TESTIN JA ARVUSTAN

kas kodus trenni tegemine saab fun olla?*

31. jaanuar 2019

Mul kunagi oli selline telekamäng, et seal oli “eratreener” kes tahtis, et ma teeksin tema järgi harjutusi ja vehiksin siin omaette nagu loll. Minu meelest oli see Wii mäng, aga see ajas mind jube närvi, sest kuigi ma tegin täpselt nii, nagu ette näidati, siis ta ikka karjus mu peale, et ma õigesti teeks. Pagana mäng noh. Ja nüüd ma enam isegi ei tea, kus see üldse ongi.

Kui Hansapost kirjutas, et nad teevad ka Orguga koostööd ja et äkki ma tahaks mingit kodust treeningvahendit proovida (siit lehelt), siis tasus mul vaid pilk peale visata, kui ma juba teadsin, mida ma tahan. See kargamisasi, teate küll! Moodsas keeles – fitness batuut!

Umbes selline ma välja näengi, kui ma seal peal hüppan, aga selle vahega, et ma hoian sellest käepidemest ka kinni. Pmst ongi see pisikene batuut, millel on käetugi küljes ja siis saad seal hüpata ja karata, et ennast natsa liigutada. Mulle täiega meeldib, aga ma pole mitte ainukene, sest iga kord, kui ma sinna peale lähen, tulevad lapsed parves kaasa ja inisevad “mina kaaaa…”.

Käepideme kõrgust saab reguleerida, seega saab ka Mari enam-vähem okeilt seal karata, aga see on ikka suurtele inimestele mõeldud. Ainuke asi, mida ma soovitan, on kõik poldid/kruvid mega kõvasti kinni keerata. Ma alguses vaatasin, et issand, veits nikats värk, aga kui Kardo kõik “üle keeras”, et see minu morsakeha all vastu peaks, on ta jumala tugev ja hea, saab julgelt hüpata. St kõik kuni sajakilosed saavad, sest just see on ta kaalulimiit.

Ma olen kuulnud, et isegi sellised rühmatreeninguid on olemas, kus kõik inimesed selliste asjade peal kargavad muusika taktis, tundub ausalt öeldes äge, sest isegi üksi kodus on päris vahva hüpata ja natukene rohkem paneb liigutama küll. Eriti head trenni saab siis, kui paned youtube’ist mõne säärase trennivideo tööle ja proovid tempot hoida, uskumatu kui võhmale võtab.

Ühesõnaga minu arust täitsa tore treeningvahend koju, hea hind ja kingituseks tuli kaasa veel fitnesspall, millest on paaril õhtul mega abi olnud, kui üks siin eluga rahul ei olnud, aga pallil õõtsumine kohe silma kinni tõmbas. Lastele meeldib ka selle peal aeleda, seega terve pere lõbustus!

Kas teil on kodus mingisuguseid treeningvahendeid? Milliseid? Kui midagi pole, aga tahaks, siis mine tsekka mu instasse (@mallukaz) seal panen loosi ühe vägeva komplekti (SELLE).

*Postitus sündis koostöös Hansapostiga

Loe ka neid postitusi!

19 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Piret 1. veebruar 2019 at 18:37

    Kahjuks pole ühtegi treeningvahendit kodus, kuid väga sooviks.

  • Avatar
    Vasta Sirje 1. veebruar 2019 at 08:33

    Selle jutupeale mille kirjutasid vajan ka mina seda kargamist 😀 Teed head reklaami ;D

  • Avatar
    Vasta Maili 1. veebruar 2019 at 05:00

    Krt nii hea pakkumine ju. Vaatasin alles ükspäev neid ja nii kallid olid. Hansapostist ei osanud vaadata isegi. Nüüd pean läbi mõtlema kas mul on ikka seda vaja. Tahaks küll. Suuremale lapsele ka kindlasti meeldiks.
    Ruumi võtabvainult ju ?

  • Avatar
    Vasta S. 31. jaanuar 2019 at 23:24

    Kurat, Mallu, ma ei loe enam su blogi!!!! Keegi (mina) pidi ju nüüd endale ka selle tellima 😀 Ja ega see esimene kord sedasi ole. Pidevalt kui millestki kirjutad, tahan endale ka 😀 Lapsed pidid reklaamiohvrid olema, mina siis olen Mallukareklaamideohver 😀

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 31. jaanuar 2019 at 23:45

      Head kargamist ??

  • Avatar
    Vasta V 31. jaanuar 2019 at 23:23

    Kui kodus hüppad, kas batuut liigub kohalt või kolksub vastu põrandat? Ei tahaks naabreid vihastada?

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 31. jaanuar 2019 at 23:46

      Mkm, aga mul on vaiba peal ka.

  • Avatar
    Vasta Kätlyn 31. jaanuar 2019 at 22:32

    Minul ja mu emal on mõlemal selle treeningu treeneripaberid olemas, aga mina tunde ise ei anna vaid käin oma ema omas 😀 Tõesti super trenn, kambaga koos, muusikaga, on see tõesti äge treening.

  • Avatar
    Vasta K. 31. jaanuar 2019 at 21:51

    Keegi aidake mind! Kas batuudid pole need, millesse õhk sisse käib ning need vedude ja jalgadega “matid” on trampliinid!?

    • Avatar
      Vasta Ketlin 1. veebruar 2019 at 04:56

      Mujal maailmas nii ongi aga eestlased miskipärast kasutavad mõlema kohta sõna batuut. Tean, et ajan oma eesti sõpru segadusse, kui räägin trampliinist aias ja nemad, et a batuut. Ei, ei meil pole aias õhku täis batuuti vaid trampoliin.

  • Avatar
    Vasta Kairi 31. jaanuar 2019 at 20:30

    Et saada selgeks õiged hüppamistehnikad, ma ka soovitaks minna ja vaadata mõnda trenni. Kuna ma ise käin jumpingu trennis, siis ma tean kui oluline on tegelikult, et keegi räägiks ja näitaks ette kuidas teha. Näiteks käepide on vahel kergelt toetamiseks. Kui sellest tugevalt kinni hoida ja hüpata on oht, et võid batuudiga ninali lennata(raskus vajub ette). Aga batuut on äge , mina naudin küll jumpigu trenni.

  • Avatar
    Vasta Kati 31. jaanuar 2019 at 18:57

    Seda batuuti olen juba pikemat aega vahtinud, aga hind oli varem suht krõbe. Peaks vist nüüd soetama 🙂 Aga kuhu ma selle paigutan? Kodus olemas crosstrainer, igasugu hulakaid, hüpits, hantlid, pall, meespere rõõmuks poksikott ja hantleid-kange. Kindlasti miskit veel…

  • Avatar
    Vasta Kertu V 31. jaanuar 2019 at 18:12

    Mul kodus pole mingeid vahendeid aga sellest batuudist olen ka mõelnud, kuid kahjuks mul kodu Nii väike et siis oleks minu kodus ainult batuut ? pean mehele raakima Kas ta on valmis batuudi kodus elama 🙂

  • Avatar
    Vasta Geidi 31. jaanuar 2019 at 17:25

    Ma käin aegajalt jumpingus. Niiiii äge trenn kuugi ma peale 30 minutit tahan iga kord surra aga siis tuleb mingi eluhea lugu ja ümised kaasa ja jälle hea 🙂
    Whoopwhoop mul sünna tulemas. 0
    Peaks selle kh lisama soovinimekirja

  • Avatar
    Vasta A 31. jaanuar 2019 at 17:22

    Mul on kodus kaks 15kilost hantlit, megarasked ma sooviks neid väikseid naidelikke ? siis veel kaks trennikummi mingisugust mdea mis nendega tehakse, see rohkem mehe pärusmaa ja siis mingi vidin reite treeninguks. Mina kasutan seda reitele mõeldud asja vaid ?

  • Avatar
    Vasta Ines 31. jaanuar 2019 at 17:21

    Kodus hetkel ainult mehe soetatud hantlid.

  • Avatar
    Vasta Triin 31. jaanuar 2019 at 17:06

    Oh sa poiss! Vaatasin 2 x hinda, et järsku ei ole õige, tellisin ära. See kargamine sobiks mulle küll ja lastele ka ? Kodus on hantlid ainult .

  • Avatar
    Vasta Nimi 31. jaanuar 2019 at 17:04

    Soovitaks sul kord-paar käia nt Sakus(pole männikult väga kaugel) jumpingu trennis, treener õpetab õige asendi selgeks ja siis saavad esiteks lihased õigesti kasutust ja teiseks ei koorma oma põlvi. Ise käisin seal trennis ca aasta, oleks võimalik, käiks edasi, tõesti lahe oli!

  • Avatar
    Vasta Pisi 31. jaanuar 2019 at 16:46

    Ma olen sellest fitness batuudist pikalt unistanud aga need nii kallid. Kodus on olemas pall ja 8kg kuul.