Lasteasjad TESTIN JA ARVUSTAN

hoia alt, tervis tuleb*

7. märts 2019

Euroapteegil on käimas kampaania “tervis tuleb”, mille raames saatsid nad meile proovimiseks Jogurt toodete sarja (link). Nali oli nende kulul, sest me oleme neid tooteid juba mõnda aega aeg-ajalt kasutanud. Kas teie teadsite, et probiootikume on kasulik kuuridena ikka ja jälle võtta ka juhul, kui otseselt probleeme pole. Samas näiteks antibiootikumide kasutamise ajal on probiootikumid jällegist rangelt soovitatavad, sest antibjotsid löövad mikrofloora paigast ära. Kuigi sellega saavad hakkama ka muud pahalased, nagu näiteks kõige tavalisemad viirused.

Laste puhul, eriti beebidel, on kohe näha, kui miski viirus või asi organismi pääseb. Isegi kui muid sümptomeid ei ole, näitab teist värvi mähkmesisu kätte, et beebil (või rinnapiimaga toites ka emal) on kuskil miskit paigast ära. Kuna Martal oli veits aega see probleem, siis hakkasin talle Jogurt Baby tilkasid andma ja ise võtsin Jogurt Actio omasid, sest nagu öeldud, ei teadnud ma täpselt, kummal probleem on. Paari päevaga ei olnud enam kummalgi probleemi ja Mari sai jälle mähkmevahetuse ajal heldinult ohata, et oiiii, nii ilus kollane kaka (haha, ausalt, Mari on nagu heldinud vanaema kõige suhtes, mis Martat puudutab ?).

Kord päevas, hommikuti 5 tilka sisse ja ongi kõik – lihtne! Pudelist jätkub regulaarsel tarvitamisel terveks kuuks.

Maril ja Lendel otseselt mingeid probleeme pole, aga nagu öeldud, ei peagi kõiki asju tarvitama ainult probleemi ilmnedes. Lastele on mõeldud sari Jogurt Kid ja kuna need närimistabletid on maitsvad, ei pea lastele nende võtmist kaks korda meelde tuletama. Lisaks aitavad need vitamiinidel organismis paremini imenduda ja seetõttu tugevdavad immuunsust – eks ikka selleks, et probleeme ei tekikski. Ma muidugi hõiskasin enne õhtut, sest täna hommikul suutis Lende terve vaiba täis oksendada, seega pakkisin talle vanaema juurde ka tabletid kaasa, ehk aitavad seedimist vähe paremaks teha, sest palavikku ega muud tal ei olnud.

Mari Lendele ka pakkumas

Sellised magusad närimistabletid

Ühesõnaga minu ülesandeks oli teilegi öelda, et märtsi lõpuni on Euroapteegis terve sari -30% soodsam, seega kellel huvi on, proovige ära. Meil igatahes aitas beebi kõhuprobleemidega, ehk aitab ka teil.

*Postitus sündis koostöös Euroapteegiga

Loe ka neid postitusi!

10 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Triin 12. märts 2019 at 18:04

    Prooviks küll hea meelega neid probiotse aga ma ei tea milline Euroapteek neid müüb kuna olen juba 4 apteeki läbi käinud ja no vat EI OLE seda toodet. Ja need pole mingid väiksed nurgatagused apteegid….kahju!

  • Avatar
    Vasta Ldjdj 7. märts 2019 at 19:26

    Ei tea kas apsakas aga kirjutasid probiootikumid õigesti aga antibiootikumid mitte ?‍♀️

    Sincerely,
    #grammarpolice

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 7. märts 2019 at 19:29

      juba muudetud 😀

  • Avatar
    Vasta Pille 7. märts 2019 at 19:19

    Kas siin lõigus sul kiiruga laste nimed sassi läinud? Ehk andsid Lende asemel siiski Martale Jogurt Baby tilkasid? Ei taha targutada lihtsalt lugedes jäi see silma. (Laste puhul, eriti beebidel, on kohe näha, kui miski viirus või asi organismi pääseb. Isegi kui muid sümptomeid ei ole, näitab teist värvi mähkmesisu kätte, et beebil (või rinnapiimaga toites ka emal) on kuskil miskit paigast ära. Kuna Lendel oli veits aega see probleem, siis hakkasin talle Jogurt Baby tilkasid andma ja ise võtsin Jogurt Actio omasid, sest nagu öeldud, ei teadnud ma täpselt, kummal probleem on. Paari päevaga ei olnud enam kummalgi probleemi ja Mari sai jälle mähkmevahetuse ajal heldinult ohata, et oiiii, nii ilus kollane kaka (haha, ausalt, Mari on nagu heldinud vanaema kõige suhtes, mis Martat puudutab ?).)

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 7. märts 2019 at 19:20

      jep 😀

  • Avatar
    Vasta ALIce 7. märts 2019 at 19:18

    Antibjootikum?

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 7. märts 2019 at 19:20

      näpukas, sry!

  • Avatar
    Vasta Talvi 7. märts 2019 at 19:04

    Antibiootikumid*

  • Avatar
    Vasta Kats 7. märts 2019 at 19:00

    Sul ikka Lende ja Marta nimed segamini 😀

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 7. märts 2019 at 19:20

      Õudne, mul kõigi kolme nimed niiii segamini + Lotte ka veel otsa 😀