AUTOJUTUD Kingiloos SÖÖK

Orgu lubas mulle uue auto osta ja ma annaks siis vana tasuta ära…

20. jaanuar 2019

Täitsa lõpp, ma ise ka olen praegu veits šokis sellest, mis toimub…Suvalisest naljast Orxiga on saanud “sajandi võitlus”, aga okei ma räägin teile lähemalt: Nimelt suutis Orgu mind ära rääkida ja õue lohistada powerwalkima, või midagi säärast, sest jumal teab, et joosta ma ei suuda enivei.  Nagu ikka ei jätnud ma kasutamata võimalust rääkida oma viimase aja põhinalja – seda, kuidas ma iga kord lasteaeda minnes ja sealt tulles hirmuga ringi vaatan, et keegi mind ei näeks, et ma saaks oma lapse kiirelt PAGASSIST välja võtta. Tegelikult nad mul päris hunnikus seal taga ei sõida, aga kolmas rida istmeid on lihtsalt ainult pagassist ligipääsetav. Seega peab Mari sõitma nagu Mehhiko tööline, auto pagassis. Ei osanud mina seda enne mõelda, vaatasin autoostul ainult seda, et lapsed autosse mahuks, aga KUIDAS mahuks, seda ma välja ei mõelnud. Ups!

Igatahes läks meie jutt kuidagi nii kaugele, et Erik viskas nalja, et kui ma oma eelmise eduka kavamüügi kampaania üle trumpan, siis ta võiks mulle tänutäheks suurema auto osta küll. Te oleks pidanud ta nägu nägema, kui ta aru sai, et ma seda nüüd kohemaid tõsise lubadusena võtsin. Ta küll üritas ennast päästa ja puterdas, et ma peaksin saama üle 3500 liituja ja et no täitsa uut autot ta mulle ka nüüd osta ei kavatse, aga lubas siiski, et suurema, uuema ja mugavama küll. Ja kui ma ei saa 3500 inimest enda tiimi, siis lubasin ma Erikule terve elu tasuta tööd teha – promoda, pildistada, kirjutada, mida iganes ta soovib…Eks ta sai aru, et ega minult midagi rahalist oodata ei ole, vaene kolme lapse ema, nagu ma olen ?

Nonii, nüüd läheb sõjaks, sest ma tahan uut autot ja tasuta tööd ka teha ei taha! Ja teie, teie tahate ju saleneda? Näiteks mina olen hetkel kava jälginud veidi üle kolme nädala ja alla on läinud umbes viis kilo. Mu kaalunumber pole neli aastat viiega alanud, nüüd algab! Ja ma avaldan teile ühe patuse saladuse -ma pole isegi 100% kava jälginud…Ma ei viitsi käia ja kaaluda ja gramme taga ajada oma kapsapeal. Hetkel teen lihtsalt retsepti järgi sööke ja kuna ma vahele ei näksi saiakesi, komme, ega kulista coca colat, siis need tervislikud toidud on kaalu aidanud langetada ka toidukoguseid kaalumata. Samas kellel probleeme ülesöömisega on, ei tohiks vist seda sellisel juhul nii kergekäeliselt võtta ja peaks pigem täpselt gramme jälgima, aga ma söön normaalse koguse, kuni kõht on täis ja tundub, et hetkel töötab ka nii.

tulemused kolme nädalaga

Et teie sama motiveeritud oleksite kui mina, siis teen ma pühaliku lubaduse – kui ma võidan ja Erik mulle uue auto ostab, annan mina enda ustava auto täitsa tasuta ja täis paagiga kellelegi, kes on minu lingiga kava ostnud ja toetanud minu eesmärki Eriku käest uuem auto välja nõutada. Isegi auto kirjutan uue omaniku nimele enda kulu ja kirjadega, seega saab võitja lihtsalt autosse istuda ja kodu poole ajama panna. Tundub ju hea idee?

Ühesõnaga siis kui ma leian 3500 inimest, kes tahavad ka oma salenemisteekonda Orguga alustada, või lihtsalt oma kava supersoodsa hinnaga pikendada, siis nüüd on teie võimalus, sest ühele annan ma oma auto. Ja siis saan mina uue auto. Ja siis me kõik saame suveks saledaks, et oma uute autodega randa sõita, eks?!

Ehk siis mine SIIA LINGILE, liitu kas 6ks või 12ks kuuks ja jäta mulle siia postituse alla kommentaar, et ostsid kava ära ja anna teada, miks sul just minu autot tarvis oleks. Kampaania kestab ainult 72 tundi, seega ega kaua siin mõelda pole. Seega kellel on huvi kaalu langetada või niisama tervislikke toite kokata ja ideid noppida, siis liituge heaga kavaga, eks! Kui ostate 12ks kuuks, siis maksab kava üheks kuuks ainult 2.49€! Ja loomulikult saavad osaleda ka need, kellel kava olemas, sest sama lingi kaudu saab oma kava ka pikendada ja seetõttu autoloosis osaleda.

Me pole veel Orguga kokku leppinud, et milline see uus auto olema peaks, aga no KUI ma peaks teid 3500 kokku saama, eks siis hakkan valima kasutatud autode seast mingit paremat varianti. Mis Orgul ikka üle jääb, kui minu valikuga leppida. Ja kohe kui ma uue kätte saan, siis annan ka vana ära  – veebruarikuus saab uus omanik auto kenasti kätte. Ja tegelikult on minu auto ka aus ja hea. Ma ju ostsin ta alles novembris, lasin üle kontrollida, hooldus on tehtud, õlid vahetatud, all tutikad naelrehvid ja üldse on ta tore masin, aga korraga kolme lapse vedamiseks on see pigem nadi. Siis veel, kui tihti kolme ei pea sõidutama, ainult mõnikord. Aga parim on ta kahe lapsega. Suur, mahukas, mugav, automaat käigukast, külgedele libisevad uksed (et lapsed ei peksaks parklas teiste autosid sodiks) ja üldse idekas pereauto! (Kuna see kampaania nii kiiruga üles läks, siis mingis uudiskirjas oli, et mu tagumised uksed ei tööta, töötavad küll, lihtsalt seal on turvavarustus ees ja ma ei saa istet alla panna, et kolmandasse ritta Mari panna ?)

PS! Jagan teile täna homme- blogis ka retsepte, mis ma viimasel ajal söönud olen. Osa Orxi varamust, aga osad olen ise kompunninud ja need on saanud Orgu heakskiidu. Aga tavai, LETS DO IT, eks. Paneme Orgu mulle uut autot ostma, sest ma juba tahan eelmise kellelegi teist ära kinkida ✌️✌️✌️

 

Loe ka neid postitusi!

210 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Liis-Marie 23. jaanuar 2019 at 19:23

    Ostsin kuue kuu oma! Let’s do this ???? osalen ka auto loosis 🙂

  • Avatar
    Vasta Sigrid 23. jaanuar 2019 at 13:40

    Sul võiks arvesse minna ka need eelmised liitumised, mis sa Brigittega võistlusel said…
    Ilmselgelt suur hulk inimesi siis juba liitus ja paratamatult enam sama numbrit kätte saada kõigest vähem kui kuu hiljem on suht keeruline.

  • Avatar
    Vasta Anu 23. jaanuar 2019 at 11:30

    Liitusin. Uus auto saadaks meie 25-aastase auto pensionile.

  • Avatar
    Vasta Catlyn 23. jaanuar 2019 at 11:01

    Meie oleksime väga õnnelikud auto üle kuna sõidueksam on veebruaris ning kolmel mürakarul oleks hea meel kui saaks kohe ka autoga tripima minna ?

  • Avatar
    Vasta Raili 23. jaanuar 2019 at 10:59

    Liitusin ???

  • Avatar
    Vasta Kätlin 23. jaanuar 2019 at 10:45

    Liitusin aastaks! Sain ka hiljuti juhiload, nüüd oleks ainult autot vaja. ?

  • Avatar
    Vasta Alice 23. jaanuar 2019 at 10:19

    Ostsin 6 kuu oma prooviks ? Eks näis, kuidas läheb.

    Meie perele kuluks ka auto väga ära kuna 4 lapsega bussidega seiklemine suht keeruline. Vahva oleks kui oleks auto, saaks lastele näidata suvel erinevaid Eestimaa paiku. Siis läheks ka kohe lube tegema, kunagi tegin aga aegunud erinevatel põhjustel. Ja no tavalisse sõiduautosse meie pere ei mahuks ka ju ?

  • Avatar
    Vasta Reili 23. jaanuar 2019 at 09:06

    Liitusin kavaga. Teine auto kuluks hästi ära, sest pere suurenemas ja ise oleks hea lastega ringi sõita, kui mees tööl on.

  • Avatar
    Vasta Liis’u 22. jaanuar 2019 at 23:44

    Liitusin. Eelmisel korral juba mõtlesin, Aga tookord jäi see “mõeldud mõeldud” kategooriasse. Seekord “mõeldud tehtud” auto oleks muidugi väga lahe võita Ja nimekiri, miks seda vaja läheb on väga pikk. Näiteks ei mahu me mitte kuidagi 1,5 kuu pärast oma praegusesse autosse perega enam ära, sündimas on kolmas laps. Mulle hetkel tundub “pagassist lapse välja võtmine” parem variant kui see, et keegi meist alati maha peaks jääma. Samuti ei ole praegune auto enam kuigi usaldusväärne. Liituma motiveeris hetkeline kehv enesetunne, mis Ma usun/Loodan, muutuks parema toitumisega, Aga hetkel nii rasedana Ja Kahe pisikese lapsega ei ole seda loovust pidevalt midagi head Ja tervislikku välja mõelda.

  • Avatar
    Vasta Asso 22. jaanuar 2019 at 21:21

    Naisele on autot vaja ja mõned kilod võiks alla võtta küll 🙂

  • Avatar
    Vasta Kertu V 22. jaanuar 2019 at 19:26

    Pikentatud!! Loodan auto võidule, autot oleks väga vaja, hetkel küll üks on aga meil mõlemil vaja lastega ringi sõita oleks mugavam!! 😛 Ehk saad ikka kokku liitujad!

  • Avatar
    Vasta Hanna 22. jaanuar 2019 at 13:13

    Ostsin kava. Autot oleks vaja, sest kohe hakkame koos peikaga autokoolis käima ja motivatsiooni oleks rohkem, kui auto oleks juba olemas 😉

  • Avatar
    Vasta Heleni 22. jaanuar 2019 at 10:33

    Liitusin, sest kolme lapsega on kilosid liiga palju juurde tulnud. Uut autot oleks väga vaja, kuna mul kolm last ja seepärast on auto meil tarbeese. Aga autol juba kaks aastat mootori tuli päleb, iga päev palvetan, et auto mootor kokku ei jookseks….

  • Avatar
    Vasta Kelli 22. jaanuar 2019 at 06:14

    Liitusin kuueks kuuks. Laps saab kohe kahe aastaseks ja raseduse lisakilod pole ikka kuhugi kadunud! Ja no kingitud auto kapoti alla ju ka ei vaataks, muudkui söidaks ainult!

  • Avatar
    Vasta R. 22. jaanuar 2019 at 00:49

    Tsau, osalen, mul on peres kaks last ja sumpa ripub, täiega tahaks lapsi turvaliselt transportida, pliis help 🙂 Love u orgu. mweie kodune toit tönu sinule nii palju parem 🙂

  • Avatar
    Vasta Liis 21. jaanuar 2019 at 23:53

    Liitusin 🙂 endal oleks niii tore beebiootuse lisakilodest lahti saada ja mehel ka kaasa elamisest vatsake ees ? ja autot oleks mul hädasti vaja, sest elan linnast väljas ja ühte autot on jube raske jagada. Teiseks oleks autot vaja ka selleks, et saaksin õppesessioonidel koolis käia ja ei peaks enam busside seiklema või siis kursaõde kiusama. 🙂

  • Avatar
    Vasta Priit A 21. jaanuar 2019 at 22:43

    Liitusin ka Orxi kavaga ☺️ Liitusin eelkõige sellepärast, et ka minu elukaaslane võttis omale toitumiskava ja meil on omavahel väikene challenge, kumb suveks paremasse vormi saab ??‍♂️ Viimased pool aastat olime elukaaslasega mõlemad teise lapsega kodused (mina siis isapuhkusel) ning kogusin mõnusasti l(isa)kilosid, et ikka issi moodi välja ka näha ? Auto kuluks marjaks ära, kuna elukaaslane tegi veel viimasel hetkel (31. Detsember) oma juhiload ära ja nüüd käib võitlus selle üle, kumb rooli pääseb ?

  • Avatar
    Vasta Katariina 21. jaanuar 2019 at 22:19

    Liitumine tehtud, et mõned beebikilod kaotada. Suurem auto kuluks ära ja eriti tore, kui saaks külmal ajal sooja autosse istuda 🙂

  • Avatar
    Vasta Kristiina 21. jaanuar 2019 at 21:16

    Liitusin 🙂 Autot oleks vaja, et saaks mugavamalt ringi liikuda.

  • Avatar
    Vasta Arde Kai 21. jaanuar 2019 at 20:34

    Liitusin, loodan, et kavast on abi ja auto võit oleks ka hea 🙂

  • Avatar
    Vasta C 21. jaanuar 2019 at 20:20

    Kava sai eile kiiresti kiiresti tellitud nii kui postitust nägin 😀 peale eelmise sooduka maha magamist kahetsesin täiega 😀 Autot võiks vahelduseks niisamagi vahetada ja suurema/mahukama auto vastu pole küll kellelgi midagi ?

  • Avatar
    Vasta Merka 21. jaanuar 2019 at 19:46

    Liitusin 🙂 Uuem auto oleks hea ning lihtsustaks liikumist.

  • Avatar
    Vasta Marsu 21. jaanuar 2019 at 19:45

    Liitutud. Hakkasin just autokoolis ka käima 🙂

  • Avatar
    Vasta Mari 21. jaanuar 2019 at 19:19

    Liitusin ?

  • Avatar
    Vasta GM 21. jaanuar 2019 at 19:04

    Liitumine tehtud! Auto läheks peres kohe kasutusse, kõikidel omad käimised ning see lihtsustaks logistikat :-).

  • Avatar
    Vasta Krissu 21. jaanuar 2019 at 17:49

    Hea müügimutt oled ikka!
    Sellisest toitumiskava sooduspakkumisest koos võimalusega saada enda valdusse suurem auto ei saa ju loobuda 🙂
    Igatahes. Mina, toitumiskavade müügikampaaniatest seni kauge kaarega möödakäinu, otsustasin proovida oma liigsest 5 kilost lahtisaamist sinu jagatud lingi kaudu ja autoloosis osalen ka 🙂 võitnud pole ma elua midagi, ehk siis seekord. Milleks ma kasutaksin sinu autot? Peamiselt inimeste abistamiseks – nimelt osutan raske haigusega inimestele erinevaid abistavaid teenuseid ja liikumisraskusega inimestele transpordivõimalusi pakkuda oleks suurema autoga palju lihtsam!

  • Avatar
    Vasta Mare 21. jaanuar 2019 at 16:31

    Liitusin. Uut autot oleks vaja, et kogu perega sõita saaks, lapsi on niii palju.

  • Avatar
    Vasta Mai-Riin 21. jaanuar 2019 at 15:37

    6 kuu kava tellitud, autot sooviks, sest praegu kipub ruumi väheks jääma ?

  • Avatar
    Vasta Helen 21. jaanuar 2019 at 15:14

    See auto oleks praegu nii õige asi. Lähen see nädal sõidueksamile ARKi ning koduse kahelapse emana endale hetkel autoostu lubada ei saa, samas vajadus on suur (plaan muidu ehk kellelgilt laenata ajutiselt). Erilisi nõudmisi uuele autole pole peale selle et see mahutaks lapsed ja mu vanemad ning nagu ma aru saan siis just sinu auto sellele kriteeriumile vastab. Istun pöidlad pihus. Enne suundun kohe ka kava ostma.

  • Avatar
    Vasta Lea 21. jaanuar 2019 at 15:02

    Liitusin ja hakkan ka orgutama

  • Avatar
    Vasta J 21. jaanuar 2019 at 14:53

    Pidin juba paar päeva tagasi selle kava soetama, aga koguaeg läks meelest. Eile kui su postitust nägin, tellisin kohe ära 🙂

  • Avatar
    Vasta Kristina 21. jaanuar 2019 at 14:40

    Kava ostetud 🙂 Meie perele on uut autot kohe hädasti vaja.

  • Avatar
    Vasta Lilian 21. jaanuar 2019 at 14:22

    Kava ostetud! Auto oleks super boonus, et sellega realiseerida mõni unistus. 🙂

  • Avatar
    Vasta Britta 21. jaanuar 2019 at 13:49

    Kava ostetud.. veidi küll kardan, sest ka mul oli ammu Fitlap tellitud ja siis ma ei saanud midagi seal aru ning tundus keeruline. Ehk ma maksin ära ja ei kasutanudki 😀 Orgu kava tundub mõistlikum, kunagi proovisin neid tasuta päevi seal ja mulle meeldis rohkem. Lisaks läksin suvel autokooli ja nüüd vaja vaid kooli sõidueksam teha + ark. Muidugi annaks auto võit hulga motti kiirelt eksamid tehtud saada.

  • Avatar
    Vasta Anna 21. jaanuar 2019 at 13:08

    Ostsin ka poole aasta kava, oleksin juba eelmine kord ostnud aga kahtlesin veidi, kas ja kuidas hakkama saan üldse. Kolm kuud tagasi sündis meie perregi pisike ja ega need lisakilod ise väga ära ei kao. (Rasedusega tuli juurde üle 20kg.) Niiet loodan väga toitumisega vormi saada ja lisaks kaob ära mure, mida õhtusöögiks teha. Win-win! Ja sinu auto sobiks täpselt suveks tripimiseks. Plaanis teha suvel pikem sõit ja eestit avastada?

  • Avatar
    Vasta Karin 21. jaanuar 2019 at 13:03

    Mina liitusin ka, saagu mis saab. Kuigi ma pole kunagi mingi eriline kava jälgija olnud. Aga uut autot tahaks saada ju. ?

  • Avatar
    Vasta E 21. jaanuar 2019 at 12:36

    Tehtud!? Eesmärgiks on vaheldus ja uued ideed tavapärasele menüüle ning kui veel kaalust natuke alla ka läheks, siis see oleks juba lisaboonus!??
    Autot ei soovi, loodame, et võidab see, kellel seda reaalselt kõige enam vaja on.?
    Hoian pöialt, et sulle uus auto tuleks!

  • Avatar
    Vasta M 21. jaanuar 2019 at 12:28

    Jipiii, eelmise kampaania ajal ei jõudnud osalema, nüüd on see viga parandatud 🙂 Hakkame siis kilosid kaotama ja loodame loosiõnnele, et lõpuks ometi vähe suurem ja korralikum auto saada. Sest meie praegune tõld on nii väike, et lapsega reisides on lausa ohtlikult vähe ruumi ja asjad tihtipeale salongis istmete peal (mis avarii korral oleks väga paha).

  • Avatar
    Vasta Birgit 21. jaanuar 2019 at 12:27

    Kava olemas! Uut autot sooviks, kuna meie vana auto on juba üsna päevi näinud ja pidimegi hakkama just paremat/värskemat otsima – tahaks oma beebit (tulevikus ilmselt ka kahte) ikka turvaliselt vedada ja sinu auto tundub selleks idekas 😉

  • Avatar
    Vasta Maria Kivari 21. jaanuar 2019 at 12:15

    Mina liitusin ka! Tegin endale enne jõule nabarõnga, lootuses, et ehk motiveerib suveks ilusaid kõhulihaseid saama. Nüüd motiveerib auto võitmine ka! Kohe väga, sest kui kõik hästi läheb, saan veebruaris juba load kätte! Cant imagine, et saaksin siis kohe oma autoga saledama suve poole sõita <3

  • Avatar
    Vasta Leane Jefimova 21. jaanuar 2019 at 11:31

    No proovin siis ka järgi 🙂 eks peale sünnitust kulub tervislik toitumine ära. Ja auto oleks ka super, kuna nüüd on meil väike perelisa!

  • Avatar
    Vasta Anette 21. jaanuar 2019 at 11:28

    Liitusin kavaga, ning auto kingiksin oma vanemale õele, kes hiljuti mind esimest korda tädiks tegi, tema vääriks kindlasti suuremat autot, kui tal praegu on. Lisaks tahaks ma ise tervislikumaid valikuid toidulaual teha, siiani olen ikka täitsa suvalt midagi näksinud, vahel isegi mitu päeva söömata olnud.

  • Avatar
    Vasta K 21. jaanuar 2019 at 11:27

    Jep, i’m in. Ostsin ükspäev suure hurraaga 2 nr väiksema lõpukleidi suveks valmis, on ju siis vaja alla võtta ??
    Uuema auto üle oleks lihtsalt õnnelik, sest kaua oma vanakesi ikka piinata, las nad olla pühapäevaks.

  • Avatar
    Vasta K.M 21. jaanuar 2019 at 10:42

    Uus aata,uus algus! Aastaks liitumine tehtud. 3.5kuud tagasi sündis meile beebi ning vaja oleks veidi õhemaks saada ?
    Ja auto,muidugi tahan võita perele uue.?

  • Avatar
    Vasta Mai Lember 21. jaanuar 2019 at 10:05

    Ostsin kava ära kuueks kuuks, puhtalt sellepärast, et eelmise kampaania magasin maha. Või noh ei suutnud otsustada. ? Autot vist nagu vaja otseselt pole. No suuremat autot läheb perele vaja, sest eelmise eest viimasel päeval lisandus väike printsess meie perre, aga kolme lapsega jääb see auto vast väikeseks. ? Vaevalt, et poegadest keegi soovib Mehhiko tööliseks hakata.
    Sulle aga edu Orksi võitmises.tee talle säru ??

  • Avatar
    Vasta Liisu 21. jaanuar 2019 at 09:44

    Liitusin. Olen päris kaua aega olnud oma tipp kehakaalus ja peale lapse sündi nüüd võiks küll mõned kilod kaotada.
    Üleüldse aju ei suuda mõelda mida süüa teha. Nii, et retsepti ideesi väga vaja. Ahh aga autot oleks ka vaja. Ehk, siis ma suudaksid lõpuks oma arki sõidueksami ära teha mida ma koguaeg edasi lükkan. Kui auto oleks päriselt olemas, siis äkki see motiveeriks mind käblemini seda tegema.

  • Avatar
    Vasta Janely 21. jaanuar 2019 at 09:42

    Ostsin ka kava. Õde saatis mulle koguaeg oma õhtusöögi pilte ja ajas tiba kadedaks. Nüüd see pakkumine ja pidi ju kohe ära ostma. Auto annaks õele, tal enda omaga kehvasti ja lapsega vaja käia, Ning tööl ja koolis ka veel. Muidugi ka kuna tema just mind kõige rohkem sõidutab kui Eestis olen 🙂

  • Avatar
    Vasta Kristel 21. jaanuar 2019 at 09:33

    Tere!
    Liitusin kavaga, sest
    * sünnitasin 4,5.kuud tagasi neljanda lapse ja loomulikult soovin püüelda ilusama vormi poole
    * meie peres on praeguseks kuus liiget, kuid meil siiani peres viiekohaline sõiduk (jah, ma reisin sellega enamjaolt üksi lastega lasteaeda/trenni/poodi vms aga pere väljasõite me ei tee. Selleks puhuks tuleb suurem auto kas laenata või rentida).
    * uus aasta on alguses ning suur soov on raha koguda, et aasta lõpuks oleks mõistlik summa koos. Kuna Orgu kavadega peaks hoidma toidu arvelt kokku, siis see liitumine on meie perele suureks abiks, et toidukulusid vähendada ning püsida “reel”.
    * suvine perereis lastega oleks garanteeritud 🙂
    * mu mees räägib IGA PÄEV miljon korda, et tahaks parema auto meile osta aga ma ei ole lubanud (see on minu jaoks vaid tarbeese ja ma ei raatsi liisingule vms lisakulu tekitada). Aga ma ütlen ausalt, mul nendest auto24 piltidest kõriniiiiii, sest ma ei jaga nendest midagi! Ta ei saa sellest aru!!! 😀
    * lugesin su postitust ja jäin mõtlema autole, lugesin mehele ka ette ja ütles, et proovi. Vastasin, et ma niikuinii ei võida aga ostmata ei saanud kava jätta, ÄKKI VÕIDAN?! See auto kuluks meie perele nii ära praegusel hetkel!

    Soovin kõigile edu ja rõõmsat meelt!

  • Avatar
    Vasta Kairit 21. jaanuar 2019 at 09:33

    Kava ostetud, 12 kuud ja läbi Malluka lingi. Tänud sulle, et andsid mulle selle lükke, kava osta.
    Mallu autoga oleks eriti tuus ringi sõita, meie pere küll 4-liikmeline, aga pikematel trippidel jääb 5-kohaline auto ikka väikeseks. Laste toolid ka autos sees, siis reaalsuses on meie 5-kohaline auto 4-kohaline.

  • Avatar
    Vasta Pauliine 21. jaanuar 2019 at 09:24

    Kava pikendatud aasta võrra ja autot oleks vaja, sest mu ustav vw ratsu saab märtsis 20aastaseks ja ilmselt enam kaua mind edasi ei vea ?? ja super hea oleks ikkagi maale vanaemale külla minna koos lapsega ❤️

  • Avatar
    Vasta Merili 21. jaanuar 2019 at 09:12

    Kava ostetud! 🙂 Mulle meeldis Sinu mõtlemine, müü auto maha, reisi Kuubale ja raha jääb veel ülegi 😀 😀

  • Avatar
    Vasta Kaili 21. jaanuar 2019 at 08:07

    Ostsin kava ära ja kes siis omale eelsoojendusega autot ei tahaks.

  • Avatar
    Vasta Pilleriin 21. jaanuar 2019 at 07:19

    Liitusin. Soovin uut autot, sest see on mahukam kui vana.

  • Avatar
    Vasta KAISA 21. jaanuar 2019 at 06:09

    Hei Maallu! Ostsin kava ära ja hakkan põnevusega katsetama 😀
    Loodan, et loosiõnn naeratab minule. Elan maal, siis on vaja kindlasti autot, millega linna vahet sõita 🙂

  • Avatar
    Vasta Kristiina 21. jaanuar 2019 at 03:53

    Liitusin aastaks, et saada inspiratsiooni retseptidest, tõesti isuäratavad näevad välja ja juba leidsin mõne huvitava mida proovida! Nomnom, ila voolab.

    Autot oleks vaja küll- igapäevaeluks. Konkreetne oleks ideaalne, kuna pagassi mahuks koer ilusti ära, kellega palju metsas käin, kuid alati selleks autot laenama pean.

  • Avatar
    Vasta J 21. jaanuar 2019 at 02:41

    Kava ostsin rohkem retseptideks, ise köögis eriti loominguline pole. Auto võiks olla lubade motivatsiooniks!

  • Avatar
    Vasta Kristel K. 21. jaanuar 2019 at 00:27

    Tere!
    Liitusin kavaga, sest
    * sünnitasin 4,5.kuud tagasi neljanda lapse ja loomulikult soovin püüelda ilusama vormi poole
    * meie peres on praeguseks kuus liiget, kuid meil siiani peres viiekohaline sõiduk (jah, ma reisin sellega enamjaolt üksi lastega lasteaeda/trenni/poodi vms aga pere väljasõite me ei tee. Selleks puhuks tuleb suurem auto kas laenata või rentida).
    * uus aasta on alguses ning suur soov on raha koguda, et aasta lõpuks oleks mõistlik summa koos. Kuna Orgu kavadega peaks hoidma toidu arvelt kokku, siis see liitumine on meie perele suureks abiks, et toidukulusid vähendada ning püsida “reel”.
    * suvine perereis lastega oleks garanteeritud 🙂
    * mu mees räägib IGA PÄEV miljon korda, et tahaks parema auto meile osta aga ma ei ole lubanud (see on minu jaoks vaid tarbeese ja ma ei raatsi liisingule vms lisakulu tekitada). Aga ma ütlen ausalt, mul nendest auto24 piltidest kõriniiiiii, sest ma ei jaga nendest midagi! Ta ei saa sellest aru!!! 😀
    * lugesin su postitust ja jäin mõtlema autole, lugesin mehele ka ette ja ütles, et proovi. Vastasin, et ma niikuinii ei võida aga ostmata ei saanud kava jätta, ÄKKI VÕIDAN?! See auto kuluks meie perele nii ära praegusel hetkel!

    Soovin kõigile edu ja rõõmsat meelt!

  • Avatar
    Vasta Liisu 21. jaanuar 2019 at 00:23

    Kava soetatud ja auto kuluks ka marjaks ära ☺️

  • Avatar
    Vasta Anita 21. jaanuar 2019 at 00:00

    Kava ostetud ja soovin osaleda loosimises. Autot on vaja, kuna hetkel 2 last- üks 3-kuune ja teine 4-aastane ning tihti on vaja liikuda 5-kesi. Hetkel oleme lahendanud selle nii, et suurem laps on turvatooliga ees ning väike hälliga taga ning siis punnitame end kahekesi sinna taha turvahälli kõrvale istuma nii, et kummalgi üks kann õhus 😀 Pikki sõite nii ei tee aga hädavajalikud sõidud saavad tehtud 🙂

  • Avatar
    Vasta Kaisa 20. jaanuar 2019 at 23:47

    Kava olemas.
    Mis autoga teeks? Sõidaks mööda ilma ringi?

  • Avatar
    Vasta A 20. jaanuar 2019 at 23:35

    Me tahaks ka autot võita, tahaks suvel roadtrippi teha ja kõik oma ja lapse asjad mugavalt autosse sisse mahutada ?
    Kavaga liitusin pooleks aastaks, loodan selle ajaga “ree peale saada” ja siis pool aastat oma jõududega proovida.

  • Avatar
    Vasta Aire 20. jaanuar 2019 at 23:33

    Liitusin! ? Meil on peres nüüdseks 2 last ja korralik pereauto kulub ju ära ? ma ei tea kedagi, kes ei tahaks omale uut autot ? Mina tahan!

  • Avatar
    Vasta Elen 20. jaanuar 2019 at 23:27

    Liitusin kavaga, autot oleks vaja, sest pean igal nädalal Tallinna ja Viljandi vahelt sõitma, et kodus ja koolis käia, läheb tüütuks bussi ja rongi sõit koos kottide ja muude vidinatega. Samuti oleks tore iga nädal vanaema turule sõidutada 🙂

  • Avatar
    Vasta Kerttu 20. jaanuar 2019 at 23:24

    Liitusin, vaja 7kg maha saada ja mehel 10kg
    Kogu pere salenema ?

    Autot tahaks ka, vana võtab palju kütust ja axkid tool mahub napilt ära.

  • Avatar
    Vasta Viivika 20. jaanuar 2019 at 23:23

    Liitusin, plaan on vana auto pisut uuema vastu välja vahetada. Nii et see oleks igati hea diil, pisut saleneda ja uuema autoga sõita ??

  • Avatar
    Vasta Viivika 20. jaanuar 2019 at 23:14

    Liitusin, plaanime just oma vana auto pisut uuema vastu välja vahetada. Nii et see oleks igati hea diil. ??

  • Avatar
    Vasta Pirx 20. jaanuar 2019 at 22:58

    Liitusin. Jään jälle beebiga koduseks ja et siit külavahelt liikuma pääseks aeg-ajalt, kuluks teine auto ära, kuna praegust autot kasutab mees töökäimiseks.

  • Avatar
    Vasta Helen 20. jaanuar 2019 at 22:55

    Kava ostetud ja autot oleks tarvis, sest lihtsalt why not??

  • Avatar
    Vasta Jansa 20. jaanuar 2019 at 22:50

    Liitusin! Auto lahendaks karupepus metsas elava seni 1 autoga pere logistikaprobleemid 🙂

  • Avatar
    Vasta Sille 20. jaanuar 2019 at 22:34

    Liitusin! Liitumisega koos auto?? Sobib?!

  • Avatar
    Vasta Kd 20. jaanuar 2019 at 22:29

    Ostsin kava 12ks kuuks. Eelmise sooduspakkumise magasin maha, aga super, et saab uuesti selle soodsalt soetada. Ja muidugi auto võiduvõimalus on suureks boonuseks! Ise ei ole autot kunagi omanud kuigi load olemas alates 2007 aastast.

  • Avatar
    Vasta Marika 20. jaanuar 2019 at 22:11

    Liitusin kavaga, loodaks suveks -10 kg saada ? Auto sobiks meie kolmelapselisele perele, sest 2 last ei vaja enam turvavarustust.

  • Avatar
    Vasta Karina 20. jaanuar 2019 at 21:59

    Liitusin! Kolisime linnast vàlja ja mees hommikust ôhtuni tööl. Olen kahe vàikse lapsega pidevalt üksi ja oleks tore lastega mujale jôuda kui Peetri Selverisse- tegelt ei jôua ma isegi sinna. Nàgin hulga vaeva ja sain load nàdal enne sûnnitust kàtte- peres 1 vana auto aga sellega saan sôita korra nàdalas joogasse, muul ajal kasutab autot mees. Tahaks ennast iseseisvamana tunda

  • Avatar
    Vasta Katk 20. jaanuar 2019 at 21:50

    Mina liitusin ka 🙂 Autor oleks tarvis kuna meil sündis kuu aega tagasi pisibeebi ja müüd kuluks auto peres ära.

  • Avatar
    Vasta Irmi 20. jaanuar 2019 at 21:50

    Liitusin

  • Avatar
    Vasta Kaie 20. jaanuar 2019 at 21:34

    Liitusin ka ära, kuna oleks vaja suveks 10 kilo alla võtta. Sünnitasin novembris kolmanda lapse ja tänu sellele on tulnud ülekilod.
    Samuti oleks mul vaja just sinu autot, et sellega vurada suvel koos perega Pärnumaa randa.

  • Avatar
    Vasta Signe 20. jaanuar 2019 at 21:23

    Kava ostetud. Auto müüksin maha ja läheksin reisile 🙂

  • Avatar
    Vasta Kairi 20. jaanuar 2019 at 21:14

    Oi kui ammu olen mõelnud osta toitumiskava ja vaadata, kas suudan ennast kokku võtta ning seda jälgida. Nüüd siis on see tehtud. Loodetavasti on tulemuseks tervislikum mina ja sinul 1 samm lähemale võidule. – 2in1 🙂
    Sinu eelsoojendusega auto oleks lihtsalt üks imeline boonus.

  • Avatar
    Vasta Lagle 20. jaanuar 2019 at 21:11

    Liitusin samuti, suur tänu teile mõlemale, et andsite tõuke ometi kaalu langetamien käsile võtta! Auto annaksin õele, et tal oleks lihtsam lapsi kooli vedada.

  • Avatar
    Vasta Kaili 20. jaanuar 2019 at 20:58

    Ostsin ka poole aasta kasutusaja, see juba ongi hea põhjus see auto omale näpata, et Orgu sulle ikka uuema ja parema ostaks 🙂

  • Avatar
    Vasta Marta 20. jaanuar 2019 at 20:52

    Liitusin,sooviksin autot kuna endal pole aga aegajalt oleks vaja ikka sõita 🙂

  • Avatar
    Vasta Liisi 20. jaanuar 2019 at 20:51

    Kava ostetud! Auto müüksin maha, et saada kogumiskontole veel suurema puhvri päris oma kodu ostmiseks! 🙂

  • Avatar
    Vasta Laura 20. jaanuar 2019 at 20:22

    Liitusin ?

  • Avatar
    Vasta Ly 20. jaanuar 2019 at 20:13

    Liitumine tehtud ja edasiminek nyyd muud kui loosiõnnele lootma jääda. Autot oleks vaja, et oma pisipiigaga vanaemale kylla sõita.

  • Avatar
    Vasta Aile 20. jaanuar 2019 at 20:11

    Mind kaevati ka kohtusse niiet hea oleks oma auto liisingust lahti saada ja samas siiski autot omada sest noh..elan kohas kust ei pääse muidu liikuma. Seega tegin ka liitumise, rasedana küll jälgida ei plaani…

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 20. jaanuar 2019 at 20:46

      oohhoo, mis puhul siis sind kaevati 😀

  • Avatar
    Vasta Kersti 20. jaanuar 2019 at 20:09

    Kava soetatud 🙂 Autot otseselt vaja pole, kuna endal on täitsa ok olemas, aga võita tahaks ikka… teeks selle auto rahaga Orgu reisi ?

  • Avatar
    Vasta Karmen 20. jaanuar 2019 at 19:49

    Liitusin! Autot tahaksin võita oma õele ja tema perele 🙂

  • Avatar
    Vasta Liisi 20. jaanuar 2019 at 19:41

    Kava ostetud sinu lingi kaudu ja uut autot oleks vaja küll, et ka lapsed paremini ära saaks mahutada kui siiani 😀

  • Avatar
    Vasta Katri 20. jaanuar 2019 at 19:35

    Kava on ostetud. Uut autot oleks vaja sest vana laguneb.

  • Avatar
    Vasta Liis 20. jaanuar 2019 at 19:32

    Rääkisid mu ära – omal käel tubli olemist ja salenemist alustasin ise nädal tagasi, aga no kui lisaks vajalikule 10kg allavõtmisele auto ka veel kauba peale saaks, siis polnud siin midagi mõelda, edasi kütan hr Orgu näpunäidete järgi!

  • Avatar
    Vasta Sigrid 20. jaanuar 2019 at 19:25

    Pikendasin ka oma liitumist sinu lingi kaudu 🙂 🙂

    Autot oleks ka vaja tõesti – Kevadel jään töölt eemale ja seega jään ilma ka tööautost, mis teeb elu väga keeruliseks arvestades, et elan linnast väljas suht keset metsa ja lähimad poed ja muud asutused asuvad vähemalt 10 km kaugusel.

  • Avatar
    Vasta Helina 20. jaanuar 2019 at 19:20

    Kui autoparanduse peale kulub juba 600€, siis enda peale võin küll selle 20€ kulutada ?

  • Avatar
    Vasta Kerly 20. jaanuar 2019 at 19:17

    Nonii, vot kui palju võib üks auto motiveerida end kokku võtma ja tellida toitumiskava. Kaalu langetada ja autot – mõlemat on hädasti vaja. Rasedusega võtsin juurde 20kg, peale sünnitust jäi 4kg puudu, et algkaal tagasi saada, aga kaal jäigi seisma, kuni ükshetk hakkas kaalu taas juurde tulema. Ma ei suutnud end kokku võtta, et toitumiskava tellida, SEST MA ARMASTAN SÜÜA ??? Ammu juba su blogis vaadanud, et misasja, sa saad nii maitsvaid sööke süüa ja nüüd aitab, ma tahan ka maitsvaid sööke, aga samas ka suveks saledaks saada- 2in1 miks mitte noh.
    Ja miks autot vaja … tundub mõnus suur auto, et minna suvel lapsega (vaatab vbla võtame issi ka ?) Eestimaad avastama. Ja autot ikka muul ajal ka vaja, sest elame maal, kus on üks pisike külapood, aga sealt ei saa kõike vajaminevat (esimene suurem pood 11km kaugusel). Muidugi oleks tore omada päris enda autot.
    Aitäh Mallukas, et motiveerisid mind Orgu toitumiskava tellima, hakkan nüüd kokkama.

  • Avatar
    Vasta JuliaR 20. jaanuar 2019 at 19:14

    Kaaluga mul otsest muret ei ole, aga söön väga ühekülgselt ja poolfabrikaate. Kava ehk aitaks tervislikumaid valikuid teha.
    Autoga oleks hea lapsi viia kooli-lasteaeda-trenni jne, oleks mugavam ja kiirem 🙂

  • Avatar
    Vasta Triin 20. jaanuar 2019 at 18:49

    Liitusin ka!?

  • Avatar
    Vasta Krissu 20. jaanuar 2019 at 18:49

    Ostsin lõpuks kava ära, sest eelmisel korral jäin liiga kauaks mõtlema! 🙂
    Suuremat autot on ka vaja! 😉

  • Avatar
    Vasta Eva 20. jaanuar 2019 at 18:42

    Ok, ma mõtlesin ümber.
    Ma müüksin selle auto maha ja peaksin pulmad ?

  • Avatar
    Vasta Teele 20. jaanuar 2019 at 18:26

    Tellisin ka 6 kuuks ära. Muidu treenin ja treenin aga magu ikka maani. ? olen varem ka orgu järgi toitunud ja kaotasin 4 kg ühe kuuga. ? edu kõigile.

  • Avatar
    Vasta E K 20. jaanuar 2019 at 18:17

    Ostsin kava ära. Autost otse ja ausalt. Kuna suvel on tulemas pulmad, siis selle auto müügist tulev tulu oleks suureks abiks meie pulmade korraldamisel..ehk ei peaks leppima mõne sellise teenusega, kes on ainult rahakotisõbralik vaid saaksime lubada mõnd sellist teenust, mida päriselt tahaksime oma pulma, kuid rahakott ei kannata 🙂
    JA muidugi, kes siis ei tahaks pulmadeks ideaalses vormis olla 😀 Seega- kaks ühes!

  • Avatar
    Vasta Helena 20. jaanuar 2019 at 18:10

    Kava ostetud ja autot tahaks väga väga endale, oleks ikkagi esimene päris oma. ??

  • Avatar
    Vasta Kaja 20. jaanuar 2019 at 18:10

    Mina olen mitu korda edasi lükkand Orgu kava tellimist, aga nüüd on see tehtud. Olles 30ndl beebiootel on just see parim variant, sest Orgu on mõelnud ka minusuguste peale! Miks just mulle uus auto? Praegune auto ajab küll hädapärast asja ära, aga kuna beebi on tulemas, siis kuluks suurem ja mugavam auto ära küll! Tiim Mallukas! ?

  • Avatar
    Vasta Mann 20. jaanuar 2019 at 18:03

    Kava olemas 🙂
    Austraaliast tagasi kodumaale tulles oleks autot vaja küll 🙂

  • Avatar
    Vasta E 20. jaanuar 2019 at 18:01

    Liitusin! Auto kingiksin isale!

  • Avatar
    Vasta Kärt 20. jaanuar 2019 at 18:00

    Kava liitumine soetatud ja mis oleks veel parem,kui eelsoojendusega auto 🙂 mida kasutaksin tädi kohuseid täites, viiksin õe ja venna lapsed kõik koos näiteks lennusadamasse muuseumi!

  • Avatar
    Vasta T 20. jaanuar 2019 at 17:54

    Mul aasta kava tellitud. Auto ? on küll olemas aga vanematel lastel ehk vaja ja mul hea mott pekki põletada ???‍♂️?‍♂️

  • Avatar
    Vasta Mare 20. jaanuar 2019 at 17:52

    Ostsin kava ära. Tahaks vähemalt raseduseelse vormi tagasi saada. Pisikese beebiga autot kah vaja:)

  • Avatar
    Vasta A. Saare 20. jaanuar 2019 at 17:45

    Kava ostetud!
    Auto kuluks marjaks ära, sest ei tea, kui kaua oma väikse autoga (loe: roostehunnikuga) veel ringi saab vurada, ka beebikäru ei taha sinna kuigi efektiivselt ära mahtuda :/

  • Avatar
    Vasta S. 20. jaanuar 2019 at 17:45

    Liitusin ka, sest tahaks vähem pekki ja rohkem autot 🙂

  • Avatar
    Vasta Reet 20. jaanuar 2019 at 17:44

    Võtsin end kokku ja tegin selle sammu ära. Kava olemas ja loodetavasti suudan selle toel toidulaua huvitavamaks ja noh boonusena ka tervislikumaks muuta.
    Auto, lingiga või ilma, kulub hetkel TÄPSELT ära. 🙂

  • Avatar
    Vasta S. 20. jaanuar 2019 at 17:41

    Tahaks vähem pekki ja rohkem autot 🙂

  • Avatar
    Vasta A. 20. jaanuar 2019 at 17:39

    Oh, super! Ema just rääkis, kuidas ülekilod kogunevad ja hädas sellega, ning uut autot talle ka vaja!! Kui õues üle paari miinuskraadi, siis auto käima ei lähe, ja kuna ta elab üksi maal, siis pargib auto hoovi peal pisikese mäenõlvaku peale, et siis hommikuti see ise sealt käima lükata ja joosta autorooli sõidu pealt 😀 Kui ma seda kuulsin, siis hakkasin naerma, aga tegelt päris kurb. Igast otsast laguneb ka. Loodame õnnele!

  • Avatar
    Vasta Lanie 20. jaanuar 2019 at 17:35

    Ma liitusin orguga kui sul oli BSH-ga võistlus, kes rohkem saab. Nii ma siis hakkasingi pärast jõule orgutama. Pean tunnistama, et ka mina ei ole seda 100% jälginud. Pigem võtan kavast lihtsalt inspiratsiooni, st kui päris sarnast peekonivõikut hommikul teha ei taha, teen midagi analoogset. Lõuna ajaks ma preppida ei viitsi, võtan söögikohtadest midagi tervislikumalt. Õhtuks siis teen midagi orgu söökidest taas ning siis enne magamaminekut teen orgu vahepala. Tegelikult orgu vahepala on mõeldud söömiseks lõuna- ja õhtusöögi vahele. Aga kuna mina söön õhtusöögi kell 6, siis kella 8 ja 9 vahel on nii suur nälg, seega vahetasin natuke toidukorrad ära. Kuna ma nii palju kohandusi tegin, siis ei arvanud eal, et see toimib. Veel enam, et praeguse perioodi sekka on jäänud ka paar istumist ja sünnipäeva, kus sai kõike alkohoolset ja maitsvat süüa. Ja uskumatu kui see ka ei ole, aga läinud on 3,5kg. Väga-väga soovitan.

  • Avatar
    Vasta Kai 20. jaanuar 2019 at 17:32

    Mina ka liitusin Orgu kavaga ja võtsin kohe aastaks kui nii hea hinnaga oli. Mõtlesin osa võtta juba BSH-ga challange ajal kui oli soodus, aga magasin maha. Nüüd hakkan oma mitmekümneid (!!) ülekilosid suure õhinaga kaotama ja loomulikult loodan ka autot võita 😀 Vana laguneb juba tagumiku alla ära, aga mis sa 1997 aasta masinast ikka loodad, on teine aasta vanem kui mina ise 😀

  • Avatar
    Vasta Lily 20. jaanuar 2019 at 17:32

    Liitusin ka, sest pakkumine on väga soodus ja olen ammu huvi tundnud, kuidas Orksi kavaga end tunneksin. Olen enne mõnd muud kava proovinud, aga midagi on nagu puudu olnud. Võib-olla see äpp, mis Orksil olemas ja teistel pole, nüüd mugavam poes toimetada jne 😀
    Auto loosis osaleks hea meelega, sest praegu põhimõtteliselt polegi autot, saime ka alles load ja kasutame sugulase oma, kes kevadeni välismaal ja pärast seda peaksime nagunii auto ostmise peale mõtlema hakkama. Sinu auto tundub ka täpselt selline auto, mis meie perel vaja oleks: tahamegi universaali, kuna sinna mahuks nii kõik pereliikmed kui ka meie koduloomad ülihästi.

  • Avatar
    Vasta Triinu 20. jaanuar 2019 at 17:27

    Kava soetatud!
    Kadedusega vaatasin sinu kaalulangemist ja noooo nüüd sain erilise hetkelise tõuke ?
    Autot oleks vaja:
    * kahe väikese lapsega
    *üksikema
    *oma auto juba üle 4 kuu paranduses
    * laenan pidevalt oma vanemate autot ja see on juba väääga tüütu
    *elan maa piirkonnas ja ilma autota ei saa ?

  • Avatar
    Vasta Kea 20. jaanuar 2019 at 17:19

    Mõtlesin pikalt eelmine kord,kas osta või ei. Aga täna tegin ära selle! Super pakkumine ?

  • Avatar
    Vasta Eleriin Seim 20. jaanuar 2019 at 17:12

    Meil neljas laps tulekul. Eile õhtul mõtlesin, et mis ma peaksin maha müüma või millist panka röövima, et saaks 7-kohalise auto osta. Üllatuseks täna selline pakkumine, millest loobuda ei saa 🙂

  • Avatar
    Vasta piiakas 20. jaanuar 2019 at 17:12

    Aastane kava ostetud!
    Eile alles mehele kurtsin, et rasedusaegne toitumine oleks vaja korda saada, muidu varsti vaal valmis. Tänu Sinu blogile tuli jutuks just Orgu kava ja voilaa…. ongi soodukas!
    Auto kuluks ka ära, sest nüüd kus sündimas perre teine laps, ei mahuks enam autosse beagle-poisi puur… aga tema meiega alati kaasas.

  • Avatar
    Vasta Airi 20. jaanuar 2019 at 17:11

    Mu tekkinud lõualott sundis mind lausa liituma. ?
    Tegelikult on tihti söögi ideed otsas ning netist ei viitsi ka otsida. Seega ideaalne ja kasulik igatpidi. Ning kui ma nägin et kartulipudru võib teha 35% vahukoorega olin ma müüdud täielikult. ?
    Ma arvan ma annaks auto isale kuna endal veel load tegemisel. Ise auto seismas hoovis juba ja ootamas ning isal vanem ja päevi näinud. Ning kui me peane kõik koos kuskile minema, 3 täiskasvanut ja 2 last, siis viimases reas istutakse nagu silgud pütis. Juba pikemalt viib ta mu vanemat poissi ise lasteaeda ka. Oleks üks hea kink talle selle eest. ?

  • Avatar
    Vasta Katry 20. jaanuar 2019 at 16:54

    Kava ostetud ja suurem auto oleks väikese beebiga tore küll 🙂

  • Avatar
    Vasta Liis 20. jaanuar 2019 at 16:50

    Liitusin! Sinu autol on soojendus! 😉

  • Avatar
    Vasta Marju 20. jaanuar 2019 at 16:46

    Olen paar nädalat heietanud ja veeretanud mõtet, et peaks ka Orgu kava ostma. Kõigil toimib ja piiludes tundusid retseptid nii maitsvad ja no mis veel oleks lihtsam kui ei pea isegi sellele mõtlema, mida süüa teha.
    Igatahes. Nillisin, mis nillisin, aga ca. 50€ oli 5 päeva tagasi palju välja käia.
    Täna alla 30 € polnud üldse mitte nii valus 🙂 Aitäh-aitäh nii mõnusa sooduspakkumise eest! 12 kuud kava on soetatud ja andku taevaisa mulle nüüd iseloomu ometi seda järgima hakata! 30 kilo üle…ökk…. :S
    Aga auto…. Praegu sõidan mõnusa sedaaniga küll, aga nii mõnigi hetk võiks olla selline, et mingeid suuremaid asju võiks olla lihtsam autosse sisse mahutada kui iga kord käru kuuri alt välja ukerdada.
    Või siis tõesti… Karm, aga tõsi – müüks ehk maha nii enda oma kui su oma ja ostaks midagi kabedamat kahe auto asemele. Või siis ikka müüks maha ja teeks kevadel majale saadud raha eest kaua unistatud soojustus-vooderdus poputusringi 🙂 Ise. Oma kätega. Saaks kena küll.

  • Avatar
    Vasta heili 20. jaanuar 2019 at 16:39

    6k kava ostetud.
    Oleme autovabad olnud väga pikalt kuid nüüd juba mõtlen, et laste(väiksemad 5 ja 7) trennidesse viimine oleks lihtsam autoga.. eriti kui hull koerailm on väljas. Töö võimaldaks ka pealelõunal koolilapsele trenni järele minna autoga.

  • Avatar
    Vasta KEILI 20. jaanuar 2019 at 16:26

    Liitumine tehtud! Auto sobiks ka väga hästi, saab ise otsustada kuna ja kuhu minna?

  • Avatar
    Vasta Eva 20. jaanuar 2019 at 16:24

    Ostsin 6 kuu toitumiskava.
    Mul oleks sellist autot vaja nende uste pärast, et pere pisemad parkas teisi autosid ei kahjustaks.

  • Avatar
    Vasta Kix 20. jaanuar 2019 at 16:23

    Kava ostetud. Linnast väljas elades on auto jagamine mehega tükk organiseerimist kuna peres on ka kaks last, kes vajavad sõidutamist 🙂

  • Avatar
    Vasta Sille 20. jaanuar 2019 at 16:16

    Nii kaua mõtlesin, et kas tellida Orgu kava või mitte. Autoloos andis viimase tõuke. Nii loodan, et auto läheb loosi ja meie pere ka võidab selle, sest elame perega linnast 30km kaugusel ning jagame mehega ühte autot. Oleks nii tore kui teine auto oleks veel ja ma saaks beebiga iga kell kui soov tuleb linna nt ujuma sõita, ilma selle hullumeelse logistikata. Aa, ja no täiega kaalust alla tahaks ka võtta. 😀 Rasedusega ikka neid ülekilosid kogunes.

  • Avatar
    Vasta Liisu 20. jaanuar 2019 at 16:09

    No proovin ühe korra veel. Eelmine kord läks aiataha. Seekord 12 kuud ja autot oleks perre kindlasti vaja.

  • Avatar
    Vasta Marleen 20. jaanuar 2019 at 16:09

    Kava ostetud. Proovin esimest korda elus hakata toitumiskava jälgima, ei tea mis sest välja tuleb 🙂 Ühte korraliku autot oleks ka lisaks vaja, sest meie auto andis suvel otsad..

  • Avatar
    Vasta Kaie 20. jaanuar 2019 at 16:05

    Liitumine tehtud. Esimesks autoks sobiks küll

  • Avatar
    Vasta Elo 20. jaanuar 2019 at 15:56

    Aiaiiiiii oma auto oleks võind siis ju müüki hoopis panna mõtle kui kaua oleksite saanud spaatada siis 😀 või nohh terassi v tünnisauna kogusse 😀

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 20. jaanuar 2019 at 16:02

      No ma tahtsin et inimestel oleks rohkem motti ka liituda 🙂

  • Avatar
    Vasta Merka 20. jaanuar 2019 at 15:52

    Pikendasin kava ja tahan su autot omale ? tundub tõesti ideaalne pereauto meile, juunis sünnib esimene beebi.

  • Avatar
    Vasta Janelin Öövel 20. jaanuar 2019 at 15:40

    Ostsin liitumise. Auto kuluks ära küll. Sügisel sündisid meie perre lisaks kahe aastasele poisile ka kaksikud piigad seega oleks vaja küll üht ruumikamat autot. ?

  • Avatar
    Vasta Liis 20. jaanuar 2019 at 15:37

    Peale seda kui oma romule 2tuhhise Webasto peale panid,arvan et oled vähe totu eit.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 20. jaanuar 2019 at 16:02

      Peale seda kui sa arvasid, et ma selle summa ise maksin, arvan mina jälle, et sina oled totu eit 😀

      • Avatar
        Vasta Kristel 20. jaanuar 2019 at 16:07

        ?

      • Avatar
        Vasta LIIS 20. jaanuar 2019 at 23:30

        Arvest pilti jagades sa küll seda ei lõõritand. Aga eks saladuseks peab ka miskit jätma. Ju siis mõistusega ikka kõik tiptop.

        • Mallukas
          Vasta Mallukas 20. jaanuar 2019 at 23:48

          See oli hinnapakkumine, mitte arve 🙂

  • Avatar
    Vasta Agnes 20. jaanuar 2019 at 15:29

    Pikendasin kava 6 kuu võrra. Eelmise sinu kampaaniaga ostsin juba kava.

    Võidu üle oleksin väga rõõmus, kuna otsustasin sel aastal load lõpuni teha. Auto olemasolu oleks veel eriliselt suureks motivaatoriks 😛

  • Avatar
    Vasta Mari-Liis 20. jaanuar 2019 at 15:27

    No nii Mallukas annab motivatsiooni ennast kokku võtta ? autot oleks vaja küll, peres üks auto olemas aga kipub väheks jääma mees käib autoga tööl aga oleks tore kui saaks ka… Töökohad erinevates paikades. Võitnud pole ka veel kordagi, loodan et seekord Fortuuna naeratab, saab pekist lahti ja ehk auto ka ??

  • Avatar
    Vasta Moonika 20. jaanuar 2019 at 15:27

    Liituksin ka heameelega,aga kahjuks pole võimalik Eesti pangalingi kaudu makset sooritada,sest elan Soomes.Huvitav kas oleks võimalik maksta ülekandega läbi Soome panga?

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 20. jaanuar 2019 at 15:32

      On küll 🙂

  • Avatar
    Vasta Liina 20. jaanuar 2019 at 15:25

    Liitumine tehtud.
    Auto kuluks kahe pisikesega ära. Praegune on üsna väike ja vajaks välja vahetamist. Hakkame siis ka oma toitumist mitmekesistama. Kunagi ammu ammu proovisin ka Orgu kava, aga siis oli see suuresti vaid porgand ja liha tüüpi retseptid. Vaatan, et retseptid on oluliselt paranenud ja tunduvad põnevad. Hakkame katsetama.

  • Avatar
    Vasta Merlin 20. jaanuar 2019 at 15:25

    Liitumine tehtud!
    Tahtsin tegelikult juba eelmine kord liituda, aga ma lihtsalt jäin jokutama. 😀 Liitusin põhiliselt ikka selleks, et kaalu kaotada, kuid auto kuluks ka marjaks ära. 😉 Loodan väga, et jõuad oma tiimiga nii kaugele, et auto loosiks läheb ja millegipärast tahaks, et ka sinu pere saaks uue ja uhke autoga ringi vurada. 🙂

  • Avatar
    Vasta Anne 20. jaanuar 2019 at 15:16

    Oh, vahepeal on vanasõnal, et tark ei torma, tõepõhi all. Olin suisa kurb, kuna eelmisel korral lasin sooduspakkumise mööda, kuid riided järjest jäävad väikseks. Ka auto jääb kahe lapsega väikseks – sinna ei mahu peale kahe lapse miskit. Ei kelke, suuski. Ja autoparandusse pean ka liigtihti pöörduma.

  • Avatar
    Vasta K2ts 20. jaanuar 2019 at 15:14

    Kava ostetud 🙂
    Kellel auto vastu miskit olla saaks 🙂

  • Avatar
    Vasta Kristel 20. jaanuar 2019 at 15:13

    Liitusin. Olen juba nädalaid hoogu võtnud, et mõne toitumiskavaga liituda. Auto loos motiveeris mind seda tegema just täna. Muidu oleks vb veel edasi lükanud. Kuna pere suurenes siis kuluks suurem pereauto ära ja rasedusega tekkinud peksist saab ka lahti 🙂

  • Avatar
    Vasta Mari 20. jaanuar 2019 at 15:05

    Jep, ma liitusin ka. Auto on tegelikult peres olemas, aga meil kahepeale sõbrannaga liiga palju lapsi, et tavalisse 5-kohalisse autosse mahuks. Juba eelmine kevad mõtlesime, et peaks suurema sebima, et saaks suvel ringi tsillida lastega. Äkki seekord veab siis 😀

  • Avatar
    Vasta Kersti 20. jaanuar 2019 at 15:02

    Nii… Mina pikendasin oma kava ka ?.
    Autot oleks ka vaja, olen sama “imelik” inimene nagu sina ja teen endale automaat käigukastiga auto load. ?
    Palju on öeldud, et äkki on sul elu ja surma küsimus ja ainuke auto on manuaal. No ausalt ?, ma arvan, et sellist olukorda ei teki ja elu ja surma olukorral saab ju kiirabi kutsuda, eksole ?.
    Lapsi on mul ka 3 aga kaks neist on juba nii suured, et saavad ilma turvatoolideta sõita.
    Lisaks pole ma MITTE KUNAGI mitte midagi võitnud, FB-s jagan alalõpmata loosimänge, aga no õnne mitte kusagil. Ehk oleks siis nüüd aeg ????

  • Avatar
    Vasta Harri 20. jaanuar 2019 at 15:00

    Tore, kui uue auto saad, aga pakkuda inimestele, et saavad selle 5000 euriga maha müüa :O Su auto reaalne väärtus on ca 2500-3000 ok koos soojendusega ehk veab 3500 välja?

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 20. jaanuar 2019 at 15:03

      No mina ostsin selle novembris 4300€, webasto lisaks 2000€ 🙂

  • Avatar
    Vasta Esp 20. jaanuar 2019 at 14:59

    Kava ostetud, oli nagunii plaanis 🙂 auto sobiks ideaalselt vanematele, tahaks neid aidata…

  • Avatar
    Vasta Kerli 20. jaanuar 2019 at 14:53

    Liitusin ka. Meil pereauto olemas, aga oleks vaja endale automaatkäigukastiga autot, mille auto ustega ei saaks lapsed kellelegi teisele uksega virutada 🙂 (lapsi 3)

  • Avatar
    Vasta Merlin 20. jaanuar 2019 at 14:39

    ERKi teenib kogu asjast u 100000-selle diili juures võiks juba uue auto Mallule osta ju:)

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 20. jaanuar 2019 at 14:40

      kes see erki on 😀

  • Avatar
    Vasta ave 20. jaanuar 2019 at 14:36

    liitusin, pekki on liiga palju tekkinud ja uut autot oleks ka vaja 🙂

    • Avatar
      Vasta RD 20. jaanuar 2019 at 15:17

      Pikendasin kava.
      Olen tänaseks juba aasta jälginud ja ausalt öeldes enam mille selleta ei oskagi. Seega olen enam kui veendunud, et ka järgmise aasta täitumisel leian ennast taas kava kasutusaega pikendamas. Seega küsimust, kas kava üldse pikendada kohe kindlasti tekkinud. Nüüd avanes selleks aga eriti soodne aeg, sest see ikkagi annab võimaluse saada osas sajandi võistlusest. Võidu korral pean küll tunnistama, et auto läheks müüki. Küll aga oleks see väga suureks abiks oma eluunistuste täitumisel – osta päris oma korter.

  • Avatar
    Vasta Pille 20. jaanuar 2019 at 14:36

    It’s hard to diet when your favourite exercise is chewing, aga Aitame Mari Pagassist Välja tundub oluline kampaania, nii et savi selle Kuubaga ja ostsin ka su kava. Praegu siin vaatan aknast, et meil maja taga veel paar vaba parkimiskohta ka, lihtsalt täiesti muuseas tuli jutuks, ilma tagamõtteta 😀

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 20. jaanuar 2019 at 14:36

      ma TEAN et sul on auto 😀

      • Avatar
        Vasta Pille 20. jaanuar 2019 at 18:44

        Ah mis see ront…
        Aga kui ma su auto võidu korral oma kõige kurvemale ja üksikumale ja südamlikumale sugulasele annaksin? ??

        • Mallukas
          Vasta Mallukas 20. jaanuar 2019 at 18:54

          on ta ka juhuslikult minu papa näoga?

          • Avatar
            Pille 20. jaanuar 2019 at 20:13

            No loomulikult on! ?

  • Avatar
    Vasta Ferli 20. jaanuar 2019 at 14:35

    Liitusin ,loodan et on iseloomu järge ka pidada ? Sinu autot tahaks küll (kohe hädastioleks vaja ),pole kunagi midagi võitnud ?

  • Avatar
    Vasta Kats 20. jaanuar 2019 at 14:34

    Liitumine olemas ja lausa 2 tükki, ostsime elukaaslasega eraldi kavad, kuna lähiajal olen ise pikemalt minemas välismaale. Aga no ma ütlen küll, Orgu miks diskrimineerid, ma ei taha kaalus juurde võtta, aga ainuke valik, et kava kätte saada on kui panen eesmärgiks enda kaalust suurema kaalu. Jah ma tean, et see on tervislik kehamassiindeksit arvestades, aga siiski 😀 . Autost ei ütleks samuti ära, enda oma viskas just eelmisel nädalal sussid püsti ja ütlen ausalt, autota on nii harjumatu elada ja kusjuures fun fact, autoga on elu palju aktiivsem, st mugav on koer autosse ajada ja linnast välja powerwalkima minna 😉

  • Avatar
    Vasta Nets 20. jaanuar 2019 at 14:27

    Ostsin endale ka sinu lingi alt 6 kuu kava ära. Eelmine kord jäin odava-kava-rongist maha ning selle ajaga on mu suur vend juba 6kg kaotanud. Ennekuulmatu!
    Autot oleks vaja, et saaks maal vanaemal abiks käia ning pikemaid sõite elukaaslase vanemate juurde ette võtta. Oleks tore ka kiirematel hommikutel bussist maha jäädes autoga kooli vurada. Enne oli meil väga truu auto, aga see enam ülevaatust ei läbinud. Hetkel teen ise veel lube, aga need juba üsna lõpusirgel.

  • Avatar
    Vasta kk 20. jaanuar 2019 at 14:27

    Liitusin ka, et ikkagi suveks ilusaks. Auto kuluks ka kolme lapsega ära, kahte neist peab pidevalt sõidutama, sest nad alles nii pisid, aga suurem saab juba ise trollide,busside, trammide ja rongidega liigeldud. Endal lihtsalt pole seda raha, et korraliku autot osta ja kolme lapsega üürikorteris on raske ka säästa midagi..

  • Avatar
    Vasta AT 20. jaanuar 2019 at 14:26

    Liitusin ka sel korral. Pigem, et teie pere uue auto saaks 🙂 ..võiduautole otsiks ka toreda omaniku.

  • Avatar
    Vasta Kristiina 20. jaanuar 2019 at 14:26

    Liitusin kavaga 🙂

  • Avatar
    Vasta Karina 20. jaanuar 2019 at 14:25

    Liitusin!
    Oma autoga pääseksin ka lõpuks ise liikuma millal tahan ja sinna kuhu tahan (loe: suvel saledana Pärnu randa) ?

  • Avatar
    Vasta Madli 20. jaanuar 2019 at 14:22

    Liitumine tehtud! Auto kuluks matjaks ära, kuna päris enda autot pole veel olnud. Teiste pereliikmetega jagamine on vahepeal väga suur logistiline ülesanne.

  • Avatar
    Vasta Siret Prikko 20. jaanuar 2019 at 14:13

    Liitusin!
    Hea bisness plaan ju, pärast lükkan poole kallimalt müüki, ikkagi Malluka auto ju ?
    Tegelikult loodaks saada motivatsiooni, et load lõpuni teha ☺

  • Avatar
    Vasta Leenu 20. jaanuar 2019 at 14:13

    Liitusin samuti kavaga ja auto müüks ära, läheks Tenerifele palmi alla ning ülejäänud raha kasutaks remondiks. 🙂

  • Avatar
    Vasta Eelika 20. jaanuar 2019 at 14:09

    Mina ostsin ka ära. Naljakas lugu, tahtsin tegelikult juba eelmine kord liituda, aga ma lihtsalt ei viitsinud autost rahakotti tuua. Selline rull nagu ma olen eksju, aga täna käisin kähku ära. Igaks juhuks, et muidu äkki saab 72 tundi täis ja ma ei osale loosis ? Miks ma soovin seda autot võita? Põhjus number 1 on see, et meie auto on tavaline 5 kohaline ja kaksikute toolid võtavad nii palju ruumi, et peale nende ja meie sinna ette kedagi ei mahu. Ja kui meil tuleb vahest keegi külla, siis on nii nõme, et alati peab keegi maha jääma 🙁 Lisaks sellele on mul nii kopp ees igasugustest arvetest. Teemaks ja ma ei tea mis huinjaad veel. Kui ma aasta arved kokku löön, mis kulud on ainult auto omamisest ja lihtsalt tööl käimisest, siis selle raha eest ma vist sõidaks paari aasta pärast Bugattiga. Noooot ? Igastahes on mul kopp ees maksmisest. Ma ei taha kellegile mitte midagi maksta.

  • Avatar
    Vasta Jaanika 20. jaanuar 2019 at 14:05

    Ostsin kava ära ja autot oleks vaja, kuna minu eelmine auto põles maha.

  • Avatar
    Vasta Kerli 20. jaanuar 2019 at 14:02

    Liitusin kavaga ja autost ka ära ei ütleks ?

  • Avatar
    Vasta Merka 20. jaanuar 2019 at 13:59

    Liitusin ja olen väga elevil! Vaatasin juba natuke retsepte ja need tunduvad üllatavalt isuäratavad ning maitsvad.
    Esimene eesmärk on enda kaalu langetada, aga kui auto võidaksin, siis kingiksin selle õele. Tema Fordike nimelt roostetab vaikselt algosadeks 😀
    Win-win olukord igaühele, ma leian 😉

  • Avatar
    Vasta Müü 20. jaanuar 2019 at 13:58

    PEKID PÕLEMA! Liitumine olemas, nüüd tuleb järjepidev olla, et ka kasu oleks ja preemiaks võiks olla siis auto, et oleks, millega oma tavaari sõidutada. Millegi pärast on mu auto igasugu kraami täis ja vabu kohti inimestele täpselt lisaks juhile vaid 1 😀

  • Avatar
    Vasta Kerly Ojaveer 20. jaanuar 2019 at 13:55

    Tere! 🙂
    Liitusin ka selle kampaaniaga. Autot pole, aga väga tahaks. Ja millegipärast tahaks, et ka sinu pere saaks uue auto?
    Edu meile kõigile!!!! ?

  • Avatar
    Vasta M 20. jaanuar 2019 at 13:52

    Aga kui ei saa seda arvu kokku? Siis annad enda auto ära ja uut ei saa ? ?
    Mis see back up plan on ? ?

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 20. jaanuar 2019 at 13:54

      Kui ma ei saa kokku, siis ma ei anna ju oma autot ka ära. See on ju kenasti välja toodud, et auto läheb loosi, KUI mina saan uue 😀

  • Avatar
    Vasta Birgit 20. jaanuar 2019 at 13:52

    Kurat, ma su blogi loen koguaeg ja autoga ka päris jama pidevalt aga sorry, tahan soojale maale stresssi parem põletama minna ?

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 20. jaanuar 2019 at 13:52

      auto müüd maha, saad kaks korda tenerifele või 4x bulgaariasse sama raha eest 😀

      • Avatar
        Vasta Birgit 20. jaanuar 2019 at 13:55

        Haa, sellepeale ma ei tulnudki ? kuulutusse müüa Malluka auto ?

  • Avatar
    Vasta L 20. jaanuar 2019 at 13:45

    Soetasin endale 6 kuulise kava ja auto oleks just perfektne kingitus veebruari kuus, kuna olen autokooliga peaaegu lõpusirgel ja jäänud on veel vaid viimane sõidutund, teooriaeksam ja ARK. Seadsin endale eesmärgi, et veebruari viimaseks päevaks on mul autojuhiload käes. Kuna aga olen alles noor täiskasvanu, siis isikliku auto soetamiseks ei ole finantsi kuskilt võtta. Eks näis, kas õnn seekord naeratab. 😀 Aga isegi kui autot ei saa, siis kuue kuuga saledamaks kindlasti. 🙂

  • Avatar
    Vasta Getter 20. jaanuar 2019 at 13:44

    Oleks huvitav teada, kuidas Orgu programm ka Kardole mõjunud on 🙂

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 20. jaanuar 2019 at 13:53

      Kardo pole nii tubli kui mina 😀 see õgib siin kõike mis kätte satub vahepeal ??

  • Avatar
    Vasta Shhh 20. jaanuar 2019 at 13:42

    Pekki Mallu, mul on ka seda vaja. Mitte pekki, aga autot, kaalust alla ja reisile. Kõik kuluks nii ära nagu rusikas silmaauku. Ja krdi lahe oleks, kui Orx sulle auto ostaks! Hakka või tõesti liituma ?

  • Avatar
    Vasta Carmel 20. jaanuar 2019 at 13:40

    Ostsin kava ära! ? Autot oleks vaja, sest lähen kohe varsti eksamit tegema ja oleks tore, kui oleks auto olemas, kui load kätte saab. Samuti elan kõigest ja kõigist nii kaugel, et auto kergendaks igalepoole saamist oluliselt ?

  • Avatar
    Vasta Heli 20. jaanuar 2019 at 13:39

    Noniii! Kava algas kogu perele nüüd! Magasin eelmise liitumise maha, nüüd päästsid mu pere! Tänks! ?❤ ps! Loodan perele su autot ka muidugi võita. Plaanime kolmand last! Vaatame, kas meie pere mahuks sinna ära 😀 praegu on meil väike auto, aga kilud karbis on olemine.. Ja noh, Malluka helkur juba on, miks siis ei võiks olla ka Malluka auto! Uh. See juba midagi oleks ? muide, ma oma teist lapst sünnitama minnes olin rohkem kui 90 kilo.. tegin Orgut pool aastat ja nüüd olen oma supervormis 58 kilo. Omal ka silm puhkab ja kuradima hea on olla ? aga noh.. Malluka autot oleks ka nüüd vaja 😛

  • Avatar
    Vasta Kadri 20. jaanuar 2019 at 13:34

    Liitusin ka ? kaalu on vaja kõvasti kaotada ja väga loodan, et see aitab. Autost ka ära ei ütleks, aga auto on peres olemas ka ?. Voyager… kuna meil on 3 alla 7a last, siis on see ideaalne.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 20. jaanuar 2019 at 13:39

      Ma tahan ka Voyageri 😀

  • Avatar
    Vasta K. 20. jaanuar 2019 at 13:32

    Ostsin 6 kuu kava ja uuest autost ära küll ei ütleks. Või tegelikult tudengina polegi hetkel autot, seega tuleks kasuks, kui vahepeal vaja kuskile sõita ja oleks auto kohe võtta.
    Kava ostmisest olen ka juba pikemat aega mõelnud, esimesel korral kui sama soodne oli, siis magasin maha ja edasi sellega ei tegelenud. Õnneks nüüd sain õigel ajal ostetud ja saab hakata kava jälgima ja põnevaid toite katsetama 😀

  • Avatar
    Vasta Margaret 20. jaanuar 2019 at 13:29

    Ostsin ka kava 🙂 Autost ka ära ei ütleks, kuigi on plaan liikuma hakata rohkem jala ! Suveks vormi !

  • Avatar
    Vasta T 20. jaanuar 2019 at 13:29

    Liitusin ka ja sooviks auto loosis osaleda. Kolime suvel lastega tagasi Eestisse kaks kätt taskus ja auto oleks väga vajalik!

  • Avatar
    Vasta Gerli 20. jaanuar 2019 at 13:28

    Mul oli eelmise kampaania ajal just kahju endale seda osta, kuna jõulud ja aastavahetus jne. Super uudis, et uus kampaania ja ostan kohe ära 🙂
    Auto mul endal olemas, aga selline kuluks lisaks ära. Praeguse autoga ei saa kuskil reisimas käia, kuna ruumi lihtsalt pole. Lisaks mu vanaisal lapselapsed kellele vaja tihti käia trennis/lasteaias järgi ja kaugemal poeski vaja tal endal käia. Enamus ajast jääks see tema kasutusse 🙂

  • Avatar
    Vasta Marlen 20. jaanuar 2019 at 13:24

    Ostsin 6s kuuka kava su lingiga ja autot oleks vaja sest kohe ark eksamit ja mul autot siis vaja ?

  • Avatar
    Vasta Kristi 20. jaanuar 2019 at 13:17

    Liitusin sinu lingi kaudu. Auto oleks selle pärast hea, et saan ise esimes lapse ja oleks kah alustuseks veidi suuremat autot vaja. Mugavam ja puha. Sest ise ma midagi nii korraliku ei jaksaks omale osta. Seega loodan, et sa võidad ja loodan enda õnnele ehk kõhu beebi ? hoiab kah pöidlaid

  • Avatar
    Vasta A 20. jaanuar 2019 at 13:13

    Auto võiks ikka juhuslikult välja loosida mitte sellele kel kõige suurem vajadus kommentaaride põhjal ☺️

  • Avatar
    Vasta S. 20. jaanuar 2019 at 13:12

    Hei! Ostsin kava ja loodan, et jõuad oma tiimiga nii kaugele, et auto loosiks läheb ? Liitusin põhiliselt ikka selleks, et kaalu kaotada kuid autot oleks ka väga väga vaja. Elan linnast väljas ja see teeks liikumise palju kergemaks. Lubasin ka endale et see aasta pean rannavormi saama ja siis olekski vaja autot, et uut kuuma keha näitama minna ? EDU SULLE TIIMI KOKKUSAAMISEGA!!!

  • Avatar
    Vasta Kelli 20. jaanuar 2019 at 13:08

    Päriselt laseksidki Orgul endale auto osta? Mul oleks küll veidi häbi kellegilt auto välja pinnida nii.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 20. jaanuar 2019 at 13:14

      See on tõesti maru piinlik ? mul isiklikult õnneks pole, minu poolest ostku kasvõi kaks

    • Avatar
      Vasta Sirly 20. jaanuar 2019 at 13:47

      Kelli, sa päriselt ikka saad aru, et kasu on ikka vastastikune? 3500 uut kavaga liitumist on vägagi kasulik diil ka Erikule. Enne võiks mõelda ka kui öelda.

  • Avatar
    Vasta Kaisa 20. jaanuar 2019 at 13:07

    Ostsin kava ?
    Juhiload on mul olnud juba aastast 2007 kuid autot senimaani veel mitte.
    Autot oleks vaja väga väga, et saaksin tihemini käia külas oma vanematel ja vanaemal, kes elavad Eesti teises otsas.

  • Avatar
    Vasta Ge 20. jaanuar 2019 at 13:07

    Uut autot ei taha, tähendab sinu oma 😀 liituda tahaks, aga samas tundub mõttetu, sest mul pole reaalselt aega ja võimalust seda kava järgida. Nimelt ma käin graafiku järgselt tööl ja tööpäevad on 10-13h. Ja juhtub suht tihti, et selle aja jooksul ei jõuagi sööma. Söön nii palju kui oma tehtud toitu maitsen. Jep. Ma olen kokk. Kokk, kellel pole aega süüa. Veel vähem aega teha süüa. Mōtle kui sa näiteks nädala jooksul oled 5päeva tööl ja 2neist saad süüa, aga teha midagi ei taha ja sööd ükskõik mida. Või jällegi oled ainult 2päeva tööl ja kuidagi moodi on saanud 5vaba päeva. Ja saad rohkem süüa, sest vaja varuda tööpäevadeks ?.
    Ühesõnaga koka elu pole kerge, kui töötad tipp restoranis. You don’t have the time to eat healthy.
    Orgu!! Kui seda loed, siis pliiiis proovi mingid siuksed kavad välja mõelda, mis sobiks inimestele, kes mõned päevad nädalas süüa ei saagi ?

  • Avatar
    Vasta L 20. jaanuar 2019 at 13:06

    Liitusin kohe peale laivi! 😀
    Kuigi mul otseselt pole vaja kaalu langetada ega midagi, aga lihtsalt huvi hakkas tekkima nende kavade järgi ja ehk saan niisamagi häid ideid söögi tegemiseks ja silmaringi laiendada tervislikuma toitumise koha pealt 😛
    Ja loodetavasti saad piisavalt hääli, et siis Mari ka ei pea enam Mehhiko tööline olema :DDD

    • Avatar
      Vasta L 20. jaanuar 2019 at 16:09

      ja kui lisada, miks autot soovin, siis load on juba varsti 6 aastat olnud, aga autot pole siiani. Iga päev tööl käimiseks 1,5-2h kulutada on ka jube tüütu 😀

  • Avatar
    Vasta Kristiina 20. jaanuar 2019 at 13:03

    No kurat..peab mu pangakonto praegu nullis olema ?
    Autost savi, aga see kava on küll hea hinnaga ?

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 20. jaanuar 2019 at 13:05

      72 tundi kopikaid kokku kraapida ?