AVALDAN ARVAMUST NIISAMA JUTTU

vanadus ei hüüa tulles

17. detsember 2018

Ma mäletan kunagi tiinekana avastasin ma enda jaoks mingisuguse saidi, kust sai viie naela eest jalatseid tellida. Jumal teab, ehk on see sait siiani alles, aga no point oli selles, et ma tellisin endale kohe hunnikute viisi jalatseid, mille kohta ma praegu vaatan, et neid võiks kanda näiteks transvestiidist strippar, mitte 17-aastane noor neiu, kes isegi kontsadega käia ei oska. Vahet pole, et need ei olnud mugavad, koperdasin nendega mööda ilma ringi, aga tundsin ennast seksika ja ägedana, endal jalad karjusid jumalakeeli appi. 

Näiteks sellised “kaunid kabjad”, mida igapäevaselt oma ema köögis viina juues kanda. #olen18
Või äkki hoopis sellised tagasihodlikud saapad või kingad või misiganes nad ka ei oleks?

Teate, mis ma endale hiljaaegu soetasin? Saapad, mis näevad välja, nagu ma töötaks kuskil köögitoimkonnas – noh, sellised mustad ja laia ninaga. Need on suht vaieldamatult kõige ebaatraktiivsemad saapad, mida ma iial omanud või isegi näinud olen, aga ma tahtsin endale barefoot jalatseid ja käsi südamel, need on NII MUGAVAD, et korvavad mulle nende välimuse 100%. Ei taha siin maru labane olla, aga kui ma nad esimest korda jalga panin, siis ma kirjeldasin Kardole, et nagu ma oleks oma jala vagiinasse libistanud. Mitte, et ma iial oleks jalga vagiinasse libistanud, aga nii pehme ja soe ja mõnus ? Näed, SIIT soetasin. 

Ma tegin suvel selle vea, et tellisin lastele barefoot jalatsid ja siis endale barefoot tennised ja plaks, muid asju enam kanda ei saa. Tavalised conversid – JAKK! Niii ebamugavad! Tavalised talvesaapad? Appi, mu jalad niii valutavad nendes. Seega nean hetke, mil ma oma jalad mugavusele tutvustasin, sest mu eelmise aasta jalatsitele tuleb nüüd nägemiin öelda. Nüüd mu lest teab, mis on hea jalats ja muud ei taha, seega pean leppima, et edaspidi lasen ma ringi just säärastes kotades, ise mõnust mõmisedes. 

Ok, tegelt nii vaadates ei ole tegelt kõige hullem ka ?

Ma tegelt oleks megarahul, kui ma leiaks ilusad barefoot talvesaapad, aga kuna nende point ongi ju see, et saaks varbaid liigutada, siis väga kitsaid neid nagunii ei eksisteeri ja no olgem ausad, kes mind ja mu jalgu ikka niiväga vahib…Vanamutt juba. Kui soemaks läheb, siis selliseid K/V jalatseid on barefoot jalatsite seas kabedamaid kah.

Ega see elu vaid jalatsite suhtes ei muutu. Näiteks täna sain ma jälle kirja, et kuhu ma kadunud olen ja vanasti oli mu blogi nii põnev ja mis minust saanud on. Nali naljaks, samal hetkel istusin ma piimasena ja poolalasti diivanil, sest Marta jäi sülle magama ja ma ei raatsinud EGA viitsinud ennast liigutada ja kuigi mul on mitmeid mõtteid, millest blogida, siis sülle mahub vaid üks. Ja kui ma pean valima, siis Marta võidab, sorts!

pesupildid 10 aastat tagasi ??
Imetamisrinnahoidja, null meiki, väike piiluv kõhuvoldike, sensuaalne punane okselapike ja sületäis armastust. 

Ma oleks nii õnnelik, kui ma leiaks endale ühe paari enam-vähem mugavaid pidulikke kingi, et ma saaks nuttes kõikidest oma Irregular Choice saabastest ja kingadest lõplikult loobuda. Ma ju nagunii ei kanna neid! Oskab keegi soovitada v?

Aga jah, aeg läheb, elu muutub. 

Selfid vanasti.
Selfid nüüd.


Loe ka neid postitusi!

43 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta m 18. detsember 2018 at 22:15

    mul on ka viie naela poest ostetud pildistamise kingi a lihtsalt seisavad. mõned talve papud pidasid paar a vastu ja mõned kampsikud olid ka hinda väärt.a nüüd pole enam ammu sealt tellinud. soomest, eestist humanast olen ka leidnud mingi paari euro ja 5,7 euro päevalt nahast ja karvaseid, saapaid, mis aastaid vastu peavad.

  • Avatar
    Vasta Mari 18. detsember 2018 at 14:02

    Kas sa oled vaadanud, kuhu mallukas.ee leht viib v? 😀

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 18. detsember 2018 at 15:57

      Jah, tean

  • Avatar
    Vasta Lena 18. detsember 2018 at 13:06

    Ecco, osa Vagabondi ja Riekers. Mugavad ja annab leida ka stiilseid asju.

  • Avatar
    Vasta kadi 18. detsember 2018 at 07:29

    Väga ilusad seksikad pildid, mis 10 a tagasi oli 🙂 Pole hullu, et nüüd on teistsugused pildid. Iga asja jaoks oma oma aeg 😛

  • Avatar
    Vasta Piäle 18. detsember 2018 at 00:08

    Kas Mari pissib veel voodisse? Kas aitas see ime asi mis tellisid, et enam ei pissiks?

  • Avatar
    Vasta Hel. 17. detsember 2018 at 23:59

    Kui tahad tõeliselt mugavaid pidulikke kingi, siis lase eritellimusel teha, täpselt enda mõõtude ja soovide järgi. Ei ole odav teenus aga tasub ära 🙂

  • Avatar
    Vasta Silja 17. detsember 2018 at 21:11

    Mõnusad pildid. Mulle hakkas silma imetamisrinnahoidja – kust see pärit?

  • Avatar
    Vasta P 17. detsember 2018 at 19:59

    Eeldasin kohe, et tegemist vivo barefoot saabastega. Igatahes mulle kingiti vivo barefoot tennised. Soovitan tsekata! 🙂

  • Avatar
    Vasta Pungerjas 17. detsember 2018 at 19:20

    Mul on samad papud, just sain kätte paar päeva tagasi. Väga mugavad, nagu sussidega käiks! Aga mul hüppavad kruusa peal kõndides kogu aeg kivikesed sisse sinna, ei teagi kas kõnnin valesti või milles viga ?

  • Avatar
    Vasta Kadri 17. detsember 2018 at 18:35

    Mina ostsin aasta tagasi endale sellise firma saapad nagu Red or Dead, ostsin need selliselt saidilt nagu Schuh. Maailma mugavaimad, kirjas vist polnud kuskil, et on barefoot, aga näevad täpselt samasuguse ninaga välja nagu sinu uued saapad. Mul on punased nahast, lihtsalt jalga tõmmatavad. Rocket Dogi tennised on mul juba ammu, tald hakkab läbi kuluma, aga tõeliselt mugavad. Nende puhul on ainuke jama see, et paelad on kilomeetrised.

    • Avatar
      Vasta Kadri 18. detsember 2018 at 16:18

      Vaatasin järgi, osad mudelid on neil küll selle kirjeldusega, et järgib jala loomulikku joont. (a slanted rounded toe that curves to the foot’s natural shape). Hinnad ka pisut soodsamad. Ja väga vastupidavad on, sõbrannal on juba 5+ aastaid Red or Dead erinevad jalatsid. Minu aasta vanad nahksaapad näevad ikka sama head välja kui uuelt ostetud. Olen alati olnud asjade ribadeks kandja, ma vihkan ostlemist, seega ostan väga harva midagi.

  • Avatar
    Vasta Piret 17. detsember 2018 at 17:34

    Ka mu 16 a tuli naeratus neid pilte vaadates ja küsimus kas ma ka selliseid tegin?!

  • Avatar
    Vasta SS 17. detsember 2018 at 17:23

    Pidulike kingade osas peaksid äkki vaatama Vivian Vau, Gabori, Högli brände? Esimest ei ole raatsinud ise senimaani osta, Gaborit julgen kahe käega kiita (mul ühed saapad ja emal kingad selle firma omad) ja viimast ei ole ka raatsinud veel osta, aga ühel heal päeval.. 😀

    Ja mis selliseid 10+cm tikke puudutab, siis ma ei ole kunagi aru saanud mis krdi moodi on terava nina ja 10cm tikk-kontsaga kingad mugavad? Jah, neid on nii poeriiulil ja kellegi TEISE jalas kena vaadata, aga no ei saa ju olla, et need mugavad on? Hämmastav, et nii paljud seda piina ära suudavad kannatada neid kandes.. Kuna minu jaoks on nii terav nina kui liiga kõrge konts välistatud, siis ega ongi ülikeeruline midagi pidulikku jalga saada, sest pidulike kingade valik meie kingapoodides on ikka väga nadi. Eespool mainitud 3 brändi on aga piisavalt kallid, et ei ole raatsinud osta.
    Irregular Choice-il peaks muidu olema ka madalama kontsaga kingi, muidugi mugavuse osas ei oska rääkida, kuna pole endale ühtegi paari veel soetanud. Väga omanäolised ja ilusad on nende jalanõud küll.

  • Avatar
    Vasta Serendipiti 17. detsember 2018 at 17:07

    Haa su vanad pildid on võrratud. Ma nooremana ei lahkunud kodust iialgi ilma kaamerata nii et mul on uskumatu kogus uskumatult hulle pilte. (Näiteks Donald Trumpi päevitusega barbieblond mina, tissiga mis oli ülesupitatud nende silikoonist nn kanafileede ja kahe rinnahoidja abil poseerimas koos dj Ryan Angelosega) . Kui varem sarnanes mu kingakapp pordumaja töötaja omaga ja ma tõsimeeli käisin ka porgandeid rohimas kontsakingadega, siis praeguseks on see nagu Ecco pood. Hallid karbid maast laeni. Mida koledam, seda mugavam. Ise kirjeldan seda- nagu pilv oleks jalas. Uskumatu, kuidas nooremas eas tundus ebamugavus nii talutav !

  • Avatar
    Vasta Tups 17. detsember 2018 at 17:01

    Appi, kui lahedad nostalgiafotod 😀 Mugavatest jalanõudest veel Skechersid, natuke ilusama disainiga, aga ka supermugavad, nagu polekski jalas midagi. Ja pidulikud kingad 100% Eccost! Rieker ka mugav, aga seal peab tuhlama, disain pigem tädikas, aga pärleid leidub 🙂

    • Avatar
      Vasta Eva 17. detsember 2018 at 20:38

      100% nõus Ecco koha pealt!! Ostsin ka hiljuti sealt rahakoti ragisedes mustad pidulikud kingad ja parim ost, mis teinud olen. Jalg lihtsalt puhkab nendes, jaksan vabalt öö läbi nendega peol olla (konts 7,5 cm). Käingi nüüd ainult nendega peol, teatris jne, sest must sobib enamjaolt kõigega 🙂

  • Avatar
    Vasta Geidi 17. detsember 2018 at 16:55

    Ma unistan Irregural Choici jalanõudest 😉 lrs mida armastab 😉
    Aga alati kui unistan siis pole võimalusi ja kui on võimalusi siis pole meeles või soovin midagi muud rohkem

  • Avatar
    Vasta Elina 17. detsember 2018 at 16:49

    Täisnahast kingi soovitan! Väga mugavad ja vajuvad täpselt jala järgi paika.

  • Avatar
    Vasta Triinu 17. detsember 2018 at 16:45

    Mulle tundub, et see nö vanadus sobib sulle maru hästi! 😉

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 17. detsember 2018 at 16:46

      Aitäh 😀

  • Avatar
    Vasta Kristel 17. detsember 2018 at 16:42

    Ostsin kevadel sketchersid ja no sama. Enam ei taha midagi muud kanda. Nii rõve, kuidas ma enne suutsin.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 17. detsember 2018 at 16:47

      ma neid proovinud pole, need pole vist barefoot kah?

      • Avatar
        Vasta Helina 17. detsember 2018 at 21:18

        Ei, need pole barefoot, aga neil on spets tallad või vähemalt rõhuvad korralikele taldadele, mis kandmise mugavaks teevad. A la memory foam, mis võtab jala järgi kuju ja siis ei tunne ka ebamugavust, kui pead pika päeva jalgel olema. Ja no neid taldu on neil veel.

  • Avatar
    Vasta Liis 17. detsember 2018 at 16:35

    Jess sa leidsidki omale ka barefoot jalatsid. Lähen ka kohe sinna lehele kolama.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 17. detsember 2018 at 16:47

      jaaaa, no never going back 😀

  • Avatar
    Vasta Sir 17. detsember 2018 at 16:26

    Isssand ma tahaks veel sinu vanu pilte näha, tundub, et olid elunaine pluss väga kaunis naine? (mitte, et praegu ei oleks lihtsalt eks 3 last, kodune elu ja aastad teevad oma töö?)

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 17. detsember 2018 at 16:47

      Mul facebook täis vanu pilte 😀

  • Avatar
    Vasta Liisa 17. detsember 2018 at 16:25

    Ah, täiega mõnus postitus, sest kui ma blogiks, saaks teha samasuguse before ja after piltidega.
    Ennist nali ja napsud ja tubakatooted ja nüüd tited ja konstantne mom-look, kus kõige olulisem aspekt kõige puhul on mugavus. Aga no krt mega, et elus on mõlemat. Mõnusalt on möllu saanud ja nüüd saab mammirollist maksimumi võtta.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 17. detsember 2018 at 16:47

      Eks kõigil vist sellised ajad olnd 😀

  • Avatar
    Vasta Mari 17. detsember 2018 at 16:20

    Minul on samad jalanõud ja mulle tunduvad need täitsa ilusad. Pigem kui vaatan oma vanu talvesaapaid siis see mälestus nende ebamugavusest muudab need automaatselt koledaks.

  • Avatar
    Vasta Hmm 17. detsember 2018 at 16:17

    No praegu oled sa ka ikka seksikuse tipp, pilte ju tohhuja mida saaks kogu aeg imetleda. Ei ole vanaduse märke mitte kuskil, tänaval tundmatuna vastu tulles ei oskaks küll eeldada, et sul 3 last võiks olla.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 17. detsember 2018 at 16:48

      No mis sa nüüd, aitäh 😀

  • Avatar
    Vasta E 17. detsember 2018 at 16:17

    5pounds oli vist see leht … sai isegi sealt tellitud käekotte ja jalatseid. Ohjah… olid ajad.?
    Noorus oli tore aeg aga emadust ei vahetaks ka millegi vastu ( mitte et praegu 28 vana oleks )?

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 17. detsember 2018 at 16:48

      Ma mäletan, et need asjad mis tulid sealt lehelt haisesid ka nagu viimane keemiapomm 😀 gross!

  • Avatar
    Vasta Sirly 17. detsember 2018 at 16:10

    Bardon, madam Treimann, aga te näete praegu ilusam välja . Tõesto väga kena ja kabedas vormis kolme lapse ema. Ja Marta on lihtsalt imearmas (hakka või 4ndat tahtma 😮 ).

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 17. detsember 2018 at 16:12

      Hehe,aitäh Sirly!

  • Avatar
    Vasta E. 17. detsember 2018 at 16:09

    Millised IC jagamisele lähevad ? panen kohe järtsu end!

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 17. detsember 2018 at 16:12

      Mul vist neli paari on alles 😀

      • Avatar
        Vasta Kats 17. detsember 2018 at 16:54

        Môtlesin sama, et mis su jalanumber on? Et votaks ka sappa, kui nende kingakeste jagamjseks läheb! Sest mingiaeg elasin nende lehel ja imetlesin kingakesi seal aga tellimuseni ei joudnud 🙁
        Aga jaa, muutunud oled küll – vaatasin pikemalt kohe et kelle pildi sa lisanhf oled, seal kus punases pesus voodis oled 🙂 aga ma ei ûtleks et halvemuse poole!
        Mind paneb lausa imestama et sa nii fotogeeniline oled! Sest vahest su laive vaadates oled ausalt nagu viimane malakas (vabandust), noh juuksed kammimata jne… aga siis paneb lihtsalt suvalisi pilte üles ja no mine pekki mis mimm, noh!

        • Mallukas
          Vasta Mallukas 17. detsember 2018 at 17:16

          Haha, mulle meeldib su ausus 😀 Asi pole mitte fotogeenilisuses, vaid selles, et noh I look good, when I wanna look good – nats kasid ja koorunb inimene välja. Kodus olengi malakas 😀

      • Avatar
        Vasta E. 18. detsember 2018 at 19:41

        Ikkagi, jagama hakkad, ma siis järtsus ?