JUMALAITA

kaotusvalu ja feil

10. november 2018

Ps! Vabandan kĂ”ikide varbafoobide ees, kes pildi peale kettida tahaks 😀 

Ma olen suur kaotaja, aga imekombel olen ma elus suutnud kaotada vaid ĂŒhe telefoni ja null rahakotti. Kui ma Von Baeri kĂ€est sain  uue punase rahakoti kingituseks, siis olin nii Ă”nnelik. Ladusin selle kraami tĂ€is (nĂ€iteks laste ID kaardid) ja tegin igal pool kliendikaarte, sest why not, mul ju hea suur rahakott. Minu load ja…issand, isegi nats sularaha oli sees. Okei, mingi 20 euri, aga siiski.

Eile hakkasime poodi minema ja rahakotti EI ole. Millal viimati nĂ€gin? Üleeile! Siis kui rehve vahetamas kĂ€isin! Siis oli nii, et sĂ”branna tĂ”i mind koju, kui saime kĂ”ne, et mu rahakott oli autosse jÀÀnud. Mul oli suht suva, sest mul polnud plaani nagunii kuskile minna enne Ă”htut, seega jĂ€igi rahakott autosse ja kui ma Ă”htal autole jĂ€rele lĂ€ksin, konutas ta puutumatult autos. VĂ”tsin Mari aiast peale ja sĂ”itsin koju. Kuna rahakott oli kohe mu paremat kĂ€tt ja see on ĂŒsna suur ja silmatorkav, siis tunduks mulle loogiline, et ma ta endaga tuppa kaasa vĂ”tsin. Kuni siis eilseni, mil ma tahtsin poodi minna ja ei leidnud rahakotti kuskilt.

Max irooniline on see, et ma alles mingi kuu aega tagasi tellisin endale sellise vidina nagu chipolo. See praegu Telia lehel lĂ€bi mĂŒĂŒdud, aga ma usun, et seda saab mujalt odavamaltki tellida, lihtsalt see ĂŒkskord kargas ette ja tundus pĂ”nev. Oli ka. Pmst selline kiip, paned rahakotti ja kui rahakott kadunud, siis avad telefonist Ă€pi ja kiip hakkab piiksuma. Vastupidi töötab ka – vajutad kiibile ja telefon hakkab piiksuma. Tore vĂ€rk.

Mul oli see riputatud rahakoti kĂŒlge, aga see jupp rahakotist lagunes miskipĂ€rast Ă€ra ja kiip kukkus Ă€ra. Õnneks kĂ€ekotti, niiet ma leidsin ta ĂŒles ja panin selle kiibi lihtsalt senditaskusse. Ütleme nii, et see kiip ENAMASTI töötas. Noh, mul polnd ĂŒldiselt teda vaja, aga sĂ”pradele ikka nĂ€itasin, kui pĂ€he tuli, et wow tseki Ă€gedat asja ja umbes 80% ajast hakkas ta kenasti tööle, 20% ajast ĂŒtles ta, et bluetooth ei tööta. Mida iganes, eksole!

Minu armas rahakott, kus oled, ah?!

Eile siis vaatan, et okei, rahakott kadunud, paneme kiibi tööle! Panen Ă€pi tööle, kiip piiksub kenasti, et jou, ma olen siiiiiin. Aga nii oligi. KIIP oli aknalaual ja rahakott… mitte. Seega on mu selline kahtlus, et kaks suslikut said mu rahakoti kĂ€tte ja tassisid laiali, aga no ma pole ĂŒhtegi muud osa rahakotist leidnud, va see krdi kiip, mis peaks aitama rahakotti leida ja seesama pĂ”rssa”plaaster”, millega Mari eile endalt pool varbakĂŒĂŒnt maha rebis ja pool vaipa verd tĂ€is pritsis. Nimelt mina sain aru, et kuigi neid trööstiplaastreid mĂŒĂŒakse kulla hinnaga apteekides plaastrite juures ja plaastri nime all, siis nad EI ole plaastrid vaid tavalised karvased kleepsud. Isegi kasutusjuhend ĂŒtleb seda:

Kasutamisjuhised
Soovitav alates kolmandast eluaastast. Ärge asetage plaastrit otse lahtisele haavale.
Hoiatused ja ettevaatusabinÔud
Katke alati lahtine haav enne trööstiplaastri kasutamist haavaplaastriga.

Umbes nagu ostad poest tulekustuti, tulekustuti nime alt ja sellest riiulist, kus on kĂ”ik tulekustutid rivis ja siis kasutusjuhendis on, et ps Ă€ra sellega tuld kustuta enne, kui sa oled mingi PÄRIS kustutiga tule summutada saanud, sest see siin tegelt pole pĂ€ris tulekustuti vaid see pihustab pĂ€rast kĂ€rsahaisule head lĂ”hna peale.

Mari lĂ”i vastu liumĂ€ge enda varba Ă€ra, ma panin normaalse plaastri peale, aga peale vanni hakkas ta endale iseseisvalt uut otsima, leidis selle roosa trööstika ja kleepis selle minu nĂ€gemata hoolikalt kĂŒĂŒne peale. Selle sidemeosata kleepsu. Kuna see oli varba jaoks vist suur ja ebamugav, otsustas ta selle maha sikutada, millega koos tuli lahti pool kĂŒĂŒnt. Trööstiplaaster my ass. Mul oli pakist veel kolm tĂŒkki alles, viskasin need prĂŒgikasti. Mitte, et see nende kleepsude sĂŒĂŒ oleks, aga noh, nĂ€rvi ajab. Ma olin juba ostes suht wtf, et ma kulutan 3.50 kaheksa plaastri peale, mis osutuvad isegi mitte plaastriteks.

Aga no KUS see olla saab? Isegi kui ma mingi ime kombel selle ĂŒleeile autosse jĂ€tsin, siis uksed olid ju lukus ja keegi seda rotti panna ei saanud. Tuppa ma teda vist toonud pole, kui seda MITTE KUSKIL ei ole. TĂ€iesti absurdne noh, kuidas nii saab?! Ma ei viitsi hakata isegi MÕTLEMA sellele, mitu miljonit kaarti, k.a arvatud load, ma peaksin uuesti tegema, kui see pagana kott kuskilt vĂ€lja ei tule.

FAKKKK NOH!

Aga okei, ma lÔpetan blogimise ja halamise, hakkan parem rahakotti otsima. KUSKIL see ju olema peab? Andke ideid, kust ma otsida vÔiks ??

Loe ka neid postitusi!

Kommentaarid puuduvad

JĂ€ta kommentaar