AVALDAN ARVAMUST

õpi ennast armastama? kle kammoon…

30. mai 2020

Esiteks sry, ma otsisin avapilti ja ei leidnud paremat ?

Vabandage, aga kas kellelegi teist on jäänud mulje, et ma olen kuidagi ebakindel inimene? Nii paljud kirjutasid mulle, et palun õpi ennast lihtsalt koos lotiga armastama ja siis sa ei pea kuskil protseduuridel ja asjadel käima. Aga kas see ei ole variant, et ma armastan ennast nii ehk naa, aga lihtsalt… tahan minna?

Ärge valesti aru saage, ma ei arva, et ma oleksin nüüd mingisugune ebamaine kaunitar, aga minu meelest olen ma ikkagi päris kena naisterahvas ja ma ei häbene oma keha juures enam mitte midagi (enam, sest kui mul ikka esihambad suus viltu olid, siis neid varjasin ma ikka nii palju kui ühel inimesel esihambaid varjata võimalik on ?). Mul on päevi, kus ma näen parem välja ja päevi, kus näen kehvem välja, aga vot nii hea enesekindlusega olen ma siia ilma küll sündinud, et kuidagi enda välimuse üle masetsenud ma ei ole.

Olgu, jätame siinkohal välja need eidelikud “omg, ma naq nii pax, peax alla võtma” jutud, sest neid vahepeal leelotavad pooled naised, aga isegi sellega on nii, et ma tean, et alla võtta on küll, aga kui ka ei võtaks ja jääks eluks ajaks selliseks, siis ma masendusse ära ei sureks. Mõni ekstra voldike ja pehme kohake küll mind nii metsikult ei muserda.

Ma olen üldse selline nats tont inimene, et TEISTE arvamus mind rivist välja ei vii. Et kõik need, kes arvasid, et ma nüüd lugejate või kommentaatorite peale jooksen lotiimusse, siis kammoon, eiiii, sõbrad. Mind lihtsalt ennast häirib, et kui must pilti või miskit teha, siis 40% fotost on lott (va, kui ma just ise selfit ei tee, siis saab nurka sättida jne). Ja kuigi see pole mingi mega suur asi, siis võimaluse korral lahendaks selle ära küll.

Eile otsisin Youtube’ist ka mingeid loti imu kogemusi ja need kaks, mis ma vaatasin, mõlemad rääkisid, et neil on nii häbi seda videot teha ja nii häbi enda pärast, et ise sellega hakkama ei saanud jne. Ka üks kommentaar mulle eile oli, et kui ma käin, siis hakkan ennast hiljem väga alaväärsena tundma, et ise oma lotist lahti ei saanud ?

Las ma räägin teile midagi: minu meelest on iga inimese keha tema enda asi ja mida ta sellega teeb, on ka iga inimese enda asi. Seetõttu ma leian, et keegi ei peaks häbi tundma mitte ühegi protseduuri üle, mis paneb teda ennast paremini tundma. Jah, loomulikult on kahjuks inimesi, kellel on vaimselt tugevad probleemid ja kujutavad endale ette, et neil on vaja “maailma suurimaid rindu” ja ebaloomulikke huuli jne, et selle suhtes peaks küll minu meelest mingid nõuded ja asjad olema, et inimene oma keha päris ära rikkuda ei saaks, lihtsalt selle pärast, et tal mingid alaväärsuskompleksid või soov teistele meeldida vms. See on juba teine jutt.

Aga minu point on see, et kui on midagi, mis paneks paremini tundma ei võrdu automaatselt ju sellega, et enne oli jube vastik ja vihkad ennast jne. Ei ole üldse nii. Vähemalt minu puhul küll mitte. Ja need, kes eile kirjutasid, et see protseduur on neile ka huvitav ja on ka mõelnud ja suured tänud, et julgen avalikult rääkida ja näidata, et mis moodi see kõik välja näeb, siis no kammoon. Miks ma peaksin seda varjama? Selles suhtes, et ma oleks võinud muidugi, mul ei ole ju ühtegi kohustust seda teile rääkida ja ma oleks võinud ühel hetkel lihtsalt öelda, et ooo, ma nii palju alla võtnud, wow ma nii tubli. Aga mis point sellel oleks? Ma ei tea, minu meelest ei ole absull häbiasi ja ma ise vaataks ka põnevusega kellegi teise vlogi sellest või enne-pärast pilte ja kogemusi. Huvitav lihtsalt.

Niiet jah, aitäh muret tundmast, minu enesehinnanguga on kõik ok ja ma olen well aware, et ma võin sellest sitast üsna korraliku saia kokku mätsida kui tahan, aga sellegipoolest puudub mul soov ja huvi iga päev ennast üles lüüa, sest ala instasse ilusamaid pilte ja storysid kütta, haha. Ükspäev lõin ennast lille ja mine pekki, mul oli postkast umbes, et omggg, sa niii ilus ? Mul ausalt hakkas veits piinlik lausa, nagu rahunege maha, mul on nii awkward neid komplimente vastu võtta, sest me kõik teame, et ma tavaliselt selline ei ole. Ja meigiga saab iga moor endale korraliku morda ette maalida, mis seda siis ikka nii väga kiita.

Ma olen väga kehv komplimentide vastu võtja nagu näha, sorry ?

ma komplimente vastu võtmas

Igatahes… Kuhu ma jõuda tahtsin: ma arvan, et lott ei tee mind sitemaks ja koledamaks naiseks. Samas ei arva ma ka seda, et selle puudumine mind kehvemaks teeks, niiet täna käisin ja andsin covid testi (see oli korraga nagu pohhui ja mega räme, ei oskagi seisukohta võtta, haha) ja esmaspäeval kell 11 kebin siis haiglasse, kust ma lotituna langen te käte vahelee-eee.

Kõigile teile ka, kes on mingi “sul pole mingit lotti” juttu ajavad, siis ma näitan teile kahte pilti, mis ma just praegu mõlemad tegin. Üks filtriga, instasse tehtud, teine mina niisama scrollimas ? Ma loodan, et need 2 sekundilise vahega tehtud pildid panevad kedagi teie seast ka aru saama, et mingid suva pildid ja asjad instas ei ole mingi “ooo sa nii ilus”. Mitte, et inimestele ei võiks komplimente teha, see on nice, aga see on lihtsalt nurk ja filter, sõbrake. Nurk ja filter.

Kuidas teil on? Olete enesekindlad inimesed või pigem mitte? Häirib midagi enda juures? Laseksite selle korda teha? Let me know ja niikaua – baiiii bitches. ✌️

Loe ka neid postitusi!

38 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Mirelin 1. juuni 2020 at 00:43

    Mind häirib enim vaid mu sünnist saadik kõver puudeline jalg, mis jätab minust kõndides vigase pardi mulje. Aidanud pole selle vastu miski peale aja, mis on muutnud selle vähem märgatavaks.

    • Mallu
      Vasta Mallu 1. juuni 2020 at 09:03

      Vb jälle asi, mis sulle endale tundub aint 😀

      • Avatar
        Vasta Mirelin 1. juuni 2020 at 12:44

        Võib-olla. Võib-olla mitte. Täiskasvanu eas olles on harva küsitud, miks lonkan.??

        • Mallu
          Vasta Mallu 1. juuni 2020 at 22:39

          Noh, vaevalt et ka halvaga 😀 Niiet ma usun et sa fine 😀

  • Avatar
    Vasta Pirx 31. mai 2020 at 23:55

    Sul ei ole midagi viga. Seda protseduuri sa muuta ei saa ja tagasi see ei muutu, nagu oli enne. Kui tunned, et väga häirib tee ära, aga see on sind ju häirinud seoses kaalutõusu pärast. Nooremaks sa ei jää ja neid asju, mida ei viitsi teha tuleb juurde. Lihtne kui keegi ära teeb! Sul on lihtsalt hetkel vähe aega ja lapsed väikesed – anna aega endale. Ja siis leia õigel ajal võimalus enda välimuse/ kaaluga tegeleda.
    Mina olen peale igat last esimene 4 aastat ilus ja rahulik emme oma pehme kõhuga ja nüüd kui lapseke käib regulaarselt lasteaias, saan oma aega planeerida on mul aega endale mõelda. Trennis siiski ei käi, aga rahulolevam olen ikkagi.

    • Mallu
      Vasta Mallu 1. juuni 2020 at 09:03

      tänks!

  • Avatar
    Vasta Helery 31. mai 2020 at 23:19

    Oo, jaa. Mind häirib mu vale hambumus. Aga nüüd olen teel ilusama naeratuse poole. Mis sest, et ortodont ütles, et ma pean breketeid kandma 4 aastat ja ma tänu breketravile 6 hambast ilma pidin jääma?.

  • Avatar
    Vasta Kelli 31. mai 2020 at 08:37

    Mul on küll hea meel, et sa ikka lähed, sest huvitav lugeda ju. Endal lotti pole aga otsaesine vajab botoxit.

  • Avatar
    Vasta Lily 31. mai 2020 at 02:08

    Mind huvitaks, kas sa tõesti arvad, et üldse leidub inimesi, kellel su teise pildi asendis olles poleks lotti? Mul küll on ja ka kõigil teistel, keda tean.

    • Avatar
      Vasta Kapsauss 31. mai 2020 at 20:02

      Ma võtsin kätte ja tegin proovi, üritasin olla selles asendis mis Mallukas pildil peal ja mulle tekkis lott siis kui ma enda pead kuidagi kunstlikult surusin taha poole või siis pigem nagu alla poole, ma ei oskagi seletada, nagu pidin veidike pingutama et sinna lott tuli. Ok, ma ikka proovisin täiesti lääbalik olemist voodil nii et pea all oli padi ja pean ütlema, et minul küll lotti ei tulnud. Ma pean ikka kõvasti suruma ja pingutama lõuga kunstlikult et tekitada see lott sinna alla. Ma lihtsalt arvan, et ühel on vähem teisel rohkem isegi sellises asendis.

      • Mallu
        Vasta Mallu 1. juuni 2020 at 09:05

        Jaa, kõigil raudselt pole. Ja ma isegi ei pingutanud, scrollisin niisama 😀

    • Avatar
      Vasta Laura 3. juuni 2020 at 22:43

      Minul ei tule lotti.

  • Avatar
    Vasta Rei 31. mai 2020 at 00:03

    veits offtopic, aga sa Järve Myfitnessis edasi ka käid nüüd?

    • Mallu
      Vasta Mallu 31. mai 2020 at 09:11

      jaaa 🙂

  • Avatar
    Vasta Kadri 30. mai 2020 at 21:26

    Mul kah kurjusekorts. Olen alles 32, aga otsaesine nagu 42sel. Ma olen üldse selline inimene, kes hästi palju miimikat kasutab ja noh, see on siis tulemus. Mees on küll väga vastu, et mis ma ikka süstin ja kõik inimesed vananevad jne, aga kui ikka 10 aastat vanem välja näha, siis tahaks midagi ette võtta.
    Teine asi on kintsud – suvel ei saa ilma liibukateta käis, sest muidu kintsud verel. Aga seda korrigeerima ei hakka. Lihtsalt häirib, see pole esteetiline probleem muidugi. Pigem praktiline.

  • Avatar
    Vasta I. 30. mai 2020 at 21:12

    Mina näiteks pole iialgi oma nina armastanud. No kohe on selline.. Eenduv ja pigem kühmus. Mitte hullult, aga ise ennast ikka piisavalt palju vahid peeglist, et see kuju ette jääb. Ja unistasin aina, et oh oleks mul ka selline väike nöbinina nagu poppidel tüdrukutel. Olen vaadanud, et nt Maarja-Liis Ilusal on samasugune nagu mul, samas ta on jumala kena naisterahvas 😀
    Fast forward – käisin ca aasta eest deidil ühe meesmodelliga, no reaalselt kõige kuumem kutt keda olen kohanud . Asja meist ei saanud.. Aga mingi kuu pärast deiti vahetasin omal WhatsAppis profiilipildi ära (uus oli küllalt profiilis) ja ta kirjutas mulle lambist kuu aega hiljem sellele pildile reageeringu, et küll sul on ilus nina. Väga meeldib, seksikas!
    Mul nagu: midaaaa? 😀 See’n reaalselt ainuke asi, mida ma ei salli enda juures, aga näed, keegi leiab, et see on mu seksikaim osa 😀 Ausalt, selles piisas, et oma ninamured unustada. Ongi vot seksikas nina mul! 😀

    • Avatar
      Vasta Christina 31. mai 2020 at 10:47

      Nii vahva lugu!
      Mul on ka oma nina suhtes ebakindlust olnud, kuigi ta üldiselt on siuke pisike ja kena. Aga päris väiksena kukkusin näoli, murdsin ninaluu ja tegelikult on ninajuur sellest siiani veits kõver ja kühmuga. Välja see vist eriti ei paistagi, aga katsudes on tunda. Samas on kõik mehed mu nina armastanud ja seda suudlustega üle külvanud 😀 Esimese peikaga arvasin, et mingi tema värk äkki. Aga kaheksa aastat hiljem, kolmas suhe ja nina saab endiselt iga päev tähelepanu 😀 Naljakas! Aga vb ongi ninale musitamine mingi üldisem teema? Endal pole meeste ninade suhtes samas mingeid erilisi tundeid olnud kunagi 😀

      • Mallu
        Vasta Mallu 31. mai 2020 at 11:19

        Mul on täiesti tavaline nina ja mingit spets ninamusitamist saanud küll ei ole 😀

  • Avatar
    Vasta K 30. mai 2020 at 19:47

    Hahaaa, see lotituna su käte vahele oli pariim ?????
    Kuna sul kõik olemas suht, siis hea ja raha kulutada enda tuunimisele 🙂
    Mina yritan siin lubadeks, autoks, oma koduks koguda 😀 ja ennast tuunin kodus trenni tehes v rattaga sõites 🙂
    Loodan, et läheb sul hästi ja taastud kiirelt 🙂

  • Avatar
    Vasta Carmen 30. mai 2020 at 19:23

    Ei noh sellises poosis on mul alakaalus 50kg juures ka lott lõua all 😀 ja max pekk kõhul kui kummardada jne. Nii need söömishäired tekivadki vist inimestel. Ma liiga vaene ja arg et viitsiks iga veaga tegeleda 😀 et noh tulebki õppida end armastama koos oma vigadega seega

    • Mallu
      Vasta Mallu 31. mai 2020 at 09:14

      No aga ma armastan koos vigadega ka, üks ei välista teist ju 😀 Umbes nagu kui mul hammas valutab, siis ma parandan selle ikka ära, kuigi ma iseennast armastan nii auguga kui auguta 😀

  • Avatar
    Vasta Vaike 30. mai 2020 at 18:45

    Ma tahaks endale silmi, millega teised mind näevad, sest ma saan ju mõistusega aru, et inimene, kes kannab XS-suurust, ei saa ola eriliselt suur, ometi näen ma ise end konkreetselt jässakana. Ja see on tegelikult ilgelt tüütu. Kogu aeg käib peas kuskil taustal enda ja teiste võrdlemine, mõõtmine. Vaatan endast selgelt paksemaid või lausa korpulentseid naisi ja näen ilusaid naisi, vaatan peeglisse ja näen vaala. Ajaga on see paranenud, aga et ma tõesti pärislet endaga rahul oleksin, kui end alasti vaatan, seda pole veel juhtunud. Kunagi ehk. 🙂

    • Mallu
      Vasta Mallu 31. mai 2020 at 09:16

      Sulle tõesti tuleks need teised silmad sebida haha, sa mega püss ju 😀

      • Avatar
        Vasta Vaike 31. mai 2020 at 12:56

        No tänks, hakkan nüüd siin seda kommi lugemas käima sitematel hetkedel. ?

        • Mallu
          Vasta Mallu 31. mai 2020 at 13:26

          võin otse chatis ka öelda kui vaja 😀

  • Avatar
    Vasta Kristi 30. mai 2020 at 18:29

    Mina olin varem oma kehaga suht rahul. Kui ma suudsin kaalu kontrolli all hoida. Praegu, peale kolme last on kõht.. no minu jaoks mitte ilus- saan aru küll, et see ka suure töö ära teinud jne aga need armid ja diastaas ja asjad ikka panevad põntsu, lisaks veel tissid, mis enam väga kriitikat ei kannata, juuksed on pea poole õhemad ja nahk on korrast ära läinud 🙁 Ja kõige kurvemaks teeb see, et see kõik on siuke paratamatus ja neid asju korda teha pm ei saa(va vist diastaas, vähemaks peaks saama vähemalt) või osaliselt saaks aga sellist raha minul küll ei ole. Aga vähemalt mees on toetav ja teeb ikka komplimente ja see lohutab 🙂

    • Mallu
      Vasta Mallu 31. mai 2020 at 09:16

      Ma olen kindel, et sa mega fine :D!

  • Avatar
    Vasta A. 30. mai 2020 at 16:51

    Räägi sellest ka pärast, palju selline protseduur maksma läheb, palun. Ma saan aru, et nagu ikka võib see mingil määral sõltuda ühest, teisest ja kolmandast asjast, aga tihti on selliste asjade puhul jube raske isegi ennustada, et kas asi võiks (rahalises mõttes) umbkaudugi kõne alla tulla. Et kas 500 või 2500 või 5000 eurot oleks see orientiir saamaks aru, kas üldse võib oma sissetulekute juures sarnasest asjast mõtlema/unistama hakata. Olen guugeldanud küll (mitte küll viimasel ajal), aga pole nagu leidnud kuskilt konkreetselt lotistvabanemise protseduuri, nende hindadest rääkimata, seega seda osa infost ootaks küll huviga ?

  • Avatar
    Vasta Aku 30. mai 2020 at 15:25

    See küll otseselt teemasse ei puutu, aga minu meelest on Sul kadestamisväärselt ilus näonahk.

    • Mallu
      Vasta Mallu 30. mai 2020 at 15:26

      No kui lähemalt vaadata, siis põskedel/meelekohtadel ikka on paar punnikest, aga tõesti, näonahk on mul alati SUHT norm olnud. Arvestades, kui tihti ma meigiga magan jne, võiks hullem olla 😀

    • Avatar
      Vasta E 30. mai 2020 at 15:46

      Mind häirib ka mu lott ja kui kunagi võimalus avaneb, siis laseks sellega isegi midagi teha. Üldiselt tunnen end oma kehas hästi aga täpselt niikaua kuni keegi teine minust pilti teeb ja ma seda näen, siis kipub küll tuju veits ära minema?

      • Mallu
        Vasta Mallu 30. mai 2020 at 16:23

        kle see enamikel nii 😀 mul küll on, et keegi teeb pilti ja ma olen nagu okeii, kena et ma terve elu enda teadmata mauk olen olnd 😀

  • Avatar
    Vasta Mari 30. mai 2020 at 15:16

    Minu suur ebakindluse koht oli eluaeg mu olematud rinnad. Ühel hetkel võtsin kätte ja käisin opil ära. Sain ilusad ja kehaga proportsioonis rinnad ja ma olen 100% rahul enda otsusega. See andis mulle tohutult enesekindlust juurde ja pani mind enda keha suhtes paremini tundma. Ma usun et käia ja teha korrektuure mis looduse poolt pole antud on täiesti okei, aga seda tuleks teha enda jaoks ja sellepärast et sina tahad 🙂

    • Mallu
      Vasta Mallu 30. mai 2020 at 15:27

      Aga kas sa said selle kohta siis neg. tagasidet? Või oligi kõigil suva? 😀

      • Avatar
        Vasta Annela 30. mai 2020 at 16:07

        Ebakindlalt ma ennast ei tunne. Mul 3 last ja olen ilusti vormis. Eks see ainult füüsilise tööga, sest trennides ma ei viitsi käia. Aga mind on väga häirima hakanud kurjusekorts… Ja juunis kavatsen selle ära täita…

      • Avatar
        Vasta Mari 31. mai 2020 at 12:14

        Kõik olid tegelt hulkult toetavad. Paljud naised tunnistasid pärast et nad on ka soovinud minna ja üks sõbranna isegi läks ja lasi endale ka teha. Mitte keegi (peale mu ema) ei ole midagi halba öelnud. Pigem toetati otsust. 🙂

        • Mallu
          Vasta Mallu 31. mai 2020 at 13:17

          no siis super ju!