuastmega asi lahendust leida.
        Varvalt sa viitsid poole pealt uut inimest leida ja otsast peale seletama hakata oma asja

  • Avatar
    Vasta Merje 22. oktoober 2018 at 18:02

    Saan aru, et summat sa avaldada ei tohi, aga ehk saad öelda, millega nad seda summa suurenemist põhjendavad? Intessid? Õigusabikulud? Midagi muud?

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 22. oktoober 2018 at 18:18

      Sellega, et enne oli kohtuväline kompromissipakkumine.

  • Avatar
    Vasta Mariine 22. oktoober 2018 at 17:58

    Kas sa polegi Eestia Meediaga sõber? Ometi jookseb su saade Kanal 2-s, mis samuti Eesti Meedia oma? Ei saa aru.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 22. oktoober 2018 at 18:18

      Ekspress Meedia ja Eesti Meedia on kaks eri asja 😀

      • Avatar
        Vasta Mariine 22. oktoober 2018 at 18:51

        No vaata kui hoolsalt ma loen, sorri 🙁

        • Mallukas
          Vasta Mallukas 22. oktoober 2018 at 18:53

          no problem, sarnased nimed 😀

  • Avatar
    Vasta Liis 22. oktoober 2018 at 17:47

    Anna teada kui kuidagi abi vajad 🙂 Jurist ma kahjuks pole, aga äkki kuidagi ikka saab aidata.

  • Avatar
    Vasta Anu 22. oktoober 2018 at 17:42

    Ehk Tallinna vangla pakub miskit koostööd 😀

  • Avatar
    Vasta Enely 22. oktoober 2018 at 17:29

    Ka minu ekspressi tellimus läheb tühistamisele. See on ikka väga alatu nende poolt

    • Avatar
      Vasta Liina 23. oktoober 2018 at 19:33

      pärast peab mallu selle ka veel kinni maksma. et tänu tema blogile tühistati pooled tellimused. järgmine kohtukeisss

  • Avatar
    Vasta mhmh 22. oktoober 2018 at 17:26

    pill tuleb pika ilu peale!

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 22. oktoober 2018 at 18:21

      nii ta on jah 🙂

  • Avatar
    Vasta Lily 22. oktoober 2018 at 17:26

    See summa kasvas siis seepärast nt, et sa vahepeal kirjutasid siin oma mangi-saagast? Et kasvas see nende “firmasaladuse” rikkumine?

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 22. oktoober 2018 at 18:21

      ei, summa kasvas, sest esimene oli kompromissipakkumine, teine nõue kohtule 😀

  • Avatar
    Vasta Kat 22. oktoober 2018 at 17:22

    Pakun nõudeks 20 tonni. Aga pea püsti Mallu, saame hakkama! Aga jube nahhaalsus on küll.. häbi em

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 22. oktoober 2018 at 17:25

      Küll sul on tagasihoidlikud pakkumised 😀

      • Avatar
        Vasta Kat 22. oktoober 2018 at 18:30

        Pole sõnu.. väga loodan, et saad normi advokaadi/juristi ja ei jää kaotajaks.

  • Avatar
    Vasta Liisu 22. oktoober 2018 at 17:14

    Varsti saab Mallu uue nõude, et antud postitus võttis neilt nii ja nii palju võimaliku tulu… Ärge siis nüüd siin kõik kiidelge kuidas tellimused tühistate ?

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 22. oktoober 2018 at 17:18

      haha, seda nõuet ei taha ettegi kujutada 😀

  • Avatar
    Vasta C. 22. oktoober 2018 at 17:12

    Huvitav, kuidas Ekspress Meedia sellesse suhtuks, kui suurem osa sinu lugejaid (ideaalis võiks kõik 😉 ) ja ka su saate jälgijad jne avaldaksid selle käitumise osas oma meelt. Paneks nö nad häbiposti vms.
    Kahjuks eestlased on kannataja rahvas ning protsestida ei julge. 🙁

    • Avatar
      Vasta Enely 22. oktoober 2018 at 17:46

      Ma ka ei saanud ja saatsin meili,et soovin tühistada

  • Avatar
    Vasta Pirgit 22. oktoober 2018 at 17:07

    Imelisel kombel ei pääsenud ma sisse logima oma kontole ekspress meedias aga ega siis midagi, ilusti e-mail neile, et soovin nendega oma lehetellimused lõpetada. Uskumatult labane on inimest nii edasi tagasi “väntsutada” ning üritada sõnavabadust piirata.

  • Avatar
    Vasta Link 22. oktoober 2018 at 17:04

    Mull jääb natuke segaseks see asi. Kas kohtukutse on sinu kui eraisiku vastu? Kuidas nii saab olla? Sa jagasid neid horoskoope Malluka lehel ju ? see sul ju äritegevus ja omad ju firmat jne, et miks nõue firma vastu ei esitatud?!???
    Firma vastu esitatud nõuet ei saaks sinu kui eraisiku taskust nõuda. Kui nõue ikka liiga suur tuleks firma pankrott välja kuulutada ja elu läheks edasi. Asutasid uue firma ja elu läheks edasi.

    • Avatar
      Vasta Link 22. oktoober 2018 at 17:21

      Soovitaks vandeadvokaat Silja Elunurm’e, tema peaks olema ka meedia teemadega kursis.

    • Avatar
      Vasta Merks 23. oktoober 2018 at 12:11

      Kus juures, mul mees ütles sama, et kaks eri asja, et süüdistus eraisikule, aga horoskoobi jama oli läbi sinu blogi ehk firma? Kindlasti tasub seda asja uurida

  • Avatar
    Vasta C. 22. oktoober 2018 at 16:51

    Õnneks peavad nad kohus ära tõestama, et neile tõesti sellises summas kahju tekkis ning lähtutakse ikka ka vastaspoole võimekusest. Kui ikka näha, et sa mitme eluaja jooksul seda summat ära maksta ei jõua, siis pole mõtet seda ka nõudeks moodustada… . Päris lambist võetud summat kohtu ei kinnita õnneks või kahjuks 😉 Kohus võib küll asja menetlusse võtta selliselt nägu Ekspress selle neile esitas, aga ei pruugi üldse see kohus minna nende tahtmist mööda.
    Seega pea püsi, küll leidub Eestis veel häid juriste, kes pole Ekspressi poolt kinni makstud. Ning küll kohtus on ka inimesed, kes oskavad mõistust kasutada ja saavad aru, et Ekspress Meedia on lihtsalt solvunud lapse rollis hetkel.

  • Avatar
    Vasta Sirly 22. oktoober 2018 at 16:39

    Siin kähiseb (Sinu lahedat sõna laenates) vaid üks blogilugeja suutmata uskuda oma silmi “Appi!”. Kus nad selle summa siis nüüd “välja imesid” ? Kui Sa ütled suur, siis ma kujutan ette, et see on tõesti suur 🙁 :'(

  • Avatar
    Vasta huvitatu 22. oktoober 2018 at 16:30

    aga muidu ilmselt õnnestuks ju võtta pangalaenu näiteks? esimesed emotsioonid on muidugi alati sellised, aga natuke mõelda, siis vast saad hakkama ikka

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 22. oktoober 2018 at 16:51

      muidugi saan 🙂

  • Avatar
    Vasta huvitatu 22. oktoober 2018 at 16:29

    Kas isegi vangis istudes ei peaks sa siiski maksma neile hiljem? või et istud nt mingi aja ja oledki prii kahjunõudest?

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 22. oktoober 2018 at 16:51

      ei ma tegelt liialdan, ega nad mind vangi panna saa 😀

      • Avatar
        Vasta P. 22. oktoober 2018 at 17:20

        Hah, aga oleks kah ju mõeldavvariant. Vanglat saada ka tööd teha ja kui kunagi koju naased, on kodus sada remonti jõutud lõpetada, ilma et sa oleks pidanud seda kaost üldse nägema 😛

  • Avatar
    Vasta Katz 22. oktoober 2018 at 16:27

    Kaabakad 🙁

    • Avatar
      Vasta Katz 22. oktoober 2018 at 19:37

      Hmm, kas oleks väga imelik, kui paluks eelneva kommentaari kustutada. Pärast nad hoiavad tõesti su blogil ja kõigel silma peal ja on nii õrnakesed, et hakkavad kõigile nõudeid loopima, kes nende kohta midagi öelda julgevad ( kaasa arvatud see kommentaar) :/

      • Mallukas
        Vasta Mallukas 22. oktoober 2018 at 19:41

        muutsin su kommi nats 😀

        • Avatar
          Vasta Katz 22. oktoober 2018 at 19:55

          Mhh, okei 🙁

          • Mallukas
            Mallukas 22. oktoober 2018 at 20:34

            mis sulle ei sobi nüüd :D?

  • Avatar
    Vasta ? 22. oktoober 2018 at 16:26

    ju vaatasid siin, et hakkad siin tutikat autot liisima ?

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 22. oktoober 2018 at 16:52

      auto tuleb jah kardo nimele :D:D

    • Avatar
      Vasta Katz 23. oktoober 2018 at 12:19

      Tead, igaljuhul edu sulle kogu selle juhtumiga. Saan aru, et nende poolt on õige see, et nad pöörasid tähelepanu autoriõiguste rikkumisele, et sa ei oleks tohtinud seda teha. Aga sellest ülejäänud ei tundu väga õige, et tavainimeselt suurte summade väljanõudmine ja igasuguste vaikimislepingute tegemine ja trahvid jne. Sa võtsid horoskoobid maha ja oleks võinud saada mingi hoiatuse vms… Ilmselt paljud tavainimesed jagavad teadmatusest, et see on seadusevastane igasuguseid asju. Seda enam, et kõnealune isik ei tööta enam nende juures, milleks siis seda asja nii kaugele ajada. Ameerikas oleks see ilmselt täitsa OK.

  • Avatar
    Vasta katri 22. oktoober 2018 at 16:22

    Kuul pähe ausõna Ekspress Meedia :SSSS Ja seal töötavad tõesti iniemsed v .Kahtlen väga.Ei tea kas lähen ka nüüd oma avamuse kirjutamise eest vangi .Et sitasti ütlesin .
    Mallu võtad kampa äkki

  • Avatar
    Vasta Liisi 22. oktoober 2018 at 16:04

    Appi ?
    Pole sõnu ?

  • Avatar
    Vasta V 22. oktoober 2018 at 16:02

    Tundub,et nad hoiavad su blogil ja saatel hoolega silma peal.Nägid ,et ostad ja remondid muudkui ja oleks nagu võimalus ka osa saada su rahakotist. Igaljuhul loodan,et asi laheneb nii et lastele jääks nii söögiraha kui ka ema ikka koju ?

  • Avatar
    Vasta Niu 22. oktoober 2018 at 16:00

    Oh jah, tobukesed seal Ekspress Meedias. Olen olnud nende püsilugeja noorest east saati (ca 20+aastat) aga täna koidab päev kui lähen ja tühistan oma Ekspressi digilehe tellimuse. Pole neile minu raha enam vaja.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 22. oktoober 2018 at 16:22

      Ma tühistaks ka, aga mul pole midagi tühistada 😀

    • Avatar
      Vasta katri 22. oktoober 2018 at 16:23

      Jah selliseid ei tasu toetada küll :S

  • Avatar
    Vasta K. 22. oktoober 2018 at 15:53

    Jõle kavalad neist kasutada ära kõik tugevamad juristid.
    Ekspressmeedias (ja küik mis samade kontserni kuulub) toimubki üks suur perse praegu üleüldse. Puudub sõnavabadus jpm.
    Loodan, et sa siiski ei pea neile midagi maksma ja saad hoopis ise valuraha neilt.
    Mudiu aga ruttu Kardoga lahutus sisse (sest kui sul vara/raha pole, siis hakkavad Kardolt nõudma, ma ei tea kas on nii) ja siis saab küiknsummad Kardo nimele kanda nii et ekspress ei näe und ka, ning kuulutad eraisiku pankroti.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 22. oktoober 2018 at 16:22

      Lahutama nüüd vast nende pärast ka ei hakkaks vast 😀

      • Avatar
        Vasta Hel. 22. oktoober 2018 at 16:46

        Aga uuri oma juristilt, äkki oleks mõttekas teha lahusvara leping vms?

        • Avatar
          Vasta Helena 22. oktoober 2018 at 17:37

          Lahusvara leping ei oma tagasiulatuvat mõju kahjuks ehk kehtib alates lepingu sõlmimisest tuleviku tehinguteks. Kõik mis eelnevalt omandatud on ühisvara. Ma arvan, et kohus pakub ka kompromisslepingut ja ühinen siin kellegi eelneva arvamusega, et ebamõistlik nõue jäetakse tõenditeta rahuldamata.

      • Avatar
        Vasta P. 22. oktoober 2018 at 18:48

        Vaata, et nad te maja kallale ei lähe…. 🙁

        • Mallukas
          Vasta Mallukas 22. oktoober 2018 at 18:50

          ei lähe 😀