NIISAMA JUTTU

vaadake seda!

10. veebruar 2019

Mul on vist tõesti aega üle, et ma täiesti lambist ja niisama viitsisin tasuta kirjutada reklaampostitust, aga no instas jäi silma mingi sponsored post, googeldasin ja olen nüüd lõksus. Ma leidsin niiii ilusad kellad. Jaja, ma tean, et arvatavasti saaks taolisi alist paari euriga ka, aga see pole ju… see. Mitte, et ma suur kellakandja oleksin, aga nüüd mõtlen endale küll ise kinki teha. Ainult valida ei oska, seal lehel üle neljasaja kella. Ühesõnaga mõtlesin, et äkki teile ka kellelegi meeldivad, et juhin tähelepanu, et noh, nad eksisteerivad ?

SEE (link) oligi see, mis mulle Instas ette jäi. Kohe vaatasin, et nii kuidagi naiselik ja kevadine ja nunnu. 

Jällegi hästi mõnusad pastelsed toonid, naiselik, malbe, romantiline. Kõik, mida ma ei ole ? (link)

Sellel (link) käib see külgmine kaunistus ära, kui tahad natukene tavalisemat kella, aga mulle meeldib just sellega koos.

Ah, mul pole mõtet kõiki ka siin linkida, mis mulle meeldisid, eks igaühel oma maitse, aga minule esimesena jäid kohe need silma. Nii armsad ja nunnud, ei tea, mis nunnudusemaania mul peale tulnud on. Eriti täiuslikud oleks nad siis, kui ma oleks sealt kollase taolise kella leidnud, aga no ega kõike ka siin ilmas tahta ei saa.

Keda huvitab, siis see on UK firma nimega Olivia Burton ja kõik kellad on SIIN. Võib-olla müüakse neid ka Eestis kuskil poes, ma ei tea, aga mulle google andis esimesena selle lehe ette, sobib seegi. Isegi hinnad kenasti eurides ja puha. Ma vaatan, et nad teevad ehteid ka, mesimummu omad on päris nunnud, aga need nii ei vaimusta, kui need kellad.

Eks ma nüüd vaidlen endaga natukene, et kas mul on vaja osta endale sünnaks kella, kui ma kõik eelmised kellad kuskile ära kaotanud olen, aga vähemalt kui kellelgi ON vaja kella ja plaanib just osta, siis äkki andsin kellelegi hea niidiotsa ilusate kellade suhtes kätte ?

Eriti imelik on see, et näitasin sõbrannale, et omg vaata kui ilusad ja ta oli mingi iu ei, nagu viieaastastele mõeldud. Nojah, Mari arvas ka, et ilusad, aga minu meelest on ka. Kas teie meelest on ilusad või pigem mitte? Milline teile kõige rohkem meeldib?

Loe ka neid postitusi!

14 kommentaari

Jäta kommentaar

 • Avatar
  Vasta Karin 13. veebruar 2019 at 17:27

  Nu, mina langesin nüüd küll reklaamiohvriks. Mees kingib mulle sõbrapäevaks/sünnipäevaks. Valisin 3d bee helesinise ja metallrihmaga. Ilusad kellad on. Arvestades hinda, loodan et on vastupidav. Mina olen kellakandja terve elu olnud.

 • Avatar
  Vasta Kati 11. veebruar 2019 at 13:07

  Goldtime võttis selle brändi müüki, kui ma ei eksi.

 • Avatar
  Vasta E 11. veebruar 2019 at 12:05

  Ostsin endale ka Olivia Burtoni kella mõned aastas tagasi, aga kahjuks see kellarihm kulus mõne kuuga nii ära ja läks päris koledaks. Olin veits pettunud arvestades kellade hinda. Aga äkki on neil nüüd kvaliteet paranenud ?

 • Avatar
  Vasta Geidi 11. veebruar 2019 at 10:06

  Mul tuleb sünnipäev mhmm… Üks kell poleks ju kunagi liiast.
  Täiega meeldivad!

 • Avatar
  Vasta Kadri 10. veebruar 2019 at 22:19

  Üliilusad! Kuna ma käekette vms ei viitsi kanda, siis mulle meeldivad kaunistustega kellad. Praegu kannan sellist, kus kivikesega ripats ripub küljes ja rihm on ülipikk – käib kolm korda ümber randme. Sest miks mitte 🙂
  Mulle jäi sinu valikust silma see, kus eemaldatavad lilled on ääres. Kannaksin kindlasti lilledega koos. Võib-olla teen endale sõbrapäeva kingituse – endaga peab ju ka sõber olema 😉

 • Avatar
  Vasta täpi 10. veebruar 2019 at 22:15

  ei meeldi
  nagu 5 eurised aliexspressikad

 • Avatar
  Vasta Kristel 10. veebruar 2019 at 21:44

  Täna hommikul just telekas (hooaeg, kui ma ei eksi?) näitas neid. Minu 53 aastane ema kõrval imestas, kui ilusad kellad. Eriti meeldis talle see:

  http://eu.oliviaburton.com/eu/en/shop-watches/3d-bee-big-dial-blush-sunray-blush-%26-rose-gold-OB16AM158.html#start=1&cgid=shop-all-watches

  Ei teagi, kas siis teine noorus? ? Mulle endale isiklikult ka meeldivad, lausa nii väga, et lemmikut on raske leida.

 • Avatar
  Vasta üksikema 10. veebruar 2019 at 21:17

  Pole käekella mingi 15a vist kandnud. Ei näe vajadust. Moeinimene pole et aksessuaarina kanda 😀

 • Avatar
  Vasta Mi 10. veebruar 2019 at 21:16

  JUST natuke aega tagasi avastasin need iludused goldtimei lehel kolades. Aga ma ei jõudnudki arusaamale kas need kellad mulle meeldivad või mitte. Täiega nunnud ja naiselikud aga äkki tüütab see kevadisus ära? Või peaks siis mõne tagasihoidlikuma ja lihtsama valima..

 • Avatar
  Vasta Anu 10. veebruar 2019 at 21:04

  Mulle meeldivad. Piisavalt edevad. Aga kella (sellist) kanda ei saa, siis kahjuks jäävad minust need poodi.

 • Avatar
  Vasta A 10. veebruar 2019 at 20:33

  Hahah täiskasvanule kõlbavad siis vaid rolexi taolised metallist ainult v xD

  • Mallukas
   Vasta Mallukas 10. veebruar 2019 at 21:14

   Ma ei tea ?

 • Avatar
  Vasta Mari 10. veebruar 2019 at 20:31

  Eestisse on ka need iludused jõudnud? goldtime müüb neid?

  • Mallukas
   Vasta Mallukas 10. veebruar 2019 at 20:32

   No vat, elan ja õpin 😀