AVALDAN ARVAMUST

kui kaua ma täpselt SELLINE välja nägin??

10. aprill 2023

Mingi hetk kommenteeriti siin-seal minu kohta, et ilmselt ma “mehe nõudmisel” ennast ühel hetkel siit-sealt timmima hakkasin – muud varianti ju ei ole, sest miks ometi peaks üks naisterahvas ennast heast peast süstima ja lõikuma kukkuma? Rääkimata siis juustepikendustest ja küüntest, need on vist tänapäeval nii tavalised.

Loe ka neid postitusi!

16 kommentaari

Jäta kommentaar

 • Avatar
  Vasta Eva 18. aprill 2023 at 00:15

  Krt ma 45a ja näen noorem välja kui 30a . Muidugi oma osa teinud ka see et 50kg kergem olen nüüd.

  • Mallu
   Vasta Mallu 18. aprill 2023 at 08:48

   ju siis see kaal meid kõiki nooremaks teeb (võin no selle langemine) 😀

 • Avatar
  Vasta epp 11. aprill 2023 at 19:04

  Perekoolis on hoopis Merje tundmatuseni muutunud välimust kommenteeritud. Minu meelest sinul pole see muutus nüüd küll nii hull olnud, eks need pildid siin on ekstra lollil hetkel tehtud ka, selliste veidrate ilmetega jne 😀

  • Mallu
   Vasta Mallu 12. aprill 2023 at 09:58

   No jah, selles suhtes, et need minu enne pildid on screenid videodest, eks ma pildil ilmselt ikka natukene proovisin rohkem inimene olla. Merje kohta ei oska ma midagi öelda, nägin teda viimati aastaid tagasi.

 • Avatar
  Vasta Mari-Liis Kornak 10. aprill 2023 at 21:56

  Mul kolm vàikest last (4a,2a ja 5kuune) ja nàen ka “malakas”välja.. Mu mees veel minema pole jooksnud ja armukest ka tal pole, vaeseke lepib ka mu “malakas”válimusefa..Eks see vàlimus ja keha muutuvad ajas-paremuse ja/vôi halvemuse poole, ent ma annan ka endale aru, et môni pàev max saangi juuksed kammitud ja puhtad riided selga ja see on kôik🤣 Eks kui lapsed suuremad, rohkem aega ja vajadust sâttida end🫣🤪🤪

 • Avatar
  Vasta Miia 10. aprill 2023 at 18:29

  Ma julgustaks neid, kel 50 lähenemas – ei pea üldse põdema. Tunnen ennast vanana ainult oma peas, kui ennast haletseda tahan. 🙂 Ja peamine hirm on, et ok, homme ilmselt ärkan üles ja olen vanamutiks muutunud. Üleöö!! 😂
  Kõik on peas kinni.
  Aga noh, olen enam-vähem tervislike eluviisidega ka, abiks vist ikka…

 • Avatar
  Vasta Krr 10. aprill 2023 at 16:49

  Ma praegu su blogi lugeda ei saa, aga kommenteeriks ikka. Tegelikult, päriselt, vahet ei ole milline sa välja nägid, sest sa olid ju ikka sama Mallukas – sama lahe, vaimukas jne. St et ka ükski normaalne mees ei jäta oma naist maha, kui naine juurde võtab. Inimest armastatakse ja inimene meeldib ikkagi selle pärast, milline inimene ta on :), minu poolest näe või malakas välja :). Aga see on ka lahe, et praegu näed super välja!

 • Avatar
  Vasta Kats 10. aprill 2023 at 16:38

  Muidugi , 20selt arvasin küll et oma arust hull mimm. Aga nüüd vaadates, jumal auta 🙂 mingit tunnetust vist polnud kuidas end paremast küljest näidata 😀
  Saams ei tea, kas 50selt näiteks vaatan ka nii… v siis pigem see, et nutan juba noorust taga?

  • Mallu
   Vasta Mallu 10. aprill 2023 at 16:55

   Haha, 20 aastasena ma olin ka hull “mimm”. Seda, mis ma endast arvaks 50 aastasena…krt ma arvan, et 30dad saavad see aeg olema, mis ma vanana taga heietan 😄

 • Avatar
  Vasta Vaike 10. aprill 2023 at 16:33

  Mu kaunis meik 20ndates. 😀 Trenni ma siis ka ei teinud, erinevalt nüüdsest. Ka paljude tuttavate puhul tundub, et vanus siiski kaunistab. 😀

  • Mallu
   Vasta Mallu 10. aprill 2023 at 16:56

   Hah, ära selleaegsest meigist isegi hakka rääkima 😅😅

 • Avatar
  Vasta Kristel 10. aprill 2023 at 16:16

  Ei, ma olen praegu täpsemalt see mammmi kes nosinud ja vaatab pigem beebit kui ennast 😩😬😬😬

  Kui keegi ytlekski sellest pole ju abi ka otseselt hetkel sest mina ju tean ise ka 🥲

  • Mallu
   Vasta Mallu 10. aprill 2023 at 16:57

   Minu meelest on just see, et ise oled enda suurim kriitik. Ja muidugi vahi parem beebit, ma vahiks ka, kui mul oleks 😄

 • Avatar
  Vasta Siki 10. aprill 2023 at 16:16

  Mina ka ei igatse 20ndaid😁 võin julgelt öelda,et praegu, 33 aastasena näen ma palju parem välja😊

  • Mallu
   Vasta Mallu 10. aprill 2023 at 16:23

   Amen, sister.

   • Avatar
    Vasta Siku 10. aprill 2023 at 16:38

    Sama siin, ma olen viimasel ajal kahe käega selle poolt, et naised on nagu hea vein- aastatega ikka aina paremaks 😊
    Peaaegu 31 ✌️