NALJAKAS NIISAMA JUTTU

suur 2019 aasta horoskoop

1. jaanuar 2019

Kes oleks võinud arvata, aga ka minus on peidus tähetark! Seega loe läbi, mis uus aasta sulle toob ja võid isegi sõbraga jagada, ma luban, et sul ei tule sellest pärast mingit jama ?

JÄÄR:

Nagu sa arvata võid, oled sa ka 2019 aastal sama tont nagu eelmistel aastatel. Su kärsitus ja soov kõiki kontrollida ei kao kuskile ja võid kindel olla, et just seetõttu satud sa sel aastal päris mitmesse jamasse. Samas positiisema külje pealt võid üsna kindel olla, et vähemalt raha üle sa uuel aastal muretsema ei pea, sest kuigi sa võid kõigile (k.a endale) üsna tüütu olla, siis need head ideed, mis sul on, teed sa ära ja need toovad sulle edu.

Ps! Kui raha väga palju kätte tuleb, siis on hea mõte sellega ka natukene head teha näiteks annetamise teel. Valikut on omajagu – loomad, kodutud, lasterikkad pered või mõni kurb blogija, kes Ekspressile suuri summasid maksma peab. Valik on sinu, aga tuntud astroloogina soovitan valida viimase variandi.

Suhete koha pealt ütlen ainult nii palju, et kui sul on kaaslane olemas, siis vähemalt selle otsimisega sa 2019 aastal tegelema ei pea, sest lahku te ei lähe. Kui sa oled vallaline, siis ole ettevaatlik – tähtede seis lubab noasaamist aprilli keskpaigas, seega mata maha see mõte minna oma sünnaks tinderdeidile. Veel parem, kustuta Tinder oma telefonist üldse ära, sest sa tead ju ise ka, et peale matchi ei kirjuta ta sulle nagunii.

SÕNN:

Sõnnidel kipub 2019 aastal välja lööma sisemine slaavi temperament. Kuna oled eelnevatel aastatel olnud teiste silmis pigem tagasihoidlik, siis nüüd šokeerid sa lähedasi suurte muutuste ja kangekaelsusega. Jah, sa võid hakata kandma loomamustreid ja keelduda kangekaelselt nende kandmise lõpetamisest, isegi kui kõik sind jumalakeeli paluvad. Usu mind, isegi tähed teavad, et kuigi paar moeajakirja seda heaks kiidavad, siis päriselt näed sa välja nagu sa oleksid otse ajamasinast 90datest välja karanud.

Rahaga läheb ka su hästi, sest saad jaanuaris inspiratsiooni telereklaamist ja võtad kolme sõbrantsiga sms laenu, et koos naerdes šoppama minna. Ütleme nii, et hiljem te enam ei naera, aga vähemalt aasta algus tuleb helge.

Suhetega on sel aastal päris nadi seis, soovitan sul kindlasti oma kaaslase Facebooki sisse häkkida ja ta postkast läbi sirvida. Leiad sealt kindlasti midagi häirivat. Tähed praegu täpselt ei näita, kas tegemist on pikaajalise kõrvalsuhtega, või imes ta ainult ühe korra peol lahti. Igal juhul tasub asi üle tsekkida. Kui midagi ei leia, siis pole süüdi mitte horoskoop, vaid see, et kaaslane kustutas chati ära. Ausalt. Usu mind.

KAKSIKUD:

Uus aasta toob sulle palju ootamatusi. Tutvud uute inimestega, kellest vähemalt üks on tumeda peaga. Temast võib sulle tulla palju kasu, kui oskad oma kaardid õigesti mängida. Seega – poe igale brünetile nii kuis jaksad. Ehk joppab.

Rahaga on aasta esimeses pooles pahad lood, kaotad ära 20 euri ja ei leia seda mitte kuskilt üles. Krt. Aasta teine pool lubab helgemat rahalist seisu ja pooled kaksikutest võivad kaduma läinud kakskend euri mustade teksaste taskust üles leida.

Kardad oma tõelisi tundeid välja näidata ja seetõttu käitud aeg-ajalt nagu viimane persevest. Ära muretse, kui jätkad samas vaimus, ei ole sul varsti enam isegi seda ühte ullikest, kes su tujusid taluda viitsib ja saad edasi elada uhkes üksinduses. Kui sa oled aga õnnelikus suhtes (mida sa ilmselt pole), siis on sul kõik ok ja võib-olla kihlud sel aastal. Aga võib-olla mitte.

VÄHK:

Uus aasta on täis põnevaid väljakutseid ja suure tõenäosusega võtad sa sel aastal maha vähemalt viis kilo. Samas osas vähid võtavad jälle viis kilo juurde, niiet ma ei saa garanteerida, kumba kategooriasse sa kuulud. Oled sel aastal palju sõbralikum ja heldem kui sa muidu oled olnud, seega on võimalik, et leiad lõpuks ka mõne sõbra.

Kui sa oled meesvähk ja su naine on Mallukas, võib sul tulla rahaliselt üsna kehva aasta, sest kõik pere sissetulekud lähevad erinevate kohtuasjade kaela. Kui sa oled aga meesvähk, kelle naine EI OLE Mallukas, täna taevaisa, oled midagi õigesti teinud. Naisvähkidel läheb rahaliselt väga hästi, sest leiate sel aastal tööotsa, mis tasub heldelt ja nõuab vähe vaeva. Selle juures on ainuke nadi lugu see, et kõik tahavad sult laenu saada, mida nad iial tagasi ei maksa.

Suhted on see aasta väga head ja paljud vähid sõuavad sel aastal abieluranda. Kaks vähki pidavat 2019 aastal ka lahutama.

LÕVI:

See aasta tuleb sulle väga edukas, sest sa oled sama hea inimene, kui sa eelmistel aastatel olnud oled. Sa meeldid kõigile inimestele ja mitte selle pärast, et sa selle nimel jubedalt vaeva näeks, vaid sa siiralt tunnedki päriselt ka huvi, kuidas teistel läheb ja mismoodi neid aidata. Muidugi selles suhtes pead sa ka valmis olema selleks, et leidub ka neid, kes arvavad, et su positiivsus on vaid võlts fassaad ja üritavad elu eest su musta pesu üles leida. Seega peida see must pesu ära, kui sul seda on ja kustuta need tutipildid enda telefonist ära enne kui keegi neid näeb.

Suhetes pead sa arvestama sellega, et kui sa ettevaatlik pole, võib see aasta perelisa oodata. Kui sa perelisa tahad, siis anna aga hagu, hiljemalt juunis võid avastada ennast rõõmsalt hommikuiivelduse ajal pellerist öökimas.

Rahatähed on ka positiivsed, sest saad tagasi mingi vana võla. Tuleta meelde, kes sulle võlgu on ja küsi kohe ta käest raha tagasi. Usu mind, tähed näitavad, et tal võib-olla isegi on praegu vaba raha ja ta annabki sulle võlksi tagasi.

NEITSI:

Hoia oma piip ja prillid, sest uus aasta tuleb sulle täie pauguga kaela. Soovitan rakettidest eemale hoida, sest nagu sa tead, ujub veel terve jaanuarikuu välja neid, kes õigel päeval raketipaugutamise ajal juba täis olid ja õndsat und magasid, seega lähevad nad oma varustusega jaanuari järgmistel päevadel välja koeri hirmutama. Sind on hoiatatud! Hoia eemale, kui pimedaks jääda ei taha.

Muutustetuuli näitab ka elukohavahetus. Võib juhtuda, et kolid ootamatult väga võõrasse kanti ja võid alustada ka uue tööga, mistõttu on sul nii palju tegemist kohanemisega, et oled sel aastal palju vähem tropp, kui muidu. See võib omakorda kaasa tuua uue suhte seksika inimesega, kellel on emm nagu hobusel suur süda.

Kui sa peaksid uut suhet alustama, siis ole ettevaatlik, sest vähemalt viis neitsit leiavad endale sellel aastal mehe, kellele meeldib ilgelt valetada ja ringi tõmmata. Ülejäänud neitsid leiavad hea mehe.

Rahaga läheb nii ja naa, aga kuna sa pole eriti materiaalne inimene, siis see sind eriti ei mõjuta. Kui raha on, siis laristad ja jagad heldelt ka teisele, kui pole, jood leplikult purgiõlut ja ostad viimaste müntide eest statist kabanossi.

PS! Saad sel aastal võib-olla uue auto.

KAALUD:

Ma ei tahaks sulle seda öelda, aga see aasta on sulle väga väsitav. Võtad endale liiga palju kohustusi ja tormad muudkui edasi-tagasi, ise muudkui kõigile halades, et sa ei jõua, viitsi ja taha.

Aasta keskpaigas otsustad sa aja maha võtta ja puhkusele minna. Enne puhkusele minemist rabeled veel rohkem, et rahus puhata saaks, aga pingutad üle ja seetõttu kuulevad sõbrad aasta lõpuni, kuidas sa oled nii üle töötanud, et isegi bulgaaria all-in reisul ei saanud sa rahus hinge tõmmata.

Raha tuleb korralikult sisse, aga suhted on nadid ja üldse tuleb päris sitt aasta. Sorri. Ehk järgmine aasta tuleb parem. Aga et mitte täitsa negatiivselt asja lõpetada, siis ütlen saladuskatte all, et selle aasta sisse mahub ka tutvumine kuuma tüübiga (kes sulle pärast ütleb, et ta pole siiski huvitatud, aga no ALGUSES on tore) ja ka väike lotovõit.

SKORPION:

2019 aasta alguses saad teada, et üks sõbranna on sind täiega taga rääkinud, aga ära seda väga hinge võta. Ta on tegelikult seda iga aasta teinud. Tutvud uue ja huvitava inimesega, kelle nimi hakkab M tähega ja võimalik, et ühisest veinijoomisest saab suur sõprus. Kahjuks räägib ka tema sind taga, aga aasta keskpaigaks mõistad sa lõpuks, et suht kõik räägivad kõiki taga ja ei võta seda hinge.

Võid kaaluda plastilist kirurgiat, aga tähed soovitavad oma keha rahule jätta, sest sa oled niigi kabe. Opp ei pruugi midagi paremaks teha ja võid lõpuks avastada ennast küljest mädanenud nina või erinevas suuruses tissidega.

2019 aasta toob sulle ka mitu kuuma üheöösuhet, aga nendest soovitan ma oma kaaslasele mitte rääkida, sest ta võib solvuda.

AMBUR:

Mulle ei meeldi olla halbade uudiste kandja, aga mida ma teha saan, kui tähed lubavad, et ambur võib sel aastal päris morsaks tõmmata. Ma ei räägi siin paarist lisakilost, vaid vähemalt kümnest. Seega pane see saiapäts käest ära ja ära jama, sa tead ju ise ka, et sul pole raha, et tervet uut garderoobi rõivaid osta, kui sa nii palju juurde võtma peaksid.

Tööalaselt lähevad asjad hästi juhul, ainult et hoia firmapidudel ülemusest eemale, sest see pervert on sulle ammu silma peale pannud ja ei jõua ära oodata, millal Mangi kombel su sünniauku kombata.

Rahaga läheb väga hästi, eriti kui ülemus sind kabistada jõuab, sest sellisel juhul ootab sind palgatõus. Kui oled aga kodune, sajab sulle sülle hea summa lisaraha. Ära siis seda korraga ära raiska!

Juulis võid näha liputajat.

KALJUKITS:

Nii nagu ka eelmisel aastal, ei pruugi sul ka tuleval aastal asjad õnnestuda. Ehk on see tingitud sinu põikpäisusest ning oskusest mitte oma vigadest õppida. Aga alati saab kõike parandada, lihtsalt mitte praegu. Pead ootama aastat 2020, sest siis olla tähed sinu jaoks eriti soodsas seisus. Jupiter pidavat suunduma sinu tähemärgist läbi, see tähendab rikkust ja võlu.

Rahaga pead olema ettevaatlik, sest sul on komme seda sel aastal eriti palju raisata. Kõiksugu planeeritud reisid või kaalutletud otsused ei lahene kuigi hästi. Kahjuks midagi pole teha, tähed kord juba on sellised ja nagu ennist sai mainitud, 2020 tuleb sinu aeg!

Suhete osas ütlevad tähed järgmist: oled vallaline, leiad mehe – oled suhtes, võid tahta abielluda. Aga see ei tähenda seda, et teine pool tahaks abielluda. Sa pead võtma initsiatiivi enda kätte ning ise põlve maha panema. Seda tuleks kindlasti teha perekeskses olukorras, et oleks võimalikult raske kaasal taganeda sinu ettepanekust. Piinlik? Aga sinu õnn ongi täpselt selle ühe “piinliku” sammu kaugusel.

VEEVALAJA:

Sinu hajameelne mõtteviis toob sulle mõningal määral head uuel aastal. Vähe sellest, et nii ehk naa oled sa terve elu lendlenud läbi kui liblikas, paned sa uuel aastal veel järsema hooga ja oled üsna edukas. Kuna suure tõenäosusega kaotad mitu korda ära koduvõtmed, soovitavad tähed investeerida nutilukku. Muidugi kui sa oma telefoni ära kaotad, ei ole ka sellest suuremat tolku.

Tööl võib oodata sind ametikõrgendus, kuid see toob endaga kaasa teiste kolleegide pahameele. Tähed ütlevad, et üks kolleeg sülitab su lõuna sisse, nii et ära seda edaspidi enam kontori köögis hoia. Kui oled kodune inimene, võid oodata “ametikõrgendust” rohkemate laste vanemaks olemisele, ehk siis soovitan sul paari kuu pärast rasedustesti teha.

Sel aastal leiavad vallalised veevalajad suvel kuuma romansi, mis võib kujuneda tõeliseks armastuseks. Aga võib ka olla, et ta kasutab sind lihtsalt keretäieks kepiks ja kui ära tüdineb, ei vasta ta enam iial su kõnedele. Proovida võib, ehk joppab selle esimese variandiga. Suhtes olevad veevalajad viivad oma suhte järgmisele tasandile, mis tähendab teadupärast vaid üht – te hakkate lahtise uksega pelleris käima.

KALAD:

Uus aasta uue hooga. Võib-olla küll mitte sinu jaoks, väike kala. Sa üritad endiselt vastuvoolu ujuda ning arvad, et see õnnestub. Kõik sinu eelmise aasta plaanid on ennustuse kohaselt ka sel aastal luhta minemas. Kuid kui soovid seda mantrat muuta, peaksid läbima pisut totra, kuid abi andva rituaali. Nimelt pead sa veebruarikuu viimasel nädalavahetusel (mis on ka ühtlasi sinu tähemärgi üleminek) kirjutama üles oma 3 eesmärki sel aastal, põletama paberi, tuha raputama šampusepokaali šampuse sisse ja selle üheainsa hingetõmbega ära jooma. Seejärel tuleb sõrmed ristis hoida, et see iidne rituaal ka toimib. Loodetavasti su kalamälu sind alt ei vea ning sa mäletad, mida sa soovisid.

Rahalises pooles peaksid sel aastal natukene kergendatumalt hingama. Kui sind on ees oodanud kohtusaaga või suur rahaline nõue, võib just selle aasta alguses ilmneda tõsiasi, et igasugused süüdistused ja nõuded on tagasi tõmmatud (ära makstud) tänu Jäärade heldusele. Kui sul puudub eeltoodud aspektidega kokkupuude, siis ole valmis: keegi ihub su rahakoti peale hammast ning soovib sealt viimastki endale. Üldiselt proovi teenida ning panusta kinnisvara hooldamisele, kui muidugi peaks ka kopikas üle jääma, siis uus auto oleks teretulnud.

Abielus kalad võivad tunda muret abikaasa suhtes, et kas too ikka sinu tahtmistega arvestab. Kui suurem tülide lahing möödas on, siis võib vast harmooniline pereelu jätkuda, kuidas kauaks? Seda näitab sinu emotsioonide lahing: kala nagu sa oled, kahe iseloomuga. Kui oled vallaline, siis ilmselt sel aastal tasuks Tinderis paremale swipeda ja anda printsidele lootust. Noh, muidugi kui “printsid” nad ikka on, aga kuna sa oled meeleheitel, siis sulle sobivad enamus matchid.

Ja mingi muu kuidas läheb, vähemalt saad sa alati ennast lohutada sellega, et kalad on parim tähemärk maailmas.

Loe ka neid postitusi!

21 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Delila 10. veebruar 2019 at 22:15

    Jah kalade mäluga on nii kuidas vaja on ?mõned asjad tuleb unustada mõned asjad on vaja meelde jätta!Aga kas võib selle ära põletatud paberi veega alla lasta kuna ma ei joo alkholi või siis laste šampusega ära juua??Täitsa lõpp hakka või harjutama šampuse joomist?

  • Avatar
    Vasta Kertu 3. jaanuar 2019 at 10:27

    Hmmmmm.. ? ma olen skoprion. Ootan huviga oma emmiga tutvumist ?

  • Avatar
    Vasta Karo 3. jaanuar 2019 at 09:45

    Horoskoope ma muidu ei loe aga neitsina aasta algus läks nüüd küll väga täppi. 31sel lõhkusin kogematta töökaaslase telefoni ekraani ära, praeguseks uue ekraani eest makstud see eest peab töökaaslane nii suurt vimma, et proovib vahetuse graafikut muuta.

  • Avatar
    Vasta Kristiina 2. jaanuar 2019 at 12:15

    No Amburina, siis lähen jah paksuks ?
    Aga äkki august/september jälle normaalne ?
    Loodetavasti tuleb perelisa?

  • Avatar
    Vasta Tyy 2. jaanuar 2019 at 11:49

    Jupiter pidavat suunduma sinu tähemärgist läbi, see tähendab rikkust ja võlu.
    Ainus tee selleni oleks kopida su horokas ja asuda tänavanurgal neid müüma. 🙂
    HEAD UUT AASTAT KA!!!

  • Avatar
    Vasta Kala 2. jaanuar 2019 at 10:54

    Jumal tänatud, et ma ka kala olen eksole. Kalamälu suhtes on sul vägagi õigus. ?

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 2. jaanuar 2019 at 11:04

      sama siin 😀

  • Avatar
    Vasta Sirli 2. jaanuar 2019 at 07:39

    Ma ka lõvi ja loodan et horoskoop läheb täide 🙂 Eks annan teada kas hiljemalt juuniks on triibud käes 😀 tänan meelelahutusliku lugemise eest 😀

  • Avatar
    Vasta Imps 1. jaanuar 2019 at 17:36

    Ma skorpion ja kuna ma sain tina valamisel sulaselge fallose kuju, siis on need üheöösuhted suht reaalsed tulema, tahan või ei ???

  • Avatar
    Vasta Efka 1. jaanuar 2019 at 16:48

    Sulle vist ⚖ vapsee ei meeldi ??mulle nii sitta aastat pole veel jõudnud keegi ennustada aga no kunagi on ikka esimene kord ?

  • Avatar
    Vasta Emalõvi 1. jaanuar 2019 at 14:26

    Sul on annet! Meie pere tähtkujudest on igaühel üks või mitu asja mis lähevad täppi- ehk juhtuvad sel aastal!!! Saame perelisa, kolime, perelisaga tuleb ka “palgatõus” ehk saab lisaraha jne. ?

  • Avatar
    Vasta Kersti 1. jaanuar 2019 at 14:08

    Mulle mu Lõvi horoskoop sobib, aitäh, annan teada kui täppi läheb… Aga Mangi horoskoopi oleks võinud ju ka jagada või seda pole veel? ?

  • Avatar
    Vasta D 1. jaanuar 2019 at 13:41

    Apppii ??
    Ma olen kaalud ja alati enne puhkust peab kõvasti rabama, et kõik tööd tehtud saaks, ja Bulgaaria all-in reis aasta keskpaika ka juba bronnitud. Tundub, et sul on annet ????

  • Avatar
    Vasta Laura 1. jaanuar 2019 at 13:29

    Selle horoskoobi põhjal tahaks selleks aastals tähemärki vahetada 😀

  • Avatar
    Vasta Evelin 1. jaanuar 2019 at 13:22

    AMBUR: Juulis võid näha liputajat.
    Hahahahaha:D:D:D

    Ise olen Kaalud muidu.Kkellele ma pean maksma või kellega magama, et tähtede seis sel aastal mu vastu siiski heldem oleks?

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 1. jaanuar 2019 at 13:30

      Liputaja ei hüüa tulles.

      Äkki sa peaksid proovida magada mingi edukama tähemärgi esindajaga?

  • Avatar
    Vasta Kertu 1. jaanuar 2019 at 13:14

    Hahahahahaha, oleks see 2018a olnud, oleks neitsi oma mul täppi läinud. ?
    Elukohavahetus- check
    Uus töö- check
    Uus auto- check ??

    • Avatar
      Vasta Sp 1. jaanuar 2019 at 14:02

      Kusjuures mul sama, ka neitsi ja kõik kolm punkti said 2018 tehtud ??

      • Mallukas
        Vasta Mallukas 1. jaanuar 2019 at 14:10

        no siis see aasta hea rahulik 😀

  • Avatar
    Vasta El 1. jaanuar 2019 at 13:07

    Sellised need horoskoobid ongi. Minu tähemärgile oli kirjas kuskil et peaksin vältima depressiooni ja toituma tervislikult. OK ?

    • Avatar
      Vasta A 1. jaanuar 2019 at 13:26

      Ülejäänud võivad rahulikult Hessis burksi õgida ja nuttes enekat plaanida ??