AVALDAN ARVAMUST JUMALAITA

miski ei meeldi, miski ei sobi

15. jaanuar 2019

Mega draama, kujutate ette, et telekas on niiiiii sitad saated, nagu Hensugusta Show ja Palja Porgandi Itaalia tripp. Saate aru v? Ma muuseas vaatasin mõlemat ja ma vist olen ainukene inimene siin Eestimaa pinnal, kellel kummagi vastu midagi ei olnud. Noh, ei olnud muidugi kumbki sellised, et oh, panen endale meelespea ja olen punkt see kell teleka ees, aga ma ei suuda nimetada ühtegi saadet, mis mind nii käituma üldse paneks.

Esiteks see Hensugusta show, kus juttude kohaselt on “so yesterday” videod, mida KÕIK inimesed näinud on, kellel nett on. Mul küll on internet täitsa olemas, aga ei ole näinud ma ühtegi nendest, mis seal saates näidati. Ma nimelt iial ei vaata youtube’ist mingeid naljavideosid, aga kui ta seal saates neid näitas, siis noh, taustaks võib ju mängida, ei ajanud mind rohkem öökima kui muud saated erinevatelt kanalitelt.

Natukene pinges ja hirmunud pilguga see Hensukene oli, aga näha on, et inimene on tore ja sõbralik ja humoorikas. Ja talle on antud võimalus teles oma saadet teha ja tegelikult on see ju äge. St kui inimene juba juutuubib, siis küllap talle vaatajad ja tähelepanu meeldivad, seega ma kujutan ette, et kui ta sai selle pakkumise, siis ta oli raudselt rõõmus ja õnnelik ja siis PAUH, sai mega pasarahe kaela. Lihtsalt selle pärast, et üks teine saade ära lõpetati. Ma ei saa siiani aru, kust see jutt üldse tuli, et Hensugusta saade selle Margna ja Jõekalda asemele tuleb? Erinev saade, erinev päev? Umbes sama hea, et kas te teate, et “Malluka suvi” saade oli Urmas Oti show asemel, saate ikka aru v? Ma olen uus Urmas Ott, sest… tema saadet pole, aga mul oli. Täpselt sama suur seos mu arust ?

Ühesõnaga ma küll seda tüüpi saadete fänn pole ja natukene kange on see gustake veel kaamera ees, aga no ma oleks vast ise ka kange, kui keegi ütleks, et kle tee nalja. Nali peab ikka ise tulla saama, arvan ma. Aga sellegipoolest on see saade jumala norm ja ma ei saa aru, mida kõik halavad. Erki Sarapuu teeb ju ka sarnast saadet ja tema saate üle ei minesta kõik õudusest ära, mis nüüd see Hensu saade maru erinev oleks. Minu meelest on Hensu palju elavam ja lõbusam kui Erki. Niiet peaks tegema nüüd selle video “leave britney alone” aga ainult Hensuga.

Ma isegi poolehoiu näitamiseks vaatasin paari ta videot ja ütlen ainult nii palju, et kui mu poeg mulle tuppa lund tassiks, siis ma videos oleks ka nagu omggg henriiiii, mis sa tegiiiid, ja siis öösel nutaks looteasendis voodis ja anuks jeesust, et poeg välja koliks enne kui ta mingi lambakarja tuppa tassib.

Teiseks see Paljas Porgand, kelle kohta lugesin, et issand mis hääl, issand kui lapsik, issand mida ta sööb! Ma juba mõtlesin, et minust räägitakse ? Küll on häda, et mina kärisen ja lörisen nagu laip, kellest õhk välja sahiseb, PP’ga on häda, et liiga peenike titehääl.

Ma vaatasin seda ja mõtlesin, et tundub nagu selline tavaline juutuubi reisivlog vms. Ma suur juutuubi vaataja ei ole, seega ma ei tea, mind ei häirinud midagi. Ma ei ütle, et PP poleks vahepeal “kekutanud”, aga no tal ju uus peika ja siis tehaksegi seda “ihiihihiii sa oled nii naljakas ja omg ma olen nii armas” kind of s*it’i. Te ei teinud v? Ma tean, et mind praegu vaades on raske uskuda, aga ma olin ka Kardoga tutvudes selline ihhiihii ja ahhaahaa nunnupall. Võrreldes praeguse, seest surnud olekuga, on seda raudselt raske uskuda, aga see on tõsi.

Inimestel kahju, et teine armunud on ja kihistab v?

Ja see lolli jutu ajamine, appi, las ajab. Vaba maa. Mul oli küll hea meel näha, et ta pole nii igav ja puine, nagu oma blogis mulje jätab, vaid on lihast ja luust inimene, kes aeg ajalt veits retakas olla oskab ja ise ka leiab, et see naljakas on. Enda üle naermise oskus on nii oluline ja minu meelest see kumas saates läbi küll, et nad said ise ka aru, et nad naljatlevad ja tobedad on.

Ma tahaks öelda, et meenutasid mind ja Kardot, aga noh, ma sain just puid alla, et ma aina mölisesin Kardoga ja olin anti-love, seega ma ei hakka ütlema seda ? Aga no mulle ikka meenutas, et teevad lolle nalju ja panevad hullu ja ajavad käojaani. Normaalne ju, kõik ei saagi maru tõsine olla.

Ja mulle VÄGA meeldis see, et nad tahtsid megalt foodpreppida ja sõid terve osa ainult sitta. Story of my fu**ing life noh ? Minu meelest näitas just tema inimlikku poolt, mitte laadiidaa, olen perfektne fitnesspiff556.

Ma ei saa aru, mis aktuaalset kaamerat kõik ainult vaadata tahavad, muu miski ei sobi, nii labane, nii mõttetu. Kes üldse käsib telekast ÜLDSE midagi vaadata, mis ei meeldi. Mina ütlen neile mõlemale, et poh need inisejad, pange edasi.

Loe ka neid postitusi!

29 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta kelly 19. jaanuar 2019 at 09:59

    Ma olen õlema esimest saadet vaadanud. Ja hensugusta oli täitsa ok taustaks – youtube videosi ei vahi seega ei olnud ühtegi neist näinud.

    Paljaporgani blogi lugenud pole ja 1 saadet nägin – paarina suht armsad. Ja mina oma mehega siiamaani kihistan periooditi nii ja no lollid naljad on konkreetselt meie teema 😀 ja 30 saan see aasta vist oleks aeg suureks kasvada aga ei taha…. Nende saadet vaadates tuli meelde enda algusaastad mehega kui lapsi polnud ja igalpool ringi trippisime kahesi ainuke asi mida ma peale laste saamist igatsen – pakkida oma asjad kokku telk kaasa ja kugugi reisile 🙂 oh olid ajad. Aga lapsed on ka nunnud ja õnneks juba piisaval suured nii, et eks vasrti saab nendega koos käia .

    Ega ilmaasjata ei öelda, et eestalse toit on teine eestlane.

  • Avatar
    Vasta m. 16. jaanuar 2019 at 08:00

    Minu vanused (20ndate lõpp ja 30+) ei jõua väga ja pole harjumustki youtube hittvideodel silma peal hoida (ma mõtlen, et need, kes tööl käivad, hobisid omavad ja perega tegelevad), erandeid ikka on, aga me kasvasime üles ilma youtubeita (meil oli rate.ee ja orkut. Õudne.). Muidugi, ma töötan turunduses ja hoian silma peal VÄGISI 🙂 aga noortel lastel tuleb see naturaalselt, nad on kursis. Nad on jah neid Hensugusta videosid näinud, ma ei ole enamusi.

    Ma mäletan veel, kui ma olin ca 15 ja mõtlesin ka, et issand kuidas mu ema seda ja seda ei tea ja kuidas teda ei huvita. Vot nüüd olen samasugune, sest life happens ja kohustused. Hea, et keegi youtube videost kokkuvõtet teeb 🙂

  • Avatar
    Vasta minni 16. jaanuar 2019 at 01:15

    Las ma olen siis inisev,vana,igav jne sinu arust,aga need saated on täielikud jurad. Ootasin ka midagi uut eetrisse,aga yle yhe korra ei kannata vaatada☺

  • Avatar
    Vasta ooei 15. jaanuar 2019 at 22:16

    Olen näinud vaid esimest Palja Porgandi saadet ja no see oli ikka ausalt öeldes silmale ja kõrvale valus vaatamine. Ilmselt oleneb ka vanusest, sest olen ise kohe 32 ja no ei suuda enam igasuguse sopaga, mis vaid hetkeliseks tarbimiseks, oma aju koormata.Tahaks ikka midagi intelligentsemat ja hingele, mis paneks ka sügavamalt kaasa mõtlema. Ei ole nali, kuid kohe kui 30 kukkus, tundus ETV äkitselt päris mõnusa kanalina :)))
    Ja ausalt öeldes ei mäleta ka, et 23-aastasena värskelt oma abikaasasse armudes oleksin niimoodi edvistanud. Pigem oli hinnas just kaval ja teravmeelne huumor, mitte suvaline kihistamine. Samuti paneb imestama, milline on noorte inimeste suuline väljendusoskus…kuidagi väga raske jälgida seda teksti, mis pooleldi koosneb üldse slängi- või ingliskeelsetest sõnadest. Aga eks igaühele oma 🙂

    • Avatar
      Vasta Birx 16. jaanuar 2019 at 19:50

      Ma olen 28, suhtes olnud üle poole aasta ja no sitaks armunud olen ja liblikad on sedasi kõhus, aga ma nii ei käitu ikkagi nagu PP 😀 Seega olen sinu kommentaariga nõus. Ja nooremana ka nii ei käitunud.

      • Mallukas
        Vasta Mallukas 16. jaanuar 2019 at 20:16

        No aga kõik inimesed polegi ühesugused ju 😀

  • Avatar
    Vasta Mia 15. jaanuar 2019 at 21:41

    Ma hensugusta saadet ei vaadanud, aga PP oma vaatasin ja mulle küll meeldis ? Eks seal oli jah mõni nali mis mulle peale ei läinud, aga see ju maitse asi ka ? Ja mulle just meeldis, et ta oli seal vabam ja lollitas jne, ma olen ammu mõelnud, et ta võiks rohkem ennast näidata sellisena nagu ta on.

  • Avatar
    Vasta tyy 15. jaanuar 2019 at 16:16

    Hensukusta paljulubava reklaami taga peitus hoopiski 3Bklassi kloun kes ennast naudib püüne peal
    piinik oli ja keerasun II kanalile.
    Paljaporgandi loost saaks loo kuid seda ei suudetud teha. Tundus et põhjus oli neiu liigeses klammmerdumises uuue kallima silmisse kaenlasse jne Need nunnutamise mängud ei anna vaatajale kohe mitte midagi.Ma ei anudki aru mis saade see nüüüd on . Reisisaade? Mis ma nägin oli üks nimeta järv, keegi nimetas vana ehitist rooma varemateks ja teine ütles selle olevat loss . siis ma nägin koledat kööki mis oli vist nende kodu ja möned sööma hetked. KOKKUVÕTTES ei ilu ega elulist infot ega nalja ega vaateid . Üsna sisutu. Kahju vaadata kuidas kanal 2 kiirrongina kuristikku kihutab. Ei tea kas Mallukas uute osadega suudaks seda pidurdada. Kui Tuuli oma uute saadetega saabub on võibolla hilja juba. tuleks
    enne kevadet seda kanal 2 puud ladvast veits kärpida. 🙂

  • Avatar
    Vasta kaisa 15. jaanuar 2019 at 15:38

    kõige naljakam on mu meelest kogu selle asja juures inimeste hala selle kohta, et kanal 2 on nii alla käinud. keegi isegi ütles, et reporter on ”viimasel ajal nii kollaseks muutunud”. seesama reporter, kus minu arvates ei ole elus ühtegi tõsist uudist näidatud. reaalselt, kanal 2 ei ole kunagi olnud mingi kvaliteetkanal, ma ei saa aru, mis imelisi šedöövreid inimesed ootavad.

  • Avatar
    Vasta S. 15. jaanuar 2019 at 14:58

    No ma ei tea, ei meeldi mulle see palja porgandi sari. Aga ma ei hakka ka kuskil sappi pritsima, kindlasti on neid, kellele meeldib. Las nemad siis vaatavad. Mina ei vaata, keegi ei sunni ju 🙂 Ma ei saagi aru neist, kellele ei meeldi, aga siiski vaatavad. Mingi vaatavad selleks, et saaks pärast oma “tarka” arvamust netis jagada? 😀 Hensu saadet pole veel jõudnud vaadata, aga kahju poisist, keda maatasa trambitakse nagu tema oleks Jõekalda ja Margna välja söönud. Jah need mehed on tegijad, aga pigem on see kivi kanal kahe kapsaaeda, mitte selle vaese noormehe. Vaevalt hensu läks sinna kanalkahe tegijate juurde noaga, et ou, kui te neid eetrist ära ei korista ja mind eetrisse ei võta, siis… 😀 Inimesed lihtsalt ei saa vist elada ilma virisemata. Kui minule miski või keegi ei meeldi, siis ma ei hoia nende tegemistega end kursis. Maitsed on ju erinevad, kõik ei saagi kõigile meeldida.

  • Avatar
    Vasta terenaator 15. jaanuar 2019 at 14:51

    Vaatajatel on õigus vinguda, sest kanal2 vaatamise eest tuleb raha maksta. See kanal ei ole tasuta vabalevi kanal. Ja kui siiani pakkus kanal veidi kvaliteetsemat meelelahutust, siis on veidi alatu äkitselt täiesti säästukaks kätte minna? Nagu et tellid restoranis muudkui homaari ja siis ükskord tuuakse sama prae asemel krabipulgad ja küsitakse sama hinda ja kokk ütleb, et tee ise paremini, kui ei meeldi? 😀

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 15. jaanuar 2019 at 15:28

      on sul ikka probleemid, tühista oma teleleping siis 😀

    • Avatar
      Vasta J 15. jaanuar 2019 at 15:46

      Pigem just vastupidi, riigikanalite sisu üle võib vinguda, sest need maksad sa oma maksumaksja rahaga kinni ja valikut pole, aga Kanal2 lepingu saad iga kell lõpetada.

  • Avatar
    Vasta bozzzzzz 15. jaanuar 2019 at 14:22

    Hensu… probleem on, et need videod on naljakad vaid kui sa väga tahad naerda. Aga siis võiks juba seda niisama teha, pole telekat vajagi.
    Põhimõtteliselt selline youtube videote keskmik.

  • Avatar
    Vasta . 15. jaanuar 2019 at 14:08

    Hensu on igati tore ja julge noormees, elan kaasa talle.
    PP mulle ei meeldi absoluutselt, kasvagu suureks.

    • Avatar
      Vasta Tups 15. jaanuar 2019 at 14:23

      Miks peab inimene suureks kasvama, kui ta ei taha? Ma olen üle 30 ja ei kavatse suureks kasvada 😀 Parim osa elust ongi lapsemeelsus. Kui selle kaotad, oled vana. Vot nii, vanem ja targem inimene on rääkinud 😀

  • Avatar
    Vasta . 15. jaanuar 2019 at 14:06

    Hensule elan kaasa ja igati äge ja julge noormees on. PP vastupidi.

  • Avatar
    Vasta A 15. jaanuar 2019 at 13:49

    Eesti on debiilikuid täis ja neil kõigil on nett… Ja nii nende ving ja hala kaigub üle maa ja ise ollakse nii tähtis ja puhevil. PSma pole vaadanud kumbagi saadet ? mul pole kodus mingit kanal2 menti kes mind relvaähvardusel sunniks vaatama… Kiunujatele ütleks vaid,et AGA TEE PAREMINI! Alles oli sitarahe, et midagi uut pole kõiksama vana leierdatud pask, nüüd kõik uluvad, et kellel seda uut paska vaja. … No tüüpiline….midagi ei sobi, midagi ei meeldi, aga nutan ja vaatan ja pärast mölisen ???

  • Avatar
    Vasta Maria. 15. jaanuar 2019 at 13:44

    Vaatasin mõlemad saated ära. Sappi pritsima ei hakka, aga mulle meeldib rohkem “Tujurikkuja”-stiil. Vlogijatest ja nende naljadest pole ma muidugi kunagi aru saanud. Äkki olen ma liiga vana hoopis.
    “Võimalik vaid Venemaal” saates Erki Sarapuu jääb ise varju ja ma ei saa teda suurtes kogustes, vaid hoopiski videod domineerivad.
    Ilmselt Hensut ma tõesti rohkem ei vaata, pool saadet vaatasin.
    Palja Porgandi reisisaadet vaatasin rohkem, aga taaskord, see formaat ei anna mulle mittekuimidagi juurde. Oleks PP mu tuttav ja sõber, siis sellisel juhul ma ilmselt vaataks. Aga praegusel juhul jääb kah igavaks.
    Nagu ma ütlesin, äkki ma olen selle kõige jaoks vana lihtsalt.

  • Avatar
    Vasta ann 15. jaanuar 2019 at 13:38

    Hensugusta saate formaat on jah selline igavavõitu. Neid YT videosid näitavaid saateid on olnud ja on vist praegugi saatekavas. Ses suhtes jah oleks ehk võinud midaig muud välja mõelda. Muus osas kriitikat ei jagu. hensugusta on lahe ja kes ei kasutaks ära sellisit võimalust esineda teles? PP saade aga tõesti ei istu. Ma isegi ei tea, mispärast. Ma pole tema blogi jälgija, sest need tema kirjutised on seal enamjaolt nii igavad. Ju ma polegi sihtgrupp. Ka sinu saade oli tegelikult ju nö. “ei midagi erilist”, aga ometi paelus selles miski ja kõik osad said järelvaatamises järgi vaadatud. PP saade tundus mulle aga täieliku aja raiskamisena, et isegi taustaks ei taha. Aga eks kellelegi meeldib ja need seda ka vaatavad. Rohkem kriitikat ei olegi. Mul muidugi suht kama kaks, mida telekanalid näitavad, sest kodus pole isegi telksu 😀 Vb kui ma oleks igapäevane telefanatt, kes iga päev ootaks õhtust teleriaega, et ometigi oma päevale mingi sügavam tähendus kirja saada või tunda end maksimaalselt lõbustatud, siis vist inisekski iga asja üle, mis jama tundub. Mind lihtsalt paneb imestama, et neid inisejaid nii palju on.

  • Avatar
    Vasta K 15. jaanuar 2019 at 13:34

    Mul hakkas südamest kahju Hensugustast kui neid kommentaare ja ütlemisi nägin! Kari raisakulle ühe toreda inimese küljes nokkimas nagu oleks too kellegi ära tapnud või midagi. Inimene sai super pakkumise, võttis selle vastu, annab endast parima ja..? Saab kaela pasarahe inimestelt, kes oma elus nii noorelt ilmselt sittagi saavutanud polnud või isegi siiani mitte aga ometi on kõige õigemad inimesed arvustama ja maha tegema. Uskumatu. Mitte keegi pole sunnitud vaatama ! Kõik saated ei peagi meeldima ja mitte kellegi jaoks eraldi saateid ei tehta. Igale oma. Aga ega täiskasvanud inimene sellisest asjast ju aru ei saa. Ikka vaja, silmad verel, vaadata ja pärast higistades klaviatuuri taguda, et jumala eest kõik teaks, mida tema oma tähtsas aadlihinges arvab!

  • Avatar
    Vasta Pisi 15. jaanuar 2019 at 13:24

    Minule hensugusta show meeldib. On olnud neid saateid küll, et kõige naljakamad koduvideod ja muud sellist aga need on igavad. Hensu teeb just enda jutuga selle saate palju paremaks. Need tema kommentaarid on nagu kirss tordil. No vähemalt mulle kirsid maitsevad 😛 Aga palja porgandi saade oli selline nii ja naa. Ma vaatan palju youtube, kuna ainult kaks blogijat on veel blogimas, keda ma jälgin ja siis olen hakanud youtube vaatama. Selle pealkiri peaks olema midagi muud. See ei ole reisiblogi. Pigem nagu seksireis, kun neil muud juttu seal pole, kui ainult augu ümber kogu ila tiirleb. Saan aru, kui on 1-2 nalja selle kohta aga kui enamus saatest on selline, et augu ümber juttu liikuv, siis see on labane. No ega ma ju ei vaatagi youtubes labaseid tubetajaid. Lisaks minu arust, kui on reisiblogi, siis pidanuks tegema eeltööd, et kus miski on ja kui kuskile minna, siis sellest ka midagi mainida, et miks sinna mindi, mis meeldis ja mis ei meeldinud, kas soovitate sinna minna jne. Reisiblogide ja vlogide mõte ongi sellest, et teistele inimestele jagada kogemust ja infot mingis kohas reisimisest. See aga seda ei anna. Nüüd olengi kahevahel, et kas vaadata seda labasust edasi või ei? Tahaks vaadata, kuna ehk ainult esimene osa oli labane ja kui ma ei vaata teisi osasid, siis ma ei saagi teada, kas oligi kogu reisivlog labasusi täis või mitte. Teine osa aga ajab mind öökima, et kuidas inimesed saavad labased olla. Olen ise armunud (olen küll abielus ja juba üle 10 aasta oma mehega koos olnud) ja armun oma mehesse aina enam. Me teeme ka nalja aga me ei ole labased. Õpetame oma lastele, et targad inimesed ei ole labased ja kiusajad. Nutikad inimesed oskavad teha selliseid nalju, mis on ole kaka, pissi, peeru, augu ümber jutuga. Ja ilma ropendamiseta peab oskama end väljendada. Üks asi, mis mind youtuberite puhul häirib, on see, et inimesed ei oska enam oma emakeeles suhelda. Aina rohkem on inglisekeelt nende jutus ja see on kurb. Hensu puhul mulle meeldib, et ta naljad pole labased, ta ei kasuta enda vlogides inglisekeelseid sõnu igas lauses ja on selline nö tavaline noor.

  • Avatar
    Vasta Anu 15. jaanuar 2019 at 13:21

    Loomulikult sul ei tohigi halba midagi ühegi kanal 2 saate vastu olla..sest neid kritiseerides vb kanal 2 ei lase sinu saadet eetrisse tulevikus..ei tea vb sul selline maitse ka..aga mina ei suutnud küll kumbagi saadet üle 5 minuti vaadata..suht odav show..aga arvestades et kanal 2 ripub juukse karva otsas rahaliselt..ega sealt tükk aega midagi paremat loota polegi..loodame et seis läheb neil paremaks ja igasugust prügi peagi ei lasta.. hetkel kanal 2 seis nii halb ,porgand ise filmis ning arvan et maksis kanal 2 le et nende itaalia seiklus telesse saaks..

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 15. jaanuar 2019 at 14:18

      Minu poolest tulgu need saated kasvõi tallinn tvst, mingi kanal mulle küll dikteerida ei saa, mis mulle meeldib v ei meeldi ? 10aastane oled v?

      • Avatar
        Vasta Anu 15. jaanuar 2019 at 16:45

        Kui oleksin 10 aastane, siis mulle meeldiks need saated..millest see vanus nüüd sulle jalgu jäi? V üritasid lihtsalt ära panna millegiga.. ah igal inimesel on oma maitse..ja kui ei meeldi vot siis ei meeldi..sa ei saa siin oma fännidele peale suruda meeldivust jne .JURA ON JURA

        • Mallukas
          Vasta Mallukas 15. jaanuar 2019 at 17:52

          ok

  • Avatar
    Vasta Ker 15. jaanuar 2019 at 13:13

    Minu meelest on tore et tuleb vaheldusek midagi uut. Nägu näha siis kõigeparem söök on teine eestlane. Eesti oma nokia on “vingumine”, täiesti õudne kui palju negatiivsust ja kadesdust.

  • Avatar
    Vasta A 15. jaanuar 2019 at 13:06

    No ags vahe ongi selles et kas ma panrn saate omale taustaks või hakka saadet vaatama suurte ootustega. Paljas porgand saatena oli eii, isegi taustaks ei paneks, öölima küll ei ajanud aga kuidagi maru igav ja mõtetu minu jaoks, hensugustat vaatasin natukene, ja noh taustaks las käib kui tahab aga uuesti konkreetselt vaadata ei viitsiks, seat tõesti need videod ei old suurem asi, saate idee kuidagi väga mõtetu, oleks vüind miskit paremat välja mõelda. Samas ma nkn enamusr oma ajast vaatan tv3’e seega las kanal2 mämgib mis tahab 😀

  • Avatar
    Vasta Evelin 15. jaanuar 2019 at 12:47

    Mõtlesin sama, eriti Hensust hakkas nii kahju. Nii tore poiss. Imestan et inimesed nii õelad on 🙁 Mina ikka lähtun sellest, et kui midagi head öelda ei ole, siis ma olen vait ?