NIISAMA JUTTU

kas teie telefonid on terved?

28. veebruar 2019

Lugesin siin Mihkel Raua blogist seda, et telefonid on ilma katteta palju ilusamad, väiksemad ja mõnusamad. Aga… siis kukuvad nad maha. Ma võin kinnitada ? Mul küll oli see probleem, et ma EI LEIDNUD oma telefonile normaalset kaanega katet. Huawei S10 pro või midagi sellist ta oli ja kõik kaaned poes olid LITE mudelile, seega leppisin ma sellega, mis telefoniga kaasa tuli. Läbipaistev… kondoom, nagu Mihkel ütles. Parem, kui mitte midagi.

Lisaks meeldib mulle, kui telefoni taga see… nublakas on, millega telefoni hea käes hoida. Paljale telefonile seda nagunii kleepida ei taha. Seega olin oma kondoomiga üsna rahul ja need paar korda, mis ta kukkus, jäi ta siiski terveks. Kuni juhtus TÄPSELT see, millest Mihkel rääkis.

Keegi lastest oli mu telefoni kätte saanud, loomulikult kleepuvate kätega (miks mu laste käed ALATI kleepuvad?) ja ma pidin ümbrise korraks ära võtma, et see ära pesta. Otseloomulikult kukkus telefon see sekund maha, nurgaga VAIBA peale ja tulemuseks on katkine ekraan. Nagu… kuidas?? See on mul isegi tänavale kukkunud, aga nüüd vaiba peal läheb katki. Jeesus küll. Ilma katteta on telefon küll väiksem ja ilusam, aga libe nigu lutsukala, saate aru jah! Never ei võta enam katet ära!

nurk katki, õnneks väga ei häiri

Õnneks on see nii vähe katki, et mind oluliselt ei häiri. Mõnikord näen sõpradel mega ämblikuks kukkunud telefone ja mõtlen, et kammooon, kuidas sa saad nii kasutada seda, et võiks ära parandada lasta. Aga nüüd rahumeeli elan oma katkise telefoniga. Ei raatsi mina seda klaasi enne vahetada, kui see VÄGA palju rohkem katki ei lähe ja kui läheb siis… ostan uue telefoni, millele normaalseid kaasi ka müüakse ?

Kas teil on telefon “kondoomis”? Kas ekraan on terve? 

Loe ka neid postitusi!

51 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Alina 22. märts 2020 at 22:33

    2 aastat tagasi kinkis mees mulle kaua igatsetud telefoni, kolme nädala pärast tahtsin koerast pildi teha ja too hüppas ülesse ja ninaga vastu käsi. Ma nisanäpp ei hoidnud piisavalt kõvasti ja vastu maad see lendas ? nii sai uuest telefonist vana telefon ? Samsung Edge 7
    Siisni kasutan ja väga ilusti toimib.
    Lisagarantisse ei saatnud, sest oli vaja ju koguaeg kasutada. Mõtetult makstud raha lisagarantii eest ?

    • Mallu
      Vasta Mallu 23. märts 2020 at 10:06

      Ma ikka viin parandusse 😀

  • Avatar
    Vasta Liina 3. märts 2019 at 19:17

    Mul on alati olnud kaitseklaas ja kaaned peal, kuigi eelistaksin stiilipuhast ilma lisadeta telefoni. Esimesel korral ostsin klaasi kalli raha eest (~30€) iDeal esindusest. Võin öelda, et see tegi oma tööd 100%. Telefon kukkus käekotist asfalti peale ja ekraanil oli suur ämblik ning nurgast olid isegi mõned killud väljas. See juhtus reisi ajal ja enne, kui ma koju tagasi jõudsin, kukkus telefon ühe korra veel maha 😀 Koju jõudes hoidsin hinge kinni, kuna ei teadnud, kas telefoni enda ekraan on kaitseklaasi all terve või mitte. Oli täiesti terve 🙂 (iPhone 6s ja klaas kattis telefoni täielikult äärest ääreni) Eelistan siiamaani neid klaase, mis katavad telefoni äärest ääreni (telefoni ekraanilt pole aru saada, kas on klaas peal või ei). Viimasel ajal olen kõik klaasid tellinud Aliexpressist, kuid ei tea, kas nende kaitsevõime ja kvaliteet on sama, mis kallimal. Kukkumisi pole rohkem olnud, et “testida” (õnneks).

  • Avatar
    Vasta Helen 1. märts 2019 at 10:21

    Minu telefon on “kondoomis” ja ekraani peal on kaitseklaas. Mees vahetas just mu katkise kaitseklaasi uue vastu, nii et hetkel on mu telefoni konditsioon nagu uus 🙂 Lapsed telefoniga ei mängi ega loobi seda, ise olen ikka pillanud maha teinekord. Ekraan on korra katki olnud, siis aitas ka ebay välja uue ekraaniga.

  • Avatar
    Vasta Birx 1. märts 2019 at 09:35

    Mulle meeldivad ka telefonid palju rohkem ilma kaaneta, aga puht praktilistel kaalutlustel ei saa ikka ilma kaanteta. Mul kogu aeg kukuvad ja libisevad igal pool. Nt ostsin oma viimase telefoni nii et ei raatsinud poest neile 20 euroseid kaani osta ja minu samsungi mudelile ei olnud ka väga suurt valikut, seega mõtlesin et tellin ebayst. Ennem seda kui hakkasin midagi tellima kukkus telefon ühel nädalavahetusel maha asfaltile:D õnneks tagaosa sai viga ja ekraan jäi peaaegu terveks. Ei ole siiani viitsinud parandusse viia ja tellisin need paganama kaaned ära ebayst. Ei vii ka parandusse kuna ei viitsi 😀

  • Avatar
    Vasta K 1. märts 2019 at 09:30

    Mul p8 lite ja on kukkunud sadu kordi asfaldile ka nurgaga või lätaki ekraan vastu maad, aga terve!! Halleluuja. Aga..mu poja läks vahepeal vihaseks ja hammustas mu telefoni nii et taga kaamera juurest mõrane. Kaamera ise terve, õnneks!
    Elukaaslase telefon on ma eiei tea mitmes katkine telefon 😀 koguaeg ekraanid ämblikud. Tütrel samamoodi. Sai jõuludeks uue ja nüüd veel terve..

  • Avatar
    Vasta Kärol 28. veebruar 2019 at 22:41

    Minul on silikoon tagus ja kaitseklaas mis tellitud hiinast. Ajab asja ära. Telefon korduvalt maha kukkunud, isegi nii et kaitseklaas kildudeks, auto uksevahele telefon surutud ja ikka terve. ? Eks neid kaitseklaase kulub rohkem aga kui võrrelda seda et ostan eestist 19-25€ga neid klaase v hiinast 0,50 sendi kuni 3euriga. Siis olen rahul hiina kaubaga, ☺️?

  • Avatar
    Vasta Vesper 28. veebruar 2019 at 21:33

    Nutitelefon on minu jaoks tarbeese (meilid tulevad kohe kätte, ei pea hakkama läpakat kotist välja tarima jne), seega kasutan http://tinyurl.com/y4b37rfu sellist ümbrist üldse. Duubeldab pooliku rahakotina (sest mahutab ainult 3 kaarti) ja kukkumisi ka summutab. Pealt kummist, seest mingi pehmem materjal.
    Kuigi peab ausalt ütlema, et mõrade osas tekib kohe see pinge, et see ikka pole enam terve jne ja olen uue asja ostnud ja vana väiksematele vingatsitele edasi pärandanud. Kuigi siin peab mainima, et laps istus omal ajal rohkem mu prille pooleks, seega telefon polnud probleem. 😀

  • Avatar
    Vasta Kats 28. veebruar 2019 at 20:23

    Jep, täielikus kondossis. Aga igatahes mul sõbrannal oli ka nii et nats jokkis peaga lendas (just nimelt lendas) telefon igas suunas ja mitte essugi ei juhtund, siis kukkus nii põlve kõrguselt vaibale ja suur mõra üle ekraani (ps tal klapid ümber) ??

  • Avatar
    Vasta Maarja 28. veebruar 2019 at 20:03

    Sony xperia z2 on küll üsnagi põrutuskindel. Varsti 5a ja ekraan terve. Kukub pidevalt põrandale, betooni ja asfaldile, siiani õnneks läinud. Enamasti kaitseklaas peal olnud, aga viimane kuu ilma, sest laps loobib selle kohe katki. Mingi eBay odav silikoon korpus ikka ka ümber ?

  • Avatar
    Vasta Älis 28. veebruar 2019 at 19:30

    Telefon on kondoomis, mille tellisin Alist..issand, seal ikka mega valik ilusaid kondoome. Ja hetkel terve, või.. peaaegu. Puhkusel olles sai liivateraga nats ekraan retsitud,aga see väike asi. Aga kunagi kasutasin seda kaitsekleepsu vanal telefonil, no ja sellega lendas mul ekraan 2 korda lihtsalt kildudeks. Kusjuures, kleeps oli pealt terve, ekraan sees puru! Ühe korra parandasin ära, kirve hinnaga! Teist korda enam ei hakanud ja ostsin uue. Enam kleepse pole kasutanud, telefon lendab maha ikka väga tihti, aga siiani on vedanud.

  • Avatar
    Vasta Geidi 28. veebruar 2019 at 19:26

    Mul ekraanil kaitseklaad peal. (mitte kile) ja ümber mingi silikoonümbris, sest ma olen osav telefoni kukutaja 😀
    Ämblikus telefoni ma ei taluks. Õnneks on kukkumise tagajärel “surnud” vaid üks trlefon. Täkkeid on mul vist kõigil olnud.

  • Avatar
    Vasta Annika 28. veebruar 2019 at 18:26

    Mul peab see kondoom peal olema ja pop socket ka. Muidu kukuks see iga kord mu sardellsõrmede vahelt kas põrandale või mulle näkku.

  • Avatar
    Vasta Raili 28. veebruar 2019 at 18:09

    Mul on YOLOst ostetud kaaned ümber ja kaitseklaas peal. Kaitseklaas on muidugi omajagu vatti saanud ja mõraline-mulliline, aga muidu kaaned töötavad. Mul muidu ka halb komme oma viha telefoni peal välja elada, sellest ka kerge räsitus ekraanil 😀

  • Avatar
    Vasta Kaisa 28. veebruar 2019 at 14:55

    Mul on Ideal of Sweden tagus ja see nn rõngas. Megailusad on mõlemad, et lausa lust on kasutada. Kardan ka, et ilma katteta lendaks mul telefon suure kaarega minema ja ämblikuks muutuksid nii esimene kui tagumine klaas.

  • Avatar
    Vasta carmen 28. veebruar 2019 at 14:48

    mu mobiil on juba 3,5a vana ja oioiiii kui palju kunnunud ja loobitud lapse poolt. ja on terve. sest mul on lisaks mõlemal pool kaitseklaas ja kaaned ümber ka.

  • Avatar
    Vasta Helena 28. veebruar 2019 at 14:27

    No tee järgi või maksa kinni – mul kukkus eelmine telefon ämblikuks, tegin siis sõbrannale screenshoti, et vaata, mis mul juhtus. Ja siis mõtlesin veel, et miks küll ämblik pildile ei jäänud ? Käesolev telefon on 2,5 aastat vana ja alles kolmas kaitseklaas (kõik alist ostetud), varsti peab selle ka välja vahetama.

  • Avatar
    Vasta Evelin 28. veebruar 2019 at 13:43

    Ma just mõtlen siin, et pean vist uue telefoni ostma. Mul ammuesest ajast ekraanil üks mõra, mis mind absoluutselt ei häirinud, aga nüüd on telefoni ekraan vist tuksis, sest telefon paneb täiega hullu: hangub ära, helistab suvaliselt kellelegi, saadab sõnumeid ja videosid. Nii kui telefoni kaas kasvõi õrnalt vastu ekraani puutub, on kohe mingi jama.

  • Avatar
    Vasta Liisu 28. veebruar 2019 at 13:39

    Mul samuti kaitseklaas peal, vahetan iga kuu-kahe tagant:D oleneb palju laps seda toas loobib?

  • Avatar
    Vasta Grete 28. veebruar 2019 at 12:54

    Mul oli tel vähem, kui nädal vana. Ise olin Berliinis, kaaned ootasid kodus postkastis, kui mu tolleaegne peika kätega nii võimsalt vehkis, et telefon asfaltile kukkus ja nurk killustus. Saatis mulle küll uue ekraani raha, aga ütles, et “ära jumala eest uut ekraani küll selle eest osta” ? noh ja nüüd ma olen juba aasta killuse telefoniga hänginud. Seda kilet, mis ostes peal oli ei julge ära võtta, sest tundub et see on ainuke adi, mis neid kilde veel telefoni küljes hoiab. Samuti mingi Huawei, ei mäleta aint et milline.

  • Avatar
    Vasta Inga 28. veebruar 2019 at 12:48

    Olen teistel telefonidel koguaeg kaasi kandnud, aga uuel telefonil ka läbipaistev “kondoom” ja see rõngas taga, nii mugav on

  • Avatar
    Vasta Helika 28. veebruar 2019 at 12:46

    Mina kõnnin kaitseta telefoniga ringi ja kirun end ilmselt maapõhja, kui puruks kukub, aga no pea 30€ ma küll magama ei raatsi panna nende “kondoomide” peale. Kunagi ebayst tellisin, ootasin 1,5 kuud ja lõpuks läks üldse pakk kuskil kaduma – no üldse ei viitsi sellega ka jahmerdada. Samas olengi ma üks neist, kes leiab, et telefon on ilma igasuguste kateteta nii ilus. Jääb üle vaid oma kohmakatele kätele loota, või siis nutikindlustusele. ?

  • Avatar
    Vasta P. 28. veebruar 2019 at 12:38

    Mul tüüpiline värk, et nii kui uue kaitseklaasi olen otsustanud panna, siis lähipäevil kukub mõraliseks. Edasistel kukkumistel mõrasid juurde ei tule…. Siis läheb aegu mööda, kui mõtlen, et ah, vahetan jälle ära. Kordub sama asi.

    • Avatar
      Vasta M 3. märts 2019 at 17:24

      Mul sama lugu ?

  • Avatar
    Vasta Mar 28. veebruar 2019 at 12:29

    Mul oli telefon tagataskus ja kukkusin trepil ? ja kukkusin täpselt nii telefoniga, et trepinurk läks vastu telefoni. Nagu taiskehamassiga ikka vastu telefoni. Ekraan jäi imekombel terveks, aga telefon oli täiesti kõver. Nii tugevalt kaitses kaitseklaas. Kuigi jah, telefon sai korralikult vigastada ja enam pilti ette ei võtnud. Selliste juhtude puhul ei aita ei ümbris ega kaitseklaas.

    Muidu alati ostan kvaliteetsema kaitseklaasi ja umbris on ka mul juba mingi suvest saati olnud, puidust tagakaanega ja ääres siis selline tugev silikoon. Pole vahetanud just sellepärast, et pole midagi samaväärset leidnud enam kuskilt.
    See Telefoni säästnud peale paari kõva kukkumist. Nt ühe korra kukkus rolleriga sõidu ajal taskust välja otse asfaldile ja põrkas mitu korda, see oli see hetk kus mõtlesin, et nüüd ongi kõik ? aga ümbrisel ainult paar kriimu ja telefonil midagi.

    Seega, kohe kui oled ostmas uut telefoni osta kohe kaitseklaas ja ümbris kaasa!

  • Avatar
    Vasta Rutt 28. veebruar 2019 at 12:21

    Ma aastaid Samsungi usku. Praegune telefon on olnud ca 1,5 aastat ja on ilma kaitseta, isegi kaitsekile pole ekraanil. Ja telefon on megapalju maha kukkunud, ka asfaltile. Seetõttu on nurgad veidi kriimulised, aga ekraan nagu uus. Paar kuud tagasi kukkus lapiti vastu asfalti ning mõranes korpuse (klaasist?) tagakaas, sellise ilusa mustriga 😀 Eelmine telefon sulpsas mul värviämbrisse. Mõtlesin veel värvisulpsatust kuuldes, et ei tea mis see küll sellist häält tegi… Ja ca 30 min hiljem, kui tahtsin värvitud seina pildistada, tuli mulle see sulpsatus meelde ja värvipoti põhjast ma oma telefoni välja õngitsesin. Puhastasin ära, võtsin aku välja ja sain kodus veel sisu ilusti arvutisse tõmmata, enne kui telefon koostööst loobus 🙂

  • Avatar
    Vasta Tups 28. veebruar 2019 at 12:13

    Mul pidas eelmine telefon 4a vastu, lõpuks sai väikese mõra ka üle ekraani, kui lapiti maha lendas, aga kuidagi imekombel olen suurtest kukkumistest pääsenud, mõned üksikud ja pigem kodus diivanilt vaibale- ei ole hullu 😀 Praegune telefon saab aasta ja ikka ka paar korda maha kukkunud, aga äkki see pisike kummiäär, mis ekraanist ca 1mm kõrgemale jääb, on ära kaitsnud. Alati imestan, kuidas kõigil kogu aeg telefonid katki 😀 Kusjuures vanal telefoni ei olnud ka mingit kaitset ümber. Päris kole kraabitud oli lõpuks. Samas mind kõige rohkem huvitab, et kaamera ei saaks kraabitud, aga ka kattega saab ju, sest kaameraauk on paljas 😀 Peaks veel eraldi ümbrisesse panema, sest topin kotti ja seal ikka midagi kraapivat ootamas. Aga ei viitsi, las saab siis kraabitud 😀 Sest kellelegi edasi müüma ju ei hakka, kasutan nii kaua kui töötab.

  • Avatar
    Vasta Merje 28. veebruar 2019 at 12:11

    Ei ole “kondoomis” ja ekraan on terve. Mu samsung saab jubedat vatti, sest väiksem laps on aastane ja loobib telefoni isuga kui kätte saab. Vahest viskab trepist alla, vahest vastu kivipõrandat.

  • Avatar
    Vasta E 28. veebruar 2019 at 12:08

    Tellid ju palju igalt poolt miks nt aliexpressis pole kaasi tellinud? Tuleb küll kaua, aga sealt midagi ikka saab.
    Aga endal mul on telefonil “kondoom” ümber ja ekraanil see tugev kaitseklaas peal. Kõik on hiinast tellitud, sest ma pole leidnud et eestis üldse mu telefonile (Huawei p smart) midagi müüdaks ?

  • Avatar
    Vasta D 28. veebruar 2019 at 11:56

    Mul Ip7 rahakottkaante vahel ja peal 3d klaas. Selle kallim hind tasub ennast ära, mehel kukkus ekraaniga kruusale ja pidi vaid kaitseklaasi vahetama. (20€ vs 100+€)
    Aga nüüd olen ise ka mõrase ekraanikaitse omanik – telo kukkus seekord nii halvasti, et tükid väljas. Mees suutis ka enda uuel ekraanikaitse mõraseks lüüa suht kohe ostmise järel.
    St telli kasvõi hiinast (midagi asjalikumat kui see kondoom ?)
    Muidugi üle prahi ümbris oli Otterbox – see on vist tôesti pommikindel.

  • Avatar
    Vasta Vaike 28. veebruar 2019 at 11:55

    Mul on alasti ja ämblikuks kukkunud, aga kuna töötab endiselt hästi, siis on täiesti ükskõik, et ekraan katki on. See on telefon, mitte kleit või kingad! 😀

  • Avatar
    Vasta Pillekas 28. veebruar 2019 at 11:44

    Telefonil on hiinast tellitud paari eurone kaitseklaas peal, ümber on “kondoom” kuna auto magnethoidja jaoks on kaantega telefon liiga raske. Kaitseklaas jäi terveks isegi siis kui telefoni tööl kogemata betoonpõrandale kukutasin.

  • Avatar
    Vasta A. 28. veebruar 2019 at 11:34

    Mul 360kraadine korpus, st kõik võimalikud kohad on kaitstud ? Ülirahul! Enne selle soetamist oli vahepeal niisama ja kurja nagu needus tõesti, kuidagi endale märkamatult oli tagumine kaaneklaas katki läinud, üks mõra laksti üle kaamera ?? õnneks ei häiri kui just miskit valgustust otse ei pildista ?

  • Avatar
    Vasta DW 28. veebruar 2019 at 11:31

    Mul on juba 2.5 aastat iPhone ilma katteta olnud. Sada korda igal pool maha kukkunud, ka tänaval. Laps ka mängib sellega kogu aeg ja loobib seda.

    Nurgad on lömmis juba aga klaas ikka terve 😀 1 kõlaritest pakkis ammu asjad kokku ja lõpetas töötamise. Ma ei julgegi uut telefoni endale osta, sest ma olen selle “telliskiviga” nii harjunud. Uus telefon läheks raudselt esimese 10 minutiga kildudeks.

  • Avatar
    Vasta Kairi 28. veebruar 2019 at 11:20

    Aastane laps majas , helljee ekraan on nagu “loen kriimude vahelt seda teksti “ ??‍♀️ Ja laps kohe oskab telefoni ära nihverdada ? aga noh see kõigest tarbeasi ?

  • Avatar
    Vasta K 28. veebruar 2019 at 11:19

    Aliexpressi 2-3€ kaitseklaas ja kui see peal on, ei ole ekraan kunagi katki läinud. Ja mul kukub telefon väga tihti maha 😀 Samas tagus on ka alati peal, ilma selleta on ebakindel käes hoida 😀

  • Avatar
    Vasta Siret 28. veebruar 2019 at 11:11

    Sain uue telefoni just ning kuna ma olen liiga kooner, et maksta 30euri coveri eest, mille saan Hiinast euriga, siis nüüd ootan oma covereid ja hetkel hoian seda nagu sitta pilpa peal (wtf mis väljend). Muidu klaas on alati peal, sest ma ei kannnata kui ekraanil mingi mõra, tellingi koguaeg uusi klaase, ja kui kuskil mõraneb veits, siis vahetan kohe ära.

  • Avatar
    Vasta Mariann 28. veebruar 2019 at 11:09

    Minul on telefonil alati kaaned ümber. Kõigepealt valin välja telefoni, siis tellin Alist kaaned ja siis paari nädala pärast ostan telefoni ära 😀 Ma tellin sellised klapiga kaaned, et saan kõik oma kaardid ka sinna vahele panna ja rahakotti pole ma aastaid kasutanud.
    Seni on mul vedanud, ühelgi telefonil pole ekraan katki läinud, kuigi mõnikord kukuvad nad ikka maha.

  • Avatar
    Vasta Riinu 28. veebruar 2019 at 11:08

    Ma võtsin oma kaitseklaasi ära, kuna see oli juba päris katki. Uus kaitseklaas pidi jõudma paari päeva jooksul pakiautomaati (jõudis sama päeva õhtul). Mõtlesin, et olen HÄSTI hoolikas ja üritan telefoni mitte maha kukutada… See kukkus ikkagi. Ekraani servast tuli tükk välja ja kaks pragu tuli ekraani serva. Enam KUNAGI ei võta ma kaitseklaasi eest enne kui uus on mu käes.

  • Avatar
    Vasta Nimi 28. veebruar 2019 at 11:05

    Mul sama telefon ja peal paks kaitseklaas, maksis küll koos panekuga mingi 30€, aga reaalselt kaitseb. Praeguseks see klaas küll kolmest kohast katki, aga tean, et telefon selle all nagu uus. Ümber veel ka kaaned, aga see on juba oma eelistus. Lasnamäe ümera keskuses on mingi mobiilipood, kust leiab sellele telefonile igasugu kraami. Tavalistesse elisa/tele2-detesse ei tasu vaatama minnagi, nende jaoks see juba vana mudel ja kaasi saada enam ei ole.

  • Avatar
    Vasta Sille 28. veebruar 2019 at 11:05

    Oli “kondoomis” ja popsocket oli ka küljes, aga tööl kukkus põrandale, sest popsocket jäi tasku külge kuidagi kinni ja nüüd on nurk katki, aga parandada ka ei raatsi, pole seda raha väärt, odavam varsti uus telefon soetada lihtsalt. ?

  • Avatar
    Vasta A 28. veebruar 2019 at 11:01

    Mul vahelduva eduga korpus ümbes ja siis jälle ei ole. Turvaklaas on ostmisest saadik peal old, kukkunud on küll mitu korda aga siiski ekraan on ise terve, turvaklaas on ainult katki. Soovitan turvaklaasi peale panna, ei lähe nii lihtsalt ekraan katki.

  • Avatar
    Vasta Maar 28. veebruar 2019 at 11:01

    Minul on ilma kaitseta telefon. Mõned kriimud vaid on tagaklaasil. Hõõrunud taskus või kuskil millegi vastu, aga muidu on terve. Muidugi ma oskan suht kenasti neid maha pillata, lasen terveks teha ja MÕTLEN, et davai nüüd ostan endale need kaitsed ja kõik komplekti, aga reaalsus on see, et saan telefoni kätte ja mõtlen, et oh ei ma enam ei kukuta, nii ilus niimoodi.

  • Avatar
    Vasta K2 28. veebruar 2019 at 11:00

    Mina kasutan nö kondoomi telefoni ümber. Kaantega versioon jääks autos segama, sest telefoni hoidja magnetiga. Telefoni ümbrise küljes on see hoidmise julla ja selle otsa panin telefoni hoidja magneti.
    Telefon tiba üle kahe aasta vana ja näeb väga hea välja, va kaitseklaas (hiinast), mis ikka nurkadest parguliseks lõpuks läheb 😀 (isun, et ilma selleta oleks ekraan juba ribadeks :D)

  • Avatar
    Vasta Merka 28. veebruar 2019 at 10:57

    Whisist saab kindlasti tellida sobivaid kaasi. Ma omale ja koguperele sealt tellind ja siiani rahul. ?

  • Avatar
    Vasta Tiia 28. veebruar 2019 at 10:53

    Ostsin endale umbes kaks kuud tagasi Huawei P20 ne ja ma pole elus libedamat telefoni näinud. Isegi diivanilt libiseb lihtsalt maha. Ja üleeile kukkus telefon maha hommikumantli taskust?? ja loomulikult plaaditud põrandale. Õnneks või kahjuks on telefoni ekraan ainult ülevalt äärest ja alt äärest katki 🙁 niipalju siis 20 eurisest kaitse ekraanist.

  • Avatar
    Vasta Pisi 28. veebruar 2019 at 10:52

    Minul on telefonil ümber nii korpus, kui ka ekraanil kaitseklaas. Kuna ma eelistan apple telefone, siis leian, et palju odavam ja kasulikum on osta kohe kaitse ümber, kui hakata hiljem remondi eest maksma. Mul on olemas ka see popshocket. Ostsin selle ideal of swedenist, kui sain 2 ühe hinnaga. Korpus+popshocket. On mul siis olemas ideal of swedeni ilus värviline korpus, tavaline silikonist korpus ja siis otterboxi korpus, mis kaitseb telefoni igast küljest. On see nö rahakotist mudel. Ei oskagi paremini seletada :)Aga mina puhastan lihtsalt niiske lapiga, kui määrdunud on korpus või ekraan. Kui telefoni karbist välja võtsin, siis oli küll hirm, et kukub maha ja ma ei saagi telefoni kasutada.
    Aga kuna koolilastele tuli ka telefon muretsetud, siis saigi kohe vaadatud selline telefon, millele saab korpuseid ja kaitseklaasi.

  • Avatar
    Vasta A 28. veebruar 2019 at 10:52

    Telefoni mudel on sul mate 10pro mitte s10 ?
    Mul on ostetud telefonile mustavärvi tagumine kaas ja ka see julla millest kinni hoida, ekraanil on peql tehase kile ja veel on terve kuigi mõned korrad kukkunud. Ümbrised mis nii tagust kui ekraani kaitsevad mulle ei meeldi. Samas mul oli samsung s8 ja no selle ekraan läks mul taskus???? katki ja huawei p20 lite oli vankris ja läks lihtsalt põrutuse peale ämblikuks.

  • Avatar
    Vasta E 28. veebruar 2019 at 10:52

    Ma ostsin augustis telefoni, kaaned ka kohe ümber. Läksin koju, võtsin ühte kätte telefoni, teise banaani ja nii see telefon maaga kohtus :)) alumine nurk on katki, õnneks mitte väga palju.

  • Avatar
    Vasta Ketukas 28. veebruar 2019 at 10:47

    Minu telefon on alati kondoomis ja peal on ka kaitseklaas. On mitmeid kordi kukkunud. Viimanekord kukkus vannitoas plaaditud põrandale ja katki läks ainult peal olev kaitseklaas, on vedanud peaks ütlema 😀

  • Avatar
    Vasta Katre 28. veebruar 2019 at 10:44

    Tugev kaitseklaas päästab! Võtab löögid endale ja olgu pigem vahetatav kaitse mõrades. Meil maksavad ca 25, võibolla hiinast saab odavamalt 🙂
    Taga on ka “kondoom”, ei sega. Kaasi ei viitsi lapata kinni-lahti.