0
SÖÖK

tänks, FS Goods!

7. detsember 2018

Ma olen korduvalt teile jaganud mõtteid ja retsepte, kuidas VÄGA KIIRESTI süüa saaks. Näiteks SEE ja SEE pastaretsept. Või SEE supikene. Mul on söögiga sellised naljakad lood, et ma teinekord hea meelega võtan lausa tunde, et kokata, kuigi seda pole päris ammu juhtunud, aga no oli periood, kus ma reaalselt võtsin seda kui puhkust muust elust. Läksin kööki, vaatasin mingit sarja silmanurgast ja vaaritasin. Siis aga läks kõht liiga suureks ja enam lihtsalt ei viitsinud, mistõttu võttis Kardo köögitoimkonna üle.

Kolme lapsega on see söömise osa veelgi kaootilisem. Kogu aeg on midagi teha ja siis paugust tuleb pähe, et appi, aga mis õhtusöögiks on? Ja muidugi siis on lapsed juba näljased ja jällegi on kiire, ei mingit tundide viisi vaaritamist. Seega ma tahangi tänada siinkohal FS Goods tooteid, sest need on meil nii mõnegi õhtu päästnud. Nende pastakastmetega saab teha eriti kiireid ja maitsvaid pastaroogasid ja nende valmispuljongitega saab kokku keeta kiire supi. Reaalselt 10-15 min ja maitsev supp on laual. Te võite nüüd öelda, et ah ma ei oska suppe teha, aga kui sa oskad puljongi potti valada, kartulit-porgandit ja proteiini sisse tükeldada, siis oskad küll. FS Goods’i FBi lehel on muuseas ka hunnik videosid, mille järgi on veel eriti lihtne oma supid valmis teha, neid näed SIIT.

Supid on meil ka laste lemmikud, seega kui üks õhtu jälle viimasel momendil taipasime vaaritama hakata, keeras Kardo umbes 12 mintsaga kokku kohasupi ja see oli IMELINE. Kaks fileed koha, lillkapsas, kartul, porgand, maitseained ja kindlasti basiilik. Koha ja basiilik käivad käsikäes. Põhjaks loomulikult kalapuljong ja no sa vahi, kuidas Lendele meeldis!

Lastele panime suraka hapukoort ka peale, et kiiremini ära jahtuks, aga no üli hea söök, mida kiirelt lauale tuua.

Laud-pukk pärit lehelt www.vaffa.ee 🙂

Loe ka neid postitusi!

6 Kommentaari

Jäta kommentaar

 • Avatar
  Vasta A4 9. detsember 2018 at 10:47

  Tere!
  Palun infot pildil oleva laua-tooli kohta. Googeldasin, kuid ei leidnud, kust seda osta saab.
  Ette tänades!

 • Avatar
  Vasta pipu 8. detsember 2018 at 12:55

  Õiget lusikahoidu tuleb kohe õpetada. Pärast hulga lihtsam. Laps lagastab vähem. Ja ei pea oma käsi otsast ära nikastama, et lusikas kausi ja suu vahet käima saada.

 • Avatar
  Vasta A4 8. detsember 2018 at 01:53

  Just googeldasin, et leida infot selle laua-tooli kohta, mida sai vist kasutada ka nii, et laps saaks seista seal ning ulatuks nt tavamõõdus töötasapinnani, kraanikausini jne? Palun ütle, kust sellist tooli osta saaks? Ette tänades 🙂

 • Avatar
  Vasta Birgit 8. detsember 2018 at 00:47

  Just eelmisel nädalal vandusin, et suppi ei tee ma küll elu sees! Purgisupp on ainuke, millega leppima pean ülejäänud elu. No nii lihtsalt on, kui kokkamine selline vastumeelne koorem on mu jaoks 😀 Ja nüüd pärast selle posti lugemist mõtlen, et oot aga äkki ma ikkagi saan hakkama… ja äkki ma ei vihka kõike selle tegemise juures ja mis kõige pöörasem – äkki isegi tuleb välja ja maitseb hästi! 😀 Seega mina tänan idee eest!